Vraževerja in znamenja: ali je mogoče na polno luno dobiti frizuro

Že v starodavnih časih so ljudje opazili ugoden in negativen vpliv lune na človeka, odvisno od njegovih faz. Položaj zemeljskega satelita na nebu ni določil le delovnega načrta, temveč tudi urnik postopkov za nego zunanjosti. Ker so naši predniki menili, da so lasje močan talisman, so bili odbitki na polno luno - najbolj mistična lunarna faza - nesprejemljivi. Danes so se pogledi na manipulacijo z lasmi zelo spremenili, vendar celo nejeverni ljudje poskušajo pogledati lunin koledar, preden gredo k frizerju, da izberejo najboljši dan za ustvarjanje novega videza..

Vpliv lune na ženske lase: znanstvena in vraževerna utemeljitev

Ženske kot čustvena bitja so bolj dovzetne za vpliv nebesnih teles. Zato je treba načrtovati obisk frizerja glede na lunarne faze, da bi dobili ne samo modno pričesko, temveč tudi pozitivno izkušnjo..

Naše prababice si niso rezale las, ampak so aktivno pazile nanje: večkrat na dan so ga česali, ga splakovali z zeliščnimi infuzijami, vtirali zdravilne decokcije v korenine. Šteje se, da je frizura nevarna, saj lahko na ta način izgubite vitalnost, vsebovano v dolgi pletenici. Vendar pa so ženske opazile, da na voščeni luni lasje rastejo hitreje, na propadajoči luni pa se je njena rast ustavila. To so povezali z vplivom Lune, ki je veljala za žensko pokroviteljico. Če je bilo treba iz nekega razloga striči lase, so slovanske ženske skrbno izbrale dan za ta postopek..

V našem času astrologi povezujejo upočasnitev in pospeševanje rasti las z lunarnimi fazami. Luna vpliva na ves tekoči medij na planetu: živ in neživ. Tako kot izliv in tok morja tudi krv v večji ali manjši meri nasiči lasne mešičke. To se zgodi glede na položaj zemeljskega satelita na nebu. Na voščeni luni rastejo lasje, na rastoči luni pa se njihova rast upočasni. Priporočanje frizure na polno in novo luno ni priporočljivo zaradi dejstva, da so te faze nevtralne: rezultat je lahko nepredvidljiv.

Pričeska po fazah lune: osnovne informacije

Ko se luna giblje okoli zemlje, se stopnja njene osvetljenosti s soncem spreminja, kar imenujemo lunarna faza. Skupno nebesno telo poteka skozi 4 glavne faze:

 • mlada luna;
 • rastoča luna;
 • polna luna;
 • slabša luna.

Lunarni dan, ko nameravate obiskati frizerja, mora biti ugoden. Od tega je odvisna kakovost rezultata, pa tudi hitra rast in gostota las. Mnogi ljudje so zaskrbljeni, ali je mogoče med polno luno in drugimi fazami dobiti frizuro in kako položaj zemeljskega satelita vpliva na stanje las..

Mlada luna

Nova luna - postopek rojstva nove lune. V tem obdobju se vsi sistemi in tkiva telesa obnavljajo in zdravijo. To zahteva veliko truda in rezerv, zato bi morali opustiti vse manipulacije, povezane z radikalno spremembo slike..

Ezoteriki in astrologi predlagajo, da se energija v tem času koncentrira v spodnjem delu telesa. Lasje ostanejo oslabljeni in ne dobijo "nege". Zato frizura ne bo prinesla želenega rezultata, barvanje pa bo neuspešno. Naši predniki so se bali in častili novo luno: verjelo se je, da v tej lunarni fazi, skupaj z odrezanimi lasmi, izgublja vitalno energijo in pokroviteljstvo višje sile.

Na novo luno je najbolje narediti obnovo poškodovanih las: narediti negovalno ali vlažilno masko, na korenine nanesti zdravilne zeliščne decokcije, barvo las osvežiti z zeliščnimi barvili.

Rastoča mlada luna

Na rastoči mladi luni kakršne koli manipulacije s kodri prinesejo pozitivne rezultate. To velja tudi za odbitke, barvanje in oblikovanje ter druge postopke. V tem obdobju lasje začnejo rasti 2-krat hitreje. Zato je za tiste, ki želijo dlje obdržati lepo izvedeno frizuro, bolje počakati na tej lunarni fazi..

Ženske, ki rastejo lase na mladi luni, lahko obrezujejo konce. Odrezani 2-3 cm dlake bodo v nekaj tednih zrastli nazaj. Maske za čiščenje in obnavljanje, kakršna koli barvila in toniranja bodo še posebej učinkovite.

Učinek polne lune na ženske odbitke

Polna luna je mistična in nepredvidljiva lunarna faza, ki v vraževerni osebi povzroča upravičeno strahospoštovanje. V tem obdobju energija seže od spodnjega dela telesa do glave, kodri pa postanejo debelejši, bujni in ubogljivi..

[info-box type = "info"] Opazovani ljudje z močnim živčnim sistemom in pomanjkanjem predsodkov radi delajo odbitke ob polni luni. Vendar pa je za konec tokrat moteče, čustveno in nestabilno, zato ne smete računati na dober rezultat frizure ali barvanja. Za začetek drastičnih ukrepov morate počakati na ugodnejši čas. [/ Info-box]

Maske, obloge in izpiranja v tem obdobju so najbolj učinkovite, če pa je ženska v duševni zmedi, vam ne bodo koristile. In tisti, ki cenijo nestandardne oblike v svoji pričeski in so pripravljeni na drzne poskuse, se lahko prijavijo pri frizerju na polno luno.

Padajoča luna

Padajoči lunarni disk povzroči človeku nerazložljivo zmedo in napetost. V tem obdobju se poveča število poškodb in konfliktov z drugimi. Stres povzroči, da se lasje lomijo in izpadajo, zato frizura ne bo držala oblike. Prav tako je bolje, da barvanje prenesete na uspešnejši dan. Toda različne salonske in domače terapije bodo še posebej koristne. Pomagali bodo pripeljati poškodovane lase v boljše stanje..

Šišanje las na rastoči luni, tako kot na polni luni, je loterija, ki ne obljublja stoodstotne zmage. Vendar pa ženske brez predsodkov, ki želijo dlje obdržati obliko reliefne frizure, lahko obiščejo frizerja v teh dneh. Dlake v tej fazi lunarnega cikla rastejo 2-krat počasneje.

Spreminjanje pričeske med polno luno - glavni znaki

Ob polni luni lahko režete lase, porežete druge ljudi, barvate lase, kodrate in z njim počnete vse, kar želite. Vendar je pomembno upoštevati lastno čustveno stanje. Če disk s polno luno povzroči nepojasnjeno tesnobo in zmedo, je bolje, da frizerske manipulacije preložite na drug dan..

[info-box type = "info"] Bolje je, da se frizuro s polno luno dobite od zaupanja vrednega mojstra: las ne smete zaupati samo nikomur. [/ info box]

Če je frizer pod vplivom nihanj lunarne energije, je lahko rezultat katastrofalen. Obstajajo številni drugi znaki, ki vam bodo pomagali, da se pri tej pomembni zadevi ne motite:

 1. Ne strižite si las. Naši predniki so verjeli, da to spodkopava zdravje, prinaša revščino in bedo. Deklica, ki si je sama odrezala pletenico, se je obsojala na osamljenost.
 2. Bolje je zaupati osebi istega spola z izvajanjem frizure ali frizure za polno luno. Polna luna je čas, ko čustva in občutki, tudi podzavestni, postanejo bolj akutni. Iskra med gospodarjem in stranko lahko vžge vzajemno strast. Pomembno pa je razumeti, da v tem obdobju človeka nadzorujejo nagoni, zato ljubezenska zveza ne bo trajala dolgo..
 3. Odrezanih pramenov ne mečite v vodo. Verjame se, da bodo lasje postali suhi in krhki. Najbolje je, da odpadke ovijemo v časopis in sežigamo.
 4. Pri satanskih lunarnih dneh (9, 15, 23 in 29 dni po luninem koledarju) in v obdobjih sončnega ali luninega mrka je prepovedano frizuro. To je posledica dejstva, da je v tem času človeško energetsko polje nestabilno in podvrženo vplivu tujih svetovnih sil. Z rezanjem las lahko še dodatno oslabite lastno avro, kar bo slabo vplivalo ne samo na vaše lase, ampak tudi na vaše zdravje..

Babice naših prababic so vodile te stare znake o frizuri na polno luno. V pomoč so vam izkušnje iz rodu. Danes horoskop potrjuje, da če uporabite ljudsko modrost v praksi, rezultat ne bo dolgo v prihodnosti..

Ugodna in nevarna obdobja za striženje

Čeprav položaj luninega diska na nebu določa optimalni čas za striženje, še vedno obstajajo dejavniki, ki vplivajo na lepoto frizure. Izbrati morate pravi dan v tednu in tudi upoštevati lokacijo lune v znakih zodiaka.

Za dekleta je bolje obiskati frizerja v ženskih dneh v tednu: sreda, petek, sobota. Moški bi morali oblikovati svojo podobo na svoje dni: ponedeljek, torek, četrtek. Nedelja velja za nevtralen dan. Vendar kristjani raje ta dan posvetijo Bogu in vse zadeve preložijo na drug dan..

Odvisno od zodiaka

Pri načrtovanju obiska frizerja po luninem koledarju je treba upoštevati še en dejavnik: frizura, narejena ob upoštevanju lokacije nebesnega telesa v ugodnem znaku zodiaka, bo uspešnejša. Luna se lahko nahaja:

 • v znamenju ognja (Oven, Lav, Strelec);
 • v znakih Zraka (Dvojčki, Vodnar, Tehtnica);
 • v znamenjih vode (Rak, Škorpijon, Ribi);
 • v znamenjih Zemlje (Bik, Devica, Kozorog).

Položaj zemeljskega satelita lahko določite s pomočjo luninega koledarja..

Požarni znaki

Po koledarju je frizura, ko je luna v ognjenih znamenjih, preplavila nepredvidljive posledice. Suhi in vroči znaki izzovejo čustvenost, impulzivnost in naglico. Te lastnosti verjetno ne bodo prispevale k dobremu rezultatu. V požarnih dneh je bolje zavrniti odbitke in postopke za lase, povezane z uporabo vročih aparatov, saj se poveča tveganje za prekomerno sušenje kodrov. Ta čas je primeren samo za lastnike mastnih las, pod pogojem, da se obrnejo na zaupanja vrednega mojstra.

Zračni znaki

Lega Lune v zračnih znakih daje lasje lahkotnost in puhavost, zato jo je v tem obdobju težko rezati. Lase lahko obrezujete na polno luno, ko postanejo bolj obvladljivi in ​​manj zapleteni, vendar v tem primeru ni mogoče napovedati rezultata. Toda kodri, kodri in valovi bodo zaradi poroznosti in zračnosti las dolgo ohranili obliko. Obarvanje bo uspešno, vendar ne uporabljajte agresivnih barv in rešitev. Bolje je dati prednost naravnim barvilom: kano, basmo, zeliščne decokcije.

Vodni znaki

Vodni žigi dodajo gladke, svilnate in sijoče lase. Oblikovanje v tem obdobju ne drži dobro. Frizure so lahko neuspešne zaradi pretirane mehkobe las. Razmislite, ali lahko kosite lase na polno luno, ko postanejo težje in bolj obvladljive. Polna luna je pravi čas za frizuro, vendar je bolje, da lase pobarvate po barvanju. Tako bodo pridobili potrebno upogljivost in bolje ohranili obliko..

Zemeljska znamenja

Iskanje Lune v rodovitnih znakih Zemlje je najuspešnejši čas za striženje in druge frizerske manipulacije. V tem obdobju se izboljša stanje ne samo las, temveč tudi lasišča. Lasje lepo rastejo, ne izpadajo in svetijo, so poslušni in zlahka podvrženi vsem vrstam postopkov nege las. Za uporabo agresivnih kemikalij (nekatere vrste barvanja las, beljenja, poudarki, perm) so najboljši dnevi, ko se Luna nahaja v Devici.

Lase porežite v novi luni

Pametni ljudje svetujejo, da strižete in enakomerno porabite lase ravno v novi luni. Zakaj in s čim je povezano? Dejstvo je, da z naraščajočo luno rast las pospešuje, s padajočo luno pa se upočasni. Če ste upoštevali nasvete astrologov, morate lase odrezati in se zanašati na lunarni koledar.

Kot se spomnimo iz šole, obstajajo štiri faze lune, to so mlada luna, dežela luna, polna luna in staranje. Torej, ali je mogoče posekati v prvi fazi lune, tj. na novo Luno? Tudi v starih časih so se prestrašili s takim znakom, da si z rezanjem las na novo luno skrajšaš življenje.

Na splošno, če se zanašamo na znanje znanstvenikov ali astronomov, je bilo opaziti, da se na novo luno zdi, da narava zamrzne v pričakovanju obnove. Zato svetujemo, da sledite sami naravi in ​​si na ta dan ne strižite las, počakajte, da se luška z voskom.

Ko luna raste, prav vsa narava zaživi in ​​raste, tako kot se svetuje, da se v tej fazi lune režejo lasje. Še več, če gojite dolge lase, skušajte lase enkrat mesečno odrezati, pri čemer se zanašate na to znanje (tj. Po Novi Luni med tednom, ko luna raste). Sledi faza FULL MOON. Ob polni luni je v naravi obnova.

Če se torej odločite, da boste svoj slog spremenili v usklajeno drugačen, na primer, da se prebarvate v svetlo rdečo zver iz mirne, potem to počnite na polni luni. Toda, namreč, striženje las, da bi rasli, se odsvetuje. Čeprav ima ta problem seveda različna stališča. Na primer, z vidika ezoterike je energija tik v zgornjem delu telesa (ob polni luni) in zato, če kose las malo porežete, bodo začeli rasti z večjo močjo in bodo bolj zdravi..

Po polni luni pride STARI MOJ. Kot že ime pove, v tej fazi ne priporočamo, da strižete lase. Lasje lahko postanejo dolgočasni in rahli. V tem obdobju je priporočljivo intenzivneje nanašati na negovalne maske za lase in postopke za njihovo obnovo..

Znanstveniki niso v celoti preučevali vpliva Lune na človekovo življenje in vsakogar je treba spremljati faze Lune ali ne. Toda kljub temu je treba spomniti, da je človek del narave, v naravi pa vse ni samo to in se dogaja po določenih zakonih, ki jih moramo spoštovati in jim poskušati slediti na enak način, da bi bili v njeni enotnosti..

Ali je možno striči lase na rastoči luni?

Glede na fazo lune se spremeni avra in dobro počutje osebe. Luna vpliva na pojave narave, spreminja zdravje, razpoloženje. Vsaka faza je prežeta z določenimi lastnostmi in lastnostmi. Kdaj odrezati lase - na novo luno ali v zatonu?

Vpliv lune na stanje las

Luna gre skozi več življenjskih ciklov, na podlagi katerih je mogoče določiti ugodne dneve za odbitke, da ozdravi kodre, zraste pramene in obratno upočasni njihovo rast.

Če želite razumeti, kateri dnevi so primerni za frizuro, morate preučiti lunarni koledar. Vsak dan jih vodilni astrologi naslikajo kot ugodne ali neugodne za frizuro.

New Moon - frizura za zdrave lase

Med novo luno se lasje štejejo za oslabljene, izgubljajo življenjsko energijo. Če jih želite obnoviti in izboljšati, je priporočljivo obrezati konce - znebiti se razcepljenih in poškodovanih delov las.

To je tudi ugodno obdobje za salonske in domače postopke za obnovo strukture pramenov - maske, tretmaji, laminiranje, botoks itd..

Rastoča mlada luna - za rast kodrov

Ta faza je primerna za tiste, ki si želijo obnoviti lase. V tem primeru lahko varno poiščete frizerja, da spremenite sliko. Priporočljivo je, da ima frizuro vsak mesec istočasno..

In da ne samo pospešite rast kodrov, temveč tudi izboljšate njihovo stanje, je priporočljivo, da se na 3-4. Dan luninega cikla odstrani frizura. V tej fazi lahko naredite kakršne koli zdravilne postopke za zdravje in lepoto las.

Polna luna - bodite previdni pri rezanju kodrov

Odhod na sestanek s stilistko ni najboljša rešitev. Izjema je lahko popolna preobrazba slike - od dolgih las do kvadrata, od brunette do blond. V drugih primerih se to obdobje šteje za neprimerno za odbitke..

Pozor! Faza polne lune je primerna za krepitev las s kozmetičnimi maskami - tako kupljenimi kot tudi samostojno narejenimi.

Mnenje vernikov glede odbitkov v tem obdobju je nevtralno:

 • Duhovniki v tem ne vidijo nič slabega, kar lahko negativno vpliva na človekovo stanje;
 • Verniki trdijo, da je ta faza, nasprotno, idealna za ustvarjanje nove pričeske..

V tem obdobju se telo očisti negativne energije, ki se nabere v mesecu dni, zato je rezanje las nevtraliziranje delovanja negativnih sil, ki so se zbrale na koncih las.

Ali je možno striči lase na rastoči luni?

Luna ubijanja je neugodna faza za rezanje las, v tem obdobju je priporočljivo opustiti kakršne koli manipulacije z lasmi. Izkušeni ljudje svetujejo, da odrežite pramene le, če želite, da se kodri dolgo vračajo.

Kako utripajoča luna vpliva na človeka:

 1. To je obdobje notranjega in zunanjega čiščenja, prestrukturiranja telesa..
 2. V tem obdobju je priporočljivo, da se znebite starih stvari in nepotrebnih informacij..
 3. Lahko opravite čiščenje stanovanja in telesa - sledite prehranskim programom za odstranjevanje toksinov in toksinov.
 4. Na slabi luni si lahko lase porežete, če so preveč poškodovani, da bi jih popolnoma obnovili..
 5. V tem obdobju lahko pregledate možnosti zaposlitve, poiščete nov kraj dela ali odprete svoje podjetje..
 6. Padajoča luna je čas analize, mirnosti in razmišljanja, sprejemanja premišljenih in uravnoteženih odločitev. Človek išče zasebnost, raje je z družino, uživa v mirnih družinskih večerih.

Ocene uporabnikov segajo v dejstvo, da je med rastjočo luno zaželeno striženje, ni pa priporočljivo izvajati postopkov z lasmi na polno in novo luno.

Pozor! Pomembno je tudi vedeti, da morate svoje lase zaupati le zaupanja vrednemu mojstru s pozitivno energijo. Ne strižite si las. In ko odstranite kodre, jih zažgite ali zakopajte pod drevo, vendar jih ne mečite v vodo.

Po odbitku morate opraviti tečaj wellness postopkov - domače maske, balzami, balzami, negovalni losjoni za krepitev jedra in nežne čebulice negovane s koristnimi mikroelementi.

Vsaka oseba se individualno odloči, kdaj bo odrezala lase, obnavljala svoje bioritme in energijsko moč. In da bi frizura prinesla veselje in dobro počutje, morate k temu poslu odgovorno in v dobrem razpoloženju..

Spremenite svojo podobo, ozdravite pramene in bodite v odličnem razpoloženju!

Kdaj lahko kosim lase glede na lunarni koledar. Oracle odbitki, dnevi v tednu

Kdaj lahko porežete lase, da bodo bolj zdravi in ​​prinesejo srečo? Nekoč so ljudje obdarovali kodre z magično močjo in zato je skrb za njih bila prežeta s celotnim obredom. To znanje se je ohranilo in morda bodo nekateri izmed njih kmalu dobili znanstveno razlago..

Pravilna nega: kako pogosto strižite lase

Po zadnjih izjavah frizerjev je rezanje las potrebno, vendar tega ni mogoče storiti tako pogosto, kot so mojstri nekoč svetovali..

Priporočilo, da enkrat mesečno obiščete frizerja, je zastarelo. Zdaj stilisti priporočajo, da naredite svoj urnik odbitkov.

Če želite določiti, kako pogosto morate rezati lase, morate upoštevati dolžino las, prisotnost šiška in obrito območje ter splošno stanje kodrov..

Dolgi lasje, če so zdravi, zadostujejo za obrezovanje 2-krat na leto. Lastniki večplastnih odbitkov naj to storijo vsakih 3-4 mesece..

Lasje srednje dolžine lahko obrežemo enkrat na 3 mesece ali nekoliko pogosteje, da ohranimo obliko frizure. Dolžino kratkih las je treba prilagoditi v 4-6 tednih.

Šiška, podrezani odbitki in obrito viski zahtevajo posebno pozornost. Ravne šiške je treba popraviti enkrat mesečno, dolge, stranske šiške - enkrat na 6-8 tednov. Ustvarjalne odbitke je treba pospraviti vsaj enkrat na mesec.

Ti nasveti so predvsem za tiste, ki dolžine ne bodo spreminjali. Kaj pa, če želite spustiti lase? Ali obrezati konce kodrov in kako pogosto je treba to storiti?

Kako pogosto morate obrezati konce

Mnoge ženske ugotovijo, da z rezanjem koncev las povečajo hitrost rasti. To mnenje je napačno. Hitrost rasti določajo geni, tudi pri sorodnikih je lahko drugačna.

V povprečju kodri rastejo za 8-13 mm na mesec, poleti hitreje in pozimi počasneje. Zato se morajo tisti, ki želijo gojiti pletenice, osredotočiti predvsem na njihovo krepitev in negovanje..

Dovolj je, da konce zdravih las odrežete 2-3 krat na leto, problematične lase pa - vsakih 10-12 tednov. Pomembno si je zapomniti, da je njihova lepota neposredno povezana s splošnim stanjem telesa..

Tisti, ki koncev pramenov sploh ne režejo, se motijo. Daljši so lasje, šibkejši postanejo konci, večja je verjetnost, da se cepijo. Poleg tega lasje rastejo neenakomerno.

Če konca ne obrezujete dlje časa, bo videz drzen. In skupaj z odrezanimi prameni odhajajo nakopičena negativna čustva, ki negativno vplivajo na človekovo stanje..

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase

Skrivnost uspešne frizure ni le v spretnosti frizerja. Da bi dosegli dobre rezultate in se napolnili s pozitivno energijo, je treba upoštevati veliko dejavnikov..

Eden od njih je dan v tednu, izbran za manipulacijo z lasmi:

 1. Ponedeljek je srečen dan. Glede na znake bosta ob odrezanih laseh odšla tesnoba in žalost. Kakršni koli poskusi s sliko bodo ustrezni, vse do korenite spremembe frizure.
 2. Torek je pravi čas za obrezovanje koncev kodrov ali prilagajanje šiška. Ti ukrepi bodo pripomogli k izboljšanju zdravja in dali moč za reševanje nakopičenih težav. Koristno bo dobiti tudi frizuro za tiste, ki so naveličani rutine in si želijo življenje narediti bolj pestro..
 3. V sredo si lahko vsakdo ostriže lase, razen rojenih v četrtek. Obisk frizerja bo izboljšal živčni sistem, spomin in sposobnost učenja.
 4. Ko si boste v četrtek odrezali lase, lahko očistite biopolje, zgradite odnose z ljubljenimi in privabite srečo. Komunikacija bo obogatena z novimi poznanstvi, obnovljene bodo stare povezave.
 5. Pričeska, narejena v petek, bo ugodno vplivala na vsa področja življenja. Ta dan poteka pod okriljem Venere, zato bo vsakršna manipulacija las uspešna. Vendar pa delo frizerja lahko močno spremeni videz in poruši notranjo harmonijo..
 6. Priprava frizure v soboto je dober znak. Tako boste izboljšali svoje čustveno in fizično stanje, pozabili na stare težave in zamere. Dolžina las se bo hitro obnovila. Obstajala bo moč, potrpežljivost in sposobnost, da v sebi vidite skrit talent.
 7. Obisk frizerja v nedeljo bo le škodil. Z odrezanjem las človek izgubi srečo. Edini čas, ko lahko na ta dan porežete lase, je, če ste popolnoma nesrečni. Potem se bo usoda dramatično spremenila na bolje.

Kdaj je glede na lunarni koledar 2018 najboljši čas za rezanje las

Zemljin spremljevalec skrivnostno vpliva na izliv in tok, letino in človeško stanje - duhovno in fizično.

Kdaj se lahko strižem v skladu z luninim koledarjem leta 2018. Oracle odbitki, dnevi v tednu

Naši predniki so opazili, da se kakovost las spreminja glede na to, v kateri fazi lune je bila odrezana..

Ali je možno odrezati lase, če je danes po lunarnem koledarju »satanski dan«

Ugotoviti, kdaj lahko in ne morete odrezati las, je enostavno. Dovolj je, da odprete lunin koledar za obdobje, ki vas zanima. Vsak lunarni mesec ima 4 "satanske" dni, ko je nočna zvezda popolnoma skrita pred človeškimi očmi..

V tem trenutku je nevarno izvajati kakršne koli manipulacije z lasmi: energetsko polje postane brezhibno, moč psovk pa se večkrat poveča. Pomembno je vedeti, da so to 9., 15., 23. in 29. vsak lunarni mesec.

V kateri fazi lune je bolje odrezati lase - na kateri luni. Najboljša luna faza za striženje las

Vosek za striženje las z voskom

Dežela luna je simbol blaginje in rasti, najboljši čas za striženje las. Curls, obrezani v tej fazi, se bodo hitreje vračali..

Najprimernejši je za vsako nego las: laminiranje, barvanje, ravnanje koncev ali ustvarjanje nove frizure. Najbolje je, da to storite 5., 8. ali 11. lunarni dan..

Ali je možno striči lase na rastoči luni

Bolje je, da se ta čas posvetite negi z maskami, dalo bo opazne rezultate. Če morate okrepiti lase, lahko konce nekoliko rahlo obrežite. Toda počasi bodo rasle.

Tudi frizura za rahlo luno lahko poslabša vid. Ugodni dnevi - 21, 26 in 27.

Ali je mogoče obrezati lase na polno luno - če je faza polne lune

Neželeno je, da korenito spremenite svojo pričesko na polno luno, vendar lahko obrezujete regrown pramene. Čas nove lune pa lahko uporabimo za eksperimentiranje z videzom in spremembo slike..

Ali je mogoče obrezati lase, če je jutri sončni, lunin mrk

Sončni in lunarni mrki so čas kriz in izgub. Astrologi v tem obdobju odsvetujejo obisk frizerja. Človeško zaščitno polje oslabi. Skupaj z odrezanimi prameni zdravje in vitalnost odhajata, zato obstaja velika nevarnost, da zbolimo.

Kdaj lahko porežete lase v skladu z Oracle

Pri izbiri, kdaj odrezati lase, je koristno posvetiti ozvezdje, v katerem se nahaja satelit..

Najbolj ugodni dnevi za ženske bodo dnevi pod znakom Bika, Device, Tehtnice, Kozoroga in Leva..

Ozvezdje Vodnarja pokrovitelj eksperimentov, in pod vplivom ozvezdja Rib je nevarno početi karkoli z lasmi.

Ali je mogoče zvečer rezati lase

Nova frizura vam bo spremenila življenje na bolje, če izberete ne samo pravi dan, ampak tudi pravi čas. Priljubljena modrost pravi, da lahko lase strižete le podnevi..

Zvečer, po sončnem zahodu, je lažje pridobiti oblast nad človekom bitje teme. Tudi z obrezovanjem zaraščenih koncev ali šiška je enostavno prekiniti povezavo z božanskim principom. Vsako ravnanje z lasmi bo povzročilo zdravstvene težave, fizične in duševne. Verjame se tudi, da bo človek izgubil srečo in denar..

Ali je mogoče med nosečnostjo rezati lase

Nekoč so ljudje verjeli, da se življenje skriva v ženskih laseh. Pletenice nosečnic so zdravile s posebno zadržanostjo: bodoči materi je bilo prepovedano rezati lase v celotnem obdobju dojenja otroka, še posebej pa pred porodom..

Sodobni čarovniki trdijo tudi, da ženska z odrezanjem las izgubi vitalnost, ki jo potrebujeta ona in njen dojenček..

Prepovedano je celo obrezovanje zaraščenih koncev kodrov. Kršitev tega pravila ogroža prezgodnji porod, kratko življenje ali prekinitev nosečnosti.

Toda zdravniki razmišljajo drugače. Nekateri posebej bolnikom svetujejo, naj obiščejo frizerja, če jih bo razveselil. Konec koncev bodo pozitivna čustva matere ugodno vplivala na razvoj otroka..

Na to vprašanje še ni dokončnega odgovora. Vendar pa je bilo opaziti, da se lasje med nosečnostjo izboljšajo. To je mogoče uporabiti za začetek njihovega gojenja..

Ali je mogoče med menstruacijo rezati lase

Vaše obdobje ni najboljši čas za striženje las. Med menstruacijo se hormoni spreminjajo, kar vpliva na stanje kože, nohtov in las. Ta čas velja za nesrečno za frizuro..

Glede na znake se kodri oslabijo, zlahka se zapletejo in počasi rastejo, ženska pa lahko zboli ali hitro ostari.

Izkušnje frizerjev kažejo, da prameni izgubijo elastičnost in sijaj, postanejo bolj mastni pri koreninah. To ne omogoča dobrega stajlinga..

Menstruacijski ciklus ženske je podoben luninemu. Tudi če je ženski cikel daljši, je sestavljen iz istih faz kot cikel svetilke, le njihovo trajanje je nekoliko daljše.

Prvo fazo luninega cikla doživljamo v posameznem ciklu kot fazo krvavitve. Neugodna je za kakršno koli ravnanje z lasmi..

Ali je mogoče rojstni dan odrezati lase

Boljši kot bo rojstni dan, bolj srečno bo leto. Rojstnodnevni fant bi moral skrbeti za svoj videz. O pričeski boste morali razmišljati vnaprej, kajti dobiti frizuro na ta dan pomeni, da vam odreže srečo. In lahko naredite stajling: to ne bo vplivalo na usodo.

Dan v tednu, ko se je oseba rodila, vpliva tudi na izbiro pravega časa za frizuro:

 • Primerni dnevi za rojene v torek so četrtek, sobota, nedelja. Neprimerno - petek.
 • Če vaš rojstni dan pade v sredo, bo sobota idealen dan za striženje, v četrtek pa je bolje, da se lotite drugih stvari..
 • Rojeni v četrtek bodo najboljše rezultate dobili v ponedeljek in petek. V sredo ne obiščite mojstra.
 • Najboljši dnevi za ljudi, rojene v petek, so ponedeljek, četrtek in sobota. Neželeno je imeti frizuro v torek.
 • Za tiste, ki so luč ugledali v soboto, je ugoden čas sreda in petek, neugoden čas je nedelja..
 • Rojeni v nedeljo bi morali načrtovati striženje v torek in četrtek in ne hoditi k frizerju v ponedeljek..

Za rojene v ponedeljek je priporočljivo, da se v četrtek, petek ali soboto odpravijo k frizerju. Slab dan - nedelja.

Komu je bolje zaupati frizuro

Iskanje pravega mojstra ni le luštna muhavost. Moški, ki si priliva pričesko, spremeni biopolje svoje stranke.

S tem, ko lase zaupate res dobremu mojstru, lahko obnovite moč, pridobite samozavest in privabite srečo. Kateri so znaki, da prepoznate "svojega" frizerja?

Pri izbiri frizerja upoštevajte te dejavnike:

 • Pozitiven odnos. Dobrodušen, ljubeč mojster bo osebo napolnil s pozitivno energijo in željo po ustvarjanju. Vredno je biti pozoren na splošno negovanje stilista - neurejen videz je lahko znak utrujenosti in depresije..
 • Starost. Starejši kot je mojster, močnejši vpliva na človeško biopolje. S tem lahko prekinete vrsto težav, povrnete vero vase in premagate duhovno krizo. In za harmonične narave, ki se še ne želijo spremeniti, je bolje izbrati frizerja vaše starosti ali malo mlajšega.
 • Spol. Zaupati kodre gospodarju nasprotnega spola je nevarno. Naključna naklonjenost bo ustvarila težave v osebnem življenju njegove stranke..

Ali lahko mož striže ženski lase

Ne vedno na dan, ko lahko odrežete lase, je pravi mojster brezplačen. Poleg tega ne želite vedno obiskati frizerja, da bi samo obrezali svoje šiške..

Zdi se, da je to zahtevo lažje posredovati družini, na primer možu. Vendar obstaja znak, ki to prepoveduje. Mož, ki mu odreže ženo, ji skrajša življenje.

Žena ne more striči moža las iz istega razloga. In dejstvo, da se zakonski par redno loteva las drug drugemu, lahko izzove izdajstvo.

Ko ne moreš odrezati las

Obstajajo obdobja, ko človek zlasti potrebuje zaščito in pokroviteljstvo višjih sil. Curls so niti, ki nas povezujejo s prostorom in prijaznostjo, toda s premišljenim odnosom do njih je to povezavo enostavno pretrgati ali spremeniti v škodo.

Da se to ne bi zgodilo, je bolje uporabiti znanje, ki se prenaša iz roda v rod. Koristno je zapomniti, v katerih dneh in obdobjih življenja je striktno prepovedano rezati lase:

 1. Ob "satanskih dneh", med luninimi in sončnimi mrki.
 2. Nedelja in cerkveni prazniki.
 3. Ob večerih.
 4. Med nosečnostjo in menstruacijo.
 5. Študenti - med sejo.
 6. Ob dnevih rojstnih dni in antagonistov.
 7. Otroci, mlajši od enega leta. Napaka bo tudi, če boste otroka pleli plešasto: to ne bo vplivalo na kakovost las in mu bo odvzelo moč.

Obstaja še eno zelo pomembno pravilo. O tem je vredno povedati ločeno..

Zakaj ne morete odrezati las

Tisti, ki se odločite za rezanje - ne glede na to, iz katerega razloga morate vedeti, kako zgladiti posledice tega dejanja.

Človek z odrezanjem las deformira svoje lastno biopolje.

To moti izmenjavo energije z Vesoljem, kar bo v vsakdanjem življenju videti kot bolezen, ločitev z ljubljenimi, denarne težave.

Verjame se, da bodo po prvi samostojni frizuri težave majhne, ​​a z vsako naslednjo se bodo začele povečevati. Če to dejanje ponavljate redno, bo vaše življenje začelo niz neuspehov..

Med frizerji je dobro znan znak: tisti, ki reže življenje, je daljši od tistega, ki ga režejo. Moški, ki si striže lase, mu skrajša življenje.

Da se to ne bi zgodilo, morate takšen obred opraviti pred striženjem: trikrat se prekrižajte in popijte tri požirke vode iz pipe, ki se še danes ni odprla. Nato poškropite vodo po laseh.

Čarovniki trdijo, da bodo težave z denarjem nastale, če se dolžina naglo spremeni. Na primer, odrežite pletenico. Lase lahko malo obrežete, glavna stvar je, da tega ne storite v petek.

Pred rezanjem morate 3-krat prečkati škarje in na pramene posipati sveto vodo.

Zdravstvenim težavam se lahko izognete, če pričesko prilagodite v sobi, kjer je nekaj zelenega, vsaj preproga. In spet, najprej je bolje pogledati lunin koledar..

Lase lahko porežete na povsem drugačen način kot na način, kot ste to nekoč naredili: v vsa dejanja z njimi vložite sveti pomen. S pravilno nego las se bo stanje kodrov začelo izboljševati, kar bo vplivalo na izboljšanje počutja, izboljšanje razpoloženja in samozavesti..

Naučite se, kdaj morate obrezati lase v tem koristnem videu:

Ta videoposnetek vam bo pokazal, kdaj morate striči lase po dnevu v tednu:

Rez na luno

S pomočjo pričeske lahko privabite srečo in usmerite potek svojega življenja v eno ali drugo smer, saj so lasje vir naše kozmične moči. Pa tudi striženje je poseben zakrament, ki se mu je treba približati odgovorno.!

Večina ljudi je zelo pragmatična glede frizure: lasje so zrasli - čas je, da gremo k frizerju. In kaj bo sledilo, marsikdo ne ve.

Pogosto opazimo, da obisk istega mojstra daje različne rezultate: včasih se pričeska izkaže za super, lasje se lepo prilegajo stylingu, po frizuri hitro zrastejo in ugaja gospodarici, včasih pa se zdi, da je bilo bolje, da frizure ni, ker Potreben je mesec ali celo več, da svoj videz spravite v pravilno formo.

Zakaj se to dogaja? Vse ima svojo razlago.

Oglejte si, kateri recepti vsebujejo traktate uradne medicine 14. stoletja našega štetja: "... če človeka muči Mars in torek na rastoči Luni (torek) že tri tedne zapored, potem mu že tri tedne zapored odreže nohte in lase na rastoči Luni, potem pa si bo začel okrevati..."

Terapije že stoletja temeljijo na astrološkem znanju. Prišel je čas, ko nikogar ni presenetilo, da je frizer ob določenih mesečevih dneh zaprl svoj salon. Prav v tem obdobju ni bilo povpraševanja po njegovih storitvah, saj so ljudje velik pomen dali kozmičnemu vplivu nočne svetilke..

Astrologija je bila in ostaja uporabna na skoraj vseh področjih človeškega življenja. Številni stari recepti delujejo še danes. Obstaja celo posebna veja napovedne astrologije, imenovana tranzitna astrologija..

Kljub temu, da običajni ljudje niso bili vedno sposobni dobiti ustreznih informacij o tem rezultatu (zlasti v sovjetski dobi), je astrologija kot znanost še naprej obstajala in se razvijala. Poleg tega naravnih in kozmičnih ritmov, ki vplivajo na vsa živa bitja v vesolju, ni mogoče ne preklicati, ne prepovedati, niti skriti pred opazovalnimi in radovednimi očmi..

Tako smo prišli do zaključka, da so astrološki izračuni ob obisku frizerja zelo pomembni. Če jih želite izvesti, boste potrebovali lunarni koledar in nekaj praktičnih spretnosti. Posledično bo obisk frizerja za vas postal prava skrivnost, vaša pričeska pa bo postala vaš talisman, ki bo vedno z vami in bo zagotovo pritegnil dobro počutje na katerem koli področju, ki ga želite..

Zelo pomemben dejavnik so faze lune. Če želite, da lasje rastejo hitreje, se napotite k frizerju na voščeni luni (faza 1 in 2). Pričeske, narejene v času, ko je na nebu polna luna, obljubljajo, da bodo mojstrovine. Redki in nevpadljivi lasje bodo postali debelejši in manj zapleteni. Pričeska na rastoči luni bo okrepila korenine las in preprečila njihovo hitro izgubo, vendar se bodo še dolgo vraščale.

Naslednji, morda še pomembnejši dejavnik je tranzit Lune skozi znak zodiaka. Ne samo nadaljnje stanje las je odvisno od tega, kje se bo na dan striženja nahajala Luna, temveč tudi zdravje in celo preoblikovanje vaših življenjskih položajev..

Luna v požarnih znamenjih:

Luna v Ovnu: Zelo neugoden dan za frizuro, čeprav ne vpliva na stanje las in pričeske. Dejstvo je, da po odbitku takšnega dne oslabi imuniteto telesa in poveča se verjetnost za različne bolezni..

Moon in Leo: Pričeska v teh dneh naredi vaše lase lepe, bujne in svilnate. A vedite, da se ta položaj Lune v nebesih zdi neugoden za odbitke, če vaše podjetje poteka dobro, in ugoden, če želite spremeniti način ali ritem svojega življenja..

Luna v Strelcu: Pričeska, narejena v teh dneh, bo postala talisman za vaše uresničevanje in prepoznavnost v poslovnih in družbenih odnosih. Odličen čas za frizuro, ki spodbuja pozitivne spremembe v karieri in odnosih s sodelavci.

Luna v zračnih znakih:

Luna v Dvojčkih in Tehtnicah vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njihova struktura in stanje ne spreminjata..

Luna v Vodnarju: zelo težek položaj za odbitke. Obstaja nevarnost izgube las, plešavosti in izgube povezave s prostorom.

Luna v vodnih znamenjih:

Luna v raku: Potem ko se pričeska v takih dneh odpravi, pričeska sploh nima svoje oblike, lasje postanejo nerodovitni in jih ni mogoče oblikovati. V tem obdobju ni priporočljivo umivati ​​las..

Luna v škorpijonu: izredno tvegan položaj Lune za striženje, saj lahko hkrati izboljša in poslabša vaše ljubezensko življenje in na splošno odnose z nasprotnim spolom.

Luna v Ribah: Pričeska, narejena v takih dneh, vodi v prhljaj. Pranje glave in las v tem obdobju bo dalo enak rezultat..

Luna v zemeljskih znamenjih:

V Biku, Devici, Kozorogu: Najbolj idealen čas za obisk frizerja. Lasje dobro rastejo, krepijo in izboljšujejo svojo strukturo, manj cepijo. Za uporabo kemikalij (vse vrste barvanja las, perm) so najboljši dnevi, ko se Luna nahaja v Devici.

Vsak dan v tednu ima svojega mecena - planet, ki ga prežema s svojo energijo in pusti svoj pečat na vsem, kar človek počne v tem trenutku. Tretji dejavnik (dan v tednu) še bolj podrobno postavlja usmeritev življenjskih sprememb. Vendar pa ni vse tako preprosto: pomembno je, da je dan, ki ga izberete za frizuro, skladen z vašim rojstnim dnevom, sicer se bodo vsi trendi dneva spremenili v svoje nasprotje. Zagotovo ne vedo vsi, kateri dan v tednu so se prvič rodili, a tega ni tako težko ugotoviti. Vsekakor lahko to vprašanje postavite enkrat, saj boste morali v življenju veliko pogosteje rezati lase..

Ponedeljek (Luna): Izberite ta dan za frizuro, če se želite znebiti žalosti in žalosti. Veliko število negativnih čustev, nerešenih in nakopičenih težav vas bo pustilo skupaj z odrezanimi lasmi. V ponedeljek ne morete imeti frizure za rojene v torek, sredo, nedeljo.

Torek (Mars): Dobro je imeti frizuro za tiste, ki so oslabili telesno zdravje in so v življenju utrujeni od monotonije, a jim primanjkuje aktivnosti, poguma in krepkih lastnosti. Odložite frizuro za drug dan, če ste rojeni v ponedeljek ali petek.

Sreda (Merkur): Pričeska na ta dan bo postavila red v živčni sistem. Logično razmišljanje se bo aktiviralo, izboljšal se bo spomin, povečala se bo sposobnost učenja in vzpostavljanja stikov s pravimi ljudmi in organizacijami. Slab dan za frizuro, če ste se rodili v četrtek.

Četrtek (Jupiter): Pričeska na ta dan spodbuja spremembo odnosov z drugimi in reševanje socialnih težav. Če v življenju pogosto čutite krivico, se počutite nesrečno, odrežite lase na ta dan - to bo pritegnilo priljubljenost in dobro počutje za vas. V četrtek ne morete dobiti frizure za rojene v sredo.

Petek (Venera): Edinstven dan za frizuro, saj ne samo da menjate pričesko, temveč spremenite svoj videz. Tako se verjetnost usodnih poznanstev in obetavnih stikov znatno poveča. Če pa ste že zadovoljni s svojim videzom in imate tudi strastno naravo, si za frizuro izberite drug dan, saj petek ne prenaša presežkov in vam lahko prikrajša notranje ravnovesje. Ne pozabite, da je "najboljši sovražnik dobrega." Prekomernost se vedno spremeni v svoje nasprotje. Mnogo religij prav na ta dan ne kliče ničesar, da se zadržijo in upoštevajo post. Tisti, ki so se rodili v torek, si tega dne ne bi smeli kositi las..

Sobota (Saturn): Ugoden dan za odbitke, obnavlja poškodovane lase in na splošno izboljšuje usodo ter tako odstrani karmične dolgove in grehe. Spodbuja razvoj potrpljenja in prepoznavanje sposobnosti. Stabilizira psiho in materialno počutje. V soboto ne morete imeti frizure za rojene v nedeljo.

Nedelja (sonce): slab dan za frizuro v vseh pogledih. Svojo srečo lahko odrežete. Če rešujete težave ali na pol poti dokončate nekaj, vas lahko vržejo daleč nazaj. To bo še posebej opazno pri rojenih v ponedeljek. Samo kronični poraženci lahko na ta dan poskušajo spremeniti svojo usodo tako, da jim odrežejo lase, pa tudi takrat brez posebnih zagotovil..

Ko že govorimo o slabi sreči, ki preganja kronične poražence. Resnično lahko dosežejo drugačno življenjsko raven, če obiščejo frizerja na poseben dan, ki je antagonist njegovega rojstnega dne. Na primer, če slaba sreča spremlja rojenega v ponedeljek, si mora v nedeljo, torej na dan antagonista, postriči frizuro..

Rojstni dnevi so antagonisti

Ponedeljek v nedeljo
Torek petek
Sreda v četrtek
Četrtek v sredo
Petek - torek
Sobota Nedelja
Nedelja ponedeljek

In končno, končni dejavnik, ki je povezava med pravili izračuna in varnostnimi ukrepi, ki jih je treba upoštevati, da bi frizura prinesla srečo, in ne obratno. To je zadnja stopnja, kjer brez luninega koledarja ne morete. In je sestavljen iz dveh varnostnih točk.

a) Postopek striženja las v nobenem primeru ne bi smeli izvajati ob sončnih in lunarnih mrkih. Verjame se, da zaradi tega lahko zbolite ali si odrežete spomin in um. Na splošno to ne preseneča, saj Luna izraža človekovo povezanost s preteklostjo, Sonce pa - s sedanjostjo..

b) Luna štirikrat v mesecu "pretresa" našo psiho, prehaja iz ene faze v drugo. Dnevi fazne spremembe so kritični, sicer jih imenujemo satanski lunarni dnevi. Torej, bog ne daj, da si lase odrežeš 9., 15., 23. in 29. lunarni dan, to so zelo neugodni dnevi za odbitke in druge manipulacije z videzom.

S tem so izračuni zaključeni, naslednji korak pa so varnostna pravila.

Prvo in glavno pravilo je, da ne odrežete lastnih las! Dejstvo je, da med odbitkom ne nastaja samo oblika frizure, temveč se poravna tudi bioenergetski potencial človeka..

Za pojasnitev je potrebna rahla digresija. Človekovo bioenergetsko polje vsebuje vse informacije o njem, vključno z njegovimi napakami, »grehi«, ki vodijo v težave in bolezni. Pomen ekstrasenzoričnega vpliva na poravnavo človeškega biopolja je v tem, da je psihik, ki je celo v brezkontaktnem stiku (na primer brezkontaktna masaža) s pacientom, v vibracije njegovega biopolja vnesen v njegovo bioenergetsko strukturo. Zdravljenje nastopi, poenostavljeno povedano, zaradi dejstva, da, kadar je na onesnaženem polju pacienta, čisto polje psihičnega absorbira "nečistoče", dokler ne pride do resonance vibracij obeh biopoljev. Res je, po takšnem zdravljenju se počutijo psihi, milo rečeno, ne ravno prijetno..

Pri frizuri torej ne gre za vraževernost, ampak za to, kako močni in močni ste, težko boste popravili deformacije lastnih struktur biopolja, saj boste nanje vplivali z enako deformirano energijo. Zato bo bolje, če drugi osebi zaupate..

Pomembno je upoštevati tudi drugo pravilo: ne morete zaupati nikomur, da bi si obrezal lase. Tudi super profesionalno frizerstvo lahko uniči vašo naravno povezavo s Kozmosom, če spremenite svoje biopolje v napačno smer. To se bo zgodilo, če je sam v nezadovoljivem stanju, na primer bolan, izpostavljen negativnim magičnim učinkom (zlo oko, poškodba) ali preprosto v slabem razpoloženju. Po njegovih manipulacijah z vašimi lasmi se bo negativnost mojstra naselila na vas in morda se boste slabo počutili, lasje bodo slabo rasli in izgledali grdo. Zato se ob obisku frizerja odločite za energičnega in veselega frizerja. V tem primeru lahko pričakujete, da se bo po odbitku vaše življenje spremenilo na bolje..

Starejši je frizer, močnejši je njegov vpliv na vaše življenje. Če ste navajeni na neodvisnost, raje rešite svoje težave sami in vam ni všeč, ko vam nekaj prepreči, da bi dosegli svoj cilj, izberite mojstra iste starosti ali mlajšega od vas. Potem vam bodo prihajajoče spremembe pod vplivom frizure popolnoma podvržene. Če pa zaradi neznanih razlogov kronično nimate sreče v nečem, uporabite storitve zelo starega in slavnega mojstra, čeprav morate plačati veliko vsoto. Rezultat je vreden! Vaše življenje se bo dramatično spremenilo.

Prav tako velja, da bi moral biti frizer istega spola. To je tretje pravilo za srečno frizuro. Še posebej pomembno je, da ga sledite tistim, ki so v zakoniti ali civilni poroki. To je spet povezano z našim biopoljem, v katerem se med rezanjem pojavijo spremembe, zaradi katerih zlahka podležemo vplivu nekoga drugega. Prej je veljalo, da moški ne sme dovoliti nikomur, da bi mu kosil lase, razen ženi, da ne bi uničil družine. In zdaj se zgodi, da moški poseže ženska-frizerka, nato pa se odnosi z ženo ohladijo..

Podoben znak velja za ženske, ki svoje lase zaupajo moškim mojstrom. Verjetno ste že uganili, da je to posledica dejstva, da bi vas lahko imel mojster drugačnega spola z vami, interakcije vaših biopoljev pa so povzročile težave v vašem osebnem življenju. Ni čudno, da obstaja svetopisemska zgodba, kjer je Salomona ubila ženska, ki mu je odrezala lase.

Upajmo, da bi te informacije lahko zanimale profesionalne frizerje. Konec koncev, kozmetični saloni, ki upoštevajo tak netrivialni pristop do svojih strank, lahko povečajo svojo avtoriteto in zahtevajo status elitne ustanove. In število srečnih ljudi na Zemlji se bo povečalo.

Najbolj natančen lunarni koledar odbitkov za rast las

Luna ima velik vpliv na človeka samega in na njegove lase..

Lunarni koledar prikazuje dneve, ki neposredno kažejo, kakšne posledice je treba pričakovati od manipulacije z lasmi..

Tu je vse pomembno: kateri dan v tednu in kakšno je zaporedje dneva v luninem ciklu in v kakšnem znaku zodiaka je luna.

Danes bomo poskušali odgovoriti na naslednja vprašanja: kdaj je bolje rezati lase za njeno rast, kakšni so ugodni dnevi za rezanje las za rast? Prav tako bomo zapisali celoten koledar striženja las za njihovo hitro rast.

Kako je rast las odvisna od stanja lune?

Določeni dnevi luninega koledarja silijo lase, da hitreje rastejo, upočasnjujejo, se nato krepijo, nato oslabijo.

Rasta luna včasih drastično spremeni lastnosti las, lahko poravna kodraste lase, zmanjša izpadanje las.

Nasvet: če ne želite pogosto teči v salon in vam ustreza trenutna oblika pričeske, pojdite po frizuro, ko luna zahaja. Rast las se bo upočasnila, vendar bo postala bolj zdrava.

Strokovnjaki sestavljajo mesečni poseben lunarni koledar odbitkov za rast las.

Na spletu ga je enostavno seznaniti, vendar obstajajo funkcije, ki so vedno pomembne, ne glede na vezavo na določen mesec..

Kako se štejejo dnevi v lunarnem mesecu?

Lunarni cikel je sestavljen iz 29 ali 30 lunarnih dni. Izhodišče je mlada luna, dnevi cikla se lahko razlikujejo v trajanju, ki segajo od 1 minute do celega dne.

Prvi dan, začenši v času nove lune, traja do naslednjega sončnega vzhoda. In potem so točke lunarnega vzhoda trenutki razmejitve lunarnih dni.

Zadnji lunarni mesec se konča v času naslednje mladine.

Dnevi, na katerih ne želite rezati las

To se zgodi, ker frizura v teh dneh izzove ogromno izgubo energije in včasih je nemogoče napolniti..

Prav tako se verniki ne odrežejo ob večjih cerkvenih praznikih in ob nedeljah..

Dnevi mrka niso dobri za odhod k frizerju, razen če je luna v dobrem znaku zodiaka.

Ni preveč dobro za gojenje las lune, ki prehaja skozi znamenja Ribov in Rak.

Pomembno: razmislite o tem, ali bi si morali privoščiti frizuro, ko Luna obišče Ribe ali Rak. Čeprav to v smislu rasti ne bo dodalo ničesar, bo to pomenilo bolj zdrave lase..

Pričeska za rast las v skladu z luninim koledarjem

To so dnevi, katerih redna številka je v luninem mesecu 5, 8, 11, 13, 14, 19, 21, 23, 26-28.

Pravijo, da če želite izboljšati svoj finančni položaj ali ujeti srečo, si v teh dneh odrežite lase..

Obstajajo tudi znaki zodiaka, ki dajejo prednost frizuri v času, ko Luna prehaja skozi njih..

To so Bik, Kozorog in Devica, ti trije znaki lasje rastejo bolj živahno, se napolnijo z močjo in se znebite razcepljenih koncev.

Na naši spletni strani se lahko seznanite z ogromnim številom receptov za domače maske za rast las: z nikotinsko kislino, iz kavnih oblog, z vodko ali konjakom, z gorčico in medom, z alojo, z želatino, z ingverjem, kano, kruhom, s kefirjem, cimetom, jajcem in čebulo.

Privezovanje odbitkov na dneve v tednu

Ponedeljek. Na ta dan je zaželeno imeti frizuro, pravijo, da bo skupaj s prameni, ki so vam padli na tla, ves negativni odpadel z vas. Znebili se boste obupavanja, depresije, ne bodo vas več mučili neprijetni spomini.

Torek. Torek odbitka bo spodbudil akcijo in oživili boste monotonost življenja. Pravijo, da če si ob torkih odrežeš lase, pomaga obnoviti vezi s prostorom..

Sreda. Včasih frizura, ki je bila narejena v sredo, sproži spremembe: bodisi nepričakovano potovanje, bodisi novice, ali navezovanje novih prijateljev ali ponovitev starih vezi.

Četrtek. V četrtek odrežite lase, to vam bo dalo priložnost, da pridobite avtoriteto in priljubljenost, povečate svojo samozavest. Lady Luck bo morda opazila vašo četrtkovo frizuro in se obrnila proti vam.

Petek. Nase nima vpliva, vendar opažajo, da lasje po petkovem striženju slabo rastejo. Vendar si lahko končno razjasnite, ali v petek iti v salon, tako da pogledate trenutni lunarni koledar. Menijo, da je petek dan ženskih odbitkov, sproža dramatične spremembe in nove dogodke.

Sobota. To je dober dan, priporočljivo je frizuro v soboto, saj človeka reši ne samo od nepotrebnih pramenov, temveč tudi od starih grehov, ozdravi osamljenost.

Med frizuro biopolje prejme pozitiven signal in se obnovi, lasje pa postanejo bolj zdravi in ​​močnejši.

Nedelja. V nedeljo ne strižite las, pravijo, da vas bo skupaj z odrezanimi lasmi zapustila tudi sreča in blaginja. Do te mere, da je vaša povezava s prostorom morda prekinjena.

Ali ste vedeli, da lahko nekateri postopki pospešijo rast pramenov, na primer mezoterapija in masaža glave. Zelo pomembno je tudi pravilno česanje..

Odvisnost odbitkov od zaporedja lunarnih dni

Poglejmo, kakšen učinek ima redni dan luninega koledarja na nas in naše lase.

1 - ne odrežite si las, grozi vam, da vam skrajša življenje.

2 - prav tako ni potrebno, sledili bodo sodni spori in prepiri.

3 - frizura lahko privede do finančnih izgub ali škode za zdravje.

4 - nikakor si ne strižite las, prinesete lahko bolezni ustne votline in grla, melanholijo in vse vrste strahov.

5 - tukaj je tvoj dan, treba si je privoščiti frizuro, to bo pritegnilo bogastvo.

6 - ne strižite si las, to se spopada s prehladom in drugimi boleznimi.

7 - spet slab dan, frizura obljublja konflikt z vodstvom in z ljubljeno osebo, poleg tega pa lahko poslabša zdravje.

8 - to je, kdaj si ostrižite lase! Posledica frizure obljublja dolgoživost in zdravje z dolgoročno prognozo.

9 - izogibajte se rezanju, da ne privabite bolezni.

10 - Znova pekoč dan, ne odrežite si las!

11 - frizuro morate dobiti, saj bo že samo dejstvo frizure izostrilo vaš um, vpogled, sposobnost predvidevanja dogodkov. Povečala se bo tudi senzorična sfera..

12 - vzdržite se odbitkov, ne pritegnejo nevarnosti za življenje, poškodbe in vse vrste nesreč.

13 - ne pozabite si odrezati lase! Dobili boste ne samo lepoto, ampak tudi ujeli srečo.

14 - če si niste rezali las 13. dan, potem je to celo dobro. Današnja frizura bo povečala naklonjenost šefov do vas, prispevala k kopičenju premoženja in izboljšala vaše finančno stanje. No, lase vsaj zgladi z roko.

15 - brez odbitkov! Lahko sprožijo glavobole in celo duševne motnje, končate lahko celo v bolniški postelji.

16 - znova vam ni treba striči, da ne bi vzbudili odvisnosti od alkohola in ne začeli izdajstva. Vaše zdravje morda ne bo moglo zdržati vsega tega in tvegate izgubiti nadzor nad seboj..

17 - ne strižite si las, če ne želite bolezni in težav v poslu, travmi in duševnih boleznih. Dejstvo o odbitkih 17. dne bo pritegnilo zle duhove.

18 - spet ni čas za odbitke, tvegate izgubo lastnine. Tudi pekoč dan je.

19 - končno lahko greste k frizerju in celo morate: frizura vam bo podaljšala življenje.

20 - Ne strižite si las na ta dan, sicer vas boli resničnost.

21 - morate dobiti frizuro, rezultat bo dobro počutje in lepota.

22 - lahko si privoščite frizuro, rezultat pa je lahko dvojen in neenakomeren: bodisi se bo teža povečala ali pa se bo povečala lastnost.

23 - toda tukaj morate brez oklevanja iti k frizerju, ker se bo vaše finančno stanje izboljšalo in obraz bo izgledal lepši.

24 - vzdržite se rezanja, če nočete zboleti.

25 - pazite na svoje oči, ne strižite si las.

26, 27 - odrežite lase! Sreča in veselje vas samo čakata, da si v teh dneh odrežete lase in takoj prideta k vam.

28 - dobro je imeti tudi frizuro, postali boste čudoviti in ljudje vas bodo privlačili.

29 - ni treba rezati las, lahko si razmislite. Tako pravijo, ko notranja energija zapusti in človek izgubi sposobnost razumnega razmišljanja.

30 - dan, nesprejemljivo za frizuro. Dejstvo o odbitku lahko prebudi zle sile, ki človeku obljubljajo vse le slabo, vse do smrti. Posebna verjetnost je, da pride v nesrečo.

Pričeska je resna zadeva, še posebej, če imate visoke zahteve po pričeski. In osnova vsake frizure so zdravi debeli lasje..

Ko si boste privoščili frizuro, se ozrite na Luno (koledar rasti luninih las), njena vloga za rast las ni manjša kot za rast rastlin. Prijajte se z njo in lasje vam bodo hvaležni.

Torej, povedali smo, kdaj je bolje obrezati lase za hitro rast las in prinesli podroben lunarni koledar odbitkov za hitro rast las.

Uporabni materiali

Preberite naše druge članke o rastočih laseh:

 • Nasveti, kako rasti kodre po bobu ali drugi kratki odbitki, obnoviti naravno barvo po barvanju, pospešiti rast po kemoterapiji.
 • Kako pogosto morate med rastjo rezati lase?
 • Glavni razlogi, zakaj prameni slabo rastejo, kateri hormoni so odgovorni za njihovo rast in katera hrana vpliva na dobro rast?
 • Kako hitro rastejo dlake v letu ali celo mesecu?
 • Izdelki, ki vam lahko pomagajo pri ponovni rasti: učinkovit serum za rast las, zlasti blagovna znamka Andrea; Izdelki Estelle in Aleran; jelenova voda in različni losjoni; šampon in olje za konjske moči; kot tudi drugi šamponi za rast, zlasti šampon za aktivatorje Golden Silk.
 • Za nasprotnike tradicionalnih zdravil lahko ponudimo ljudska zdravila: mumijo, različna zelišča, nasvete o uporabi gorčice in jabolčnega kis, pa tudi recepte, kako narediti domač šampon.
 • Vitamini so zelo pomembni za zdravje las: preberite pregled najboljših lekarniških kompleksov, zlasti Aevit in Pentovit. Spoznajte posebnosti uporabe vitaminov skupine B, zlasti B6 in B12.
 • Spoznajte različne ojačevalce rasti v ampulah in tabletah.
 • Ste vedeli, da pršilni izdelki ugodno vplivajo na rast kodrov? Ponujamo vam pregled učinkovitih razpršil in navodila za pripravo doma.

Koristni video

Osnovni nasveti za lunarne odbitke:

19. april 2006, 8:00