Dodatki za brado: vse, kar potrebujete za nego in slog

Pribor za brado je prvi pomočnik moških, ki imajo gojene lase na obrazu. Takšne naprave vam omogočajo, da samostojno skrbite za ščetine doma, mu dajete lepo obliko in odpravite odvečno dolžino.

Britje

Poleg doseganja gladkega obraza je potrebno redno britje tudi za moške, ki imajo gojeno bujno brado. Njegov namen je ustvariti jasne obrise, odpraviti odvečne dlačice na licih in ličnicah ter robnike okoli vratu. Dobro izbrana orodja zagotavljajo popolno nego kože in vegetacije.

Stroji, kasete za enkratno uporabo in v obliki črke T

Stroj je naprava, ki jo poznajo vsi moški že od mladosti. Praviloma možnosti za enkratno uporabo postanejo prvi pomočniki fantov pri skrbi zase..

Vendar jih je bolje zavrniti iz več razlogov:

 • ni primeren za večkratno uporabo - priporočljivo je, da stroj za enkratno uporabo odstranite;
 • hitro postanejo neuporabni - rezilo postane dolgočasno in poškoduje kožo;
 • ne zagotavljajo potrebnega drsenja, so med delovanjem neprijetne.

Stroje za enkratno uporabo uporabljajte samo enkrat: med dolgim ​​britjem z istim orodjem lahko poškodujete kožo in izzovete draženje.

Kasete za kasete so učinkovitejše od kolegov za enkratno uporabo, vendar so dražje. Ena kaseta je precej draga in dovolj je za več uporab. Leto rednega britja lahko prinese veliko denarja.

Klasični kovinski stroj v obliki črke T je najboljša izbira. Kupi se le enkrat, nato pa se menjajo samo rezila. Ta pristop zagotavlja varno britje. Telo je izdelano iz trpežne kovine, kar znatno podaljša življenjsko dobo.

Strah in shavetka

Ravna britvica in brivnik sta klasična dodatna oprema, ki jo poznajo številni bradati moški. Profesionalni brivci jih uporabljajo za ustvarjanje jasnih kontur in popolnoma tesnega britja. So zelo ostri, uporabljati jih morate čim bolj previdno.

Med prednostmi, ki jih je strah in zmešnjava:

 • tesno britje. Ostri rezili zagotavljajo popolno rezanje dlačic katere koli dolžine;
 • pogoji delovanja. Takšne dodatke bo treba redko izostrirati, svoje delo opravljajo dobro;
 • kakovostni materiali. Nerjavno jeklo ne korodira ob stalnem stiku z vodo.

Poleg tega ima shavetka možnost menjave rezila.

Ravne britvice uporabljajte le po branju navodil. Nepravilni premiki in nepravilna smer britja lahko povzročijo ureznine.

Električni stroj

Električni avtomobili so nepogrešljivo orodje za hitro britje. Sodobni modeli so opremljeni s številnimi uporabnimi lastnostmi, ki osebno nego naredijo še lažjo in učinkovitejšo. Plavajoče glave sledijo obrisu obraza, negujejo celo težko dostopna mesta, več načinov delovanja pa vam omogoča, da kosite dlake različnih dolžin.

Električni brivniki so opremljeni z inovativno funkcijo mokrega britja - to vam omogoča, da jih uporabite z gelom ali peno, da odpravite draženje. Naprave lahko upravljate iz omrežja ali samostojno, priročno jih je vzeti s seboj na pot.

Modeliranje

Orodje za brado je ključnega pomena ne samo za britje, ampak tudi za pridobivanje optimalne oblike. Vsak izlet v brivnico je drag, denar lahko prihranite tako, da sami poskrbite za rastlinje. Za to se je vredno založiti s posebnimi dodatki..

Za neizkušene moške z brado prvič lahko obiščete mojstra za modeliranje brade in brkov. Nato si lahko sami privoščite kondicijo - redno negovanje bo poskrbelo za lep izgled.

Škarje in glavniki

Vegetacijske škarje naj bodo posebne - njihova ergonomska oblika in ostri rezili bodo pomagali pri obvladovanju debelih in grobih dlačic katere koli dolžine. Odlične so za obrezovanje in obrezovanje. Ostrenje vzdolž celotne dolžine izdelka vam omogoča hitro spopadanje z neželeno vegetacijo.

Poleg škarj je priporočljivo kupiti fino zobati glavnik. Koristila bo med striženjem: skrbno česanje strnišč in nato obrezovanje ena stopnja.

Kovinske modele je treba hraniti proč od vlažnega okolja - lahko rjavijo in izgubijo lastnosti.

Predloga

Predloga je eno bistvenih orodij za obrezovanje brade. Doma se ne morete spoprijeti z njim: simetrično bo odstranil vso odvečno rastlinje. Po svoji obliki spominja na trikotnik s potopljeno hipotenuzo. Šablona se nanese na obraze, vzdolž nastale črte se razreže vsa odvečna vegetacija.

Te naprave imajo več prednosti..

 1. Pomagajo ustvariti natančno obliko. V skladu s črtami preprosto obrišite vse nepotrebne, tako da dobite simetrične obrise na obeh straneh.
 2. Obstajajo modeli za določeno vrsto brade. Trgovine imajo posebne šablone za goatee.
 3. Narejena iz prozorne plastike. Zahvaljujoč temu je mogoče odstraniti odvečno dolžino, če je potrebno.

Plastične šablone so bolj priročne kot papirne. Različice na papirju z lastnim tiskanjem se med delovanjem ne razlikujejo po udobju: upognejo se, izgubijo obliko in jih ni mogoče natančno nanesti na obraz.

Trimer

Trimer je eno glavnih orodij za obrezovanje brkov in brade. Komplet vključuje več nastavkov z različnimi dolžinami, kar vam omogoča, da vegetaciji daste optimalno obliko in obrijete vse nepotrebne. V nekaterih modelih je na voljo samo ena šoba, ki jo lahko s posebnim kolesom prilagodite želenemu položaju.

Sodobni stroji za nego ščetin se lahko uporabljajo tako za suho kot mokro britje. Modeli z laserskim kazalcem lahko nadomeščajo šablone: ​​žarki ustvarjajo popolnoma ravno črto, vzdolž katere se odstrani vse nepotrebno. Britje brez nastavka za bolj gladko kožo - popolna zamenjava električnega brivnika.

Trimerji lahko delujejo tako brez povezave kot iz omrežja, priročno jih je vzeti s seboj na potovanje. Nekateri modeli so opremljeni z vakuumsko tehnologijo, s katero zbirajo obrite dlake, da kopalnica ostane čista.

Styler za brado je še en dodatek, ki vam omogoča, da z več nastavki dosežete popolno prileganje.

Temeljijo na inovativni tehnologiji za natančno in natančno britje. Z njim lahko tudi potegnete svoje stranske ogrlice..

Brivniki za brado so majhne naprave, ki vam omogočajo, da odstranite vse odvečne dlake in dosežete popolnoma gladko kožo v samo nekaj potezah. Zasnovani so za dokončanje modeliranja ščetin: ustvarite robnike, odpravite odvečno dolžino.

Miniaturni brivci za ceste so zelo primerni za ustvarjanje enakomernih in jasnih kontur: zahvaljujoč svojim dimenzijam so območja, ki jih je treba obdelati, jasno vidna.

Da ne bi kupili vseh treh naprav posebej, kupite večnamenski trimer. Združuje vse lastnosti, ki jih potrebujete za lepo in natančno nego brade in brkov.

Ščipalke za brado so obvezno za fante z debelimi lasmi na obrazu. Pomagajo vam skrbeti za vašo strnico doma in jo enostavno oblikovati.

Uvrstitev najboljših ženskih britvic in britvic za leto 2020

Število ogledov: 457

 • Čas branja: 8 minut.
 • Večina žensk se nenehno bori z odvečnimi dlakami na telesu. Danes se je znebiti nepotrebnih dlačic precej preprosto. In obstaja več kot en način za reševanje tako občutljivega problema. Za nekatere je idealna možnost obisk salona in opraviti sladkorno ali voščeno depilacijo. Drugi doma sladkorjajo, zato lahko uporabite ne samo kupljeno pasto, ampak jo celo skuhate sami. Toda ta postopek je boleč, zato se pri shugaringu ne strinja vsaka ženska. Uporabite lahko tudi posebno kremo, vendar bo ta metoda trajala nekaj časa. Poleg tega ne morejo vse kreme odstraniti žilavih dlak. Toda najhitrejša in najbolj priročna naprava za odstranjevanje odvečne vegetacije na ženskem telesu je britvica.

  Kakšna je razlika?

  Oglejmo si moške in ženske statve ter ugotovimo, kako se razlikujejo. Razlika med tema dvema izdelkoma je na prvi pogled le v barvah. Roza statve so ustvarjene za ženske, modre pa za moške. Poleg tega se stroji razlikujejo po številu rezil. Moške statve imajo dvakrat več rezil kot ženske. To je posledica dejstva, da takšen stroj, odstranjevanje ščetin, naredi kožo bolj gladko, postopek je čistejši. Če ženska uporablja takšno napravo, potem ji zagotovimo vsaj draženje. Zato imajo izdelki, namenjeni šibki polovici človeštva, le 2-3 rezila..

  Tudi ti izdelki se med seboj razlikujejo po dizajnu. Ker je moška britvica namenjena samo obrazu, je njegova glava manj mobilna in ima kotno obliko. Ženski modeli so bolj prilagodljivi in ​​imajo zaobljeno zasnovo, zahvaljujoč temu, da se neželene dlake zlahka odstranijo tudi na najtežje dosegljivih delih telesa. Različna je tudi zasnova ročaja. Izdelki za britje za ženske imajo manjši premer in velikost, saj je velikost ženskih rok manjša, zato bo ta izdelek bolj priročno uporabljati..

  In zadnja razlika med tema dvema izdelkoma je trak za mehčanje, ki se nahaja nad rezili. Za ženske modele ima tak trak prijeten vonj, ima vlažilni učinek, zahvaljujoč temu se postopek drsanja izboljša, poleg tega pa med britjem ne morete uporabiti dodatnih pene ali gelov..

  Vrste strojev za britje za ženske

  Ženski brivniki lahko razdelimo na dve kategoriji: za enkratno uporabo in za večkratno uporabo. Katera koli od teh možnosti bo dala popolno kožo, vendar še vedno imajo pomembne razlike. Ugotovimo zdaj.

  Torej stroj za enkratno uporabo, kot že ime pove, ni primeren za večkratno uporabo. Takšni izdelki nimajo možnosti zamenjave rezil, zato jih je mogoče uporabiti enkrat ali dvakrat. Ko so rezila dolgočasna, je postopek britja lahko dražljiv in ni idealen. Zato ga bo treba nadomestiti. Optimalno je, da tak izdelek vzamete s seboj na pot ali na obisk. Njihovi stroški so veliko nižji od stroškov izdelkov za večkratno uporabo. Vsi modeli za enkratno uporabo ne smejo imeti blažilnika in udobne glave. Tudi nekateri proizvajalci, da bi to napravo pocenili, uporabljajo materiale nizke kakovosti. Zato lahko po britju pride do draženja..

  Ko gre za britvice za večkratno uporabo, ponavadi pridejo z zamenljivimi rezili. Po potrebi jih je treba spremeniti. Če opazite, da rezultat ni tako čist kot prej, preprosto zamenjajte kaseto. Treba je opozoriti, da imajo vsi izdelki za večkratno uporabo plavajočo glavo, gel trak in zaščitni blažilnik. Ti elementi bistveno izboljšajo postopek odstranjevanja neželenih dlak, zagotavljajo zaščito pred urezninami in dobro drsenje izdelka. So pa veliko dražji od izdelka za enkratno uporabo. Poleg tega lahko pride do težav pri izbiri nadomestne kasete.

  Kriteriji po izbiri

  Če želite izbrati stroj za enkratno uporabo, je treba dati prednost zaupanja vrednemu proizvajalcu. Tako se boste rešili pred draženjem in dobili kvaliteten rezultat. In takšno napravo lahko uporabite večkrat, zahvaljujoč visokokakovostnim rezilom..

  Če govorimo o izdelkih z zamenljivimi kasetami, potem je treba upoštevati več kriterijev. Najprej si oglejte število rezil. Več ko jih je, boljši je rezultat. Pomembno merilo je tudi gel trak. Nekateri proizvajalci ga imajo s posebno impregnacijo, na primer z alojo. Ta možnost je primerna za občutljivo kožo, nagnjeno k draženju. Obstajajo tudi trakovi z milnimi blazinicami. Zahvaljujoč temu ne morete uporabljati dodatnih gelov in pene, kar bo znatno skrajšalo čas britja in ustvarilo prijetno okolje. Ne pozabite biti pozorni na ročaj izdelka. Udobno se mora prilegati vaši roki in med uporabo ne sme povzročiti zdrsa. V veliko pomoč bo, če ima brivnik zaščitno silikonsko blazino, da se boste tako izognili urezninam in okužbam..

  Najboljše britje za britje za večkratno uporabo

  Ta izdelek, ko se uporablja, sledi vsem krivuljam in se bo pomagal znebiti dlake na najtežje dosegljivih mestih. Gillette Venus Swirl odstrani celo nezaželeno rastlinje, ki ga drugi izdelki morda pogrešajo. Ta britvica ima 5 rezil, pa tudi novo tehnologijo Flexiball, zahvaljujoč njej sočasno deluje z več ravninami telesa in odstranjuje vse dlake. Omeniti velja, da ima gel trak tega izdelka poseben serum, ki se aktivira, ko pride voda. Zahvaljujoč temu bo stroj v procesu britja enostavno in gladko drsel po telesu. Gillette Venus Swirl ima mikro slemenje, ki dvignejo dlake, kar ima za posledico gladko, čisto kožo. Proizvajalec je v tem modelu izboljšal ročaj, zdaj je postalo še bolj priročno držati in uporabljati stroj. Naprava ima eno zamenljivo kaseto.

  Povprečni stroški so 730 rubljev.

  • Plavajoča glava;
  • Ponovi koče telesa;
  • Enostavno čiščenje vegetacije na težko dostopnih območjih;
  • Lep dizajn;
  • Gel trak vsebuje poseben serum.
  • Glava lahko pri zasuku škripa.

  Ta model ima tudi 5 rezil, vendar za razliko od drugih možnosti blagovne znamke imajo diamantno prevleko. To bo povzročilo bolj gladko kožo. Prav tako bo gladkost kože ostala dlje časa. Odlika tega modela je tudi kovinski ročaj. S takim dodatkom za britje je postalo bolj priročno nadzorovati postopek. Glava stroja ima zaobljeno obliko, zaradi tega se med postopkom tesneje oprime na kožo in na težko dostopnih mestih bo zdaj težko odstraniti vegetacijo. Obstaja tudi gelski trak, ki se aktivira ob stiku z vodo. Zdaj med delovanjem ne morete uporabljati dodatnih naprav. Poleg tega je ta trak odgovoren za zaščito kože pred neželenimi urezninami in draženjem..

  Povprečni stroški so 730 rubljev.

  • Kovinski ročaj s silikonskimi vložki;
  • Priročna uporaba;
  • Zaščita pred rezanjem;
  • Eleganten dizajn.

  Ta britvica ima 3 rezila za udoben postopek odstranjevanja dlak. Rezalni deli tega modela imajo dvojno keramično prevleko, zahvaljujoč kateri bo izdelek dolgo časa ohranil svojo ostrino. Ta model je primeren celo za občutljivo kožo, po uporabi ne bo draženja in nelagodja. Gel trak Deonica 3 za ženske je impregniran z alojo, karitejevim maslom in vitaminom E. Zahvaljujoč temu se britvica zlahka drsi po koži in reže dlačice. Ročaj brivne britvice je izdelan iz plastike in ima gumijaste vložke, zahvaljujoč temu, da se izdelek udobno prilega v roko in med postopkom ne bo zdrsnil..

  Povprečni stroški so 300 rubljev.

  • Primeren za občutljivo kožo;
  • Ne povzroča draženja;
  • Rezila so prevlečena s keramiko;
  • Med uporabo ni nobenih rezov.
  • Brez posebnih izdelkov za britje je ni mogoče uporabiti.

  Ta izdelek ameriške blagovne znamke "Schick" je zasnovan posebej za območje bikinija. Izdelek ima štiri rezila iz nerjavečega jekla. Za zaščito kože pred urezninami ali praskami je proizvajalec zagotovil poseben zaščitni žar. Za modeliranje območja bikini je na voljo vodoodporen trimer. Trimer ima nastavljiv glavnik, ki je enostaven za uporabo. Za boljše drsenje je na voljo vlažilni trak, nasičen z jojobinim oljem in acai jagodami. Schick Lady Quattro bikini potrebuje baterije, ki niso priložene napravi.

  Povprečni stroški so 470 rubljev.

  • Obstaja trimer;
  • Tri barvne možnosti;
  • Ena nadomestna kaseta traja dlje časa.
  • Težave pri iskanju nadomestne kasete.

  Ne prezrite pribora za britje južnokorejskega proizvajalca "Dorco". Ta izdelek ima 4 ostra rezila, s pomočjo katerih se boste z enim gibom znebili nepotrebne vegetacije. Hrbtna stran kasete ima odprto arhitekturo, zahvaljujoč kateri izdelka ni težko očistiti in ta postopek ne traja veliko časa. Omeniti velja, da ima "Dorco SHAI Reina" plavajočo glavo, zdaj pa lahko na naporno dostopnih mestih brez napora odstranite dlake. Ročaj tega modela ima ergonomsko obliko, se udobno prilega roki in med britjem ne drsi.

  Povprečni stroški so 450 rubljev.

  • Set vključuje dve zamenljivi kaseti;
  • Ergonomski gumiran ročaj;
  • Plavajoča glava;
  • Mikrokresti;
  • Set vključuje plastično stojalo z gumijastimi sesalnimi posodami za pritrditev na steno;
  • Ena kaseta traja dlje časa.

  Najboljše dame za britje za enkratno uporabo

  S pomočjo takšnega stroja za enkratno uporabo se lahko znebite nepotrebne vegetacije, medtem ko se koža ne razdraži, temveč postane gladka in svilnata. Ta izdelek ima tri ostre rezila, zahvaljujoč plavajoči glavi lahko enostavno delate na težko dostopnih mestih. Omeniti velja tudi, da imajo vsi rezalni deli zaščitno blazinico iz elastomera. Zaradi tega je postopek britja popolnoma varen. Zdaj vam ni treba skrbeti za kose ali praske, ki se pogosto pojavljajo med postopkom odstranjevanja dlak. Tudi britvica s pomočjo teh blazinic gladi kožo, tako da niti en las ne bo ostal obrit. Proizvajalec je poskrbel za drsenje britvice z namestitvijo vlažilnega traku. Venus Simply 3 ima udoben oprijem, ki vam ne bo zdrsnil v rokah. To ustvarja tesno prileganje med lopaticami in telesom za čistejši rezultat..

  Povprečni stroški so 285 rubljev.

  • Paket vsebuje 3 stroje za enkratno uporabo;
  • Plavajoča glava;
  • Ne povzroča draženja;
  • Zaščitne blazinice.
  • Po odprtju paketa ni primerno shraniti preostalih izdelkov.

  Posebnost takega izdelka je prisotnost šestih rezil, od katerih ima vsako večplastno prevleko, zahvaljujoč temu se življenjska doba britvice podaljša, sam postopek pa postane bolj nežen in varen. Za odstranitev dlačic na težko dostopnih mestih je proizvajalec zagotovil plavajočo glavo. Zdaj bo britvica zlahka ponovila vse obline ženskega telesa. Če imate občutljivo kožo, britje z Dorco SHAI6 Vanilla naj vas ne skrbi. Konec koncev je vlažilni trak nasičen z ekstrakti kamilice in oljk, zdaj lahko pozabite na draženje. Tudi ta model ima gumijasti mikro-glavnik, ki bo dvignil vse dlake, kar ima za posledico popolno kožo..

  Povprečni stroški so 165 rubljev.

  • Vlažilni trak bo preprečil draženje, tudi na občutljivi koži;
  • Gumeni ročaj;
  • Plavajoča glava;
  • Rezila so trdo prevlečena;
  • Ergonomska oblika.

  Ta stroj za enkratno uporabo japonskega proizvajalca "KAI" ima tri rezila s titanovim premazom. Dobro drsenje po telesu bo zagotovljeno zahvaljujoč vlažilnemu traku, prepojenemu z vitaminom E. Prav tako so deli stroja, ki so v stiku s kožo, prepojeni s smolo. Ima antibakterijske lastnosti. Zahvaljujoč tem lastnostim na povrhnjici ne bo okužb ali draženja..

  Izdelki za britje

  Od starih časov obstajata dve vrsti izdelkov za britje: pene in mousses. So poceni, vendar kože ne zmehčajo in navlažijo dovolj. Cene sodobnih olj in gelov so precej višje, vendar je delovanje teh skladov veliko bolj učinkovito. Seveda obstajajo izjeme, a tukaj je veliko odvisno od posebne blagovne znamke in kakovosti izdelka..

  Lastnosti:

  V procesu britja je človeška koža izpostavljena svetlobnim mehanskim obremenitvam. Posledično se na površini pojavijo različne težave: pordelost, luščenje, oteklina in draženje. Da bi preprečili te neželene manifestacije in naredili britje bolj udobno, je treba uporabiti posebne kozmetične formulacije - kreme, gele, pene in tudi milo. Vsi opravljajo številne funkcije:

  • odstranite maščobno plast s ščetin;
  • ublažiti vleko;
  • zagotoviti najbolj gladko in varno drsenje rezila;
  • kožo navlažijo, jo zaščitijo pred draženjem in poškodbami;
  • zagotoviti čisto depilacijo.

  Danes so sestavki za britje predstavljeni v širokem razponu, tako da lahko vsak moški kupi primerno možnost zase, ob upoštevanju značilnosti kože in individualnih želja..

  Sodobna kozmetična industrija letno ponuja učinkovite izdelke, ki omogočajo odstranjevanje neželenih dlak na izjemno varen in občutljiv način. Obseg britja za moške je predstavljen v različnih formulacijah.

  Ta snov je relativno nov kozmetični izdelek. V primerjavi z drugimi pripravki za britje ima veliko prednosti, zato je zelo priljubljen med moškimi. Gel zagotavlja gladko in mehko drsenje stroja - to je še posebej pomembno za ljudi s problematično kožo. Sestava ima pregledno strukturo, kar vam omogoča pravočasno opaziti vsa neobrijana območja, pa tudi obiti akne in druge poškodbe kože.

  Gel vsebuje precej visoko koncentracijo aktivne sestavine, zato ga lahko nanesemo v tanki plasti. Gospodarska poraba je še posebej pomembna za tiste močnejšega spola, ki so zaradi svojih fizioloških značilnosti prisiljeni pogosto brijati. Sestava ne suši kože, saj vsebuje olje. Zato je primeren tako za suho kot za mastno kožo..

  Sodobni proizvajalci proizvajajo linijo izdelkov z baktericidnimi sestavinami in silikoni, ki so optimalni za razdraženo kožo, nagnjeno k vnetjem.

  Kreme so eden najstarejših izdelkov za britje, ki je do danes zelo priljubljen. Krema je lahka vlažilna struktura, ki jo lahko uporabimo celo za vneto kožo. Vsebuje alkalno milo, glicerin, polsintetične maščobe, pa tudi rastlinske sestavine in alkohol..

  Če kremo pred nanosom na kožo stepemo v peno, dobimo zračno in zelo mehko snov, ki se dobro prilega na kožo in se brez težav porazdeli po površini. Prednosti takšnih skladov vključujejo nizke stroške, slabosti pa - njihove hitre izdatke..

  Je eden najbolj priljubljenih izdelkov za britje. Pena učinkovito ščiti kožo pred draženjem in mehanskimi poškodbami, zagotavlja izjemno gladko in enakomerno drsenje britvice. Prednosti pene vključujejo:

  • zračna zgradba;
  • embalaža z razpršilnikom, ki omogoča preprosto stiskanje izdelka in njegovo varčno porabo;
  • hitra absorpcija;
  • učinkovito mehčanje grobih ščetin.

  Tržno dostopna pena ima različne okuse in lahko vsebuje vlažilne dodatke. Prednost bi morali dati izdelkom na osnovi naravnih olj, na primer oljčnim in mandljevim oljem. Toda vsebnost mineralnega olja je nezaželena, saj gre za rafiniran izdelek. Nekatere vrste pene vsebujejo protivnetne in fungicidne sestavine (najpogosteje izvlečke aloje ali kamilice).

  Mousse je po principu delovanja zelo podoben peni - zagotavlja tudi nežno kožo obraza in telesa, zmanjšuje tveganje za draženje med britjem in po njem. Mousse pomaga normalizirati sintezo beljakovin in kolagena, ščiti predel pred škodljivimi učinki prostih radikalov.

  Konzistenca mousse je nekoliko gostejša od pene, vendar dovolj mehka in nežna, da se zlahka nanese na kožo.

  Naši dedki so se nekoč brili z barijskim milom. Priljubljena je bila med moškimi v dneh, ko ni bilo govora o penah in oljih. Menijo, da je prvo milo za britje nastalo v XIV stoletju, povpraševanje pa je ostalo do izbruha druge svetovne vojne. Visokokakovostno milo vsebuje veliko količino glicerina, pa tudi maščobne sestavine živalskega in rastlinskega izvora. Glicerin prispeva k največji hidraciji kože, ima mehčalni učinek, lase naredi gladkejše. Mast deluje kot mazivo, zaradi česar se rezilo enostavno premika po površini, ne da bi dražilo kožo.

  Pri izbiri mila je zelo pomembno biti pozoren na odstotek maščobe. Najboljša možnost bi bila njihova koncentracija v območju od 30 do 0% celotne teže izdelka. Pri nakupu se morate voditi po sestavi in ​​ne po lepoti embalaže in reklamnih sloganov. Dejstvo je, da so mila za redno pranje in milo za britje popolnoma različni izdelki. Toaletno milo ni primerno za depilacijo.

  Olje

  Eden od razlogov, da mnogi moški tako ne marajo britja, je občutek suhe kože po končanem postopku. To je posledica dejstva, da stroj med britjem delno odreže tanko zgornjo plast povrhnjice, kar povzroča srbenje in luskanje. Uporaba posebnih olj lahko prepreči takšne posledice. Po nanosu britvica zlahka in gladko drsi po koži, ne da bi poškodovala povrhnjico.

  Nasvet: Če je koža suha, lahko po končanem britju nanesete sloj olja, saj lahko losjoni v tem primeru izsušijo kožo. Mimogrede, olje lahko uporabite ne samo za depilacijo - široko se uporablja za modeliranje brkov, stražnjic in brade. Po nanosu dlake postanejo gladke in upogljive. Edina pomanjkljivost olj je njihova visoka cena - so veliko dražja od drugih izdelkov podobne uporabe..

  Ta brivna naprava že dolgo obstaja. Po svoji obliki spominja na palico v obliki valja, v resnici pa je najpogostejše milo. Vendar so v zadnjih letih številni proizvajalci palice predstavili kot učinkovita vlažilna in zaščitna sredstva, ki vključujejo protimikrobne sestavine, najpogosteje mandljevo olje..

  Prednosti palic vključujejo:

  • kompaktna velikost;
  • udobna oblika;
  • sposobnost uporabe na cesti;
  • ni potrebe po krtači za britje.

  Ocena najboljših sredstev

  Kakovostne izdelke za britje danes izdelujejo številna kozmetična podjetja, ki trdijo, da so njihovi izdelki varni, praktični in takojšnji. Med celotnim seznamom znamk lahko ločimo dve glavni skupini:

  • izdajanje proračunskih sredstev;
  • ustvarjalci vrhunskih izdelkov.

  Proračun

  V tej kategoriji so zastopane naslednje blagovne znamke.

  • L'Oreal - ponuja profesionalno serijo kozmetike za lase in kožo. Te formulacije za britje imajo uravnoteženo strukturo, ki se lahko uporablja tudi na občutljivi koži.
  • Gillette je znana po proizvodnji izdelkov za britje in pripadajočih dodatkov. Blagovna znamka je bila ustanovljena leta 1901. Vse izdelke odlikujejo cenovno ugodne cene v kombinaciji z visoko kakovostjo - prav zaradi tega so izdelki podjetja Gillette postali priljubljeni v vseh državah sveta..
  • Arko - to podjetje je bilo ustanovljeno v začetku prejšnjega stoletja in do danes ni izgubilo svojega položaja na trgu. Posebnost izdelkov je naravna sestava in prijaznost do okolja.

  Vse pene, geli in kreme za britje občutljivo vplivajo na dlačice, mehčajo in vlažijo kožo, imajo tudi protimikrobni učinek.

  • Izdelke za britje Nivee tega proizvajalca ne uporabljajo samo moški, ampak tudi ženske. Glavna prednost linije je naravnost sestave, odsotnost kakršnih koli strupenih kemičnih komponent v njej.
  • Figaro - izdelki te blagovne znamke so dobro znani v mnogih delih sveta, saj imajo okolju prijazno sestavo. Vsi izdelki za britje dobro penjejo in se uporabljajo zelo ekonomično.

  Premium razred

  Izdelke Premium izdelujejo ameriški, japonski in italijanski proizvajalci. Izdelki za britje iz Madžarske so zelo priljubljeni. Označimo najbolj priljubljene blagovne znamke.

  • Lierac je eden najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev kozmetike. Profesionalni brivci uporabljajo njegovo kozmetiko. Vse izdelke za depilacijo te blagovne znamke odlikujeta varčnost in kakovost, se zlahka penijo in hitro prerazporedijo po koži..
  • Barbasol je ameriško podjetje, znano po profesionalni liniji formulacij za britje. Sredstva se lahko uporabljajo za katero koli vrsto kože, imajo vlažilni in učinkovit protivnetni učinek.
  • American Crew - Ta blagovna znamka je pridobila priljubljenost daleč zunaj ZDA. Podjetje je razmeroma mlado (ustanovljeno leta 1994), a je že osvojilo svoje občudovalce z varnostjo komponent, ki sestavljajo izdelke za britje.
  • Man Care je profesionalna serija izdelkov za britje. Vsi izdelki blagovne znamke nežno vplivajo na kožo, pomirjajo kožo in preprečujejo alergije..
  • Weleda je linija izdelkov z okolju prijazno sestavo, ki ima negovalni učinek, močno olajša postopek britja, odstrani luskanje, zdravi praske in odpravi rdečico.
  • Speick je blagovna znamka iz Nemčije, ki proizvaja vrsto izdelkov za depilacijo z odhajajočim učinkom. V sestavi ni agresivnih sestavin, zato izdelki ne povzročajo draženja na koži.

  Kako izbrati?

  Pri izbiri najboljšega izdelka za britje je treba upoštevati številne pomembne dejavnike..

  • Tip kože. Večina izdelkov za depilacijo je ustvarjenih za določen tip kože. Dodelite izdelke za mastno, normalno, pa tudi suho in občutljivo kožo. V prodaji najdete tudi univerzalne formulacije, ki so enako primerne za skoraj vse moške..
  • Površina telesa. Ko izberete britje, morate upoštevati, kateri del telesa nameravate depilirati. Torej, najbolj nežna in najzahtevnejša je koža obraza, zato tukaj ne smete jemati mus in gelov, namenjenih depilaciji drugih predelov..
  • Sestava. Če ima moški zelo občutljivo kožo, potem potrebuje najbolj občutljiva negovalna sredstva. V tem primeru je treba dati prednost popolnoma naravnim formulacijam z visoko koncentracijo rastlinskih sestavin. Za suho kožo bi morali izbrati kozmetiko z vlažilnimi sestavinami, za mastno kožo bodo izdelki z alkoholom, pa tudi adstrigentne in sušilne sestavine najboljša možnost..

  Velika napaka pri izbiri mešanice za britje je upoštevanje le njegove cenovne kategorije. Dejstvo je, da večina proračunskih sredstev zagotavlja šibko vlaženje in mehčanje, poleg tega jih odlikuje hitra poraba.

  Hkrati morate pri nakupu dragih izdelkov za blagovno znamko doplačati - v tem primeru prihranki postanejo neupravičeni.

  Kako uporabiti?

  Ne domnevajte, da samo ženska koža zahteva posebno nego. Pri moških lojnice delujejo veliko bolj intenzivno, zato je treba na kožo skrbno paziti. Samo umivanje obraza in širjenje milnih milic pogosto ni dovolj. Če so ščetine trde in debele, boste najprej potrebovali močno parjenje, torej pranje z vročo vodo 2-3 minute. Šele potem lahko nanesete izdelek za britje. Britje je zaželeno približno pol ure po prebujanju. Potrebno je, da ima nočna lahka oteklina čas za odtekanje, da se izognemo urezninam in praskam. Po pari se brivna spojina nanese v tankem sloju z lahkimi krožnimi gibi..

  Problematično kožo je treba dodatno zmehčati z rahlim drgnjenjem sestave v povrhnjico, dokler ne nastane penasta kremasta osnova. Po tem odstranite vse ščetine s čisto in ostro britvico, nato pa ostanke izdelka sperite s toplo vodo. Pomembno: Mnogi moški takoj po britju nanesejo pomirjujočo kremo na obraz. Tega ne bi smeli storiti, saj se pore obraza zamašijo, kar posledično povzroči vnetje. Po britju je bolje, da kožo obrišete z losjonom ali gelom z antimikrobnimi dodatki.

  Izdelkov za britje ni treba varčevati, še posebej, če so ščetine trde. Če ne bo dovolj pene, se boste najverjetneje morali še enkrat obriti..

  Priporočila dermatologa

  Pri nakupu izdelkov za britje z nevarno ali električno britvico je eno najpomembnejših meril priporočila dermatologov. Zdravniki priporočajo, da lastniki mastne kože uporabljajo milo in pene, saj ti izdelki ne samo zaščitijo kožo, temveč jo tudi posušijo po posegu. Poleg tega globoko očistijo zamašene pore..

  Za občutljivo in suho kožo bodo kreme ali geli najboljša rešitev, za normalno kožo pa strokovnjaki svetujejo uporabo olja. Priporočamo, da moški izberejo komplet kozmetike za nego pred in po britju enega proizvajalca, saj v tem primeru dosežejo celovito nego, ki bo veliko bolj učinkovita kot pri uporabi izdelkov različnih podjetij..

  Ravna britvica - Razor.RF

  Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2014 v Moskvi, naša spletna trgovina pa je postala eden najboljših spletnih trgovcev v Rusiji, ki prodaja pripomočke za britje. Podjetje Razor.RF ponuja ravne britvice znanih svetovnih znamk Dovo, Wacker, Aust, Boker, Giesen & Forsthoff in druge za prodajo na drobno in na debelo. Garniture za britje Muehle Pinsel, Hans Baier, Merkur. Krtače za britje, trakovi za oblačenje in vsi pripadajoči dodatki. Manikurne sete lahko kupite tudi pri podjetju Dovo in Hans Kniebes.

  Trenutno smo majhno podjetje s trgovinami v Moskvi in ​​Sankt Peterburgu, ki ima razvito logistiko po vsej državi in ​​njenih mejah. Informacije lahko vedno preverite tako, da pokličete vroči telefon 8-800-775-2584, ki je brezplačen za klice po vsej Rusiji. Storitev ureja vse dejavnosti trgovine, prodajnega oddelka, dostavne službe, brivcev, lastnega skladišča s stalno razpoložljivostjo potrebnih zalog blaga. V tem času smo vzpostavili partnerstva z vodilnimi proizvajalci v Nemčiji, Italiji, Franciji, kar nam omogoča, da ponujamo visoko kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah. Ponosni smo lahko, da imamo v Rusiji enega najširših sortimentov brivskih pripomočkov..

  Kateri brivni stroj je najboljši za moške - pregled priljubljenih blagovnih znamk

  Gladka čista koža na obrazu in zdaj ostaja standard moške lepote in urejenosti. Stroj za britje je nujno orodje za odstranjevanje neželene rasti kože.

  Svetovni in domači proizvajalci ponujajo na izbiro več vrst strojev (za enkratno uporabo, za večkratno uporabo, z različnim številom nožev). To je najboljša alternativa ali zamenjava električnega brivnika, saj stroj popolnoma briše ščetine, električni brivnik pa ga le skrajša..

  Izberemo popolno obliko

  Pri izbiri ustrezne oblike britvice ne pozabite upoštevati strukturo obraza in tipa kože, gostoto in rast ščetin, prisotnost rojstnih znamk ali brazgotin na obrazu.

  Stroji odrežejo dlačice v korenu in odstranijo roženico zgornjega sloja povrhnjice. Toda ostra rezila lahko močno poškodujejo ali opraskajo kožo..

  Za zmanjšanje tveganja je pomembno izbrati pravo obliko stroja:

  1. Rezila. V nasprotju z reklamami so stroji z veliko rezili nevarni za kožo. Če je več kot 5 rezil, se ščetine bolje odstranijo, več zgornje plasti kože pa se odstrani. To je še posebej škodljivo za tiste s suhim in občutljivim dermisom. Optimalna izbira stroja s 3 rezili.
  2. Koža na obrazu je zelo občutljiva. Ko pritisnete nanjo, se pojavijo rdečica in draženje. Zato morate za britje izbrati stroje s plavajočo glavo, ki nadzoruje kot naklona rezila, ponavlja linije rasti las.
  3. Prisotnost mehčalnega traku, ki navlaži dermis. Zaradi tega je drsenje bolj gladko..

  Referenca! Dobra britvica ima 3 rezila, plavajočo glavo, mehčalne trakove in indikator (sprememba njene barve pomeni, da je treba vpenjalnik spremeniti).

  Seznam najboljših blagovnih znamk britvic za enkratno uporabo

  To so proračunske možnosti za enkratno uporabo..

  Če so ščetine tanke, jih uporabite 2-3 krat..

  Takšni stroji so običajno narejeni iz plastike. To je odlična možnost za potovanja, pohodništvo. Med njihovimi prednostmi sta nizka cena in razpoložljivost. Bolj donosno je kupovati instrumente za enkratno uporabo v kompletu.

  Sledi pregled priljubljenih blagovnih znamk.

  Blagovna znamkaOpis izdelka
  Dorco Pace6Proizvedeno v Koreji.

  • 6 rezila in plavajoča glava.
  • Ročaj je izdelan iz gume, udoben je za držanje, ne drsi.
  • Set vključuje 1 stroj.
  • Minus - lahki nosilci.
  Astor Twin by BigSet vsebuje 5 strojev. Vsaka ima 2 rezila. Obstaja negovalni trak, odličen za suho kožo. Glava je ozka in pritrjena. Stroj z lahkoto obnese tudi debele in grobe dlake.
  Arko moški sistemSet vsebuje 4 orodja s 3 rezili. Celoten stik s kožo, glava plava. Proizvajalec zagotavlja čist in higienski postopek britja.

  Slabosti - jeklo nizke kakovosti, možne kožne reakcije.

  Schick extra 2 pomarančaSet vsebuje 5 strojev (vsak ima 2 rezila). Dlake temeljito in nežno odstranjujejo, ima glava vlažilni trak z rastlinskim ekstraktom. Lahko drsi po obrazu in ne povzroča draženja.

  Pomanjkljivost - razgaljena rezila.

  Blade Pivot PlusSet je sestavljen iz 5 kosov z 2 rezili. Kromirane so, stroj ponavlja obliko obraza, obstaja mehčalni trak.

  Ima samo neprijeten ročaj.

  LEA Perfect
  • 6 ostrih rezil.
  • Lopatice je enostavno odplakniti pod vodo zaradi odprtega dizajna kasete.
  • Vrtljiva glava z mazalnim trakom.
  • Ročaj je udoben, njegova gumirana površina zmanjšuje drsenje.
  BALEAV kompletu 10 strojev z 2 tankimi rezili, s katerimi lahko obdelujemo katero koli strnišče. Glava vam omogoča gladko drsenje, po postopku koža postane gladka in žametna.

  Videoposnetek govori o značilnostih priljubljenih proračunskih strojev za enkratno uporabo:

  Ponovna uporaba: blagovne znamke in proizvajalci

  Priloge za večkratno uporabo vključujejo stroje s kasetami in trakovi.

  Priljubljeni svetovni proizvajalec je podjetje Gilette, proizvaja več različic za uporabo za večkratno uporabo.

  • Klasični ali Gillette Fusion stroj. Glava je mobilna, ima 5 lopatic. Ročaj je ergonomičen, prevleka ne omogoča, da zdrsne iz mokrih rok. Obstaja podaljšan trak za mehčanje, nasičen z olji. Stroj zagotavlja popolno gladkost kože. Priporočamo, da zamenjate kaseto (kartušo) po enem mesecu uporabe..
  • Gillette Mach - 3 rezila, plavajoča glava in funkcija vibracije. Zaradi vibracij je postopek britja mehkejši, dlačice se bolje režejo, koža skoraj ni poškodovana. Napajanje z baterijo.
  • Tekmec Gillette je Wilkinson Sword. Novost proizvajalca je stroj Hydro5. Opremljen je s 5 posebej reženimi rezili, ki zagotavljajo najboljše britje. Stroj je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Obstaja mehčalni trak, na koži praktično ne ostane draženja.

  Drugi izdelek proizvajalca je Wilkinson Protector 3 Rasierapparat stroj za moške. Mobilna glava ustreza konturama obraza, ročaj pa je ergonomičen za bolj udobno britje.

  Oglejte si video, v katerem primerjate vse britvice Gillette, Fusion in Flexball:

  Orodja v obliki črke T

  To je ena od spremenjenih različic varnostne britvice.

  Referenca! Izdelana je v obliki črke T: podolgovat ročaj in glava z rezilom. Klasična različica uporablja standardne rezila iz kompletov. Je veliko cenejši od nadomestnih kaset in kartuš.

  Dodatno razdeljeno na vrste:

  • Zaprto. Odlikuje jih varnost. Priporočljivo za fante in moške z mehkimi lasmi.
  • Odprto. Primeren za trde ščetine.
  • Oblique. Kose odrežite pod kotom. Možnost je nevarna in travmatična.
  ProizvajalciRazlike v izdelkih
  Morevile solingen
  • Material - nerjavno jeklo.
  • Ročaj je tehten in udoben za držanje.
  • To je izdelek z blagovno znamko.
  Weishi (Kitajska)Izdelki imajo valovit kovinski ročaj. Prodamo v kompletu z rezervnim rezilom, ogledalom, čopičem za britje
  Pero priljubljeno (Japonska)Glava je odstranljiva, trdno pritrjena. Priročno za redno uporabo.
  ParkerProizvaja britvice v obliki črke T v različnih modifikacijah. Naprave se razlikujejo po dolžini ročaja in zasnovi. To je odlična rešitev tako za začetnike kot profesionalce..
  Rubin, Rapira (Rusija)Splošne podrobnosti:

  • glava je narejena iz kovine;
  • podolgovat plastični ročaj.

  Kako izbrati stroj v obliki črke T in katere so prednosti in slabosti različnih modelov, je opisano v videoposnetku:

  Stroji z Aliexpressom

  Na trgu Aliexpress obstaja široka paleta različnih pripomočkov za britje. Tu lahko najdete tako visokokakovostne obdelovalne stroje svetovnih proizvajalcev kot poceni ponaredke neznanih podjetij..

  Kako izbrati izdelek:

  1. Odprite katalog "Izdelki za lepoto in zdravje".
  2. Izberite razdelek "Britje in epilacija".
  3. Nastavite filter (nastavite proizvajalca, ceno, število rezil) in izberite stroj.

  Slabosti pri nakupu na Aliexpressu - dolgočasna rezila in ponaredki, napake in pomanjkljivosti: na vlažilnem traku ni gela, glava se ne pritrdi dobro na telo in še več.

  Če želite izbrati dober stroj, vam ni treba prihraniti denarja in natančno prebrati ocene strank.

  Torej, brivni stroji so obvezni za vsakega moškega. Omogočajo vam odstranitev strnišč različnih debelin.

  Pri izbiri naprave je pomembno biti pozoren na dizajn:

  • koliko rezil,
  • ali obstajajo vlažilni trakovi,
  • kako je pritrjena glava,
  • je ročaj udoben.

  Upoštevati morate tudi vrsto instrumenta: za enkratno ali večkratno uporabo.

  15 najboljših obročov za britje

  Posodobljeno leta 2019

  Obstaja veliko načinov, kako se znebiti neželenih dlak. Eno najbolj dostopnih je britje. Nato boste ugotovili, kateri modeli so uvrščeni v lestvico najboljših britvic za britje. Zbrali smo tako moške kot ženske izdelke, od katerih ima vsak svoje prednosti in slabosti..

  MestoSlikaImeZnačilnostCena
  Najboljši stroji za britje za enkratno uporabo
  1DORCO PACE 6Ne povzroča draženja130
  2Gillette modra preprosta 3Najbolj proračunski215
  3BIC flex 3 udobjeLahko se uporablja večkrat210
  Najboljši stroji za britje za večkratno uporabo
  1Gillette fusion proglide flexballNajčistejše britje585
  2XIAOMI H600Večina rezila1450
  3Gillette mach3Najbolj popularen290
  4Merkur 9037001Najboljši stroj za britje T-bar3650
  petBiC Hybrid Advance 4Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno1980
  Najboljši ženski stroji za britje
  1 Gillette Venus Spa Breeze in drugi modeli iz serije VenusNajboljši komplet790
  2Gillette Venus 3 Basic PreprostoPriljubljeno pri ženskah125
  3VENUS SNAPNajbolj priročna oblika715
  4 BIC TWIN LADYNajbolj presenetljiv dizajn150
  Najboljši električni stroj za britje
  1Philips OneBlade QP2520 / 20Največja zanesljivost1990
  2Gillette Styler s 3 zamenljivimi glavamiNajboljša funkcionalnost1630
  3

  Schick Hydro 5Brezhibna kakovost500

  Kako izbrati brivni stroj

  Sodobne naprave za britje so predstavljene v širokem razponu. Uporabljajo jih tako ženske kot moški. In čeprav večina kupcev ne vidi veliko razlike, obstajajo razlike med spoloma. Če želite dobiti najboljšo britvico, morate vsekakor biti pozorni na naslednje nianse:

  • Širina - Gosje statve imajo vedno širše rezilo, s katerim lahko zgrabite več las.
  • Tip - mehanske britvice so bolj primerne za ženske, medtem ko moški lahko varno naročijo električni model zase. Njegove plavajoče glave vam omogočajo, da skrbno obrijete obraz, pri čemer sledite obrisom.
  • Tip glave - ne glede na to, za koga je naprava kupljena, je bolje izbrati model s plavajočo glavo, ki vam omogoča natančno ponovitev anatomske oblike telesa.
  • Gel trak - bolje, da je ta element prisoten na vašem brivniku, bo postopek britja varnejši, enostavnejši in udobnejši.
  • Stroški - z omejenim proračunom dajte prednost izdelkom za enkratno uporabo, včasih pa stanejo 10-krat manj. Če želite višjo kakovost, izberite modele z nadomestnimi kasetami.
  • Število rezil - več jih je, hitreje in natančneje odstranimo dlačice. Toda lastniki preveč občutljive kože ne smejo pretiravati s svojim številom, saj lahko to povzroči močno draženje..
  • Dodatne funkcije - nekateri brivniki so opremljeni s nastavki, ki omogočajo obdelavo časovne cone za obrezovanje brade. Najpogosteje so to trimerji. Najdete lahko modele, ki ne brijejo, ampak le režejo strnišče.

  Pri izbiri britvice vedno upoštevajte, kaj točno pričakujete od te naprave. Za nekatere je priročnost pomembna, za druge - hitrost britja, za druge - stroški. Zato je izjemno težko dati nedvoumne nasvete, kateri izdelek bo idealen. Kljub temu pa vam bodo naši brivniki TOP 15 pomagali ugotoviti, kateri izdelki so postali vodilni v svoji kategoriji, katera podjetja so izšla naprej in ponujala najboljše modele 2019..

  Vrhunski proizvajalci

  • 1 Gillette - vsak drugi moški ima britvico te ameriške blagovne znamke. Podjetje je že večkrat zasedlo vodilne položaje na svetovni lestvici in ohranja svojo premoč do danes..
  • 2 Schick - Kakovostni izdelki za odstranjevanje dlak za moške in ženske se proizvajajo pod to kanadsko blagovno znamko. Vse naprave so ergonomsko oblikovane in popolnoma gladke.
  • 3 BIC je francoska znamka, ki je znana že vrsto let, specializirana je za izdelavo različnih izdelkov za enkratno uporabo, vključno z britvicami. Korporativna barva tega podjetja je rumena, zato boste takoj prepoznali njene izdelke.
  • 4 VENUS je eden najbolj priznanih proizvajalcev ženskih strojev za britje. Tudi pod imenom ameriškega podjetja izdelujejo kozmetiko, ki britje naredi še bolj udobno..
  • 5 Philips je nemška blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo električnih brivnikov. V njegovi ponudbi najdete modele za oba spola, vsi so zanesljivi in ​​enostavni za uporabo..

  Prav tako vredni zaupanja: Wilkinson meč, Dorco, Barburys, Arko in Barbasol.

  Najboljši stroji za britje za enkratno uporabo

  3. BIC flex 3 udobje

  • Lahko se uporablja večkrat
  • Država: Francija
  • Cena: 210 RUB
  • Ocena (2019): 4,7

  Poceni brivni stroj za enkratno uporabo, ki se udobno prilega vaši roki in ima vlažilne trakove. Na koži zlahka drsi, ne povzroča draženja. Nežno odstranjuje dlačice in ne opraska povrhnjice. To je enostavno čiščenje in kljub dejstvu, da je za enkratno uporabo, uporabniki ugotavljajo njegovo trajnost, torej en paket traja dlje časa.

  2. Gillette Blue Simple 3

  • Najbolj proračunski
  • Država: ZDA
  • Cena: 215 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Ugoden izdelek z dobrimi ocenami uporabnikov. Strnišče briše gladko in previdno, ne drsi iz rok zahvaljujoč gumirani površini ročaja. Kljub dejstvu, da model nima plavajoče glave, je zelo primeren za uporabo. Obstaja mazalni trak za enostavno drsenje.

  1. DORCO PACE 6

  • Ne povzroča draženja
  • Država: Južna Koreja
  • Cena: 130 RUB
  • Ocena (2019): 4,9

  Kljub nizkim stroškom se ta stroj nežno britje in ne povzroča draženja. V primerjavi z drugimi izdelki za enkratno uporabo ima več rezil, tukaj jih je kar 6 kosov. Ročaj je gumiran, ima ergonomsko obliko. Britje je precej udobno, vendar traja le 2-3 krat, po tem pa začne praskati kožo.

  Najboljši stroji za britje za večkratno uporabo

  5. BiC Hybrid Advance 4

  • Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
  • Država: Francija
  • Cena: 1980 R
  • Ocena (2019): 4,7

  Ta set za britje je sestavljen iz britvice za britje in 5 vložkov, tako da lahko računate na dolgo življenjsko dobo. 4 rezila zagotavljajo kakovostno in brez težav britje. Poseben trak omogoča lažje drsenje izdelka po koži. Impregniran je z izvlečkom aloe vere, tako da draženja ni. Obrije celo kratke dlake.

  4. Merkur 9037001

  • Najboljši stroj za britje T-bar
  • Država: Nemčija
  • Cena: 3650 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Stroj za britje za večkratno uporabo v obliki črke T je izdelan iz kromiranega nerjavečega jekla za dolgotrajen izdelek. Na fotografiji lahko vidite, da je opremljena s poševno glavo, to je, da se dlake strižejo previdno in čim natančneje. Vključuje ostro rezilo. Ročaj ima žlebljeno površino, zato britvico lahko varno vzamete z mokrimi rokami, ne bo zdrsnilo. Nedostopnost velja za pomembno pomanjkljivost..

  3. Gillette Mach3

  • Najbolj popularen
  • Država: ZDA
  • Cena: 290 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Ta stroj je postal vodilni v več kot enem pregledu, saj je pridobil zaupanje kupcev. Nekateri ga uporabljajo več let, kar še enkrat potrjuje visoko kakovost. Ne boji se udarcev, čeprav je gumiran ročaj izdelan iz plastike, zaradi premične glave sledi obliki telesa. Proizvajalci so poskrbeli za maksimalno udobje mehanizma za vstavljanje kasete le z enim klikom. Nasveti za zamenjavo so cenejši od novejših modelov.

  2.XIAOMI H600

  • Večina rezila
  • Država: Kitajska
  • Cena: 1450 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Stroj za britje znane kitajske blagovne znamke je izdelan iz udarno odporne plastike, protikorozijske zaščite in opremljen s plavajočo ploščo. Šest rezalnih listov učinkovito in temeljito odstrani dlake, ne praskajte kože zaradi prisotnosti posebne zaščitne blazinice. Za bolj udobno britje poskrbi vodotopni gel trak. Priložen je s stojalom za enostavno shranjevanje.

  1. Gillette Fusion ProGlide Flexball

  • Najčistejše britje
  • Država: ZDA
  • Cena: 585 RUB
  • Ocena (2019): 4,9

  Udoben stroj znanega podjetja je opremljen s posebnim gumbom, z enim klikom lahko preprosto odklopite rezervno kolo z glavnega dela. Plavajoča glava vam omogoča obdelavo tudi najtežje dosegljivih območij. Lopatice se tukaj premikajo ne samo navzgor in navzdol, temveč tudi desno in levo, kar je edinstvenost tehnologije. Na zadku je majhen trimer, ki je lastnikom brade zelo primeren za oblikovanje.

  Najboljši ženski stroji za britje

  4. BIC TWIN LADY

  • Najbolj presenetljiv dizajn
  • Država: Francija
  • Cena: 150 RUB
  • Ocena (2019): 4,7

  To je ženski brivski stroj za enkratno uporabo, ki se prodaja v kompletu 5. Imajo presenetljivo zasnovo in dve lopatici. Pomanjkanje mehčalnega traku ne bo močno vplivalo na vašo kakovost britja, lahko pa se poškodujete. Stroj je mogoče uporabiti 1-2 krat, po tem pa začne praskati kožo. To je dobra možnost potovanja, ki prihrani na proračunu.

  3. VENUS SNAP

  • Najbolj priročna oblika
  • Država: ZDA
  • Cena: 715 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Ta ženska britvica ima zelo udoben format in izviren dizajn. Njegova kompaktnost omogoča enostavno vzeti s seboj. Set vključuje ovitek, ki nekoliko spominja na škatlo s prahom. Omogočil bo higiensko skladiščenje. Glavna prednost modela je njegova vsestranskost, saj so zanjo primerni absolutno vsi dodatki iste ameriške blagovne znamke. Stroj s 5 rezili in 2 gumijastimi trakovi za večjo varnost.

  2. Gillette Venera 3 Basic Preprosto

  • Priljubljeno pri ženskah
  • Država: ZDA
  • Cena: 125 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Še en predstavnik modelov za enkratno uporabo, opremljenih s tremi rezili. Britvica je izdelana v svetlo roza barvi, ki je priljubljena pri mnogih ženskah. Glava je odstranljiva, ni pa jasno, zakaj, saj v trgovinah ni zalog. Obstaja gel trak, ki poveča drsnost stroja po telesu. Telo je narejeno iz plastike, ročaj ima ergonomsko obliko in se dobro prilega roki.

  1. Gillette Venus Spa Breeze in drugi modeli iz serije Venus

  • Najboljši komplet
  • Država: ZDA
  • Cena: 790 RUB
  • Ocena (2019): 4,9

  V kompletu poleg samega stroja sta še 2 zamenljivi šobi in posebna čistilna krtača. Ženska britvica za večkratno uporabo ameriške blagovne znamke je narejena iz roza prosojne plastike, izgleda zelo svetlo in lepo. Proizvajalec posebno pozornost posveča higieni, zato je vsak vložek v paketu. Pritrditev je sestavljena iz treh rezil, ščitnika za rez in gelaste blazinice, ki izžareva osupljiv vonj. Snemljiva plošča blazinice.

  Najboljši električni stroj za britje

  3. Schick Hydro 5

  • Brezhibna kakovost
  • Država: ZDA
  • Cena: 500 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  Proizvajalec je vse razmislil do najmanjših podrobnosti. Stroj je opremljen s posodami z gelom, ki jih lahko po potrebi odstranite. Tako boste lahko prišli na težko dostopna mesta. Kljub prisotnosti emolienta se na občutljivi koži včasih pojavi draženje. Stroj se briva zelo previdno, saj imajo kasete rezila iz trpežnega jekla. Kovina je zelo trpežna, vendar ne zagotavlja občutljivega britja. Stroj je mogoče kupiti v vakuumskem paketu ali v kompletu s prozornim plastičnim stojalom.

  2. Gillette Styler s 3 zamenljivimi šobami

  • Najboljša funkcionalnost
  • Država: ZDA
  • Cena: 1630 RUB
  • Ocena (2019): 4,8

  To električno britvico lahko uporabite s pritrditvami ne samo za britje, temveč tudi za obrezovanje brade, brkov, odstranjevanje dlak pod pazduho itd. Model je univerzalen, deluje na navadni bateriji, ki se nahaja v telesu izdelka, kar zagotavlja njegovo mobilnost. Telo je gumirano, zato je uporaba udobna. Obstaja stojalo za organizatorje, kamor lahko shranite vse komponente kompleta.

  1. Philips OneBlade QP2520 / 20

  • Največja zanesljivost
  • Država: Nizozemska
  • Cena: 1990 R
  • Ocena (2019): 4,9

  Če iščete vredno darilo za moške, si oglejte ta trimer. Ne briva obraza do popolne gladkosti, pušča lahkotno, komaj opazno strnišče. To je odlična možnost za tiste, ki imajo brado. Stroj je zelo lahek, zato ga lahko vzamete s seboj. Polnjenje iz električnega omrežja, vendar je težko razumeti, ko se polno napolni barva indikatorja ne spremeni. Britvica je narejena iz visoko kakovostnih materialov in je izjemno trpežna.

  Izhod

  Stroj je treba izbrati posamično, ker imajo nekateri grobe in goste lase, drugi imajo tanke in redke lase, za tretje pa je glavno, da telo ali obraz hitro postavite v red. Vendar obstaja seznam glavnih meril, zahvaljujoč katerim lahko izbirate kakovostne izdelke..