Izbira najboljšega profesionalnega likalnika za lase

Vsaka ženska lahko danes profesionalno oblikuje doma. Pravi styling ravnalec bo odlična pomoč pri tem. Vsaka ženska želi izbrati najboljši profesionalni likalnik za lase. Poznavanje lastnosti in osnovnih značilnosti usmernikov bo pomagalo najti spodoben model..

Proizvajalci naprav za stiliranje izdelujejo različne vrste usmernikov, vključno s profesionalnimi in običajnimi modeli. Likalniki poravnajo kodre z ogrevanimi ploščami, katerih prevleka je lahko drugačna. Pri izbiri naprave se morate naučiti razlikovati navadne likalnike od profesionalnih.

Razlike med profesionalnimi in običajnimi likalniki

Profesionalna sredstva za ravnanje las uporabljajo frizerji in stilisti. Strokovnjaki izberejo svoje orodje na podlagi učinkovitosti in praktičnosti delovanja, ki jo naprava lahko zagotavlja. Frizerji pri likalnikih ne potrebujejo veliko dodatnih funkcij. Glavna stvar zanje je zanesljivost, praktičnost usmernika in to, da odlično izpolnjuje svojo glavno nalogo..

Neprofesionalni običajni modeli se ponavadi imenujejo izdelki široke porabe ali izdelki široke porabe. Običajno lahko doma narejena sredstva za ravnanje las kupite celo v trgovinah z živili v oddelku za gospodinjske pripomočke. Neprofesionalni likalniki imajo običajno privlačen videz in široko paleto dodatnih funkcij, ki bodisi niso zelo učinkovite ali sploh niso potrebne. Namen obilice priložnosti je ustvariti "učinek vau" pri kupcu, pri čemer se bo odpovedal potrošniku, ki bo kupil izdelek.

V marsičem bo cena pripomogla k razlikovanju profesionalnega likalnika od navadnega likalnika. Stroški gospodinjskih modelov so običajno nižji, čeprav obstajajo izjeme. Nekateri usmerniki za profesionalce so cenejši od "fancy" gospodinjskih. Najboljša profesionalna sredstva za ravnanje las imajo pogosto minimalne lastnosti:

 • regulacija temperature ogrevanja plošč;
 • vrteča se vrvica;
 • samodejni izklop;
 • zaščita pred pregrevanjem.

Profesionalne železne plošče se hitreje segrejejo in jih je lažje očistiti. Možnost nastavitve stopnje ogrevanja vam omogoča izbiro optimalnega temperaturnega režima za različne debeline las. Profesionalni likalniki imajo dobro zanesljivost, odlično izdelavo, udoben in ergonomski ročaj. Pri izbiri najboljšega profesionalnega likalnika za lase upoštevajte, kakšno pokritost imajo grelne plošče.

Karakteristike grelne plošče

Prevleka na ploščah za ravnanje vpliva na oblikovanje in zdravje vaših las. Plošče so lahko v celoti izdelane iz enega materiala ali kovinske podlage, na katero se nanese določen premaz. Grelne plošče so:

 • kovina;
 • keramika;
 • s teflonsko ali antibakterijsko prevleko;
 • titan;
 • kombinirani.

V profesionalnih usmernikih se kovinske plošče zaradi svojih pomembnih pomanjkljivosti zdaj praktično ne uporabljajo. Kozmetika se jih drži, segrevanje, tako kot hlajenje, je počasno. Likalnikom s kovinskimi ploščami je težje prilagoditi temperaturno natančnost, kar predstavlja tveganje za poškodbe las.

Keramične plošče manj vplivajo na strukturo las. Keramični grelci so pogosto prevlečeni s turmalinskim ali diamantnim premazom. Turmalin je naravni vir negativno nabitih ionov, ki ob stiliranju kodrov delujejo antistatično. Oblikovanje z ioniziranimi keramičnimi ploščami daje lasam zdrav sijaj.

Grelne plošče, prevlečene s titanom, dajejo dobre stilske in izravnalne rezultate. Hitro se segrejejo na nastavljeno temperaturo in ne vplivajo negativno na strukturo las. Takšne plošče so zaradi svojih lastnosti pogosto nameščene na profesionalnih likalnikih..

Plošče s prevleko iz teflona so zaradi odličnih drsnih lastnosti udobne za uporabo. Ta lastnost omogoča, da grelni elementi za minimalni čas pridejo v stik s kodri, zaradi česar temperaturni učinek ne škoduje zdravju las. Teflon je enostaven za čiščenje, kar omogoča tudi priročno uporabo likalnika. Plošče z antibakterijsko prevleko so se pojavile relativno nedavno, vendar so usmerniki z njimi v prodaji. Prevleka se realizira z brizganjem srebra na površino plošč. Ob segrevanju prevleka med namestitvijo ustvari učinek kondicioniranja.

Najpogosteje imajo profesionalni ravnali za lase kombinirane plošče. Ki vključujejo:

 • keramično-turmalin;
 • keramika-teflon;
 • keramika-titan.

Poleg materiala in prevleke plošč je pomembna njihova velikost. Širina grelnih elementov močno vpliva na udobje in hitrost namestitve. Obstajajo modeli likalnikov z ozkimi ploščami 20-25 mm, obstajajo pa tudi širši. Ko izbirate ravnalo zase, se ravnajte po vrsti las. Tanke, strokovnjaki priporočajo polaganje z likalniki z ozkimi ploščami, za debele in debele je bolje izbrati široke grelne elemente.

Merila za izbiro profesionalnega sredstva za ravnanje las

Če želite izbrati najboljše profesionalno likalnik zase, morate upoštevati osnovne parametre naprav za oblikovanje. Pri izbiri bodite pozorni na naslednje značilnosti.

 1. Raven natančnosti nadzora temperature.
 2. Čas ogrevanja plošče.
 3. Možnost izbire načina delovanja ravnala glede na vrsto las.
 4. Material, prevleka in širina plošč. Bodite pozorni tudi na njihovo obliko - bolje je izbrati ravnalo, v katerem so plošče na koncih zaobljene.
 5. Za ljubitelje eksperimentiranja s pričeskami bodo koristne vključene dodatne priloge.

Za ženske s problematičnimi lasmi je bolje izbrati likalnik s "plavajočimi" ploščami. Ta funkcija zagotavlja popoln stik grelnih elementov z lasmi. V praksi to omogoča boljše drsenje ravnala čez kodre, kar odpravlja pregrevanje..

Pomembno je upoštevati blagovno znamko proizvajalca usmernikov. Priznani vodilni proizvajalci profesionalnih likalnikov so naslednje blagovne znamke:

 • Ga.Ma je ​​vodilni proizvajalec usmernikov s keramično-turmalinskim premazom;
 • BaByliss Pro - eden izmed svetovnih voditeljev na trgu profesionalnih električnih orodij za frizerstvo;
 • Gamma Pio je italijanska blagovna znamka, ki izdeluje profesionalna orodja za oblikovanje;
 • Valera je švicarsko podjetje;
 • Parlux je precej znano italijansko podjetje;
 • Moser - skupna evropska produkcija.

Kljub evropskemu izvoru znamk večina likalnikov izdeluje na Kitajskem. Za iskanje evropsko sestavljenega usmernika bo treba trdo delati. Zdaj se tehnologije, izdelane na Kitajskem, ni vredno bati. Kitajski izdelki izdelujejo pod licenco pod nadzorom inženirjev blagovne znamke.

Večina profesionalnih likalnikov nima negativnih vplivov na kodre ali jih je minimizirano. Kljub temu je bolje, da zlasti pri ženskah z občutljivimi lasmi ne zanemarimo uporabe posebnih izdelkov za toplotno oblikovanje..

Ocene železja

Ocena predstavlja najboljše profesionalne likalnike, priljubljene pri uporabnikih, ki imajo veliko pozitivnih ocen. Na številne načine imajo modeli iz ocene podobne lastnosti, vendar obstajajo tudi razlike v določenih parametrih..

Valera Digital Ionic 100.01 / I

Dober ravnalec iz znane blagovne znamke orodij za styling. Likalnik segreva do največ 230 ° C in ima funkcijo pomnjenja želene temperature. Obstajajo priročni kazalci, ki prikazujejo, kdaj se je naprava ohladila. Plavajoče plošče s keramično-turmalinskim premazom. Vrteči napajalni kabel 3 metre.

Domači frizerji železo ocenjujejo na štiri. Uporabniki se pozitivno odzivajo na dobro delo ravnala, sposobnost nadziranja temperature, spoštovanje las, enostavno oblikovanje porednih kodrastih kodrov. Valera Digital Ionic 100.01 / Prejemam negativne ocene žensk zaradi pregrevanja in nizke zanesljivosti.

Valera X-Style 645.01

To orodje za oblikovanje las spada v družino multi-styler, ki širi svoje možnosti. Valera X-Style 645.01 ima tri pritrdilne elemente. Moč likanja je 37 W, omogoča, da se plošče segrejejo do temperature 190 ° C. Mnenja o Valera X-Style 645.01 so pozitivna, uporabniki ugotavljajo hitro segrevanje in hlajenje, občutljiv učinek na lase, zanesljivost same naprave. To mu omogoča, da zasede primerno mesto na lestvici najboljših likalnikov za oblikovanje las..

Valera 100.03

Ravnik s grelnimi elementi s keramično prevleko srednje širine. Ohišje je narejeno iz plastike, kot večina modelov. Moč Valere 100,03 je majhna, le 37 W, kar je dovolj za segrevanje do 230 ° C. Obstaja sistem, ki ščiti pred pregrevanjem, trimetrski premični napajalni kabel. Vključuje etui za enostavno shranjevanje in prevoz. Ženske, ki so kupile to železo, so na splošno zadovoljne z njegovim delom.

BaByliss ST387E

Likalnik je opremljen s 24 mm širokimi plavajočimi ploščami s keramičnim premazom. Moč BaByliss ST387E je 45 W, temperaturno območje pa 140-235 ° C s šestimi načini. Gospodinjski frizerji, kot je BaByliss ST387E, zaradi lažjega dela z njim. Srednja širina grelnih elementov olajša ravnanje in kodranje kodrov.

Babyliss ST330E

Usmernik deluje v temperaturnem območju od 140-235 ° C. Plavajoče plošče širine 28 mm in keramične prevleke. Najbolje ocenjeni Babyliss ST330E uporabniki pohvalijo, da so nežni do las, ne glede na to, ali so oblikovani suho ali vlažno.

Babyliss ST327E

Ta likalnik za styling lahko segreje do 235 ° C. Temperatura se uravnava s šestimi načini. Babyliss ST327E s keramično prevlečeno delovno površino. Po eni uri je zaščitni sistem samodejnega izklopa, vrteča se žica dolga 1,8 metra. Model ima toplotno izoliran vrh za priročno oblikovanje.

Uporabniki precej dobro govorijo o Babyliss ST327E, pri čemer ugotavljajo njegovo kakovost, hitro segrevanje in rezultat pri oblikovanju. Pomanjkljivosti modela vključujejo precej kratek kabel, ki omejuje udobje dela..

Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E

Model ima razpon delovne temperature 140-235 ° C, čas ogrevanja ne presega 30 sekund. 6 prednastavljenih načinov vam omogoča prilagajanje temperature. Grelniki so prekriti s keramiko in se lahko samodejno izklopijo po pol ure, kar je precej priročno in varno. Če se Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E pregreje, se tudi zaradi zaščitnega sistema izklopi. Napajalni kabel se vrti in ima priročen toplotno odporen pokrov obloge.

Profesionalni frizerji in navadne ženske dobro govorijo o železju Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E. Opaženo je dobro drsenje na kodre, hitro segrevanje, enostavna uporaba, enostavno oblikovanje neprijetnih las, spoštovanje le-teh.

GA.MA Attiva ION Plus 3D (P21.CP9DION.3D)

Likalnik ima najvišjo temperaturo ogrevanja 230 ° C. Plošče majhne širine - 22 mm s premazom turmalina. Ženske ocene o modelu so nevtralne. Prednosti usmernika so priročna debela, dobra dolžina kabla, hitro segrevanje plošč in enostavno nošenje naprave zaradi majhnosti. Slabosti vključujejo dejstvo, da GA.MA Attiva ION Plus 3D ne drsi dobro in posuši konce las.

Sinteza Valera 655.01

Usmernik z delovno močjo 40 W, kar mu omogoča temperaturo ogrevanja v območju 80-210 ° C. Kot ustreza profesionalnemu instrumentu, ima Valera Synthesis 655.01 vrtljiv trimetrski napajalni kabel. Likalnik ima keramično-turmalinske grelne plošče in natančen elektronski nadzor temperature. Ravnik se zelo hitro segreje in ohladi. Valera Synthesis 655.01 ima sistem vzmetnih plošč, ki izboljšuje stik plošč z lasmi.

Profesionalni stilisti so železo všeč zaradi udobja, ki ga daje pri delu in dostojnega rezultata po zaključku oblikovanja. Navadne ženske izravnalnike poravnajo z izravnimi ženskami, pri tem pa opazijo tudi priročno uporabo in kakovost naprave..

Številni modeli, ki niso predstavljeni na lestvici najboljših likalnikov za oblikovanje las, imajo tudi številne prednosti in pohvale. Če imate izkušnje z usmernikom, bo to dober pomočnik pri izbiri dostojnega modela. Prihajajoči v trgovino, imejte v rokah vse usmernike, ki so vam všeč, in ocenite, ali vam bo priročno, da jih uporabljate. Izberete lahko najboljši profesionalni likalnik za lase, če izhajate iz svojih nalog.

Priporočila za usmernike

Pred stylingom nanesite izdelek, ki ščiti kodre pred visokimi temperaturami. Tako zagotovite, da ne boste škodovali zdravju las, ohranili njegov naravni sijaj in lepoto. Poleg tega mnogi zaščitni izdelki vsebujejo vitamine, hranila, naravna olja in sestavine, ki bodo koristile vašim lasem. Pred stylingom se prepričajte, da so kodri rahlo vlažni ali popolnoma suhi.

Gibanje morate začeti z železom iz korenin, enega za drugim za vsak pramen. Niti, ki ga ujame ravnalo, mora ustrezati širini grelne plošče. Gladko, ne da bi se ustavili, premikajte likalnik skozi lase, ne da bi se dolgo ustavili na enem področju. Pri umivanju las uporabite posebna olja ali maske z regeneracijskim učinkom.

Top 10 najboljših las za ravnanje las

Vsaka ženska si prizadeva biti lepa, pričeska pa ima pomembno vlogo pri njeni podobi. Danes ni treba iti k frizerju, da bi dobili lepo pričesko - tako imenovani sredstva za ravnanje las vam bodo pomagali doma. Če je naprava pravilno izbrana, bo med postopkom namestitve postala nepogrešljiv pomočnik..

Proizvajalci proizvajajo široko paleto takih naprav, med katerimi obstajajo tako profesionalni kot običajni modeli. Načelo delovanja naprave je segrevanje plošč na določeno temperaturo, prevleka teh plošč pa je zelo različna. Pri izbiri takšnega izdelka je zelo pomembno poznati razlike med profesionalnimi in gospodinjskimi likalniki..

Prve nimajo velikega števila funkcij, vendar so zelo zanesljive, praktične in enostavne za uporabo, kar jim omogoča učinkovito opravljanje svoje ključne naloge. Neprofesionalni izdelki imajo lep videz in številne dodatne funkcije, ki so pogosto popolnoma neuporabne. Gospodinjski modeli so veliko cenejši, vendar se aparati za profesionalno uporabo segrejejo veliko hitreje, poleg tega jih bo veliko lažje čistiti, imajo nadzor temperature za različne tipe las.

Kakšen naj bo grelni element naprave?

Da ne bi poškodovali las, raje izberite pravo pokritost grelne plošče. So različnih vrst:

 • Kovinski;
 • Keramična;
 • Teflonsko prevlečeno;
 • Titan;
 • Kombinirano.

V profesionalnih modelih se plošče iz kovine praktično ne uporabljajo zaradi številnih pomanjkljivosti: kozmetika se drži njihove površine, segreva in se počasneje hladi, ni enostavno prilagoditi temperature, kar poveča verjetnost poškodb las.

Keramične plošče ne vplivajo preveč na strukturo las. Številni modeli so prevlečeni s turmalinom, naravnim virom negativnih ionov, ki bo lasem dodal dodaten sijaj. Poleg samih materialov igra pomembno vlogo tudi širina plošč - po tem načelu je treba izbrati model, odvisno od vrste las. Torej, za tanke je najbolj primeren likalnik z ozkimi ploščami, za debele pa izberite širše plošče.

Pri sestavljanju naše ocene najboljših las za ravnanje las smo upoštevali ne le njihov poklicni ali gospodinjski namen, temveč tudi številne druge dejavnike, ena ključnih točk je bila povratna informacija uporabnika in vrednost za denar. Upamo, da boste po raziskovanju naših prvih 10 našli najprimernejši model za vas..

Najboljša sredstva za ravnanje las leta 2020

10. Polaris PHS 2090K

Našo oceno odpira ta model, ki ni predrag, vendar je precej priročen za uporabo. Lahko se segreje do 200 stopinj, širina plošč je 20x90 mm, zaradi česar je naprava najprimernejša za dokaj tanke lase. Plošče se plavajo, zahvaljujoč temu se lasje bolje pritiskajo.

Ogrevanje na zahtevano temperaturo poteka zelo hitro, plošče pa se segrejejo enakomerno. Obstaja indikator, ki kaže, da je bila temperatura dosežena. Napajalni kabel je zasnovan za 360-stopinjsko vrtenje, zaradi česar je naprava še bolj priročna za uporabo. Obstaja ključavnica izdelka v zaprtem položaju in zanka za obešanje.

 • Lase hitro in učinkovito ravna, ne da bi jih poškodoval;
 • Plošče imajo keramično prevleko, ki je nežna tudi za tanke in krhke lase;
 • Neznatna teža, zavzema malo prostora - zaradi tega je nepogrešljiva za potovanja;
 • Hitro segrevanje do želene temperature;
 • Vrteča se vrvica;
 • Privlačen videz.
 • Če se uporablja nepravilno in neprevidno, obstaja možnost, da bodo lasje padli v zanko med ploščami;
 • Pritrdilni nastavki niso zelo varni.

9. Maxwell MW-2201

To je eno najboljših poceni ravnih las za domačo uporabo. Ni širok, dobro se prilega roki, odlično poravna še tako debele in neprimerne lase. Naprava ima podolgovate plošče s keramičnim grelnim elementom, ki se do 210 stopinj segreje v samo nekaj sekundah.

Obstaja dodatna funkcija kodranja las. Ko uporabljate tak izdelek, morate uporabljati dodatna toplotno zaščitna sredstva, ljudje s tankimi in krhkimi lasmi pa naj se vzdržijo uporabe takega železa prepogosto..

Model je opremljen s plavajočimi ploščami, ki bodo lase zategnile k sebi in jih kakovostno poravnale. Obstaja indikator, ki kaže, da je bila dosežena delovna temperatura naprave. Kljub temu, da se to železo segreje na 210 stopinj, porabi le 35 vatov električne energije.

 • Poceni cena;
 • Hitro in enakomerno segrevanje;
 • Lasje se ne izvlečejo, ravnajo previdno;
 • Tudi mehki lasje so po ravnanju videti privlačni;
 • Po uporabi naprave bodo lasje ves dan obdržali obliko..
 • Ni možnosti regulacije temperature;
 • Lastniki tankih in krhkih las morda niso primerni.

8. Rowenta SF 7640

To je precej izviren model, katerega zasnova predvideva zaslon s tekočimi kristali, ki prikazuje temperaturo ogrevanja plošč. Naprava segreje do največ 200 stopinj, naprava je narejena na podlagi sodobne tehnologije Pro Curling System, ki vam omogoča, da ne samo poravnate lase, temveč tudi naredite velike ali majhne kodre. Plošče imajo UltraShine Nano Ceramic prevleko, ki znatno zmanjša poškodbe las pred visokimi temperaturami. Z likalnikom je priložen toplotno zaščitni pokrov.

Segrevanje na delovno temperaturo se pojavi v nekaj sekundah. Lasje zlahka prehajajo skozi plavajoče plošče, postanejo sijoče od korenin do konic. Enota ima ionizacijski sistem, tako da lasje ne bodo kopičili statične elektrike. Ima čudovit videz in izvirne zanke, ki las ne bodo pripele.

 • Udoben dizajn, ki ne škoduje vašim lasem;
 • Prisotnost zaslona, ​​ki vam omogoča prilagajanje temperature ogrevanja;
 • Vrtljiva vrvica.
 • Precej visoka cena;
 • Sistem curling včasih ne deluje dobro.

7. Saten za lase Braun ES2

To je polprofesionalna naprava, ki zadržuje vlago v laseh, preprečuje, da bi se izsušila in napolnila z ioni. Najnovejša tehnologija je brez statike za eleganten sijoč videz. Likalnik je opremljen s plavajočimi ploščami, ki močno zmanjšajo trenje. Grelne plošče so keramične, imajo prevleko Nanoglide, zaradi katere lasje prehajajo skozi njih veliko lažje.

Najvišja temperatura ogrevanja je 200 stopinj z porabo energije 170 W. Likalnik ima dolgo vrtečo se vrvico, ima zaslon s tekočimi kristali, ki vam omogoča, da izberete enega od devetih načinov ogrevanja, potrebna temperatura je dosežena v pol minute. Obstaja zaščitni sistem za izklop, ki izklopi napajanje po pol ure, če naprava ni aktivna.

 • Obstaja več temperaturnih načinov delovanja, zaradi česar je naprava primerna za vse vrste las;
 • Segreva se zelo hitro;
 • Trajnost naprave;
 • Obstaja ionizacijski sistem.
 • Ni mehanizma za zaklepanje, ki bi plošče pritrdil v zaprtem položaju;
 • Brez viseče zanke;
 • Visoka cena.

6. BaByliss BAB2072EPE (BAB2072EPRE)

To je eden najsodobnejših modelov, predstavljenih v našem pregledu. Plošče izdelka so popolnoma gladke in trpežne, izdelane so po najnovejši tehnologiji EP 5.0. Med najboljšimi ravnali za lase ima to ravnanje najdaljše delovne plošče za delo z dokaj debelimi lasmi. Keramične plošče z dodatnim galvanskim premazom. Trenje je minimalno, toplota se enakomerno porazdeli po njihovi površini. Najvišja temperatura ogrevanja je 230 stopinj.

Obstaja pet načinov delovanja - 115, 140, 170, 200 in 230 stopinj, zaradi česar je ravnalo idealno za vse vrste las. Telo je plastično, ročaj udoben, izdelek je zelo enostavno držati v roki, tudi zaradi majhne teže.

 • Zaščitni sistem pred pregrevanjem;
 • Dolge plošče;
 • Eleganten videz;
 • Enostavnost uporabe;
 • Vrvica se vrti, ne ovira ustvarjanja frizure;
 • Vključuje toplotno odporno preprogo, rokavice in priročen kovček za shranjevanje.
 • Ni na voljo nobene zanke;
 • Izdelek se med delovanjem zelo segreje;
 • Rokavice niso zelo udobne.

5. VITEK VT-2315

Enostaven usmernik z majhno porabo energije - le 40 W porabe energije. Ima pet delovnih temperatur, plošče pa so izdelane iz keramičnih materialov, prevlečenih s turmalinom. Lasem bo dal dodatno privlačnost in svetel naraven sijaj. Likalnik ima daljinski napajalni kabel, ki se lahko vrti okoli svoje osi.

Je popolnoma varna za uporabo, če se pregreje, se sproži sistem samodejnega izklopa. Po potrebi lahko nastavite temperaturo od 140 do 220 stopinj.

 • Kakovostna montaža, brez vdoru;
 • Obstaja indikator zaslona, ​​ki omogoča nastavitev temperature;
 • Ogrevanje se zgodi v samo nekaj sekundah;
 • Ne spali las, ne izsuši.
 • Zasnova nima indikatorja za vklop, zato je težko razumeti, ali je naprava pripravljena za delovanje ali morate še počakati;
 • Brez viseče zanke.

4. Remington Keratin Therapy Pro S8590

To je najboljše sredstvo za ravnanje las s ploščami iz keramičnih materialov, porabi malo energije - le 46 W, in kljub temu je naprava sposobna segreti do 200 stopinj. Ima pet načinov delovanja, zaslon s tekočimi kristali, likalnik lahko deluje na napetosti 120-240 V, samodejno se izklopi po uri. Krmilni gumbi so zaklenjeni, poleg tega je na voljo zanesljiv zaščitni sistem pred pregrevanjem. V kompletu je priročna torbica s predelkom za žico, saj lahko napravo vzamete s seboj na potovanje.

Grelni elementi niso preširoki in ne zelo ozki, imajo prah s keratinom, kar zagotavlja dodatno nego las. Sami krožniki so popolnoma gladki, popolnoma drsijo skozi lase, ne da bi ustvarili dodatno trenje ali ga poškodovali. Na zgornji plošči je poseben senzor, ki ščiti lase pred pregrevanjem, ki neodvisno določa temperaturo, ki je potrebna za njih. Krmilnih tipk ni preveč - gumb za vklop in dva gumba, ki sta odgovorna za prilagajanje temperature ogrevanja.

 • Obstaja sistem za zaščito pred vlago;
 • Možnost uravnavanja temperature;
 • Set vključuje posebno toplotno zaščitno prevleko;
 • Podolgovate plošče;
 • Blokada je zagotovljena.
 • Lokacija gumbov ni povsem premišljena - njihovo uporabo je problematično;
 • Napajalni kabel je precej tanek;
 • Lahko se pokvari pri segrevanju.

3. L'Oreal Professionnel Steampod klešče (za domačo uporabo)

Eno najboljših ravnal za lase in spada med profesionalne modele, to je, da odlično opravlja funkcije, ki so mu dodeljene, odlikuje ga trajnost in dobra kakovost gradnje. Lase izravnava v nekaj sekundah, ohrani prvotno obliko precej dolgo. Lasem sploh ne škoduje.

Prihaja s finim snemljivim glavnikom, ki lase hitro poravna in usmeri na grelne plošče. So sposobni delovati v enem od petih načinov - pri temperaturah od 140 do 210 stopinj. Pred uporabo ravnala temeljito posušite lase.

 • Veliko število načinov delovanja;
 • Sposobnost ravnanja las s curkom vroče pare;
 • Učinek izravnave lahko traja do tri dni.
 • Precej zajeten komplet, ki ga je težko vzeti s seboj na izlet;
 • Visoka cena;
 • Ni mogoče uporabiti na kratkih lasih.

2. Philips HP8321 / 00 EssentialCare

To je eden najnovejših modelov, ki je lani prišel na trg in skoraj takoj postal eden najboljših likalnikov za ravnanje. Ta naprava ima podolgovate plošče, zaradi katerih je mogoče doseči hitro in nežno oblikovanje las, ki postanejo gladke in pridobijo naravni sijaj. Plošče so narejene iz keramike in imajo turmalinski premaz, ki lase napolni z negativno nabitimi ioni. Njihova najvišja temperatura ogrevanja je 210 stopinj. Naprava je pripravljena za neposredno uporabo v minuti, potem ko je priključena na omrežje.

Na ročaju je priročna ključavnica, ki ohranja plošče zaprte, kar olajša prevoz izdelka. Naprava lahko deluje na napetosti 110 in 220-240 V, kar je zelo priročno med potovanjem.

 • Hitro segrevanje keramičnih plošč;
 • Enostaven za uporabo
 • Po drsih se odlično poda;
 • Poceni.
 • Na začetku plošče oddajajo neprijeten vonj;
 • Glede na širino je ravnalo najprimernejše za tanke lase, z debelimi in debelimi lasmi ni tako enostavno delati;
 • Temperature ogrevanja ni mogoče nastaviti.

1. Philips Care Straight & Curl HP8345

To je najboljši ravnalec las v naši razvrstitvi za večino parametrov, zato je zasedel vodilno mesto. Najprej ima lep videz, opremljen je z zaobljenimi keramičnimi ploščami, nad katerimi se toplota porazdeli čim bolj enakomerno, najvišja temperatura ogrevanja je 230 stopinj. Prisotnost ionizacijskega sistema omogoča ne le škodo las, temveč tudi skrb za to. Na koncu so lasje popolnoma gladki, ravni in enakomerni..

Nastavitev temperature je digitalna, zato je kot nalašč za vse vrste las. Na ohišju je zaslon s tekočimi kristali, ki prikazuje stopnjo segrevanja enote. Do delovne temperature doseže največ 30 sekund. Obstaja zaklepanje gumbov, ki med uporabo ne omogoča naključnih sprememb nastavitev.

 • Hitro se segreje;
 • Priročno za uporabo in nastavitev zaradi prisotnosti zaslona;
 • Dolga vrvica.

Za zaključek koristen video

Nakup resnično primernega sredstva za ravnanje las ni tako enostavno, upamo, da ste se po branju našega pregleda sami odločili, katero železo bo za vaše lase najboljše. V komentarjih k temu članku lahko izrazite svoje stališče glede naše ocene, pa tudi o svojih izkušnjah z uporabo takšnih naprav..

Top10 najboljši profesionalni ravnali za lase razvrstitev najboljših

Likalniki za kodranje las

DEWAL 03-870 Pro-Z tanke klešče

Sredstva za ravnanje las DEWAL 03-870 Pro-Z Slim imajo 4 načine, moč 30 W. Delovna površina 10x88 mm, segreva do 210 ºС.

Curling likalnik je zasnovan z visečo zanko in valovitim nastavkom, da dodate volumen in kodre lasem.

DEWAL 03-870 Pro-Z Slim

prednosti

 • Priročen termostat
 • Hitro se segreje
 • Možnost izbire temperaturnih razmer tudi za osiromašene lase (od 140 °)
 • Vzdržuje temperaturo
 • Sprejemljiva cena
 • Udoben ročaj

Minusi

 • Naprava se dolgo časa hladi
 • Hladilne police ni

Klešče Philips BHS375 StraightCare

Likalnik Philips BHS375 StraightCare Essential za kodranje in ravnanje las ima indikator, visečo zanko in zaščito pred pregrevanjem..

1,8 m napajalni kabel se vrti okoli svoje osi, keramične plošče so pokrite s keratinom, segrejejo se do 180 in 220 stopinj.

Philips BHS375 StraightCare Essential

prednosti

 • Dolga vrtljiva vrvica
 • Zaprti zapah položaja
 • Sprejemljiva cena
 • Lase dobro poravna in kodrira, ne da bi jih poškodoval
 • Hitro se segreje

Minusi

 • Likalniki, ko jih stisnete, se ne prilegajo tesno skupaj
 • V kompletu ni nobena torba

Tongs Panasonic EH-HV10

Likalnik Panasonic EH-HV10 za kodranje in ravnanje las ima indikator, segreje se v 40 sekundah in je narejen na Tajskem.

Plošče naprave imajo fotokeramično prevleko, njihova velikost je 18x68 mm. Temperaturni način 1, z najvišjo temperaturo ogrevanja 210 ° С.

Philips Panasonic EH-HV10

prednosti

 • Kompaktna velikost
 • Udobno za držanje v roki
 • Priročen za prevoz
 • Hitro se segrejte
 • Popolno poravnajte in naredite kodre
 • Dolga vrtljiva vrvica
 • Enostavno čiščenje

Minusi

 • Ni indikatorja temperature

Klešče Polaris PHS 2405K

Profesionalni likalnik za lase Polaris PHS 2405K za kodranje in ravnanje las ima 5 načinov ogrevanja do 220 ºС, indikator je vklopljen in pripravljen za uporabo.

Naprava se samodejno izklopi, če nanjo pozabite.

Prevleka plošč je keramična, največja moč je 35 W, dolžina vrvice, ki se vrti okoli svoje osi, je 1,8 m.

Polaris PHS 2405K

prednosti

 • Odlično opravlja svoje naloge
 • Hitro se segreje
 • Sprejemljiva cena
 • Veliko načinov ogrevanja
 • Plavajoče plošče
 • Ne izsuši las

Minusi

 • Slabo ravnajo močno kodrasti ali frizirani lasje

BaBylissPRO Klešče BAB2091EPE / LPE / NKWE / NKPE

Profesionalno likalnik za ravnanje in kodranje las znanega francoskega proizvajalca BaBylissPRO BAB2091EPE / LPE / NKWE / NKPE, opremljen s prikazom in indikatorjem za vklop, ima 5 temperaturnih režimov in 2,7 m napajalni kabel.

Plošče naprave so izdelane iz titana s keramičnim premazom. Izdelani so po tehnologiji Ep Technology 5.0, kar kaže na trdnost in trajnost izdelka.

BaBylissPRO BAB2091EPE / LPE / NKWE / NKPE

prednosti

 • Hitro se segreje
 • Dolga vrvica
 • Udobno v roki
 • Več načinov
 • Lase dobro kodra in poravna

Minusi

 • Visoka cena

Sredstva za ravnanje las

BaBylissPRO klešče BAB2073EPE / EPYE

Profesionalno železo za ravnanje las BaBylissPRO BAB2073EPE / EPYE z največjo močjo 61 W in temperaturo ogrevanja do 230 ° C ima 5 načinov, dolgo (2,7 m) vrteče se vrvice in keramično prevleko delovnih plošč, velikosti 38x120 mm.

Likalnik lahko uporabljamo na vlažnih in suhih laseh. Priložen je kovček za shranjevanje in zaščitna preproga, na katero lahko postavite hladilno napravo.

BaBylissPRO BAB2073EPE / EPYE

prednosti

 • Uspešna oprema
 • Kakovosten material
 • Dolge plošče
 • Lahko se uporablja na mokrih laseh
 • Dolga vrvica
 • Ergonomska zasnova
 • Hitro se segreje

Minusi

 • Gumb za vklop je slabo nameščen
 • Ne zaklene se, ko ga zložite

BaBylissPRO klešče BAB3000EPE

Profesionalni ravnalec las BaBylissPRO BAB3000EPE za ravnanje las ima 2 nastavka v kompletu, indikator vključenosti in pripravljenosti za delo.

Naprava je opremljena s funkcijami za nastavitev stopnje ogrevanja, ionizacijo, ima pomične plošče in se pri pregrevanju izklopi.

Grelni element, zaščiten s keramično prevleko.

BaBylissPRO BaBylissPRO BAB3000EPE

prednosti

 • Kakovosten izdelek
 • Hitro se segreje
 • Dolga vrtljiva vrvica
 • Prisotnost stojala / mat

Minusi

 • Neprijetna rokavica z dvema prstoma

Klešče za nego in upravljanje Philips HP8344

Profesionalni likalnik za lase Philips HP8344 Care & Control je opremljen z indikatorji:

Moč naprave je 25 W, najvišja temperatura ogrevanja je 230 stopinj. Ionizirana delovna površina s keramično prevleko.

Likalnik ima visečo zanko, ključavnico za nastavitev gumbov, 14 nastavitev temperature, zaslon in omarico za shranjevanje.

Philips HP8344 Nega in nadzor

prednosti

 • Hitro se segreje
 • Nizka raven hrupa
 • Prikaz razpoložljivosti
 • Dobro opravlja svojo funkcijo
 • Hitro se ohladi
 • Zaklepanje gumba za izklop
 • Pritrditev pincete v zaprtem položaju
 • Debel, kvaliteten napajalni kabel

Minusi

 • Sijajno telo
 • Lokacija gumbov na vrhu

Klešče Philips HPS930 Pro

Profesionalni ravnalec las Philips HPS930 Pro ima funkcijo ionizacije, segreva se na najvišjo temperaturo 230 ° C, ima zaslon, visečo zanko in dolg (2,5 m) kabel, ki se vrti okoli svoje osi.

Plavajoče plošče in zaščita pred pregrevanjem vam olajšajo oblikovanje.

Philips HPS930 Pro

prednosti

 • Hitro se segreje
 • Vzdržljiv drsni premaz
 • Nadzor temperature
 • Prikaz razpoložljivosti
 • zaščita pred pregrevanjem

Minusi

 • Visoka cena

Klešče REDMOND RCI-2314

Likalnik REDMOND RCI-2314 za ravnanje las ima zaslon in indikator moči. Zasnova predvideva zanko za obešanje in 2-metrski kabel, ki se vrti okoli svoje osi.

Plavajoče plošče s turmalinskim premazom 96x23 mm so zaščitene pred pregrevanjem in segrevajo v 10 sekundah.

REDMOND RCI-2314

prednosti

 • Sprejemljiva cena
 • Dolga vrtljiva vrvica
 • Hitro se segreje
 • Ergonomska zunanja vilica
 • Udobno se prilega roki

Minusi

 • Neprijetna postavitev zaslona

Izravnava las: kako izbrati?

Za razliko od sušilca ​​za lase, v katerem močan tok zraka uniči luske las, železo nasprotno pramen izravna - pritisne nanje. Zato izbiro usmernika temeljite predvsem na prevleki plošče. Dober zaključek površine vam ne bo opekel las.
Če želite vedeti, katero železo izbrati, upoštevajte naslednje:

keramični premaz enakomerno porazdeli toploto po površini. S takimi kleščami pramene preprosto poravnajte. Železo gladko drsi in jih ne gori. Je kot varnostni učinek v keramičnih posodah (gospodinje vedo), ki se ne boji izpostavljenosti visokim temperaturam, je zanesljiv in trpežen;

Teflonske plošče zlahka drsijo čez pramen. Ne zalepite se na pinceto, tudi če vrtince obdelate s kozmetiko;

marmorna prevleka ima hladilni učinek z nevtralizacijo vročih temperatur. Za tiste, ki imajo šibke, razcepljene konce, je ta sprej optimalen;

Turmalinski premaz združuje lastnosti teflonske in marmorne prevleke. Odlično odstranjuje statično elektriko;

kovinski premaz gori skozi lase zaradi dejstva, da kovina toploto prenaša neenakomerno. Če pogosto uporabljate ravnalo, se prepričajte, da na pramene nanesete kozmetiko za nego las;

titanov premaz - zanesljiv in trpežen. Uporablja se za profesionalno oblikovanje, saj imajo plošče povečano gladkost (v primerjavi s keramiko). Zmanjšajo trenje in zmanjšajo škodo na kodrih na minimum.

Dodatne lastnosti sredstva za ravnanje las

Naprave za oblikovanje las imajo številne dodatne priloge in funkcije, za katere boste morali doplačati. Železo lahko poleg nastavitvene šobe naredi vodoravne ali navpične kodre.

Profesionalni modeli z ionizacijo dajejo sijaj kodre, zaradi česar so svilnato gladki. To je posledica negativno nabitih ionov, ki zaprejo lasne luske in tako odstranijo magnetizacijo..

Zaščita pred pregrevanjem (tako kot termostat) preprečuje pregrevanje, kar vam omogoča, da izberete najboljšo možnost za vaš tip las:

nizke temperature (145-165 ° C) - za razjasnjeno, obarvano ali tanko,

srednje temperature (170-180 ° C) - za normalno,

visoke temperature (190-200 ° C) - za debele in trde.

Prikladno je uporabljati likalnik z zaslonom, ker je temperatura ogrevanja prikazana na zaslonu.

Katera je najboljša širina plošče?

Izbira sredstva za ravnanje las za širino plošč je odvisna od značilnosti pramenov. Daljša in debelejša je širša plošča:

 1. 2-2,5 cm - če dolžina pramenov doseže ramena,
 2. 2,5-3 cm - ni gosta, doseže ramena,
 3. 3-4 cm - debel in do ramenskih rezin,
 4. 7-8 cm - za dolge in debele kodre.

Pritrdilne plošče

V sodobnih usmernikih obstajata dva načina pritrditve plošč: fiksna in plavajoča.
V prvem primeru je vsaka plošča togo pritrjena na podlago, zato je celotna odgovornost za uspeh postopka ravnanja na uporabniku. Potrebno je enakomerno razporediti pramene po delovni površini, prilagoditi tlačno silo itd..

Plavajoče plošče so druga stvar. Na osnovo so pritrjeni s posebnimi amortizerji. Med ravnanjem vzmetjo celotno površino, kar ji omogoča odstopanje od podlage za 2-3 mm. Z drugimi besedami - "lebdi".

Plavajoči ploščni prameni prilagodijo kot kosa, ko potuje skozi lase glede na debelino pramena. Čas zdravljenja se skrajša, saj se prameni izravnajo v manj prehodih. To vodi v dejstvo, da se zmanjša tudi temperaturna obremenitev las. Poleg tega plavajoče plošče kompenzirajo prekomerni pritisk na kodre, kar preprečuje nastanek mikropokorov v njihovi strukturi..

Kako pravilno uporabljati?

Preden začnete s stylingom, morate uporabiti toplotno zaščito za kodre v obliki posebnih orodij, ki jih bodo zaščitili pred vplivi visoke temperature. Vsebuje kompleks vitaminov, mineralov, ki lase negujejo, dodatno ščitijo, kar jim prinaša nedvomne koristi. Pred stylingom morajo biti kodri rahlo vlažni ali popolnoma suhi.

Morate premakniti železo, začenši s koreninami, in vsako zaporedje pobirati s prameni, ki je po širini enak dimenzijam plošče. Gibe usmernika je treba izvajati gladko, ne da bi se ustavili.

Ne bi smeli dlje časa puščati gumic na enem pramenu, da se ne bi izsušili..

Priporočljivo je, da kupite posebno zaščitno opremo, ki bo povečala varnost pri visoki vročini. Če ima likalnik digitalni zaslon z brezstopenjskim nadzorom temperature, se hitrost in intenzivnost ogrevanja naprave nadzorujeta na najboljši način, kar pomaga tudi pri zaščiti las.

Če imate vlažne lase in jih morate hitro oblikovati na njej, ne skrbite zaradi nevarnosti ravnanja vlažnih pramenov. Večina sodobnih usmernikov preprečuje to možnost poškodbe..


Možnosti stiliranja

Styling za kratke lase je mogoče izvesti zelo hitro, če frizura ne zahteva dodatnih naporov v obliki curling šiška ali zvijanja pramenov v različnih smereh:

Treba je česati kodre, nanje nanesti toplotno zaščitno sredstvo in počakati nekaj časa, dokler se ne vpije.

Ravnanje se mora vedno začeti na dnu, zgornje pramene do krošnje potegnite z objemko. Seveda je veliko odvisno od same teksture frizure, saj se tako zgodi, da vam ni treba odstranjevati ničesar posebnega, ampak morate z železom iz korenin hoditi enakomerno po pramenih, pri tem pa lase dvignite tesno vpete med plošče.

Optimalna temperatura za to namestitev je 170-180C. Poravnavanje zgornje plasti frizure (če obstaja) sledi istemu načelu. Posebno pozornost je treba nameniti pramenom v bližini čela..

Zgornji del na kroni je treba pustiti zadnji, da bi pričeski zagotovili dodaten volumen, izmenično dvignili pramene in tekali skozi njih z likalnikom od spodaj navzgor. Če je frizura s šiška, jo lahko poravnate, kot vse druge lase, ali pa jo zavijte v nasprotno smer - to je priročno, da vam ne pride v oči.

Pri izbiri sredstva za ravnanje las morate biti pozorni ne le na faktor cene, temveč tudi na značilnosti, ki vplivajo na zdravje kodrov. Hkrati ni treba izbrati profesionalne naprave, saj se številni likalniki za vsakodnevno uporabo doma lahko pohvalijo z dobrimi lastnostmi..

Izravnava las: ocena najboljšega 2019-2020 glede na ocene strank

Straightener se uporablja v mnogih stilih. Pravilnega rezultata je ali nemogoče doseči brez njega, ali pa je zelo težko. Na trgu je ogromno različnih izdelkov za ustvarjanje čudovite pričeske, izbira med dobrimi pa ni tako enostavna. Če torej iščete ravnalo za lase, potem vam bo ocena najboljšega 2019-2020 pomagala narediti pravo izbiro.

Vsebina:

TOP 10 najboljših las za ravnanje las po mnenju strank

Izbrali smo 10 najboljših modelov, ki so priljubljeni med pripadnicami nežnejšega spola in imajo večinoma pozitivne kritike o internetnih virih. TOP vključuje usmernike naslednjih proizvajalcev:

Vsako izmed njih bomo podrobno analizirali in tudi zapisali njihove prednosti in slabosti..

SUPRA HSS-1224S

Najbolj poceni ravnalec las iz naše ocene, je enostaven za uporabo in vam omogoča, da pospravite lase v nekaj minutah. Plošče s keramično prevleko naredijo stajling hitro in enostavno, kar zagotavlja tudi drsnost pramenov.

Delovna površina se segreje do 200 stopinj, zunanja temperatura površine klešče pa ostane nespremenjena in zato varna. Ima tudi praktično ušesce za enostavno shranjevanje.

 • Hitro se segrejte.
 • Lepe barve telesa.
 • Nizka cena.
 • Enostaven za uporabo.
 • Ni najdeno.

Polaris PHS 2405K

Ti ščitniki imajo pet načinov delovanja, zaradi katerih jih lahko uporabljajo lastniki tako tankih kot debelih in nebrzdanih las. Sivo ohišje je izdelano iz toplotno odporne plastike. Napajalni kabel se vrti na lastni osi, zaradi česar je postopek namestitve veliko bolj priročen.

Curling likalnik lahko lase tudi izravna in kodra. Temperaturo je mogoče nastaviti, največji indikator je 220 stopinj. Likalnik je priročno vzeti s seboj kamor koli in ga shraniti: zlahka se zloži in ima posebno zanko.

 • 5 načinov delovanja.
 • Nežne do las.
 • Visokokakovostna keramična prevleka.
 • Poceni.
 • Telo se med stiliranjem segreje.

VITEK VT-2307

Ta ravnalec je idealen za šibke in fine lase: zaradi majhne moči (samo 38 W) in s keramično obloženo delovno površino se ne bo poškodoval. Vendar se s to močjo klešče segrejejo do 200 stopinj v samo eni minuti..

Lahko izberete ustrezen način, saj jih je kar 9. Kazalna lučka vam bo sporočila, kdaj se naprava segreje na želeno temperaturo.

 • Nizka cena.
 • Izvirna zasnova.
 • Več načinov delovanja.
 • Hitro ogrevanje.
 • Kratek kabel.

Philips HP8324 osnovna nega

Dober ravnalec las glede na razmerje med ceno in kakovostjo, opremljen s 6 načini delovanja, kar vam omogoča enostavno izbiro tistega, ki vam ustreza. Kompakten za shranjevanje in izredno priročen za uporabo: obstaja indikator za ogrevanje in funkcija samodejnega izklopa.

Zahvaljujoč hitremu segrevanju je pripravljen za uporabo že v minuti po vklopu. Ionizacijski sistem zagotavlja varno delo in nežno oblikovanje. Moč likalnika je 40 W, segreva pa se do 220 stopinj.

 • Poravnajte dobro.
 • Regulator temperature.
 • Ionizacija.
 • Enostavnost uporabe.
 • Nekatere stranke pri segrevanju poročajo o čudnem zvoku.

GA.MA Elegance

V nasprotju z drugimi ravnali ima ta tanjše in daljše plošče, kar omogoča izravnavanje tudi najdebelejših las. Posebnost je ogrevanje do 230 stopinj v samo nekaj sekundah: porabite veliko manj časa za čakanje.

Železo odpravi učinek elektrifikacije zaradi prevleke s turmalinom na ploščah. Žica, ki se vrti na lastni osi, olajša postopek polaganja. Ravnik je primeren tudi za nošenje s seboj: obstaja gumb, ki plošče zapre in zaklene, zaradi česar zavzame najmanj prostora.

 • Hitro in kakovostno ravnanje.
 • Turmalinski premaz.
 • Zaslon.
 • Preprosta konstrukcija.
 • Plošče trajajo dolgo, da se ohladijo.
 • Barva se hitro odlepi.

REDMOND RCI-2328

To je sodobna naprava za oblikovanje in ravnanje, opremljena s funkcijo vlaženja s paro. Plošče lebdijo, spreminjajo položaj pod prameni, lasje pritiskajo po celotni dolžini z enako gostoto: tako pri koreninah kot na samih koncih.

Keramična prevleka delovne površine se hitro segreje in natančno ohranja izbrano temperaturo. Model ima dve možnosti oblikovanja: črno in roza. Ima 5 nastavitev temperature: primerno tako za grobe kot šibke lase.

 • Dolga vrvica.
 • Funkcija vlaženja s paro.
 • Sodoben dizajn.
 • Na indikatorju
 • Neprijetno telo.

MOSER 4415-0050 / 0051/0052

To je kompaktno ravnanje las, ki je priloženo valovitim nastavkom. Nanaša se na profesionalne stiliste: uporablja se lahko tako v kozmetičnih salonih kot doma. Njegova visoka kakovost predvideva možnost pogoste uporabe. Curling likalnik je primeren za ravnanje in kodranje poljubne dolžine.

Obstaja regulator temperature: enostavno izberete primeren temperaturni režim. Postopek oblikovanja je nežen zahvaljujoč ionizacijski funkciji. Najvišja temperatura ogrevanja je 230 stopinj. Zasnova plastičnega ohišja je predstavljena v treh različicah: roza, zelena in modra.

 • Kompaktnost.
 • Hitro ogrevanje.
 • Nežne do las.
 • Vrtljiva vrvica.
 • Ob segrevanju diši.

GA.MA Innova Extreme (GB0102)

Model se razlikuje po tem, da v resnici ni ravnalo: je tudi glavnik. Toplota enakomerno razporeja ogrevane ščetine. Posebnost je, da se lasje lahko ravnajo in posušijo. Ionizacijska tehnologija zagotavlja gladkost in svilnatost.

Temperatura ogrevanja se giblje od 150 do 230 stopinj, indikator se prikaže na LCD zaslonu, ki se nahaja na telesu naprave. Zaradi vaše varnosti je naprava opremljena s funkcijo samodejnega izklopa, ki se aktivira po 30 minutah delovanja.

 • Udoben ročaj.
 • Lasje ni treba razdeliti na pramene.
 • Izvirna zasnova.
 • Ni primerno za vse vrste las.
 • Dolgo se segreva in dolgo hladi.

Philips HP8344 Nega in nadzor

Oblikovanje las s tem ravnalom je skoraj trenutno, zahvaljujoč ionizacijskemu sistemu. Ta sistem se izogne ​​statični elektriki, poleg tega pa izboljša stanje las na splošno: postane gladka in negovana. Obstaja več temperaturnih načinov, vedno lahko izberete pravega.

Likalnik je pripravljen za uporabo v nekaj sekundah. Praktično in enostavno za shranjevanje: držalo ščiti plošče tudi pred poškodbami. Če se naprava vklopi, se po eni uri sam izključi.

 • Zaslon.
 • Ionizacijski sistem.
 • Zasnova je lahka, vendar zanesljiva.
 • Debel napajalni kabel.
 • Kratek kabel.
 • Označen primer.

BaBylissPRO BAB3000EPE

Po ocenah kupcev je najboljši ravnalec las, njegova značilnost pa je uradni status profesionalne naprave. Na srebrnem ohišju so silikonski nastavki, ki ne bodo pustili, da se med stylingom opečete. Sama karoserija je iz jekla.

Ta model ima 5 načinov delovanja. Temperature se gibljejo od 170 do 230 stopinj. Opremljen tudi s kazalniki pripravljenosti za delo in izbranim načinom. Vključuje mat in rokavice.

 • Privlačen dizajn.
 • Priročnost uporabe.
 • Dolga sukajoča žica.
 • Varnost.
 • Rokavice ni treba.

Primerjalna tabela glavnih značilnosti in cen

Ker je v letih 2019-2020 veliko modelov za ravnanje las in so vsi po svoje dobri, smo sestavili tabelo, v kateri smo primerjali najpomembnejše tehnične značilnosti in navedli povprečno ceno v spletnih trgovinah, da bi se lažje odločili za pravilno izbiro..

ModelMoč, WTemperatura ogrevanjaDolžina vrvice, mTeža, gPovprečna cena
SUPRA HSS-1224Strideset2001.7360690
Polaris PHS 2405K352201.84001250
VITEK VT-2307382001.86301350
Philips HP8324 osnovna nega402201.85102250
GA.MA Elegance462301.82412500
REDMOND RCI-23284520025001900
MOSER 4415-0050 / 0051/0052402302.84102550
GA.MA Innova Extreme (GB0102)402301.66002650
Philips HP8344 Nega in nadzor592301.83303200
BaBylissPRO BAB3000EPE552302.78008100

Kako izbrati najboljše?

Pravilna izbira usmernika je odvisna od tega, kako dolgo vam bo služil in kako kakovosten, sam postopek polaganja pa bo preprost. Pri izbiri likalnika je treba upoštevati več kriterijev:

 1. Prvo in glavno merilo: pokritost. Od njega je odvisno, kako kvaliteten bo stajling in ali bo lasem storjena kakšna škoda. Najboljše vrste premazov:
 • Keramika, ki enakomerno porazdeli toploto po ploščah.
 • Titan prevleka, ki jo pogosto uporabljajo profesionalci. Minimalna škoda kodrov zaradi majhnega trenja.
 • Marmornat zaključek primeren za fine lase.
 • Teflonske plošče za enostavno drsenje pramenov.
 • Turmalinski premaz, ki združuje lastnosti marmorja in teflonske prevleke.
 1. Dodatne lastnosti:
 • Zaščita pred pregrevanjem las, varčevanje pred previsokimi temperaturami.
 • Zaslon, ki prikazuje izbrano temperaturo in način delovanja.
 • Itd.
 1. Širina plošče:
 • Če dolžina las ni nižja od ramen - od 2 do 2,5 centimetra.
 • Če segajo do ramen, ne pa debele - vsaj 3 centimetre.
 • Če je dolžina do ramenskih rezil in so debele - do 4 centimetre.
 • Če so vaši lasje dolgi in debeli - od 7 centimetrov.

Se pravi, daljši so vaši "kodri", širši morajo biti krožniki.

Za več informacij o vseh merilih za izbor si oglejte video:

Kako pravilno uporabljati?

 • Ravnik uporabljajte samo na suhih laseh.
 • Za zaščito las pred poškodbami uporabite poseben sprej.
 • Za najboljše rezultate tanke pramene poravnajte posamično.
 • Premaknite se navzdol, od korenin do konic.
 • Likalnika ne držite na enem mestu.
 • Po končanem delu likalnika ne odstranite takoj, pustite, da se ohladi.

Za stiliste in ravno za mnoga dekleta je ravnanje vsakodnevna nuja. Vendar pa njegova izbira ni enostavna. Toda na podlagi zgornjih modelov in nasvetov lahko izberete točno tistega, ki vam osebno ustreza..