Avtomatski likalnik za curling - popolni kodri brez truda

Dolgo so minili dnevi, ko ste za ustvarjanje lepih in voluminoznih kodrov morali ure nositi ure na glavi. Lepotna industrija je dekletom po vsem svetu predstavila zelo priročno napravo - električni likalnik za kodranje las. Toda proizvajalci poskušajo izboljšati katero koli svojo kreacijo in jo narediti še bolj priročno za uporabo. Tako so se pojavili avtomatski likalniki za curling - pravi preboj v načinu ustvarjanja spektakularne frizure brez veliko truda..

Kaj

Načelo delovanja vseh električnih naprav za kodre je preprosto:

 • naprava je povezana z omrežjem;
 • grelni element se segreje;
 • ključavnica las je ovita in čaka nekaj časa;
 • posledično lasje iz ravnih linij postanejo kodrani.

Izgleda enostavno, a ko je volumen las velik, postane naporno, da vsakič ročno zavihate vsak pramen. Tu se rešujejo avtomatski likalniki za curling. Njihova glavna prednost je vgrajen vrtljivi mehanizem.

Da bi naredili popoln kodre s takšno napravo, je dovolj, da preprosto namestite ločen pramen v poseben priključek avtomatskega curling likalnika. Potem bo vse naredila sama. Z vrtečimi se valjčki bo navijal pramen. In zahvaljujoč segrevanju ga pritrdi v želeno obliko.

Vrste in izbirna merila

Običajno lahko vse samodejne likalnike za curling razdelimo na 2 tipa:

Njihova glavna razlika je naslednja. Naprave v obliki kroglice se v notranjosti naprave vijejo v curl. Pramen v njih je nameščen bližje dnu glave. Ovijanje se zgodi od zgoraj navzdol. Večina takšnih naprav. To so likalniki za curling blagovnih znamk Babyliss, Saturn, Galaxy itd..

Blagovna znamka Rowenta proizvaja obe vrsti naprav, vključno s stožčastim curling likalnikom. Njegova razlika je v tem, da je videti kot navaden, vendar se njegova osnova vrti. Curling s takšno napravo se začne obratno, od koncev. Najprej se sklopimo konec pramena, nato pa curling likalnik dvignemo višje in višje do korenin, lasje se samodejno navijejo na termično podlago.

Svet. Pri izbiri izdelka bodite pozorni ne le na njegovo obliko, temveč tudi na njegove druge značilnosti..

Premaz

Vrsta prevleke grelnega elementa bo določila življenjsko dobo naprave in kakovost nege las..

 1. Kovinski. Temu premazu se je treba izogniti pri izbiri. Brez ustrezne toplotne zaščite se bodo lasje z redno uporabo hitro opekli in posušili.
 2. Keramika. Najboljša izbira glede na razmerje med ceno in kakovostjo. Ta vrsta pokrivanja je za lase najbolj nežna..
 3. Teflon. Lasje dobro prenašajo teflonske likalnike za curling, vendar se takšen premaz ob pogosti uporabi lahko hitro iztroši.
 4. Turmalin. Premazi s turmalinom so lepotna inovacija. Šteje se, da so boljši od keramičnih, a stanejo tudi za višji red.

Velikost

Glede na dolžino in volumen las se je vredno odločiti o želeni velikosti vrtljivega elementa. Večji kot je njegov premer, večji in veličastnejši bodo kodri. Valji z majhnim premerom bodo ustvarili fine tesne kodre.

Nastavitev temperature ogrevanja

Standardni likalniki za curling delujejo v temperaturnem območju od 100 do 250 stopinj. Višja kot je temperatura ogrevanja, bolj fiksni bodo kodri.

Toda hkrati previsoko segrevanje lahko negativno vpliva na stanje las..

Svet. Pri nakupu bodite pozorni na število temperaturnih režimov, ki se lahko prikažejo na zaslonu.

Dodatna merila

Ko izberete stroj za curling, ga vzemite v roke in ocenite, kako ergonomičen je. Poglejte, iz kakšnega materiala je izdelan ročaj. Lahko je plastična ali ima gumirano površino, ki med uporabo ne bo zdrsnila v vaših rokah.

Velikost vrvice ima tudi pomembno vlogo. Pred nakupom izmerite razdaljo od ogledala (ali kraja, kjer si običajno naredite lase) do najbližjega vtičnice.

Za kaj so lasje primerni

Tako priročna naprava je primerna za uporabo na katerem koli lasu, razen prekratkih. Če so dolge manj kot 10 cm, rotirajoči valj ne bo zajel potrebne količine las za kodranje. Brez drugih omejitev.

Prednosti in slabosti uporabe

Prednosti uporabe te naprave vključujejo:

 • udobje in enostavnost uporabe. Naprava opravi vsa dela na navijanju in segrevanju niti sama;
 • varnost. S takšnim curling likalnikom je nemogoče zažgati roke, saj je grelni element nameščen v notranjosti ohišja;
 • možnost izbire želene temperature ogrevanja.

Vendar pa obstajajo tudi slabosti:

 • višja cena od običajnih likalnikov za curling;
 • možno tveganje zapletanja las (čeprav ima večina naprav vgrajen senzor, ki ustavi vrteči se mehanizem, če je pramen nepravilno nameščen).

In na splošno je seveda treba upoštevati, da jih vsako močno segrevanje las poškoduje..

Pomembno! Med uporabo je nujno, da na lase nanesete toplotno zaščito v obliki različnih razpršil, mous itd..

Najbolj priljubljeni avtomatski likalniki za curling

Upoštevajte značilnosti najboljših avtomatskih ponvic, ki so trenutno na trgu:

Babyliss curl skrivnost

Blagovna znamka Babyliss ima 9 modelov različnih avtomatiziranih naprav za navijanje. Povprečna cena je od 4000 do 8000 rubljev. Možno ogrevanje - do 230 stopinj. Število načinov delovanja je do 3. Nekateri modeli z ionizacijo.

InStyler Tulip

Novost, ki vsebuje dobro keramično prevleko in tri načine ogrevanja. Cena v razponu od 1200-2000 rubljev.

Philips Procare HPS940

Cena od 8000 rubljev. Ima 3 načine ogrevanja in kakovostno keramično prevleko grelnega elementa. Najvišja temperatura - 210 stopinj.

Harizma H10330–32 Twist & Curl

Curling likalnik s stožčastim vrtečim podstavkom. Cena 4700-5200 rubljev. Ima turmalinski zaključek. Segreva se na 200 stopinj.

Rowenta So Curls

Cena je približno 7.500 rubljev. Na voljo je izbira smeri vrtenja valja in 3 temperaturne razmere.

Pogoji uporabe

Če za ustvarjanje lepe pričeske uporabljate električni aparat, kot je avtomatski curling likalnik, je treba upoštevati naslednje zaporedje dejanj:

 1. Preden daste lase novo obliko, jo morate umiti, posušiti in dobro česati..
 2. Če so lasje debeli in jih je veliko, jih razdelite s sponkami na več enakomernih delov: na straneh, sprednji in zadnji strani glave. Delajte z vsakim delom po vrsti.
 3. Napravo priključite v omrežje, nastavite želeno temperaturo.
 4. Nanesite toplotno zaščito na vse lase.
 5. Zdaj lase ločite po en majhen odsek..
 6. Lasje lahko navijete po celotni dolžini las, od sredine ali pa samo do konca.
 7. Če ima železo za curling kroglico, ga odprite, razdelite pramen točno v sredini, zaprite in počakajte na signal, ko je curl pripravljen.
 8. Če je naprava v obliki stožca, je treba konec pramena postaviti v klešče in curling likalnik dvigniti na želeno raven.
 9. Tako, vetra za pramenom.
 10. Ko so vsi lasje kodrani, pustite, da se malo ohladijo, nato pa z rokama potegnite čez kodre, da jim daste zabuhlost..

Svet. Končano pričesko je mogoče pritrditi z lakom za lase. Več informacij o orodjih za ustvarjanje in pritrjevanje kodrov na našem spletnem mestu.

Previdnostni ukrepi

Da se izognete ustvarjanju neprijetnih pričesk, upoštevajte naslednje varnostne ukrepe:

 • pri delu z vklopljeno napravo se izogibajte stiku z vodo;
 • po zaključku dela izklopite napravo iz omrežja;
 • ne upogibajte vrvice;
 • ne poskušajte postaviti preveč pramenov v curling likalnik.

Avtomatski curling likalnik je naprava, s katero je enostavno in prijetno ustvariti spektakularne pričeske. Vse bo storil za vas v nekaj minutah. Glavna stvar je izbrati napravo z zahtevanim številom načinov, dobro pokritostjo in znotraj razpoložljive količine.

Drugi načini kodranja las:

Uporabni videoposnetki

Čudoviti kodri s samodejnim curlerjem Philips ProCare.

Samodejno curling likalnik Babyliss Curl Secret.

Curling likalnik, ki vam zvije lase

Kdo bi si pred nekaj desetletji mislil, da bodo tudi klešče za lase postale samodejne. Inovativni razvoj na področju lepotne industrije je šel tako daleč, da je ustvaril curling likalnik, ki sama kodra lase. Zdaj lahko brez dodatnega truda vsako dekle doma hitro ustvari elegantne kodre. Naši strokovnjaki vam bodo povedali, kaj je orodje in kako ga izbrati.

Avtomatski curling likalnik: kaj je to

Avtomatski curling likalnik (styler) je električni kodralnik za lase z vrtljivim grelnim elementom. Naprava se od običajnih klasičnih klešč razlikuje po tem, da ne potrebuje ročnega navijanja zavoja na termalni cevi. Konico pramena morate samo vstaviti v posebno luknjo, nato pa pripomoček neodvisno in zelo hitro ga naviti na grelni valj.

Poleg tega samodejno ogrevanje odda zvočni signal, ki sporoča, da je čas, da odvijete kodre. Tako preprečimo izgorevanje in poškodbe las. Orodje ima tudi zaščito pred nepravilnim zavijanjem. Če se curl nenadoma zaplete v notranjost ali zavije nepravilno, se naprava izklopi in vnaprej odda zvočni signal. Roke so zaščitene tudi pred opeklinami: telo stylerja je popolnoma toplotno izolirano.

Največja varnost, udobje, hitrost kodranja so glavne prednosti samodejnih kodralnikov za lase.

Danes skoraj vse znane blagovne znamke, ki proizvajajo pripomočke za lepoto in zdravje, imajo v svojih linijah samodejne ščipalke..

Prednosti in slabosti samodejnih ravnih plošč

Vsak, tudi najbolj na videz priročen in odličen pripomoček ima svoje prednosti in slabosti. Ugotovili bomo, kaj je tako pozitivno pri tem curling likalniku in ali ima negativne parametre.

 1. Zasnovan za samostojno uporabo.
 2. Ne potrebuje posebnih znanj.
 3. Priročnost in hitrost navijanja.
 4. Visoka stopnja varnosti.
 5. Dobri modeli imajo veliko število nastavitev za različne vrste las.
 1. To se ne dogaja v vseh trgovinah.
 2. Cena je bistveno višja od običajnih klešč.
 3. Včasih zmede lase, čeprav se takoj izklopi.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri

Glede na podjetje in določen model se orodje lahko razlikuje po kakovosti, pokritosti grelnega elementa in naboru funkcij. Če curling železo zavira same lase, to še ni pokazatelj popolne varnosti. Danes so se na trgu začele pojavljati nizko kakovostne kitajske ponaredke, bolje jih je zaobiti. Razmislite o številnih merilih, kako izbrati resnično zanesljiv styler.

Premaz

Kakovost prevleke je najpomembnejši parameter pri izbiri termičnega orodja za kodranje kodrov. Od tega ni odvisno samo zdravje las, temveč tudi življenjska doba frizerske naprave. Tu govorimo o prekrivanju ogrevalne cone, na katero so naviti prameni.

 1. Kovinski. Danes se gola kovina praktično ne uporablja pri kleščah. Ima svoje prednosti: je odporen, segreje se hitro in je poceni. Toda njegov učinek na lase je izredno negativen, zato takšne naprave ne bi smeli kupiti.
 2. Teflon. Ta premaz je bil nekoč zelo priljubljen. Lasje zaradi stika s teflonom se sušijo veliko manj. Vendar je sam material nestabilen in se po nekaj mesecih uporabe curling železa začne postopoma obrabljati..
 3. Keramika. Premaz se je izkazal na najboljši način. Lase iz tega praktično ni škode. Od minusov je le eden - boji se udarcev, iz katerih se cepi, razpoka.
 4. Turmalin, naravni mineral z visoko toplotno prevodnostjo, je bil ne tako dolgo uporabljen v toplotnih orodjih. Razlikuje se po varnosti, visoki odpornosti proti obrabi.
 5. Titan. Najmočnejša vrsta prevleke, ki obstaja. Ne škoduje las, vendar je drag.

Na voljo so tudi likalniki za curling s kombiniranimi premazi: steklokeramika, titan-keramika, keramika-turmalin, titan-turmalin. Dvojna kombinacija materialov naredi prevleko še bolj trpežno in kakovostno.

Temperaturni načini

Prisotnost termostata na kleščicah je bistvenega pomena. V povprečju ima curling likalnik, ki sam zasuka kodre, območje ogrevanja od 100 do 230 stopinj. Število temperaturnih režimov je lahko od 3 do 10 ali celo več.

Nastavitev toplote stylerja vam pomaga najti optimalno temperaturo za različne tipe las. Čim lepša je struktura dekliških las, nižja toplota je potrebna, da jo zavihamo. Tesne pramene je težje zasukati, potrebujejo višjo temperaturo. Če napačne načine uporabljate, lahko dobite zelo šibke, nestabilne kodre ali posušene in razrezane pramene..

Dodatne uporabne funkcije

Nekateri proizvajalci vilice opremijo s ionizacijsko funkcijo. Obliv s srebrom ustvarja negativno nabite ione, ki spodbujajo prodiranje vlage globoko v dlake. Takšen curling likalnik ugodno vpliva na lase. Lasje se zacelijo, izgledajo svilnato, razcepi se manj.

Nasveti, kaj še iskati

Dober likalnik, ki samodejno kodra lase, mora imeti naslednje parametre:

 1. Trpežno plastično ohišje Nobena podrobnost se ne sme igrati, ropotati, videti neokusno.
 2. Protizdrsni ročaj. Če plastika na ročaju ni posebej prevlečena, lahko orodje zdrsne v vaših rokah. Lahko pade ven in se poškoduje.
 3. Zvijanje vrvice. Vsaka kakovostna naprava je opremljena z žico, ki se vrti okoli svoje osi. To ga ščiti pred premiki in gubami..
 4. Garancija proizvajalca Vse vodilne blagovne znamke zagotavljajo minimalno enoletno garancijo na svoje naprave. V primeru okvare, okvare lahko težavo vedno rešite z najnižjimi stroški.

Vrste avtomatskih ravnih blazinic

Obstajata dve glavni vrsti avtomatiziranih kodralnikov za lase:

 1. Odprto. Grelni vrteči se valj v takšni napravi ni popolnoma skrit pod telesom. Pramen se v njega dovaja s konice, opazimo lahko postopek navijanja.
 2. Zaprto. Termični element je telo popolnoma skrit, prameni se dovajajo v curling likalnik na dnu rasti. Naprava neodvisno zajema kodre in jo navija.

V obeh primerih morate curl izvleči iz pincete po zvočnem signalu.

Ocena najboljših samodejnih kodralnikov za lase

Tu je kratek pregled nekaterih najboljših modelov avtomatiziranih plugov za vaše polnjenje. Lahko varno izberete svoje najljubše klešče iz ocene, vsi imajo odlično kakovost in optimalne lastnosti.

BaByliss C1300E

S pomočjo tega modela se bo vsaka deklica naučila, da bo šik kodre v minimalnem času. Grelni element ima keramično prevleko. V kompletu je poleg glavne šobe s premerom 25 mm še dodatna, večja v 35 mm. Klešče imajo samo dve nastavitvi temperature - 190 in 230 stopinj. Naprava se zelo hitro segreje v samo 30 sekundah. Model ima funkcijo ionizacije, opremljen je z več zaščitnimi sistemi in svetlobnim indikatorjem. Kabel na napravi se vrti okoli svoje osi, na mestu vezanja s telesom pa je zaščiten pred upogibanjem.

V kompletu bo uporabnik našel navodila s podrobnimi navodili za uporabo orodja. BaByliss C1300E lahko kupite v povprečju za 7200 rubljev.

Philips HPS940

Curling likalnik, ki zagotavlja popolne kodre z minimalnim naporom. Temperatura ogrevanja se giblje od 170 stopinj do 210 stopinj, nastavite jo lahko v 3 območjih. Premaz grelnih elementov - titan-turmalin. Popolnoma izolirano ohišje za preprečevanje opeklin. Kabel je dolg 2 m in je na dnu povezan s premičnim tečajem. Curling likalnik se vrti v dveh smereh, lahko samostojno izberete način. Pripomoček vam omogoča, da brez truda vijugate kodre tudi na zadnji strani glave. Ergonomski dizajn v kombinaciji s popolno varnostjo je ena najboljših možnosti za lepoto vaših las. Ocenjena cena modela - 6000 r.

BBK BST5001

Ta curling likalnik, tako kot zgoraj opisani, neodvisno zasuka pramene v nekaj sekundah. Klešče so prekrite s keramiko. Temperatura ogrevanja je urejena na tri načine - 170 ° С, 190 ° С, 210 ° S. Prav tako lahko prilagodite čas stylinga, odvisno od tega, kako trdni želite, da se kodri. Majhen zaslon prikazuje vse nastavitve. Naprava ima več zaščitnih sistemov. Zgibna žica, dolga 1,8 m, se prosto vrti v vseh smereh. Med drugim imajo klešče funkcijo ionizacije. Stroški modela so bili določeni okoli 2500 r.

BaByliss C1100Е Ionic

Nov model iz BaBylissa, podoben klasičnemu C1300E, vendar z možnostjo ionizacije. Posebna srebrna prevleka ustvarja negativno nabite ione, ki zaprejo lasne luske. Ionizacija zadržuje vlago v vsaki dlaki, naredi kodre gladke in sijoče. Lasje se sušijo manj in razpadajo. Klinčki imajo 6 načinov delovanja, možno je navijanje pramenov v dveh smereh. Zaščitni sistem preprečuje opekline rok in poškodbe las. Izboljšani model stane približno 8500 r.

Rowenta CF 3611

Lahko, kompaktno avtomatsko curling železo Rowenta s kremno-turmalinskim premazom ima maksimalno ogrevanje 230 ° C, nastavljivo v treh načinih. Prav tako je naprava opremljena s 4 vrstami časovnih načinov in 3 smeri kodrov. Zaščitni sistem predvideva izklop v primeru pregrevanja, če se pramen zasuka nepravilno, se oglasi zvočni signal. Kabel 1,8 m se prosto vrti v vseh smereh. Klinčki se segrejejo v samo 30 sekundah. Lepe kodre za srednjo dolžino las lahko sami zavijte v 15 minutah. Model Rowenta CF 3611 lahko kupite za 5800 rubljev.

Avtomatski likalnik za kodranje las: sorte, priporočila za izbiro

pridružite se razpravi

Delite s prijatelji

Samodejni likalniki za kodranje las so priročna rešitev za tiste, ki imajo radi pričeske z kodri. V takšnih napravah se pramen brez napora uporabnika navije na grelni element, dovolj je upoštevati določene varnostne ukrepe. Samodejni likalniki za curling močno olajšajo postopek kodranja las.

Izbira modelov, ki sami zvijajo kodre, je dovolj velika in olajša iskanje najboljše možnosti tako za domačo uporabo kot za oblikovanje v kompletu ali za delo v frizerskem salonu.

Kako uporabljati avtomatske gumbe in kaj storiti, če se kodri ne odpravijo - ta vprašanja najpogosteje postavljajo kupci inovativne naprave. Pravzaprav z določeno veščino ni težko razbrati tehnike navijanja kodrov. Toda pri izbiri curling železa boste morali upoštevati veliko dejavnikov: vrsto strukture, prevleko grelnega elementa, trenutni obseg modela. Ko ste se pravilno odločili, bo veliko lažje obvladati ustvarjanje elegantnih kodrov doma..

Lastnosti:

Avtomatski curling likalnik je naprava, ki lahko oprime pramen in oblikuje rob curl z uporabo posebnega vrtečega se elementa. Glede na vrsto naprave je sprejemni element lahko nameščen zunaj ohišja ali znotraj njega, sicer pa vsi avtomatizirani likalniki za curling delujejo po splošnem principu.

Vredno je razmisliti, da so bili na začetku takšni likalniki za curling ustvarjeni za salonske sloge, da bi olajšali in pospešili delo mojstra. Ne vrti se samo samodejno vrtenje glavnega elementa, temveč tudi nastavitev želenih parametrov njegovega delovanja. Časovni senzor vam na primer omogoča spreminjanje časa osvetlitve glede na ovinek, dolžino, debelino las.

Nekateri modeli so prilagojeni za delo s podaljšanimi prameni.

Prednosti in slabosti

Med očitnimi prednostmi samodejnih kodralnikov za lase lahko najdete veliko argumentov v prid nakupu. Najpomembnejše prednosti vključujejo naslednje.

 • Varnost poškodb. Stik z grelnim elementom je izključen, saj je skrit v telesu, navijanje curl pa se izvaja v samodejnem načinu. Tudi odprti likalniki za curling omogočajo čudovit kodre brez nevarnosti, da bi se opekli.
 • Pomembno povečanje hitrosti curlinga. Če lase približno 60 minut oblikujemo z običajnim curling likalnikom, se samodejni tokrat zmanjša za 2-3 krat..
 • Profesionalno oblikovanje kodrov. Curls imajo enako velikost in naklon curl, čas osvetlitve se nadzoruje samodejno.
 • Priročnost stajlinga. Curling likalnik opravi večino dela v avtomatskem načinu..
 • Pogosta uporaba. Varna prevleka vseh delov ne uniči strukture las, preprečuje njeno zasvojenost.
 • Dolga življenjska doba. Običajno proizvajalci za svoje izdelke dajo garancijo do 3 let..

Obstajajo tudi slabosti. Masivni avtomatski curling likalnik ni zelo primeren, da bi ga peljali na potovanje, ga prevažali v kovčku. Ni vsem všeč veliko število načinov curlinga. S pomočjo takšnih naprav je nemogoče ustvariti styling na kratkih laseh, koreninski volumen. Visoka cena pogosto postane tudi razlog za zavrnitev nakupa sodobnega avtomatskega likalnika za curling..

Med samodejnimi kodri lahko najdete različne možnosti oblikovanja. Obstajajo rešitve, pri katerih curling železo vleče pramene las v vrtljiv nastavek s pomočjo fizikalnih lastnosti zračnih tokov - tako delujejo znani modeli iz podjetja Dyson. Avtomatski curling likalnik, ki sam zasuka pramene in jih pritrdi na vrtljiv cilindrični grelec z objemko, ima lahko dve vrsti zasnove.

Odprto

Najpogostejša različica samodejnih ravnih blazinic. Naprava je sestavljena iz držala za ročaje in palice z grelcem, opremljena s kleščami. Vrti se, in potem ko zgrabite pramen las, lahko nadzirate celoten postopek kodranja, brez napora pridobite čudovite kodre. Toda zaradi posebnosti ogrevanja je toplotni učinek na laseh neenakomeren, kodre ni zelo odporen..

Za utrditev rezultata ga je treba dlje časa izpostaviti vročini..

Zunanje odprti likalniki za samodejno curling se malo razlikujejo od svojih kolegov, pri katerih pritrditev niti na grelniku poteka ročno. Imajo možnost izbire temperaturnega načina za curling - pritisniti morate poseben gumb. Ko so dosežene želene vrednosti, se indikator ogrevanja izklopi. Glede na zasnovo naprave je pramen na koncu vstavljen v likalnik s konca ali na sredini. Če želite zagnati mehanizem vrtenja, morate majhen del las postaviti v sponke naprave, ga pritrditi in pritisniti poseben gumb.

Pri ustvarjanju kodrov morajo likalniki za curling z avtomatsko vrsto oblikovanja ohranjati navpičen položaj. Ko dosežete potrebno število kodrov, se bo vrtenje ustavilo, prične se toplotni učinek. Na koncu je bolje, da se lasje ohladijo zvite - tako bo nastali kodre bolj odporen.

Zaprto

Avtomatski likalniki za zaklepanje zaprtega tipa izdelujejo vodilne svetovne blagovne znamke. V njih je viden samo predal za oblačenje las. Curl je oblikovan v posebni posodi znotraj telesa, sama naprava je bolj masivna. Notranji boben se vrti, da bi lasje zavil in ustvaril kodre iz samih korenin.

To je najvarnejša vrsta curling železa, ki preprečuje naključne opekline in enakomerno porazdeli toploto.

V primerjavi z odprtimi likalniki za curling z avtomatskim oblikovanjem pramenov so zaprti modeli manj mobilni, težko jih je spraviti v prtljago, vzemite jih s seboj. Obe možnosti sta precej travmatični. Toda zaprti modeli imajo veliko prednost v obliki minimalnega časa izpostavljenosti toploti in samodejnega izklopa. Nemogoče je pregreti lase s tem curling likalnikom..

Kar zadeva premer kodre, je običajno za odprte kodre, ki dosežejo 25 mm. Nekateri modeli z zaprtimi izvedbami imajo bobne z večjim premerom. Z njimi lahko naredite večje kodre..

Toda glede dolžine las obstaja omejitev - takšni curling likalniki ne delujejo s kratkimi ali srednjimi prameni..

Vrste kritja

Glede na vrsto pokrova so vsi avtomatski likalniki za curling razdeljeni na 4 vrste. Ni vredno varčevati in kupovati poceni možnosti. Kakovostni premaz vam omogoča, da zagotovite potrebno zaščito strukture las. Upoštevajte značilnosti različnih možnosti prevleke.

Teflon

Likalniki za curling s tem premazom zagotavljajo kakovostno zaščito las pred pregrevanjem. So varni, ne izsušijo pramenov in se dobro prepustijo negi. Pomembno je le upoštevati, da premaz ni zelo trpežen. Z intenzivno uporabo se Teflon iz klešče hitro izbriše, pod njim pa ostane kovina.

Keramika

Precej poceni in hkrati moderni likalniki za curling. Keramika ima dobre toplotno-zaščitne lastnosti, ki ob stiku rešijo lase. Toda tak premaz je nestabilen za udarne obremenitve, pri uporabi klešče morate paziti..

Kovinski

Najslabša izbira. Pomanjkanje toplotno zaščitne prevleke negativno vpliva na stanje las, ko pride v stik z grelnim elementom. Tak avtomatski curling likalnik se malo razlikuje od najcenejših možnosti brez vrtljivega modula. Ob pogosti uporabi se lasje izsušijo, izgledajo neurejeno, konci so razdeljeni.

Turmalin

Inovativna prevleka na osnovi naravnega poldragi kamna Tourmaline ima odlične lastnosti toplotne zaščite in se uporablja v najdražjih modelih. Takšne curling likalnike lahko varno uporabljate vsakodnevno..

Priljubljeni modeli

Med modeli samodejnih kodralnikov za lase na trgu danes lahko ločimo naslednje možnosti, ki so postale pravi hit na področju kodranja las..

 • Instyler Tulip. Eden najbolj dostopnih modelov na trgu. Styler ima odprt tip curling železa in keramično prevleko, ergonomsko ročaj s priročnimi stikali. Kljub dostopni ceni jo uporabljajo celo profesionalci, ki opažajo visoko raven udobja pri uporabi stylerja.
 • Philips StyleCare Prestige BHB876. Eden najboljših modelov avtomatskih kodralnikov za lase, ima zaščitno keramično prevleko iz keramike. Naprava zagotavlja inteligentni sistem curlinga, je kompaktna, ima odprt element za oblikovanje curla. Posebna oblika komore za kodre preprečuje tesen stik grelnika z lasiščem, delovna šoba je podolgovata, ogrevanje poteka v 30 sekundah. Čas neprekinjenega delovanja je do 1 ure, obstajajo 3 nastavitve temperature, izbira smeri vrtenja.
 • Babyliss Pro Perfect Curl. Profesionalni curling likalnik zaprtega tipa s keramično prevleko. Trajanje ogrevanja je enostavno nadzorovano, kodra je kakovostna in gosta. Naprava je precej težka, vendar zagotavlja popolnoma varno delovanje, ne zahteva kompleksnega vzdrževanja.
 • Rowenta So Curls. Samodejno zakrit likalnik zaprtega tipa s priročno nastavitvijo parametrov in načinov delovanja. Višja kot je temperatura, bolj strm postane curl. Izberemo lahko tudi trajanje osvetlitve in smer vrtenja. Ta curling likalnik ima keramični in turmalinski premaz za curling železo, ki ionizira lase v tem procesu.
 • Harizma H10330-32 Twist & Curl. Avtomatski curling likalnik z vrtljivo podlago stožca. Model je osredotočen na domačo uporabo, opremljen je s turmalinskim varnim premazom, ergonomskim ročajem, grelcem odprtega tipa. Ni najcenejši model, kompakten in priročen za oblikovanje na potovanjih. Najvišja temperatura ogrevanja doseže 200 stopinj Celzija.

Kako uporabiti?

Samodejni curling likalnik, ki zvija kodre in naredi kodre sam, deluje na enak način kot običajni ročni kolegi. Toda modeli za ustvarjanje kodrov v zaprtem primeru zahtevajo nekaj usposabljanja za uporabo. Železo za curling zvija pramen v notranjosti in postopek dela z njim je naslednji.

 • Najprej morate nastaviti želeni temperaturni režim. Bolje je, da ga aktivirate vnaprej. Ko zasveti lučka, lahko zavijte.
 • Odstranite tanek del las. Dovolj je širina približno 3 cm.Širši kot je curl, manj strm bo curl. V skladu s tem lahko dosežete najbolj impresiven učinek, če si vzamete čas in izberete tanke pramene..
 • Prihodnji curl je nameščen znotraj klešč - odpirajo se s pritiskom, pomaknejo se navzgor čim bližje koreninam las. Takoj, ko se spone zaprejo, se začne postopek oblikovanja kodrov. V napravah brez elementa v obliki črke V je pramen nameščen v posebnem bloku naprave, kodranje pa se aktivira s pritiskom na gumb.
 • Ko se čas curlinga konča, se bo oglasil pisk. Po tem morate previdno, brez napetosti, odstraniti kodre, ne da bi se ga dotaknili z rokami. Pustite, da se prameni ohladijo.

Na koncu kodranja vseh las je priporočljivo preprosto premagati kodre z roko, rezultat popraviti z lakom.

Nasveti za izbiro

Ob izbiri avtomatske kodre za lase lahko upoštevate številne koristne nasvete.

 • Izbira kraja za nakup. Takšnega izdelka ne bi smeli iskati na kitajskih straneh. Bolje je, da se odločite za pooblaščenega prodajalca, ki jamči originalni izvor izdelkov.
 • Dimenzije izdelka in teža. Masivne strukture niso zelo priročne za potovanja in potovanja - osredotočene so na uporabo v salonih. Za domačo uporabo so bolj primerna potovanja, stili na počitnicah, možnosti z odprtim dizajnom.
 • Vrsta pokrova klešč. Vredno je biti pozoren na najvarnejše možnosti s turmalinskim premazom. Lasem ne škodujejo, so primerne za vsakodnevno uporabo.
 • Vrsta motorja in sposobnost samočiščenja. Čim lažji je model za vzdrževanje, tem bolje.
 • Svetlobna in zvočna indikacija. Bistveno olajša nadzor nad delovanjem naprave, pomaga preprečiti pregrevanje las.
 • Dolžina kabla. Naj bo vsaj 1,8-2 m, sicer bo postopek curlinga zelo zapleten.

Če sledite tem nasvetom, lahko najdete pravi avtomatski curling likalnik za domačo uporabo in ne boste razočarani nad svojim nakupom..

Za pregled samodejnega curling likalnika Philips Auto Curler si oglejte naslednji video.

Samodejno curling likalnik: curling likalnik, ki kodre naredi sam

Zavijanje vročih las s curling likalnikom ni vedno dolgotrajno in lepo. To v veliki meri določa, katere likalnike za curling uporabljate. Nova generacija teh naprav s sistemom samodejnega curlinga lahko bistveno izboljša rezultate stylinga..

Kako deluje samodejni kodralnik las

Avtomatski curling likalnik je kodralnik las, ki sam ustvari kodre. Morate postaviti pramen las v poseben sprejemnik. Naprava bo za vas naredila ostalo. Danes je trg mogoče razdeliti na dve bistveno različni vrsti avtomatskih ploščatih ponev: odprto in zaprto. Vsaka sorta ima svoje značilnosti.

Odprte strukture

Zunanje odprti avtomatski likalniki za curling so podobni običajnim likalnikom za curling. So valjasta palica, okoli katere je zasukana ključavnica las. Lahko vidite celoten postopek curlinga. Vendar ima odprta zasnova tudi slabosti. Ogrevanje pramenov las je neenakomerno, toplota prihaja samo s strani palice. Curl ni tako obstojen kot pri curlingu na curling likalnikih, ki zagotavljajo ogrevanje z vseh strani. Če želite pramen popolnoma segreti, ga je treba dlje časa izpostaviti visokim temperaturam..

Samodejni likalniki za odprtje odprtega tipa proizvajajo blagovne znamke, kot so Remington, Galaxy, Vivid & Vogue, Kiss, Riwa. Imajo različne zasnove in barve. Načela dela ostajajo nespremenjena:

  Izbira temperaturnega načina se pojavi pred začetkom curlinga.

Zaprte strukture

Svetovno znane blagovne znamke Philips, Rowenta, Remington, Babyliss, Supra so pionirji v proizvodnji kakovostnih avtomatskih posod zaprtega tipa. Klešče imajo posebno posodo, v kateri se oblikuje curl. Zato so navzven naprave bolj podobne sušilcem za lase, izgledajo nekoliko masivno in tehtajo več kot klasični klešče..

Postopek curlinga na zaprtih avtomatskih likalnikih za curling izgleda takole:

  Izberite nastavitev temperature. Počakajte, da se naprava zavije. Na večini naprav bo na to opozorila indikatorska lučka. Prižge se do pripravljenosti signala.

Ne dotikajte se kodrov, dokler se ne ohladijo. Ko končate z curlingom, premažite v kodre. Dobili boste voluminozno in dolgotrajno pričesko.

Tabela: Primerjalna analiza zaprtih in odprtih avtomatskih ploščatih plošč

OdprtoZaprto
Dimenzije, mobilnostVsi modeli so kompaktni, jih je mogoče peljati na potovanja.Teža je težja od klasičnih ravnih blazin, modeli v obliki črke V zavzamejo veliko prostora v prtljagi.
Nevarnost opeklin rokNajmanj.Izključeno.
Trajanje ogrevanja enega pramenaMed curlingom je potrebno neodvisno spremljati segrevanje las.Parameter programira proizvajalec in sega od 8 do 14 sekund. Pregrevanje las je izključeno.
Velikost curlVečina modelov ne omogoča izbire debeline ogrevalnega valja, povprečni premer je 25 mm.Premer valja za večino zaprtih blazin je 25 mm. Babyliss ima modele z dodatnimi odstranljivimi cilindri večjega premera.
Za kakšno dolžino lasZa srednje do dolge lase.Za dolge lase.
Ali je primeren za podaljške lasDa, če obstaja temperaturni režim do 185-190 ° C.Da, če obstaja temperaturni režim do 185-190 ° C.
Kako dolgo traja styling za dolge lase25 do 40 minut.Do 25-30 minut. Zaprta oblika hitreje segreje vsak pramen.
Priporočena debelina pramenov3-5 cm.Tanka, do 3 cm.
približna cenaOd 2 tisoč rubljev.Od 3500 r.

Prednosti in slabosti samodejnih ravnih plošč

Obstaja več razlogov za pregled samodejnih likalnikov za curling:

 • opekline kože so skoraj izključene. V avtomatskih ponvah zaprtega tipa so grelni elementi nameščeni znotraj strukture, ki ne pridejo v stik s kožo. Odprti likalniki za curling prav tako skoraj ne prispevajo k opeklinam, ker se pri curlingu ni treba dotikati ogrevanega valja z rokami, kodre nastane s samodejnim vrtenjem;
 • hitrost zlaganja se poveča. Pomemben del dela opravijo sami likalniki za curling. Uporabniki naprav na internetu ugotavljajo, da je bilo kodranje prepolovljeno;
 • profesionalni obrtniki uporabljajo samodejne likalnike za curling, to kaže na visoko stopnjo zaupanja v takšne naprave.

Obstaja več pomanjkljivosti kodirnih blazinic s samodejnim sistemom curlinga:

 • naprave z avtomatskim vrtenjem so ogromne, niso vsi modeli primerni za potovanje;
 • obstajajo modeli s širokim izborom načinov. Laikom se to morda zdi zastrašujoče. Nekateri imajo radi enostavnost uporabe;
 • avtomatski likalniki za kodranje niso primerni za kratke lase;
 • vsi modeli ne zagotavljajo kodranja blizu korenin;
 • sodobni avtomatski likalniki za kodre svetovnih znamk stanejo veliko več kot klasični likalniki za curling.

Samodejna nega in varnostni ukrepi za curling likalnik

Na delovnih površinah samodejnih ravnih blazin se nabirajo izdelki za oblikovanje, včasih prah ali maščoba, ki se uporabljajo. Očistiti jih je treba. Če naprave ne boste čistili, se bo naprava segrevala dlje in neenakomerno..

Kako očistiti avtomatske likalnike za curling:

 1. Izklopite napravo iz električnega omrežja.
 2. Za čiščenje ohišja vzemite vlažno krpo za monitorje ali tipkovnice, ne uporabljajte vode. Večino umazanije lahko odstranite s suho flanelasto krpo.
 3. Za zaprte konstrukcije uporabite posebno orodje za čiščenje ogrevalnega valja. Potisnite napravo znotraj valja in jo zasukajte nekaj sekund.

Kako odpraviti težave

Vsak proizvajalec ima svoja pravila za vračilo opreme ali popravilo. Na primer, garancijska doba za vzdrževanje avtomatskih blazinic za dojenčke je 3 leta. V tem času se boste lahko obrnili na garancijsko delavnico in brezplačno odpravili napake. Če ste upoštevali pravila delovanja, bo poveljnik popravil napravo, zamenjal napačno napravo z novo ali ponudil, da vzame denar.

Pred plačilom artikla se pozanimajte o garancijskih pogojih.

Curling likalnika ne poskušajte popraviti sami, preden poteče garancijski rok. Če odprete kovček, delavnica morda naprave ne bo odnesla v garancijski servis..

Ne kupujte rabljenih avtomatskih likalnikov za curling. Lahko pridete na ponarejen ali poškodovan izdelek. Če načrtujete spletni nakup, skrbno izberite svojo spletno trgovino. Vaš prodajalec mora imeti točen naslov, potrdila o izdelku. Če dvomite, se pri proizvajalcu posvetujte, ali je prodajalec uradni distributer blagovnih znamk.

Najboljši avtomatski likalniki za curling leta 2018

Med voditelji prodaje so zaprti in odprti modeli iz različnih cenovnih segmentov.

Curling železo BaBylissPRO BAB2665SE

Model BAB2665SE iz znane francoske blagovne znamke spada v kategorijo profesionalnih naprav. Polno ime curling železa je BaByliss PRO Miracurl Steamtech BAB2665SE.

Začetniku ni enostavno razumeti njegovih funkcij, zato morate natančno preučiti navodila.

Curling likalnik je združil skoraj vse novosti zadnjih let:

 • curling likalnik ima funkcijo pare. Ima enako funkcijo kot parnik za likanje oblačil. Para pomaga toploti prodreti globoko v vsak las. Dlaka za lase je zglajena, navzven so kodri videti svetlejši in bolj zdravi. Za ustvarjanje pare je v strukturi zagotovljena posoda, ki jo je treba napolniti z vodo. Paket naprave mora vsebovati posebno steklenico, ki poenostavi postopek. Način parjenja je mogoče izklopiti;
 • uporabniki opazijo nizko raven hrupa modela BAB2665SE;
 • naprava ima po 1 uri delovanja način samodejnega izklopa. Obstaja funkcija spanja: če se curling likalnik ne uporablja več kot 20 minut, potem temperatura jeklenke pade na 150 stopinj;
 • keramični premaz ščiti lase pred pregrevanjem;
 • obstajajo tri časovne možnosti za segrevanje niti: 8, 10 in 12 sekund. Ko se čas izteče, se oglasi signal časovnika;
 • obstajajo trije načini ogrevanja: 190, 210 in 230 ° C;
 • valj se začne v dveh smereh. Obstaja način samodejnega vrtenja: zažene se izmenično, nato v desno, nato v levo. To pomaga ustvariti simetrične kodre..

Babyis je to curling železo ustvaril za profesionalne obrtnike. Zato ima model dolgo življenjsko dobo. Na primer, motor za način vrtenja deluje do 10 tisoč ur.

Curls izidejo čudovite, goste, čedne, kot bi jih zasukali v salonu. Potrebujem 40 minut, da popolnoma zamotam debele lase. Navadni curling likalnik približno uro in pol. Ampak zame v tem curling železu glavna stvar ni čas navijanja, ampak čas odpornosti kodrov. Curls, narejeni z Babylissom, so zame popoln dan, potem postanejo lepi valovi.

Moja največja težava pri običajnih curling klečah je bila nagubana konica kodra, ki je ni hotela lepo oprijeti s kleščami. Tega curlinga v tem likalniku ni, curl je krasen od začetka do konca!

Ampak vseeno mi je za lase. Lase pokvari lase, kot običajni likalniki za curling. Bodite prepričani, da uporabite toplotno zaščito!

Lepo je, da se lasje ne zapletejo, curling likalnik pa ga lepo zavije v sebe. Če je šlo kaj narobe, vam bo spustila lase.

Vredrina

https://irecommend.ru/content/super-kudri-s-babyliss

Curls kot lutka, dajejo občutek praznovanja! Tanji kot naredite kodre, bolj veličastna in slovesna bo vaša pričeska. Za vsakodnevno styling je bolje narediti najlažje kodre na nežni temperaturi.

Kaj daje funkcija pare? Klešče sem preizkusil v različnih načinih in lahko rečem, da je funkcija pare zelo kul stvar, ki ima številne prednosti. Zahvaljujoč pari se lasje ne izsušijo in postanejo bolj gladki. In postopek stylinga se tudi pospeši, saj takoj, ko para izhlapi, je curl pripravljen! Stajling res traja dlje in kodri so bolj jasni kot brez pare - preizkušen na sebi. To funkcijo bom uporabil vsakič.

ONadin

https://irecommend.ru/content/chudo-mechta-lyubitelnitsam-lokonov-odnoznachno-musthave

Video: pregled curling likalnika in pričeske BAB2665SE s to napravo

Curling klešče "Ladomir A76"

Avtomatski curling likalnik ruskega proizvajalca je cenovno dostopna in enostavna naprava. Konzervativni uporabniki so lahko zadovoljni: to so iste klešče, ki jih poznamo že od otroštva.

Vse podrobnosti, ki zahtevajo pozornost, so izdelane v svetlo roza barvi. To so gumbi vrtenja, izbira temperature, ogrevalni valj.

Roza barva palice ni samo privlačen oblikovalski element, temveč tudi senčilo keramičnega premaza. Klešče imajo hladno konico za pomoč pri delu.

Proračunski curling likalnik "Ladomir A76" ima vse funkcije profesionalca:

 • tri temperaturne razmere;
 • indikator moči;
 • vrtenje v dveh smereh;
 • toplotno izolirana konica;
 • zaščita pred pregrevanjem.
 • pomanjkanje nadzora nad začasnim režimom;
 • nevarnost opeklin zaradi odprte konstrukcije in pomanjkanja rokavic.

Površina se zelo hitro segreje, ima tri temperature ogrevanja 160, 180 in 200 stopinj. Na laseh ni treba obdržati dlje časa, kodri se dovolj hitro.

Klinčki imajo dva dodatna gumba, ki vrtita grelno ploščico v desno ali levo. Ne stojijo na zelo priročnem mestu, saj ko poskušate popraviti kodre, nenehno nehote pritiskate na enega od njih. Kar posledično vodi do opeklin. Napajalni kabel je precej dolg in ga je mogoče zasukati okoli svoje osi. Klešče na splošno niso slabe, vendar imajo kljub temu svoje pomanjkljivosti.

NeznaikaVseznaikina

https://irecommend.ru/content/ne-plokhie-shchiptsy-no-k-nim-nado-prisposobitsya-chto-u-menya-poka-ne-poluchilos

Likalnik za železo Philips StyleCare Prestige BHB876

Nizozemska znamka je pred nekaj leti ustvarila svoj avtomatski likalnik za curling. Od takrat se naprava vsako leto posodablja. Najnovejši Philips likalnik je hibrid odprtih in zaprtih modelov.

Plastični ovitek vas ščiti pred opeklinami in vam omogoča, da ustvarite enakomerno segrevanje niti. V tem primeru je ogrevalni valj viden in lahko opazujete postopek oblikovanja curl..

Najnovejša generacija avtomatskega likalnika ima podolgovat valj s keratinsko-keramično prevleko, njegova dolžina je 8 centimetrov, premer pa 25 mm.

Curling likalnik BHB876 vam omogoča, da izberete eno od 27 delovnih možnosti. To omogoča:

 • 3 nastavitve temperature;
 • 3 časovni načini;
 • 3 možnosti vrtenja.

Celoten postopek mi je vzel 25 minut proti celotni uri z običajnim likalnikom za curling. Z rezultatom sem bila zelo zadovoljna, na glavi se mi je pojavilo nekaj novega. Tudi takoj po stylingu, ko visijo samo dolge cevke, so lasje bolj živahni, izgledajo sijoče. No, potem ko sem jih malo prelisičil, so se izkazali lepi valovi. Nisem prezadovoljen!

Margarita8720

https://irecommend.ru/content/eshche-bolee-kudryavye-kudri

S pomočjo BHB876 je nekomu zelo enostavno in enostavno zaviti lase, občasno hčerim treniranje na hčerki, njeni lasje so daljši, zato je rezultat videti bolj spektakularen. Brez posebnega orodja stajling traja do 2 dni, drugi dan pa so le zelo lahki valovi. Zelo sem zadovoljen z nakupom, ki je vreden svojega denarja, saj močno poenostavi življenje in pospeši postopek ustvarjanja lepote za posebno priložnost... in ne zelo poseben...

liren

https://irecommend.ru/content/krasivye-lokony-za-15-minut-dazhe-s-koryavymi-rukami-eto-realno-video

Galerija fotografij: značilnosti curling likalnika Philips StyleCare Prestige BHB876

Video: kako deluje samodejni curling likalnik Philips

Video: pregled curling likalnika Philips BHB876

Tabela: avtomatski likalniki za curling - najboljši prodajalci

ModelPremer curlTemperaturni režimOmejen načinDvosmerno vrtenjePremazCena
BaBylissPRO BAB2665SE25 mm190 ° C do 230 ° C8, 10, 12 sek.Da, obstaja način samodejnega vrtenjaKeramika11300 RUR.
"Ladomir A76"160 ° C do 200 ° CUporabnik sam spremlja, ko je curling končan in se ključavnica lahko sprostiDa2036 RUR.
Philips HPS940170 ° C do 210 ° C8, 10, 12 sek.Da, obstaja način samodejnega vrtenjaKeramično-keratinskiod 8500 r.

Video: pregled avtomatskega curl likalnika Babyliss MiraCurl s paro

Samodejni likalniki za curling naredijo curling hitro in trajno. Če se odločite za nakup take naprave, se odločite za dizajn. Od tega so odvisni temperatura ogrevanja, čas curlinga in cena naprave. Bolj znano je uporabljati odprte likalnike za curling, postopek curlinga je razumljiv. Toda zaprte strukture vam bodo zagotovile kakovost profesionalnega oblikovanja. Res je, cena teh modelov je veliko višja..

Avtomatsko železo za curling v Moskvi

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«