Lunarni koledar za odbitke za marec 2020

Če strižete lase med rastočo luno, potem bodo lasje debele, lepo rasle in pridobivale moč, če pa se bo v času zmanjševanja rast las upočasnila.


Da bi frizura uspešno vplivala na življenje osebe, jo morate opraviti po Oracle - počakajte, da se zemeljski satelit nahaja v enem od znamenj elementov Zemlje. Če strižete lase med rastočo luno, potem bodo lasje debele, lepo rasle in pridobivale moč, če pa se bo v času zmanjševanja rast las upočasnila.

Priporočila za lunarni koledar od 1. do 10. marca 2020

2. marec - na ta dan bo dobro "pogledati" v frizerski salon, saj bo frizura pozitivno vplivala na potek življenja in pritegnila bogastvo.

3. marec - ni treba iti k brivcu, sicer lahko frizura prinese negativne učinke na zdravje, kot so prehlad in različne okužbe.

4. marec - z brivcem se lahko odpravite celo na sestanek, saj bo frizura prinesla veliko sreče in tudi izboljšala delovanje čutil.

5. marec - da bi pomagali izostriti svoje občutke in spodbuditi možgansko aktivnost, morate na ta dan dobiti frizuro.

6. marec je neugoden dan za kakršno koli manipulacijo z lasmi, saj obstaja nevarnost za nastanek različnih nesreč in celo nevarnosti za življenje.

7. marec - dan je dokaj ugoden za obisk kozmetičnega salona, ​​da bi lahko v kakršni koli obliki skrajšali lase.

8. marec - frizura lahko danes izboljša počutje

9. marec - dan je popolnoma neprimerno obračati na brivca. Dejstvo je, da lahko danes postopek striženja las privabi bolezni - težave z izločalnimi organi, dotakne pa se lahko tudi spolovil.

10. marec - v nobenem primeru ne smete iti frizure, saj bo to dejanje izzvalo stike z sovražniki (vsekakor ni pozitivno), grožnje s poškodbami, nevarnostjo in nesrečo.

Priporočila za lunarni koledar od 10. do 20. marca 2020
11. marec - danes se izogibajte frizerju, da ne bi povzročali različnih težav - konfliktov s svojo sorodno dušo, ovir na finančnem področju, pa tudi pridobitve slabe navade, ki se je bo zelo težko znebiti.

12. marec - da bi se izognili izgubam in tatvinam, se je danes treba odreči striženju las.

13. marec - na ta dan lahko odidete k frizerju - vsako krajšanje las bo prispevalo k zdravju.

14. marec - odbitki na ta dan bodo negativno vplivali na finančni sektor, saj obstaja velika verjetnost denarnih izgub.

15. marec je odličen dan za frizerje, saj bo frizura pripomogla k izboljšanju dobrega počutja, prav tako pa bo dala svežino ščipalki.

16. marec - za tiste, ki bodo v bližnji prihodnosti opravili transakcije z nepremičninami, kupili avto ali jahto, se morate brez težav odpraviti v kozmetični salon. To je tisto, kar lahko izboljša počutje..

17. marec - danes ni treba nobene manipulacije z lasmi, da ne bi izzvali bolezni bronhijev in pljuč.

18. marec - striženje las lahko privede do okvare vida, pa tudi do bolezni vek in obrvi.

19. marec - današnji izlet pri frizerju bo zagotovo prinesel srečo in srečo.

20. marec - da bi v svoje življenje privabili srečo in dobro počutje, si lase skrajšajte za vsaj 4 mm.

Nasveti za lunarni koledar od 20. do 31. marca 2020
21. marec - po nasvetu luninega koledarja vsekakor obiščite frizerja, da boste v bližnji prihodnosti dosegli srečo in dobro počutje.

22. marec je pozitiven dan za obisk kozmetičnega salona in izvajanje manipulacij z lasmi.

23. marec - da bi se izognili zdravstvenim težavam, se morate danes odreči frizuri. Sposobna je pritegniti bolezni ledvic in prebavil.

24. marec - danes vam ni treba obiskati kozmetičnega salona in si odrezati las, saj lahko takšno dejanje izzove privlačnost negativnosti v življenje frizure.

25. marec - frizura je danes kontraindicirana, saj lahko negativno vpliva na življenjsko dobo.

26. marec - danes se ni priporočljivo prijaviti za brivske storitve, saj lahko to na frizuro prinese dolge prepire, pa tudi težave z dokumenti.

27. marec - danes frizura s seboj prinaša denarne težave, pa tudi velike izgube.

28. marec - kakršne koli manipulacije z lasmi bodo povzročile zdravstvene težave - to so lahko živčni zlom, apatično razpoloženje, pa tudi bolezni grla.

29. marec - na ta dan je ugodno striženje, saj skrajšanje las pozitivno vpliva na človekovo počutje.

30. marec - danes si ni treba prizadevati, da bi si skrajšali lase, ker se na ta način tudi skrajša zdravje ljudi.

31. marec - ta dan je priporočljiv za striženje las samo za tiste, ki želijo sodelovati v konfliktih in imajo pravne težave.

Lunarni koledar za odbitke za marec 2020

Lunarni koledar odbitkov za marec 2020 vsebuje podatke o spremembi lunarnih dni, faz lune, lege lune v znakih zodiaka po dnevih v mesecu in njihovem vplivu na nego las. Ponuja seznam ugodnih in neugodnih dni za odbitke in druge manipulacije z lasmi. Pove vam, kdaj dobiti frizuro, barvati ali kodrati, spremeniti pričesko. Pomaga vam načrtovati potovanje v kozmetični salon ali frizer.

Z izbiro najprimernejšega dne za eksperimentiranje z lasmi boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili nabito živahnost in pozitivnost.

PonWSreThPetSatSonce
2425262728291
234pet678
devetdesetenajst1213štirinajst15
šestnajst1718devetnajst202122
23242526272829
trideset311234pet
 • Najbolj ugoden dan
 • Ugoden dan
 • Slab dan

Lunarni koledar odbitkov za marec 2020 po dnevu

Najbolj ugodni dnevi marca 2020

Ugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, luna, faza zodiaka in dan v tednu napolnjeni z največjo aktivnostjo. Ti dnevi so primerni za odbitke, barvanje, poskuse z lasmi, lasne wellness tretmaje.

Če boste izbrali dober dan za eksperimentiranje z lasmi, boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili spodbudo živahnosti in pozitivnosti.

Slabi dnevi marca 2020

Neugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, faza lune, zodiakalni znak in dan v tednu napolnjeni z minimalno aktivnostjo. Ob takih dneh ni priporočljivo obiskati frizerja in eksperimentirati z lasmi..

V luninem koledarju odbitkov za marec 2020 se upoštevajo naslednji parametri vpliva Lune na rast in stanje las:

 • Lunarni dan
 • Luna v znaku zodiaka
 • Faze lune
 • Dan v tednu
 • Lunarni in Sončni mrki

Iz luninega koledarja odbitkov za marec 2020 lahko razberete:

 1. Ugodni in neugodni dnevi za striženje in barvanje las.
 2. Najboljši čas za striženje s kardinalnimi, ne kardinalnimi in izrednimi spremembami, ugodni dnevi za podobo s šiška.
 3. Dober čas za barvanje las v točno določeno barvo: svetlo, temno ali barvno. In najboljša vrsta slik na določen dan: trdna barva, poudarjanje, balayage, ombre.
 4. Najboljši dnevi za postopke obnove las doma (maske, olja, balzam) ali v salonu (ozon terapija, keratinski kompleksi, nanoplastika, biorevitalizacija).
 5. Katere manipulacije z lasmi se lahko izvajajo na določen dan: laminiranje, botoks, perm (kemo bio), ravnanje s keratinom, nanoplastika.
 6. Katera orodja in naprave se lahko uporabljate in jih ne morete uporabljati na določen dan (balzam, maske, olja, sušilec za lase, likalnik za curling, likalnik).
 7. Kako najbolje sušiti lase: vroč, suh zrak. Ali pa je bolje narediti brez sušilca ​​za lase.
 8. Priporočila o umivanju las: enkrat ali dvakrat s hladno ali vročo vodo, s klimatsko napravo ali brez nje.
 9. Pričeska za dan: potegnjeni lasje (bun, pleten, konjski rep) ali ohlapni lasje (voluminozno oblikovanje, vsakodnevno oblikovanje ali naravni položaj las). Ugodni dnevi za uporabo likalnika ali curlinga za oblikovanje vaše pričeske.
 10. Kateri tip glavnika je najprimernejši za česanje las (plosko, odpihnjeno ali masažno) in iz katerega materiala je treba narediti glavnik (naravni ali kateri koli).

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las za marec 2020 je nepogrešljiv pomočnik vsakega dekleta in ženske.

Kdaj odrezati lase marca 2020

Verjetno si vsaka ženska želi videti "stoodstotno", da bi bila uspešna in zapeljiva, da bi pritegnila poglede nasprotnega spola, da bi moški pogledali v vašo smer. Toda kdaj je najboljši čas, da si privoščite novo pričesko, kodre ali poudarite, posvetlite ali razsvetlite, kateri koli drug postopek? Naš lunarni koledar bo pomagal razumeti to težavo. Navaja najugodnejše, nevtralne in neugodne dni..

Upoštevajte, da ima ta mesec najbolj neugodne dni, zato si vnaprej izberite dan, ki je primeren za vas, in se dogovorite za stik s stilistko. Potem se bodo uresničile katere koli vaše najbolj notranje sanje! Pozanimajmo se podrobneje, kdaj naj bi lase odrezali marca 2020 v skladu z lunarnim koledarjem. Če strižete lase z rastočo luno, se bo njihova rast pospešila in obratno, s padajočo luno se bo rast upočasnila.

Zato se vnaprej odločite, kaj bi radi - da boste lahko pogosteje spreminjali svojo podobo in eksperimentirali z novimi pričeskami ali še vedno nosili isto pričesko dlje časa.

Faze lune:

 • Prvo četrtletje - 2. marec 2020
 • Polna luna - 9. marec 2020
 • Tretja četrtina - 16. marec 2020
 • Mlada luna - 24. marec 2020

Lunarni koledar za odbitke za marec 2020

 • Lunarni koledar odbitkov za celo leto.
 • Lunarni koledar odbitkov za april 2020 si oglejte tukaj.

Pozor! Ugodni dnevi so označeni z zeleno, neugodni pa v rdeči, ostali so nevtralni. Uspešnost ocenjujejo trije dejavniki: lunarni dan, zodiakalni znak in voskanje / upadanje lune. Če je plusov več, je dan ugoden, sicer neugoden, enako - nevtralen.

1. - 7. marec, 8. lunarni dan
Neugoden čas za striženje las. Nevtralen dan za rezanje kodrov.

Luna v Biku
Nova pričeska vam bo ustrezala. Po rezanju bodo lasje videti bolj zdravi, korenine las pa bodo močnejše..

Vosek polmesec
Curls, odrezani v tem času, se vračajo hitreje kot na rastoči luni.

2. - 8. marec, lunin dan
Nevtralen dan za rezanje kodrov.

Luna v Dvojčkih
Na ta dan lahko barvate in strižete lase. Po odbitku bodo pridobili volumen. Z novo pričesko boste videti nekaj let mlajši.

Prva četrtina
Dober čas za obrezovanje kodrov.

3. - 9. marec, 10. lunin dan
Na ta dan ni priporočljivo strigati las..

Luna v Dvojčkih
Lahko barvate in strižete lase. Pričeska se bo izkazala kot voljna in vas vizualno naredi mlajša za nekaj let.

Vosek polmesec
Odrezani kodri hitro rastejo na rastoči luni.

4. marec - 10, 11 lunarnih dni
Neugoden čas za rezanje kodrov.

Luna v Raku
Pričeska, narejena na ta dan, lahko hitro izgubi obliko, vendar bodo lasje po tem postali močni.

Vosek polmesec
Curls, odrezani v tem času, se vračajo hitreje kot na rastoči luni.

5. - 11. marec, 12. lunin dan
Lep dan za obisk kozmetičnega salona.

Luna v Raku
Nova pričeska bo hitro izgubila obliko, vendar bodo korenine postale močne.

Vosek polmesec
Na rastoči luni obrezani kodri hitro rastejo.

6. - 12. marec, 13. lunarni dan
Nevtralni dan za striženje las.

Luna v Raku
Po rezanju bodo lasje postali močni, sama frizura pa bo hitro izgubila obliko.

Vosek polmesec
Obrezani lasje bodo hitro zrasli.

7. - 13. marec, 14. lunin dan
Odličen čas za striženje las.

Luna v Levu
Lasje po rezanju bodo svilnate in obvladljive. Na ta dan je priporočljivo frizuro za tiste, katerih posel ne gre dobro. Po frizuri se lahko vse spremeni na bolje..

Vosek polmesec
Curls, odrezani v tem času, se vračajo hitreje kot na rastoči luni.

8. - 14. marec, 15. lunin dan
Nevtralni čas za obrezovanje kodrov.

Luna v Levu
Po spremembi frizure bodo lasje postali gladki in svilnati. Astrologi priporočajo, da si privoščite frizuro za tiste, ki jim ne gre dobro. Morda se bo po rezanju las vse spremenilo na bolje..

Vosek polmesec
Obrezani kodri bodo hitro zrastli nazaj.

9. - 15. marec, 16. lunin dan
Na ta dan ni priporočljivo strigati las..

Luna v Devici
Na ta dan lahko naredite kateri koli kozmetični postopek, namenjen izboljšanju lepote.

Polna luna
Na ta dan je bolje zavrniti frizuro..

10. - 16. marec, 17. lunarni dan
Neugoden dan za rezanje kodrov.

Luna v Devici
Vsi kozmetični postopki, opravljeni na ta dan, bodo koristni.

Padajoča luna
Obrezani kodri se bodo počasi vraščali.

11. - 17. marec, 18. lunin dan
Slab čas za frizuro.

Luna v Tehtnici
Na ta dan bodo striženi lasje postali bujni, voluminozni, sama pričeska pa se bo izkazala za zelo lepo.

Padajoča luna
V tem času lasje postanejo močnejši, njihova rast pa se upočasni..

12. - 18. marec, 19. lunarni dan
Nevtralni dan za striženje las.

Luna v Tehtnici
Po rezanju bodo lasje pridobili volumen in bili poslušni..

Padajoča luna
Na današnji dan kodri, ki bodo rezani, bodo zelo počasi rasli.

13. - 19. marec, 20. lunarni dan
Pri tem ni priporočljivo strigati las.

Luna v Škorpijonu
Pričeska bo naredila vaše lase močne in lepe, vendar bo težko oblikovati lase. Po manipulaciji z lasmi se lahko osebno življenje izboljša ali, nasprotno, poslabša. Zato je bolje izbrati drug dan, ko bo rezanje las marca 2020 bolj zdravo za vaše lase..

Padajoča luna
Na današnji dan kodri, ki bodo rezani, bodo zelo počasi rasli.

14. marec - 20 lunarnih dni
Nevtralni čas za rezanje las.

Luna v Škorpijonu
Na ta dan urezani kodri lahko prispevajo k izboljšanju in poslabšanju osebnega življenja. Če želite nekaj spremeniti, lahko izkoristite priložnost.

Padajoča luna
Lasje bodo rasli nazaj počasneje kot na rastoči luni.

15. marec - 20, 21 lunarnih dni
Lep dan za obisk kozmetičnega salona.

Luna v Strelcu
Po odbitku se lahko odnosi z zaposlenimi in šefi izboljšajo. Napredovanje pri delu je možno.

Padajoča luna
Lasje, ki jih obreže mojster, bodo počasi rasli.

16. - 21. marec, 22. lunin dan
Nevtralen dan za rezanje kodrov.

Luna v Strelcu
Nova pričeska bo privedla do boljših odnosov v službi. Možno je celo zvišanje plače.

Tretja četrtina
Obrezani kodri se bodo počasi vraščali.

17. marec - 22., 23. lunarni dan
Slab čas za frizuro.

Luna v Jarcu
Po frizuri boste videti privlačno, lasje bodo prevzeli želeno obliko in volumen.

Padajoča luna
V tem času lasje postanejo močnejši, njihova rast pa se upočasni..

18. - 23. marec, 24. lunin dan
Nevtralni čas za obrezovanje kodrov.

Luna v Jarcu
Idealen čas za frizuro. Po njej bodo vaši lasje pridobili volumen in obliko, videti pa boste nekaj let mlajši..

Padajoča luna
Lasje, ki jih obreže mojster, bodo počasi rasli.

19. - 24. marec, 25. lunin dan
Neprijeten dan za striženje.

Luna v Vodnarju
Na ta dan lahko eksperimentirate z barvo las. Ni vredno delati svoje običajne frizure, saj vam bo hitro dolgčas.

Padajoča luna
Obrezani kodri se bodo stopnjevali in počasi rasli.

20. marec - 25, 26 lunarnih dni
Neprijeten dan za striženje las.

Luna v Vodnarju
Daj danes nekaj nove frizure, barvaj lase drugačno barvo. Vse, kar naredite, vam bo ustrezalo. Ne bojte se, eksperimentirajte.

Padajoča luna
V tem času lasje postanejo močnejši, njihova rast pa se upočasni..

21. - 26. marec, 27. lunarni dan
Odličen dan za frizuro.

Luna v Vodnarju
Odličen čas za popolno preobrazbo. Lahko naredite novo frizuro, barvate lase drugačne barve. Vse, kar naredite, vam bo ustrezalo. Ne bojte se, eksperimentirajte.

Padajoča luna
V tem času lasje postanejo močnejši, njihova rast pa se upočasni..

22. - 27. marec, 28. lunin dan
Dlaka na ta dan ne smemo rezati.

Luna v Ribah
Pričeska bo lepa, toda po tem se lahko stanje las poslabša, lahko se pojavi celo prhljaj.

Padajoča luna
Lasje, ki jih obreže mojster, bodo počasi rasli.

23. - 28. marec, 29. lunarni dan
Nevtralni čas za rezanje las.

Luna v Ribah
Pričeska se bo izkazala odlično, toda po tem se lahko stanje las poslabša, se lahko pojavi prhljaj.

Padajoča luna
Po rezanju lasje rastejo počasi nazaj.

24. marec - 29., 30., 1 lunarni dan
Nevtralni dan za odbitke.

Luna v Ovnu
Neugoden čas za striženje las. Po tem postopku bodo kodri izgubili videz..

Mlada luna
Obrezani kodri se bodo počasi vraščali, vendar bodo postali tesnejši.

25. marec - 1, 2 lunarni dan
Odličen dan za frizuro.

Luna v Ribah
Pričeska, ki jo je naredil mojster, bo videti čudovito. Toda po takšni manipulaciji stanje las spere, da postane slabše, kot je bilo. Krhkost, razcepljeni konci in celo prhljaj bodo pekli.

Vosek polmesec
Curls, odrezani v tem času, se vračajo hitreje kot na rastoči luni.

26. marec - 3, 4 lunarni dnevi
Neprijeten dan za striženje.

Luna v Biku
Pričeska se bo izkazala čudovito, lasje pa bodo postali močni in zdravi.

Vosek polmesec
Obrezani kodri bodo hitro zrastli nazaj.

27. marec - 3., 4. lunarni dan
Neprijeten dan za striženje las.

Luna v Biku
Pričeska se bo izkazala odlično. Lasje bodo lepo ohranili obliko.

Vosek polmesec
Obrezani kodri bodo hitro zrastli nazaj.

28. marec - 4, 5 lunarnih dni
Odličen dan za spremembo pričeske.

Luna v Biku
Po rezanju bodo lasje enostavno oblikovati, dobro obdržati obliko in, kar je najpomembneje, frizura bo ustrezala vašemu obrazu..

Vosek polmesec
Lasje rastejo hitreje na voščeni luni kot na naraščajoči luni.

29. marec - 5., 6. lunarni dan
Nevtralni čas za rezanje las.

Luna v Dvojčkih
Lahko barvate in strižete lase. Pričeska se bo izkazala kot voljna in vas vizualno naredi mlajša za nekaj let.

Vosek polmesec
Odrezani kodri hitro rastejo na rastoči luni.

30. marec - 6., 7. lunarni dan
Odličen dan za frizuro.

Luna v Dvojčkih
Na ta dan lahko barvate in strižete lase. Po odbitku bodo pridobili volumen. Z novo pričesko boste videti nekaj let mlajši.

Vosek polmesec
Obrezani kodri bodo hitro zrastli nazaj.

31. marec - 7., 8. lunarni dan
Neprijeten dan za striženje.

Luna v Dvojčkih
Odličen dan za popolno preobrazbo. Lahke strižite in barvajte lase.

Vosek polmesec
Lasje, ki jih obreže mojster, bodo hitro zrasle.

Če kadar koli pogledate to tabelo, boste vedeli, kdaj je treba lase odrezati marca 2020 v skladu z lunarnim koledarjem. V slabih dneh se skušajte izogniti svojemu stilistu, kolikor želite. Nočete izgubiti energije ali pokvariti videza spodletele pričeske.?

Cene storitev kozmetičnih salonov

Spodnja tabela prikazuje cene frizerskih storitev v nekaterih naših izbranih lepotnih salonih in studiih v največjih mestih države - Moskvi, Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu, Krasnodarju, Nižnjem Novgorodu, Novosibirsku in drugih. Ugotovite lahko približno ceno, ki morda ni pomembna:

Ta video ni na voljo.

Prikaži čakalno vrsto

Čakalna vrsta

 • izbrisati vse
 • Onemogoči

Frizure za lase v marcu 2020 2020 odbitki LUNAR CALENDAR: vaši ugodni dnevi

Želite shraniti ta video?

 • Pritožba

Pritožite se na video?

Prijavite se, če želite prijaviti neprimerno vsebino.

Kot video?

Ni maral?

Video besedilo

Izbira pravega ugodnega dne za striženje las v marcu ne bo samo naredila vaših kodrov zdravih in lepih, temveč bo vplivala tudi na vaš energijski potencial. Zaradi tega boste izžarevali zdravje, pozitivno energijo in zagotovo boste v svoje življenje pritegnili prave ljudi, srečo in srečo..

Takšna zanimiva veriga obstaja in deluje vsem, ki si vzamejo čas, da najdejo dober dan za odhod k frizerju.

Ugodni dnevi - 1:10
Srečni zmenki - 1:45
Nevtralni dnevi - 2:39 (kratki lasje, tudi za moške)

Marca 2020 bo 5 najuspešnejših, 5 dobrih, 6 nevtralnih in 15 neugodnih dni.

Vse to boste našli v videoposnetku kanala #Horoscope_and_Ya.

Sami izberite najbolj optimalen dan, odrežite si lase po lunarnem koledarju in naj bo vse v vašem življenju čudovito in čudovito!

Kateri dnevi so najbolj ugodni za striženje las marca 2020?

Pomlad je čas obnove. In kljub dejstvu, da je leto 2020 prestopno, ne prinašajo dramatičnih sprememb, je marec najboljši čas za posodobitev pričeske, barvanje lasnih korenin ali samo odrezovanje ločenih koncev, ne samo v smislu astrologije, ampak tudi psihologije..

Preden pa se prijavite za mojstra ali sami vzamete škarje in barvate, preverite z našim koledarjem za odbitke za marec 2020.

Koledar odbitkov za marec 2020: najbolj ugodni dnevi

 • 4. in 5. marec. Rastoča luna v znamenju Raka. Po koledarju odbitkov za marec 2020 je ta dan idealen za striženje las, nikakor pa ni primeren za barvanje, dolgoročno in kratkotrajno oblikovanje, pa tudi za profesionalno nego. Rak je trmast tovariš in preprosto ne bo pustil narediti ničesar smiselnega s svojimi lasmi..
 • 7. marec. Rastoča luna v znamenju Leva. Eden od treh najugodnejših dni striženja las v marcu. Primerno tudi za tvegane postopke, kot so perma, beljenje ali kompleksno barvanje. Tvoji lasje bodo danes sprejeli vse.
 • 9. marec. Polna Luna v Devici. Polna luna je odličen čas za odbitke in oblikovanje, Devica pa favorizira vse vrste wellness tretmajev za lase. Učinek tako profesionalne nege kot domače maske na ta dan se bo povečal trikrat.
 • 18. marec. Rasta luna v znamenju Kozoroga. Danes frizura ne bo pospešila rasti las, ampak bo ugodno vplivala na njihovo kakovost in vas do konca meseca napolnila z energijo in energijo za nove dosežke.
 • 21. marec. Manjkajoča Luna v Vodnarju. Ta dan vas bo izzval na impulzivno delovanje, kar lahko vpliva na potovanje k frizerju. Pričeska danes vam bo pomagala sprostiti nabrano energijo, vendar bodite previdni z željo po koreniti spremembi slike..
 • 25. in 26. marec. Rastoča luna v znamenju Ovna. Te dni bo nova frizura pomagala rešiti finančne težave. Toda z barvanjem in dolgoročnim stylingom je bolje odložiti.
 • 28. marec. Eden najboljših dni v koledarju z odbitki marca 2020. Danes lahko eksperimentirate z dolžino, barvo in obliko. In naredite tudi postopke, ki jih še niste seznanili.
 • 30. marec. Rastoča luna v znamenju Dvojčkov. Dvojčki ljubijo lahke, zračne in kodraste pričeske. Če to načrtujete, potem je čas. Toda za grafične odbitke ta dan skoraj ni primeren..

Koledar odbitkov za marec 2020: najhujši dnevi

 • 13. marec. Padajoča luna v znamenju Škorpijona. 19. lunarni dan v kombinaciji s Škorpijonom daje izjemno nestabilno stanje. Danes obstaja veliko tveganje, da v trenutku vročino naredite nekaj, enako velja za pričeske. Najverjetneje boste jutri obžalovali, kaj ste storili.
 • 20. marec. Manjkajoča Luna v Vodnarju. Lasje bodo danes nevsiljivi in ​​brez življenja. In barvila jih lahko poškodujejo, tako da bo trajalo zelo dolgo, da si opomore..
 • 22. marec. Padajoča Luna v Ribah. Danes bo lasišče preveč občutljivo in dovzetno, da bi karkoli naredili z lasmi. Pričeska lahko privede do dejstva, da se lasje začnejo cepiti in sušiti..

Koledar odbitkov za marec 2020: nevtralni dnevi

Končno, marca 2020, so dnevi, ko rezanje ne bo poškodovalo vaših las, vendar ne bo izboljšalo njegovega stanja: 1, 2, 3, 6, 8, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 23, 24, 27, 29, 31.

Lunarni koledar odbitkov za marec 2019: ugodni dnevi za skrajšanje in barvanje las in nohtov v skladu s tabelo Oracle, tabela

Lepa pričeska daje popoln videz kateremu koli videzu, poudarja naravni čar ženske. Vendar pa je rezultat vsake odbitke neposredno odvisen od stanja las - zdravi prameni niso samo bolj poslušni pri stylingu, temveč tudi izgledajo privlačno in negovano. Že dolgo je dokazano, da je rast las in nohtov v veliki meri odvisna od Lune, njene lege na nebu. Kdaj je torej najboljši čas za rezanje las in nohtov v skladu z Oracle? Lunarni koledar odbitkov za marec 2019 vsebuje seznam najugodnejših dni za krajšanje, barvanje kodrov, pa tudi manikuro in pedikuro. Če se držite tabele lunarnega koledarja, ste lahko prepričani - skupaj z uspešno frizuro vam bodo zaživele tudi sreča in blaginja..

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las za marec 2019 - ugodni dnevi

S prihodom pomladi se narava prebudi, obnovi, zacveti s svetlimi barvami. Lasje v tem obdobju potrebujejo posebno skrb in spoštovanje - po dolgi zimi so prameni pogosto oslabljeni. Torej, koledar lunarnih odbitkov za marec 2019 priporoča striženje las za rastočo luno, saj je v tem obdobju opaziti njihovo aktivno rast. Če želite dlje obdržati obliko pričeske in dolžino las, pojdite v kozmetični salon, ko se nočna svetloba zmanjša. Predlagamo, da se seznanite s podatki lunarnega koledarja, da boste izvedeli ugodne dni za striženje in barvanje las v marcu 2019.

Frizura in barvanje las v lunarnih dneh marec - 2019

Po luninem koledarju so marca 2019 najugodnejši dnevi za odbitke: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 14, 17, 19 - 22, 24, 26, 28, 30, 31. Toda Oracle svetuje, da barvate lase v naslednjih dneh - 3., 4., 6., 9., 13., 14., 18., 19., 24., 25., 30., 31. marca.

Kdaj je bolje razrezati in barvati lase marca 2019 v skladu s tabelo Oracle

Lunarni koledar za marec 2019 vam bo vedno povedal najugodnejše dni za striženje in barvanje las, odvisno od faz lune, znaka zodiaka. Torej, kdaj striči in barvati lase marca 2019 v Oracle? Tabela lunarnega koledarja je bila sestavljena ob upoštevanju vseh pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na rast las.

Lunarni koledar za striženje po dnevih do marca 2020

Kdaj odrezati lase: na voščeni luni ali morda takrat, ko luna pada? Ali pa bi bil morda najboljši dan polna luna? Izkaže se, da je vse odvisno od vaših ciljev! Obstajajo dnevi, ko frizura pospeši rast las: to so ponavadi dnevi depilacije lune - od 1. do 8. in od 25. do 31. marca 2020.

Na rahlo luno in na polno luno je najbolje dobiti frizuro za tiste, ki nimajo želje po rasti dolgih las in ki želijo svojo pričesko obdržati dlje. V tem primeru se raje odpravite od 10. do 23. marca 2020.

V katerih dneh si ne bi smeli strizati las in si sploh delati las? Odločili smo se za nekaj dni, ko luna ne bo v najuspešnejših znakih zodiaka za frizuro. Te dni: 4., 5., 22. in 23. marca 2020.

Prav tako ne obiščite frizerja v dneh, ko je Venera v napetih vidikih. Te dni bo dodan tudi 31. marec 2020.

Na koncu članka boste našli tabelo z najboljšimi dnevi za različna frizerska opravila marca 2020.

Drugi koristni članki pod naslovom Lunarni koledar za marec 2020:

Najboljši čas za obrezovanje las marca 2020

Luna brez tečaja od 18:52 do 22:20

Pričeska: dober dan za striženje, ki je eden najuspešnejših v tem mesecu, še posebej, če želite pospešiti rast las; toplotne odbitke so dovoljene; dolge konce las je mogoče rezati.

Drugi tretmaji: Ta dan je zelo uspešen pri različnih tretmajih, namenjenih zdravljenju in obnavljanju oslabljenih las. Če so vaši lasje močno osiromašeni zaradi vplivov okolja ali stresa, lahko situacijo popravite z uporabo sodobnih obnovitvenih metod v salonih. Lahko pa začnete s preprostejšimi postopki doma. Barvanje las je sprejemljivo.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

PRIHOD NA MOJ od 22:56

♊ 2. marca, ponedeljek. 8., 9. lunarni dan od 10:06. TWINS

I četrtina, Druga faza Lune od 22:56

Pričeska: Dovoljena po potrebi, vendar ne dober dan. Ne strižite si las, če imate kakršne koli težave z njihovim zdravjem in videzom.

Drugi postopki: zaradi spremembe lunarne faze in bližajočega se napetega vidika Venere in Saturna ne priporočamo tega dne za kakršne koli zapletene in odgovorne dejavnosti nege las. Priznajmo običajno odhod, brez poskusov. Voluminozne maske lahko naredite za fine in tanke lase.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: še posebej ne pravi čas.

♊ 3. MAREC, torek. 9., 10. lunarni dan od 10:35. TWINS

Pričeska: Dovoljena po potrebi, vendar ne dober dan. Ne strižite si las, če imate kakršne koli težave z njihovim zdravjem in videzom.

Drugi postopki: lokacija planetov na ta dan ne svetuje, da bi se zatekli k zapletenim postopkom nege las, zlasti pri uporabi novih nepreizkušenih izdelkov ali kakršnih koli kemikalij: obstaja velika nevarnost za nastanek alergijskih reakcij, saj prejšnji dan lase lahko naredite doma. Prav tako je dobro narediti styling z curlers..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: še posebej ne pravi čas.

Luna brez tečaja od 05:20 do 07:24

Pričeska: Slab dan za frizuro, bolje odložiti.

Drugi postopki: Luna prehaja v znamenje Raka in to ni njen najuspešnejši položaj za različne manipulacije z lasmi, delo z oslabljenimi in problematičnimi lasmi. Odstranjevanje neželenih dlak na ta dan je dovoljeno, vendar bolje po 08:30 (pred tem je še vedno ohranjen negativni vpliv napetega aspekta Venere).

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; pred 07:24 - nobenih posebnih vplivov; po 07:24 - lasje postanejo bolj krhki, šibki in rahli, izgubijo privlačen videz, lahko se pojavi prhljaj.

♋ 5. marec, četrtek. 11., 12. lunarni dan od 12:08. RAK

Pričeska: Slab dan za frizuro, bolje odložiti.

Drugi postopki: za ta dan ne bi smeli načrtovati nobenih posebej zapletenih postopkov, niti postopkov za odstranjevanje neželenih dlak.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; lasje postanejo bolj krhki, šibki in rahli, izgubijo privlačen videz, lahko se pojavi prhljaj.

Kakšen dan za rezanje las marca?

♋♌ 6. MAREC, petek. 12., 13. lunarni dan od 13:18. RAK, LEO od 12:28

Luna brez tečaja od 10:11 do 12:27

Pričeska: Boljši čas za striženje je po 16. uri, ko bo Luna že sledila znamenju Leva in se tudi odmaknila od napetega vidika z Venero. Lahko naredite poljubne moške odbitke, pa tudi razrezane šiške. Bolje je, da ne izberete termičnih odbitkov.

Drugi postopki: pravi čas za zapletene manipulacije z lasmi se bo začel po 16. uri: naredite lahko postopke za nego in krepitev las, fino perm, maske za lase, vključno z maskami za čiščenje ali povečanje volumna. Zdaj si las ne bi smeli barvati (boljši čas za to bo prišel šele konec marca 2020).

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; pred 10:11 - lasje postanejo bolj krhki, šibki in rahli, izgubijo privlačen videz, lahko se pojavi prhljaj; z Luno brez tečaja ni posebnih vplivov; od 12:27 - krepitev las, videz zdravega sijaja, lasje postanejo bolj negovani.

Najboljši čas: po 16. uri.

♌ 7. marca, sobota. 13., 14. lunarni dan od 14:42. LJUBEZEN

Pričeska: dober dan za frizuro (vključno z odbitki za moške in otroke); dobro odrežite šiška.

Drugi tretmaji: dober dan za delo z lasmi, razen za barvanje. Lahko naredite tudi fine perme. Ne bi smeli zlorabljati vročih naprav za oblikovanje, vendar je bolje, da jih na ta dan v celoti zavrnete. Če ne morete brez sušilca ​​za lase, ne pozabite uporabiti izdelkov za toplotno zaščito..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las, videz zdravega sijaja, lasje postanejo bolj negovani.

Najboljši čas: ves dan.

♌♍ 8. MAREC, nedelja. 14., 15. lunarni dan od 16.13. LEO, VIRGO od 13:48

Luna brez tečaja od 11:12 do 13:47

Pričeska: čeprav je dan za odbitke uspešen, je danes nevarno eksperimentirati: obrnite se le na zaupanja vrednega mojstra, ki mu lahko zaupate; lahko režete šiška ali naredite moške odbitke; toplotne odbitke so sprejemljive.

Drugi postopki: za ta dan je bolje ne načrtovati zapletenih postopkov. Zaradi napetega aspekta Venere obstaja tveganje, da dobimo nasprotno od želenega rezultata. Recimo domača nega las. Lase ne smete barvati, saj vas lahko nastali odtenek neprijetno preseneti..

Vpliv odbitka na lase: povprečna višina; pred 11:12 - krepitev las, videz zdravega sijaja, lasje postanejo bolj negovani; z Luno brez tečaja ni posebnih vplivov; od 13:47 - zelo pozitiven učinek na problematične lase, krepi lase, izboljša njihovo strukturo, lasje izpadajo in se razcepijo manj.

Najboljši čas: ves dan (razen mesečevega obdobja brez tečaja).

♍ 9. MAREC, ponedeljek, 15., 16. lunarni dan od 17:46. VIRGO

Pričeska: Ni slab dan za frizuro, še posebej, če imate težave z lasmi in ne želite posebej pospešiti njene rasti (dobro je tudi odrezati šiška: ne bo hitro zrasel); lahko naredite moške in otroške odbitke, termične odbitke so sprejemljive.

Drugi postopki: bolje je, da za ta dan ne načrtujete posebej zapletenih postopkov zaradi dejstva, da je to čas šibke lune, dovoljeni pa so različni postopki za zdravljenje in obnovo las doma.

Vpliv odbitka na lase: povprečna višina; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: ves dan.

♍♎ 10. MAREC, torek, 16., 17. lunarni dan od 19.20. VIRGO, LIBRA od 13:03

Luna brez tečaja od 11:32 do 13:02

Pričeska: najboljši čas za frizuro je prva polovica dneva, preden luna zaide v mirovanje; lahko režete šiška, naredite moške ali otroške odbitke, pa tudi termične odbitke.

Drugi tretmaji: Dober dan za načrtovanje kodranja ali ravnala za lase. Na splošno je dan uspešen za različne manipulacije z lasmi, vendar je bolje načrtovati začetek vseh postopkov v prvi polovici dneva. Lase lahko naredite tudi doma.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 11.30 - krepitev las, izboljšanje njihove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili; po 11.30 - nobenih vplivov.

♎ 11. marca, sreda, 17., 18. lunarni dan od 20:53. LIBRA

Pričeska: v redu, vendar če nimate posebnih težav z lasmi in ne želite pospešiti njene rasti; lahko režete šiška ali naredite moške odbitke; termične odbitke so dovoljene šele po 15:45.

Ostali tretmaji: nevtralen dan za delo z lasmi, vendar če je to možno čez dan, na lase ne nalagajte velikega bremena v obliki vročih aparatov za oblikovanje (sušilniki za lase, likalniki, curling ponve itd.). Lahko uporabite curlers. Na ta dan je dobro narediti kakršne koli maske za čiščenje las, pa tudi za povečanje volumna..

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; nobenih drugih posebnih vplivov.

Najboljši čas: Po 15:45.

Luna brez tečaja od 11:12 do 12:27

Pričeska: v redu, če imate prhljaj, si privoščite lepo frizuro po 12.30, ko luna sledi znamenju Škorpijona.

Drugi načini zdravljenja: Popoldne je dobro narediti vse postopke, katerih namen je znebiti prhljaja, saj je ravno v mesecih lune v Škorpijonu najboljši čas za to težavo. V posebej težkih primerih vam svetujemo, da se odpravite k specialistu, saj je prhljaj pogosto lahko simptom resnejših bolezni.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 12:27 - nobenih posebnih vplivov; po 12:27 - frizura pomaga znebiti prhljaja.

Najboljši čas: po 12.30.

Najboljši lunarni dnevi za striženje las

♏ 13. MAREC, petek, 19., 20. lunarni dan od 23:54. ŠKORPIJO

Pričeska: v redu, če imate prhljaj, si lahko privoščite moške odbitke, porežete šiška ali se prijavite na termični rez.

Druga zdravljenja: Še en dober dan za boj proti prhljaju. Tudi danes lahko naredite kateri koli postopek čiščenja las, na primer lahko naredite piling lasišča na lasni osnovi. Ta postopek ne samo pomaga odstraniti zgornje plasti odmrlih celic, ampak tudi poveča preskrbo lasnih mešičkov in spodbudi njihovo rast..

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; frizura pomaga znebiti prhljaja.

Najboljši čas: ves dan.

Luna brez tečaja od 13:06 do 14:09

Pričeska: če imate prhljaj ali želite dobiti termični rez, je najbolje, da lase porežete pred 13. uro; popoldne - nevtralen čas za odbitke. Moški odbitki in šiška so sprejemljivi.

Drugi tretmaji: nevtralen dan za nego las. Lahko zdravite lase, naredite različne postopke čiščenja, pilinge lasišča in maske, da se znebite prhljaja.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 13:06 - frizura pomaga znebiti prhljaja; po 14:06 - nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: Po 14:09.

♐ 15. MAREC, nedelja, 20., 21. lunarni dan od 01:20. SAGITTARIUS

Pričeska: nevtralen dan, vendar je bolje, da ne naredite termičnih odbitkov. Lahko režete šiška ali naredite moške odbitke. Če imate težav z lasmi, si lažje privoščite frizuro.

Drugi tretmaji: izberite tretmaje, v katere ste prepričani danes! Lase lahko zdravite s preverjenimi izdelki. Izperite z zeliščnimi infuzijami. Na ta dan je dobro narediti tudi kakršne koli maske za lase, predvsem čistilne. Najbolje je, da ne uporabljate zelo vročih aparatov za styling. Ne permirajte in ne barvajte las, še posebej ne s kavstičnimi barvili. Obstaja nevarnost alergijskih reakcij.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: ves dan.

Ugodni dnevi na luni za odbitke

STARI MOJ od 12:34

III četrtina, Četrta faza Lune od 12:34

Luna brez tečaja od 12:34 do 19:25

Pričeska: po potrebi dovoljena; bolje je ne delati termičnih odbitkov; če imate težave z lasmi, se lahko prijavite na frizuro po 19:25, ko bo luna v znamenju Kozoroga. Moški odbitki in šiška so sprejemljivi.

Drugi načini zdravljenja: Doma lahko okrepite in očistite lase. Bolje je, da se ne zatečete k zapletenim postopkom, vsaj do 19:25, medtem ko Luna sledi znamenju Strelca.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 19:25 - nobenih vplivov; po 19:25 - krepitev las, izboljšanje njihove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: po 19. 25 uri.

♑ 17. marca, torek, 22., 23. lunarni dan od 03:47. CAPRICORN

Pričeska: dober dan za frizuro, eden najuspešnejših dni v mesecu, vendar če vaš cilj ni pospešiti rasti las. Šiška dobro odrežite, naredite moške odbitke ali termične odbitke.

Drugi tretmaji: Dober dan za najrazličnejše nego las, še posebej, če imate problematične lase, ki potrebujejo dodatno nego in pozornost. Na ta dan je dobro opraviti zdravljenje las v salonih ali doma. Afriške pletenice so lahko tkane. Približevanje harmoničnemu vidiku Lune in Venere vam bo omogočilo rezultat, ki ga pričakujete. Toda vredno je resno vzeti izbiro mojstra! Še ne barvajte las.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: ves čas.

♑ 18. MAREC, sreda, 23., 24. lunarni dan od 04:42. CAPRICORN

Pričeska: Ta dan bo dober tudi za odbitke, še posebej, če imate težave z lasmi; termični odbitki so dovoljeni po 13. uri; lahko naredite moške odbitke ali režete šiška.

Drugi načini zdravljenja: Ta dan je zaradi napornih lunskih vidikov manj srečen kot prejšnji, zato se, če je le mogoče, izogibajte načrtovanju še posebej težkih tretmajev danes in popoldne uporabljajte vroče pripomočke za oblikovanje. Lase si lahko naredite doma, še posebej koristne bodo maske za čiščenje las, pa tudi pilingi na lasni osnovi za lasišče.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: po 13. uri.

Luna brez tečaja od 03:48 do 04:15

Pričeska: nevtralen dan za frizuro, vendar ga je najbolje izbrati, če nimate posebnih težav z lasmi; lahko naredite termične ali moške odbitke, režete šiška.

Drugi postopki: Bolje je, da danes ne eksperimentirate, zlasti z novimi nerazumljivimi barvami. Poskusite lahko tudi barvanje las z barvnimi lasmi za drugačen videz. Maske za lase lahko dovolijo povečanje volumna ali čiščenje las. Za ta dan je bolje, da ne načrtujete zapletenih postopkov.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: po 14. uri.

♒ 20. MAREC, petek, 25., 26. lunarni dan od 05:52. AQUARIUS

Luna brez tečaja od 12. ure

Pričeska: ni najboljši dan, če je le mogoče, ga preskočite, saj vas lahko rezultat razočara.

Drugi načini zdravljenja: Zaradi napetega vidika Lune in Venere ne priporočamo, da ta dan izberete za kakršne koli zapletene tretmaje. Lahko izvajate rutinsko nego las, ki ste je vajeni. Vsak poskus lahko ne uspe. Danes ne barvajte las: barva se bo hitro sprala in izgubila svoj prvotni odtenek.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; nobenih posebnih vplivov.

♒♓ 21. marca, sobota, 26., 27. lunarni dan od 06:14. AQUARIUS, PISCES od 15:34

Luna brez tečaja do 15:33

Pričeska: ni najboljši dan, če je le mogoče, ga preskočite, saj vas lahko rezultat razočara.

Drugi postopki: ta dan je bolj primeren za odstranjevanje neželenih dlak, še posebej popoldne, po 15:33, ko je Luna v znamenju Ribov. Lahko se prijavite na prvi postopek epilacije ali odstranite dlake doma.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 15:33 - nobenih vplivov; po 15:33 - lasje postanejo šibkejši in bolj krhki, lahko izpadajo in se bolj cepijo.

♓ 22. MAREC, nedelja, 27., 28. lunarni dan od 06:32. RIBE

Pričeska: Slab dan za frizuro, bolje odložiti.

Drugi tretmaji: Še en dober dan za odstranjevanje neželenih dlak na kakršen koli način - v salonih ali doma. Danes je zelo nezaželeno obiskati frizerske salone: ​​še posebej ne permirajte in ne barvajte las!

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; poslabšanje videza las in njihovega zdravja; lasje postanejo šibkejši in bolj krhki, lahko izpadajo in se bolj cepijo.

♓ 23. MAREC, ponedeljek, 28., 29. lunarni dan od 06:46. RIBE

Luna brez tečaja od 17:51

Pričeska: Slab dan za frizuro, bolje odložiti.

Ostali tretmaji: Slab dan za večkratno astrofilično nego las. Prvič, Luna v Ribah sploh ne priporoča ukvarjanja z lasmi. Niti vam ni treba umivati ​​las. Drugič, ta dan je zaradi bližajoče se nove lune dokaj stresen, zato nobenih kompleksnih postopkov za danes ne bi smeli predpisovati.

Vpliv odbitka na lase: povprečna višina; poslabšanje videza las in njihovega zdravja; lasje postanejo šibkejši in bolj krhki, lahko izpadajo in se bolj cepijo.

Danes lahko porežete lase v skladu z lunarnim koledarjem?

♓♈ 24. MAREC, torek, 29., 30. lunarni dan od 06:59; 1. lunarni dan od 12:28. RIBE, ARIJI od 03:58

Luna brez tečaja do 03:57

Pričeska: v redu, vendar razen če imate določene težave z lasmi.

Drugi postopki: če je mogoče, za ta dan ne načrtujte zapletenih postopkov, saj je to dan mlade lune. Danes po 12.30 je pravi čas za načrtovanje in iskanje novih idej za vašo sliko. Recimo domača nega las, na primer, lahko naredite maske na osnovi rastlinskih olj, ki ustrezajo vašemu tipu las. Ne pozabite na pravila uporabe olj. Več o tem si lahko preberete tukaj: Rastlinska olja za nego las

Vpliv odbitka na lase: povprečna višina; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: po 14. uri.

♈ 25. MAREC, sreda, 1., 2. lunarni dan od 07:10. OVEN

Pričeska: nevtralen dan, izberete jo lahko, če nimate posebnih težav z lasmi; bolje je ne delati termičnih odbitkov; dobro odrežite konce las, da pospešite njihovo rast.

Drugi postopki: na ta dan je nezaželeno delati posebej zapletene postopke, vendar je domača nega las povsem sprejemljiva. Lahko naredite maske za lase na osnovi naravnih sestavin, pa tudi rastlinskih olj. Pazite, da izdelki ustrezajo vašim ciljem in vrsti las! Bolje je, da danes ne uporabljate vročih aparatov za styling..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: ves dan.

♈♉ 26. MAREC, četrtek, 2., 3. lunarni dan od 07:22. ARIJI, TAURUS od 16:37

Luna brez tečaja od 10:16 do 16:36

Pričeska: Ni slab dan za frizuro, še posebej, ko je Luna v Biku. termični odbitki so dovoljeni po 17. uri. lahko obrezujete konce, da pospešite rast las.

Drugi postopki: Najboljši čas za vse postopke, ki so namenjeni obnavljanju in izboljšanju videza las, se bo razvil po 18:40. V tem času lahko naredite različne maske za krepitev las. Lahko se prijavite za različne vrste barvanja las.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; pred 16:40 - nobenih vplivov; po 16.40 - krepitev las, izboljšanje njihove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: po 18:40.

♉ 27. marca, petek, 3., 4. lunarni dan od 07:35. CALF

Pričeska: zelo srečen dan, eden najboljših dni v mesecu! Dobro se je prijaviti na odbitke, še posebej, če imate težave z lasmi. Konce las lahko porežete, da pospešite rast, sprejemljivi so tudi toplotni kosi.

Drugi načini zdravljenja: Dober dan za vsako zdravljenje, ki je usmerjeno v obnovo, zdravljenje in spodbujanje rasti las. To je eden najuspešnejših dni v mesecu za vsako lepotno nego, vključno z kodranjem, ravnanjem, podaljševanjem las, barvanjem, barvanjem, pletenicami itd..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

Najboljši čas: ves dan.

♉ 28. marca, sobota, 4., 5. lunarni dan od 07:50. CALF

Pričeska: zelo srečen dan, eden najboljših dni v mesecu! Dobro se je prijaviti na odbitke, še posebej, če imate težave z lasmi. Konce las lahko porežete, da pospešite rast, sprejemljivi so tudi toplotni kosi.

Ostali tretmaji: ta dan je tudi pri različnih tretmajih zelo uspešen, tako kot prejšnji, ne zamudite ga! V primeru resnih težav je dobro obiskati trihologa.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las, izboljšanje njegove kakovosti in zdravja; lasje bodo manj izpadali in se cepili.

♉♊ 29. marca, nedelja, 5., 6. lunarni dan od 08:09. Bik, Blizanci od 04:38

Luna brez tečaja od 02:05 do 04:37

Pričeska: nevtralen dan za odbitke; dobro je narediti termični rez ali odrezati konce, da pospešite rast las. Vendar je bolje, da imajo ta dan striženje za tiste, ki nimajo težav z lasmi..

Drugi načini zdravljenja: Dan je primeren za različne tretmaje, da povečate količino. Na primer, lahko naredite koreninski perm, kar pomaga nekoliko dvigniti lase pri koreninah. Pričeska bo videti bolj razkošna, vizualno pa bodo lasje videti večji. Dovoljene so tudi kakršne koli maske za povečanje prostornine doma. Lase je dobro kodrati z curlers.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: ves dan.

♊ 30. marca, ponedeljek, 6., 7. lunarni dan od 08:34. TWINS

Luna brez tečaja od 18:10

Pričeska: nevtralen dan za odbitke; dobro je narediti termični rez ali odrezati konce, da pospešite rast las. Vendar je bolje, da imajo ta dan striženje za tiste, ki nimajo težav z lasmi..

Drugi načini zdravljenja: Ta dan ni posebej primeren za zapleteno zdravljenje, še posebej, če vključuje močne kemikalije. Najbolje je, da las ne barvate ali kodrate ali ravnate. Za povečanje volumna lahko naredite poljubne maske za tanke in tanke lase, prav tako pa naredite styling s kodralniki.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; nobenih posebnih vplivov.

Luna brez tečaja do 14:42

Pričeska: Slab dan za frizuro, bolje odložiti.

Drugi načini zdravljenja: danes je bolje, da se ne ukvarjamo z lasmi.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; pred 14:42 - nobenih vplivov; po 14:42 - lasje postanejo bolj krhki, šibki in rahli, izgubijo privlačen videz, lahko se pojavi prhljaj.