Pričeska po dnevih v tednu - ugodni dnevi glede na lunarni koledar in znake.

Domov »Moda» Odbitki »Povezava med fazami lune in dobrimi ali ne zelo dobrimi dnevi za striženje las, znaki

Vsaka ženska sanja o razkošni pričeski, saj so lasje vizitčna karta katerega koli predstavnika lepe polovice človeštva. Debele in sijoče, negovane in lepo položene, pričajo o zdravju lastnika. Dolgčasti, krhki in redki kličejo k razmišljanju o stanju ženskega telesa in takoj sprejmejo ukrepe za izboljšanje las.

Po mnenju starodavnih duhovnikov in astrologov so lasje tisti, ki služijo kot vodniki energijskih vibracij Kozmosa. V slovanskih tradicijah velja, da so lasje neposreden prevodnik in shranjevanje energije (zato so prej vsa dekleta imela dolge lase), imetniki informacij o življenjski poti, ki jo človek prehodi. S to trditvijo se strinjajo forenzični znanstveniki in genetiki, ki preučujejo značilnosti človeških dlak..

Pričeska po dnevih v tednu, odvisno od faze lune

Sodobna fiziologija smatra vegetacijo na glavi in ​​obrazu človeka kot pomemben organ čuta. Zato je tako treba skrbeti za zdravje in stanje las..

Pričeska je eden izmed ukrepov, ki prispevajo k privedbi kodrov v red. Tako dolgi lasje kot kratki lasje potrebujejo občasne odbitke, da si opomorejo. Ali je pomembno, kdaj iti k frizerju? Kako izbrati najboljši čas za donosno rezanje las? Kako načrtovati izlet k frizerju ob ugodnih dneh?

Luna in lasje

Najbližji sosed Zemlje - Luna povzroči izliv in tok ogromne mase vode v oceanih. Človek, katerega tkiva sestavljajo več kot 60% tekočine, čeprav šibkejše, občuti tudi učinek lunarne privlačnosti. Lasje vsebujejo majhno količino vode - približno 13%, vendar sposobnost higroskopnosti lahko ta vsebnost večkrat poveča. To pomeni, da se bo pramen las odzval na pristop in odstranjevanje Lune na enak način kot voda zemeljskih morij, jezer in rek.

Med najbolj neverjetnimi spoznanji, ki so jih znanstveniki starodavnih civilizacij pustili človeštvu, je nauk o vplivu planetov osončja na človeško telo, horoskop. Opazovanja nebesnih teles, ki so jih več tisočletja izvajali čarovniki in duhovniki, razkrivajo skrivnostno povezavo med vesoljskim satelitom na Zemlji in manipulacijo z lasmi..

Na podlagi takšnih opazovanj se je v kulturi mnogih ljudstev pojavil lunarni koledar odbitkov. V njej, po kateri skozi ozvezdje skozi Luno prehaja, so bila določena dejanja, ki jih ne bi smeli izvajati ali nasprotno z lasmi. Ta priporočila so se nanašala tako na odbitke kot na odstranjevanje vegetacije s kože (95% človeške kože je pokritih z lasmi), uničenje odrezanih las, zarote, zeliščne dekokcije, obkladke in mazila, navedena so čarobna dejanja, ki so pripomogla k privabljanju sreče in krepitvi vitalnosti..

Splošno načelo takšnih zapisov je določitev ugodnih dni luninega koledarja za popravljanje las.

Pri načrtovanju odbitkov za lunin koledar astrologi upoštevajo več dejavnikov: fazo Lune, dneve luninega cikla, položaj nebesnega satelita glede na ozvezdja zodiaka. Ni smisla, da se takšnega dela lotite sami - uporabiti morate ogromno različnih podatkov. Bolje je, da pripravo takšnega urnika zaupate strokovnjakom - astrologom.

Splošna situacija je, da bo v obdobju, ko raste polmesec na Luni in se metabolizem živih organizmov pospeši, frizura okrepila korenine in pospešila rast las. Druga polovica luninega cikla - faza III in IY - je ugodna za postopke, ki negujejo korenine las, vendar niso primerni za rezanje: njihova rast se bo upočasnila.

Kategorično kontraindicirano je spreminjanje dolžine las v času luninega mrka, na novo luno in polno luno. To lahko poslabša kakovost las, kar vodi v izpadanje las, redčenje glavne lasne gredi in rezanje koncev. Ne priporoča se striženja v tako imenovanih Ekadashi dneh (beseda iz ajurvede - staro vedsko znanje iz Indije) - to so 9., 19., 23. lunarni koledar, dnevi s težko energijo, zapleti kroničnih bolezni in škodljivim učinkom na človeško psiho.

Najti nebeškega spremljevalca našega planeta v znamenjih Bika, Leva in Device je najprimernejše za obisk frizerja: frizura v teh dneh izboljša kakovost las, pričeska ali stajling pa traja dlje. Če se Luna izkaže za vodna znamenja ozvezdij Raka, Škorpijona in Riba, potem ne bo samo frizura, niti umivanje glave v tem času neugodno: prhljaj se lahko pojavi, kodri ne bodo popustili.

Planeti in dnevi v tednu

Opazovanja ljudi glede gibanja nebesnih teles na nebu so več kot eno tisočletje.

Astrologi trdijo, da je vsak dan v tednu obarvan z vplivom nebesnih teles - sedmih planetov osončja.

 • Ponedeljek vlada Luna, ki predstavlja žensko materinsko energijo;
 • Torek je povezan z bojevitim Marsom, katerega energija lahko prinese tako dobro - aktivnost, neustrašnost, moč volje in slabo - agresijo, rivalstvo, zatiranje šibkih;
 • Sreda je dan mobilnega in inteligentnega živega srebra, zvit in spreten;
 • Mogočni Jupiter, zaščitnik sodne prakse in prava, v četrtek vlada;
 • Dan čutne in ženstvene Venere, obdarjen z lepoto in harmonijo, je petek;
 • V soboto vlada karmični gospodar Saturn;
 • Nedelja je pod vplivom Sonca, planeta, ki je odgovoren za nesebičnost in velikodušnost duše in ki je v nasprotju z Luno izraz blagoslovljene moške energije.

Izbira dneva v tednu za frizuro, znaki

Tisti, ki verjamejo v znake in želijo v svoje življenje vnesti harmonijo z naravnimi pojavi, bi morali načrtovati odbitke na dneve v tednu. In pri tem bo pomagal lunarni koledar, ki so ga pripravili profesionalci. Z njegovo pomočjo lahko lasem ne samo dodate moč in debelino, temveč celo spremenite potek lastnega življenja in vanj privabite želene dogodke..

Če je načrtovana frizura:

 • Ponedeljek: primeren dan za striženje, pomaga lajšati negativne izkušnje, rešiti dolgotrajne in nakopičene težave. Patronica Luna se prilagodi spremembam.
 • Torek: Moto torka je akcija! Pričeska bo dodala marsovsko energijo, voljo in odločnost.
 • Sreda: dober trenutek za tiste, ki so pripravljeni na spremembe v življenju, obisk frizerja na Mercury dan lahko pomaga, da se odpravite na dolgo načrtovano potovanje, spoznate stare ali nove prijatelje.
 • Četrtek: izjemno ugoden dan za spreminjanje dolžine las. Lahko se odločite za ultra modno frizuro ali avantgardno barvo - vsekakor bo prinesla srečo in večjo blaginjo. Lasje po frizuri na dan Jupitra postanejo gostejše in bolj zdrave. Izboljša biopolje.
 • V petek: pod okriljem lepotne Venere bo postopek striženja spremenil ne samo pričesko, temveč tudi celotno podobo, dodal eleganco in ženskost.
 • Sobota: dober dan za srečanje s frizerjem. S frizuro v soboto lahko odstranite nekaj karmičnega greha, ki si ga je nabrala družina, saj ta dan vlada Saturn. Po tem sobotnem ritualu lasje dobijo priliv vitalnosti in njegovo rast se pospeši..
 • Nedelja: vsakršna manipulacija las v prostem dnevu ne bo prinesla želenega rezultata. Po rezanju se bodo prameni zlepili v različne smeri, gostota in sijaj las se bosta zmanjšala. Po slovanskih znamenjih se celo umivanje las v nedeljo šteje za grešno..

Dokončnega odgovora o tem, kateri dan v tednu je idealen za lunino frizuro, ni. Dejansko je za pridobitev uspešne frizure in frizure poleg faze lune in dneva v tednu potrebno upoštevati tudi dan rojstva, saj ta trenutek določa bioenergetiko osebnosti.

Če želite lase striči v skladu z mesečevim ritmom, odvisno od rojstnega dne:

 1. Rojeni v ponedeljek bi morali obiskati frizerja v četrtek, petek ali soboto;
 2. za tiste, ki so rojeni v torek, je bolje, da se strižejo bodisi v četrtek bodisi v soboto;
 3. da ne bi prestrašili sreče za ljudi, ki so se rodili sredi tedna, si lahko privoščite frizuro
 4. vsak dan razen četrtka;
 5. Ponedeljek, torek in petek so najboljši dnevi za rojene v četrtek;
 6. tisti, ki so rojeni v petek, bi morali zakazati sestanek s frizerjem v ponedeljek, četrtek ali soboto;
 7. vaša izbira v torek ali petek, da boste imeli dobro frizuro za tiste, ki praznujejo rojstni dan v soboto;
 8. za rojene v nedeljo je striženje priporočljivo v torek in četrtek.

Če je dan za frizuro izbran pravilno, ob upoštevanju priporočil lunarnega koledarja, potem lahko ta postopek izboljša razpoloženje in počutje osebe, izboljša zdravje, privabi srečo in se znebi negativnih vplivov. Pričeska, narejena na slab dan, v neugodnem trenutku, žal! - lahko poslabša življenjsko situacijo, prinese bolezen, zmanjša zalogo vitalnosti.

Kakšen je najboljši dan za izbiro frizure, da dobite ugodne spremembe v življenju

Kot smo že omenili, so naši predniki verjeli, da so lasje prenašalec informacij in zaloga energije, ni brez razloga, da ženske, ki nosijo dolge lase, nosijo tudi dolge brade. In odrezani čep las je bil celo uporabljen kot amuleti, potem ko lasje ohranijo svojo moč.

Obstajajo prepričanja, po katerih lahko frizura v določenem dnevu v tednu povzroči pozitivne spremembe v življenju, pa tudi načela, ki jih je treba upoštevati pri odhodu k frizerju.

 • glede na znake, frizura v ponedeljek pomaga, da se znebite vsega, kar se moti - ko obrezani kodri odhajajo, tako težave odidejo. Še več, medtem, ko frizer deluje, morate to okrepiti z miselnimi podobami - razmislite, kako ta ali ona vaša težava mine - odnosi z možem se izboljšajo, problem z materialno komponento je rešen in tako naprej. Še več, pomembno je razmišljati z vidika samega problema in njegove rešitve, ne pa zaradi prijetnega - sicer bosta oboji odšli. Pomemben odtenek glede frizure je tudi v ponedeljek - bodite pozorni na tistega, ki vas striže, treba je vzpostaviti zaupljiv odnos s frizerjem, tako kot z zdravnikom, in če imate proti njemu antipatijo ali je slabe volje, potem je pričesko bolje prenesti na še en dan v tednu.
 • če čutite pomanjkanje vitalnosti, apatije, omalovaževanja, vse vam pade iz rok in obstajajo predsodki depresije, potem je po legendah boljše, da se frizuro odpravite v torek ali sredo. Tudi, če ste nedavno trpeli kakšno bolezen, potem je v torek priporočljivo, da se znebite dela las, skupaj z njimi pa tudi negativne informacije, ki so se nabrale med boleznijo. Priporočamo tudi, da si privoščite frizuro osebi, mlajši od vas, da obnovite energijo. Sreda je tudi dobra, da v življenje vnese nekaj novega in radostnega..
 • Četrtek je dan sreče in če si ta dan v tednu odrežete lase, potem vas bo v skladu z znaki obiskala Lady Luck, zgodilo se bo srečno naključje in če boste žejni slave, vas ne bo mimo..
 • Spreminjanje pričeske v soboto, kot že rečeno, razčisti generično karmo, ki jo imajo vsi. Tudi ta dan krepi izpolnitev želja, zato pred spreminjanjem slike v frizerju ustvarite željo in ohranite njeno podobo v glavi za ves čas striženja..

Petek stoji narazen in ga lahko imenujemo "dan sprememb". Ta dan v tednu deluje tako, da poveča verjetnost za temeljite spremembe v vašem življenju, a kakšne bodo že, negativne ali pozitivne, je to zanimivo vprašanje. Po luninem koledarju obstajajo tvegani, tako imenovani "satanski dnevi" - 9, 15, 23 in 29 dni luninega koledarja. Upoštevajte to dejstvo in preden načrtujete frizuro, preverite koledar..

Skrivnost uspešne frizure je uporaba pravil lunarnega koledarja.

Lunarni koledar za odbitke

Lunarni koledar za odbitke obvešča o vplivu lune na rast in zdravje las. Pove vam, kdaj je najbolje striči, kodrati, barvati, spremeniti pričesko. Pomaga pri izbiri najustreznejšega dne za odhod k frizerju. Lunarni koledar odbitkov upošteva vpliv luninega dne, faze lune, položaja lune glede na zodiakalna ozvezdja, dneva v tednu na stanje las.

Lunarni koledar za odbitke za danes

Lunarni koledar za odbitke za maj 2020

PonWSreThPetSatSonce
272829trideset123
4pet678devetdeset
enajst1213štirinajst15šestnajst17
18devetnajst2021222324
2526272829trideset31
 • Najbolj ugoden dan
 • Ugoden dan
 • Slab dan

Lunarni koledar odbitkov za naslednji teden

Ugodni in neugodni dnevi za striženje las

Najboljši dnevi za odbitke in druge poskuse z lasmi - 2, 5, 11, 17, 21, 27 lunarnih dni, neugodni - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 dni.

Če med luščenjem delate lase, boste lasje hitro rasli. Pričeska na rastoči luni bo okrepila korenine las, vendar se bodo počasi vraščale.

Najbolj ugodna lega Lune v znaku zodiaka za obisk frizerja je v Biku, Lavu, Devici, Kozorogu in Vodnarju, najbolj neprimerno pa je v Ovnu, Raku, Strelcu in Ribah..

Najslabši dan v tednu za striženje las je nedelja. Preostale dni bo striženje uspešno.

Lunarni koledar za odbitke 2020

10 skrivnosti pravilne in varne frizure
Znaki zodiaka, luna in druge skrivnosti odbitkov 2020

Legende in pravila

Če verjamete eni izmed starodavnih legend, potem v starih časih, še pred dogodki Stare zaveze, ljudje na Zemlji po našem običajnem pogledu niso imeli las. Verjame se, da so imeli naši daljni predniki »pričeske« bolj kot nežen puh, ki ga zdaj opažamo le pri novorojenčkih.
Vendar pa je imel ta zelo puh fantastično sposobnost kopičenja biološke energije, katere prisotnost je določal svetlobni halo nad glavo. O takem čudežu - Božanskem halu, lahko zdaj vidimo na ikonah.

Toda po legendi so efemerne, zračne dlake, s pomočjo katerih je bila oseba nabita s kozmično energijo, postala težka in groba. Pravzaprav so se tako pojavili lasje. Vendar pa obstaja različica, da se skozi pramene in kodre do danes izvaja skrivna povezava med človekom in nebom. Ta povezovalna povezava bo obstajala, dokler se ljudje ponovno ne dvignejo na najvišjo stopnjo razvoja..

Zato je treba z lasmi ravnati previdno, zavedajoč se, da so to zvite antene, s pomočjo katerih naše telo črpa življenjske sile v vesolje. V starih časih so zagotovo vedeli, da lahko striženje las korenito spremeni človekovo usodo. Zato je bilo do zdaj ohranjeno znanje o skrivnih obredih, povezanih z rezanjem pramenov. Obstajajo skrivnosti, ki vam povedo, kdaj morate obrezati lase.

Lunarni koledar za odbitke za vsak mesec 2020

Sodobna magija obravnava lase kot vez med ljudmi in Kozmosom. Vse manipulacije z njimi ne samo da spremenijo naš videz, ampak tudi motijo ​​tok nevidne bioenergetske reke, ki nas opere s svojimi valovi, ki prenašajo sile.

Zgodnja plešavost ni le kozmetična hiba. To je izguba močne zaščite pred Angelom varuhom. Zato je glavno in nespremenljivo pravilo - do svojih las morate ravnati previdno, pri čemer ne pozabite, da kakršen koli vpliv nanje ne mine, ne da bi pustil sledi, ampak se neposredno odraža v boljšem ali slabšem stanju usode, življenja in zdravja.

Na srečo skozi stoletja niso bile izgubljene svete skrivnosti in praktična znanja človeštva, ki ljudem pomagajo ohranjati lepoto in moč las. Če boste leta 2020 upoštevali določena pravila in zakone za njihovo nego, potem ne boste mogli samo presenetiti drugih z razkošnimi kodri, temveč tudi v celoti izkoristiti energijo Kozmosa.

Deset skrivnosti pravilne in varne frizure

Najprej skrivnost

Mnogi ljudje intuitivno izberejo svojega frizerja. Lasje zaupajo samo njemu. In delujejo, mimogrede, popolnoma v redu. Ne morete zaupati prvemu kosmatincu, ki pride skupaj s frizuro. Ta oseba, ki hitro klikne škarje, spremeni vaše biološko polje na poti. Če še niste našli "svojega frizerja", potem se spomnite, da vam lahko energičen, dobrodušen mojster spremeni življenje na bolje, kot da vas napolni z optimizmom.

Starejši in bolj izkušen stilist, močnejši bo njegov vpliv. Če ste torej samostojna oseba, navajena sprejemati odločitve, sprejemati odgovornost zase, potem raje sedite na stol z mojstrom, ki je iste starosti kot vi, ali malo mlajši..

Če menite, da ste kronično nesrečni, kot da je prišla črna črta, se obrnite na starejšega in bolj avtoritativnega strokovnjaka. Naj vas ta cenjeni kuafer drago vzame za svoje delo, a ko ste mu plačali novo pričesko, vam ne bo žal. Dobesedno takoj po odhodu iz frizerskega salona vam bo usoda predstavila prvo prijetno presenečenje. Ne boste pozabili samo na težave, ampak boste čutili, da vam je usoda naklonjena, če izberete tudi ugodne dni za obisk salona.

Druga skrivnost

Narodno znamenje, ki svetuje, da nikoli ne porežete pramenov, ima razlago. Izkušeni psihiki poznajo pomembno pravilo - nemogoče je pozitivno vplivati ​​na lastno biopolje. V resnici so ljudje pogosto presenečeni: zakaj priznani čarodeji in vsevideči ne morejo sami pomagati, ozdraviti ali spremeniti svoje usode. Njihove moči bodo, dopuščale, zdravile druge, popravljale deformacije drugih polj ljudi. Toda s svojimi je to, žal, nemogoče. Ali pa bodo posledice nasprotne od želenih.

Skrivnost tretja

Ste vedeli, da se v procesu striženja spreminjajo vaša eterična, kovinska in astralna biopolja? Z drugimi besedami, vi, ki ste v frizerskem stolu, ste izjemno dovzetni za vpliv drugih ljudi. Najprej mojster sam deluje na vas.

Na podlagi tega ni priporočljivo, da svoje lase zaupate frizerju nasprotnega spola. To pojasnjujejo tako: domnevno, če ima ženska moško frizuro, potem lahko vname v sebi občutek. In četudi čudovita stranka zapusti salon brez incidentov, bo kasneje imela težave v osebnih, družinskih odnosih.

Kot primer navajajo celo legendo o Samsonu. Po njenih besedah ​​jih je zahrbtna lepotica Delilah, ko je izvedela skrivnost moči svetopisemskega junaka, skrita v nedotakljivosti njegovih kodrov, odrezala. Zaradi tega je Samson izgubil moč in umrl..

Četrta skrivnost

Tudi če natančno veste, kdaj morate striči lase, vedno pazite, kaj se zgodi z odrezanimi prameni kasneje! Nikoli ne pustite, da jih frizer vrže v vodo. Če sledite tem nasvetom, potem boste lahko ohranili sijaj in sijaj kodrov do starosti..

Peta skrivnost

Lunarni koledar odbitkov 2020 bo pripomogel k krepitvi, izboljšanju las. Ko jih želite na primer čim prej zrasti, se ob polni luni odpravite k frizerju. Na primer, da na primer izboljšate stanje pramenov, da jih naredite poslušne, gladke, česane z lahkoto, nato pa obisk salona, ​​ki je potekal v času, ko je bila noč v manjši fazi. Razmislite o enem odtenku, ko frizura, ki je bila narejena v dneh propadajoče lune, lasje rastejo počasneje kot običajno. Res je, to obdobje je dobro za krepitev korenin, lasnih mešičkov, kar pomaga preprečiti izpadanje las.

Skrivnost šest

Lunarni koledar lahko predlaga oba ugodna dneva za striženje in navede številke, na katerih kategorično ni priporočljivo, da se lase dotikate s škarjami. Glede na opažanja naših prednikov je bolje, da ne delate frizure 9., 15., 23., 29. v katerem koli mesecu, saj lahko s spominom in umom delate težave. Prav tako se je treba vzdržati striženja leta 2020 v dneh sončnih in lunarnih mrkov..

Sedma skrivnost

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase

Vsak dan v tednu leta 2020 lahko prav tako posebno vpliva na rast las in celo na dobro počutje, usodo osebe, ki ji pripadajo:

 • Ponedeljek: lahko varno odidete v salon. Lasje bodo odlično prenašali tako rezanje kot barvanje. In njihova ljubica med striženjem "odvrže" nakopičena negativna čustva, skrbi, nehala bo skrbeti za malenkosti, ki so ji precej pokvarile živce.
 • Torek: edinstven dan za tiste, ki ne najdejo moči, da bi rešili težavo ali sprejeli pomembno odločitev. Koristno bo tudi obiskati frizerja za tiste, ki trpijo za rutino in iščejo nove žive vtise..
 • Sreda: v skladu z luninim koledarjem odbitkov je treba na ta dan načrtovati obisk frizerja za nemirne, družabne ljudi. Vendar pa je primeren tudi za tiste, ki želijo v svoje življenje vnesti malo romantike ali avanturističnega duha. Na primer, nekoga spoznati, oditi na razburljivo potovanje.
 • Četrtek: Sredi tedna so manipulacije z lasmi prikazane tistim, ki želijo izboljšati odnose z drugimi, sanjajo o priljubljenosti in slavi. Mogoče pa želi le premagati pretirano sramežljivost in osamljenost.
 • Petek: To je poseben dan, ko lahko korenito spremenite svoj videz. Menijo, da če ste še vedno zadovoljni z lastnim odsevom v ogledalu, potem je v petek bolje, da ne eksperimentirate s pričeskami. Ko pa nasprotno sanjate o preobrazbi na bolje, potem v obdobju, ko se Sonce pomakne proti Kozorogu (od 24. decembra do 22. januarja) ali do Bika (od 22. aprila do 21. maja), izberite posebej ugodne dni (petke)..
 • Sobota: To je čas, ki se priporoča za spremembe slike. Nova pričeska bo uspešna, prameni bodo pridobili zdrav sijaj in moč. Zagotavljajo, da lahko skupaj z ošišanimi lasmi v soboto "odstraniš" dolgove in grehe iz karme celotne družine.
 • Nedelja: lunarni koledar odbitkov 2020 močno odsvetuje, da bi na ta dan sploh razmišljali o novih pričeskah, sicer se bo sreča odvrnila od vas. Če ste že kronično nesrečni, se lahko odločite za poskus - v nedeljo poglejte v salon, da spremenite svojo podobo. Mogoče bo vaš novi videz pomagal usodi na bolje.?

Tajna osma

Ni dovolj, da izberete ugoden dan v tednu za frizuro. Prav tako morate analizirati, kako se nanaša na vaš rojstni dan. Izkazalo se je, da obstajajo dnevi antagonistov, ki vse pozitivne učinke odbitkov spremenijo v čisto negativne in celo nevarne!

 • Če ste se na primer rodili v ponedeljek, so vaši dnevi za obisk kozmetičnega salona četrtek, petek in sobota. Nedelja je najhujši trenutek.
 • Ljudem, rojenim v torek, je striženje priporočljivo ob četrtkih, sobotah in nedeljah. Bolje je, da rastline na glavi ne motijo ​​ob petkih..
 • Za otroke so srede harmonične nedelje, četrtek pa kontraindiciran.
 • Rojenim v četrtek pomaga energija ponedeljka, torka, petka, nedelje. Toda sreda je dan antagonista.
 • Za rojene v petek so ugodni dnevi: ponedeljek, četrtek, sobota, nedelja. Antagonist je torek.
 • Vaš prvi rojstni dan je padel v soboto, potem vas tudi energija petka varuje, vendar nedelja ne bo prinesla želenega rezultata sreče.
 • In končno bi se morali vsi, ki so v nedeljo videli belo luč, spomniti, kdaj si bodo odrezali lase, da imajo lepe dni - torek in četrtek. Toda ponedeljki so nedeljskim otrokom "kontraindicirani".

Spet ni pravil brez izjem. Lunarni koledar za odbitke 2020 svetuje, da se ob "slabih" dneh odpravite k frizerju, v primeru, da vse ne bo šlo dobro, preprosto preganjajo karmične okvare. Izkaže se, da se po spremembi frizure na tak dan zdi, da se življenje za nekaj časa upočasni, potem pa usoda naredi oster in nepričakovan obrat, ki vodi k zmagam in sreči!

Skrivnost # 9

Kdaj je bolje odrezati lase, kako pospešiti njeno rast in okrepiti v letu 2020, vam bo povedal položaj Lune na nebu. Veliko je odvisno od tega, v kateri zodiakalni konstelaciji je nočna zvezda. Poseben lunarni horoskop, ki prikazuje položaj znakov zodiaka, lahko ponudi ugodne dneve za odbitke..

Oven. Ko je Luna v tem znamenju, je bolje preložiti novo pričesko. Frizerske manipulacije v tem obdobju praktično nimajo vpliva na splošno stanje las. Toda človeško telo nanje reagira slabo, imunski sistem pa lahko pokvari ali se kronične bolezni poslabšajo.

Bik, Devica in Kozorog so odlični časi za obisk stilistke. Izkazalo se bo odlično in sama pričeska in prameni bodo enostavni za slog. Poleg tega bodo aktivno rasle, njihovi nasveti pa so manj podrejeni sekciji..

Dvojčka in Tehtnica sta zračna znamenja horoskopa. Morda so zato v času njihovega "kraljevanja" na luni voluminozne zračne odbitke odlične. Te ugodne dni lahko uporabite, če želite pospešiti rast las..

Rak in Ribi. Ko imate cilj čim dlje vzdrževati jasne konture frizure in lasem podariti nego in moč, potem uporabite obdobje, ko je luna pod vplivom teh zodiakalnih znakov.

Lev. Glede na koledar odbitkov 2020 to ni najboljši čas za obisk frizerja, če ste zadovoljni s svojim življenjem in stvari gredo dobro. Če pa vas čakajo težave in se nesreče nalivajo na glavo, poskusite s svojo srečo - spremenite pričesko. Mogoče pa bodo v vašo usodo prišle tudi želene spremembe na bolje.?

Škorpijon. To znamenje na Luni ne obeta ugodnih dni za striženje, saj Škorpijon s svojo prirojeno zvijačnostjo nepredvidljivo posega v osebno življenje. To pomeni, da lahko po frizerskem salonu oboje izboljšate odnos s partnerjem in poslabšate težave in nesporazume med vami..

Strelec. Lunarni koledar za odbitke 2020 priporoča uporabo pokroviteljstva Strelca na poklicnem področju. To pomeni, da lahko frizura po horoskopu pripomore k karierni rasti. Dala vam bo samozavest, vi pa boste lahko dosegli uspeh, pridobili zaslužen prestiž med sodelavci..

Vodnar. Med vodenjem Vodnarja ne hitite v brivnico. Z delom mojstra in stanjem las boste nezadovoljni..

Skrivna deseta

Vpliv horoskopskega znaka glede na rojstni dan

Če upoštevate vsa pravila, potem ni dovolj, da izberete ugodne dni za frizuro, še ena skrivnost uspešne frizure je njegova oblika, dolžina in enakomerna barva v sozvočju z znakom zodiaka, pod katerim se je oseba rodila. V lunarnem koledarju odbitkov najdete splošne značilnosti stilov, ki pomagajo intenzivno prenašati in kar najbolje izkoristiti vesoljsko energijo..

Oven

Oven, priporočamo tako imenovane športne odbitke, s kratkimi prameni, za katere ni potrebno mukotrpno oblikovanje. Prvič, takšne pričeske vam omogočajo, da izgledate mladostno in fit. Drugič, človeku dejansko dajejo energijo in pozitivno vplivajo na njegovo počutje. Ni naključje, da so v starih časih ljudje, bolni, rezali lase. In to je prispevalo k okrevanju.

Glede na koledar lunarnih odbitkov 2020 lahko najdete razlago tega pojava. Znak Ovna se v našem telesu projicira na predel možganov, kar z astrološkega vidika odgovarja na njegovo nemoteno preskrbo s kisikom, kar je mogoče ob neprekinjeni oskrbi s krvjo. Če veste, kdaj in kako najbolje odrezati lase po horoskopu Oven, potem lahko stabilizirate aktivnost možganov.

Pričeske tega horoskopskega znaka pomagajo človeku, da se mentalno osredotoči in sprejme najboljše odločitve za izvajanje globalnih načrtov in projektov. Ni naključje, da kratke pramene pogosto izberejo poslovne ženske, odločne, navajene sprejemati odločitve same in se znajo izvleči iz najtežjih situacij brez posledic in podpore od zunaj. Pogosto se tega sloga držijo tako športniki kot dinamične dame s pospešenim tempom življenja..

teleta

Pričeske iz srednje dolžine las svetuje Taurus Lunarni koledar odbitkov. Izdelane so lahko v različnih tehnikah v skladu z modnimi trendi. Toda glavna stvar je, da prameni ležijo prosto, kar ustvarja učinek neke neprevidnosti. Prav to, na videz nedotaknjeno, frizerske naravne lepote in milost dosežemo s pomočjo spretnih trikov nadarjenega kaluferja.

Milostne, tekoče kodre, to ni enostavno doseči brez uporabe sodobnih izdelkov za styling: lakov, gelov, voskov. Niso pa dobrodošli pri ustvarjanju mojstrovin na glavah Bika. In Lunarni koledar odbitkov 2020 obljublja tistim, ki so izbrali pravo pričesko, veliko sreče pri nepremičninskih poslih.

Dvojčka

Po horoskopu gre za element zraka in prostora. Edinstvenost tega znaka zodiaka je v tem, da se ne boji sodobnih poskusov z barvanjem in trajnimi permami. Kemikalije ne poškodujejo pramenov Dvojčkov, tudi če je izbrana njihova idealna dolžina - do rame.

Valoviti kodri, pobarvani v pepelnih in modrikastih tonih, izgledajo lepo in elegantno. Takšne pričeske vam omogočajo, da uredite živčni sistem in dihalne organe. Njihova skrivna moč pa je v tem, da leta 2020 pomagajo pri vzpostavljanju odnosov z drugimi in prinašajo srečo pri študiju in potovanjih..

Rak

Ta skrivnostni horoskopski znak je nerazumljivo povezan s srednjim vekom. Takratni vitezi so imeli priljubljeno pričesko, ki spominja na sedanji kvadrat. Križarji je niso izbrali po naključju, saj so bili prepričani, da jih napolni z energijo in močjo. Kara je primerna tudi za naše sodobnike, rojene v Raku.

To ozvezdje vpliva na genetski spomin. Zato lunarni koledar odbitkov 2020 priporoča kvadrat za tiste Rak, ki želijo graditi dobre odnose s starejšimi družinskimi člani. Mimogrede, ta elegantna frizura pomaga mladim, da izberejo vrednega partnerja, s katerim lahko razmišljajo o poroki. Še več, starši bodo to kandidaturo odobrili..

lev

Težko si je predstavljati kralja zveri brez njegove razkošne grive. Zato je za predstavnike tega horoskopskega znaka idealno bujno raztresenje kodrov. Doseganje te "naravne" lepote je mogoče le s pomočjo zapletene stopničaste frizure. Komaj kodrasti prameni bodo dodali volumen in lahkotnost.

Če vas narava ni obdarila z kodri, potem lahko uporabite curlers. Ali pa se po posvetovanju z mojstrom zatečete k perm. Koledar striženja svetuje "levje mare" tistim, ki trpijo za boleznimi srca in ožilja.

Poleg tega pričeske znamenja Leva po horoskopu razvijajo ustvarjalnost. Leta 2020 bodo pomagali postati samozavestnejši, prijaznejši in bolj radodarni, bolj veseli, vnesti kanček romantike in praznovanja v njegovo življenje..

Devica

Ime tega horoskopskega znaka je povezano z lepotico, ki si zelo prizadeva izboljšati svoj videz. Device zelo radi uporabljajo kozmetiko, da poudarjajo svojo lepoto, in spretno prikrijejo njihove nepopolnosti. To pomeni, da so navajeni na barvanje las, nošenje lasulj, lasnic, nalepk..

Zanimivo je, da vsa ta umetna sredstva in tehnike samo pomagajo Devicam pri vzpostavljanju močnih stikov s Kozmosom, ki jim nenehno pošilja energijo, kljub "trikom" frizerstva.

Pričeska Lunarni koledar za leto 2020 trdi, da jim pričeske, ki jih priporočajo Device, pomagajo obvladovati ogromno mučnega dela, jim pomagajo pri študijah, različnih obrti in trgovini in celo izboljšajo stanje prebavil..

Tehtnica

Rojeni pod tem znakom si prizadevajo za klasiko. Za njih so časovno preizkušene stilske pričeske idealna izbira - bujne, a stroge in elegantne. Dame bodo ustrezale gracioznim slogom, ki poudarjajo skrivnostnost in nedostopnost svojega lastnika.

Moški naj izberejo elegantne, klasične odbitke - stroge in lakonske. Tehtnice so pogosto raje elegantne in popolne, v svoji navidezni preprostosti, slogu oblačenja, ki jim omogoča, da se enakopravno počutijo s predstavniki zgornjih krogov družbe. To jim zagotavlja avtoriteto in spoštovanje drugih ter zaupanje sodelavcev in poslovnih partnerjev. Pričeske Tehtnice pomagajo uravnavati delovanje ledvic in sečil.

Škorpijon

Predstavniki tega znaka elementa vode nenehno potrebujejo povečan pretok energije. Za moške in ženske Scorpions je slog "vamp" organski - ravne in gladke pramene.

Če so kratke, doda nekaj ognja in strasti do "vodne" esence. Kar jim posledično daje spolnost in preprosto pritegne pripadnike nasprotnega spola. In več pozornosti, občudovanja, lepši se počutijo Škorpijoni..

Njihova demonska privlačnost, poudarjena v slogu "a la vamp", zahteva stalno podporo za ponovno napolnitev sil od zgoraj, zlasti v nenavadnih, izrednih razmerah. Pomaga tudi, da so organi reproduktivnega sistema zdravi in ​​da ne izgubljajo spolnih želja..

Strelec

Ljudje, ki so precej konservativni, se pogosto rodijo pod tem horoskopskim znakom. Izogibajo se ekstravaganci v videzu in dejanjih. A hkrati so tuji strogi in pretirani zadržanosti..

Za ženske pod znakom Strelca Lunarni koledar odbitkov 2020 ponuja različico starogrške boginje Pallas Athena, ki je kot pogumna bojevnica pred obrazom nosila udobne, kratko obrezane lase (šiška) in na hrbtu dolg repni rep. Približno enako, toda moški strukturi las je bil ljubši Zeus Thunderer.

Morda se danes vsi predstavniki močnejšega spola niso pripravljeni odločiti za tako drzno, ekstravagantno pričesko, vendar je to mogoče videti v strahu pred filmi o Tarzanu ali njegovem soimenjaku, ki zdaj popularizira lepoto moškega telesa..

Pravilno izbrana frizura po lunarnem horoskopu leta 2020 pomaga Strelcu doseči uspeh v politiki, umetnosti, na področju religije in duhovščine. In tudi ona je sposobna učinkovito prilagoditi jetra..

Ta znak, ki spada v element Ognja, označuje ljudi, rojene v času njegovega vladanja, kot pragmatične in dejavne. Zmerno so prizemljeni, ekonomični in koristni, pa tudi čas in trud. Zato so Strelci po lunarnem horoskopu primerne pričeske, ki zahtevajo najmanj nege in vzdrževanja..

Kozorog

Zanimivo je, da gospoda tega znaka pogosto intuitivno izberejo zelo kratke odbitke ali prekrivajo glavo. In delujejo pravilno, saj jim ta brutalen slog ne preprečuje, da bi jasno pobrali energijske vibracije in narisali zanesljivo energijo tega ozvezdja..

Ženske imajo raje možnosti, vezane lase pod bandano, klobuk ali šal. In pogosto imajo pod glavo obleko razkošno pletenico, na katero negujejo, so ponosni in se ne bodo nikoli strinjali, da bi jo odrezali, tudi zaradi kariernih želja.

Kozorogi so praktiki, ki se znajdejo na uporabnih področjih. So materialisti z zlatimi rokami. Njihova pričeska koristi kostim in zobom..

Vodnar

Če ste se rodili pod temi horoskopskimi znaki, ste zelo dovzetni za najnovejše modne trende. In to je pravi položaj, saj za Vodnarja ni jasnih priporočil glede dolžine, barve las in priporočil za njihovo oblikovanje..

Prav imajo v tistih primerih, ko se odločijo za najbolj drzne poskuse. Na primer, punk mohawks, dolgi hipijevi kodri ali izjemno lakonski, kratki odbitki v minimalnem slogu..

Izbira nove frizure za Vodnarja, včasih pred časom, so zanj odpiranje poslovnih možnosti, novi projekti in donosne povezave. Plovila, arterije in žile so pod nadzorom tega znaka..

Ribe

To so ljudje, potopljeni v mistiko, ki iščejo smisel bivanja in simbolizirajo harmonijo vesolja. Njihove pričeske morajo biti zapletene, sestavljene iz prepletenih pramenov, na primer zvita pletenice, v resnici je odsev različnih elementov Vesolja, povezanih skupaj.

Takšen zapleten dizajn las daje Ribi energijo in zagotavlja zaščito višjih moči. Hkrati leta 2020 uskladijo življenje Ribov, poenostavijo usodo, pomagajo pri utelešenju drznih idej, kreativnih načrtov.

Za predstavnike tega horoskopskega znaka je mir izredno pomemben. Zato bo pravilno izbrana pričeska vzdrževala njihov živčni sistem, izboljšala metabolizem in na splošno imela močan zdravilni učinek na celotno telo..

Kdaj je bolje obrezati lase ob lunarnih dneh

 1. Lunski dan. Pričeska bo življenje krajšala.
 2. Lunski dan. Po obisku kozmetičnega salona so verjetno prepiri in prepiri.
 3. Lunski dan. Če boste motili lase, boste škodovali zdravju. Še vedno tvegate izgubo ali neumno porabiti denar.
 4. Lunski dan. Obstajajo tveganja, da izzovejo bolezni nazofarinksa in ustne votline. Pričeska bo povzročila nelagodje in strah pred izgubo ljubljene osebe.
 5. Lunski dan. Ugoden čas za novo pričesko. Povečali boste svoj kapital in pridobili novo lastnino.
 6. Lunski dan. Slabo obdobje, ker lahko ujamete prehlad in druge viruse. Zamašen nos, pordele oči - vse to verjetno ne bo dodalo lepote in šarma.
 7. Lunski dan. Nova frizura katalizira sovraštvo in prepire okoli vas. Lahko se prepiraš s šefom ali ljubljeno osebo. V tibetanskem koledarju so ta dan imenovali "pekoč", saj kakršen koli vpliv na kodre in pramene vodi do resnega poslabšanja zdravja.
 8. Lunski dan. Pohiti gospodarju. Preoblikovali se boste navzven in dobili priložnost, da živite srečno do konca, v spoštovanju in časti..
 9. Lunski dan. Bolezen bede, to je tisto, kar bo frizuro pripeljalo do danes.
 10. Lunski dan. Gnusni dan, ki prav tako "spusti" vse vrste virusov v vaše telo.
 11. Lunski dan. Dajte si frizuro danes, potem boste pridobili jasnost uma, harmonijo in doslednost misli. Ali pa boste morda pridobili dar predvidevanja.
 12. Lunski dan. Danes frizura poveča tveganje za poškodbe in druge nevarnosti za življenje..
 13. Lunski dan. In to je v nasprotju z vsemi znaki eden najboljših trenutkov za preobrazbo s pomočjo frizerskih škarj. Pričeska se bo izkazala čudovito in tudi vse stvari bodo šle kot ura!
 14. Lunski dan. Odločite se za frizuro takoj, če sanjate, da boste izboljšali svoj finančni položaj in dobili pohvale nadrejenih.
 15. Lunski dan. Bolje, da na ta dan ne stopite na prag frizerja! Če zanemarite to priporočilo, so verjetno duševne motnje, panike in hipertenzivne krize..
 16. Lunski dan. Na ta čuden dan lahko manipuliranje z lasmi povzroči napake in oživitev ali poslabšanje odvisnosti. Tako se na primer ne boste mogli upreti skušnjavi, da bi kadili ali pili preveč alkohola..
 17. Lunski dan. Ne strižite si las, sicer bodo verjetno težave, poškodbe in zdravstvene težave. Še posebej je ranljiv živčni sistem. Na Vzhodu so verjeli, da lahko dotikanje pramenov na ta dan aktivira sile zlih duhov..
 18. Lunski dan. To je strašno neprimeren čas za obisk frizerja. Prvič, ko sedite na stolu, lahko vlomilci vstopijo v vašo hišo. Drugič, hišni ljubljenčki (mačke, psi in druge živali) predvidevajo vaše težave in, ko skrbi lastnika, lahko zbolijo. V Tibetu so ta dan poimenovali "pekoč", torej so posledice striženja lahko zelo nevarne za zdravje in življenje.
 19. Lunski dan. Počakaj ta dan! Pričeska danes pomaga podaljšati življenje.
 20. Lunski dan. Odložiti bi morali načrte za novo pričesko. V nasprotnem primeru boste zapadli v depresijo, čutili boste apatijo do vsega, kar vas obdaja..
 21. Lunski dan. Super obdobje, da naredite uspešno frizuro, izboljšate počutje in se Fortuna nasmehnete.
 22. Lunski dan. Današnja pričeska prispeva k razmnoževanju v vsakem smislu. To pomeni, da po eni strani izboljšujete svoje počutje in dobite nekaj nove lastnine. Po drugi strani tvegate, da boste pridobili odvečno težo..
 23. Lunski dan. Pridobite si frizuro in s svojim videzom boste izjemno nezadovoljni - v ogledalo vas bo pogledal nenavaden moški s strašno poltjo! In poleg tega tudi trpite izgube.
 24. Če vam je zdravje drago, potem odložite obisk salona! Ta dan je Lunarni koledar odbitkov močno odvračljiv zaradi krajšanja dolžine las.
 25. Lunski dan. Danes bodo škarje in glavnik, če se dotikajo vaših las, izzvali očesne bolezni. Lahko je običajni ječmen ali huda okvara vida.
 26. Lunski dan. Na ta dan je nova pričeska porok sreče in veselja!
 27. Lunski dan. Super, če boste danes dobili novo frizuro! Prinesla vam bo srečo in blaginjo..
 28. Lunski dan. Če želite, da je nekomu res všeč, potem ne odlašajte z odločitvijo, kako narediti novo pričesko. Iz brijačnice prideš nepremagljiv.
 29. Lunski dan. Danes ne strižite las. To je zelo neugodno obdobje, v katerem lahko trpi vaša karma..
 30. Lunski dan. Ne pozabite, da je to najbolj nevaren dan za frizuro. Lahko prinese nesrečo, težave, stik s sovražnikom ali celo povzroči prometno nesrečo.

Da ne boste zamudili ugodnih dni, pustite opombe in opomnike v koledarskem googleu ali koledarskem yandexu

Pričeske, ki se spremenijo za boljše življenje

Tudi če natančno veste, kdaj je najbolje striči lase, potem vseeno razmislite: zakaj si naredite novo pričesko ali barvate svoje pramene? Konec koncev bodo te manipulacije z videzom vplivale na vaše počutje in celo na vaš odnos. Lunarni koledar za odbitke 2020 in astrologija vam bodo pomagali izbrati slog in vrsto pričeske, ki ustreza vašemu notranjemu sebi. To edinstveno znanje vas bo naučilo modelirati življenje, spremeniti usodo in pozitivno vplivati ​​na vaše počutje in zdravje..

Mi smo zemljani, smo v naivnem zaupanju in verjamemo, da je dovolj, da poznamo svojo lokacijo glede na geografske koordinate ali poštni naslov. A redko pomislimo na to, da smo tudi mi del ogromnega prostora, ki se imenuje Kozmos. Močno vpliva na vse življenje na planetu Zemlja. Luč, energija nam daje Luna, Sonce in drugi predmeti iz Kozmosa. Izzovejo različne vrste okoljskih katastrof, spodbujajo najmočnejše elektromagnetne nevihte.

Naš kraj bivanja seveda pušča tudi določen odtis na nas, naše počutje in vedenje. Konec koncev neprostovoljno postanemo udeleženci v kozmičnih procesih, usmerjenih v danem trenutku na določen del sveta. Verjamemo, da nam zvezde pošiljajo najčistejšo energijo. Med njimi je najmočnejše Sonce. Med letom preide 12 glavnih ozvezdij, ki nam jih poznajo imena zodiakalnih znamenj..

V metafiziki so lasje mikroskopske antene, ki sprejemajo kozmično energijo in jo prenašajo v človeško telo. Če spremenimo dolžino ali barvo pramenov, potem se tudi pretok te energije spreminja..

To pomeni, da morate pred odločitvijo za novo pričesko analizirati, za kaj si prizadevate leta 2020, kaj pogrešate. Mogoče sanjate o sreči v osebnem življenju ali pa je vaš glavni cilj osupljiva kariera in široko javno priznanje.?

Ko določite svoje prioritete, dobite priložnost, da spremenite svojo usodo s pomočjo tako preproste, kot se zdi le na prvi pogled, metode, kot uspešna frizura. Recimo, da imate zdaj na prvem mestu profesionalne dosežke. Nato morate izbrati frizuro zemlje ali ognjeno zodiaško znamenje. Če želite trenutno okrepiti svoj položaj v družbi, vam bo pomagala energija pričesk, značilnih za znake Zemlje ali Tehtnice..

Ko si boste leta 2020 zastavili cilj pridobiti podporo drugih in vzpostaviti uporabne stike ter pridobiti nova znanja ali informacije, se nato usmerite v odbitke, priporočene za znake Zrak in Devica.

Ljudje, ki nimajo dobrega osebnega življenja, bi morali podrobneje pogledati pričeske elementov Vode in ognja. Če ste se odločili in trenutno natančno veste, kaj želite, se spomnite še enega pomembnega pravila: vaš horoskopski znak ne bi smel biti v nasprotju s slogom vaše izbrane pričeske, zato so odbitki in oblikovanje Ogenj znakov primerni za ljudi, katerih rojstni dnevi padajo v obdobju ognja ali zraka ozvezdja zodiaka. Toda tistim, ki so rojeni pod znakom Vode, so kontraindicirani, saj jih bo prestrašila sreča.

Če vaš znak spada med elemente zraka ali ognja, potem ne pozabite izbrati frizure z zračnim znakom. Ko vaš rojstni dan pade na čas Bika, Tehtnice ali Device, potem ne bi smeli hiteti z "zračnimi" pričeskami. Ne bodo vam prinesli sreče in uspeha..

V skladu s tem so ljudje, rojeni pod znaki Ribov, Rak in Škorpijonov, primerni za vodne frizure, pa tudi vse sloge, ki jih priporočajo znaki Zemlje. Toda "ognjenim" odbitkom se je treba izogibati.

Za predstavnike znamenj Zemlje in vode je koristno izbrati pričeske za zemeljska znamenja, za "zrak" Blizanci, Tehtnice in Vodnarji pa so preprosto škodljive.

Ste vedeli, da barva las določa energijo nebeškega telesa, ki ga narišete? In oblika pričeske daje odgovor na vprašanje, kakšno energijo večinoma uporabljate. Ravni, dolgi, gladki, kot tekoči kodri so značilni za znake Vode.

Valovite pramene srednje dolžine običajno dajejo ljudje zračnih znakov..

Na glave teh se pogosto vidijo poredni, debeli, kodri in kodri. ki se je rodil pod okriljem Device, Bika in Kozoroga, v elementu Zemlje.

Lasje rdečkastih, bronastih in zlatih odtenkov, ki jih pogosto krojijo na kroni in spredaj, imajo praviloma tiste, ki jih pokroviteljsko varuje že od rojstva: Oven, Lev in Strelec..

Dolžina las določa hitrost in količino energije, ki jo človek lahko zazna. Torej dlje kot so prameni, več energije črpa, hkrati pa do njega pride počasneje. Dolgi lasje dajejo človeku več energije, vendar je njegova reakcija na dogodke okoli njega precej počasna. Kratka frizura pa nas po drugi strani hitro in impulzivno odzove na vse.

Obstaja takšen znak: če se nimate razloga pritoževati nad usodo, potem ne hitite, da bi odrezali lase. Kadar pa vse ni tako, kot bi želeli, potem odrežite pramene brez usmiljenja. Opaženo je bilo tudi, da veliko žensk, ki so uspele v poslu, nosi kratke lase. Toda ostanite doma in "samo mame" pogosto obdržite pletenice ali lase srednje dolge. Zato sklepajo, da dinamična kratka odbitka dame ženskam prinaša aktivnost in moške uči strateško razmišljati kot moški..

Koristni nasveti

Lunarni koledar za odbitke 2020 pomaga spremeniti svojo usodo na bolje, toda v arzenalu izkušenih lepotic že od antičnih časov obstaja veliko načinov, kako lase ohraniti zdrave in sijoče. Danes so te skrivnosti povpraševane kot še nikoli prej, saj je vse več dejavnikov, ki negativno vplivajo na stanje pričeske - glavni okras krasnih dam..

Katere stare recepte lahko uspešno uporabljajo naši sodobniki?
To je na primer kamilica. Blondinke vseh časov in ljudstev so uporabljale decokcijo kamilice kot izpiranje, ki je kodrom dajalo sijaj in zlati odtenek. Pripravite raztopino s hitrostjo štirih žlic suhe trave na kozarec vrele vode.

Druga možnost, priljubljena pri blondinkah, je limona. Če ga v določenem razmerju razredčite z vodo in nanesete to raztopino na oprane pramene, se bo njihovo stanje opazno izboljšalo. Vendar terapija z limono ni primerna za rjavolaske in rjavolaske. Lasje lahko dobijo grdo rumen odtenek..

Stanje las bo neposredno odvisno od prehrane. Jedilnik mora biti uravnotežen in vsebovati zadostno količino beljakovinske hrane, ki pozitivno vpliva na rast in videz pramenov. Nedavne raziskave znanstvenikov so dokazale prednosti posteljnine iz naravne svile. Izkaže se, da če glava počiva na svileni blazini, potem lasje niso poškodovani ali zapleteni, kar tudi ugodno vpliva na njihovo stanje..