Pletenice za srednje lase: 100 idej o pletenju na fotografiji

Pričeske s pletenicami imajo nenavadno lepoto in izvirnost. Fantje že od otroštva kažejo večje zanimanje za dekleta s pletenimi pričeskami in to zanimanje se z leti krepi. V zadnjem času se je na laseh različnih dolžin pojavilo veliko novih vrst pletenic. Takšna tkanja se lahko uporabljajo tako ob delavnikih in bodo okrasila glavo na katerem koli posebnem dogodku.

Vsako dekle bi moralo imeti čudovit videz ne samo na počitnicah, ampak tudi vsak dan, biti doma. In za to vam ni treba biti frizer, doma pa lahko ustvarite različne pričeske z lastnimi rokami. Pletenice se lahko izvedejo na laseh različnih dolžin. Danes vam bomo pokazali, kako ustvariti čudovit ženstven videz na srednjih laseh. Ker tehnika ni posebej težka, ne bo potrebovalo veliko časa za učenje.

Pletenice za srednje lase: kaj je trenutno priljubljeno?

Najbolj priljubljeno tkanje je francoska klasična pletenica, tako imenovani fishtail. To tkanje je v središču najbolj zapletenih pričesk. Klasična pletenica je ustvarjena iz treh pramenov, ki se izmenično prekrivajo ena na drugi, prepletena.

Spikelet

Odlično se ujema s formalno obleko za pisarniško delo in se tudi odlično ujema z trenirko. Ustvarjeno na naslednji način: lasje so razdeljeni na tri dele in pleteni kot klasična pletenica, stranske dlake pa se dodajajo postopoma. Da bi bil bolj izviren, je spike pleten od spodaj navzgor.

Polovični lasje

Od zgornje možnosti se razlikuje po tem, da so v pletenico vpleteni samo prameni, ki se nahajajo v smeri rasti las. Izkaže se, da na nasprotni strani lasje ostanejo prosti..

Francoska pletenica

Ta vrsta tkanja ima veliko različnih možnosti, vendar se od vseh ostalih razlikuje po tem, da se ne uporabljajo vsi kodri, ampak so v njih tkani le majhni šopki in postopoma drugi prameni..

Scythe Boho

Praviloma je pleten s strani s šiška in glavnimi prameni. To tkanje izgleda kot francoska pletenica.

Grška pletenica

Curls so vedno pleteni le vzdolž roba. To pričesko je enostavno ustvariti doma. Če se naučite pleteti takšno pletenico, boste začeli izgledati kot resnični.

Najprej na območju templjev lase razdelite na 3 enake dele. Tkanje se izvede v nasprotni smeri urinega kazalca, z vsakim novim gibanjem se strukturi dodajo prameni spodnjih las. Ko tkanje doseže sredino hrbtne strani glave, je treba pletenico pritrditi in nato ponoviti na drugi strani. Ko se pletenice združijo, jih pritrdimo z lasnicami ali, če so kodri dolgi, jih prepletejo v eno.

Priporočljivo za začetnike. Izdelana je iz dveh enakih pramenov, ki ju je treba posamično zasukati v različnih smereh. Dobite dve tesni vezalki, ki ju zvijete skupaj, dobimo karirano pentljo, ustvarjeno iz dveh pramenov. Pritrdi se s sponko za lase ali elastičnim trakom.

Slap

Posebnost tehnike tega tkanja je naslednja: kodrov v pletenici ni treba pritrditi, temveč se, tako kot bi, spuščajo navzdol. Vsi drugi kodri ostanejo ohlapni. Če želite narediti bolj zapleteno pričesko, lahko ustvarite več teh slapov.

Ribji rep

Lopute ločite od templjev. Desni pramen prekrižite z levo in od njega ločite novo, nato pa z desno prekrižite in tako naprej do konca.

Pletenica iz štirih pramenov

Težje jo je ustvariti kot običajno, a tudi lepše izgleda. Prvo vrvico postavimo pod drugo, tretjo pa položimo na prvo, četrto pod prvo, drugo nad tretjo in četrto na drugo. Potem se vse ponovi od začetka.

Nasvet! Če na pramene dodate čudovit svilen trak, bo katera koli pletenica postala svetlejša in naredila bo vašo sliko bolj izvirno.

Kako tkati spikelet

To je zelo priročen stajling - kodri, zbrani v spikeletu, se ne drobijo, šiška ne motijo. Špiček je idealen za vsakodnevno potovanje v službo ali na fakulteto, pa tudi rekreacijo na prostem..

Kar zadeva navadno pletenico, so vsi lasje razdeljeni na tri dele..

Ločite pramen na dnu čela, nato pa na obeh straneh vzdolž črte las vzemite majhne pramene in jih dodajte po pletenici.

Prečkamo pramene, kot pri običajnem tkanju, dodamo vse stranske kodre ob poti.

Če želite, da je vaša pričeska videti originalna in edinstvena, poskusite pletenice ne od vrha do dna, ampak obratno. Z nagnjeno glavo previdno česamo lase in nato nanesemo gel, da oblikujemo kodre. Na zadnji strani glave, kjer lasje začnejo rasti, izberite tri pramene enake debeline in začnite ustvarjati spike na zgoraj opisan način. Ko spikelet doseže krono, pritrdimo njegov rep z elastičnim trakom ali sponko. Preostale nasvete polagamo na lastno željo..

Kako tkati pol las

Od preprostega šilčka se razlikuje po tem, da je treba v pletenico tkati samo pramene v smeri rasti kodrov, na drugi strani frizure pa ostanejo lasje prosti. Polovičen las je ustvarjen precej enostavno in je odlična možnost za vsakodnevno styling..

Vse lase razdelimo na tri enake pramene in jih zavežemo v pletenico, začenši s črto čela in se pomaknite proti zadnjem delu glave. Tkanje bo lepše in močnejše, če se prameni nahajajo zelo blizu podlage za rast las..

Konce kodrov upognemo navznoter in jih pritrdimo z nevidnimi.

Kako tkati dvojno pletenico

Ta pričeska bo poudarila individualnost njenega lastnika. Odličen je za dekleta, ki imajo tanke lase, saj lasem doda dodaten volumen. Ta stajling združuje zunanjo pletenico in francosko pletenico. Če želite, lahko eksperimentirate in spremenite pričesko z uporabo drugih načinov tkanja. Nekatere obrtnice zamenjajo drugo pletenico z žrebom, kvadratnimi pletenicami ali drugimi možnostmi.

Lase razdelite na tri enake dele in začnite ustvarjati šilček "navznoter" ali obratno francosko pletenico.

Na drugo nit dodamo novo, pogojno jo bomo poimenovali 2a. Tkanino zaključite z dodatnim pramenom, ki je ostal na vrhu..

Za pramen 3 dodajte nov manjši pramen 3a. Kot prej se tkanje konča z majhnim pramenom, ki je ostal na vrhu..

Ponavljajte te korake, dokler ne dobite pletenice potrebne dolžine. Konec zavarujte z elastiko za lase.

Pramen 2a, ki je na vrhu ostal prosti, razdelite na tri dele, iz katerih ustvarite hrbtno pletenico.

Dodajte še en pramen na pramene 2b in 3b in nadaljujte s tkanjem po celotni dolžini kodrov.

Potegnite in zrahljajte robove pletenice.

Obe pletenici pritrdite skupaj z elastičnim trakom in zavarujte z lakom.

Pletemo pletenico z ribjo nogo

Tkanje pletenic na laseh srednje dolžine ima veliko število možnosti. Eden od njih je klasični "fishtail".

Prvi korak je, da pramene dobro česamo s krtačo za lase ali navadnim glavnikom, nato pa jih potresemo s čisto vodo ali brizganjem in jih razdelimo na dva enako velika dela.

Če želite, lahko na hrbtni strani glave ustvarite majhen kupček. To bo lasem dodalo volumen, pletenica pa bo videti bolj izvirno..

Na obeh straneh ločite en tanek pramen in jih prekrižite.

Pletenje nadaljujte, dokler ne dobite želene dolžine, nato pa konec pletenice pritrdite z elastičnim trakom. Glede na vaše želje je nit lahko ohlapna ali precej tesna. To vpliva na videz stajlinga.

Pletenica Boho: kako ga tkati

Ta boemska pletenica vam bo prišla na pomoč, ko se boste odpravili na romantični zmenek. Vašemu videzu bo dalo potrebno šik in priložnostno eleganco. Boho je ustvarjen na strani glave, postopek ustvarjanja tega stajlinga vključuje ne samo tkanje pramena iz šiška, temveč tudi dlake iz glavnega dela. Ta boemska pletenica je tkana po francoskem načelu: lasje se nanesejo na srednji glavni del na obeh straneh. To se naredi, dokler šiška ni konec..

Po želji se pletenje lahko razširi na raven ušesa ali nižje. Če želite ustvariti izvirno in edinstveno stajling, na enega od pramenov položite svileni trak in konce pritrdite s pomočjo cvetja, kroglice ali lasnice s kamenčkom. Takšno tkanje ne traja veliko časa in se uspešno uporablja tako na debelih kot na tankih laseh..

Francoska pletenica: metode tkanja

To je ena od vrst pletenic. Na podlagi te tehnike se ustvari veliko število različnih stajlingov. Razlika med preprosto francosko pletenico od drugih je v tem, da se pri pletenju na samem začetku ne uporabljajo vsi lasje. Najprej se vzamejo majhni šopki, nato pa se jim postopoma dodajo preostali kodri..

Zaradi dejstva, da ima francoska pletenica veliko število možnosti tkanja, lahko iz nje naredite tako preprosto pričesko za vsak dan, kot tudi lepo večerno pričesko in celo poročno. Zelo priljubljena je tudi zato, ker lahko vsak ustvari francosko pletenico in ni potrebno uporabljati storitev izkušenega frizerja.

Pred stylingom umijte lase s šamponom, ki ustreza vašim lasem. Po tem je treba lase temeljito česati, bolje je, da to storite z glavnikom z redkimi zobmi. Da bi kodri imeli čudovit sijaj in volumen, uporabite poseben mousse.

Začenši s čela in se pomaknite proti kroni, ločimo pramen v obliki trikotnika s tankim glavnikom. Snop pritrdimo z elastičnim trakom.

Pletenico pletamo po klasičnem principu, samo dlake z obeh strani se postopoma pletejo v glavno pramen. V tem primeru je treba zagotoviti, da imajo stranski kodri enako debelino. Upoštevajte, da morajo biti na desni strani stranski prameni vedno nad sredinskim pramenom, ne pa obratno..

Takšna dejanja se nadaljujejo, dokler stranskih kodrov ne zmanjka, konec pletenice je pritrjen z elastičnim trakom. To tkanje pomaga ustvariti učinek bujne in debele pletenice..

Za razliko od številnih vrst pletenic, ki so pletene precej tesno, francoski pletenici poleg tega daje učinek določene neprevidnosti. To se naredi na naslednji način: prameni se ne pletejo zelo tesno in so posebej raztegnjeni na stranice po vsakih 2-3 prehodih. V tem primeru je mogoče celoten pramen enakomerno raztegniti, le nekatere njegove dele lahko raztegnete. V obeh primerih bo učinek drugačen. Styling bo spominjal na čipke, zaradi česar bo vaš videz nenavaden.

Francoska pletenica obratno za srednje lase

Ta metoda tkanja je zelo podobna spikelet, razlika je v tem, da so prameni tkani v notranjosti.

Prvi korak. Na predelu čela ločite del las in ga nato razdelite na tri dele. Prameni morajo biti enake velikosti.

Drugi korak Prvo pramen prenesite pod drugo in ga položite na tretjega.

Tretji korak. Na enak način potisnite tretji pramen pod prvi in ​​ga položite na drugega..

Četrti korak. Nadaljujte s tkanjem, kot je navedeno v korakih dva in tri, vendar vsakič dodajte majhen pramen. Vzeti jih je treba z leve in desne strani glave..

Peti korak. Nadaljujte s tkanjem, dokler se vsi lasje ne spremenijo v pigtail.

Šesti korak. Na koncu postopka, da dobite dodatno glasnost, nežno potegnite konice.

Nasprotno, francosko pletenico je mogoče ustvariti diagonalno, vzdolž strani in celo v krogu. To je precej izviren stajling.

Pletenica srednje dolžine srednje dolžine

Pletenje v štirih vrstah na srednjih laseh je težaven postopek, vendar se z malo prakse lahko naučite in obvladate to tehniko..

Najprej lase počešite z glavnikom. Kodre, česane nazaj, razdelite na štiri enake pramene. Da bomo kasneje jasnejši, jih oštevilčimo od desne proti levi: prvo, drugo itd..

Prvega poda tal prenesite z desno roko na drugo. Nato z levo roko nataknite tretjo od vrha prve.

Četrto pramen zložite pod prvo. Zdaj se nahaja v središču tkanja. Drugo postavite na vrh tretjega, četrtega pa nad drugo.

Na enak način postavite prvi pramen na drugega, tretji pa na četrti. Nato postavite prvi pramen čez tretji, tretji pa na drugega. Sledite temu vzorcu, dokler ne dobite pletenice želene dolžine. Konec pletenice pritrdite z elastičnim trakom.

Lasni slap

Ta različica francoske pletenice izgleda precej romantično, še posebej, če je styling opravljen na kodrastih kodrih. Ta pričeska je zelo primerna za izhode in zmenke z ljubljeno osebo..

Kot vedno je prvi korak dobro česanje kodrov..

Na eni strani ločite majhen kupček las in ga ločite na tri enake dele.

Tkanina je kot klasična spikelet. Spodnje pramene občasno sprostite in jih nadomestite z novimi, ki jih je treba vzeti na vrhu las.

Nadaljujte pletenje, ko delate proti drugemu ušesu. Na koncu pletenico pritrdite z elastičnim trakom ali sponko za lase.

Lastnikom naravno gladkih las priporočamo kodranje kodrov z curling ali likalnikom..

Pigtail za lase srednje dolžine

Flagele so odlična alternativa zapletenim pletenicam. Takšen stajling lahko ustvarite sami, ne da bi za to porabili veliko časa in brez izkušenj s to zadevo..

Lasje počešite in jih nabirajte v konjski rep visoko na kroni. Nato razdelite na dve enaki polovici.

Oba pramena zasukajte v obliki pletenice na desno stran. Konce tesno držite v rokah in zavežite z dvema tankima elastičnim trakom.

Snope zavijte skupaj v levo in ponovno pritrdite z elastičnim trakom.

Tkanje "zmaj"

Nekateri menijo, da je ta pričeska šolska, vendar kljub temu ustreza precej starim damam..

Prvi korak. Češljajte se skozi kodre in navlažite z gladilnim razpršilcem ali vodo.

Drugi korak Uporabite ostre zobe glavnika, da delite od enega ušesa do drugega. Morala bi biti popolnoma ravna.

Tretji korak. Lasje v predelu čela razdelite na tri enakomerne pramene.

Četrti korak. Ustvarite osnovo pletenice. Naredi se tako: levi pramen je nameščen na srednjem in je prekrit z desnim pramenom na vrhu.

Peti korak Občasno dodajte ohlapne kodre v pletenico s strani, nadaljujte s tkanjem.

Korak šesti. Ko pletenica doseže osnovo vratu, preklopite na navadno pletenico. Ko končate z elastiko, jo položite.

Kako tkati grško pletenico

Ta styling izgleda zelo romantično in lepo..

 1. Enakomerno ga razdelite od spredaj do zadnjega dela glave. Desno polovico zavarujte s sponko. Tako lasje ne bodo motili vašega nadaljnjega dela..
 2. Vzemite majhno količino las blizu levega templja in ga razdelite na tri enake pramene..
 3. Tkanje v nasprotni smeri urinega kazalca. Od spodaj vzemite tanke pletenice in jih dodajte pletenici vsakič, ko se prekrižate. In tako se pomaknite proti nasprotnemu ušesu, konec tkanja privežite z elastičnim trakom.

Tkanje z dvojnimi nitmi

To tkanje bo ustrezalo vsem videzom in slogom, najbolje pa vsem, ki imajo radi lepe, vesele stajlinge..

Na dnu čela ločite majhen odsek kodrov in jih razdelite na dva, nato pa vsak del zavijte v smeri urinega kazalca. Položite en pramen na drugega in, ločite še en curl, tkajte v pigtail. Ponovno zasukajte pramene, nato pa spodnjo postavite na zgornjo. Ustvarite pletenico tako, da ji postopoma dodate ohlapne lase. Po končanem stylingu ga popravimo s trakom ali lasnikom. Če želite, lahko še naprej tkate klasično pletenico..

Odprta pletenica

Sprva se zdi kot zelo zapletena pričeska. Pravzaprav to ni povsem res..

 1. Po česanju las začnite pletati francosko pletenico vzvratno. Ne sme biti zelo tesen.
 2. Ko dobite želeno dolžino, pritrdite pigtail z elastičnim trakom.
 3. Da bi dosegli učinek arome, nežno raztegnite vsak pramen.
 4. Nastalo odprto pletenico položite v šopko ali iz nje ustvarite zračen cvet.

Kako narediti pričeske iz pletenic

Samostojna pletenica je klasična vsakodnevna možnost. Toda s kombiniranjem več takih pletenic lahko ustvarite nekakšno kompozicijo, ki bo pritegnila pozornost drugih..

Na romantični zmenek si lahko ustvarite srce s pletenicami. Pred delom priporočamo zdravljenje rok z lakom za nohte ali styling gelom. Ti izdelki bodo pomagali narediti lase bolj obvladljive in gladke, prav tako pa bodo odstranili odvečen puh..

Ločeno lopatico ločite od strani glave in takoj naslednjo. Ustvarite vozel, tako da spodnji sveženj podstavite pod zgornji, dobro potegnite. Z naslednjim pramenom naredite isto zanko. Prepričajte se, da se konci kodrov med tkanjem ne izgubijo, bodo pri oblikovanju srca prišli prav.

Na eni strani naredite približno šest vozlov, to bo dovolj in jih začasno pritrdite. Nato ponovite isto na drugi strani glave. Zavežite konce pramenov skupaj in okrasite lase z rhinestones.

Značilnosti in tehnika izvajanja pletenic s šiška

V zadnjem času so šiške postale zelo modne. Lahko je raven ali poševen, kratek ali dolg. Kombinacija šiška s pletenico izgleda zelo praznično in organsko.

Za podolgovat šiška je najbolj primerna boho pletenica. Tesno pletenje ustvarja elegantno trak za glavo, ki omogoča zbiranje las brez stroškov dodatkov. Preostale kodre lahko zvijete z likalnikom za curling ali pustite ohlapne. Dobili boste romantičen in rahlo ležeren videz. Za hipi slog v lase naključno vtaknite nekaj klasičnih pletenic.

Tudi na dolgih šiškah je nizozemska pletenica videti zelo impresivno. Izvaja se kot francosko, le da se prameni vodijo navznoter in se ne nalagajo drug na drugega. Pijača se plete vzdolž čela, dokler šiška ni končana, nato pa jih pritrdite s tankim elastičnim trakom in pripnete za uho s čudovito sponko za lase.

Pričeska bo postala nenavadna, če pletate francosko pletenico na šiška. Večina las je zbrana v konjski rep ali bun. Nato se na straneh oblikujejo prameni - pleteni so v francosko pletenico. Nato, da bi dobili lep volumen, je treba pletenice rahlo sprostiti. Na koncu pritrdite žarek z nevidnimi. Če je pletenje kombinirano s konjskim repom, je dovolj že en pigtail vzdolž črte čela, njegovi konci se lahko navijejo čez elastiko, ki drži rep.

Ko izbirate pletenice na laseh srednje dolžine, bolj uporabite domišljijo. Lahko ustvarite pravo mojstrovino, le vzemite si čas in bodite potrpežljivi..

Z grškimi pletenicami boste videti kot grška boginja. Ustvarite nove različice, tako da jih postavite v različne smeri. Učinek rahle neprevidnosti je mogoče dobiti z izmeničnimi rahlo puhanimi pletenicami s tesnimi.

Poročne pletenice na srednjih laseh

Pleten stil je bil priljubljen že ves čas. Neveste bodo na svoji poroki videti zelo izvirno, tako da si lase ustvarijo z različnimi tkami. Vendar ne priporočamo, da to storite sami, saj je stajling lahko zelo težaven in ga ne boste mogli ustvariti sami..

Pletenice z rožami, vtkanimi v njih, izgledajo precej romantično in ženstveno. Izbrati je treba le takšno cvetje, ki bo harmonično kombinirano z nevestinim šopkom in splošnim slogom praznovanja.

Če na glavi ni tančice, potem lahko naredite snop pletenic. Kar nekaj potrpljenja bo potrebno. Prvotni trak za glavo, sestavljen iz več slapov in ovitih dolgih pletenic, se bo spremenil v čudovito rožo z velikimi cvetnimi listi. Bujna pletenica na eni strani bo poudarila nežno podobo nedolžne princese, majhen čeden diadem pa bo to dopolnil.

Če bo nevesta nosila tančico, potem ni treba izvajati zapletenih modelov. Dovolj bo samo, da uredite šiška.

Nasvet! Da se nevesta na praznovanju ne počuti nelagodno, pramenov v pletenicah ne smemo preveč zategniti. Bolje malo povijte kodre, med drugim bo to ustvarilo tudi dodaten volumen.

Oblikovanje s pletenicami za maturantski ples

Večina bivših šolarjev si bo za vedno zapomnila maturantski ples. Zato bi moralo biti na ta dan vse popolno, tudi videz. Pričeska bo mladim dekletom pomagala poudariti svoje dostojanstvo in pritegniti navdušene poglede tako sošolcev kot vseh okoli njih. Styling je treba izbrati na podlagi slike, oblačil in splošnega sloga dogodka. Toda kljub temu pletenice vedno izgledajo ugodno..

Če imate dolge lase, lahko sami naredite svoj stajling iz več slapov. To bo dobra alternativa ohlapnim lasem. S takšno pričesko vam lasje ne bodo motili in bodo ves dan obdržali obliko..

Francoske spirale so zelo priljubljene med mladimi dekleti. Privlačijo s svojo eleganco in prefinjenostjo, poleg tega pa so narejene preprosto in hitro. Po temeljitem česanju se na kroni zasuka tirnica, kateremu se na levi strani doda pramen, ki ga zvijemo skupaj. Na obeh straneh jim postopoma dodajamo vedno več novih pramenov. Lasje, ki ostanejo, so pritrjeni s čudovitimi lasnicami ali nevidnimi lasnicami.

Naredite si pletenice za srednje lase

Dolgo časa je debel dolg šok ženskih las in ne kratka frizura pritegnila pozornost moških katere koli starosti, družbenega statusa.


Toda tudi če vas narava ni nagradila z debelo grivo in njena dolžina doseže ramena, se ne odvračajte.
Pletenice za srednje lase vam bodo omogočile raznolikost vsakodnevnega sloga, kar bo podobi še bolj privlačno..


Danes se bomo naučili, kako narediti osnovne vrste pletenic za lase srednje dolžine..

Pripravljalna faza

Da bi vaš styling ohranil prvotno svežino ves dan, se morate skrbno pripraviti na njegovo izvedbo..

 1. Operite kodre s šamponom, nato pa jih zmehčajte z masko ali balzamom.
 2. Lase posušite s sušilcem za lase s hladnim zračnim tokom. To bo preprečilo, da bi se konice izsušile in dodale dodaten sijaj na površino..
 3. Pletenice za srednje lase bodo bolj čedne, če bodo vaši prameni po pranju in sušenju ob udarcu rahlo vlažni.

Založite se za orodja in izdelke za oblikovanje

Za izvajanje različnih tehnik tkanja, ki jih naredite sami, boste potrebovali naslednja orodja in orodja za oblikovanje.

 • Elastični trakovi - tanki, trpežni, neopazni za oko, kar vam bo omogočilo, da pričesko popravite, ne da bi pokvarili celoten videz.
 • Nevidnosti, lasnice, lasnice so tisto, kar bo pomagalo vzdrževati zapleteno pričesko čez dan.
 • Dekorativni nakit - trakovi, trakovi za glavo, trakovi za lase, ki bodo popestrili vaše pletenice za srednje lase.
 • Sredstva za fiksiranje - lak in mousse, da lasu dodajo volumen in obstojnost. Če ste se že odpravljali s frizuro, ta sredstva verjetno ostanejo.

Vrste pričesk in tehnik


Glede na vaš slog, razpoloženje, prosti čas, lahko sestavite izvirno vezenje s pomočjo spodnjih tehnik in navodila po korakih, ki redno vadite na sebi.

Ribji rep


Prefinjena pričeska spominja na luske ribe, zahvaljujoč se številnim majhnim pramenom, vpetim v rep drug za drugim.


Navodila po korakih za izvedbo, potrebna orodja in dve veliki ogledali vam bodo v nekaj urah pomagali obvladati tehniko.

Spikelet


Te pričeske s pletenicami za srednje lase se spominjajo vse ženske iz šole. Kot odrasla oseba pa vam lahko dodeli urejen, a hkrati sodoben videz..

 1. Združite oprane in posušene kodre.
 2. Izberite tri pramene na dnu čela in začnite pleteti pletenice, spodaj postopoma tkajte pramen las.
 3. Na ta način zavijte na srednje lase po celotni glavi in ​​ga dopolnite z običajno klasično pletenico..
 4. Konico zavarujte z elastičnim trakom ali sponko za lase, zlahka polirajte.


Če želite pletenim videzom srednje dlake dodati slog in ženskost, krtačo spredaj in zavijte v voluminoznem valu nad čelom..

Za izvirnost lahko pletate pletenico, začenši z dna vratu, in se postopoma pomikate navzgor do čelnega dela glave. Če želite to narediti, morate lase zaviti z glavo nagnjeno naprej in navzdol..

Štiri pramene

Na prvi pogled se pletenje morda zdi težko narediti zase, vendar boste s prilagoditvijo lepe pletenice na srednje lase spustili brez večjega truda..

 • Gredo česamo, razdelimo na 4 dele.
 • Prvi del las previdno navijamo pod drugim, istočasno začnemo tretji del na prvem. Takšne nenavadne tehnike bodo na začetku zahtevale izjemno pozornost..
 • Položimo pramen št. 4 pod pramen št. 1, drugi - na vrhu tretjega. Nato postavite četrto na vrh druge.
 • Podobno nadaljujemo s pletenicami s štirimi prameni do konca dolžine.

Grški slog

Prefinjena alternativa navadnemu šopku, ki bo navdušil vsak dogodek, ki zahteva večerno oblikovanje - lepe pletenice za srednje lase v grškem slogu.

 • Česan, razdelite strogo stransko ločitev na eni strani.
 • Del kodrov pritrdite na strani, na eni strani razreza s sponko za lase, tako da ohlapni prameni ne motijo ​​tkanja.
 • Na levi strani ločevanja izberite majhen pramen las, nato ga razdelite na tri enake dele.
 • Začnite preprosto tkanje proti spodnjem delu hrbta, tkanje ob poti, prameni na desni strani.
 • Dobljeno tkanje za nekaj časa zavarujte s sponko za lase, na drugi strani glave pa naredite enako..
 • Obe pletenici pritrdite na dnu hrbtne strani glave, nato pa konca zavijte navznoter.
 • Rezultat je treba posipati z lakom, da dodate zanesljivost..

Slap


Romantični slog pletenic z ohlapnimi prameni, bo všeč zelo mladim dekletom, primeren pa je tudi za dekleta različnih starosti, z dobro strukturo las.

  1. Pred tkanjem slapa temeljito prečistite čiste, suhe kodre.
  2. Začnite pletenje las srednje dolžine od enega od časovnih delov, proti sredini popka.
  3. Pri pletenju novega odseka pustite, da prejšnji visi rahlo vzdolž rasti las.
 1. Na drugi strani naredite podobno operacijo, povežite z osrednjim vozlom in pritrdite z elastičnim trakom.
 2. Ohlapne pričeske za srednje lase lahko okrasite tako, da konce zavijte z curling likalnikom, nato pa okrasite z lasnikom ali nevidnimi zatiči z rhinestones.

Boho slog

Privrženci naravnega življenjskega sloga, pričeske iz pletenic v slogu boho bodo všeč njihovi všečnosti in vam bodo omogočile, da boste organsko videti v katerem koli kotičku planeta.


Če imajo vaši lasje poševne šiške, bo takšna pričeska pomagala premagati regrown dolžino in diverzificirati slog, če se odločite, da ga boste razraščali na raven preostalih kodrov ali se še niste odločili, kakšno frizuro načrtujete.

 1. Pletenice Boho za srednje lase je treba začeti, tako kot v prejšnji različici pletenja za srednje lase, s časovnega dela glave.
 2. Smer gibanja naj bo vzdolž čela, vzdolž linije las od enega templja do drugega.
 3. Naglavni trak, ki ga na ta način zapletete, pritrdite z majhnim elastičnim trakom in na vrhu pritrdite z močno nevidnostjo.

Alternativa tradicionalnemu tkanju za malo lene in vedno zasedene mlade dame. Ta pričeska je primerna za srednje lase s šiška ali odprtim čelom. Potrebujete samo dva pramena in malo potrpljenja..

 1. Skrbno česano grivo zberite v konjski rep in zavarujte z elastičnim trakom.
 2. Lase razdelite na dva enaka pramena in vsakega od njih zavijte v tesne snope.
 3. Pletejte 2 pletenice skupaj, da bo pričeska videti kot poševna spirala.
 4. Zavarujte z gumijastim trakom in ga posujte z lakom za sijaj in antifriz.

Zmaj


To pričesko je mogoče pleteniti brez uporabe dragih salonskih storitev. Podobno spominja na spikelet, vendar je bolj zanimiva možnost tkanja.

 1. Začnite pleteti pletenice na srednje lase v korakih, od sredine krone proti vratu, kjer je sredina glave..
 2. Na straneh si priskrbite dodatne pramene, vendar jih začnite ne na vrhu prejšnjih pramenov, temveč pod dnom.
 3. Nastalo pletenico pritrdite z elastičnim trakom ali okrasite s čudovitim trakom.

Francosko tkanje

Volumetrične pletenice v francoskem tkanju so ustvarjene s posebno metodo vlečenja vsakega pramena.

 1. Izberite šopek na dnu njihove rasti, s poudarkom na sredini čela, ga pritrdite z elastičnim trakom.
 2. Postopoma privijte pramene v vozel s strani, pri čemer pazite, da prameni na desni strani prehajajo čez srednji del.
 3. Po vsaki 2-3 tkanju potegnite malo pramenov las iz celotne mase, da pletenici dodate volumen.
 4. Če želite narediti še več volumna za srednje dolžine, lahko podaljšane pramene dodatno pritrdite z majhnimi prosojnimi elastičnimi trakovi..


Zdaj lahko vidite, kako lepo je pleteti kodre doma. Z malo izkušenj je povsem enostavno razvejati svojo podobo, vsakodnevno spreminjati pričesko z eno od zgornjih tehnik..

Pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta in dekleta. Foto, kako to storiti korak za korakom

Pletenice so ena redkih pričesk, ki vedno ostane v trendu. Pletenice za srednje in dolge lase se nenehno pojavljajo nove zanimive različice klasične pletenice: ob strani, ribiška palica, krona, slap in druge. In če jih spretno kombinirate z drugimi elementi, na primer z nizkim popkom ali kodri, se bo slika izkazala za resnično ženstveno.

Dejanski trendi pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta, ženske

Dekleta s srednjimi lasmi lahko poskusijo pletenje svojih pletenic. Pri pričeski lasje ne bodo šli čez vaše oči, ampak bodo videti lepo. V sezoni 2019-2020 stilisti priporočajo uporabo pletenice iz olja. Tukaj vam ni treba uporabljati posebnih orodij, laka, lasnic, potrebujete samo 2 elastične trakove in možnost tkanja klasične pletenice.

Pričeske s pletenicami za srednje lase

Drug trend za srednje lase so pletenice in ohlapni lasje. To je znana "malvinka" v sodobni predelavi. Tu pletenica izvira tudi iz repa in ohlapni lasje morajo nujno pokriti glavo za vsaj 50%.

Te pričeske so preproste za izvedbo in ne izgledajo provokativno. S takšnimi možnostmi stylinga se lahko odpravite na obisk, na sprehod, v šolo.

Šolarke svoje pletenice dopolnjujejo z dodatki, ki so v harmoniji s šolskimi uniformami: lasnicami, belimi, elegantnimi in voluminoznimi elastičnimi trakovi. Tudi za dekleta in ženske pletenice ostajajo pomembne. V prihodnji sezoni je pletenica na vodilnih položajih, s flisom in "raztresena". Temeljijo na klasični ruski pletenici. Tkalci se v praznični različici pričeske, zlasti za neveste, ne odrečejo položajem.

Glavni trend tukaj je lahkotnost in zračnost, ne pa tesno tkanje. Stilisti priporočajo pletenje pletenice s konjskim repom, vendar je, za razliko od otroških pričesk, tukaj bolje dopolniti sliko s flisom, ločeno položenimi prameni in bogatimi dodatki.

Za počitnice v prihajajoči sezoni je primerna tudi voluminozna pletenica v kombinaciji s snopom. Pričeska s pletenicami za srednje lase za dekleta, dekleta, ženske je naporno delo, vendar jo lahko naredite sami po vadbi.

Prednosti pletenih pričesk

Spektakularna pletena pričeska bo ženski predstavnici v kateri koli starosti pomagala videti elegantno, lepo.

Ključ do uspeha in lepote je posledica prednosti "pletenic" pričeske:

 • Primerno za različne tipe las: kodraste in ravne, debele in redke, bujne in ne tako zelo.
 • Glede dolžine las ni nobenih omejitev, saj je pigtail lahko pleten do katere koli dolžine. Tudi za kratek bob si lahko omislite pričesko z elementi tkanja..
 • Praktična pričeska. Pletenica je čudovita alternativa repom, šopkom in vsem drugim možnostim za zbrane lase. Glava je videti sveža, čedna, lasje se ne vmešavajo, ne padejo v oči, ne zapletejo se v vetru.
 • Spremenljivost. Stilisti, ki jih pogosto igrajo najbližji prijatelji, si omislijo vse več modifikacij tkanja: kača, 5 pramenov, majhne pletenice in še veliko več. Edino vprašanje je sposobnost izpolnjevanja izumljenega.
 • Bodisi na zmenek, ali na sestanku s partnerji ali na sprehodu - pričeske s pletenicami so primerne povsod. Študentke, predstavnice visoke družbe, mlade matere, starejše ženske, neveste in šolarke dopolnjujejo svojo podobo s pletenicami..
 • Pletenje bo lasem dalo dodaten volumen, vizualno debelo.
 • Pričeska s pletenicami za srednje lase daje naraven videz in je primerna za katero koli obliko obraza.
 • Proračunski. Piškotek si lahko zavežete sami ali pritegnete pomoč od bližnjega. Tudi če deklica izbere profesionalni salon, bodo stroški pletene pričeske nižji od vseh drugih..
 • Frizerji ugotavljajo, da se lasje ne cepijo v pletenici in so manj izpostavljeni slabim vplivom okolja..
 • Pletene lase je enostavno spremeniti v ohlapne kodre, saj večina pletenic ne uporablja kodrov za lase, škornjev in laka za lase.

Lepe stilske pričeske s pletenicami za srednje lase

Mlade modne ženske lahko izberejo lahke "hitre" stajlinge, ki trajajo dlje časa. Ko ostariš, lahko preizkusiš vse nove, bolj zapletene različice stajlinga..

V 3 minutah zavijte s svetlim šalom

Ta pričeska je dobra možnost za tiste, ki imajo radi pletenice, vendar se naveličajo na monotonost. Z dodatno opremo, kot je šal, lahko sliko vnesete svežino. Glavna stvar je, da izberete barve v skladu z oblačili..

 1. Izberite pramen blizu čela.
 2. Pod predhodno izbrani pramen zložite šal iz lahkega materiala.
 3. Nato pletemo francosko pletenico, namesto stranskih pramenov pa uporabite konce šal.
 4. Postopoma dodajte nove lase iz preostale mase.

Šiške lahko pustite in preprosto položite na običajen način.

Modni spikelets

Pričeska s pletenicami za srednje lase je odlična za šolske ali fakultetne dni. Danes znane šilke doživljajo spremembe: gladke pričeske izgubijo pomen, pletenice bi morale biti malo "razbarvane".

Izjemne špice iz 4 in 5 pramenov so enostavne za izdelavo:

 1. Delite na glavi in ​​vse lase razdelite na 2 enaka dela.
 2. Na območju od čela do ušesa izberite pramen.
 3. Razdelite ga na 4 ali 5 kosov s kazalcem in srednjim prstom.
 4. Pletemo pletenico po vzorcu: levi skrajni pod sredino, desni skrajni pod sredino in tako naprej do konca lasišča.
 5. Zapnite spikelet z navadnim pigtailom, na koncu pritrdite z elastičnim trakom v barvi las.

Če je šiška, jo je bolje tudi tkati v pletenico, to je, da jo vzamete v prvi pramen.

Obrnjena francoska pletenica

Skrivnost tkanja je polaganje pramenov drug pod drugega:

 1. Najprej morate lase dobro česati.
 2. Na tem mestu ločite velik pramen od celotne mase las. Kje se bo začelo tkanje (v templju, na čelu, ob kroni).
 3. Izbrani pramen razdelite na 3 enake dele.
 4. Zavijte po shemi: levi pramen postavite pod sredino, desno pod sredino in tako naprej.
 5. Občasno poberite: levi pramen dopolnite s tankim pramenom na levi, desni pramen na desni. Tako bodo postopoma vsi lasje v pletenici..
 6. Pričesko na koncu pritrdite z elastičnim trakom ali lasnikom.
 7. Nežno povlecite vsako povezavo pletenice, da bodo videti enake velikosti.

Pričeska s pletenicami za srednje lase je lahko s spuščenimi ali pletenimi šiška. V drugem primeru morate pletati s čela.

Pleten s snopom

Tako za srednje in dolge lase lahko svojo pričesko dopolnite z lepimi dodatki, dodatnimi pletenicami, voluminoznim kupom. Styling primeren za posebne priložnosti.

Algoritem za ustvarjanje frizure z visokim popkom:

 1. Na vratu ločite 3 pramene, kjer je osnova rasti las.
 2. Pleteni konico potegnite navzgor, včasih pa zgrabite nove stranske pramene.
 3. Ko pridete do mesta, kjer želite narediti šop, lase zavarujte z elastičnim trakom.
 4. Oblikujte zajček tako, da lase zvijete v zapor ali uporabite frizerski obroč.
 5. Pritrdite žarek s pomočjo lasnic ali nevidnih zatičev.
 6. Za dolgotrajen učinek uporabite lak za lase.

Bolje je, da bi pustile nedotaknjene. Izjema so dolge ali rastoče šiške, v tem primeru se lahko v lepem valu položi na svojo stran..

Grška pletenica

Tkanine v grškem slogu so vedno ohlapne, v njih ni tesnih elementov. To je odlična možnost za vsakodnevno nošenje, saj je videti zadržana, a prefinjena in vsako dekle s tkalskimi veščinami lahko plete grško pletenico.

Možnost stajlinga je videti impresivno in pušča ob strani:

 1. Del ob strani.
 2. Večino las razdelite na 3 pramene in začnite francosko pletenico, tako da se izmenično lovijo s čela in krone.
 3. V bližini ušesa, na nasprotni strani, vzemite ključavnico in jo zasukajte z glavnino las.
 4. Nadaljujte tkanje z navadnim spikeletom.
 5. Zberite kodre skupaj s strani tkanja.
 6. Pletene pramene iz pletenice s strani čela v glavno pletenico.
 7. Nadaljujte spikelet, včasih pa naredite lepljenje na obeh straneh.
 8. Zavarujte z elastičnim trakom v barvi las.
 9. Pletenica naj bo voluminozna in jo ostri z uporabo glavnega glavnika.
 10. Namestitev rahlo pritrdite z lakom.

Če imate šiška in njegova dolžina vam omogoča, da lase pletate v pletenico, potem je bolje, da naredite prav to. Grška pletenica je videti lepša z odprtim čelom.

Ribji rep

Pričeska s pletenicami, ki jo tako ljubijo dekleta, je ravno primerna za mlade in zelo mlade ženske. Drugo ime za tkanje za dolge in srednje lase je "spikelet".

Obstaja več možnosti, s katerimi lahko začnete pigtail (s krošnje, s čela, iz templja ali z visokega repa), vendar tehnika ostaja enaka:

 1. Lase dobro počešite, za lažje pletenje jih lahko razpršite z razpršilom ali vodo.
 2. Celotno prostornino razdelite na 2 enaka dela.
 3. Z desne strani, skrajnega desnega roba, vzemite tanko pramen in ga prestavite na nasprotno stran.
 4. Z leve strani izberite enako tanek pramen z levega roba in ga povežite z desno na nasprotni strani.
 5. Torej izmenično ponovite točki 3 in 4.
 6. Na koncu pletenice pritrdite z elastičnim trakom ali drugo sponko.
 7. Če želite pričeski dodati volumen, lahko pigtail nekoliko potegnete na stranice..

Šiške lahko odstranite nazaj ali vstran z lakom ali nevidno.

Elastične pletenice

Styling je ustvarjen za srednje in dolge lase, njegova izdelava pa bo trajala največ 15 minut. Tkanje se tukaj praktično ne uporablja, vendar so potrebni majhni silikonski gumijasti trakovi.

Navodila:

 1. Najprej morate česati celotno maso las nazaj.
 2. Naredite vodoravni prerez (od ušesa do ušesa), izberite majhen pramen in ga pritrdite s silikonskim gumijastim trakom.
 3. Nekoliko nižje naredite popolnoma enak rep, tako da lase vstavite v prejšnji.
 4. Za drugim elastičnim trakom naredite vdolbino, da vanj napnete konec repa.
 5. Zavrtite rep vzdolž osi.
 6. Nato nadaljujte po shemi: spodaj naredite majhne repo in jih izklopite.
 7. Varno na koncu.
 8. Nastale kodre nežno raztegnite s prsti.

Šiške je treba potegniti nazaj skupaj s preostalimi lasmi. Če želite to narediti, lahko uporabite peno, mousse ali lak za lase..

Slap

Lepa pričeska samo spominja na slap, kjer curljajo kodri, padajo. Pričeska je bolj primerna za izhod ali hojo kot za vsakodnevno nošenje. Njegova glavna prednost je, da je primeren za katero koli dolžino las..

To je enostavno narediti:

 1. Lase morate temeljito česati.
 2. Na levi ali desni strani izberite 3 pramene in začnite navadno pletenico.
 3. Nadalje, ne tkajte zgornjega pramena v pigtail, to bo prvi del "slapu".
 4. Na naslednji stopnji vzemite pramen las od spodaj (od samega tkanja) in nadaljujte z običajno pletenico, vendar sprostite zgornjo ključavnico.
 5. Nadaljujte po shemi, tako da zgornji pramen pustite prosto in ga zamenjate s pramenom izpod pletenice.
 6. Pletenico pritrdite z elastičnim trakom ali čudovito sponko za lase.
 7. Curl las konča.

Bolje je, če je mogoče, odstranite šiška, saj se bo lepota "slapa" izgubila.

Mali zmaj

Tkanje je ime dobilo z razlogom: če pogledate pletenico s strani, bo spominjal na obris zmajeve glave.

Toda za tako strašnim imenom za styling se skriva udobna pletenica, ki je ni težko izvesti:

 1. Lasje morate česati nazaj.
 2. Na čelu ali na kroni (odvisno od tega, kje želite začeti pletenico) izberite pramen in ga razdelite na 3 enake dele.
 3. Začnite z tkanjem navadne pletenice.
 4. Na naslednji stopnji tkanja izberite pramen na levi strani in ga dodajte glavnemu tkanju.
 5. Nadalje - enako na desni strani.
 6. Nadaljujte s pletenicami, izmenično na levi in ​​desni strani.
 7. Konec pritrdite z elastičnim trakom ali ga zložite v sveženj in ga pritrdite z zatiči.
 8. Da bi tkanje postalo voluminozno in ohlapnejše, je dovolj, da pletenico rahlo potegnete v različne smeri.

Lastniki šiška ga lahko pustijo nespremenjenega, le previdno in lepo ga morate položiti.

Oblečene pletenice so zelo nenavadne, zračne, vendar zapletene v izvedbi. Lasje, ki so pleteni v odprtem slogu, izgledajo kot čipke in izgledajo elegantno.

 1. Lase morate dobro česati in izdelek za styling nanesti po celotni dolžini. Tako bodo kodri poslušni in ne bodo ušli iz las.
 2. Na kroni izberite 3 pramene.
 3. Začnite obrnjeno francosko pletenico tako, da zavežete pramene pod pletenico.
 4. Ko greste skozi več vezi, z ostrim glavnikom ustavite in prelivajte nastale elemente. Poskusite čim bolj ločiti pramene drug od drugega.
 5. Na enak način zavijte še nekaj povezav in znova obesite zanke..
 6. Na koncu pletenice naredite pritrdilni element in lase okrasite z nežnim lasnikom ali rožami.

Šiške lahko pustite v odprti pletenici ali pa jih odstranite.

Venec

Ta romantična postava daje več naravnosti, poudarja naravne lepote svojega lastnika..

Sami ga lahko pletate z navodili:

 1. Za začetek lase razdelite s prerezom na sredini glave na 2 enaka dela.
 2. Od sredine do koncev kodrov nanesite teksturni sprej ali mousse.
 3. Na levi strani zavijte trilico s tremi prameni (sega od ušesa do koncev las).
 4. Naredite pritrdilni element z elastičnim trakom.
 5. Naredite enako na desni strani..
 6. Dvignite levo pletenico navzgor in jo položite vzdolž glave vzdolž črte venca, dokler je dovolj dolžine.
 7. Pletenico pripnite z nevidnostjo in rep dobro pritrdite.
 8. Desno pletenico položite na enak način, medtem ko pokrijete vrh leve pletenice, da nastane ovala.
 9. Izvlecite nekaj kodrov na straneh, da dodate malo nežnosti sliki.

Bolje je skriti šiške, prišiti na stran ali tkati v pletenico, če dolžina omogoča.

Kača

Razigrana mladinska pričeska je bolj primerna za šolarke in študente.

Izvaja se po načrtu:

 1. Tkanje lahko začnete z desne ali leve strani.
 2. Izberite 2 pramena z območja krošnje in križite, začnite tesno tkanje.
 3. V sredino dodajte še 1 pramen, nato ponovno vzemite 2 pramena (blizu templja) in prekrižite.
 4. Dodajte še tretji pramen.
 5. Nadaljujte s pletenicami s tremi pletenicami do nasprotnega ušesa.
 6. Iz pletenice naredite ovinek in tkanje obrnite na drugo stran.
 7. Nadaljujte, dokler se dolžina las ne konča.
 8. Tkanje pritrdite z elastičnim trakom ali ga zavijte v sveženj z lasnicami.

Če obstaja šiška, potem bo primerno, da ga pustite, rahlo položite z lakom ali mousseom.

Zizi z barvnim kanekalonom

Te pletenice imenujejo tudi "afriške pletenice", saj imajo očitno podobnost pričeskam afriških plemen. To so zelo tanke pletenice, v katere so vpletena večbarvna umetna vlakna. Zaradi tega je pričeska videti svetlejša in privlačnejša..

 1. Lase krtačite zelo previdno.
 2. Zberite celotno maso kodrov s sponkami, pri čemer pustite samo 1 vodoravno vrsto las, iz katere se bo začelo tkanje.
 3. Levo vrstico z vodoravnimi črtami razdelite na majhne pramene in jih zavite v snop, pritrdite z elastičnim trakom.
 4. Vsak sveženj odvijte posebej, ko pletenje napreduje.
 5. Na prvi pramen nanesite kanekalon, tako da je spoj na sredini celotne dolžine umetnega materiala.
 6. Zavijte tako, da dva konca tvorita konce kanekalona, ​​tretji pa oblikujete lastne lase.
 7. Nadaljujte s postopkom, tako da si ustvarite vezi s silikonskimi gumijastimi trakovi v barvi las.
 8. Naslednjo vodoravno vrstico ločite in zavijte dalje.

Zizi ne pomeni šiška, ampak pomeni dolgo nošenje. Zato je, preden začnete nositi novo pričesko, bolje, da zrastete šiške in pletete te lase v pletenice..

Krona

Romantične in ženstvene pletenice okoli glave ni težko tkati. Lahko ga dopolnimo s cvetjem ali občutljivimi dodatki za lase.

Kako narediti:

 1. Lase razdelite na 2 enaka dela.
 2. Na obeh straneh začnite običajno pletenico, gibanje pa naj bo od zadnjega dela glave do obraza.
 3. Varno na koncu.
 4. Enako storite z drugim delom las..
 5. Pletenice bi morale izgledati nekoliko čudno.
 6. Pletenice razporedite po vrhu "krošnje", tako da na vrh postavite lepšo.
 7. Pričesko pritrdite z nevidnostjo in lakom.
 8. Nekaj ​​kodrov, ki so prišli iz stajlinga, bo pričeski prineslo rahlo malomarnost. Tako bo krona izgledala bolj naravno..

Lastniki šiška ga lahko malo českajo na stran, odpirajo čelo. Za pritrditev je primerna pena ali mousse.

Zvijanje

Ime te zvite pletenice prihaja iz angleškega jezika.

Zanimivo "igrivo" različico lahko na eni strani prepletete z šiška:

 1. Naredite stransko ločitev in lase nekoliko počešite na hrbtni strani glave.
 2. Celotno maso las pošljite na eno ramo, odvisno od katere strani je ločitev obrnjena.
 3. Na sami podlagi razreza izberite 2 enaka pramena.
 4. Odstranite oddaljeni pramen pod sprednjim in jih zvijte skupaj, tako da se mesta zamenjajo.
 5. Od ostalega vzemite nekaj ohlapnih las in jih dodajte spredaj.
 6. Spet zasukajte, a zdaj za 180 stopinj.
 7. Nadaljujte po shemi: obrnite za 180 stopinj in nato poberite novo pramen.
 8. Pritrdite pletenico na koncu. Morala bi biti svobodna.
 9. Če pramen izpade z nasprotne strani, ki ni dosegel nasprotne strani, ni strašljiv, nasprotno, bo dal stylingu dodaten čar.

Izvirne počitniške pričeske s pletenicami za srednje lase

Veliko možnosti pletenic za lase srednje dolžine je mogoče uporabiti ne le v vsakdanjem življenju, ampak tudi ob praznični priložnosti. Glavna stvar je, da "oblečete" svoje najljubše stajlinge, in to sploh ni težko storiti.

ImeOpis
Lasni dodatkiVse vrste lasnic, glavnikov, tiaras, lepih lasnic. Njihova izbira je ogromna, in če želite uspešno izbrati to ali ono dodatno opremo, morate takoj razmisliti o celotni podobi. Bolje je izbrati barvo za oblačila, odtenki naj bodo v harmoniji.
RožeLahko so umetni ali živi. Prva možnost traja celoten dopust in je lažje pritrditi na frizuro. Je bolj trpežna in zanesljiva. Druga možnost - uporaba svežega cvetja - zagotavlja več izbire za let domišljije, poleg tega pa je videti bolj naravno, organsko.
PermPigtails se lahko kombinirajo z kodri in kodri in videz se takoj spremeni, pričeska postane bolj slovesna, praznična. Tudi prameni, ki so prišli iz stajlinga, zaviti z curling likalnikom, bodo sliko že dodali eleganco.
Kompleksni lasni elementi, pleteni elementiKošare, loki, vrtnice, valovi, kodri - vse to naredi stajling lepši. Francosko pletenico lahko kombinirate z elementom, kot je cvet.
Flis, volumenV vsakdanjem življenju dekleta skoraj ne uporabljajo bouffant na laseh, za počitnice pa je kot nalašč, saj bo v kombinaciji s koso dodatni volumen videti praznično.

Dekleta ne smejo preobremeniti pričeske s pletenicami z več nakita hkrati. Za srednje lase lahko naredite veliko zanimivih stajlingov tako za zelo mlade kot starejše ženske..