Lunarni koledar za odbitke

Naši življenjski procesi so precej odvisni od faze Lune, torej od njenega položaja glede na sonce. Faze lune najmočneje vplivajo na žensko telo, gibanje tekočin v človeškem telesu, opazimo tudi vpliv različnih faz lune na rast in moč las po striženju, oblikovanju, barvanju las.

Ta lunarni koledar je sestavljen za mesto Moskva.

Bodite prepričani, da izberete svoje mesto, kot trajanje in začetek lunarnih dni v vsakem mestu lastno.

Pozor! Ker se luna zelo hitro giblje po ekliptiki (na primer, lunarni znak zodiaka ali lunarni dan in celo faza Lune se lahko spremeni), se čez dan lahko ugoden vpliv Lune spremeni v negativen in obratno. Prosimo, bodite pozorni čas striženja!

Od 5:46 do konca dneva - dobro za odbitke

Priporočila za odbitke na 4 lunarni dan

Šišanje las danes ni priporočljivo. Predvidena frizura se morda ne bo obnesla. Bolje je barvati lase v naravnem odtenku z naravnimi barvili. Ta pristop vam bo pomagal ohraniti družino in delovati umirjeno. S pričeskami si tudi ne smete pričarati, bolje je narediti pričesko čim bolj preprosto in udobno - s tem boste prihranili energijo. Danes je dan velike izmenjave informacij, naučili se boste novih stvari in si sami delili informacije.

Vpliv lunarnega raka na rezanje las

Učinek raka na lase na splošno ni zelo ugoden. V tem ne bo enostavno narediti nobene resne manipulacije z lasmi, ne glede na to, ali jo oblikujete ali oblikujete. Pričeska na ta dan vam bo pomagala, da se boste znebili prevelike zaščite ali skrbi za svoje ljubljene, s katerimi imate dober odnos. Če pa razmerje ni preveč toplo, se je najbolje izogniti striženju. Če imate težave z lasmi, je priporočljivo izvesti obnovitvene in negovalne postopke.

Vpliv ponedeljka na striženje

Pričeska v ponedeljek zelo ugodno vpliva na čustveno stanje človeka, osvobaja ga slabih misli, ki motijo ​​njegovo burno aktivnost. S svežim umom in lažje reševanje težav. Torej je dober dan za striženje.

Depilacija lune in striženje las

Ugoden dan. Po frizuri na ta dan bodo lasje hitreje rasli, splošno stanje se bo izboljšalo, frizura pa bo okrepila tudi korenine las.

Lunarni koledar za odbitke za leto 2020

Nova pričeska, sveža frizura in nega las so najljubši pomisleki žensk. Za spremembo pričeske se ni tako enostavno odločiti, zato tako moški kot ženske načrtujejo potovanje v kozmetični salon vnaprej: pogledajo po stilskih revijah, zanimajo sodobne trende. In seveda, najbolj kompetentni ne pozabijo pogledati v koledar lunarnih odbitkov za leto 2020, saj položaj nebesnega telesa napoveduje, kako uspešna bo frizura in kako bo vplivalo na stanje vaših las. Če načrtujete potovanje k stilistu, vam bo koristno, če boste vedeli, kdaj je najbolje odrezati lase, barvati, spremeniti sliko na podlagi tabele lunarnih faz. Glede na lokacijo lune na koledarju ima lahko rezanje las leta 2020 koristne in škodljive učinke na usodo..

Lunin koledar za odbitke za leto 2020 po mesecih

Ugodni dnevi za odbitke za teden:

Pričeska v ponedeljek po koledarju je popoln dan za striženje. V tem času si lahko olajšate ogromno negativnih čustev in nerešenih težav, ki so se nakopičile v življenju. Ponedeljek je dober tudi za barvanje las.

Pričeska v torek po koledarju - lunin koledar svetuje, da se odpravite k frizerju, če vam primanjkuje fizične moči ali volje za rešitev neke pomembne dileme ali če vas muči monotonost življenja.

Pričeska v sredo po koledarju je dober dan za striženje. Zdaj je čas, da si privoščimo pričesko, da se naučimo česa novega ali vznemirljivega, spoznamo nove ali stare prijatelje, povečamo število potovanj in dogodkov v življenju.

Pričeska v četrtek po koledarju - rezanje in barvanje las bo prispevalo k spremembam v odnosih z drugimi, pripomoglo k večji priljubljenosti, povečalo srečo in dobro počutje.

Pričeska v petek po koledarju je dan Venere in dan lepote. Ko obiščete frizerja v petek, ne spreminjate samo svoje pričeske, ampak tudi svoj videz. Če ste torej zadovoljni z videzom, je bolje, da takšnega dne v tednu ne boste imeli frizure. No, če želite biti lepši, v petek obiščite kozmetični salon, še posebej v obdobju, ko se sonce premika v znamenju Tehtnice (24. september - 23. oktober) ali Bik (22. april - 21. maj).

Pričeska v soboto po koledarju je dober dan za delo z lasmi, nego. Lasje na ta dan zdravijo, hkrati pa se del rojenih karmičnih dolgov in grehov odstrani iz vas.

Pričeska v nedeljo po koledarju - danes je bolje, da ne odrežete las - lahko obrežete krila svoje sreče. Ta dan ni slab samo za nesrečne nesrečneže - morda se bo usoda usmilila in ko bo lase spravil v red, se bo nasmehnila sreča. Toda, žal, nihče ne more jamčiti za to.

Med drugim velja, da faze lune vplivajo na rast las. Če boste v času luščeče lune rezali lase, bodo vaši lasje zrasli za red velikosti hitreje kot po striženju med padajočo luno. Na novo luno astrologi odsvetujejo obisk kozmetičnih salonov in ličil. V takih dneh lahko frizura človeku celo skrajša življenje in mu odvzame energijo in zdravje. Da bi potrdili svojo teorijo, trdijo, da je glavni razlog za plešavost moškega vzorca v tem, da je bila otrokova prva frizura narejena na padajoči luni. S tem pravilom so povezane tudi ženske, ki imajo tanke in šibke lase..

Lunarni koledar za odbitke. Horoskop za odbitke - Spletni izračun.

Redno striženje las lahko tako omeji energijski potencial in pritegne bogastvo in zdravje. V Tibetu je že dolgo običajno razdeliti mesec na ugodne in neugodne dni glede na lunarni horoskop, odbitke, barvanje las, da spremenimo videz. To še posebej velja za frizuro (tudi če želite samo obrezati nasvete), ki bo ob ugodnih dneh prispevala k materialni stabilnosti, vizualni privlačnosti, fizičnemu zdravju in lažje razumela skrivnosti človeških zmožnosti.

Horoskop za odbitke bo izračunal najboljši dan za ugoden obisk frizerja. V lunarni koledar za odbitke vnesite datum in lokacijo.

Izračunano za mesto: Moskva, 55 ° 45 'S, 37 36' V, UTC +3)

datumLunarni dan, znak, Luna seveda, faza
25. maja 2020
Ponedeljek
3 Lunarni dan (do 5:43)
4 Lunarni dan (od 5:43)
d Luna v Dvojčkih (do 2:08)
f Luna v Raku (od 2:08)
Luna brez začetka tečaja: 24. maja 14:09
Luna brez konca konca: 2:08
Rastoča I faza Lune

25. maj 2020, 01:00, Moskva (UTC +3).

3 Lunarni dan c (24. maj 5:03)

Pričeska: manipulacija dolžine in strukture frizure na 3. lunarni dan bo pomagala privabiti bogastvo in pozitivna čustva. Poleg tega bo rastoča luna zagotovila hitro rast las..

Barvanje: sprememba barve las z naravnimi barvili vam bo pomagala pri dvigu karierne lestvice.

Kaj storiti z lasmi: tretji dan luninega koledarja je bolje narediti čim bolj naravno, navadno pričesko - to bo zagotovilo enotnost z zunanjim svetom in pomagalo vzpostaviti stalen pretok pozitivne energije. Želeli se boste znebiti rutine, potegniti proti nečemu novemu, neznanemu. Fizično zdravje in notranja moč sta neizčrpna, zato lahko poskusite v izvedbi najbolj drznih poslovnih in ustvarjalnih projektov.

Dvakrat na dan naredite naslednje manipulacije: lase počešite s čopičem tolikokrat, ko ste stari, medtem ko mirno rečete: „Koliko let, toliko las. Moji lasje se kodrajo, krepijo, moja leta dodajo moč in bogastvo. " Ni dvoma, da bodo ti ukrepi pomenili povečanje pozitivnega pretoka energije in zmanjšali negativni vpliv od zunaj. To je še posebej pomembno zdaj, ko je popolna izmenjava energije komaj vzpostavljena in je človek občutljiv na kakršen koli zunanji vpliv. Vsak se lahko zaščiti pred slabimi stvarmi sam..

Faza lune v Dvojčkih je ugodna za zračne, voluminozne pričeske, po odbitku se rast las opazno pospeši.

Luna brez smeri (od 24. maja, 14.09 do 25. maja, 2.08)

Sploh je neželeno imeti frizuro med obdobjem "Luna brez tečaja" - to je posebno stanje Lune, ko ji uspe oblikovati zadnji večji vidik s katerim koli planetom, preden se premakne v naslednji znak zodiaka. Vse, kar se zgodi med mirovanjem, običajno ne najde svoje logične rešitve ali dokončanja, zato je bolje odložiti frizuro ali obiskati frizerja na drug čas.

Imate dober blog) Vedno z veseljem berem.

Lunarni koledar za odbitke 2020

10 skrivnosti pravilne in varne frizure
Znaki zodiaka, luna in druge skrivnosti odbitkov 2020

Legende in pravila

Če verjamete eni izmed starodavnih legend, potem v starih časih, še pred dogodki Stare zaveze, ljudje na Zemlji po našem običajnem pogledu niso imeli las. Verjame se, da so imeli naši daljni predniki »pričeske« bolj kot nežen puh, ki ga zdaj opažamo le pri novorojenčkih.
Vendar pa je imel ta zelo puh fantastično sposobnost kopičenja biološke energije, katere prisotnost je določal svetlobni halo nad glavo. O takem čudežu - Božanskem halu, lahko zdaj vidimo na ikonah.

Toda po legendi so efemerne, zračne dlake, s pomočjo katerih je bila oseba nabita s kozmično energijo, postala težka in groba. Pravzaprav so se tako pojavili lasje. Vendar pa obstaja različica, da se skozi pramene in kodre do danes izvaja skrivna povezava med človekom in nebom. Ta povezovalna povezava bo obstajala, dokler se ljudje ponovno ne dvignejo na najvišjo stopnjo razvoja..

Zato je treba z lasmi ravnati previdno, zavedajoč se, da so to zvite antene, s pomočjo katerih naše telo črpa življenjske sile v vesolje. V starih časih so zagotovo vedeli, da lahko striženje las korenito spremeni človekovo usodo. Zato je bilo do zdaj ohranjeno znanje o skrivnih obredih, povezanih z rezanjem pramenov. Obstajajo skrivnosti, ki vam povedo, kdaj morate obrezati lase.

Lunarni koledar za odbitke za vsak mesec 2020

Sodobna magija obravnava lase kot vez med ljudmi in Kozmosom. Vse manipulacije z njimi ne samo da spremenijo naš videz, ampak tudi motijo ​​tok nevidne bioenergetske reke, ki nas opere s svojimi valovi, ki prenašajo sile.

Zgodnja plešavost ni le kozmetična hiba. To je izguba močne zaščite pred Angelom varuhom. Zato je glavno in nespremenljivo pravilo - do svojih las morate ravnati previdno, pri čemer ne pozabite, da kakršen koli vpliv nanje ne mine, ne da bi pustil sledi, ampak se neposredno odraža v boljšem ali slabšem stanju usode, življenja in zdravja.

Na srečo skozi stoletja niso bile izgubljene svete skrivnosti in praktična znanja človeštva, ki ljudem pomagajo ohranjati lepoto in moč las. Če boste leta 2020 upoštevali določena pravila in zakone za njihovo nego, potem ne boste mogli samo presenetiti drugih z razkošnimi kodri, temveč tudi v celoti izkoristiti energijo Kozmosa.

Deset skrivnosti pravilne in varne frizure

Najprej skrivnost

Mnogi ljudje intuitivno izberejo svojega frizerja. Lasje zaupajo samo njemu. In delujejo, mimogrede, popolnoma v redu. Ne morete zaupati prvemu kosmatincu, ki pride skupaj s frizuro. Ta oseba, ki hitro klikne škarje, spremeni vaše biološko polje na poti. Če še niste našli "svojega frizerja", potem se spomnite, da vam lahko energičen, dobrodušen mojster spremeni življenje na bolje, kot da vas napolni z optimizmom.

Starejši in bolj izkušen stilist, močnejši bo njegov vpliv. Če ste torej samostojna oseba, navajena sprejemati odločitve, sprejemati odgovornost zase, potem raje sedite na stol z mojstrom, ki je iste starosti kot vi, ali malo mlajši..

Če menite, da ste kronično nesrečni, kot da je prišla črna črta, se obrnite na starejšega in bolj avtoritativnega strokovnjaka. Naj vas ta cenjeni kuafer drago vzame za svoje delo, a ko ste mu plačali novo pričesko, vam ne bo žal. Dobesedno takoj po odhodu iz frizerskega salona vam bo usoda predstavila prvo prijetno presenečenje. Ne boste pozabili samo na težave, ampak boste čutili, da vam je usoda naklonjena, če izberete tudi ugodne dni za obisk salona.

Druga skrivnost

Narodno znamenje, ki svetuje, da nikoli ne porežete pramenov, ima razlago. Izkušeni psihiki poznajo pomembno pravilo - nemogoče je pozitivno vplivati ​​na lastno biopolje. V resnici so ljudje pogosto presenečeni: zakaj priznani čarodeji in vsevideči ne morejo sami pomagati, ozdraviti ali spremeniti svoje usode. Njihove moči bodo, dopuščale, zdravile druge, popravljale deformacije drugih polj ljudi. Toda s svojimi je to, žal, nemogoče. Ali pa bodo posledice nasprotne od želenih.

Skrivnost tretja

Ste vedeli, da se v procesu striženja spreminjajo vaša eterična, kovinska in astralna biopolja? Z drugimi besedami, vi, ki ste v frizerskem stolu, ste izjemno dovzetni za vpliv drugih ljudi. Najprej mojster sam deluje na vas.

Na podlagi tega ni priporočljivo, da svoje lase zaupate frizerju nasprotnega spola. To pojasnjujejo tako: domnevno, če ima ženska moško frizuro, potem lahko vname v sebi občutek. In četudi čudovita stranka zapusti salon brez incidentov, bo kasneje imela težave v osebnih, družinskih odnosih.

Kot primer navajajo celo legendo o Samsonu. Po njenih besedah ​​jih je zahrbtna lepotica Delilah, ko je izvedela skrivnost moči svetopisemskega junaka, skrita v nedotakljivosti njegovih kodrov, odrezala. Zaradi tega je Samson izgubil moč in umrl..

Četrta skrivnost

Tudi če natančno veste, kdaj morate striči lase, vedno pazite, kaj se zgodi z odrezanimi prameni kasneje! Nikoli ne pustite, da jih frizer vrže v vodo. Če sledite tem nasvetom, potem boste lahko ohranili sijaj in sijaj kodrov do starosti..

Peta skrivnost

Lunarni koledar odbitkov 2020 bo pripomogel k krepitvi, izboljšanju las. Ko jih želite na primer čim prej zrasti, se ob polni luni odpravite k frizerju. Na primer, da na primer izboljšate stanje pramenov, da jih naredite poslušne, gladke, česane z lahkoto, nato pa obisk salona, ​​ki je potekal v času, ko je bila noč v manjši fazi. Razmislite o enem odtenku, ko frizura, ki je bila narejena v dneh propadajoče lune, lasje rastejo počasneje kot običajno. Res je, to obdobje je dobro za krepitev korenin, lasnih mešičkov, kar pomaga preprečiti izpadanje las.

Skrivnost šest

Lunarni koledar lahko predlaga oba ugodna dneva za striženje in navede številke, na katerih kategorično ni priporočljivo, da se lase dotikate s škarjami. Glede na opažanja naših prednikov je bolje, da ne delate frizure 9., 15., 23., 29. v katerem koli mesecu, saj lahko s spominom in umom delate težave. Prav tako se je treba vzdržati striženja leta 2020 v dneh sončnih in lunarnih mrkov..

Sedma skrivnost

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase

Vsak dan v tednu leta 2020 lahko prav tako posebno vpliva na rast las in celo na dobro počutje, usodo osebe, ki ji pripadajo:

 • Ponedeljek: lahko varno odidete v salon. Lasje bodo odlično prenašali tako rezanje kot barvanje. In njihova ljubica med striženjem "odvrže" nakopičena negativna čustva, skrbi, nehala bo skrbeti za malenkosti, ki so ji precej pokvarile živce.
 • Torek: edinstven dan za tiste, ki ne najdejo moči, da bi rešili težavo ali sprejeli pomembno odločitev. Koristno bo tudi obiskati frizerja za tiste, ki trpijo za rutino in iščejo nove žive vtise..
 • Sreda: v skladu z luninim koledarjem odbitkov je treba na ta dan načrtovati obisk frizerja za nemirne, družabne ljudi. Vendar pa je primeren tudi za tiste, ki želijo v svoje življenje vnesti malo romantike ali avanturističnega duha. Na primer, nekoga spoznati, oditi na razburljivo potovanje.
 • Četrtek: Sredi tedna so manipulacije z lasmi prikazane tistim, ki želijo izboljšati odnose z drugimi, sanjajo o priljubljenosti in slavi. Mogoče pa želi le premagati pretirano sramežljivost in osamljenost.
 • Petek: To je poseben dan, ko lahko korenito spremenite svoj videz. Menijo, da če ste še vedno zadovoljni z lastnim odsevom v ogledalu, potem je v petek bolje, da ne eksperimentirate s pričeskami. Ko pa nasprotno sanjate o preobrazbi na bolje, potem v obdobju, ko se Sonce pomakne proti Kozorogu (od 24. decembra do 22. januarja) ali do Bika (od 22. aprila do 21. maja), izberite posebej ugodne dni (petke)..
 • Sobota: To je čas, ki se priporoča za spremembe slike. Nova pričeska bo uspešna, prameni bodo pridobili zdrav sijaj in moč. Zagotavljajo, da lahko skupaj z ošišanimi lasmi v soboto "odstraniš" dolgove in grehe iz karme celotne družine.
 • Nedelja: lunarni koledar odbitkov 2020 močno odsvetuje, da bi na ta dan sploh razmišljali o novih pričeskah, sicer se bo sreča odvrnila od vas. Če ste že kronično nesrečni, se lahko odločite za poskus - v nedeljo poglejte v salon, da spremenite svojo podobo. Mogoče bo vaš novi videz pomagal usodi na bolje.?

Tajna osma

Ni dovolj, da izberete ugoden dan v tednu za frizuro. Prav tako morate analizirati, kako se nanaša na vaš rojstni dan. Izkazalo se je, da obstajajo dnevi antagonistov, ki vse pozitivne učinke odbitkov spremenijo v čisto negativne in celo nevarne!

 • Če ste se na primer rodili v ponedeljek, so vaši dnevi za obisk kozmetičnega salona četrtek, petek in sobota. Nedelja je najhujši trenutek.
 • Ljudem, rojenim v torek, je striženje priporočljivo ob četrtkih, sobotah in nedeljah. Bolje je, da rastline na glavi ne motijo ​​ob petkih..
 • Za otroke so srede harmonične nedelje, četrtek pa kontraindiciran.
 • Rojenim v četrtek pomaga energija ponedeljka, torka, petka, nedelje. Toda sreda je dan antagonista.
 • Za rojene v petek so ugodni dnevi: ponedeljek, četrtek, sobota, nedelja. Antagonist je torek.
 • Vaš prvi rojstni dan je padel v soboto, potem vas tudi energija petka varuje, vendar nedelja ne bo prinesla želenega rezultata sreče.
 • In končno bi se morali vsi, ki so v nedeljo videli belo luč, spomniti, kdaj si bodo odrezali lase, da imajo lepe dni - torek in četrtek. Toda ponedeljki so nedeljskim otrokom "kontraindicirani".

Spet ni pravil brez izjem. Lunarni koledar za odbitke 2020 svetuje, da se ob "slabih" dneh odpravite k frizerju, v primeru, da vse ne bo šlo dobro, preprosto preganjajo karmične okvare. Izkaže se, da se po spremembi frizure na tak dan zdi, da se življenje za nekaj časa upočasni, potem pa usoda naredi oster in nepričakovan obrat, ki vodi k zmagam in sreči!

Skrivnost # 9

Kdaj je bolje odrezati lase, kako pospešiti njeno rast in okrepiti v letu 2020, vam bo povedal položaj Lune na nebu. Veliko je odvisno od tega, v kateri zodiakalni konstelaciji je nočna zvezda. Poseben lunarni horoskop, ki prikazuje položaj znakov zodiaka, lahko ponudi ugodne dneve za odbitke..

Oven. Ko je Luna v tem znamenju, je bolje preložiti novo pričesko. Frizerske manipulacije v tem obdobju praktično nimajo vpliva na splošno stanje las. Toda človeško telo nanje reagira slabo, imunski sistem pa lahko pokvari ali se kronične bolezni poslabšajo.

Bik, Devica in Kozorog so odlični časi za obisk stilistke. Izkazalo se bo odlično in sama pričeska in prameni bodo enostavni za slog. Poleg tega bodo aktivno rasle, njihovi nasveti pa so manj podrejeni sekciji..

Dvojčka in Tehtnica sta zračna znamenja horoskopa. Morda so zato v času njihovega "kraljevanja" na luni voluminozne zračne odbitke odlične. Te ugodne dni lahko uporabite, če želite pospešiti rast las..

Rak in Ribi. Ko imate cilj čim dlje vzdrževati jasne konture frizure in lasem podariti nego in moč, potem uporabite obdobje, ko je luna pod vplivom teh zodiakalnih znakov.

Lev. Glede na koledar odbitkov 2020 to ni najboljši čas za obisk frizerja, če ste zadovoljni s svojim življenjem in stvari gredo dobro. Če pa vas čakajo težave in se nesreče nalivajo na glavo, poskusite s svojo srečo - spremenite pričesko. Mogoče pa bodo v vašo usodo prišle tudi želene spremembe na bolje.?

Škorpijon. To znamenje na Luni ne obeta ugodnih dni za striženje, saj Škorpijon s svojo prirojeno zvijačnostjo nepredvidljivo posega v osebno življenje. To pomeni, da lahko po frizerskem salonu oboje izboljšate odnos s partnerjem in poslabšate težave in nesporazume med vami..

Strelec. Lunarni koledar za odbitke 2020 priporoča uporabo pokroviteljstva Strelca na poklicnem področju. To pomeni, da lahko frizura po horoskopu pripomore k karierni rasti. Dala vam bo samozavest, vi pa boste lahko dosegli uspeh, pridobili zaslužen prestiž med sodelavci..

Vodnar. Med vodenjem Vodnarja ne hitite v brivnico. Z delom mojstra in stanjem las boste nezadovoljni..

Skrivna deseta

Vpliv horoskopskega znaka glede na rojstni dan

Če upoštevate vsa pravila, potem ni dovolj, da izberete ugodne dni za frizuro, še ena skrivnost uspešne frizure je njegova oblika, dolžina in enakomerna barva v sozvočju z znakom zodiaka, pod katerim se je oseba rodila. V lunarnem koledarju odbitkov najdete splošne značilnosti stilov, ki pomagajo intenzivno prenašati in kar najbolje izkoristiti vesoljsko energijo..

Oven

Oven, priporočamo tako imenovane športne odbitke, s kratkimi prameni, za katere ni potrebno mukotrpno oblikovanje. Prvič, takšne pričeske vam omogočajo, da izgledate mladostno in fit. Drugič, človeku dejansko dajejo energijo in pozitivno vplivajo na njegovo počutje. Ni naključje, da so v starih časih ljudje, bolni, rezali lase. In to je prispevalo k okrevanju.

Glede na koledar lunarnih odbitkov 2020 lahko najdete razlago tega pojava. Znak Ovna se v našem telesu projicira na predel možganov, kar z astrološkega vidika odgovarja na njegovo nemoteno preskrbo s kisikom, kar je mogoče ob neprekinjeni oskrbi s krvjo. Če veste, kdaj in kako najbolje odrezati lase po horoskopu Oven, potem lahko stabilizirate aktivnost možganov.

Pričeske tega horoskopskega znaka pomagajo človeku, da se mentalno osredotoči in sprejme najboljše odločitve za izvajanje globalnih načrtov in projektov. Ni naključje, da kratke pramene pogosto izberejo poslovne ženske, odločne, navajene sprejemati odločitve same in se znajo izvleči iz najtežjih situacij brez posledic in podpore od zunaj. Pogosto se tega sloga držijo tako športniki kot dinamične dame s pospešenim tempom življenja..

teleta

Pričeske iz srednje dolžine las svetuje Taurus Lunarni koledar odbitkov. Izdelane so lahko v različnih tehnikah v skladu z modnimi trendi. Toda glavna stvar je, da prameni ležijo prosto, kar ustvarja učinek neke neprevidnosti. Prav to, na videz nedotaknjeno, frizerske naravne lepote in milost dosežemo s pomočjo spretnih trikov nadarjenega kaluferja.

Milostne, tekoče kodre, to ni enostavno doseči brez uporabe sodobnih izdelkov za styling: lakov, gelov, voskov. Niso pa dobrodošli pri ustvarjanju mojstrovin na glavah Bika. In Lunarni koledar odbitkov 2020 obljublja tistim, ki so izbrali pravo pričesko, veliko sreče pri nepremičninskih poslih.

Dvojčka

Po horoskopu gre za element zraka in prostora. Edinstvenost tega znaka zodiaka je v tem, da se ne boji sodobnih poskusov z barvanjem in trajnimi permami. Kemikalije ne poškodujejo pramenov Dvojčkov, tudi če je izbrana njihova idealna dolžina - do rame.

Valoviti kodri, pobarvani v pepelnih in modrikastih tonih, izgledajo lepo in elegantno. Takšne pričeske vam omogočajo, da uredite živčni sistem in dihalne organe. Njihova skrivna moč pa je v tem, da leta 2020 pomagajo pri vzpostavljanju odnosov z drugimi in prinašajo srečo pri študiju in potovanjih..

Rak

Ta skrivnostni horoskopski znak je nerazumljivo povezan s srednjim vekom. Takratni vitezi so imeli priljubljeno pričesko, ki spominja na sedanji kvadrat. Križarji je niso izbrali po naključju, saj so bili prepričani, da jih napolni z energijo in močjo. Kara je primerna tudi za naše sodobnike, rojene v Raku.

To ozvezdje vpliva na genetski spomin. Zato lunarni koledar odbitkov 2020 priporoča kvadrat za tiste Rak, ki želijo graditi dobre odnose s starejšimi družinskimi člani. Mimogrede, ta elegantna frizura pomaga mladim, da izberejo vrednega partnerja, s katerim lahko razmišljajo o poroki. Še več, starši bodo to kandidaturo odobrili..

lev

Težko si je predstavljati kralja zveri brez njegove razkošne grive. Zato je za predstavnike tega horoskopskega znaka idealno bujno raztresenje kodrov. Doseganje te "naravne" lepote je mogoče le s pomočjo zapletene stopničaste frizure. Komaj kodrasti prameni bodo dodali volumen in lahkotnost.

Če vas narava ni obdarila z kodri, potem lahko uporabite curlers. Ali pa se po posvetovanju z mojstrom zatečete k perm. Koledar striženja svetuje "levje mare" tistim, ki trpijo za boleznimi srca in ožilja.

Poleg tega pričeske znamenja Leva po horoskopu razvijajo ustvarjalnost. Leta 2020 bodo pomagali postati samozavestnejši, prijaznejši in bolj radodarni, bolj veseli, vnesti kanček romantike in praznovanja v njegovo življenje..

Devica

Ime tega horoskopskega znaka je povezano z lepotico, ki si zelo prizadeva izboljšati svoj videz. Device zelo radi uporabljajo kozmetiko, da poudarjajo svojo lepoto, in spretno prikrijejo njihove nepopolnosti. To pomeni, da so navajeni na barvanje las, nošenje lasulj, lasnic, nalepk..

Zanimivo je, da vsa ta umetna sredstva in tehnike samo pomagajo Devicam pri vzpostavljanju močnih stikov s Kozmosom, ki jim nenehno pošilja energijo, kljub "trikom" frizerstva.

Pričeska Lunarni koledar za leto 2020 trdi, da jim pričeske, ki jih priporočajo Device, pomagajo obvladovati ogromno mučnega dela, jim pomagajo pri študijah, različnih obrti in trgovini in celo izboljšajo stanje prebavil..

Tehtnica

Rojeni pod tem znakom si prizadevajo za klasiko. Za njih so časovno preizkušene stilske pričeske idealna izbira - bujne, a stroge in elegantne. Dame bodo ustrezale gracioznim slogom, ki poudarjajo skrivnostnost in nedostopnost svojega lastnika.

Moški naj izberejo elegantne, klasične odbitke - stroge in lakonske. Tehtnice so pogosto raje elegantne in popolne, v svoji navidezni preprostosti, slogu oblačenja, ki jim omogoča, da se enakopravno počutijo s predstavniki zgornjih krogov družbe. To jim zagotavlja avtoriteto in spoštovanje drugih ter zaupanje sodelavcev in poslovnih partnerjev. Pričeske Tehtnice pomagajo uravnavati delovanje ledvic in sečil.

Škorpijon

Predstavniki tega znaka elementa vode nenehno potrebujejo povečan pretok energije. Za moške in ženske Scorpions je slog "vamp" organski - ravne in gladke pramene.

Če so kratke, doda nekaj ognja in strasti do "vodne" esence. Kar jim posledično daje spolnost in preprosto pritegne pripadnike nasprotnega spola. In več pozornosti, občudovanja, lepši se počutijo Škorpijoni..

Njihova demonska privlačnost, poudarjena v slogu "a la vamp", zahteva stalno podporo za ponovno napolnitev sil od zgoraj, zlasti v nenavadnih, izrednih razmerah. Pomaga tudi, da so organi reproduktivnega sistema zdravi in ​​da ne izgubljajo spolnih želja..

Strelec

Ljudje, ki so precej konservativni, se pogosto rodijo pod tem horoskopskim znakom. Izogibajo se ekstravaganci v videzu in dejanjih. A hkrati so tuji strogi in pretirani zadržanosti..

Za ženske pod znakom Strelca Lunarni koledar odbitkov 2020 ponuja različico starogrške boginje Pallas Athena, ki je kot pogumna bojevnica pred obrazom nosila udobne, kratko obrezane lase (šiška) in na hrbtu dolg repni rep. Približno enako, toda moški strukturi las je bil ljubši Zeus Thunderer.

Morda se danes vsi predstavniki močnejšega spola niso pripravljeni odločiti za tako drzno, ekstravagantno pričesko, vendar je to mogoče videti v strahu pred filmi o Tarzanu ali njegovem soimenjaku, ki zdaj popularizira lepoto moškega telesa..

Pravilno izbrana frizura po lunarnem horoskopu leta 2020 pomaga Strelcu doseči uspeh v politiki, umetnosti, na področju religije in duhovščine. In tudi ona je sposobna učinkovito prilagoditi jetra..

Ta znak, ki spada v element Ognja, označuje ljudi, rojene v času njegovega vladanja, kot pragmatične in dejavne. Zmerno so prizemljeni, ekonomični in koristni, pa tudi čas in trud. Zato so Strelci po lunarnem horoskopu primerne pričeske, ki zahtevajo najmanj nege in vzdrževanja..

Kozorog

Zanimivo je, da gospoda tega znaka pogosto intuitivno izberejo zelo kratke odbitke ali prekrivajo glavo. In delujejo pravilno, saj jim ta brutalen slog ne preprečuje, da bi jasno pobrali energijske vibracije in narisali zanesljivo energijo tega ozvezdja..

Ženske imajo raje možnosti, vezane lase pod bandano, klobuk ali šal. In pogosto imajo pod glavo obleko razkošno pletenico, na katero negujejo, so ponosni in se ne bodo nikoli strinjali, da bi jo odrezali, tudi zaradi kariernih želja.

Kozorogi so praktiki, ki se znajdejo na uporabnih področjih. So materialisti z zlatimi rokami. Njihova pričeska koristi kostim in zobom..

Vodnar

Če ste se rodili pod temi horoskopskimi znaki, ste zelo dovzetni za najnovejše modne trende. In to je pravi položaj, saj za Vodnarja ni jasnih priporočil glede dolžine, barve las in priporočil za njihovo oblikovanje..

Prav imajo v tistih primerih, ko se odločijo za najbolj drzne poskuse. Na primer, punk mohawks, dolgi hipijevi kodri ali izjemno lakonski, kratki odbitki v minimalnem slogu..

Izbira nove frizure za Vodnarja, včasih pred časom, so zanj odpiranje poslovnih možnosti, novi projekti in donosne povezave. Plovila, arterije in žile so pod nadzorom tega znaka..

Ribe

To so ljudje, potopljeni v mistiko, ki iščejo smisel bivanja in simbolizirajo harmonijo vesolja. Njihove pričeske morajo biti zapletene, sestavljene iz prepletenih pramenov, na primer zvita pletenice, v resnici je odsev različnih elementov Vesolja, povezanih skupaj.

Takšen zapleten dizajn las daje Ribi energijo in zagotavlja zaščito višjih moči. Hkrati leta 2020 uskladijo življenje Ribov, poenostavijo usodo, pomagajo pri utelešenju drznih idej, kreativnih načrtov.

Za predstavnike tega horoskopskega znaka je mir izredno pomemben. Zato bo pravilno izbrana pričeska vzdrževala njihov živčni sistem, izboljšala metabolizem in na splošno imela močan zdravilni učinek na celotno telo..

Kdaj je bolje obrezati lase ob lunarnih dneh

 1. Lunski dan. Pričeska bo življenje krajšala.
 2. Lunski dan. Po obisku kozmetičnega salona so verjetno prepiri in prepiri.
 3. Lunski dan. Če boste motili lase, boste škodovali zdravju. Še vedno tvegate izgubo ali neumno porabiti denar.
 4. Lunski dan. Obstajajo tveganja, da izzovejo bolezni nazofarinksa in ustne votline. Pričeska bo povzročila nelagodje in strah pred izgubo ljubljene osebe.
 5. Lunski dan. Ugoden čas za novo pričesko. Povečali boste svoj kapital in pridobili novo lastnino.
 6. Lunski dan. Slabo obdobje, ker lahko ujamete prehlad in druge viruse. Zamašen nos, pordele oči - vse to verjetno ne bo dodalo lepote in šarma.
 7. Lunski dan. Nova frizura katalizira sovraštvo in prepire okoli vas. Lahko se prepiraš s šefom ali ljubljeno osebo. V tibetanskem koledarju so ta dan imenovali "pekoč", saj kakršen koli vpliv na kodre in pramene vodi do resnega poslabšanja zdravja.
 8. Lunski dan. Pohiti gospodarju. Preoblikovali se boste navzven in dobili priložnost, da živite srečno do konca, v spoštovanju in časti..
 9. Lunski dan. Bolezen bede, to je tisto, kar bo frizuro pripeljalo do danes.
 10. Lunski dan. Gnusni dan, ki prav tako "spusti" vse vrste virusov v vaše telo.
 11. Lunski dan. Dajte si frizuro danes, potem boste pridobili jasnost uma, harmonijo in doslednost misli. Ali pa boste morda pridobili dar predvidevanja.
 12. Lunski dan. Danes frizura poveča tveganje za poškodbe in druge nevarnosti za življenje..
 13. Lunski dan. In to je v nasprotju z vsemi znaki eden najboljših trenutkov za preobrazbo s pomočjo frizerskih škarj. Pričeska se bo izkazala čudovito in tudi vse stvari bodo šle kot ura!
 14. Lunski dan. Odločite se za frizuro takoj, če sanjate, da boste izboljšali svoj finančni položaj in dobili pohvale nadrejenih.
 15. Lunski dan. Bolje, da na ta dan ne stopite na prag frizerja! Če zanemarite to priporočilo, so verjetno duševne motnje, panike in hipertenzivne krize..
 16. Lunski dan. Na ta čuden dan lahko manipuliranje z lasmi povzroči napake in oživitev ali poslabšanje odvisnosti. Tako se na primer ne boste mogli upreti skušnjavi, da bi kadili ali pili preveč alkohola..
 17. Lunski dan. Ne strižite si las, sicer bodo verjetno težave, poškodbe in zdravstvene težave. Še posebej je ranljiv živčni sistem. Na Vzhodu so verjeli, da lahko dotikanje pramenov na ta dan aktivira sile zlih duhov..
 18. Lunski dan. To je strašno neprimeren čas za obisk frizerja. Prvič, ko sedite na stolu, lahko vlomilci vstopijo v vašo hišo. Drugič, hišni ljubljenčki (mačke, psi in druge živali) predvidevajo vaše težave in, ko skrbi lastnika, lahko zbolijo. V Tibetu so ta dan poimenovali "pekoč", torej so posledice striženja lahko zelo nevarne za zdravje in življenje.
 19. Lunski dan. Počakaj ta dan! Pričeska danes pomaga podaljšati življenje.
 20. Lunski dan. Odložiti bi morali načrte za novo pričesko. V nasprotnem primeru boste zapadli v depresijo, čutili boste apatijo do vsega, kar vas obdaja..
 21. Lunski dan. Super obdobje, da naredite uspešno frizuro, izboljšate počutje in se Fortuna nasmehnete.
 22. Lunski dan. Današnja pričeska prispeva k razmnoževanju v vsakem smislu. To pomeni, da po eni strani izboljšujete svoje počutje in dobite nekaj nove lastnine. Po drugi strani tvegate, da boste pridobili odvečno težo..
 23. Lunski dan. Pridobite si frizuro in s svojim videzom boste izjemno nezadovoljni - v ogledalo vas bo pogledal nenavaden moški s strašno poltjo! In poleg tega tudi trpite izgube.
 24. Če vam je zdravje drago, potem odložite obisk salona! Ta dan je Lunarni koledar odbitkov močno odvračljiv zaradi krajšanja dolžine las.
 25. Lunski dan. Danes bodo škarje in glavnik, če se dotikajo vaših las, izzvali očesne bolezni. Lahko je običajni ječmen ali huda okvara vida.
 26. Lunski dan. Na ta dan je nova pričeska porok sreče in veselja!
 27. Lunski dan. Super, če boste danes dobili novo frizuro! Prinesla vam bo srečo in blaginjo..
 28. Lunski dan. Če želite, da je nekomu res všeč, potem ne odlašajte z odločitvijo, kako narediti novo pričesko. Iz brijačnice prideš nepremagljiv.
 29. Lunski dan. Danes ne strižite las. To je zelo neugodno obdobje, v katerem lahko trpi vaša karma..
 30. Lunski dan. Ne pozabite, da je to najbolj nevaren dan za frizuro. Lahko prinese nesrečo, težave, stik s sovražnikom ali celo povzroči prometno nesrečo.

Da ne boste zamudili ugodnih dni, pustite opombe in opomnike v koledarskem googleu ali koledarskem yandexu

Pričeske, ki se spremenijo za boljše življenje

Tudi če natančno veste, kdaj je najbolje striči lase, potem vseeno razmislite: zakaj si naredite novo pričesko ali barvate svoje pramene? Konec koncev bodo te manipulacije z videzom vplivale na vaše počutje in celo na vaš odnos. Lunarni koledar za odbitke 2020 in astrologija vam bodo pomagali izbrati slog in vrsto pričeske, ki ustreza vašemu notranjemu sebi. To edinstveno znanje vas bo naučilo modelirati življenje, spremeniti usodo in pozitivno vplivati ​​na vaše počutje in zdravje..

Mi smo zemljani, smo v naivnem zaupanju in verjamemo, da je dovolj, da poznamo svojo lokacijo glede na geografske koordinate ali poštni naslov. A redko pomislimo na to, da smo tudi mi del ogromnega prostora, ki se imenuje Kozmos. Močno vpliva na vse življenje na planetu Zemlja. Luč, energija nam daje Luna, Sonce in drugi predmeti iz Kozmosa. Izzovejo različne vrste okoljskih katastrof, spodbujajo najmočnejše elektromagnetne nevihte.

Naš kraj bivanja seveda pušča tudi določen odtis na nas, naše počutje in vedenje. Konec koncev neprostovoljno postanemo udeleženci v kozmičnih procesih, usmerjenih v danem trenutku na določen del sveta. Verjamemo, da nam zvezde pošiljajo najčistejšo energijo. Med njimi je najmočnejše Sonce. Med letom preide 12 glavnih ozvezdij, ki nam jih poznajo imena zodiakalnih znamenj..

V metafiziki so lasje mikroskopske antene, ki sprejemajo kozmično energijo in jo prenašajo v človeško telo. Če spremenimo dolžino ali barvo pramenov, potem se tudi pretok te energije spreminja..

To pomeni, da morate pred odločitvijo za novo pričesko analizirati, za kaj si prizadevate leta 2020, kaj pogrešate. Mogoče sanjate o sreči v osebnem življenju ali pa je vaš glavni cilj osupljiva kariera in široko javno priznanje.?

Ko določite svoje prioritete, dobite priložnost, da spremenite svojo usodo s pomočjo tako preproste, kot se zdi le na prvi pogled, metode, kot uspešna frizura. Recimo, da imate zdaj na prvem mestu profesionalne dosežke. Nato morate izbrati frizuro zemlje ali ognjeno zodiaško znamenje. Če želite trenutno okrepiti svoj položaj v družbi, vam bo pomagala energija pričesk, značilnih za znake Zemlje ali Tehtnice..

Ko si boste leta 2020 zastavili cilj pridobiti podporo drugih in vzpostaviti uporabne stike ter pridobiti nova znanja ali informacije, se nato usmerite v odbitke, priporočene za znake Zrak in Devica.

Ljudje, ki nimajo dobrega osebnega življenja, bi morali podrobneje pogledati pričeske elementov Vode in ognja. Če ste se odločili in trenutno natančno veste, kaj želite, se spomnite še enega pomembnega pravila: vaš horoskopski znak ne bi smel biti v nasprotju s slogom vaše izbrane pričeske, zato so odbitki in oblikovanje Ogenj znakov primerni za ljudi, katerih rojstni dnevi padajo v obdobju ognja ali zraka ozvezdja zodiaka. Toda tistim, ki so rojeni pod znakom Vode, so kontraindicirani, saj jih bo prestrašila sreča.

Če vaš znak spada med elemente zraka ali ognja, potem ne pozabite izbrati frizure z zračnim znakom. Ko vaš rojstni dan pade na čas Bika, Tehtnice ali Device, potem ne bi smeli hiteti z "zračnimi" pričeskami. Ne bodo vam prinesli sreče in uspeha..

V skladu s tem so ljudje, rojeni pod znaki Ribov, Rak in Škorpijonov, primerni za vodne frizure, pa tudi vse sloge, ki jih priporočajo znaki Zemlje. Toda "ognjenim" odbitkom se je treba izogibati.

Za predstavnike znamenj Zemlje in vode je koristno izbrati pričeske za zemeljska znamenja, za "zrak" Blizanci, Tehtnice in Vodnarji pa so preprosto škodljive.

Ste vedeli, da barva las določa energijo nebeškega telesa, ki ga narišete? In oblika pričeske daje odgovor na vprašanje, kakšno energijo večinoma uporabljate. Ravni, dolgi, gladki, kot tekoči kodri so značilni za znake Vode.

Valovite pramene srednje dolžine običajno dajejo ljudje zračnih znakov..

Na glave teh se pogosto vidijo poredni, debeli, kodri in kodri. ki se je rodil pod okriljem Device, Bika in Kozoroga, v elementu Zemlje.

Lasje rdečkastih, bronastih in zlatih odtenkov, ki jih pogosto krojijo na kroni in spredaj, imajo praviloma tiste, ki jih pokroviteljsko varuje že od rojstva: Oven, Lev in Strelec..

Dolžina las določa hitrost in količino energije, ki jo človek lahko zazna. Torej dlje kot so prameni, več energije črpa, hkrati pa do njega pride počasneje. Dolgi lasje dajejo človeku več energije, vendar je njegova reakcija na dogodke okoli njega precej počasna. Kratka frizura pa nas po drugi strani hitro in impulzivno odzove na vse.

Obstaja takšen znak: če se nimate razloga pritoževati nad usodo, potem ne hitite, da bi odrezali lase. Kadar pa vse ni tako, kot bi želeli, potem odrežite pramene brez usmiljenja. Opaženo je bilo tudi, da veliko žensk, ki so uspele v poslu, nosi kratke lase. Toda ostanite doma in "samo mame" pogosto obdržite pletenice ali lase srednje dolge. Zato sklepajo, da dinamična kratka odbitka dame ženskam prinaša aktivnost in moške uči strateško razmišljati kot moški..

Koristni nasveti

Lunarni koledar za odbitke 2020 pomaga spremeniti svojo usodo na bolje, toda v arzenalu izkušenih lepotic že od antičnih časov obstaja veliko načinov, kako lase ohraniti zdrave in sijoče. Danes so te skrivnosti povpraševane kot še nikoli prej, saj je vse več dejavnikov, ki negativno vplivajo na stanje pričeske - glavni okras krasnih dam..

Katere stare recepte lahko uspešno uporabljajo naši sodobniki?
To je na primer kamilica. Blondinke vseh časov in ljudstev so uporabljale decokcijo kamilice kot izpiranje, ki je kodrom dajalo sijaj in zlati odtenek. Pripravite raztopino s hitrostjo štirih žlic suhe trave na kozarec vrele vode.

Druga možnost, priljubljena pri blondinkah, je limona. Če ga v določenem razmerju razredčite z vodo in nanesete to raztopino na oprane pramene, se bo njihovo stanje opazno izboljšalo. Vendar terapija z limono ni primerna za rjavolaske in rjavolaske. Lasje lahko dobijo grdo rumen odtenek..

Stanje las bo neposredno odvisno od prehrane. Jedilnik mora biti uravnotežen in vsebovati zadostno količino beljakovinske hrane, ki pozitivno vpliva na rast in videz pramenov. Nedavne raziskave znanstvenikov so dokazale prednosti posteljnine iz naravne svile. Izkaže se, da če glava počiva na svileni blazini, potem lasje niso poškodovani ali zapleteni, kar tudi ugodno vpliva na njihovo stanje..

Sveti za ljudsko modrost

Priljubljeni članki

REŠITELJ ZA LAS ZA ZODIAC IN MOJ.

Pravi rez las bo zmagal

Lasje niso samo za lepoto. So neke vrste naravne antene našega telesa, ki vodijo nevidno življenjsko silo prostora v telo. Obstaja legenda, da je bil pred padcem okoli človeške glave nimbus (sferično kopičenje bioenergije, ki jo zdaj lahko občudujemo samo na ikonah) in ni bilo dlake.
Pravijo, da je bila glava predhumana prekrita z nečim podobnim puhu, ki ga vidimo na glavi novorojenčka. In ko je človek padel v greh, so žarki kozmične energije okoli njegove glave postali težki in se spremenili v lase.

PRAVILO ONE pravi: las ne morete zaupati samo nikomur. Ne pozabite, da oseba, ki vas seka, spremeni vaše biopolje. Zato, ko pridete k frizerju, izberete energičnega in veselega mojstra, potem se bo vaše življenje po frizuri spremenilo na bolje. Starejši je frizer, močnejši je njegov vpliv na vaše življenje. Če ste samostojna oseba, ste navajeni, da svoje težave rešujete sami in vam ni všeč, ko vam nekaj preprečuje, da bi jih uresničili, izberite mojster, bodisi iste starosti kot vi, ali mlajši od vas. Ko ste kronično nesrečni iz neznanega razloga, je smiselno izbrati zelo starega in slavnega mojstra, četudi vas bo pričeska, ki jo je izdelal, drago stala. Toda po obisku frizerja se vam bo življenje drastično spremenilo. In če še vedno pravilno izračunate trenutek obiska, potem se to ne bo samo spremenilo, ampak izboljšalo.

PRAVILO DRUGO: bolje je, da las ne strižete sami. Tudi če frizerstvo dobro poznate, tega znaka ne smete zanemariti. Korenine te "vraževernosti" so v zelo pomembni težavi: človek se zelo težko ozdravi. To ve vsak, najmočnejši vidovnjak. Ne glede na to, kako močan in močan človek je človek, mu je zelo težko popraviti deformacije svojega biopolja, saj jih preoblikuje s tako deformirano energijo.

PRAVILO TRI: meni se, da je bolje, če te reže oseba istega spola. Dejstvo je, da je z lasmi povezanih veliko receptov za ljubezenske uroke, vendar problem ni samo v čistem čarovništvu. Med frizuro se spremenijo vaša eterična, astralna in mentalna biopolja, zato lahko zlahka podležemo vplivu drugih ljudi. Če torej imate radi drugega moškega spola, lahko to povzroči težave v osebnem življenju. Ni za nič, da je v svetopisemskih legendah Samsona ubila ženska, ki mu je odrezala lase. Podoben znak velja tudi za ženske, le da že govorimo o moških frizerjih..

PRAVILO ŠTIRJE: po frizuri ne mečite las v vodo. To pozorno spremljajte pri frizerju, nato pa imejte lase bujne in zdrave do starosti.

PRAVILO PET: Če želite, da lasje po frizuri rastejo hitreje, morate lase narediti s polno luno. Če želite, da vaši lasje nekoliko spremenijo lastnosti - na primer niste zadovoljni, da so zapleteni, poredni - pojdite k frizerju na rahlo luno. Vendar ne pozabite, da bodo lasje po takšni frizuri zelo dolgo rasle nazaj. Ob slabi luni je dobro imeti tudi frizuro, če želite okrepiti korenine las, odložiti njihovo hitro izgubo.

PRAVILO ŠEST: las ne smemo rezati v tako imenovanih satanskih lunarnih dneh (9, 15, 23 in 29 dni po luninem koledarju), pa tudi ob dnevih sončnih in lunarnih mrkov. Po takih postopkih lahko zbolite ali, kot so v starih časih rekli, "prerezajte spomin in um".

PRAVILO SEVEN: kako se bo spremenilo vaše življenje po odbitku, bo pokazal dan v tednu, ko ste obiskali frizerja.

Ponedeljek je dober dan za striženje. V tem času lahko slečete veliko število negativnih čustev in nerešenih težav, ki so se nakopičile v življenju. Dan je ugoden za barvanje las.
V torek je bolje iti k frizerju, če nimate dovolj fizične moči ali volje, da bi rešili kakšno pomembno težavo, če vam primanjkuje aktivnosti ali vas muči monotonost življenja.
V sredo si privoščite dobro frizuro, da se naučite nekaj novega ali zanimivega, spoznate nove prijatelje ali privabite stare, povečate število potovanj, potovanj in druženja v življenju.
Četrtek spodbuja spremembe v odnosih z drugimi, povečuje njegovo priljubljenost, povečuje njegovo srečo in dobro počutje.
Petek je lepotni dan. Ko obiščete frizerja na ta dan v tednu, ne spreminjate samo svoje pričeske, temveč spreminjate svoj videz. Zato, če ste zadovoljni s tem, kako izgledate na ta dan v tednu, je bolje, da frizure nimate. Če želite videti lepše - obiščite frizerja v petek, ko sonce zaide v Kozoroga (24. decembra - 22. januarja) ali Bika (22. aprila - 21. maja).
Sobota je dober dan za striženje. Dlake na ta dan zdravijo, hkrati pa se od vas odstrani del karmičnih dolgov in grehov.
V nedeljo je bolje, da ne odrežete las - sami lahko odrežete svojo usodo ali srečo. Ta dan je dober le za kronične poražence - morda se bo usoda usmilila in po takem postopku se bo spremenilo na bolje. Ampak nihče ne more dati garancij.

PRAVILO Osem pravi, da ni dovolj, da si izberete dober dan za frizuro, potrebujete ga tudi, da bo v skladu s svojim rojstnim dnevom, sicer se bodo vse ugodne težnje dneva spremenile v negativne.

Energija četrtka, petka, sobote je skladna s ponedeljkom. Dan antagonista za ponedeljek je nedelja..
Če ste se rodili v torek, so energije četrtka, sobote, nedelje povezane s tabo. In moč ponedeljka in petka za vas ni dobra. Petek je antagonist za torek.
Sreda je skladna z močjo nedelje. Njen antagonist je četrtek.
Energije ponedeljka, torka, petka, nedelje so povezane s četrtkom. Njen antagonist je sreda.
Petek je blizu moči ponedeljek, četrtek, sobota, nedelja. Njen antagonist je torek.
Energija petka je povezana s soboto. Njen antagonist je nedelja.
V nedeljo so sile torka in četrtka harmonične. Njen antagonist je ponedeljek.

V dneh antagonistov se strižejo lase, ko vas zasleduje karmična slaba sreča na vseh področjih življenja. Običajno se po takšni frizuri zdi, da nekaj časa zamrzne življenje, da bi nato naredili oster preobrat, ki vas bo vodil do zmage.

PRAVILO NINE pravi, da je tako kot rastline hitrost in kakovost rasti naših las odvisna od položaja lune na nebu. Zato ni dovolj, da za pričesko izberemo dober lunarni dan in dan v tednu, potrebno si je tudi vzeti ugoden čas za rast las, položaj Lune v znamenju zodiaka. Položaj lune je v lunarnih koledarjih vedno prikazan eno leto.

Luna v Ovnu velja za neugodno za striženje las na splošno, čeprav ne vpliva na stanje las in pričeske. Dejstvo je, da po takem postopku imunost telesa oslabi, tveganje, da zboli, se poveča..
Lega Lune v Biku, Devici, Kozorogu velja za najugodnejšo za obisk frizerja. Lasje lepo rastejo, se napolnijo z močjo, manj se cepijo po frizuri.
Luna v Dvojčkih in Tehtnicah pomaga narediti zračne pričeske, pospešuje hitro rast las, vendar njihova kakovost in stanje ne vplivata.
Luna v raku in ribah upočasni hitrost rasti las, vendar jih nasiči z vitalnostjo.
Luna v Levu velja za neugoden čas za striženje, če vaše poslovanje poteka dobro, in koristna, ko morate spremeniti način ali ritem človeškega življenja..
Luna v Škorpijonu je zelo zahrbtna in lahko hkrati izboljša in poslabša vaše ljubezensko življenje in odnose s partnerji nasprotnega spola..
Luna v Strelcu podpira spremembe v karieri, službi, odnosih s sodelavci in poslovnimi partnerji, pomaga doseči prepoznavnost in družbeni uspeh.
Luna v Vodnarju velja za izjemno neugoden položaj za striženje..

PRAVILNI TEN Pričeska določenega znaka zodiaka je odličen radar, ki pobere potrebne vesoljske oddaje. Povezava z energijo enega ali drugega tipa - spreminjanje oblike frizure, strukture in barve las - spremenimo svoje življenje v smeri, ki jo želimo.

Oven - kratke športne odbitke. Ta oblika pričeske daje dinamičnost podobi in, če lahko tako rečem, ima pomlajevalni učinek. "Oven" pričeske pripomore k močni preobrazbi telesa, napolni ga z energijo. Ljudje s slabim zdravjem v starih časih pogosto strižejo lase. Ta postopek je pospešil metabolizem, kar pomeni, da spodbuja okrevanje. Starodavni so vedeli, kaj počnejo, saj je Oven neposredno povezan z možgani, saj je njegova astrološka projekcija na človeško telo v območju glave. Oven je odgovoren za pravilno oskrbo možganov s krvjo in hranilnimi snovmi..
Človek s pričeskami tega znaka zdravi svoje možgane in tudi stabilizira svojo aktivnost. Frizure Ovna obdarujejo človeka s sposobnostjo, da se prebija skozi svoje projekte in načrte, se izvleče iz kakršnih koli trčenj v življenju brez podpore nikogar. Prispevajte k pospeševanju tempa življenja, pomagajte najti svoj namen.

Tele. Pričeske srednje dolžine najbolje pritegnejo energijo tega horoskopskega znaka. Različne so lahko po obliki in načinu izvajanja. Toda Taurus slog je vedno ohlapne lase. Vendar je pravi Taurus stajling dosežen s pomočjo popolne tehnike, kjer se en curl ne zapleta z drugim. Jasno je, da so česani prameni in izdelki za oblikovanje (lak, gel, vosek), ki kršijo dojemanje oblike kot naravne, izključeni. Uporaba stila Taurus omogoča enostavno prilagajanje želodca in grla. Pričeske tega znaka stabilizirajo finančno stanje in počutje, naredijo lastnika uspešnega pri prometu z nepremičninami.

Dvojčka. Vse manipulacije z lasmi, izvedene z uporabo dosežkov kemije, so pod vplivom zračne energije Dvojčkov. Izum tega znaka so barvani in kemično kodrani lasje. Najboljše od tega, da energijo tega ozvezdja izvajajo pepelkasti (rahlo modrikasto), valoviti lasje srednje (do ramen) dolžine.
Frizure z dvojčki uskladijo živčni sistem in stanje zgornjih dihal. Gemini slog odlično privlači vire, potrebne na področju komunikacije, daje uspeh pri študiju in potovanjih..

Rak. Ta znak zodiaka je kot raven kvadrat. To je najljubši slog srednjeveških križarjev, ki telo prežema s fizično močjo. Pričeske tega znaka spodbujajo dobro absorpcijo hrane s polno uporabo le-te za telo. Energija tega zodiakalnega ozvezdja je povezana z genetskim spominom človeštva. Zato rakova pričeska normalizira odnose s starejšo generacijo, daje zaščito družini. Mimogrede, pomaga ustanoviti družino, vašo izbiro pa bodo zagotovo potrdili tudi vaši starši..


Lev. Seveda je najboljši prevodnik energije tega horoskopskega znaka klasična Leo pričeska - "leva leva". Ta slog je dosežen s posebnim korakom. Da pa lasje resnično izgledajo kot levja griva in se ne drobijo pod najmanjšim vplivom vetriča, lahko dodate malo zraka, tako da zavijte lase (če jih po naravi ne kodra). Leo nadzoruje delo srca. Pričeske tega znaka razkrivajo ustvarjalnost, naredijo osebo bolj samozavestno, prijaznejšo, bolj romantično. Svojemu značaju dodajo vedrino, zabavo, obenem pa veliko stvari "vzamejo k srcu".

Devica. To je eno redkih znakov zodiaka, katerega najljubša zabava je prikrivati ​​svoje naravne lepote za umetne lepote. Uporaba umetnih las, lasulj, dlak, lasnic ustvarja dobre pogoje za privabljanje energij, ki se oddajajo iz vesolja, ki bodo postali odlični pomočniki, ko se boste morali spopasti z veliko mučnega in mukotrpnega dela. Device pričeske dajejo uspeh v izobraževanju, obrti in trgovini. Poleg tega aktivirajo delo prebavil..

Tehtnica. Slog Tehtnice je klasika, simbol elitizma, bujnih, a strogih pričesk "za en dan". Ženski lasje, graciozno položeni na glavo, ustvarjajo občutek neke nedostopnosti lastnika takšne frizure. Moška pričeska tega horoskopskega znaka poudarja moškost in resnost uporabnika. Klasika v oblačilih in pričeski omogoča človeku, da brez oklevanja komunicira samo z ljudmi, ki pripadajo njegovemu krogu in sprejemajo prave odločitve. Ta pričeska pomaga najti kompromisno rešitev in vzpostaviti mirne odnose s katerimi koli ljudmi. Na področju zdravja pričeska Tehtnice uravnava delovanje ledvic.

Škorpijon. Pričeske tega znaka zodiaka so edinstveno vamp slog, tako moške kot ženske. Dlake, ki jih potrebuje ta vodni znak, so ravne in gladke. Kratko jih je mogoče obrezati, kar vodi doda ogenj. Ta slog bo poudaril posebno spolnost tega znaka in provociral ljudi nasprotnega spola, da se seznanijo. Konec koncev, več znancev, boljši se počuti Škorpijon. Pričeske tega znaka nudijo podporo in zaščito višjih sil v ekstremnih situacijah, povečujejo spolnost obeh spolov. Z vidika izboljšanja zdravja nadzorujejo delo spolovil.

Strelec. Strelci sami po sebi so precej konservativni. Ne marajo strogosti, tako v vedenju kot pri oblačilih in pričeskah, hkrati pa se izogibajo pretiranosti. Ženske možnosti za pričeske tipa Streltsov so kombinacija kratke frizure spredaj z dolgim ​​repom v hrbtu. Pričeska Pallas Athena zelo natančno odraža tip ženske Strelke. Moške pričeske tega znaka lahko pogosto vidimo v zgodovinskih in psevdozgodovinskih filmih. Tudi te pričeske je mogoče videti na slikah Zeusa Thundererja in drugih starodavnih bogov Azije in Evrope. Lastnika pričeske tega znaka bo spremljal uspeh v družbenih, političnih in verskih dejavnostih. Strelec daje človeku samozavest in popravlja jetra.

Kozorog. Ključno za oblikovanje pričesk tega znaka bo minimalizacija stroškov za nego las. Značilen slog moške pričeske, ki jasno zajame energijske vibracije tega ozvezdja, je obrito glavo. Ženska različica so lasje, skriti pod pokrivalo (klobuk, šal, bandana). Ta slog je še posebej primeren za lastnike dolgih las, ki ne želijo odrezati dekliške lepote zaradi kariernih težnjih. Kot drugi znaki zemeljske prvine energija Kozoroga pomaga, da se dobro uresniči v materialni sferi. Spodbuja poklicno kariero in iskanje svojega mesta v življenju. Ta slog upravlja zdravje zob in kosti.

Vodnar. To je edini znak v celotnem zodiaku, ki se ne nanaša na obliko, dolžino ali barvo las. Glavna značilnost tukaj je ekstravaganca, a hkrati priljubljenost pričeske. Vodnar nekoliko presega svoj čas in, prepoznavajoč notranje potrebe ljudi, oblikuje izredne trende v modi in pričeski. Punci so v modi - Vodnar bo barval lase in si zgradil mohaka, hipija - in on hipijev, čas je za yampi - ima kratko frizuro in daje vtis zanesljive in super poslovne osebe. Izbira pričeske Aquarius vam bo omogočila, da začnete nove projekte in gradite odnose z ljudmi. Ta znak nadzoruje zdravje krvnih žil, usklajuje delo arterij in žil..

Ribe. To horoskopsko znamenje simbolizira harmonijo sveta. Prava pričeska Ribe nosi ogromen kozmični pomen. To je vsaka vrsta pletenice, kjer pramenov las simbolizira združevanje različnih sil vesolja v eno samo. Pričeske za ribe pomagajo najti notranjo harmonijo in mir, dajejo zaščito višjih moči v katerem koli poslu in projektu. Ribe uravnavajo metabolizem in živčni sistem. V zdravstvene namene imajo močan zdravilni učinek na stanje celotnega telesa.

Na čem temelji koledar luninih odbitkov?

Lunarni koledar odbitkov za leto 2013 je univerzalno priporočilo, oblikovano v določeni strukturi.

Ta koledar za striženje las je prilagojen za vsako leto..

Obstajajo tri glavne sestavine, na katerih temelji sestavljanje letnega koledarja..

Prvi pokazatelj je lunarni dan. Kot veste, lunarne faze vplivajo na rast vseh živih organizmov na Zemlji..

Človeška rast las ni izjema. Vsak lunarni dan določa pravi ali napačen čas za striženje..

Drugi pokazatelj je lunarni horoskop. Horoskop je sestavljen iz 12 znakov zodiaka. Biti v določenem znaku zodiaka,

Luna pridobi določene priložnosti za vpliv na rast las, kar se odraža tudi v luninem koledarju..

Tretji pokazatelj je dan v tednu.

Vsak dan v tednu ima posamezne sposobnosti, ki določajo pozitivne ali negativne kazalnike za striženje las ali izvajanje drugih manipulacij z lasmi.

Lunarni koledar za odbitke je na voljo v priročni obliki, ki vam omogoča enostavno spopadanje z razpoložljivimi priporočili.

Pričeska na MOON DAYS:

1. lunarni dan - striženje las vodi k zmanjšanju življenjske dobe.
2. lunarni dan - striženje las bo k vam pritegnilo prepire in tožbe.
3. lunarni dan - striženje las bo telesu škodovalo in k vam lahko pritegne odpadke.
4. lunarni dan - frizura bo prinesla nelagodje, pritegnila hrepenenje in strah pred izgubo ljubljenih. Povzročajo bolezni grla in ust.
5. lunarni dan - striženje las bo povečalo lastnost, postali boste nekoliko bogatejši.
6. lunarni dan - neželeno je rezati lase - pritegnili boste prehlad, poslabšal vam bo vonj, izgledal boste kot bolan človek in pravzaprav vas bo začel boleti.
7. lunarni dan - striženje las bo pritegnilo prepire in tožbe, lahko pride do konflikta s šefom. Obstaja grožnja s konfliktom z ljubljeno osebo. Dan gorenja po tibetanskem koledarju bo dan, ko boste strigli lase, resno poslabšali vaše zdravje.
8. lunarni dan - frizura vam bo pritegnila dolgo življenjsko dobo, dobro zdravje in naredila življenje vredno v očeh drugih (čeprav ne takoj, ampak v prihodnjih mesecih).
9. lunarni dan - striženje las privlači bolezen.
Deseti lunarni dan je po tibetanskih tradicijah pereč dan, priporočljivo je, da se vzdržite striženja, saj boste s tem privabili bolezen.
11. lunarni dan - frizura bo prinesla ostrino čutom, povečala vašo predvidevanje in vpogled.
12. lunarni dan - ne morete si odrezati las - nesreče, poškodbe se privabljajo in verjetnost ogrožanja življenja se poveča.
13. lunarni dan - priporočljivo je frizuro, saj bo frizura prinesla srečo in korist, lep videz.
14. lunarni dan - odbitki bodo pritegnili izboljšanje dejavnosti, finančno stanje, povečanje premoženja in dobronamernost oblasti.
15. lunarni dan - varneje se je vzdržati striženja, saj so možne duševne motnje kot posledica odbitkov, povečanega pritiska, glavobolov in pojava občutka strahu. Priporočilo: Če ne želite končati na bolniški postelji, se izogibajte frizerjem.
16. lunarni dan - bolje se je vzdržati striženja - pojavile se bodo nesreče, napake. Negativne navade in slabosti se bodo v celoti izrazili, hrepenenje po alkoholu se bo povečalo, zmožnost obvladovanja strasti pa se bo zmanjšala. Šišanje las lahko pritegne varanje, zaradi česar se bo vaše zdravstveno stanje znatno poslabšalo..
17. lunarni dan - zaradi striženja se bodo pojavile ovire pri poslovanju, pojavile se bodo bolezni. Možnost poškodb v prihodnosti je velika. Trpela bo psiha. Po vzhodnih legendah bo frizura na ta dan k sebi pritegnila škodljive duhove..
18. lunarni dan - striženje las bo povzročilo izgubo premoženja, tatvino, vaši hišni ljubljenčki se lahko zbolijo (čutijo nevarnosti, ki vam grozijo in skrbijo za vas). Tudi po tibetanskih tradicijah je to pekoč dan in striženje las vam bo resno poslabšalo zdravje..
19. lunarni dan - obrnite se na frizerja - striženje las podaljša življenje.
20. lunarni dan - neželeno je rezati lase, za življenje bo prišlo do "gnusa".
21. lunarni dan - zaželeno je rezati lase - privabiti lepoto in dobro počutje.
22. lunarni dan - frizura vam bo pritegnila priložnost za pridobitev lastnine, lahko pa se izboljšate, pridobite odvečno težo.
23. lunarni dan - frizura bo prinesla grdo polt, poslabšala vaše počutje.
24. lunarni dan je zelo slab dan za striženje las - pojavijo se lahko bolezni. Če želite biti zdravi - se vzdržite rezanja.
25. lunarni dan - striženje las bo povečalo očesni tlak in poslabšalo vid. Zaradi odbitkov se bodo očesne bolezni poslabšale, vnetja in pojav ječmena so verjetno.
26. lunarni dan - zaradi rezanja las ali ustvarjanja pričeske boste k sebi pritegnili veselje in srečo.
27. lunarni dan - zaradi striženja las ali ustvarjanja pričeske boste k sebi pritegnili veselje in srečo.
28. lunarni dan - zaradi striženja las se bo čar vašega videza povečal, ljudje vam bodo všeč.
29. lunarni dan je za frizuro zelo neugoden dan, možne so karmične bolezni.
30. lunarni dan - striženje las lahko osebi pritegne grožnjo, da bo srečala nesrečo, sovražnika in lahko celo pritegne smrt. Obstaja tudi možnost privabljanja prometne nesreče.

Pričeske, ki prinašajo srečo

Preden se odločite za novo pričesko ali barvanje las, je koristno oceniti, kaj vam bo prineslo. Navsezadnje je od tega v veliki meri odvisno vaše počutje in odnos. Astrologija vam bo pomagala določiti notranjo združljivost z določeno pričesko ali barvo las. Od tega trenutka boste lahko modelirali svoje življenje, vanj vložili srečo in celo prilagodili svoje zdravje..
Mi, prebivalci Zemlje, planetov osončja, pogosto pozabimo, da nismo samo prebivalci določenega kraja, države, kopenskega ozemlja, ampak tudi del neskončnega vesolja. Energija vesolja ima zelo močan vpliv na vse življenje na našem planetu..
Vsem nam daje svetloba in moč Sonce, Luna in drugi kozmični predmeti in telesa. Eksplozija zemeljskega prostora, meteorji in meteoriti povzročajo elektromagnetne nevihte in naravne katastrofe različnih lestvic. Odvisno od habitata sprejemamo in absorbiramo kozmične žarke drugačne narave, ki se odražajo v značilnostih našega vedenja in videza. Zvezde imajo najmočnejšo in najčistejšo energijo. Najmočnejša zvezda na nebu je Sonce. Med letom svetilka prehaja skozi dvanajst glavnih ozvezdij, ki jih imenujemo ozvezdja zodiaka.
V metafizičnem smislu so lasje antene, ki vodijo kozmično energijo v človekovo glavo. Dolžina in barva las, pa tudi oblika pričeske igrajo pomembno vlogo pri absorpciji kozmičnega sevanja. Zato se izbira pričeske, ki privlači srečo, izvede šele potem, ko se odločite, kaj zahteva vaša duša. Kaj trenutno v življenju najbolj potrebujete? V materialnem počutju, sreči v osebnem življenju ali morda morate pospešiti kariero? Nadaljnje stave, ki bodo prinesle želeni dobitek, so odvisne od tega, v kaj se boste uvrstili..
Če ste torej nezadovoljni s pomanjkanjem karierne rasti, bodite pozorni pri izbiri frizure na sloge zemlje ali ognjenih znakov zodiaka..
Če vam primanjkuje močnega družbenega položaja, izberite sliko, ki zajame energije zemeljskih znamenj in Tehtnice..
Pričeske za zračne znake Zodiaka in Device prinašajo uspeh v komunikaciji z drugimi ljudmi, pridobivajo nova znanja in učenje.
In v osebnem življenju se bo vse postopoma izšlo samo od sebe, če je vaša pričeska dober prevodnik energij vode ali ognjenega elementa.
Vendar pa obstaja eno pomembno "ampak"! Izbira frizure za srečo je zelo resna zadeva. Ko se odločite, po kateri poti se bo duša razletela, to je, kakšno srečo potrebujete, je priporočljivo narediti naslednji izračun. Morali bi vedeti, pod katerim znakom zodiaka ste se na splošno rodili, kdo ste po horoskopu. In preverite svojo notranjo združljivost z določeno vrsto frizure ali barve las.
Na primer, pričeske ognjenih znakov zodiaka so ugodne za tiste, ki se rodijo pod ognjem in zračnimi znaki zodiaka, toda rojeni pod znaki vodnega elementa so popolnoma kontraindicirani, saj lahko pokvarijo srečo.
Pričeske, ki privlačijo energije zračnih znakov, so kontraindicirane za zemeljske in so zelo primerne tistim, katerih horoskopski znak spada med elemente zraka in ognja..
Vodne pričeske prinašajo srečo tistim, ki se rodijo pod znaki zodiaka vode in zemlje, škodljive pa so za tiste, za katere z ognjenim znakom skrbijo že od rojstva.
Zemeljske pričeske so prikazane za zemeljske in vodne znake zodiaka in so nevarne za zrak.
Barva las določa energijo katerega planeta osončja prejme človek. Oblika las daje podatke o tem, kakšno energijo v glavnem uporablja človeško telo..
Na primer, za energijo vodnih znakov zodiaka - Rak, Škorpijon, Ribi - so značilni ravni, dolgi lasje z močnim sijajem. Takšni lasje dajejo vtis tekoče vode..
Dlaka zračnih znakov zodiaka - Dvojčki, Tehtnica, Vodnar - valovita in srednje dolžine.
Zemeljski znaki - Bik, Devica, Kozorog - imajo elastične in nerodene lase.
Znaki zodiaka z ognjeno energijo - Oven, Lav, Strelec - ustrezajo lasem z rdečkastim odtenkom in skrajšano dolžino, vsaj spredaj ali na delnem delu glave.
Dolžina las določa količino in hitrost energije, ki jo dobijo možgani določenega posameznika. Na primer, daljši so lasje, več energije človek absorbira, dlje pa traja, da pride neposredno v zavest..
Pri izbiri dolžine las bodite pozorni na naslednje smernice:
Dolgi lasje dajejo veliko moč, vendar upočasnijo vašo reakcijo in potek dogodkov v vašem življenju..
Kratki lasje oskrbijo telo z grobo, a močno energijo, ki pospeši procese v telesu, pa tudi vašo reakcijo na potek dogodkov.
Zaključek: Če želite odložiti srečen niz v življenju, je smiselno, da vaši lasje rastejo dlje. Če pa morate v kratkem času nekaj doseči, vam bo pri tem pomagala kratka frizura..
Opaženo je, da večina žensk, ki so uspešne v poslu in nimajo sreče v osebnem življenju, raje kratke odbitke. Morda je to posledica dejstva, da kratka ženska frizura nehote uniči žensko srečo in ženski doda aktivno aktivno moško energijo..
Avtor: Baranova Natalia

P.S.: Lepota las je najprej njihovo zdravje. Okoljski dejavniki izjemno negativno vplivajo na stanje las. Zato je treba ohranjati zdravje las in lasišča. Kaj lahko uporabimo za to? Decokcija kamilice in limonin sok V intervalih med barvanjem lasje pogosto postanejo rahli in brez življenja. Preprost recept bo pomagal oživiti barvo las in okrepiti njeno notranjo strukturo. Lase lahko polijete po umivanju z decokcijo kamilice ali limoninim sokom, razredčenim z vodo. Vendar je bolje, da na temnih laseh ne uporabljate limoninega soka, saj lahko od tega porumeni. Toda kamilični juh je najboljše zdravilo. Za pripravo decokcije za lase je potrebno štiri žlice zelišča zavreti s kozarcem vrele vode, vztrajati, sev in ohladiti. Po tem se lasje sperejo s tem izdelkom. Prehrana za sijoče lase Če so vaši lasje postali šibki, morate najprej paziti na prehrano. Hranila iz krvi prodrejo v lase, oziroma če jih v dnevnem meniju primanjkuje, lasje trpijo tudi zaradi pomanjkanja hranil. Za zdravje las je dobro uživati ​​beljakovinsko hrano. Nazadnje so znanstveniki nedavno ugotovili, da spanje na svilenih blazinah pomaga zdraviti lase, saj mehko tkivo med spanjem ne poškoduje las. Poleg tega svileno spodnje perilo preprečuje, da bi se lasje zapletli in zapravili.

Na čem temelji koledar luninih odbitkov?

Lunarni koledar odbitkov za leto 2013 je univerzalno priporočilo, oblikovano v določeni strukturi. Ta koledar za striženje las je sestavljen posebej za vsako leto. Obstajajo tri glavne sestavine, na katerih temelji sestavljanje letnega koledarja..

Prvi pokazatelj je lunarni dan. Kot veste, lunarne faze vplivajo na rast vseh živih organizmov na Zemlji. Človeška rast las ni izjema. Vsak lunarni dan določa pravi ali napačen čas za striženje..

Drugi pokazatelj je lunarni horoskop. Horoskop je sestavljen iz 12 znakov zodiaka. Ker je v enem ali drugem znamenju zodiaka, Luna pridobi določene priložnosti za vpliv na rast las, kar se odraža tudi v luninem koledarju..

Tretji pokazatelj je dan v tednu. Vsak dan v tednu ima posamezne sposobnosti, ki določajo pozitivne ali negativne kazalnike za striženje las ali izvajanje drugih manipulacij z lasmi.

Lunarni koledar za odbitke je na voljo v priročni obliki, ki vam omogoča enostavno spopadanje z razpoložljivimi priporočili.

Lunarni koledar za odbitke za vsak dan za celo leto 2013 za Kijev (Ukrajina) in druge države

Naš koledar lunarnih odbitkov je po naravi povsem svetovalni. Za natančno določitev datuma in časa za določeno osebo, kdaj je najbolje, da mu odreže lase, je treba hkrati upoštevati številne dejavnike. Vsaka oseba je na svoj način edinstvena in tudi horoskop vsakogar bo edinstven. Za natančen posamezen koledar lunarnih odbitkov morate vedeti podrobne informacije o osebi, za katero je sestavljen koledar odbitkov.

Lunarni koledar za odbitke za leto 2013 po mesecih.