Dodatki za britje z naravnim britjem

Taganskaya 2, trgovski center Taganka

Urnik dela operaterja:

Pon-pet od 10. do 19. ure.

Sat-Ned od 11 do 18

Naročila sprejemajo in obdelujejo vsak dan

Prejemne točke v Moskvi:

Taganskaya 2, trgovski center Taganka

Urnik dela operaterja:

Pon-pet od 10. do 19. ure.

Sat-Ned od 11 do 18

Naročila sprejemajo in obdelujejo vsak dan

Dolgo sem iskal losjon po britju, ki ga je moj oče jemal v sovjetski "Berezki". Spominjam se njegove arome iz otroštva. In zdaj sem ga končno našla. Vsa moja pričakovanja so bila izpolnjena, najlepša hvala, zagotovo bom več naročila zase in kot darilo prijateljem.

Moje naročilo je bilo sestavljeno v 8 urah po tem, ko sem ga naročil po spletu. Sporočila so prišla v obliki SMS-a na telefon in nabiralnik. Zelo sem bil zadovoljen z dobro storitvijo in kakovostnim blagom, poleg tega pa tudi lokalom trgovine v bližini metro postaje "Marksistskaya".

Dobra trgovina, primerne cene, nekaj je na prodaj, kar je izginilo iz vseh trgovskih verig v Rusiji, in sicer izdelkov podjetja Schick

Dodatki

Tradicija britja obstaja že stoletja: moški so že na zori človeštva imeli dobre razloge za odstranjevanje dlak z obraza. Naši predniki so se morali boriti z bolhami in uši, poleg tega je brada motila vnos hrane in nabirala neprijetne vonjave. Vendar je bil arzenal britvic starodavnih ljudi zelo redek: pogosto so se morali zadovoljiti z drobci kamnov in školjk. Na srečo je bil od takrat na tem področju dokaj napreden, zlasti so se na trgu pojavili cenovno dostopni in varni stroji za britje..

Dodatki za britje Maščevanje Bluebeards

Blagovna znamka blagovnih znamk Bluebeards Revenge združuje najboljše tradicije, ki so jih nabrali brivci že več kot desetletje. Lahko kupite pri nas:

· Brisača z ikonskim logotipom podjetja. Navlažen s toplo vodo bo pomagal sprostiti obraz pred postopkom in odpreti pore;

· Krtača za britje z udobnim stojalom. Izdelana iz naravnih ščetin bo krtača dvignila vsak las in ga prekrila z bujno peno, da bi izboljšala kakovost britja;

· Posoda za stepanje pene;

· Edinstvena ravna britvica z možnostjo zamenjave rezil;

Varna naprava z zamenljivimi kasetami in še veliko več.

Bluebeards Revenge ima logotip s podpisom, ki dopolnjuje eleganten videz vsakega dodatka za britje.

3 dodatki za popolno britje

1. Ravna britvica

In do danes, ko obstaja veliko varnih načinov britja, obstajajo ljubitelji ravnih britvic. Privlači jih ne toliko tveganje in starost, kot zaradi praktičnosti in kakovosti britja. Zahvaljujoč obliki odprtega rezila lahko lase obrijemo čim bližje korenini. Ravna britvica je široka in dovolj dolga, da znatno zmanjša število prehodov z zajemom večjega območja obraza. Zaradi dejstva, da je rezilo dovolj ostro in se ob enem britju obrije, se draženje kože zmanjša - več vam ni treba večkrat iskati na istem mestu.

In končno - užitek postopka. Ravno britje je nekakšen ritual, posebna umetnost, ki zahteva najboljše spretnosti za najboljšo tehniko. Zato vsakodnevno britje preneha biti rutina in se spremeni v nekakšen hobi. Toda ena ravna britvica ni dovolj: komplet mora vsebovati pas (za redno ravnanje rezila), milo / smetano in čopič za britje (lastna bičena pena je gosta in ustvarja posebno drsenje), po britju (po britju).

Britev v obliki črke 2.T

T-drog je križ med ravnimi britvicami in kasetno britvico. In nedvomno ima številne prednosti ne samo zaradi dizajna, temveč tudi od dobljenega rezultata. Tesno britje zagotavljata teža in pravilen kot rezila do kože. Draženje se zmanjša s hojo po koži z enim rezilom namesto s tremi ali petimi. In s pravimi spretnostmi boste naenkrat zbrisali strnišče, kar ne bo samo pospešilo postopka, ampak tudi ohranilo kožo nedotaknjeno in prijetno..

In še ena pomembna prednost je dobiček. Seveda, ko boste ugotovili ceno stroja v obliki črke T, lahko dvomite o nakupu, vendar so prihranki v perspektivi. V proračunski niši bo paket rezil za Teshka (5 kosov v zavitku) stal 100-200 rubljev, kasete za britje (2 kosa v zavitku) pa v povprečju 500 rubljev. Takoj, ko boste obvladali tehniko britja z britvico v obliki črke T, se lahko varno odmaknete od pene in gela do mila, kar bo tudi znatno prihranilo.

3. Kozmetika za britje

Vsakodnevno britje je ritual, zaradi katerega je vaš obraz urejen, hkrati pa lahko pusti veliko negativnih občutkov: draženje, manjši poseki, pekočino; koža postane bolj groba. Danes obstaja veliko izdelkov za nego kože obraza med britjem, po njem in v zadnjem času tudi pred britjem. Toda za kaj so? Moški smo - ženske bomo pustile kreme in losjone. Morda. Toda kako potem kožo obraza ohraniti tako, da ostane čista in zdrava čim dlje? Za britje morate uporabljati kozmetiko.

Če želite pravilno izbrati, morate najprej ugotoviti, kakšen je vaš tip kože. No, in glede na občutke ob britju lahko tudi sami določite nekaj, kar potrebujete. Visokokakovostna kozmetika za britje ne bo olajšala samo vsakodnevnega postopka, ampak bo tudi izboljšala kožo obraza ne samo zunaj, ampak tudi strukturno.

Dodatki za britje z naravnim britjem

Vsakdo na obrazu raste z različno hitrostjo. Nekdo mora britje enkrat ali dvakrat na teden. Tisti, ki imajo manj sreče, morajo ta postopek ponavljati vsak dan. Kljub temu, da lahko danes pribor za britje brez težav kupite na katerem koli množičnem trgu, je zelo težko izbrati uspešnega tudi med dragimi izdelki. Večina moških med britjem čuti nelagodje, mnogi si sploh ne predstavljajo, da je ta postopek lahko prijeten postopek.

Kljub temu obstajajo popolni dodatki za britje in v Shaving Land lahko izbirate med široko paleto pripomočkov za britje. Ponujamo vam profesionalne pripomočke za britje moških vodilnih znamk v Italiji, Rusiji, Angliji, Franciji, ZDA in drugih državah..

V naši spletni trgovini pripomočkov za britje v Moskvi boste našli:

 • Ravne britvice in T-britvice, stroji z zamenljivimi kasetami. Lopatice za britvice so izdelane iz eloksiranega aluminija, visokokakovostnega nerjavečega jekla, pocinkane ali ponikljane za vzdržljivost in razkošen sijaj. Ročaji so narejeni iz akrila, plemenitega lesa, smole, nerjavečih kovin, bivolovih rogov in drugih materialov, ki izdelku dodajo eleganco in šik.
 • Čopiči za britje iz naravnih in sintetičnih ščetin, izdelani po naprednih tehnologijah. Ročaji so lahko izdelani iz dragocenega lesa, živalskih rogov, smole, kovine in drugih materialov.
 • Britje za britje. Postali bodo edinstven element kopalniške zasnove, postopek britja pa bodo spremenili v ritual, prijeten za dušo..
 • Pena za britje in geli. Zagotovite popolno drsenje rezila na koži, zmanjšajte verjetnost draženja.
 • Izdelki po britju. Losjoni, balzami, mlečni, stiptični itd..

V spletni trgovini Shaving Land lahko kupite ne samo vrhunske pripomočke za britje za moške, ampak tudi druge izdelke za nego las, ust, obraza in telesa..

Vse britje

Aloe vera, 100 ml

Aloe vera, 100 ml

Črna smola zaprtega tipa

Črna smola zaprtega tipa

Badger kup Čisti, 81 H 331

Badger kup Čisti, 81 H 331

Sliva, zaprtega tipa

Sliva, zaprtega tipa

Zaprta vrsta, slonokoščena smola.

Zaprta vrsta, slonokoščena smola, ponikljana

Zaprti tip, jazbečarski kup Silvertip

Zaprti tip, jazbečarski kup Silvertip

Badger kup Silvertip, Mach3

Badger kup Silvertip, Mach3

Mach3, kupček jazbec Silvertip

Mach3, kupček jazbec Silvertip

Črna smola zaprtega tipa

Črna smola zaprtega tipa

Badger kup Fine, Mach3

Badger kup Fine, Mach3

Krom, zaprtega tipa

Krom, zaprtega tipa

Zaprti tip, jazbečarski kup Čisti

Zaprti tip, jazbečarski kup Čisti

Rog obarvana smola, zaprtega tipa

Rog obarvana smola, zaprtega tipa

Mach3, črna smola

Mach3, črna smola

Fuzija, slonokoščena smola, premaz.

Fuzija, slonokoščena smola, ponikljana

Zaprta vrsta, 5 rezila Perje

Zaprta vrsta, 5 rezila Perje

Zaprta vrsta, 5 rezila Perje

Zaprta vrsta, 5 rezila Perje

Fuzija, črna smola, ponikljana

Fuzija, črna smola, ponikljana

Zaprta vrsta, 5 rezila Perje

Zaprti tip, 5 perja

Premer 8,5 cm, višina 3,5 cm.

Premer 8,5 cm, višina 3,5 cm.

Badger kup Best

Badger kup Best

Premer 10 cm, višina 7,7 cm.

Premer 10 cm, višina 7,7 cm.

Zaprta vrsta, Čista ščetinica iz jabolk, 5 perja

Zaprta vrsta, Čista ščetinica iz jabolk, 5 perja

Mach3, jazbečarski kup Čist

Mach3, jazbečarski kup Čist

Badger kup Best, tube

Badger kup Best, tube

Badger kup Super

Badger kup Super

Badger kup Best

Badger kup Best

3 x 65 gr., Premer 6 cm.

3 x 65 gr., Premer 6 cm.

Vsako jutro se srečajte z brezhibnim videzom in stilskim načinom.Spletna trgovina Shave O'clock je zbrala vse, da se moška polovica človeštva obrije in vzdržuje moške lepote. Tu ne boste našli poceni kitajskih britvic, ki se hitro naveličajo, njihovo telo pa se hitro pokvari. Dragi moški, za vas smo pripravili izvirne in kakovostne pripomočke za britje znanih evropskih blagovnih znamk Truefitt & Hill, Edwin Jagger, Muehle in druge..

Britvice

Seveda je najprej potrebna britvica. Udobno mora ležati na roki, ne zdrsniti iz rok in imeti ostre rezila. Klasične britvice v obliki črke T, ki so jih še vedno uporabljali naši očetje in dedki, so še danes zelo priljubljene. In vse zaradi spoštovanja tradicije pri proizvodnji brivnih pripomočkov Spletna trgovina Shave O'clock vsebuje znane modele: britvice in britvice v obliki črke T, ravne britvice in sodobne varnostne britvice. Vse britvice za britje so izdelane iz trpežne zlitine, odporne proti poškodbam in koroziji. Ročaji britvice so ergonomični in udobni za oprijem, zato so izključeni naključni kosi.

Krtača za britje

Kaj je klasično britje brez krtače? Čopič za britje vam omogoča enakomerno nanašanje pene ali gela na obraz, kar omogoča, da se britvica lahko drse in z lahkoto odstranjuje strnišče. S čopičem za britje vam ni treba več umazati rok s peno ali kremo za britje. Na naši spletni strani so ščetke za britje predstavljene izključno iz naravnih ščetin: jazbec in divji prašič.

Kompleti za britje

Za najboljše britje mora imeti vsak moški kompleten komplet za britje, v katerem je vse, kar potrebujete, skupaj. S setom za britje čopič za britje ne bo izgubljen in ni potrebe, da ženo nenehno prosite za posodo za peno. Kompleti za britje so raznoliki in lahko vključujejo: stojalo, britvico, čopič za britje in posodo. Podstavek za britje je premišljen do najmanjših podrobnosti - vsa voda iz brivnika in brivna krtača odteče brez ostankov. Pomembno je, da se voda ne zadržuje na kupu brivske krtače in na britvicah, zato vam bodo dolgo služile.

Pred britjem in po njem

Za dobro in varno britje potrebujete pravo kozmetiko. Spletna trgovina Shave O'clock ponuja različne izdelke za britje pred in po britju: pena, balzam, gel, olje, milo, balzam, losjon. Obstaja ločena kategorija kozmetike za brado. Vaš obraz bo vedno videti svež in negovan.

Pribor za britje

Za dobro britje ni potrebna samo britvica, ampak tudi osnovni dodatki. Ščetka za britje, ogledala, nadomestni rezili, pokrovi rezila. Kupite vse potrebne pripomočke za britje v spletni trgovini Shave O'clock po konkurenčnih cenah.

Dodatki za britje z naravnim britjem

Ščetke za britje te serije so izdelane iz najdražjega in odpornega na kup - vlaken Silvertip v kovinskem kovčku. Taka krtača za britje bo zdržala vlažno okolje in celo nekvalitetno sušenje, če za to nimate dovolj časa. Muehle Mach3 in Fusion varnostne britvice so odporne proti koroziji, saj so izdelane iz kromirane kovine. Komplet dopolnjuje ročno usnjena torbica iz Nemčije.

Ščetke za britje te serije so izdelane iz najdražjega in odpornega na kup - vlaken Silvertip v kovinskem kovčku. Taka krtača za britje bo zdržala vlažno okolje in celo nekvalitetno sušenje, če za to nimate dovolj časa. Muehle Mach3 in Fusion varnostne britvice so odporne proti koroziji, saj so izdelane iz kromirane kovine. Komplet dopolnjuje ročno usnjena torbica iz Nemčije.

Ščetke za britje te serije so izdelane iz najdražjega in odpornega na kup - vlaken Silvertip v kovinskem kovčku. Takšna krtača za britje bo zdržala vlažno okolje in celo nekvalitetno sušenje, če za to nimate dovolj časa. Muehle Mach3 in Fusion varnostne britvice so odporne proti koroziji, saj so izdelane iz kromirane kovine. Komplet dopolnjuje ročno usnjena torbica iz Nemčije.

Raven britev in nož

Vrste pasov

 • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
 • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
 • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

 • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
 • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
 • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.

Raven britev in nož

Vrste pasov

 • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
 • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
 • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

 • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
 • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
 • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Raven britev in nož

  Vrste pasov

  • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
  • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
  • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
  Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

  • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
  • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
  • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
  Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, hkrati pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
  Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Raven britev in nož

  Vrste pasov

  • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
  • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
  • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
  Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

  • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
  • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
  • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
  Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
  Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Raven britev in nož

  Vrste pasov

  • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
  • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
  • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
  Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

  • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
  • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
  • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
  Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
  Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Raven britev in nož

  Vrste pasov

  • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
  • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
  • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
  Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

  • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
  • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
  • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
  Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
  Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Raven britev in nož

  Vrste pasov

  • Viseči - potegnjeni z roko in so enostranski iz usnja in dvostranski iz usnja in perila.
  • Natezanje - so kovinska konstrukcija s fiksnim pasom in nastavitvijo napetosti in tudi dvostranska
  • Francoščina - ima lahko do štiri delovne površine s fiksnim pasom z nanosom različnih brusil in tudi površino z brusnim kamnom
  Občasno je treba brivnik obrezati z abrazivnimi pastami. Obstaja več vrst različnih barv..

  • Črna - ima najboljše zrnje, namenjeno vsakodnevnemu oblačenju
  • Rdeča - rahlo groba z zrnom približno 2 mikrona.
  • Zelena - testenine že z zrnom približno 4 mikronov in veljajo za najbolj grobe.
  Ravno ravnanje britvice je potrebno pred vsakim britjem, ki ne traja veliko časa, obenem pa bo britje kakovostno in čim bolj udobno..
  Ostrenje ravne britvice je postopek, ki zahteva posebne spretnosti, zato ni priporočljivo, da tega dela sami izvajate. Raje prepustite britvico profesionalcem.
 • Pribor za britje: voden ogled vseh dodatkov

  Negovanost moških se v veliki meri kaže s čisto obrito kožo obraza in zdravim videzom. Če ima moški raje lase na obrazu, ga je treba uokviriti in skrbno obriti z ustreznimi orodji in napravami. Zato naj bodo pripomočki za britje ne glede na prisotnost ali odsotnost brkov in brade v asortimanu vsakega moškega..

  Potrebni so moški dodatki - glavnik, kozmetika za britje in nega kože po postopkih, orodja za odstranjevanje odvečnih dlak in izdelki za oblikovanje. Moški lahko izberejo enega ali drugega predmeta sami, izhajajoč iz osebnih želja in potreb. Preden izberejo orodje za britje, strokovnjaki svetujejo, da ocenijo prednosti in slabosti vsakega od njih..

  Pribor za britje

  Predloga, da bi kozmetika in pomožna orodja morala biti le v arzenalu žensk, je že zdavnaj razbita. Pravzaprav bi moral vsak sodobni moški imeti vse potrebne naprave za odstranjevanje dlak z obraza, modeliranje, nego kože kože in brade itd. Strokovnjaki so sestavili svoj seznam tistih predmetov, brez katerih noben moški ne more..

  Rezila

  V tem primeru govorimo o britvicah, s katerimi lahko odstranite vse obrazne dlake ali odvečne predele. Vse za britje lahko razvrstimo v naslednje vrste orodij:

  • Električni brivnik je najudobnejše in manj travmatično orodje za britje, s pomočjo katerega se lahko izognete draženju in urezninam. Prednost takšne naprave je dejstvo, da lahko brado in brke odstranite z električno britvico, brez suhe kozmetike. Minus - šibek učinek zaradi ene poteze z britvico, torej za odstranjevanje dlačic, boste morali večkrat uporabiti preko kože.
  • Stroj v obliki črke T - stroj z zložljivo glavo, znotraj katerega so predvidene zamenljive kasete. To vam omogoča pravočasno spreminjanje dolgočasnih rezil, pa tudi uporabo stroja dlje časa. Te britvice so na voljo v več vrstah - z napihovano glavo za občasno britje, poševnim ali ravnim rezom za pogosto uporabo. Plus T-trak za najbolj gladko britje in najdaljšo življenjsko dobo.
  • Ravna britvica - Ta vrsta britvice je idealna za najučinkovitejše in minimalno tveganje draženja po britju. Široko in ostro rezilo z enim gibom reže dlake na korenu večjega dela kože obraza, kar preprečuje pogosto trenje rezila o koži. Slaba stran je veliko tveganje za ureznine in odrgnine ob nemočni uporabi. Prednosti - Minimalno draženje, največ gladke kože in desetletja storitve britja.
  • Britvica z odstranljivimi kasetami - sistemska britvica za dolgotrajno uporabo z mnogimi rezili na glavi. Prednosti takšne naprave so enostavnost britja in gladka možna koža. Manj - draženje kože po stiku z več rezili hkrati, visoki stroški.

  Vse vrste britvic nudijo posamezne prednosti in slabosti, zahvaljujoč katerim se moški lahko odloči v prid določeni napravi. Stroji za enkratno uporabo lahko postanejo tudi alternativa, vendar jih je mogoče uporabljati le 1-3 krat, nato pa se rezila postanejo dolgočasna in stroj je treba vreči stran.

  Krtača za britje

  Kakovost britja je neposredno odvisna od kozmetike. In če naj bi bila pena za britje že pripravljena, bo potrebno gele, kreme, mila in olja za britje dodatno nastrgati in nanesti na kožo obraza. Za to je bila ustvarjena čopič za britje - čopič z naravnimi ščetinami, zahvaljujoč kateri bo kozmetika z bičenjem pridobila želeno teksturo in se enakomerno porazdelila po koži.

  Čopiči za britje so lahko izdelani iz:

  • konjski lasje;
  • prašičje dlake;
  • badgerjevo krzno;
  • sintetični material.

  Izdelke za moške z občutljivo kožo in dovzetnostjo za alergije je treba označiti kot "hipoalergenski". Čopiči za britje so lahko proračunski ali premium, cena zanje se giblje od nekaj dolarjev do nekaj sto. Ročaj brivne ščetke je lahko lesen, plastičen ali kovinski, v prvem primeru ga bo potrebno zdrgniti z olivnim oljem in ga zaščititi pred vlago.

  Britje za britje

  Ko uporabljate britvico v obliki črke T ali ravno britvico, ne boste potrebovali samo ščetke za britje, temveč tudi posebno posodo za ščipanje kozmetike. Takšna posoda bo majhne velikosti iz keramike, saj vam ta material omogoča zadrževanje toplote vode, čeprav je krhek in ne pomeni dolge življenjske dobe. Obstajajo tudi alternative sklede iz lesa ali plastike.

  Stojalo za britje in čopič za britje

  Za poznavalce klasike pri izbiri brivnih naprav proizvajalci ponujajo posebne dodatke za britje z ravno britvico ali britvico v obliki črke T - stojala. Glavna naloga brivnega stojala je pritrditi aparat v pravilnem položaju, da ohrani njegovo celovitost in funkcionalnost ter prepreči stik s škodljivimi mikroorganizmi..

  Stojala so lahko:

  1. Za britvice - nekakšno držalo britvice, zahvaljujoč katere se britvico lahko postavi z glavo navzdol, da odteče tekočina in zaščiti kovino rezil pred rjo. Poleg tega bo stojalo za britvice v obliki črke T z zanimivim dizajnom postalo predmet za notranjo dekoracijo.
  2. Za krtače za britje - naprava s prisotnostjo lint zahteva dolgo in naravno sušenje, kar držalo brivne ščetke naredi prav. Stojalo je lahko kovinsko ali plastično, čeprav najdemo tudi lesena stojala.

  Zahvaljujoč takim dodatkom lahko krtačo in britvico za britje postavite v udoben položaj, tako da jo boste pravočasno lahko uporabljali, prav tako pa se lahko sušili in bili v ustreznih pogojih..

  Kompleti za britje

  Danes proizvajalci pripomočkov za britje moškim ponujajo komplete, pripravljene za uporabo, ki vsebujejo vse za britje. Ti kompleti lahko vsebujejo varnostno britvico s spremljajočimi orodji in kozmetiko ali britvico z odstranljivimi kasetami in drugimi pripomočki ali T-vrstico z dodatnimi orodji..

  Glavke za brado

  Z glavnikom za brado lahko moški hkrati izvajajo več funkcij - za rezanje in obrezovanje brade, česanje, spodbujanje rasti las in oblikovanje las na obrazu. Proizvajalci ponujajo več vrst glavnika za brado:

  • naravna ščetina s ščetinami za česanje, nanašanje kozmetike in masiranje kože obraza;
  • glavnik za česanje in styling;
  • glavniki za oblikovanje in modeliranje oblik brade;
  • glavniki za rezanje in obrezovanje brade;
  • nevarni zložljivi glavniki.

  Proizvajalci pri izdelavi takšnih orodij uporabljajo materiale, kot so kovina, ebonit, les, naravni kup in plastika. Najdražji predmeti so krtače, proračunska možnost pa bi bil kompakten plastični glavnik za brado.

  Škarje

  Za obrezovanje brkov in brade se uporabljajo posebne škarje, ki se razlikujejo od standardne različice. Te škarje lahko kupite v profesionalni trgovini frizerskih orodij. Škarje za brado naj bodo kompaktne z ostrimi rezili, saj imajo ščetine povečano trdnost in gostoto.

  Kozmetika za nego kože

  Kozmetika je 50% uspešnega britja brez draženja in negativnih posledic. Kozmetiko za moške lahko razvrstimo v dve skupini:

  • Za britje. Takšna sredstva morajo britvicam zagotavljati največje drsenje in neovirano rezanje dlačic, čiščenje in mehčanje kože, zaščito pred stikom z rezili. Izdelki za britje so lahko različnih oblik za vse tipe kože obraza - pena, gel, krema, milo, olje za britje.
  • Po britju. Ta vrsta kozmetike naj koži obraza po stiku z lopaticami zagotavlja čim bolj pomirjujočo, sproščujočo, vlažilno in nežno, razkužitev in obnovo. To pomeni, da bi moral moški s pomočjo losjona za kremo, balzam, gel ali po britju preprečiti draženje in vnetja..

  Izbrati morate kozmetiko iz časovno preizkušene in izkušene blagovne znamke glede na vaš tip kože in posamezne značilnosti. Priporočljivo je, da je izdelek za britje in nato isti proizvajalec ter iz iste serije ali linije izdelkov, da se zagotovi kar najbolj celovita nega.

  Ogledalo

  Nemočno si je predstavljati britja brez ogledala, saj mora človek osebno opazovati postopek in nadzorovati svoja dejanja. Za britje strokovnjaki priporočajo izbiro ogledala s trikratno povečavo, saj vam bo to omogočilo ogled vseh tudi majhnih podrobnosti. Velikost ogledala se lahko razlikuje glede na želje samega moškega..

  Zadeve

  Vsako orodje za britje potrebuje skrbno in ustrezno nego in vzdrževanje. Na primer, pomembno je, da svoje ravne britvice hranite na suhem in prezračenem mestu, da preprečite rjavenje. Proizvajalci ponujajo primerne etuije za vsako vrsto instrumentov - iz plastike, lesa, kovine, usnja ali tkanine. Vsi opravljajo glavno funkcijo - ščitijo napravo pred stikom s patogenimi mikroorganizmi.

  Izhod

  Vsa ta orodja in pripomočke za britje in nego kože lahko razdelimo na primarne in sekundarne. Poleg naštetih vrst blaga lahko moškim ponujajo alum kamne, stiptični svinčnik ali alunit za takojšnje celjenje ureznin in odrgnin med britjem, različne vrste brisač in razkužilnih raztopin, milo za posodo, plastenke in razpršila za kozmetiko in še veliko več..

  Dodatki za britje za moške

  Bolin Webb R1 / R1-S je britvica z znakom. Njegova oblika diha z energijo gibanja, ujeto v trenutku..

  Vrhunski dizajn, navdih za to nagrajeno mednarodno skupino..

  Ravna britvica iz Metzgerja z ostrim rezilom iz visoko ogljikovega nerjavečega jekla. Glavno..

  Ravna britvica z ostrim rezilom iz visoko ogljikovega nerjavečega jekla. Brie osnova..

  Ravna britvica z ostrim rezilom iz visoko ogljikovega nerjavečega jekla. Brie osnova..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom Za obdelavo visokokakovostne sintetične smole je potrebno veliko..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom Za obdelavo visokokakovostne sintetične smole je potrebno veliko..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom Za obdelavo visokokakovostne sintetične smole je potrebno veliko..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom. Različica GRANDE klasične britvice ima daljši in manj..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom. Dolžina stroja 94 mm, širina 41 mm, debelina ročaja 12 mm, teža 66..

  Podjetje MERKUR je leta 1896 ustanovil Emil Ermes. Leta 1996. MERKUR je pridobil pri..

  Bolin Webb R1 / R1-S je britvica z znakom. Njegova oblika diha z energijo gibanja, ujeto v trenutku..

  Bolin Webb R1 / R1-S je britvica z znakom. Njegova oblika diha z energijo gibanja, ujeto v trenutku..

  Vrhunski dizajn, navdih za to nagrajeno mednarodno skupino..

  Vrhunski dizajn, navdih za to nagrajeno mednarodno skupino..

  Vrhunski dizajn, navdih za to nagrajeno mednarodno skupino..

  Varnostna britvica z zamenljivim rezilom Za obdelavo visokokakovostne sintetične smole je potrebno veliko..

  Shavetka je kot nalašč za strokovnjake z jasnimi konturami in ločevanjem, prav tako pa ne bo pustila ravnodušnih privržencev..

  Svojemu jutranjem britju dodajte povsem novo raven moškosti z neverjetno opa..

  Proizvajalec: Derby Država: Turčija..

  Scimitar je tradicionalna zaprta varnostna britvica, popolnoma uravnotežena,..

  Pribor za britje

  Kromirane T-palice, sodobne britvice in vintage nevarni rezili so orodja za prave brutalne moške, ki odražajo izjemen okus in občutek sloga.

  Dodatki za britje za moške

  Spletna trgovina za britje minoksidil5 deli vašo strast do drznih klasičnih dodatkov. Ročaj britvice je lahko iz redkega lesa, roga divje živali ali smole najbolj nerazumljivih odtenkov ali pa je celo prekrit z zlatom. Naša paleta brivnih strojev vam omogoča, da zamenjate rezila in jih tako naredite praktično za vedno. Oglejte si pogoje dostave v Moskvi in ​​regijah: brezplačno dostavo naročimo ob naročilu od določenih količin, odvisno od razdalje. Zastavite vprašanja svetovalcem spletne trgovine in izberite darila, ki vam bodo res ostala v spominu še dolgo.

  Pribor za britje

  Ali gojite brado, raje majhno strnišče ali imate radi čisto obrit obraz? Vsekakor pa mora moški poleg dobre britvice imeti tudi kakovostne pripomočke za britje. Najprej so to udobne ščetke za britje z mehkimi naravnimi ščetinami. Skledica za bijelo peno, pa tudi posebno ogledalo na nogi ne bo odveč. Kompaktno stojalo za shranjevanje vseh dodatkov bo dober nakup. Za tiste, ki se raje obrijete z ravno britvico, je nujno, da dobite zanesljiv trak, ki ga bo izravnal..

  Če ne želite izgubljati časa za iskanje pravih dodatkov, lahko v naši spletni trgovini kupite pripomočke za britje za kakršne koli namene, ne da bi zapustili svoj dom. V našem katalogu boste našli originalne izdelke znanih evropskih blagovnih znamk. To so elegantni, varni dodatki z dolgo življenjsko dobo in garancijo proizvajalca..

  Kako se britje z ravno britvico

  Nevarno britje pred nekaj leti je bilo mogoče najti le v filmu. Vendar zdaj vsakdanje življenje ni brez ekstremnosti. Sčasoma so se moški odločili za prehod na nevarno rezilo. Njegova uporaba ne gre samo za odstranjevanje neželenih dlak z obraza. To je celotna umetnost z adrenalinskim naletom. In obrt, ki je ni tako enostavno razumeti. Upoštevali bomo navodila za obvladovanje v članku..

  Kaj je ravna britvica

  Za britvico je značilno rezilo odprtega tipa. Njegova uporaba je povzročila večkratno zmanjšanje. To je posledica dejstva, da postopek zahteva premišljen pristop. Obstaja več modelov takšnih instalacij:

  • težki stroji (izdelani iz trdne kovinske plošče);
  • lahke oblike (te možnosti so enostavnejše za upravljanje in cenovno ugodnejše).

  Navadna britvica vključuje oprijem in delovno površino. Glava ima okroglo, polkrožno obliko, včasih pa so v prodaji modeli v obliki pravokotnika. Britje z ravno britvico, kot je vzdrževanje tega stroja, zahteva čas in pozornost..

  Ozke britvice tipa 4/8 se uporabljajo za dejavnosti na mestih s težko dostopnim dostopom. Kazalnik velikosti, ki ga zahtevajo moški, je 5/8. Vendar je med predstavniki močnejšega spola zlahka srečati poznavalce lopatic razreda 7/8 ali 8/8.

  Pozornost je namenjena geometriji rezila, ki ima naslednje oblike oblike:

  Material rezila - jeklo. Predstavljena je tudi v velikem številu sort (izbira je odvisna od osebnih želja človeka):

  • Damaskov model (je trpežen, zanesljiv), ima večno obdobje delovanja, vendar vključuje nastanek težav v postopku ostrenja;
  • sorta ogljika (rezilo je izostreno na skalpel, vendar je ta vrsta jeklenega materiala dovzetna za negativne učinke korozije);
  • nerjavno jeklo (ostrenje zahteva delovna in časovna sredstva, vendar se končni izdelek ne boji korozije in ima dolgo življenjsko dobo).

  Na voljo so drage antične možnosti z ročajem iz slonove kosti, vendar so te redke in stanejo veliko denarja..

  Prednosti in slabosti uporabe

  Glede uporabe ravne britvice je veliko pozitivnih.

  1. Za občutljive tipe kože ni draženja. Nekateri strokovnjaki za kozmetologijo so prepričani, da je britje varno in obljubljajo največjo korist za kožo. Ta pojav je povezan s tehnikami, ki se uporabljajo za rezanje dlačic.
  2. Britje postane čistejše, saj se orodje drugače izostri. In v spretnih rokah bo previdno odrezal vegetacijo moškemu obrazu v primerjavi z varnimi brati.
  3. Možnost samoostritve rezila je še en kolosalni plus uporabe tega orodja. Ni vam ga treba dati nikamor in plačevati norega denarja, da izdelek pripeljete v izkoriščeno obliko.
  4. Pomembno je tudi večnamenskost izdelka. Sooči se z enakim kompleksnim opravilom kot električni brivnik in z navadno britvico.
  5. Trajnost je še en dejavnik. Zagotavlja ogromne prihranke v denarju, ki bi ga lahko porabili za stalen nakup običajnih strojev ali popravilo električnih naprav..

  Zdaj pa govorimo o pomanjkljivostih. Pomembna pomanjkljivost je v samem imenu orodja za britje. Nezaščiteno rezilo + neizkušena uporaba = poškodba, in to ni nobena skrivnost. Britvico previdno uporabite, da se izognete močnim rezom. Navsezadnje tudi ona, za razliko od klasičnega analognega, ne bo odpuščala permisivnosti, prepirljivosti in hitrosti.

  Drug odtenek, ki pokvari sliko, je nerazpoložljivost prodaje (če govorimo o visokokakovostnih orodjih) in visoki stroški. Toda, ko ste kupili eno napravo za veliko denarja, lahko pozabite na posodabljanje več let.

  Kako se britje z ravno britvico

  Zdaj pa si oglejmo, kako pravilno britje z ravno britvico. Naj bo rezervacija takoj: ko verjetno ne boste dobili popolnega rezultata, bo zelo daleč od idealnega. Toda z uporabo naprave doma boste pridobili neprecenljive izkušnje. Spodaj bomo razmislili o kratkem navodilu, ki vam bo omogočilo, da ne boste napačno izračunali in odtehtali te težke veščine od prvega.

  In tukaj je nekaj strokovnih nasvetov, ki jih morate uporabiti za izboljšanje kakovosti rezultata..

  1. Prepovedano je uporabljati britvico, ko niste dobro razpoloženi, ste utrujeni ali razburjeni. Konec koncev uporaba orodja pomeni koncentracijo in popolno umirjenost..
  2. Prvič ne poskušajte popolnoma obriti obraza. Začeti bi morali z gladkimi predeli - ličnicami. Konec koncev je postopek odstranjevanja vegetacije na "vijugastih" delih težaven, saj vsebujejo bolj težko dostopna mesta. Kar nekaj tednov ali celo mesecev bo trajalo, da se bodo spretnosti in navade odpravile..
  3. Preden se pomaknete na praktično stran vprašanja, si oglejte video navodila, ki bodo pomagala zmanjšati tveganja in zmanjšati raven škode.

  Ravna britvica še zdaleč ni edina postavka v arzenalu moškega, ki se je odločil poskusiti na nov način. Tukaj je tisto, kar potrebujete za dober rezultat:

  1. Pravzaprav izdelek sam. Ni vredno varčevati in kupovati najcenejše britvice "made in China", saj imajo večinoma neravne robove in nepopolno geometrijo. In ta oprema sploh ni predmet ostrenja.
  2. Rezilo za oblačilo. Tradicionalno se uporabljajo ročni obešalni trakovi, primerni pa so tudi drugi tipi trakov. V postopku izbire se je treba osredotočiti na prisotnost strani tkanine.

  Da bi izdelek varno pritrdili v roki, je treba zagotoviti popoln oprijem. Ko se brijete, bi morala roka in roka postati eno. Navsezadnje vse gibe izvajate izključno vi, ne pa oprema. Orodje mora biti nepremično. Obstajata dva načina za pribor za britje v roki:

  1. Sting je usmerjen navzdol. Naslednji trije prsti po malem prstu "objamejo" Earla od zgoraj. Palec se nahaja na dnu in drži podporo za pete.
  2. Sting je usmerjen navzgor. Načelo delovanja te metode je podobno prejšnjemu, razen položaja uboda.

  Glavni pogoj je priročnost moškega. Lokacijo strahu spreminja glede na lastne želje. Drugo vprašanje je lokacija brivne enote glede na kožo obraza. Tradicionalno je kot med njimi 30 stopinj, vendar le v teoriji. V praksi to ni potrebno. Opomba: večji kot je naklon rezila, višji je indikator agresivnosti in dejansko pomeni ne samo čisti postopek britja, temveč tudi veliko tveganje za vraščanje dlačic, ureznin in draženje kože. Zato se vrednosti kota, ki je sprejemljiv - 40 stopinj, le pod določenim kotom lahko izognete urezninam.

  Nekaj ​​besed o izbiri ravne britvice

  Če se resnično želite naučiti pravilno uporabljati takšno napravo, se morate dogovoriti za nakup izdelka. Prednost bi morali dati blagovnim znamkam DOVO, THIERS-ISSARD, BOKER. To so morda najdražji izdelki v obravnavanem segmentu..

  Če obstajajo nekatere proračunske omejitve, lahko dajete prednost podobnim vrstam opreme, ki so cenovno ugodnejše. To je zlati dolar. Seveda je kakovost izdelkov nekoliko slabša glede na parametre najbolj naprednih blagovnih znamk, vendar v primerjavi s kitajskim blagom - "nebo in zemlja". Ta britvica odlično obrije brade katere koli oblike in oblike.

  Ne pozabite na pomembnost ostrenja novih naprav. Vintage britvice verjetno ne bodo slabše od novih dragih modelov. Glede na to, da so bili v starih časih blago izdelani bolj kakovostno, potem antične britvice lahko celo presežejo sodobne. Večina jih je že prestala test časa in se izkazala za kakovostno..

  Če ste začetnik na tem področju, bi morali zavestno pristopiti k izbiri izdelka in se obrniti ne na internet, temveč na prave trgovine, saj po fotografijah in opisih, predstavljenih v omrežju, ni verjetno, da bi lahko ocenili resnično kakovost izdelka, še posebej za osebo, ki se sooča s izbira britvice prvič.

  Osnovna načela popolnega naravnega britja britja

  Na kratko smo že govorili o tem, kako pravilno britje z ravno britvico. Ostaja le posplošiti osnovna načela in jih brezpogojno upoštevati.

  1. Glavna skrivnost se skriva v ostrini rezila naprave. Čim bolje se mu ostrenje zagotovi, lažje je slediti osnovni tehniki. Končni rezultat pa vas bo zato prijetno presenetil.
  2. Pravilni oprijem je 80% vašega uspeha na tem področju. Pravilno pravilno držanje britvice pomeni kakovostno britje. Obstajajo trije načini zavijanja izdelka. Najprej gre mali prst na zarezo, palec gre v spodnji predel vratu (ostali se držijo na ušesu). Drugi - mali prst na istem mestu, velik - v ušesu - preostali trije - od zunaj. Tretji - smer rezila - navzgor, kazalec s srednjim je na ušesu od znotraj, rep se prilepi na obroč in hrbtenica v območju povezave z rezilom..
  3. Ne glede na vaš najljubši način britja je treba britje opraviti z malo truda. Prepovedano je pritiskati na rezilo.
  4. Napetost kože naj bo tudi optimalna. Osnovno pravilo je, da se zgodi v smeri, ki je nasprotna gibanju britvice. Shema je videti nekako tako: s pomočjo enega prsta se koža raztegne (bolje kot kazalec), medtem ko naj bo prst nameščen nekaj centimetrov od rezila. Potegnite se pred vsakim premikom brivnika.

  Če se nikoli niste brili s takšno napravo, vam bo to navodilo v pomoč in vam bo omogočilo gladko britje obraza, pri čemer se boste izognili brazgotinam, praskam, urezninam, nenatančnostim pri dejanjih.

  Pravilna tehnika britja z ravno britvico

  Previdno delo je preprost in intuitiven postopek. Vendar ne pričakujte popolnih rezultatov prvič. Roko je treba postopoma »tampirati«. Brez hitenja ali hrupa! Sprva bo postopek britja od vas zahteval izjemno vzdržljivost in mirnost. Ostanite pozorni in osredotočeni. Pomembno vlogo igra čas postopka: nič vas ne sme odvrniti od pouka in pomembno je zagotoviti malo časa.

  Približna tehnika britja s klasično ravno britvico je naslednja:

  1. Deluje samo čopič. Britvica mora biti strogo zaklenjena.
  2. Premiki so enostavni in tekoči. Morali bi biti pogosti in kositi. Ostro mahanje z rokami in nenadni prehodi so nesprejemljivi.
  3. Rezilo zaradi svoje sposobnosti drsenja lase odstrani precej enostavno. Tu ni potreben noben pritisk ali dodaten napor..
  4. Pri tem si mora človek sam pomagati tako, da kožo s prsti potegne v smeri, ki je nasprotna gibanju rezila.
  5. Preden prehod na obraz s kompleksnim reliefom priporočamo, da vadite na roki ali nogi.
  6. Število pristopov ne sme biti večje od treh. Eden za rast las in eden proti rasti las. Še en - čez.

  Če želite razumeti postopek, si oglejte video o tem, kako se pravilno britje. Pomagali boste hitreje in brez težav obvladati tehniko, pa tudi pogledati resničen primer britja..

  Pred britjem

  Pred izvedbo postopka je treba kožo skrbno pripraviti. Na primer, pod vročo krpo lahko nanesete poseben obkladek ali nanesete poseben izdelek, ki se običajno uporablja pred britjem. Tako bo vaša koža manj ranljiva in preprečila draženje na koncu postopka. Nato lahko nadaljujete z nanašanjem pene. Na isti stopnji so pripravljeni pripomočki za britje: kako držati, smo že razmislili.

  Obrijte desno stran

  Postopek se začne z rastjo las. Start - od črte templja s spustom do ličnic. Brivno enoto držite s prvo tehniko. Najprej se pena odstrani, da bi rezilo poravnali. Nato se koža zategne in začne se postopek striženja las. Gibanje je usmerjeno navzdol proti čeljusti. Da bi to potekalo gladko in brez posledic, se na sredini obraza rezilo rahlo obrne proti reženju.

  Britje leve strani

  Prvi položaj brivnika je ohranjen. Pomembno je zagotoviti, da glava rezila ne ovira pogleda. Začetek gibanj je tudi iz templja. Rezilo se spusti za nekaj centimetrov. Rezine, nameščene na straneh (desno in levo), naj bodo na isti ravni. Brivnik se pomakne navzdol proti obrazu (proti bradi).

  Druga faza

  Po obdelavi vsakega obraza (korak za korakom) se na območju brkov opravi rez. Premiki so usmerjeni v desno. Dlačice so obrezane s strani v smeri rasti. Kožo je treba potegniti diagonalno - navzgor in proti ušesu. Območje nad zgornjo ustnico se dobro prilega čiščenju desne strani. Za rezanje dlačic z vratu uporabite metodo 2 ali 3.

  Po postopku

  Po britju mora novinec temeljito umiti obraz z mrzlo vodo, da zapre pore in osveži kožo. Nato se nanesejo posebni izdelki za nego kože - poseben vlažilni losjon, kolonjska voda ali krema. To bo pomagalo pri vlaženju kože in izboljšanju moškega videza..

  Tako je pravilno britje z ravno britvico umetnost, ki se je lahko naučimo le s trdim delom in prizadevno prakso. Uporabite ta priporočila in dobite najboljši rezultat! Britite se z ravno britvico, kot je profesionalno, brez rezkov!