Lunarni koledar: ugodni dnevi za striženje las v aprilu 2020

Šišanje las je odličen način, da spremenite svojo podobo in pridobite samozavest. Aprila 2020 bo na voljo dovolj ugodnih dni za odhod k stilistiki in posodabljanje slike.

Lasje so vir moči in pokazatelj zdravja, zato je zanjo potrebna posebna nega. Strokovnjaki spletnega mesta dailyhoro.ru priporočajo, da izberete ugodne dni za obisk frizerja, prav tako pa ne pozabite na maske in balzami. Celovita nega vam bo omogočila, da ohranite elegantne kodre in vedno izgledate popolno. V aprilu bo veliko dni, v katerih si boste lahko varno odrezali lase in dolgo uživali v vsaki novi frizuri.

1. april: Dežela luna bo prvi dan v mesecu preživela v ozvezdju Rak. Ta dan bo uspešen za spremembo slike. Nova pričeska bo varnostna mreža in bo dodala optimizem. Poleg tega učinek nočne svetlobe ugodno vpliva na rast las..

4. april: Sobota je tudi primeren čas za obisk stilistke. Rast Lune v Levu nosi ugodno energijo, frizura pa bo pripomogla k dodatnemu zaupanju. Obrezovanje kodrov bo olajšalo reševanje težav.

5. in 6. aprila: Rezanje las pod vplivom Device bo okrepilo intuicijo in pomagalo privabiti materialno počutje. Bolje je načrtovati frizuro zjutraj, da napolnite energijo uspeha in dobrega počutja. Dodatni postopki nege, tako salonski kot doma, ne bodo odveč..

10. april: Luna v Škorpijonu je precej hecen čas, vendar bo frizura optimalna za tiste, ki potrebujejo spremembo v življenju. Na ta dan bo sprememba podobe dala moč v boju proti nepravičnosti.

11. april: Padajoča Luna v Strelcu je odličen čas za osvežitev las. Dolgo se bo zadržala, kodri pa bodo postali poslušni. Poleg tega bo frizura povečala karizmo in dala moč za boj proti slabovoljcem..

13., 14. aprila: nova pričeska, ki jo je naredil mojster, bo pomagala varovati pred težavami in izboljšati vaše razpoloženje. Medtem ko je Luna v Kozorogu, bo skrb za kodre pomagala pri soočanju z razcepljenimi konci in lasem povrnila naravno moč..

15., 17. aprila: Vpliv Vodnarja vam omogoča, da ne samo strižete lase, temveč tudi eksperimentirate z dolžino in barvo las. Nova pričeska bo navdihnila in vam pomagala najti moč za premagovanje kakršnih koli težav.

20. in 22. aprila: ozvezdje Ovna daje pogum, nova frizura pa poveča čar in karizmo. Te dni se bo zaradi spremembe frizure izkazalo, da boste povečali svojo priljubljenost in pridobili avtoriteto. Poleg tega bo nova podoba ponudila priložnost za prikaz skritih talentov..

23., 24. april: Nova Luna in poznejši vzpon Lune v Biku - čas za spremembo. Z obrezovanjem kodrov lahko povečate pretok energije in jo uporabite za dosego svojih ciljev. Nova frizura vam bo pomagala pridobiti neodvisnost in se boriti za osebno počutje.

26., 27. aprila: Rast Lune v znamenju Dvojčkov daje ljudem željo po ustvarjanju, svoje talente pa lahko okrepite z novo pričesko. Lase lahko porežete ne samo v salonu, temveč tudi prosite svoje ljubljene, da to okrepijo družinske vezi.

28. april: Luna v raku prebudi intuicijo, ki jo je mogoče okrepiti z obrezovanjem koncev las. Posodobitev frizure bo koristila kodrom: hitreje bodo rasli in se tudi nehali cepiti..

30. april: Rezanje dlak na rastoči luni je ugodno, zato bo frizura v tem času odlična zaščita pred težavami. Energija ozvezdja Leo vam omogoča, da se tam razvijate in ne ustavite, kar pomeni, da bodo spremembe v življenju na bolje.

Šišanje las vam lahko pomaga pri soočanju s številnimi težavami, vključno z negotovostjo in strahom. Zahvaljujoč spremembi podobe je lažje vnesti potrebne spremembe v življenje in se odločiti za nove korake do uspešnega življenja..

Katere dni aprila lahko strižete in barvate lase: lunin koledar za april 2020 s podrobnimi priporočili

Prišla je pomlad in čas je, da se poslovimo od klobukov. Zato bomo čim prej obiskali frizerja, da bomo uredili lase..

Videz vaših las lahko izboljšate z izbiro ugodnega dneva za rezanje ali barvanje v skladu z luninim koledarjem. In ne samo! Pravi dan za manipulacijo z lasmi se lahko pozitivno prilagodi tako osebnim kot delovnim odnosom, izboljša vaše finančno stanje, privabi srečo!

Predstavljamo vam dnevni lunarni koledar odbitkov za april 2020, ugotovimo, katere dni v tem mesecu je najbolje obrezati in barvati lase!

Dnevi faze voščene lune v prvi polovici aprila 2020

Obdobje, ko je luna v fazi depilacije, je ugodno za odbitke. To je čas obnove in rasti. Po odbitku se bo rast las pospešila, njihov videz se bo izboljšal.

9 lunin dan

Lep dan za frizuro. Postala bo zaščitni talisman pred boleznimi in težavami. Če pa imate težave pri komunikaciji z ljubljenimi, potem jih lahko pričeska poslabša. Po rezanju bodo lasje postali neumni in jih je težko oblikovati. Barvanje las vam lahko pomaga preprečiti negativna čustva. Danes je pravi dan, da naredite wellness tretmaje za šibke ali suhe lase. Pričesko je treba narediti visoko, vendar poskusite videti precej skromno..

10 lunin dan

Izogibajte se striganju las, saj lahko povzroči veliko težav z dobrim počutjem ali družinskimi odnosi. Tudi lasje bodo slabo reagirali na frizuro. Po tem se boste morali zelo potruditi, da boste lasem dali želeno obliko. Barvanje las bo ugodno vplivalo na vaš odnos s šefom. Danes nanesite negovalno masko za poškodovane lase. Pri pričeski vam ni treba motiti - poskušajte pramenov česati čim pogosteje. Izboljšala bo vašo povezavo s prostorom..

11 lunin dan

Pričeska vam bo pomagala, da se otresete slabe sreče in pritegne pozitivno energijo. Vzdrževal vas bo zdravega. Barvanje las bo pozitivno vplivalo na reševanje delovnih in poslovnih vprašanj. Danes se bodo lasje ukrivili, tako da lahko naredite perm - njen rezultat bo trajal dlje časa. Pričesko je treba delati - treba je skrbno premišljevati in oblikovati. To bo pomagalo okrepiti povezavo s prostorom..

12 lunin dan

S striženjem in barvanjem boste izboljšali materialno počutje. Ti postopki bodo ugodno vplivali na stanje las - število razcepljenih koncev se bo zmanjšalo. Lahko barvate čez sive lase ali naredite toniranje. Če danes naredite perm, bo trajalo dolgo. Pričeska naj bo nenavadna in svetla. Tako boste lahko povečali svojo priljubljenost pri pripadnikih nasprotnega spola..

13 lunarnega dne

Pričeska bo ugodno vplivala na vaše zdravje. Poleg tega bo povečala intuicijo, kar bo pripomoglo k uspešnemu reševanju številnih finančnih vprašanj. Po rezanju bodo lasje lepo ohranili obliko. Danes lahko naredite toniranje, curling. Negovalni in restavratorski postopki bodo dali dober rezultat. Lasje bodo videti zdravi, izpadanje las se bo zmanjšalo. Barvanje je nezaželeno. Lase si omislite sami, saj ste na ta dan pod vplivom nove energije in dotikanje las tujcev lahko poruši vaše energetsko ravnovesje..

14 lunin dan

Pričeska bo slaba za vaše stanje duha. Pojavijo se lahko napadi depresije. Tudi stanje las se bo nekoliko poslabšalo. Začeli bodo curiti, postati neposlušni. Lase lahko barvate, vendar se morate vzdržati drastičnega spreminjanja barve pramenov. Prednosti naravnih mask ali zeliščnih dekocij bodo številne. Pričeska mora biti videti čim bolj naravno. Naredite stajling z razgradnjo - to bo pritegnilo energijo okrevanja in ponovnega rojstva.

15 lunin dan

Pričeska bo negativno vplivala na vaše zdravje. Še posebej ne priporočamo, da naredite kratke odbitke - rezultat vas lahko močno razburja. Po rezanju bodo lasje postali neprimerni. Na ta dan lahko barvate lase temno barvo (če pa ste blondinka, potem je korenita sprememba barve las za vas kontraindicirana). Poskusite obiskati strokovnjaka, ki bo danes izvajal wellness tretmaje za lase. Pri izbiri pričeske dajte prednost izravnanim lasem. Pomagala bo privabiti pozitivno in toplo energijo..

Dnevi faze padajoče lune v prvi polovici aprila 2020

16 lunarnega dne

Ni dober dan za frizuro. To lahko negativno vpliva na krvni in endokrini sistem. Tudi ta postopek bo vplival na vaš odnos z nasprotnim spolom, vendar je nemogoče natančno predvideti, kako bo to vplivalo na vaše osebno življenje. Po rezanju bodo lasje postali gostejši in trši. Zato bo lastnikom šibkih in tankih las pričeska pomagala izboljšati njihovo stanje. Vsem ostalim svetujemo, da odložijo obisk pri frizerju. Prav tako morate vse manipulacije, ki vključujejo močan kemični učinek na pramene, preložiti na drug dan. Pričeska je treba narediti v visokem zajčku. Pritegnila bo energijo narave.

17 lunarnega dne

Pričeska vam bo pomagala pri odločitvi o dramatičnih spremembah v vašem življenju. Če torej niste pripravljeni na večje spremembe, opustite ta postopek. Poleg tega morate odložiti perm, korenito spremembo barve las. Če se ujema z vašim tipom, barvajte pramene rdečo ali svetlo. V nasprotnem primeru lahko pričesko preprosto okrasite s svetlim rumeno-rdečim trakom. To bo pritegnilo energijo sonca. Wellness postopki so danes zelo koristni.

18 lunin dan

Če greste k frizerju, potem poskusite priti do mladega in energičnega frizerja. Pričeska bo izboljšala vašo karizmo, povečala privlačnost in vam dala moč in zdravje. Sami prameni bodo postali poredni, zato bo zelo težko vzdrževati obliko pričeske. Rezultat barvanja ali trajnega lasu ne bo trajal dolgo. Danes lahko poskusite pritegniti energijo sreče. Če želite to narediti, bi morali barvati v barvi, ki ste jo imeli v najuspešnejšem obdobju vašega življenja. Pri pričeski se morate osredotočiti na šiška.

19 lunarnih dni

Negativni dan za kakršno koli manipulacijo z lasmi. Tudi las vam ni treba - priporočamo, da lase pustite ohlapne in jih pogosto česate ves dan.

20 lunarnih dni

Pričeska bo izboljšala vaše razpoloženje in ustvarila pozitivno ozadje. Stanje las se bo bistveno izboljšalo. Lasje se bodo krepili, izpadanje las se bo zmanjšalo, razcepljeni konci bodo izginili. Dober rezultat bo dal barvanje sivih las, perming, toniranje. Barvanje las lahko pokvari vaš pozitiven odnos. Naj bodo vaši lasje preprosti.

21 lunarni dan

Zelo lep dan za obisk frizerja. Vsak postopek bo dal dober rezultat in pozitivno vplival na vaše zdravje, razpoloženje in energijo. Lase okrasite s kovinskim nakitom.

Lunarni dan

Danes si lahko privoščite vse, o čemer ste dolgo sanjali, a se niste mogli odločiti. Na ta dan so dovoljeni kakršni koli poskusi: z obliko frizure, z barvo las, z modelom pričeske. Rezultati vas bodo navdušili. Na stanje las to ne bo vplivalo. Nova frizura bo vaš profil povečala z drugimi. Nova barva las bo izboljšala vaše počutje.

23. lunarni dan

Ugodno obdobje se nadaljuje z eksperimentiranjem z lasmi. Priporočljivo je, da se sama pričeska preloži za kakšen drug dan. V nasprotnem primeru lahko nastanejo težave in težave. Prepričajte se, da je vaša pričeska kodrasta, da boste ohranili pozitiven odnos. Poskusite dodati pričesko nekaj pričeske.

24 lunarnega dne

Nova frizura vam bo dala veliko energije in želje, da uresničite svoje načrte. Barvanje las temno vam lahko pomaga najti službo ali izboljšati odnos s sedanjim šefom. Kakovost las se zaradi manipulacije ne bo spremenila. Pričeska mora biti nenavadna, sicer bodo lasje začeli izpadati. Priporočljivo je narediti stajling iz voluminoznih kodrov.

25 lunarnih dni

Danes so dovoljeni le zdravilni in restavratorski postopki za oslabljene in krhke lase. Vsak drug učinek na lase je kontraindiciran. Priporočljivo je, da cel dan preživite v pokrivanju.

26. lunin dan

Še en negativen dan za obisk frizerja. Pričeska naj bo naravna, vendar visoka.

Lunarni dan

Pričeska vam bo povečala šarm in karizmo. To bo povečalo vašo priljubljenost pri tistih okoli vas. Toda stanje las po rezanju se bo poslabšalo. Lahko začnejo izpadati, pojavijo se razcepljeni konci. Barvanje in toniranje bosta zelo uspešna. Korenita sprememba barve las bo pritegnila energijo zdravja in finančne stabilnosti. Priporočljiva je masaža glave. To bo povečalo pretok krvi in ​​negovalo korenine las. Pričeska naj bo lepa in čedna. Pritegnila bo pozitivno energijo..

28 lunarnega dne

Močno ne priporočamo, da naredite frizuro - to bo negativno vplivalo na trajanje vaše telesne dejavnosti ali celo življenja. Toniranje ali barvanje bo delovalo dobro, kar bo dalo rahlo spremembo barve las. Pričeska mora biti preprosta in naravna. Pri ustvarjanju je priporočljivo uporabljati izdelke, ki vsebujejo vosek ali kolagen..

29 lunarnega dne

Pričeska vam bo povečala notranjo samozavest. Čim krajše si strižete lase, bolj dramatične spremembe lahko naredite v življenju. Toda stanje las iz frizure bo trpelo - njihova izguba se bo povečala, kodri bodo postali krhki. Barvanje je nezaželeno - pritegnilo bo denarne težave ali težave pri komunikaciji. Vzpostaviti morate obnovitvene postopke. Pričeska naj bo igriva.

Dnevi faze voščene lune v drugi polovici aprila 2020

1 lunarni dan

2 lunarni dan

Pričeska bo zelo dobro vplivala na vaše zdravje, dala bo zagon obnovi vseh organov. Tudi frizura bo čudovito vplivala na stanje las. Njihov videz se bo dramatično spremenil na bolje. Obarvanje, senčenje sivih las bo uspešno. Lahko obrnete obrvi. Poskusite najti čas za izdelavo domače maske. Eksperimentirajte s svojo pričesko - dalo vam bo moč in navdih.

3 lunarni dan

Eden najboljših dni za obisk frizerja. Vsaka manipulacija bo dala dober in stabilen rezultat, pa tudi pozitivno vplivala na vaše materialno počutje, posel ali delo.

4 lunarni dan

Pričeska lahko ovira izvajanje vaših načrtov. Lasje po odbitku bodo postale poredne, začnite curling. Barvanje bo pomagalo ohraniti stabilnost pri delovnih in finančnih zadevah. Danes je priporočljivo narediti toniranje ali perm. Pričeska mora biti preprosta in udobna. Ne pretiravajte z okraski.

5 lunin dan

Pričeska na ta dan je idealna možnost, da dobite naboj ustvarjalne energije in navdiha. Pričeska ne bo vplivala na stanje las. Danes bodo lasje postali bolj prožni in kodrasti, zato lahko naredite perm. Obarvanje bo dalo dober rezultat. Lahki lasje bodo pomagali privabiti poslovne povezave. Puhasta voluminozna pričeska bo zagotovila priliv pozitivne energije. Morate se samo odreči velikim okrasnim okrasjem..

6 lunin dan

Pričeska vas bo zaščitila pred boleznimi in pomagala izboljšati vaše finance. Videz las se ne bo spremenil. Če včeraj niste imeli časa, bi bil danes pravi dan za ta postopek. Barvanje las po drugi strani lahko povzroči težave v družini ali v odnosih s sodelavci. Če želite založiti energijo, morate narediti kratko klasično pričesko..

7 lunarnega dne

Pričeska je odličen način, da spodbudite svojo intuicijo in poiščete svojo pot iz zagate. Tudi frizura vam bo omogočila, da se znebite pretirane skrbi nekoga od svojih ljubljenih. Lasje vam bodo povzročali veliko težav. Danes in v naslednjih dveh dneh bodo zelo poredni, zato bodo pri njihovi namestitvi težave. Barvanje las bo močno povečalo vašo spolnost, igriva kodrasta pričeska pa jo bo še izboljšala..

8 lunarnih dni

Izlet do frizerja je treba prestaviti za še en dan, saj so danes kakršni koli postopki z lasmi kontraindicirani. Raje ostanite doma in nanesite hranljivo masko za lase. To bo še posebej pomagalo lastnikom suhih in poškodovanih las..

9 lunin dan

30. aprila (09.52) - do naslednjega dne

Poskusite slediti priporočilom našega koledarja odbitkov za april 2020, da ne boste samo škodovali sebi, ampak tudi, da boste uspeli v ljubezni, financah, karieri!

Ocene

Elena, 32 let, Irkutsk

"Po drugi nosečnosti so se moji lasje začeli zelo drobiti, tudi v repu se ni bilo skoraj nič nabralo, moral sem ga rezati povsem kratek, skoraj kvadrat. Zelo sem se razburil zaradi tega, saj sem hodil iz šole le z dolgimi lasmi. Želela sem seveda, da bi zrasel nazaj in hitreje, vendar so se zdi, da so se lasje na enem mestu zmrznili. Na to sem se pritožila sodelavki in ta mi je svetovala, naj lase odrežem po lunarnem koledarju, do »rastoče lune«. V drugem času najbrž ne bi verjel, a nisem imel česa izgubiti. Kolegica me je pogledala ugoden dan in šla sem si obrezati lase. Ne vem, ali je to naključje ali res deluje, a lasje so končno začeli rasti. ".

Olga, 28 let, Moskva

"Že nekaj let režujem in barvam lase, osredotočam se na lunarni koledar. O tem mi je pripovedoval moj frizer. In res, kljub pogostem obarvanju dobro izgledajo na meni: brez krhkosti in izgube nasveti niso suhi. Poleg tega imam doma koledar z ugodnimi datumi za odbitke in barvanje in se s svojim mojstrom dogovorim le za datume, ki so temu primerni. ".

Anna, 38 let, Novosibirsk

»Kot študent sem resno vzljubil vzhod, vzhodno filozofijo in budizem. Tako sem se na enem od svojih potovanj na Kitajsko odločil, da si odrežem lase in prosim svojega kitajskega prijatelja, naj mi ga obreže. A rekla je, da tega dne tega ne bo storila, saj dan ni bil naklonjen, rekla je, da bi bilo bolje, da to storite čez 4 dni. Seveda sem jo vprašal, za kaj gre, zakaj in zakaj. Povedala mi je, da verjamejo, da lahko frizura ob pravem dnevu spodbudi fizično zdravje, privlačnost in celo izboljša materialne pogoje ter poveča bogastvo. Pričeska v neugodnih dneh za to lahko prispeva k nasprotnemu. Od takrat je minilo že mnogo let, vendar se še vedno držim tega pravila - obiskati frizerja le ob primernih dneh ".

Evgeniya, 33 let, Čeljabinsk

"Pred nekaj leti sem opazil, da si včasih odrežeš lase, potem pa" kot da stojijo na mestu ", komaj rastejo. Ali barvate lase in po 2-3 tednih se zdi, da jih ne barvajo. In v nekaterih dneh, ravno nasprotno, lasje rastejo s skoki in meji, barva traja dolgo, lasje sijejo. Včasih sem to povezal z dejstvom, da ima poveljnik "težko roko", potem pa sem začel hoditi k istemu mojstru, vendar mu roka ni mogla biti lahka, drugi pa težka. Potem sem pomislil, da imajo dnevi cikla takšen učinek, a sem sčasoma ugotovil, da to ni tako. Takrat sem prebral o luninem koledarju in spoznal, da je prav njegov vpliv. Zdaj se trudim, da se ob obisku frizerja vedno držim lunarnega koledarja. ".

Inna, 24 let, Habarovsk

"Že od otroštva sem imel dolge lase, a na inštitutu sem jih skrajšal, zdelo se mi je, da sem dolge lase utrujen in bom vsak trenutek zrasel. A izkazalo se je, da ni tako enostavno. Lasje je bilo mogoče zrasti tik pod rameni, potem pa niso zrasle, ne glede na to, kako sem poskušal. Poskusila sem že vse: šampone, maske, injekcije. Odraščanje dolgih las je postala moja "ideja za popravljanje", še enkrat sem brskal po internetu in naletel na članek o vplivu lune na rast las. Potem sem izvedel, da se izkaže, da obstaja celo poseben lunarni koledar. In pobirala dan po koledarju, sem šla obrezati lase in po 2 mesecih sem opazila, da so moji lasje prestopili tisto "kritično točko", pod katero se ne vrastejo nazaj. Mogoče so končno vsi moji drugi postopki nege končno prinesli rezultat, morda je "rastoča luna" resnično pomagala, ali pa morda vsi skupaj ".

Dodaj komentar Prekliči odgovor

Ta spletna stran uporablja Akismet za boj proti nezaželeni pošti. Ugotovite, kako se obdelujejo vaši komentarji.

Lunarni koledar za odbitke za april 2020

Lunarni koledar odbitkov za april 2020 vsebuje podatke o spremembi lunarnih dni, faz lune, lege lune v znakih zodiaka po dnevih v mesecu in njihovem vplivu na nego las. Ponuja seznam ugodnih in neugodnih dni za odbitke in druge manipulacije z lasmi. Pove vam, kdaj dobiti frizuro, barvati ali kodrati, spremeniti pričesko. Pomaga vam načrtovati potovanje v kozmetični salon ali frizer.

Z izbiro najprimernejšega dne za eksperimentiranje z lasmi boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili nabito živahnost in pozitivnost.

PonWSreThPetSatSonce
trideset311234pet
678devetdesetenajst12
13štirinajst15šestnajst1718devetnajst
20212223242526
272829trideset123
 • Najbolj ugoden dan
 • Ugoden dan
 • Slab dan

Odbitki po lunarnem koledarju za april 2020 po dnevu

Najbolj ugodni dnevi aprila 2020

Ugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, luna, faza zodiaka in dan v tednu napolnjeni z največjo aktivnostjo. Ti dnevi so primerni za odbitke, barvanje, poskuse z lasmi, lasne wellness tretmaje.

Če boste izbrali dober dan za eksperimentiranje z lasmi, boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili spodbudo živahnosti in pozitivnosti.

Neprimerni dnevi aprila 2020

Neugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, faza lune, zodiakalni znak in dan v tednu napolnjeni z minimalno aktivnostjo. Ob takih dneh ni priporočljivo obiskati frizerja in eksperimentirati z lasmi..

V luninem koledarju odbitkov za april 2020 so upoštevani naslednji parametri vpliva Lune na rast in stanje las:

 • Lunarni dan
 • Luna v znaku zodiaka
 • Faze lune
 • Dan v tednu
 • Lunarni in Sončni mrki

Iz lunarnega koledarja odbitkov za april 2020 lahko razberete:

 1. Ugodni in neugodni dnevi za striženje in barvanje las.
 2. Najboljši čas za striženje s kardinalnimi, ne kardinalnimi in izrednimi spremembami, ugodni dnevi za podobo s šiška.
 3. Dober čas za barvanje las v točno določeno barvo: svetlo, temno ali barvno. In najboljša vrsta slik na določen dan: trdna barva, poudarjanje, balayage, ombre.
 4. Najboljši dnevi za postopke obnove las doma (maske, olja, balzam) ali v salonu (ozon terapija, keratinski kompleksi, nanoplastika, biorevitalizacija).
 5. Katere manipulacije z lasmi se lahko izvajajo na določen dan: laminiranje, botoks, perm (kemo bio), ravnanje s keratinom, nanoplastika.
 6. Katera orodja in naprave se lahko uporabljate in jih ne morete uporabljati na določen dan (balzam, maske, olja, sušilec za lase, likalnik za curling, likalnik).
 7. Kako najbolje sušiti lase: vroč, suh zrak. Ali pa je bolje narediti brez sušilca ​​za lase.
 8. Priporočila o umivanju las: enkrat ali dvakrat s hladno ali vročo vodo, s klimatsko napravo ali brez nje.
 9. Pričeska za dan: potegnjeni lasje (bun, pleten, konjski rep) ali ohlapni lasje (voluminozno oblikovanje, vsakodnevno oblikovanje ali naravni položaj las). Ugodni dnevi za uporabo likalnika ali curlinga za oblikovanje vaše pričeske.
 10. Kateri tip glavnika je najprimernejši za česanje las (plosko, odpihnjeno ali masažno) in iz katerega materiala je treba narediti glavnik (naravni ali kateri koli).

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las za april 2020 je nepogrešljiv pomočnik za vsako dekle in žensko.

Witch.net

 • Ugodni dnevi za odbitke v aprilu 2020: 4, 6, 9-12, 16, 18-21, 23, 24, 26, 28 in prely.
 • Ugodni dnevi za barvanje las v aprilu 2020: 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11-13, 15, 18-21, 23, 24, 29. aprila.
 • Ugodni dnevi za manikuro, pedikuro v aprilu 2020: 1., 4., 5., 9., 12., 14., 16., 17., 19., 22., 28. aprila.

Preberite tudi:

Lunarni koledar odbitkov, barvanje las, manikura, pedikura za april 2020

1. april 2020, 8–9 lunarnega dne, rastoča luna v Raku.

 • Pričeska - danes je bolje, da ne odrežete las tistim, ki so depresivni ali nagnjeni k melanholiji, saj bodo negativne misli trdno utonile v glave.
 • Barvanje las - lahko varno eksperimentirate s slogom.
 • Manikura, pedikura - manikura ali pedikura bo danes pomagala popraviti odnose, pomiriti stare prijatelje ali preprosto ugotoviti vse težave do konca.
 • Nega obraza - pazite na alergije pri uporabi kozmetike.
 • Nega telesa - depilacija ni priporočljiva.

2. april 2020, 9–10 lunarnega dne, rastoča luna v Raku.

 • Pričeska - če si na ta dan narediš frizuro, ti ne bo prinesla sreče.
 • Barvanje las - da bi okrepili imuniteto, danes barvajte lase z naravnimi barvili.
 • Manikura, pedikura - danes rezanje nohtov lahko uniči vaše razpoloženje in vas pripelje v depresijo.
 • Nega obraza - danes lahko naredite različne maske in lahke pilinge za obraz.
 • Nega telesa - na ta dan ne preskočite vadbe.

3. april 2020, 10–11 lunarni dan, naraščajoča luna v Levu.

 • Pričeska - ne eksperimentirajte danes, odločite se za preizkušen slog.
 • Barvanje las - lahko barvate lase, vendar ne morete korenito spremeniti barve.
 • Manikura, pedikura - danes si privoščite počitek in nohte pustite počivati. Preložite manikuro in pedikuro za še en dan.
 • Nega obraza - očistite si obraz.
 • Nega telesa - ugodno je obiskati kopalnico ali savno.

4. april 2020, 11-12 lunarni dan, naraščajoča luna v Levu.

 • Pričeska - prikazana frizura.
 • Barvanje las - danes lahko lase barvate v kateri koli barvi.
 • Manikura, pedikura - obrežite nohte, če se želite znebiti osamljenosti, pritegnite pozornost nasprotnega spola, ljubite in začnite razmerje.
 • Nega obraza - negovalne maske so koristne, piling lahko naredite. Učinkovite so kreme z zeliščnimi izvlečki.
 • Nega telesa - preizkusite se lahko v borilnih veščinah in razvajate hrbet z masažo.

5. aprila 2020, 12-13 lunarnega dne, naraščajoča luna v Devici.

 • Pričeska - na ta dan je striženje strogo prepovedano, saj lahko še dodatno negativno vpliva na vašo usodo.
 • Barvanje las - če boste danes barvali lase z naravnimi barvili, potem boste uspešni.
 • Manikura, pedikura - danes obrezujte nohte za spoznavanje novih ljudi.
 • Nega obraza - danes dajte prednost vlažilnim sredstvom.
 • Nega telesa - čim več časa preživite na prostem, dihalne vaje so koristne.

6. april 2020, 13-14 lunarni dan, naraščajoča luna v Devici.

 • Pričeska - striženje las vam bo danes prineslo veliko sreče in blaginje.
 • Barvanje las - danes si las ne morete barvati z ničimer, niti tonikom.
 • Manikura, pedikura - če želite, da dvomi in zaskrbljenost zapustijo vaše življenje, je bolje, da manikuro ali pedikuro naredite zjutraj (pred 10. uro zjutraj), zvečer pa obstaja nevarnost, da poškodujete nohte in jih naredite krhke..
 • Nega obraza - priporočljivo je zelo nežno čiščenje kože.
 • Nega telesa - vzdržujte se prenajedanja, predvsem maščobne, mesne in težke hrane. Postni dan je koristen, terapevtski post, ne pozabite na vitamine.

7. april 2020, 14-15 lunarni dan, naraščajoča luna v Tehtnici.

 • Pričeska - danes ni priporočljivo strizati las, da ne bi imeli zdravstvenih težav.
 • Barvanje las - lase lahko barvate zlate ali bakrene odtenke - to vam bo omogočilo, da v prihodnosti pritegnete dobiček.
 • Manikura, pedikura - čas je, da poskrbite za kožo rok, vendar je bolje, da manikura in pedikura ne počnete.
 • Nega obraza - poskrbite za svojo kožo, obiščite kozmetični salon, uporabite negovalne maske in zdravilne kreme.
 • Nega telesa - koristna je dieta s sadjem in zelenjavo, vitaminskimi kompleksi in veliko vsebnostjo kalija.

8. april 2020, 15-16 lunarni dan, polna luna v Tehtnici.

 • Pričeska - danes ne strižite las, da se izognete zdravstvenim težavam.
 • Barvanje las - katera koli barva vas bo naredila lepše in privlačnejše.
 • Manikura, pedikura - danes ne režite krempljev, saj z rezanjem nohtov v svoje življenje privabite prepire in prepire..
 • Nega obraza - danes si privoščite počitek in se prepustite vsaki kozmetiki.
 • Nega telesa - bolje se je vzdržati masaže, savne, solarija.

9. april 2020, 16-17 lunarnega dne, v Škorpijonu padajoča luna.

 • Pričeska je zelo koristen dan za frizuro. Prinesla bo zdravje za vas in vaše lase ter izboljšala vašo vizualno privlačnost..
 • Barvanje las - lase lahko barvate samo v temno barvo in samo z naravnimi barvili.
 • Manikura, pedikura - manikura, pedikura in podaljšek lahko danes izvajate ves dan. To ne bo vplivalo na vašo usodo.
 • Obraz - čas, da se znebite starostnih peg in pege.
 • Nega telesa - odreči se tej ideji.

10. april 2020, 17-18 lunarni dan, rastoča luna v Škorpijonu.

 • Pričeska - To je zelo dober dan za striženje las. Prinesla bo zdravje za vas in vaše lase.
 • Barvanje las - danes lahko lase barvate v kateri koli barvi.
 • Manikura, pedikura - danes si odrežite nohte, višje vodstvo pa vas bo opazilo in morda celo obljubilo, da se boste dvignili po karierni lestvici.
 • Nega obraza - negovalne maske so koristne, piling lahko naredite. Učinkovite so kreme z zeliščnimi izvlečki
 • Nega telesa je neugoden dan za kirurške posege v predelu trebuha in prsnega koša, izvajajo se lahko operacije na obrazu in nogah.

11. april 202018, lunarni dan, padajoča luna v Strelcu.

 • Pričeska - frizura, izvedena na ta dan, bo postala talisman za vaše uresničevanje in prepoznavnost v poslovni skupnosti.
 • Barvanje las - danes lahko močno spremenite svojo barvo las, z novo barvo boste celo videti bolj seksi.
 • Manikura, pedikura je zelo dober dan za manikuro, pedikuro, podaljševanje nohtov ter nego kože obraza in telesa. Danes obrezujte nohte, prinesel vam bo samozavest, pomagal se vam bo uveljaviti v družbi.
 • Nega obraza - očistite si obraz.
 • Nega telesa - ugodno je obiskati kopalnico ali savno.

12. april 202018-19 lunarni dan, padajoča luna v Strelcu.

 • Pričeska je odličen čas za frizuro za spodbujanje koristnih sprememb v karieri in odnosih s sodelavci.
 • Barvanje las je dober dan za barvanje las - vaše zdravje se bo izboljšalo in vaše življenje bo postalo veliko svetlejše.
 • Manikura, pedikura - najboljši dan osebne nege, manikura, pedikura, podaljševanje nohtov. Nocoj obrežite nohte, okrepil bo vašo ženskost, privlačnost moškemu spolu, spodbudil energijo.
 • Nega obraza - danes je nega kože okoli oči ugodna.
 • Nega telesa - vsi postopki, ki se izvajajo danes, bodo dobro vplivali na vaš videz.

13. april 2020, 19-20 lunarni dan, rahla luna v Kozorogu.

 • Pričeska - poveča verjetnost izgube las in plešavosti.
 • Barvanje las - danes je najbolje barvati lase lahke odtenke, s tem se boste izognili večini napak.
 • Manikura, pedikura - rezanje nohtov na tak dan bo privedlo do depresije, slabega razpoloženja.
 • Obrazi - dajte si obraz, da se danes spočije.
 • Nega telesa - kdaj epilirati lase? Seveda danes!

14. april 2020, 20-21 lunarnih dni, padajoča luna v Kozorogu.

 • Frizura - frizura vodi do prhljaja, ki ga ne bo enostavno odpraviti.
 • Barvanje las - ni priporočljivo uporabljati sintetičnih barvil.
 • Manikura, pedikura - nega nohtov danes služi kot preprečevanje bolezni krvi in ​​glave.
 • Nega obraza - parne maske in negovalne maske.
 • Nega telesa - sproščujoči tretmaji.

15. april 2020, lunarni dan 21-22, rastoča luna v Vodnarju.

 • Pričeska - če naredite frizuro, bodo vaši lasje za dolgo časa rasli nazaj.
 • Barvanje las - barvanje z naravnimi barvili bo pritegnilo denar.
 • Manikura, pedikura - po manikuri se boste začeli motiti z ljudmi, se prepirati z družino in prijatelji.
 • Nega obraza - maske proti staranju vam bodo pomagale izgubiti nekaj let.
 • Nega telesa - depilacija ni priporočljiva.

16. april 2020, lunarni dan od 22 do 23, luna v Vodnarju.

 • Pričeska - ta dan si odrežite lase, da bo vaše življenje svetlejše in bolj zanimivo.
 • Barvanje las - uporabite pene in mousses.
 • Manikura, pedikura - če vas je mučilo kakšno vprašanje ali težava, katere rešitev ni odvisna od vas, si danes obrezujte nohte. To bo pomagalo pri prijetni rešitvi problema ali pa boste prejeli odgovor na svoje vprašanje.
 • Nega obraza - pazite na alergije pri uporabi kozmetike.
 • Nega telesa - kakršna koli operacija je kontraindicirana.

17. april 2020, 23. in 24. lunarni dan, rastoča luna v Vodnarju.

 • Pričeska - ta dan velja za neugoden za frizuro, saj se lahko pojavijo zdravstvene težave.
 • Barvanje las - danes barvanje las ni priporočljivo.
 • Manikura, pedikura - danes opravljena manikura se bo pomagala znebiti osamljenosti..
 • Nega obraza - neugoden dan.
 • Nega telesa - uporaben je dokaj raznolik jedilnik (razen maščobnih), vendar zmerno.

18. april 2020, 24-25 lunarni dan, rastoča luna v Ribah.

 • Pričeska - danes porežite lase, če želite spremeniti svoje življenje na bolje.
 • Barvanje las - da bi preprečili stisko, barvamo v svetle barve.
 • Manikura, pedikura je nevtralen dan. Manikura na tak dan ne bo nikakor vplivala na vašo usodo..
 • Nega obraza - proti staranju maske z medom, izvleček kamilice
 • Nega telesa - splošna krepilna masaža.

19. april 2020, 25-26 lunarni dan, rastoča luna v Ribah.

 • Pričeska - če si na ta dan narediš frizuro, potem ne boš imel konca svojih oboževalcev.
 • Barvanje las - dan je primeren za korenito spremembo barve las, videti boste veliko bolj seksi.
 • Manikura, pedikura - pomanjkanje samozavesti? Pridobite si manikuro ali pedikuro že danes - vlilo vam bo zaupanje in povečalo verodostojnost.
 • Nega obraza - potreba po uporabi toničnih izdelkov, ki vsebujejo alkohol, kreme in maske narašča.
 • Nega telesa - manj sladkarij, pijte več čiste vode.

20. april 2020, 26. in 27. lunarni dan, padajoča luna v Ovnu.

 • Pričeska - pri striženju v tem obdobju lasje dobro zrastejo, postanejo močnejši in postanejo odporni na zunanje vplive, manj cepijo.
 • Barvanje las - bakrena ali zlata barva las vam bo prinesla hiter dobiček.
 • Manikura, pedikura - danes ob sončnem zahodu obrezujte nohte in moškim boste bolj privlačni.
 • Nega obraza - danes pustite, da vaša koža počiva.
 • Nega telesa - danes je odličen dan, da se odrečete slabim navadam.

21. april 2020, luna, 27-28, luna v Ovnu.

 • Pričeska je ugoden čas za striženje las.
 • Barvanje las - da bi se izognili večini napak, je priporočljivo barvati lase svetel odtenek.
 • Manikura, pedikura - dober dan za masažo.
 • Nega obraza - plastična operacija morda ne bo prinesla želenega učinka. Lahko naredite postopke za globinsko čiščenje kože obraza
 • Nega telesa - Naredite dihalne vaje, sprehode na svežem zraku.

22. april 2020, lunarni dan od 28 do 29, padajoča luna v Ovnu.

 • Pričeska - tudi majhna sprememba lahko negativno vpliva na vas.
 • Barvanje las - bolje se je vzdržati barvanja las.
 • Manikura, pedikura - nega nohtov bo prispevala k njihovemu zdravju.
 • Nega obraza - učinkovito zdravljenje aken.
 • Nega telesa - počivajte, luna ne spodbuja fizičnih aktivnosti.

23. april 2020, 29., 1-2 lunarni dan, mlada luna v Biku.

 • Pričeska je vsekakor frizura, nova frizura je novo življenje.
 • Barvanje las - barvanje bo oživelo stabilnost.
 • Manikura, pedikura - dober dan za zavijanje nog.
 • Obrazi - dober dan za podaljševanje trepalnic.
 • Nega telesa - zavrnite kirurške posege, možna je huda izguba krvi.

24. april 2020, 2-3 lunarni dan, rastoča luna v Biku.

 • Pričeska - frizura bo poudarila vaš videz.
 • Barvanje las je pravi čas za barvanje naravnih odtenkov.
 • Manikura, pedikura - dober dan za nego kožic.
 • Obrazi - eterična olja je dobro uporabiti danes za nego kože.
 • Nega telesa - bolje bodite kreativni.

25. april 2020, 3-4 lunarni dan, naraščajoča luna v Dvojčkih.

 • Pričeska - če si danes odrežete lase, boste čez dan čutili neutemeljene strahove.
 • Barvanje las - za korenito spremembo barve las svetujemo, da izberete drug dan.
 • Manikura, pedikura - nohtov danes ne obrezujte, saj boste skupaj z obrezanimi nohti izgubili zaupanje.
 • Nega obraza - Ne umivajte si obraza s hladno vodo. Pogosteje uporabljajte vlažilce.
 • Nega telesa - danes je priporočljivo dobro počivati ​​in spati.

26. april 2020, 4-5 lunarnega dne, rastoča luna v Dvojčkih.

 • Pričeska - striženje las danes bo uspešno in izboljšalo zdravje.
 • Barvanje las - odreči se tej ideji.
 • Manikura, pedikura - za takšne postopke je bolje izbrati drug dan.
 • Nega obraza - koristna je kozmetika z vitamini A, C, E, antistresne in pomirjujoče maske ter zeliščni toniki.
 • Nega telesa - zdrava prehrana, bogata s kalijem in fosforjem, morskimi sadeži, zeliščnimi čaji in zelenjavo.

27. april 2020, 5-6 lunarnega dne, naraščajoča luna v Dvojčkih.

 • Pričeska - priporočljivo je zavrniti frizuro.
 • Barvanje las - barvate lahko samo v svetlih odtenkih in samo v salonu.
 • Manikura, pedikura - rezanje nohtov je danes neuspeh v vsem.
 • Nega obraza - danes se je bolje odreči zapletenim postopkom v predelu obraza.
 • Nega telesa - poskrbite zase, namažite stopala in komolce, telovadite, obiščite savno ali solarij.

28. april 2020, 6-7 lunarni dan, rastoča luna v Raku.

 • Pričeska - frizura ne bo škodila vašim lasem in zdravju.
 • Barvanje las - lahko zbolite, bolje je vzdržati barvanja.
 • Manikura, pedikura - nocoj z obrezovanjem nohtov boste izboljšali svojo ženskost in čar. Tudi, če danes začnete zdraviti razpoke in vnetja v nogah in rokah, se bodo hitreje zacelile..
 • Nega obraza - negovalne maske.
 • Nega telesa - sproščujoči tretmaji.

29. aprila 2020, 7-8 lunarnega dne, rastoča luna v Raku.

 • Pričeska - bolje je odložiti frizuro.
 • Barvanje las - če boste lase barvali v zlatih ali bakrenih odtenkih, boste kmalu prinesli dobiček.
 • Manikura, pedikura - danes ni vredno, ne samo, da si naredite nohte, ampak je bolje, da masažo preložite na drug dan.
 • Obrazi - ne pozabite danes skrbeti za svojo kožo in po možnosti sledite pravilni prehrani.
 • Nega telesa - dajte telesu počitek.

30. april 2020, 8–9 lunarnega dne, naraščajoča luna v Levu.

 • Pričeska - rezanje las na takšen dan, da bi ovirali težave in težave z družino in prijatelji.
 • Barvanje las - lase lahko barvate samo v temno barvo in samo z naravnimi barvili.
 • Manikura, pedikura - danes ne režite nohtov, tako kot včeraj, obstaja tveganje za poslabšanje razpoloženja ali celo za začetek depresije.
 • Nega obraza - maske na osnovi svežega sadja in zelenjave, bogate s škrobom, bodo zelo učinkovite.
 • Nega telesa - koža danes izgubi ranljivost, zato se prav na ta dan lahko začnejo različni postopki zdravljenja kože.

© Lunarni koledar odbitkov in lepot za april 2020 je pripravila astrologinja Marina Alexandrova posebej za spletno mesto Čarovnica.

Koledar odbitkov za april 2020

Naš koledar lunarnih odbitkov za april 2020 vam bo omogočil, da boste brez znanja astrologije in kakršnih koli izračunov našli ugodne dni za odbitke aprila 2020. Tudi če ne verjamete, da ima luskarska frizura resnično vpliv, zakaj bi jo šli preveriti? Podatkom na tej strani lahko popolnoma zaupate, ker so zelo natančni. Nenehno si prizadevamo za izboljšanje našega koledarja lunarnih odbitkov za april 2020. Bodite prepričani, da odrežite lase v ugodnih dneh za odbitke in sreča in nepričakovan uspeh bo prišel v vaše življenje! Pričeska po lunarnem koledarju za ugodne dni aprila 2020.

1. apr 2020 9:54 - 9 lunarnega dne

Luna v Raku od 31. marca 2020 15:10 do 2 apr 2020 21:34

Pričeska na 9. lunarni dan ni naklonjena, saj lahko v vaše življenje pritegne dvoumnost in zmede situacije. Danes je najbolje očistiti z blagimi naravnimi sestavinami. Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

2. apr. 2020 10:56 - 10 lunarnega dne

Luna v Raku od 31. marca 2020 15:10 do 2 apr 2020 21:34

Deseti lunarni dan je ugoden za striženje in barvanje las. Vaša moč, sreča in zaupanje se bodo večkrat povečale. (dbangthangche). Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

3. apr 2020 12:12 - 11 lunarnega dne

Luna v Levu od 2. aprila 2020 21:34 do 5. aprila 2020 0:34

11 lunarnih dni je ravno kot nalašč za frizuro. V kombinaciji z Luno v Levu je to le "bomba". Takšna frizura bo vaše dojemanje bolj subtilno in zavedno, vaš um pa pronicljiv. Luna v Levu - ugodna frizura. Eden najboljših zodiakov za strikzhi. Pričeska vam bo spremenila življenje na bolje.

4. apr 2020 13:37 - 12 lunarnega dne

Luna v Levu od 2. aprila 2020 21:34 do 5. aprila 2020 0:34

12 lunarnih dni je popolnoma neprimerno za frizuro zaradi nevarnosti, da v svoje življenje privabite neželene dogodke. (srog la ngon). Luna v Levu - ugodna frizura. Eden najboljših zodiakov za strikzhi. Pričeska vam bo spremenila življenje na bolje.

5 apr. 2020 15:08 - 13 lunarnega dne

Luna v Devici od 5. aprila 2020 0:34 do 7. aprila 2020 0:44

13. lunarni dan je kot nalašč za frizuro - postali boste privlačnejša oseba in boste pritegnili srečo kot magnet. (bzang bskyed) Luna v Devici - ugodna frizura. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Vaši lasje bodo bujni, močni in čarobno privlačni..

6 apr. 2020 16:41 - 14 lunarnega dne

Luna v Devici od 5. aprila 2020 0:34 do 7. aprila 2020 0:44

14 lunarnih dni je čudovit dan za striženje. Postali boste uspešnejša oseba, rezultati ne bodo dolgo prihajali. Pritegnili boste premoženje, materialno počutje. (en spyod `phel) Luna v Devici - ugodna frizura. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Vaši lasje bodo bujni, močni in čarobno privlačni..

7. aprila 2020 18:15 - 15 lunarnega dne

Luna v Tehtnici od 7. aprila 2020 0:44 do 8. apr 2020 23:46

15. lunarni dan je bolje, da ne pride do frizure - lahko pride do težav s pritiskom, lahko se pojavi akutni občutek nerazumljivega strahu. Luna v Tehtnici - ugodna frizura. Stanje las se ne bo spremenilo. Zaščitna pričeska zagotovljena. Pričeska bo dodala lahkotnost in napetost.

8. april 2020 19:49 - 16 lunarnega dne

Luna v Tehtnici od 7. aprila 2020 0:44 do 8. apr 2020 23:46

16. lunarni dan je popolnoma neprimeren za frizuro, saj lahko v tem času v svoje življenje privabite nesreče in slabovoljce. Luna v Tehtnici - ugodna frizura. Stanje las se ne bo spremenilo. Zaščitna pričeska zagotovljena. Pričeska bo dodala lahkotnost in napetost.

9. apr 2020 21:22 - 17 lunarnega dne

Luna v Škorpijonu od 8. aprila 2020 23:46 do 10. apr 2020 23:56

17 lunarnih dni je neugodno za odbitke - pritegnili boste bolezni in neprijetne situacije, povezane z zunanjimi motnjami. (ha rtsi sngo gdan gnod). Luna v Škorpijonu - frizura je neugodna. Lahko tvegate, če nimate česa izgubiti - obstaja tveganje, da spremenite življenje na bolje in ga poslabšate..

10. aprila 2020 22:54 - 18 lunarnih dni

Luna v Škorpijonu od 8. aprila 2020 23:46 do 10. apr 2020 23:56

18. lunarni dan je slab za frizuro, saj obstaja velika verjetnost, da bi pritegnili situacije, povezane s krajo premoženja ali škodo na njej. Luna v Škorpijonu - frizura je neugodna. Lahko tvegate, če nimate česa izgubiti - obstaja tveganje, da spremenite življenje na bolje in ga poslabšate..

12. apr 2020 0:20 - 19 lunarnega dne

Luna v Strelcu od 10. aprila 2020 23:56 do 13. apr 2020 3:30

19 lunarni dan je ugoden za striženje (tshe ring), če pa drugi vidik (luna v znaku zodiaka) izključi frizuro, ne strižite frizure. Luna v Strelcu - frizura je ugodna. Pričeska je čarobno dobra, vendar morda ne zelo dobra za vaše lase. Vendar pa življenje spremeni na bolje, prinaša bogastvo in srečo..

13. apr. 2020 1:37 - 20 lunarnih dni

Luna v Strelcu od 10. aprila 2020 23:56 do 13. apr 2020 3:30

20. lunarni dan ni primeren za striženje - v materialni in duhovni svet lahko pritegnete revščino. Na Tibetanskem: dbultog Luna v Strelcu - ugodna frizura. Pričeska je čarobno dobra, vendar morda ne zelo dobra za vaše lase. Vendar pa življenje spremeni na bolje, prinaša bogastvo in srečo..

14. apr. 2020 2:39 - 21 lunarnega dne

Luna v Kozorogu od 13. aprila. 2020 3:30 do 15 apr 2020 11:02

21 lunarni dan je idealen za striženje - postali boste lepši in privlačnejši (gzugs bzang) Luna v Kozorogu - frizura je ugodna. Eno najbolj ugodnih mesečevih obdobij za odbitke. Lasje se razcepijo manj in ratsut hitreje.

15. april 2020 3:25 - 22 lunarnega dne

Luna v Kozorogu od 13. aprila. 2020 3:30 do 15 apr 2020 11:02

22. lunarni dan je dober za odbitke - lahko dobite, kar želite in dobite toliko denarja, ki ga potrebujete. Luna v Jarcu - frizura je ugodna. Eno najbolj ugodnih mesečevih obdobij za odbitke. Lasje se razcepijo manj in ratsut hitreje.

16. april 2020 3:58 - 23 lunarnega dne

Luna v Vodnarju od 15. aprila. 2020 11:02 do 17. aprila 2020 21:58

23 lunarnih dni je dobro za frizuro - vaš obraz bo postal lepši in izraznejši. Danes se izogibajte striganju las, če to predlagajo drugi vidiki. Luna v Vodnarju - frizura je ugodna. Pravi čas je, da eksperimentirate s svojo frizuro in svojim življenjem. Če vam vse ustreza, je bolje izbrati drug dan..

17. april 2020 4:22 - 24 lunarnega dne

Luna v Vodnarju od 15. aprila. 2020 11:02 do 17. aprila 2020 21:58

Pričeska 24. lunarnega dne bo v vaše življenje vnesla bolezen in bedo (nad`ong). Luna v Vodnarju - frizura je ugodna. Pravi čas je, da eksperimentirate s svojo frizuro in svojim življenjem. Če vam vse ustreza, je bolje izbrati drug dan..

18. apr 2020 4:41 - 25 lunarnih dni

Luna v Ribah od 17. aprila 2020 21:58 do 20 apr 2020 10:02

24. lunarni dan je za frizuro neugoden - izgubite lahko videnje najpomembnejšega, ne vidite priložnosti, ki prihajajo in odhajajo. (mig tshag ong) Luna v Ribah - frizura je neugodna. Prhljaj se lahko pojavi in ​​lasje lahko postanejo krhki in suhi.

19. aprila 2020 4:55 - 26. lunarni dan

Luna v Ribah od 17. aprila 2020 21:58 do 20 apr 2020 10:02

26. lunarni dan je čudovit dan za striženje. Prinesla vam bo srečo in usoda vas bo ugodno obravnavala. Luna v Ribah - frizura je neugodna. Prhljaj se lahko pojavi in ​​lasje lahko postanejo krhki in suhi.

20. apr 2020 5:08 - 27 lunarnega dne

Luna v Ribah od 17. aprila 2020 21:58 do 20 apr 2020 10:02

27. lunarni dan za striženje je zelo dober - vaše življenje bo napolnjeno s prijetnimi dogodki in vaše dobro razpoloženje vas dolgo ne bo pustilo. (dga` ba byung). Luna v Ribah - frizura je neugodna. Prhljaj se lahko pojavi in ​​lasje lahko postanejo krhki in suhi.

21. april 2020 5:19 - 28 lunarnega dne

Luna v Ovnu od 20. aprila 2020 10:02 do 22 apr 2020 22:40

Popoln dan za frizuro - pritegnili boste prijazne ljudi kot magnet, vaš videz pa se bo izboljšal. (gzugs mdzes) Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

22. apr. 2020 5:31 - 29 lunarnega dne

Luna v Ovnu od 20. aprila 2020 10:02 do 22 apr 2020 22:40

Pričeska na 29. lunarni dan močno odvrača - lahko se zmedete in si naberete veliko težav. (bla `khyams) Luna v Ovnu - frizura je neugodna. Imuniteta lahko oslabi, pojavijo se bolezni. Poskusite izbrati drug dan za svojo frizuro.

23. apr 2020 5:26 - 1 lunarni dan

Luna v Biku od 22. aprila 2020 22.40 do 25. apr 2020 10:44

1 lunarni dan je popolnoma neprimeren za striženje. Tibetanski modreci pravijo, da frizura na ta dan skrajša življenje. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

23. apr 2020 5:43 - 2 lunarni dan

Luna v Biku od 22. aprila 2020 22.40 do 25. apr 2020 10:44

Pričeska na drugi lunarni dan lahko v vaše življenje privabi neprijetne dogodke in konflikte. Na ta dan se izogibajte odbitkom. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

24. april 2020 5:57 - 3 lunarni dan

Luna v Biku od 22. aprila 2020 22.40 do 25. apr 2020 10:44

Pričeska na tretji lunarni dan je kontraindicirana - lahko v življenje vnesete bolezen zaradi neravnovesja energij. Tudi takšna frizura vas lahko pripelje do noro zapravljanja denarja. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

25. apr. 2020 6:14 - 4 lunarni dan

Luna v Biku od 22. aprila 2020 22.40 do 25. apr 2020 10:44

Pričeska na četrti lunarni dan ni priporočljiva, saj lahko v vaše življenje vnese različne strahove, zlasti zaradi izgube nečesa ali nekoga. Luna v Biku - frizura je ugodna. Eden najbolj ugodnih položajev lune. Lasje rastejo močneje in bolj zdravo, manj se cepijo.

26. april 2020 6:37 - 5 lunarnih dni

Luna v Dvojčkih od 25. aprila 2020 10:44 do 27. aprila 2020 20:32

Pričeska 5. lunarnega dne vam bo prinesla srečo in bogastvo. Zelo dober dan je, da korenito spremenite svoj videz. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

27. april 2020 7:07 - 6 lunarnih dni

Luna v Dvojčkih od 25. aprila 2020 10:44 do 27. aprila 2020 20:32

Peti lunarni dan ni primeren za frizuro - lahko v življenje vnesete bolezen ali se samo depresirate, kar bo vplivalo tudi na vaš videz. Luna v Dvojčkih - frizura je ugodna. Lasje bodo hitro rasli. Pričeska bo izboljšala stanje živčnega sistema in dihal.

28. april 2020 7:48 - 7 lunarnega dne

Luna v Raku od 27. aprila. 2020 20:32 do 30. aprila 2020 4:38

Sedmi lunarni dan ni primeren za striženje - z današnjim izvajanjem tega postopka lahko v svoje življenje privabite sovražnike in slabovoljce. Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

29. april. 2020 8:44 - 8 lunarnega dne

Luna v Raku od 27. aprila. 2020 20:32 do 30. aprila 2020 4:38

8 lunarnih dni je zelo dobro za odbitke. V vaše življenje bo pritegnila svetle in nepozabne trenutke sreče. Luna v raku - ugodna frizura. Lahko naredite styling, prilagoditve las. Izogibajte se kemičnim obdelavam.

30. apr 2020 9:53 - 9 lunarnega dne

Luna v Levu od 30. aprila 2020 04:38 do 2. maja. 2020 8:46

Pričeska na 9. lunarni dan ni naklonjena, saj lahko v vaše življenje pritegne dvoumnost in zmede situacije. Danes je najbolje očistiti z blagimi naravnimi sestavinami. Luna v Levu - ugodna frizura. Eden najboljših zodiakov za strikzhi. Pričeska vam bo spremenila življenje na bolje.

Hvala, ker ste brskali po našem koledarju odbitkov po luni za april 2020. Upamo, da bi zlahka našli lunarne dni, ki so ugodni za odbitke. Odgovorno sprejemamo poslovanje in razumemo, da je stanje ljudi, ki uporabljajo to spletno mesto, odvisno od točnosti podatkov. Pričeska v skladu z lunarnim koledarjem za uspešne dni aprila 2020 - ugotovite, ali je frizura danes ugodna? Zato je naš koledar odbitkov za april 2020 eden najbolj natančnih in podrobnih koledarjev na celotnem internetu. Pričeska po lunarnem koledarju za april 2020 - ugodni dnevi za odbitke najdete na tej strani. Verjamemo v karmo in spletno stran izdelujemo z ljubeznijo. Želimo vam prijetno frizuro in srečno življenje.!