Najboljši oblikovalci las, ki pomagajo ustvariti trendi kodre

Ali želite razumeti pretanke las? Raziščite našo lestvico najboljših pričesk.

Kako izbrati najboljši styling za styling in kodranje las? Oglejte si oceno in našli boste pravi dodatek za domačo kolekcijo.

Curler za lase GHD Soft Curl Tong

Naprava se ponaša s premišljeno zasnovo - dno se zelo razlikuje od zgornje konice. Ta funkcija vpliva na širino kodrov, zaradi česar so čim bolj naravni. Lahko spremenite premer in prilagodite slog stylinga - od zajetnega do gostega. Styler je opremljen s klasičnim 30-minutnim senzorjem izklopa. Če napravo pozabite odklopiti, bo to storila sama..

Dyson Airwrap Multi-Styler

Vse najnovejše novosti las v negi las so utelešene v kompletu Dyson Styler. Inteligentna tehnologija pomaga ne samo ustvariti brezhibno oblikovanje, ampak tudi ohranjati zdrave lase. Dyson Hair Styler kodra kodre s pomočjo vročega zraka iz lukenj funkcionalnih nastavkov. Kombinacija zraka in toplote preprečuje zapletanje las in ustvarja popolne, naravne kodre. Edina negacija je visoka cena.

Philips BHB862 ("Philips") - sredstvo za oblikovanje las

Styler podjetja Philips je najboljša možnost za ustvarjanje najbolj voluminoznih in naravnih kodrov. Naprava je opremljena s keramičnim premazom, ki ne poškoduje strukture kodrov. Naprava ima dolg kabel, ki je idealen za tiste, ki se morajo med polaganjem gibati. Konica je narejena iz posebnega materiala, ki ostane hladen. To pomeni, da lahko varno primite ročaj. Še ena prednost - styler segreje v samo 60 sekundah.

Avtomatski likalnik za curling - popolni kodri brez truda

Dolgo so minili dnevi, ko ste za ustvarjanje lepih in voluminoznih kodrov morali ure nositi ure na glavi. Lepotna industrija je dekletom po vsem svetu predstavila zelo priročno napravo - električni likalnik za kodranje las. Toda proizvajalci poskušajo izboljšati katero koli svojo kreacijo in jo narediti še bolj priročno za uporabo. Tako so se pojavili avtomatski likalniki za curling - pravi preboj v načinu ustvarjanja spektakularne frizure brez veliko truda..

Kaj

Načelo delovanja vseh električnih naprav za kodre je preprosto:

 • naprava je povezana z omrežjem;
 • grelni element se segreje;
 • ključavnica las je ovita in čaka nekaj časa;
 • posledično lasje iz ravnih linij postanejo kodrani.

Izgleda enostavno, a ko je volumen las velik, postane naporno, da vsakič ročno zavihate vsak pramen. Tu se rešujejo avtomatski likalniki za curling. Njihova glavna prednost je vgrajen vrtljivi mehanizem.

Da bi naredili popoln kodre s takšno napravo, je dovolj, da preprosto namestite ločen pramen v poseben priključek avtomatskega curling likalnika. Potem bo vse naredila sama. Z vrtečimi se valjčki bo navijal pramen. In zahvaljujoč segrevanju ga pritrdi v želeno obliko.

Vrste in izbirna merila

Običajno lahko vse samodejne likalnike za curling razdelimo na 2 tipa:

Njihova glavna razlika je naslednja. Naprave v obliki kroglice se v notranjosti naprave vijejo v curl. Pramen v njih je nameščen bližje dnu glave. Ovijanje se zgodi od zgoraj navzdol. Večina takšnih naprav. To so likalniki za curling blagovnih znamk Babyliss, Saturn, Galaxy itd..

Blagovna znamka Rowenta proizvaja obe vrsti naprav, vključno s stožčastim curling likalnikom. Njegova razlika je v tem, da je videti kot navaden, vendar se njegova osnova vrti. Curling s takšno napravo se začne obratno, od koncev. Najprej se sklopimo konec pramena, nato pa curling likalnik dvignemo višje in višje do korenin, lasje se samodejno navijejo na termično podlago.

Svet. Pri izbiri izdelka bodite pozorni ne le na njegovo obliko, temveč tudi na njegove druge značilnosti..

Premaz

Vrsta prevleke grelnega elementa bo določila življenjsko dobo naprave in kakovost nege las..

 1. Kovinski. Temu premazu se je treba izogniti pri izbiri. Brez ustrezne toplotne zaščite se bodo lasje z redno uporabo hitro opekli in posušili.
 2. Keramika. Najboljša izbira glede na razmerje med ceno in kakovostjo. Ta vrsta pokrivanja je za lase najbolj nežna..
 3. Teflon. Lasje dobro prenašajo teflonske likalnike za curling, vendar se takšen premaz ob pogosti uporabi lahko hitro iztroši.
 4. Turmalin. Premazi s turmalinom so lepotna inovacija. Šteje se, da so boljši od keramičnih, a stanejo tudi za višji red.

Velikost

Glede na dolžino in volumen las se je vredno odločiti o želeni velikosti vrtljivega elementa. Večji kot je njegov premer, večji in veličastnejši bodo kodri. Valji z majhnim premerom bodo ustvarili fine tesne kodre.

Nastavitev temperature ogrevanja

Standardni likalniki za curling delujejo v temperaturnem območju od 100 do 250 stopinj. Višja kot je temperatura ogrevanja, bolj fiksni bodo kodri.

Toda hkrati previsoko segrevanje lahko negativno vpliva na stanje las..

Svet. Pri nakupu bodite pozorni na število temperaturnih režimov, ki se lahko prikažejo na zaslonu.

Dodatna merila

Ko izberete stroj za curling, ga vzemite v roke in ocenite, kako ergonomičen je. Poglejte, iz kakšnega materiala je izdelan ročaj. Lahko je plastična ali ima gumirano površino, ki med uporabo ne bo zdrsnila v vaših rokah.

Velikost vrvice ima tudi pomembno vlogo. Pred nakupom izmerite razdaljo od ogledala (ali kraja, kjer si običajno naredite lase) do najbližjega vtičnice.

Za kaj so lasje primerni

Tako priročna naprava je primerna za uporabo na katerem koli lasu, razen prekratkih. Če so dolge manj kot 10 cm, rotirajoči valj ne bo zajel potrebne količine las za kodranje. Brez drugih omejitev.

Prednosti in slabosti uporabe

Prednosti uporabe te naprave vključujejo:

 • udobje in enostavnost uporabe. Naprava opravi vsa dela na navijanju in segrevanju niti sama;
 • varnost. S takšnim curling likalnikom je nemogoče zažgati roke, saj je grelni element nameščen v notranjosti ohišja;
 • možnost izbire želene temperature ogrevanja.

Vendar pa obstajajo tudi slabosti:

 • višja cena od običajnih likalnikov za curling;
 • možno tveganje zapletanja las (čeprav ima večina naprav vgrajen senzor, ki ustavi vrteči se mehanizem, če je pramen nepravilno nameščen).

In na splošno je seveda treba upoštevati, da jih vsako močno segrevanje las poškoduje..

Pomembno! Med uporabo je nujno, da na lase nanesete toplotno zaščito v obliki različnih razpršil, mous itd..

Najbolj priljubljeni avtomatski likalniki za curling

Upoštevajte značilnosti najboljših avtomatskih ponvic, ki so trenutno na trgu:

Babyliss curl skrivnost

Blagovna znamka Babyliss ima 9 modelov različnih avtomatiziranih naprav za navijanje. Povprečna cena je od 4000 do 8000 rubljev. Možno ogrevanje - do 230 stopinj. Število načinov delovanja je do 3. Nekateri modeli z ionizacijo.

InStyler Tulip

Novost, ki vsebuje dobro keramično prevleko in tri načine ogrevanja. Cena v razponu od 1200-2000 rubljev.

Philips Procare HPS940

Cena od 8000 rubljev. Ima 3 načine ogrevanja in kakovostno keramično prevleko grelnega elementa. Najvišja temperatura - 210 stopinj.

Harizma H10330–32 Twist & Curl

Curling likalnik s stožčastim vrtečim podstavkom. Cena 4700-5200 rubljev. Ima turmalinski zaključek. Segreva se na 200 stopinj.

Rowenta So Curls

Cena je približno 7.500 rubljev. Na voljo je izbira smeri vrtenja valja in 3 temperaturne razmere.

Pogoji uporabe

Če za ustvarjanje lepe pričeske uporabljate električni aparat, kot je avtomatski curling likalnik, je treba upoštevati naslednje zaporedje dejanj:

 1. Preden daste lase novo obliko, jo morate umiti, posušiti in dobro česati..
 2. Če so lasje debeli in jih je veliko, jih razdelite s sponkami na več enakomernih delov: na straneh, sprednji in zadnji strani glave. Delajte z vsakim delom po vrsti.
 3. Napravo priključite v omrežje, nastavite želeno temperaturo.
 4. Nanesite toplotno zaščito na vse lase.
 5. Zdaj lase ločite po en majhen odsek..
 6. Lasje lahko navijete po celotni dolžini las, od sredine ali pa samo do konca.
 7. Če ima železo za curling kroglico, ga odprite, razdelite pramen točno v sredini, zaprite in počakajte na signal, ko je curl pripravljen.
 8. Če je naprava v obliki stožca, je treba konec pramena postaviti v klešče in curling likalnik dvigniti na želeno raven.
 9. Tako, vetra za pramenom.
 10. Ko so vsi lasje kodrani, pustite, da se malo ohladijo, nato pa z rokama potegnite čez kodre, da jim daste zabuhlost..

Svet. Končano pričesko je mogoče pritrditi z lakom za lase. Več informacij o orodjih za ustvarjanje in pritrjevanje kodrov na našem spletnem mestu.

Previdnostni ukrepi

Da se izognete ustvarjanju neprijetnih pričesk, upoštevajte naslednje varnostne ukrepe:

 • pri delu z vklopljeno napravo se izogibajte stiku z vodo;
 • po zaključku dela izklopite napravo iz omrežja;
 • ne upogibajte vrvice;
 • ne poskušajte postaviti preveč pramenov v curling likalnik.

Avtomatski curling likalnik je naprava, s katero je enostavno in prijetno ustvariti spektakularne pričeske. Vse bo storil za vas v nekaj minutah. Glavna stvar je izbrati napravo z zahtevanim številom načinov, dobro pokritostjo in znotraj razpoložljive količine.

Drugi načini kodranja las:

Uporabni videoposnetki

Čudoviti kodri s samodejnim curlerjem Philips ProCare.

Samodejno curling likalnik Babyliss Curl Secret.

Najboljših 9 najboljših Philips klešče za oblikovanje las glede na ocene kupcev

Če morate izbrati kodralnik za lase Philips, se odločite za vrsto, način upravljanja, možnost regulacije ogrevanja in razpoložljivost dodatnih možnosti. Tu je pregled najboljših Philips kodralnikov za lase in ravnala 2019. Sestavljen je bil na podlagi mnenj uporabnikov in prodajnih ocen.

Najboljši Philips likalniki za curling

Philips BHB862 StyleCare Essential

Preprost model, zasnovan za kodranje las. Kletje s premerom 16 mm so prevlečene s keramiko in segrejejo do 200 ° C. 1,8 m dolga vrvica se vrti okoli svoje osi. Na ročaju je viseča zanka. Ko je aparat pripravljen za uporabo, zasveti lučka.

 • hitro se ogreje (pripravljen za delo v 10 sekundah);
 • udoben ročaj iz materiala, prijeten na dotik;
 • sprožilec se premika zelo gladko;
 • dobro pritisne na lase;
 • svetla signalna svetilka;
 • lahka teža;
 • nizka poraba energije;
 • Enostavnost uporabe;
 • poceni.
 • stojalo je nezanesljivo, napravo lahko po nesreči zasukate in ta bo padla na mizo;
 • hladi več kot 10 minut;
 • plastika se zlahka poškoduje, opraska.

Philips BHB871 StyleCare vzvišeno konča

Curling likalnik s keramičnimi delovnimi deli ima keratinsko prevleko. Spodbuja boljše drsenje na kodre. Segreva se do 210 ° C. Klešče so koničaste, premera 13-25 mm. Deluje lahko v 9 načinih, ima zaslon. Opremljen je z zaščito pred pregrevanjem in zaklepom gumba.

 • čudovit razgled;
 • hitro segrevanje;
 • priročna uporaba;
 • dolga vrteča se žica;
 • več zmogljivosti;
 • oblika vam omogoča, da naredite kodre različnih velikosti;
 • ne boste slučajno pritisnili na stikalne gumbe.

Philips BHB868 StyleCare vzvišeno konča

Model je popolnoma podoben prejšnjemu, razen oblike. Ima standardno izvedbo, klešče s premerom 32 mm. Obstaja 8 načinov, ogrevanje do 200 ° C.

 • udoben ročaj;
 • temperatura ogrevanja se lahko prilagodi;
 • hitro segreje;
 • žica je vrtljiva, zato se pri oblikovanju pramenov ne zvije;
 • dobimo lepe velike kodre;
 • zaklepanje gumba.
 • zaradi premera ni primeren za kratke lase;
 • se dovolj dolgo ohladi.

Philips HPS940 ProCare Auto Curler

Profesionalni likalnik za curling se odlikuje po svojih lastnostih, nima klešče. Prameni so oviti okoli cevi s keramično prevleko. Šoba se samodejno zavrti. Naprava ima tri smeri in tri krat zavijanja (skupaj 27 načinov). Najvišja temperatura 210 ° C. Ima daljšo žico - 2 m.

 • udoben ročaj;
 • hitro segrevanje (pripravljenost se kaže z žarnico);
 • avtomatsko delo: zasuka pramene sam po sebi, v ogledalo se ne morete pogledati;
 • če se pramen zaplete, se naprava izklopi;
 • se je nemogoče opeči.
 • nekateri uporabniki niso dobili želenega rezultata, prameni se ne kodrajo dobro (dekleta verjamejo, da je odvisno od strukture in debeline las);
 • lase je zadaj neprijetno;
 • obstaja primer izgorevanja las (če ga držimo več ciklov), kljub zaščitnemu premazu;
 • nerazumno visoki stroški.

Najboljši Philips likalniki

Philips HP8321 osnovna nega

Vodja ocene je preprost likalnik z velikostjo dela 28x100 mm. Plošče imajo keramični, turmalinski premaz. Deluje v enem načinu, segreva se na 210 ° C. 1,8 m žica se vrti. Ima visečo zanko.

 • Enostavnost uporabe;
 • udoben ročaj;
 • hitro segrevanje;
 • dobra izbira iz poceni segmenta.
 • območje delovanja je majhno, morda ni primerno za dolge lase;
 • klešče so kratke;
 • ni ionizacije.

Philips HP8324 osnovna nega

Naprava je zasnovana za ravnanje, ima keramični premaz. Najvišja temperatura 220 ° C. Obstaja ionizacijska funkcija. Razlikuje se v sposobnosti izklopa pri pregrevanju.

 • prijeten videz;
 • segreje hitro;
 • dobro poravnava;
 • vrvica se obrne in ne zasuka;
 • ne peče in ne ščipa las;
 • priročno kolesce za nadzor temperature;
 • poceni;
 • širina plošče omogoča uporabo na dolgih laseh.
 • ni ključavnice za shranjevanje v zaprtem položaju;
 • ni prikaza;
 • se dovolj dolgo ohladi.

Philips HP8344 Nega in nadzor

Model odlikuje možnost nastavitve temperature ogrevanja v korakih 5 ° C (največ 230 ° C). Ima informativni zaslon. Obstaja blokada stikalnih gumbov. Priloženo s kovčkom za shranjevanje.

 • segreva v 30 sekundah;
 • priročno za uporabo;
 • lepo ravna lase;
 • primeren za curling;
 • lasje ne ščipajo, ne gorijo;
 • lasje zaradi ionizacije niso elektrificirani;
 • plošče so pritrjene;
 • priročno za shranjevanje in prevoz v kovčku.
 • konice plošč niso zelo vroče;
 • ne dajajte v zadevo vroče;
 • sijajno telo;
 • nekaterim uporabnikom je neprijetno, če so gumbi na vrhu;
 • zadeva se segreva.

Philips HPS930 Pro

Železo ima plavajoče plošče. Odlikuje ga velika žica - 2,5 m. Ima zaslon, možnost nastavitve temperature (največ - 230 ° C). Opremljen je z zaščito pred pregrevanjem. Obstaja ionizacija.

 • prijeten videz;
 • udoben ročaj;
 • plastika je prijetna na dotik;
 • ogrevanje v 10 sekundah;
 • širok razpon temperatur z možnostjo nastavitve;
 • plošča zasveti, ko je naprava vklopljena;
 • plošče drsijo;
 • plastika je prekrita s praskami;
 • zgornji del se segreje (ena stranka je iz tega počila plastika);
 • obstajajo pregledi slabega ravnanja;
 • nekateri uporabniki se pritožujejo zaradi elektrifikacije las kljub ionizaciji.

Najboljši Philips Multistyler

Philips BHH811 StyleCare

Multistyler je dokončan z likalnikom za povijanje in likalnikom za ravnanje. Premer prvega je 25 mm, velikost plošč v drugem pa 30x80 mm. Keramična prevleka delovnih delov. Največje ogrevanje 210 ° C. Vrtljiva žica 1,8 m. Obstaja zanka za obešanje.

 • ergonomski ročaj;
 • dve napravi v enem, možnost oblikovanja različnih pričesk;
 • dobro se spopada s funkcijami;
 • segreje hitro;
 • priročno za uporabo;
 • poceni.
 • plastika se segreje s pinceto;
 • nekateri uporabniki poročajo o nezadostnem glajenju in kodranju;
 • brez pokrova za shranjevanje;
 • se dolgo ohladi.

Likalniki za curling Philips: lastnosti blagovne znamke, trenutni modeli, skrivnosti uporabe

pridružite se razpravi

Delite s prijatelji

V arzenalu lepotnih orodij za mnoge ženske so likalniki za curling. Pri nakupu pincete je eno od izbirnih meril ugled proizvajalca. Priporočljivo je dati prednost znamkam z dolgoletnimi "izkušnjami" na trgu in brezhibnim ugledom. To je nizozemska znamka Philips.

Lastnosti, prednosti in slabosti

Blagovna znamka Philips je priznani proizvajalec gospodinjskih aparatov in naprav. V svoji dolgi zgodovini je lahko pridobil priljubljenost med potrošniki, kar je predvsem posledica funkcionalnosti in zanesljivosti svojih izdelkov. Ne nazadnje mesto v liniji izdelkov podjetja zasedajo naprave za styling, vključno z likalniki za curling.

Med prednostmi velja omeniti raznolikost modelov: od klasičnih naprav do zapletenih, z različnimi nastavki. Celo fashionistas z pronicljiv okus lahko izberejo izdelek zase. Po številnih pregledih uporaba Philips-ovih stikalnih blazinic omogoča, da doma pridete v salon, ki traja do 3-4 dni. Hkrati za ustvarjanje kodrov ni potrebno imeti posebnih veščin, enostavno se je prilagoditi orodjem, so udobni za uporabo..

Med prednostmi je skrb proizvajalca za stanje las. Večina modelov je opremljena z varnimi keramičnimi ploščami, nekateri modeli imajo funkcijo ionizacije. Uporabni dodatki - nadzor temperature ogrevanja, funkcija samodejnega izklopa, ko se kodri pregrejejo.

Philips lasje za lase imajo izjemno pozitivne ocene, za katere so značilne zanesljivost, funkcionalnost in cenovna dostopnost. Slaba stran skoraj vseh modelov, če analizirate ocene strank, je dolgo (približno 10 minut) hlajenje ponev. Poleg tega mnogi od njih nimajo stabilnega stojala, kar nekoliko oteži uporabo naprave..

Philips curling likalnik v Moskvi

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

"Spletni svetovalec" je na voljo na spletni strani prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Na spletni strani prodajalca je na voljo brezplačna številka 8-800.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Naročilo z enim klikom je na voljo na spletnem mestu prodajalca.
Če želite odpreti spletno mesto, kliknite »V trgovino«

Likalniki za curling Philips

Lepi kodri lahko spremenijo kateri koli videz. Curlips likalnik Philips je odličen način za hitro ustvarjanje te frizure.

Značilnosti in prednosti

Curling likalnik je priljubljena naprava za domači styling. Izražni majhni kodri, veliki težki kodri ali lahki valovi - vse možnosti so enako učinkovite in omogočajo, da boste vsakič videti drugače.

Philips je dobro znano podjetje, ki proizvaja različne gospodinjske aparate in elektroniko. Curlers za lase niso zadnji v asortimanu znamke. Izdelke odlikuje eleganten dizajn, enostavna uporaba, uporabne dodatne možnosti.

Sorte

Samodejno

Sodobni proizvajalci vse bolj razveseljujejo kupce z izvirnimi in uporabnimi izumi..

Eden od teh novih izdelkov je samodejni curling likalnik podjetja Philips, pravi čudež tehnologije. Ta naprava sama kodra lase. Potrebno je le pritisniti gumb za vklop in pripeljati pramen na napravo.

V notranjosti stylerja je vrtljiv element, ki nežno zgrabi pramen in ga spremeni v očarljiv curl. Ta del ima popolnoma gladko površino. To odpravlja tveganje zapletanja ali poškodovanja dlak. Telo naprave je narejeno iz titanove keramike.

Nedvomna prednost tega stylerja je možnost ustvarjanja enakih kodrov. Sami lahko izberete smer kodranja, samodejni način, ki združuje obe smeri, pa omogoča doseganje učinka naravnih valovitih las.

Vaši lasje bodo videti, kot da ste pravkar zapustili kozmetični salon. Obenem bo zelo malo časa namenjenega stylingu. Naprava je enostavna za uporabo, pospeši in olajša ustvarjanje pričeske. To še posebej velja za kodranje las na zadnji strani glave..

Klasična

Za tiste, ki še niso pripravljeni porabiti znatnega zneska za avtomatsko napravo, blagovna znamka ponuja običajne curling klešče..

Klasični curling likalnik ima valjasto obliko in sponko za pritrditev pramena. Glede na premer naprave lahko dobite kodre različnih velikosti.

Velik premer za velike kodre, srednji premer za manjše kodre.

Tako kot drugi likalniki znamke Curling imajo tudi klasične naprave več temperaturnih načinov, opremljene so lahko s funkcijo samodejnega izklopa, ionizacijo in drugimi uporabnimi možnostmi.

Stožčast

Takšne likalnike za curling imenujemo tudi stožčaste, in to ni naključno. Naprava ima obliko podolgovatega stožca.

Glavna odlika teh naprav je odsotnost plošče, ki pritrdi pramen. Lasje morate na rokah držati z roko. Vendar se ne morete bati opekline, saj proizvajalec na napravo naloži posebne termične rokavice. Prav tako je konica mnogih modelov izolirana od grelnega elementa. Prav tako se ga lahko držite.

Kljub očitnim nevšečnostim ima nova vrsta curling železa oprijemljive prednosti. Prvič, na kodrih ni gub. Pričeska je videti čim bolj naravno. Drugič, pramen je lažje navijati in odstraniti iz naprave brez vpenjanja. Postopek oblikovanja je hitrejši in učinkovitejši.

Naprave so opremljene s sodobnim premazom, ki zmanjšuje škodljive učinke visokih temperatur. Poleg tega digitalna nastavitev omogoča izbiro posameznega načina ogrevanja.

Poseben indikator sporoča trenutek nastanka vsakega curla. Mnogi modeli so opremljeni s funkcijami zaklepanja gumbov (za popravljanje izbranega načina) in možnostjo samodejnega izklopa.

"Velvet"

Žametno curling železo je posebna serija oblikovalcev znamke. Poseben premaz, ki na dotik spominja na žamet, preprečuje, da bi se pramen drsal po površini grelnega elementa. Poleg tega zagotavlja zanesljivo toplotno zaščito.

Pri uporabi take naprave je izključena možnost opeklin prstov ali pregrevanja las. Za zadnji odtenek poskrbi poseben indikator. Takoj, ko se pramen pritrdi v želeni položaj, zasliši pisk. Tukaj je prisotna tudi regulacija temperature.

S prilogami

Nekateri curling likalniki znamke imajo v kompletu naenkrat več različnih nastavkov. Poleg likalnikov za curling so lahko plošče za ravnanje las, del, ki vam omogoča, da dobite spiralne kodre, valovitost, glavnik, da dodate koreninski volumen.

Tako dobite cel nabor naprav, ki vam omogoča ustvarjanje različnih pričesk za vsako priložnost in razpoloženje..

Multistylers

To so večnamenske naprave, ki združujejo vse zmogljivosti curling likalnika z različnimi šobami v eni napravi..

Na primer, originalna naprava BHH777 / 00, izdelana v obliki tulipana, je že osvojila več deklet. Primeren je za kodranje lepih naravnih kodrov in za poravnavanje kodrastih pramenov ter za dodajanje volumna..

Nenavadna oblika telesa je opremljena s skritimi ploščami za hitro in varno namestitev. Pramen je varno pritrjen v napravi, kar olajša ravnanje z lasmi, če ga držite z eno roko. Styler je kompakten, lahek, enostaven za uporabo in prenašanje.

V ponudbi so tudi dražji, "napredni" modeli, opremljeni z regulacijo temperature, ionizacijo in drugimi uporabnimi možnostmi.

Pregled modela

BHH814 / 00

Vsestranski Philips Multi-Styler ima vrtljiv ročaj in toplotno odporne zobe za enostavno oblikovanje. Naprava daje lasu popolno gladkost, volumen ali valovitost v enem lahkem gibanju brez spreminjanja nastavkov.

Ionizacijski sistem ščiti lase pred suhostjo in doda sijaj. Turmalinski premaz odstranjuje statično elektriko. Za razliko od modela BHH777 / 00 je digitalna nastavitev temperature.

"ProCare Auto" HPS940 / 10

Ta naprava je bila že omenjena zgoraj. Samodejni curling likalnik sam zavira lase, preprosto morate postaviti pramen v napravo.

Naprava ima tri temperaturne stopnje (od 180 do 230 °) in tri možnosti curlinga. Lahko je levo, desno ali izmenično. Toplotnoizolacijska komora odpravlja možnost opeklin. Naprava ima vrtljiv kabel, funkcijo samodejnega izklopa (po 60 minutah).

"Care Curl Control" HP8618 / 00

Koničano curling železo ustvarja brezhibne vodoravne in spiralne kodre. Hkrati so škodljivi vplivi visokih temperatur na pramene minimizirani. Svilnato gladko keramično prevleka zagotavlja bolj nežne lase.

Naprava je opremljena z indikacijo vklopa, pripravljenosti za delo in signalom za dokončanje oblikovanja curla. Sedem načinov ogrevanja vam omogoča, da izberete idealno raven za vas. Gumbi za zaklepanje preprečujejo nenamerno preklapljanje načina.

Premer pincete - 13-25 mm, vgradno stojalo, viseča zanka, funkcija samodejnega izklopa.

HP8619 / 00

Model "žamet" s stožčastimi kleščami omogoča ustvarjanje izraznih kodrov in svetlobnih valov. Posebna termična zaščitna prevleka ščiti pred opeklinami in presušitvijo pramenov. Za slednje skrbi tudi zvočni indikator pripravljenosti kodre. Na voljo je zaslon s tekočimi kristali z navedbo vrste las, pa tudi nemoten nadzor temperature. Premer klešč je prav tako 13-25 mm. Naprava je opremljena z vrtljivim kablom in možnostjo samodejnega izklopa.

BHB864 / 00

In tukaj je običajno curling likalnik. Naprava ima 8 temperaturnih načinov. Grelna površina je opremljena s turmalinskim premazom za nežen styling in zdrav sijaj.

Podolgovato telo vam omogoča ravnanje s celo širokimi kodri, s čimer pospešite čas kodranja. Vrtljiva vrvica in samodejni izklop sta še dve točki v korist te naprave.

Stroški izdelkov za kodranje las Philips se gibljejo od 2000 do 7000 rubljev, odvisno od vrste naprave in njenih značilnosti.

Kako izbrati?

Pri izbiri likalnika za curling je treba upoštevati več točk:

 1. Delujoč. Razmislite, ali potrebujete samo likalnik za curling ali če želite večnamensko napravo, ki lahko tudi gladi pramene..
 2. Tip curling železa. Odločite se, kateri način curlinga je najboljši za vas. Če vam je bolj priročno držati napravo z eno roko, izberite klasično različico ali večnamensko napravo. Če želite hitrejše oblikovanje in ste pripravljeni, da svoje kodre držite z drugo roko, lahko kupite stožec za curling likalnik..
 3. Premer. Izberite curling likalnik, ki ustreza dolžini in debelini vaših las. Za tanke in kratke lase je primerna majhna naprava. Srednje premera priporočamo lepotičkom z dolgimi lasmi. Za lase srednje dolžine in gostote lahko izberete napravo z velikim grelnim elementom. Omogočil vam bo ustvarjanje tako voluminoznih kodrov kot svetlobnih valov..
 4. Dodatne možnosti. Bodite pozorni na prisotnost ionizacije, število načinov, zvočnih senzorjev, samodejni izklop in druge funkcije, če so pomembne za vas.

Kako uporabiti?

Ne glede na vrsto likalnika za curling, lahko na ta način samo stilirate popolnoma suhe lase. Če poskušate s stylerjem zviti ali poravnati mokre ali celo rahlo vlažne pramene, jih lahko resno poškodujete..

Pomembno je tudi vedeti, da morate, če niste zadovoljni z rezultatom stylinga, počakati, da se pramen popolnoma ohladi. Šele nato ga je mogoče ponovno obdelati.

Uporaba izdelkov termičnega oblikovanja za zaščito las pred izsušitvijo.

Algoritem za uporabo klasičnega likalnika za curling:

 • Vklopite gumbe, nastavite potrebno temperaturo in počakajte, da se naprava segreje (približno minuto).
 • Ločite majhen pramen, ga privijte z obračanjem naprave in "navijanjem" las okoli curlinga. Po signalu (če obstaja) napravo nežno obrnite v nasprotni smeri in "odvijte" kodre.
 • Ponovite enake korake za preostale lase..
 • Izklopite aparat in počakajte, da se popolnoma ohladi, preden ga shranite.

Algoritem za uporabo koničnega likalnika:

 • Pripravite termično preprogo in termične rokavice.
 • Vklopite napravo, nastavite želeno temperaturo.
 • Lase razdelite na ločene dele. Bolje je začeti curling z območij, ki se nahajajo v bližini obraza..
 • Vzemite en odsek od konca las. Nežno, a hitro jo ovijemo okoli stožca, ustavi se pri koreninah, vendar se ne dotika lasišča. Z roko v roki držite curl, ovito okoli naprave.
 • Počakajte 2-4 sekunde (ali dokler ne zaslišite piska).
 • Postopek ponovite s preostalimi lasmi..
 • Izklopite napravo, počakajte, da se ohladi.

Algoritem za uporabo samodejnega likalnika:

 • Vklopite napravo, izberite način. Izbira lahko temelji tako na stanju in vrsti las kot tudi na želenem učinku. Visoka temperatura in daljše obdobje oblikovanja kodrov zagotavljata hrustljave, odskočne kodre. Nežna toplota in hitro curling povzročajo lahke, naravne valove.
 • Izberite majhen pramen, ga zvijte v ohlapen sveženj in ga vstavite v napravo. Sam bo izvlečen odsek las potegnil vase in ga zavil v notranjost. Poskusite ohraniti pramene čim bolj ozke. Naprava ni namenjena za kodranje debelih pramenov. Če poskusite kodrati velik del las, se lahko v njem zataknejo. V takih primerih se naprava samodejno izklopi, pramen se odstrani, curling se mora začeti znova.
 • Držite curl znotraj naprave, dokler ne zaslišite piska. Nato odstranite nastali kodre in postopek ponovite s preostalimi lasmi..

Priročnost te vrste stylerja je tudi v tem, da se njegova zunanja površina sploh ne segreva. In četudi med curlingom napravo pritisnete na glavo ali jo postavite na kolena med obdelavo pramenov, je nevarnost opeklin popolnoma izključena..

Ocene

Večina strank je navdušena nad pripomočki Philips. Dekleta so zadovoljna z zanesljivostjo naprav in priročnostjo oblikovalcev. Posebej opažajo možnost nastavitve ogrevanja in časovnika za pripravljenost curl. Za mnoge je bila uporabna tudi funkcija samodejnega izklopa..

Toda najpomembnejši plus je odličen rezultat uporabe naprav. Curls so preprosto razkošni, kot po obisku salona. V tem primeru ustvarjena pričeska traja do 3 dni..

Prav tako je vredno opozoriti na ionizacijsko funkcijo. Zahvaljujoč njej struktura las ni uničena, pričeska ohrani živahnost, sijaj in svilnatost.

Med kupci so povpraševane vse vrste slojev. Tisti, ki cenijo hitrost stylinga, izberejo klasične ali koničaste možnosti, medtem ko tisti, ki ne želijo ročno navijati las, raje samodejni styler. Pregled curling likalnika Philips ter osnovna pravila za oblikovanje glej spodaj.

Moj žametni in nežni prijatelj - Philips HP8619 / 00 Tanirano Curling Iron

Pozdravljena luštna dekleta!

Moja zbirka naprav za oblikovanje las je dopolnjena z eno zelo zanimivo kopijo, o njej bom povedal zdaj.

Moji lasje so tanki, lahki, po naravi popolnoma naravnost, se lepo prilegajo, ohranjajo stajlinge.

Obožujem vse vrste lepotnih naprav, a kaj naj rečem, ne le lepote. Likalniki za curling so moja slabost, moj prepovedani sadež. Kakovost mojih las mi ne omogoča, da vroče styling uporabljam tako pogosto, kot si želim, zato vsak od njih postane moj praznik. Še moram srečati nekoga, ki uživa v kodranju las. Ko me po polaganju bolijo roke, se kot dobra športnica veselim po dobri vadbi. To je magija, v 10 sekundah se naravni lasje spremenijo v občutljive kodre, obraz, slika, razpoloženje se spremenijo. To je skoraj čudež, čudež, ki ga je ustvaril človek.

Imam izkušnje z "vročimi stvarmi", moram nekaj primerjati, zato se prepustimo poslu..

Philips konični likalnik HP8619 / 00

Pred kratkim je Philips izdal nov styler Philips HP8619 / 00, katerega srečni lastnik sem. Temeljna razlika med vsemi obstoječimi oblikovalci je, da ima telo nenavadno toplotno zaščitno prevleko - žamet, podobno zbiralcem prahu luksuzne kozmetike (enako dobro nabirajo prah).


Premaz je varno pritrjen na curling likalnik, pod vplivom temperature nič ne zaostaja, ni šiva. Navodila kažejo, da se lahko sčasoma obrabi, vendar čas ni določen po dežju v četrtek. Curling likalnik uporabljam že šest mesecev in rekel bom, da ga uporabljam precej pogosto - doslej niti najmanjšega namiganja o odrgnini. Nagnjena sem k temu, da se proizvajalec na tak način preprosto zavaruje.

S tem stylerjem sem se naučil brati navodila, ponavadi vedno skušam vse razložiti sam, laskati sam sebi, da tisti, ki so napravo ustvarili, niso ravno pametnejši od mene neumna deklica. Tako mi tukaj ni uspelo, preprosto nisem vedela, kako vklopiti likalnik za curling. Vtič vtaknite v vtičnico - pritisnili in nič se ni zgodilo. Koliko misli mi je v tistem trenutku zasijalo v glavi, besede ne morejo prenesti. Napravo sem pregledal v vseh prostih vtičnicah, jo zasukal, prevrnil, priznal njeno nedoslednost in šel prebrati navodila. Izkazalo se je, da morate držati gumb za vklop (morda zgoraj ni bilo vredno pisati, da sem izkušen uporabnik oblikovalcev).

Dekleta, prebrati morate navodila, vedno so dolgočasne, koristne informacije dolgočasno napisane z majhnim tiskom in veliko črk, pogosto brez slik in na listu velikosti bojnega načrta, vendar je to potrebno za lastno varnost in udobno uporabo izdelka.

Sam ročaj za curling likalnik je zelo lepo vijoličen, material se prijetno čuti v roki, naprava je lahka.

Nastavitve so tudi preproste in intuitivne: tipke "+" / "-" za uravnavanje temperature, razpon razpoložljivih temperatur je od 150 do 200 `C - izberemo za vaš tip las.

Dolg gumb med "+" in "-" je nastavitev časa curlinga, lahko je 5, 8 ali 10 sekund. Moram reči, da je to zelo prijetna malenkost. Včasih sem štela in spal me je. S tem curling likalnikom je vse preprosto: zasukal sem pramen, pritisnil velik lušten gumb lila, to je to, postopek se je začel. Lahko klepetate, pojete, poslušate glasbo - signal vas bo obvestil o pripravljenosti. do česa smo dosegli tehnologijo, včasih me takšen razvoj začne prestrašiti, vse manj moram razmišljati in tudi takrat bomo pozabili, kako šteti.


Še ena lepa stvar je preprečevanje nenamernega stiskanja in to se moram reči zelo pogosto. Drugi moji stilisti nimajo te funkcije, zato včasih v postopku stylinga ugotovim, da je styler že dolgo izključen ali pa svoje kodre že pečem pri 200`C, in to ni dobro. 10 sekund po izbiri temperature in časa se vklopi način "tipke" in gumbi postanejo neobčutljivi, kot da jih ni tam - super, cenim.


Postopek navijanja je zelo preprost in nepomemben do bolečin v rokah:

1. čisti in vedno suhi lasje;
2. zaščitno pršilo / mleko / smetana;
3. Tanjše so pramene, bolje / lažje / hitreje / varneje se navijajo.

Končani pramen je treba skrbno odviti in ga ne potegniti iz stožca - brez upoštevanja tega nianse se bo styling spremenil v pekel.

To so po mojem mnenju najpomembnejši podatki v moji objavi, človek bi lahko začel z njo, vendar bi nekako neumno izgledal čez rez. Pramen je potrebno odviti zaradi žametne prevleke, dlake drži s svojimi vili, ne omogoča, da se pramen drsi po stožcu, kot je to običajno pri navadnih dlakah. To je najbolj sporna točka uporabe in pri oceni curling železa na splošno, ker za mnoge se ta metoda morda zdi neprijetna (najprej se navijajo, nato pa rahlo odvijejo). A to daje ogromen plus - pramen ne drsi po stožcu, ja, ponavljam, se navija enakomerno, ne drsi ven, ni ga treba vleči, držati, vložiti nepotrebne napore, saj do sredine stajlinga sile v rokah čedalje manj. Na splošno je zame ta žametna prevleka postala odrešitev, sama ohranja pramen, medtem ko ne dovoli, da pride v stik z vročo kovino. stajling je bolj nežen.

Najbolj neverjetno je, da proizvajalec ne napiše ničesar o tem, da je treba odviti pramen, zame je to zelo nenavadno. Navodila vsebujejo slike, ki opisujejo postopek navijanja, odstavek 7 - "sprostite pramen".


No, no, pa kaj? Ostalo je tako, kot je bilo na curling likalniku, poleg tega se bo zmedlo, če ga zategnete - ni dokončano! Od tod tudi nezadovoljstvo deklet, likalnik za ustvarjanje kodrov, in ne tangice. Če ste se že odločili pisati veliko, dolgočasno in z majhnim tiskom, potem napišite potrebne podatke. V skrajnih primerih narišite sliko! Uff, je rekla, pravkar sem užaljena za styler, odlična je, a ker ne morejo vsi ugotoviti, kako jo pravilno uporabljati, obžalujejo nakup. Da, prebral sem kritike, preden sem napisal to objavo.

Toda proizvajalec opozarja na vonj, ki ob segrevanju sprva odda žametno prevleko - je šibek, a specifičen. Sčasoma postane manj ali pa sem se ga morda navadila.

Premer ohišja: 13-25 mm. Po mojem mnenju je to idealna velikost - dobimo lepe kodre, katerih debelina je lahko raznolika.

Končno smo prišli do slik, pokažem najbolj "pravilno" stajling, tj ko sem poskusila in vzela tanke pramene. Na mojih laseh je samo toplotna zaščita, ne uporabljam pene, mous ali lakov. Ohlajene kodre hitro kombiniram s prsti ne najdem posebnega glavnika

Styling 30 min, kodri so prozorni, elastični


Styling 3 ure, vreme je suho, vetrovno, kodri niso bili popravljeni z ničemer.

Zelo pogosto sem zasukal debele pramene, učinek je bil enak stajlingu po 3 urah v vetru, še nekoliko manj, tj. zelo lahki valovi. To daje lepo glasnost in prihrani čas. Običajno oblikovanje traja približno 25 minut, hitro oblikovanje pa 15.

________________________________________________________________________________

Zaključek: odličen curling likalnik za domačo uporabo, pomagal mi je med načrtovanjem poroke, ko ni bilo časa, sem pa rada izgledala čudovito, celo zaupala sem ji fotografijo v potnem listu.

- timer za zaključek curlinga;
- ključavnica;
- svetel zaslon;
- Samodejni izklop po 60 minutah dela, dodatna varnost;
- Velvet ovitek, ki ščiti in ohranja pramen pred zdrsom.

- rahel vonj pri uporabi.

Žametni zaključek se mi je izkazal za prijetno najdbo. Resnično poenostavlja styling, kljub dejstvu, da morate odviti kodre (v resnici je to lažje, kot se zdi). Za premaz je zelo enostavno skrbeti, za oblačila uporabljam lepljiv valj

Preskusno obdobje: šest mesecev, več kot 14-krat.

Avto kodralnik Philips ProCare je največje razočaranje mojih pripomočkov za lase

Kerlerko sem prvič videla pri njeni kolegici Diani na njenem kanalu YouTube. In sem jo naročil v trgovini takoj. V laseh sem rahlo zvit in zaradi tega imam vse, kar je na trgu prišlo. No... skoraj vse, ker še ni znanega sušilnika za lase Dyson :))) Trnki, curling likalniki, likalniki, celo senzacionalno likalno parno likalnik Loreal. Zdaj želim valove, nato kodre, nato popolnoma ravne lase, nato volumen, potem pa, nasprotno, gladek šop. Pomiril se bom, očitno, da se upokojim. Ampak... vse se mi zdi, da bi morali ti pojmi olajšati naše mučenje z lasmi in ne zapletati.

Proizvajalec: Philips ProCare Auto curling likalnik vam omogoča ustvarjanje čudovitih kodrov. Zahvaljujoč profesionalnemu brezkrtačnemu motorju se pramen las samodejno ovije okoli titanovega keramičnega grelnega telesa, segreje in kodra - vedno popolni kodri.

Vrteče se telo iz titana iz keramike.
3 nastavitve temperature in časa za ohlapne in poskočne kodre.
Hitro segrevanje v 30 sekundah.
Priročno kodranje na zadnji strani glave.
Toplotnoizolacijska komora preprečuje opekline.
2 m vrvica z vrtljivim spojem.
Prilagoditev smeri zavoja.

Profesionalno vrtljivo titanovo keramično telo za hitro kodranje, gladke in sijoče lase. Titanijeva keramična prevleka telesa enakomerno porazdeli toploto in ustvari čudovite kodre s popolnoma gladko površino.

Zanesljiv profesionalni brezkrtačni motor omogoča spreminjanje smeri curlinga. Ustvarite popolne, simetrične kodre, ki se zvijajo desno ali levo. Za najbolj naraven videz lahko uporabite tudi funkcijo samodejnega dvosmernega curlinga.

3 nastavitve temperature (170 C / 190 C / 210 C) in 3 časovne nastavitve (12 sec. / 10 sec. / 8 sec.) Omogočajo vam ustvarjanje naravnih prostih ali poskočnih kodrov. Za odličen styling morate samo izbrati temperaturo, ki ustreza vašem tipu las in spremeniti nastavitve hitrosti.

Zmogljiv grelni element: ogrevanje v samo 30 sekundah.

Tri nastavljive smeri zavoja (levo, desno in izmenično). Ustvarite simetrične kodre, ki se zvijajo na desno ali levo, ali pa uporabite funkcijo samodejnega dvosmernega curlinga za najbolj naraven videz.

Ergonomska zasnova curling likalnika Philips ProCare Auto omogoča enostavno ustvarjanje popolnih, simetričnih kodrov - tudi na zadnji strani glave.

Edinstvena toplotno izolirana komora za curl preprečuje luskanje med oblikovanjem. Curling likalnik Philips ProCare Auto je varnejši od običajnega curling likalnika.

2m vrvica, podobno kot profesionalni kozmetični salon, zagotavlja svobodo gibanja in enostavno uporabo. Ustvarite kakršen koli videz s svojim curling likalnikom Philips ProCare Auto brez skrbi za dolžino kabla.

Lepota Blvna: opis je bil popoln, videoposnetek kolega tudi sam, vendar je bil v pospešenem načinu in zaradi nekega razloga sem mislil, da se v praksi stvari odvijajo zelo hitro.

Moje prvo razočaranje je bilo, da so mi v izbranih treh možnostih prilagajanja kodrov le tretji in najzmogljivejši kodri dali te kodre, prva dva sta oddala nepopisen val, sploh plažnega, če sem iskren. Drugo je, da je bil sam val nekako zmečkan, ne glede na to, kako močno sem se trudil, da bi bilo vse popolno. In kodri strašno spominjajo na pričeske iz 90. let, niti gladkost in malomarnost, niti slog, tako kot v šoli "deklica je spala na curlers". Ostane nam le, da šiška položite v lak in vzamete rano.

Tretji neprijeten trenutek - imam žive lase, precej prožne in poslušne, ja, tako ne držijo kodrov, pa tudi belo obarvane (v svojih izkušnjah primerjam že vrsto let), lahko pa sem stajling 6-8 ur tudi brez stylinga... Tu se je stanje izkazalo za bolj obžalovanja vredno. Vse se je nekaj ur dobesedno vrtelo, kot da pri navijanju ni dovolj kretenja moči.

Četrta češnja na torti je bila nekaj ujetih pramenov in raztrganih las. Boli, neprijetno je. V petem zvezku ga z nobenim pogojem ne morete storiti. Za kodre je treba pramene vzeti dobro, zelo ozke, tanke, kot rezultat - mivina na glavi in ​​nejasnost pri koreninah.

In ves ta cirkus 40 minut z dolžino las tik pod rameni. Zakaj, Carl?

Posledično se je težko prilagoditi, trajati veliko časa in nejasne rezultate. Da, nisem frizer, a naprava je sproščena tudi za domačo uporabo. In pri domači uporabi sem že postal vešč in lahko dobim veliko boljše rezultate iz likalnikov ali preprostega banalnega curlinga. Razočarani in bi lahko denar porabili bolje.

Kako greš z kodralniki ali pa se je izkazalo, da si bolj perspektiven od mene?

Likalniki za curling Philips: stožčasti modeli za kodre, curling likalniki s nastavki, pregledi

 • Značilnosti in prednosti
 • Sorte
  • Samodejno
  • Klasična
  • Stožčast
  • "Velvet"
 • Pregled modela
 • Kako izbrati?
 • Kako uporabiti?
 • Ocene

Lepi kodri lahko spremenijo kateri koli videz. Curlips likalnik Philips je odličen način za hitro ustvarjanje te frizure.

Značilnosti in prednosti

Curling likalnik je priljubljena naprava za domači styling. Izražni majhni kodri, veliki težki kodri ali lahki valovi - vse možnosti so enako učinkovite in omogočajo, da boste vsakič videti drugače.

Philips je dobro znano podjetje, ki proizvaja različne gospodinjske aparate in elektroniko. Curlers za lase niso zadnji v asortimanu znamke. Izdelke odlikuje eleganten dizajn, enostavna uporaba, uporabne dodatne možnosti.

Sorte

Samodejno

Sodobni proizvajalci vse bolj razveseljujejo kupce z izvirnimi in uporabnimi izumi..

Eden od teh novih izdelkov je samodejni curling likalnik podjetja Philips, pravi čudež tehnologije. Ta naprava sama kodra lase. Potrebno je le pritisniti gumb za vklop in pripeljati pramen na napravo.

V notranjosti stylerja je vrtljiv element, ki nežno zgrabi pramen in ga spremeni v očarljiv curl. Ta del ima popolnoma gladko površino. To odpravlja tveganje zapletanja ali poškodovanja dlak. Telo naprave je narejeno iz titanove keramike.

Nedvomna prednost tega stylerja je možnost ustvarjanja enakih kodrov. Sami lahko izberete smer kodranja, samodejni način, ki združuje obe smeri, pa omogoča doseganje učinka naravnih valovitih las.

Vaši lasje bodo videti, kot da ste pravkar zapustili kozmetični salon. Obenem bo zelo malo časa namenjenega stylingu. Naprava je enostavna za uporabo, pospeši in olajša ustvarjanje pričeske. To še posebej velja za kodranje las na zadnji strani glave..

Klasična

Za tiste, ki še niso pripravljeni porabiti znatnega zneska za avtomatsko napravo, blagovna znamka ponuja običajne curling klešče..

Klasični curling likalnik ima valjasto obliko in sponko za pritrditev pramena. Glede na premer naprave lahko dobite kodre različnih velikosti.

Velik premer za velike kodre, srednji premer za manjše kodre.

Tako kot drugi likalniki znamke Curling imajo tudi klasične naprave več temperaturnih načinov, opremljene so lahko s funkcijo samodejnega izklopa, ionizacijo in drugimi uporabnimi možnostmi.

Stožčast

Takšne likalnike za curling imenujemo tudi stožčaste, in to ni naključno. Naprava ima obliko podolgovatega stožca.

Glavna odlika teh naprav je odsotnost plošče, ki pritrdi pramen. Lasje morate na rokah držati z roko. Vendar se ne morete bati opekline, saj proizvajalec na napravo naloži posebne termične rokavice. Prav tako je konica mnogih modelov izolirana od grelnega elementa. Prav tako se ga lahko držite.

Kljub očitnim nevšečnostim ima nova vrsta curling železa oprijemljive prednosti. Prvič, na kodrih ni gub. Pričeska je videti čim bolj naravno. Drugič, pramen je lažje navijati in odstraniti iz naprave brez vpenjanja. Postopek oblikovanja je hitrejši in učinkovitejši.

Naprave so opremljene s sodobnim premazom, ki zmanjšuje škodljive učinke visokih temperatur. Poleg tega digitalna nastavitev omogoča izbiro posameznega načina ogrevanja.

Poseben indikator sporoča trenutek nastanka vsakega curla. Mnogi modeli so opremljeni s funkcijami zaklepanja gumbov (za popravljanje izbranega načina) in možnostjo samodejnega izklopa.

"Velvet"

Žametno curling železo je posebna serija oblikovalcev znamke. Poseben premaz, ki na dotik spominja na žamet, preprečuje, da bi se pramen drsal po površini grelnega elementa. Poleg tega zagotavlja zanesljivo toplotno zaščito.

Pri uporabi take naprave je izključena možnost opeklin prstov ali pregrevanja las. Za zadnji odtenek poskrbi poseben indikator. Takoj, ko se pramen pritrdi v želeni položaj, zasliši pisk. Tukaj je prisotna tudi regulacija temperature.

S prilogami

Nekateri curling likalniki znamke imajo v kompletu naenkrat več različnih nastavkov. Poleg likalnikov za curling so lahko plošče za ravnanje las, del, ki vam omogoča, da dobite spiralne kodre, valovitost, glavnik, da dodate koreninski volumen.

Tako dobite cel nabor naprav, ki vam omogoča ustvarjanje različnih pričesk za vsako priložnost in razpoloženje..

Multistylers

To so večnamenske naprave, ki združujejo vse zmogljivosti curling likalnika z različnimi šobami v eni napravi..

Na primer, originalna naprava BHH777 / 00, izdelana v obliki tulipana, je že osvojila več deklet. Primeren je za kodranje lepih naravnih kodrov in za poravnavanje kodrastih pramenov ter za dodajanje volumna..

Nenavadna oblika telesa je opremljena s skritimi ploščami za hitro in varno namestitev. Pramen je varno pritrjen v napravi, kar olajša ravnanje z lasmi, če ga držite z eno roko. Styler je kompakten, lahek, enostaven za uporabo in prenašanje.

V ponudbi so tudi dražji, "napredni" modeli, opremljeni z regulacijo temperature, ionizacijo in drugimi uporabnimi možnostmi.

Pregled modela

BHH814 / 00

Vsestranski Philips Multi-Styler ima vrtljiv ročaj in toplotno odporne zobe za enostavno oblikovanje. Naprava daje lasu popolno gladkost, volumen ali valovitost v enem lahkem gibanju brez spreminjanja nastavkov.

Ionizacijski sistem ščiti lase pred suhostjo in doda sijaj. Turmalinski premaz odstranjuje statično elektriko. Za razliko od modela BHH777 / 00 je digitalna nastavitev temperature.

"ProCare Auto" HPS940 / 10

Ta naprava je bila že omenjena zgoraj. Samodejni curling likalnik sam zavira lase, preprosto morate postaviti pramen v napravo.

Naprava ima tri temperaturne stopnje (od 180 do 230 °) in tri možnosti curlinga. Lahko je levo, desno ali izmenično. Toplotnoizolacijska komora odpravlja možnost opeklin. Naprava ima vrtljiv kabel, funkcijo samodejnega izklopa (po 60 minutah).

"Care Curl Control" HP8618 / 00

Koničano curling železo ustvarja brezhibne vodoravne in spiralne kodre. Hkrati so škodljivi vplivi visokih temperatur na pramene minimizirani. Svilnato gladko keramično prevleka zagotavlja bolj nežne lase.

Naprava je opremljena z indikacijo vklopa, pripravljenosti za delo in signalom za dokončanje oblikovanja curla. Sedem načinov ogrevanja vam omogoča, da izberete idealno raven za vas. Gumbi za zaklepanje preprečujejo nenamerno preklapljanje načina.

Premer pincete - 13-25 mm, vgradno stojalo, viseča zanka, funkcija samodejnega izklopa.

HP8619 / 00

Model "žamet" s stožčastimi kleščami omogoča ustvarjanje izraznih kodrov in svetlobnih valov. Posebna termična zaščitna prevleka ščiti pred opeklinami in presušitvijo pramenov. Za slednje skrbi tudi zvočni indikator pripravljenosti kodre. Na voljo je zaslon s tekočimi kristali z navedbo vrste las, pa tudi nemoten nadzor temperature. Premer klešč je prav tako 13-25 mm. Naprava je opremljena z vrtljivim kablom in možnostjo samodejnega izklopa.

BHB864 / 00

In tukaj je običajno curling likalnik. Naprava ima 8 temperaturnih načinov. Grelna površina je opremljena s turmalinskim premazom za nežen styling in zdrav sijaj.

Podolgovato telo vam omogoča ravnanje s celo širokimi kodri, s čimer pospešite čas kodranja. Vrtljiva vrvica in samodejni izklop sta še dve točki v korist te naprave.

Stroški izdelkov za kodranje las Philips se gibljejo od 2000 do 7000 rubljev, odvisno od vrste naprave in njenih značilnosti.

Kako izbrati?

Pri izbiri likalnika za curling je treba upoštevati več točk:

 1. Delujoč. Razmislite, ali potrebujete samo likalnik za curling ali če želite večnamensko napravo, ki lahko tudi gladi pramene..
 2. Tip curling železa. Odločite se, kateri način curlinga je najboljši za vas. Če vam je bolj priročno držati napravo z eno roko, izberite klasično različico ali večnamensko napravo. Če želite hitrejše oblikovanje in ste pripravljeni, da svoje kodre držite z drugo roko, lahko kupite stožec za curling likalnik..
 3. Premer. Izberite curling likalnik, ki ustreza dolžini in debelini vaših las. Za tanke in kratke lase je primerna majhna naprava. Srednje premera priporočamo lepotičkom z dolgimi lasmi. Za lase srednje dolžine in gostote lahko izberete napravo z velikim grelnim elementom. Omogočil vam bo ustvarjanje tako voluminoznih kodrov kot svetlobnih valov..
 4. Dodatne možnosti. Bodite pozorni na prisotnost ionizacije, število načinov, zvočnih senzorjev, samodejni izklop in druge funkcije, če so pomembne za vas.

Kako uporabiti?

Ne glede na vrsto likalnika za curling, lahko na ta način samo stilirate popolnoma suhe lase. Če poskušate s stylerjem zviti ali poravnati mokre ali celo rahlo vlažne pramene, jih lahko resno poškodujete..

Pomembno je tudi vedeti, da morate, če niste zadovoljni z rezultatom stylinga, počakati, da se pramen popolnoma ohladi. Šele nato ga je mogoče ponovno obdelati.

Uporaba izdelkov termičnega oblikovanja za zaščito las pred izsušitvijo.

Algoritem za uporabo klasičnega likalnika za curling:

 • Vklopite gumbe, nastavite potrebno temperaturo in počakajte, da se naprava segreje (približno minuto).
 • Ločite majhen pramen, ga privijte z obračanjem naprave in "navijanjem" las okoli curlinga. Po signalu (če obstaja) napravo nežno obrnite v nasprotni smeri in "odvijte" kodre.
 • Ponovite enake korake za preostale lase..
 • Izklopite aparat in počakajte, da se popolnoma ohladi, preden ga shranite.

Algoritem za uporabo koničnega likalnika:

 • Pripravite termično preprogo in termične rokavice.
 • Vklopite napravo, nastavite želeno temperaturo.
 • Lase razdelite na ločene dele. Bolje je začeti curling z območij, ki se nahajajo v bližini obraza..
 • Vzemite en odsek od konca las. Nežno, a hitro jo ovijemo okoli stožca, ustavi se pri koreninah, vendar se ne dotika lasišča. Z roko v roki držite curl, ovito okoli naprave.
 • Počakajte 2-4 sekunde (ali dokler ne zaslišite piska).
 • Postopek ponovite s preostalimi lasmi..
 • Izklopite napravo, počakajte, da se ohladi.

Algoritem za uporabo samodejnega likalnika:

 • Vklopite napravo, izberite način. Izbira lahko temelji tako na stanju in vrsti las kot tudi na želenem učinku. Visoka temperatura in daljše obdobje oblikovanja kodrov zagotavljata hrustljave, odskočne kodre. Nežna toplota in hitro curling povzročajo lahke, naravne valove.
 • Izberite majhen pramen, ga zvijte v ohlapen sveženj in ga vstavite v napravo. Sam bo izvlečen odsek las potegnil vase in ga zavil v notranjost. Poskusite ohraniti pramene čim bolj ozke. Naprava ni namenjena za kodranje debelih pramenov. Če poskusite kodrati velik del las, se lahko v njem zataknejo. V takih primerih se naprava samodejno izklopi, pramen se odstrani, curling se mora začeti znova.
 • Držite curl znotraj naprave, dokler ne zaslišite piska. Nato odstranite nastali kodre in postopek ponovite s preostalimi lasmi..

Priročnost te vrste stylerja je tudi v tem, da se njegova zunanja površina sploh ne segreva. In četudi med curlingom napravo pritisnete na glavo ali jo postavite na kolena med obdelavo pramenov, je nevarnost opeklin popolnoma izključena..

Ocene

Večina strank je navdušena nad pripomočki Philips. Dekleta so zadovoljna z zanesljivostjo naprav in priročnostjo oblikovalcev. Posebej opažajo možnost nastavitve ogrevanja in časovnika za pripravljenost curl. Za mnoge je bila uporabna tudi funkcija samodejnega izklopa..

Toda najpomembnejši plus je odličen rezultat uporabe naprav. Curls so preprosto razkošni, kot po obisku salona. V tem primeru ustvarjena pričeska traja do 3 dni..

Prav tako je vredno opozoriti na ionizacijsko funkcijo. Zahvaljujoč njej struktura las ni uničena, pričeska ohrani živahnost, sijaj in svilnatost.

Med kupci so povpraševane vse vrste slojev. Tisti, ki cenijo hitrost stylinga, izberejo klasične ali koničaste možnosti, medtem ko tisti, ki ne želijo ročno navijati las, raje samodejni styler. Pregled curling likalnika Philips ter osnovna pravila za oblikovanje glej spodaj.