Pričeske za plesni ples za dekleta in dečke - fotografija

Pričeske za ples v balinicah ne smejo biti le lepe, ampak tudi udobne za plesalca, saj je pri plesu pomembno, da stajlingi ne motijo. Pri izbiri balinarske pričeske za dekle morate biti še posebej previdni, saj imajo, tako kot večina deklet, zelo pogosto dolge kodre, vendar ples vsekakor ni kraj, kjer bi morali demonstrirati lepoto svojih las.

Ne bi smeli izbrati pričeske z ohlapnimi lasmi ali zelo puhastimi in z uporabo velikega števila dekorativnih elementov, vse to morda ne bo zelo dobro vplivalo na udobje in udobje med plesom.

Osnovne zahteve za pričeske z balinami za dekleta

Pričeske z balinami za dekleta morajo ustrezati nekaterim pravilom, zato upoštevajte zahteve za pričeske v plesnih plesih.

Prvič, dekliški slog je treba opraviti previdno, brez nepotrebnih elementov, ki jo lahko preobremenijo..

Drugič, ni dovoljeno, da se dlake spustijo iz pričeske, vse mora biti popolnoma oblikovano, zato je bolje, da deklica postane gladka pričeska.

Tretjič, pričeska mora biti praktična in udobna za plesalca, ker ko bo dekle ali fant šel na oder, bo prepozno za popravljanje in popravljanje slike..

Četrto pravilo je odprt obraz, pri plesu je pomembno, da delate ne le z rokami in nogami, temveč tudi z obraznimi izrazi, tako da ne bo zelo dobro, če stajling pokriva del obraza.

Dolge šiške niso sprejemljive, bolje je, če je slika s šiška, jo položite na eno stran. Visoke pričeske tudi odlično odpirajo obraz in hkrati podaljšajo dekličin vrat.

In končno, to je moderiranje nakita, seveda brez svetlih lasnic in trakov za glavo, dekliška balinčna pričeska ne bo videti tako, kot bi morala biti na odru, vendar z izbiro z njimi ne smete pretiravati, sicer lahko pride do težav v obliki padca lasnic ali celo vneto glavo.

Posebno pozornost je treba posvetiti ličila kot svetel element, lahko odlično preoblikuje sliko.

Pričeske za plesni ples

Učenje pričeske za ples v balinarskih plesih ni težko in celo zanimivo. Pred nastopom svojega otroka se mnogi starši sprašujejo, kako narediti pričesko za plesne bale za dekle, saj si želijo, da bi bilo udobno in lepo.

Razmislimo, korak za korakom, o preprostih možnostih različnih stilov za ples z balinami, ki so primerni za dekleta.

Ne le starši, ampak tudi otroci so zaskrbljeni nad svojo podobo zaradi predstave, zato se je treba vnaprej pripraviti in najprej preizkusiti sliko, ki vam je všeč, da kasneje ne bo nepotrebnih solz in razočaranj..

In da bi se bolje spopadli s to nalogo, si lahko ogledate mojstrski razred in video lekcije o tem, kako narediti pričesko.

Pričeske balinarskih plesalcev za kratke lase

Seveda je bolje, da so lasje vsaj do ramen, tako da lahko izberete sliko, ki vam je všeč, preprost in eleganten styling, ki ga naredite sami, pa lahko naredite s krajšimi lasmi, na primer do ravni ramen.

Ena od možnih možnosti je pričeska z lasnicami, če je dolžina las zelo kratka, lasje preprosto zberemo z obeh strani glave in jih na straneh pritrdimo z nevidnimi ali silikonskimi gumijastimi trakovi posebnih sredstev.

No, seveda ne morete brez repa s kratko dolžino kodrov, na vrhu glave se ustvari rep, ki ga je treba pritrditi z lakom in skrbno pritrditi z elastičnim trakom, tako da se vse lepo drži na dekličini glavi.

Ballroom pričeske za srednje lase

Če je dolžina dekliških las pod rameni, potem je vse veliko bolj preprosto in obstaja več možnosti za styling..

Če je to samo vaja, potem ne smete uporabljati fiksativ, ampak pričeske za tekmovanje v balinarskih plesih morajo biti dobro lakirane, tako da vse traja dolgo.

Za začetek so lasje prekriti s posebnim oljem za lase, nato pa se na dlani naberejo vse dlake in iz njih se oblikuje rep, nato pa je treba s tega repa zaviti zajček in zavarovati z nevidnostjo. Na koncu je pričeska z balinami pritrjena z lakom.

Oblikovanje mrežic

Danes so v plesni industriji zelo priljubljene frizure z mrežico, omogočajo vam, da lase skrijete, tako da nič ne štrli in so videti izvirno. Mreža je lahko nekoliko opazna ali pa jo lahko uporabite tako, da se ujema z barvo las.

Na začetku morate na kroni privezati tesen rep. Nato se dlaka v repu razdeli na dva dela in iz vsakega se ustvari trnek, ki ga je nato treba zaviti na dno repa. Žličke so pritrjene nevidno, na nastalem svežnju pa je nameščena mreža, običajno na njenem tesnem elastičnem traku. ki ne pusti, da se lasje razpustijo.

Isti styling lahko naredite z pletenicami, to je, da namesto pletenic pletate dva navadna pigtails in jih nato zavijete na dno repa in zavarujete z mrežico. Izkaže se odlična pričeska za dekle za tekmovanje v plesnih dvoranah.

Pričeske za plesni ples z balinami

Otroške pričeske za tekmovanja v plesnih plesih so si med seboj zelo podobne, vendar je najpogostejša možnost oblikovanja balinarskih oblik školjka.

Lasje se izperejo in ne popolnoma posušijo, tako da so rahlo vlažni, nato pa morajo biti vsi lasje položeni na eni strani in pregib las je treba zalepiti z več nevidnimi. Lase, ki so zdaj na nasprotni strani, je česan in vržen nazaj, konce je treba zaviti..

Pričeska za balinarski plesni turnir za dolge lase

Ta balinarski slog ima ohlapne lase v povojih, zato morate biti previdni pri izbiri. Sprva čiste lase krtačimo in potegnemo nazaj v visok konjski rep. Nato je iz enega pramena na repu pleten pigtail, ki ga pletemo z izbiro pramenov, tako da rep rahlo zajamemo v notranjost.

Pričeske s puhom

Styling z valovitostjo vam omogoča, da ustvarite lep val, medtem ko bo takšna pričeska vidna od daleč. Velikost valov je odvisna od izbrane šobe. Ne pozabite pa na ličila in čudovito obleko, saj brez tega valovitost sploh ne bo videti.


Vsak stajling za plesni ples, ki je bil obravnavan prej, se lahko ponovi, vendar z valovitostjo dobite svetlejšo podobo.

Rebrasti stajling

Ta pričeska ustvarja velik volumen in je zelo primerna za tiste s finimi lasmi. Toda hkrati frizuro predhodno obdelajte z mousse, tako da se lasje zgladijo in pritrdijo..

Da bi dobili želena rebra, morate ločiti pramen las in ga rahlo pritrditi z lasnikom in vse obdelati z lakom. Te kodre lahko poljubno oblikujete, glavna stvar je, da jih zelo močno popravite, da se pričeska med plesnim plesom ne razpade..

Pričeska za plesni ples za fantje

Seveda ima ogromno vlogo tudi frizura fanta, ki se ukvarja z plesnimi plesi, saj če ima dekle neverjeten stajling in fant nima nič, potem harmoničen par ne bo deloval, kar pomeni, da ples ne bo izgledal tako lepo..

Dečkova frizerska frizura ima tudi svoje zahteve:

1. pričeska ne sme izstopati od splošne podobe, to pomeni, da jo je treba kombinirati s kostumom in podobo partnerja;

2. pričeska mora ustrezati fantkovi starosti, ni treba, da zelo majhen plesalec izbere pričesko kot za odrasle, videti bo neprimerno;

3. slika mora biti izvirna, tako da otrok izstopa od ostalih, hkrati pa se mora prilegati dogodku;

4. ne pozabite na močno fiksacijo, saj je to ples, kjer je nenehno gibanje in brez popravljanja se fantkovi lasje takoj razpadajo;

5. upoštevati je treba, da pri zelo kratkih laseh styling ne bo deloval;

6. Ne ustvarjajte frizure za fanta preveč kreativnega, saj je zelo težko narediti primerno pričesko za plesne bale pozneje.

Kako ustvariti želeno sliko

Pričeska za fantka z plesnim plesom sploh ni težka. Za začetek je lase dobro oprati in obdelati z mousse za fiksiranje, nato pa lase posušimo s sušilcem za lase, tako da se lasje izkažejo za voluminozne, zato je potrebno, da sušilec za lase močno piha.

Nato se ustvari ločitev, ki jo lahko izberete po svoji presoji. Naslednji korak je, da bodite pozorni na šiška. Šiške, če jih ima fant, je seveda najbolje česati nazaj in nazaj, tako da je voluminozna in hkrati položena, poleg tega pa jo je treba dodatno pritrditi z lakom.

Če so lasje zelo tanki, potem je za pritrditev otroka bolje uporabiti samo mousse, za pritrditev pa ne smete uporabiti preveč sredstev, saj lahko tako poškodujejo strukturo otrokovih las in lasišče..

In na koncu bi morali uporabiti poseben gel za lase, ki ga porazdeli po dečkih.

Lahko samo česate vse lase navzgor, to je odlična možnost za pričesko z plesnimi plesi za fantka. V primeru, da ni šiška, se lasje dvignejo navzgor in rahlo zdrobijo, da ne bi štrleli kot punk, se izkaže zelo ustvarjalno.

Naredite si same pričeske za ples z balinami in ritmično gimnastiko

Plesna tekmovanja, tekmovanja v figurnem drsanju ali ritmična gimnastika so tisti dogodki, na katerih jih med drugim pozdravlja obleka. Pa tudi za lase. Brezhiben videz ne samo pomaga športniku ali plesalcu, da se počuti samozavestno. Pravi kostum, prijeten stajling in svetel, a ne vulgarni make-up so predpogoji za sodelovanje na plesnih in športnih tekmovanjih. In če še ne veste, kakšne ženske pričeske za ples v balinišču lahko naredite vsak dan in za tekmovalne nastope, bo naš članek pomagal zapolniti to vrzel..

Zahteve in standardi

Posebnosti videza plesalcev, telovadcev, figurnih drsalcev urejajo pravila specializiranih mednarodnih zvez. V njih je nekaj razlik, na splošno pa so glavni pogoji naslednji:

 • pričeska mora biti čedni, odlično oblikovani lasje do las;
 • če se prameni zvijajo, je dovoljeno, da jih poravnate, za styling kratkih, neprimernih las pa morate uporabiti lasnice, sredstva za styling;
 • predvsem udobje in praktičnost: med izvedbo je nemogoče dovoliti, da se pričeska razpade, zato je varno pritrjena;
 • hkrati plesalec, drsalec ali telovadec ne bi smel doživljati neprijetnosti, ki jih povzročajo tesne vezi ali neudobna struktura las;
 • pomembno je, da stajling ne pokriva obraza dekleta, deklice. Prepoved velja tudi za nošenje šiška - z redkimi izjemami;
 • pričeska mora biti v skladu z obleko in ličili, ustrezati slogu in ideji številke, poleg tega pa mora biti kombinirana s podobo partnerja, ko gre za izvedbo v paru
 • športne in plesne pričeske imajo slab nabor možnosti, vendar morate izbrati tisto, ki bo najbolj ustrezala deklici, deklici glede na vrsto njenega obraza in druge značilnosti njenega videza;
 • izvirnost in brezskrbnost pričeske sta dobrodošla, vendar brez dodatkov.

Najstrožje zahteve in najbolj omejena izbira so morda zahteve telovadcev. Večinoma dekleta, dekleta naredijo gladke in tesne šopke, ki jih je dovoljeno okrasiti z mrežico ali preprostimi lasnicami. Nezahteven dizajn je varno pritrjen z lakom, gelom. Najpogosteje se lasje obdelajo s stylingom po vrsti, prav tako se končni styling dodatno obdela.

V plesnih dvoranah lahko pogosto vidite tudi klasičen žarek. Obstajajo pa tudi druge možnosti, ki se razlikujejo glede na program. Na primer, če deklica izvaja latinskoameriški slog, je dovoljeno zbirati lase v ogrinjalo..

Za evropske plese je primerna školjka-žarek, ki poudarja lepoto, milost linije vratu. Manj pogosto dekleta tkajo "venčke", "košare" itd..

Pozor! Pod prepovedjo za otroke so lažni lasje (lasnice, lasulje), puhasti buffanti, dolge šiške, visok stajling, glomazni in svetli dodatki, lak z bleščicami. Toniranje ali poudarjanje pramenov je tudi nezaželeno. Za odrasle te omejitve skoraj ne veljajo, razen zapletenih stajlingov..

Nakit in orodje

Če želite pravilno oblikovati gimnastiko ali balet, morate imeti v svojem arzenalu kakovostne napeljave in okovje. Standardni set balonov:

 1. Krtača za podrobnost in glajenje.
 2. Združite z dolgim ​​ročajem, da oblikujete ločitev.
 3. Glavnik za lažje česanje (če so lasje kratki in se ne želijo prilegati v šopke brez predhodne obdelave).
 4. Tesni in močni elastični trakovi - barva las, obleka, pa tudi brezbarvna (prozorna).
 5. Studs - redni in dekorativni.
 6. Gredni valj. Morala bi se ujemati z odtenkom kodrov.
 7. Mrežica za šopke, po možnosti več: črna, bela in barva pramenov.
 8. Styling gel ali vosek.
 9. Lak, po možnosti močno držalo.

Primeri in navodila po korakih

Za vsakodnevno telovadbo in ples je precej primerna tradicionalna gladka balerina. Nastane iz las, zvitih v zapor ali zapletenih v pigtail z uporabo lasnic, lasnic ali z uporabo prekrivala - valjčka. Baletne pričeske ne smete lakirati vsakič - lasje pustite, da se med nastopi in tekmovanji nekoliko spočijejo.

Lahko naredite zanimivo variacijo pričeske - šop iz pletenic:

 1. Oblikujte lase in jih zberite na želeni višini.
 2. Vezati rep.
 3. Pletejte več pletenic, ne nujno enake debeline.
 4. Zavijte vse lase skupaj s "špicami" v snop. Poskusite, da pletenica ostane zunaj.
 5. Vse zložite v kup, varno pritrdite.
 6. Po želji okrasite.

Pogosto mreža služi kot okras in dodatek k visokemu ali nizkemu snopu za kroglične obleke. Popravlja styling in preprečuje, da bi se lasje razpadli. Mreže se nataknejo nad končano žemljico in jih pritrdijo z lasnicami. Ta možnost za srednje do dolge lase je primerna za nastope, turnir z plesnimi plesi.

Vse vrste stajlingov z rhinestones izgledajo impresivno. Svetleči delci so pritrjeni s posebnim lepilom, ki ne škodi lasem. Pričeska se na poseben način izkaže za pametno in elegantno.

Mimogrede. Za latino lahko naredite konjski rep. Najbolje izgleda na gladkih in sijočih laseh, zato je vredno zravniti pramene z likalnikom..

Bundle-shell

Doma je najlažje narediti nezahtevno, a hkrati elegantno različico tega stajlinga, s poudarkom na slikah ali fotografijah po korakih:

 1. Umijte lase, obdelajte s peno ali drugim sredstvom za styling. Vse lase počešite na eno stran in jih v tem položaju pritrdite z nevidnostjo. Pričeske pritrdite navpično, od krone do zadnjega dela glave.
 2. Če kodri niso zelo debeli, postavite valjček in ga pritrdite tam, kjer so bili nevidni.
 3. Česte nazaj ohlapne lase in vrzite čez obliž. Robove privijte navznoter.
 4. Pričesko zavarujte z nevidnimi, lakiranimi. Okrasite po svojih željah.

Obstaja še ena vrsta lupine:

 1. Lase počešite, poravnajte s ploskim likalnikom in gelom za brezhibno gladkost.
 2. Razdelite na 4 dele. Delitev vključuje dve časovni, parietalni in okcipitalni regiji.
 3. Zavijte vodnik s spodnjih kodrov, mu dajte obliko školjke in ga zavarujte z lasnicami, lasnicami.
 4. Združite parietalne pramene, položite čez snop in pritrdite.
 5. Lupino ovite na dva časovna dela las: najprej enega, nato drugega. Varno pritrdite.
 6. Styling previdno lakirajte.

Svet. Če nameravate narediti svoje pričeske za ples z balinami, pojdite na posebne tečaje ali usposabljanje na spletu. Ogledate si lahko mojstrske razrede s podrobnim opisom primernega stajlinga in se odločite, kaj od tega lahko storite.

Valovanje

Pogosto se za latinoameriške plese uporablja stajling s hladnim valom. Oblikuje se brez uporabe likalnika, curling železa in curlers, z uporabo samo sponk in stajlingov. Za to:

 • lase obdelajte s sredstvom za styling;
 • ločite del, iz katerega boste modelirali kodre, in preostale lase zberite v pričesko (na primer, zajček);
 • položite pramene v želeno smer in jih oblikujete v obliki črke S;
 • na mestih ovinkov pritrdite s sponkami;
 • pustite, da se stajnik posuši ali uporabite sušilec za lase, ga vključite v način hladnega pihanja;
 • odstranite spone;
 • dajte pričeski dodelan videz - poškropite z lakom, okrasite po želji. Po istem principu lahko oblikujete kodre, zbrane v repu v obliki elegantnih valov..

Svet. Možno bo urediti čudovite kodre s pomočjo valovitosti.

Polaganje z rebri

Ta pričeska je narejena za sodobne latinoameriške plese. Posebej ga lahko priporočamo dekletom s tankimi lasmi, ki želijo dobiti največjo količino dodatnega volumna. Navodila korak za korakom:

 1. Lase umijte, obdelajte s peno in posušite s sušilcem za lase. Tako bodo vaši lasje videti gladki..
 2. Izberite majhen del las na čelu.
 3. Prašek razporedite po njem za volumen.
 4. Prameni izmenično poudarite, jih rahlo prečešite in pritrdite z lakom.
 5. Oblikujte rebra las v želeno obliko, jih zberite v šopke in zavarujte z lasnicami.
 6. Začasne kodre modelirajte na enak način. Priročno, da to storite s prsti.
 7. Preostale pramene zložite. Iz njih oblikujte rebra na enak način..
 8. Skrijte robove ali lepo razporedite okoli.
 9. Lase zavarujte z lakom.

Pajčevec

Ta slog velja za enega najbolj tradicionalnih za ples z balinami. Opis:

 1. Lase razdelite s stranskim ločevanjem.
 2. Nekaj ​​las ločite od obraza in jih nekaj časa pritrdite z lasnikom.
 3. Preostale pramene zberite v nizki konjski rep..
 4. Razdelite ga na 2 enaka dela. Položite okoli elastike, najprej eno, nato drugo.
 5. Snop zavarujte z zatiči.
 6. Lase, ki so bili že na samem začetku, razdelite na več tankih pramenov. Vsakega velikodušno obdelajte z gelom.
 7. Modeli pajkovo mrežo tako, da naključno prepleta mokre kodre. Rahlo pokrijte čelo.
 8. Zavaren stajling z nevidnimi.
 9. Ko se gel posuši, odstranite lasnice.
 10. Lakirajte lase.

Mimogrede. Podobno na laseh oblikujejo stajling brez ločevanja. Če želite ustvariti pajčevino, del las iz repa ni skrit v šopku.

Dopolnite videz: ličila in obleko

Plesalke in športnice imajo svojo udobno obliko - leotard. Lahko je skoraj katere koli druge barve razen mesa. Pomembno je, da kopalka ne ovira gibanja, ni preveč odprta. Toda dekor je dovoljen, čeprav ne kakršen koli. Na primer, prozorni vložki v bokih in prsih so prepovedani. Najstnice in mlade ženske najpogosteje plešejo v oblekah, vezenih z obrobjem, čipkami ali aparatki.

Glavne zahteve za ličila so svetle, vendar ne kljubuje. To še posebej velja za mlade dojenčke, ki se s pomočjo kozmetike pogosto skušajo spremeniti v odrasle ženske. Malim plesalcem ni treba slikati obrazov. Če govorimo o tekmovanju za odrasle ali o tekmovanjih v ritmični gimnastiki, je dovoljeno uporabljati sence, eyeliner, rdečilo..

Ustnice je treba pobarvati s svetlo šminko ali sijajem. Lažne trepalnice so nezaželen izdelek za vse starosti. Kot tudi vsak nakit.

Če želite ustvariti harmonično in popolno podobo za ples ali gimnastiko, se morate potruditi in vklopiti domišljijo. Tudi v pogojih strogih zahtev in omejitev lahko naredite izvirno pričesko, ki ne bo povzročila pritožb sodnikov.

Styling dopolnite s primernim ličilom, izberite čudovito obleko, udobne čevlje - in počutite se kot pravi prvak, sposoben osvojiti kakršne koli medalje in naslove..

Uporabni videoposnetki

3 pričeske za športni ples.

Pričeska plesnega plesnega tekmovanja.

Plesne pričeske: 10+ idej

Končno se je lotil plesa? Potem je čas, da razmislite o svoji pričeski! Dolgi dolgočasni končniki bi morali odražati vaš notranji svet in hkrati ne ovirati vadbe! Odločili smo se, da vam bomo pomagali pri tej težki izbiri. Torej, kakšne frizure so najboljše za pouk plesa?

Pletenica

Seveda je težko preceniti priročnost pletenice, ampak kaj storiti z ključavnicami na obrazu, ki se nenehno izbijajo? Obstaja rešitev! Za krepitev položajev uporabite svetle trakove ali elastične trakove. Težava je rešena, frizura pa nikjer ni boljša!

Plesne pričeske: zasukajte pasove

Če želite zakleniti poredne pramene v repu in dodati nekaj kreativnosti svoji pričeski, uporabite naš nasvet. Verjemite mi, za razrede ni boljše pričeske!

Za ples z balonimi plesi uporabite bolj gladki slog..

Uporabite povoj

Včasih so vadbe tako intenzivne, da lahko po njej stisnete lase! Ampak resnično želite biti lepe vsako minuto! Pri tem vam bo pomagal povoj: naredite žemljo ali rep in nato zavežite čudovit povoj. In ohlapni lasje bodo v temi!

Naredite fajn dvojni rep

Odlična ideja za družabni ples! Dva "nedokončana" repka sta zelo dobro kombinirana.

Plesne pričeske: pokaži svojo raven

Naredite večplastni rep ali preprosto girlandski rep. Ta pričeska je vredna vse pohvale.!

Naredite sveženj flagelov

Elegantna pričeska je med intenzivnimi vajami zelo udobna. In da to storite, vam ni treba imeti posebnih veščin. Vsekakor lahko to storite v nekaj minutah.

Plesne pričeske: bodite kreativni!

Niste prepričani, kaj izbrati - pletenico ali rep? Povežite jih skupaj! Konce lahko pustite ohlapne ali jih pripnete za bolj formalno pričesko. Ne zadržavajte svoje fantazije!

Lase potegnite v visok šop

Da bo bolj nenavadno, začnite s pletenico! To lahko storite v treh minutah, vaši lasje pa bodo zdržali celotno vadbo. Tu imate tudi več možnosti, izberite katero koli.

Naredite rep iz pasov

Odličen stil za vsak slog, od dvorane do modernega plesa! Uporabite naš namig in pojdite do stroja!

Plesne pričeske: francoska pletenica

Vsekakor lahko to storite brez dodatnih težav! Na voljo imate dve možnosti: ohranite konjski rep ali ga zavijte.

Ne bodite malenkosti

In namesto enega svežnja naredite tri! Vaš plesni partner bo vzljubil to pričesko in cenil bo vašo iznajdljivost.!

Dodajte prefinjenost

In naredite francosko školjko! Ta pričeska je primerna tako za razrede kot za nastope..

Plesne pričeske: Visoki povoj

Ta stajling je tako preprost, da je priljubljen v vseh smereh. Zato jo pogumno uporabite!

Spustite lase

Za sodobne trende so ohlapni lasje pravilo, dajte svojim lasem svobodo!

Da šiška ne bo pred očmi, vzemite v pletenico blizu obraza.

Plesne pričeske: posnemajo obrito templje

Odlična rešitev za hip hop! Zagotovo boste prižgali plesišče!

Zapnite dve pletenici

Prava plesalka bo cenila zasluge te frizure. Priročen, eleganten in še kaj potrebujete?

Plesne pričeske: Peep!

Kakšne frizure imajo profesionalni plesalci raje pri pouku? Odločili smo se, da bomo vohunili, pojdite z nami!

Pričeska za plesni ples

Pričeska je pomemben del videza plesalca. Kompetentno oblikovanje ne samo dopolnjuje videz, ampak vam omogoča, da se počutite prijetno, prav tako pa ne ovira izvajanja različnih zavojev in gibov. Pričeska za plesni ples mora izpolnjevati določene zahteve, zato jo je treba skrbno pripraviti vnaprej. Ugotoviti morate, kako mora izgledati pričeska, da ne bi pokvarili celotne slike.

Značilnosti pričeske za plesne dvorane

Pričeska za ples z balinami zahteva poseben odnos. Odlikuje jo izjemna gladkost, sijaj in nenavadni vzorci. Kot dekorativni elementi se lahko uporabljajo nosorogi, tiare, glavniki, lasnice, lasnice, mreže in še veliko več..

Plesalci na odru se veliko gibljejo, njihovi gibi pa so lahko gladki in ostri, energični. Predstavniki morajo biti prepričani, da bo frizura pri izvajanju različnih zavojev in elementov trdno pritrjena in se ne bo razpadla..

Toda preden nadaljujete s katero koli pričesko, se morate založiti z različnimi glavniki, sušilcem za lase, sponkami, lasnicami, ki vam bodo pomagali narediti učinkovit styling.

Pričeska za plesni ples: osnovne zahteve

Zelo pogosto starši majhnih plesalcev ne posvečajo dovolj pozornosti svojim lasem, ki skrbijo samo za obleko. Toda po ogledu videoposnetka katerega koli tekmovanja lahko opazite, da ima vsak plesalec popoln stajling. Ni važno, ali gre za evropsko plesno ples ali latino, zahteve glede pričeske so enake in stroge:

 • Pričeska za plesni ples je treba kombinirati z oblekami plesalcev, zato so lasje pogosto okrašeni s tkanino iz kostumov. Vendar naj ne bi opozorila nase, saj bi morala biti glavna kvaliteta plesa..
 • Ne glede na to, kakšen ples je treba izvajati, mora biti pričeska preprosta in udobna..
 • Svetli okraski za lase so prepovedani.
 • Ne prebarvajte in ne poudarite kodrov, bleščanje z bleščicami tudi ni potrebno.
 • Ne uporabljajte cignona ali lažnih las.
 • Nesprejemljivo je priti ven z umazano glavo ali razbarvanimi lasmi.

Zaradi neupoštevanja zgornjih točk lahko žirija svoje ocene zniža, saj se obleka in pričeska upoštevata pri dajanju ocen..

Merila za izbiro pričeske

Če razmišljate o tem, kako narediti pričesko za ples z balinami, morate najprej razumeti, kakšen stajling je potreben in na kaj ga je treba voditi pri izbiri. Pozorni morate biti na naslednja merila:

 • Slog para in njihove noše. Če je obleka za nastop svetle barve, potem je treba frizuro izbrati bolj zadržano, če pa je obleka v nežnih barvah, potem lahko izberete bolj zapleten stil.
 • Proporti partnerjev. Razliko v višini kompenziramo s pomočjo dolgega snopa plesalca. Če je par približno enake višine, je bolje zavrniti visoko pričesko..
 • Velikost partnerja in partnerja. Da bi par na turnirju izgledal skladno in uravnoteženo, skupaj s stajlingom velikost partnerjeve glave ne sme presegati velikosti partnerjeve glave..
 • Oblika obraza. Pričeska z plesnim plesom naj bi obliko glave približala idealnemu ovalu. Za lastnike okroglega obraza bo šel styling v obliki školjke, za dekleta s trikotnim obrazom je najbolje, da se odločijo za ravno ali stransko ločitev.
 • Dolžina las. Partner dvigne dolge kodre navzgor, zabije jih v bunkico ali lupino. Če je frizura kratka, ji damo več volumna ali kodre z curling kleščami.

Možnosti ženskih pričesk

Klasičen žarek

Vsestranska pričeska je primerna za latinskoameriški in evropski program. Gel se nanese na vlažne lase, jih temeljito česa in zbere v konjski rep. Treba ga je samo oviti okoli podstavka in pritrditi z lasnicami. Poleg tega lahko uporabite svetle dodatke.

Školjka

Prvi korak je, da ločite šiška in se odločite, na katero stran bo del. Nato je treba odstraniti vse dlake na nasprotni strani in jih z nevidnimi vstaviti navpično, tako da vsi kodri ostanejo na eni strani. Po tem se na laseh naredi flis in prenese na drugo stran. Zavijte konce in jih naročite z lasnicami. Na vrhu so konice položene v obliki polža, šiška pa položena v val. Kot rezultat, je vse popravljeno z lakom.

Kako narediti kodre popolnoma gladke

Ko delate pričeske s plesnimi plesnimi plesi za dekleta, je potrebno veliko časa in truda, da so lasje popolnoma gladki in dobro česani. Oprane kodre česamo v rep in jih pripnemo. Nato se na lase nanese pena, razporejena po celotni dolžini in posušena s sušilcem za lase. Nato nanesemo gel in ga tudi posušimo s sušilcem za lase, vendar v hladnem načinu. Na koncu se na pričesko nanese pena in pritrdi z močnim fiksacijskim lakom, na njej ne smete varčevati, sicer se lahko pričeska odstrani in razpade. Številni plesalci raje delajo svoje lase na neopranih laseh, zato bodo bolj poslušni. Poleg tega bodo kožni izločki zaščitili lase pred učinki izdelkov za styling. Pričesko popravite na enak način, kot je opisano zgoraj. In če si lase pošljete z lakom, preden greste na oder, potem bo še bolj sijalo..

Zahteve za moške pričeske

Tekmovalna pričeska za dečka (ples v balinišču zahteva tudi skrben študij) mora izpolnjevati določena merila. Paziti morate na natančnost, stabilnost, praktičnost, enostavnost izdelave in tehničnost.

Poleg lepega videza mora moška pričeska skriti pomanjkljivosti in poudariti dostojanstvo partnerja: s pomočjo pravilnega stajlinga lahko vizualno podaljšate vrat ali prilagodite višino.

Kako narediti pričesko z plesnim plesom: možnost za fante

Za partnerje so prednostne pričeske, katerih ustvarjanje temelji na posameznih značilnostih osebe, njegovih las, figure itd. In čeprav se stajlingi za fante med seboj ne razlikujejo veliko, vam bodo nekateri triki hitro in brezhibno oblikovali lase. Ko se kodri operejo in posušijo z brisačo, je treba na vlažne lase nanesti styling peno in začeti oblikovati ločitev. Nadalje je treba z glavnikom oblikovati okcipitalno cono in izmenično oblikovati lase na desni in levi strani ločevanja. Na tej stopnji je treba rezultat posušiti in oblikovati kodre..

Da bi lasje sijali, jih je treba dobro česati, manjše napake se odstranijo s pomočjo tankega vrha glavnika. Nato je treba lase pritrditi z lakom, nanesti ga je z dolge razdalje, obenem pa dodatno zgladi in gladi kodre. Priporočljivo je, da šiška popravite ne takoj. Lak se nanese ločeno in ga tudi položi s sušilcem za lase..

Nasveti izkušenih plesalcev

 • Lase vam ni treba posvetiti tik pred predstavo. Poskusno izvedbo je treba izvesti nekaj dni prej. Če bo šlo kaj narobe, ne bo mogoče nujno ponoviti stajlinga pred tekmovanjem. Pričeske za plesni ples, katerih fotografije so predstavljene v tem članku, lahko služijo kot odlični primeri..
 • Lase oprali dan pred razstavo, najbolje je narezati nazaj.
 • Če so lasje preveč gosti, jih morate pri nanosu gela razdeliti na dva dela: zadnji del glave in krono. V tem primeru je treba izbrati tekoči gel, ki se strdi postopoma..
 • Po nanosu gela je treba lase najprej česati z glavnikom z vohastimi zobmi in nato s pogostimi zobmi. Na koncu se kodri česajo s čopičem, razmazanim z gelom - zahvaljujoč temu bodo lasje padli v določeni smeri in se tako "tesno" strdili.

Ballroom pričeske za dekleta: 6 lepih pričesk

Pričeska z plesnim plesom izključuje vse viseče pramene, pa tudi "strukturo" stolpov in butelj. Morala bi biti lakonska, čedna in graciozna. Lase potegnemo navzgor, pritrdimo z lakom in okrasimo z dekorjem. Vse podrobnosti so v članku.!

Obstaja več tradicionalnih stilov plesnih balov ali ritmične gimnastike:

 • Žarek velja za univerzalen, primeren za vse smeri, najpogosteje se nahaja na samem dnu vratu;
 • Lupina je odlična izbira za evropski slog;
 • Rep je najpomembnejši del latinskoameriškega programa.

Kakšen naj bo slog za ples?

V svetu plesa obstajajo številna pomembna pravila, ki veljajo za vse kategorije izvajalcev:

 • Styling je treba kombinirati z obleko, pa tudi s partnerjevo pričesko;
 • Na lase ne nanašajte bleščečega spreja;
 • Poleg stajlingov je ličenje obvezno;
 • Ne uporabljajte lasulje ali podaljška las;
 • Tudi frizura in plesni slog naj bosta enaka;
 • Lasje naj bodo le naravne barve. Barvanje in poudarjanje ni dovoljeno!
 • Oblika z balinami je pravo umetniško delo, zato se ne bojite uporabljati dodatkov, razen če so v vaši starostni kategoriji seveda prepovedani;
 • Ne pozabite, da vaša pričeska ne sme biti preveč bujna ali zelo visoka. Odpovedati se morate tudi francoskim pletenicam, buffantom, kodrom ali kodrom;
 • Polaganje naj bo udobno in varno pritrjeno;
 • Njegova glavna naloga je razkriti obraz plesalca, saj imajo med plesom izrazno vlogo obraza. Za predstave so sprejemljivi ravni obroči pramenov, pritrjeni z lakom ali kratke šiška, česana na stran;
 • Ne delajte si las pred dejanskim tekmovanjem ali nastopom. Poskusite najprej preskusno različico. Na tej stopnji lahko uporabite pomoč poklicnega stilista;
 • Če nastopa skupina, mora biti slog enak;
 • In zadnji tabu - v kategoriji "Mladinci 1" ne morete uporabljati lasnic s svetlečim nakitom.

Z upoštevanjem teh pravil se boste lahko izognili neprijetnemu presenečenju umaknjenih točk..

Kako dodati zrcalni zaključek?

Če želite doseči zrcalni sijaj, ki je značilen za vse plesne sloge, se posvetujte s profesionalnimi stilisti.

Nasvet 1. Pričeske z balinami je treba izvajati na čistih in zdravih laseh.

Nasvet 2. Uporabite troslojno metodo, ki je sestavljena iz nanosa treh izdelkov. Močni gel nanesite takoj po pranju in sušenju z brisačo. Bodite posebno pozorni na njegovo konsistenco - mora biti zmerno tekoča. Če se gel hitro strdi, potem preprosto ne boste imeli časa položiti las. Nato lase osušite s sušilcem za lase, ki je preklopljen na hladen način. Zdaj nanesite peno in lase "napolnite" z lakom. Slednjega ne obžalujte, sicer se bo pričeska na delih zmečkala. Upoštevajte lastnosti laka - poceni izdelek ne bo dal ustrezne pritrditve in vas lahko spusti ob napačnem času.

Dvojni snop pletenic

Ta možnost stylinga se lahko uporablja ne samo za ples, temveč tudi za ritmično gimnastiko. Dolžina pramenov je lahko poljubna - od srednje do lok. Glavna stvar je, da vse varno pritrdite z zatiči..

 1. Združite vse nazaj.
 2. Lase razdelite z vodoravnim ločevanjem.
 3. Zavežite vsakega v rep in jih prestavite na eno stran..
 4. Zapnite dve pletenici in konce zavežite s silikonskimi gumijastimi trakovi.
 5. Zgornjo pletenico za nekaj časa pripnite z nevidnostjo, da ne moti.
 6. Dno zavijte v šopko in ga varno pritrdite.
 7. Osvobodite vrh in raztegnite robove, da postanejo bujne.
 8. Položite ga na vrhu in prav tako vse pritrdite.
 9. Razpršite styling z lakom.

Eleganten lasni cvet

Ravno odlična izbira za lastnike popolnoma enakih las. S takšno lasno rožo plesalka zagotovo ne bo ostala brez pozornosti javnosti in si bo gotovo prislužila dodatne točke..

 1. Česanje dobro.
 2. Nagnite glavo navzdol in privijte tesen rep blizu desnega templja.
 3. Izberite majhen del las iz repa (skupaj naj bi jih bilo 3), iz njega pa - tanek kodre.
 4. Enkrat zavijte pramen.
 5. Potresemo z dobrim lakom.
 6. "Zavarujte" z likalnikom.
 7. Naredite drugo zanko.
 8. Postopek ponovite še tri do štirikrat. Konico zavežite s tanko silikonsko gumo.
 9. Odseke med zavoji nežno dvignite, da ustvarite majhne svetilke.
 10. Vzemite drugi del in ponovite postopek - ločite tanke kodre, tesno zavijte ključavnico in oblikujte luči.
 11. Upoštevajte postopek za zadnji, tretji del.
 12. Vse tri pramene z bliskavicami zavežite v šopko in jih zavarujte z lasnicami.
 13. Lase poškropite z lakom za nohte.

Glejte spodaj navodila za korakom po korakih, kako narediti čudovito pričesko z plesnim plesom:

Gulka s pasovi

Kot lahko vidite na teh fotografijah, lahko hitro pričesite lase katere koli dolžine, vključno s kvadratom, v lepo pričesko. Tu lahko dekor zlahka postane glavni element..

 1. Česanje dobro.
 2. Na oprane in suhe lase nanesite malo pene in jo previdno porazdelite po celotnih laseh.
 3. Majhen del las ločite blizu čela z vodoravnim ločevanjem.
 4. Preostale lase zberite v tesen rep.
 5. Koncev ne izvlecite do konca, ampak oblikujte zanko.
 6. Dobro ga razporedite, da dobite sveženj.
 7. Konice ovijemo okoli dna repa.
 8. Snop zavarujte z okrasnimi lasnicami.
 9. Ohlapne pramene na desni zavijte v tesen snop.
 10. Položite ga diagonalno, dobro posujte z lakom in previdno pritrdite z okrasnim lasnikom.
 11. Če konice ostanejo, jih skrijete znotraj svežnja..
 12. Naredite natančno tak tesen žerjav z leve strani.
 13. Prav tako ga položite in varno pritrdite.
 14. Lase poškropite z lakom za nohte.

Dvojna žemljica

Eleganten stajling izgleda zelo lepo na starejših plesalcih. Koristno je za tiste, ki jim ni preostalo časa za ustvarjanje bolj zapletenih modelov..

 1. Združite vse nazaj. Lasje morajo biti popolnoma gladki.
 2. Lase razdelite na polovico, tako da naredite vodoravni del na ravni ušesa.
 3. Zgornji del zavijte v tesno pletenico. Konico zavežite z elastičnim trakom.
 4. Spodnji del razdelite na tri pramene in zavežite zadnjo pletenico. Vendar to ni tako pomembno. Če tega ne morete storiti, lahko uporabite običajno tehniko. Zavežite tudi konico.
 5. Pletenico prepognite na polovico in jo zavarujte z lasnicami.
 6. Na enak način položite drugo pletenico na vrh..
 7. Razpršite styling z lakom.
 8. Okrasite z okrasnimi lasnicami.

Čudovit snop pletenic

Kako narediti dekletu zajček za ples in lepo oblikovati lase srednje dolžine? Verjemite mi, to ni težko! Ponujamo mojstrski razred, ki temelji na majhnih pletenicah, kar vam bo omogočilo, da naredite razkošno žemljo za odrske nastope.

 1. Na pramene nanesite peno in jih temeljito počešite. Gladkost mora biti popolna!
 2. Lase razdelite na tri cone - srednjo in stransko.
 3. Srednjo zavežite v rep.
 4. Na vrhu privijte valj in ga varno pritrdite na dno repa.
 5. Ločite tanek curl, zavijte ga. Konico zavežite s tanko silikonsko gumo.
 6. Zavijte poševno podlago valjčka in ga pripnite z lasnikom.
 7. Po drugi strani pa vzemite še en tanek curl. Prav tako pletenico, položite poleg prve in jo varno pritrdite.
 8. Postopek ponovite s preostankom konjskega repa, da ustvarite žemljo. Skrijte konce vseh pletenic na sredini popka.
 9. Pojdite na desno stran - dobro prečešite, razdelite na dva in prečkajte enkrat.
 10. Zavarujte z nevidnimi na dnu žarka.
 11. Iz vsakega dela zavijte eno tesno pletenico. Ovijemo jih okoli žemljice in varno pritrdimo.
 12. Postopek ponovite z delom na levi strani.
 13. Lase poškropite z lakom za nohte in okrasite lase z okrasnimi lasnicami.

Cowweb frizura

To je ena od tradicionalnih pričesk za plesni ples. Izgleda odlično in je kot nalašč za dekleta vseh starosti. Seveda se na prvi pogled morda zdi preveč zapleteno, a to sploh ni res. Tudi tako neverjetno pričesko lahko naredite sami.

 1. Naredite stranski del.
 2. V bližini obraza ločite majhen odsek las in ga za nekaj časa pritrdite z lasnikom ali pajkom.
 3. Preostale lase zavežite v gladek rep na dnu vratu.
 4. Razdelite ga na pol.
 5. En kos najprej položite okoli dna repa, drugega pa na vrh..
 6. Sveženj varno pritrdite z lasnicami.
 7. Loose ohlapne pramene.
 8. Razdelite jih na tanke kodre.
 9. Vsakega namažite z gelom, da bo moker.
 10. Oblikujte pajčevino z urejanjem kodrov v naključnem vrstnem redu. Ne pozabite, da mora pajkova mreža rahlo pokriti čelo.!
 11. Vsak curl zavarujte z nevidnim..
 12. Ko je gel popolnoma suh, je treba nevidnost odstraniti.
 13. Lase poškropite z lakom za nohte.

Glej tudi: Zanimiva pričeska za športne plesne bale za dekle (video)

Plesne pričeske

Svetlana, Nasveti za plesalce, kako narediti ogledalo sijaj na laseh!?

Umili smo si lase, mokre lase vezali v konjski rep, nanesli peno za lase, posušili s sušilcem za lase, nato nanesli gel za lase (Sansilk uporabljam zadnjih 5 let). Nato so ga spet posušili s hladnim zrakom, nato s peno in ga pritrdili z lakom za lase, vendar ne smete varčevati z lakom, saj je vse delo navzdol v odtoku. Če lak ni zelo dobre kakovosti, se lasje preprosto "odlepijo" in vse boste morali sprati.
Vsaka pričeska je slabše na sveže opranih laseh, poleg tega naravni izločki lasišča nekako ščitijo lase pred škodljivimi učinki gelnih lakov, pomagajo, da se prepreči prekomerno sušenje. Metoda „plastenja“ deluje brezhibno. Lase razmazali po celotni dolžini s styling gelom, jih lizali, poškropili z lakom. Zdaj se lahko posušite. Nato ponovno nanesemo gel lak, posušimo. Sledi končno "polnjenje" z lakom in pričeska je pripravljena. Če želite izboljšati sijaj, lahko neposredno pred odhodom poškropite z lakom.
Na "umazanem" mi je lažje. Imam svetlo rjave lase, ne rjave, vendar je odsev pridobljen (ko se svetloba odbija v traku in "teče" v pasu z zavojem glave), to počnem zelo preprosto:
- česanje las nazaj (grobo, samo, da se česam naprej in nazaj),

- _not_ Lase razmažem z gelom skozi in skozi, gel samo razmažem po dlaneh in zgladim zgornje plasti las, enakomerno po celotni površini z dlanmi (včasih to počnem na dveh delih glave ločeno - zadnji del glave in nato nanj položim tudi vrh),

POMEMBNO: ta gel ne sme biti "hladen", ampak mora biti precej tekoč in "zaviran" - ne zmrznite takoj, tega ne morete storiti na dragem gelu,

- potem vzamem krtačo za lase s ščetinico (kot zobna vrsta, samo velika) in jo počešem vse nazaj (no, ali kamor koli jo potrebujete), nato enako z glavnikom z majhnimi zobmi, nato spet s čopičem - z "zaviranim" gelom za lase za 2-3 glavniki gladko ležijo v želeni smeri - ne zmrznejo, hkrati pa se tudi ne razpršijo,

- nato ga posušim (malo, morda ne povsem), naredim rep, ga napolnim z lakom, lak nežno zgladim s prsti v isto smer.

Ko si nataknem broške ali repo, ga znova napolnim z lakom. Ponavljam: gel naj bo tekoč, poceni in počasen in že lahko kupite kul lak.

Za vse udeležence športnih balinarskih plesov je bil razvit poseben kodeks pričeske, ki se ga morajo držati tako moški kot ženske..

Na izbiro je več pričesk, ki ustrezajo evropskim (valček, tango, quickstep, foxtrot) in latinskoameriškim (samba, rumba, cha-cha-cha) programi. Ker je videz na tleh zelo pomemben in je pogosto spektakularna pričeska, ki pomaga razlikovati partnerja od množice, večina žensk uporablja svetle in modne elemente v klasičnem stajlingu: rhinestones, sequins, perje, rože.

Popek velja za tradicionalno pričesko, primerno tako za evropski kot latinskoameriški program. Sicer pa se imenuje tudi "gulka". Klasičen gladek kup se izvede na naslednji način. Na sveže oprane, še vlažne lase morate gel nanesti po celotni dolžini, da boste frizuri dali gladkost in sijaj. Nato morate lase spraviti v konjski rep na zadnji strani glave, ga česati z glavnikom z majhnimi zobmi in poškropiti z močnim fiksacijskim lakom. Po tem lase ovijete okoli elastike, kolikor je njihova dolžina, in nastali sveženj pritrdite z lasnicami. Na vrhu lahko oblečete svetlo mrežico ali okrasite z lasnicami z rhinestones.

Nekakšna običajna žemljica ali "žemljica" je kup kodrov. Izvaja se po isti tehnologiji kot gladka. Šele na samem začetku, še preden česate vse lase v konjski rep, morate ločiti več pramenov za dekoracijo. In na koncu, ko česane lase ovijete okoli elastike na zadnji strani glave, jih pritrdite z lasnicami, tako da konci ostanejo štrleči. Lahko so zviti in neokusno položeni okoli svežnja ali gosto okrašeni z iskricami in nosorogi. Tudi pramene, ločene na samem začetku, je treba zaviti in položiti valove čez gladko pričesko..

Druga klasična pričeska evropskega programa je lupina. Da bi ga naredili, česanje sveže opranih, vlažnih las na eni strani glave (ni pomembno desno ali levo). Nato po ravni liniji ločevanja vse lase pritrdite z nevidnostjo. Zdaj močno zavijte preostali ohlapni del las in ga potisnite na hrbet. Škropljenje poškropite z lakom, konico zavijte navznoter in pritrdite. Potem ko je pričeska popolnoma pripravljena, jo lahko skrbno okrasite z rhinestones ali lasnicami s cvetjem.

Za latinskoameriški program je priljubljena pričeska iz konjskega repa. Izgleda dobro na dolgih, poravnanih laseh. Pred tem pravilno lase poravnajte s posebnim likalnikom za ravnanje. Nato jih zberite v konjski rep na zadnji strani glave, da jih dobro česate. Če imate šiška, ga lahko na valovit način pritrdite na krono s pomočjo nevidnih šiška in ga obilno prelijete z lakom ali gelom. Druga možnost je, da je pigtail dovoljen: tkane so tudi iz repa na zadnji strani glave. Majhna skrivnost: da konci repa ali pigtails ne bodo videti brezhibni, je bolje, da jih obrežete dan pred nastopom.

Lepe pričeske za plesne bal

Podoba plesnega plesalca igra pomembno vlogo pri uspešnosti predstave. Ustvarja se z oblačili in lasmi. Za udeležence športnih plesnih predstav obstaja neuradna koda oblačenja, med drugim povezana s frizuro, ki se je udeležijo udeleženci plesa.

Obstaja več klasičnih stilov, ki se uporabljajo v kostumih za latinoameriške plese, pa tudi v evropskih plesnih programih, ki vključujejo quickstep, foxtrot in valček. Dobro izvedena pričeska, ki ne posega v plesno predstavo, pomaga partnerju, da je eleganten in izstopa iz množice. Različni okraski v obliki cvetov, nosorogov, brošk, lasnic in drugih podrobnosti izgledajo še posebej primerni na takšnih stajlingih..

Osnovne zahteve za pričeske za ples z balinami

Organizatorji plesnih turnirjev postavljajo določene zahteve pričeskam udeležencev:

 1. Izključiti mora prosto obesitev pramenov, kodrov ali pletenic, tako da ne morejo pokriti okoliškega prostora in ovirati gibanja.
 2. Prav tako je neprimerno graditi visoke večplastne strukture, ki tudi motijo ​​ples..
 3. Na glavo ni priporočljivo pritrditi zajetnih dodatkov, ki pritegnejo povečano pozornost in odvrnejo od izvedenega plesa.
 4. Lase je treba povleči nazaj in varno pritrditi, jih oblikovati tako, da izgledajo lepo in brez pretiranega bombastiranja, okrasiti pričeske, da bodo videti naravno.
 5. Styling se mora ujemati z izvedenim plesom in biti v skladu z oblačili.

Kaj je potrebno?

Za ustvarjanje pričeske z balinami boste potrebovali:

 • močan držalni lak;
 • gel za mehčanje in oblikovanje las;
 • glavnik, ki ima dvostransko obliko ali majhne zobe;
 • sušilec za lase z močjo najmanj 1600 W;
 • elastični trakovi za pritrditev kodrov, dovolj široki in elastični;
 • nabor lasnic in nevidnih zatičev različnih velikosti;
 • mreža za pritrditev položenih pramenov (po možnosti nevidna);
 • frizura ali nadzemni kodri (če je potrebno);
 • okrasni okraski: cvetje, nosorogi, lasnice, glavniki;

Kako narediti klasične pričeske z balinami?

Šop na gladkih laseh

Klasična pričeska, primerna ne le za latinskoameriško temo, temveč tudi za evropske plesne programe, je oblikovanje gladkih las v šop. Tradicionalna izvedba tega stajlinga se izvaja na zglajenih ravnih pramenih..

Postopek je treba izvesti v naslednjem vrstnem redu:

 1. Gel enakomerno nanesite na čiste in rahlo vlažne pramene.
 2. Zberite naoljene svetleče pramene z elastičnim trakom na zadnji strani glave v obliki repa.
 3. Rep počešite s fino zobatim glavnikom in zavarujte runo z močnim fiksacijskim lakom.
 4. Potem ko se lak posuši, se repni prameni zvijejo v krožnem gibanju okoli elastike, nastali kupček pa se pritrdi z zatiči.
 5. Za zanesljivost se lahko na vrh žarka pritrdi mreža.
 6. Frizuro lahko dodate prazničnost tako, da okrasite z lasnicami, na katerih je glava z rhinestones ali kamni.

Konci pletenic ali pletenic, zasukanih z likalnikom, so pritrjeni pod elastičnim trakom, s katerim je pritrjen rep. Nato so na vrhu pokriti s šopkom, ovitim okoli elastičnega traku in pritrjen z lakom. Poleg tega so pletenice ali kodrani kodri okrašeni z okrasnimi lasnicami.

Školjka

Druga možnost za pričeske z plesnimi plesi je styling školjk..

Izvedite tako:

 1. Čiste in rahlo vlažne lase je treba vreči na izbrano udobno stran in pustiti majhen vzdolžni pramen vzdolž templja.
 2. Potem ko zunanji del vrženih pramenov navpično od zgoraj pritrdite s pomočjo nevidnih, jih počešite.
 3. Na sredini okcipitalne regije zasukajte navpični valj z česanih las v smeri metanja pramenov in ga pritrdite z lakom, ga pripnite z dvema ušescema.
 4. Prav tako počešite ohlapno pramen, ki se nahaja na strani nasprotnega templja in zavijte okoli valjev konce navznoter.
 5. Celoten valj pritrdite z zatiči, predhodno oblikujte lupino v zgornjem delu parietalne regije.
 6. Celotna pričeska je fiksirana z lakom.

Na mestih pritrditve čepkov lahko uporabite okrasne okraske z rhinestones in drugimi okraski.

Rep

Za latinoameriške plese se široko uporabljajo prameni, pritrjeni v obliki ohlapnega repa. Rep izgleda še posebej impresivno na dolgih ravnih laseh enake dolžine. Zato je predpogoj za takšno pričesko ravnanje pramenov..

Pričeska v obliki repa se izvaja takole:

 1. Čisti, rahlo vlažni lasje, zglajeni z likalnikom.
 2. Po skrbnem česanju izravnanih pramenov jih pritrdite na zadnji strani glave ali v parietalnem predelu v repu z elastičnim trakom, okrašenim z žametom ali kroglicami.
 3. Če je šiška, jo je mogoče predhodno česati, položiti v katero koli smer v obliki vala ali postaviti naravnost, nato pa jo pritrditi z lakom ali gelom.
 4. Pletenico lahko pletate iz nekaterih ali vseh pramenov repa, konec tkanja pritrdite z okrasnim elastičnim trakom ali sponko. Majhen pigtail se lahko položi v obliki kodrov in pritrdi na glavi z lasnimi lasmi. Pletenico iz celotnega repa je treba v krožniku položiti v kroglico okoli elastike. Pričesko lahko popravite z lakom.

Kaj in kako okrasiti?

Dodatno praznično barvo stajlingom za nastope dajejo neobremenjeni nakitni elementi v obliki nosorogov, cvetov, trakov, perja, iskric, svetlih lasnic itd. Elemente nosorogov in iskric pritrdimo s posebnim lepilom. Po pritrditvi pričeske z lakom jih je treba lepiti, da ne bi vplivali na intenzivnost sijaja teh elementov..

Poleg tega je treba paziti, da so ti deli varno pritrjeni, da ne pride do presenečenj. Na splošno morate umetne pramene nanesti le, če je to nujno potrebno..