Delamo pričeske s pletenicami za srednje lase

Letošnje leto 2018 je polno najrazličnejših podob, pričesk in skrajnih podob. Tudi slog boho ne ostane neopažen, ki združuje nezdružljive elemente: klasiko in občutljivo večerno obleko, čipke in šal, pa tudi ogromno koncentracijo tkal in pletenic. Da bi sledili sodobnim fashionistam, vam predstavljamo članek, ki bo informativno opisal pričeske s pletenicami za srednje lase.

Preproste pričeske s pletenicami za srednje lase

Vsako dekle je vsaj enkrat pomislilo, da bi ustvarilo edinstveno pričesko. Tukaj bomo govorili o vsakodnevnih pričeskah s pletenicami za srednje lase, kar lahko storijo celo začetniki. Lahko jih imenujemo tudi express - styling, ki bo potreboval zelo malo časa za tkanje..

"Originalna Malvina"

Predstavljajte si, danes imate poseben dan in sploh niste pripravljeni. Dodeljena naloga ne prenaša zamude, zato imate dobesedno nekaj minut, da stvari uredite po glavi. Kaj lahko v tem primeru pomaga? Čudovita pričeska "Malvina" z ribjim repom, katerega postopek ustvarjanja je izjemno preprost:

 • Na desni in levi strani zagrabimo dva pramena;
 • Iz njih oblikujemo snope, ki se na zadnji strani glave povezujejo z majhnim elastičnim trakom;
 • Rep razdelite na polovico in tkajte različico ribje pletenice.

Takšna lahka pričeska bo lepo videti na laseh katere koli dolžine, celo dolžine ramen.

Pravzaprav obstaja veliko tehnik tkanja ribjih pletenic, toda tu bo upoštevana najbolj priročna in preprosta:

 1. Pri pletenju bo prednost, če lahko odsev vidite s hrbtne strani glave. Če želite to narediti, postavite ogledala drug drugemu..
 2. Lase počešite s čopičem in jih razdelite na polovico.
 3. Na obeh straneh izberemo pramen, širine približno 2-3 cm.
 4. Prečkamo jih z gibanjem rok..
 5. Tkanje držimo z eno roko, z drugo pa na obeh straneh izberemo podoben pramen in ga prekrižamo z vrhom.
 6. Zamenjajte roke, ločite pramen od druge strani. Prav tako ga prekrižamo s prejšnjim.
 7. Pletenico naredimo na želeno dolžino, nenehno izmenično sestavljamo stranice, prečkamo pramene.
 8. Konico tesno privijte z elastičnim trakom.

Priporočljivo je tudi, da si ogledate video posnetek, v katerem čarovnik korak za korakom komentira postopek tkanja spikelet.

Tkanje pletenic za srednje lase - video

Po vrnitvi na pričesko, ko je pletenica pripravljena, lahko nekoliko sprostite povezave in tako ustvarite tridimenzionalni učinek. Če razumete, da je ostalo malo prostega časa, zasukajte pramene na curling likalniku in tako ustvarite ekspresivno stajling. Toda tudi brez kodrov ta pričeska s pletenicami na srednjih laseh izgleda elegantno.

Grška pletenica

Naslednja lepa pletenica za srednje lase, katere fotografija prikazuje enako privlačno pričesko, je grška pletenica. Za uresničitev te čudovite in preproste frizure najprej naredimo raven del od krone glave do templjev. Lahko ga začnete nekoliko nižje. Od ločitve se začne spikelet, ki je narejen na dva načina:

 1. Vsi lasje so izbrani vzdolž roba v spikelet od krone do obraza.
 2. Iz las, ki rastejo z obraza, je pletena ozka pletenica. Glavne pramene niso tkane v spikelet, preprosto jih je mogoče zbrati v repu.

Lepa grška pletenica se konča tudi na različne načine:

 • Ali pa je krona narejena od enega ušesa do drugega. V tem primeru se pigtail vtakne v bližini drugega ušesa in pritrdi z okrasnim lasnikom. Spuščajoči se kodri ostajajo v istem položaju, kar bo pričeski dalo čar in edinstvenost. In če se prameni tudi ukrivijo, potem je to zagotovo naša zmaga.
 • Krona je lahko okrogla. Tkanje se nadaljuje po celotni glavi in ​​konča tam, kjer se je začelo. Ta možnost je bolj natančna. Vsi ohlapni lasje so v krogu vezani v šilček, ogrinjalo za olje pa je okrašeno z velikim lasnim pramenom.

Potem, ko je pričeska dobila ustrezen videz, jo poškropimo z lakom..

Tu je mogoče videti veliko lepih grških stajlingov.

Zmajeva pletenica - vzorec tkanja

Druga pletenica za srednje lase, korak za korakom fotografija, ki prikazuje, je upodobljena kot tkanje, imenovano "zmaj". Pričeska je zelo udobna v vsakem smislu: v službi, športu ali doma.

Zmajeva pletenica je univerzalna in ustreza popolnoma vsaki starosti. Po česanju las navlažite z vodo. Zaradi tega bodo prameni bolj poslušni in ranljivi. Enakomerna ločitev je narejena od enega ušesa do drugega. Prameni v predelu čela so razdeljeni na tri enake dele. Levi pramen je nameščen na srednjem in prekrit z desnim pramenom. V skladu s to tehniko je tkanje pripeljano do samega konca. Rep je pritrjen z gumijastim trakom ali okrasom.

4 pramen pletenice

Tkanje pletenic za lase srednje dolžine je najbolj priročen element za ustvarjanje pričeske. Ker vam prameni ne zdrsnejo iz rok in se hkrati ne boste zapletli v njih. Čudovita in preprosta pričeska s pletenicami s 4 prameni. Izvede se preprosto in nezapleteno..

Celotno glavo razdelimo na štiri pramene in v vsaki roki držimo dva curla. Najprej se prečkata prvi in ​​drugi pramen, nato tretji in četrti. Po tem prečkamo pramene, ki se pojavijo v središču kompozicije. Nadalje se po vrsti ponavljata korak 1 in korak 2. Če svoji pričeski dodate večbarvne trakove, potem bo prevzel povsem drugo stran: svetlejši in izraznejši.

Lepe in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase

Diagonalna francoska pletenica

Čudovita pletenica za srednje lase, fotografija katere vidite spodaj, je diagonalno pletenje z oprijemom. Drži romantike in prefinjenosti frizure. Pletenica je tkana strogo diagonalno do samega konca. Konica naj ostane minimalna. Prosti del pletenice je zasukan v vozel in pritrjen z nevidnostjo. Nastali vzorec je nekoliko podoben neobarvani vrtnici. Izgleda privlačno.

Enostavna pletenica pletenic

Tkanje pletenic za srednje lase na sebi pomeni samokontrolo in potrpljenje. Možnost tkanja, ki bo vedno v modi, bo videti odlično. Lasje so razdeljene na štiri dele tako, da so sprednji prameni nekoliko tanjši od ostalih 2. Nato so pletenice pletene iz vsakega dela in pritrjene z elastičnim trakom. Modrost pričeske je v njenem nadaljnjem stylingu. Bodite pozorni na fotografijo, prav v tem zaporedju so pigtails pritrjeni.

V 6. koraku sta na nasprotnih straneh pritrjena dva tanka pigtails. Nato pigtail zložite na pol na desni strani in ga pritrdite na levi, pritrdite ga na obe strani. Enako storimo z levim tkanjem..

Pričeska za košarico - fotografija po korakih

Pletenico pričesko za srednje lase je treba narediti z ljubeznijo in strahospoštovanjem. Potem bodo kodri poslušni in se lepo zlivali v predvideno podobo. Naslednja pričeska za srednje lase se začne s francosko pletenico po celotni glavi. Takoj, ko konec doseže nasprotni tempelj, se nadaljuje tkanje navadne pletenice, saj preprosto ne bo nobenih pramenov. Konica je skrita pod krošnjo in zavarovana z lasnicami. Različica te pričeske s pletenicami je zelo zabavna in zanimiva. Mimogrede, lahko ga uporabljate tako na dolgih kot na kratkih laseh. In kolumnist ne bo nikoli ugibal o naravni dolžini las..

Tkanina po korakih bo poenostavila vašo nalogo in vaše delo naredila bolj prijetno.

Kot lahko vidite na fotografiji, so v postopek vključene tudi šiške. A tako se združi v splošno pletenico, njena prisotnost ne moti slike.

Čeden konjski rep z volumnom na zadnji strani glave

Zamislite si in eksperimentirajte s stylingom. Lepe in preproste pričeske praviloma prihajajo iz misli. Po ogledu nekaj stajlingov lahko kombinirate metode in oblikujete svojo novo in individualno podobo. Tu je primer takšne mešanice: ena francoska pletenica je tkana, na primer, na levi strani in na zadnji strani glave. Preostali lasje so zbrani v konjski rep skupaj s tem pletenjem..

Ta pričeska s pletenicami za srednje lase izgleda igrivo in nenavadno. Repa se lahko vključi tudi v delo, tako da iz njega naredimo klasičen pigtail. Tako dobite neke vrste enostransko tkanje.

Možnosti za lepe in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase so ogromen vir novega znanja. Ker je absolutno katerokoli mojstrovino mogoče izvesti na glavi, ne da bi sploh pogledali v salon.

Naslednji in zelo lep stajling nam prikazuje fotografija..

Izgleda neverjetno. Narejen je reden visok rep in pritrjen z elastičnim trakom. Nato en pramen, ki je potreben za tkanje, pustimo na stran, iz preostalega dela pa pritrdimo volumetričen sveženj. Navadna pletenica je tkana iz prostega pramena, vanjo pa je zavit snop. Konja lahko popravite s katerim koli dodatkom za lase. Odlična izbira bi bile lasnice v obliki tridimenzionalnih cvetov ali lokov..

Pričeske s cvetjem

Naši dragi bralci. Ne pozabite, da je lahko vsaka pričeska okrašena. Nato bo prevzela bolj živahen videz in nehala očarljivo gledati nase..

Če imate sveže cvetje, ki ga ne moti, okrasite tkanje. Pričeske s cvetjem dodajo ženskost in lepoto.

Kako tkati super modne in svetle pletenice s kanekalonom poglejte tukaj.

Vrstni red na glavi je znak dobrega okusa. Toda pretirana razbarvanost in kombinacija različnih pričesk nihče ni odpovedal. Za konec bi rad dodal še eno video vadnico, ki prikazuje pletenje za srednje lase..

Pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta in dekleta. Foto, kako to storiti korak za korakom

Pletenice so ena redkih pričesk, ki vedno ostane v trendu. Pletenice za srednje in dolge lase se nenehno pojavljajo nove zanimive različice klasične pletenice: ob strani, ribiška palica, krona, slap in druge. In če jih spretno kombinirate z drugimi elementi, na primer z nizkim popkom ali kodri, se bo slika izkazala za resnično ženstveno.

Dejanski trendi pričeske s pletenicami za srednje lase za dekleta, ženske

Dekleta s srednjimi lasmi lahko poskusijo pletenje svojih pletenic. Pri pričeski lasje ne bodo šli čez vaše oči, ampak bodo videti lepo. V sezoni 2019-2020 stilisti priporočajo uporabo pletenice iz olja. Tukaj vam ni treba uporabljati posebnih orodij, laka, lasnic, potrebujete samo 2 elastične trakove in možnost tkanja klasične pletenice.

Pričeske s pletenicami za srednje lase

Drug trend za srednje lase so pletenice in ohlapni lasje. To je znana "malvinka" v sodobni predelavi. Tu pletenica izvira tudi iz repa in ohlapni lasje morajo nujno pokriti glavo za vsaj 50%.

Te pričeske so preproste za izvedbo in ne izgledajo provokativno. S takšnimi možnostmi stylinga se lahko odpravite na obisk, na sprehod, v šolo.

Šolarke svoje pletenice dopolnjujejo z dodatki, ki so v harmoniji s šolskimi uniformami: lasnicami, belimi, elegantnimi in voluminoznimi elastičnimi trakovi. Tudi za dekleta in ženske pletenice ostajajo pomembne. V prihodnji sezoni je pletenica na vodilnih položajih, s flisom in "raztresena". Temeljijo na klasični ruski pletenici. Tkalci se v praznični različici pričeske, zlasti za neveste, ne odrečejo položajem.

Glavni trend tukaj je lahkotnost in zračnost, ne pa tesno tkanje. Stilisti priporočajo pletenje pletenice s konjskim repom, vendar je, za razliko od otroških pričesk, tukaj bolje dopolniti sliko s flisom, ločeno položenimi prameni in bogatimi dodatki.

Za počitnice v prihajajoči sezoni je primerna tudi voluminozna pletenica v kombinaciji s snopom. Pričeska s pletenicami za srednje lase za dekleta, dekleta, ženske je naporno delo, vendar jo lahko naredite sami po vadbi.

Prednosti pletenih pričesk

Spektakularna pletena pričeska bo ženski predstavnici v kateri koli starosti pomagala videti elegantno, lepo.

Ključ do uspeha in lepote je posledica prednosti "pletenic" pričeske:

 • Primerno za različne tipe las: kodraste in ravne, debele in redke, bujne in ne tako zelo.
 • Glede dolžine las ni nobenih omejitev, saj je pigtail lahko pleten do katere koli dolžine. Tudi za kratek bob si lahko omislite pričesko z elementi tkanja..
 • Praktična pričeska. Pletenica je čudovita alternativa repom, šopkom in vsem drugim možnostim za zbrane lase. Glava je videti sveža, čedna, lasje se ne vmešavajo, ne padejo v oči, ne zapletejo se v vetru.
 • Spremenljivost. Stilisti, ki jih pogosto igrajo najbližji prijatelji, si omislijo vse več modifikacij tkanja: kača, 5 pramenov, majhne pletenice in še veliko več. Edino vprašanje je sposobnost izpolnjevanja izumljenega.
 • Bodisi na zmenek, ali na sestanku s partnerji ali na sprehodu - pričeske s pletenicami so primerne povsod. Študentke, predstavnice visoke družbe, mlade matere, starejše ženske, neveste in šolarke dopolnjujejo svojo podobo s pletenicami..
 • Pletenje bo lasem dalo dodaten volumen, vizualno debelo.
 • Pričeska s pletenicami za srednje lase daje naraven videz in je primerna za katero koli obliko obraza.
 • Proračunski. Piškotek si lahko zavežete sami ali pritegnete pomoč od bližnjega. Tudi če deklica izbere profesionalni salon, bodo stroški pletene pričeske nižji od vseh drugih..
 • Frizerji ugotavljajo, da se lasje ne cepijo v pletenici in so manj izpostavljeni slabim vplivom okolja..
 • Pletene lase je enostavno spremeniti v ohlapne kodre, saj večina pletenic ne uporablja kodrov za lase, škornjev in laka za lase.

Lepe stilske pričeske s pletenicami za srednje lase

Mlade modne ženske lahko izberejo lahke "hitre" stajlinge, ki trajajo dlje časa. Ko ostariš, lahko preizkusiš vse nove, bolj zapletene različice stajlinga..

V 3 minutah zavijte s svetlim šalom

Ta pričeska je dobra možnost za tiste, ki imajo radi pletenice, vendar se naveličajo na monotonost. Z dodatno opremo, kot je šal, lahko sliko vnesete svežino. Glavna stvar je, da izberete barve v skladu z oblačili..

 1. Izberite pramen blizu čela.
 2. Pod predhodno izbrani pramen zložite šal iz lahkega materiala.
 3. Nato pletemo francosko pletenico, namesto stranskih pramenov pa uporabite konce šal.
 4. Postopoma dodajte nove lase iz preostale mase.

Šiške lahko pustite in preprosto položite na običajen način.

Modni spikelets

Pričeska s pletenicami za srednje lase je odlična za šolske ali fakultetne dni. Danes znane šilke doživljajo spremembe: gladke pričeske izgubijo pomen, pletenice bi morale biti malo "razbarvane".

Izjemne špice iz 4 in 5 pramenov so enostavne za izdelavo:

 1. Delite na glavi in ​​vse lase razdelite na 2 enaka dela.
 2. Na območju od čela do ušesa izberite pramen.
 3. Razdelite ga na 4 ali 5 kosov s kazalcem in srednjim prstom.
 4. Pletemo pletenico po vzorcu: levi skrajni pod sredino, desni skrajni pod sredino in tako naprej do konca lasišča.
 5. Zapnite spikelet z navadnim pigtailom, na koncu pritrdite z elastičnim trakom v barvi las.

Če je šiška, jo je bolje tudi tkati v pletenico, to je, da jo vzamete v prvi pramen.

Obrnjena francoska pletenica

Skrivnost tkanja je polaganje pramenov drug pod drugega:

 1. Najprej morate lase dobro česati.
 2. Na tem mestu ločite velik pramen od celotne mase las. Kje se bo začelo tkanje (v templju, na čelu, ob kroni).
 3. Izbrani pramen razdelite na 3 enake dele.
 4. Zavijte po shemi: levi pramen postavite pod sredino, desno pod sredino in tako naprej.
 5. Občasno poberite: levi pramen dopolnite s tankim pramenom na levi, desni pramen na desni. Tako bodo postopoma vsi lasje v pletenici..
 6. Pričesko na koncu pritrdite z elastičnim trakom ali lasnikom.
 7. Nežno povlecite vsako povezavo pletenice, da bodo videti enake velikosti.

Pričeska s pletenicami za srednje lase je lahko s spuščenimi ali pletenimi šiška. V drugem primeru morate pletati s čela.

Pleten s snopom

Tako za srednje in dolge lase lahko svojo pričesko dopolnite z lepimi dodatki, dodatnimi pletenicami, voluminoznim kupom. Styling primeren za posebne priložnosti.

Algoritem za ustvarjanje frizure z visokim popkom:

 1. Na vratu ločite 3 pramene, kjer je osnova rasti las.
 2. Pleteni konico potegnite navzgor, včasih pa zgrabite nove stranske pramene.
 3. Ko pridete do mesta, kjer želite narediti šop, lase zavarujte z elastičnim trakom.
 4. Oblikujte zajček tako, da lase zvijete v zapor ali uporabite frizerski obroč.
 5. Pritrdite žarek s pomočjo lasnic ali nevidnih zatičev.
 6. Za dolgotrajen učinek uporabite lak za lase.

Bolje je, da bi pustile nedotaknjene. Izjema so dolge ali rastoče šiške, v tem primeru se lahko v lepem valu položi na svojo stran..

Grška pletenica

Tkanine v grškem slogu so vedno ohlapne, v njih ni tesnih elementov. To je odlična možnost za vsakodnevno nošenje, saj je videti zadržana, a prefinjena in vsako dekle s tkalskimi veščinami lahko plete grško pletenico.

Možnost stajlinga je videti impresivno in pušča ob strani:

 1. Del ob strani.
 2. Večino las razdelite na 3 pramene in začnite francosko pletenico, tako da se izmenično lovijo s čela in krone.
 3. V bližini ušesa, na nasprotni strani, vzemite ključavnico in jo zasukajte z glavnino las.
 4. Nadaljujte tkanje z navadnim spikeletom.
 5. Zberite kodre skupaj s strani tkanja.
 6. Pletene pramene iz pletenice s strani čela v glavno pletenico.
 7. Nadaljujte spikelet, včasih pa naredite lepljenje na obeh straneh.
 8. Zavarujte z elastičnim trakom v barvi las.
 9. Pletenica naj bo voluminozna in jo ostri z uporabo glavnega glavnika.
 10. Namestitev rahlo pritrdite z lakom.

Če imate šiška in njegova dolžina vam omogoča, da lase pletate v pletenico, potem je bolje, da naredite prav to. Grška pletenica je videti lepša z odprtim čelom.

Ribji rep

Pričeska s pletenicami, ki jo tako ljubijo dekleta, je ravno primerna za mlade in zelo mlade ženske. Drugo ime za tkanje za dolge in srednje lase je "spikelet".

Obstaja več možnosti, s katerimi lahko začnete pigtail (s krošnje, s čela, iz templja ali z visokega repa), vendar tehnika ostaja enaka:

 1. Lase dobro počešite, za lažje pletenje jih lahko razpršite z razpršilom ali vodo.
 2. Celotno prostornino razdelite na 2 enaka dela.
 3. Z desne strani, skrajnega desnega roba, vzemite tanko pramen in ga prestavite na nasprotno stran.
 4. Z leve strani izberite enako tanek pramen z levega roba in ga povežite z desno na nasprotni strani.
 5. Torej izmenično ponovite točki 3 in 4.
 6. Na koncu pletenice pritrdite z elastičnim trakom ali drugo sponko.
 7. Če želite pričeski dodati volumen, lahko pigtail nekoliko potegnete na stranice..

Šiške lahko odstranite nazaj ali vstran z lakom ali nevidno.

Elastične pletenice

Styling je ustvarjen za srednje in dolge lase, njegova izdelava pa bo trajala največ 15 minut. Tkanje se tukaj praktično ne uporablja, vendar so potrebni majhni silikonski gumijasti trakovi.

Navodila:

 1. Najprej morate česati celotno maso las nazaj.
 2. Naredite vodoravni prerez (od ušesa do ušesa), izberite majhen pramen in ga pritrdite s silikonskim gumijastim trakom.
 3. Nekoliko nižje naredite popolnoma enak rep, tako da lase vstavite v prejšnji.
 4. Za drugim elastičnim trakom naredite vdolbino, da vanj napnete konec repa.
 5. Zavrtite rep vzdolž osi.
 6. Nato nadaljujte po shemi: spodaj naredite majhne repo in jih izklopite.
 7. Varno na koncu.
 8. Nastale kodre nežno raztegnite s prsti.

Šiške je treba potegniti nazaj skupaj s preostalimi lasmi. Če želite to narediti, lahko uporabite peno, mousse ali lak za lase..

Slap

Lepa pričeska samo spominja na slap, kjer curljajo kodri, padajo. Pričeska je bolj primerna za izhod ali hojo kot za vsakodnevno nošenje. Njegova glavna prednost je, da je primeren za katero koli dolžino las..

To je enostavno narediti:

 1. Lase morate temeljito česati.
 2. Na levi ali desni strani izberite 3 pramene in začnite navadno pletenico.
 3. Nadalje, ne tkajte zgornjega pramena v pigtail, to bo prvi del "slapu".
 4. Na naslednji stopnji vzemite pramen las od spodaj (od samega tkanja) in nadaljujte z običajno pletenico, vendar sprostite zgornjo ključavnico.
 5. Nadaljujte po shemi, tako da zgornji pramen pustite prosto in ga zamenjate s pramenom izpod pletenice.
 6. Pletenico pritrdite z elastičnim trakom ali čudovito sponko za lase.
 7. Curl las konča.

Bolje je, če je mogoče, odstranite šiška, saj se bo lepota "slapa" izgubila.

Mali zmaj

Tkanje je ime dobilo z razlogom: če pogledate pletenico s strani, bo spominjal na obris zmajeve glave.

Toda za tako strašnim imenom za styling se skriva udobna pletenica, ki je ni težko izvesti:

 1. Lasje morate česati nazaj.
 2. Na čelu ali na kroni (odvisno od tega, kje želite začeti pletenico) izberite pramen in ga razdelite na 3 enake dele.
 3. Začnite z tkanjem navadne pletenice.
 4. Na naslednji stopnji tkanja izberite pramen na levi strani in ga dodajte glavnemu tkanju.
 5. Nadalje - enako na desni strani.
 6. Nadaljujte s pletenicami, izmenično na levi in ​​desni strani.
 7. Konec pritrdite z elastičnim trakom ali ga zložite v sveženj in ga pritrdite z zatiči.
 8. Da bi tkanje postalo voluminozno in ohlapnejše, je dovolj, da pletenico rahlo potegnete v različne smeri.

Lastniki šiška ga lahko pustijo nespremenjenega, le previdno in lepo ga morate položiti.

Oblečene pletenice so zelo nenavadne, zračne, vendar zapletene v izvedbi. Lasje, ki so pleteni v odprtem slogu, izgledajo kot čipke in izgledajo elegantno.

 1. Lase morate dobro česati in izdelek za styling nanesti po celotni dolžini. Tako bodo kodri poslušni in ne bodo ušli iz las.
 2. Na kroni izberite 3 pramene.
 3. Začnite obrnjeno francosko pletenico tako, da zavežete pramene pod pletenico.
 4. Ko greste skozi več vezi, z ostrim glavnikom ustavite in prelivajte nastale elemente. Poskusite čim bolj ločiti pramene drug od drugega.
 5. Na enak način zavijte še nekaj povezav in znova obesite zanke..
 6. Na koncu pletenice naredite pritrdilni element in lase okrasite z nežnim lasnikom ali rožami.

Šiške lahko pustite v odprti pletenici ali pa jih odstranite.

Venec

Ta romantična postava daje več naravnosti, poudarja naravne lepote svojega lastnika..

Sami ga lahko pletate z navodili:

 1. Za začetek lase razdelite s prerezom na sredini glave na 2 enaka dela.
 2. Od sredine do koncev kodrov nanesite teksturni sprej ali mousse.
 3. Na levi strani zavijte trilico s tremi prameni (sega od ušesa do koncev las).
 4. Naredite pritrdilni element z elastičnim trakom.
 5. Naredite enako na desni strani..
 6. Dvignite levo pletenico navzgor in jo položite vzdolž glave vzdolž črte venca, dokler je dovolj dolžine.
 7. Pletenico pripnite z nevidnostjo in rep dobro pritrdite.
 8. Desno pletenico položite na enak način, medtem ko pokrijete vrh leve pletenice, da nastane ovala.
 9. Izvlecite nekaj kodrov na straneh, da dodate malo nežnosti sliki.

Bolje je skriti šiške, prišiti na stran ali tkati v pletenico, če dolžina omogoča.

Kača

Razigrana mladinska pričeska je bolj primerna za šolarke in študente.

Izvaja se po načrtu:

 1. Tkanje lahko začnete z desne ali leve strani.
 2. Izberite 2 pramena z območja krošnje in križite, začnite tesno tkanje.
 3. V sredino dodajte še 1 pramen, nato ponovno vzemite 2 pramena (blizu templja) in prekrižite.
 4. Dodajte še tretji pramen.
 5. Nadaljujte s pletenicami s tremi pletenicami do nasprotnega ušesa.
 6. Iz pletenice naredite ovinek in tkanje obrnite na drugo stran.
 7. Nadaljujte, dokler se dolžina las ne konča.
 8. Tkanje pritrdite z elastičnim trakom ali ga zavijte v sveženj z lasnicami.

Če obstaja šiška, potem bo primerno, da ga pustite, rahlo položite z lakom ali mousseom.

Zizi z barvnim kanekalonom

Te pletenice imenujejo tudi "afriške pletenice", saj imajo očitno podobnost pričeskam afriških plemen. To so zelo tanke pletenice, v katere so vpletena večbarvna umetna vlakna. Zaradi tega je pričeska videti svetlejša in privlačnejša..

 1. Lase krtačite zelo previdno.
 2. Zberite celotno maso kodrov s sponkami, pri čemer pustite samo 1 vodoravno vrsto las, iz katere se bo začelo tkanje.
 3. Levo vrstico z vodoravnimi črtami razdelite na majhne pramene in jih zavite v snop, pritrdite z elastičnim trakom.
 4. Vsak sveženj odvijte posebej, ko pletenje napreduje.
 5. Na prvi pramen nanesite kanekalon, tako da je spoj na sredini celotne dolžine umetnega materiala.
 6. Zavijte tako, da dva konca tvorita konce kanekalona, ​​tretji pa oblikujete lastne lase.
 7. Nadaljujte s postopkom, tako da si ustvarite vezi s silikonskimi gumijastimi trakovi v barvi las.
 8. Naslednjo vodoravno vrstico ločite in zavijte dalje.

Zizi ne pomeni šiška, ampak pomeni dolgo nošenje. Zato je, preden začnete nositi novo pričesko, bolje, da zrastete šiške in pletete te lase v pletenice..

Krona

Romantične in ženstvene pletenice okoli glave ni težko tkati. Lahko ga dopolnimo s cvetjem ali občutljivimi dodatki za lase.

Kako narediti:

 1. Lase razdelite na 2 enaka dela.
 2. Na obeh straneh začnite običajno pletenico, gibanje pa naj bo od zadnjega dela glave do obraza.
 3. Varno na koncu.
 4. Enako storite z drugim delom las..
 5. Pletenice bi morale izgledati nekoliko čudno.
 6. Pletenice razporedite po vrhu "krošnje", tako da na vrh postavite lepšo.
 7. Pričesko pritrdite z nevidnostjo in lakom.
 8. Nekaj ​​kodrov, ki so prišli iz stajlinga, bo pričeski prineslo rahlo malomarnost. Tako bo krona izgledala bolj naravno..

Lastniki šiška ga lahko malo českajo na stran, odpirajo čelo. Za pritrditev je primerna pena ali mousse.

Zvijanje

Ime te zvite pletenice prihaja iz angleškega jezika.

Zanimivo "igrivo" različico lahko na eni strani prepletete z šiška:

 1. Naredite stransko ločitev in lase nekoliko počešite na hrbtni strani glave.
 2. Celotno maso las pošljite na eno ramo, odvisno od katere strani je ločitev obrnjena.
 3. Na sami podlagi razreza izberite 2 enaka pramena.
 4. Odstranite oddaljeni pramen pod sprednjim in jih zvijte skupaj, tako da se mesta zamenjajo.
 5. Od ostalega vzemite nekaj ohlapnih las in jih dodajte spredaj.
 6. Spet zasukajte, a zdaj za 180 stopinj.
 7. Nadaljujte po shemi: obrnite za 180 stopinj in nato poberite novo pramen.
 8. Pritrdite pletenico na koncu. Morala bi biti svobodna.
 9. Če pramen izpade z nasprotne strani, ki ni dosegel nasprotne strani, ni strašljiv, nasprotno, bo dal stylingu dodaten čar.

Izvirne počitniške pričeske s pletenicami za srednje lase

Veliko možnosti pletenic za lase srednje dolžine je mogoče uporabiti ne le v vsakdanjem življenju, ampak tudi ob praznični priložnosti. Glavna stvar je, da "oblečete" svoje najljubše stajlinge, in to sploh ni težko storiti.

ImeOpis
Lasni dodatkiVse vrste lasnic, glavnikov, tiaras, lepih lasnic. Njihova izbira je ogromna, in če želite uspešno izbrati to ali ono dodatno opremo, morate takoj razmisliti o celotni podobi. Bolje je izbrati barvo za oblačila, odtenki naj bodo v harmoniji.
RožeLahko so umetni ali živi. Prva možnost traja celoten dopust in je lažje pritrditi na frizuro. Je bolj trpežna in zanesljiva. Druga možnost - uporaba svežega cvetja - zagotavlja več izbire za let domišljije, poleg tega pa je videti bolj naravno, organsko.
PermPigtails se lahko kombinirajo z kodri in kodri in videz se takoj spremeni, pričeska postane bolj slovesna, praznična. Tudi prameni, ki so prišli iz stajlinga, zaviti z curling likalnikom, bodo sliko že dodali eleganco.
Kompleksni lasni elementi, pleteni elementiKošare, loki, vrtnice, valovi, kodri - vse to naredi stajling lepši. Francosko pletenico lahko kombinirate z elementom, kot je cvet.
Flis, volumenV vsakdanjem življenju dekleta skoraj ne uporabljajo bouffant na laseh, za počitnice pa je kot nalašč, saj bo v kombinaciji s koso dodatni volumen videti praznično.

Dekleta ne smejo preobremeniti pričeske s pletenicami z več nakita hkrati. Za srednje lase lahko naredite veliko zanimivih stajlingov tako za zelo mlade kot starejše ženske..

Pletenice pričeske za srednje lase - TOP 10 najboljših možnosti s fotografijami

Kaj bi lahko bilo lepše od "poštene pletenice do pasu"? Vsaj tako so mislili prej. Stoletja so minila, a njegova priljubljenost ni izgubljena. Samo namesto običajnega tkanja v treh pramenih stegna lahko opazujete celotna umetniška dela. Možno je ustvariti spektakularno pričesko tudi brez dolgih las. Polaganje spektakularne pletenice čez srednje lase ni problem. Za to obstajajo zanimive ideje, ki bodo všeč ženskam in dekletom različnih starosti..

Možnosti svetlobe

Učinkovito pričesko je mogoče doseči brez predhodnega usposabljanja v pletenice..

Splošno priporočilo pred pletenjem je umivanje las. Trditve, da bo pletenje lažje in trajalo dlje na neopranih laseh, so napačne. Najboljši rezultat je dosežen, če lase dobro operete in preprosto osušite, ne da bi uporabljali izdelke za styling. Če so se lasje začeli cepiti, se je vredno pripraviti na to, da bodo iz pletenic vidne neravne dlake (krajše od drugih). Zato po koncu tkanja pričesko poškropimo z lakom, s čimer pritiskamo štrleče dlake.

Francoska pletenica

Obstaja veliko vrst tkanja, vendar so francoske pletenice zelo priljubljene tako med mojstri kot začetniki. Ker jih je približno ducat vrst, je tehnika tkanja drugačna.

Možnost 1 "spikelet"

Ljudje imenujejo to pričesko "spikelet". To je ena od razpoložljivih možnosti za pletenje srednjih las. Možno je tudi pletenje na dolge in kratke lase. Izgleda nenavadno na odstranjenih laseh po barvanju.

Korak za korakom je postopek tkanja francoske pletenice naslednji:

 1. Po temeljitem česanju poudarite nekaj las na kroni. Če je šiška, jo morate ločiti ali nastaviti v lase.
 2. Razdelite ga na tri pramene.
 3. Začnite tkati. Na sredino postavite pramen na levi, medtem ko ga odvzamete namesto levega. Pramen postavite na sredino, zadnjega pa namesto desnega.
 4. Na levo dodajte en pramen srednje gostote, tkamo. Enako dodajte na desno, tkamo.
 5. Če dodate en pramen na strani, pojdite dol.
 6. Ko končate pletenje, nadaljujte s preprostim pletenjem. Pustite majhen konico in zavežite elastični trak.

Možnost 2 "Fishtail"

Ta pletenica se imenuje tudi "ribji rep".

Postopek pletenja pletenic se praktično ne razlikuje od prejšnje različice, le na stopnji tkanja se na obeh straneh vzamejo majhni prameni. Prameni so tkani zelo tesno.

Možnost 3 "Pljuni čez vrh"

Takšne voluminozne pletenice so zasnovane za srednje do dolge lase. So zelo modni, lahko se pletejo tako na sredini glave kot s strani, diagonalno.

 1. Izberite del las ob kroni. Bolj ko so poudarjene, (zgornji del od ušesa do ušesa), bolj debela bo pletenica.
 2. Razdelite na tri enake pramene.
 3. Pravo vrnemo pod sredino, levo postavimo navzgor. Nato desno postavimo na levo. Vsak pramen je treba dobro vezati v pletenico..
 4. Svojo levo roko sprostite tako, da so vsi deli frizure v desni. Izberite pramen na levi, ga spravite pod sredino, levi pramen vstavite v pletenico. To bo sprostilo desno roko. Izberite pramen na desni, ga spravite pod sredino in vstavite desni pramen v pletenico. Kot rezultat, katera roka se sprosti od druge strani in izbere ključavnico.
 5. Zavijte na zadnji del glave, tako da vse dele las spustite v pletenico. Nato lahko lase zavežete v konjski rep ali jih zavežete na konce. Vezati elastični trak.

"Fishtail" z repa

Izgleda dobro na dekleta in dekleta s šiška.

 1. Zberite ohlapne lase v konjski rep. Konjski rep se lahko opravi bodisi na kroni ali na zadnji strani glave
 2. Rep razdelite na tri oddelke: srednji odsek naj bo največji. Dve stranski prameni - majhni.
 3. S podlage repa tkamo klasično pletenico.
 4. Dobro je potegniti vsako pramen, pazite, da je srednji pramen vedno večji od ostalih. V nasprotnem primeru "ribji rep" ne bo deloval.
 5. Po tkanju zavežite elastični trak.

Za takšno pričesko lahko uporabite chignon, in če morate diverzificirati sliko - kanekalon. S kodrastimi lasmi bo vsak curl ščetine posebej. Pred tkanjem "ribjega repa" je priporočljivo, da vsako kodro predhodno poravnate z železom.

Več spikelet

Ena najpreprostejših, a učinkovitih in modnih pričesk sta dve spikeleti. Za izdelavo čudovitih šilčkov lahko imate lase katere koli dolžine..

 1. Po česanju na sredini glave naredite ločitev od čela do zadnjega dela glave. Razdeljevanje se lahko izvede enakomerno in cikcak.
 2. Lase zberite z elastičnim trakom na eni strani (da ne bi motili). S proste strani začnite tkati francosko pletenico po metodi 1 ali 3. Nežna frizura je odvisna od velikosti pramenov, ki so tkani.
 3. Po končanem tkanju na eni strani začnite tkati na drugi.

Za posebno izvirnost je pleten več spikelet. Ker je afro-pletenica še vedno priljubljena, je mogoče z njimi še naprej tkati veliko število spikelet. Potem je vredno začeti tkati po metodi 3, tako da bo prišlo do realnega rezultata. Tkanje niti raznolikost dreves povečuje tako po barvi kot po dolžini. Vendar je treba upoštevati, da morajo biti vsi lasje lepo pleteni, sicer bo videz frizure neurejen.

Zapletenejše možnosti

Z malo več časa kot ustvarjanjem preprostih pletenic lahko ustvarite bolj zapleteno in edinstveno pričesko..

Odprte pletenice

Ženske pričeske so ustvarjene za različne priložnosti. So pa takšni, ki bodo postali univerzalna rešitev za vse situacije..

Preprosta francoska pletenica

Ko je obvladal tretji način tkanja francoske pletenice, ga lahko razvejate. Lahko jih pletate sami.

 1. Obdelovanec je pletenica "obratno". Pletemo ga tako, da prameni niso tesni, v skladu s tehniko tkanja metode št. 3.
 2. Po pletenju pritrdite konec pletenice z ohlapnim elastičnim trakom. Če želite pletenici dodati dodatni volumen in teksturo, začnite potegniti pramene od sredine pletenice in se pomaknite proti robom. Pramene potegnite počasi in enakomerno, da dobite lep videz.

Ni treba začeti raztezati od začetka ali od konca, ne bo delovalo, da bi dosegli enoten volumen..

Dve pletenici sta narejeni na enak način, potem ko lase razdelite na dva dela..

Elastična pletenica

Prvotna pričeska, ki temelji na elastičnih trakovih, je primerna za različne vrste las. Če imate debele lase ali tanke lase, bo ta pričeska še vedno videti odlično. Primerno za dekleta in mlada dekleta. Po želji lahko za okrasitev las uporabite lok ali lep lasnik.

Najprej morate pripraviti 5 do 10 majhnih elastičnih trakov (odvisno od dolžine las). Takšne pletenice so tkane za srednje in dolge lase. Na laseh, ki imajo permo, ta pričeska ne bo videti tako, kot je bilo predvideno. Curls je treba zravnati z železom in šele nato priti na delo.

 1. Izberite pramen od templja do templja, ga pritrdite z elastičnim trakom. Spodaj izberite pramen enake velikosti, le na ravni venca. Pritrdite z elastičnim trakom.
 2. Zgornji pramen razdelite na dva dela. Na dnu spustite elastiko in na sredini oblikujte luknjo. Z vrha zavijte dva pramena v njo in ju izvijte.
 3. Pramene povežite z enim elastičnim trakom. Spodnji rep razdelite na dva pramena, nataknite povezane kodre v nastalo luknjo. Nadaljujte pletenje do koncev. Zavarujte z elastičnim trakom.
 4. Potegnite pramene, da ustvarite teksturo.

Grška pletenica

Grki so po naravi temnopolti narod, zato je grška pletenica videti harmonično, če jo je tkala čez kostanj ali temno blond lase. Za svojo pričesko ne potrebujete nobenega posebnega stylinga. Pletenice v grškem slogu so lahko tkane za srednje lase in daljše. Kratke odbitke bodo med tkanjem povzročile veliko nevšečnosti in ne bodo dale pričakovanega učinka..

Vzorci tkanja grške pletenice so različni, vredno je izpostaviti najbolj priljubljene od njih.

Možnost 1

Uporablja se načelo tkanja preprostih "pigtails".

 1. Razdelitev je narejena od templja do templja, ki izstopa sprednji del las na čelu. Preostale lase pritrdite s sponkami ali elastičnim trakom, da ne bi motili.
 2. Začnite tkati pletenico iz desnega templja: izberite tri pramene, tkajte navadno pletenico z kodri. Tkanje usmerite v nasprotni tempelj, po koncu ga zavarujte z elastičnim trakom.
 3. Preostale lase počešite, razdelite na dva in zavežite dve preprosti pletenici. Po tkanju pritrdite z elastičnimi trakovi.
 4. Pletenice položite na zadnji strani glave v kroglico, konca zavijte navznoter. Pritrdite s čepki.

Možnost 2

Nekakšna francoska pletenica, kjer se glasnost ustvari s pomočjo kodrov, zavitih z curling likalnikom ali curlers.

Pletenica izgleda spektakularno, če je dolžina las pod rameni. Po potrebi lahko uporabite frizuro, ki bo dodala volumen in dolžino.

 1. Lase počešite, pritrdite cignono (če je potrebno). Z curling likalnikom zavijte kodre z uporabo pene za styling.
 2. Izberite pramen na kroni, da ustvarite podlago za pletenico.
 3. Začnite tkati francosko pletenico na glavo. Lasje niso popolnoma vpleteni v pletenico, vendar se kodri sprostijo navzven. Da se pričeska drži, se za pritrditev vsake stopnje uporabljajo elastični trakovi.

Pleten jermen

Izdelava snopov v procesu tkanja lahko dosežete zanimiv rezultat..

Začetek tkanja se ne razlikuje od francoske pletenice navznoter.

 1. Izberite del las od templja do templja. Razdelite na tri pramene.
 2. Začnite tkati s prameni na mestu, jih navijati pod pletenico. Glavna značilnost takega tkanja je zvijanje pramenov v preproste svežnje in nato tkanje v pletenico..
 3. Kot rezultat dobimo francosko pletenico iz snopov. Lahko ga pustite takšnega, kot je, ali pa sprostite pramene. Dobite voluminozno in teksturirano pletenico.

Iz pletenic so izdelane različne tkalice, na primer si naredijo pričesko po načelu "ribji rep".

Vrste pričesk, ki uporabljajo pletenice, so dovolj, da jih lahko uporabimo za različne priložnosti. Pletenice za srednje lase lahko pletate sami, samo izberite razpoložljive vrste in uživajte v različnih pričeskah.

64 modnih pletenic za lase srednje dolžine: fotografije in lekcije

Ko gre za stilske pričeske za srednje lase, najprej pridejo na pamet pletenice. Vsi so tako različni in izvirni. Danes obstaja več kot 50 različnih tkal, vključno s "spikelet", "francosko pletenico", "reverse", "classic" itd. Pigtails lahko radikalno spremenijo slog svojega lastnika in sliko dodajo ženskost, lahkotnost in zračnost. Pletenice so primerne tako za dekleta kot odrasle ženske. Omogočajo vam, da čim bolj odprete obraz in poudarite njegovo svežino in lepoto..

Vsebina:

Priljubljeni vzorci pletenic za dekleta in dekleta

Pletenice za dekleta so izdelane v različnih tehnikah. Danes lahko v internetu najdete lekcije o tkanju znanih blogerjev in frizerjev. Najbolj priljubljena možnost je francoska pletenica. Priljubljenost takega tkanja je razumljiva. Je enostaven za oblikovanje in primeren za vsakodnevno obrabo. Če pogledate diagram, lahko vidite, da se pletenje začne z vrha glave. Na začetku se vzamejo tri pramene. Prva faza je zelo podobna tkanju klasične pletenice s tremi prameni. Toda že na drugi stopnji je mogoče opaziti razlike. Če je klasična pletenica pletena iz treh pramenov, potem je francoska pletenica pletena z grabi novimi kodri. Izkaže se čudovita risba.

Druga zanimiva možnost je ribji rep. Ta pletenica izgleda nenavadno in izvirno. Plesti ga je zelo enostavno. Če želite to narediti, morate narediti nizek ali visok rep in ga razdeliti na dva enaka dela. Nadalje se iz enega dela vzame tanka pramen in vrže v sredino, nato se tanek pramen vzame iz drugega dela in tudi vrže v sredino. To je treba nadaljevati, dokler vam ne zmanjka ohlapnih pramenov las. Konica pletenice je pritrjena z elastičnim trakom.

Pleten ribolov

Video tutorial o tkanju pletenic iz ribje kroglice

Najljubša pričeska mnogih mladih lepotic je dva zmaja. Ta pričeska izgleda bujno in ljubko. Tkane so na podlagi francoske pletenice. Če želite to narediti, so lasje razdeljeni na dva dela, ločitev je lahko enakomerna ali cikcak. Zmaji se zelo dobro držijo, ne bojijo se nobenega vetra.

Možnost pričeske z dvema pigtails

Vse pogosteje mlada dekleta raje pletenice pred običajnimi styling. Konec koncev, pigtails vam omogočajo, da dosežete želeni učinek in podarite sliko s posebnim šarmom in šarmom..

Pletenice se izvajajo ne samo na dolgih, temveč tudi na kratkih laseh. Zahvaljujoč pigtails lastnikom kratkih las ni treba trpeti z vsakodnevnim stylingom. Najpogosteje se tehnika tkalca uporablja za tkanje na kratkih laseh. Zaradi svojih lastnosti frizura izgleda voluminozno. Zlasti spikelet izgleda lepo na podolgovati bob frizuri.

Bob kvadrat s koso na strani

Pigtail možnost za dekleta ob strani

Na kratkih laseh so najlažje stranske pletenice. Različni dodatki bodo pomagali prikriti nekatere pomanjkljivosti in odstraniti odpravljene pramene: nevidnost, lasnice ali rakovice.

Tudi vsakogar najljubša francoska pletenica, ki jo je mogoče tkati "na napačni strani", ne ostane neopažena. Če dolžina las ni dovolj, potem lahko vedno uporabite nadzemne pramene. V tem primeru lahko oživite kakršne koli frizerske ideje..

Lepe pletenice za dekleta

Life hack: Kako zavesti modni pigtail zase? (fotografija korak za korakom)

Modne pletenice

Dolgi lasje so čudovit material za ustvarjanje mojstrovin. Zahvaljujoč dolgim ​​pramenom lahko pletenice pletate v različnih tehnikah.

Tisti, ki želijo podobo podariti z izvirnostjo, lahko pletejo košarico. Takšno tkanje razveseljuje s svojo graciozno izvedbo. Tkanje pramenov v zgornjem delu glave, vizualno spominja na košaro, daje nenavadno pričesko..

Odprti pigtail se ne odreče svojim položajem. Je nenavaden, a hkrati preprost za izvedbo. Značilnost tkanja je ustvarjanje čipkastega vzorca na laseh. Ta rezultat dobimo zahvaljujoč tankim zankam, ki padejo iz pletenice..

Fotografija pričeske z modnimi pletenicami

Video tutorial: Kako pleteti dve modni pletenici?

Pričeska z dvema modnima pletenicama za srednje lase: korak za korakom fotografija

Tkanje pletenic za srednje lase

Na srednjih laseh pletenice v različnih slogih izgledajo super. Boho-chic slog je v zadnjem času pridobil veliko priljubljenost. Značilnost pričeske s pletenicami je rahla neprevidnost, ki je ravno nasprotje urejenih in strogih pletenic v hollywoodskem slogu. Ta slog nima togega okvira, zato ga lahko vsako dekle ponovi sam..

Pletenica v grškem slogu bo pripomogla k ustvarjanju gracioznega videza. Izdelamo ga lahko s trakovi in ​​drugimi dodatki. Za posebno priložnost lahko pletenico okrasite s tiara, diadem ali čudovitim trakom za glavo..

Pigtails v slogu "Grunge" bodo ustrezale drznim in svetlim dekletom, ki radi stopijo v središče pozornosti. To pričesko vedno spremljajo elementi rahle malomarnosti. Če govorimo o obodu pigtail, potem ga je treba kombinirati z ohlapnimi prameni, zavitimi v kodre.

Tkanje pletenic za srednje lase: zbirka fotografij

Pričeske s pigtailingi so najbolj priljubljen način za preoblikovanje in personalizacijo vašega videza. Fotografija vam bo pomagala korak za korakom razumeti različne tehnike tkanja in jih obvladati v kratkem času..

Lepe pričeske s pletenicami za srednje lase

Nekateri pripadnice nežnejšega spola verjamejo, da je nemogoče narediti lepo pričesko z uporabo pletenic za srednje dolge lase. To sploh ni tako. Frizerji in stilisti so izumili veliko neverjetnega in čudovitega stajlinga, ki združuje vse vrste pletenic z drugimi elementi (kodri, pletenice, ohlapni lasje in podobno), ki si jih lahko ustvarite doma. Vse, kar potrebujete, je želja in malo trma, da ne obupate, če se prvič kaj izkaže, ne tako kot na sliki. Spodnje podrobnosti so opisane najbolj zanimive in preproste pričeske s pletenicami za srednje lase..

Zgodna žemljica s pletenicami

Prefinjen, a zelo preprost šop, vezan z dvema francoskima pletenicama na straneh - kot nalašč za lase srednje dolžine. Ta pričeska s pletenicami je primerna za vse priložnosti..

Kako ustvariti:

  Najprej morate previdno česati lase, tako da so enakomerno razporejeni vzdolž linije rasti. S kazalcem potegnite od središčne točke vzdolž čela vzdolž ušes do zadnje strani glave, pri tem pa ločite približno polovico celotne mase las in pustite malo na vseh straneh. Zajeto maso razdelite na dve polovici in zavite eno pod drugo ter jo zabodite z nevidno. Za vsakim ušesom naredite navpični del, tako da vse ohlapne lase razdelite na tri dele (hrbet in stran).
  Zadnji del zberite z nevidnim elastičnim trakom v repu in ga tesneje privijte. Naravnajte pletenico iz repa in jo raztegnite, da bo bolj voluminozna. Pletenico zasukajte okoli svoje osi in tako oblikujete snop. Dobro je, da ga pritrdite z več zatiči, jih skrijete v notranjost. Na enem od stranskih delov, ki je prost, ločite od zgoraj tanko pramen in začnite tkati francosko pletenico. Ko se premikate navzdol, nenehno dodajajte nove pramene, ki grabijo skrajne lase z obraza.
  Pletite pletenico, dokler rahlih las ne zmanjka, nato pa jo nevidno pritrdite nad šopkom in jo razgrnite. Enako storite na drugi strani obraza. Preostale konce stranskih pletenic zategnite z obroči, položite in pritrdite z zatiči na dnu svežnja.

Nizozemski pleten venec

Ta način tkanja venca iz nizozemske pletenice je najpreprostejši in najlažji za doma, tudi na srednje dolgih laseh..

  Lase počešite s čopičem, češite hrbtni del na eno stran. Vzemite majhen pramen s čela, iz njegovih treh delov, začnite pleteti nizozemsko pletenico okoli glave. Pramene je treba postaviti med seboj in jim dodati nove iz ohlapnih las.
  Pletejte nizozemsko pletenico, dokler rahlih las ne zmanjka (približno na sredini vratu). Pletajte vzdolž celotne dolžine las kot navadno pletenico in zavežite konec z nevidnim elastičnim trakom. Pletenico ovijemo okoli glave na strani, kjer ni tkanja, konico skrijemo pod začetkom pletenice in jo zavarujemo z nevidnostjo, prikrivajo jo v notranjosti.

Čudovit stajling dveh vzporednih nizozemskih pletenic

Ta pričeska je odlična možnost za tiste dame, katerih lasje komaj segajo do ramen. Takšno lepoto lahko pletate za delo, za študij, za obisk in za počitnice.

  Lase razdelite na dva dela z osrednjim navpičnim ločevanjem, en del zberite v konjski rep. Na drugi polovici začnite tkati nizozemsko pletenico, dodajte dodatne pramene in se pomaknite najprej na zadnji del glave, nato pa na podlago vratu. Na koncu zavijte in zavežite.
  Enako storite z drugo polovico las. Eno od pletenic zasukajte okoli svoje osi, skrijete konec navznoter. Moral bi dobiti kup. Drugi pigtail položite enako na prvega, pri čemer ne pozabite vse pritrditi z lasnicami na več mestih. Skrijte štrleče konce in jih zabodite. Slogi dodajte glasnost tako, da pletenico napnete po celotni glavi.

Očarljiv vzorec pletenice

Ta pletenica pričeska najbolje deluje na laseh srednje dolžine. Pleten vzorec je mogoče kombinirati tako z ohlapnimi lasmi kot repom.

  Lase počešite z glavnikom in delite stran do krošnje. Ločite majhen odsek in začnite pletati tanko francosko pletenico. Ko pride drugič do pramena, ki je najbolj oddaljen od obraza, ga je treba vreči navzgor in ga pritrditi s sponko. Na svojem mestu dodajte ključavnico las iz proste mase, nadaljujte s tkanjem. Nato pramen vržete najbližje obrazu in mu morate dodati majhno količino las, pobranih blizu obraza..
  Pramen postavite najbolj oddaljeno od obraza in na njegovo mesto spustite pramen, ki je bil prej odstranjen. Odmaknite pramen od prsta navzgor in ga tudi zavarujte s sponko. Nadaljujte s pletenjem, tako da najprej dodate še eno prosto maso las na daleč, nato pa na najbližji pramen z obraza. Nato spet zamenjamo oddaljeni pramen z vrha in nadaljujemo s tkanjem, ne pozabimo dodati novih las, ujetih pod njim, tistim, ki so postali oddaljeni.
  V skladu s to shemo pletenico zavijte do ušesa in nato pletajte z običajno pletenico. Rezine nežno izvlecite s strani pletenice daleč od obraza, tako da postanejo odprte. Pletenico vrnite nazaj, jo pritrdite na glavo in odmerite, kam sega njen prosti del. Na tem mestu zgrabite majhen pramen in ga zavežite v repu skupaj s pletenico. Potegnite pramen iz elastike, dokler pletenica ne leži vzdolž glave. Razširite ohlapne lase, da skrijete ohlapen konec pletenice.

Simpatična lasna ušesa z dvema obrnjeno pletenico

Ta pričeska bo ustrezala tako zelo mladim lastnikom las srednje dolžine kot veselim starejšim dekletom z veselim in igrivim značajem. Poleg tega so takšni prameni nov svetovni trend za zimo 2018..

To se naredi takole:

  Nagnite glavo navzdol in previdno počešite vse lase naprej. Razdelite jih na dva dela navpično od vratu do zadnjega dela glave, začasno odstranite enega od delov v repu. Na drugem delu zavijte obrnjeno francosko pletenico, začenši z vratu in se pomaknite na zadnji del glave. Lasje občasno primite z obeh strani in jih dodajte k pletenici. Zavijte na zadnji del glave in zavežite rep, s čimer pritrdite pletenico, ki jo je nato treba puhati.
  Enako storite z drugo polovico las. Tako lahko že nosite svoje lase, puščate repe. Če želite ustvariti luštna ušesa, je treba vsak rep česati za puhove in oviti okoli sebe, tako da tvori žemljo. Za pritrditev lahko uporabite zatiči, nevidne ali prozorne silikonske gumijaste trakove.

Lasje in pletenice za lase

Obrnjena pletenica z lasnim lokom bo videti zelo zanimivo. Poleg tega je ta pričeska odlična za srednje dolge lase in jo je enostavno narediti doma sami..

  Nagnite glavo naprej in od vratu do vratu, zavežite francosko pletenico, obrnjeno navznoter. Zberite ga v konjski rep skupaj s preostalimi lasmi. Lase zadnjič potegnite v konjski rep, potegnite ga le na polovici elastike. Nastali sveženj razdelite na dve polovici, ne da bi se dotaknili prostega konca.
  Pritrdite jih z nevidnimi na obeh straneh elastike, ki tvorijo lok. Preostali konec vrzite naprej med polovice premca in ga raztegnite nazaj pod lase z lasnim pramenom ali (če je kratek) samo vrzite naprej in ga pritrdite z nevidnim vozlom, da simulirate vozel. Nevidno ga pritrdite in skrijete pod lokom (lahko ga zvijete naokoli, tako da ga pletate v pletenico). Razprite celotno pričesko in jo posujte z lakom. Ista pričeska se lahko izvede v dvojniku (dva loka in dva pigtails), predhodno si lase razdeli na polovico od vratu do čela in opravi vse korake na vsaki polovici posebej.

Elegantna spikelet

Zelo preprosta, a neverjetno lepa pričeska, ki jo lahko naredite tako za delo kot za svojo poroko.

  Lase temeljito počešite in razdelite na stran, tako da lase razdelite na dva dela, od katerih je eden večji. Lase obdelajte z mousse ali navadno vodo, da bodo bolj obvladljivi. Na strani z več lasmi vzemite srednji pramen iz templja in ga razdelite na dva. Začnite tkati voluminozni spikelet (prameni so postavljeni pod dno), rezine pa niso čisto majhne (ločite približno polovico od enega pramena in položite pod drugo, nato pa enako z drugim). Z vsakim tkanjem dodajte več las v pramen in jih izmenično zgrabite na vsaki strani spikeleta.
  Tkajte, dokler vam ne zmanjka las (približno od templja do ušesa na nasprotni strani glave). Na konico zavijte z navadnim spikeletom in kljuko z elastičnim trakom (po možnosti prozornim). Šeklet raztegnite tako, da se izkaže, da je volumen in puhast. Zavijte ga s konice v nasprotni smeri od ušesa, lepo ga položite in zalepite z lasnicami.

Pletenico je izumil genij, saj z njim lahko naredite morje neverjetnih pričesk, vključno z lasmi srednje dolžine.