Ocena najboljših sušilnikov za lase do leta 2020. Najboljših 10 (glede na ocene)

Pri skrbi za svoje lase in ustvarjanju elegantne pričeske nobena sodobna ženska ne more storiti brez takega nenadomestljivega pomočnika, kot je sušilec za lase. Ta ocena najboljših modelov sušilnikov za maj 2020 temelji na pregledih v Yandex-Marketu (top 10 vključuje modele z vsaj 55% prvih pet), priljubljenost v Rusiji, tehnične značilnosti. Upoštevano je bilo tudi razmerje med ceno in kakovostjo. Predstavljeni so tako profesionalni modeli kot polprofesionalni sušilniki las. Ocena vključuje tudi sušilnike za lase in kompaktni sušilnik za lase. Upamo, da bo ta ocena olajšala izbiro med ogromno raznolikostjo izdelkov, ki jih ponujajo sodobne svetovne blagovne znamke..

Lumme LU-1040

Povprečna cena je 380 rubljev. Model ruske blagovne znamke, ki izdeluje izdelke na Kitajskem, je prejel 83% prvih pet v pregledih v Yandex-Marketu in 92% priporočil za nakup. To je najbolj priljubljen proračunski sušilec za lase v Rusiji (podatki Yandex-Market).

Kompaktni sušilnik za lase z močjo 1200 vatov, narejen iz visokokakovostne toplotno odporne plastike z dvema nastavitvama moči za optimalen pretok zraka. Idealno za izbiro za izlet ali shranjevanje v majhnem predalu. Zahvaljujoč zložljivemu ročaju sušilnik za lase zavzame najmanj prostora med skladiščenjem in prevozom. Prikladno stikalo za pretok zraka za dva položaja: za nežno oblikovanje ali intenzivno sušenje. Koncentrator za oblikovanje las vam bo omogočil natančnejši usmerjanje pretoka zraka, priročna viseča zanka pa vam omogoča, da sušilec za lase vedno pri roki. Popolno varnost pri uporabi sušilnika za lase zagotavlja funkcija samodejnega izklopa v primeru pregrevanja.

Soocas H3S

Povprečna cena - 2500 rubljev.

Soocas je hčerinsko podjetje znanega kitajskega proizvajalca Xiaomi. Novo leto 2019 od Soocasa je prejelo 67% petk v recenzijah v Yandex-Marketu.

Moč - 1800 W. 3 načini: vroč močan pretok zraka, vroč močan pretok zraka, topel močan pretok zraka. Obstaja ionizacijska funkcija za odstranjevanje statične elektrike iz las, kar pomaga narediti mehko in sijočo. Obstaja funkcija zaščite pred pregrevanjem, po samodejnem izklopu zaradi pregrevanja bo sušilnik za lase spet pripravljen v samo nekaj minutah, kar omogoča, da ga profesionalci uporabljajo, saj ni treba dolgo čakati, da se sušilnik za lase ohladi. Vključuje šobo koncentratorja. Dolžina vrvice - 1,7 metra.

Sušilnik za lase Xiaomi Mijia z vodnimi ioni

Povprečna cena je 3.000 rubljev. Xiaomi Mijia na AliExpressu lahko kupite za 2,3 tisoč rubljev.

Novi model, ki je prišel jeseni 2019, je prejel 91% prvih pet od znanega kitajskega proizvajalca v pregledih Yandex-Market. Danes je tretji najbolj priljubljen sušilec za lase v Rusiji (podatki Yandex-Market).

Moč - 1800 W. 2 hitrostna načina, 3 načina ogrevanja. Obstaja funkcija ionizacije in dovoda hladnega zraka. Vgrajen inteligentni modul za nadzor temperature NTC (zazna spremembe temperature okolice na dovodu zraka, samodejno prilagodi čas izmeničnega vročega in hladnega zraka). Obstaja zaščitna funkcija pred pregrevanjem. Vključuje šobo koncentratorja. Dolžina vrvice - 1,7 metra.

Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Povprečna cena je 2 660 rubljev. Najbolj priljubljen sušilec za lase nizozemskega proizvajalca Philips je prejel 73% petk v recenzijah Yandex-Market in 94% priporočil za nakup. Moč - 2200 W. 6 načinov: tri temperaturna načina in dva načina intenzivnosti dovoda zraka, način ionizacije. Dolžina vrvi 1,8 m. Set vključuje difuzor, koncentrator.
Iz mnenj:
"Ne obžalujem izbire. Ne uporabljam je dolgo, toda moji lasje izgledajo bolje. Obstaja funkcija toplega sušenja, ki ne poškoduje las, hkrati pa tudi funkcija turbo sušenja, če morate lase zelo hitro sušiti. V kompletu je difuzor z gumijastimi prsti, ki za razliko od tega iz plastike prijetno masirajo glavo ".
"Takšen sušilec za lase sem si vzel za ženo in mamo. Obe sta zelo veseli: mama si naredi obsežne pričeske, medtem ko žena vleče lase za 15-20 minut. Gumbe je malo, krmilni elementi so osnovni. Dobro piha, močno. Malo težka in je ne morete vzeti s seboj na potovanje. - ta model je izključno za domačo uporabo. Na splošno so bili vsi zadovoljni z nakupom. ".

Braun AS 530

Povprečna cena je 3.080 rubljev. Model nemškega proizvajalca je v ocenah Yandex-Market dosegel 60% prvih pet in 89% priporočil za nakup. Braun AS 530 je eden izmed treh najbolj priljubljenih sušilnikov za lase v Rusiji.

Moč - 1000 W. Ena najbolj presenetljivih lastnosti Braun AS 530 je prisotnost funkcije parnega vlažilca, ki lase naredi čim bolj obvladljive in močno olajša postopek oblikovanja. Set vključuje tri glavne nastavke: majhen glavnik (29 mm), velik glavnik (39 mm) in parno šobo za prostornino. Delovna temperatura je regulirana v treh temperaturnih režimih, poleg tega pa se izvaja tudi funkcija hladnega zraka. Dolžina vrvice - 2 m.

Iz ocen: "Zelo sem zadovoljen, hkrati se posuši in oblikuje. Lasje svetijo in tečejo - kot po salonu! Ko sem prebral preglede - v resnici nisem verjel, da je to mogoče, se izkaže - res je! 3 ali 4 ravni moči, vendar uporabljam največjo 2 je dovolj! "

BaBylissPRO BAB6520RE

Povprečna cena je 3 360 rubljev. Model francoske blagovne znamke, priljubljen med frizerji, je prejel 82% petic v pregledih v Yandex-Marketu in 99% priporočil za nakup. Moč - 2400 W. 6 načinov: tri temperaturna načina in dva načina intenzivnosti dovoda zraka, način ionizacije. Dolžina vrvi 3 m. Vključuje dve peščici.

"Zelo močna! Prijateljica, ki je ostala čez noč in je zjutraj uporabila sušilec za lase, je šla v kuhinjo z okroglimi očmi in v blaznem veselju)

Hitrost zraka je res zelo velika, zelo hitro se posuši! "

"Lep sušilec za lase. Kupljen za profesionalno uporabo. Nekoliko hrupno, a zmogljivo. Kupci se morajo držati za roke na stolu.".

Philips HP8664 Volumebrush

Povprečna cena je 4.000 rubljev. Ta sušilnik za lase je v Yandex-Marketu dosegel 63% petic in 80% priporočil za nakup.

Moč - 1000 W. Čopič se vrti v različnih smereh, kar olajša slog in ustvarjanje različnih pričesk. Dolžina vrvice - 1,8 m.

"Ta model sem svoji ženi dala 8. marca, vendar z sebičnim zanimanjem. Dejstvo je, da obstaja nešteto pripomočkov za oblikovanje, sušilcev za lase itd. Žena si v bistvu bodisi popravi lase ali naredi kodre, s katerimi lahko ta naprava brez težav obvlada. Vesela je, da las nikoli ni oblikovala tako hitro in enostavno. Vsi curling likalniki / ravnali so zdaj odstranjeni v daljni predal, čakalna doba, da žena "prinese lepoto", je opazno zmanjšana. Zato nasvet najprej moškim, dajte ženskam ta model boste dobili zadovoljno in "položeno" ženo 2-krat hitreje ".

"Pred tem sem imel navaden sušilec za lase - brez ionizacije, dve hitrosti. Nikoli si las nisem posušil - poskrbel sem zanj, ker je po takem sušenju postal kot umivalnik. A zdaj si las ne sušim brez sušilca ​​za lase, sem bil razvajen, ker so lasje s tem krtačni videz je celo boljši od naravno posušenih, so bolj gladki in svetlejši. Ne glede na to, ali je učinek turmalina ali ionizacije ali pa le splošen zglajen videz ustvari tak učinek, vendar so lasje videti veliko bolj zdravi in ​​negovani - dejstvo. ".

Rowenta CF 9520 - najbolj priljubljen sušilnik za lase v Rusiji

Povprečna cena je 3 370 rubljev. Model nemškega proizvajalca je v ocenah Yandex-Market dosegel 58% prvih pet in 94% priporočil za nakup. Rowenta CF 9520 je na prvem mestu med najbolj priljubljenimi sušilniki za lase v Rusiji (podatki Yandex-Market).

Moč - 1000 W. Sušilnik za lase z avtomatskim vrtenjem ščetk, ki je lahko dobra izbira za nežno vsakodnevno sušenje in oblikovanje las. Deluje v dveh temperaturnih območjih, ki sta združena z enakim številom načinov napajanja. Set vključuje dva nastavka ščetk s premerom 40 mm in 50 mm. Obstaja ionizacijska funkcija. Dolžina vrvice - 1,8 m.

Iz ocen: "Dobro se spopada tako s kratkimi kot z dolgimi lasmi. Če si česate lase, kar je logično, na krtači ne ostanejo dlake in to je vse v prvem načinu, ni tako vroče kot pri drugem. Sušilnik za lase je odličen, priporočam.".

Moser 4350-0050 - najbolj priljubljen sušilnik za lase v Rusiji

Povprečna cena je 3 750 rubljev. Model znane nemške blagovne znamke je v pregledovanju Yandex-Market dosegel 78% petic in 93% priporočil za nakup. Danes je najbolj priljubljen sušilnik za lase v Rusiji (podatki Yandex-Market).

Moč - 2200 W. 6 načinov: 3 načina ogrevanja, 2 načina intenzivnosti pretoka zraka, način dovoda hladnega zraka. Obstaja ionizacijska funkcija. Vključuje 2 nastavki koncentratorja. Dolžina vrvice - 2,8 metra.

"Odličen sušilec za lase, zelo močan, z dobrimi temperaturnimi razmerami! Sušim jih že nekaj let, zdaj sem začel hoditi na bazen in tam dajejo navadne sušilnike za lase (Braun itd.) - Šele s nadaljevanjem uporabe" navadnega "sušilnika za lase sem ugotovil, kako čudovit je moj ! Hladen zrak je res hladen (in vam ni treba držati gumba), vroči zrak je res vroč, moč ne piše samo na ročaju, ampak se res čuti (pri največji moči se sušim le, če jo potrebujem zelo, zelo hitro, običajno je dovolj srednje moči). priporočam! "

"Pravi profesionalni sušilec za lase! Ne bom se vrnil v noben običajni sušilec las..

Hitro se posuši, medtem ko se telo samo ne segreva.

Kakovost gradnje na vrhu.

Dyson nadzvočno

Povprečna cena je 28.000 rubljev. Ta model je v Yandex-Marketu dobil 78% petink in 84% priporočil za nakup. Dyson Supersonic je drugi najbolj priljubljen sušilnik za lase v Rusiji (podatki Yandex-Market).

Moč - 1600 W. Dolžina vrvice - 2,7 m. Sušilnik za lase brez britja proizvajalca nenehno spremlja in uravnava temperaturo dovajanega zraka, pri čemer izvaja 20 meritev na sekundo, kar preprečuje prekomerno pregrevanje in poškodbe las. Dyson Supersonic je opremljen s tehnologijo Dyson Air Multiplier, ki potroji zračni tok. Tradicionalni sušilniki las pogosto zagotavljajo šibek pretok zraka - delujejo počasi ali, nasprotno, premočni, nenadzorovani. Dyson Supersonic ustvarja močan in usmerjen tok pod kotom 20 °, kar vam omogoča temeljito in občutljivo sušenje in oblikovanje las. Pri razvoju novega sušilnika za lase so inženirji aeroakustike Dyson delali na tem, da so optimizirali kakovost zvoka naprave. Z opremljanjem rolerja motorja s 13 rezili so dosegli zvočno frekvenco, ki je človeško uho ne zazna.

"Stvar WOW. Vse je lepo pospravljeno, na vsakem elementu je zaščitna folija, navodila, vrvice za obešanje, preproga, dolga vrvica. Sam sušilnik za lase si zasluži tudi ločen aplavz. Mirno je, ima več načinov temperature in zračne sile. Na ročaju je poseben gumb, vključno s hlajenjem las med stylingom. Lahka. Najpomembnejše pa mi je, da je zdaj na glavi volumen, ki traja dva dni z minimalnimi izdelki za styling. Ponavadi tudi po salonu glasnost izgine do večera. ".

Kako sušiti lase: 8 sušilnikov za lase, ki jih stilisti dejansko uporabljajo

Izbira sušilca ​​za lase ni lahka naloga. Moral bi biti močan, udoben, z vodilno palico in več načini, vendar lahek in z dolgo žico. Verjetno ste že večkrat stali pred policami v trgovini in se spraševali, kateri model kupiti. Odločili smo se, da vam bomo pomagali! Vodilni stilisti so povedali, katere profesionalne sušilnike za lase priporočajo in zakaj so te naprave dobre.

Sušilnik za lase: katero izbrati?

Braun Professional SensoDryer

"Ženskam lahko varno priporočim profesionalno orodje Braun Professional SensoDryer. Lasje so videti negovani in zdravi. Sušilnik za lase ima zelo ozko šobo, vgrajen hladilni sistem in kar 10 načinov ogrevanja!" Domači sušilniki za lase lahko segrejejo lase nad 140 ° C, od zaradi česar so suhi in krhki, vendar ima ta naprava sistem, ki ne dopušča pregrevanja. Z eno besedo, takšen sušilec za lase je obvezen za vsako dekle. ".

Sušilnik za lase Coifin CL4SK

"Najraje sem imel sušilnik za lase Coifin zaradi njegove lahke teže (samo 530 gramov, roka se sploh ne naveliča) in visoke moči - to je pri delu zelo pomembno. Tudi sušilnik za lase ima številne druge prednosti, kot so kompaktnost, ergonomski ročaj s priročno razporeditvijo gumbov za preklapljanje načinov sušenja in način nežno sušenje z ioniziranim zrakom. Vsi sušilniki za lase Coifin so sestavljeni v Italiji, kar pomeni visoko kakovost ".

Sušilnik za lase Parlux 3500

"To je relativno poceni model profesionalnega sušilnika za lase. Dobro je, da je kljub svoji kompaktnosti in lahkotnosti zelo močan in ščiti lase pred izpostavljenostjo visokim temperaturam. Delo z njim je užitek, lasje pa se zelo hitro sušijo!"

Sušilnik za lase Babyliss PRO Ferrari

"Je zelo udoben in enostaven za uporabo. Ima dolgo vrvico, vendar je majhne in klasične oblike, za razliko od drugih velikih profesionalnih sušilnikov za lase. Je lahek in zelo močan. In deluje že dolgo, se ne zlomi, zelo zanesljiv. ".

Sušilnik za lase TGR 3600

"To je moj najljubši sušilec za lase: ne prevelik, lahek, s priročno lokacijo gumbov za vklop / izklop in hitrost preklopa hitrosti. Prav tako ima naprava eno pomembno prednost - nastavitev za zmanjšanje hrupa. Pred tem sem uporabil sušilec za lase Parlux - načeloma ga lahko tudi priporočam.".

Sušilnik za lase Wella Sahira Anti-statični

"Moj sušilec za lase je Wella Sahira Anti-Static, ki ima vse potrebne lastnosti delovanja: 1) moč - 1600 W; 2) 6 kombinacij 2 koraka pihanja in 3 ogrevanja; 3) napredna ionska tehnologija, ki zmanjšuje statični naboj lasje se bolje prilegajo in pridobijo sijaj; 4) gumb za hitro hlajenje; 5) sušilec za lase je dovolj lahek ".

Sušilnik za lase Parlux 3000

"Veliko stilistov izbere Parlux 3500, jaz pa uporabljam 3000. Je zelo lahek, z odlično vodilno šobo in šestimi načini delovanja, kar je povsem dovolj v salonu in seveda v domači uporabi. So dolgoživi sušilniki las, zahvaljujoč svojim moč mojstra ustvari glasnost najljubšega za vsakogar in naredi popolnoma kateri koli slog. Pomembno je upoštevati, da ima ta model sušilca ​​za lase veliko funkcij, kar vam omogoča, da ne posušite las. ".

Najboljši sušilniki za lase 2019

Glede na sodoben življenjski ritem si je težko predstavljati, da bi lastniki dolgih in bujnih kodrov brez sušilcev za lase. Pravzaprav bo tudi s kratko pričesko takšna naprava prišla v poštev, saj vam omogoča, da v nekaj minutah posušite glavo pred delom, dajte lasem želeni videz in naredite svoj stajling. Ponujamo, da razmislite o oceni najboljših sušilnikov za lase v letu 2019 tako za vsakdanjo kot za profesionalno uporabo..

Običajno lahko celotno ponudbo takšne opreme razdelimo v 3 kategorije: poceni sušilniki za lase, v razmerju med ceno in kakovostjo in profesionalnimi modeli. Pri izpolnjevanju vsake skupine smo se osredotočili na ocene strank, značilnosti in veljavne standarde.

Ocena najboljših sušilnikov za lase 2019

KategorijaMestoImeCena
Dobri in poceni sušilniki za lase4Sinbo SHD-70371 500 ₽
3Philips BHD029 DryCare Essential2 000 ₽
2Polaris PHD 2077i1 500 ₽
1Philips HP8230 Thermo Protect2 300 ₽
Najboljši sušilniki za lase v razmerju med ceno in kakovostjo4Kapous Professional Tornado-25003 000 ₽
3MOSER 4350-00504 700 ₽
2Sušilnik za lase Xiaomi Soocare Anions3 000 ₽
1BaBylissPRO BAB6520RE3 200 ₽
Najboljši profesionalni sušilniki las4Saten za lase Braun HD 780 75 500 ₽
3Panasonic EH-NA658 000 ₽
2BaBylissPRO BAB6180IRE / IBE6 000 ₽
1Dyson nadzvočno28 500 ₽

Dobri in poceni sušilniki za lase

Danes je povsem mogoče kupiti dober sušilnik za lase do 2500 rubljev, opremljen z več načini delovanja hitrosti. Poleg tega smo zbrali precej zanesljive modele znanih proizvajalcev, ki podpirajo ne le dobro moč, ampak tudi hladen ovoj za hitro pritrditev kodrov in številne druge uporabne funkcije. Še več, tudi med proračunskimi napravami lahko najdete sušilnike za lase z ionizacijsko podporo za ohranjanje zdravega sijaja in lepote kodrov..

Sinbo SHD-7037

Kljub nizki ceni ima dober proračunski sušilnik za lase odlično moč 2200W, pa tudi 2 hitrosti in 3 nastavitve temperature. Poleg tega so razvijalci napravo opremili s podporo za ionizacijo, koncentrator, hladen zrak. Iz očitnih razlogov razvijalec pozicionira Sinbo SHD-7037 kot profesionalno rešitev za sušenje debelih in dolgih kodrov. V kompletu sta dve zamenljivi šobi. Poleg tega ima naprava odstranljiv zaščitni žar in visečo zanko. Omrežni kabel je dolg skoraj dva metra. Poleg tega naprava tehta le 600 gramov..

 • ionizacijska podpora;
 • velika moč;
 • pesto;
 • dve šobi;
 • hladen zrak.
 • velike velikosti.

Philips BHD029 DryCare Essential

Prva stvar, ki vas pritegne v oči, je privlačen videz Philips BHD029 / 00 in njegovih ergonomskih oblik. Poleg tega ima dober in poceni sušilnik za lase pametno zasnovo. Kljub razumnim stroškom naprava vključuje dva hitra in tri temperaturna načina delovanja. Moč naprave je 1600 W, kar je dovolj za delo tudi z dolgimi kodri. Poleg tega je naprava opremljena s ionizacijsko funkcijo, zahvaljujoč kateri bodo lasje uporabnika lahko ohranili zdrav videz, sijaj in jih je enostavno česati. Zahvaljujoč načinu hladnega zraka je rezultat hitro enostavno popraviti. Prednosti naprave vključujejo prisotnost viseče zanke in špranjske šobe.

 • dobra uspešnost;
 • ionizacijska podpora;
 • škripajoča šoba;
 • viseča zanka;
 • hladen zrak.
 • niso najboljša stikala.

Polaris PHD 2077i

Kompaktni model POLARIS PHD 2077i je opremljen z dovolj zmogljivo enoto, ki proizvede 2000 vatov. Obstaja tudi vgrajen ionizator. Kot veste, ioni znatno zmanjšajo negativne učinke vročega zraka med oblikovanjem in sušenjem. Poleg tega se vlaga zaradi ionizacije hitro spremeni v majhne kapljice, kar prispeva k hitri absorpciji in sušenju las. Sodeč po pregledih, se model res hitro spopade z nalogo. Dodati je treba, da je izveden način hladnega pretoka zraka, obstaja dvostopenjsko stikalo in 3-stopenjski temperaturni način. Ročaj je mehak, udobno se prilega roki. Obstaja zanka in zaščita motorja pred pregrevanjem.

 • ergonomski ročaj;
 • eleganten videz;
 • dobro pesto;
 • ionizacijska funkcija;
 • dolžina vrvi.
 • ni najbolj udoben ročaj.

Philips HP8230 Thermo Protect

Najboljši poceni sušilec za lase za leto 2019 je Philips HP8230 Thermo Protect, ki vsakemu uporabniku zagotavlja čist slog z minimalnim naporom. Naprava ima dovolj moči za nežno in hitro sušenje. Sposobnost prilagajanja pretoka zraka je dobro uveljavljena. Zahvaljujoč več temperaturnim nastavitvam lahko ustvarite najboljše pogoje za delo s svojim tipom las. Razvijalci so poskrbeli za prisotnost hladnega zračnega toka, kar prispeva k hitri fiksaciji kodrov. Glede na ceno elegantnega modela ne želim iskati pomanjkljivosti. Očitno so kupci v tem smislu solidarni z nami - negativnih, objektivnih pregledov ni bilo.

 • hitro sušenje;
 • nežna nega;
 • dobra moč;
 • enostavna fiksacija;
 • eleganten model.
 • ni najdeno.

Najboljši sušilniki za lase v razmerju med ceno in kakovostjo

V segmentu sušilnikov za lase z ustreznimi stroški so predstavljeni modeli od 3000 do 5000 rubljev. Predstavljene naprave so opremljene z optimalnim številom temperaturnih nivojev in načinov delovanja. Poleg tega imajo takojšnje hlajenje, zaščito pred pregrevanjem in dolgo življenjsko dobo..

Kapous Professional Tornado-2500

Oceno sušilnikov za lase dopolnjuje model Tornado-2500 Kapous Professional, ki ima za ta segment tehnologije impresivno moč (2500 W). Razvijalec napravo pozicionira kot zanesljivega pomočnika za oblikovanje dolgih las. Ima visoko zmogljivost za enakomerno porazdelitev pretoka zraka. To prihrani do 30% časa uporabnika. Vredno je povedati, da so razvijalci poskrbeli za kakovost zasnove: ergonomski ročaj, pravilno razporeditev gumbov. Minus pri visoki ravni hrupa je približno 70 dB. Verjetno so se razvijalci odločili, da bodo to pomanjkljivost nadoknadili z dolžino kabla (3 metre), prisotnostjo 2 hitrostnega in 3 temperaturnega načina. Obstaja gumb za takojšnje hlajenje.

 • velika moč;
 • dolžina vrvi 3 metre;
 • dovod hladnega zraka;
 • preprost nadzor;
 • robustna zasnova.
 • visoka raven hrupa;
 • precej masiven model.

MOSER 4350-0050

Za razliko od večine analogov zmogljiv sušilnik za lase Moser 4350-0050 Ventus deluje na podlagi štirih temperaturnih načinov in dveh pretokov zraka. Primerno za delo z kodri katere koli dolžine. Zahvaljujoč ergonomskemu ročaju in enostavni uporabi bodo to napravo lahko uporabljali celo neizkušeni uporabniki. Glede na ocene kupcev je primeren za vse tipe las. Zagotovljena je funkcija dovajanja hladnega zraka, ki vam omogoča, da popravite stajling. Dodatno smo implementirali ionizacijsko možnost, da dosežemo zdrav sijaj in enostavno česanje.

 • ergonomski ročaj;
 • Enostavnost uporabe;
 • dovod hladnega zraka;
 • enostavno fiksiranje stajlinga;
 • dobro delovanje.
 • malo znana blagovna znamka.

Sušilnik za lase Xiaomi Soocare Anions

Na vrhu sušilcev za lase je zaslužen model iz sušilca ​​za lase Xiaomi - Soocas H3, ki odlično opravi naloge. Hkrati ima eleganten dizajn: elegantne oblike s prijetno barvno kombinacijo izgledajo lakonske. Kitajski stroj ima z majhno težo dovolj moči za oblikovanje las katere koli dolžine. Sodeč po pregledih je ročaj udoben - v rokah ne drsi. S šobo koncentratorja lahko z usmerjenim zračnim tokom dvignete ali zategnete kodre. Edina pomanjkljivost je pomanjkanje načina dovoda hladnega zraka. Na voljo so trije hitrostni načini, od katerih je eden "Nežen". Obstaja zaščita pred pregrevanjem v obliki samodejnega izklopa.

 • ionizacija;
 • dovod hladnega zraka;
 • lahka teža;
 • eleganten model;
 • zaščita pred pregrevanjem;
 • dobra gradnja.
 • svojevrsten dizajn.

BaBylissPRO BAB6520RE

Najboljši sušilec za lase v razmerju med ceno in kakovostjo za leto 2019 je model BaBylissPRO BAB6520RE, ki ima zanesljiv dizajn in dobro moč 2400 vatov. Naprava podpira šest stopenj nastavitve ogrevanja, omogoča natančno nastavitev stopnje pretoka zraka. Za prilagodljivo nastavitev parametrov je na voljo gumb za takojšnje hlajenje. Hkrati se naprava odlikuje po relativno majhni velikosti in majhni teži - 540 gramov. Vgrajena je bila profesionalna enota, ki ustvarja pretok zraka do 125 kubičnih metrov na uro. Zagotavlja ionizacija - torej ustvarjanje negativnih ionov, ki ustvarjajo gladke kodre in sijaj. Poleg tega je nameščen filter za enostavno čiščenje.

 • majhen model;
 • velika moč;
 • zvesta vrednost;
 • takojšnje hlajenje;
 • gladki kodri.
 • stopnja hrupa.

Najboljši profesionalni sušilniki las

V kategoriji profesionalnih modelov so sušilniki za sušenje in oblikovanje las, s pomočjo katerih je mogoče narediti popolno pričesko ne samo za profesionalce, temveč tudi za izkušene uporabnike. Odlikuje jih povečano število vrtljajev, moči, priključkov in funkcij. Pri nakupu takšnih naprav je treba biti pozoren na zanesljivost motorja, blagovno znamko in enostavnost uporabe..

Saten za lase Braun HD 780 7

Model je postavljen kot profesionalna rešitev za frizerje. In v celoti ustreza izjavi, zagotavlja pa tudi uporabo doma. Moč naprave je 2000 W, kar je povsem dovolj za uporabo 4 temperaturnega in 2 hitrostnega načina. Poleg tega jih je mogoče kombinirati. Na voljo sta 2 načina hladnega pretoka zraka, vendar navadnim strankam verjetno ne bo treba uporabljati obeh. Treba je opozoriti, da naprava vključuje prilagodljivi toplotni senzor, trpežni motor in prezračevalni sistem. Udobje pri vsakodnevni uporabi bo poskrbel z infrardečim ogrevalnim sistemom. Celotna konstrukcija je popolnoma izolirana. Prihaja z orodjem za vrvico.

 • 4 temperaturne nastavitve;
 • 2 načina hladnega zraka;
 • kombinacija nastavitev;
 • toplotni senzor;
 • zanesljiv motor.
 • masiven model.

Panasonic EH-NA65

Glede na najboljše profesionalne sušilnike za sušenje kodrov ne moremo prezreti modela Panasonic EH-NA65, ki ga odlikujejo enostavna uporaba, ergonomska oblika in optimalna moč. 2000 W je dovolj za udobno delovanje z dvema hitrostma in 3 temperaturnimi načini delovanja. Poleg tega je možna uporaba funkcije hladnega zraka in ionizacije. Treba je opozoriti, da je dolžina napajalnega kabla 2,7 metra. Zato vam ni treba skrbeti, da je vtičnica daleč od ogledala in nič ne bo oviralo vaših gibanj. Vključuje nastavke, kot so difuzor in koncentrator.

 • dobre pritrditve;
 • optimalna moč;
 • dolg napajalni kabel;
 • udoben ročaj;
 • ergonomska zasnova.
 • nabor načinov.

BaBylissPRO BAB6180IRE / IBE

Na seznamu profesionalnih sušilnikov za lase si zasluži še en BaByliss model - PRO BAB6180IRE Vulcano, ki pritegne s svojim izjemno kompaktnim ohišjem in impresivno zmogljivostjo pri 2200 vatih. Italijanska naprava se dobro spopada z vlago zahvaljujoč hitrosti pretoka zraka 170 km / h. Poraba zraka znaša 89 kubičnih metrov na uro. Tlak iz šobe je 1438 Pa. Naprava deluje na podlagi zanesljivega motorja, ki podpira šest hitrostnih načinov. Obstaja generator negativnih ionov. Hkrati naprava tehta le 540 gramov, njegova dolžina pa ne dosega niti 17 centimetrov..

 • dobra moč;
 • pritisk;
 • pretok zraka;
 • kompaktno ohišje;
 • delujoč;
 • ionizacija;
 • 6 hitrostnih načinov.
 • ni najdeno.

Dyson nadzvočno

Najboljši profesionalni sušilec za lase 2019 - Dyson HD01 Supersonic Fuchsia, realiziran na precej nenavaden način. To orodje je zasnovano za strokovnjake. Uporabniki lahko s široko paleto prilog in nastavitev hkrati posušijo in stilirajo kodre ter ustvarijo edinstvene pričeske. Model omogoča nadzor temperature, tako da v 20 minutah opravi do 20 meritev. Vgrajen Ionizer ustvarja zdrav sijaj za bolj vodljive lase. Komplet vključuje odlično šobo koncentratorja, ki vam omogoča, da ločeno oblikujete kodre, ne da bi to vplivalo na vlažna področja. Hkrati so vse možnosti izvedene v dovolj ergonomskem dizajnu za priročno delovanje..

 • oblikovanje;
 • nadzor temperature;
 • odlične priloge;
 • področje uporabe;
 • zanesljiva blagovna znamka.
 • visoka cena.

Kako izbrati dober sušilec las?

Prvo vprašanje, ki ga ima večina uporabnikov, je, koliko moči potrebujejo? Če ne veste, kako izbrati sušilec za lase, ne pozabite, da 1600-2400 W velja za najboljši indikator. Z 1500 vatov potrebujete približno 30 minut, da se debeli dolgi kodri posušijo. Poleg tega je treba upoštevati število hitrostnih in temperaturnih razmer. Potrebni sta najmanj 2 in 3 stopinje. Koristni dodatek je funkcija hladnega zraka za zavarovanje stajlinga. Posebej je uporaben v prisotnosti "neraščenih las". V zvezi z nastavki je treba biti pozoren na difuzor za kodraste lase in koncentrator za usmerjanje zraka. Kar zadeva dodatne možnosti, velja, da je ionizacija najbolj uporabna, zasnovana za dosego naravnega sijaja in zaščito las.

Kateri sušilnik za lase je najbolje kupiti v letu 2019?

Proračunska, profesionalna ali optimalna zmogljivost za intenzivno uporabo? Če ne veste, kateri sušilec za lase kupiti za sušenje las, začnite od vrste kodrov in lastnih potreb, pri čemer upoštevajte značilnosti različnih modelov. Za udobje predlagamo, da povzamemo rezultate naše ocene:

 1. Najboljši proračunski sušilec las - Philips HP8230 Thermo Protect
 2. V razmerju med ceno in kakovostjo - BaBylissPRO BAB6180IRE / IBE;
 3. Ioniziran - Panasonic EH-NA65;
 4. Professional - Dyson Supersonic;

Če imate izkušnje z upravljanjem opreme, morate povedati drugim uporabnikom, ne pozabite deliti svojega mnenja.

10 najboljših profesionalnih sušilnikov za lase

Funkcija v oceni

1Valera Swiss Power4ever (SP4 RC)Ultra močan model s trpežnim in lahkim dizajnom. Uspešna oprema
2Parlux 385 PowerLight Ionic & CeramicNajboljša izbira nivoja temperature in dodatne možnosti. Lahkoten in tih
3Valera Swiss Nano 9200 SuperIonic T (SN 9200T)Najboljše razmerje moči, stroškov in kakovosti. Priporoča 100% kupcev
4Moser Ventus turmalinski ionski 2200w 4350-0050Kakovostni nasveti in ionizacija s prevleko s turmalinom. Zanesljivost
petDyson nadzvočnoFuturistični model z najbolj natančnimi nastavitvami hitrosti in toplote
6Philips HPS910 DryCare Prestige ProVzdržljiv, tih in eleganten. Garancija proizvajalca do 4 let
7Parlux prednja lučŠiroka paleta luksuznih barv. Ultralahka in udobna
8BaBylissPRO BAB6350 LuminosoIzrazit slog in izvirna organizacija nadzorne plošče
devetREDMOND RF-505Največja dolžina omrežnega kabla. Eleganten in moderen dizajn
desetKapous Professional Tornado-2500Najboljši domači razvoj ekonomskega razreda. Velika moč in razpoložljivost

Izbira dobrega sušilnika za lase ni enostavna, še posebej, če gre za profesionalno frizersko napravo. Zahteve po najboljših aparatih za kozmetični salon so na splošno veliko višje kot pri običajnih modelih doma, ki se uporabljajo predvsem pri nalogah, kot so sušenje in najosnovnejše oblikovanje las. Z resno profesionalno uporabo sušilca ​​za lase resnična moč naprave pridobi poseben in morda celo glavni pomen, to je, s kakšno intenzivnostjo piha lase. Visokozmogljiva naprava vam ne prihrani le veliko časa z odličnimi rezultati v nobenem trenutku, ampak tudi ne izsuši las, zaradi česar je veliko bolj vodljiva in lažja za delo. Prav tako je treba posvetiti posebno pozornost dodatnim funkcijam, med katerimi sta najpomembnejši ionizacija in hladen pretok zraka, pa tudi prevleka sušilca ​​za lase in šob, dejavnik, ki pomembno vpliva na kakovost las in oblikovanje.

Čeprav so vse te lastnosti zelo pomembne, sušilca ​​za lase brez nekaterih drugih lastnosti ni mogoče imenovati popolnoma profesionalno. Številni svetovno znani frizerji ugotavljajo pomen praktičnosti oblikovanja in modelov na splošno ter optimalno dolžino napajalnega kabla. Priporočljivo je dati prednost sušilcem za lase s kablom najmanj 2,5 metra in vrtljivim držalom, da dobite svobodo delovanja. Hkrati mora biti naprava dovolj lahka, trpežna, imeti dobro toplotno izolacijo in zaščito pred pregrevanjem..

TOP 10 najboljših profesionalnih sušilnikov za lase

10 Kapous Professional Tornado-2500

Večina profesionalnih sušilnikov za lase je precej draga, vendar obstajajo tudi srečne izjeme, ki so vključile to član ocene. Najboljši razvoj domačega podjetja je postal ena najbolj proračunskih rešitev za profesionalno uporabo, odlikuje pa ga zelo dobra moč po svoji vrednosti, po kateri je med novimi frizerji, pa tudi varčnimi mojstri svoje obrti, veliko povpraševanje. Sušilnik za lase italijanskega porekla se odlično prilega v roko, tako v levi kot v desni. Navsezadnje je položaj gumbov na sprednji strani ročaja optimalen za katero koli roko in omogoča enostavno spreminjanje temperature in stopnje intenzivnosti med delovanjem, pa tudi omogočanje trenutnega načina hlajenja.

Ena izmed prednosti Kapousa je tudi njegova visoka produktivnost, ki doseže do 100 kubičnih metrov na uro, zaradi česar je model zelo učinkovit. Vendar ne pozabite, da gre za proračunsko napravo, kar pomeni, da bo z zelo intenzivno profesionalno uporabo zdržal manj drage analoge..

9 REDMOND RF-505

Večina ljudi to podjetje pozna kot proizvajalca pametnih multicookerjev in drugih priljubljenih gospodinjskih aparatov, vendar paleta naprav Redmond nenehno raste in danes je blagovna znamka široko zastopana v kategoriji pripomočkov za lepoto in zdravje. Sušilniki za lase v tej niši zasedajo posebno mesto, med katerimi mnogi smatrajo profesionalni razvoj pri številki 505. Svetel, eleganten in sodoben dizajn te naprave pritegne oko, navdaja z zaupanjem in v celoti izpolnjuje estetske zahteve večine frizerjev in strank. Hkrati je sušilec za lase zelo priročen. Kabel 3,15 metra zagotavlja največjo možno površino, kar vam omogoča udobno delo na laseh, tudi na dokaj veliki razdalji od vtičnice.

Prisotnost visečega obroča vam omogoča, da sušite sušilec za lase ne samo na polici, temveč tudi na steni in tako prihranite prostor. Poleg tega v pregledih mnogi Redmond pohvalijo z njegovo dobro močjo, učinkovito ionizacijo, dobro izvedenim načinom hladnega zraka, visokokakovostno plastiko in kompletom treh šob, vključno z difuzorjem.

8 BaBylissPRO BAB6350 Luminoso

Profesionalni sušilec za lase BaBylissPRO Luminoso je ena izmed najbolj priljubljenih rešitev v srednjem cenovnem segmentu. Po ocenah je cenjen predvsem zaradi svoje moči, prisotnosti ionizacije, popolnega kompleta z osmimi barvnimi snemljivimi filtri, zanesljivega italijanskega sklopa in prepoznavnega videza. Vendar rafinirana oblika, nekoliko manj podolgovata od večine konkurentov, naredi model ne le zelo spektakularen z estetskega vidika, ampak tudi dobro uravnotežen, zaradi česar je zelo primeren za uporabo..

Poseben vrhunec profesionalnega sušilca ​​za lase znanega francoskega podjetja je celotna nadzorna plošča na levi strani ročaja. Sestavljen je iz štirih ločenih tipk, od katerih ima vsak le dva položaja. Ta funkcija bo zagotovo všeč vsem, ki ne marajo stikal z več nivoji, ki jih med sušenjem ali oblikovanjem ni vedno priročno prilagajati. Vsak ustvarjalni ključ BaByliss ima intuitivno ikono za enostavno prilagoditev.

7 vhodna lučka Parlux

Ta profesionalni sušilec za lase s futurističnim dizajnom je izbira tako usposobljenih frizerjev kot tudi številnih naprednih uporabnikov, ki so spretni pri oblikovanju las. Najbolj opazna razlika pri modelu, ki jo je mogoče opaziti takoj, je obsežna barvna shema, ki vključuje osem različnih odtenkov, od klasične bele in črne do svetle turkizne in luksuzne bronaste kovine. Zaradi raznolikosti originalnih barvnih rešitev sušilec za lase ni samo delovno orodje za frizerja, temveč del slike in dekoracije salona. Hkrati je zelo enostaven za uporabo, saj se udobno prilega v roko in tehta le 440 gramov, kar je redkost za zmogljivo napravo z zmogljivostjo 83 kubičnih metrov na uro, šestimi načini in visokokakovostno toplotno izolirano telo..

Poleg dizajna, moči in lahkotnosti avtorji recenzij pripisujejo optimalni dolžini omrežnega kabla, kompaktnosti in tiho delovanje ključnim prednostim Parluxa. Mnogi ljudje označijo sušilec za lase kot univerzalni model, primeren tako za dom kot kozmetični salon..

6 Philips HPS910 DryCare Prestige Pro

Kljub dokaj povprečni ceni je profesionalni model v elegantnem črnem ovitku s svetlimi poudarki sposoben resno konkurirati številnim sušilcem las, katerih stroški so nekajkrat višji. Zanesljiv izmenični motor ne samo pospeši sušenje las za 45%, ampak tudi bistveno poveča odpornost proti obrabi, kar pomeni, da bo DryCare Prestige Pro zdržal za red velikosti dlje kot večina analogov. To ni samo štos oglaševanja, saj je proizvajalec v svoji napravi tako samozavesten, da nudi podaljšano garancijo. Običajno dvoletno garancijo je mogoče enostavno podaljšati dvakrat, tako da preprosto izpolnite obrazec na spletni strani.

Trajnost in zanesljivost sušilca ​​za lase potrjujejo številni pregledi profesionalnih frizerjev in navadnih uporabnikov. Najboljše lastnosti Philipsa vključujejo keramični grelni element, ki zagotavlja najbolj nežen učinek "mehke" toplote, varen za lase, mirnost, odlično hitrost sušenja, učinkovitost hladnega pihanja in ionizacije, ne pa najmanjše teže.

5 Dyson nadzvočno

Inovativni sušilnik za lase Dyson je v zadnjih nekaj letih najbolj razglašen in priljubljen pripomoček za nego las, pa tudi nebeški stroški za to niso postali ovira. Konec koncev bo tak izreden in futurističen razvoj nedvomno postal ponos vsake fashionista in dokaz prestiža elitnega kozmetičnega salona. Najbolj inteligenten sušilec za lase je opazno bolj kompakten kot večina drugih profesionalnih modelov zaradi dejstva, da je motor nameščen ne na vrhu, ampak v ročaju. Ta ista funkcija preprečuje sesanje las in omogoča integracijo edinstvene patentirane tehnologije Air Multiplier ™, ki potroši moč sušilnika za lase brez prevelike porabe energije.

V tem primeru naprava omogoča izbiro med tremi možnostmi intenzivnosti in štirimi temperaturnimi nivoji. Poseben senzor meri temperaturo zraka vsakih 20 sekund za boljši nadzor. Tudi recenzije poudarjajo eleganten dizajn, tišino, tri priročne magnetne nastavke.

4 Moser Ventus turmalinski ionski 2200w 4350-0050

Kakovosten profesionalni model znanega nemškega podjetja tako cenijo tako napredni amaterji kot prvovrstni frizerji. Oblečen z učinkovitim ionizatorjem in dvema škrlatnimi šobami, prevlečenimi s turmalinom, ter posebnim sistemom Over Air, ta sušilec za lase deluje nežno na lase in zagotavlja antistatični učinek, pusti lase sijoče in gladke. Ne škodi jim niti pri dokaj dolgotrajni uporabi, zaradi česar je kot nalašč tako za vsakodnevno uporabo kot za res težko večstopenjsko oblikovanje. Dobro ravnotežje in teža le 510 gramov naredi sušilnik za lase udoben za intenzivno uporabo..

Zahvaljujoč visoki kakovosti izdelave in materialov ter trpežnemu izmeničnemu motorju je sušilec za lase zelo zanesljiv in bo trajal več let, o čemer pričajo številni pregledi. Hkrati se udobno prilega roki, je močan in ima dolgo prilagodljivo vrvico, poleg tega pa je opremljen s snemljivim filtrom, ki omogoča enostavno čiščenje naprave, kar tudi podaljša življenjsko dobo.

3 Valera Swiss Nano 9200 SuperIonic T (SN 9200T)

Ne preveč drag, a eleganten, dokaj kompakten in zelo močan, ta ionizacija in hladen sušilnik zraka mnogi izkušeni frizerji ocenjujejo kot odlično razmerje med ceno, kakovostjo in hitrostjo. Razvoj znanega švicarskega podjetja, specializiranega izključno za izdelavo profesionalne opreme za nego las, tehta le 540 gramov in zagotavlja najboljšo hitrost sušenja v svojem cenovnem razredu, saj naprava prehaja 72 kubičnih metrov zraka na uro. Močan tok zraka se odpihuje pri visokem tlaku do 3500 pascal, kar znatno poveča učinkovitost sušilca ​​za lase pri delu na stylingu. Naprava je opremljena z dvema šobama, od katerih je ena izdelana po edinstveni tehnologiji Touch Me in ostane hladna tudi po daljši uporabi.

SuperIonic je eden redkih članov kategorije, ki ga priporoča 100% kupcev. Ločeno omenjajo funkcionalnost, moč, nežen udar, zaščito pred zvijanjem vrvice in ozko šobo.

2 Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic

Številni frizerji menijo, da je širok razpon načinov eden najpomembnejših parametrov pravega profesionalnega frizerja, saj bo ob prisotnosti cele vrste nastavitev mojster svoje obrti zlahka izbral najboljšo možnost za določen tip las in posebne naloge. Nadzor temperature je še posebej pomemben in tukaj modeli PowerLight Ionic & Ceramic preprosto nimajo enakovrednosti, saj ponuja kar štiri stopnje toplote, pa tudi pihanje hladnega zraka, ionizacijo, odlikuje pa jih visoka varnost in kakovostna toplotna izolacija ohišja. Različne temperaturne razmere in ionizacija ne samo, da las ne pokvarijo, ampak tudi naredijo bolj gladke in obvladljive. Keramični grelni element zagotavlja tudi odlične rezultate, ki podobno kot ionizacija preprečuje kopičenje statične elektrike..

Profesionalna naprava italijanskega podjetja je dobila številne pozitivne ocene. Pohvalijo ga predvsem zaradi precej obsežnih in priročnih nastavitev, teža je le 490 gramov, kakovost. Sušilec za lase je zelo tih..

1 Valera švicarski Power4ever (SP4 RC)

Vodja naše ocene, razvit z uporabo inovativnih patentiranih tehnologij, je narejen tako spretno, da je prejel prestižno nagrado Plus X za oblikovanje in najboljšo kakovost. Ta močan model s stabilizatorjem tlaka ima ne le visoko zmogljivost do 85 kubičnih metrov na uro, ampak tudi dober tlak in zelo ozke šobe koncentratorja, kar najbolje izkorišča močan pretok zraka. Glede na preglede številnih profesionalnih frizerjev sušilec za lase Valera lase suši približno 50% hitreje kot analogi.

Druga pomembna prednost elitne naprave je elektronski brezkrtačni motor, zahvaljujoč kateremu je življenjska doba sušilnika za lase več kot 10.000 ur, torej bo Power4ever deloval približno petkrat dlje kot tekmeci. Telo naprave ni nič manj trpežno. Zanesljiva zgradba in teža le 495 gramov naredi sušilnik za lase zelo udoben. Poleg tega je model opremljen ne samo s snemljivim filtrom in dvema koncentratorjema, temveč tudi z difuzorjem in ohišjem za shranjevanje..

Najboljših 10 najboljših sušilnikov za lase glede na mnenja strokovnjakov in uporabnikov

Ob upoštevanju sodobnega življenjskega ritma si ne predstavljate, kaj bi lastniki dolgih in debelih las brez sušilcev za lase. Gospodinjski aparat je potreben tudi za ljudi s kratkimi pričeskami, saj omogoča hitro sušenje las, mu daje lepoto in obliko. Da bi izbrali pravi gospodinjski aparat za vsakodnevno in profesionalno uporabo, smo v TOP 10 zbrali najboljše sušilnike las.

Top 10 najboljših modelov sušilnikov za lase

Vrhunski sušilniki las temeljijo na strokovnih in uporabniških pregledih. Ocena vključuje najboljše naprave, ki vam bodo pomagale videti dobro vsak dan.

Hottek HT-967-100

Povprečna cena: 1990 rubljev.

Sušilnik za lase te blagovne znamke ima profesionalni AC motor - je zanesljiv in varen. Ustvari enakomerno ogrevanje in takojšnje preklapljanje temperature. Zahvaljujoč funkciji Tourmaline Ionic (turmalinska ionizacija) bodo prameni ohranili svojo naravnost, sijaj, ne bodo zapleteni, postopek sušenja pa bo trajal malo časa.

Sušilnik za lase ima 3 načina ogrevanja, 2 hitrosti intenzivnosti pretoka zraka, pa tudi funkcijo dovajanja hladnega zraka za pritrditev rezultata. Vključuje koncentrator in difuzor.

Zahvaljujoč koncentratorju zrak izhaja v ozkem in močnem toku, pramen se bolj segreje.

Dobra naprava za dom in frizerstvo.

 • dve šobi: koncentrator in difuzor;
 • enakomerno ogrevanje in hitro temperaturno preklapljanje;
 • ionizacija turmalina;
 • poceni.
 • ni zaznan.

Philips BHD002

Povprečna cena: 900 rubljev.

Kompaktni model Philips (Nizozemska) z visoko močjo pripomore k čim hitrejšemu sušenju kodrov. Zahvaljujoč 3 temperaturam in hitrosti, vključno s pretokom hladnega zraka, lahko naredite styling poljubne zapletenosti. Hkrati se kodri ne bodo presušili..

Dovolj moči za ustvarjanje optimalnega pretoka zraka in nežno sušenje glave. S hladno nastavitvijo lahko popravite svojo pričesko. Vrvica je dobra dolžina za udobno uporabo, zanka za visečo opremo pa bo pomagala prihraniti prostor na policah.

 • kompakten, udoben in tih;
 • proračunski;
 • krasna kakovost gradnje;
 • lakonska zasnova.
 • ne ustreza deklarirani zmogljivosti;
 • pretirano vroče pri nizki nastavitvi;
 • se dobro posuši in traja zelo dolgo.

Saten za lase Braun HD 730 7

Povprečna cena: 3330 rubljev.

Ta sušilnik za lase je eden najbolj kompaktnih, lahkih. Odlična možnost za tiste, ki želijo videti lepo, doma, v službi, na dopustu. 1600W je dovolj za sušenje in slog v minimalnem času.

Ionizator odstrani statične dlake, jih gladi. Izdelek ima zložljivo zasnovo, zato ga kompaktno damo v vrečko. Sušilnik za lase se lahko uporablja v električnih omrežjih različnih napetosti. Pomembno je pri potovanju - naprava ostane varna in učinkovita, kjer koli se nahaja.

2 načina uravnavanja temperature omogočata doseganje odličnih rezultatov oblikovanja, ne da bi pri tem ogrozili kodraste kodre in ravne lase različnih dolžin.

Potrošniki imajo radi, da je lahek in majhen - kot nalašč za potovanja.

 • kompakten za prevoz;
 • toplotna zaščita;
 • šoba je odlična za sušenje kratkih las;
 • zlaganje;
 • ionizacija.
 • brez dovoda hladnega zraka.

BaByliss 2736E

Povprečna cena: З488 rubljev.

Sušilnik za lase se je med uporabniki dobro izkazal. Vključena torba za shranjevanje Dolžina vrvice 1,8 m. Število nastavkov - 4. To je kompleten komplet v majhnem kovčku. Naprava z nizko porabo energije je namenjena oblikovanju. Osnovna delovna krtača je vrtljiv element s keramičnim premazom.

Naprava vključuje tri šobe, difuzor in ravnalo z 20 zobmi (glavnik). Za takšno napravo za styling je pozitivno značilna prisotnost keramike Ioni..

 • 4 šobe;
 • ionizacija, udobje skladiščenja;
 • samo zamenjajte šobe;
 • odlični rezultati stylinga za fine, mehke, krhke lase.
 • praske prstov difuzorja;
 • ščetine je treba redno čistiti;
 • da se krtača vrti, morate stalno pritisniti gumb.

Dyson nadzvočno

Povprečna cena: 3190 rubljev.

Sušilnik za lase Dyson je izdelan v futurističnem dizajnu. Nenavadna oblika telesa je natančno premišljena tehnologija, ki vam omogoča, da pramene nežno posušite. Inteligentni nadzor toplote spremeni temperaturni režim zraka v 20 sekundah, izvede nadzor, prepreči prekomerno segrevanje.

Posebna zasnova šobe z močnim pretokom zraka pospeši obdobje sušenja las. Motor sušilnika za lase je nameščen v ročaju, zato ga zaradi prerazporeditve teže ni problem obdržati. 3 hitrosti in 4 temperature vplivajo na kakovost uporabe.

 • 3 šobe vključene;
 • magnetna tehnologija;
 • protizdrsna preproga, trak za obešanje na brivski postaji;
 • ionizacijska funkcija;
 • toplotna zaščita;
 • odstranljiv filter na dnu ročaja.
 • drago.

Ionic Pro lasje

Povprečna cena: 2490 rubljev.

Tisti, ki raje posušijo glavo Ionic Pro Hair, upoštevajo, da se lasje ne cepijo, ne lomijo, izsušijo, se držijo v različnih smereh in so videti razkošno brez dragih mask, balzamov, balzamov, razpršil in zaščitnih izdelkov. Ta model je narejen za profesionalne frizerje. Naprava ima funkcijo ionizacije zadnje generacije.

Ionic Pro Hair tehnologije nevtralizirajo pozitiven naboj in odstranijo statiko. Naprava ima sistem za nadzor temperature.

Preprečuje prekomerno vročino in poškodbe. Lasje bodo zdravi, elegantni, sijajni in enostavni za oblikovanje. Edinstven ionizirajoči sistem zdravi, zagotavlja tvorbo lastnega keratina. Rast las je 4-krat bolj intenzivna, na razcepljene konce lahko pozabite.

 • Turbo način;
 • ionizator;
 • toplotna zaščita;
 • 360-stopinjski vrtljivi nosilec žice;
 • odstranljiv zračni filter za enostavno čiščenje.

Maxwell MW-2029

Povprečna cena: 649 rubljev.

Maxwell 1300 W sušilec za lase doma doma nežno posuši. Naprava ima 2 načina delovanja in 2 temperaturi, hitrost zraka. Obstaja zaščita pred prekomernim segrevanjem.

Posebna šoba za koncentrator omogoča oblikovanje pramenov tako, kot želi ženska ali moški: pretok zraka bo jasno usmerjen v izbrana območja. Sušilnik za lase je med shranjevanjem kompakten zaradi udobnega zložljivega ročaja.

 • malo;
 • pesto;
 • zaščita pred pregrevanjem;
 • viseča zanka;
 • proračunski.
 • se dolgo suši
 • daje nepomemben volumen.

Rowenta CV 5351

Povprečna cena: 1190 rubljev.

Naprava s ionizacijsko funkcijo je kompleten kompleks za učinkovito nego. Njegova moč omogoča uporabo vseh možnosti modela: več načinov delovanja, vključno z nežnim za neškodljivo sušenje, dolgoročno zagotavlja kakovostno oblikovanje.

Edinstven koncentrator šobe usmeri zrak neposredno na kodre, oseba pa dobi čudovit rezultat. Zelo zmogljiv sušilec za lase bo zagotovil najhitrejšo možno pričesko. Učinek lahko popravite tako, da napravo preklopite v način pretoka hladnega zraka..

Vgrajena ionizacija ščiti pred vročino in prekomerno statiko, hkrati pa ohranja naraven sijaj. Naprava ima 3 načine. Temperaturo lahko izberete po želji. Aparat je primeren za vsakodnevno sušenje, za razliko od likanja. Prameni so zaščiteni pred nenadnimi temperaturnimi spremembami in bodo vedno videti naravni.

 • ionizacija;
 • varni način sušenja;
 • močan;
 • 3 načini.

Moser 4350-0050

Povprečna cena: 3190 rubljev.

Kakovosten profesionalni sušilec za lase z majhno funkcionalnostjo za to kategorijo naprav in zmerno ceno. Oprema ima moč 2200 W, zato deluje hitro. Lasem ne škodi in ne opeče lasišča, saj so pri izdelavi modela vanjo vključili generatorje ionskega sevanja in mikro žarnice. Zagotavljajo zaščito, sijaj in razkošen videz.

Motor izmeničnega toka omogoča uporabo naprave brez daljšega izklopa.

Sušilnik za lase ima posebne mrežaste filtre in termostat, ki ščiti primer pred morebitnim pregrevanjem.

 • 2 hitrosti in 3 načina ogrevanja;
 • ergonomija;
 • enostavno;
 • stikala so udobna za uporabo z eno roko;
 • 2,8 m kabel s visečo zanko.
 • sušilnik za lase redko najdemo v ruskih trgovinah (naročite ga lahko na Aliexpressu);
 • porabi veliko električne energije.

Remington D5210

Povprečna cena: 2590 rubljev.

Model ima keramični grelec, zato varno posuši tudi debele dolge pramene. Za oblikovanje z masažno krtačo, ščetkanjem ali za ravnanje kodrov komplet vključuje odstranljiv koncentrator, ki zagotavlja ozko usmerjen pretok zraka.

Difuzor pomaga priviti kodre in dodati volumen kratkim lasem. Dolg kabel in majhna teža naprave zagotavljata udobje in zmanjšujeta obremenitev frizerja ali doma.

Naprava ima tri temperaturne nastavitve in dve stopnji intenzivnosti, da vam pomaga izbrati kombinacijo, ki ustreza vašemu tipu las.

Oblikovanje pričeske s pomočjo gumbov na ročaju opreme. Rezultat lahko dolgo popravite, če pramene hitro ohladite z uporabo načina hladnega zraka. Zanesljivo pritrjevanje kabla na ročaj sušilca ​​za lase zagotavlja varno uporabo, brez zvijanja in poškodb električne žice.

 • ionizacija;
 • 3 temperaturni načini in 2 stopnji intenzivnosti;
 • samodejni izklop.
 • zajetno.

Kaj so sušilniki za lase

Naprave lahko razdelimo v tri razrede. To so: gospodinjski, profesionalni in polprofesionalni.

Doma se ponavadi uporabljajo gospodinjske in polprofesionalne naprave, profesionalne pa frizerji, stilisti pri oblikovanju las.

Sušilniki za lase so razdeljeni na:

Prvi imajo eno šobo z režami, ki usmerja ves vroč zrak na kodre, da se lasje izsušijo. Te naprave so majhne in se lahko prilegajo v torbico. Za styling se uporabljajo oblikovalci. Na drug način jih imenujemo "sušilec za lase", saj je njihov glavni nastavek krtača. Ta tehnika je slabo primerna za sušenje, a za oblikovanje las je idealna izbira..

Stilisti so primerni za:

Za sušenje glave se uporablja difuzor. Takšni nastavki so na voljo v številnih sušilnikih za lase. Difuzor pomaga nežno in skrbno sušiti pramene in jim dati volumen. Ima prste, skozi katere vroč zrak prehaja in se distribuira skozi lase. Difuzorji in pestnice so v obliki pištole, ščetke pa v obliki valja.

Izbirne funkcije

Izbira kakovostne naprave ni enostavna. Da se oprema lahko zadovolji s svojo funkcionalnostjo, se dobro posuši in omogoči kakovostno polaganje pramenov, je pomembno upoštevati številne značilnosti, od katerih je odvisno delovanje naprave..

Merila za izbor so naslednja:

 • Tip. Vsi viličarji so razvrščeni kot domače, profesionalne in potovalne naprave. Domače - srednje velikosti, dovolj svetlobe, moč je tradicionalno 2200 vatov. Profesionalni so opremljeni z več šobami, precej velikimi (imajo podolgovato šobo), zmogljiv (običajno več kot 2200 W). Potovalni so bolj kompaktni, zlagajo se, njihova moč ni najvišja (običajno 1600 W). Izbira mora biti odvisna od pogojev in pogostosti uporabe naprave. Pri frizerjih je vsekakor potreben profesionalni sušilec za lase, saj je oprema zaradi velike moči tehnike zasnovana za dolgotrajno neprekinjeno delovanje brez pregrevanja..
 • Načini dela. Kakovostna naprava ima vedno regulator temperaturnih vrednosti in pretoka zraka. Bodite prepričani, da potrebujete način dovoda hladnega zraka, ki ga stilisti uporabljajo na končni stopnji stylinga, da utrdijo rezultat.
 • Ionizacija. Kakovostni sušilniki za lase morajo imeti to funkcijo. Med pihanjem se sproščajo negativni ioni, ki zagotavljajo antistatične lastnosti, prispevajo k kakovostnemu in hitremu delu z lasmi.
 • Šobe. Domači ali profesionalni sušilec za lase je lahko dokončan samo s koncentratorjem (ozka šoba) ali ima difuzor (okrogel, ustvari volumen korenin), čopič (ravnanje, curling).
 • Blagovna znamka. Prav je, da kupite izdelek priljubljene blagovne znamke, ki je odgovoren za kakovost in se je izkazal po ocenah potrošnikov. Najboljše blagovne znamke: Philips, Remington, Moser, Maxwell, Babis, Hottech, Brown, Roventa, Dyson, Ionic, Carlett.

primerjalna tabela

ImeMoč, WIonizacijaTipCena, rub.Ocena
Hottek HT-967-1002200+Poklicno1990deset
Philips BHD0021600-Cesta, dom9009.9
Saten za lase Braun HD 730 71600+Domov, potovanja33309.8
BaByliss 2736E1000+Cesta, čopičZ4889.7
Dyson nadzvočno2200+Poklicno31909.7
Ionic Pro lasje2200+Poklicno24909.6
Maxwell MW-20291300-Cesta, za dom6499.5
Rowenta CV 53512100+Cesta, za dom11909.5
Moser 4350-00502200+Poklicno31909.4
Remington D52102200+Poklicno25909.3

Če oseba ne ve, kateri sušilec za lase kupiti, proračun, potovati, profesionalno ali z optimalnimi lastnostmi za učinkovito uporabo, potem je pravilno začeti od vrste las, individualnih potreb, ob upoštevanju značilnosti različnih modelov iz pregleda TOP-10.