Izbira najboljšega profesionalnega likalnika za lase

Vsaka ženska lahko danes profesionalno oblikuje doma. Pravi styling ravnalec bo odlična pomoč pri tem. Vsaka ženska želi izbrati najboljši profesionalni likalnik za lase. Poznavanje lastnosti in osnovnih značilnosti usmernikov bo pomagalo najti spodoben model..

Proizvajalci naprav za stiliranje izdelujejo različne vrste usmernikov, vključno s profesionalnimi in običajnimi modeli. Likalniki poravnajo kodre z ogrevanimi ploščami, katerih prevleka je lahko drugačna. Pri izbiri naprave se morate naučiti razlikovati navadne likalnike od profesionalnih.

Razlike med profesionalnimi in običajnimi likalniki

Profesionalna sredstva za ravnanje las uporabljajo frizerji in stilisti. Strokovnjaki izberejo svoje orodje na podlagi učinkovitosti in praktičnosti delovanja, ki jo naprava lahko zagotavlja. Frizerji pri likalnikih ne potrebujejo veliko dodatnih funkcij. Glavna stvar zanje je zanesljivost, praktičnost usmernika in to, da odlično izpolnjuje svojo glavno nalogo..

Neprofesionalni običajni modeli se ponavadi imenujejo izdelki široke porabe ali izdelki široke porabe. Običajno lahko doma narejena sredstva za ravnanje las kupite celo v trgovinah z živili v oddelku za gospodinjske pripomočke. Neprofesionalni likalniki imajo običajno privlačen videz in široko paleto dodatnih funkcij, ki bodisi niso zelo učinkovite ali sploh niso potrebne. Namen obilice priložnosti je ustvariti "učinek vau" pri kupcu, pri čemer se bo odpovedal potrošniku, ki bo kupil izdelek.

V marsičem bo cena pripomogla k razlikovanju profesionalnega likalnika od navadnega likalnika. Stroški gospodinjskih modelov so običajno nižji, čeprav obstajajo izjeme. Nekateri usmerniki za profesionalce so cenejši od "fancy" gospodinjskih. Najboljša profesionalna sredstva za ravnanje las imajo pogosto minimalne lastnosti:

 • regulacija temperature ogrevanja plošč;
 • vrteča se vrvica;
 • samodejni izklop;
 • zaščita pred pregrevanjem.

Profesionalne železne plošče se hitreje segrejejo in jih je lažje očistiti. Možnost nastavitve stopnje ogrevanja vam omogoča izbiro optimalnega temperaturnega režima za različne debeline las. Profesionalni likalniki imajo dobro zanesljivost, odlično izdelavo, udoben in ergonomski ročaj. Pri izbiri najboljšega profesionalnega likalnika za lase upoštevajte, kakšno pokritost imajo grelne plošče.

Karakteristike grelne plošče

Prevleka na ploščah za ravnanje vpliva na oblikovanje in zdravje vaših las. Plošče so lahko v celoti izdelane iz enega materiala ali kovinske podlage, na katero se nanese določen premaz. Grelne plošče so:

 • kovina;
 • keramika;
 • s teflonsko ali antibakterijsko prevleko;
 • titan;
 • kombinirani.

V profesionalnih usmernikih se kovinske plošče zaradi svojih pomembnih pomanjkljivosti zdaj praktično ne uporabljajo. Kozmetika se jih drži, segrevanje, tako kot hlajenje, je počasno. Likalnikom s kovinskimi ploščami je težje prilagoditi temperaturno natančnost, kar predstavlja tveganje za poškodbe las.

Keramične plošče manj vplivajo na strukturo las. Keramični grelci so pogosto prevlečeni s turmalinskim ali diamantnim premazom. Turmalin je naravni vir negativno nabitih ionov, ki ob stiliranju kodrov delujejo antistatično. Oblikovanje z ioniziranimi keramičnimi ploščami daje lasam zdrav sijaj.

Grelne plošče, prevlečene s titanom, dajejo dobre stilske in izravnalne rezultate. Hitro se segrejejo na nastavljeno temperaturo in ne vplivajo negativno na strukturo las. Takšne plošče so zaradi svojih lastnosti pogosto nameščene na profesionalnih likalnikih..

Plošče s prevleko iz teflona so zaradi odličnih drsnih lastnosti udobne za uporabo. Ta lastnost omogoča, da grelni elementi za minimalni čas pridejo v stik s kodri, zaradi česar temperaturni učinek ne škoduje zdravju las. Teflon je enostaven za čiščenje, kar omogoča tudi priročno uporabo likalnika. Plošče z antibakterijsko prevleko so se pojavile relativno nedavno, vendar so usmerniki z njimi v prodaji. Prevleka se realizira z brizganjem srebra na površino plošč. Ob segrevanju prevleka med namestitvijo ustvari učinek kondicioniranja.

Najpogosteje imajo profesionalni ravnali za lase kombinirane plošče. Ki vključujejo:

 • keramično-turmalin;
 • keramika-teflon;
 • keramika-titan.

Poleg materiala in prevleke plošč je pomembna njihova velikost. Širina grelnih elementov močno vpliva na udobje in hitrost namestitve. Obstajajo modeli likalnikov z ozkimi ploščami 20-25 mm, obstajajo pa tudi širši. Ko izbirate ravnalo zase, se ravnajte po vrsti las. Tanke, strokovnjaki priporočajo polaganje z likalniki z ozkimi ploščami, za debele in debele je bolje izbrati široke grelne elemente.

Merila za izbiro profesionalnega sredstva za ravnanje las

Če želite izbrati najboljše profesionalno likalnik zase, morate upoštevati osnovne parametre naprav za oblikovanje. Pri izbiri bodite pozorni na naslednje značilnosti.

 1. Raven natančnosti nadzora temperature.
 2. Čas ogrevanja plošče.
 3. Možnost izbire načina delovanja ravnala glede na vrsto las.
 4. Material, prevleka in širina plošč. Bodite pozorni tudi na njihovo obliko - bolje je izbrati ravnalo, v katerem so plošče na koncih zaobljene.
 5. Za ljubitelje eksperimentiranja s pričeskami bodo koristne vključene dodatne priloge.

Za ženske s problematičnimi lasmi je bolje izbrati likalnik s "plavajočimi" ploščami. Ta funkcija zagotavlja popoln stik grelnih elementov z lasmi. V praksi to omogoča boljše drsenje ravnala čez kodre, kar odpravlja pregrevanje..

Pomembno je upoštevati blagovno znamko proizvajalca usmernikov. Priznani vodilni proizvajalci profesionalnih likalnikov so naslednje blagovne znamke:

 • Ga.Ma je ​​vodilni proizvajalec usmernikov s keramično-turmalinskim premazom;
 • BaByliss Pro - eden izmed svetovnih voditeljev na trgu profesionalnih električnih orodij za frizerstvo;
 • Gamma Pio je italijanska blagovna znamka, ki izdeluje profesionalna orodja za oblikovanje;
 • Valera je švicarsko podjetje;
 • Parlux je precej znano italijansko podjetje;
 • Moser - skupna evropska produkcija.

Kljub evropskemu izvoru znamk večina likalnikov izdeluje na Kitajskem. Za iskanje evropsko sestavljenega usmernika bo treba trdo delati. Zdaj se tehnologije, izdelane na Kitajskem, ni vredno bati. Kitajski izdelki izdelujejo pod licenco pod nadzorom inženirjev blagovne znamke.

Večina profesionalnih likalnikov nima negativnih vplivov na kodre ali jih je minimizirano. Kljub temu je bolje, da zlasti pri ženskah z občutljivimi lasmi ne zanemarimo uporabe posebnih izdelkov za toplotno oblikovanje..

Ocene železja

Ocena predstavlja najboljše profesionalne likalnike, priljubljene pri uporabnikih, ki imajo veliko pozitivnih ocen. Na številne načine imajo modeli iz ocene podobne lastnosti, vendar obstajajo tudi razlike v določenih parametrih..

Valera Digital Ionic 100.01 / I

Dober ravnalec iz znane blagovne znamke orodij za styling. Likalnik segreva do največ 230 ° C in ima funkcijo pomnjenja želene temperature. Obstajajo priročni kazalci, ki prikazujejo, kdaj se je naprava ohladila. Plavajoče plošče s keramično-turmalinskim premazom. Vrteči napajalni kabel 3 metre.

Domači frizerji železo ocenjujejo na štiri. Uporabniki se pozitivno odzivajo na dobro delo ravnala, sposobnost nadziranja temperature, spoštovanje las, enostavno oblikovanje porednih kodrastih kodrov. Valera Digital Ionic 100.01 / Prejemam negativne ocene žensk zaradi pregrevanja in nizke zanesljivosti.

Valera X-Style 645.01

To orodje za oblikovanje las spada v družino multi-styler, ki širi svoje možnosti. Valera X-Style 645.01 ima tri pritrdilne elemente. Moč likanja je 37 W, omogoča, da se plošče segrejejo do temperature 190 ° C. Mnenja o Valera X-Style 645.01 so pozitivna, uporabniki ugotavljajo hitro segrevanje in hlajenje, občutljiv učinek na lase, zanesljivost same naprave. To mu omogoča, da zasede primerno mesto na lestvici najboljših likalnikov za oblikovanje las..

Valera 100.03

Ravnik s grelnimi elementi s keramično prevleko srednje širine. Ohišje je narejeno iz plastike, kot večina modelov. Moč Valere 100,03 je majhna, le 37 W, kar je dovolj za segrevanje do 230 ° C. Obstaja sistem, ki ščiti pred pregrevanjem, trimetrski premični napajalni kabel. Vključuje etui za enostavno shranjevanje in prevoz. Ženske, ki so kupile to železo, so na splošno zadovoljne z njegovim delom.

BaByliss ST387E

Likalnik je opremljen s 24 mm širokimi plavajočimi ploščami s keramičnim premazom. Moč BaByliss ST387E je 45 W, temperaturno območje pa 140-235 ° C s šestimi načini. Gospodinjski frizerji, kot je BaByliss ST387E, zaradi lažjega dela z njim. Srednja širina grelnih elementov olajša ravnanje in kodranje kodrov.

Babyliss ST330E

Usmernik deluje v temperaturnem območju od 140-235 ° C. Plavajoče plošče širine 28 mm in keramične prevleke. Najbolje ocenjeni Babyliss ST330E uporabniki pohvalijo, da so nežni do las, ne glede na to, ali so oblikovani suho ali vlažno.

Babyliss ST327E

Ta likalnik za styling lahko segreje do 235 ° C. Temperatura se uravnava s šestimi načini. Babyliss ST327E s keramično prevlečeno delovno površino. Po eni uri je zaščitni sistem samodejnega izklopa, vrteča se žica dolga 1,8 metra. Model ima toplotno izoliran vrh za priročno oblikovanje.

Uporabniki precej dobro govorijo o Babyliss ST327E, pri čemer ugotavljajo njegovo kakovost, hitro segrevanje in rezultat pri oblikovanju. Pomanjkljivosti modela vključujejo precej kratek kabel, ki omejuje udobje dela..

Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E

Model ima razpon delovne temperature 140-235 ° C, čas ogrevanja ne presega 30 sekund. 6 prednastavljenih načinov vam omogoča prilagajanje temperature. Grelniki so prekriti s keramiko in se lahko samodejno izklopijo po pol ure, kar je precej priročno in varno. Če se Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E pregreje, se tudi zaradi zaščitnega sistema izklopi. Napajalni kabel se vrti in ima priročen toplotno odporen pokrov obloge.

Profesionalni frizerji in navadne ženske dobro govorijo o železju Babyliss LE PRO IONIC 235 ST387E. Opaženo je dobro drsenje na kodre, hitro segrevanje, enostavna uporaba, enostavno oblikovanje neprijetnih las, spoštovanje le-teh.

GA.MA Attiva ION Plus 3D (P21.CP9DION.3D)

Likalnik ima najvišjo temperaturo ogrevanja 230 ° C. Plošče majhne širine - 22 mm s premazom turmalina. Ženske ocene o modelu so nevtralne. Prednosti usmernika so priročna debela, dobra dolžina kabla, hitro segrevanje plošč in enostavno nošenje naprave zaradi majhnosti. Slabosti vključujejo dejstvo, da GA.MA Attiva ION Plus 3D ne drsi dobro in posuši konce las.

Sinteza Valera 655.01

Usmernik z delovno močjo 40 W, kar mu omogoča temperaturo ogrevanja v območju 80-210 ° C. Kot ustreza profesionalnemu instrumentu, ima Valera Synthesis 655.01 vrtljiv trimetrski napajalni kabel. Likalnik ima keramično-turmalinske grelne plošče in natančen elektronski nadzor temperature. Ravnik se zelo hitro segreje in ohladi. Valera Synthesis 655.01 ima sistem vzmetnih plošč, ki izboljšuje stik plošč z lasmi.

Profesionalni stilisti so železo všeč zaradi udobja, ki ga daje pri delu in dostojnega rezultata po zaključku oblikovanja. Navadne ženske izravnalnike poravnajo z izravnimi ženskami, pri tem pa opazijo tudi priročno uporabo in kakovost naprave..

Številni modeli, ki niso predstavljeni na lestvici najboljših likalnikov za oblikovanje las, imajo tudi številne prednosti in pohvale. Če imate izkušnje z usmernikom, bo to dober pomočnik pri izbiri dostojnega modela. Prihajajoči v trgovino, imejte v rokah vse usmernike, ki so vam všeč, in ocenite, ali vam bo priročno, da jih uporabljate. Izberete lahko najboljši profesionalni likalnik za lase, če izhajate iz svojih nalog.

Priporočila za usmernike

Pred stylingom nanesite izdelek, ki ščiti kodre pred visokimi temperaturami. Tako zagotovite, da ne boste škodovali zdravju las, ohranili njegov naravni sijaj in lepoto. Poleg tega mnogi zaščitni izdelki vsebujejo vitamine, hranila, naravna olja in sestavine, ki bodo koristile vašim lasem. Pred stylingom se prepričajte, da so kodri rahlo vlažni ali popolnoma suhi.

Gibanje morate začeti z železom iz korenin, enega za drugim za vsak pramen. Niti, ki ga ujame ravnalo, mora ustrezati širini grelne plošče. Gladko, ne da bi se ustavili, premikajte likalnik skozi lase, ne da bi se dolgo ustavili na enem področju. Pri umivanju las uporabite posebna olja ali maske z regeneracijskim učinkom.

TOP 10 najboljših ravnal za lase

Ravnilo za lase je namenjeno ravnanju, kodranju, ustvarjanju pričesk. Pri izbiri naprave upoštevajte: prevlečni material, širino in obliko plošč, delovno temperaturo, prisotnost ionizacijskega sistema, podjetje proizvajalca, celoten sklop dodatnih šob, kot so valovitost, spirala, čopič. Zadnje merilo je neobvezno in je odvisno od potreb, spretnosti in sposobnosti kupca. Veliko pričesk je mogoče storiti brez posebnih prilog, glavna stvar je razumeti načelo. Naprave so profesionalne in gospodinjske. Prve odlikujejo hitrost segrevanja, trajnost, kakovost materiala, prisotnost termostata in funkcija samodejnega izklopa. Ko kupite profesionalno ravnalo, dobite zelo zmogljivo in trajno napravo. Z izbiro gospodinjskega likalnika lahko premagate in dobite nizko kakovost, majhno moč, slabo pokritost.

Sodobni usmerniki imajo prednosti in slabosti. Doma lahko kadar koli izvajajo čudovit stajling. Odlikuje jih velika hitrost curlinga. Primeren za odbitke katere koli dolžine. V povprečju traja curling 15 minut. Hkrati se kodri ne obarvajo in pridobijo dodaten sijaj. Vendar ob pogosti uporabi celo najbolj kakovostno sredstvo za ravnanje postane škodljivo in opazno pokvari strukturo las. Če napačno nastavite temperaturo in dlak med šobami zadržujete dlje časa, se poveča nevarnost pregrevanja ali izgorevanja. Za boljšo zaščito razmislite o modelu z integriranim parnim vlaženjem. Pred prvo uporabo vam svetujemo, da vadite s hladnim curling likalnikom, da ustvarite čudovit curl. Če je potrebno, lahko poiščete video posnetke na internetu. Za službena potovanja ali potovanja lahko kupite mini potovalno napravo, ki je kompaktne velikosti.

Kako izbrati pravi likalnik za lase

Velikost plošč ne vpliva na zdravje las, vendar zagotavlja udobje pri ustvarjanju slike. Pri izbiri modela ravnala upoštevajte dolžino in gostoto las. Za tiste, ki imajo kratke pričeske, priporočamo nakup naprave s širino šobe 2-2,5 cm. Ko je dolžina odbitka do ramenskih lopatic, kupite likalnik s ploščami širine 2,5-4 cm. Daljše in daljše pričeske je lažje oblikovati z najširšimi šobami. Sodobni likalniki za curling delujejo pri temperaturah do 230 stopinj. Ni treba izvajati stajlinga v maksimalnem načinu. Goste in kodraste afriške lase je najbolje oblikovati pri visokih temperaturah, tanke in šibke na najnižjih. Pri nakupu bodite pozorni na namestitev termostata. Mehanska nastavitev omogoča nizko natančnost, pri kateri se vzpostavi določeno temperaturno območje. Elektronsko uglaševanje je bolj natančno. Najboljši ravnalec las je opremljen s senzorjem, prepozna strukturo las in samodejno izbere način.

Pri nakupu je treba biti pozoren na material, ki se uporablja pri izdelavi plošč. Od nje ni odvisna le praktičnost uporabe naprave, temveč tudi rezultat in zdravje las. Da se ne boste zmotili, upoštevajte dve zahtevi. Najprej je treba šobe segreti na enak način. Z neenakomernim segrevanjem postane osrednji del zelo vroč, kar povečuje tveganje za lupljenje pramenov. Drugič, curling likalnik bi moral dobro drsiti. V nasprotnem primeru boste morali trpeti s postopkom likanja. Danes se dodatne koristi pripisujejo kleščam, prevlečenim s turmalinom. Dejstvo je, da je turmalin sposoben sprostiti in dati negativno nabitim delcem lase, kar pozitivno vpliva na zdravje kodrov in jim daje poslušnost, naraven sijaj in živahnost brez elektrifikacije.

Vrste grelnih elementov

Grelni elementi so kovinski, keramični, dvodelni, turmalin, ionski, titanov, teflon in drugi materiali. Najcenejši klešče so opremljene s kovinskimi ploščami, ki lahko opečejo lase. Bolje je, da ne gledate v njihovo smer. Naprave s keramičnimi ali teflonskimi nastavki so dražje in ne pokvarijo las toliko. Trda in trpežna keramika je odporna na kemikalije in se redno segreva. Tehnologija izdelave je omogočila, da so plošče popolnoma gladke za nežno vlečenje kodrov. Modeli s keramično ali teflonsko prevleko so najbolj povprašeni na trgu sodobne lepotne industrije. Dvodelni aparati hkrati segrejejo in hladijo pramene. Najpogosteje so takšni modeli izdelani iz keramike in marmorja. Vroča keramika pramči pramen po celotni dolžini, hladen marmor pa ga hladi.

Profesionalni grelni elementi turmalina pomagajo odstraniti statično elektriko. V prodaji so sredstva za ravnanje z ionskimi grelci, ki obnavljajo lase. Titanove likalnike priporočamo za profesionalno uporabo, začetniki brez posebnih znanj se lahko opečejo. Učinkovit volframov premaz ustvarja kakovostno pričesko brez izdelkov za styling. Likalniki Jadeite izravnajo vlažne pramene. Plošče, prevlečene s srebrom, so zdrave in antibakterijske. V trgovini lahko najdete pare za ravnanje, ki zagotavljajo poravnavo pramenov pod vplivom pare. Hkrati lasje ostanejo zdravi, pričeska traja dolgo. Najpogosteje so nastavki takšnih pripomočkov izdelani iz trpežne titanove keramične prevleke, ki je dodatno impregnirana z mikropogoji..

Najboljši likalniki za ravnanje

BaBylissPRO BAB3000EPE

Naprava za styling daje vašim lasem popoln videz, pusti pa brezhibno gladke in sijoče. Okvir usmernika je izdelan v srebrni barvi. Opremljen je z galvaniziranimi plavajočimi grelnimi elementi. Telo likalnika je zaščiteno s silikonskimi blazinicami, ki prispevajo k udobni uporabi in ščitijo uporabnika pred opeklinami. Proizvajalec je ploščam dal zaobljeno obliko za enostavno curling. Moč modela je 55 W. Obstaja 5 delovnih načinov. Temperaturo ogrevanja lahko nastavite v območju 170-230 ° C, odvisno od vrste pramenov. Ogrevanje poteka v minuti. Okvir vsebuje kazalnike načina in pripravljenosti za delo. Likalnik je dopolnjen s toplotno odporno preprogo in rokavico.

Prednosti naprave so:

 • Kakovostno ravnanje;
 • Možnost curlinga;
 • Ročaj se ne segreje;
 • Pravilna dolžina kabla.

Pomanjkljivost je visoka cena.

Za curling likalnik je značilna povečana moč. Uporabljajo ga splošni domači uporabniki ali frizerji. Za zaščito rok pred opeklinami uporabite dodatne termične rokavice, ki jih lahko kupite posebej.

Salon za lase Braun ST 750 Saten 7

Ta styler je zasnovan za ravnanje in oblikovanje finih in obarvanih las. Opremljen je z ojačanimi keramičnimi nastavki, katerih gladka struktura zagotavlja nežno nego in daje lasem lep videz. Najvišja delovna temperatura ne presega 230 ° C. Eden od grelnih elementov je pritrjen na vzmet in se samodejno potisne nazaj pod močnim pritiskom, da ne poškodujete frizure. Obstaja 9 načinov, tudi za barvane lase. Ohišje je opremljeno z zaslonom s prikazom začetka in konca. Dizajnerska funkcija je vrtljiv kabel, ki se prilagaja položaju uporabnika. Obstaja zaščita pred pregrevanjem. Naprava ima visoko oceno in najboljše ocene.

Prednosti stylerja so:

 • Nežen stajling brez poškodb;
 • Primerno za naravne lase;
 • Udobno se prilega roki;
 • Minimizirano tveganje za opekline.

Posebnih pomanjkljivosti ni bilo ugotovljenih.

Remington S9600

Klinči imajo plošče, ustvarjene z uporabo 2 materiala: svile in keramike. Z lahkoto drsite po pramenih in preprečite, da bi se izvlekli, poškodovali in sijali. Tehnika se lahko uporablja v frizerskih salonih. Dolga žica je opremljena z vrtljivim držalom. Likalnik se v 30 sekundah segreje do 230 stopinj. Digitalni zaslon na ohišju prikazuje izbrani način delovanja. Obstaja funkcija pomnilnika, zahvaljujoč kateri lahko shranite želene nastavitve po odklopu naprave iz omrežja. S podaljšano nedejavnostjo pride do samodejnega izklopa, kar prihrani energijo in prepreči morebiten požar. Usmernik je opremljen s posebno ključavnico proti opeklinam ob dotiku vročih grelnikov.

Plugovi klešče so:

 • Popoln zdrs;
 • Hitro streljanje;
 • Visoka zaščita.

Slabosti vključujejo:

 • Dolgo hlajenje šob;
 • Možnost, da se opeče med delom.

Rowenta SF 6220


Eleganten likalnik v srebrni in črni barvi ima moč 34 W. Obseg ogrevanja je 130-230 stopinj. Uporabnik lahko izbira med 5 načini dela. Za udobje je na voljo zaslon s kazalniki, ki prikazujejo temperaturo ogrevanja. Za pripravljanje ležanja potrebujete 15 sekund. Model dopolnjujejo plavajoče keramične plošče, ki ustvarjajo ione. Zaobljeni robovi omogočajo kodre. Lahko se uporablja za glajenje keratina. Za priročno shranjevanje in prevoz je na voljo zložljiva ključavnica. Z vrtečim se kablom je delo lažje. Obstaja funkcija samodejnega izklopa, ki ščiti usmernik pred pregrevanjem.

Uporabniki o napravi odlično govorijo in poudarjajo naslednje prednosti:

 • Večfunkcionalnost;
 • Primerno za grobe in fine lase;
 • Naredi čudovite kodre;
 • Varnost.

Od minusov ugotavljamo:

 • Nepravilno gibanje vzdolž pramenov;
 • Morebiti neprijeten vonj po plastiki.

Panasonic EH-HV20

Preprost Panasonic ravnanje varno deluje na lase. Keramične grelne plošče zagotavljajo potrebno zaščito, ne da bi pri tem škodovali. Z vrtečim se napajalnim kablom je uporaba stylerja udobna. Trije načini se razlikujejo po intenzivnosti vlečenja. Po priklopu klešč lahko lase oblikujete v 15 sekundah. Model je obdarjen z varno možnostjo samodejnega izklopa v nujnih primerih.

Specifikacije so prikazane v tabeli:

Najvišja delovna temperatura230 stopinj Celzija
Moč50 vatov
Prikaz razpoložljivostiOdsoten
Parametri pritrditve105x27 mm
Dodatne možnostiOdsoten
Viseča vrvicaOdsoten
Vizualni indikatorTukaj je
ZnačilnostZaobljeni robovi plošče za enostavno curling
 • Poceni cena;
 • Dobro in hitro ogrevanje;
 • Preverjena znamka.
 • Včasih se prameni oprimejo;
 • Ni primerno za grobe lase.

Elegance GA.MA (P21.ELEGANCE)

Izrazita značilnost stylerja je njegovo izjemno tanko ohišje, zaradi česar je izjemno priročna za uporabo. Širok razpon temperatur ogrevanja (130-230 stopinj) vam omogoča, da izberete optimalen način, ob upoštevanju posameznih lastnosti las. Izbrana možnost je prikazana na integriranem LED zaslonu. Grelni elementi so prekriti s turmalinom. Plošče zlahka ravnajo s prameni, ne da bi na njih izvajali nepotrebno toploto. Turmalin zagotavlja ionizacijo, ohranja naravno vlago, mehkobo in sijaj las. Pregret usmernik se takoj izklopi. Če klešče ne uporabljate eno uro, se samodejno izklopijo.

Curling likalnik je v povpraševanju med lastniki debelih in grobih las, ima naslednje prednosti:

 • Škropljenje s turmalinom;
 • Hitro pobere želeno temperaturo;
 • Likalne pramene visoke kakovosti;
 • Ne suši las;
 • Naredi lase lahke in sijoče.

Slabosti so:

 • Ogrevanje osnove ročaja;
 • Specifičen premaz, ki ne ustreza vsem.

Polaris PHS 2405K

Likalnik za styling ima 5 temperaturnih nastavitev, zahvaljujoč temu, da lahko ustvarite brezhibne pričeske in poravnate poredne kodre. Največje ogrevanje je običajno 220 stopinj. Naprava doseže to temperaturo v 60 sekundah. Keramično pršenje konic ohranja lase zdrave in zagotavlja sijajen rezultat. Vzmetne plošče prilagodijo vpenjalno silo zavoja. Ta model nima zaslona, ​​vendar je za vizualni nadzor ohišje opremljeno s svetlobno indikacijo. Gumijasti 1,8-metrski kabel se vrti okoli osi. Žica med delovanjem ni zasukana. Naprava je kompaktna in se zlaga za transport. V klešče je vgrajen zaščitni sistem pred pregrevanjem. Vijolično telo in simpatičen dizajn likalnika bo zagotovo dopolnila vsako potovalno kozmetično torbo fashionista.

Od prednosti lahko poudarite:

 • Brez pregrevanja plastike;
 • Prisotnost ključavnice za zaklepanje.

Lastniki kodrov ugotavljajo, da se naprava učinkovito ne spopada z njihovimi lasmi.

Priporočljivo je izbrati tehniko z grelnimi elementi, izdelanimi iz kakovostnih materialov, sicer lahko pride do poslabšanja strukture frizure.

VITEK VT-2307

Poceni železo VITEK bo všeč tistim, katerih lasje so oslabljeni in jim primanjkuje volumna. Naprava ima nizko moč 38 vatov. Proizvajalec zagotavlja varno in posebej nežno ravnanje finih kodrov in šiška brez poškodb. Styler doseže svojo najvišjo temperaturo v 60 sekundah. Meja dela je 200 stopinj. Naprava je opremljena z 9 načini. Ogrevanje lahko prilagodite svojim potrebam. Priloge imajo keramično prevleko, ne gorijo dlake, ne izzovejo razcepljenih koncev. Plavajoče plošče pomagajo ustvariti popoln videz. Uveden nadzor temperature. Dolžina kabla je 1,8 metra.

Iz pozitivnega je mogoče razbrati:

 • Odlična cena;
 • Kakovostno raztezanje;
 • Primerno za šibke pramene;
 • Ne poškoduje.

Likalnik ima več pomanjkljivosti:

 • Včasih potegne pramene;
 • Styling ne traja dolgo.

Scarlett SC-HS60T67

Likalnik za hitro glajenje las je enostaven in priročen za uporabo zahvaljujoč izolirani termični prevleki in indikatorju. Na voljo je možnost zaklepanja plošče. Mehanska prilagoditev kolesa pomaga določiti najučinkovitejši in nežen način tlakovanja. Naprava spada v zgornjo vrstico Style. Odlikuje ga poseben “lep otip”. Žica je zaščitena pred zvijanjem. Ta model železa je primeren za katero koli dolžino odbitka, saj mu zagotavlja udobno ravnanje. Ohišje je opremljeno z majhno zanko za enostavno obešanje. Ko je stiler zaprt, je styler varno pritrjen. Prodano v vijolični barvi. Je poceni.

Moč klešč je:

 • Funkcionalnost;
 • Učinkovitost;
 • Lep videz.

Šibka stran naprave je njegova majhna moč.

Philips HP8321 osnovna nega

Curlers za lase Philips ima pametno zasnovo. Podolgovati grelni elementi dobro hranijo toploto, segrevajo se do 210 stopinj na minuto. Šobe so prevlečene s škropljenjem s turmalinom. Ionizacijska funkcija zagotavlja dodatno gladkost in naraven sijaj brez statične elektrike. Vgrajena indikacija obvešča o pripravljenosti pripomočka za delo. Styler ima zanko za obešanje in priročno shranjevanje. Napajalni kabel brez zapletov.

Po koncu dela lahko napravo zaprete in jo po potrebi vzamete s seboj.

 • Pomanjkanje izhlapevanja;
 • Ne opeče in ne raztrga las;
 • Lahka teža;
 • Kakovostna izvedba.

Med minusi ugotavljajo:

 • Majhno območje šobe, ni primerno za obdelavo dolgih pramenov;
 • Vonj po plastiki.

Za stalno uporabo priporočamo nakup profesionalnega ravnala. Amaterski klešče so dobra izbira za redke aplikacije.

Izberemo ravnanje las TOP najboljših modelov leta 2019

Dekleta pogosto niso zadovoljna s svojimi naravnimi lepotami. Ravni lasje želijo kodrati, kodre pa, nasprotno, narediti naravnost. Ta pregled bo namenjen samo lastnikom luksuznih kodrov, ki jih vedno želite poravnati. Kateri ravnalec las izbrati, da ne poškodujete kodrov? Navsezadnje boste morali napravo uporabljati skoraj vsak dan..

Lepi lasje so zdravi lasje. Šele s pravilno nego lahko poškodovani kodri ne le rastejo, temveč tudi zacelijo. Ta članek uporabite z nasveti in zanimivimi dejstvi o laseh, s pomočjo katerih boste lažje razumeli, kako pravilno negovati in obdelovati kodre - https://myvolosy.com/otrastit-volosy-bystro.html

Kateri likalnik za lase je bolje izbrati?

Likalniki, ki jih ne bi smeli upoštevati za nakup!

Na začetku bomo ugotovili, kateri usmerniki so kontraindicirani za nakup. Če ne želite poškodovati svojih kodrov.

 • Ne upoštevajte niti curling železa s kovinskimi ploščami. Preprečujejo drsenje po pramenu, kar vodi do vlečenja dlačic. Prav tako takšni nastavki sploh ne ščitijo las, saj ga zažgejo. Seveda je takšna naprava veliko cenejša, vendar je bolje, da se pri izbiri ne osredotočate na nizko ceno.
 • Prav tako ne kupujte likalnikov s teflonsko prevleko. Imajo visoko ceno, vendar ne bodo zdržali dolgo. Teflon se bo sčasoma porabil, kar ne bo mogoče opaziti, tudi če imate močno oko. Plošče brez teflona lahko resno škodijo lasem.
 • Likalniki brez funkcije regulacije temperature so tudi kontraindicirani za nakup. Struktura las je za vsakogar drugačna, temperaturni režim pa je treba izbrati posamično. Če takšne funkcije ni, bo ravnanje potekalo pri največji neštedljivi temperaturi..
 • Ne bi smeli izbrati modelov, pri katerih rob plošče po velikosti sovpada s telesom (ali celo štrli). To lahko pri ravnanju povzroči nenamerne opekline. Ampak, če se železo uporablja za zavijanje kodrov (z zaobljenimi robovi plošče), potem bo to celo velik plus.

Načelo dela in glavne značilnosti

Likalnik za ravnanje deluje tako: segrete plošče, ki se premikajo po pramenu las, odstranjujejo odvečno vlago iz kodrov, kar jim omogoča, da se zravnajo. Navsezadnje se zaradi visoke vsebnosti vode v strukturi las pojavljajo sovražni kodri..

Lastnosti, na katere morate biti pozorni pri nakupu

Ionizacija

Zakaj je ionizirana prevleka železa uporabna? Prvič, naboj negativnih ionov obda vsak las, preprečuje, da bi izgubil veliko količino vlage. Drugič, ionizacija preprečuje, da bi se lasje naelektrili. Tretjič, lasje po takšnem likanju izgledajo gladke, svilnate in svetle. Če izbirate med modeli z ionizacijo ali brez nje, dajte prednost slednjim.

Temperaturni režim

Bodite prepričani, da izberete model s termostatom. Omogočil vam bo nastavitev prave temperature za različne vrste las in ne bo pravih kodrov na najvišji možni temperaturi.

Priporočen temperaturni način za likanje:

Vrsta lasTemperatura
Tanki, oslabljeni, razcepljeni konci, presušeniod 150 do 160 stopinj
Za normalne laseod 180 do 220 stopinj
Debela, žilava, močno kodrasta, porednaod 200 do 230 stopinj
Za kodre220 stopinj
Za ravnanje s keratinom ali botoks230 stopinj

Pomemben je tudi parameter največje temperature in časa ogrevanja do maksimuma. Bolj kot je profesionalni model, hitreje se naprava segreje do najvišje temperature. Dobesedno v nekaj sekundah.

Moč

Od moči je odvisen le čas ogrevanja naprave do maksimuma. Običajno so naprave opremljene z močjo od 20 W do 110 W. Najboljša možnost bi bila likalnik z močjo 50 W.

Širina plošče

Pomemben parameter pri izbiri je tudi širina plošč. Stvar je v tem, da je rezultat ravnanja odvisen od tega. Obstajata dve razvrstitvi plošč po širini:

ozka (od 1,5 do 3 cm)

široka (več kot 3 cm)

Izbira širinskih plošč za različne vrste las:

Vrsta lasŠirina plošče (cm)
Tanki lasje1,5-3 cm
Kratka dolžina1,5-3 cm
Dolgi lasje3 cm in več
Grobi lasje3 cm in več

Oblika in vrsta pritrditve plošče

Oblika plošč je na robovih ravna ali zaobljena. Slednji je primeren ne samo za ravnanje las, temveč tudi za kodranje romantičnih kodrov. O takih napravah bomo govorili nekoliko kasneje..

Pritrdilni elementi za likalnike so:

Statični - pritrjeni na podlago in se ne premikajo

Plavajoče - pritrjeno ne s posebnimi vzmetmi. Omogoča spuščanje ali dvig med vožnjo

Plavajoči nosilec je veliko bolj udoben za uporabo. Preprečuje, da bi se dlake med premikanjem pripele in izvlekle.

Čistost plošč

Vzemite železo v roke, zaprite njegova dva dela in si oglejte vrzel, ki je nastala med ploščami. Če je vrzel večja od 2 mm, takega železa ne smete vzeti. Priloge se ne bodo tesno prilepile na lase, kar bo znatno povečalo čas ravnanja.

Dodatne lastnosti

Dodatni nastavki v kompletu ("valovitost", "valovi", glavniki, krtače)

Nega las s srebrnimi ioni

Klimatska naprava, ki se napaja skozi plošče

Vrtljiva vrvica: za bolj priročno uporabo

Temperatura pomnilnika: ko je vklopljena, se vedno segreje na temperaturo, ki jo nastavi uporabnik

Vrste usmernikov

Navadni likalniki za ravnanje

To so najpreprostejši modeli naravnikov, ki jih najdete na prodajnih policah. Takšne naprave se pogosto razlikujejo v naboru funkcij in velikosti. Prav tako lahko to vrsto razdelimo na dve podtipi:

Likalniki za gospodinjstvo so poceni, imajo malo funkcionalnosti, raje so usmerniki za domačo uporabo

Profesionalni - so veliko dražji, imajo široko funkcionalnost, trajajo dlje, lasje poškodujejo manj zaradi izdelave visokokakovostnih materialov

Izbira takšnega modela je primerna za katero koli vrsto in dolžino las. Odlično opravi glajenje najbolj škodljivih kodrov. Rezultat lahko traja do nekaj dni.

Če se styling zlorablja, se lasje začnejo cepiti

Ni mogoče uporabiti na mokrih laseh

Prevlečeni usmerniki so dragi

Multistylers

Primerno za tiste, ki pogosto radi spreminjajo svoj videz. Danes ste kodrasti Sue, jutri pa se boste spremenili v čudovito dolgodlako sireno z ohlapnimi ravnimi lasmi. Tudi modeli z več stili so idealni za bob pričeske.

Tukaj komplet vsebuje skoraj vse, kar boste morda potrebovali:

okrogle likalnike različnih premerov

šobe "valovitost" in "valovi"

različne ščetke za styling

Velika funkcionalnost ne pomeni dobre kakovosti

Parni likalniki

Po obliki in načelu se ne razlikujejo od navadnih, imajo pa zelo, zelo uporabno funkcijo - oskrba s paro. Priloge v takšnih modelih imajo majhne luknje, skozi katere para vstopi v pramen las. Voda se napaja iz posebnega rezervoarja na dnu. To železo je bolj nežno od običajnega..

Uporablja se samo filtrirana in mehka voda

Glavniki za ravnanje

To ne pomeni, da je tovrstni usmernik super učinkovit. Namesto tega je glavnik primeren za ne zelo kodraste, poslušne lase. Naprava vam bo pomagala v stilu in ne bo naredila veliko škode za lase. Prav tako vas bo razveselila nizka cena naprave..

Se ne bo spopadel s tesnimi kodri

Vrste oblog plošč

Ne bomo upoštevali kovinskih in teflonskih premazov, saj lahko le škodijo vašim lasem. Popolnoma drugačna zadeva so keramične, turmalinske ali titanove plošče. Segrejejo se enakomerno, imajo antistatične lastnosti in ne škodujejo veliko las. Pogovorimo se o vsakem posebej.

Keramična

Keramični premaz je najbolj proračunski od vseh predstavljenih, hkrati pa ni veliko manjvreden drugim. Takšne plošče se enakomerno segrejejo, zlahka drsijo po laseh in jih ne izsušijo. Negativni vpliv plošč je minimalen.

Pomanjkljivost tega premaza je, da se oprime vseh izdelkov za styling. Toda to je mogoče enostavno odpraviti z brisanjem plošč po hlajenju z vlažno mehko krpo..

Turmalin

Ta vrsta prevleke je najbolj antistatična in daje naravni sijaj las. Poleg tega nobena kozmetika ne drži turmalina. Takšne plošče drsijo zelo udobno vzdolž pramenov, ne da bi jih presušili. Učinek stajlinga je odličen in traja veliko dlje.

Titan

Najdražje so plošče iz titana. Trajale bodo zelo, zelo dolgo. Učinek takega stajlinga je najdaljši. Prevleka iz titana se enakomerno segreva in sploh ne peče las.

Ta vrsta železa se običajno uporablja za profesionalno nego. Zaradi visokih stroškov je nepraktično kupiti likalnik za domačo uporabo. V gospodinjski uporabi se je bolje osredotočiti na keramiko ali turmalin.

Kombinirano

Ta vrsta prevleke se pogosto uporablja v salonih. Praviloma so to usmerniki z kombiniranimi ploščami:

Obstajajo tudi keramične plošče iz marmorja. Segreta keramična krtača lase izravna, medtem ko marmor hladi pramen za še manjše škode. Čeprav imajo taki likalniki med strokovnjaki veliko polemike.

Kdo je primeren za kateri usmernik?

1. Za zelo kodraste grobe lase so primerni ravnali s širokimi ploščami. Nič manj kot keramično prevlečeno. Takšni likalniki za curling vam bodo omogočili zajem velikih pramenov, kar bo znatno skrajšalo čas stylinga..

2. Za šibke, fine ali suhe lase izberite parni likalnik s ionizacijsko funkcijo in obvezno izbiro načina nizke temperature.

3. Za kratko frizuro je bolje izbrati ozke gumbe, po možnosti z zaobljenimi robovi. Tako ne morete samo poravnati las, ampak tudi konca zaviti malo navznoter, da boste lepo oblikovali..

4. Za tiste, ki pogosto radi spreminjajo svoj videz, je primeren večnamenski styler z različnimi nastavki..

5. Za ne zelo kodraste in obvladljive lase je primeren poceni glavnik za ravnanje. Pomagal vam bo pri ustvarjanju čudovitega stajlinga, hkrati pa vam bo pomagal prihraniti veliko..

Kakšno železo je primerno za kodranje kodrov?

S pomočjo klešč se lahko naučite, kako narediti zelo lepe kodre, nič slabše kot z uporabo okroglega curling likalnika. Najpomembnejši dejavnik pri izbiri curling likalnika so zaobljeni robovi šob..

TOP 10 ravnala za lase v letu 2019

Poskušal sem izpostaviti najbolj zanimive modele likalnikov, z najbolj potrebnim naborom funkcij dobrega ravnala za lase. Tu ne boste našli izdelkov s kovinskimi ploščami, brez ionizacije ali brez temperaturnih razmer. V tej izbiri so izbrani samo tisti likalniki, ki ne bodo poškodovali vaših las. Pa tudi s čim so zadovoljni drugi kupci.

Najboljši proračunski izravnalnik VITEK VT-8417

Če nimate veliko denarja in želite kupiti dober likalnik, potem je ta model popoln. Ima vse funkcije, ki jih potrebujete za nežno in učinkovito oblikovanje. Edina negacija je, da ravnalo ni primerno za kodranje.

 • Material: plastika
 • Premaz: keramika
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Temperaturni programi: 5
 • Temperaturni namaz: 110-220 stopinj
 • Čas ogrevanja: 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: 45 minut
 • Zaslon: št
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Neobvezno: vrtljiva vrvica, viseča zanka, zaklepanje klešč, toplotno izoliran vrh, pregrevanje
 • Teža: 320 gramov

Železo za ravnanje in curling Babyliss ST450E

Odlično železo znamke, ki proizvaja profesionalne izdelke za frizerje in stiliste. Model vsebuje vse potrebne funkcije za popolno ravnanje ali kodranje mehkih naravnih kodrov. Ionizacijska funkcija bo pomagala obvladati odvečno elektrifikacijo in vašim lasem podariti sijaj in mehkobo.

 • Material: plastika
 • Premaz: keramika
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Število temperaturnih programov: 6
 • Temperaturno območje: 140-235 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: 60 minut
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: digitalni
 • Teža: 340 gramov
 • Neobvezno: vrtljiv kabel, toplotno odporen oblazinjenje, zaklep klešče, izolirana konica, pregrevanje

Likalnik Philips BHS675 / 00 z zaščito z razcepljenimi konci

Posebna tehnologija SplitStop preprečuje, da bi se lasje pregoreli, super gladke likalne plošče pa se odlično drsijo po pramenih, kar zmanjšuje trenje. Zaradi teh parametrov se znatno zmanjša negativni vpliv usmernika, ki prej ali slej vodi do razcepljenih koncev..

Poleg tega so plošče klešče prekrite s keratinom, ki dodatno poskrbi za krhke konce..

 • Material: kovina
 • Premaz: keramika / keratin
 • Pritrditev plošče: statična
 • Število temperaturnih programov: 11
 • Temperaturno območje: 130-235 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: po 30 minutah
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: LCD
 • Teža: 400 gramov
 • Izbirno: viseča zanka, vrtljiva vrvica, zaklepanje klešč, toplotno izolirana konica

Ionsko kombinirano prevlečeno ravnanje Valera Swiss'X Agility

Zahvaljujoč turmalinskemu premazu, klešče nežno poravnajo lase in ohranijo njen naravni sijaj. Curling likalnik je izdelan iz kovine, kar je velika prednost pred odpornostjo proti obrabi. Po drugi strani se lahko marsikomu zdi težko..

 • Material: kovina
 • Premaz: keramika / turmalin
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Število temperaturnih programov: 13
 • Temperaturno območje: 120-230 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 20 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: 60 minut
 • Dolžina vrvice: 3 m
 • Zaslon: digitalni
 • Teža: 540 gramov
 • Neobvezno: vrteči se kabel, toplotno odporen pokrov, samodejni regulator ogrevanja, izolirana konica, pregrevanje

Babyliss ST500E z vgrajenim senzorjem

Vgrajeni senzor tega likalnika samodejno zazna tip las in nastavi želeno temperaturo. Temperaturo lahko tudi sami prilagodite tako, da izberete enega od 12 programov. Likalnik segreva zelo hitro, dobesedno v 15 sekundah!

 • Material: plastika
 • Premaz: keramika
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Število temperaturnih programov: 12
 • Temperaturno območje: 180-235 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 15 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: 60 minut
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: digitalni
 • Teža: 690 gramov
 • Neobvezno: vrtljiv kabel, toplotno odporen oblazinjenje, zaklep klešče, izolirana konica, pregrevanje

Rowenta Liss & Curl - likalnik za ravnanje in lepe kodre

Dober likalnik, ki naredi dve stvari - poravna frizy lase in ustvari neverjeten kodre. Ionizacijska funkcija preprečuje, da bi se lasje po stylingu zmrznili. Nežna najnižja temperatura 95 stopinj je primerna tudi za močno poškodovane lase.

 • Material: plastika / kovina
 • Premaz: keramika
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Število temperaturnih programov: 6
 • Temperaturno območje: 95-230 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: po 72 minutah
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: digitalni
 • Teža: 433 gramov
 • Neobvezno: vrtljiva vrvica, viseča zanka, zaklepanje klešč, toplotno izoliran vrh, pregrevanje

Poceni usmernik Philips BHS674

Zelo poceni različica curling likalnika z ozkimi ploščami je primerna tako za dolge kot kratke pričeske. Če ste izkušen uporabnik, lahko ustvarite čudovite kodre ali mehke valove.

 • Material: kovina
 • Premaz: keramika
 • Pritrditev plošče: statična
 • Število temperaturnih programov: 10
 • Temperaturno območje: 130-220 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: po 60 minutah
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: LCD
 • Teža: 400 gramov
 • Neobvezno: vrtljiva vrvica, viseča zanka, zaklepanje klešč, toplotno izoliran vrh, pregrevanje

Klinčki za poravnavanje Babyliss LE PRO IONIC

Usmernik s priročnim regulatorjem izbire temperature in keramičnimi ploščami. Set vključuje pokrov, ki se po potrebi spremeni v toplotno odporno podlogo. Površine ščitijo pred vročim likanjem.

 • Material: kovina
 • Premaz: keramika
 • Pritrdilne plošče: plavajoče
 • Število temperaturnih programov: 6
 • Temperaturno območje: 140-235 stopinj
 • Čas ogrevanja: do 30 sekund
 • Ionizacija: da
 • Samodejni izklop: po 30 minutah
 • Dolžina vrvice: 1,8m
 • Zaslon: grafični
 • Teža: 500 gramov
 • Neobvezno: vrtljiv kabel, toplotno odporen oblazinjenje, zaklep klešče, izolirana konica, pregrevanje

Multistyler Rowenta 3in1 modni stilist

Tri-v-en multi-styler za ravnanje, curling in ustvarjanje klasičnih valov. Curling likalnik je opremljen s kakovostnimi keramičnimi ploščicami in ionizacijsko funkcijo, ki vam omogoča, da lase nežno oblikujete, ne da bi jih poškodovali.

Na strani naprave so zobje za česanje las pri stylingu. Tako bo železo ustrezalo tudi najbolj porednim in nenehno zmedenim kodrom..

 • Kovinsko ohišje
 • Keramične plošče
 • 3 vrste šob: "valovi", ravnalo, okroglo
 • 2 temperaturna načina 170 in 200 stopinj
 • Segreva se v 45 sekundah
 • Obstaja ionizacija
 • Vrtljiv kabel 1,8 m
 • Vgrajeno stojalo, zaklepanje klešč, viseča zanka, toplotno izolirana konica

Železo za ravnanje in kodranje las Polaris PHS 3490KT

Izbor je dopolnjen z zelo poceni ravnalom za oblikovanje in kodranje las podjetja Polaris. Kvačice so kot nalašč za ustvarjanje lepih pričesk doma. Curling likalnik ima vse potrebne funkcije. Če imate zelo majhen proračun, svetujem, da se osredotočite na ta model..

 • Material: kovina
 • Premaz: keramika
 • Pritrditev plošče: statična
 • Število temperaturnih programov: 5 (120/140/160/180/200)
 • Čas ogrevanja: do 2 minuti
 • Ionizacija: ne
 • Samodejni izklop: po 60 minutah
 • Dolžina vrvice: 1,85 m
 • Zaslon: LED
 • Teža: 550 gramov
 • Izbirno: vrtljiva vrvica, klešče zaklepanje, viseča zanka

Pregled se je izkazal za zelo zmogljiv in informativen. Torej, kateri izravnalnik las izbrati?

Povzemite:

 • Izberite klešče s kakovostno prevleko plošč - ne bodo dovolile raztrganine in lomljenja dlačic
 • Kupite napravo z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi za zaščito las pred negativnimi učinki curling likalnika (ionizacija, izbira temperature, samodejno izklop v primeru pregrevanja, dovajanje pare itd.)
 • Pri nakupu upoštevajte posamezne značilnosti. Na primer, če imate zelo suhe in krhke lase, potem si natančneje oglejte modele z izbiro nizkotemperaturnega načina.

In kar je najpomembneje, ne pozabite, da katerikoli curling likalnik prej ali slej škodi. Zato morate likalnike uporabljati čim bolj pametno in v povezavi s skrbjo za svoje lase. Tako smo ugotovili, katero likalnik za lase je bolje izbrati, da bi lahko kodre na najmanjšo škodo..