Kategorija Postopki

Zakaj lasje izpadajo na glavi žensk in moških in kaj storiti pri tem

Izpadanje las samo po sebi ne predstavlja nobene nevarnosti za zdravje. Toda redčenje las je izredno resen test za samozavest žensk in moških.

Kako pogosto strižite lase: nasveti frizerjev

Vsako dekle želi, da so njeni lasje vedno videti negovani. Tisti, ki nosijo frizuro, morajo pravočasno posodobiti svojo obliko, lastniki dolgih las pa morajo redno obrezati razcepljene konce..

Ampule za rast las: pravila uporabe in pregled najbolj priljubljenih izdelkov

Ženske, ki so nezadovoljne z izpadanjem las in počasnim vraščanjem, so pripravljene poskusiti z različnimi zdravili za rešitev težav z lasmi.

Najboljši izdelek za ravnanje las - keratin Tokyo Honma

Kako ravnati lase, medtem ko ga obnavljamo in krepimo?Danes je najbolj neškodljivo zdravilo za to keratinsko ravnanje..V primerjavi s kemičnim ravnanjem in likanjem ga lahko imenujemo reševanje las.

Laminiranje las

Opis postopkaLaminiranje las je postopek za obnovo strukture las. Sam postopek ni terapevtski, njegov učinek traja največ 4-5 tednov. Bistvo postopka je, da na poškodovane lase nanese več zaščitnih slojev posebnega izdelka, da nastane zaščitni film, ki lase vlaži in ščiti mesec dni.

Biolaminacija las podjetja Hair Company

Nalaganje las je postalo dokaj priljubljen postopek med nežnejšim spolom. To ne preseneča, saj si vsi želijo imeti zdrave in negovane pramene, ki zadržijo volumen in se enostavno prilegajo.

Kako narediti lase tanjše

Pričeska srednje dolge ali do ramen Lahke pramene na laseh Izravnalni šampon in sperite Vozila za vlečenje las Gel za lase in pogost glavnik Pričeska iz ponytail ali pigtailPoiščite dobrega frizerja in skupaj z njim poiščite frizuro, ki ustreza vaši strukturi las.

Curl za navodila za perm

Ustvarjanje pričeske doma je več kot realistično, še posebej, če za perm uporabljate "Curl" - podrobna navodila so priložena.Če strogo upoštevate pravila, določena v njem, bo rezultat predvidljiv.

Kako pospešiti rast las

Dolgi lasje vedno ustvarijo spektakularen in moden videz. Starodavni so jih šteli za ženski talisman in zaščito pred slabo energijo. Vendar ne želijo vedno rasti. Na srečo obstajajo dokazana zdravila, ki pospešujejo rast las: to so maske, salonski postopki in vitamini.

Olje za barvanje las

Vsaka ženska je vsaj enkrat v življenju spremenila barvo las. Slikanje je najlažji, najsvetlejši in najbolj izviren način, da nekaj spremenite v svojem videzu. Ogromna paleta barv, ki jih ponujajo sodobni proizvajalci kozmetičnih barv, vam omogoča eksperimentiranje v smislu sloga.

Pameten blog

Pametni blog o lepoti in zdravjuVarno barvanje las, kakšna je nevarnost sodobnih barvilBarvanje las je eden tistih čudovitih izumov človeštva, zahvaljujoč kateremu lahko preprosto skrijete starost ali spremenite svoj videz.

Sulsenova pasta za rast las

Danes obstaja veliko število nekonvencionalnih izdelkov, ki vam pomagajo hitro obnoviti zdrave in gladke lase. Eno takšnih dodatnih sredstev je pasta Sulsena za rast las, katere pregledi kažejo, da z redno uporabo pomaga rasti las vsaj 3 cm na mesec.