Srečno v poslu in denarju - ugodni dnevi za striženje marca 2020

Po dolgi in mučni zimski sezoni je pomembno, da srečamo čudovito pomlad v celoti oboroženo. Mednarodni dan žensk "Na nos" prihajajo korporativne zabave, na katerih mora biti pošteni spol videti bleščeče, presenetiti z elegantnimi (ali ekstravagantnimi) oblekami in seveda neverjetnimi pričeskami. Koledar odbitkov marca 2020 vam bo povedal, katere dni je vredno in katere dni ni vredno izvajati slikovnih postopkov.

V prvi polovici marca ne bo toliko ugodnih dni, a če se v teh dneh prijavite z gospodarjem, lahko dobite ne samo neverjeten "lok", ampak se tudi napolnite s kozmično energijo, izboljšate zdravje in izboljšate odnose z ljubljenimi.

2. marec, ponedeljek, 8-9 lunarni dan, prva četrtina, Rastoča luna v Dvojčkih.

Pričeska bo pospešila rast las, če pa ne želite, da se kodri kodrijo, je bolje, da datum postopka odložite. Toda tisti, ki bi radi dobili kodre, bi morali danes narediti perm - to bo šlo z udarcem. Pa tudi frizura vam bo pomagala najti odgovore na vprašanja, ki vas že dolgo mučijo..

7. marec, sobota, 13-14 Lunarni dan pod okriljem Leva. Nočna zvezda raste. Absolutno bodo vsi postopki z lasmi uspešni, zlasti frizura, volumetrično oblikovanje, toniranje in barvanje, poudarjanje in beljenje. Pričeska bo pripomogla k boljšemu materialnemu počutju

12. marec, četrtek, 18-19 dni, Luna se v Tehtnici zmanjšuje. Postopek na ta dan vam bo pomagal odpraviti težave s koreninami las in tudi okrepiti samozavest..

Ti dnevi bodo najbolj ugodni za krajšanje las. V drugi polovici meseca koledar odbitkov marca 2020 priporoča odbitke:

18. marec, sreda, 23. in 24. lunarni dan, pod okriljem Kozoroga se nočna svetilnost zmanjšuje. Pričeska daje moč in sijaj lasem. Barvanje jih bo še lepše.

21. marca, sobota, Luna upada v znamenju Vodnarja, 26. in 27. lunarni dan. Dan je kot nalašč za zanimivo frizuro in nenavaden stajling. To bo povečalo priljubljenost med katero koli ekipo..

28..

30. marca, 6-7 lunarnega dne, ponedeljek, v Blizancih raste nočna zvezda. Fickle Dvojčki patronizirajo spremembe - ravnanje ali kodranje, toniranje. Če želite eksperimentirati, vam bo prinesel mir in zadovoljstvo.

Mesec se je iztekel in če niste mogli ugibati dobrega za frizuro, nam odprite naš koledar odbitkov aprila 2020. Pomagal vam bo pri najustreznejšem času pri naslednjem mesecu pri gospodarju.!

Lunarni koledar odbitkov in nege las za marec 2020

Naš lunarni koledar vam bo povedal, kdaj lahko eksperimentirate s svojo pričesko in spremenite barvo las ter kdaj morate preložiti kakršne koli postopke in svojim lasem dati počitek.

1. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Učinkovite negovalne maske.

2. marec - poskušajte s posebnimi skrbmi ravnati z lasmi. Danes se lahko zmedejo in zlomijo, slabo je ohraniti stajling. Bolje je, da ne eksperimentirate z novimi sredstvi: reakcija je lahko nepričakovana in neprijetna.

3. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje las. Lahko naredite voluminozno oblikovanje, lasje ohranjajo dobro obliko.

4. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje las. Vlažilne maske so učinkovite.

5. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje las. Vlažilne maske so učinkovite.

6. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje las. Vlažilne maske so učinkovite.

7. marec je ugoden dan za striženje in barvanje las. Perm lahko uporabite, če so vaš cilj hladni kodri, ne pa sproščeni kodri.

8. marec je ugoden dan za odbitke in barvanje las. Perm lahko uporabite, če so vaš cilj hladni kodri, ne pa sproščeni kodri.

9. marec - za lase je treba skrbno ravnati. Kakršna koli manipulacija z njimi je nezaželena..

10. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

11. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

12. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

13. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

14. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

15. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

16. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las. Za lase je treba skrbno ravnati. Danes jih je zelo enostavno poškodovati.

17. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

18. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

19. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

20. marec je neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

21. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

22. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

23. marec - neugoden dan za odbitke, perme in barvanje las.

24. marec - lase je danes zelo enostavno poškodovati; se zapletejo in zlomijo bolj kot običajno. Bolje se je vzdržati kakršnih koli manipulacij, ne delati zapletenih pričesk. Lase počivajte.

25. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Lasje se dobro odzivajo na negovalne postopke, tako v salonu kot doma. Učinkovite maske so učinkovite.

26. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Lasje se dobro odzivajo na negovalne postopke, tako v salonu kot doma. Učinkovite maske so učinkovite.

27. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Lahko naredite negovalne maske, dajejo opazen učinek.

28. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Lahko naredite negovalne maske, dajejo opazen učinek.

29. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Izvajate lahko laminiranje in druge postopke, namenjene krepitvi las in izboljšanju njegovega videza.

30. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Izvajate lahko laminiranje in druge postopke, namenjene krepitvi las in izboljšanju njegovega videza.

31. marec je ugoden dan za odbitke, perme in barvanje. Izvajate lahko laminiranje in druge postopke, namenjene krepitvi las in izboljšanju njegovega videza.

Bi radi vedeli, kaj vas čaka marca? Naročite osebni horoskop in dobite odgovore na vsa vaša vprašanja.

Lunarni koledar za odbitke za marec 2020

Lunarni koledar odbitkov za marec 2020 vsebuje podatke o spremembi lunarnih dni, faz lune, lege lune v znakih zodiaka po dnevih v mesecu in njihovem vplivu na nego las. Ponuja seznam ugodnih in neugodnih dni za odbitke in druge manipulacije z lasmi. Pove vam, kdaj dobiti frizuro, barvati ali kodrati, spremeniti pričesko. Pomaga vam načrtovati potovanje v kozmetični salon ali frizer.

Z izbiro najprimernejšega dne za eksperimentiranje z lasmi boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili nabito živahnost in pozitivnost.

PonWSreThPetSatSonce
2425262728291
234pet678
devetdesetenajst1213štirinajst15
šestnajst1718devetnajst202122
23242526272829
trideset311234pet
 • Najbolj ugoden dan
 • Ugoden dan
 • Slab dan

Lunarni koledar odbitkov za marec 2020 po dnevu

Najbolj ugodni dnevi marca 2020

Ugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, luna, faza zodiaka in dan v tednu napolnjeni z največjo aktivnostjo. Ti dnevi so primerni za odbitke, barvanje, poskuse z lasmi, lasne wellness tretmaje.

Če boste izbrali dober dan za eksperimentiranje z lasmi, boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili spodbudo živahnosti in pozitivnosti.

Slabi dnevi marca 2020

Neugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, faza lune, zodiakalni znak in dan v tednu napolnjeni z minimalno aktivnostjo. Ob takih dneh ni priporočljivo obiskati frizerja in eksperimentirati z lasmi..

V luninem koledarju odbitkov za marec 2020 se upoštevajo naslednji parametri vpliva Lune na rast in stanje las:

 • Lunarni dan
 • Luna v znaku zodiaka
 • Faze lune
 • Dan v tednu
 • Lunarni in Sončni mrki

Iz luninega koledarja odbitkov za marec 2020 lahko razberete:

 1. Ugodni in neugodni dnevi za striženje in barvanje las.
 2. Najboljši čas za striženje s kardinalnimi, ne kardinalnimi in izrednimi spremembami, ugodni dnevi za podobo s šiška.
 3. Dober čas za barvanje las v točno določeno barvo: svetlo, temno ali barvno. In najboljša vrsta slik na določen dan: trdna barva, poudarjanje, balayage, ombre.
 4. Najboljši dnevi za postopke obnove las doma (maske, olja, balzam) ali v salonu (ozon terapija, keratinski kompleksi, nanoplastika, biorevitalizacija).
 5. Katere manipulacije z lasmi se lahko izvajajo na določen dan: laminiranje, botoks, perm (kemo bio), ravnanje s keratinom, nanoplastika.
 6. Katera orodja in naprave se lahko uporabljate in jih ne morete uporabljati na določen dan (balzam, maske, olja, sušilec za lase, likalnik za curling, likalnik).
 7. Kako najbolje sušiti lase: vroč, suh zrak. Ali pa je bolje narediti brez sušilca ​​za lase.
 8. Priporočila o umivanju las: enkrat ali dvakrat s hladno ali vročo vodo, s klimatsko napravo ali brez nje.
 9. Pričeska za dan: potegnjeni lasje (bun, pleten, konjski rep) ali ohlapni lasje (voluminozno oblikovanje, vsakodnevno oblikovanje ali naravni položaj las). Ugodni dnevi za uporabo likalnika ali curlinga za oblikovanje vaše pričeske.
 10. Kateri tip glavnika je najprimernejši za česanje las (plosko, odpihnjeno ali masažno) in iz katerega materiala je treba narediti glavnik (naravni ali kateri koli).

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las za marec 2020 je nepogrešljiv pomočnik vsakega dekleta in ženske.

Koledar odbitkov za marec 2020

Naš koledar lunarnih odbitkov za marec 2020 vam bo omogočil, da najdete ugodne dneve za odbitke marca 2020 brez poznavanja astrologije in kakršnih koli izračunov. Tudi če ne verjamete, da ima luskarska frizura resnično vpliv, zakaj bi jo šli preveriti? Podatkom na tej strani lahko popolnoma zaupate, ker so zelo natančni. Nenehno si prizadevamo za izboljšanje našega koledarja luninih odbitkov za marec 2020. Bodite prepričani, da odrežite lase v ugodnih dneh za odbitke in sreča in nepričakovan uspeh bo prišel v vaše življenje! Pričeska po lunarnem koledarju za pohodne dni marca 2020.

1. mar 2020 9:45 - 8 lunarnega dne

Luna v Biku od 28. februarja 2020 10:48 do 1. mar 2020 22:52

8 lunarnih dni je zelo dobro za odbitke. V vaše življenje bo pritegnila svetle in nepozabne trenutke sreče. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

2. mar 2020 10:06 - 9 lunarnega dne

Luna v Dvojčkih od 1. mar 2020 22:52 do 4. mar 2020 7:32

Pričeska na 9. lunarni dan ni naklonjena, saj lahko v vaše življenje pritegne dvoumnost in zmede situacije. Danes je najbolje očistiti z blagimi naravnimi sestavinami. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

3. mar 2020 10:35 - 10 lunarnega dne

Luna v Dvojčkih od 1. mar 2020 22:52 do 4. mar 2020 7:32

Deseti lunarni dan je ugoden za striženje in barvanje las. Vaša moč, sreča in zaupanje se bodo večkrat povečale. (dbangthangche). Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

4. mar 2020 11:14 - 11 lunarnega dne

Luna v Raku od 4. marca 2020 7:32 do 6. mar 2020 12:48

11 lunarnih dni je ravno kot nalašč za frizuro. V kombinaciji z Luno v Levu je to le "bomba". Takšna frizura bo vaše dojemanje bolj subtilno in zavedno, vaš um pa pronicljiv. Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

5. mar 2020 12:08 - 12 lunarnega dne

Luna v Raku od 4. marca 2020 7:32 do 6. mar 2020 12:48

12 lunarnih dni je popolnoma neprimerno za frizuro zaradi nevarnosti, da v svoje življenje privabite neželene dogodke. (srog la ngon). Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

6. mar 2020 13:18 - 13 lunarnega dne

Luna v Levu od 6. mar 2020 12:48 do 8. mar 2020 14:06

13. lunarni dan je kot nalašč za frizuro - postali boste privlačnejša oseba in boste pritegnili srečo kot magnet. (bzang bskyed) Luna v Levu - ugodna frizura. Eden najboljših zodiakov za strikzhi. Pričeska vam bo spremenila življenje na bolje.

7. mar 2020 14:42 - 14 lunarnega dne

Luna v Levu od 6. mar 2020 12:48 do 8. mar 2020 14:06

14 lunarnih dni je čudovit dan za striženje. Postali boste uspešnejša oseba, rezultati ne bodo dolgo prihajali. Pritegnili boste premoženje, materialno počutje. (en spyod `phel) Luna v Levu - ugodna frizura. Eden najboljših zodiakov za strikzhi. Pričeska vam bo spremenila življenje na bolje.

8. mar 2020 16:13 - 15 lunarnih dni

Luna v Devici od 8. marca 2020 14:06 do 10. mar 2020 13:08

15. lunarni dan je bolje, da ne pride do frizure - lahko pride do težav s pritiskom, lahko se pojavi akutni občutek nerazumljivega strahu. Luna v Devici - ugodna frizura. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Vaši lasje bodo bujni, močni in čarobno privlačni..

9. mar 2020 17:46 - 16 lunarnega dne

Luna v Devici od 8. marca 2020 14:06 do 10. mar 2020 13:08

16. lunarni dan je popolnoma neprimeren za frizuro, saj lahko v tem času v svoje življenje privabite nesreče in slabovoljce. Luna v Devici - ugodna frizura. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Vaši lasje bodo bujni, močni in čarobno privlačni..

10. mar 2020 19:20 - 17 lunarnega dne

Luna v Tehtnici od 10. mar 2020 13:08 do 12. mar 2020 12:44

17 lunarnih dni je neugodno za odbitke - pritegnili boste bolezni in neprijetne situacije, povezane z zunanjimi motnjami. (ha rtsi sngo gdan gnod). Luna v Tehtnici - ugodna frizura. Stanje las se ne bo spremenilo. Zaščitna pričeska zagotovljena. Pričeska bo dodala lahkotnost in napetost.

11. mar 2020 20:53 - 18 lunarnega dne

Luna v Tehtnici od 10. mar 2020 13:08 do 12. mar 2020 12:44

18. lunarni dan je slab za frizuro, saj obstaja velika verjetnost, da bi pritegnili situacije, povezane s krajo premoženja ali škodo na njej. Luna v Tehtnici - ugodna frizura. Stanje las se ne bo spremenilo. Zaščitna pričeska zagotovljena. Pričeska bo dodala lahkotnost in napetost.

12. mar 2020 22:24 - 19 lunarnega dne

Luna v Škorpijonu od 12. mar 2020 12:44 do 14. mar 2020 14:36

19 lunarni dan je ugoden za striženje (tshe ring), če pa drugi vidik (luna v znaku zodiaka) izključi frizuro, ne strižite frizure. Luna v Škorpijonu - frizura je neugodna. Lahko tvegate, če nimate česa izgubiti - obstaja tveganje, da spremenite življenje na bolje in ga poslabšate..

13. mar 2020 23:54 - 20 lunarnih dni

Luna v Škorpijonu od 12. mar 2020 12:44 do 14. mar 2020 14:36

20. lunarni dan ni primeren za striženje - v materialni in duhovni svet lahko pritegnete revščino. Na Tibetanskem: dbultog Luna v Škorpijonu - neugodna frizura. Lahko tvegate, če nimate česa izgubiti - obstaja tveganje, da spremenite življenje na bolje in ga poslabšate..

15. mar 2020 1:20 - 21 lunarnega dne

Luna v Strelcu od 14. marca 2020 14:36 ​​do 16. mar 2020 19:52

21 lunarnih dni je idealno za striženje - postali boste lepši in privlačnejši (gzugs bzang) Luna v Strelcu - frizura je ugodna. Pričeska je čarobno dobra, vendar morda ne zelo dobra za vaše lase. Vendar pa življenje spremeni na bolje, prinaša bogastvo in srečo..

16. mar 2020 2:40 - 22 lunarnega dne

Luna v Strelcu od 14. marca 2020 14:36 ​​do 16. mar 2020 19:52

22. lunarni dan je dober za odbitke - lahko dobite, kar želite in dobite toliko denarja, ki ga potrebujete. Luna v Strelcu - frizura je ugodna. Pričeska je čarobno dobra, vendar morda ne zelo dobra za vaše lase. Vendar pa življenje spremeni na bolje, prinaša bogastvo in srečo..

17. mar 2020 3:47 - 23 lunarnega dne

Luna v Kozorogu od 16. marca 2020 19:52 do 19. mar 2020 4:32

23 lunarnih dni je dobro za frizuro - vaš obraz bo postal lepši in izraznejši. Danes se izogibajte striganju las, če to predlagajo drugi vidiki. Luna v Jarcu - frizura je ugodna. Eno najbolj ugodnih mesečevih obdobij za odbitke. Lasje se razcepijo manj in ratsut hitreje.

18. marec 2020 4:42 - 24 lunarnega dne

Luna v Kozorogu od 16. marca 2020 19:52 do 19. mar 2020 4:32

Pričeska 24. lunarnega dne bo v vaše življenje vnesla bolezen in bedo (nad`ong). Luna v Jarcu - frizura je ugodna. Eno najbolj ugodnih mesečevih obdobij za odbitke. Lasje se razcepijo manj in ratsut hitreje.

19. mar 2020 5:22 - 25 lunarnega dne

Luna v Vodnarju od 19. marca 2020 4:32 do 21. mar 2020 16:02

24. lunarni dan je za frizuro neugoden - izgubite lahko videnje najpomembnejšega, ne vidite priložnosti, ki prihajajo in odhajajo. (mig tshag ong) Luna v Vodnarju - frizura je ugodna. Pravi čas je, da eksperimentirate s svojo frizuro in svojim življenjem. Če vam vse ustreza, je bolje izbrati drug dan..

20. mar 2020 5:52 - 26 lunarnega dne

Luna v Vodnarju od 19. marca 2020 4:32 do 21. mar 2020 16:02

26. lunarni dan je čudovit dan za striženje. Prinesla vam bo srečo in usoda vas bo ugodno obravnavala. Luna v Vodnarju - frizura je ugodna. Pravi čas je, da eksperimentirate s svojo frizuro in svojim življenjem. Če vam vse ustreza, je bolje izbrati drug dan..

21. mar 2020 6:14 - 27 lunarnega dne

Luna v Vodnarju od 19. marca 2020 4:32 do 21. mar 2020 16:02

27. lunarni dan za striženje je zelo dober - vaše življenje bo napolnjeno s prijetnimi dogodki in vaše dobro razpoloženje vas dolgo ne bo pustilo. (dga` ba byung). Luna v Vodnarju - frizura je ugodna. Pravi čas je, da eksperimentirate s svojo frizuro in svojim življenjem. Če vam vse ustreza, je bolje izbrati drug dan..

22. mar 2020 6:32 - 28 lunarnega dne

Luna v Ribah od 21. marca 2020 16:02 do 24. mar 2020 4:06

Popoln dan za frizuro - pritegnili boste prijazne ljudi kot magnet, vaš videz pa se bo izboljšal. (gzugs mdzes) Luna v Ribah - frizura je neugodna. Prhljaj se lahko pojavi in ​​lasje lahko postanejo krhki in suhi.

23. mar 2020 6:46 - 29 lunarnega dne

Luna v Ribah od 21. marca 2020 16:02 do 24. mar 2020 4:06

Pričeska na 29. lunarni dan močno odvrača - lahko se zmedete in si naberete veliko težav. (bla `khyams) Luna v Ribah - frizura je neugodna. Prhljaj se lahko pojavi in ​​lasje lahko postanejo krhki in suhi.

24. mar 2020 6:59 - 30 lunarnega dne

Luna v Ovnu od 24. mar 2020 4:06 do 26. mar 2020 16:44

30. lunarni dan je bolje, da frizure nimate - frizuro prenesite na drug dan, še posebej, ker je 30. lunarni dan zelo kratek. Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

24. mar 2020 12:28 - 1 lunarni dan

Luna v Ovnu od 24. mar 2020 4:06 do 26. mar 2020 16:44

1 lunarni dan je popolnoma neprimeren za striženje. Tibetanski modreci pravijo, da frizura na ta dan skrajša življenje. Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

25. marec 2020 7:10 - 2 lunarni dan

Luna v Ovnu od 24. mar 2020 4:06 do 26. mar 2020 16:44

Pričeska na drugi lunarni dan lahko v vaše življenje privabi neprijetne dogodke in konflikte. Na ta dan se izogibajte odbitkom. Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

26. mar 2020 7:22 - 3 lunarni dan

Luna v Ovnu od 24. mar 2020 4:06 do 26. mar 2020 16:44

Pričeska na tretji lunarni dan je kontraindicirana - lahko v življenje vnesete bolezen zaradi neravnovesja energij. Tudi takšna frizura vas lahko pripelje do noro zapravljanja denarja. Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

27. mar 2020 7:35 - 4 lunarni dan

Luna v Biku od 26. mar 2020 16:44 do 29. mar 2020 4:48

Pričeska na četrti lunarni dan ni priporočljiva, saj lahko v vaše življenje vnese različne strahove, zlasti zaradi izgube nečesa ali nekoga. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

28. mar 2020 7:50 - 5 lunarnih dni

Luna v Biku od 26. mar 2020 16:44 do 29. mar 2020 4:48

Pričeska 5. lunarnega dne vam bo prinesla srečo in bogastvo. Zelo dober dan je, da korenito spremenite svoj videz. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

29. mar 2020 8:09 - 6 lunarnih dni

Luna v Dvojčkih od 29. mar 2020 4:48 do 31. mar 2020 15:10

Peti lunarni dan ni primeren za frizuro - lahko v življenje vnesete bolezen ali se samo depresirate, kar bo vplivalo tudi na vaš videz. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

30. mar 2020 8:34 - 7 lunarnega dne

Luna v Dvojčkih od 29. mar 2020 4:48 do 31. mar 2020 15:10

Sedmi lunarni dan ni primeren za striženje - z današnjim izvajanjem tega postopka lahko v svoje življenje privabite sovražnike in slabovoljce. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

31. mar 2020 9:08 - 8 lunarnega dne

Luna v Dvojčkih od 29. mar 2020 4:48 do 31. mar 2020 15:10

8 lunarnih dni je zelo dobro za odbitke. V vaše življenje bo pritegnila svetle in nepozabne trenutke sreče. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

Zahvaljujemo se vam, da ste brskali po našem koledarju odbitkov Moon March. Upamo, da bi zlahka našli lunarne dni, ki so ugodni za odbitke. Odgovorno sprejemamo poslovanje in razumemo, da je stanje ljudi, ki uporabljajo to spletno mesto, odvisno od točnosti podatkov. Pričeska po lunarnem koledarju za marljive dni marca 2020 - ugotovite, ali je frizura danes ugodna? Zato je naš koledar odbitkov marca 2020 eden najbolj natančnih in podrobnih koledarjev na celotnem internetu. Šišanje las po luninem koledarju za marec 2020 - ugodni dnevi za odbitke najdete na tej strani. Verjamemo v karmo in spletno stran izdelujemo z ljubeznijo. Želimo vam prijetno frizuro in srečno življenje.!

Koledar odbitkov marec 2020: dobri dnevi za spremembo slike

Mnogi ljudje so opazili, da včasih po novi frizuri ali barvanju lasje postanejo dolgočasni in brez življenja, rast pa se močno upočasni. Kako se temu lahko izognete? Predstavljamo vam koledar odbitkov glede na faze lune: ugodni dnevi za odbitke, barvanje kodrov ali radikalna sprememba slike. Berite in bodite nepremagljivi.

Koledar odbitkov: vpliv lune na rast in stanje las

Zdravi lasje so ponos vsakega dekleta, ne glede na starost, telesno zgradbo in narodnost. Lepi in negovani kodri zbujajo občudovanje in ujamejo oči drugih. Tudi če ženska ni imela časa za ličenje, bo še vedno videti osupljivo z glavo debelih, negovanih sijočih las..

Da so lasje zdravi in ​​lepi, je potrebna stalna nega. Občasno jih je treba obrezati, da obrezujete razdeljene konce ali spremenite videz z novo frizuro..

Ste opazili, da včasih po obisku frizerja lasje izgubijo svojo prejšnjo moč in sijaj, postanejo tanki, slabo rastejo? Nekateri trdijo, da je vse v "težki" roki mojstra. Mogoče. Pomemben pa je tudi lunarni dan, ko kodre obrezujemo ali barvamo. Obstaja celo poseben koledar odbitkov, ki upošteva faze lune. Kako učinkovit je? Ugotovimo.

Vsi poznamo dejstvo, da Luna nadzoruje izliv in pretok zemlje. Ker je vse življenje na planetu tako ali drugače sestavljeno iz vode, je logično domnevati, da pod vplivom faz lune pride do izmenjave vode v živih organizmih, vključno s človeškim telesom. Poleg tega lahko gravitacijsko polje Lune prizadene človeka, na primer njegovo:

 • presnovni procesi;
 • splošno dobro počutje;
 • duševno stanje in spanec;
 • razpoloženje in telesna aktivnost.

Kako faze lune vplivajo na lase? Najprej, na kateri lunarni dan je bila narejena frizura, je odvisno, ali bodo lasje hitro rasli ali se bo njegova rast znatno upočasnila. Toda ob določenih dneh bi morali popolnoma zavrniti obisk frizerja: obstaja nevarnost povečanega izpadanja las ali težav z kodri (na primer pojav prhljaja, izguba sijaja in vitalnosti).

Kdaj je torej najboljši čas za striženje las? Odgovor nakazuje sam: če boste v fazi rasti zemeljskega satelita odrezali konce, bodo lasje postali bolj zdravi, obvladljivi in ​​njihova rast se bo bistveno pospešila.

Za to obstaja znanstvena podlaga. Ker Luna lahko vpliva na tekočino v človeškem telesu, v fazi rasti opazimo pretok krvi v lasne mešičke. V skladu s tem se pospeši rast las, kodri pa postanejo gostejši in svetlejši..

Koledar odbitkov: najuspešnejši dnevi na Luni

Obstaja poseben lunarni koledar za odbitke in barvanje las. Ko ga sestavljate, je nujno treba posvetiti pozornost, v kateri fazi je Zemljin satelit, saj, kot veste, rastoča Luna spodbuja rast las. Tako smo za vas pripravili lunarni koledar odbitkov, barvanja in nege las:

 • Vsakodnevna frizura. Ali želite, da vaši lasje hitro rastejo in so videti zdravi, vendar ne želite zmanjšati dolžine? Koledar odbitkov za marec 2020 priporoča, da se v tem primeru obrnete na mojstra s prošnjo za obrezovanje in rahlo rezanje ločenih koncev. Če potrebujete redno striženje, so ugodni dnevi 8. marec, dnevi od 10. do 16., pa tudi 30. in 31. marec.
 • Korenita sprememba slike s frizuro. Utrujeni od monotonije in želite spremeniti svoj videz? Nato se obrnite na mojstra, ki vam bo pomagal izbrati frizuro, ki ustreza vaši obliki obraza in celotnemu slogu. Zdaj so najbolj priljubljeni asimetrični odbitki bob, pixie ali mlakarice..

In vsekakor bodite pozorni na koledar odbitkov za marec - 7, 8, 16-20, pa tudi 22., 26. in 29. marec veljajo za najugodnejše dni za spremembo slike in preobrazbo. Bodite prepričani: v teh dneh roka mojstra ne bo trepetala in dobili boste čudovito pričesko.

 • Spremenite barvo kodrov z barvanjem ali toniranjem. Želite svojemu videzu dodati svežino? Potem bi morali razmišljati o barvanju kodrov. Najbolje je, da to storite v obdobju od 9. do 15. marca, pa tudi 27. ali 30. prvega spomladanskega meseca. In 21. se lahko odločite za kreativno in nenavadno barvanje.
 • Izboljšanje las. Če so vaši lasje videti dolgočasni, potem morate razmišljati o celoviti obnovi las. Najbolj ugoden čas za salonske ali domače postopke so dnevi od 18. do 28., pa tudi 31. marec.

Poleg lunarnih faz znanost o astrologiji opaža tudi velik vpliv na počutje in zdravje osebe lokacije Lune v določenem zodiakalnem znamenju. Ta dejavnik je treba upoštevati pri izbiri najugodnejših dni za striženje las:

 • Ali želite, da se vaši lasje zgostijo, kodri pa pospešijo njihovo rast? Potem jih je najbolje obrezati, ko je Luna v ozvezdju Bika, Riba, Kozoroga ali Raka. Večja moč se bo pojavila v laseh, če boste šli k frizerju na frizuro v dneh, ko se luna nahaja v zodiakalnem krogu Leva.
 • Za tiste, ki želijo upočasniti rast las (na primer po epilaciji ali britju), se obrnite na mojstra, ko je luna v ozvezdjih Ovna, Dvojčka, Strelca, Tehtnice ali Vodnarja.

Koledar odbitkov za luno seveda pogosto pomaga, da lasje postanejo lepši in bolj zdravi, vendar ne pozabite tudi na osnovne izdelke za nego las..

Koledar odbitkov za luno za marec 2020

V marcu 2020 so tudi dnevi, ki niso najboljši dnevi za striženje, barvanje ali kodranje las:

 • 2., 3., 5., pa tudi 9. in 10. prvega spomladanskega meseca ni priporočljivo korenito spreminjati dolžine las ali barvati las v ekstremnih barvah. Te dni je bolje, da se omejite na rezanje koncev, barvanje kodrov v naravnih odtenkih.
 • 21., 23., 24. in 25. mesta vsaka frizura morda ne bo zelo uspešna. Da se izognete solzam in razočaranju, poskusite v teh dneh ne izvajati nobenih manipulacij z lasmi. Omejite se na styling ali rahlo toniranje kodrov.
 • 14. in 16. marec se v koledarju lunarnih odbitkov šteje za nevtralne. Te dni lahko greste k frizerju, vendar ne pričakujte neverjetnega rezultata, najverjetneje se bo vaša pričeska malo spremenila..

Če opazite, da so vaši lasje oslabljeni, izgubili nekdanji sijaj in lepoto, poskusite spremeniti svojo prehrano in življenjski slog ter izboljšati skrb za kodre. Ne bo odveč upoštevati nasvete astrologov in odrezati lase v skladu z luninim koledarjem. Pričeska ob ugodnem dnevu bo vašim lasem verjetno dodala zdravje in sijaj..

Lunarni koledar za odbitke za marec 2020 - ugodni dnevi za lase

1. decembra 2019 ob 14:56

Podroben koledar odbitkov za marec 2020 temelji na algoritmu luninega koledarja ob upoštevanju posebnosti vpliva lune na rast las. Lunarni dnevi so razdeljeni na ugodne in neugodne za nego las. Lunarni koledar za odbitke za marec 2020 vam bo omogočil, da izberete pravi čas za obisk kozmetičnega salona. Čas, naveden v luninem koledarju, je moskovski čas (+3 GMT). Razmislite o svojem časovnem pasu, če živite na drugem območju.

Lunarni koledar za odbitke za marec 2020

Lunarni koledar: rastoča luna

Lunarni koledar: polna luna

Lunarni koledar: padajoča luna

Lunarni koledar: mlada luna

Lunarni koledar: rastoča luna

Ugodni dnevi koledarja za odbitke in barvanje las marca 2020

Koledar lunarnih pričesk za marec 2020 je najboljši za načrtovanje obiska frizerja, saj vsi vemo, da naraščajoča in rastoča luna vpliva na rast naših las.

Marca 2020 nova luna pade 24., polna luna pa na 9., tako da bodo lasje v drugi dekadi meseca najmočneje rasli. Pričeska je lahko predvidena za 1, 10, 11, 18, 26, 28, 31. Konec lunarnega meseca se lasje upočasnijo, to upoštevajte, če nameravate narediti geometrijsko frizuro - takšni datumi so najbolj primerni za njeno ustvarjanje.

Za barvanje las so dobri dnevi 1., 18., 28. marec. Izberite te dni voseče lune, če želite, da barvilo na laseh traja dlje. Če želite pridobiti učinek prelivajoče se barve las, je najbolje uporabiti barvo vašega naravnega odtenka, to bo le še bolj poudarilo vašo individualnost.

Kodranje las bo vedno ostalo v modi. Podaljške las lahko celo zavirate, če so naravne. Curling pomaga poudariti vaše posamezne lastnosti in videti mlajši. Perma bo ugodna 10. in 18. marca.

Neugodni dnevi koledarja za odbitke in barvanje las marca 2020

Če govorimo o dneh, ko ne bi smeli obiskati frizerja, potem ti vključujejo datume polne in nove lune - 9. in 24. marec. Četrtinski sklepi - 2. in 16. marca - prav tako niso primerni za obisk kozmetičnega salona. Najbolje je narediti negovalne maske za lase in čas posvetiti samooskrbi z ljudskimi zdravili..

Nega las vam vzame veliko časa in truda, pa tudi skrbno načrtovanje svojih dni pri frizerju. Bodite dosledni in zagotovo vam bo pomagal koledar luninih odbitkov za marec 2020.

Lunarni koledar odbitkov za marec 2020

Koledar lunarnih odbitkov za marec 2020 omogoča izbrati najboljši čas za striženje ali nego las med luninim mesecem. Priporočila koledarja bodo vašim kodrom omogočila, da pridobijo moč in zdrav sijaj, vi pa brez napora preoblikujete svoj videz.

Ko si sestavite urnik odhoda k frizerju v skladu s priporočili lunarnih dni za en mesec, lahko spremenite ne samo videz, ampak tudi potek svojega življenja. Navsezadnje so informacije o manipuliranju z lasmi v določenih mesečevih dneh v mesecu lahko zelo ključ do dobrega počutja, sreče v poslu in brezskrbnosti..

Luna v Dvojčkih

Pričeska v obdobju 7 lunarnih dni ni priporočljiva, saj lahko telo močno oslabi. Lasje po njem bodo videti utrujene in rahle. Toda hkrati se bo vaša intuicija močno povečala. Barvanje v naravnih tonih bo uspešno, povečalo bo privlačnost in seksualnost. Pričeska na ta dan je najbolje izbrati mirno s kodrastimi kodri, to bo povečalo obrambo telesa.

Luna v Dvojčkih

Dan je primeren za obisk frizerja - frizura bo uspešna in bo izboljšala zdravje las, dodala pa bo tudi dolgo življenjsko dobo. Barvanje ni zaželeno, ne bo trajalo dolgo in lahko privede do nerazumevanja in konfliktov z ljubljenimi. Eksperimenti s pričesko bodo prišli prav - lahko kodre zvite ali naredite ločitev. Pričeske in pričeske, narejene 8. lunarnega dne, bodo povečale vašo avtoriteto v očeh ljudi okoli vas.

Luna v Dvojčkih

Dan ni primeren za reševanje nobenega posla. Odbitki v tem lunarnem obdobju so tudi zelo nezaželeni. Pričeske ne bodo škodile, vendar tudi na uspešen rezultat ne smete upati. Ni dober dan za lepotne posege, kot so barvila ali perme. Po obisku frizerja na satanski dan obstaja velika možnost bolezni.

Kateri dnevi so najbolj ugodni za striženje las marca 2020?

Pomlad je čas obnove. In kljub dejstvu, da je leto 2020 prestopno, ne prinašajo dramatičnih sprememb, je marec najboljši čas za posodobitev pričeske, barvanje lasnih korenin ali samo odrezovanje ločenih koncev, ne samo v smislu astrologije, ampak tudi psihologije..

Preden pa se prijavite za mojstra ali sami vzamete škarje in barvate, preverite z našim koledarjem za odbitke za marec 2020.

Koledar odbitkov za marec 2020: najbolj ugodni dnevi

 • 4. in 5. marec. Rastoča luna v znamenju Raka. Po koledarju odbitkov za marec 2020 je ta dan idealen za striženje las, nikakor pa ni primeren za barvanje, dolgoročno in kratkotrajno oblikovanje, pa tudi za profesionalno nego. Rak je trmast tovariš in preprosto ne bo pustil narediti ničesar smiselnega s svojimi lasmi..
 • 7. marec. Rastoča luna v znamenju Leva. Eden od treh najugodnejših dni striženja las v marcu. Primerno tudi za tvegane postopke, kot so perma, beljenje ali kompleksno barvanje. Tvoji lasje bodo danes sprejeli vse.
 • 9. marec. Polna Luna v Devici. Polna luna je odličen čas za odbitke in oblikovanje, Devica pa favorizira vse vrste wellness tretmajev za lase. Učinek tako profesionalne nege kot domače maske na ta dan se bo povečal trikrat.
 • 18. marec. Rasta luna v znamenju Kozoroga. Danes frizura ne bo pospešila rasti las, ampak bo ugodno vplivala na njihovo kakovost in vas do konca meseca napolnila z energijo in energijo za nove dosežke.
 • 21. marec. Manjkajoča Luna v Vodnarju. Ta dan vas bo izzval na impulzivno delovanje, kar lahko vpliva na potovanje k frizerju. Pričeska danes vam bo pomagala sprostiti nabrano energijo, vendar bodite previdni z željo po koreniti spremembi slike..
 • 25. in 26. marec. Rastoča luna v znamenju Ovna. Te dni bo nova frizura pomagala rešiti finančne težave. Toda z barvanjem in dolgoročnim stylingom je bolje odložiti.
 • 28. marec. Eden najboljših dni v koledarju z odbitki marca 2020. Danes lahko eksperimentirate z dolžino, barvo in obliko. In naredite tudi postopke, ki jih še niste seznanili.
 • 30. marec. Rastoča luna v znamenju Dvojčkov. Dvojčki ljubijo lahke, zračne in kodraste pričeske. Če to načrtujete, potem je čas. Toda za grafične odbitke ta dan skoraj ni primeren..

Koledar odbitkov za marec 2020: najhujši dnevi

 • 13. marec. Padajoča luna v znamenju Škorpijona. 19. lunarni dan v kombinaciji s Škorpijonom daje izjemno nestabilno stanje. Danes obstaja veliko tveganje, da v trenutku vročino naredite nekaj, enako velja za pričeske. Najverjetneje boste jutri obžalovali, kaj ste storili.
 • 20. marec. Manjkajoča Luna v Vodnarju. Lasje bodo danes nevsiljivi in ​​brez življenja. In barvila jih lahko poškodujejo, tako da bo trajalo zelo dolgo, da si opomore..
 • 22. marec. Padajoča Luna v Ribah. Danes bo lasišče preveč občutljivo in dovzetno, da bi karkoli naredili z lasmi. Pričeska lahko privede do dejstva, da se lasje začnejo cepiti in sušiti..

Koledar odbitkov za marec 2020: nevtralni dnevi

Končno, marca 2020, so dnevi, ko rezanje ne bo poškodovalo vaših las, vendar ne bo izboljšalo njegovega stanja: 1, 2, 3, 6, 8, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 23, 24, 27, 29, 31.

Gotovinske odbitki marca 2020


Luna močno vpliva na človekovo aktivnost in celo usodo. Prav sprememba lunarnih faz nas lahko naredi bolj vesele, bolj proaktivne ali bolj apatične in depresivne. Zemeljski satelit lahko nadzoruje naše razpoloženje in počutje. Zato je izredno koristna uporaba luninega koledarja, ki vam bo povedal, katere manipulacije bodo ugodne in katere ne..

V zvezi s tem je zelo pomembno vedeti, kdaj se dogovoriti za sestanek s frizerjem. Izkazalo se je, da obstajajo dnevi striženja denarja in ne denarja. Da, manipulacija z lasmi vam lahko prinese denarni tok in prinese dostojen dobiček. Če se zmotite, tvegate, da boste ustvarili luknjo v proračunu in stopili na črno črto revščine. Zato morate vedeti, kdaj denarne odbitke izpadajo marca in kako jih uporabiti..

Ugoden dan striženja denarja za marec 2020

datum.Lunski dan.Luna v znaku zodiakaLuna faza.Ugodni in neugodni dnevi
1. marec 2020, nedLuna v BikuVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
2. marec 2020Luna v DvojčkihPrva četrtinaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
3. marec 2020Luna v DvojčkihVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
4. marec 2020, sreLuna v RakuVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
5. marec 2020Luna v RakuVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
6. marec 2020Luna v RakuVosek polmesecNeprijeten dan za striženje in barvanje las
7. marec 2020, sobotaLuna v LevuNeprijeten dan za striženje in barvanje las
8. marec 2020, nedLuna v LevuVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
9. marec 2020Luna v DeviciPolna lunaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
10. marec 2020Luna v DeviciPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las

datum.Lunski dan.Luna v znaku zodiakaLuna faza.Ugodni in neugodni dnevi
11. marec 2020, sreLuna v TehtniciPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las
12. marec 2020Luna v TehtniciPadajoča lunaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
13. marec 2020Luna v ŠkorpijonuPadajoča lunaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
14. marec 2020, sobotaLuna v ŠkorpijonuPadajoča lunaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
15. marec 2020, nedLuna v StrelcuPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las
16. marec 2020Luna v StrelcuNeprijeten dan za striženje in barvanje las
17. marec 2020Luna v JarcuPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las
18. marec 2020, sreLuna v JarcuPadajoča lunaNevtralni dan za odbitke in barvanje las
19. marec 2020Luna v VodnarjuPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las

datum.Lunski dan.Luna v znaku zodiakaLuna faza.Ugodni in neugodni dnevi
20. marec 2020Luna v VodnarjuPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las
21. marec 2020Luna v VodnarjuPadajoča lunaNevtralni dan za odbitke in barvanje las
22. marec 2020, nedLuna v RibahPadajoča lunaUgoden dan za odbitke in barvanje las
23. 3. 2018Luna v RibahUgoden dan za odbitke in barvanje las
24. marec 2020Luna v OvnuMlada lunaNeprijeten dan za striženje in barvanje las
Sreda, 25. marec 2020Luna v OvnuVosek polmesecNeprijeten dan za striženje in barvanje las
26. marec 2020Luna v OvnuVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
27. marec 2020Luna v BikuVosek polmesecNeprijeten dan za striženje in barvanje las
28. marec 2020, sobotaLuna v BikuVosek polmesecNeprijeten dan za striženje in barvanje las
29. marec 2020Luna v DvojčkihVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
30. marec 2020Luna v DvojčkihVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las
31. marec 2020Luna v DvojčkihVosek polmesecUgoden dan za odbitke in barvanje las

Lunarni koledar za marec bo odlična referenčna točka za tiste, ki sanjajo o izboljšanju svojih finančnih zadev s pomočjo potovanja k frizerju. V bistvu morate le pravočasno pridobiti ležaje in opraviti majhen postopek, po navodilu koledarja. Luna bo prevzela ostalo. Ugotovimo, kdaj marca odbitek denarja pade.

Pri frizerju se lahko prijavite 7. marca, če sanjate, da imate denar v denarnici. To je obdobje lunarne rasti, ko vas zemeljski satelit napolni z ugodno energijo. Dan posluša horoskopski znak Leo, zato v svoji pričeski izberite nekaj svetlega, nenavadnega in nenavadnega za vaš slog. Če želite privabiti srečo, morate izstopati iz množice. Vsak postopek bo popoln.

Kozorog 18. stoletja v fazi upadanja prevzame Kozorog. Vsaka manipulacija las bo koristna. Konce ne pozabite obrezati, da lasem daste moč, sijaj in debelino. Sive lase lahko barvate, spreminjate barvo in barvate. Kozorog izbere konzervativne načine obogatitve, vendar se bo denarni tok odprl za dolgo obdobje.

Pogumno spremenite svojo pričesko 21. marca. Vodnar vas spodbuja, da eksperimentirate s slogom in preizkusite vse nenavadno. Da bi pritegnili pozornost, morate biti svetli in opazni. Po frizuri poskusite biti bolj proaktivni in bodite drznejši pri delu. Usoda vam bo zagotovo dala nekaj krasnih idej za obnavljanje vašega proračuna. Ne bojte se jih izkoristiti.

28. številka uboga Bika, ki privablja denar k sebi. Danes morate dolžino vsaj nekoliko skrajšati, da dobite njen pozitiven učinek. Poleg tega boste polni energije in sposobni doseči veliko več, kot ste načrtovali. 30. marec bo zadnji denarni dan za striženje v tem mesecu. Luna bo v fazi rasti, manipulacija z kodri pa jih bo naredila kodraste. Pomembno je, da vam bo frizura dala samozavest..

Ne pozabite, da so lasje z vidika energije neverjetno pomemben del vašega telesa. V resnici so to antene za sprejem kozmične energije. Zato je treba o vseh manipulacijah z njimi (frizura, barvanje, styling) premisliti vnaprej. Pravilno izbran dan bo omogočil ne le izboljšanje razmer z denarjem, temveč tudi izboljšanje zdravja, pozitivno vplival na usodo in se znebil negativnosti. Zato uporabite lunin koledar za odbitke denarja..