Kateri je najboljši izbrati curling likalnik za lase, pregledi

Dnevi, ko so bili likalniki za curling enake velikosti in oblike, že dolgo ne minejo. Zdaj trg ponuja velik izbor modelov, s katerimi lahko kodre daste različne oblike. Če želite, lahko naredite velik curl, ripple ali majhne kodre. Lahko pa kupite tudi modele, ki sami ujamejo pramen in ga enakomerno navijajo. Kateri likalnik za kodranje las je glede na preglede boljši? Odgovor na to vprašanje bo dala ocena modelov po funkcionalnosti..

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri likalnika za curling

Najprej morate biti pozorni na proizvajalca. To je glavna stvar. Bolj ko se bo blagovna znamka promovirala, naprava bo trajala dlje. In tudi kakovost in rezultat frizure sta odvisna od blagovne znamke modela. Kateri likalnik je glede na ocene uporabnikov boljši:

Predstavljene blagovne znamke so na voljo v kateri koli trgovini. Poleg tega obstajajo posebne, profesionalne blagovne znamke, ki jih je mogoče kupiti le na specializiranih prodajnih mestih. Najboljši so:

 • Velecta najpomembnejša.
 • Babyliss.

So profesionalna orodja in so zato dražja. Toda ti modeli so zelo trdoživi in ​​bodo trajali tako dolgo, da se bodo dolgočasili. Vsi plyeksi imajo skupne parametre, na katere morate biti pozorni pri nakupu v trgovini.

Premaz plošč. Obstajajo običajni jekleni likalniki za curling s posebnim premazom, ki ne bodo pustili, da se vaši lasje izsušijo. To je zelo pomemben pokazatelj, če je deklica pogosto zvita. Zato morate izbrati orodje, ki ima najbolj nežen parameter za lase. Najboljši zaščitni premazi so:

 1. Keramična.
 2. Turmalin.
 3. In tudi teflonsko prevleko. Toda Teflon se lahko sčasoma opraska ali obrabi..

Nadzor temperature. Ne bi smeli kupiti curling likalnika, ki nima te funkcije. Različne vrste in stili las zahtevajo različne temperature. Lahko pokličete dobro curling železo, ki ima temperaturno območje od 50 do 200 stopinj Celzija..

Funkcije orodja

Premer šobe. Preden kupite kateri koli model v trgovini, morate iti v kozmetični salon in tam eksperimentirati z različnimi vrstami kodrov. Mogoče sploh ne marajo velikih kodrov in curling likalnik z veliko šobo je že kupljen. Zato, da ne bi obžalovali nakupa, morate vnaprej videti, katera vrsta kodrov je primernejša za obraz. Tanjša je palica pri curling železu, slabša bo spirala in obratno.

Oblika šobe. Če je orodje kupljeno za oblikovanje navadnih kodrov, je bolje vzeti šobo v obliki stožca. Z njo bo pričeska videti bolj naravna..

Dolžina šobe. Daljši so lasje, daljša naj bo priloga. V nasprotnem primeru boste morali nanesti preostale lase, ki se niso prilegali na spirale čez prvi sloj. Zaradi tega se bodo zelo šibali..

Prisotnost stojala na nogi. Brez tega majhnega dela za curling je zelo težko odložiti orodje med postopkom curlinga, ker se curling likalnik med delovanjem zelo segreje in lahko poškoduje površino.

Prisotnost zanke za obešanje. Takšno orodje je zelo enostavno shraniti, ne bo ga poškodoval, če ga slučajno spustite. Ta del je še posebej pomemben za modele s keramično prevleko, ker so krhki.

Prisotnost prilog. Ne bi smeli vzeti modela z veliko prilogami. Stane večkrat več kot navaden likalnik za zavijanje in komaj uporabljate vse nastavke. Bolje je kupiti dva likalnika za curling z različnimi nasveti, saj so trajnejši in zanesljivejši. Točke pritrditve prilog so najbolj ranljive in sčasoma se lahko zlomijo.

Dolžina žice. Kakor koli že izgleda kot dober likalnik, če pa je opremljen s kratko žico, potem ga ne bi smeli vzeti. Pri kodranju las je zelo neprijetno nositi masivno podaljšek s seboj. Običajno je standardna velikost žice 2 do 3 metre. Ta dolžina je optimalna, saj če kupite model z zelo dolgo žico, se bo nenehno zmedel..

Vrtenje žice. Kot je navedeno v razvrstitvi, imajo najboljše klešče to lastnost. Pri nakupu je ne gre zanemariti..

Odvijte merilnik časa. To je zelo priročna funkcija, ki vas ne bo pustila razmišljati in nenamerno pregreti kodra..

Protipožarni timer. Takšne modele lahko varno pustite priklopljene in zapustite hišo. Ne skrbite zaradi požara v vašem domu.

Osnovni likalnik za curling

 • Philips H. P. 8618. Cena 2600 rubljev. Ta curling železo odgovarja na vprašanje, kateri curling iron je najboljši. Ta čudovita naprava ima udoben ergonomski ročaj, velik plus orodja: ima zoženo obliko, ki bo vašim lasem dala naraven videz. Curling likalnik ima keramično zaščito, konica je toplotno izolirana, kar zagotavlja varnost uporabe. Philips H. P. 8618 ima naslednje prednosti:
  • Samodejni izklop po 1 uri.
  • Vrteča se žica v krogu.
  • Perme trajajo dlje časa.
  • Naprava ima časovnik izklopa, ko je curl pripravljen.
  • Udoben ročaj.
  • Lahka teža.
  • Pospešeno ogrevanje.
  • Brez objemke, ki zagotavlja enakomeren zavoj brez gub.
  • Šoba v obliki stožca.

Proti: 1,8 m žica ni dovolj dolga.

Kako izbrati curling likalnik, ocene: kupci se zelo dobro odzivajo na ta model. Mnoga dekleta ugotavljajo, da pričeska dolgo časa ohranja obliko, tudi brez uporabe laka..

Rowenta CF 3345. Cena 2600 rubljev. Ta model je zasnovan za oblikovanje tankih kodrov, ima majhen premer. Tista dekleta s srednje dolžino las bodo cenila ta model. Šoba ima keramično zaščito.

Prednosti:

 1. Priložene zaščitne rokavice.
 2. Brez sponk.
 3. Konična oblika.
 4. Prikaz temperature je na voljo.
 5. Keramična zaščita.
 6. Na voljo več temperatur.
 7. Obstaja zanka za obešanje.
 8. Vrteča se žica.
 9. Več temperaturnih načinov.
 1. Pomanjkanje časovnika, pripravljenega za curl.
 2. Brez zaščitne skrinje.

Mnenja o tem orodju so različna zaradi dejstva, da pritrditev nima objemke. Za tiste, ki ne vedo, kako uporabljati takšno napravo, se bo težko prilagoditi. Zaradi tega lahko konci las ostanejo nepokruženi in štrlijo. Kot katero koli vpenjalno orodje tudi Rowenta ni primeren za kratke lase.

Rowenta CF 3372. Cena 2250 rubljev. To je najuspešnejši model za oblikovanje velikega curla. Premer šobe je 32 mm. Ta curling likalnik ima veliko število temperaturnih pogojev, ima tesen objemko, kar odpravlja izgubo curl.

Pros Rowenta C. F. 3372:

 1. Keramična zaščita.
 2. Zavijte pripravljen timer.
 3. Vrteča se žica.
 4. Viseča zanka.
 5. Pogasiti požar po 60 minutah.
 6. Hitro ogrevanje, kar bo znatno prihranilo energijo.
 7. 9 temperaturnih nastavitev.

Ta model praktično nima pomanjkljivosti, vendar so še vedno:

 1. Dolžina žice pri curling železu 1,8 m.
 2. Objemka je pretesna, na zavoju lahko pusti gube.
 3. Ta model s keramičnim premazom, med pregledi, predstavljenimi na internetu, ima veliko pozitivnih kritik in je idealen za lastnike dolgih las.

Bosch phc 9490. Stane 2700 rubljev. Ta curling likalnik je kot nalašč za fine kodre in ima premer 19 mm. Podjetje se je uveljavilo kot zanesljiv proizvajalec. Ta model ima zelo redke okvare..

 1. Hitro ogrevanje.
 2. Ergonomski ročaj.
 3. Kot nalašč za dolge lase.
 4. Samodejni izklop.
 5. Vključen zaščitni kovček.
 6. Stojalo vključeno.
 7. Curling likalnik ima več temperaturnih načinov.
 8. 3 m žice.
 1. Nima pripravljenega časovnika za curl.
 2. Brez zanke za obešanje.

Poleg tega je mogoče opozoriti, da ima curling likalnik eleganten dizajn in je priložen kovčku za shranjevanje. Prijetno je takšno darilo predstaviti prijatelju, saj ima instrument spodoben videz in cenovno ugodno ceno..

Eleganten ravno zgornji del

Philips HP 8699

Stroški so 3500 rubljev. Ta model bo odlična izbira za tiste, ki želijo kupiti večnamensko napravo. Železo za curling lahko naredi spiralne kodre ali navadne kodre, z različnim premerom. Prednosti:

 1. Viseča zanka.
 2. Samodejni izklop po uri.
 3. Valovita šoba.
 4. Taperiran nastavek za kodre.
 5. Sponke za lase.
 6. Vrteča se žica.
 7. Lahka teža.
 8. Zaščitna torbica.
 9. Pospešeno ogrevanje.
 10. Spiralna šoba.
 11. Klešče v dveh premerih.
 1. Noben timer za kodre ni pripravljen.
 2. Ročaj se segreje, ko delate 30 minut.

Magio MG178P

Stroški so 600 rubljev. Ta model ima zabaven dizajn in keramično zaščito. Napravo je mogoče kupiti po dostopni ceni, vendar ima orodje izjemne lastnosti. Premer šobe je 19 mm, kar pomeni, da bodo spirale čiste in tanke. Prednosti:

 1. Dobra cena.
 2. Keramična zaščita.
 3. Samodejni izklop po 60 minutah.
 4. Pospešeno ogrevanje.

Minusi:

 1. Brez viseče zanke.
 2. Brez primera.
 3. Model nima kazalnika pripravljenosti na kodre.
 4. 1,7 m žice.
 5. Samo ena nastavitev temperature.

Supra HSS-1133

Ta model stane 650 rubljev. Spada med proračunske možnosti, z njegovo pomočjo lahko naredite tanke kodre, premer šobe je 19 mm. Ta model ni zasnovan za dolge lase. Če je dolžina kodrov več kot 25 cm, potem ta šoba zagotovo ni uporabna. Prednosti:

 1. Žica se vrti na svoji osi.
 2. Vključuje zadevo.
 3. Keramična zaščita.
 4. Eleganten dizajn.
 5. Lepa cena.

Minusi:

 1. Primerno samo za lase srednje dolžine.
 2. Nima časovnika za pripravo pramenov.
 3. Brez časovnika za spanje.

Babyliss PRO C1100E IONIC

Stroški curling železa znašajo 9000 rubljev. To bo odličen nakup za dekle, saj se lahko vsi lasje zvijajo v 15 minutah. Nedvomno bo prvi stajling trajal veliko dlje, toda od približno petega časa so lasje kodrani, dekle lahko pričakuje, da se bo stajling s časom zmanjšal na minimum. Curling železo ima številne prednosti, vključno s funkcijo ionizacije. Premer šobe je 18 mm. Prednosti:

 1. Lahka teža.
 2. Podrobna navodila v več jezikih.
 3. Funkcija zaščite pred zaviranjem.
 4. Različni časi pripravljanja pramenov.
 5. Več temperaturnih načinov.
 6. Vrteča se žica.
 7. Ionizacija.
 1. Prišlo je do izrednih razmer, ko se je naprava zagozdila, in ni želel spustiti niti. V tem primeru bo treba kodre odrezati. Seveda se to zgodi zelo redko, vendar se zgodi včasih..
 2. Brez prilagajanja smeri las.
 3. Visoka cena.

Ocene kupcev

Kupil sem Babyliss BAB2280E. Kupil sem ga za 3.500 rubljev. Z izdelki sem zelo zadovoljen. To je profesionalno curling likalnik, ki skrbi za kodre. Med nanosom lahko dosežete tekoče in gladke kodre. Ima veliko načinov spreminjanja temperature. Ročno so nastavljeni.

Med pluse želim opozoriti na naslednje: šoba ima stožčasto obliko, rokavice in mat so bili vključeni v komplet, konica se ne segreva. Curling likalnik ima gumijast ročaj, šoba ima keramično zaščito, zaradi česar je uporaba naprave prijetna in udobna. Med minusi bi opozoril na odsotnost časovnika za pripravljenost kodrov. Toda na splošno sem zadovoljen z curl likalnikom Babyliss.

Pred kratkim sem kupil curling železo Remington C. L. 5319. Stroški so poceni, le 2000 rubljev. Ima premer šobe 19 mm, ima keramično prevleko in naredi čudovite kodre. Po Remingtonu moji kodri zdržijo zelo dolgo, tudi brez uporabe laka. Še posebej mi je bil všeč njen udoben ročaj, ki med uporabo naprave ne zdrsne. Remington ima 8 nastavitev temperature. To je za moje lase zelo dobro, saj je tekstura gosta in gosta..

Curling likalnik se segreje zelo hitro, vendar keramični premaz ne opeče las. Lep dodatek za tako nizke stroške sta samodejna zaustavitev požara in vrteča se žica. A vznemirjalo me je, da v kompletu ni bilo ohišja in zaščitnih rokavic.

Imam curling likalnik Braun EC2 Satin Hair Color, kupil sem ga za 4000 rubljev. S svojim nakupom sem popolnoma zadovoljen, kodri s pomočjo naprave so kakovostni in trajajo dlje časa. Toda z njegovo pomočjo je mogoče narediti le velike kodre..

Vrhunski curling likalnik

Curling likalnik je priljubljeno orodje za oblikovanje kodrov. Pomaga hitro ustvariti lepo pričesko in mora biti v arzenalu vsake dame. Sodobni trg frizerskih pripomočkov predstavlja ogromno število pripomočkov različnih podjetij, oblik, velikosti in moči. Izbira bo postala veliko lažja, če se vnaprej pripravite na nakup in se naučite številnih pomembnih odtenkov. Vsi so opisani spodaj, pa tudi seznam zaupanja vrednih proizvajalcev programske opreme in top 5 njihovih najboljših stvaritev..

Kakšni so likalniki za curling

Likalnike za curling odlikuje več dejavnikov - oblika in premer grelnega elementa, prevleka, moč in temperatura ogrevanja. Vsak dejavnik je pomemben na svoj način - oblika določa vrsto kodrov, pokritost - varnost, moč - hitrost curlinga in tako naprej..

Različice ravnih plošč glede na obliko grelnega elementa:

  Klasična valjasta. Standardna možnost, ki vam omogoča, da naredite kodre različnih velikosti, odvisno od premera palice - velike (38 - 50 mm), srednje (25 - 32 mm), majhne (16 - 19 mm), afro kodri (10 mm). Takšni likalniki za curling ne morejo samo kodrati las, temveč ga tudi izravnati.
  Stožčast. Ima gred brez objemke, široko ob dnu in zoži proti konici. Zasnovan je za ustvarjanje naravnih kodrov, ki so večji na koreninah in manjši na koncih las. Zavite pramene je treba držati z rokami, za kar mora biti rokavica.
  Spirala. Palica ima vijačne vodilne utore. S takšnim curling likalnikom ustvarjajo obstojne pomladne kodre.
  Sferično. Palica je izdelana v obliki verige kroglic, ločenih s tanko podlago. Omogoča vam ustvarjanje zanimivih kodrov s spremenljivim premerom.
  Trikotna ali kvadratna. Trikotno (kvadratno) steblo, ki namesto zaobljenih kodrov ustvarja elegantne nepravilne kodre z ostrimi vogali.
  Dvojna. Razlikuje se v prisotnosti dveh palic, ki segrevata hkrati. Omogoča vam ustvarjanje dveh kodrov naenkrat, navijanje po eno ključavnico na vsaki palici, kar je hitro, vendar ne zelo priročno, saj ni sponk. Glavni namen je oblikovanje zanimivih cik-cak valov. Če jih želite pridobiti, morate eno vrvico z uporabo osem metode naenkrat naviti na dve palici.
  Trojni. Izgleda dvojno, ima pa tretjo palico, ki deluje kot objemka. Med temi palicami je vpet lasni pramen in aparat se potegne navzdol. Rezultat niso dobro oblikovani kodri, temveč prefinjeni valovi.
  Zlomka. Je okrogel glavnik. Pogosto je na voljo v obliki dodatnega plastičnega nastavka za klasični curling likalnik. Omogoča vam ustvarjanje voluminoznega stylinga in kodranje koncev las v želeni smeri.
  Samodejno. Najnovejša novost v kodranju las. To je avtomatska naprava z vrtljivo palico v telesu. Če želite od dame dobiti elegantne kodre, morate samo vrh pramena usmeriti na palico. Nato bo curling likalnik naredil vse sam - ga zvil, segreval, zavil in obglasil z zvočnim signalom. Zelo hitro in priročno, a precej drago.

Sodobni likalniki za curling imajo naslednje vrste prevlek:

  Brez prevleke. Kovinski likalniki, ki nimajo zaščitne prevleke, so relikvija preteklosti. Še vedno so na voljo za prodajo in so zaradi nizke cene celo povpraševani. Toda njihova uporaba močno odvrača, saj se kovina močno in neenakomerno segreva. Kot rezultat, se pramen pri korenu sploh ne more zviti in izgorevati na konici.
  Keramična. Keramika je lahko le prevleka grelnega elementa iz kovine ali celotne palice. Keramični likalniki za curling so praktično varni za lase. Enakomerno se segrejejo, dobro se kodrajo, ne spali las in oddajajo negativnih delcev, ki pokrivajo luske.
  Turmalin. Turmalin je poldragi kamen, katerega prah se uporablja kot obloga za parcele. Lasje ne samo ščiti pred izsušitvijo, temveč tudi zdravi, ko se segreje, zaradi česar je mehkejši in bolj sijoč. Likalniki za curlingin, prevlečeni z lasmi, ne elektrificirajo las, veljajo za najvarnejše, vendar so dragi..
  Titan. Likalniki za curling, prevlečeni s titanom, so odlična možnost za dolgotrajne kodre. Hitro se segrejejo na največjo temperaturo, ustvarijo močne elastične kodre, las ne izsušijo ali elektrificirajo. Lahko kodrejo celo oslabljene in barvane lase. Titanijeva prevleka je trpežna in trpežna.
  Teflon. Teflon preprečuje, da bi se pramen zdrsnil vzdolž palice. Je prikladno navit, enakomerno segreva in se ne lepi. Pomanjkljivost takega premaza je hitro brisanje, zaradi česar je izpostavljena kovinska palica.

Zgoraj našteti premazi so najbolj priljubljeni, obstajajo pa tudi drugi, ki so na kratko obravnavani:

  Steklena keramika. Profesionalna orodja s popolnoma gladko površino. Titan keramika ali titanov turmalin. Združuje prednosti obeh materialov. Srebrna prevleka iz nanodelcev. Revitalizira lase med kodranjem. Eloksirano. Posebej obdelani aluminij je vgrajen v zgornji sloj kovine. Močan, razmeroma varen - nekoliko boljši od keramičnih izdelkov.

Najvišjo temperaturo ogrevanja curling likalnika je treba izbrati na podlagi naslednjih dejavnikov:

 1. Ne več kot 90 stopinj - za barvane in suhe lase.
 2. Do 150 stopinj - za naravno tanke lase.
 3. 150-180 stopinj - za normalne lase.
 4. 180-200 stopinj in več - za grobe in težko kodraste lase.

Moč blazinic se lahko spreminja od 20 do 50 vatov. Zmogljivejši modeli se segrejejo hitreje in močneje, hkrati pa so težji in zahtevajo visokokakovosten premaz, ki varuje lase pred izsušitvijo.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri likalnika za curling

Pri izbiri likalnika za curling morate poleg oblike, moči in pokritosti paziti na še nekaj dejavnikov. Prvi je proizvajalec. Veliko podjetje ne bo tvegalo svojega ugleda in kupcem pod krinko dobrega izdelka spodrsnilo nizkocenovni izdelek. Zato je blagovna znamka curling železa zelo pomembna..

  BaByliss in Valera - luksuzni likalniki za curling, zelo kakovostni, vendar dragi (od 3000 rubljev). Hair Art - italijanski ročno sestavljeni likalniki za curling, večinoma nestandardne oblike (kvadratni, trikotni, dvojni) s teflonsko prevleko (od 2700 rubljev) Remington in Rowenta, Braun in Philips - bolj dostopne možnosti z dostojno kakovostjo in primerno ceno (1200-3000 rubljev)... Vitek in Polaris, Scarlett, Supra in Maxwell - izdelujejo cenovno ugodnejše poike sprejemljive kakovosti (600-1000 rubljev).

Poleg blagovne znamke so zelo pomembne naslednje podrobnosti:

  Ročaj za curling likalnik - mora biti udoben in toplotno zaščiten, dobro se prilega roki in ne drsi. Vrvica je debela, zanesljiva, optimalna dolžina je od 2 metra, po možnosti vrtenja, da se med curlingom ne bi zasukali. Cool Tip - Uporablja se za podporo palice na konici. Stojalo - vam omogoča, da med ločevanjem pramena postavite vroče curling likalnik. Funkcija samodejnega izklopa je potrebna, da naprava ne izgori pred pregrevanjem. Regulator temperature - pomaga izbrati posamezno stopnjo ogrevanja. Indikator ogrevanja - omogoča spremljanje nivoja temperature. Prisotnost sponke - če ne, potem mora imeti komplet zaščitno rokavico.

Najboljših 5 najboljših pripomočkov

Nadalje, top 5 najboljših nožic, ki so si ženske zaupale po kakovosti, udobju uporabe, učinkovitosti in varnosti:

 1. Samodejno - BaByliss C1300E. Prikladno in hitro ustvari elegantne kodre. Ima zamenljive komore - za velike, šibko oblikovane kodre, za majhne elastične kodre. Lahko spremenite smer (3 možnosti) in prilagodite čas curlinga (4 načini). Ko je curl pripravljen, bo curling likalnik piskal. Cena izdelka - 6500 rubljev.
 1. Classic - Rowenta CF 3372. Najboljši likalnik z velikim premerom grelnega elementa (32 mm). Omogoča vam ustvarjanje naravnih mehkih kodrov in čudovitih valov. Ima keramično-turmalinski premaz, 9 načinov ogrevanja, vrtečo se vrvico in zanko za obešanje, indikator pripravljenosti na delo in funkcijo samodejnega izklopa, hitro se segreje na 200 stopinj. Stroški tega curling železa znašajo 2400-2600 rubljev.
 1. Konični - Rowenta CF 3345. Likalnik s keramično-turmalinskim premazom, ogrevanje do 200 stopinj. Nima sponke, v kompletu pa so termične zaščitne rokavice. Obstaja indikator in regulator temperature. Vrvica se vrti, obstaja zanka za obešanje. Gumbe lahko zaklenete, da preprečite nenamerno pritiskanje med curlingom. Curling likalnik je zasnovan za ustvarjanje lepih, tankih kodrov, večjih pri koreninah in naravnega videza. Stroški izdelka so od 2600 do 2900 rubljev.
 1. Spirala - SUPRA HSS-1133. Segreva se do 190 stopinj, ima premer 20 mm, keramično prevleko, indikator napajanja, dolgo vrtljivo vrvico in etui. Omogoča vam ustvarjanje čudovitih srednje velikih pomladnih kodrov. Je poceni - 500-700 rubljev.
 1. Classic Slim - Remington Ci5319. Premer palice 19 mm. Curling likalnik je učinkovit za kodranje finih, grobih in neravnih las. Omogoča odskok, drobne kodre. Ima keramični premaz. Največje ogrevanje palice je do 210 stopinj, temperaturo lahko nastavite (8 načinov). Dopolnjena z ionizacijskimi funkcijami in samodejnim izklopom po uri. Vrvica se vrti. Stroški izdelka znašajo 3300-3600 rubljev.

9 najboljših stožčastih blazinic

* Pregled najboljših po uredništvu experttology.ru. O izbirnih merilih. To gradivo je subjektivno in ne predstavlja oglaševanja ter ne služi kot vodilo pri nakupu. Pred nakupom se morate posvetovati s specialistom.

Preden kupite stožec za zavijanje železa, se ne bi smeli samo posvetovati s prijatelji, temveč se seznaniti s pregledi potrošnikov, ugledom blagovnih znamk. Za vzdrževanje videza las je pomembno, da izberete kakovostno napravo, ki vam omogoča, da ustvarite želeno pričesko. Pri tem bo pripomogla ocena najboljših proizvajalcev, sestavljena ob upoštevanju skladnosti blaga s kakovostnimi značilnostmi..

Značilnosti izbire stožčastega likalnika

Pred nakupom izdelka je treba biti pozoren na naslednje parametre:

 1. prevlečni material;
 2. premer stožca;
 3. stopnja ogrevanja;
 4. število temperaturnih načinov;
 5. oprema naprave (prisotnost stojala, termične rokavice, preproga);
 6. dolžina vrvi;
 7. Enostavnost uporabe.

Pomembno vlogo pri izbiri curling likalnika igra zasnova naprave, prisotnost ionizacijske funkcije in samodejni izklop. Te in druge nianse smo upoštevali pri sestavljanju ocene najboljših električnih curlers..

Kaj je bolje stožec ali navaden likalnik za curling

+ popolnoma ravne kodre;

+ primeren za ustvarjanje glasnosti pri koreninah;

+ enakomerna porazdelitev pramenov po površini;

+ naravno videz curlinga;

+ zaščita las pred poškodbami (v sodobnih modelih);

+ več temperaturnih načinov;

+ relativno ugodna cena.

- nevarnost nenamernih opeklin;

- če so rokavice poškodovane, boste morali kupiti novo;

- neprijetnost navijanja kodra zaradi pomanjkanja objemke.

+ hitro in enakomerno ogrevanje;

+ curling kodri različnih oblik in velikosti;

+ lasje ohranjajo stajling dlje časa.

- nevarnost loma las pri kodranju;

- poškodbe las zaradi pogoste uporabe (pri starejših modelih);

- visoki stroški kakovostnih izdelkov.

Ocena najboljšega stožčastega pribora

NominacijamestoIme izdelkacena
Ocena najboljšega stožčastega pribora1Ghd curve ustvarjalna curl palica10 946 ₽
2BaBylissPRO BAB2280TTE2 997 ₽
3Valera Conix 13-25 mm (641,02)2 876 ₽
4Philips BHB872 StyleCare3 140 ₽
petRemington CI96W11 690 ₽
6Rowenta CF 33452 100 ₽
7BaByliss C20E1 770 ₽
8Moser 4437-00502 190 ₽
devetDEWAL 03-1932A Curl Up1 469 ₽

Ghd curve ustvarjalna curl palica

Vodilni med kodralniki tipa stožcev je model znamke Ghd, ki slovi po nenadkriljivi kakovosti in izvirnem oblikovanju pričesk. Koncept podjetja Dober dan za lase (dober dan za lase) govori o enako varnem stylingu tako doma kot v salonu. Curl likalnik Ghd Curve je vreden pozornosti kupcev in izstopa med podobno ponudbo izdelkov s številnimi edinstvenimi parametri. Naprava temelji na patentirani inovativni tehnologiji tri-zone ™, ki skrbi za vzdrževanje pravilne temperature in zagotavlja oblikovanje popolnih kodrov brez škode..

Curling likalnik ima premer 23-28 mm in zaščitno konico. Vgrajeno stojalo omogoča namestitev naprave na katero koli površino. Prosto gibanje zagotavlja dolg kabel, samodejni način izklopa pa se aktivira po pol ure neuporabe stajlinga.

Prednosti

 • patentirana tehnologija;
 • optimalne temperature;
 • dolg napajalni kabel;
 • prisotnost stikala z indikatorjem in način mirovanja;
 • varna keramična prevleka;
 • moderno oblikovanje.

slabosti

 • relativno visoki stroški (več kot 10 tisoč rubljev).

BaBylissPRO BAB2280TTE

Častno mesto v oceni najboljših curling klešč zaseda sodoben instrument s titano-turmalinskim premazom podjetja BaByliss, ki napravo naredi trpežno in varno za lase. Premer stožca - 13-25 mm.

Kupci opažajo, da se prameni ne pregrevajo, ko se ovijejo zaradi enakomerne porazdelitve temperature. Praznujejo eleganten dizajn stylerja in ergonomsko obliko. Ročaj ima nedrseč premaz, mehanski termostat pa omogoča izbiro parametrov od 110 do 190 stopinj. Med izdelki Babyiss je ta model ena najbolj zahtevnih plošč. Cena naprave upravičuje funkcionalnost in kakovost izdelka.

Prednosti

 • trajnost pričeske;
 • hitro segrevanje;
 • visokokakovosten material;
 • prvotni videz;
 • odličen rezultat;
 • Enostavnost uporabe;
 • trajnost;
 • prisotnost termične preproge.

slabosti

 • neprijetne konice prstov;
 • ni škatle za shranjevanje.

Valera Conix 13-25 mm (641,02)

Naslednji model ima keramično-turmalinski premaz in zagotavlja varno kodranje kodrov s premerom od 13 do 25 milimetrov. Orodje ima visečo zanko. Dolžina napajalnega kabla je tri metre. Najvišja temperatura ogrevanja je 200 stopinj. Set vsebuje tudi poseben etui in zaščitno rokavico.

Klinčki lahko navijejo celo zelo težke in naravno popolnoma ravne lase, ki ne reagirajo na druge znamke oblikovalcev. Kupci ugotavljajo, da naprava las ne izsuši, styling pa vzdržujete ves dan. Cena izdelka je povsem ugodna. Stane od 3500 rubljev

Prednosti

 • širok konico;
 • dajanje las sijaj;
 • ogrevanje v tridesetih sekundah;
 • prisotnost termičnega pokrova;
 • trimetrski kabel;
 • spoštovanje las.

slabosti

 • brez temperaturne lestvice.

Philips BHB872 StyleCare

Konični klešče Philips so narejene iz kovine, prevlečene s keramiko in titanom. So precej lahke in enostavne za uporabo. Nekatera dekleta so presenečena, ker kodri zdržijo več kot dva dni. Za nastavitev rezultata je dovolj le malo laka za lase.

Čas ogrevanja - do 45 sekund, temperaturne razmere se gibljejo od 130 do 210 stopinj. Obstajajo funkcije ionizacije in zvočni signal, ko je curl pripravljen. Na LCD-prikazovalniku se prikažejo podatki o nastavljeni temperaturi in pripravljenosti za delovanje. Napajalni kabel do 1,8 metra.

Prednosti

 • kakovostna pokritost;
 • dolgotrajen učinek;
 • kodri se ne posušijo;
 • primerna cena;
 • vrteča se vrvica;
 • 9 temperaturnih režimov.

slabosti

 • ni očitnih slabosti.

Remington CI96W1

Svilnate kodre lahko ustvarite doma s kodrom za železo Remington. Gre za stožčaste klešče s premerom 13-25 milimetrov z naprednim keramičnim premazom, ki vsebuje svilene proteine. Za preprečitev nenamernega pritiska na gumbe je zagotovljena grelna ključavnica, pripravljenost za delovanje pa je dosežena v tridesetih sekundah.

Naprava je opremljena s samodejnim izborom omrežne napetosti, funkcijo deaktivacije (po uri), vrtečim se kablom dolžine treh metrov. Set vključuje svilnat etui in termalne rokavice. Zadovoljen sem z ustrezno ceno blaga, ki se giblje od 2600 do 3790 rubljev.

Prednosti

 • stroški ustrezajo funkcionalnosti in kakovosti;
 • številne dodatne funkcije;
 • vrtljiva vrvica z dolžino treh metrov;
 • edinstven premaz.

slabosti

 • nekvalitetne termične rokavice.

Rowenta CF 3345

Med ostalimi udeleženci v ocenjevanju je najbolj proračunski oblikovalec naprav iz svetovno znane blagovne znamke "Roventa". Z njim lahko ustvarite elegantno pričesko, ne da bi poškodovali lase. Edinstvena prevleka s turmalinom in keratinom ne izsuši kodrov in ne pokvari njihove strukture. Stajling ima naraven sijaj in traja dlje časa.

Najvišja temperatura je 180 stopinj. Premer stožca je 13-25 milimetrov. Napajalni kabel sega do 1,8 metra. Model je priljubljen tudi pri salonskih mojstrih in frizerjih..

Prednosti

 • lepi elastični kodri;
 • dajanje las sijaju;
 • ne pokvari las;
 • nizka cena.

slabosti

 • ogrevanje več kot minuto;
 • pomanjkanje časovnega senzorja.

BaByliss C20E

Konusni styling Babyiss je lahek, udoben in srednje velikosti. Keramična prevleka Titanium je za lase praktično neškodljiva. Žica za curling železo se ne zvije in vam omogoča, da sami zavijte nedostopne pramene. Tako kot mnogi drugi udeleženci v oceni ima tudi model vgrajeno oporo in izolacijsko konico. Najvišja temperatura je dvesto stopinj. Ogrevanje poteka v eni minuti. Priročno železo za curling ima funkcijo samodejnega izklopa..

Proizvajalec je skrbel za svoje kupce in v navodilih natančno določil pravila za uporabo. Vsebuje tabelo o uporabi vseh temperaturnih razmer. Za ravne in tanke lase svetujemo, da izberete "6-ku". Obstajajo še bolj benigni režimi. Cena stajlinga je povsem skladna s kakovostjo.

Prednosti

 • priročna aplikacija;
 • visokokakovosten material;
 • 11 temperaturnih načinov;
 • dolga žica;
 • prisotnost konic prstov;
 • ne pokvari las;
 • lahka;
 • odlična odpornost na styling.

slabosti

 • vključene neudobne rokavice;
 • pomanjkanje zaslona.

Moser 4437-0050

Električni vijaki znamke Moser so nova različica obstoječega modela. Premer od 13 do 25 milimetrov vam omogoča, da ustvarite kodre različnih velikosti, ki so videti naravni. LCD prikazuje temperaturo od 80 do 210 stopinj. Curling likalnik se takoj segreje do želenega načina. Naprava ima izolirano konico in nedrseč ročaj SoftTouch. Žica je zaščitena pred zvijanjem in doseže do 2,5 metra.

Model je izdelan v klasični črni barvi in ​​izgleda zelo eleganten. To je odlično darilo za ljubljeno osebo, ki bo stalo 2300 rubljev.

Prednosti

 • hiter čas ogrevanja;
 • nedrseč ročaj;
 • enostavno nastavitev temperature;
 • dolga žica.

slabosti

 • ni očitnih slabosti.

DEWAL 03-1932A Curl Up

Model končne ocene ima elektronski termostat s petimi načini. Želene nastavitve lahko shranite s funkcijo pomnilnika. Premer stožca je 3,2 centimetra okoli podlage in 1,9 centimetra na koncu. Zaščito pred pregrevanjem in elektrifikacijo pramenov zagotavlja titan s turmalinskim premazom. Naprava je opremljena z žico, ki se vrti okoli svoje osi, in zanko za vzmetenje.

V odzivih potrošnikov lahko najdete informacije, da za oblikovanje dolgih kodrov potrebujete približno dvajset minut. Dekleta govorijo o visoki hitrosti naprave, enostavnosti uporabe in popolni varnosti. Možnost opeklin je izključena zaradi toplotno zaščitnega vrha in posebne rokavice. Ta izdelek se uporablja ne samo doma, ampak tudi v salonskih pogojih..

Izbira najboljšega trojnega likalnika: TOP 7 ocena, značilnosti, ocene, cena

10.12.2018

Lase moški obravnavajo kot znak zdravega in negovanega življenjskega partnerja. Zato ženske posvečajo posebno pozornost skrbi za njih. Curls ostanejo v modi dlje časa, jih je enostavno ustvariti doma.

Skupaj z vami izberemo najboljši trojni curling likalnik: TOP 7 ocena, lastnosti, ocene, cena, prednosti in slabosti vsakega modela. Če si boste vzeli nekaj časa za raziskovanje teh dejavnikov, lahko dolgo časa uživate v nakupu..

Vsebina:

TOP 7 ocena najboljših trojnih blazinic

Želja proizvajalcev tehnologije, da ugajajo ženski populaciji planeta, prispeva k velikemu izboru curlers na trgu. Predstavljamo vam oceno najbolj priljubljenih:

 1. Babyliss 2269.
 2. Dewal Starstyle 03-020.
 3. Dewal Mini-wawe 03-220B.
 4. BABYLISS 2369.
 5. BABYLISS 2469TTE.
 6. Viconte VC-6741.
 7. HARIZMA H10342 PRO WAVER 3 V 1.

Podrobneje bomo preučili značilnosti vsakega modela.

Babyliss 2269

Na vrhu seznama so klešče iz titana in turmalina. Dolga življenjska doba in enakomerna porazdelitev temperature po površini jih uvrščajo v priljubljenost mnogih žensk. Kot nalašč za zapletene večerne pričeske in vsakodnevno stajling.

Materialtitan-turmalin
Moč, W110
Garancija, mesec12
 • sposobnost prilagajanja temperature ogrevanja, ob upoštevanju lastnosti las;
 • se samodejno izklopi po 60 minutah;
 • poseben titan-turmalinski premaz ščiti lase pred prekomernimi poškodbami;
 • toplotno izolirani nasveti - zmanjšajte število nenamernih opeklin med uporabo;
 • vrteča se vrvica - ni treba paziti, da se ne zasuka;
 • set vključuje mat in rokavice za zaščito pred visokimi temperaturami;
 • zadrževalni pokrov zajema shrambe za shranjevanje.
 • večja teža (1020 g).

Povprečna cena: 4900 - 6300 rubljev.

Curling likalnik sem kupila pred kratkim, pred približno pol leta, pogosto naredim kodre. Všeč mi je, da se hitro segreje in kodra lase, vsakodnevno oblikovanje traja do 20 minut. Hitro sem se navadil na težo curlinga. Stara žica je bila nenehno zmedena, tega ni.

Dewal Starstyle 03-020

Ta model je odličen za ustvarjanje podobe hollywoodske dive. Hitro se kodra in ustvari potrebno glasnost. Nežno je na laseh, tudi pri vsakodnevni uporabi. Styling za posebno priložnost nastane v 30 minutah in traja dlje časa.

Garancija, mesec12
Materialturmalin
Moč, W115
 • naravni premaz turmalina, spodbuja naravno ionizacijo las;
 • širok razpon temperatur vam omogoča, da izberete najboljši način ustvarjanja pričeske na laseh (60-200 ° C);
 • vgrajena ključavnica - zaprta shramba brez težav;
 • vrvica, ki se vrti, bo olajšala uporabo;
 • stojalo, toplotno izolirani konici, protizdrsni ročaji, samodejni izklop - naredili bodo oblikovanje čim bolj varno;
 • samodejna izbira napetosti omogoča uporabo curling likalnika v območju od 110 V do 240 V.
 • ni primera za shranjevanje.

Povprečna cena: 3 250 - 3 630 rubljev.

Iskal sem možnost za osebno uporabo. Styling počnem 1-2 krat na mesec in nisem želel kupiti dragega likalnika za curling. V celoti opravlja svojo nalogo, kodri se dobijo hitro in enostavno.

Dewal Mini-wawe 03-220B

Kompaktni curling likalnik je primeren za ustvarjanje pričesk na cesti ali doma, ne zavzame veliko prostora v vašem kovčku med potovanjem. Posebna prevleka ne izsuši las, niti ob pogosti uporabi.

Garancija, mesec12
Moč, W45
Materialkeramika
 • keramični premaz ne poškoduje las po celotni dolžini in omogoča enostavno drsenje;
 • vrvica z visečo zanko se vrti za 360 °;
 • toplotno izolirani nasveti;
 • nedrseči ročaji;
 • samodejni izklop;
 • sposobnost dela pri napetostih od 110 V do 240 V.
 • pomanjkanje termostata.

Povprečni stroški 2326 rubljev.

Moja teta je dala curling likalnik za nekatere praznike. Vsakodnevni stajling ni zame. Večkrat sem si morala lase v kratkem času in v skoraj ekstremnih pogojih - kljub moji predsodki do nje ni razočaral..

BABYLISS 2369

Zvest pomočnik pri negi las je med lepoticami splošno znan. Enostavna uporaba in ionizacija omogočata pričeske princesk vsak dan. Ustvarjanje elegantnega videza bo trajalo največ četrtino ure.

Moč, W79
Garancija, mesec12
Materialtitan-turmalin
 • prevleka delovnih površin s titanom in turmalinom - zadržuje vlago v laseh;
 • natančna nastavitev temperature za kateri koli tip las;
 • ionizator naredi kodre gladke in sijoče;
 • za shranjevanje v zaprtem stanju - držalo;
 • toplotna izolacija konic in vrtenje vrvice omogoča enostavno uporabo curling likalnika doma.
 • Zadetkov ni bilo mogoče najti.

Povprečna cena: 3.163 - 7.153 rubljev.

Dolgo sem iskal in razvrščal možnosti za parcele. Želela sem biti udobna in narediti čudovite kodre. Veliko sem poskusil. Toda ustavil sem se pri tem. Dobijo se globoki valovi, lasje ne trpijo. Za lepe kodre nekajkrat na teden, kar potrebujete.

BABYLISS 2469

Ustvarjanje lepih kodrov v profesionalnem salonu ali doma ni težko. Vsakodnevni stajling ali pričeska za izhod je ustvarjena brez veliko truda in škode za kodre.

Garancija, mesec12
Moč, W88
Materialtitan-turmalin
 • delovna površina s prevleko iz titanovega turmalina ščiti pred izsušitvijo las;
 • regulator temperature vam omogoča, da prilagodite popoln program za vaše kodre;
 • Ionizator za sijaj in zadrževanje vlage;
 • fiksacija v zaprtem položaju;
 • toplotna izolacija konic in vrvica, ki se vrti - zagotavljata udobno varno uporabo.
 • nekoliko večja teža od podobnih modelov (430 g).

Povprečni stroški 4 139 - 7 153 rubljev.

Zaljubite se v ta curling likalnik! Čeprav v resnici ne maram, da se ukvarjam s svojim stajlingom, se zdaj trudim in treniram. Včasih prosim prijatelja, naj mi pomaga. Rezultat je naraven in lep.

Viconte VC-6741

Curls ostanejo v modi. Naravnost je trend nove sezone. Naprava vam omogoča, da v kratkem času ustvarite modno oblikovanje.

Garancija, mesec12
Moč, W70
Materialkeramično-turmalin
 • keramično-turmalinski premaz delovnega območja ščiti lase pred prekomernimi poškodbami;
 • vrtljiva vrvica vam omogoča udobno uporabo curling likalnika;
 • temperatura ogrevanja (200०C) vam omogoča, da v kratkem času ustvarite stajling;
 • se pri pregrevanju samodejno izklopi;
 • ergonomska zasnova
 • brez termoregulacije.

Povprečni stroški 716 - 1600 rubljev.

Pred predstavo sem ugotovil, da moj stari likalnik ne deluje več. Neprijetno presenečenje, a vprašanje je bilo treba hitro rešiti. V najbližji trgovini sem izbrala eno najbolj poceni možnosti. Rezultat je presegel pričakovanja. Rezultat so naravni kodri v kratkem času. Veliko lažji v primerjavi z mojim starim curling likalnikom.

Harizma H10342 3 IN 1

S tem curling likalnikom lahko ustvarite različne kodre. Snemljiva vrtljiva šoba omogoča elegantno oblikovanje dragih salonov doma.

Garancija, mesec12
Moč, W120
Materialkeramično-turmalin
 • ustvari tri vrste kodrov (klasični, s povečano višino, v obliki črke S);
 • keramično-turmalinski premaz ščiti lase pred pregrevanjem;
 • natančna termoregulacija vam bo omogočila spopadanje s katero koli vrsto las;
 • vgrajeno držalo in vrteča se vrvica;
 • komplet mat in rokavice.
 • zahteva spretnost za uporabo.

Povprečna cena 2998 - 3500 rubljev.

Sanje in kodri v obliki črke C. Zadovoljen sem, vendar se ni takoj izšlo, gledal sem več lekcij. Rezultat je vreden!

Primerjalna tabela predstavljenih modelov

Trikratni likalniki za curling imajo številne značilnosti. Da bi olajšali izbiro, vam ponujamo primerjalno tabelo za predstavljene modele..

BABYLISS 2269DEWAL STARSTYLE 03-020DEWAL MINI-WAWE 03-220BBABYLISS 2369BABYLISS 2469Viconte VC-6741HARIZMA H10342 3 IN 1
Premer, mm22/22/2222/22/2210.10.1019/19/1918/18/1819/19/1919/19/19
Premaztitan-turmalinturmalinkeramikatitan-turmalintitan-turmalinkeramično-turmalinkeramično-turmalin
Temperatura ogrevanja, ° С140–22060-200190140–220140–22020080–230
Termostatmehanskimehanskineelektronskielektronskinemehanski
Vrvica, m2.72.52.52.72.72.53
Moč, W11011545798870120
Napajalna napetost, V210-240110–240110–240210-240210-240210-230210-230

Navodila za uporabo

Styling s trojnimi kleščami spominja na ravnanje z likalnikom, namesto popolnoma ravnih las pa dobite romantične kodre.

Oblikovanje las se izvaja samo na suhih laseh, mokri so nagnjeni k poškodbam.

Pred delom z curling likalnikom se na lase nanese toplotno zaščitno sredstvo. Po izbiri potrebnega temperaturnega režima vpnite pramen med vijake in ga držite največ 10-15 sekund. Nato se premaknite po pramenu navzdol. Polaganje se začne s spodnjimi prameni in se postopoma premakne na zgornje.

Video

Z gledanjem videoposnetka se boste v nekaj minutah naučili, kako ustvariti eleganten slog.

Najboljši kodri za lase

Curling likalnik pomaga narediti lepo pričesko za počitnice ali lahke kodre vsak dan. In če je pred 10 - 15 leti orodje izgledalo kot ogrevanje cilindričnih gumbov, zdaj vam različni modeli omogočajo kodranje, ravnanje ali valovito pramen z različnimi nastavki, kar ustvarja čudovite pramene. Zato je bil sestavljen seznam najboljših kodralnikov za lase leta 2020..

Katero podjetje je bolje izbrati curling likalnik za lase

Domače in profesionalne blagovne znamke se osredotočajo na kakovost materiala, funkcionalnost in zmogljivost izdelka. Ponujajo poceni modele z več šobami in vrhunskimi orodji z zaslonom, timerjem, regulatorjem toplote in drugimi dodatnimi možnostmi..

 • Redmond je proizvajalec večnamenskih gospodinjskih aparatov iz Rusije. Sodobni kuhinjski aparati, oprema za dom, osebna nega in vzdrževanje zdravega načina življenja se proizvajajo v tovarnah na Kitajskem pod strogim nadzorom kakovosti.
 • Philips je podjetje z Nizozemskega, ki izdeluje izdelke za dom, kuhinjo, lepoto in zdravje. Blagovna znamka združuje ljudi in inovacije, da bi ustvarili tehnologijo in izdelke nove generacije, ki jih stranke resnično potrebujejo.
 • BaByliss - podjetje je bilo ustanovljeno leta 1960 v Franciji. Lastni oblikovalski in razvojni laboratorij razvija naprave za nego las in telesa. Elektronske tehtnice, likalniki za curling, izdelki za depilacijo, izdelki za masažo stopal, likalniki za curling in sušilniki za lase so priljubljeni pri kupcih zaradi kakovosti in cene..
 • Dewal je blagovna znamka iz Nemčije, ki od leta 1998 proizvaja profesionalno opremo za ustvarjalnost frizerjev in stilistov. Pred izdajo novih izdelkov podjetje prouči povpraševanje po njih in preizkusi poskusni izdelek za udobje kupcev..
 • Scarlett - rusko podjetje od leta 1996 proizvaja klimatsko opremo za kuhinjo in dom, za osebno nego. Več kot 5 milijonov blaga letno vstopi na trg v Vzhodni Evropi, ZND in na Baltiku. Za tehniko je značilen optimalen nabor funkcij in odsotnost prekomerne zapletenosti.
 • Erika Professional - od leta 2007 podjetje iz Rusije prodaja profesionalne izdelke za frizerje. Dodatki in potrošni material, krtače, škarje, glavniki, krtače, električni aparati so zasnovani tako, da ustrezajo zahtevam lepotnih mojstrov.
 • Polaris je blagovna znamka iz Švice, ki proizvaja klimatske, majhne gospodinjske aparate, ogrevalno opremo, grelnike vode, posodo, opremo za lepoto in zdravje. Podjetje je opremljeno z visokotehnološko proizvodno bazo, edinstvenimi tehničnimi rešitvami, novostmi.
 • Remington je podjetje s Kitajske, ki že več kot 80 let proizvaja izdelke za zdravje in lepoto. Poravnalniki, sušilniki za lase, strižniki za lase, likalniki za curling, epilatorji, zobne ščetke, manikirni in pedikurski seti se izdelujejo pod strogim nadzorom kakovosti.
 • Atlanta je blagovna znamka, registrirana v ZDA, ki izdeluje majhne gospodinjske aparate za distribucijo v Rusiji in državah СНД. Proračunsko blago za dom, nego telesa in las, avdio oprema se izdeluje po naročilu in pod nadzorom LLC "TK" Kit "- lastnika Atlante.

Ocena kodralnikov za lase

Najboljši kodri za lase so bili pregledani na podlagi mnenj strokovnjakov in povratnih informacij resničnih lastnikov orodij za ustvarjanje kodrov in kodrov. Na izbiro nominirancev so vplivale tudi naslednje značilnosti:

 • Velikost;
 • Vrsta prevleke za ploščo;
 • Število prilog;
 • Regulacija temperature;
 • Vrsta, premer, dolžina in oblika šobe;
 • Število načinov;
 • Dolžina vrvice;
 • Vrtenje vrvice;
 • Zaslon;
 • Stojalo;
 • Viseča zanka;
 • Indikator časovnika in izklopa;
 • Zaščita pred pregrevanjem;
 • Dodatne funkcije.

Likalniki za curling pomagajo ohranjati zdravje las brez uporabe perme ali curlers. Proračunski modeli brez dodatnih možnosti so primerni za domačo uporabo. Profesionalno orodje je opremljeno z več nastavki različnih velikosti, oblik za ustvarjanje različnih pričesk, vrtečo se dolgo vrvico brez nagnjenosti k zapletanjem in drugimi funkcijami.