48 najslajših moških odbitkov leta 2020

Leta 2020 se trendi prejšnjega leta ne ustavijo. Najbolj priljubljeni odbitki so bili in ostali: Crop, Pomp, Caesar in Fade. Okoli teh slogov brivci še naprej eksperimentirajo v svetu modnih moških pričesk in odbitkov. Odbitki za moške se leta 2020 ne spremenijo tako zelo. Obrito viski s teksturiranim vrhom je še vedno v modi. Več o trendih nove sezone preberite spodaj, fotografije so v prilogi.

Predstavljamo vam izbor fotografij 48 najslajših moških odbitkov leta 2020.

1. Undercut

Moški spodnji del s teksturiranim vrhom ostaja hit vseh pričesk. Leta minevajo, a moda za spodnje perilo ostaja. Tako bo leta 2020 podrezana podrezana dlaka v trendu. Takšno modno, a strogo frizuro je mogoče storiti v kateri koli običajni brivnici.

2. High Fade

Naslednja frizura v našem kul vrhu je zbledela, vendar ne običajna, ampak visoka. Ta frizura izgleda dovolj lepo. Obrit viski je vedno lep in eleganten. In dodatna glasnost na vrhu doda šik tej kul frizuri..

3. Pomesti

Takšna frizura je odličen način za prikaz naravne teksture las. Ta frizura je za kratke lase. Ona je naravna in blizu klasičnim modnim kanonom. Klasika in sodobni trendi - tako lahko opišete frizuro "glavnik".

4. Low Fade na srednjih laseh

Ta frizura je primerna za debele lase srednje dolžine. Curls na kroni tvorijo vrtinec v krogu. Leta 2020 bo morda ta pristop k oblikovanju odbitkov postal zelo priljubljen..

5. Kometov rep, česan nazaj

Ta moška frizura je zasnovana tako, da pritegne oči drugih. Pri ustvarjanju je mojstra navdihnila podoba kometa in njegovega repa. Dvojna črta vzdolž prehoda daje pričeski težnjo, narezani lasje pa odlično dopolnjujejo simetrijo.

6. Visoka bleda z mejo

Eden najbolj spektakularnih moških odbitkov leta 2020. Kratki lasje s širokim pasom cevi so ves čas klasika. Brez dvoma je ta frizura po našem mnenju ena najboljših..

7. Srednje blede s hrbtnim glavnikom

Preprost, a učinkovit. Ta česana frizura nazaj izgleda zelo stilsko in lepo.

8. Trde črte na straneh z volumnom glavnika nazaj

Tu je še ena edinstvena uporaba stranskih črt. Dlaka na kroni je v rahlem neredu, na dnu pa je proga, ki ustvarja učinek trdega prehoda. To načelo izgleda kul in zelo moderno..

9. Srednje blede z visoko glavnikom

Takšna frizura bi na plaži izgledala odlično. Velika količina česanih las nazaj in navzgor bo vse okoli vas spodbudila pozornost.

10. Asimetrična ločitev

Ta frizura je v bistvu srednje blede. Pričesko dopolnjuje asimetrična ločitev. Prav ta tehnika se bo vse bolj uporabljala v sodobnih odbitkih. Leta 2020 bomo videli več odbitkov s takšnim ločevanjem. Na enaki strani opazite simetrično obrito trak obrvi. Izgleda res kul!

11. Veseli mohawk z obrito črto

Tesno obrito črto na straneh in mohawk z razgibanimi šiški navzgor je dobra kombinacija sloga in lepote. Srednji mohak se odlično ujema z zelo kratko brado in obritimi templji. Ta frizura je kot nalašč za praznovanje ali odhod v nočni klub..

12. Koničite z obrito črto

Na preprost način je Taper koničasta frizura. Ta model uporablja ukrivljene črte. V tem videzu je pomembno ustvariti simetrijo z brado in narezanimi šiška. Obrito linijo dopolnjuje ta trendovski taper s hitrostjo in sodobnimi trendi..

13. Cezar z visoko bledijo in robom

To frizuro pogosto imenujejo francoski Crop, v resnici pa bi jo morali imenovati Cezar. Navsezadnje so takšno frizuro v starem Rimu naredili vredni državljani. Kot vidite, je ta slog preživel do danes skoraj nespremenjen. Na to frizuro je bil dodan le obrit robnik.

14. Čeden padec z obritim križem

Dolgi lasje na zadnji strani glave so v popolni harmoniji s kratkimi stranicami. Posebno pozornost pritegne obrit križ na eni strani pod kotom.

15. Rafinirano zbledi z glavnikom gor

Rahla zmešnjava v kombinaciji z lepim zbledelom in glavnikom je vedno kombinacija, ki je zmaga. Česana šiška doda tudi več stila tej frizuri. Leta 2020 bo vedno več moških odbitkov s českami, česanimi. To je trend nove sezone.

16. Krtača nazaj z obritimi templji

Preprost slog, ki ne zahteva veliko brivskega dela. Ta frizura bo vedno v modi. To je klasika!

17. Ultra kratka frizura z gladkimi templji

Zelo kratki odbitki niso za vsakogar. Vse je odvisno od oblike glave in obraza. Če pa vam ustrezajo kratke odbitke, se odločite za ta model. Obrito linijo na šiška dodajo osebnost in hladnost tej frizuri..

18. Izredno kratek posek z obrito črto

Še ena kul frizura za kratke lase. Leta 2020 bodo v modi tudi kratki odbitki z različnimi črtami, obritimi na templjih ali višjih..

19. Bujna glasnost na srednje bledi

Ta čista in diskretna frizura je primerna za tiste, ki ne želijo predolgih ali zelo kratkih pričesk. Zadrževanje te frizure in njena preprostost jo v letu 2020 uvršča med najbolj priljubljene v brivnicah..

20. Bujna črpalka z nizko stopnjo

Prehod (blede) frizure tega moškega je zelo podcenjen, skoraj v samem templju. Ta pričeska bo ustrezala drznim fantom s srednje dolgimi lasmi. Sliko je mogoče dopolniti z brado ali svetlo nebrisanim

21. Srednje blede kodre

Ta frizura je primerna za tiste, ki imajo naravno kodraste goste lase. Kratki lasje na straneh in srednje dolžine na vrhu so poleg kodraste srednje šiška odlična modna rešitev. Ta frizura izgleda kul in diskretna..

22. Nizko blede in neravne Top

Lahka zmešnjava na glavi je že dolgo v modi, leta 2020 se trend nadaljuje. Low Fade se odlično pohvali s to elegantno frizuro.

23. Območje High Fade

Klasika žanra. Igrišče in obrito viski sta v modi že zelo dolgo. Izbledanje takšne frizure mora biti zelo veliko. Pomembno je oblikovati pravilno konturo glave. Ta frizura ni primerna za vse..

24. Barvana zgornja z visoko obritimi templji

Fade v tem primeru mora biti zelo visok. Barvani lasje le na vrhu, kar poveča učinek ostrega prehoda s kratkih las s strani na krono. Šiška je mogoče česati do vrha in pritrditi z lakom.

25. Cezar z brki

Da, Cezar ni nosil brkov, vendar po našem mnenju ni slaba trendna kombinacija. Vsi so že pozabili na brke, kar pomeni, da je čas, da oživijo modo zanje. Pričeska je preprosta, kot 3 rubljev, toda z brki je sestava videti pogumna in kul.

26. High Fade z drsnim vrhom brez šiška

Elegantna in moderna frizura, ki bo ustrezala skoraj vsem moškim. Preprosta hladna moška frizura z malo vzdrževanja. Leta 2020 bo na vrhu. Priporočljivo!

27. Enostaven glavnik za boks z obritimi stranicami

Za lase srednje dolžine ravno prav. Izgleda moderno in zadržano. Takšno frizuro lahko dopolnite za pravega moškega z brado za večjo brutalnost.

28. Obdan vrh s Fade

Od strani je vse obrito pod 3-5 mm, povprečna dolžina las ostane na vrhu. Fade mora biti visok. Njegova višina se določi glede na obliko glave. Majhni lasje na obrazu odlično dopolnjujejo podobo sodobnega moškega.

29. Česanje za fine lase

Šiška je česana in pritrjena z gelom ali lakom. Strani so razrezani s 6 mm šobo. Fade naj bo srednja. Klasika za vse čase.

30. Ščetkajte na valovite lase

V resnici gre za podčrto. Edinstvenost te frizure je, da izgleda čudovito na kodrastih laseh. Kratke stranice in voluminozen vrh so kul v tem.

31. Izgovorjen Pompadour

Pričeska ni za vsakogar. Primerno za pogumne, gibčne, spretne. Za tiste, ki imajo dolge lase, a si želijo nekaj tako kul, najbolj.

32. Klasičen koničasti glavnik nazaj

Pričeska za srednje lase. Strani se obrijejo pod 2 šobami, lasje se od zgoraj počešejo in pritrdijo z gelom ali lakom. Leta 2020 bo videti odlično v kombinaciji z brado in brki ali samo brki.

33. Kratka valovita, zožena črpalka

Šiška je malo česana in nazaj. Ta frizura je kot nalašč za srednje valovite lase. Zaradi voluminoznih kodrastih šiška je pričeska videti super in moderno.

34. Lasje ob strani

Za žilave moške, ki ne pozabijo na slog, je ta frizura zagotovo primerna. Brada odlično dopolnjuje podobo pravega moškega.

35. Srednje zbledelo z brado

Kratka in elegantna moška frizura, ki bo zagotovo v modi skozi vse leto 2020. Je udoben in ne potrebuje posebej natančnega vzdrževanja. Primerno tako za športnike kot poslovneže.

36. Standardni pridelek

Pričeska za vse priložnosti. Primerno za mnoge, to pojasnjuje njegovo priljubljenost med moškimi. Ne prekratko ali preveč zapleteno. Klasičen videz moške čedne frizure bo marsikomu všeč.

37. Sivi lasje na sredini Zbledi

Srednje ravne šiške niso za vsakogar. Zavoj sive barve, ki štrli z ravnega roba šiška, je precej zanimiva in drzna odločitev. Barvanje posameznih kodrov bo verjetno tudi v tej sezoni v trendu..

38. Volumen Cezar

Ta frizura je videti, kot da človek že dolgo nima frizure. To je ulov te frizure. Iskanje meje med neurejenostjo in slogom je za stilista-brivca zelo težka naloga. V tem modelu se je mojster s svojo nalogo spopadel s 5.

39. Obsežna valovitost na srednje bledi

Ta frizura je kot nalašč za srednje valovite lase. Gosti lasje izgledajo odlično s srednje bledico. Vendar pa ta pričeska zahteva kompleksno nego in ni primerna za vse..

40. Pridelek gob

Pričeska Crop, razdeljena na 2 ogledala, je že dolgo znana. To je frizura, ki jo je imel John Conor v Terminatorju 2. Kul frizura, ki ustreza skoraj vsem tipom las.

41. Visoka zbledelost in nežen vrh

Prava "otroška" frizura. Skrb zanjo je minimalna. Enostavno oblikovanje. Primerno za skoraj vse. Kaj še počne? Seveda je ta frizura zasluženo vključena v ta vrh.

42. Obarvanje srebra

Barvanje med fanti pridobiva vse večjo priljubljenost. Konkretno pri tej frizuri se na konce kodrov nanaša srebrno barvanje. Poveljnik zahteva mukotrpno delo s škarjami in glavnikom.

43. Češplja s fadejem

Zelo moderna in lepa frizura. Za srednje lase - to je to! Strani so obriti, blede so visoke, šiška je česana nazaj in navzgor. Ena pomanjkljivost - ni primerna za vse.

44.BTS-ov priljubljen slog z obritimi templji

V resnici gre za francoski pridelek. Obrito viski in raven rob sta vedno lepa. Ta frizura izgleda še posebej kul na valovitih laseh..

45. Obrito črto in srednji vrh

V tej frizuri se imenitno izvaja ostra ločitev dolgih las na kroni in obrite strani. To je posledica ostre, obrito črto, ki poudarja prehod..

46. ​​Dolgi kodri

Ta frizura je, uganili ste, primerna le za dolge valovite lase. V tej pričeski ni Fade. Minimalna sprememba naravnega videza. Zakaj pokvariti naravne lepote?

47. Razdelitev na srednji in kratki strani

Za nekatere bo to uspelo, večina pa ne. Če imate od rojstva srednji delček, lahko poskusite to frizuro. Skrbeti ni tako težko, in to se izvede dovolj hitro.

48. Mohawk z ostrimi kodri in srednje bledi

Res šik frizura. Videti je nevarno in urejeno. Ta frizura bo v različnih različicah leta 2020 ena najbolj priljubljenih med vsemi fanti. Lase lahko na primer naredite nekoliko krajše. Iz tega ne bo izgubila svoje edinstvenosti..

To so bili naši vrhunski moški odbitki do leta 2020. Kako vam je všeč? Poskušali smo najti najbolj zanimive modele za vas. V komentarje napišite, katera frizura vam je najbolj všeč. Kakšno frizuro bi priporočili drugim? Hvala za obisk!

Najlepši moški odbitki: 50 fotografij

Izbira najboljše moške frizure ponavadi pomeni, da najdete pravo kratko ali dolgo frizuro za obliko obraza, strukturo las in gostoto ter nenazadnje samopodobo..

Ali želite izgledati kot brutalni macho, prijazen fant ali nasilnež ali morda raje strog in trden slog? V našem izboru so pričeske za vse priložnosti.

Najlepše kratke pričeske za moške

10. Jež

To je ena najbolj priljubljenih moških odbitkov, ki je prišla v modo po zaslugi športnikov s Harvarda in Yalea. V 40. in 50. letih je bila simbol mladih v Ameriki..

Takšna pričeska ne zahteva skrbnega vzdrževanja, izgleda lepa in stroga, popolnoma bo ustrezala tako poslovni obleki kot vojaškim in priložnostnim oblačilom..

9. Undercut

Kratke stranice, dolg vrh - to so osnovna načela te modne moške frizure. Meja med njimi mora biti jasno označena.

8. Teksturirana podlaga

Tako lahko okrogel obraz izgleda nekoliko bolj podolgovat. V tem primeru se šiška lahko položijo ali zaprejo čelo. Vendar je treba upoštevati, da tekstura na tankih laseh ne izgleda zelo dobro. Toda na vrtincih - v idealnem primeru se dobro prilegajo celotni sestavi.

7. Klasični "Pompadour"

Ta pričeska bo pomagala krajši moški videti višje. Ljudje s temi lasmi se dojemajo kot bogati in elegantni. In dame imajo radi moške, ki imajo okus.

6. Obrezovanje

To je resnično vsestranska moška frizura. Dobro deluje tako za mlade moške kot za starejše. Te frizure ni treba oblikovati z mousse in sušilcem za lase in je enostavno narediti z nekaj dlačicami.

5. Vojaški

To je zelo kratka frizura, ko na straneh ostane 2-3 mm las, na kroni pa do 7 mm. Privzema disciplino, moškost in vzdržljivost in se odlično poda k lahkim strganjem..

4. Gladka stranska pregrada

Ta moška pričeska nikoli ne bo šla iz stila. Izgleda lepo, elegantno in ustreza samozavestnim, zrelim moškim. Mimogrede, to je ena izmed najljubših pričesk Leonarda DiCaprija..

3. Shahgy

Ena najboljših moških pričesk za kratke do srednje lase. Izgleda namerno poraščena, vizualno poveča volumen las. Če želite to narediti, so prameni izdelani z lestvijo na kaotičen način..

2. Učinek mokrih las

Ta seksi kratka moška odbitka izgleda še posebej dobro v letovišču. Videti je, kot da ste pravkar stopili iz vode ali tuširanja. Najbolje izgleda na kratkih in grobih laseh.

1. Obriti vzorci

Ta frizura je težja kot običajno. In ustvarjalne narave so ji bolj všeč, saj točno vedo, kakšna naj bo njihova popolna podoba. Vzorec bo personaliziral vsako pričesko in ustvaril nekakšno uganko, po kateri so ženske tako pohlepne..

Najlepši moški odbitki za srednje lase

10. Teksturirani lasje

Ta pričeska izgleda odlično na valovitih laseh. Skrivnost uspeha je, da poudarite naravno teksturo las, ne pa skrivate.

9. Razbarvani lasje

Uporniška frizura "bad guy", slog mladosti in nepopustljiva energija. Iz katerih stojijo lasje na koncu, v dobesednem pomenu besede.

8. Bobbin brez šiška

Izgleda dobro na valovitih laseh. Na ravnih črtah je videti nekoliko "elegantno".

7. Gavroche

Pri izvajanju te frizure mojstrski stilist na kratko razreže templje in stranske pramene, na zadnji strani glave pa pusti dolge lase. Ta trendovska moška frizura je primerna za dolge in srednje dolge lase..

6. Debele šiške

Poševna čela so primerna za moške z okroglim obrazom in trdimi oblikami obraza. Toda ne poskušajte skriti plešastih obližev s šiška, v tem primeru bodo lasje videti tanke. Bolje se omejite na kratek poševni pramen, ki pade na vrh čela.

5. Retro slog

Lasje, česani in skrbno oblikovani v obsežne šiška, imajo stranski del.

4. Bob

Lahko je z gladkimi črtami ali v razbeljeni obliki s profiliranimi konicami. Druga možnost je še boljša, saj ustreza kateri koli obliki obraza.

3. Mohawk

Pričeska za starejše moške takoj spomni na irokejske Indijance. Takšna agresivna pričeska je primerna v neformalnem okolju..

2. Konjski rep na zadnji strani glave

Ta pričeska poudarja lepo obrito templje in visoko čelo. Primeren je tako za mlade in odrasle moške, ki se želijo videti nekoliko mlajši, kot v resnici so..

1. Pričeska s podaljšanimi šiška

Neprimerni valoviti lasje so težava mnogih moških. Vendar pa ga je mogoče spremeniti v dostojanstvo s pomočjo dobrega stilista..

Najlepši moški odbitki za dolge lase

10. Pričeska s konjskim repom

Ena najlepših pričesk za ženske je kot nalašč tudi za moške. In za razliko od večine možnosti v naših najboljših 50 najboljših moških pričesk, je tudi to mogoče storiti doma..

9. Pričeska s šopkom

Druga možnost za moške pričeske za dolge lase. Le v tem primeru se lasje ne zbirajo v repu, ampak v žemljo, ki je posebej narejeno malo razbarvano.

8. Zataknjen rep

Tudi z dolgimi lasmi lahko pričeska izgleda zelo lepo in modno. Tu je odličen primer - negovani lasje, zbrani v elegantnem šopku na zadku..

7. Pletenice

Ena izmed novopečenih pričesk je od ženske mode vzela najboljše - čudovita pletenica - in jo podarila moškim. Ker je enakost tudi v modni enakosti.

6. Dreadlocks

Ta pričeska takoj opozori vsakogar na svojega lastnika. Dreadlocks izgledajo zelo privlačno. Kot pravijo, stilsko, modno, mladostno.

Vendar morate skrbeti za njih temeljiteje kot večina drugih pričesk. Ker so neokušeni dreadlocks videti zelo pocukrani.

5. Styling za valovite lase

Izgleda zelo lepo in celo romantično. Edina pomanjkljivost je potreba, da lase vsak dan oblikujete.

4. Curling

Ena najbolj modnih pričesk leta 2019. In vse po zaslugi Jona Snowa (aka Kit Harington), ki je odigral eno glavnih vlog v seriji "Igra prestolov". Fantje z majhnimi kodri so čudoviti. Če ne bodo pozabili poskrbeti za svoje lase, in enkrat mesečno obiščite brivnico.

3. Za gladke lase

Moškim z dolgimi, ravnimi lasmi ni treba, da jih zavežejo v konjski rep ali v zajčku, da bi bili videti elegantno. Dovolj je, da lase počešemo nazaj in, morda, rahlo dvignemo šiška ali tanke njegove robove.

2. Simetrična frizura

Debeli lasje izgledajo zelo seksi, uokvirjajo obraz in simetrično ležijo na ramenih.

1. Bob-caret

Hibrid dveh pričesk izgleda dobro tako z "urejenim kaosom" na glavi, kot s popolnoma enakomernim krojem.

Najboljši trendni odbitki za fante in najstnike

10. Umetni jastreb

Za "ostre" najstnike, ki se vedno ne strinjajo s celim svetom, si prizadevajo biti na svojem valu in izstopati iz množice.

9. Pričeska a la Leon Kennedy

Primerno tako za mlade oboževalce iger "Resident Evil", kot tudi za njihove starše, ki si prizadevajo, da bi bil otrok videti eleganten in se hkrati ujemajo s šolsko obleko.

8. Kotna obrobja

Elegantna pričeska za fanta in mladeniča. Izgleda dobro z zaobljenim obrazom in grobimi lasmi kratke do srednje dolžine.

7. Fade plus teksturirani lasje

Priljubljena frizura za najstnike. Njegova razlika je neizrazit prehod s kratkih las na zadnji strani glave do želene dolžine na kroni..

6. Nadgrajeni quiff

Ena najboljših najstniških pričesk za srednje dolge lase. Vendar pa je potreben čas za vsakodnevno nego.

5. Pod škatlo

Lepa frizura za dečka 5-7 let. Upoštevajte le, da ni primeren za kodraste lase..

4. Pod loncem

Kljub ne tako lepemu imenu je ta otroška frizura dobro videti na vodljivih, gladkih, srednje dolgih laseh. Na okorne otroke z velikimi očmi izgleda neverjetno estetsko.

3. Kaskada-caret

Če vaš sin raje nosi dolge lase, mu ponudite kaskadno kroj bob. Nikoli ne bo šlo iz stila in je primerno celo za fine lase..

2. Spletna stran

Kratki lasje, ki zahtevajo najmanj vzdrževanja. Najboljša možnost za vrtec ali osnovno šolo, saj se otroci tako težko oblačijo in hranijo zjutraj, mnogi starši pa se nočejo motiti s stiliranjem sinovega las..

1. Beanie

Ta luštna pričeska za dečke je božji dar za tiste z porednimi vrtinci, ki jih ni mogoče ukrotiti niti z izdelkom za styling. Ne odložite - in ne, ampak kako lepo izgledajo v obliki naravne kapice na glavi!

Najlepše in elegantne moške zvezdniške pričeske

10. Joo Jin Mo

Korejska dramska zvezda je vedno videti zelo negovana. Njegovi obrezani lasje najbolje izgledajo s poudarjenimi šiškami.

9. Brad Pitt

Ta čedni hollywoodski moški se ne boji eksperimentirati s odbitki. Pred javnostjo se je pojavil tako s super kratkimi in dolgimi lasmi, z brado in brez. Ena izmed Pittovih najboljših odbitkov združuje rahlo položen stajling in čisto obrit obraz.

8. Ryan Gosling

Na tej fotografiji ena najlepših igralk na svetu nosi klasično kanadsko pričesko. Izgleda stilsko, tako lepo zglajeno in rahlo razbarvano..

7. Chris Heimsworth

Dolgi lasje ustrezajo hollywoodskemu gromu Boga. In kratek. In česan nazaj. In morda bi šla celo plešasta glava, vendar igralec še ni eksperimentiral tako pogumno.

6. Keanu Reeves

Osupljiv Keanu s kaskadno frizuro, ki se popolnoma ujema z goatee in brki.

5. Johnny Depp

Grunge frizura izgleda zelo organsko na Deppu. Povečuje njegove obrazne poteze in igralcu daje rahlo huliganski, a hkrati moški videz..

4. Tom Cruise

Vsaka pričeska ustreza tej ikoni sloga iz ameriške tovarne sanj. V mladosti si je privoščil kratke lase, nato pa je nekoč nosil pričesko srednje dolžine, ki lepo uokviri njegov obraz. Frizure sem naredila z in brez šiška. In z vsakim od njih je bilo prekleto dobro.

3. Orlando Bloom

Čeprav je bil Legolas - ena izmed najbolj znanih Bloomovih vlog - blondin in dolgodlakih, je igralec v resničnem življenju raje kot črn. Naredi kratke do srednje dolge odbitke. Valoviti lasje mu še posebej ustrezajo.

2. Lionel Messi

Dolge šiške, kratki lasje v časovni coni - to je modna moška frizura, s katero najbolj plačani nogometaš na svetu razveseljuje oboževalce in oboževalce. To lahko naredi vsak izkušen frizer. Harmonično se zlije z brado in brki ter ustreza podolgovati obliki obraza.

1. Hugh Jackman

Čudoviti Wolverine je v svoji zvezdni karieri in svojih pričeskah prestopil daleč. Na primer, leta 2001 je nosil očala, skupaj s kratko frizuro, zaradi česar je bil videti učitelj, leta 2003 pa ga je presenetil z dolgimi lasmi. In ko se je enkrat obril z las, puščajo le brke in brado, za vlogo v filmu "Peng".

Vendar pa so gledalci navajeni videti Jackmana s kratkimi odbitki, ki dobro ustrezajo njegovemu moškemu, čednemu obrazu..

Imena odbitkov za moške - vrste odbitkov 2020

Če želite videti čudovito, se morate pomikati po imenih moških odbitkov, da boste lahko prišli v brivnico, da boste natančno poimenovali frizuro, ki jo potrebujete, pri čemer boste upoštevali obliko obraza. Pravzaprav je to, da se ne morete pogovarjati s svojim frizerjem in vprašati za želeno frizuro, ki je najpogostejši razlog, da fantje gredo s slabo frizuro. Na srečo je enostavno razumeti brivsko terminologijo in vsa nova imena odbitkov..

Poznajo različna imena in vrste odbitkov za moške, fantje so lahko prepričani, da izbirajo med najboljšimi odbitki in slogi leta. V tem priročniku vam bomo pokazali primere različnih moških odbitkov in pričesk, ki jih je mogoče narediti v letu 2019..

Vrste odbitkov za moške

Za sodobnega človeka obstaja širok izbor dolgih in kratkih odbitkov. Čeprav se nekatera imena morda zdijo nekoliko zmedena, vam bodo slike in opisi pomagali razumeti, kaj je vsako..

Taper in Fade

Fade, ki ga včasih imenujejo tudi konus, je najbolj priljubljen način za rezanje las na straneh in na hrbtni strani glave. Fade prevzame gladek prehod s pisalnim strojem, ki se začne od dna las, postopoma se združi z lasmi na kroni, kar ustvari gladek prehod od 0 do dolžine.

Naklon ali gladkost prehoda, ki ga dobite, sta odvisna od dveh dejavnikov - kje začnete prehod in kako kratka je poteka. Na primer, lahko izbirate med nizko, srednje, visoko ali obrito.

Kako kratki so vaši lasje odrezani, je odvisno od reza. Tu lahko pomaga poznavanje različnih imen odbitkov in velikosti nastavkov za striženje. Na primer, fade # 2 je krajši od fade # 3.

Fade proti Taperju

Čeprav večina frizerskih salonov po svetu med seboj zamenljivo uporablja izraza "zbledi" in "konča", tehnično obstaja razlika. Razlika med izpadanjem in zožitvijo je v tem, da je zblede običajno 0 do dna in se zlije v kožo, medtem ko konič ni treba biti kratek..

Kot lahko vidite, so različne vrste zblede lahko zmede, zato vam bo ta hitri pregled natančno sporočil, katero zblede želite. Če vaš frizer ne razume izraza "zbledi", preprosto spremenite izraz v "zožitev" ali "nagib / mešanica" - večina frizerjev pozna enega od njih.

Low Fade

Nizko zbledi je najbolj priljubljena vrsta prehoda in je pogosto v obliki kapljice, ki se ovije okoli ušesa in navzdol po vratu. Pri nizki bledi frizuri je treba rahlo povečati dolžino, ki se začne tik nad ušesom in se počasi zlije v vrh glave.

Srednje blede

Srednja bleda izgleda skoraj enako kot nizka, vendar se začne na sredini. Koničen rez, imenovan srednji zbledi, je vmesna točka med konzervativnim nizkim bledenjem in močnim kontrastnim visokim zbledelom. Če iščete frizuro, ki ne zahteva vzdrževanja, je to morda najboljša izbira..

High Fade

High Fade je morda najboljša frizura za fante, ki si želijo kratkih las na straneh, dolgih las na vrhu. Pričeska z visokim odtenkom zagotavlja več kontrasta in je najkrajša.

Obrito zbledi

To izpadanje se začne z britjem in se postopoma razvije v lase ob kroni. Ta prehod ob straneh in na zadnji strani glave, ki ga včasih imenujemo obrito ali plešasto, zagotavlja čist rez z največjim kontrastom. Glede na to, kje se začne prehod, nižji ali višji, je ta frizura lahko res ostra in impresivna..

Katero bledišče izberete, je veliko odvisno od vašega okusa. Če želite izvedeti več o tej tehniki striženja, smo napisali članke s primeri..

Undercut

Podrezana pričeska je še ena trendna frizura s kratkimi stranicami. Za razliko od zbledele stranice so rezane zelo visoko in so enake dolžine, ne da bi pri tem potrebovali prehod. Kljub temu pa lahko fantje od svojega frizerja zahtevajo, da zbledi, če želi, da se podrezanica meša..

Kratke stranice omogočajo enostavno mešanje z najrazličnejšimi odbitki, vključno z obritim hrbtom, narezanim hrbtom, pompadourjem itd. Vsestranskost je prava lepota podreza, saj je lahko stilsko in prefinjeno ali preprosto in hitro, odvisno od pričeske, ki jo želite..

Medtem ko raste, spodnjica prevzame sproščen eleganten videz, ki se odlično zlije z minimalnim naporom. Undercut je frizura za moške, ki si želijo stila za vsak trenutek svojega življenja. Ta frizura podrezana, narezana nazaj ali obrnjena navzgor ponuja široko paleto stilov, ki jih lahko ceni vsakdo.

Quiff

Odlična frizura je klasičen slog iz petdesetih let, moderniziran za sodoben videz, ki je videti bolj aktualen kot kdaj koli prej. Pričeska vključuje daljše lase na sprednjem delu glave, ki jim nato dodelijo klasičen, volumen videz z česanjem las naprej in navzgor ter z uporabo izdelkov za styling. Ob pravilnem stilu lahko slog nosite na formalnih prireditvah, zabavah ali v pisarni. Če jih ne boste oblikovali, vam bodo lasje padli na obraz, kar lahko ustvari tudi svež, razmršen videz..

Plašč izgleda najbolje z bledilom ali podrezom, s poudarkom na dolžinah las na vrhu. Preden vprašate svojega frizerja za to pričesko, se morajo fantje spomniti, da zahteva vsakodnevno oblikovanje..

Za tiste, ki si želijo vsako jutro vložiti malo časa in truda, da bi dali sodoben, teksturiran videz, je ta videz dobro vreden. Delo z dolgimi lasmi ni za vsakogar, toda če želite imeti svežo, retro pričesko, ki jo imajo punce radi, potem je to verjetno za vas..

Pompadour (pompadour)

Pompadour je podoben, vendar nekoliko drugačen od quiff-a. Namesto da ščetkate lase proti sprednji strani glave, lase česate in pritrdite s sredstvi za oblikovanje, da stilu dodate teksturo in volumen. Medtem ko je kvif lahko malce drzen in umeten, je za pompadour značilen bolj uglajen, gladkejši videz bolj definirane oblike. Teksturo lahko dodate tako, da spredaj razpletete lase, da ustvarite sodoben in klasičen pompadour.

Glavna razlika med pompadour in quiff je slog, ne dejanska dolžina las ali odrezana oblika. Če imate spredaj dolge lase, lahko svoje kodre oblikujete v pompadour in quiff.

Vprašanje vašega frizerja za pompadour frizuro vam daje vrhunsko vsestranskost. Pravzaprav vam bo ta dolžina in tekstura las ustvarila več različnih vrst pričeske..

Česanje

Comb Over je pomenil izbiro dolgočasne, čedne frizure. Toda sodoben videz česanja je lahko zelo eleganten in vsestranski. V kombinaciji s stranskim bledilom je glavnik bolj seksi kot kdajkoli prej. Fantje lahko celo zaprosijo svojega frizerja, da jih deli..

Tako kot prekrivalo in pompadour tudi česanje vključuje kratke do srednje lase na vrhu glave, vendar je negovanje in vsakodnevno oblikovanje veliko manj časa. Samo nanesite nekaj voska ali pomade in glavnik naravnost speljite na stran. Če želite dodati volumen, ne pozabite dvigniti las tako, da ga nekoliko česate nazaj in nežno potegnete na stran, da se izognete lizanemu videzu..

Ohranjanje glavnika v žepu vam bo pomagalo ohraniti pričesko čez dan in ostati elegantni kjerkoli že ste. Za nekatere moške je kratek slog najboljša možnost, česanje pa najboljši primer te preprostosti..

Slick Back

Še ena klasična, a priljubljena pričeska - naredi jo lahko za večino fantov z lasmi 10 cm ali več. Lase je česan proti hrbtni strani glave in šminka z močnim zadrževanjem in visokim sijajem, nanesena je tako, da lase drži na mestu. Končni rezultat je kul, prefinjen videz, ki vam bo všeč..

Vse, kar potrebujete, je spodobna dolžina las, da se drsete nazaj, in to bi morali biti sposobni. Vendar se večina moških odloči za obrito stran, ker kontrast izboljša videz.

Kot ena najsvetlejših moških pričesk desetletja je eden izmed načinov, kako lahko fantje izgledajo čedno v vsaki situaciji..

Faux jastreb

Fake Hawk ali FAUX HAWK je trendovska frizura za fante, ki ne želijo, da bi bili njihovi lasje predolgi, vendar kljub temu želijo videti lepo s kul slogom. Kot že ime pove, Fohok posnema mohaka tako, da ima dolg odsek las, ki teče po sredini glave. Vendar pa za razliko od pravih mohakov lažno pričesko jastreba spremljajo blede in ne obrite strani. Ta pričeska izgleda impresivno, vendar ne tako "umazano in subkulturno" kot klasični mohawk.

Ta faux jastreb zbledi, je odličen za močan, kul videz, ki ne potrebuje preveč vzdrževanja. Vse, kar potrebujete za slog te pričeske, je dobra šminka ali vosek. Lasje srednje dolžine na vrhu so lahko nekaj cm daljši od bledega na straneh, kar vam daje možnost, da oblikujete teksturiran glavnik ali koničaste lase.

Kratki lasje (Buzz Cut)

Praktična in preprosta, je poleg britja glave morda najbolj nezahtevna frizura, ki je na voljo. Prosite svojega frizerja, naj uporabi ščipalko za lase in enakomerno obreže lase na glavi na isto dolžino. Za zelo kratek pogled prosite za prilogo številka 1.

Nekateri moški tega stila ne marajo zaradi izjemno kratke dolžine, drugi pa ga izberejo zaradi praktičnosti zelo kratkih las. Glavna prednost te frizure je, da vam dobesedno nikoli ni treba zjutraj oblikovati las. Medtem ko boste morali lase precej redno rezati, lahko to storite sami doma s strižnikom za lase..

Jež (posadka)

Klasičen in praktičen je jež na mestu le kratki lasje. Dlaka na vrhu, ki jo na zadku in na straneh definirajo blede, je nekoliko daljša. Ta frizura vam bo dala lepo, vojaško podobo, ki nikoli ne bo šla iz stila..

Dlaka na vaši glavi bo dolga manj kot 3 cm, kar pomeni, da vam ni treba oblikovati las, da bi bili videti dobro. Ta moška frizura je ena najpogostejših odločitev in za to obstaja razlog. Pričeska ustreza večini oblik obraza in je enostavna za vzdrževanje, tako da res ni razloga, da ne..

Teksturiran francoski pridelek

Francoska frizura, znana tudi kot teksturirana frizura, je podobna ježu, vendar z daljšimi, umazanimi lasmi spredaj. Razbarvani lasje so lahko dolgi ali kratki za edinstven videz.

Če iščete sodobno pričesko, ki jo iščejo frizerji po vsem svetu, poskusite s teksturirano frizuro! Samo vprašajte svojega frizerja za visoko ali nizko obledelo ježo. Če želite dokončati oblikovanje, lase naravno oblikujte z lahkim mat voskom ali pomado.

Stranski del

Kot vrsta glavnika so stranske mize eleganten, preprost slog, ki vključuje ločitev las na dve strani z glavnikom. Ločnica mora potekati na eni strani glave, običajno tam, kjer se vaši lasje naravno razpadejo.

Nekateri slogi zahtevajo določeno obliko obraza, odvisno od tega, na kateri strani se želite ločiti, zato vnaprej ugotovite, katera je najboljša za vas in prosite svojega frizerja za nasvet..

Špicasti lasje

Špikaste pričeske so spet. Čeprav morda vračajo spomine na 90. leta, so koničaste pričeske preizkusile čas in še vedno lahko ustvarijo trendovski videz. Toda namesto lepljivih, geli podobnih bodic prejšnjih generacij so današnji špičasti lasje tekstura za bolj naraven stajling. Ta pričeska zagotavlja prefinjen videz.

Po nanosu malo voska in razmršanju las navzgor se bodo začeli pojavljati trni. Slog je mogoče uporabiti z najkrajšimi odbitki dolžine približno 5 cm. Dodajanje konic daje lasu teksturo, ki je videti elegantno in brez napora..

Man Bun (kup)

Moški zajček je v zadnjih letih postal ena najbolj priljubljenih dolgih pričesk za moške. Za fantje z dolgimi lasmi je ta pričeska enostavno ustvariti s kravato za lase. Vse, kar morate storiti, je, da lase ovijete v šopke in jih zavežete.

Vezanje vseh las v šopki je preprost način, da se ga znebite v službi ali med športom..

Zgornji vozel

Tako kot man bun, tudi zgornji vozel vključuje vezanje las v šop. Glavna razlika je umestitev. Popek je privezan na vrhu glave, za človeka pa bun, blizu vrha glave ali na zadnji strani glave.

Še ena pogosta razlika je, da vrhunski fantje raje obrijejo lase na straneh. Če imate dolge lase in želite poskusiti nekaj drugačnega, potem so zgornje note lahka sprememba sloga, ki vam bo dala hipsterski videz..

Zaključek

Poznavanje imen odbitkov, ki bi jih radi preizkusili, vam lahko močno pomaga, ko boste vsakič obiskali frizerja, dosegli najboljše rezultate. Tukaj je nekaj drugih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri rezanju..

 • Pomembno je razumeti, kaj želite dobiti, ko obiščete svojega frizerja.
 • Izbirate lahko med zbledelim ali naglim prehodom na straneh.
 • Če želite zbledeti, vedite, kako visok ali nizek naj bi se začel..
 • Če nameravate lase oblikovati na določen način, o tem predhodno obvestite svojega frizerja. Na podlagi oblike obraza, teksture las in trenutne dolžine lahko daje priporočila.
 • Odločite se, kako želite sodelovati.

Najbolj modne frizure za moške 2019-2020. Elegantne moške pričeske za elegantne moške

Moške pričeske 2019-2020 so mega elegantne. Modni trendi narekujejo nova pravila za ustvarjanje moške slike.

Vendar obstajajo moške frizure, ki so zunaj nadzora časa, vedno so na vrhuncu mode..

Izbira pričeske za moške ne vpliva samo na zunanji sijaj in podobo osebe, čudovite moške pričeske tudi moški videz plemenitijo, moško in celo inteligenten, kar odraža notranje lastnosti in se združuje z moško osebnostjo in spontanostjo.

Če želite ugotoviti, katere moške pričeske so prave za vas, morate vedeti, kako se pričeske za moške razvrščajo po slogu in imenu..

Moške pričeske po slogu

Obstajajo naslednji slogi moških pričesk.

Klasične moške pričeske

Klasične moške pričeske, za katere so značilne jasne geometrijske črte, gladko česani lasje z ločevanjem ali brez njega ter kratka dolžina las na prehodih 3 - 5 centimetrov. Takšne moške pričeske izgledajo lepo na vsakem moškem..

Športne moške frizure

Športne pričeske za moške s precej kratkimi lasmi.

Zahvaljujoč prehodu je športna moška pričeska videti voluminozno na vrhu. Športne moške frizure so univerzalne, nosijo jih lahko tako odrasli kot otroci.

Moške pričeske v vojaškem slogu

Za vojaške pričeske za moške je značilna večstopenjska in rahla malomarnost, moškost.

Ta frizura je primerna tako za odrasle kot otroke..

Romantične moške pričeske

Romantične pričeske za moške so primerne za srednje dolžine las. Tukaj vam lahko frizer poda ravne ali poševne šiška. Moški izgleda zelo eleganten s tako lepo pričesko..

Moške pričeske v slogu "Grunge"

Ta slog bo ustrezal moškim z velikimi lasmi. Za moške pričeske v slogu "Grunge" so značilni razbarvani, obriti templji, poševne šiška in uporniško razpoloženje.

Moške odbitke v slogu "Grunge" lahko dopolnite z barvanjem, primeren je tudi visok styling.

Moške pričeske: še nekaj vrst moških odbitkov s fotografijami

Oglejte si fotografije modnih moških pričesk, ki so pri moških zelo priljubljene.

Moška pričeska "Boxing" Moške pričeske z obritimi templji Moške pričeske: pol boks Pričeske za moške: Britanske moške pričeske: Kanadski frizure za moške v stilu "Elvis" Moške pričeske: dvojni bob Pričeske za moške: bob Moške pričeske: jež Moške pričeske: moško pričesko: igrišče pričeske: voyage Moške pričeske - klasika

Predstavljamo vam najlepše pričeske za moške 2019-2020, katerih fotografije vam bodo povedale, katere moške pričeske bodo to in naslednje leto najbolj ustrezne in modne.

Enostavne moške odbitki: priljubljene možnosti in nasveti za izbiro

Moški, ki nimajo težav z lasmi, si lahko privoščijo katero koli pričesko, tudi najbolj zapleteno. Če pa se ne ukvarjamo z vsakodnevnim stajlingom, obstaja možnost izbire med številnimi preprostimi možnostmi, nič manj priljubljenimi in modnimi.

Osnovne pričeske

Kljub temu, da se novi odbitki pojavljajo vsak dan, najpogosteje dolgo niso priljubljeni in zelo kmalu postanejo stvar preteklosti. Skupaj s tem so vedno uspešni preprosti moški odbitki, ki temeljijo na dveh osnovnih možnostih..

 • Tradicionalna moška frizura s ščipalko je običajna rešitev za tiste, ki želijo izgledati stilsko, vendar nočejo posvetiti veliko časa negi. Ta pričeska se naredi na kratkih laseh in se opravi zelo hitro. Nekateri moški to storijo sami doma..
 • Pričeska na srednji dolžini las, ko se prameni na templjih in na zadnjem delu skrajšajo, v zgornjem delu glave pa ostanejo dlje. Medtem je splošni videz glave odvisen od dolžine las, ki ostanejo na vrhu in na straneh, in se lahko zelo razlikuje, čeprav slog temelji na enem principu.

Na žalost so najlažje in najpreprostejše pričeske možne le na srednjih in kratkih laseh, težave pa so skoraj vedno povezane z dolgimi kodri - zahtevajo več pozornosti in časa, razen, če seveda lastnik želi videti nerodno.

Če ne vzamete ultra kratkih las, katerih skrb je izredno praktična, so med preprostimi modeli običajni vsi odbitki srednje dolge. To je posledica dejstva, da na moške z različnimi tipi obraza in las izgledajo enako impresivno, da lahko skrivajo nepopolnosti, kot so asimetrija obraznega dela, nepravilna oblika lobanje, štrleča ušesa. In tudi nenehno naklonjenost povprečni dolžini je razloženo z dejstvom, da jo ima prednost večina zvezd in zvezdnikov, ki nenehno vihtijo na televizijskih zaslonih..

Kratke moške odbitki

Verjetno so minili dnevi, ko je obisk kozmetičnih salonov veljal za izključno ženski poklic. Moški si tudi prizadevajo, da bi odbitki modelov poudarili svojo individualnost in slog..

Podoba moškega kot celote je pogosto odvisna od lepote in ustvarjalnosti frizure. Večina moških ljubi trendne kratke moške odbitke. Stilske in kreativne kratke moške odbitke za pisalni stroj lahko naredijo videz lastnika zelo izrazno in učinkovito.

Modelne pričeske se izvajajo na laseh različnih dolžin, vendar so med njimi vodilne moške odbitki za kratke lase, saj so zelo udobni in ne potrebujejo stylinga.

Za sodobne ugledne poslovneže, kreativne in energične fante ali ekscentrične najstnike je pogosto zelo pomembno, da pričeska poudarja individualnost..

Kako narediti vzorčno pričesko, ki je narejena za pisalni stroj, da bo videz svetel in značilen? Če želite to narediti, je zelo pomembno upoštevati naslednje dejavnike: starost, slog oblačila, življenjski slog, poklic, pa tudi ton kože, obliko obraza in lastnosti, strukturo las in lastne nastavitve pričeske

Kako izbrati pravo frizuro

Če ima moški kodraste lase, potem ga je bolje rezati pod pisalnim strojem s šobo 0,5-0,7 cm in hkrati odrezati templje kratke. Pri moških z debelimi lasmi jih je mogoče strogo česati nazaj, pri tistih s tankimi lasmi pa jih je treba česati nazaj, le pod kotom. V prisotnosti plešastih obližev mora biti styling brez ločitve. Pri odbitku je treba upoštevati obliko moške glave, deleže njegovega obraza, posebnosti oblike in strukture las ter kako bo moški nosil frizuro. Bolje je, da se ne borite proti posebnostim rasti las, temveč jih upoštevate in pravilno zaigrate v pričeski. Če bo poudarila prednosti in izravnala pomanjkljivosti, bo pričeska prinesla samozavest, trdnost, predstavljivost moške silhuete, po potrebi pa tudi drznost in huliganstvo.

Kako upoštevati ravnotežje glave pri rezanju

Če želite skriti pomanjkljivosti oblike glave, lahko pri izvajanju frizure pod pisalnim strojem uporabite navpično čelno ravnino (navpično ravnotežje glave), ki gre skozi ušesa in, kot da bi glavo razdelili na dve polovici, spredaj in zadaj.

 1. Optimalno je, če je sprednji del nekoliko večji od zadnjega dela - to je uravnotežena oblika glave, je lahko hrbtni del glave tako kratek kot ne zelo.
 2. V primeru, ko obrazni del znatno odtehta okcipitalni del, pa tudi ob prisotnosti velikega nosu ali močne brade, se popravek izvede s povečanjem volumna dlak na zadnji strani glave s podaljšanjem linije rasti.
 3. Če imate preveč močan vrat, ga morate zelo kratko rezati pod pisalnim strojem (do 1 mm).
 1. Z enakomernim ravnotežjem je spodnji rob frizure mogoče narediti na presečišču vodoravne ravnine s hrbtnim delom glave, tudi če je naravna dlaka nekoliko višja.
 2. Če je na obrazu velik nos združen z obteženo brado in rast las na zadnji strani glave konča visoko, potem bi bilo smiselno podaljšati frizuro s hrbtne strani, da bi izboljšali ravnotežje glave.
 3. Če je brada šibka ali nagnjena, potem podaljševanje las na zadnji strani to samo poudari..

Očesna ravnina je nagnjena ravnina, ki povezuje črto presečišča vodoravne ravnovesne ravnine z zatipom in pogojno točko, nameščeno nasproti najbolj štrleči točki očesne kosti na razdalji, ki bi določila idealno navpično ravnotežje glave, torej takšno ravnotežje, ko je hrbtna stran glave (od ušes do zadnje strani glave) ) nekoliko manjši od spredaj (od ušes do konice nosu).

 1. S povprečno obliko lobanje in dovolj močnim vratom je bolje pustiti območje glave, ki se nahaja od štrlečega dela očesne kosti, do lasne črte z več lasmi, da lahko poravnate ravnino očesne kosti.
 2. Če zelo dobro poudarite izbokino vratu z ne preveč močnim vratom, popravite ravnino vratu, pustite več las pod največjo izbočenostjo hrbta in podaljšajte zadnji del frizure. Če se to ne naredi, potem bo pričeska poudarila šibkost vratu..
 3. Z velikim hrbtnim delom glave z močnim vratom je odstranjevalec las primeren za striženje las na zadnji strani glave.

Upoštevamo obrazne poteze

 1. Če je profil obraza pravilno uravnotežen, potem spominja na pravokotnik, v katerem sta čelo in brada približno v isti ravnini, nos pa ne štrli preveč. V tem primeru pri izvedbi frizure ne bodo potrebne dodatne funkcije..
 2. Z raztezkom srednjega dela obraza z rahlo nagnjeno brado in sploščenim čelom obraz v profilu spominja na trikotnik s konico na konici nosu. V tem primeru je treba na sredini popka pustiti največjo količino las, ne pa podaljšati. Samo odrežite vrh glave kratko. Naredite šiške voluminozno, vendar ne dolgo.
 3. Obraz z masivno brado in nizkim nagnjenim čelom lahko popravite s pravilno obliko pričeske tako, da podaljšate hrbet glave in šiška ter na kroni pustite minimalno količino las..

Značilnosti obrezovanja vratu

Najprej morate upoštevati konturo naravne rasti las, tako da pri izdelavi robov za pisalni stroj ne odstopate preveč od njega. Pozorni morate biti tudi na dolžino in debelino vratu..

 • Če je vrat debel, bo zadostna količina dlak na kroni skupaj s skrajšanimi cevmi v obliki črke V pomagala popraviti to funkcijo..
 • Nasprotno pa je lahko dolg vrat, rahlo prekrit z lasmi, s podolgovato in vodoravno fringing linijo, videti nekoliko širše.
 • Če se lasje zvijajo na stran vzdolž spodnjega roba, potem lahko asimetrično premaknete spodnji rob roba.
 • Kadar je na sredini zadnjega dela vratu depresija, je mogoče obrobno črto narediti v obliki angleške črke W.

Kako spremeniti obliko obraza pričeske

Pravilna glasnost v pričeski bo pripomogla k uravnoteženju nepravilnosti v obliki obraza in lobanje. Hkrati je pomembno estetsko oblikovati črto čela. Če je obraz okrogel, je treba na parietalnem območju povečati volumen las in jih na straneh obrezati. Dolgo obraz lahko vizualno skrajšate s kratko frizuro na vrhu glave in podaljšate lase na vratu, prav tako pa pustite volumen na straneh. Hkrati lasje na kroni ne smejo biti krajše od las na templjih. Bolje je maskirati opazne plešaste obliže na čelu s kratkim šiškom, saj bo dolg pritegnil pozornost.

Letos najboljših 100 moških odbitkov

Najboljše moške odbitki in pričeske

Nenehno preučujemo najnovejše svetovne trende v svetu moških odbitkov..

Zdaj je na vrhuncu priljubljenosti odbitkov z britjem, umazanimi odbitki, pa tudi kratkih odbitkov z jasnimi kirurškimi črtami na zadnji strani glave in na straneh glave.

Oglejte si naš izbor, v katerem smo zbrali 100 najboljših možnosti za odbitke in več kot 300 fotografij najnovejših moških odbitkov in pričesk v letošnjem letu.

Britje + voluminozna česana hrbtna šiška

Zelo kul moški odbitki z volumnom in gibanjem. Strani so razrezani zelo kratki, na vrhu pa ostanejo dolgi lasje. Operite lase in jih počešite nazaj. Nato nanesite srednji lak za lase, da bo pričeska zdržala čez dan..

Kratka teksturirana frizura

Pričeska, ki je enostavna za ustvarjanje in ne potrebuje vzdrževanja. Ta frizura bo dobro dopolnila brado..

Dolgi lasje + Dizajnerska risba

To je ena najbolj kul odbitkov, kar smo jih kdaj videli. Britje je ena tistih pričesk, ki bo ostala dolga leta ena najbolj priljubljenih na svetu. Izgleda super kul z dolgimi lasmi na vrhu in dolgimi šiška, v paru z veliko brado in super grafičnimi dizajni las.

Kratki lasje + visoko britje

Ena najboljših odbitkov v letošnjem letu. Dobro bo za pisarniške delavce, saj za odhod ne potrebuje veliko časa.

Kratki valoviti lasje + visoko britje

Kratki valoviti lasje za lepo kratko frizuro.

Neuredna frizura za moške

To je stilska kratka frizura za moške, ki ima obrite strani in neredne lase na vrhu.

Visoko britje + dolgi lasje na vrhu

Tu imamo odličen slog, ki je videti, kot da ga je navdihnila frizura iz 80-ih.

Srednji pompadour

Obstaja toliko možnosti za pompadour, odvisno od vrste in dolžine las. Ta pompadour je srednje dolžine z zelo kratkimi stranicami.

Visoko britje + srednje izrisani lasje

Visoko britje v povezavi z debelimi lasmi na vrhu, ki so oblikovani v obliki ognja in s tem pričeski da posebno gibanje.

Visoko valoviti lasje + britje

Dobra možnost za valovite lase z zanimivimi stranskimi rešitvami.

Kratke stranice + dolgi lasje

Cool stranska frizura z britjem

Britje + valovanje

Zelo plešasto britje v kombinaciji z valovitimi lasmi na vrhu glave.

Stranski rez + čisto britje

To je zelo kul slog za moške. Strani so obriti, na vrhu pa so lasje zbrani na način, ki stilu doda gibanje.

Britje + kratki koničasti lasje

Klasična moška frizura s posebnim sprednjim oblikovanjem las.

Plešasto britje + kodrasti lasje

Nekateri fantje mislijo, da so njihovi kodrasti lasje težava. A ne, ko greš k pravemu frizerju. Ta slog je prav neverjeten. Srednje britje daje dober kontrast daljšim zgornjim dlakam, ki jih je mogoče oblikovati naravno.

Kratke stranice + dolge šiške

To je super kul pričeska. Veliki lasje na vrhu, dolge šiške spredaj in ob straneh obrito.

Dvojni pompadour

To je ena najbolj kreativnih odbitkov v tem trenutku. Gosti lasje na vrhu so oblikovani nazaj v hladen pompadour.

Pričeska srednje dolžine

Klasična srednje pričeska srednje dolžine za moške, ki želijo izgledati tradicionalno, a hkrati moderno in modno.

Kratki lasje v kombinaciji s srednje

Priljubljena moška pričeska v zadnjih letih. Kratki lasje na straneh, ki se zlijejo v daljše lase na vrhu glave, ki jih je česan nazaj, da poudari vaše lastnosti.

Kratek eleganten pompadour

Naj bo preprosta kratka frizura. Če želite ustvariti to frizuro, nanesite nekaj gela za lase in ga krtačite na stran, nato pa pritrdite z lakom.

Kratka odeja + srednje britje

Kul srednja frizura za moške, z ostrimi teksturami na vrhu in ostrim prehodom, da ustvarite več kontrasta. Vrhunske teksture dajejo lasem nenavaden slog.

Visoko britje + kodrasti lasje

Tukaj je pričeska, zaradi katere so kodrasti lasje kul. Visoko britje v kombinaciji z podrezkom.

Rezane lase nazaj

Moderna prevzemanje klasične frizure. Za kreiranje las uporabite močan gel za lase. To je prava frizura za alfa moške.

Srednje britje + teksturiran pompadour

To je verjetno ena najbolj priljubljenih pričesk letos. Visoko britje v kombinaciji s teksturiranim pompadourjem.

Pričeska za kodraste lase

Tu imamo kodraste lase na vrhu glave, ki se zelo naravno zlijejo z ultra kratkimi stranicami.

Debeli srednji lasje

Še en primer kul frizure, vendar z daljšimi debelimi lasmi na vrhu in plešastimi stranmi.

Kratkodlaki Anderkat

Ena najbolj opaznih moških odbitkov v letošnjem letu. Obrito stran močno kontrira z dolgimi lasmi na vrhu glave.

Visoko britje + dolgi valoviti lasje

Če imate dolge valovite lase, potem je ta pričeska kot nalašč za vas..

Koničasta frizura

Ena najbolj priljubljenih pričesk za črne moške. Gladki prehod ohranja svež in urejen videz, naravni kodrasti lasje so na vrhu zviti v kodre.

Dolga kodrasta frizura + kratke stranice

Še ena super pričeska za fante, ki imajo kodraste lase in mislijo, da ne morejo ustvariti kul pričeske. Letos je ena najboljših pričesk za kodraste lase..

Kratke stranice + naravni kodri

Uglajeni in hrustljavi kodri na straneh in daljši na vrhu ustvarijo lep videz njenega uporabnika.

Pričeska za goste neredne lase

Strani so zelo kratki in visoki, na vrhu pa so lasje dolgi, skoraj v mohaku. Ena najboljših možnosti.

Odrezana frizura nazaj

Drug slog alfe je moški. Pričeska se je preselila v bolj moški slog.

Hladno nizko britje + stranski del

Inovativna edinstvena frizura za moške. Imamo kul kombinacijo, oblikovano v ohlapnem pompadourju.

Visoko kombinirano britje

Klasičen pompadour, ki je bil izpopolnjen. Velika brada odlično dopolnjuje to frizuro.

Pompadour s kirurško linijo

Še ena možnost pompadourja. Kirurška linija loči nizko britje od visokega vrha.

Počil mohawk

Neverjetno oblikovana pričeska, vključno s kul stranskim učinkom.

Nizko britje + gladki česani lasje

To je neverjeten slog. Kot nalašč je za poslovne moške, ki imajo radi klasike. Debela brada bo prav tako dopolnila to frizuro..

Naravni kodri + dvojna črta

Kodrasti lasje srednje dolžine. Lepe čedne stranice in dvojne kratke stranice za dopolnjevanje sloga.

Kratki teksturirani lasje + srednje britje

Tu imamo enega prvih stilov, ki smo ga letos naleteli z brado, plešastim britjem in dolgim ​​vrhom. Ena najboljših pričesk za moške, ki želijo izstopati med množico.

Kul dizajn las

Letos hladen dizajn za britje.

Kirurška linija + Anderkat

Visoko britje je kombinirano s strogo kirurško linijo. Zgoraj imamo dolg pompadour.

Kratka teksturirana frizura

Lepa kratka teksturirana frizura za moške. Idealno za tiste, ki delajo v pisarni.

Kirurška linija

Ostra kirurška linija loči plešaste britje od preostale glave, kar je tudi zelo kratko.

Pričeska za lase srednje dolžine

Če imate debele ali valovite lase, poskusite to kul pričesko za moške.

Visoko plešasto britje

To visoko plešasto britje ima opazen kontrast, ki daje nekaj gibanja in urejenosti, da lasje ostanejo naravne na vrhu.

Stranska odeja za moške

Stranska odeja je ena najbolj priljubljenih letošnjih odbitkov. Strani sta razrezani zelo nizko, spredaj pa se pojavi pompadour.

Visoko plešasto britje + neredna frizura

Imamo visoko plešasto britje, ki je na vrhu kombinirano z rahlo nerednimi lasmi.

Visoko britje + pompadour

Še ena različica ene najbolj priljubljenih pričesk v tem letu. Visoko plešasto britje je povezano z vrhom pompadour.

Zavese za debele lase

Nizko britje je kombinirano z debelimi lasmi na vrhu glave za edinstven slog.

Visoko britje + dolgi teksturirani lasje na vrhu

Če želite kul klasičen slog, potem je ta pričeska najboljše, kar lahko dobite..

Visoko britje + stranski del

Krajša različica pompadourja. Krajše strani dajejo glavni poudarek na pompadourju.

Visoko britje + gladki lasje

Še ena preprosta, kul moška frizura.

Kratki kodrasti lasje + kombinirane strani

Imate kodraste lase, skrajšajte jih, da boste preprosto ustvarili to pričesko.

Koničasta frizura + Zakrivljena linija

Neverjetna oblika frizure, s super kul detajli ukrivljene črte.

Dolge kodraste šiške + visoko britje

Super kratke stranice v kombinaciji z dolgimi šiška, ki vašemu slogu dodajo hladnost.

Stransko britje + Dolge šiške

Še ena neverjetna frizura z dolgimi šiška. To frizuro lahko ustvarite, ne da bi se zatekli k izdelkom za lase.

Visoko plešasto britje + gladko narezani nazaj kodrasti lasje

Neverjetna kratka kodrasta frizura z visokim britjem.

Kombinirana frizura

To je kul frizura. Ona je rezultat kombinacije britja in anderkata, ki nista več povezana s templji..

Bliskavica

Bliskovito britje je zelo drzna frizura, ki vam bo pomagala izstopati med množico.

Moška kratka frizura + ultra kratko britje

Lepa kratka frizura za moške. Če imate debele lase, potem je ta frizura idealna za poletje..

Teksturiran Quiff Medium

Ta teksturna odeja vsebuje hladno nizko plešasto britje, ki se meša s srednje dolgimi stranskimi lasmi in vneto dolgim ​​vrhom.

Visoko britje + Pump mohawk

Super moderna moška pričeska.

Pričeska Anderkat

Ta pričeska združuje več stilov. Tokrat gre za kombinacijo Anderkata in visokega britja..

Konična frizura + valovi

Popolna strižna frizura, ki se dobro zlije z valovi.

Visoko britje + debeli neredni lasje

Letos je zelo trendovska pričeska. Ima nizko plešasto mesto. Če imate debele lase, je to odlična možnost za vas..

Visoko britje + stranske šiške

Ta pričeska ima dolge lase na vrhu in šiška spredaj, kar dobro kontrira z nizkimi stranicami. Izgleda odlično z brado.

Dolgi kodrasti lasje

Kratki lasje na straneh in dolgi kodrasti lasje na vrhu.

Ukrivljena črta

Dodajte to podrobnost k svoji kratki frizuri, vendar bodite pripravljeni, da bo to linijo treba posodabljati vsak teden.

Ravno britje + Gladko kodrasti lasje

Druga odlična možnost za kodraste lase.

Kratek pompadour + Ravno britje

Univerzalna kratka moška frizura.

Visoko britje + neurejeni kodrasti lasje

Plešasto britje bo odlično za toplo sezono. Ta kodrasta pričeska se dobro ujema z lepo negovano brado.

Dolgi kodrasti lasje + srednje britje

Ostro britje se osredotoči na vrh kodrastih las, kar ustvarja gibanje v bangah.

Srednji pompadour

Da bi dobili to pričesko, to lase posušite nazaj in nato pritrdite z lakom.

Teksturirana odeja + stran

Druga možnost za teksturirano kariro, ki se dobro ujema z brado.

Česan zadnji podrez

Klasična frizura Undercut. Uporabite nekaj gela za lase, da ga držite na mestu.

Kratka teksturirana frizura + Oblikovalni izrez

Koliko različnih stilov se prilega tej frizuri. Tukaj imamo barvane lase, teksturirane stajlinge, brez dotika brado in kirurške linije.

Dolgi kodrasti lasje + kirurška linija

Sodobna frizura z naravno dolgimi kodrastimi lasmi na vrhu in kratkimi na straneh, ki se odlepi z natančno kirurško črto.

Plešasto britje + Dolge šiške

Ta frizura bo dobro ustrezala tistim moškim s finimi lasmi. Plešasto britje dobro deluje z dolgimi lasmi na vrhu, kar daje pričeski več volumna in gibanja.

Britje + kodri

Mešanica teh stilov daje neverjetne rezultate. Barva las na vrhu glave doda pridih karakterja temu slogu in ustvari mohawk slog.

Ultra kratka frizura

Še ena različica ene najbolj priljubljenih letošnjih odbitkov. To je zelo kratek in tesen rez za debele lase..

Visoko britje + dolgi valoviti lasje

Odličen način za poudarjanje dolgih valovitih las. Sprednje dolge šiške so v nasprotju s krajšimi stranicami.

Vogalna frizura z 2 kirurškimi črtami

Neverjetni dve kirurški liniji spremenita preprosto kratko frizuro v kul slog.

Kratek pompadour + visoko britje

To je še en primer, kako preiti od klasičnega sloga do nečesa modernega. Visoko britje dobro deluje s pompadourjem na vrhu.

Kotna kirurška linija + kratki kodrasti lasje

Zelo dobra sodobna rešitev za moške s kodrastimi lasmi.

Ukrivljena kirurška linija

Še en simpatičen slog z ukrivljeno kirurško črto za kratke lase.

Teksturiran quiff + visoko britje

Letos ena najboljših kratkih odbitkov za moške. V glavnem kratki lasje v kombinaciji z daljšimi šiška naredijo ta slog tako priljubljen.

Pompadour s kirurško linijo

Ena najbolj kul možnosti za pompadour v letošnjem letu. Pričeska ima srednje britje in kratke stranice, ki so ločene s kirurško črto.

Srednje narezane lase nazaj

Ta moška frizura je obrezana nizko s škarjami na straneh in se zlahka zlije z dolgimi lasmi na vrhu glave.

Debela valovita pričeska

Britje v kombinaciji z kodrastimi naravnimi lasmi. Pustite, da vaši umazani lasje delajo svoje, nobenih lasnih izdelkov ni potrebno.

Očistite visoko britje

Super kratko britje v kombinaciji z brado brez dotika.

Teksturirana odeja + kirurška linija

Morda najboljša možnost za letošnje moške. Pričeska za moške z natančnimi bočnimi kirurškimi linijami.

Ultra kratka frizura + kirurška linija

Posodobite svojo kratko frizuro s to kirurško linijo.

Dolga moška pričeska

Še ena popolna moška frizura za srednje do dolge lase. Lasje so na hrbtu in na straneh striženi, da bi dobili bolj lep in eleganten videz.

Narezani zadnji lasje + nizko britje

Nizko britje gre dobro z dolgimi lasmi na vrhu glave, ki so narezani nazaj.

Pričeska za dolge lase

Dolge šiške in dolgi lasje na vrhu z plešastim britjem ob straneh ustvarjajo super stilsko moško pričesko.

Kratke linije Quiff + Design

Ta frizura potrebuje malo več pozornosti, vendar izgleda res kul. Oblikovalske linije, barva las in tekstura ustvarjajo ta edinstven slog.

Zmedeni lasje + kirurška linija

To je kul frizura za moške z visoko britjem, kirurško linijo in zmedeno teksturo.

Čisto britje + Oblikovalske linije

Zasnova hladne linije v kombinaciji s plešastim bledenjem in brado.

Nizko britje + dolgi neredni lasje

Če želite imeti dolge lase in izgledati kot sodoben moški, potem bo ta pričeska najboljša možnost za vas. Pričeska izgleda kul z nizkim britjem. Ta pričeska ustvarja dobro gibanje, saj je šiška kontrastna z nizkim britjem.