Lepe pričeske s pletenicami za srednje lase

Nekateri pripadnice nežnejšega spola verjamejo, da je nemogoče narediti lepo pričesko z uporabo pletenic za srednje dolge lase. To sploh ni tako. Frizerji in stilisti so izumili veliko neverjetnega in čudovitega stajlinga, ki združuje vse vrste pletenic z drugimi elementi (kodri, pletenice, ohlapni lasje in podobno), ki si jih lahko ustvarite doma. Vse, kar potrebujete, je želja in malo trma, da ne obupate, če se prvič kaj izkaže, ne tako kot na sliki. Spodnje podrobnosti so opisane najbolj zanimive in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase..

Zgodna žemljica s pletenicami

Prefinjen, a zelo preprost šop, vezan z dvema francoskima pletenicama na straneh - kot nalašč za lase srednje dolžine. Ta pričeska s pletenicami je primerna za vse priložnosti..

Kako ustvariti:

  Najprej morate previdno česati lase, tako da so enakomerno razporejeni vzdolž linije rasti. S kazalcem potegnite od središčne točke vzdolž čela vzdolž ušes do zadnje strani glave, pri tem pa ločite približno polovico celotne mase las in pustite malo na vseh straneh. Zajeto maso razdelite na dve polovici in zavite eno pod drugo ter jo zabodite z nevidno. Za vsakim ušesom naredite navpični del, tako da vse ohlapne lase razdelite na tri dele (hrbet in stran).
  Zadnji del zberite z nevidnim elastičnim trakom v repu in ga tesneje privijte. Naravnajte pletenico iz repa in jo raztegnite, da bo bolj voluminozna. Pletenico zasukajte okoli svoje osi in tako oblikujete snop. Dobro je, da ga pritrdite z več zatiči, jih skrijete v notranjost. Na enem od stranskih delov, ki je prost, ločite od zgoraj tanko pramen in začnite tkati francosko pletenico. Ko se premikate navzdol, nenehno dodajajte nove pramene, ki grabijo skrajne lase z obraza.
  Pletite pletenico, dokler rahlih las ne zmanjka, nato pa jo nevidno pritrdite nad šopkom in jo razgrnite. Enako storite na drugi strani obraza. Preostale konce stranskih pletenic zategnite z obroči, položite in pritrdite z zatiči na dnu svežnja.

Nizozemski pleten venec

Ta način tkanja venca iz nizozemske pletenice je najpreprostejši in najlažji za doma, tudi na srednje dolgih laseh..

  Lase počešite s čopičem, češite hrbtni del na eno stran. Vzemite majhen pramen s čela, iz njegovih treh delov, začnite pleteti nizozemsko pletenico okoli glave. Pramene je treba postaviti med seboj in jim dodati nove iz ohlapnih las.
  Pletejte nizozemsko pletenico, dokler rahlih las ne zmanjka (približno na sredini vratu). Pletajte vzdolž celotne dolžine las kot navadno pletenico in zavežite konec z nevidnim elastičnim trakom. Pletenico ovijemo okoli glave na strani, kjer ni tkanja, konico skrijemo pod začetkom pletenice in jo zavarujemo z nevidnostjo, prikrivajo jo v notranjosti.

Čudovit stajling dveh vzporednih nizozemskih pletenic

Ta pričeska je odlična možnost za tiste dame, katerih lasje komaj segajo do ramen. Takšno lepoto lahko pletate za delo, za študij, za obisk in za počitnice.

  Lase razdelite na dva dela z osrednjim navpičnim ločevanjem, en del zberite v konjski rep. Na drugi polovici začnite tkati nizozemsko pletenico, dodajte dodatne pramene in se pomaknite najprej na zadnji del glave, nato pa na podlago vratu. Na koncu zavijte in zavežite.
  Enako storite z drugo polovico las. Eno od pletenic zasukajte okoli svoje osi, skrijete konec navznoter. Moral bi dobiti kup. Drugi pigtail položite enako na prvega, pri čemer ne pozabite vse pritrditi z lasnicami na več mestih. Skrijte štrleče konce in jih zabodite. Slogi dodajte glasnost tako, da pletenico napnete po celotni glavi.

Očarljiv vzorec pletenice

Ta pletenica pričeska najbolje deluje na laseh srednje dolžine. Pleten vzorec je mogoče kombinirati tako z ohlapnimi lasmi kot repom.

  Lase počešite z glavnikom in delite stran do krošnje. Ločite majhen odsek in začnite pletati tanko francosko pletenico. Ko pride drugič do pramena, ki je najbolj oddaljen od obraza, ga je treba vreči navzgor in ga pritrditi s sponko. Na svojem mestu dodajte ključavnico las iz proste mase, nadaljujte s tkanjem. Nato pramen vržete najbližje obrazu in mu morate dodati majhno količino las, pobranih blizu obraza..
  Pramen postavite najbolj oddaljeno od obraza in na njegovo mesto spustite pramen, ki je bil prej odstranjen. Odmaknite pramen od prsta navzgor in ga tudi zavarujte s sponko. Nadaljujte s pletenjem, tako da najprej dodate še eno prosto maso las na daleč, nato pa na najbližji pramen z obraza. Nato spet zamenjamo oddaljeni pramen z vrha in nadaljujemo s tkanjem, ne pozabimo dodati novih las, ujetih pod njim, tistim, ki so postali oddaljeni.
  V skladu s to shemo pletenico zavijte do ušesa in nato pletajte z običajno pletenico. Rezine nežno izvlecite s strani pletenice daleč od obraza, tako da postanejo odprte. Pletenico vrnite nazaj, jo pritrdite na glavo in odmerite, kam sega njen prosti del. Na tem mestu zgrabite majhen pramen in ga zavežite v repu skupaj s pletenico. Potegnite pramen iz elastike, dokler pletenica ne leži vzdolž glave. Razširite ohlapne lase, da skrijete ohlapen konec pletenice.

Simpatična lasna ušesa z dvema obrnjeno pletenico

Ta pričeska bo ustrezala tako zelo mladim lastnikom las srednje dolžine kot veselim starejšim dekletom z veselim in igrivim značajem. Poleg tega so takšni prameni nov svetovni trend za zimo 2018..

To se naredi takole:

  Nagnite glavo navzdol in previdno počešite vse lase naprej. Razdelite jih na dva dela navpično od vratu do zadnjega dela glave, začasno odstranite enega od delov v repu. Na drugem delu zavijte obrnjeno francosko pletenico, začenši z vratu in se pomaknite na zadnji del glave. Lasje občasno primite z obeh strani in jih dodajte k pletenici. Zavijte na zadnji del glave in zavežite rep, s čimer pritrdite pletenico, ki jo je nato treba puhati.
  Enako storite z drugo polovico las. Tako lahko že nosite svoje lase, puščate repe. Če želite ustvariti luštna ušesa, je treba vsak rep česati za puhove in oviti okoli sebe, tako da tvori žemljo. Za pritrditev lahko uporabite zatiči, nevidne ali prozorne silikonske gumijaste trakove.

Lasje in pletenice za lase

Obrnjena pletenica z lasnim lokom bo videti zelo zanimivo. Poleg tega je ta pričeska odlična za srednje dolge lase in jo je enostavno narediti doma sami..

  Nagnite glavo naprej in od vratu do vratu, zavežite francosko pletenico, obrnjeno navznoter. Zberite ga v konjski rep skupaj s preostalimi lasmi. Lase zadnjič potegnite v konjski rep, potegnite ga le na polovici elastike. Nastali sveženj razdelite na dve polovici, ne da bi se dotaknili prostega konca.
  Pritrdite jih z nevidnimi na obeh straneh elastike, ki tvorijo lok. Preostali konec vrzite naprej med polovice premca in ga raztegnite nazaj pod lase z lasnim pramenom ali (če je kratek) samo vrzite naprej in ga pritrdite z nevidnim vozlom, da simulirate vozel. Nevidno ga pritrdite in skrijete pod lokom (lahko ga zvijete naokoli, tako da ga pletate v pletenico). Razprite celotno pričesko in jo posujte z lakom. Ista pričeska se lahko izvede v dvojniku (dva loka in dva pigtails), predhodno si lase razdeli na polovico od vratu do čela in opravi vse korake na vsaki polovici posebej.

Elegantna spikelet

Zelo preprosta, a neverjetno lepa pričeska, ki jo lahko naredite tako za delo kot za svojo poroko.

  Lase temeljito počešite in razdelite na stran, tako da lase razdelite na dva dela, od katerih je eden večji. Lase obdelajte z mousse ali navadno vodo, da bodo bolj obvladljivi. Na strani z več lasmi vzemite srednji pramen iz templja in ga razdelite na dva. Začnite tkati voluminozni spikelet (prameni so postavljeni pod dno), rezine pa niso čisto majhne (ločite približno polovico od enega pramena in položite pod drugo, nato pa enako z drugim). Z vsakim tkanjem dodajte več las v pramen in jih izmenično zgrabite na vsaki strani spikeleta.
  Tkajte, dokler vam ne zmanjka las (približno od templja do ušesa na nasprotni strani glave). Na konico zavijte z navadnim spikeletom in kljuko z elastičnim trakom (po možnosti prozornim). Šeklet raztegnite tako, da se izkaže, da je volumen in puhast. Zavijte ga s konice v nasprotni smeri od ušesa, lepo ga položite in zalepite z lasnicami.

Pletenico je izumil genij, saj z njim lahko naredite morje neverjetnih pričesk, vključno z lasmi srednje dolžine.

Delamo pričeske s pletenicami za srednje lase

Letošnje leto 2018 je polno najrazličnejših podob, pričesk in skrajnih podob. Tudi slog boho ne ostane neopažen, ki združuje nezdružljive elemente: klasiko in občutljivo večerno obleko, čipke in šal, pa tudi ogromno koncentracijo tkal in pletenic. Da bi sledili sodobnim fashionistam, vam predstavljamo članek, ki bo informativno opisal pričeske s pletenicami za srednje lase.

Preproste pričeske s pletenicami za srednje lase

Vsako dekle je vsaj enkrat pomislilo, da bi ustvarilo edinstveno pričesko. Tukaj bomo govorili o vsakodnevnih pričeskah s pletenicami za srednje lase, kar lahko storijo celo začetniki. Lahko jih imenujemo tudi express - styling, ki bo potreboval zelo malo časa za tkanje..

"Originalna Malvina"

Predstavljajte si, danes imate poseben dan in sploh niste pripravljeni. Dodeljena naloga ne prenaša zamude, zato imate dobesedno nekaj minut, da stvari uredite po glavi. Kaj lahko v tem primeru pomaga? Čudovita pričeska "Malvina" z ribjim repom, katerega postopek ustvarjanja je izjemno preprost:

 • Na desni in levi strani zagrabimo dva pramena;
 • Iz njih oblikujemo snope, ki se na zadnji strani glave povezujejo z majhnim elastičnim trakom;
 • Rep razdelite na polovico in tkajte različico ribje pletenice.

Takšna lahka pričeska bo lepo videti na laseh katere koli dolžine, celo dolžine ramen.

Pravzaprav obstaja veliko tehnik tkanja ribjih pletenic, toda tu bo upoštevana najbolj priročna in preprosta:

 1. Pri pletenju bo prednost, če lahko odsev vidite s hrbtne strani glave. Če želite to narediti, postavite ogledala drug drugemu..
 2. Lase počešite s čopičem in jih razdelite na polovico.
 3. Na obeh straneh izberemo pramen, širine približno 2-3 cm.
 4. Prečkamo jih z gibanjem rok..
 5. Tkanje držimo z eno roko, z drugo pa na obeh straneh izberemo podoben pramen in ga prekrižamo z vrhom.
 6. Zamenjajte roke, ločite pramen od druge strani. Prav tako ga prekrižamo s prejšnjim.
 7. Pletenico naredimo na želeno dolžino, nenehno izmenično sestavljamo stranice, prečkamo pramene.
 8. Konico tesno privijte z elastičnim trakom.

Priporočljivo je tudi, da si ogledate video posnetek, v katerem čarovnik korak za korakom komentira postopek tkanja spikelet.

Tkanje pletenic za srednje lase - video

Po vrnitvi na pričesko, ko je pletenica pripravljena, lahko nekoliko sprostite povezave in tako ustvarite tridimenzionalni učinek. Če razumete, da je ostalo malo prostega časa, zasukajte pramene na curling likalniku in tako ustvarite ekspresivno stajling. Toda tudi brez kodrov ta pričeska s pletenicami na srednjih laseh izgleda elegantno.

Grška pletenica

Naslednja lepa pletenica za srednje lase, katere fotografija prikazuje enako privlačno pričesko, je grška pletenica. Za uresničitev te čudovite in preproste frizure najprej naredimo raven del od krone glave do templjev. Lahko ga začnete nekoliko nižje. Od ločitve se začne spikelet, ki je narejen na dva načina:

 1. Vsi lasje so izbrani vzdolž roba v spikelet od krone do obraza.
 2. Iz las, ki rastejo z obraza, je pletena ozka pletenica. Glavne pramene niso tkane v spikelet, preprosto jih je mogoče zbrati v repu.

Lepa grška pletenica se konča tudi na različne načine:

 • Ali pa je krona narejena od enega ušesa do drugega. V tem primeru se pigtail vtakne v bližini drugega ušesa in pritrdi z okrasnim lasnikom. Spuščajoči se kodri ostajajo v istem položaju, kar bo pričeski dalo čar in edinstvenost. In če se prameni tudi ukrivijo, potem je to zagotovo naša zmaga.
 • Krona je lahko okrogla. Tkanje se nadaljuje po celotni glavi in ​​konča tam, kjer se je začelo. Ta možnost je bolj natančna. Vsi ohlapni lasje so v krogu vezani v šilček, ogrinjalo za olje pa je okrašeno z velikim lasnim pramenom.

Potem, ko je pričeska dobila ustrezen videz, jo poškropimo z lakom..

Tu je mogoče videti veliko lepih grških stajlingov.

Zmajeva pletenica - vzorec tkanja

Druga pletenica za srednje lase, korak za korakom fotografija, ki prikazuje, je upodobljena kot tkanje, imenovano "zmaj". Pričeska je zelo udobna v vsakem smislu: v službi, športu ali doma.

Zmajeva pletenica je univerzalna in ustreza popolnoma vsaki starosti. Po česanju las navlažite z vodo. Zaradi tega bodo prameni bolj poslušni in ranljivi. Enakomerna ločitev je narejena od enega ušesa do drugega. Prameni v predelu čela so razdeljeni na tri enake dele. Levi pramen je nameščen na srednjem in prekrit z desnim pramenom. V skladu s to tehniko je tkanje pripeljano do samega konca. Rep je pritrjen z gumijastim trakom ali okrasom.

4 pramen pletenice

Tkanje pletenic za lase srednje dolžine je najbolj priročen element za ustvarjanje pričeske. Ker vam prameni ne zdrsnejo iz rok in se hkrati ne boste zapletli v njih. Čudovita in preprosta pričeska s pletenicami s 4 prameni. Izvede se preprosto in nezapleteno..

Celotno glavo razdelimo na štiri pramene in v vsaki roki držimo dva curla. Najprej se prečkata prvi in ​​drugi pramen, nato tretji in četrti. Po tem prečkamo pramene, ki se pojavijo v središču kompozicije. Nadalje se po vrsti ponavljata korak 1 in korak 2. Če svoji pričeski dodate večbarvne trakove, potem bo prevzel povsem drugo stran: svetlejši in izraznejši.

Lepe in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase

Diagonalna francoska pletenica

Čudovita pletenica za srednje lase, fotografija katere vidite spodaj, je diagonalno pletenje z oprijemom. Drži romantike in prefinjenosti frizure. Pletenica je tkana strogo diagonalno do samega konca. Konica naj ostane minimalna. Prosti del pletenice je zasukan v vozel in pritrjen z nevidnostjo. Nastali vzorec je nekoliko podoben neobarvani vrtnici. Izgleda privlačno.

Enostavna pletenica pletenic

Tkanje pletenic za srednje lase na sebi pomeni samokontrolo in potrpljenje. Možnost tkanja, ki bo vedno v modi, bo videti odlično. Lasje so razdeljene na štiri dele tako, da so sprednji prameni nekoliko tanjši od ostalih 2. Nato so pletenice pletene iz vsakega dela in pritrjene z elastičnim trakom. Modrost pričeske je v njenem nadaljnjem stylingu. Bodite pozorni na fotografijo, prav v tem zaporedju so pigtails pritrjeni.

V 6. koraku sta na nasprotnih straneh pritrjena dva tanka pigtails. Nato pigtail zložite na pol na desni strani in ga pritrdite na levi, pritrdite ga na obe strani. Enako storimo z levim tkanjem..

Pričeska za košarico - fotografija po korakih

Pletenico pričesko za srednje lase je treba narediti z ljubeznijo in strahospoštovanjem. Potem bodo kodri poslušni in se lepo zlivali v predvideno podobo. Naslednja pričeska za srednje lase se začne s francosko pletenico po celotni glavi. Takoj, ko konec doseže nasprotni tempelj, se nadaljuje tkanje navadne pletenice, saj preprosto ne bo nobenih pramenov. Konica je skrita pod krošnjo in zavarovana z lasnicami. Različica te pričeske s pletenicami je zelo zabavna in zanimiva. Mimogrede, lahko ga uporabljate tako na dolgih kot na kratkih laseh. In kolumnist ne bo nikoli ugibal o naravni dolžini las..

Tkanina po korakih bo poenostavila vašo nalogo in vaše delo naredila bolj prijetno.

Kot lahko vidite na fotografiji, so v postopek vključene tudi šiške. A tako se združi v splošno pletenico, njena prisotnost ne moti slike.

Čeden konjski rep z volumnom na zadnji strani glave

Zamislite si in eksperimentirajte s stylingom. Lepe in preproste pričeske praviloma prihajajo iz misli. Po ogledu nekaj stajlingov lahko kombinirate metode in oblikujete svojo novo in individualno podobo. Tu je primer takšne mešanice: ena francoska pletenica je tkana, na primer, na levi strani in na zadnji strani glave. Preostali lasje so zbrani v konjski rep skupaj s tem pletenjem..

Ta pričeska s pletenicami za srednje lase izgleda igrivo in nenavadno. Repa se lahko vključi tudi v delo, tako da iz njega naredimo klasičen pigtail. Tako dobite neke vrste enostransko tkanje.

Možnosti za lepe in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase so ogromen vir novega znanja. Ker je absolutno katerokoli mojstrovino mogoče izvesti na glavi, ne da bi sploh pogledali v salon.

Naslednji in zelo lep stajling nam prikazuje fotografija..

Izgleda neverjetno. Narejen je reden visok rep in pritrjen z elastičnim trakom. Nato en pramen, ki je potreben za tkanje, pustimo na stran, iz preostalega dela pa pritrdimo volumetričen sveženj. Navadna pletenica je tkana iz prostega pramena, vanjo pa je zavit snop. Konja lahko popravite s katerim koli dodatkom za lase. Odlična izbira bi bile lasnice v obliki tridimenzionalnih cvetov ali lokov..

Pričeske s cvetjem

Naši dragi bralci. Ne pozabite, da je lahko vsaka pričeska okrašena. Nato bo prevzela bolj živahen videz in nehala očarljivo gledati nase..

Če imate sveže cvetje, ki ga ne moti, okrasite tkanje. Pričeske s cvetjem dodajo ženskost in lepoto.

Kako tkati super modne in svetle pletenice s kanekalonom poglejte tukaj.

Vrstni red na glavi je znak dobrega okusa. Toda pretirana razbarvanost in kombinacija različnih pričesk nihče ni odpovedal. Za konec bi rad dodal še eno video vadnico, ki prikazuje pletenje za srednje lase..

64 modnih pletenic za lase srednje dolžine: fotografije in lekcije

Ko gre za stilske pričeske za srednje lase, najprej pridejo na pamet pletenice. Vsi so tako različni in izvirni. Danes obstaja več kot 50 različnih tkal, vključno s "spikelet", "francosko pletenico", "reverse", "classic" itd. Pigtails lahko radikalno spremenijo slog svojega lastnika in sliko dodajo ženskost, lahkotnost in zračnost. Pletenice so primerne tako za dekleta kot odrasle ženske. Omogočajo vam, da čim bolj odprete obraz in poudarite njegovo svežino in lepoto..

Vsebina:

Priljubljeni vzorci pletenic za dekleta in dekleta

Pletenice za dekleta so izdelane v različnih tehnikah. Danes lahko v internetu najdete lekcije o tkanju znanih blogerjev in frizerjev. Najbolj priljubljena možnost je francoska pletenica. Priljubljenost takega tkanja je razumljiva. Je enostaven za oblikovanje in primeren za vsakodnevno obrabo. Če pogledate diagram, lahko vidite, da se pletenje začne z vrha glave. Na začetku se vzamejo tri pramene. Prva faza je zelo podobna tkanju klasične pletenice s tremi prameni. Toda že na drugi stopnji je mogoče opaziti razlike. Če je klasična pletenica pletena iz treh pramenov, potem je francoska pletenica pletena z grabi novimi kodri. Izkaže se čudovita risba.

Druga zanimiva možnost je ribji rep. Ta pletenica izgleda nenavadno in izvirno. Plesti ga je zelo enostavno. Če želite to narediti, morate narediti nizek ali visok rep in ga razdeliti na dva enaka dela. Nadalje se iz enega dela vzame tanka pramen in vrže v sredino, nato se tanek pramen vzame iz drugega dela in tudi vrže v sredino. To je treba nadaljevati, dokler vam ne zmanjka ohlapnih pramenov las. Konica pletenice je pritrjena z elastičnim trakom.

Pleten ribolov

Video tutorial o tkanju pletenic iz ribje kroglice

Najljubša pričeska mnogih mladih lepotic je dva zmaja. Ta pričeska izgleda bujno in ljubko. Tkane so na podlagi francoske pletenice. Če želite to narediti, so lasje razdeljeni na dva dela, ločitev je lahko enakomerna ali cikcak. Zmaji se zelo dobro držijo, ne bojijo se nobenega vetra.

Možnost pričeske z dvema pigtails

Vse pogosteje mlada dekleta raje pletenice pred običajnimi styling. Konec koncev, pigtails vam omogočajo, da dosežete želeni učinek in podarite sliko s posebnim šarmom in šarmom..

Pletenice se izvajajo ne samo na dolgih, temveč tudi na kratkih laseh. Zahvaljujoč pigtails lastnikom kratkih las ni treba trpeti z vsakodnevnim stylingom. Najpogosteje se tehnika tkalca uporablja za tkanje na kratkih laseh. Zaradi svojih lastnosti frizura izgleda voluminozno. Zlasti spikelet izgleda lepo na podolgovati bob frizuri.

Bob kvadrat s koso na strani

Pigtail možnost za dekleta ob strani

Na kratkih laseh so najlažje stranske pletenice. Različni dodatki bodo pomagali prikriti nekatere pomanjkljivosti in odstraniti odpravljene pramene: nevidnost, lasnice ali rakovice.

Tudi vsakogar najljubša francoska pletenica, ki jo je mogoče tkati "na napačni strani", ne ostane neopažena. Če dolžina las ni dovolj, potem lahko vedno uporabite nadzemne pramene. V tem primeru lahko oživite kakršne koli frizerske ideje..

Lepe pletenice za dekleta

Life hack: Kako zavesti modni pigtail zase? (fotografija korak za korakom)

Modne pletenice

Dolgi lasje so čudovit material za ustvarjanje mojstrovin. Zahvaljujoč dolgim ​​pramenom lahko pletenice pletate v različnih tehnikah.

Tisti, ki želijo podobo podariti z izvirnostjo, lahko pletejo košarico. Takšno tkanje razveseljuje s svojo graciozno izvedbo. Tkanje pramenov v zgornjem delu glave, vizualno spominja na košaro, daje nenavadno pričesko..

Odprti pigtail se ne odreče svojim položajem. Je nenavaden, a hkrati preprost za izvedbo. Značilnost tkanja je ustvarjanje čipkastega vzorca na laseh. Ta rezultat dobimo zahvaljujoč tankim zankam, ki padejo iz pletenice..

Fotografija pričeske z modnimi pletenicami

Video tutorial: Kako pleteti dve modni pletenici?

Pričeska z dvema modnima pletenicama za srednje lase: korak za korakom fotografija

Tkanje pletenic za srednje lase

Na srednjih laseh pletenice v različnih slogih izgledajo super. Boho-chic slog je v zadnjem času pridobil veliko priljubljenost. Značilnost pričeske s pletenicami je rahla neprevidnost, ki je ravno nasprotje urejenih in strogih pletenic v hollywoodskem slogu. Ta slog nima togega okvira, zato ga lahko vsako dekle ponovi sam..

Pletenica v grškem slogu bo pripomogla k ustvarjanju gracioznega videza. Izdelamo ga lahko s trakovi in ​​drugimi dodatki. Za posebno priložnost lahko pletenico okrasite s tiara, diadem ali čudovitim trakom za glavo..

Pigtails v slogu "Grunge" bodo ustrezale drznim in svetlim dekletom, ki radi stopijo v središče pozornosti. To pričesko vedno spremljajo elementi rahle malomarnosti. Če govorimo o obodu pigtail, potem ga je treba kombinirati z ohlapnimi prameni, zavitimi v kodre.

Tkanje pletenic za srednje lase: zbirka fotografij

Pričeske s pigtailingi so najbolj priljubljen način za preoblikovanje in personalizacijo vašega videza. Fotografija vam bo pomagala korak za korakom razumeti različne tehnike tkanja in jih obvladati v kratkem času..

Pričeske za srednje lase: pletenice in pletenice - kako tkati

Za dame s srednje dolžino las obstaja veliko možnosti za ustvarjanje elegantne in privlačne pričeske. Danes vse pogosteje lahko opazite, kako stilisti pri ustvarjanju pričeske uporabljajo različne elemente tkanja. Zahvaljujoč njih lahko dobite različne stajlinge, primerne za dnevni ali praznični videz..

Vsak dan

Za ustvarjanje pričeske za vsak dan je pomemben pogoj preprostost in hitrost njenega izvajanja..

Retro

Danes se je retro slog začel aktivno vnašati v sodobno življenje. Tega ne obide umetnost frizerstva. Retro pričesko s pletenicami lahko ustvarite z lastnimi rokami v skladu z naslednjim akcijskim načrtom:

 1. Lase delite z ravnim lokom, ki gre strogo v sredino. Za ustvarjanje pletenic uporabite dva kosa las.
 2. Konice privijte navznoter in jih pritrdite z gumijastimi trakovi.
 3. Pletenico, ki se nahaja na levi, položite v polkrogu, pritrdite na glavo z nevidnostjo.
 4. Spodaj desno položite pigtail. Končni styling potresemo z lakom.

Cvet z ribjim repom

Če želite ustvariti pričesko, morate zbrati vse lase, vezati nizek konjski rep. V tem primeru naj prosti prameni ostanejo blizu obraza. Pramene v repu razdelite na 4 dele. Z vsakim delom naredite ribje ribe. S prsti raztegnite tkanje in mu tako dodajte dodatno glasnost.

Prvi zunanji pigtail položite kot platišče in ga zavarujte z nevidnimi. Drugi zunanji pigtail položite eno stopnjo pod prvo od desne proti levi. Tretji element zaženite od leve proti desni. Končni pigtail mora biti zasukan in položen v sredino. Nastalo cvetje popravite z rokami in pritrdite z zatiči.

Snop s francosko pletenico

Delite lase na ravni vratu s pomočjo vodoravnega ločevanja. Zberite zgornje pramene v repu. Zavite ga v sveženj in dajte v sveženj ter ga pritrdite z zatiči. Lase, osredotočene na dnu, uporabite za ustvarjanje francoske pletenice, medtem ko tkanje las samo na vrhu.

Ko so v postopek vključene vse ohlapne pramene, nato pletenico zaključite z navadno pletenico. Ovijemo ga okoli snopa, vrh pa pritrdimo z nevidnim. Stajling lahko okrasite s cvetjem.

Kako izgleda pletenica iz 4 pramenov na fotografiji, si lahko ogledate v tem članku.

V videu v vsebini tega članka si lahko ogledate, kako izgleda pletenica iz ogrcev z elastičnimi trakovi.

Kakšen je vzorec tkanja francoske pletenice s trakom, pa tudi, kako dobro izgleda na modelih. podrobno v članku: https://opricheske.com/pricheski/p-povsednevnye/pletenie-kosy-s-lentoj-sxema.html

Kako pa so poročne pričeske videti kot pletenica ob strani, pa tudi, kako preprosta je v njenem izvajanju, bodo informacije iz članka pomagale razumeti.

Odprta pletenica

Lase je potrebno oblikovati s stranskim delom. Najprej morate delati s stranjo, kjer so prameni koncentrirani v velikih količinah. Izberite širok pramen, ga razdelite na 11 oddelkov. Skicirajte prvi odsek, ki je na levi, nad drugim.

Preskočite pod tretjo. Vrzi se na 4. in preskoči pod 5.. delajte s prvim odsekom, dokler vsi drugi ne opravijo 10. Zavarujte ga s sponko. Enako storite z drugim in preostalimi prameni. Končni element z odprtino položite blizu glave, tako da ni opaznega elastičnega traku. V pletenico lahko dodate glasnost s prsti, tako da razpletete pramene s prsti. Toda kako pride do tkanja odprtih pletenic za dolge lase, bodo informacije iz članka pomagale razumeti

Večer

Ko se deklica odpravi na zabavo, maturantski ples ali na zmenek, potem bi morala izbrati večerno različico frizure s pletenicami..

Več raven

Če želite ustvariti styling, morate lase zbrati v konjski rep, lase razdeliti na 3 dele. Začnite ustvarjati tristransko pletenico. Med tkanjem pustite ohlapne pramene na obeh straneh. Odseke raztegnite z rokami.

Z ohlapnimi lasmi ustvarite zunanjo pletenico. Na vrhu bi moralo biti. Naj bo sled.

Košarica za pletenice

To pričesko odlikuje preprostost in hitrost. Postopek je naslednji:

 1. Lase zavijte z likalnikom za curling. Razdelite jih na 5 delov. Dve naj bodo na vrhu, tri pa na dnu. Zavijte tiste pramene, ki so na vrhu, tako da ne ovirajo dela.
 2. S pomočjo spodnjih treh oddelkov ustvarite pletenice. Raztegnite jih s prsti.
 3. Oblikujte košaro. Če želite to narediti, morate pletenice zasukati drug na drugem. Tako je treba dobiti lepo tkanje. Košarico zavarujte z nevidnimi.
 4. Odvijte sprednje lase in ustvarite 2 pletenice proti zadnjem delu glave. Te elemente tkanja položite na vrh košare. Vse zavarujte z zatiči in lakom.

V obliki platišča

Česanje zadnjih pramenov. Obdelajte en pramen, ločite ga z navpičnim lopom. Razdelite ga na tri dele: 1,2,3. Začnite ustvarjati navadno pletenico. Ko dosežete raven ušesa, konico pigtail zakrijte pod preostankom pramenov in jih zavarujte z lasnico. Preostale lase zavijte v elegantne kodre. Toda kako pleteti trak za glavo sami, podrobno s fotografijo in videoposnetkom je opisano v tem članku..

Na fotografiji - pričeska v obliki platišča:

Poroka

Deklica, ki bo kmalu postala nevesta, je zelo zahtevna pri ustvarjanju slike. Pomembna je tudi pričeska. Lahko je tako ohlapna in zbrana. Za obe možnosti je predvidena uporaba pletenic..

Spit-slap

Tradicionalne pletenice je mogoče izdelati zahvaljujoč izmeničnemu vezanju treh pramenov. Obstajajo pa tudi druge možnosti za pletenice. Eden takšnih primerov bi bil slap izpljun. Bistvo stajlinga je, da se v pigtail ne uvedejo 3, temveč 2 pramena. Tretji pramen bo padal, zaradi česar se pojavi občutek pretočnega potoka. Pričeska ustvarja zelo romantičen in nežen videz. Na srednjih laseh bo slap videti dobro z velikimi kodri, ki bodo dodali volumen celotni pričeski.

Ustvarite lahko ne eno pletenico, ampak dve. Tkanje lahko poteka ne vodoravno od časovnega dela, ampak diagonalno. Konce las je mogoče narediti pretočne ali zaviti v kodre. Končni pridih frizure bo njegova dekoracija. Takoj je treba opozoriti, da pritrditev tančice na takšen stajling ne bo delovala. Okrasitev z umetnim cvetjem ali ustreznim lasnikom je odlična možnost. Za tiste, ki želite izvedeti več o tem, kako narediti slap pričesko za srednje lase, si preberite vsebino tega članka..

Grški slog

Če nevesta želi posnemati podobo grške boginje, potem morate biti pozorni na pričesko z grškimi pletenicami. Če želite ustvariti stajling, se je vredno premakniti na tkanje tradicionalne tri-vrstne pletenice. Le eno morate urediti na eni strani.

Če ima dama tanke lase, potem jih je treba voditi s tehniko brezplačnega tkanja. V procesu dela je treba lase z nasprotne strani tkati enega za drugim v skupno pletenico. Če želite dobiti pričesko v grškem slogu, okrasite pletenico s satenastim trakom, lasnicami s kroglicami ali vrtnicami. Da bi bila pričeska skladna z obleko, jo je treba narediti tudi v grškem slogu. Toda kako narediti grško pričesko z zavojem, je opisano zelo podrobno in korak za korakom v članku..

Žemlja

Za poročno pričesko je odlična možnost styling v obliki bunkice. Sliki bo dodala zadržanost in izvirnost. Poleg tega izgleda čudovito ves dan. Potrebno je pletenje pramenov na obeh straneh v pletenice in jih združiti v popek na zadnji strani glave.

Nastali sveženj lahko naredite iz odprtih pletenic. Toda za dokončanje videza je vredno izbrati prave dodatke. Ta stajling je idealen za pritrditev tančice, vendar ga bo treba pritrditi le na dnu svežnja..

Odprta zračna pletenica

Oblečene pletenice so danes zelo priljubljene za ustvarjanje poročnega videza. Ustvarijo vzdušje slovesnosti, prefinjenosti in izvirnosti. Bistvo tehnike se spušča v dejstvo, da je potrebno izvleči zanke iz ustvarjenega pigtailja, da dobimo lep odprt vzorec. To je tisto, kar vam omogoča, da stilskemu sijaju. Čipkast vzorec je kot nalašč za poročni stajling. Konce pramenov tkane v pigtail, položite v obliki svežnja, rože.

Če ga želite ustvariti, morate na sredini glave ustvariti spikelet. Usmerite ga na zadnji del glave ali ga prestavite na eno stran. Nežen in ženstven videz lahko ustvarite z odprto pletenico, okrašeno z majhnimi rosebudami, kroglicami ali lepimi lasnicami. S pomočjo pletenice v tehniki izpusta lahko ustvarite simpatičen in edinstven videz.

Francosko

To je še en eleganten in izviren poročni stajling. Njegova glavna prednost je, da ustreza vsaki obleki in ličilih. Med tkanjem morate upoštevati francosko tehniko. Če želite to narediti, izberite tri glavne pramene, v katere postopoma vključite dodatne lase na obeh straneh. Da bi bila pričeska voluminozna in bujna, je treba lase obdelati s peno ali mousse, preden začnete ustvarjati..

Če želi deklica videti nežno in hkrati nenavadno, potem je vredno uporabiti francosko pletenico, katere tkanje je nasprotno. Delo je vredno začeti s hrbtne strani glave, premakniti se na čelo. Konce pramenov položite v snop, pod katerim bo pritrjena tančica. Pletenico lahko okrasite s satenastim trakom, biserno nitjo. Toda kakšna je tehnika francoske frizure, informacije iz članka bodo pomagale razumeti.

Srednja dolžina las je primerna možnost za ustvarjanje pričesk. Paleta stajlingov je tako široka, da je mogoče izbrati dnevno in praznično možnost. Še več, ista pričeska je lahko izvirna vsak dan, če jo dopolnite z različnimi dodatki in spremenite tehniko pletenice.

Oglejte si naše vsakodnevne izbire najboljših lepotnih izdelkov

Kako lepo pletenice pletenic za srednje lase: ideje in nasveti

Lasje srednje dolžine so optimalni za poskuse s pričeskami, vključno s pletenji različnih zahtevnosti. Na takšni glavi las lahko ustvarite pravo mojstrovino ali pa se omejite na skromen stajling. Vse je odvisno od tega, zakaj ste se odločili za pletenice za srednje lase. Naš članek vam bo pomagal razumeti nianse izbire pričeske in priljubljenih tehnologij za tkanje pletenic.

Značilnosti frizure

Še vedno ne precej dolgi, vendar ne več kratki - prameni dolžine od 15 do 25 cm se z razlogom imenujejo univerzalni. Primerne so za ženske katere koli starosti, statusa, poklica in zlahka dopolnjujejo mladosten ali trden slog. Zato ima pletenje za srednje lase naslednje prednosti:

 • veliko pričesk je mogoče narediti doma - udobna dolžina vam omogoča, da to storite brez pomočnikov;
 • med križanjem zviti prameni niso toliko zmedeni kot pri dolgih laseh;
 • raznolikost načinov in možnosti tkanja omogoča natančno izbiro možnosti, ki vam najbolj ustreza;
 • styling se dobro ujema s kakršnimi koli šiška, različnimi razdelki;
 • po želji lahko naredite tesno ali voluminozno tkanje, ga dopolnite z kodri itd..

Pozor! Če imate raztrgano, diplomirano frizuro, se lahko pigtail izkaže za drsečega, saj bodo dlake iz njega odvržene. Za lepo pričesko takšne lase obdelajte s peno ali mousse. Skrivnosti popolnega stylinga za kaskadno frizuro boste našli na naši spletni strani.

Splošna priporočila

Tkanje se bo izkazalo lepo in lepo, če to naredite na čistih laseh. Lase umijte z balzamom ali balzamom, da olajšate styling. Če so prameni raztreseni v vaših rokah, jih navlažite ali obdelajte s peno, mousse. Te iste tehnike bodo odstranile statično elektriko iz vaših las..

Dodatna priporočila:

 1. Pripravite krtačo in glavnik, da oblikujete ločitev, poudarite kodre. Zaželeno je, da so izdelane iz naravnih materialov..
 2. Namestite si dve ogledali drug proti drugemu ali sedite pred rešetko. To bo pomagalo spremljati pravilnost in natančnost pletenice na zadnji strani glave, krone.
 3. Vse vrste gumijastih trakov, nevidnosti, lasnice so namenjene pritrditvi stajlinga. Če jih želite pustiti nevidne, vzemite dodatke, da se ujemajo z barvo las.
 4. Pletenice se dobro držijo čez dan. Toda pričeska bo še posebej trpežna, če pramene predhodno obdelate s sredstvom za styling. Ne jemljite ga preveč, sicer bodo vaši lasje videti kot umazani "ledeniki".
 5. Če ločite potrebno število pramenov, se prepričajte, da so enake debeline. Tanjši so kodri, bolj trpežna in gosta pletenica bo izšla..
 6. Hkrati zavrnite prepletanje premočno. Izzove bolečino v koreninski coni, izpadanje las.
 7. Tanke lase je mogoče predhodno kodrati, tudi s pomočjo valovite šobe.
 8. Naravne kodre poravnajte s sušilcem za lase s čopičem ali likalnikom. Ta nasvet je relevanten, če želite elegantno pričesko. Za modno malomarnost ga pustite takšnega, kot je.
 9. Pletenice so odličen način za odstranjevanje šiška. Kratke dlake vtaknite v trak za glavo ali "venček" nad čelom.
 10. Tkanje se bo izkazalo za voluminozno, če na koncu dela elemente pletenic nežno raztegnete s prsti. Puhavost v koreninski coni bo zagotovila razcvet.

Svet. Preden začnete pleteti, razmislite o vseh pričeskah s shemami in fotografijami. Vadite z barvnimi trakovi, prejo ali vezalkami. Ko razumete osnovno načelo vsake tehnologije, lahko začnete oblikovati pletenice na lastni glavi..

Za različne vrste obraza

Ena od prednosti las srednje dolžine je, da lahko pletate iz celotne mase kodrov ali naredite pletenico kot element za styling, tako da razrahljate preostale lase ali jih zberete v rep, šop.

Glavna težava tukaj je razumeti, katera pričeska vam bo ustrezala glede na vrsto obraza, poudarite njegove čudovite lastnosti in skriti pomanjkljivosti..

Dvignite lase s hrbtne strani glave, da določite tekoče črte tankega, gracioznega dolgega vratu.

Ovalne

Univerzalna oblika obraznega ovala je videti zasnovana za različne poskuse. Izberite katero koli pletenico. Dekleta z ovalnim obrazom gredo za visoke in nizke stajlinge, stranske, openwork tkanje, majhne pletenice itd. Pričeska mora poudariti pravilne deleže ovalne.

Okrogla

Tak obraz potrebuje vizualno "raztezanje", kar uspešno zagotavljajo voluminozne pletenice na vrhu glave, vključno z "Malim zmajem", pa tudi "venec", platišča, položena visoko nad čelo, tanki špici.

Če ste lastnik luštnih lupinastih ličnic, vendar jih želite skriti, pustite stranske pramene iz pričeske, naredite 2 neravne pletenice. Stranska ločitev, podolgovate šiške (vendar ne ravne), francosko tkanje - dodatne tehnike za ustvarjanje harmoničnega videza.

Kvadrat

Lastniki kotnega obraza gredo za kodraste, kodraste lase, oblikovane v ravno ali stransko pletenico. Če izdelujete 2 spikele, jih dopolnite z asimetričnim razrezom. Med čednimi, narezanimi lasmi in ohlapnimi, nerednimi stylingi izberite drugo možnost. Na splošno je vredno skriti čelo pod šiška (vendar ne dolgo in debelo), pa tudi pokriti ušesa. Na primer, več stranskih pletenic na eni strani.

Pravokotna

V tem primeru je dobrodošla tudi asimetrija. In tudi - dolge in voluminozne šiške, dodaten volumen v časovni regiji. Od tega, kar ne gre: visok styling, raven ločitev, gladko oblikovani lasje.

Trikotna in diamantna oblika

Tesno pletenje čez čelo bo vizualno popravilo obliko obraza v obliki trikotnika. Na dnu lahko pustite lase ohlapne in jih zvijete. Če nosite šiška, jih imejte dolge in jih tanke. Dobra rešitev je tkanje pletenic nazaj (po nizozemski tehnologiji) in jih dopolniti s prameni, ki so bili odtrgani. Visoke pričeske so nezaželene.

V obliki srca

Če so vaši lasje dovolj dolgi, jih zavijte s hrbtne strani glave. Izberite kateri koli način tkanja, ki ustreza vašim željam. Dolge šiške bodo pomagale narediti širok zgornji del obraza bolj sorazmeren..

V obliki hruške

Ne skrivajte svojih ličnic, tkajte visoke, voluminozne pletenice vzdolž krošnje, zavijte kodre, naredite stranski razplet. Vse to bo popravilo obliko obraza. Po želji dopolnite videz s podaljšanimi šiška. Ravno in gladko oblikovanje v tem primeru ne bo delovalo.

Podolgovate, ozke, dolge

Visoko položene, tanke pletenice bodo vizualno naredile obraz še ožji. Zato oblecite šiška, naredite asimetrično ločitev in velike kodre in ne pletajte po vsej glavi..

Za različne priložnosti

Izbira pričeske ni odvisna samo od značilnosti vašega videza, temveč tudi od tega, kam greste. Strogi kodeks oblačenja pri delu najpogosteje vključuje lepo urejene lase, slovesna priložnost pa vam omogoča, da preizkusite svoje najljubše dodatke in naredite tkanje neverjetne lepote. Pomembno je, da stajling ustreza vašemu slogu in je v skladu z obleko, ličili.

Vsak dan

Za vsakodnevno nošenje lahko naredite najpreprostejše in najhitrejše pričeske. Na primer, 1-2 položne ali urejene pletenice na straneh. Če vas ohlapni lasje ne motijo, pustite spodnji del takšen, kot je, in zgornji del postavite v obliki "Malvinke" ali obroča.

Če želite, ohlapne pramene navijte z curling likalnikom ali na curlers, spustite kodre na straneh. Styling za vsak dan je dober, saj ima veliko sort in ne potrebuje posebnih veščin tkanja. Še posebej, če iz gumijastih trakov izdelujete pletenice ali pigtails.

Za študij

Udobna pričeska med poukom je pomembna tako za deklico v vrtcu kot za šolarko ali učenko. Za zelo majhne princese z lasmi dolžine do ramen ali nekoliko spodaj lahko naredite kul stajling s svetlimi elastičnimi trakovi, loki, trakovi.

Za starejša dekleta bodo ustrezale stilske, zadržane možnosti: moderne ribje nohte ali nizozemsko tkanje. Naredite dve pletenici ali najprej zavijte lase v konjski rep in nato iz njega zasukajte pletenico, zavežite šilček itd. Študenti bodo cenili namerno neravne boemske pričeske, čiste pletenice v duhu odličnih študentov ali drzne stajlinge za predstavnike neformalnih trendov.

Za delo

Delovne ženske raje zbirajo svoje lase v konjski rep ali šop. Vsakega od teh elementov dopolnite s tkanjem - in videli boste, kako se spreminja vaš videz. Pletenico lahko pletate z vrha ali na zadnji strani glave in jo nato oblikujete po svojih željah. Pletena repna bunka se bo tudi popolnoma prilegala poslovnemu slogu.

Za šport in rekreacijo

Da lasje ne bi motili intenzivnih vadb ali dejavnosti na prostem, jih zavežite s templja, čela ali celo s hrbtne strani glave. V prvih dveh primerih lahko s pomočjo tkanja odstranite tudi šiška, še posebej dolge, odstranjene. Iz preostalih las (na vrhu glave ali tik spodaj) naredite 1-2 šopka ali repa.

Pričeska "Little Dragon", boksarske pletenice, pletene po nizozemski tehnologiji, bodo lase tudi med aktivnim uživanjem varno pritrdile.

Svet. Že nekaj let so priljubljene Afrokos, pletenice, tudi tiste s kanekalonom in drugimi barvnimi vložki. Preden začnete s športom, zberite majhne pigtails v konjski rep - in pričeska je pripravljena.

Praznično

Voluminozne, zračne pletenice, položene s krošnje, diagonalno, ob strani ali v obliki venca po vsej glavi, izgledajo zelo ženstveno, elegantno in romantično. Pomemben je tudi "Francoski slap", ki je kombiniran s šiška in kodri, sproščenimi na obeh straneh.

Izrazito nagnjene pričeske s kupom, s kombinacijo več vrst tkanja, vseh vrst dodatkov, izgledajo veličastno in slovesno. Zapleteni šopki in pletenice z več prameni bodo prav tako poudarili pomen trenutka in dopolnili praznični videz za datum, maturantski ples ali poroko..

Vrste tkanja

Obstaja več osnovnih tehnik oblikovanja pletenic. Vsi so precej primerni za lase srednje dolžine. Ko se naučite klasičnih in modernih načinov tkanja, boste lahko naredili pričeske različnih težavnosti.

Tradicionalna

Klasična pletenica s tremi prameni je še posebej nepogrešljiva pri vsakodnevnem stajlingu, ko morate lase hitro in lepo potegniti v pletenico. Pogosto so pletene majhne deklice. Tradicionalno spikete s tremi prameni je mogoče pletati na dva načina: tako, da kodre vržete čez vrh ali jih položite pod dno.

Francosko

Če kot spikelet tkalci izmenično dodate ohlapne lase desno in levo nanjo, dobite čudovito francosko pletenico. Lahko je tesen in volumen, položen v obliki platišča ali "zmaja", vsakdanji in pameten. Shema po korakih bo pripomogla k razumevanju posebnosti tkanja "Francozinje", ki jo ljubijo mnogi.

Mimogrede. "Francoski slapovi" so tkani na podoben način. Samo med vsakim križanjem pusti enega od kodrov prostega in namesto njega doda nov.

Nizozemščina (danščina)

Ko se naučite, kako tkati francosko pletenico, poskusite obvladati njeno obratno različico - nizozemsko tehniko. V tem primeru so pod dnom položeni dodatni prameni. Na ta način so še posebej tkane znamenite boksarske pletenice..

"Ribji rep"

Lasje za pletenje so sprva razdeljeni na 2 dela, nato pa se tanki kodri ločijo od vsakega posebej. Prekrižajo se, pri čemer dodajo glavne široke pramene. "Fishtail" je pleten iz repa ali ohlapnih las, okoli glave, diagonalno itd..

Pasovi

Niso tkanje, temveč raje zvijanje kodrov. Vizualno pričeska spominja na tesne vrvi. Vendar pa lahko naredite neprevidne, ohlapne snope tako na ravnih kot na kodrastih laseh..

Pomembna lastnost: posamezni prameni so zloženi v eno smer. Na primer od desne proti levi. Če morate te elemente zasukati med seboj, se smer spremeni (od leve proti desni). To je potrebno za varno stajling.

Iz gumijastih trakov

Izvirna pričeska izgleda veličastno in voluminozno. Zato so še posebej povprašena dekleta s tankimi kodri in tista, ki še ne vedo, kako tkati polne pletenice. Če želite dobiti lepo postavo, vzemite tanke silikonske gumijaste trakove, da se ujemajo z barvo las. Na koncu dneva jih odstranite tako, da jih nežno pokukate s konico finega glavnika ali pa jih porežete (raztrgate) v laseh. Za majhno deklico lahko vzamete svetle gumice.

Več pramenov

Za takšno tkanje se uporabljajo vsaj 4 prameni. Na debelih kodrih izgleda še posebej čudovito. Bolje je najprej ravnati kodraste lase. Tehnika je preprosta, saj vsebuje algoritem istih ponavljajočih se dejanj. Glavna stvar je razumeti njihovo bistvo. Namesto nekaj pramenov lahko vzamete trdo obarvane trakove - pričeska bo izšla še posebej elegantno.

Modne možnosti

Pletenice ostanejo v modi dolgo časa, ker združujejo številne prednosti. Grške pričeske, "slap", imitacija obritega templja, bujne ali neprevidne pletenice, tkanje s hrbtne strani glave - vse to je relevantno in priljubljeno že nekaj sezon. Izberite katero koli tehniko pletenice in naredite svojo najljubšo pričesko, pri čemer se osredotočite na svoj videz, slog, modne trende in frizerske nasvete.

Lepe pričeske za srednje dolžine las:

Uporabni videoposnetki

4-pramena okrogla pletenica.

Ribja pletenica z dodatnimi prameni.

Pletenice za srednje lase

Med modnimi trendi sodobnega stajlinga je tkanje pletenic vseh vrst in tehnik. In za srednje lase lahko tudi elegantno pletate. Kako to storiti - ponujamo vam nasvete, skrbno izbrane fotografije in video posnetke.

Značilnosti pletenic na srednjih odbitkih

Dekleta z dolgimi lasmi radi nosijo pletenice - bolj udobno je in veliko je pričeske. Pri odbitkih dolžine do ramen ni veliko možnosti za pletenje. Navsezadnje ni dovolj dolžine za ustvarjanje posebej zapletenih mojstrovin. Lahko pa uredite originalno pričesko na bobu ali bobu, naredite večerni stajling z izvirnim tkanjem. Še več, za razliko od dolgih las lahko dekle to naredi sama..

Z dobro spretnostjo na kratkih laseh lahko tkate zapletene pletenice, vendar majhne.

Afriške pletenice za srednje lase

Usposabljanje

 • Umijte in posušite lase;
 • pri pranju uporabljamo balzam ali balzam po želji - po eni strani je enostavno česanje dobro, vendar na gladkih pramenih las lahko zdrsnejo, zaradi česar je težko ustvariti potrebno tkanje;
 • pri pletenju pletenic lahko uporabite izdelke za styling, da pričesko dlje obdržite.

Če želite zaščititi pletenice, lahko uporabite:

 • zaponke za lase in nevidne lasnice - za ugledno in elegantno damo lahko izberete dodatke, ki se bodo ujemali z lasmi, tako da niso vidni, ali izvirni graciozni nakit, ki ustreza slogu in barvi. Dekleta in mlada dekleta lahko varno uporabljajo svetle zaponke za lase, zdaj so v modi svetle barve in izrazno izražanje samega sebe - preprosto morate pogledati fotografije ženskih lokov, da se prepričate o tem;
 • "Rakovice" - priročno jih je uporabiti za pritrditev pletenic v enem ali za izdelavo pravega "bum" iz rakov, pritrditev pletenice na več mestih hkrati;
 • elegantne broške in nakitne lasnice s kamni so bolj primerne za večerne prireditve in praznovanja;
 • z elastičnimi trakovi si lahko pomagate oblikovati pigtails, ki ne držijo samega sebe, pa tudi naredite zanimive pričeske za srednje lase za dekleta. Tako izvirno tkanje pletenic se lahko uporablja za otroške zabave, sprostite;

Celo dve pletenici sta lahko pleteni s kratkimi lasmi

 • lasnice bodo prihranile v primeru, da so lasje različnih dolžin, styling pa je ustvarjen namerno naravno brezskrbno z delno pletenimi prameni. Vsa "težka" mesta lahko nevidno podpremo z lasnicami.

Različne možnosti pletenice

Kdo so pletenice za srednje lase

 • Dekleta z obrazom "kvadrata" ali "pravokotnika" naj pletenice pletejo puhasto in neprevidno, ne da bi se tesno zategnile. Lahka glasnost jim ustreza;
 • za chubby - bolje je začeti pletenje na vrhu glave, tako da vizualno obraz postane bolj ovalen;

Možnost tkanja za mlada dekleta

 • bujne dame in ženske z velikimi obraznimi potezami je bolje, da ne pletejo vseh las v pigtails, še posebej, če je frizura brez šiška. Lahko postavite eno ali dve lahki pletenici čez vrh glave, preostale lase pa pustite ohlapne;
 • za ženske s širokim čelom in ozko brado je bolje, da šiška ne pletite v pletenico, ampak da si pigtail naredite ob strani in, če je dovolj dolžine las, konico igrivo položite na ramo. Lahko pletate pletenico iz "malvinke" na zadnji strani glave, gladko počešite lase nazaj, preostale pramene pa pustite, da uokvirijo dno obraza.

Kreativno barvanje poudarja pletenje

Pigtails in pletenice so primerne za dame katere koli starosti. Mladi - iz prepletenih pletenic in elastičnih trakov lahko ustvarite različne mojstrovine. Mlada dekleta se lahko naselijo na enem ali dveh pigtails v obliki poudarka celotne frizure. In dame 20+ so zelo romantični grški stajlingi. Trdne dame lahko svoji pričeski dodajo predstavljivost in milost zaradi nakita za lase in brošk.

Mojstrski razred o tkanju svežnja iz pletenice

Pletenice za srednje lase

Vzamemo poljubno frizuro srednje dolžine in ustvarimo edinstveno pričesko:

 • čeprav je lahko navadno pletenico težko pleteti, saj dolžina srednje dlake morda ne bo zadoščala za običajen pigtail, tako da tudi normalno leži in ne štrli, a za začetnike je prvič izhod. Za zanimivo pričesko lahko pletate samo eno ali dve pletenici iz več pramenov las, preostanek las pa pustite ohlapne. Ta možnost izgleda odlično tako na ravni bob kot na ekstravagantnem bobu ali na asimetričnih, zdaj modnih odbitkih;
 • odbitki s šiška lahko varno dopolnjujejo tudi pletenice. Hkrati se lahko prameni šiška pletejo v stranski pigtail, začasno spremenijo sliko in odprejo čelo;
 • Francoska pletenica je idealna za ne zelo dolge lase, saj je pletena z novimi prameni, ki se neprestano prepletajo, kar pomeni, da bodo v pletenici uporabljene tudi vse kratke ali različne dolžine pramenov. Lahko naredite lepo in elegantno pričesko, tako da tesno tkalite vse pramene v "spikelet", pletenico postavite diagonalno vzdolž glave ali v krogu. Ali pletenje namerno ohlapno, ležerno in ustvarite nekaj podobnega grškemu stajlingu;
 • nasprotna francoska pletenica - korak za korakom fotografija in navodila za tkanje elegantne pletenice v obliki spike od vrha do dna na srednjih laseh, glejte spodaj;
 • najpreprostejša različica pletenice je vodnik. Primerno za asimetrične pričeske, saj lahko zvite pramene različnih dolžin. Na straneh čela lahko položite dva jermena in ga pritrdite na zadnji strani glave s sponko za lase;
 • Težje in daljše je tkanje "ribjega repa": tanjši so prameni, lepša in gosta pletenica bo. Ko ste se navadili, lahko to oblikovanje naredite sami, vendar je sprva bolje zaprositi za pomoč prijatelja ali bližnjih;

Najenostavnejša možnost tkanja je majhna pletenica, katere osnova prihaja s čela

 • "Košarica" ​​ali "venec" iz pletenice po obodu, ali kot se tudi imenuje - grška pričeska - je primerna za zmenek ali sprehod. Pa tudi zelo ljubljene neveste za poletne poroke. Zahvaljujoč nujno nepazljivemu tkanju, tudi če bo nekaj bolj nežnih pramenov "izšlo" iz pletenice, bo nevidno. Lase lahko okrasite z umetnimi cvetovi, kar ustvari še bolj romantičen videz;
 • "Francoski slap" je tkanje pletenic, ko gre čez ohlapne lase. Takšna pričeska bo "popestrila" že dolgočasen pravilen in podolgovat kvadrat. Glej korak po korak izvedbo spodaj.

Ta pletenica pomaga odstraniti dlake z obraza.

Druga možnost za nezahtevno žemljo iz pletenice

Špikec od spodaj navzgor

Delavnica o tkanju pletenic v obratni smeri

 • Nagnite glavo, vse lase vrzite naprej;
 • nežno jih prečešite;
 • bolje je nanesti kakšen izdelek za styling, tako da prameni ležijo natanko drug drugemu;
 • takoj na dnu rasti las, na zadnji strani glave, izberite tri pramene in tkajte spikelet, tako da poberete dodatne stranske pramene;
 • po pletenju na krono pritrdite rep pigtail na poljuben način. Čeden barrette, elastični trak ali popka.

Če želite, da pletenica izgleda bolj voluminozno, po končanem tkanju rahlo potegnite pramene nazaj

Francoski slap

 • Pazljivo česamo;
 • vzamemo dva pramena blizu čela;
 • pokrivajte drugo najbližje od obraza;
 • vzamemo tretji pramen in ga položimo na vrh prvega, bo visel dol, se ga ne dotikamo;
 • spredaj zategnemo, naberemo novo pramen - gre čez srednjo in tudi ostane viseča;
 • nadalje tkati na enak način.

Tkanje z zavitimi lasmi je videti najlepše.

Na zadnji strani glave lahko zavežemo navadno pletenico in jo skrijemo pod ohlapnimi lasmi drugega dela glave ali pa jo začasno pustimo pritrjeno in isto pletenico zavežemo na drugo stran. Obe pletenici zavežite skupaj. Lahko uživate v slapu.

Upamo, da se bodo po naših materialih, fotografijah in videoposnetkih tkanje čudovitih pletenic za srednje lase zdelo enostavno in vredno, da boste z malo potrpljenja in moči ustvarili nove slike zase..