Kategorija Izravnavanje

Božanska izbira: Učenje delati grške poročne pričeske

Izbira frizure v grškem slogu se lahko deklica počuti kot boginja ljubezni Afrodita ali čutna boginja modrosti Atena. Grški slog bo ustvaril harmoničen videz, še posebej v kombinaciji z ujemajočo se obleko in čevlji.

Kako pravilno odrezati stranski bang sami

Bodite prepričani, da upoštevate svoj individualni slog, ki bo ustrezal poševnim šiškom. Morala bi biti v skladu s celotno pričesko.

Frizerji priporočajo poševne šiške za ženske, mlajše od 45-50 let.

Kako se balzam razlikuje od balzama za lase

Kozmetika, ki se uporablja po šamponiranju, pogosto velja za zamenljivo. A temu ni tako. Balzam in balzam za lase sta izdelka z različnimi načeli delovanja. Razlikujejo se po sestavi, doslednosti, načinu nanašanja, trajanju učinka.

Koristne lastnosti in uporaba krompirja v maskah za lase

Tako navadna skromna večerja kot čudovita praznična pogostitev ne moreta brez tradicionalne korenovke. Iz krompirja lahko naredimo solate, prve jedi, priloge, sladice in celo kruh.

Pričeska po dnevih v tednu

Vsak poskus spremembe slike, skrajšanje dolžine kodrov, sprememba barve ali eksperimentiranje s stylingom najpogosteje povzroči kaotična odločitev. Zdi se nam, da bo že najmanjša preobrazba videza takoj izboljšala vsa področja življenja.

Kako pravilno skrbeti za lase doma: najboljši življenjski napadi

Lasje so sestavni del slike, zato je za dekleta pomembno, da vedo, kako ohranjati svoje zdravje in lepoto.Če parafraziramo besede znane pesmi, so lasje drugačni.

Oksidant Kapous Cremoxon: kako uporabiti za barvanje las

Mnogi ljudje barvajo lase doma, pri čemer v ta namen uporabljajo profesionalne izdelke. Sestavni del vseh postopkov je oksidacijsko sredstvo na osnovi vodikovega peroksida.

Pregled izdelkov Honma Tokyo Keratin

pridružite se razpraviDelite s prijateljiKeratinsko ravnanje je eden izmed precej preprostih načinov, kako lasem podariti gladek, zdrav in sijoč videz. Ta tehnika je zelo priljubljena, zato se je v salonih pojavila ogromna izbira različnih izdelkov in linij podjetij, ki so se oprla na izdelavo formulacij za tako priljubljeno ravnanje z uporabo keratina.

Amla olje za lase: lastnosti in uporabe

Naravna olja so odličen kozmetični izdelek, ki se že dolgo uporablja v domačih receptih. Med njimi so tiste, ki so nam znane, ki so na voljo skoraj vsem gospodinjam, in eksotične, pridelane iz plodov in jagodičja redkih zdravilnih rastlin.

Stroj za poliranje las: pregled, ocena, značilnosti, modeli in pregledi

Vsako dekle se je soočilo s problemom ločenih koncev. Praviloma kozmetični izdelki, namenjeni boju proti tej težavi, ne dajejo opaznih rezultatov, še vedno pa gremo do skrajnih ukrepov - odrezati konce, v tem primeru pa bo trpela dolžina.

"Lepota je v pogumu": znamka Dove je po premikih v oddelkih za nalezljive bolezni pokazala obraze ruskih zdravnikov

Ruska divizija kozmetične znamke Dove je objavila videoposnetek, na katerem so prikazani portreti medicinskih delavcev v bolnišnicah z nalezljivimi boleznimi, kjer se zdravijo bolniki s Covid-19.

Kako uporabljati tekoči parafin

Obstaja veliko preprostih in cenovno dostopnih orodij, ki so zelo koristna v življenju. Med njimi je dobro znano vazelinsko olje, pridobljeno s predelavo naftnih derivatov.