Pletenice pričeske za srednje lase - TOP 10 najboljših možnosti s fotografijami

Kaj bi lahko bilo lepše od "poštene pletenice do pasu"? Vsaj tako so mislili prej. Stoletja so minila, a njegova priljubljenost ni izgubljena. Samo namesto običajnega tkanja v treh pramenih stegna lahko opazujete celotna umetniška dela. Možno je ustvariti spektakularno pričesko tudi brez dolgih las. Polaganje spektakularne pletenice čez srednje lase ni problem. Za to obstajajo zanimive ideje, ki bodo všeč ženskam in dekletom različnih starosti..

Možnosti svetlobe

Učinkovito pričesko je mogoče doseči brez predhodnega usposabljanja v pletenice..

Splošno priporočilo pred pletenjem je umivanje las. Trditve, da bo pletenje lažje in trajalo dlje na neopranih laseh, so napačne. Najboljši rezultat je dosežen, če lase dobro operete in preprosto osušite, ne da bi uporabljali izdelke za styling. Če so se lasje začeli cepiti, se je vredno pripraviti na to, da bodo iz pletenic vidne neravne dlake (krajše od drugih). Zato po koncu tkanja pričesko poškropimo z lakom, s čimer pritiskamo štrleče dlake.

Francoska pletenica

Obstaja veliko vrst tkanja, vendar so francoske pletenice zelo priljubljene tako med mojstri kot začetniki. Ker jih je približno ducat vrst, je tehnika tkanja drugačna.

Možnost 1 "spikelet"

Ljudje imenujejo to pričesko "spikelet". To je ena od razpoložljivih možnosti za pletenje srednjih las. Možno je tudi pletenje na dolge in kratke lase. Izgleda nenavadno na odstranjenih laseh po barvanju.

Korak za korakom je postopek tkanja francoske pletenice naslednji:

 1. Po temeljitem česanju poudarite nekaj las na kroni. Če je šiška, jo morate ločiti ali nastaviti v lase.
 2. Razdelite ga na tri pramene.
 3. Začnite tkati. Na sredino postavite pramen na levi, medtem ko ga odvzamete namesto levega. Pramen postavite na sredino, zadnjega pa namesto desnega.
 4. Na levo dodajte en pramen srednje gostote, tkamo. Enako dodajte na desno, tkamo.
 5. Če dodate en pramen na strani, pojdite dol.
 6. Ko končate pletenje, nadaljujte s preprostim pletenjem. Pustite majhen konico in zavežite elastični trak.

Možnost 2 "Fishtail"

Ta pletenica se imenuje tudi "ribji rep".

Postopek pletenja pletenic se praktično ne razlikuje od prejšnje različice, le na stopnji tkanja se na obeh straneh vzamejo majhni prameni. Prameni so tkani zelo tesno.

Možnost 3 "Pljuni čez vrh"

Takšne voluminozne pletenice so zasnovane za srednje do dolge lase. So zelo modni, lahko se pletejo tako na sredini glave kot s strani, diagonalno.

 1. Izberite del las ob kroni. Bolj ko so poudarjene, (zgornji del od ušesa do ušesa), bolj debela bo pletenica.
 2. Razdelite na tri enake pramene.
 3. Pravo vrnemo pod sredino, levo postavimo navzgor. Nato desno postavimo na levo. Vsak pramen je treba dobro vezati v pletenico..
 4. Svojo levo roko sprostite tako, da so vsi deli frizure v desni. Izberite pramen na levi, ga spravite pod sredino, levi pramen vstavite v pletenico. To bo sprostilo desno roko. Izberite pramen na desni, ga spravite pod sredino in vstavite desni pramen v pletenico. Kot rezultat, katera roka se sprosti od druge strani in izbere ključavnico.
 5. Zavijte na zadnji del glave, tako da vse dele las spustite v pletenico. Nato lahko lase zavežete v konjski rep ali jih zavežete na konce. Vezati elastični trak.

"Fishtail" z repa

Izgleda dobro na dekleta in dekleta s šiška.

 1. Zberite ohlapne lase v konjski rep. Konjski rep se lahko opravi bodisi na kroni ali na zadnji strani glave
 2. Rep razdelite na tri oddelke: srednji odsek naj bo največji. Dve stranski prameni - majhni.
 3. S podlage repa tkamo klasično pletenico.
 4. Dobro je potegniti vsako pramen, pazite, da je srednji pramen vedno večji od ostalih. V nasprotnem primeru "ribji rep" ne bo deloval.
 5. Po tkanju zavežite elastični trak.

Za takšno pričesko lahko uporabite chignon, in če morate diverzificirati sliko - kanekalon. S kodrastimi lasmi bo vsak curl ščetine posebej. Pred tkanjem "ribjega repa" je priporočljivo, da vsako kodro predhodno poravnate z železom.

Več spikelet

Ena najpreprostejših, a učinkovitih in modnih pričesk sta dve spikeleti. Za izdelavo čudovitih šilčkov lahko imate lase katere koli dolžine..

 1. Po česanju na sredini glave naredite ločitev od čela do zadnjega dela glave. Razdeljevanje se lahko izvede enakomerno in cikcak.
 2. Lase zberite z elastičnim trakom na eni strani (da ne bi motili). S proste strani začnite tkati francosko pletenico po metodi 1 ali 3. Nežna frizura je odvisna od velikosti pramenov, ki so tkani.
 3. Po končanem tkanju na eni strani začnite tkati na drugi.

Za posebno izvirnost je pleten več spikelet. Ker je afro-pletenica še vedno priljubljena, je mogoče z njimi še naprej tkati veliko število spikelet. Potem je vredno začeti tkati po metodi 3, tako da bo prišlo do realnega rezultata. Tkanje niti raznolikost dreves povečuje tako po barvi kot po dolžini. Vendar je treba upoštevati, da morajo biti vsi lasje lepo pleteni, sicer bo videz frizure neurejen.

Zapletenejše možnosti

Z malo več časa kot ustvarjanjem preprostih pletenic lahko ustvarite bolj zapleteno in edinstveno pričesko..

Odprte pletenice

Ženske pričeske so ustvarjene za različne priložnosti. So pa takšni, ki bodo postali univerzalna rešitev za vse situacije..

Preprosta francoska pletenica

Ko je obvladal tretji način tkanja francoske pletenice, ga lahko razvejate. Lahko jih pletate sami.

 1. Obdelovanec je pletenica "obratno". Pletemo ga tako, da prameni niso tesni, v skladu s tehniko tkanja metode št. 3.
 2. Po pletenju pritrdite konec pletenice z ohlapnim elastičnim trakom. Če želite pletenici dodati dodatni volumen in teksturo, začnite potegniti pramene od sredine pletenice in se pomaknite proti robom. Pramene potegnite počasi in enakomerno, da dobite lep videz.

Ni treba začeti raztezati od začetka ali od konca, ne bo delovalo, da bi dosegli enoten volumen..

Dve pletenici sta narejeni na enak način, potem ko lase razdelite na dva dela..

Elastična pletenica

Prvotna pričeska, ki temelji na elastičnih trakovih, je primerna za različne vrste las. Če imate debele lase ali tanke lase, bo ta pričeska še vedno videti odlično. Primerno za dekleta in mlada dekleta. Po želji lahko za okrasitev las uporabite lok ali lep lasnik.

Najprej morate pripraviti 5 do 10 majhnih elastičnih trakov (odvisno od dolžine las). Takšne pletenice so tkane za srednje in dolge lase. Na laseh, ki imajo permo, ta pričeska ne bo videti tako, kot je bilo predvideno. Curls je treba zravnati z železom in šele nato priti na delo.

 1. Izberite pramen od templja do templja, ga pritrdite z elastičnim trakom. Spodaj izberite pramen enake velikosti, le na ravni venca. Pritrdite z elastičnim trakom.
 2. Zgornji pramen razdelite na dva dela. Na dnu spustite elastiko in na sredini oblikujte luknjo. Z vrha zavijte dva pramena v njo in ju izvijte.
 3. Pramene povežite z enim elastičnim trakom. Spodnji rep razdelite na dva pramena, nataknite povezane kodre v nastalo luknjo. Nadaljujte pletenje do koncev. Zavarujte z elastičnim trakom.
 4. Potegnite pramene, da ustvarite teksturo.

Grška pletenica

Grki so po naravi temnopolti narod, zato je grška pletenica videti harmonično, če jo je tkala čez kostanj ali temno blond lase. Za svojo pričesko ne potrebujete nobenega posebnega stylinga. Pletenice v grškem slogu so lahko tkane za srednje lase in daljše. Kratke odbitke bodo med tkanjem povzročile veliko nevšečnosti in ne bodo dale pričakovanega učinka..

Vzorci tkanja grške pletenice so različni, vredno je izpostaviti najbolj priljubljene od njih.

Možnost 1

Uporablja se načelo tkanja preprostih "pigtails".

 1. Razdelitev je narejena od templja do templja, ki izstopa sprednji del las na čelu. Preostale lase pritrdite s sponkami ali elastičnim trakom, da ne bi motili.
 2. Začnite tkati pletenico iz desnega templja: izberite tri pramene, tkajte navadno pletenico z kodri. Tkanje usmerite v nasprotni tempelj, po koncu ga zavarujte z elastičnim trakom.
 3. Preostale lase počešite, razdelite na dva in zavežite dve preprosti pletenici. Po tkanju pritrdite z elastičnimi trakovi.
 4. Pletenice položite na zadnji strani glave v kroglico, konca zavijte navznoter. Pritrdite s čepki.

Možnost 2

Nekakšna francoska pletenica, kjer se glasnost ustvari s pomočjo kodrov, zavitih z curling likalnikom ali curlers.

Pletenica izgleda spektakularno, če je dolžina las pod rameni. Po potrebi lahko uporabite frizuro, ki bo dodala volumen in dolžino.

 1. Lase počešite, pritrdite cignono (če je potrebno). Z curling likalnikom zavijte kodre z uporabo pene za styling.
 2. Izberite pramen na kroni, da ustvarite podlago za pletenico.
 3. Začnite tkati francosko pletenico na glavo. Lasje niso popolnoma vpleteni v pletenico, vendar se kodri sprostijo navzven. Da se pričeska drži, se za pritrditev vsake stopnje uporabljajo elastični trakovi.

Pleten jermen

Izdelava snopov v procesu tkanja lahko dosežete zanimiv rezultat..

Začetek tkanja se ne razlikuje od francoske pletenice navznoter.

 1. Izberite del las od templja do templja. Razdelite na tri pramene.
 2. Začnite tkati s prameni na mestu, jih navijati pod pletenico. Glavna značilnost takega tkanja je zvijanje pramenov v preproste svežnje in nato tkanje v pletenico..
 3. Kot rezultat dobimo francosko pletenico iz snopov. Lahko ga pustite takšnega, kot je, ali pa sprostite pramene. Dobite voluminozno in teksturirano pletenico.

Iz pletenic so izdelane različne tkalice, na primer si naredijo pričesko po načelu "ribji rep".

Vrste pričesk, ki uporabljajo pletenice, so dovolj, da jih lahko uporabimo za različne priložnosti. Pletenice za srednje lase lahko pletate sami, samo izberite razpoložljive vrste in uživajte v različnih pričeskah.

Pletenice za dekleta: 100 pričesk s fotografijami po korakih

"Kosa je dekliška lepotica", že dolgo ponavljajo naši predniki. Tkanje pletenic je dobra tradicija, je praktična, elegantna in zelo kreativna rešitev za tiste, ki želijo "ukrotiti" svoje poredne lase. Če se še niste naučili, kako tkati različne zapletene pletenice za dekleta: 100 pričesk s fotografijami po korakih vam bo prišlo prav. V našem članku boste zbrali veliko zanimivih in koristnih informacij, izvedeli boste skrivnosti popolne pletenice in se naučili, kako iz običajnih pletenic narediti resnična umetniška dela..

Ponujamo vam različne vrste shem, foto in video navodila, zahvaljujoč katerim boste nehali obiskovati drage salone in začeli izdelovati miselne mojstrovine. Naučili vas bomo, kako lase oblikovati na najbolj nepredstavljiv način, pri čemer porabite malo časa in truda. Skupaj bomo poskušali plesti lepo in elegantno pletenice, zasnovane tako za dolge kot kratke lase. Naše metode so dostopne in razumljive celo za lutke in so še posebej primerne za mlade matere, ki sanjajo o lepih, praktičnih in močnih pletenicah za svoje dojenčke.

Pletenice za dekleta korak za korakom za začetnike

Mala princesa ima čudovite obleke, loke in seveda pigtails. Vsaka mati lahko naredi najbolj navadno pletenico ali ogrinjalo. In če želite sestaviti nekaj nenavadnega in izvirnega, združiti ta dva elementa v nenavaden ansambel, vas bomo naučili prav zdaj.

Mojstrski razred №1. Čudovita sestava povojev in pletenic

Prva pričeska se zdi precej naporna, vendar vam bomo podrobno povedali, kako hitro in učinkovito narediti čudovito kompozicijo..

Korak 1. Česajte dlake in jih nabirajte na vrhu glave v majhen konjski rep. Na robovih imamo lase, ki jih bomo razdelili tudi na ponjave..

Korak 2. Zdaj razdelimo dlake na kroni na še tri konice, ki na dnu tvorijo enakomerne trikotnike.

Korak 3. Vsako izmed pramenov moramo razdeliti na še 2 dela.

Korak 4. In zdaj naredimo izvirne "flagele" iz las. Če želite to narediti, vzamemo pramen iz enega odseka in ga zavijemo s pramenom iz naslednjega. Torej povežemo vse pramene skupaj, predhodno jih navijemo na prste (tako da se flagele bolje držijo).

Korak 5. Dolžina flagella naj bo nekaj centimetrov, na njihovem presečišču se oblikuje rep "prostih" las..

Korak 6. Prestavimo ključavnico las iz konjskega repa na srednji prst, ki tvori zanko. Konec las navijemo pod elastični trak, v bližini podstavka konjskega repa. Takšne zanke naredimo iz pramenov po celotnem obodu frizure, pri čemer jih navijemo pod elastiko.

Korak 7. Dlačice, ki ostanejo, skrijemo v majhen bunček in okrasimo s trakom.

Mojstrski razred številka 2. Pričeska za dekleta iz pletenic

  Lasje počešite po sredini.

Desno od razreza naredimo 4 konjske konice.

Drugi in tretji rep delimo na 2 dela. Pramene povezujemo z elastičnimi trakovi, kot je na fotografiji.

Zdaj imamo 3 konice in srednji delimo na 2 pramena. Povezujemo stranske ogrlice in pramene osrednjega ogrinjala. Pritrdimo jih z gumijastimi trakovi.

 • Iz dveh repov, ki smo jih oblikovali, pletamo pigtails.
 • Mojstrski razred številka 3. Francoska pletenica za dekleta

  Ta pričeska se naredi 10-15 minut. In izgleda krasno.

   Dlačice pripravimo za pričesko: jih izravnamo in česamo, rahlo razpršimo z lakom, naredimo ločitev.

  V bližini templja ločite pramen las, ki bo služil kot osnova za naše pletenice.

  Pramen razdelite na 3 dele, kot za navadno pletenico. Med tkanjem bomo dodali pramene le od spodnje strani glave, to je, da bomo imeli pol las. Zgoraj tkamo kot preprost pigtail.

  Ko pridete do konca, imate več možnosti za dokončanje pričeske..

  • Lahko se oblikuje majhen kupček ali kup.
  • Lahko pletite pigtail.
  • Vezali bomo rep, okrasili ga s trakom.

  Mojstrski razred za mame: čudovite pletenice za vsak dan

  Majhne princese so zelo aktivne in mobilne, zato je za vsako mamico pomembno, da pričeska ni le lepa, ampak tudi praktična. Z naslednjo pričesko bo vaše malo poredno dekle videti zelo lepo in elegantno..

  Dlačice počešite v cikcak in jih razpršite z lakom.

  Izdelamo konjske repke, jih pritrdimo z elastičnim trakom in tkamo pigtails.

  Pijačke zavežemo skupaj, pri čemer upoštevamo navodila na fotografiji.

  Pletenice pritrdimo pod gumijaste trakove in okrasimo z lasnicami ali loki.

  In ta pričeska izgleda zelo praznično in neposredno.

   Za začetek lase, kot vedno, rahlo navlažimo, počešemo in naredimo ločitev na levi strani..

  Zavežite lase v konjski rep.

  Lase razdelite na več pramenov (približno 5) in pletate pletenice. Lahko pustite velike nasvete, še vedno jih bomo dvignili.

  Ko so vse pletenice pripravljene, jih povežemo in zložimo tako, da se izlepijo..

 • Pritrditev frizure in ravnanje koncev las.
 • Vabimo vas, da tkalite krožno pletenico za svojo malo lepotico.

  1. Izdelava konjskega repa.
  2. Lahke lase olajšajte, da jih olajšate.

 • Izberite 1 pramen iz repa in začnite tkati pletenico.
 • Medtem ko tkamo krožno pletenico, bomo na eni strani dodali pramene, kot pri tkanju francoske pletenice..
 • Tkanje bo potekalo od leve proti desni. Na notranji strani, bližje vratu, bomo imeli navadno pletenico, na zunanjih robovih pa spet francosko pletenico.

  Tkajte v krogu do konca in nato nadaljujte na navaden pigtail.

 • Pletenico pritrdimo z elastičnim trakom in konico skrijemo na sredino pričeske.
 • In to čudovito tkanje bo vašega dojenčka spremenilo v čudovite Zlatarice.

  V središču že znane francoske pletenice.

  Lasje razdelimo na 5 delov od zadnjega dela glave do krošnje.

  Na samem dnu bomo imeli rep, nato pa čez njega gre francoska pletenica.

  Potem je spet rep, pletenica in rep na vrhu glave.

  Imamo slojevito pričesko in dolg konjski rep. Mastite ga z gelom in ga zvijete v flagele, naj bodo 3.

  Rezultat je preprosto neverjeten. Vaš dojenček bo zelo vesel.

  Pletenice za dekleta: 100 pričesk za vsak okus

  Za dekleta, tako majhna kot velika, je pomembno, da je pričeska lepa, močna in enostavna za tkanje. Navsezadnje želi tudi mamica izgledati ženstveno in elegantno. Ponujamo vam različne možnosti za tkanje pletenic za matere in njihove očarljive hčere, pa tudi fotografije po korakih z njihovim izvajanjem. Vedno bodi lepa!

  Tkanje pletenic za kratke lase

  Dojenčki s kratkimi lasmi ne bodo ostali brez naše pozornosti, saj lahko katerokoli pričesko z malo truda in domišljije naredimo čudovito.

  Frizuro bob lahko okrasite z izvirno rožo iz pletenic.

  Tako lahko v kratke lase pletemo francosko pletenico.

  Razigrani končniki se zelo dobro obnesejo pri dojenčkih s kratkimi lasmi.

  Tudi mehke in puhaste otroške lase je mogoče plesti zelo elegantno in lepo.

  Očarljive pletenice za dolge lase

  Oglejte si, kako lahko dolge lase pletate in sami poskusite eno od teh pričesk.

  Poredni pigtails za dekleta: izvirni in preprosti

  Zelo elegantne in priljubljene pričeske za male lepotice. Poskusite ponoviti za svojega otroka.

  Priljubljeni vzorci pletenic: hitro in enostavno

  Mamice vedo, kako težko je včasih spotirati pigtail za nemirnega in gibčnega otroka. Ponujamo vam preproste in cenovno ugodne vzorce pletenic, da bo postopek tkanja hiter in prijeten..

  Prva shema je navadni pigtail, ki je zelo priljubljen med mamami. Imenuje se drugače: francoska pletenica, zmaj, spikelet. Vzorec tkanja je precej preprost in preprost..

  Ta slapna pletenica je zelo romantična in elegantna.

  Notranjost francoska pletenica ustvari neverjeten volumenski učinek na laseh.

  Žični zmaj - neverjetno tkanje.

  Zelo udoben pigtail v kombinaciji z žemljo.

  Najljubša in nenadomestljiva ribje ribe.

  Pletenice za dekleta: 50 možnosti za vse priložnosti

  Neskončno lahko občudujete čudovite pričeske. Ne samo gledamo, ampak naredimo čudovite pletenice skupaj.

  16 enostavnih vadnic o pletenju za začetnike s fotografijami in videoposnetki

  Torej, vem, da je raketna znanost najtežji miselni izziv na svetu, a ste že kdaj poskušali plesti krono s tehniko ribolova? Zagotavljam vam, da bodo rakete po tem najmanjše težave..

  Seveda smo nekateri bolj nadarjeni v smislu ustvarjanja pričesk, zato vaši prijatelji vsak dan sami nekaj novega oblečejo in gredo s stilskimi pričeskami, medtem ko google "kako se naučiti hitro in enostavno pleteti svoje pletenice". V našem članku so navodila po korakih, kako to storiti: samo poglejte fotografijo in naučili se boste pravilno tkati pigtails..

  Kako pleteti 16 vrst pletenic za dekleta

  Pokazali vam bomo, kako se naučite, kako pleteti pigtails na različne načine z uporabo navodil po korakih na fotografiji in videoposnetku..

  Francoske pletenice

  1. Deljeni lasje do gladkih.
  2. Nato z glavnikom ali s prsti ločite trikotnik las od čela do krošnje glave..
  3. Odsek razdelite na tri dele in jih zavijte v tri pramene, pri čemer pazite, da bo vsakič več las na vsaki strani glave..
  4. Nadaljujte s pletenji in razdelitvijo na odseke, dokler ne pridete do koncev, nato pa zavežite z gumico.

  Nizozemske pletenice

  1. Za pletenje te pletenice za dekleta sledite zgornjim korakom 1 in 2.
  2. In potem bo razlika: namesto da pletate dele las drug proti drugemu in na sredini, medtem ko pletate (posnemajte z rokami; takoj boste videli, kaj mislim), morate spremeniti smer in prereze pod seboj, vleči od znotraj.

  Zvita pletenica

  Oglejte si, kako pletenice pletate hitro in graciozno. Vadite malo in si jih lahko sami pletate.

  1. Česati lase, zberi se v konjski rep.
  2. S konicami prstov zdrgnite higiensko čisto šminko (to bo pomagalo obdržati neželene lase na mestu, ko delate), nato pa konjski rep razdelite na dva in nato zavrtite vsak del navznoter v eno smer.
  3. Nato prekrižite in zvijte oba odseka skupaj, pritrdite konce z elastičnim trakom. Pletenico pritrdite z lakom za lase.

  Ribji rep

  1. Po odstranitvi ali krtačenju las ga razdelite na 2 oddelka. Med delovanjem ločite enega za poenostavitev.
  2. Lase razdelite na pol, tako da vsak del stisnete v roki. Nato s kazalcem potegnite majhen kos pramena z leve strani in ga prekrižite, tako da ga znotraj povežete z desno stranjo.
  3. Enako ponovite na drugi strani, tako da povlečete kos pramena z desne strani in ga na notranji strani prečkate z levega pramena..
  4. Lase držite v rokah do konca pletenja, nato pa vse zavarujte z elastičnim trakom. Pojdite na drugi del las in naredite enako.
  5. Nato lahko pletenice posebej zrahljate, da ustvarite voluminozen učinek..

  Francoski ribji rep

  1. Če imate dlake, jih najprej kodrajte, da dodate teksturo in volumen. Nasvet za profesionalno uporabo: Sprej razpršite pred in po kodranju za še bolj čvrsto držanje.
  2. Natisnite krtačo na eno stran, nato pa lase na sredini razdelite na pol.
  3. Tkanine v francoščini na vsaki strani in nato, ko dosežete zadnji del glave, se ustavite.
  4. Naredite 2 prehoda navadne pletenice, da povežete dve pletenici, nato pa pojdite na ribolov pletenice.

  Kostna krona

  1. Česte lase in delite na sredini.
  2. Nagnite glavo in začnite pletati od spodaj navzgor.
  3. Ko pridete do krone glave, nadaljujte s pletenjem v nizozemski tehniki po liniji las in navzdol na drugi strani glave. Konce zavežite z elastičnim trakom.
  4. Pritrdite fiksne konce pod pletenico in jih pritrdite. Tukaj je takšna obratna nizozemska pletenica.

  Verižna pletenica

  1. Lase zavarujte v nizkem repu, nato pa na začetku konca ovijemo del las in zavarujte z elastičnim trakom.
  2. Razdvojite konjski rep na štiri oddelke.
  3. Vzemite tretji odsek in ga povlecite čez drugi odsek, nato vzemite četrti in ga povlecite pod drugi in tretji odsek, nato pa nad tretji odsek. Nato zapustite drugi odsek in prinesite prvi pod tretji in četrti.
  4. Nadaljujte s tem zaporedjem, dokler ne pridete do konca, nato pa pletenico pritrdite s kravato za lase.

  Pleteni sveženj

  1. Na vsako stran pletajte dve nizozemski pletenici.
  2. Prekrižite jih na zadnji strani glave, nato pa se raztopite in nadaljujte do snopa.
  3. Preostale ohlapne lase zavijte v navadno pletenico in jih zavijte v bunkico in pritrdite na svoje mesto. Na koncu ovijemo dve pletenici s križnicami in ju pritrdimo na svoje mesto.

  Spiralna pletenica

  1. Začnite na vrhu glave, tam ločite odsek las in začnite pletati v francoskem slogu v nasprotni smeri urinega kazalca..
  2. Nadaljujte s pletenjem navzdol po levi strani glave in okoli vratu, vodite pletenico navzgor in proti kroni glave, da ustvarite spiralo.
  3. Končajte tako, da konce zavežete v pletenico vzdolž črte las, da jih skrijete..

  Francoska pletenica ob strani

  1. Kot lahko veste, gre pri tej pletenici za veliko glasnost. Če torej še nimate goste, voluminozne teksture, začnite z kodranjem las (glejte moje najljubše likalnike spodaj) in jih dražite vzdolž linije las in krone, da ustvarite veliko volumna..
  2. Nato lase povlecite čez ramo in jih zavijte v francoskem slogu, pri čemer pustite plasti in pramene okoli obraza, da mehčajo videz..
  3. Nadaljujte s pletenjem do konca, zavarujte ga z elastičnim trakom in lakom za lase.

  Cvet ribe rep

  1. Lase razdelite po sredini, nato pa na vsako stran zavijte dve tanki pletenici, ki ju pletate..
  2. Pletenice z ribjo palico zavijte v kroglico in jih pripnite na mesto.
  3. Nato vzemite nov, ohlapen odsek las iz popka in ga do konca zavijte v ribjo palico, zavarujte z elastičnim trakom.

  Pletenica Boho

  1. Odstranite majhen odsek las nekaj centimetrov od linije las in jih zavijte v tri pramene, tako da pritrdite konce.
  2. Nato 2-3 cm od prve pletenice začnite pletati večino las in jo pritrdite z elastičnim trakom, ki omogoča, da se ohladi..
  3. Na koncu vzemite vse lase (vključno s pletenicami), jih razdelite na pol in zavijte skupaj, konca zavežite z elastičnim trakom.

  Rakov rep

  1. Odstranite del las s hrbtne strani glave in ga zavijte (konce pritrdite z elastičnim trakom), preostanek las pa pustite rahlo visečih na nasprotni rami.
  2. Nato vzemite preostale lase in zavijte pod in čez pletenico.
  3. Zavijte lase v elastični trak in voila!

  Gred od zgoraj navzdol

  1. Obrnite glavo in zavežite francosko pletenico od vratu do vratu, začenši tik pod krono.
  2. Pletenico zavarujte s kravato za lase, nato pa lase ovijete okoli elastike in jo pritrdite na svoje mesto.

  Nizozemske pletenice 2

  1. Lase počešite, delite desno in del las.
  2. Na preostalih laseh zavežite nizozemsko pletenico od linije las do zadnje strani glave in jo pritrdite z elastičnim trakom. Ponovite na drugi strani.
  3. Elastiko pokrijte tako, da nekaj las ovijete okoli, lahko pa v elastiko vstavite sponko za lase, da jo pritrdite.

  Spikelet

  1. Dvignite 8 cm del las od vrha glave.
  2. Pletite ta odsek, dokler ne dosežete tik pod krono glave, pletenico zavežite z elastičnim trakom.
  3. Preostanek las vzemite in zavijte čez svojo že zapleteno pletenico, ki pokriva le delček.
  4. Preostale lase pletajte v treh delih, dokler ne dosežete koncev. Zavarujte z elastiko.

  4 enostavne lekcije o tkanju slapne pletenice

  Obljubimo, da to lahko stori vsak.

  Bodimo iskreni: prvič, ko smo videli tkanje - slap, smo ga zaznali kot zapleteno sestavljanko za dekleta in mislili, da je potreben ogromen nabor spretnosti. Glede na to, da so pletenice - slapovi vedno prisotne v naših Instagram in Pinterest virih - je to eden najlepših in najbolj kul stilov tkanja vseh njih, zato smo se odločili razširiti svoje obzorje..

  Tako kot vsi, ki se ukvarjajo s tkanjem, smo šli na YouTube in si ogledali vsak videoposnetek, ki smo ga lahko našli. Nato smo odkrili, da slap pravzaprav ni tako težaven, kot je videti - v resnici je zelo izvedljiv. In da to dokažemo, smo sestavili najboljše, najlažje nasvete za začetnike in profesionalce.

  Za začetnike

  1. Naredite sredinski del ali ga premaknite nekoliko na stran, začnite pletati v francoščini od linije las do templja.
  2. Nato tri tri pramene še naprej držite v francoščini, toda namesto da bi prekrižali zunanjo stran (najbližje obrazu), jo spustite. Ja, dobesedno samo spustite skupaj s preostalimi lasmi, tako da zdaj obdržite le dva pramena.
  3. Nadaljujte s pletenjem francoske pletenice: vzemite še en kos las z rastne črte, dodajte ga v svojo pletenico kot običajno in zavežite. Ko pa pride čas za prečkanje tega zunanjega segmenta, ga preprosto pustite. V bistvu delate le polovico francoskega tkanja..
  4. Pletite, dokler ne dosežete hrbtne strani glave, nato ponovite na drugi strani. Dva odseka na zadnji strani povežite tako, da ju pritrdite.

  Kako ustvariti klasično pletenico za slap

  Od sprednjega dela glave ločite 1-palčni pramen in ga razdelite na tri enake dele. Nato vzemite levi in ​​desni del las in jih prekrižite na sredini, kot bi to storili s francosko pletenico. Tukaj pride tehnika slapanja: namesto da pletenico nadaljujete, spustite desni pramen in ga nadomestite z novim pramenom las iz korena. Prekrižajte to novo nit čez srednji del in ponovite isti korak z levim pramenom.

  Nadaljujte s to tehniko - spustite spodnje odseke in jih nadomestite z novimi lasmi, dokler ne pridete na drugo stran glave. Na koncu zavijte navadno pletenico, jo zavežite s prozornim elastičnim trakom in ga pritrdite pod slap. In ti si to naredil!

  Kako narediti pletenico za kratke lase

  Nimate dolgih las? Brez skrbi, še vedno lahko naredite pigtail - slap. Upoštevajte le, da boste pletenje začeli veliko višje, kot če bi imeli lase kot Rapunzel. Priporočamo, da začnete od roba glave v bližini linije las..

  Za povprečje

  Če že imate osnove tkanja slapa, je čas, da se premaknete na naslednjo stopnjo. Namesto, da pletate naravnost po hrbtu glave, poskusite pletenje diagonalno navzdol po levi strani. Nadaljujte s spenjanjem pramenov las in spuščanjem spodnjih odsekov, dokler pletenica ne doseže hrbtne strani vratu (tik pod ušesom), nato pletenico pritrdite z lasnicami.

  Za napredne

  Kako kombinirati pletenico slapnic in dvojne nizozemske pletenice

  Ta nasvet je namenjen vsem mojim strokovnjakom za pletenje, ki so že zelo izkušeni in želijo preizkusiti nekaj novega. Začnite z odsekom las na sredini blizu čela in na sredini glave naredite pletenico s slapom, dokler ne dosežete zadnjega dela glave. Na desni strani pritrdite pletenice, da vaše trdo delo ne bo razpadlo.

  Na desni strani glave sprednji del las razdelite v tri pramene - to bo začetek vaše nizozemske pletenice. Začnite pletati s strani glave in dodajte viseče lase iz slaparske pletenice. Ko pletenica doseže zadnji del glave, jo zavežite z elastičnim trakom. To ponovite na drugi strani glave in vaša pletenica je pripravljena..

  Se torej že počutite kot profesionalec pri pletenju? Upamo, da! Zdaj lahko pletate čudovite pletenice za katero koli dekle: sebe, hčerko, prijatelja ali mamo. Vso srečo!

  Pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta in dekleta. Foto, kako to storiti korak za korakom

  Pletenice so ena redkih pričesk, ki vedno ostane v trendu. Pletenice za srednje in dolge lase se nenehno pojavljajo nove zanimive različice klasične pletenice: ob strani, ribiška palica, krona, slap in druge. In če jih spretno kombinirate z drugimi elementi, na primer z nizkim popkom ali kodri, se bo slika izkazala za resnično ženstveno.

  Dejanski trendi pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta, ženske

  Dekleta s srednjimi lasmi lahko poskusijo pletenje svojih pletenic. Pri pričeski lasje ne bodo šli čez vaše oči, ampak bodo videti lepo. V sezoni 2019-2020 stilisti priporočajo uporabo pletenice iz olja. Tukaj vam ni treba uporabljati posebnih orodij, laka, lasnic, potrebujete samo 2 elastične trakove in možnost tkanja klasične pletenice.

  Pričeske s pletenicami za srednje lase

  Drug trend za srednje lase so pletenice in ohlapni lasje. To je znana "malvinka" v sodobni predelavi. Tu pletenica izvira tudi iz repa in ohlapni lasje morajo nujno pokriti glavo za vsaj 50%.

  Te pričeske so preproste za izvedbo in ne izgledajo provokativno. S takšnimi možnostmi stylinga se lahko odpravite na obisk, na sprehod, v šolo.

  Šolarke svoje pletenice dopolnjujejo z dodatki, ki so v harmoniji s šolskimi uniformami: lasnicami, belimi, elegantnimi in voluminoznimi elastičnimi trakovi. Tudi za dekleta in ženske pletenice ostajajo pomembne. V prihodnji sezoni je pletenica na vodilnih položajih, s flisom in "raztresena". Temeljijo na klasični ruski pletenici. Tkalci se v praznični različici pričeske, zlasti za neveste, ne odrečejo položajem.

  Glavni trend tukaj je lahkotnost in zračnost, ne pa tesno tkanje. Stilisti priporočajo pletenje pletenice s konjskim repom, vendar je, za razliko od otroških pričesk, tukaj bolje dopolniti sliko s flisom, ločeno položenimi prameni in bogatimi dodatki.

  Za počitnice v prihajajoči sezoni je primerna tudi voluminozna pletenica v kombinaciji s snopom. Pričeska s pletenicami za srednje lase za dekleta, dekleta, ženske je naporno delo, vendar jo lahko naredite sami po vadbi.

  Prednosti pletenih pričesk

  Spektakularna pletena pričeska bo ženski predstavnici v kateri koli starosti pomagala videti elegantno, lepo.

  Ključ do uspeha in lepote je posledica prednosti "pletenic" pričeske:

  • Primerno za različne tipe las: kodraste in ravne, debele in redke, bujne in ne tako zelo.
  • Glede dolžine las ni nobenih omejitev, saj je pigtail lahko pleten do katere koli dolžine. Tudi za kratek bob si lahko omislite pričesko z elementi tkanja..
  • Praktična pričeska. Pletenica je čudovita alternativa repom, šopkom in vsem drugim možnostim za zbrane lase. Glava je videti sveža, čedna, lasje se ne vmešavajo, ne padejo v oči, ne zapletejo se v vetru.
  • Spremenljivost. Stilisti, ki jih pogosto igrajo najbližji prijatelji, si omislijo vse več modifikacij tkanja: kača, 5 pramenov, majhne pletenice in še veliko več. Edino vprašanje je sposobnost izpolnjevanja izumljenega.
  • Bodisi na zmenek, ali na sestanku s partnerji ali na sprehodu - pričeske s pletenicami so primerne povsod. Študentke, predstavnice visoke družbe, mlade matere, starejše ženske, neveste in šolarke dopolnjujejo svojo podobo s pletenicami..
  • Pletenje bo lasem dalo dodaten volumen, vizualno debelo.
  • Pričeska s pletenicami za srednje lase daje naraven videz in je primerna za katero koli obliko obraza.
  • Proračunski. Piškotek si lahko zavežete sami ali pritegnete pomoč od bližnjega. Tudi če deklica izbere profesionalni salon, bodo stroški pletene pričeske nižji od vseh drugih..
  • Frizerji ugotavljajo, da se lasje ne cepijo v pletenici in so manj izpostavljeni slabim vplivom okolja..
  • Pletene lase je enostavno spremeniti v ohlapne kodre, saj večina pletenic ne uporablja kodrov za lase, škornjev in laka za lase.

  Lepe stilske pričeske s pletenicami za srednje lase

  Mlade modne ženske lahko izberejo lahke "hitre" stajlinge, ki trajajo dlje časa. Ko ostariš, lahko preizkusiš vse nove, bolj zapletene različice stajlinga..

  V 3 minutah zavijte s svetlim šalom

  Ta pričeska je dobra možnost za tiste, ki imajo radi pletenice, vendar se naveličajo na monotonost. Z dodatno opremo, kot je šal, lahko sliko vnesete svežino. Glavna stvar je, da izberete barve v skladu z oblačili..

  1. Izberite pramen blizu čela.
  2. Pod predhodno izbrani pramen zložite šal iz lahkega materiala.
  3. Nato pletemo francosko pletenico, namesto stranskih pramenov pa uporabite konce šal.
  4. Postopoma dodajte nove lase iz preostale mase.

  Šiške lahko pustite in preprosto položite na običajen način.

  Modni spikelets

  Pričeska s pletenicami za srednje lase je odlična za šolske ali fakultetne dni. Danes znane šilke doživljajo spremembe: gladke pričeske izgubijo pomen, pletenice bi morale biti malo "razbarvane".

  Izjemne špice iz 4 in 5 pramenov so enostavne za izdelavo:

  1. Delite na glavi in ​​vse lase razdelite na 2 enaka dela.
  2. Na območju od čela do ušesa izberite pramen.
  3. Razdelite ga na 4 ali 5 kosov s kazalcem in srednjim prstom.
  4. Pletemo pletenico po vzorcu: levi skrajni pod sredino, desni skrajni pod sredino in tako naprej do konca lasišča.
  5. Zapnite spikelet z navadnim pigtailom, na koncu pritrdite z elastičnim trakom v barvi las.

  Če je šiška, jo je bolje tudi tkati v pletenico, to je, da jo vzamete v prvi pramen.

  Obrnjena francoska pletenica

  Skrivnost tkanja je polaganje pramenov drug pod drugega:

  1. Najprej morate lase dobro česati.
  2. Na tem mestu ločite velik pramen od celotne mase las. Kje se bo začelo tkanje (v templju, na čelu, ob kroni).
  3. Izbrani pramen razdelite na 3 enake dele.
  4. Zavijte po shemi: levi pramen postavite pod sredino, desno pod sredino in tako naprej.
  5. Občasno poberite: levi pramen dopolnite s tankim pramenom na levi, desni pramen na desni. Tako bodo postopoma vsi lasje v pletenici..
  6. Pričesko na koncu pritrdite z elastičnim trakom ali lasnikom.
  7. Nežno povlecite vsako povezavo pletenice, da bodo videti enake velikosti.

  Pričeska s pletenicami za srednje lase je lahko s spuščenimi ali pletenimi šiška. V drugem primeru morate pletati s čela.

  Pleten s snopom

  Tako za srednje in dolge lase lahko svojo pričesko dopolnite z lepimi dodatki, dodatnimi pletenicami, voluminoznim kupom. Styling primeren za posebne priložnosti.

  Algoritem za ustvarjanje frizure z visokim popkom:

  1. Na vratu ločite 3 pramene, kjer je osnova rasti las.
  2. Pleteni konico potegnite navzgor, včasih pa zgrabite nove stranske pramene.
  3. Ko pridete do mesta, kjer želite narediti šop, lase zavarujte z elastičnim trakom.
  4. Oblikujte zajček tako, da lase zvijete v zapor ali uporabite frizerski obroč.
  5. Pritrdite žarek s pomočjo lasnic ali nevidnih zatičev.
  6. Za dolgotrajen učinek uporabite lak za lase.

  Bolje je, da bi pustile nedotaknjene. Izjema so dolge ali rastoče šiške, v tem primeru se lahko v lepem valu položi na svojo stran..

  Grška pletenica

  Tkanine v grškem slogu so vedno ohlapne, v njih ni tesnih elementov. To je odlična možnost za vsakodnevno nošenje, saj je videti zadržana, a prefinjena in vsako dekle s tkalskimi veščinami lahko plete grško pletenico.

  Možnost stajlinga je videti impresivno in pušča ob strani:

  1. Del ob strani.
  2. Večino las razdelite na 3 pramene in začnite francosko pletenico, tako da se izmenično lovijo s čela in krone.
  3. V bližini ušesa, na nasprotni strani, vzemite ključavnico in jo zasukajte z glavnino las.
  4. Nadaljujte tkanje z navadnim spikeletom.
  5. Zberite kodre skupaj s strani tkanja.
  6. Pletene pramene iz pletenice s strani čela v glavno pletenico.
  7. Nadaljujte spikelet, včasih pa naredite lepljenje na obeh straneh.
  8. Zavarujte z elastičnim trakom v barvi las.
  9. Pletenica naj bo voluminozna in jo ostri z uporabo glavnega glavnika.
  10. Namestitev rahlo pritrdite z lakom.

  Če imate šiška in njegova dolžina vam omogoča, da lase pletate v pletenico, potem je bolje, da naredite prav to. Grška pletenica je videti lepša z odprtim čelom.

  Ribji rep

  Pričeska s pletenicami, ki jo tako ljubijo dekleta, je ravno primerna za mlade in zelo mlade ženske. Drugo ime za tkanje za dolge in srednje lase je "spikelet".

  Obstaja več možnosti, s katerimi lahko začnete pigtail (s krošnje, s čela, iz templja ali z visokega repa), vendar tehnika ostaja enaka:

  1. Lase dobro počešite, za lažje pletenje jih lahko razpršite z razpršilom ali vodo.
  2. Celotno prostornino razdelite na 2 enaka dela.
  3. Z desne strani, skrajnega desnega roba, vzemite tanko pramen in ga prestavite na nasprotno stran.
  4. Z leve strani izberite enako tanek pramen z levega roba in ga povežite z desno na nasprotni strani.
  5. Torej izmenično ponovite točki 3 in 4.
  6. Na koncu pletenice pritrdite z elastičnim trakom ali drugo sponko.
  7. Če želite pričeski dodati volumen, lahko pigtail nekoliko potegnete na stranice..

  Šiške lahko odstranite nazaj ali vstran z lakom ali nevidno.

  Elastične pletenice

  Styling je ustvarjen za srednje in dolge lase, njegova izdelava pa bo trajala največ 15 minut. Tkanje se tukaj praktično ne uporablja, vendar so potrebni majhni silikonski gumijasti trakovi.

  Navodila:

  1. Najprej morate česati celotno maso las nazaj.
  2. Naredite vodoravni prerez (od ušesa do ušesa), izberite majhen pramen in ga pritrdite s silikonskim gumijastim trakom.
  3. Nekoliko nižje naredite popolnoma enak rep, tako da lase vstavite v prejšnji.
  4. Za drugim elastičnim trakom naredite vdolbino, da vanj napnete konec repa.
  5. Zavrtite rep vzdolž osi.
  6. Nato nadaljujte po shemi: spodaj naredite majhne repo in jih izklopite.
  7. Varno na koncu.
  8. Nastale kodre nežno raztegnite s prsti.

  Šiške je treba potegniti nazaj skupaj s preostalimi lasmi. Če želite to narediti, lahko uporabite peno, mousse ali lak za lase..

  Slap

  Lepa pričeska samo spominja na slap, kjer curljajo kodri, padajo. Pričeska je bolj primerna za izhod ali hojo kot za vsakodnevno nošenje. Njegova glavna prednost je, da je primeren za katero koli dolžino las..

  To je enostavno narediti:

  1. Lase morate temeljito česati.
  2. Na levi ali desni strani izberite 3 pramene in začnite navadno pletenico.
  3. Nadalje, ne tkajte zgornjega pramena v pigtail, to bo prvi del "slapu".
  4. Na naslednji stopnji vzemite pramen las od spodaj (od samega tkanja) in nadaljujte z običajno pletenico, vendar sprostite zgornjo ključavnico.
  5. Nadaljujte po shemi, tako da zgornji pramen pustite prosto in ga zamenjate s pramenom izpod pletenice.
  6. Pletenico pritrdite z elastičnim trakom ali čudovito sponko za lase.
  7. Curl las konča.

  Bolje je, če je mogoče, odstranite šiška, saj se bo lepota "slapa" izgubila.

  Mali zmaj

  Tkanje je ime dobilo z razlogom: če pogledate pletenico s strani, bo spominjal na obris zmajeve glave.

  Toda za tako strašnim imenom za styling se skriva udobna pletenica, ki je ni težko izvesti:

  1. Lasje morate česati nazaj.
  2. Na čelu ali na kroni (odvisno od tega, kje želite začeti pletenico) izberite pramen in ga razdelite na 3 enake dele.
  3. Začnite z tkanjem navadne pletenice.
  4. Na naslednji stopnji tkanja izberite pramen na levi strani in ga dodajte glavnemu tkanju.
  5. Nadalje - enako na desni strani.
  6. Nadaljujte s pletenicami, izmenično na levi in ​​desni strani.
  7. Konec pritrdite z elastičnim trakom ali ga zložite v sveženj in ga pritrdite z zatiči.
  8. Da bi tkanje postalo voluminozno in ohlapnejše, je dovolj, da pletenico rahlo potegnete v različne smeri.

  Lastniki šiška ga lahko pustijo nespremenjenega, le previdno in lepo ga morate položiti.

  Oblečene pletenice so zelo nenavadne, zračne, vendar zapletene v izvedbi. Lasje, ki so pleteni v odprtem slogu, izgledajo kot čipke in izgledajo elegantno.

  1. Lase morate dobro česati in izdelek za styling nanesti po celotni dolžini. Tako bodo kodri poslušni in ne bodo ušli iz las.
  2. Na kroni izberite 3 pramene.
  3. Začnite obrnjeno francosko pletenico tako, da zavežete pramene pod pletenico.
  4. Ko greste skozi več vezi, z ostrim glavnikom ustavite in prelivajte nastale elemente. Poskusite čim bolj ločiti pramene drug od drugega.
  5. Na enak način zavijte še nekaj povezav in znova obesite zanke..
  6. Na koncu pletenice naredite pritrdilni element in lase okrasite z nežnim lasnikom ali rožami.

  Šiške lahko pustite v odprti pletenici ali pa jih odstranite.

  Venec

  Ta romantična postava daje več naravnosti, poudarja naravne lepote svojega lastnika..

  Sami ga lahko pletate z navodili:

  1. Za začetek lase razdelite s prerezom na sredini glave na 2 enaka dela.
  2. Od sredine do koncev kodrov nanesite teksturni sprej ali mousse.
  3. Na levi strani zavijte trilico s tremi prameni (sega od ušesa do koncev las).
  4. Naredite pritrdilni element z elastičnim trakom.
  5. Naredite enako na desni strani..
  6. Dvignite levo pletenico navzgor in jo položite vzdolž glave vzdolž črte venca, dokler je dovolj dolžine.
  7. Pletenico pripnite z nevidnostjo in rep dobro pritrdite.
  8. Desno pletenico položite na enak način, medtem ko pokrijete vrh leve pletenice, da nastane ovala.
  9. Izvlecite nekaj kodrov na straneh, da dodate malo nežnosti sliki.

  Bolje je skriti šiške, prišiti na stran ali tkati v pletenico, če dolžina omogoča.

  Kača

  Razigrana mladinska pričeska je bolj primerna za šolarke in študente.

  Izvaja se po načrtu:

  1. Tkanje lahko začnete z desne ali leve strani.
  2. Izberite 2 pramena z območja krošnje in križite, začnite tesno tkanje.
  3. V sredino dodajte še 1 pramen, nato ponovno vzemite 2 pramena (blizu templja) in prekrižite.
  4. Dodajte še tretji pramen.
  5. Nadaljujte s pletenicami s tremi pletenicami do nasprotnega ušesa.
  6. Iz pletenice naredite ovinek in tkanje obrnite na drugo stran.
  7. Nadaljujte, dokler se dolžina las ne konča.
  8. Tkanje pritrdite z elastičnim trakom ali ga zavijte v sveženj z lasnicami.

  Če obstaja šiška, potem bo primerno, da ga pustite, rahlo položite z lakom ali mousseom.

  Zizi z barvnim kanekalonom

  Te pletenice imenujejo tudi "afriške pletenice", saj imajo očitno podobnost pričeskam afriških plemen. To so zelo tanke pletenice, v katere so vpletena večbarvna umetna vlakna. Zaradi tega je pričeska videti svetlejša in privlačnejša..

  1. Lase krtačite zelo previdno.
  2. Zberite celotno maso kodrov s sponkami, pri čemer pustite samo 1 vodoravno vrsto las, iz katere se bo začelo tkanje.
  3. Levo vrstico z vodoravnimi črtami razdelite na majhne pramene in jih zavite v snop, pritrdite z elastičnim trakom.
  4. Vsak sveženj odvijte posebej, ko pletenje napreduje.
  5. Na prvi pramen nanesite kanekalon, tako da je spoj na sredini celotne dolžine umetnega materiala.
  6. Zavijte tako, da dva konca tvorita konce kanekalona, ​​tretji pa oblikujete lastne lase.
  7. Nadaljujte s postopkom, tako da si ustvarite vezi s silikonskimi gumijastimi trakovi v barvi las.
  8. Naslednjo vodoravno vrstico ločite in zavijte dalje.

  Zizi ne pomeni šiška, ampak pomeni dolgo nošenje. Zato je, preden začnete nositi novo pričesko, bolje, da zrastete šiške in pletete te lase v pletenice..

  Krona

  Romantične in ženstvene pletenice okoli glave ni težko tkati. Lahko ga dopolnimo s cvetjem ali občutljivimi dodatki za lase.

  Kako narediti:

  1. Lase razdelite na 2 enaka dela.
  2. Na obeh straneh začnite običajno pletenico, gibanje pa naj bo od zadnjega dela glave do obraza.
  3. Varno na koncu.
  4. Enako storite z drugim delom las..
  5. Pletenice bi morale izgledati nekoliko čudno.
  6. Pletenice razporedite po vrhu "krošnje", tako da na vrh postavite lepšo.
  7. Pričesko pritrdite z nevidnostjo in lakom.
  8. Nekaj ​​kodrov, ki so prišli iz stajlinga, bo pričeski prineslo rahlo malomarnost. Tako bo krona izgledala bolj naravno..

  Lastniki šiška ga lahko malo českajo na stran, odpirajo čelo. Za pritrditev je primerna pena ali mousse.

  Zvijanje

  Ime te zvite pletenice prihaja iz angleškega jezika.

  Zanimivo "igrivo" različico lahko na eni strani prepletete z šiška:

  1. Naredite stransko ločitev in lase nekoliko počešite na hrbtni strani glave.
  2. Celotno maso las pošljite na eno ramo, odvisno od katere strani je ločitev obrnjena.
  3. Na sami podlagi razreza izberite 2 enaka pramena.
  4. Odstranite oddaljeni pramen pod sprednjim in jih zvijte skupaj, tako da se mesta zamenjajo.
  5. Od ostalega vzemite nekaj ohlapnih las in jih dodajte spredaj.
  6. Spet zasukajte, a zdaj za 180 stopinj.
  7. Nadaljujte po shemi: obrnite za 180 stopinj in nato poberite novo pramen.
  8. Pritrdite pletenico na koncu. Morala bi biti svobodna.
  9. Če pramen izpade z nasprotne strani, ki ni dosegel nasprotne strani, ni strašljiv, nasprotno, bo dal stylingu dodaten čar.

  Izvirne počitniške pričeske s pletenicami za srednje lase

  Veliko možnosti pletenic za lase srednje dolžine je mogoče uporabiti ne le v vsakdanjem življenju, ampak tudi ob praznični priložnosti. Glavna stvar je, da "oblečete" svoje najljubše stajlinge, in to sploh ni težko storiti.

  ImeOpis
  Lasni dodatkiVse vrste lasnic, glavnikov, tiaras, lepih lasnic. Njihova izbira je ogromna, in če želite uspešno izbrati to ali ono dodatno opremo, morate takoj razmisliti o celotni podobi. Bolje je izbrati barvo za oblačila, odtenki naj bodo v harmoniji.
  RožeLahko so umetni ali živi. Prva možnost traja celoten dopust in je lažje pritrditi na frizuro. Je bolj trpežna in zanesljiva. Druga možnost - uporaba svežega cvetja - zagotavlja več izbire za let domišljije, poleg tega pa je videti bolj naravno, organsko.
  PermPigtails se lahko kombinirajo z kodri in kodri in videz se takoj spremeni, pričeska postane bolj slovesna, praznična. Tudi prameni, ki so prišli iz stajlinga, zaviti z curling likalnikom, bodo sliko že dodali eleganco.
  Kompleksni lasni elementi, pleteni elementiKošare, loki, vrtnice, valovi, kodri - vse to naredi stajling lepši. Francosko pletenico lahko kombinirate z elementom, kot je cvet.
  Flis, volumenV vsakdanjem življenju dekleta skoraj ne uporabljajo bouffant na laseh, za počitnice pa je kot nalašč, saj bo v kombinaciji s koso dodatni volumen videti praznično.

  Dekleta ne smejo preobremeniti pričeske s pletenicami z več nakita hkrati. Za srednje lase lahko naredite veliko zanimivih stajlingov tako za zelo mlade kot starejše ženske..