Od proračuna do luksuza - najboljša profesionalna barva las

Prihranite čas in denar za iskanje popolnega barvnega izdelka. Izbira najboljšega profesionalnega barvila za lase.

Kakšno profesionalno barvilo izbrati za novo barvo las? Pomaknite se na lestvico najboljših izdelkov.

Najboljše profesionalne barve: 7 barvil

Profesionalno barvanje las Paris Superior Preference za lase iz L'Oreala

Kremna barva ščiti lase pred zbledenjem in jo obarva v bogat in globok odtenek. Poleg tega negovalne komponente v sestavi pogojujejo kodre. Rezultat so sijoče in mehke pramene. Najpomembneje pa je, da je izdelek za barvanje cenejši od konkurenčnih izdelkov, kar je odlična prednost..

Profesionalne barve Essex iz Estelle

Dolgotrajna kremna barva intenzivno vlaži kodre, ne da bi pri tem izgubila barvno svetlost. Paleta se ne konča z osnovnimi odtenki - linija vključuje tudi kreativne barve za drzne poskuse.

Profesionalna barva Londa Color od podjetja Londa Professional

Formula je opremljena s tehnologijo Micro Reds - posebne rdeče molekule prodrejo v lasno gred in pritrdijo nov pigment. Odtenke Londa Color lahko med seboj mešate, da ustvarite svojo barvno paleto. Sestava vključuje vosek in lipide, ki skrbijo za kodre in jih ščitijo pred poškodbami.

Profesionalna barva Touch Vibrant Reds za lase podjetja Wella Professionals

Profesionalna formula pripravi strukturo las za nov pigment, komponente barvila pa pritrdijo novo barvo. Paleta Color Touch Vibrant Reds je polna živahnih in živih odtenkov, ki se harmonično zlijejo s katerim koli videzom. Proizvajalci so v sestavo vključili naravne sestavine, da zaščitijo kodre pred poškodbami po škodljivem postopku..

Profesionalna barva Vivids Chromasilk iz Pravane

Blagovna znamka razvija negovalne in dekorativne izdelke za obnovo barve in ohranjanje svetlosti že obarvanih las. Katero profesionalno barvo uporabiti? Odgovor je Vivids Chromasilk. Takšne raznolikosti barv ne boste našli nikjer v ChromaSilk liniji. Obstaja več kot 135 - kot pravijo, za vsak okus in barvo.

Profesionalna barva Vero K-Pak iz Joico

Paleta profesionalnih barv Joico je sestavljena iz vsakodnevnih in znanih odtenkov - od platine do čokolade. Izdelek med postopkom barvanja dela čudeže - rekonstruira lasno površino in jo zapre po vstopu pigmenta. Po obarvanju blagovna znamka priporoča uporabo kozmetike za nego kože, da ohrani svetlost barve iz linije Joico..

Revlonissimo profesionalna barva Revlon Professional

Našo oceno profesionalnih barv dopolnjuje izdelek Revlon. V liniji Revlonissim poiščite druge osnovne odtenke samo osnovne odtenke - roza, modra ali zelena. Naravni toni odlično pokrivajo stari odtenek, negovalne sestavine pa navlažijo kodre in jih naredijo sijoče in živahne.

Profesionalne barve: ocene

Profesionalna barva Paris Superior Preference za lase iz L'Oreala: ocene

Uporabniki po uporabi izdelka niso opazili negativnih sprememb v strukturi las. Paris Superior Preference daje kodram bogat odtenek, pravilna nega pa ohranja svetlost in podaljša življenjsko dobo nove barve do 6 mesecev.

Profesionalna barva Essex iz "Estelle": ocene

Če se želite znebiti rumenosti in zelenih odtenkov, uporabite Essex svetleče tone. Odtenke lahko med seboj mešamo z mešanico - dobimo lepe in naravne barve.

Barva "Londa Color" profesionalna iz Londa Professional: ocene

Barvni pigmenti v sestavi so celo primerni za boj proti "trdovratnim" sivim lasem. Barva je prozorna in čista, brez nečistoč.

Profesionalna barva Color Touch Vibrant Reds za lase podjetja Wella Professionals: ocene

Color Touch je božica za lastnike krhkih in suhih las. Sestavine v sestavi skrbijo in obnavljajo oslabljeno strukturo vsakega las. Poleg tega senčilo dobro obnovi prvotno barvo in traja dlje časa..

Profesionalna barva Vivids Chromasilk iz Pravane: ocene

Na žalost so barvni odtenki popolni le na svetlejših kodrih. Mnogi uporabniki niso mogli doseči želene barve samo iz enega razloga - niso upoštevali navodil.

Profesionalna barva Vero K-Pak iz Joico: ocene

Barvanje brez škode za lase - ni vsak izdelek sposoben varno in kakovostno barvati kodre. Trajna barva Vero K-Pak hkrati skrbi za lase in jo previdno barva.

Profesionalna barva Revlonissimo od Revlon Professional: ocene

Barvilo Revlon Professional je primerno za vse vrste las. Po postopku so kodri videti polirani in sijoči dvakrat močneje kot pred barvanjem.
Foto: Shutterstock

Nakupovanje v ZDA in Evropi je enostavno

Oddate naročilo - blago unovčimo in dostavimo vam

Na vaš dom pošljemo v Rusijo in
v vse države CIS

Kako deluje

Nakup blaga v ZDA in Evropi še nikoli ni bil tako enostaven kot pri nas

Navedite povezavo do izdelka, ki ga želite naročiti ali pa izdelek poiščite v našem katalogu

Kupljeno blago dostavljamo v naše skladišče in prikazujemo v vašem računu na spletni strani

Vsa naročila bomo združili v en paket in poslali na vaš dom

Ali je leta 2020 v Ameriki koristno kupovati v Ameriki?

Kljub spremembam tečaja dolarja, da

Torba MIHAEL KORS

  v Rusiji 343 dolarjev, 221 dolarjev

LANSEN ura

  v Rusiji 225 dolarjev, 164 ameriških dolarjev

Lee Jeans

  v Rusiji 115 dolarjev, 22 ameriških dolarjev

Primeri paketov in ocene

Stranke govorijo o kakovosti našega dela

Moje mnenje za tiste, ki še vedno oklevajo pri naročilu. Naročite tisto, o čemer sanjate, in dobite vse varno in zdravo! Naročil sem šotor za igranje, ker ni bilo poceni in nisem hotel tvegati tega zneska - naročil sem zavarovanje, ček in fotografijo izdelka. Najlepša hvala družbi za otroški nasmeh in sanje, ki se uresničijo. Ocena 5 s krepko +. Še vedno bom naročil samo preko vas.

  Nakupna cena 380,90 $ Odprema 85,00 USD

Najlepša hvala dragi prijatelji! Paket je prispel v 7 dneh, nepoškodovan in odlično zapakiran! Zelo sem vesel, da se še enkrat prepričam o visoki kakovosti storitve in delu vaših zaposlenih.

  Nakupna cena 180,90 $ Dostava 75,00 USD

Pošiljka je prispela čez 15 dni) Vse po naročilu - pazite in vrečko! odlično zapakirano) zelo sem vesel))) podobna ura v Duty free stane 200 dolarjev, tukaj s pošiljko in preverite -150 $))) še enkrat naročim! hvala.

  Nabavna cena 245,00 USD Odprema 85,00 USD

Prvič sem naročil s spletnega mesta. Zelo zadovoljen. Izbral sem najhitrejšo dostavo, saj je bila razlika nepomembna - v Tyumen je prispela v 7 dneh varna in zdrava. Prišla je velikost čevljev, ki sem jo naročil - čevlji se prilegajo kot rokavice. Telefon sem naročil očetu - prišel je v skladu s specifikacijo. Še naprej bom uporabljal spletno mesto. Potrdili so svoj ugled. Michael

  Nakupna cena 290,00 $ Dostava 85,00 USD

Pakete dostavljamo v Rusijo od 7 dni

Upoštevajte, da se plačilo in končni izračun stroškov pošiljanja izvedeta po prihodu blaga v naše skladišče..

Kurirska dostava

"Kurirska dostava" - hitra dostava zraka po nizkih cenah! Dostavo v Rusiji izvajajo lokalne kurirske službe (IML, DPD, Boxberry itd.) Do vaših vrat.

Zagotavljanje podatkov o potnem listu in kopij potnih listov je predpogoj za hitro dostavo.

Izračun stroškov dostave z volumetrično maso.

Dostava do točke izdaje naročil

"Dostava do točke izdaje naročil" - hitra dostava zraka do mesta izdaje naročil v bližini vašega doma! Naročilo vam bomo dostavili na eno izmed prevzetih točk po izbiri (IML, DPD, Boxberry itd.).

Zagotavljanje podatkov o potnem listu in kopij potnih listov je predpogoj za to dostavo.

Izračun stroškov dostave z volumetrično maso.

Prednost Shopozz (ruska pošta)

"Shopozz Priority (ruska pošta)" - letalska dostava po pošti ZDA. Ekonomičen način. Dostava poteka na pošti na naslovu za dostavo. Pošiljko v skupni paleti dostavimo v Moskvo, nato jo prenesemo za dostavo na Rusko pošto. Končna cena je boljša od pošiljanja USPS neposredno iz ZDA.

International Mail Express (EMS)

"Express Mail International" - hitra kurirska dostava do vašega stanovanja / hiše. Dostavo znotraj ZDA izvaja "USPS", po Rusiji - "EMS Russian Post".

Priority Mail International (ruska pošta)

Priority Mail International - letalska dostava po pošti ZDA. Ekonomičen način. Dostava poteka na pošti na naslovu za dostavo. Dostavo znotraj ZDA izvaja "USPS", po Rusiji pa "Russian Post".

Shopozz Ob morju

"Shopozz By Sea" je dostava do vaše pošte. Na ta način lahko dostavite blago, ki ni na voljo za zračno odpremo. Ti izdelki vključujejo: parfumi, barve in laki, litijeve baterije, aerosoli in vse blago pod pritiskom. Zanesljiv način dostave, vendar precej počasen.

* Cene za dostavo blaga iz ZDA

od 9.00 do 18.00 - dnevno (MSK)

Uporabnik s tem, ko pusti zahtevo na spletnem mestu https://shopozz.ru, https://jp.shopozz.ru, https://cn.shopozz.ru, sprejme to soglasje za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljevanju soglasje). Uporabnik deluje svobodno, po svoji volji in v svojem interesu ter potrjuje svojo pravno sposobnost, uporabnik daje soglasje podjetju "Shopozz Corp.", ki se nahaja na naslovu 723 South Casino Center, 2. nadstropje Las Vegas, NV 89101-6716, da obdela svoje osebne podatke z naslednjimi pogoji

 1. To soglasje je dano obdelavi osebnih podatkov, tako brez uporabe orodij za avtomatizacijo, kot tudi z njihovo uporabo.
 2. Soglaša se z obdelavo naslednjih mojih osebnih podatkov:
  • 1) Osebni podatki, ki niso posebni ali biometrični: kontaktne telefonske številke; e-poštni naslovi; kraj dela in zaseden položaj; podatki o uporabniku (podatki o lokaciji; vrsta in različica OS; vrsta in različica brskalnika; vrsta naprave in ločljivost zaslona; vir, od koder je uporabnik prišel na spletno mesto; s katerega spletnega mesta ali za katero oglaševanje; jezik OS in brskalnik; katere strani se odprejo in katere uporabnik pritisne gumbe; ip-naslov.
 3. Osebni podatki niso javno dostopni.
 4. Namen obdelave osebnih podatkov: obdelava dohodnih zahtev posameznikov z namenom oddaje naročil; analitika ukrepov posameznika na spletni strani in delovanja spletnega mesta; vodenje oglaševanja in glasila.
 5. Osnova za obdelavo osebnih podatkov je: čl. 24 Ustave Ruske federacije; Člen 6 zveznega zakona št. 152-FZ "O osebnih podatkih"; Listina korporacije Shopozz ; to soglasje za obdelavo osebnih podatkov.
 6. Med obdelavo osebnih podatkov se bodo izvajala naslednja dejanja: zbiranje; snemanje; sistematizacija; kopičenje; skladiščenje; pojasnilo (posodobitev, sprememba); ekstrakcija; uporaba; prenos (distribucija, zagotavljanje, dostop); blokada; odstranitev; uničenje.
 7. Osebni podatki se obdelujejo, dokler se posameznik ne odjavi od oglaševanja in glasila. Prav tako se lahko obdelava osebnih podatkov ustavi na zahtevo posameznika osebnih podatkov. Shranjevanje osebnih podatkov, zabeleženih na papirju, poteka v skladu z zveznim zakonom št. 125-FZ "O arhivskih zadevah v Ruski federaciji" in drugimi regulativnimi pravnimi akti na področju arhiviranja in arhivske hrambe.
 8. Soglasje lahko posameznik osebnih podatkov ali njegov zastopnik prekliče s pisno izjavo na "Shopozz Corp." ali njegovega zastopnika na naslovu, navedenem na začetku tega soglasja.
 9. Če posameznik osebnih podatkov ali njegov zastopnik prekliče soglasje za obdelavo osebnih podatkov, "Shopozz Corp." ima pravico nadaljevati obdelavo osebnih podatkov brez privolitve posameznika osebnih podatkov, če obstajajo razlogi, določeni v odstavkih 2 - 11 prvega dela 6. člena, 2. delu 10. člena in 2. delu 11. člena Zveznega zakona št. 152-FZ "O osebnih podatkih" z dne 27. julija 2006
 10. To soglasje velja ves čas do prenehanja obdelave osebnih podatkov, določenih v določbah 7 in 8 tega soglasja.

Dostava blaga iz eBay, Taobao in spletnih trgovin v ZDA, Veliki Britaniji, na Kitajskem, v Nemčiji in na Japonskem. Vse pravice pridržane

Lepotna mavrična propaganda:
Barvna lasje za lase

Manic Panic, La Riché in drugi proizvajalci barv za vse, ki si želite več barve

Prejšnji teden smo pokazali barvice v akciji, ta teden pa smo se odločili raziskati blagovne znamke, ki izdelujejo trajnejše barve: poltrajne, barvo obdržijo v prvotni obliki vsaj en teden.

Manična panika

Manic Panic sta pred skoraj štiridesetimi leti ustanovili dve sestri, Tish in Snooki, ki sta bili za sekundo del prvotne Blondiejeve postave. Blagovna znamka je znana samo po barvah za lase, čeprav poleg njih izdeluje tudi dekorativno kozmetiko z odličnim poimenovanjem (na primer obstajata kolekcija Oh My Goth in linija bleščečih ustnic za usne Lethal Lips Cross Gloss) in celo oblačila - vendar specifična. Barvila ne vsebujejo živalskih izdelkov, ne "pokvarijo" dlak, poleg tega pa jih lahko mešamo tudi med seboj (vendar nikoli s peroksidom).

La Riché

La Riché izdeluje več vrst izdelkov: relativno dolgotrajna barvila (na voljo so 34 odtenkov vseh barv mavrice in več), izdelki za nego las, svetleči seti različnih intenzivnosti in - nenadoma - balzam za mehčanje kože okoli tetovaže. Smešno je, da blagovna znamka letno izdaja knjigarne in med svojimi kupci izbira modele - lani je obraz znamke dekle z roza lasami z govornim imenom Diablo Rose..

Nora barva

Še eno angleško podjetje, ustanovljeno istega leta kot Manic Panic (punk val, vse je jasno). Crazy Color je specializiran samo za barvanje las in ponuja 26 odtenkov, od kanarčka rumenega in ognjenega do smaragdno zelenega in marshmallowa, na voljo pa je tudi svetleči komplet. Spletno mesto ima dvomljivo reprezentativno aplikacijo za preizkušanje barve za lase določene dolžine, vendar je bolje, da se na to ne zanesete, temveč da google fotografije določenega odtenka.

StarGazer

StarGazer je znan po dostopni ceni (en paket barve stane 4 £) in široki paleti barv. Biseri kolekcije so nabor več odtenkov naenkrat, Rainbow Pack in linija barv, ki žarejo v ultravijolični svetlobi. Če se ne želite omejiti na spreminjanje barve, podjetje proizvaja dodatke in izdelke za styling, dekorativno kozmetiko različnih naročil.

Obožujem

Kalifornijska korporacija Creative Image Systems je odgovorna za vse Adore linije: tako za trajne barve običajnih barv kot za iskane, manj obstojne, a značilne (blagovna znamka ima štiri škrlatne odtenke in še več rdečih). Pomembna opomba: čeprav je Adore zelo pigmentiran, sploh ne bo prevzel neosvetljenih las; Ena 118 ml plastenka zadostuje za dolge lase enkrat do dvakrat.

Posebni učinki

Bright as Fuck Yellow, Blue Haired Freak, Devilish - samo glede na imena senčil lahko oblikujete pošteno mnenje o blagovni znamki. Special Effects ponuja izbiro 28 odtenkov, od tega 8 sveti v temi. Odtenki obljubljajo, da bodo trajali od tri do šest tednov, čeprav se je bolj primerno zanesti na strukturo las (porozni bolje držijo pigment) in pogostost pranja. Blagovna znamka iskreno opozarja na možnost, da barve ne izperete do konca na spletni strani - to se nanaša predvsem na predhodno beljene lase.

Jazzing

Jazzing je ena od linij profesionalne blagovne znamke Clairol Professional. Barve niso najmočnejše in 15 odtenkov se pojavlja v vsej svoji slavi, sploh ne na svetlobi, temveč na beljenih laseh - toda v prvem primeru barva ni videti umazana, ampak preprosto manj svetla. Izkušenim uporabnikom svetujemo, da pigment na laseh zadržijo več kot 10-15 minut, ki je naveden na embalaži, in pred postopkom nanesejo mastno kremo ali vazelin na kožo, da se ne obarva..

Pravana

Blagovna znamka, ki so jo ustvarili "stilisti za stiliste" (a kdo bi bili, če se ne bi mogli spoprijeti s profesionalno kozmetiko). Pravana ne uporablja škodljivih in kontroverznih sestavin, kot so parabeni, sulfati, ftalati, poudarja svoj okolju prijazen pristop (ni organskega certificiranja, embalaža pa je zlahka reciklirana) in sodeluje v dobrodelnih programih. Blagovna znamka ima obsežno zbirko lepotnih izdelkov; Barva, ki nas zanima, ChromaSilk Vivids + Pastels, prav tako ni testirana na živalih in vsebuje aminokislini svile in keratina. Barve, naj bodo svetle ali pastelne, obljubljajo, da bodo sive lase popolnoma prekrile.

Punky Color

Jerome Russell sebe imenuje vodilnega na trgu, čeprav niti pristopa niti palete blagovne znamke ne moremo imenovati edinstvene, ne da bi si zakrivili srce. Kljub temu ima serija Punky Color čudovite čiste barve, ki se dobro prilegajo, dobro držijo (od 5 do 40 pranj) in plemenito odidejo. Tekstura barve je kremna, kar lahko pomaga tistim, ki se še niso lotili barvanja las in tvegajo, da bi s tekočo barvo poškropili vse in vsakogar..

Chromasilk Vivids

Kolekcija 10 odtenkov najbolj živih barv, ki jih je mogoče zamisliti. Žive barve je mogoče kombinirati z bolj običajnimi barvami, da zagotovite paleto osupljivih barvnih učinkov. Žive barve so najdaljše barve njihove vrste, ki so na voljo kjer koli!

VIVIVDs je poltrajna barva las z desetimi živahnimi odtenki, ki so pozitivno živahni: srebrna, rumena, oranžna, rdeča, roza, magenta, vijolična, zelena, modra in divja orhideja. Zdravila VIVID nanesemo na suhe lase, zunaj lasišča in BREZ mešanja s peroksidom. VIVIVD vključujejo lastniško mešanico keratinskih aminokislin in čiste svilene aminokisline, ki se združujejo in tako zagotavljajo dolgotrajno barvo in večji sijaj. Svilene aminokisline delujejo kot nosilci barve in pomagajo barvi globoko v laseh, medtem ko aminokisline s keratinom ohranjajo lase močne.

Top 10 najboljših barv za lase

Priznajmo: nikoli nismo zadovoljni s tem, kar nam je dala narava, zato so poskusi z videzom že dolgo postali pravilo. Ne bomo govorili o povsem radikalnih stvareh, govorili bomo o najboljših barvah za lase. Čeprav je za nekatere barvanje lahko prelomnica v življenju;) Od začetka 20. stoletja se tu in tam proizvajajo kemična barvila - veliko je blagovnih znamk. Strinjamo se, težko se je odločiti, a morda vam lahko pomagajo naši najboljši 10 najboljših barv za lase? Samo poštene informacije, vse pasti!

Barvila, ki so najbolj podobna sodobnim, so se pojavila ne tako dolgo nazaj. Seveda lahko govorimo o alkimiji, toda v teh formulah bo hudič zagotovo zlomil nogo :) Leta 1907 je Eugene Schuller, ki je tudi nemški kemik, dobil barvo, ki vsebuje bakrove soli, natrijev sulfat in železo. Od takrat je vse minilo in odhajalo, odprlo se je novo obdobje, leta 1950 je bilo že doma mogoče barvati lase.

Danes je dovolj, da natančno preučite navodila in včasih nekajkrat vadite, da lahko barvo las v nekaj urah popolnoma spremenite, ne da bi jih škodovali. V značilnostih vseh vrst se je enostavno zmešati. Ampak vse smo postavili na police in opredelili ključne parametre za ocenjevanje vsakega izdelka..

 • Vztrajnost. Presenečeni boste, a danes obstajajo "obstojna" barvila, ki se izperejo skoraj drugi dan. Seveda se niso uvrstili v prvo deseterico, hkrati pa smo upoštevali, da se barva ne sme korenito spreminjati vsaj 4 tedne.
 • Vonj. Da, to je kemija, vendar v razredu ne mešamo reagentov. V sodobnem svetu je dovolj sredstev, da kozmetični izdelek lepo diši..
 • Udobje uporabe. Mešanica v končnem stanju se ne sme širiti po laseh, kot voda, ni pa zaželeno, da se tudi ona spremeni v žele. Samo enakomerno gosta konsistenca vam bo omogočila enakomeren rezultat.
 • Vključene komponente za nego. Barva več ne poškoduje las ravno zaradi njih. Različna olja, ekstrakti in podobno ščitijo pred agresivnimi učinki in celo spodbujajo okrevanje.
 • Skladnost z prijavljeno barvo. Če pogledate paleto, vidite prihodnjo barvo na laseh - in to je edini način! Seveda obstajajo odtenki, osnova je za vse različna. Toda rdečelaska zagotovo ne sme postati rjava (razen, če seveda niste alkimist).
 • Široka paleta. Je lepo izbrati med pepelnasto svetlo rjavo in pepelasto svetlo rjavo? ;)

Na račun amoniaka / ne-amoniaka - odločili smo se, da o izdelku glede tega ne smemo presojati, saj komponenta ni slaba, še vedno prispeva k boljšemu prodiranju pigmenta, čeprav se obnaša dokaj agresivno. Izbira je vaša, vsak ima individualne želje.

Za vas smo z razlogom sestavili vrhunska barvila za lase v letu 2019! Odgovori nam niso padli na glavo in nismo sanjali. Vodilo nas je več virov: podobni vrhovi leta 2019 na našem najljubšem internetu, ki so jih sestavili poslovni strokovnjaki in navadni potrošniki, pregledi po uporabi barv, Yandexova analitika in seveda cene. Tu je vse resno!

Po analizi informacij smo sestavili točkovni sistem, s katerim bomo ocenili kakovost barve, njeno priljubljenost in ceno - v tej celotni zgodbi je vse pomembno..

 • 1 točka za vsake 4 tedne odpora (če 8 tednov, potem 2 točki itd.);
 • 1 točka za optimalno konsistenco (ne preveč gosta, vendar ne preveč vodnata);
 • 1 točka za prisotnost negovalnih komponent v sestavi;
 • 1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • 1 točka za skladnost z prijavljeno barvo;
 • 1 točka za odsotnost močnega neprijetnega vonja.

Po priljubljenosti (določa v Yandexu na mesec):

 • 1 točka za 0-20 tisoč prikazov;
 • 2 točki za 20-40 tisoč prikazov;
 • 3 točke za 40–60 tisoč prikazov:
 • 4 točke za 60-80 tisoč prikazov;
 • 5 točk za več kot 80 tisoč prikazov.

Povprečni stroški:

 • 1 točka za ceno od 600 do 800 rubljev;
 • 2 točki za ceno od 400 do 600 rubljev;
 • 3 točke za ceno od 200 do 400 rubljev;
 • 4 točke za ceno do 200 rubljev.

Skupno število točk za vsako barvo bo prikazano v tabeli.

10. mesto. Barva za lase Wella Professional

Najnovejša in najbolj napredna serija Koleston Perfect zagotavlja majhno možnost za razvoj alergij (do 60-krat manj). Toda kljub temu je treba biti previden pri alergikih, kljub temu pa lahko kemična sestava kar naenkrat strelja.

Specifikacije proizvajalca

Barvilo Koleston Perfect zagotavlja čisto, uravnoteženo barvo z naravnim sijajem in nežen učinek na strukturo. Mešalno razmerje je čim bolj preprosto - 1: 1. Sivi lasje se prekrivajo 100%, možno je posvetliti do 3 stopnje.

Prednostislabosti
 • Optimalna konsistenca
 • Nežno obarvanje
 • Velika paleta
 • Srednji cenovni segment
 • Pričakovana barva ne deluje vedno
 • Izpere se hitro

Dodelitev točk

 • 0 točk za vzdržljivost;
 • + 1 točka za optimalno konsistenco;
 • +0,5 točke za nego sestavnih delov v sestavi;
 • +1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • 0 točk za pričakovano barvo;
 • +1 točka za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +1 točka za priljubljenost;
 • +1 točka na stroške.

Kot rezultat tega barva za lase Wella Professional dobi 5,5 točke.

9. mesto. Barva za lase Matrix

Barvilo, ki ga profesionalci uporabljajo že več kot 30 let. Na voljo z amonijakom in brez njega. Skrbne komponente zagotavljajo nežno obarvanje, sestava pa prodira globoko v strukturo.

Specifikacije proizvajalca

Hranljive sestavine v barvilu lasem nudijo potrebno nego. Na določenih območjih se ne naseli, zagotavlja enakomerno barvo. Primeren tako za toniranje kot tudi za barvno barvo.

Prednostislabosti
 • Optimalna konsistenca
 • Nega las
 • Raznolika paleta
 • Srednji cenovni segment
 • Pričakovana barva ne deluje vedno
 • Izpere se hitro

Dodelitev točk

 • 0 točk za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • +0,5 točke za popolno senčenje sivih las;
 • 0 točk za pričakovano barvo;
 • +1 točka za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +3 točke za priljubljenost;
 • +1 točka na stroške.

Kot rezultat, Matrix barvilo za lase dobi 7,5 točk..

7., 8. mesto. Barva za lase Selective Professional

Vodilna v uživanju potrošnikov, vendar to še ni vse;) Več kot 170 odtenkov ni šala, tu lahko uresničite svojo ustvarjalnost. Barvilo je precej nežno in hkrati obstojno.

Specifikacije proizvajalca

Ceraflux Plus tehnologija zagotavlja enakomernost barve, zdrav odtenek, odporen na izpiranje. Nadzorovana najnižja raven amoniaka zagotavlja najboljše možne rezultate. Barvilo ima prijeten cvetlični vonj.

Prednostislabosti
 • Optimalna konsistenca
 • Nega las
 • Velika paleta
 • Vztrajnost
 • Visoka cena

Dodelitev točk

 • +2 točki za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • +1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • +1 točka za pričakovano barvo;
 • +1 točka za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +1 točka za priljubljenost;
 • +1 točka na stroške.

Kot rezultat, selektivno profesionalno barvanje za lase dobi 9 točk.

7., 8. mesto. Barva za lase Londa Professional

Tako se je tudi zgodilo - kraje si razdelimo! Nemška kremna barva preseneča s svojo sestavo, in sicer mikrosfere Vitaflection z barvnim pigmentom. Prodirajo globoko v lase in vam omogočajo dolgo časa ohranjati barvo..

Specifikacije proizvajalca

Dolgotrajna barva z lipidi, ki lase ovijejo za gladek sijoč zaključek. Bogata kremna formula. Pigment je v notranjosti blokiran, ne da bi se izpiral.

Prednostislabosti
 • Nega las
 • Optimalna konsistenca
 • Vztrajnost
 • Velika paleta
 • Srednji cenovni segment
 • Pričakovana barva ne deluje vedno
 • Močan vonj

Dodelitev točk

 • +2 točki za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • +1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • 0 točk za pričakovano barvo;
 • 0 točk za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +2 točki za priljubljenost;
 • +3 točke na strošek.

Kot rezultat, Londa Professional barva za lase dobi 9 točk.

6. mesto. Lak za lase Syoss

Barva iz oglaševanja;) Čeprav katera ni? Ima manjši uspeh, saj se je pred časom vrtela na ruskem trgu. Na voljo v skoraj kateri koli trgovini s kozmetičnim oddelkom. Paket vsebuje celoten komplet za obarvanje.

Specifikacije proizvajalca

Oleo Intense z aktivatorjem olja in brez amoniaka zagotavlja nego, nežno penetracijo in fiksiranje pigmenta v laseh. Sijajni sijaj izboljša sijaj kodrov, zagotavlja 8-tedensko obstojnost. Brez amoniaka.

Prednostislabosti
 • Ujemanje barvne palete
 • Nega las
 • Optimalna konsistenca
 • Vztrajnost
 • Poceni
 • Vonj traja dolgo na laseh

Dodelitev točk

 • +1,5 točke za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • +1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • +1 točka za pričakovano barvo;
 • 0 točk za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +1 točka za priljubljenost;
 • +3 točke na strošek.

Kot rezultat, Syoss barvilo za lase dobi 9,5 točk.

5. mesto. Barva za lase Igora Schwarzkopf

Barvilo obstaja že več kot 50 let, vendar se njegova formula še izboljšuje. Vstrajaj! Blagovna znamka je znana po svojih 100% predvidljivih rezultatih obarvanja, tudi s kompleksno osnovo. In v specializiranem centru za usposabljanje lahko dobite popolno posvetovanje o delu z gradivom.

Specifikacije proizvajalca

Intenzivna barva je ultra trpežna. Barva pokriva 100% sive lase. Pokrivanje je popolno tudi na poroznih laseh. Izdelek skrbi za oksidant olja.

Prednostislabosti
 • Ujemanje barvne palete
 • Nega las
 • Optimalna konsistenca
 • Vztrajnost
 • Velika paleta
 • Srednji cenovni segment
 • Močan vonj
 • Težko za uporabo za neprofesionalne

Dodelitev točk

 • +1,5 točke za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • +1 točka za popolno senčenje sivih las;
 • +1 točka za pričakovano barvo;
 • 0 točk za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +2 točki za priljubljenost;
 • +3 točke na strošek.

Kot rezultat, barva za lase Igora Schwarzkopf dobi 10,5 točk.

4. mesto. Barva za lase Kapous

Blagovna znamka uspešno razvija izdelke za lase od leta 2001, vključno z barvili. Danes obstaja več zbirk: s hialuronsko kislino, z ekstraktom ginsenga in riževimi beljakovinami in brez amonijaka. Vsi enako zagotavljajo visokokakovosten rezultat obarvanja..

Specifikacije proizvajalca

Skrbne sestavine v barvilih zagotavljajo nežno barvanje, svilnatost in sijaj las. Dolgotrajna barva in naraven negovan videz.

Prednostislabosti
 • Optimalna konsistenca
 • Nega las
 • Velika paleta
 • Poceni
 • Pričakovana barva ne deluje vedno
 • Izpere se hitro

Dodelitev točk

 • +0,5 točke za vzdržljivost;
 • +1 točka za optimalno konsistenco;
 • +1 točka za negovalne komponente v sestavi;
 • 0 točk za popolno senčenje sivih las;
 • 0 točk za pričakovano barvo;
 • +1 točka za odsotnost močnega neprijetnega vonja;
 • +4 točke za priljubljenost;
 • +4 točke na strošek.

Posledično barvilo za lase Kapous dobi 11,5 točk..

Neonsko barvanje las: prednosti in slabosti, pravila uporabe

pridružite se razpravi

Delite s prijatelji

Danes lahko na prodajnih policah najdete veliko različnih barv za lase, ki se razlikujejo ne samo po sestavi, temveč tudi po paleti odtenkov. Eden najbolj izvirnih izdelkov za barvanje je neonsko barvanje las, ki sveti v temi. Prednosti in slabosti te sestave ter pravila za njegovo uporabo bodo podrobneje obravnavane v tem članku..

Kaj je?

Neonsko barvilo je sestava, ki daje lase po barvanju z žarečim učinkom pod ultravijolično svetlobo. Ta izdelek je bil izdelan v Ameriki in je zelo priljubljen med mladimi. Fluorescentna barva je postala del klubske kulture.

Ti izdelki vsebujejo posebne pigmente, ki so odgovorni za sijaj v temi. Poleg tega se mešanica barvila šteje za neškodljivo za kodre, saj ne vsebuje amoniaka..

Omeniti velja, da bodo ob naravni svetlobi obarvani prameni, čeprav ne svetijo, videti nič manj svetli in impresivni..

Prednosti in slabosti

Kot vsa druga barvila ima tudi neonska barva svoje prednosti in slabosti. Prednosti izdelka najprej vključujejo edinstvene in izvirne odtenke kodrov, pridobljene kot posledica obarvanja. Druga pomembna prednost je sestava barve, saj vsebuje neškodljive komponente. Odsotnost amoniaka pomeni, da barvilo ne opeče las in ne uniči njegove strukture.

Barva ne ostane na kodrih dolgo in se v celoti izpere po približno enem mesecu. Ta lastnost se lahko šteje za pomanjkljivost in prednost, saj omogoča pogosto eksperimentiranje z različnimi odtenki. Slabosti sestave najprej vključujejo njene visoke stroške..

Cena barve je posledica inovativne sestave in pomanjkanja ruskih analogov. Druga pomanjkljivost je, da tega izdelka ni tako enostavno kupiti kot običajna barva. Neonske barve ni mogoče najti v običajnih trgovinah z barvo las in lasmi.

V tem primeru je treba orodje naročiti prek spletnih mest ali ga poiskati v strokovnih oddelkih za frizerje..

Priljubljena pravna sredstva

Na trgu ni veliko podjetij, ki proizvajajo žareče barvanje las. Najbolj znana blagovna znamka neonskih barvil je Manic Panic, ki velja za njihovega ustvarjalca..

Manična panika

Manic Panic je priljubljeno ameriško podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo barv za lase, kozmetike in obutve. To podjetje je prvi proizvajalec neonskih izdelkov za barvanje kodrov..

Izdelek vsebuje rastlinske sestavine, ki las ne le škodujejo, temveč ga tudi krepijo. Paleto predstavlja veliko število najrazličnejših odtenkov.

Za boljše obarvanje je postopek najbolje opraviti v salonu..

Pravana ChromaSilk Neons

Pravana je še ena znana ameriška blagovna znamka, ki zaseda vodilni položaj v proizvodnji profesionalnih izdelkov za barvanje las. Linija neonskih barv Pravana ChromaSilk Neons je predstavljena v majhnem številu odtenkov:

Za razliko od drugih luminiscentnih barv ima Pravana ChromaSilk Neons dobro obstojnost. Barvilo lahko ostane na kodrih od enega do treh mesecev (odvisno od nege las). Prav tako proizvajalec trdi, da je v nasprotju z analogi nizka poraba sredstev.

Kako izbrati?

Pri izbiri neonskih barvnih kompozicij je mogoče hkrati uporabiti več meril. Najprej se morate odločiti za odtenek, ki ga je treba izbrati na podlagi osebnih želja in videza. Na primer, roza toni dobro delujejo za ženske s pošteno kožo..

Izbira blagovne znamke je v veliki meri odvisna od odtenka, ki ga je treba kupiti. Vsa podjetja z neonskimi barvami ne morejo ponuditi široke palete barv. Kar se tiče cene in kakovosti, se ti parametri med različnimi znamkami nekoliko razlikujejo..

Pri nakupu je pomembno biti pozoren tudi na rok uporabnosti sestavka..

Posebnosti uporabe

Pri uporabi neonskih barv ni posebnih težav. Vendar ima postopek barvanja svoje značilnosti, v nasprotju s podobnim postopkom z uporabo običajnih formulacij barvil. Preden izdelek nanesete na kodre, morate natančno prebrati navodila.

Barve različnih blagovnih znamk imajo lahko v uporabi svoje posebnosti, vendar se sam postopek barvanja ne bo veliko razlikoval.

Za razliko od običajnega nabora komponent za običajne barve, neonski izdelki ne vključujejo uporabe oksida in so proizvedeni v obliki, pripravljeni za nanašanje..

Če je treba kodre barvati v več različnih barvah hkrati, je bolje, da ta postopek zaupate profesionalnim frizerjem v salonu. Monokromno obarvanje lahko izvedete neodvisno. Pred uporabo neonskih barv je priporočljivo predhodno osvetliti pramene. Po nanosu izdelka na beljene lase dobimo bogatejše in svetlejše odtenke..

Upoštevati je treba, da se po razbarvanju kodrov struktura las poslabša, zato traja nekaj časa, da obnovite lase.

Šele po dobri negi nekaj tednov bo mogoče začeti barvati pramene z neonsko barvo.

Sestavo nanesite na čiste, suhe kodre. Priporočljivo je, da lase operete in posušite tik pred nanosom barvila. Mešanico nanesemo na kodre s posebno krtačo ali zobno ščetko. Čas zadrževanja sestavka na laseh običajno ni več kot pol ure, po katerem se barva temeljito spere s toplo vodo.

Spodaj je navedena tehnika nanašanja neonskega barvila za lase..

Kremna barva MALECULA Color Wave (globina tona od 8 do 9)

Profesionalna trajna kremna barva Wave

Izberite odtenek:
 • Specifikacije
 • Paleta
 • Opis
Učinek

• Paleta 103 obstojne barve
• Edinstveno razmerje med ceno in kakovostjo na sodobnem barvnem trgu
• 100% barvanje sivih las
• Bogata paleta pastelno roza, vijolične, vijolične blondine
• Ekskluzivna sestava bisernih in pepelnih odtenkov
• 5 penečih senčil serije Superlift
• Booster 13 je nepogrešljiv izdelek sodobnega mojstra za izboljšanje senčila
• BTX učinek - globinska nega las med postopkom barvanja
• krema z nizko vsebnostjo amoniaka: mehka barva; maksimalno udobno pri delu, tako za mojstra kot za stranko, ne da bi pri tem izgubili učinkovitost obarvanja
• ekonomična poraba: razmerje mešanja z oksidi 1: 1,5; doslednost tekoče kreme je enostavno nanesti brez odvečnega

Izdelki za barvanje las (nega las) Pravana ChromaSilk 3 oz (izberite svojo barvo)

 • Država / regija proizvajalca: ZDA
 • Znamka: Pravana
 • Št. Sklopa: 282576679515

Naročanje tega izdelka je sestavljeno iz dveh faz:
1. Plačilo blaga in njihova dobava v naše skladišče v ZDA.
Stroški pošiljanja v ameriško skladišče:

2. Plačilo za mednarodno dostavo pošiljke.

Več Ko blago prispe v naše skladišče v ZDA, boste prejeli obvestilo o prihodu blaga v naše skladišče z natančno težo. Paket lahko zberete tako, da v paket dodate naročeni izdelek. V enem paketu lahko dodate več predmetov, s čimer prihranite do 80% pri pošiljanju. Po plačilu za dostavo paketa z vašim blagom prejmete sledilno številko.
Spodaj lahko ugotovite približne stroške mednarodne pošiljke, tako da vnesete približno skupno težo pošiljke. Tabela približne teže blaga

Neonsko barvanje las

Žari v temnih laseh zagotovo opozarja na svojega lastnika. Zato so neonske barve pridobile tako veliko priljubljenost med sodobnimi fashionistkami in preprosto med tistimi, ki so radi v središču modne zabave. Toda, ali je svetla fluorescentna barva primerna za vse in kateri proizvajalci takšnih barv so si že zaslužili zaupanje??

Neonska barva je bila razvita v ZDA pred nekaj leti, v zadnjem letu pa je postala zelo priljubljena. V sestavo takšnega barvila so vključeni posebni fluorescenčni pigmenti. Zahvaljujoč njej lasje izgledajo spektakularno pri dnevni svetlobi in dobesedno sijejo v klubih, padli pod posebno osvetlitev..

Za koga so neonska barvila za lase??

Preden hitite in barvate svoje kodre v svetlih barvah, se morate posvetovati s strokovnjakom, ali bo tak ton ustrezal vašemu videzu.

Pri izbiri barve upoštevajte:

 • Rdeči in roza odtenki se lepo zlijejo s pošteno kožo za prefinjen videz.
 • Oranžno barvilo bo obarvalo in temne pramene las, videti bo energično, veselo.
 • Modro, cijano bo zahtevalo popolno beljenje enakomernih svetlih kodrov.
 • Vijolična, lila dobro barva lase, traja dlje kot drugi.

Dekleta z oslabljenimi lasmi morajo takšne postopke izvajati v salonu z izkušenim strokovnjakom.

Priljubljene neonske barve

Trenutno je le nekaj proizvajalcev takšnih izdelkov..

Manik Panic (ZDA)

Pravzaprav je ta blagovna znamka rodila idejo o sijajih v temnih laseh..

Sestava barve bo vključevala:

 • Voda.
 • Rastlinski in beljakovinski kompleksi.
 • Cetearni alkohol.
 • Osnovna posebna barvila.

Barve barve so navedene na embalaži.

Paleta je precej raznolika in vključuje naslednje odtenke:

Skupaj približno 20 modnih odtenkov.

Kenrah Color (ZDA)

Ta znana blagovna znamka vključuje:

 • Voda.
 • Cetearni alkohol.
 • Posebni pigmenti, ki svetijo v temi.
 • Osnovna barvila.

Številčni označevalci, ki so nam znani na embalaži take barve, so odsotni, barvo pa označujejo besede.

Paleta ni zelo raznolika in jo predstavlja le 6 tonov:

Proizvajalec obljublja, da bo barva las trajala dovolj dolgo..

La Rich (Združeno kraljestvo)

Barvilo vsebuje:

 • Voda.
 • Osnovna barvila.
 • Cetearni alkohol.

Paleta je predstavljena v naslednjih tonih:

Uporaba takšnih barv je dobra tudi zato, ker vam omogoča mešanje različnih odtenkov, poudarjanje posameznih pramenov ali samo koncev las.

Način uporabe in kontraindikacije

Uporaba neonskih barv je zelo preprosta. Dovolj je, da sestavo pripravite v skladu z navodili in nanesete po celotni dolžini las, začenši od korenin. Nato morate počakati na določen čas in sperite z vodo.

Praviloma bo treba lase pred barvanjem oprati in posušiti..

Ne pozabite, da če imate posamezno nestrpnost do sestavnih delov barve, morate biti zelo previdni.

Neonske barve vam bodo omogočile, da postanete zvezda zabave, posnamete spektakularni selfie ali zgolj presenetite mimoidoče.

pridružite se razpravi

Delite s prijatelji

Danes lahko na prodajnih policah najdete veliko različnih barv za lase, ki se razlikujejo ne samo po sestavi, temveč tudi po paleti odtenkov. Eden najbolj izvirnih izdelkov za barvanje je neonsko barvanje las, ki sveti v temi. Prednosti in slabosti te sestave ter pravila za njegovo uporabo bodo podrobneje obravnavane v tem članku..

Kaj je?

Neonsko barvilo je sestava, ki daje lase po barvanju z žarečim učinkom pod ultravijolično svetlobo. Ta izdelek je bil izdelan v Ameriki in je zelo priljubljen med mladimi. Fluorescentna barva je postala del klubske kulture.

Ti izdelki vsebujejo posebne pigmente, ki so odgovorni za sijaj v temi. Poleg tega se mešanica barvila šteje za neškodljivo za kodre, saj ne vsebuje amoniaka..

Omeniti velja, da bodo ob naravni svetlobi obarvani prameni, čeprav ne svetijo, videti nič manj svetli in impresivni..

Prednosti in slabosti

Kot vsa druga barvila ima tudi neonska barva svoje prednosti in slabosti. Prednosti izdelka najprej vključujejo edinstvene in izvirne odtenke kodrov, pridobljene kot posledica obarvanja. Druga pomembna prednost je sestava barve, saj vsebuje neškodljive komponente. Odsotnost amoniaka pomeni, da barvilo ne opeče las in ne uniči njegove strukture.

Barva ne ostane na kodrih dolgo in se v celoti izpere po približno enem mesecu. Ta lastnost se lahko šteje za pomanjkljivost in prednost, saj omogoča pogosto eksperimentiranje z različnimi odtenki. Slabosti sestave najprej vključujejo njene visoke stroške..

Cena barve je posledica inovativne sestave in pomanjkanja ruskih analogov. Druga pomanjkljivost je, da tega izdelka ni tako enostavno kupiti kot običajna barva. Neonske barve ni mogoče najti v običajnih trgovinah z barvo las in lasmi.

V tem primeru je treba orodje naročiti prek spletnih mest ali ga poiskati v strokovnih oddelkih za frizerje..

Priljubljena pravna sredstva

Na trgu ni veliko podjetij, ki proizvajajo žareče barvanje las. Najbolj znana blagovna znamka neonskih barvil je Manic Panic, ki velja za njihovega ustvarjalca..

Manična panika

Manic Panic je priljubljeno ameriško podjetje, ki je specializirano za proizvodnjo barv za lase, kozmetike in obutve. To podjetje je prvi proizvajalec neonskih izdelkov za barvanje kodrov..

Izdelek vsebuje rastlinske sestavine, ki las ne le škodujejo, temveč ga tudi krepijo. Paleto predstavlja veliko število najrazličnejših odtenkov.

Za boljše obarvanje je postopek najbolje opraviti v salonu..

Pravana ChromaSilk Neons

Pravana je še ena znana ameriška blagovna znamka, ki zaseda vodilni položaj v proizvodnji profesionalnih izdelkov za barvanje las. Linija neonskih barv Pravana ChromaSilk Neons je predstavljena v majhnem številu odtenkov:

Za razliko od drugih luminiscentnih barv ima Pravana ChromaSilk Neons dobro obstojnost. Barvilo lahko ostane na kodrih od enega do treh mesecev (odvisno od nege las). Prav tako proizvajalec trdi, da je v nasprotju z analogi nizka poraba sredstev.

Kako izbrati?

Pri izbiri neonskih barvnih kompozicij je mogoče hkrati uporabiti več meril. Najprej se morate odločiti za odtenek, ki ga je treba izbrati na podlagi osebnih želja in videza. Na primer, roza toni dobro delujejo za ženske s pošteno kožo..

Izbira blagovne znamke je v veliki meri odvisna od odtenka, ki ga je treba kupiti. Vsa podjetja z neonskimi barvami ne morejo ponuditi široke palete barv. Kar se tiče cene in kakovosti, se ti parametri med različnimi znamkami nekoliko razlikujejo..

Pri nakupu je pomembno biti pozoren tudi na rok uporabnosti sestavka..

Posebnosti uporabe

Pri uporabi neonskih barv ni posebnih težav. Vendar ima postopek barvanja svoje značilnosti, v nasprotju s podobnim postopkom z uporabo običajnih formulacij barvil. Preden izdelek nanesete na kodre, morate natančno prebrati navodila.

Barve različnih blagovnih znamk imajo lahko v uporabi svoje posebnosti, vendar se sam postopek barvanja ne bo veliko razlikoval.

Za razliko od običajnega nabora komponent za običajne barve, neonski izdelki ne vključujejo uporabe oksida in so proizvedeni v obliki, pripravljeni za nanašanje..

Če je treba kodre barvati v več različnih barvah hkrati, je bolje, da ta postopek zaupate profesionalnim frizerjem v salonu. Monokromno obarvanje lahko izvedete neodvisno. Pred uporabo neonskih barv je priporočljivo predhodno osvetliti pramene. Po nanosu izdelka na beljene lase dobimo bogatejše in svetlejše odtenke..

Upoštevati je treba, da se po razbarvanju kodrov struktura las poslabša, zato traja nekaj časa, da obnovite lase.

Šele po dobri negi nekaj tednov bo mogoče začeti barvati pramene z neonsko barvo.

Sestavo nanesite na čiste, suhe kodre. Priporočljivo je, da lase operete in posušite tik pred nanosom barvila. Mešanico nanesemo na kodre s posebno krtačo ali zobno ščetko. Čas zadrževanja sestavka na laseh običajno ni več kot pol ure, po katerem se barva temeljito spere s toplo vodo.

Spodaj je navedena tehnika nanašanja neonskega barvila za lase..

Daria Antipina

Nekoč novinarka sijajne revije, zdaj neusmiljeni PR človek IT organizacije.

Vsebina:

Lasje, barvani v neonskih odtenkih, so se sprva zdeli nora ideja, zdaj pa so postali skoraj glavni trend! Stilisti pravijo: na vrhuncu priljubljenosti so pričeske v slogu Katy Perry, Nicki Minaj in Cardi B. Odločili smo se ugotoviti, kaj so svetla fluorescentna barvila, kako vplivajo na lase in kakšne vrste barvil obstajajo na trgu.

Za koga so neonska barvila za lase??

Neonske barve so dveh vrst: navadne in svetijo v temi pod UV žarki. Ta "make-up" za lase je primeren za lahke in predhodno beljene kodre skoraj vseh odtenkov.

Toda, kot katero koli drugo svetlo barvo, jo morate izbrati previdno, ob upoštevanju značilnosti vašega videza. Če vzamemo suha dejstva, potem je neon primernejši za mlada dekleta - po možnosti hladna barvna vrsta. Toda o kakšnih pravilih se lahko pogovarjamo, ko govorimo o svetlem barvanju?

Če želite pokazati svoj notranji pogon, lahko barvate v neon v kateri koli starosti in s kakršnim koli videzom! Še posebej, če je odločitev za spremembo senčila prišla pred pripravami na zabavo ali festival in nameravate kombinirati novo barvo las s svetlim ličilom.

Skratka, svetla barvila so idealna za počitniško obdobje, vendar morate razumeti, da jih morate v vsakdanjem življenju uporabljati previdno - navsezadnje na poslovni konferenci, v pisarni ali v šoli žareči kodri morda ne izgledajo zelo primerno.