Kako izbrati sušilnik za lase: ocena in nasveti frizerjev

Elementar, sušilec za lase, ki je v arzenalu mnogih žensk, pomaga posušiti lase in narediti učinkovit stajling doma. Če je ni tam ali vam stara ne ustreza in ste utrujeni, ne hitite z nakupom prve možnosti, ki jo naleti. Bolje je, da takoj jasno določite, kateri sušilnik za lase izbrati, da ne boste razočarani pri nakupu. Spontano izbrani model ne more samo lepo oblikovati las, ampak tudi škoditi njihovemu zdravju. Dober sušilec za lase lahko izberete, če ste prepričani v lastnosti.

Število sušilnikov za lase na trgu lahko izbiro zlahka oteži. Naprave se razlikujejo po številnih parametrih, ki v veliki meri določajo njihovo vrsto in tehnične značilnosti. Včasih je bolj priročno pogledati oceno sušilnikov za lase in izbrati najboljšo možnost za dom, ki temelji na njej. Kljub temu najprej predlagamo, da se seznanite s parametri bodočega predmeta nakupa.

Vrste sušilnikov za lase

Proizvajalci sušilnikov za lase izdelujejo svoje izdelke za različne namene, ki določajo vrsto naprave. Sušilniki za lase so:

 • gospodinjstvo;
 • strokovno;
 • kompaktni, so "cestni";
 • kombinirani.

Vsaka vrsta ima svoje prednosti in slabosti, vendar se vsi uporabljajo za sušenje in styling las. Majhna velikost kompaktnih sušilnikov za lase vam omogoča, da jih vzamete s seboj na potovanja in potovanja. Kombinirana oblika ima precej ozko področje uporabe in ni tako pogosta. Sem spadajo različni sušilniki las in sušilniki las, ki izvajajo oblikovanje las..

V zadnjem času vse več žensk želi izbrati profesionalni sušilec za hišo in se ne zadovoljiti z običajnim gospodinjskim. Zaradi tega so nekateri proizvajalci začeli varati tako, da so na sušilnike za lase dodali napis "Professional", "Stylist Pro", "Salon" z lastnostmi, ki ustrezajo gospodinjskim modelom.

Razlike med profesionalnimi sušilniki las in gospodinjskimi

Profesionalne sušilnike za lase odlikujejo številni parametri, ki širijo njihove zmogljivosti. Tudi prisotnost različnih načinov in funkcij vam omogoča, da prilagodite delovanje sušilca ​​za lase s katero koli vrsto las, da dosežete najboljši rezultat stylinga in brez škode za same kodre. Profesionalni sušilniki las imajo prednosti zaradi:

 • velika moč;
 • možnost izbire med več načini nastavitve temperature in pretoka zraka;
 • keramični grelec, ki se enakomerno segreva in zmanjšuje možnost izsuševanja ali izgorevanja las;
 • prisotnost uporabnih funkcij, ki zagotavljajo dobro kakovost oblikovanja in poenostavljajo postopek;
 • visoka zanesljivost in dolga življenjska doba.

Dolgo delovno dobo profesionalnih sušilnikov za lase zagotavljajo motorji, ki so označeni z "AC". Omogočajo vam uporabo sušilnika za lase praktično brez prekinitev. Profesionalni modeli imajo tanke koncentratorje, kar vam omogoča, da dobro nadzirate oblikovanje las in usmerite pretok zraka jasno na želeno mesto. Z dolgim ​​napajalnim kablom je delo s sušilcem za lase bolj priročno. Za profesionalce je žica najmanj 2,5 metra, za gospodinjstva dolžina vrvi običajno ne presega 2 metra.

Merila za izbiro sušilca ​​za lase

Razumevanje lastnosti delovanja in vpliva njihovih vrednosti na kakovost stylinga bo pomagalo ugotoviti, kateri je najboljši sušilnik za lase izbrati. Vsako vrsto las je treba posušiti ob upoštevanju primernih parametrov, kar bo zagotovilo odlične rezultate..

Moč

Moč moči je precej široka. Pri nekaterih modelih ne presega 200 W, če pa izberete profesionalni sušilnik za lase, potem razmislite o možnostih z močjo najmanj 2 kW. Res je, sušilniki za lase z močjo 2,5 kW pogosto najdemo, vendar ne spadajo med profesionalne, zato se pri izbiri ne morete zanašati le na indikator moči. Na splošno moč določa:

 • možnosti sušilnika za lase pri delu z različnimi vrstami las (dolžina, gostota);
 • hitrost in tlak zraka;
 • število temperaturnih načinov;
 • količino električne energije, ki jo porabi sušilec za lase.

AC motorji, vgrajeni v dobre sušilnike za lase, ustvarjajo močnejši pretok zraka. V gospodinjskih aparatih so običajno nameščeni DC motorji, ki se ne morejo pohvaliti s podobnimi zmogljivostmi glede zmogljivosti in zanesljivosti..

Naprava in načini delovanja sušilca ​​za lase

Kot smo že omenili, je bolje izbrati sušilec za lase s keramičnim grelnikom, da ne škoduje zdravju las. Dobro je tudi, če naprava poskrbi za odstranljive filtre. Preprečili bodo, da bi v sušilnik za lase vdrl prah, ki mu kasneje ni treba dihati med domačim oblikovanjem.

Nakup sušilca ​​za lase za dom, modela z dvema hitrostima in tremi temperaturnimi načini, je povsem dovolj. Za profesionalne frizerje je bolje izbrati sušilnik za lase s šestimi načini, tako za dovod zraka kot za nastavitev temperature. Ta komplet bo stranko zadovoljil s katero koli vrsto las. Temperaturo in pretok zraka lahko vklopite največ, da takoj sušite zdrave, debele lase pred stylingom. Za delo z oslabljenimi in tankimi lasmi je bolje vklopiti sušilnik za lase na minimalnem ali srednjem načinu dovoda zraka in temperature.

Ko doma počnete samooblikovanje, začnite z nizko toploto in zračnim tlakom. Uporabljajte srednje do veliko moč le, če samozavestno uporabljate nov sušilec za lase, da ne poškodujete las. Ženskam z zdravimi lasmi prav tako ne priporočamo zlorabe sušenja pri najvišji temperaturi. Za lastnike tankih, krhkih kodrov je pri odločanju, kateri sušilnik za lase izbrati, bolje, da sploh ne upoštevamo močnih naprav. Pred stylingom nanesite izdelke za toplotno zaščito na obarvane in oslabljene lase.

Za kodraste kodre je bolje izbrati nizko temperaturo in ne uporabljati koncentrirane šobe, ki ozko usmerja vroč zrak. Če morate, nasprotno, kodre zravnati in narediti popolnoma enakomeren stajling - ogrevanje je treba povečati in na sušilec za lase postaviti koncentrator.

Šobe

Komplet lahko poleg standardne šobe za koncentrator vključuje tudi druge, ki bodo uporabne pri uporabi sušilnika za lase doma.

 1. Difuzor. Omogoča vam, da posušite korenine, ne da bi pri tem prekrivali konce kodrov. Prav tako bo difuzor pomagal ustvariti "učinek mokrih las".
 2. Kodralnik. Neobdelani lasje dobro ravnajo.
 3. Okrogla krtača. Omogoča oblikovanje vaše pričeske.

Bodite previdni pri uporabi pesto doma. Ko vklopite sušilec za lase z veliko močjo, ne usmerite zračnega toka na lasišče, obraz in ušesa, da se ne bi opekli. Ne dotikajte se las s koncentriranim pokrovčkom. Sušilnik za lase naj bo oddaljen vsaj 2 cm, sicer lahko lažje opečete lase.

Uporabne funkcije sušilnikov za lase

Veliko število gospodinjskih in profesionalnih sušilnikov za lase ima dodatne funkcije, ki so lahko koristne doma. Najpogosteje imajo sušilniki las:

 • ozonizator;
 • ionizator;
 • takojšnja dobava hladnega zraka, tako imenovani "hladni strel".

Možnost ionizacije je realizirana zaradi vgrajenega generatorja, ki oddaja negativno nabite ione. Ionski styling pusti lase gladke in sijoče. Funkcija, kot je mogoče, je primerna za ženske s kodranimi kodri iz narave. V profesionalnih sušilnikih za lase lahko ionizacijska funkcija izboljša strukturo las, gladi luske in zmanjša njihovo elektrifikacijo. Kot rezultat, bo delo s sušilcem za lase čim bolj varno za lase..

Nekakšna ionizacija - sušilniki za lase s premazom turmalina. Negativno nabite ione ne proizvaja generator, temveč naravni mineral - turmalin. Profesionalni sušilniki za lase s premazom turmalina ustvarijo več ionov, kar znatno poveča blagodejni učinek na lase.

"Hladen strel" je potreben za varno pritrditev stajlinga. Ogrevanje naredi lase lahke, kar omogoča oblikovanje. Instant hladen zrak bo lase dobro nastavil. Funkcija, odlična tudi za neurejene lase.

Izbira profesionalnega sušilca ​​za lase

Ženske, ki se odločijo za profesionalni sušilec za lase, morajo biti previdne, da ne bi kupile psevdo profesionalne naprave. Kot smo že omenili, lahko proizvajalci varajo tako, da navadnemu sušilcu dlake kot profesionalcu oddajo ustrezen napis. Ulov lahko prepoznate po:

 • vrsta motorja - če je v tehnični dokumentaciji motor za sušilnik za lase označen z "DC" in ne "AC", potem to pomeni, da imate navaden gospodinjski aparat;
 • teža - profesionalni sušilniki za lase so težki, le en motor na izmenično napajanje tehta vsaj 200 gramov;
 • napajalni kabel - če je žica tanka, kratka in se zlahka zmečka, je aparat gospodinjski;
 • ergonomija - ročaj profesionalnih naprav je udoben, odlično se prilega roki in ni drsen, pogosto je gumiran ali ima gumijaste vložke, sam sušilnik za lase pa je tudi dobro uravnotežen.

Ocena sušilnikov za lase

Uvrstitev vsebuje najboljše sušilnike za lase glede na ocene žensk. Skoraj vse je kot nalašč tako za profesionalno uporabo kot za domačo uporabo.

Coifin CL5R

Sušilnik za lase Coifin CL5R5.0 z zmogljivostjo 2,2 kW je zelo primeren za dom. Naprava je opremljena s 4 načini in 2 hitrosti. Obstaja funkcija dovajanja hladnega zraka, v zasnovi je predviden odstranljiv filter. Coifin CL5R5.0 je na voljo s priključkom za koncentrator.

Večinoma so ocene Coifin CL5R5.0 pozitivne, vendar obstajajo negativne, zato je sušilec za lase na zadnjem mestu ocene. Najprej so pomanjkljivosti povezane z nerazvito mrežo servisnih centrov, ki služijo tej znamki. V primeru okvare sušilca ​​za lase bo problematično poiskati uradno storitev. Na splošno Coifin CL5R5.0 lase suši dobro in hitro, je enostaven za uporabo, ima dovolj funkcionalnosti za domačo uporabo.

Parlux 3500 SuperCompact

Sušilnik za lase Parlux 3500 SuperCompact za dom z močjo 2 kW ima 8 načinov, kar bo dovolj tudi za frizerja. Obstaja možnost dovajanja hladnega zraka, dve šobi pa sta priloženi Parlux 3500 SuperCompact. Mnenja o sušilniku za lase so dobra, ženske upoštevajo kompaktno velikost ne na račun moči, pa tudi zanesljivost naprave.

Slabosti Parlux 3500 SuperCompact je krhkost plastike, iz katere so izdelani deli. Ne prenesejo obremenitve, s katero morajo delati profesionalni sušilniki las, zato je bolje, da model uporabljate previdno in poskrbite, da se ne pregreje..

BaByliss BAB6160INE

Model BAB6160INE priznane blagovne znamke BaByliss ni tako povpraševanje. Sušilnik za lase ne sveti z značilnostmi, vendar bo za mnoge ženske to več kot dovolj. Moč je 2 kW, obstajata 2 temperaturna stanja in 2 hitrosti, obstaja dovod hladnega zraka. BaByliss BAB6160INE ima uporabno funkcijo ionizacije in odstranljiv filter. Od celotnih nastavkov je samo koncentrator.

O BaByliss BAB6160INE je nekaj pregledov, tisti, ki imajo očitne pomanjkljivosti sušilca ​​za lase, pa ne kažejo. Ženske, ki so poskusile s sušilcem za lase v primeru njegove zanesljivosti, se odzovejo pozitivno.

Philips HPS920

Karakteristike Philips HPS920 dobro poudarjajo njegovo pripadnost profesionalnemu segmentu. Moč 2,3 kW je dovolj, da ukrotite najdebelejše in najdebelejše lase. Obstaja 6 delovnih načinov, kar mu bo omogočilo, da se prilagodi kateri koli vrsti kodrov. Sposobnost pihanja v hladnem zraku bo pripomogla k zaščiti stila. Skupaj s Philips HPS920 boste v škatli našli 2 vozli za lažjo uporabo sušilca ​​za lase.

Tehnične značilnosti Philips HPS920 so več kot spodobne, vendar je proizvajalec nekaj storil s priročnostjo in ergonomijo. Gumbi za preklapljanje načinov niso na priročnem mestu, kar je pogosto zapisano v pregledih. Med sušenjem in stiliranjem las morate za preklapljanje načinov prestreči sušilnik za lase. Uporabniki Philips HPS920 dobro govorijo o standardnih prilogah, ki vam omogočajo veliko. Rezultat tega stajlinga ustreza tudi veliki večini žensk..

Philips BHD176 DryCare Advanced

Ta sušilec za lase Philips je po lastnostih podoben prejšnjemu, vendar je cena BHD176 DryCare Advanced nižja, kar omogoča višje mesto na lestvici. Sušilnik za lase je zelo primeren tako za frizerje kot za domačo uporabo. Philips BHD176 DryCare Advanced ima poleg pesto tudi difuzor.

Na splošno so ženske zadovoljne z možnostmi in priročnostjo sušilca ​​za lase. Philips BHD176 DryCare Advanced je nežen do las, hkrati pa se spopada tudi z debelimi in težkimi lasmi. Slabosti vključujejo močno segrevanje ohišja, zaradi česar je delo z napravo neprijetno.

Polaris PHD 2079Li

Dostopen sušilnik za lase za dom po nizki ceni. Indikator moči Polaris PHD 2079Li je 2 kW, možno je samostojno nastavljanje temperature in zračnega tlaka. Temperatura ogrevanja ima 3 načina, hitrost pa uravnavata 2 načina. Obstaja funkcija ionizacije in dovoda hladnega zraka, zaradi česar je sušilnik za lase zelo privlačen za nakup.

Nizka cena Polaris PHD 2079Li ne vpliva na kakovost rezultata. V ocenah je sušilec za lase pohvalil dober profesionalni nabor funkcij, ki dajejo odlične rezultate..

Rowenta CV 5351

Pristojni sušilec za lase Rowenta CV 5351 je več kot primeren za oblikovanje las doma. Moč 2,1 kW je dovolj za delo frizerja. Obstajajo samo 3 načini, vendar obstaja funkcija ionizacije in dovoda hladnega zraka. V zasnovi je predviden filter, z Rowenta CV 5351 pa je vključen koncentrator.

Sušilnik za lase iz Rowenta ima dobro vrednost za denar. Sušenje se pojavi hitro, ne da bi lasje poškodovali ali presušili. Med pozitivnimi vidiki pregledov uporabniki oddajajo tudi nizko raven hrupa, ko deluje sušilnik za lase.

Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic

Proizvajalec predstavlja profesionalni sušilnik za lase Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic kot zelo zanesljivo in trpežno napravo zahvaljujoč srebrnim stikom na stikalih. Motor sušilnika za lase z močjo 2,15 kW je elektronsko uravnotežen in ustvarja majhen hrup pri delovanju. V prisotnosti 4h načinov ogrevanja, 2 hitrosti in funkcije "hladnega strela". Sušilec za lase ima 2 šobi z ozko šobo.

Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic je več kot dober, a zaradi nizke cene naprave sušilnik za lase ni tako priljubljen za domačo uporabo, zato zaseda tretje mesto na lestvici najboljših modelov. V pregledih ni nobenih pritožb glede profesionalnega sušilnika za lase iz podjetja Parlux, zaradi nizke ravni hrupa je prikladno in udobno sušiti lase..

Saten za lase Braun HD 780 7

Satin za lase Hair 7 Braun HD 780 združuje najsodobnejšo tehnologijo in preverjeno kakovost, ki jo potrebujejo strokovnjaki. Prisotnost vgrajenih senzorjev omogoča, da sušilnik za lase natančno nadzoruje temperaturo skozi celoten styling, kar je absolutni plus za kakovost sušenja in zdravje las. S sušilcem za lase doma enostavno dosežete rezultat, saj po obisku kozmetičnega salona zaradi strokovno izvedenega prezračevalnega sistema, ki ustvarja močan in gost zračni tlak.

Kot pri vseh profesionalnih sušilnikih za lase ima tudi Braun HD 780 Satin Hair 7 motor z 2 AC "AC". Na voljo so 4 temperaturne nastavitve, 2 hitrosti in "hladen strel". Obstaja odstranljiv filter, sušilec za lase pa je opremljen s nastavkom za koncentrator.

Ženske, ki so si za dom izbrale Braun HD 780 Satin Hair 7, ne obžalujejo in o sušilcu za lase govorijo le pozitivno, kar mu omogoča, da zasede dostojno drugo mesto na lestvici. Uporabniki še posebej upoštevajo spoštovanje las in odlično kakovost izdelave.

Philips HP8233

Ženske dodelijo častno prvo mesto na lestvici sušilcu za lase Philips HP8233. Z njim styling poteka hitro in brez škode za lase, zahvaljujoč tehnologiji "ThermoProtect", ki ohranja stalno temperaturo na optimalni ravni. Obstaja tudi uporabna ionizacijska funkcija, ki daje sijaj in zdrav videz las. Moč 2,2 kW bo dovolj za domačo in profesionalno uporabo sušilca ​​za lase. Philips HP8233 ima 3 temperaturne nastavitve, 2 hitrosti in način "TurboBoost", na voljo je tudi funkcija "cold shot". Sušilec za lase je na voljo s koncentratorjem in difuzorjem.

Kot se spodobi, da je vodja ocene najboljših sušilnikov za lase doma, so ocene Philips HP8233 pozitivne. Imajo odličen rezultat polaganja, dobro zanesljivost, enostavnost uporabe. Poleg tega ima naprava s takšnimi zmožnostmi in funkcijami zelo dostopno ceno, kar je tudi pomemben plus.

Strokovni nasvet

Seveda si želite izbrati najboljši sušilec za lase za vaš dom, a ženske se pogosto motijo ​​pri iskanju popolnega modela. Bistveno napačno je prepričanje, da mora biti najboljša možnost visoka zmogljivost in maksimalno opremljena z dodatnimi funkcijami. Izbira sušilca ​​za lase naj bo usmerjena predvsem glede na vaš tip las in potrebe. Prav tako je naivno verjeti, da boste z izbiro profesionalnega sušilnika za dom takoj dobili sijajen rezultat pri oblikovanju las. Pogosto ženske kupijo tudi model s funkcijami, ki jih na koncu ne potrebujejo. Če se odločite izbrati profesionalni sušilec za lase za vaš dom, potem strokovnjaki priporočajo, da se držite več omejitev.

 1. Ne kupujte sušilnikov za lase z zelo veliko močjo, za domačo uporabo je 2 kW več kot dovolj.
 2. Ne kupujte modelov z več kot 3 nastavitvami temperature in 2 hitrosti.
 3. Izberite sušilnik za lase, katerega teža ne presega 500 gramov, sicer se bo roka hitro naveličala, če to storite sami.
 4. Za samo sušenje je bolje izbrati sušilnik za lase s funkcijo ionizacije..

Skupaj s sušilcem za lase strokovnjaki svetujejo nakup toplotno zaščitnih sredstev, ki bodo lase dobro zaščitila. Ne boli, če bi kupili še nekaj ščetk: okrogle in ravne. Z njimi lahko preprosto ustvarite želeno obliko in volumen ali naredite popolnoma gladke kodre..

Pri iskanju primernega modela uporabite tudi svojo osebno izkušnjo. Na več načinov vam bo povedal, kateri sušilnik za lase izbrati in vam pomagal, da boste iz številnih modelov, ki so na voljo v trgovinah, dobili najboljšo možnost. Skupaj bodo izkušnje in znanje odlična pomoč pri izbiri dobrega sušilca ​​za lase..

Najboljši profesionalni sušilec las 2020

Nega las zahteva veliko časa in razpoložljivost posebnih dodatkov, ki omogočajo, da bo vaša pričeska še lepša in učinkovitejša. Ena od teh naprav so sušilniki za lase, katerih različne modifikacije uporabljajo pri svojem delu kvalificirani frizerji. Obstaja več vrst sušilnikov za lase, vendar veljajo za najkakovostnejše močne profesionalne modele, ki sušijo lase hitreje kot običajni gospodinjski aparati in ne pokvarijo njegove strukture. Bilo nam je precej težko določiti, kdo bo zasedel prvo mesto v kategoriji najboljšega profesionalnega sušilnika za lase 2020, vendar smo se po dolgotrajnih raziskavah in preučevanju mnenj potrošnikov odločili za Philips HPS920.

Pregled in pregled strokovnih sušilnikov za lase Philips HPS920

Če vas zanima nakup najboljšega profesionalnega sušilca ​​za lase, priporočamo, da bodite pozorni na blagovno znamko Philips HPS920. Vsi vemo, da to podjetje proizvaja zelo kakovostne gospodinjske aparate in različne aparate, ker.

Ocene in ocene profesionalnega sušilnika za lase Rowenta CV 8538

Svetovno znana blagovna znamka Rowenta je bila ustanovljena na začetku 20. stoletja, prvi izdelki, ki jih je to podjetje proizvajalo, pa so bili gospodinjski aparati, kot so likalnik, aparat za kavo in kotliček. Glavni poudarek je bil na oblikovanju izdelkov - to.

Ocene in ocene o profesionalnem sušilniku za lase Braun HD 730 Satin Hair 7

Ko želimo kupiti določen gospodinjski aparat ali pripomočke, je prva stvar, na katero je večina kupcev pozorna, znamka proizvajalca. Velika imena so običajno zagotovilo, da bo nakup upravičen in se po njem ne bo prelomil.

Ocene in ocene profesionalnega sušilnika za lase BaByliss BAB6510IRE

Mnoge ženske uporabljajo različne dodatke za oblikovanje svojih las, vključno s sušilcem za lase. So več vrst, vendar profesionalni sušilniki za lase, ki jih uporabljajo strokovnjaki v frizerskih salonih, veljajo za najbolj kakovostne in najmočnejše. Eno.

Najboljši profesionalni sušilec las 2020

Nega las zahteva veliko časa in razpoložljivost posebnih dodatkov, ki omogočajo, da bo vaša pričeska še lepša in učinkovitejša. Ena od teh naprav so sušilniki za lase, katerih različne modifikacije se uporabljajo v njihovih.

Ta model ima vse pozitivne lastnosti, ki jih takšna oprema lahko ima le: zmogljiv je (2300 W), ima eleganten privlačen dizajn, udoben je za držanje v roki in hkrati ni tako težek kot druge profesionalne enote. Dolga vrvica omogoča uporabo vašega sušilnika Philips tako doma kot v kozmetičnih salonih.

Ima 6 načinov sušenja, hkrati pa je na voljo tudi dovod hladnega zraka, kar prispeva k hitremu oblikovanju. Drugo pomembno merilo, ki velja za absolutno vse modele, je hrup, ki ga oddajajo med delovanjem. Toda tudi tu se sušilnik za lase Philips ugodno primerja s svojimi konkurenti - če se zaprete v kopalnico, ga skoraj ne boste slišali. Vse te lastnosti omogočajo sklep, da je najboljši profesionalni sušilnik za lase leta 2020 Philips HPS920. Ana Samarova iz Sankt Peterburga piše približno isto:

Z nakupom sem zelo zadovoljen! Zmogljiv, izgleda zelo privlačen, obstaja nadzor temperature za zaščito las pred izsušitvijo. Zelo sem zadovoljen s prisotnostjo ionizacijske funkcije, ki omogoča, da se pričeska po sušenju ne naelektrizira. Po nakupu tega sušilnika za lase porabim najmanj časa za sušenje in styling

Proizvajalec izda 5-letno garancijo, obenem pa obljublja, da boste lahko skozi ves ta čas ohranili kakovost in lepoto svojih kodrov zaradi prisotnosti v tej napravi edinstvenega nežnega načina, ki ga najdemo dobesedno v enotah podobnih analogov. Na splošno gre za zelo kakovostno, trajno in priročno tehniko, zato če že dolgo razmišljate o nakupu takega dodatka za nego las, priporočamo nakup izdelkov te blagovne znamke..

Gospodinjski ali profesionalni sušilec za lase?

Zdi se, da se po videzu te naprave ne razlikujejo veliko in niti vsaka ženska ne more določiti, kateri model je profesionalen. Običajno se za sušenje uporabljajo gospodinjski aparati, ki stanejo veliko manj in ne zahtevajo nobenih delovnih sposobnosti. Toda hkrati imajo več pomembnih razlik od profesionalnih sušilnikov za lase, ki jih je mogoče uporabiti ne samo za sušenje, ampak tudi za styling. Tu so glavne prednosti profesionalca pred gospodinjstvom:

 • velika moč (od 1300 do 2500 W);
 • toplotna zaščita pred pregrevanjem;
 • več temperaturnih razmer in prisotnost hladnega zračnega toka;
 • izbor šob za styling;
 • prisotnost ionizacijske funkcije;
 • dolga vrvica;
 • varnostni filtri;
 • dolga življenjska doba.

Poleg tega so profesionalni modeli primerni za skoraj vse vrste las. Večina modelov ima IONTEC tehnologijo, ki po vsakem postopku sušenja naredi lase mehke in sijoče. Na primer, s sušilcem za lase Braun HD 730 Satin Hair 7 se vaši lasje ne le posušijo čim hitreje, ampak bodo videti tudi bolj zdravi. Po prvi uporabi bo vaša pričeska dobila privlačen sijaj, ki bo na soncu videti še posebej impresivno. In prisotnost difuzorja bo vašim lasem dala dodaten volumen in ga naredila valovite in zapeljive. Res je, iz nekaterih razlogov redko kdo od žensk uporablja to prilogo..

Pred izbiro sušilca ​​za lase je seveda bolje določiti, kakšne vrste las imate, da boste izbrali najprimernejši model. Za tiste z debelimi in tankimi lasmi je sušilnik hladnega puhanja najboljša izbira. Ta način vam omogoča, da pritrdite kodre v želenem položaju in naredite pričesko bolj voluminozno.

V tem primeru vam bo ustrezal model Rowenta CV 8538 - ima vse potrebne značilnosti, poleg difuzorja pa komplet vključuje tudi pesto. Toda tako kot drugi profesionalni aparati je tudi ta sušilec za lase precej težek in če ste vitko majhno dekle, bo z njim precej težko ravnati. Na splošno je teža edina pomanjkljivost profesionalnih izdelkov, če pa želite imeti zdrave, lepe lase, se morate sprijazniti s tem..

Gospodinjski modeli, čeprav veliko lažji, pogosto negativno vplivajo na lase, jih izsušijo in sežgejo. Kot rezultat, lahko prihranite denar, vendar morate še vedno porabiti denar za restavratorske izdelke in postopke. Ne gre samo za to, da se v dragih frizerskih salonih uporabljajo samo profesionalni modeli in poanta tu sploh ni v njihovi priročni in dolžini vrvice.

Najpomembnejša prednost je odsotnost verjetnosti poškodb las zaradi prisotnosti zaščitnega sistema in velikega izbora temperaturnih razmer. Toda za dom je glavna prednost takšne naprave nedvomno v njenem hitrem in produktivnem sušenju, za kar je treba porabiti le nekaj minut. Takole piše Ekaterina Petrova iz Čeljabinska o razliki med različnimi vrstami naprav za nego las:

Včasih sem uporabljal navadne sušilnike za lase, vendar so se pogosto lomili in izgoreli, porabil sem veliko časa za sušenje, zato sem ves čas zamujal. Frizer mi je svetoval, naj si kupim profesionalno napravo in zdaj si v nekaj minutah posušim lase in pridem pravočasno na sestanke

Če želite kupiti nekaj med običajnim in profesionalnim modelom in si hkrati prizadevati postati lastnik kakovostnih, a ne dragih izdelkov, vam lahko priporočamo BaByliss BAB6510IRE. To je dokaj kompakten in lahek model, ki lase hitro posuši, čeprav nima zelo kakovostne ionizacijske funkcije, ki ni primerna za vse vrste las. Toda na splošno je to dokaj zanesljiva in proračunska možnost, vsekakor pa je ceneje, če bi našli komaj kaj.

sklepi

Če vas zanima nakup kakovostnega, zmogljivega sušilca ​​za lase, ki ga lahko uporabljate več let, potem zagotovo bolje izbirate profesionalno različico. Da, to bo stalo nekaj tisoč več, vendar se bo ta denar izplačal zelo hitro, saj lahko s pomočjo takšne naprave naredite čudovit stajling, za katerega drugi porabijo veliko denarja v salonih. Povprečna cena takšne naprave je 4-6 tisoč rubljev, odvisno od blagovne znamke in razpoložljivosti dodatnih funkcij. Če pa res ne morete izbrati nečesa konkretnega - kupite najboljši profesionalni sušilec za lase 2020 Philips HPS920, ki vam bo vsakodnevno pomočnik..

TOP 20 najboljših sušilnikov za lase za uporabo doma: ocena 2019–2020 in kako izbrati napravo z ionizacijo in toplotno zaščito + ocene strank

Vsaka ženska prej ali slej nabavi sušilec za lase..

Eni si želijo neprimernih las, drugi jih želijo hitreje posušiti.

Toda tukaj se morate vprašati: katera naprava bo pomagala enakomerno posušiti lase, hkrati pa jih ne bo škodovala visokim temperaturam?

Danes si oglejmo lestvico najboljših pripomočkov za lase.

Kako izbrati in kaj iskati?

Pri izbiri sušilca ​​za lase je treba biti pozoren na naslednje tehnične značilnosti:

 1. Moč. Odgovorna je za hitrost, s katero segreti zrak zapusti napravo. Različni tipi las zahtevajo različne hitrosti pretoka zraka in nastavitev temperature. Fini lasje ne potrebujejo visoko zmogljivega sušilnika za lase, za takšne lase je primeren 1200W. Lastniki debelih las bi morali dati prednost napravi z močjo 1600 vatov ali več. Za oblikovanje las v profesionalnem okolju je bolje uporabiti napravo z močjo 2000 W ali več.
 2. Temperaturni načini Tanjši in šibkejši so lasje, bolj nežen temperaturni režim je treba uporabiti. Sušilnik za lase, kupljen v trgovini, bi moral imeti vsaj tri načine, in bolje - šest. Konec koncev je treba šiške in območje templjev zdraviti z nižjo temperaturo, dolžina las - višjo, to morate imeti v mislih.
 3. Material grelnih elementov. V sušilnikih za lase doma je običajno spirala (bolje je izbrati keramično, za enakomerno segrevanje zraka), v profesionalnih napravah - infrardeča svetilka.
 4. Ionizacija. Ta funkcija zmanjšuje statično elektriko, zaradi česar so lasje bolj vodljivi..

TOP-20 najboljših modelov modelov

MestoImeCena
TOP 5 najboljših sušilnikov za lase
1MOSER 4350-00505 000 ₽
2Sušilnik za lase Xiaomi Mijia Water lon4 000 ₽
3Babyliss 6610DE3 000 ₽
4Coifin EK2 K3 000 ₽
petDyson nadzvočno30 000 ₽
TOP 5 najboljših profesionalnih sušilnikov za lase
1BaBylissPRO BAB6510IRE5 000 ₽
2DEWAL 03-120 Profle-22002 000 ₽
3BaBylissPRO BAB6520RE4 000 ₽
4Braun HD 5853 000 ₽
petPhilips HP8233 ThermoProtect Ionic2 000 ₽
TOP 5 najboljših sušilnikov za lase z ionizacijo
1Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic8 000 ₽
2REDMOND RF-5033 000 ₽
3Philips BHD290 DryCare Advanced3 000 ₽
4Philips HP8233 ThermoProtect Ionic2 000 ₽
petSaten za lase Braun HD 710 73 000 ₽
TOP 5 najboljših sušilnikov za lase s hladnim zrakom
1BaBylissPRO BAB6350 Luminoso5 000 ₽
2Coifin CL5 R3 000 ₽
3Rowenta CV 87223 000 ₽
4Sušilnik za lase Xiaomi Smate2 000 ₽
petMOSER 4331-00504 000 ₽

Najboljši sušilniki za lase

MOSER 4350-0050

Sušilnik za lase turmalin odlikuje visoka zmogljivost in ergonomija. 2200 W moči za takojšnje sušenje ali oblikovanje las.

Pomembna prednost modela je njegov antistatični učinek. Zdaj vam ni treba skrbeti, da bo pričeska postala neprijetna, še posebej po nošenju naglavne obleke.

Tri nastavitve temperature vam bodo omogočile uporabo sušilca ​​za lase tako na finih kot na debelih laseh.

Dve hitrosti delovanja in dovod hladnega zraka bosta zaščitila pred škodljivimi vplivi naprave na lase.

Zahvaljujoč stikalom na ročaju sušilca ​​za lase, pa tudi majhni teži je mogoče lase posušiti z napravo z desno in levo roko.

Sušilec za lase je opremljen s finim filtrom in dvema profesionalnima šobama.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 510 g;
 • prevleka na primeru - turmalin in keramika.

prednosti

 • odstranljiv filter;
 • večnamenskost;
 • ergonomija;
 • dolžina vrvi - 2, 8;
 • kompaktnost.

Minusi

 • zelo lahko umazano;
 • rahel plastičen vonj pri delu.

Sušilnik za lase Xiaomi Mijia Water lon

Eleganten in močan sušilnik za bele lase bo odlična pomoč za katero koli žensko. Dve hitrosti in trije načini ogrevanja zagotavljajo udobje pri delu.

Možnost hladnega zraka ščiti lase pred škodljivimi vplivi visokih temperatur.

Pametni modul za nadzor temperature, vgrajen v sušilnik za lase, lahko zazna spremembe temperature okoli.

Tako sušilec za lase samodejno nastavi čas delovanja in izmenično dovaja hladen in vroč zrak..

Naprava ima zaščito pred pregrevanjem. Komplet vključuje eno šobo - koncentrator.

Specifikacije:

 • moč - 1800 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov je tri;
 • teža - 550 g.

prednosti

 • ergonomija;
 • nizka raven hrupa;
 • dolga vrvica;
 • ionizacija.

Minusi

Babyliss 6610DE

Sušilec za lase z visoko zmogljivostjo 2100 vatov. Naprava ima šest načinov delovanja, temperaturo uravnava s tremi.

Nadzor pretoka zraka se izvaja z dvema gumboma.

Priročna zasnova vam omogoča, da sušite sušilnik za lase iz zanke v kopalnici.

Odstranljiv fini filter je mogoče zamenjati, ko je umazan, kar prispeva k še daljši življenjski dobi sušilca ​​za lase.

Kabel, dolžine 1, 8 m, vam bo omogočil priključitev naprave tudi na oddaljeno vtičnico. Z napravo sta priložena difuzor in koncentrator..

Specifikacije:

 • moč - 2100 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • lahka teža;
 • hitro posuši lase;
 • dobro ionizira zrak;
 • praktična mat plastika.

Minusi

Coifin EK2 K

Črni sušilnik za lase ima moč od 2200 do 2400 vatov. Naprava ima šest načinov, vključno s tremi možnostmi za ogrevanje pretoka zraka.

Hladen zrak bo zaščitil lase pred lomljenjem in redčenjem.

Ionizacija čisti okoliški zrak kot po nevihti.

Zasnova zagotavlja zanko za obešanje - zdaj vam ni treba skrbeti, da bo sušilec za lase zavzel dodaten prostor na nočni omarici.

S sušilcem za lase so na voljo tri vozlišča.

Specifikacije:

 • moč - 2200-2400 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • ergonomija;
 • velika moč;
 • enostavnost;
 • majhne velikosti.

Minusi

 • kratka vrvica;
 • brez ščetk.

Dyson nadzvočno

Eleganten in lep sušilnik za lase z močnim motorjem ima odtenek fuksije. Pomembna značilnost je prisotnost digitalnega nadzora.

Sušilec las zelo hitro posuši lase, inteligentni nadzor temperature pa pri tem pomaga.

Lasje hitro postanejo sijoči in bujni.

Zasnova naprave je uravnotežena, saj se motor nahaja v ročaju sušilca ​​za lase.

Zaradi tega je naprava zelo kompaktna in enostavna za uporabo. Sušilec za lase ima difuzor, koncentrator in filter.

Specifikacije:

 • moč - 1600 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • teža - 618 g;
 • obloga telesa - turmalin.

prednosti

 • eleganten dizajn;
 • moč;
 • kakovost materialov;
 • lase hitro posuši.

Minusi

 • visoka cena;
 • šobe se zelo segrejejo.

Najboljši profesionalni sušilniki las

BaBylissPRO BAB6510IRE

Sušilec za lase visoke zmogljivosti italijanskega proizvajalca z močjo 2400 W.

Klasični črni odtenek bo ščitil pred umazanijo in se bo prilegal v katero koli notranjost kopalnice.

Ionizacija zraka bo prostor okoli vas čistejši in svežji.

Naprava uravnava dovod hladnega zraka - to ščiti lase pred škodljivimi vplivi visokih temperatur.

Snemljivi filter v napravi vam omogoča, da ga kadar koli zamenjate z novim. Prihaja z dvema vozliščema.

Specifikacije:

 • moč - 2400 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 540 g.

prednosti

 • hitro posuši lase;
 • kompaktna velikost;
 • dolg napajalni kabel;
 • velika moč.

Minusi

 • šobo je težko namestiti;
 • precej hrupno.

DEWAL 03-120 Profle-2200

Sušilec za lase, katerega barvo lahko izberete glede na razpoloženje - v prodaji so na voljo zeleni, rdeči, oranžni in črni odtenki.

Naprava je zelo vodljiva in dovolj zmogljiva. Je profesionalna naprava, ki jo je mogoče uporabljati v kozmetičnem salonu.

Univerzalni oprijem ustreza ženskim in moškim rokam.

Ergonomijo potrjuje rahlo upogibanje ročaja.

Šobe so zožene, da bi povečale pretok zraka. Pesto je priloženo s sušilcem za lase.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • hitro posuši lase;
 • vključene ozke šobe;
 • gladi lase, naredi sijoče;
 • močan.

Minusi

 • zadnji način je zelo vroč;
 • velika teža;
 • vonj plastike pri visokih delovnih temperaturah.

BaBylissPRO BAB6520RE

Sušilnik za lase z dvema šobama (pestama) ima visoko moč - 2400 W in zmogljivost.

Funkcija hladnega zraka bo sušenje las bolj udobno in bolj zdravo.

Klasičen, eleganten črni odtenek, ki se prilega v katero koli kopalnico.

Močna plastika bo zaščitila napravo pred udarci in padci. Dolga vrvica (3 metre) omogoča uporabo sušilnika za lase daleč stran od prodajnih mest.

Specifikacije:

 • moč - 2400 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak;
 • število načinov - šest;
 • teža - 540 g.

prednosti

 • močan;
 • ergonomska;
 • visok pretok zraka;
 • dolga vrvica.

Minusi

Braun HD 585

Eleganten sušilec za lase v elegantni beli barvi. Velika moč, ki je enaka 2500 W, omogoča napravi brezhibno delovanje v vseh šestih načinih, ki vključujejo tako segrevanje temperature kot tudi uravnavanje jakosti dovoda zraka.

Priročna zanka za obešanje naprave vam omogoča, da je ne shranjujete v omari ali na nočni omarici.

Z visoko zmogljivo napravo sta priložena difuzor in koncentrator.

Specifikacije:

 • moč - 2500 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • lahka teža;
 • močan;
 • ergonomska;
 • enakomerno porazdeli pretok zraka.

Minusi

 • ni filtra za dovod zraka;
 • lahko zategne lase;
 • tipke za preklapljanje lahkega načina.

Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Sušilnik za lase ima kul dizajn in sijoče vijolično telo. Dva načina hitrosti zagotavljata pravo porazdelitev pretoka zraka.

Ionizacija bo pripomogla k čiščenju zračnega prostora iz okolja.

Podolgovata oblika in gladek mehak nadzor omogočata udobno delo z napravo.

Kakovosten material, iz katerega je izdelan sušilnik za lase, ga bo zaščitil pred udarci in padci.

Tehnologija ThermoProtect preprečuje pregrevanje naprave in zagotavlja želeno temperaturo za sušenje las.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 600 g.

prednosti

 • nizka raven hrupa;
 • močan;
 • veliko načinov;
 • ergonomsko.

Minusi

 • velika teža;
 • neprijetno lokacijo gumbov, se morate navaditi;
 • pri delu s sušilcem za lase je treba držati gumb "hladen zrak".

Najboljši sušilniki las z ionizacijo

Parlux 385 PowerLight Ionic & Ceramic

Sušilec za lase s prvotno svetlim dizajnom bo okrasil katero koli kopalnico. Naprava se prodaja v različnih odtenkih - od sive do rdeče.

Visoka zmogljivost in moč 2150 W bo napravi omogočila učinkovito in hitro delovanje v vseh osmih načinih.

Štiri možnosti za takojšnje ogrevanje temperature, dve funkciji za nadzor pretoka zraka bosta presenetili še tako prefinjene dame.

Prijetna na otip keramična prevleka ščiti ohišje pred pregrevanjem. Prihaja z dvema vozliščema.

Specifikacije:

 • moč - 2150 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - osem;
 • prevleka za ohišje - keramika.

prednosti

 • kompakten;
 • močan;
 • nizka raven hrupa;
 • lepe barve.

Minusi

 • debela vrvica;
 • nekaj šob;
 • visoka cena.

REDMOND RF-503

Profesionalni sušilnik za lase v klasičnem črnem odtenku. Naprava ima funkcijo - ločitev napajanja grelnega elementa in motorja.

Ta rešitev omogoča učinkovitejše delovanje načina "hladnega zraka"..

S pomočjo naprave lahko enostavno naredite supergo, pa tudi zavijte kodre in popravite pričesko.

Prekomerno sušenje las preprečuje regulacijo pretoka zraka, možnost ohranja vlažnost in kakovost.

Vgrajen ionizator čisti zrak v okolju. Pesto je vključeno.

Specifikacije:

 • moč - 2400 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • hitro posuši lase;
 • nizka raven hrupa;
 • moč;
 • vključuje dva nastavka za lase.

Minusi

 • zelo dolga žica;
 • predimenzioniran.

Philips BHD290 DryCare Advanced

Občutljiv dizajn sušilca ​​za lase Philips bo všeč vsaki ženski, ki ceni slog in lepoto.

Viseča zanka za priročno shranjevanje.

Naprava ima šest načinov delovanja, vključno s temperaturnim ogrevanjem, regulacijo pretoka zraka, ionizacijo, dovodom hladnega zraka.

Set vključuje odstranljiv filter, koncentrator in difuzor.

Specifikacije:

 • moč - 2300 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • ergonomija;
 • enostavnost;
 • hitro posuši lase;
 • poceni cena.

Minusi

Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Sušilnik za lase ima eleganten ergonomski dizajn, vijoličen odtenek, dva hitrostna načina, ionizacijska funkcija.

Preklopni gumbi na telesu omogočajo spreminjanje temperature.

Mehke in gladke konture, jasna oblika omogočajo uporabo sušilca ​​za lase prijetno in izbirčno.

Možnost Thermoprotect zagotavlja zaščito pred pregrevanjem naprave. S posebno zanko lahko sušilnik za lase obesimo na kavelj kjerkoli.

Priložen z difuzorjem in koncentratorjem.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 600 g.

prednosti

Minusi

 • neprijetni gumbi za preklapljanje načinov.

Saten za lase Braun HD 710 7

Sušilnik za lase vam pomaga hitro posušiti lase, brez nevarnosti poškodb. Poraba energije naprave je 2200 W.

Čudovit slog zagotavlja ionizacijska funkcija, ki odstranjuje statično elektriko in preprečuje dehidracijo.

Satin Protect tehnologija obnavlja ravnovesje vlage za bolj žive lase.

Set naprave vključuje dve šobi: koncentrator in difuzor. Priročen mrežni kabel je dolg 2 metra, kar vam bo omogočilo udobno sušenje las pred napajanjem.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 750 g.

prednosti

 • eleganten dizajn;
 • velika moč;
 • ionizacija;
 • kakovost gradnje;
 • večfunkcionalnost.

Minusi

 • vrvica je kratka;
 • hrupno;
 • zajetno in težko.

Najboljši sušilniki za lase s hladnim dovodom zraka

BaBylissPRO BAB6350 Luminoso

Ta model je učinkovita naprava, ki se takoj spopada s sušenjem las različnih dolžin.

Sušilnik za lase je priročno uporabljati, zahvaljujoč svoji zasnovi, ki predpostavlja prisotnost udobnega oprijema.

Vsebuje stikala za nadzor hitrosti in temperaturnih razmer..

Skupno ima naprava tri temperature ogrevanja zraka in dve stopnji pretoka zraka. Kompaktna teža sušilca ​​za lase pomaga, da se drži z desno in levo roko.

Specifikacije:

 • moč - 2100 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 490g.

prednosti

Minusi

 • med uporabo lahko nenamerno pritisnete gumbe;
 • luščenje napisov na primeru.

Coifin CL5 R

Coifin CL5R ima udobno podolgovato obliko. Naprava ima funkcijo Cold Shot, ki oddaja zrak s 6 kombinacijami hitrosti in temperature.

Moč sušilnika za lase se giblje od 2100 do 2300 vatov.

Naprava je primerna za uporabo v kozmetičnem salonu in takojšnje sušenje las doma.

Telo naprave ima zračno komoro, ki služi za hlajenje plošče na telesu. Filter in koncentrator sta priložena sušilniku za lase.

Specifikacije:

 • moč - 2100-2300 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 570 g.

prednosti

 • kakovostna plastika;
 • močan;
 • ergonomska;
 • lase hitro posuši.

Minusi

 • način hladnega zraka morate držati s prsti;
 • zajetno.

Rowenta CV 8722

Profesionalni sušilnik za lase z porabo energije 2200 W. Sušilnik za lase ima dve stopnji pretoka zraka in tri temperature za vsak tip las.

Naprava ima difuzor, ki pokriva veliko območje in enakomerno razporeja topel zrak.

Eleganten slog brez odhoda od doma zahvaljujoč pritrditvi koncentratorja.

Snemljiv filter bo zagotovil hitro čiščenje sušilca ​​za lase iz nakopičenega prahu v notranjosti ohišja.

Specifikacije:

 • moč - 2200 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest.

prednosti

 • se ne izsuši;
 • priročni načini;
 • dostopni stroški;
 • močan.

Minusi

Sušilnik za lase Xiaomi Smate

Sušilnik za lase ima dva načina za različne vrste las. V klasičnem načinu sušenje poteka pri nizkih temperaturah - primerne so za tanke in porozne lase.

Pretok hladnega zraka nežno raznaša lase, kar ustvarja učinek naravnega sušenja.

Višja nastavitev temperature bo v kratkem času intenzivno pomagala suhim lasem.

Ta možnost je primerna za lastnike debelih las. Sušilnik za lase ima moč 1600 vatov. V kompletu je tanka šoba - koncentrator.

Specifikacije:

 • moč - 1600 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - dva.

prednosti

 • hitro posuši;
 • zložljiv ročaj;
 • nizka cena;
 • ergonomija.

Minusi

 • lahki napajalni vtič.

MOSER 4331-0050

Zmogljiv, visoko zmogljiv in udoben sušilnik za lase, ki zagotavlja kakovostno nego las.

Moč 2100 W za sušenje tudi debelih, močnih las.

Sušilnik za lase z visoko močjo vzdržuje nizko raven hrupa, zaradi česar je delo zelo priročno kadarkoli v dnevu.

Naprava ima visokokakovosten filter iz jeklene mreže.

Krmilni gumbi so nameščeni na ročaju sušilca ​​za lase in vključujejo: dva načina za nastavitev hitrosti, dva za temperaturo, pa tudi možnost dovajanja hladnega zraka.

Priložen z dvema profesionalnima šobama.

Specifikacije:

 • moč - 2100 W;
 • dodatne možnosti - hladen zrak, ionizacija;
 • število načinov - šest;
 • teža - 570g.

prednosti

 • dolga vrvica;
 • hitro posuši lase;
 • velika moč.

Minusi

 • gumb "hladen zrak" mora biti pritisnjen;
 • neprijetni preklopni gumbi na ročaju.