Kategorija Označevanje

Popolno ravne lase: kako izbrati ravnalo za lase

Kako takoj narediti lase svileno gladke? Seveda le z usmernikom. Povemo vam, kako izbrati sredstvo za ravnanje las in ponudimo oceno najboljših likalnikov za ravnanje.

Lasje zelo izpadajo - kaj storiti?

Vsako uro nam glava izgubi nekaj dlačic. Običajno je dovoljena vsakodnevna izguba do sto kosov. Lasje, ki so prenehali rasti, puščajo svoje mesto, da bi dali pot novim.

Aevit za lase: kakšna je uporaba vitamina, recepti za maske za lase in lasišče doma

Kozmetologi in zdravniki priporočajo uporabo kompleksnega izdelka za lase Aevit. Nanesite ga znotraj ali zunaj kot del mask.

10 let ravnanja s keratinom: kako so začeli izgledati lasje - izkušnja bralca

Cosmo bralka Irina se že deset let ukvarja s keratinskim ravnanjem (ja, tako dolgo!). Kako je deklica skrbela za njih, s katerimi težavami se je spopadala in zakaj se je odločila zavrniti in sprejeti svoje kodre - preberite v našem gradivu!

Po kemoterapiji lasje izpadajo: kaj storiti?

Onkologija sama po sebi je izjemno neprijetna stvar. Njeni glavni simptomi so bolečina, šibkost, splošna zastrupitev telesa. In ta bolezen, ko se razvija, vpliva na videz: oseba hitro izgublja težo, pod očmi se pojavijo globoki temni kolobarji in lasje se začnejo redčiti.

Zakaj nosečnice ne morejo odrezati las

Po začetku nosečnosti ženska nenehno skrbi za svojega bodočega otroka, zato vas vsak postopek prisili, da razmišljate o tem, kako varen je. Še posebej, ko gre za striženje las, saj že dolgo velja, da je to početje nezaželeno.

Raztrgane šiška: eleganten pridih, ki je vedno v trendu

Komaj ni ženske, ki ne bi rada izgledala modno in mlado. Toda kako posodobiti svojo sliko, ne da bi drastično spremenili svojo sliko kot celoto? Začnite z lasmi - poskusite raztrgane šiške.

Kako pravilno sušiti lase

Sodobna ekologija je že dolgo slaba. Neugodne okoljske razmere takoj vplivajo na naš videz in počutje. K temu dodajte še stres, neuravnoteženo prehrano in pogoste stylinge - ne preseneča, da se zdaj zelo malo lahko pohvali z bujnimi sijočimi lasmi.

11 načinov, kako narediti kodre brez curlinga ali likanja

Če želite narediti romantično pričesko s kodri, las ni treba poškodovati z visokimi temperaturami. Za izdelavo kodrov brez curling likalnika in likanja ne potrebujete velikih sredstev, dovolj je, da na nenavaden način uporabite improvizirane materiale..

Kako narediti pričesko Babette: 7 faz ustvarjanja slike

Kako je izgledala pričeska BabettePriljubljenost frizure je posledica veličastne Brigitte Bardot. Igralka se je pred občinstvom v filmu "Babette gre v vojno" pojavila z novim stylingom, ki je bil neprevidno zvit navzgor, ki se je močno razlikoval od splošno priznanih kodrov in kodrov.

Kako oblikovati moške lase, kot češite in dvignite srednje dolge in dolge

Lepe pričeske ne ljubijo samo ženske. Sodobni moški začenjajo vedno več časa namenjati svojemu videzu, pri tem pa stajlingi igrajo pomembno vlogo.

Eterična olja za rast

Stran, ki jo poskušate odpreti, ne obstaja ali je bila premaknjena. Če želite iskati tisto, kar iščete, uporabite menije ali iskalno polje.OznakeVse informacije na spletnem mestu so zgolj informativne narave, ne samozdravite, ne pozabite se posvetovati z zdravnikom.