Kako barvati od rdeče do blond? Seznam metod

Rad bi kardinalne spremembe, ampak kako prebarvati iz rdečega v blond? Ta odločitev najpogosteje nastane pod vplivom življenjskih okoliščin. Barva las izraža ne samo današnje razpoloženje, temveč tudi splošno stanje duha. Ko uporniški duh popusti, želimo videzu dodati ženskost in mehkobo, se zatečemo k barvam in tonikom.

Zelo enostavno se je iz blondinke spremenil v ognjeno zver ali usodno črno. Toda preoblikovanje v svetlejše odtenke je težka naloga. Konec koncev, morate razmišljati o stanju kodrov, ne želite, da se po naslednjem poskusu dvignejo v šopkih..

Kako barvati od rdeče do blond? Vse je odvisno od prvotnega odtenka - je naravno ali ustvarjeno s pomočjo pigmentacije. Ne bodite pod iluzijo, da lahko naenkrat dosežete želeni rezultat. Možnost, da se zatečejo k strokovnemu strokovnjaku, je za mnoge zelo primerna. Frizer uporablja posebno zeleno barvilo za nevtralizacijo zlate barve bakra.

Doma tega postopka ni vredno narediti. Lahko dobite popolnoma nepredvidljiv učinek, vsi ne želijo hiše pustiti pod pokrovom ponoči. Pomembno je razumeti, da je to dolg proces in bo potrebna maksimalna skrb. Morali se boste navaditi, da boste porabili veliko sredstev, ker lahki prameni zahtevajo več pozornosti..

Vsebina

Profesionalno pranje

Blagovne znamke, ki proizvajajo barvila, balzami za niansiranje, pa tudi negovalna kozmetika za lase so poskrbele za posebne izdelke. Ker vedo, kako pogosto se dekleta radi menjajo, so proizvajalci ustvarili sredstvo za odstranjevanje pigmenta. Lahko se veselite vseh, ki so slikali z navadnimi trgovinskimi barvami, kompozicija ne deluje na naravna barvila. Ali pa je rezultat popolnoma nepričakovan, vse je odvisno od strukture stebel in tega, kako pogosto so se uporabljali prah Lawsonia, čebulna lupina in druga naravna zdravila. Vsi drugi lahko varno kupijo podoben izdelek..

Pomembno je, da pri varčevanju ne varčujete, saj če bo sestava preveč agresivna, boste morali za restavriranje balzamov, mask in tekočin porabiti urejeno vsoto.

Za pranje se uporablja naslednja tehnologija:

 • za lase srednje dolžine morate mešati katalizator in reducirno sredstvo v enakih razmerjih - približno vsak bo potreboval 20 gramov;
 • zelo hitro porazdelite po neopranih suhih pramenih, pomembno je, kje začeti - najprej se konice pokrijejo 2-3 krat, nato pa pojdite na glavno dolžino, zadnji je koreninsko območje (odmika od začetka rasti 1 cm);
 • stojite 20 minut, potem ko izmenično odstranite sestavo iz vsakega pramena s suho brisačo, glavna stvar je, da ne uporabljate vode, sicer ne morete doseči želenega rezultata;
 • nato ponovno pripravite svežo mešanico v enakih količinah 20 gramov. in ponovite postopek še enkrat;
 • število ponovitev je odvisno od želenega učinka, bolje je, da se v enem postopku omejite na 2-3 aplikacije in po nekaj dneh postopek ponovite še enkrat;
 • po temeljitem umivanju s šamponom za globinsko čiščenje lahko traja 2-3 krat;
 • na zadnji stopnji dela s pranjem se uporablja nevtralizator, vzorec se vzame iz templjev in prekrije s sestavo, če se začetni odtenek ne pojavi, potem je potrebno obdelati celotne lase, po čakanju 5 minut sperite s tehničnim šamponom;
 • če se rdečelaska ponovno pojavi, bo treba ponoviti po 3-4 dneh;
 • nanese se obnovitveni balzam in kodri se pustijo, da se posušijo sami;
 • po uri lahko uporabite barvo, ki se spremeni v blond.

Težje se je spoprijeti z naravnim barvilom in bolj ko se izvajajo takšni postopki, močnejši je bil pigment fiksiran. Če pa želite, lahko to težavo rešite. Šele na vmesni stopnji bo treba meriti s prehodno barvo - še ne belo, vendar ne več rdečo. Obstajata dve možnosti:

 • poudarjanje ali ombre, se takšne preobrazbe lahko opravijo doma.
 • sponke in elastični trakovi;
 • folija;
 • polietilenske rokavice;
 • plastični glavnik s tankim ročajem;
 • posoda za mešanje iz stekla ali keramike;
 • čopič;
 • sestava sama za razbarvanje (prah in aktivator), glede na strukturo, izberite 9-12% - za debela debla, 6-8% - za srednja in tanka.

Označevanje

Pomaga, da bodo kodri vizualno svetlejši, blond bo mogoče doseči po 2-4 krat. Toda vmesni rezultat bo ugajal tudi zanimivim prelivom. Pomembno je, da se pri razbarvanju ne pozabite na zdravje kodrov, ker je bela vleka slabša od zlatih, elastičnih kodrov. Za to boste potrebovali:

 • izrežite trakove iz folije, široke približno 10–12 cm, dolžine 2-3 cm več od dolžine kodrov;
 • zmešajte pasto v razmerju 1,5 delov praška in 1 dela aktivatorja;
 • celotne lase razdelite na cone - okcipitalno, krono, 2 stransko, časovno in pritrdite s sponkami;
 • začnite iz okcipitalnega območja, postavite folijo pod korenine, ločite tanke pramene z glavnikom ali krtačo in pobarvajte s sestavo, zavijte in nadaljujte na naslednja področja;
 • na ta način se obdelajo celotni lasje, zadnji je predel na templjih in šiškah;
 • po pol ure se lahko umivate s šamponom, ne pozabite nanesti regeneracijskega balzama.

Po mesecu dni se lahko poudarjanje ponovi, rezultat bo čim bližje blondinki, nekateri na drugi in se ustavijo, ker je spekter svetlih tonov dovolj širok.

Ombre

Elegantna pričeska bo pridobljena s pomočjo precej preproste tehnike. Naenkrat se bo popolnoma spremenil v blondinko - ne bo delovalo, postopek bo trajal več mesecev. Tako boste lahko ohranili zdravo strukturo las, jo zaščitili pred poroznostjo in razslojevanjem, kar je še posebej pomembno za lastnike dolgih kodrov. Celoten postopek je sestavljen iz naslednjih korakov:

 • dobro česanje, neoprane lase, na kroni privežite visok konjski rep;
 • celotno dolžino repa razdelite na dele 2-3 cm, vsak pritrdite z elastičnim trakom, dobite nekakšno klobaso;
 • slednja meri razdaljo zaradi razbarvanja, mora biti v območju 5-15 cm;
 • del, ki ostane rdeč, ovijemo s folijo;
 • v posodi zmešajte prah in aktivator v enakih delih, dokler ne dobite homogene paste;
 • barvajte čez pramene s čopičem do fiksne elastike;
 • vztrajajte 20 do 40 minut;
 • nato sperite s šamponom, nanesite balzam;
 • ko so lasje suhi, lahko izvedete toniranje, bolje je izbrati tople odtenke - pesek ali bež blond, videti so bolj naravni in harmonični.

Po 2-3 tednih postopek ponovite le namesto nasvetov, vzamete glavni del, po enem mesecu lahko greste do korenin. Pomembno je uporabljati šampone, balzami za lahke kodre, ščitili bodo pred rumenostjo in luženjem pigmenta.

Je čas, da spremenite svoj videz in spremenite svoje življenje? Ognjenim lepoticam lahko pomaga nasvet, kako barvati iz rdečelaske v blondinko. Kardinalne metamorfoze vplivajo tudi na značaj. Lahki zlati poudarki v laseh vam bodo omogočili najti notranje ravnovesje in umirjenost.

prehod v blond iz rdečega

zdravo, imam takšno zgodbo, preden sem bila rdeča in rdeča, sem slikala z igro, london, cutrin 7.4, 7.47, na splošno sem to vrsto barv na ravni 7, s 3%, od 5 sem bila nekje naslikana. pred mesecem dni sem se odločil, da postanem blond, šel v salon (delajo igro kot npr. Schwarzpkoff je krajši) in prosil za raven 9 normalno naravno blond, naredili so mi 2 pranja (prvo so nanesli po dolžini, drugi po koreninah in dolžini), po njih sem se izkazala tako nenaravno lepljivo-rumeno in oranžno, za mano pa so preprosto tonirali s kakšno barvo na stopnji 9 in šibkim oksidom (manj kot 3%), celo kot noben zamak. ni svetil.

Barva mi ni bila všeč, vendar sem mislil, da je mb ravno nenavaden. Prišla sem domov in se je nisem mogla navaditi, lasje so mi bili kot lasulja, barva takih pik je rdeča in rumena, nenaravno rumena in lahka, koža pa rdečkasta, tako kontrastna, na splošno se nisem mogla pogledati v ogledalo, naslednji dan sem šla tja vse je razložila in me prosila, da zatemnem za 1 ton, mojster je rekel, da je vse v redu, lepo in zdi se mi, da obstajajo pege)) napake niso priznali, v redu. Barvala sem se pri 8.4 (ta je bež, kot pri igorjevih), spodaj pa so se pod zgornjimi lasmi nekoliko bolj potemnili, kot da je tako lepo, no, bilo je res lepo, ampak vse oprano.

barva se je izkazala za takšno pšenico, rumena se je umirila, rdeče lise so še vedno ostale, zdi se mi tudi, da sem dal tudi zeleno barvo, a seveda tako, na splošno tako naravno barvo. potem je postalo rumenejše, kupila sem si šampon Estelle vijolične, si lase umila pogosto, 5-krat in jih držala 10-15 minut, nisem videla posebnih sprememb (in ugotovila sem, da gre navsezadnje za tiste, ki imajo rumenost v osvetljevalni podlagi oz. Slikala sem se z njo), zdaj pa, ko fotografiram pri dnevni svetlobi, vidim, da je učinek. mimogrede, lasje po tem šamponu so bolj suhi kot po pranju, čeprav sem si kupila negovalko.

zdaj razmišljam, kaj naj naredim. Želim izenačiti barvo, odstraniti rdeče lise in rumenost dodeliti še bolj nevtralni. Razmišljam, ali bi zdaj naredil več pranja ali razjasnitve. čeprav se po šamponu nekako manj lovi zdaj še vedno suha. Prebral sem o wella ilumina 8.1, 8.36, vem, da potrebujem barve s škrlatnimi in modrimi pigmenti, zmešam jih lahko in 6% za korenine, 3% za dolžino. ali zmešajte, če je 8,1 in 9,36 ali 9,38, kar je bolje, kot se razlikujejo. Korenine v resnici ne vidim, celo sprva sem mislil, da po vseh manipulacijah z lasmi nehajo rasti)) in zdaj sem se fotografiral in bil celo presenečen, da so zrasle korenine tako vidne in da na splošno rastejo nazaj, saj se v življenju le zdi kot senca oz. ni zelo viden.

moji lasje so svetlo blond, nevtralni, obstajajo tako serini kot zlati, kot mnogi na splošno.

Fotografije prilagam podnevi, s bliskavico in v zaprtih prostorih. poglej, obraz ima ravno rdeče lase, najbolj opazen (ampak verjetno se mi zdi: D)

in še eno vprašanje, ali naj korenine najprej posvetlim z barvo, nato pa vse na enem oksidu pobarvam, ali pa so načeloma lahke in jih bo barva stopnje 8 prevzela tako?

In tudi, če se lahko izkaže, da se bom spuščala še temneje po tonu, potem je načeloma v redu, zdaj mi je bolj pomembno, da barvo naredim tako, kot želim. in potem bom morda spet osvetlil.

Kako barvati od rdečega do blond

Dandanes vse več žensk želi postati lastnica blond las. Toda v večini primerov se izkaže, da skupaj z radikalnimi spremembami slike dobijo v prilogi veliko težav. Zdi se, da je najtežje spremeniti črno v blondinko. Vendar ne! Barvanje od rdeče do blond je veliko težje..

Ta sprememba barve je zapletena zaradi strukture rdečih las. Dejstvo je, da zlati in rumeni pigmenti v kombinaciji s pepelnimi odtenki dajejo obstojno zeleno barvo. Zato je treba odstraniti vse "rdečelaske".

Če imate naravno rdeče lase - to je vse v redu, če pa ste dolga leta barvali lase v različne odtenke rdeče in kostanjeve barve, potem v takšnih razmerah ne morete storiti brez posebnega orodja - pranja. Tako lahko odstranite ves rdeč pigment v več fazah, vendar bo to zelo slabo vplivalo na zdravje in videz kodrov..

Če želite dobiti pravi odtenek, ne rumene ali zelene, morate uporabljati samo profesionalne izdelke. Bolje, da jih kupite v specializiranih trgovinah. Ne pozabite, da v nobenem primeru ne izberite barv z besedo "pepel" v imenu in je bolje, da takoj kupite šampon, ki bo odstranil slamnato barvo. Uporabljati ga je treba z mešanjem v enakih razmerjih z običajnim umivanjem las.

Da bi lažje poškodovali lase, je bolje, da lase postopoma barvate v želenem odtenku s pomočjo poudarjanja. Potem boste zagotovili bolj gladke in bolj naravne prehode barv..

Vsekakor je za razbarvanje las potreben strokovni nasvet. Če so lasje suhi in brez življenja, je pred barvanjem potrebno opraviti obnovitveni tečaj s pomočjo medicinskih mask, šamponov in balzamov..

Beljeni lasje zahtevajo skrbno vzdrževanje. Za obnovo strukture las je vsakodnevno nujno uporabljati šampone in balzami za lase. Poleg tega je treba lase hidrirati. To je najbolje storiti z lanenim oljem, ki ga vsaj 2-krat na teden pred pranjem vtremo v lasišče..

Da bi bili blond lasje bolj obvladljivi, je potrebno izvesti laminiranje, ki lasje ne samo naredi voluminozne in gladke, ampak tudi zaščiti pred zunanjimi vplivi.

In da se znebite rumenosti, morate takoj po obarvanju lase umiti s šamponom za odtenek vijolične ali platinaste barve. Na laseh morate držati največ 3-4 minute, sicer se lasje obarvajo vijolično.

Od rdeče do blond. Kako obnoviti naravno barvo las?

Naš strokovnjak je mojstrski frizer Yana Generos.

"Stara sem trideset let. Že več kot deset let hodim rdeče, kljub temu, da sem po naravi plavolaska. Prvič, ko me je mama naslikala v ognjeno barvo, je bila, ko sem bila stara sedemnajst let, prav na predvečer 1. septembra enajstega razreda, pod pretvezo, da si krepi lase, čeprav je pozneje priznala, da me je vedno želela videti svetlo in nenavadno. Od takrat korenine barvam vsake dva do tri tedne. Utrujen od tega! Povej mi, kako se znebiti kane? Vsi frizerji me zavrnejo. Ponujajo mi, da si lase porežem ali obarvam temno, "nam piše bralka iz Nižnega Novgoroda.

Obstaja več načinov za reševanje te težave..

Prva metoda. Toniranje

Začasno lahko "greste v senco", to je, da lase obarvate v temnejšo in hladnejšo barvo in ob podpori te možnosti postopoma škropljenje kane, redno odrežite konce.

Pred toniranjem je potreben "pramenski test", da vidimo, kako se bo kana obnašala v kombinaciji z barvilom. Ko je kana popolnoma odrezana, lahko nehate tonirati lase v temni barvi in ​​se začnete vračati k svoji domači svetlo barvi las z različnimi tehnikami barvanja - bronzing, ombre, kalifornijsko poudarjanje, shatush, flamboyance.

Če pa so lasje zelo dolgi in kot takšni frizerji menijo, da so lasje pod rameni, potem lahko znebitev kane s pomočjo postopnega niansiranja traja več kot eno leto.

Druga metoda Svetleča razpršila

So poceni, prodajajo jih v kateri koli kozmetični trgovini. Potrebujemo tiste, na katerih piše "osvetliti za pol tone". Poleg razpršil lahko uporabite posebne gele z enakim učinkom. V navodilih običajno piše, da se ta sredstva aktivirajo pod vplivom sušilca ​​za lase ali sončne svetlobe. Močnejši kot je učinek toplote ali svetlobe, bolj bo zbledela kana. Sredstva morate nanašati največ dvakrat mesečno, vendar ne manj pogosto, potem bo učinek najbolj opazen, poškodbe las pa nepomembne.

Skupaj z uporabo svetlečih sprejev je nujno potrebno narediti negovalne maske za celotno dolžino las. Oljne maske so še posebej dobre, saj olje "izvleče" delce kane, zataknjene v strukturi las. Vzamete lahko katero koli olje - v najboljšem primeru ricinusovo ali repino, saj pospešijo rast las.

Zaželeni so tudi šamponi z vijoličnimi pigmenti, ki odstranjujejo rumenost. Toda za te namene ne smete uporabljati svetlečih barv - rezultat je lahko nepredvidljiv..

Tretja metoda Trik s šamponom

Namesto kane lahko lase nekaj časa tonirate s toniranimi šamponi, mousi ali geli, ki jih po 5-10 šamponih izperete. Po šestih mesecih ali enem letu lahko varno nehate popolnoma barvati lase in samo odrežite ostanke kane.

Metoda štiri. Ljudski

Folk pravna sredstva, kot sta limonin sok in kis, lahko pomagajo osvetliti lase in se znebiti rdečega pigmenta. Glavna stvar je, da jih redno uporabljate. Bolje je vzeti jabolčni ali vinski kis - nekaj žlic na liter vode. Tega čistila ne spirajte s čisto vodo.

Iz limoninega soka lahko naredite svetlečo masko. Če želite to narediti, mešajte sok ene limone z medom ali nanesite čisti limonin sok na lase. Pustite ga čez noč.

Pozor! Sok ne sme priti v stik z lasiščem.

Kako barvati doma za blondinke, če so korenine zrasle in so se pojavile rdeče lise

Z enobarvnimi rjavolaskami in rdečelasimi damami je vse preprosto - lasje so začeli rasti, kupili običajno barvo, nanesli po shemi in vrstnem redu. Lahko slikate tudi doma, eden mojih prijateljev, črnolasi lepotni guru, to počne že 15 let..

Toda kaj storiti za pobarvane blondinke, ki nočejo iti na temno stran, sedijo izolirano, izdajalsko močno regrogirane korenine in očiten bakreni pigment po dolžini pa jim ne omogočajo življenja v miru. Medtem ko ni mogoče iti v salon, lahko doma sami posvetlite in celo barvate, saj so tudi barvila za domačo uporabo sposobna resničnih čudežev. Tu je diagram, kako lahko blondinke doma poskrbijo za red in ne škodijo svojim lasem..

Kako izbrati čistil in barvilo

Prej osvetljena dekleta, lastniki brondov, shatush, ombre in naravno rjavolaske, ki si nikoli niso barvali las, si lahko lase obarvajo blondinke doma.

Za svojo frizersko izkušnjo potrebujete čistilno sredstvo (na voljo v linijah številnih blagovnih znamk množičnega trga) in samo barvilo. Zakaj potrebujete čistil, vprašate, ali je res nemogoče barvati lase z barvilom?

Odgovor je ne. Razsvetljevalec, nasičen z vijoličnimi pigmenti, deluje kot nevtralizator - odstranjuje nastajajoče rumene ali oranžne pigmente in razsvetljuje regrown korenine las.

1. Dvostopenjski sistem za barvanje "Briljantnost diamantov" Luminance Schwarzkopf. 2. Obstojna kremna barva "Fitolinia" Paleta. 3. Intenzivni čistilnik Syoss.

Po nevtralizaciji vse "grdote" lahko uporabite barvilo. Njegovo izbiro je treba skrbno pretehtati. Ne osredotočajte se na sliko na embalaži (odraža učinek, ki ga je mogoče dobiti na prej nebarvanih laseh), temveč na zapletene številke. Praviloma sta na paketu dva. Prvi do točke kaže, kakšna bo globina tona. Najtemnejša 6 - temna blondinka, 7 - intenzivna blondinka, 8 - svetla blondinka, 9 - zelo svetla blondinka, 10 - platinasta blondinka.

Druga številka za točko je neposredno niansa odtenka, ki ga boste prejeli: 0 - naravni, 2 - vijolični, 3 - zlati, 4 - bakreni, 5 - temni bakreni, 7 - mat, 8 - kavni.

Nanesite čistilno sredstvo

Za sam postopek potrebujete posebno krtačo z glavnikom in globoko posodo, v katero bi morali mešati vse sestavine čistila. Ne priporočamo obarvanja iz cevi, kot priporoča proizvajalec, saj je sestava lahko neenakomerno razporejena. Zmešajte vse po shemi, z glavnikom razdelite glavo na štiri dele. Naredite en lok od čela do zadnjega dela glave, drugi od ušesa do ušesa.

Začnite nanašati čistilec s hrbtne strani glave, na tem območju je slabše prekrvavitev, zato velja za hladno, zato sestava deluje počasneje, vendar predeli v bližini čela in templjev trajajo. Te točke so prepoznane kot najbolj vroče, tukaj čistilec deluje najhitreje.

Na vsaki strani nanesite čistilec, najprej na korenine, nato pa previdno po dolžini, da kasneje ne bi bilo rdečih pik.

Akumulator namočite 20 do 30 minut, občasno opazujte, kako se spreminja barva pramenov in con pri koreninah, morda se jih je mogoče sprati prej.

Nanesite barvilo

Ko ste izprali belilo, lase rahlo posušite s sušilcem za lase. Nato barvilo nanesite na enak način kot posvetljevalec. Ker so luske že dobro odprte, je lahko čas zadrževanja barv krajši, do 15-20 minut. Ne varčujte z barvilom na laseh, da dobi enakomerno in lepo barvo. Po nanosu lase počešite s finim zobastim glavnikom, da enakomerno porazdelite barvo. V primeru, da ste lastnik dolgih pramenov, je bolje kupiti dve cevi barve naenkrat.

Kaj storiti po obarvanju

Izperite barvo, uporabite šampon in nato balzam, ki ga dobite z barvilom. Ta izdelek vsebuje sestavine (v glavnem keratinsko in negovalno olje), ki dobro pokrivajo lasne luske in jih gladijo.

Bodite prepričani, da skrbite za nastalo blond v skladu s shemo, ki smo jo predpisali tukaj. Potem boste morali slikati manj pogosto..

Kako barvati od blond do rdečega ?! Moja izkušnja))

Želel sem objaviti objavo samo za svoje prijatelje, potem pa sem pomislil, da bo morda kdo uporabil mojo izkušnjo, da ne bi ponovil mojih napak!))

Na splošno mnogi vedo, da sem želel spremeniti sebe in svojo najljubšo barvo, svoje stanje duha! Rdečelas, je tako svetel, sočen, strašno privlačen in poleti si želim nekaj novega, da sem podlegel prepričevanju svojega drugega sebe in naredil IT!

A vse se je izkazalo, da ni tako gladko in preprosto.

Lažje bo razložiti s pomočjo fotografij!) Ne bodite pozorni na obraz

In tako je to moja barva las PREDNJO, od koder se vračajo korenine in dolgoročno blond.

To je barva, s katero sem se slikal.

Morala sem poslušati mamo Eve Koroleva in si kupila 2 barvi za prehod v rdečo, ampak en paket vseh barv mi je bil vedno dovolj in sem si samo strigla lase, izkazalo se je zelo kratko in strašljivo, vendar ni treba iti v neznane nove frizerske salone z poceni cenami (to je zame lekcija!) zato sem se mi zdela ena dovolj.

Pravzaprav sem kupil 2 barvi, vendar me je bilo strašno mešati različne znamke in odtenke ter mešati različne kompozicije. In kupila sem 2 različna. se ni mogel odločiti za odtenek

Ok, nazaj na moje barvanje. Navadil sem se barvanja s stransko posodo, kjer sem vse skupaj zmešal v posebni plošči in s čopičem mešanico nanesel na lasne korenine in nato porazdelil po laseh. Takoj je bilo treba barvati s kozarcem s tanko luknjo in rokavicami, nisem uspel, kako lahko slikate, tako da mešanico iztisnete iz kozarca in jo razdelite z rokami. Jebe! Tako sem pobesnela, mešanico stisnila v svoj poseben krožnik in veselo nanesla barvo s čopičem. Cies je tanjši kot okras, zato sem ga nanesla na lase in ga še nisem v celoti porazdelila po laseh,

toda po približno 20 minutah (vztrajati morate 30 minut) se je barva že absorbirala.

Med tem obarvanjem sem se zelo zabaval, ampak kako se ne morem zabavati varanje samega sebe!)) Po nanosu barve na lase sem takoj postal rdeč in to je strašno nenavadno in celo čudno...

Izpiranje barve sem doživel prijetne občutke, garnias ima ostrega vonja in ko se izpere, lasje plazijo v trepalnicah in so žilavi, cies pa ima subtilen kemični vonj in dobesedno je izpadlo nekaj dlačic, lasje so mehki in mehki, balzama pa še nisem uporabila! No, po balzamu so tudi moje roke postale mehke!

Ko sem rahlo posušil lase (zavil v brisačo), sem nadaljeval s sliko rezultata, beli pramen sveti tako!))


In tu sem že z razmazanimi mokrimi lasmi. To sem na splošno jaz?!

Slikal sem se pozno zvečer, tako da sem se, ko sem se zjutraj zbudil, najprej pogledal v ogledalo... in tam se je zgodilo brcanje!))) Sploh se nisem prepoznal, kratki lasje mi niso dovolj, zato je tudi barva čudna, od bakra na embalaži do svetlo blond...

poleg tega imata fotografija in odsev v ogledalu različne odtenke, zato bom barvo poskušal prenesti s fotografijami z različno osvetlitvijo spredaj in zadaj (slednje je težko, saj ne vidim, kaj bi fotografiral)

Na splošno glej

Eh, zdaj sploh ne vem, lahko greš na ulico z rdečimi koreninami in koncem nerazumljivega odtenka?

In nasvet blondinkam, ki so se odločile, da bodo lase obarvale rdeče, kupite več barve, kot mi je bilo rečeno, pocrkljati!)) In čeprav se zdi, da je svetlobo enostavno barvati, je težava v tem, da beživotni prazni lasje ne želijo sprejemati gostov v obliki drugačne barve!

Konec tedna bom s to barvo pobarval dolžino,

verjetno je bolje, da se ne dotaknete korenin.

V skladu s pregledi se cie (tisti na sliki) in lovorjev lovor (oba brez amoniaka) hitro izpereta. Zanima me, ali bo barva oprala plavolasko, vendar se bo iz korenin odplaknila, ali jo je zaužila za vedno, ali je bila na istem mestu naravna barva? Zaman sem ga gojila tako dolgo))) Če bi od barvanja v blond do barvanja v rdeče minilo 1-2 tedna, bi bila vsaj barva las bolj enotna. eh

Kako barvati od rdečega do blond: 3 skrivnosti in osebna izkušnja

Ko želite spremembo, lahko spremenite moža ali poskusite novo barvo las - vsekakor tako mislijo psihologi. In če lahko pride do težav s prvo možnostjo, potem je druga odlično polje za ustvarjalnost..

Prav to se mi je zgodilo. Želela sem se spremeniti (in moža ne želim spremeniti) in sem se prijavila v salon.

Začetni podatki

Bakreni, utrujeni lasje, od katerih je bila polovica beljena. Na začetku sem si želel nekakšno globoko rjavo barvo, vendar sem se odločil, da zavrnem storitve mojstra in ker sem se odločil, da sem "boginja barvanja", so mi lasje postali rdeči.

Sprva mi je bilo celo všeč. Toda potem sem se naveličal. Na splošno se zelo hitro naveličate bakrenih odtenkov, zato sem si želela nekaj popolnoma brez bakra, da bi barvo lahko nekaj mesecev pripeljali v blond.

Zanimivo: če želite barvati, poskusite barvo čim bolj “oprati” z las, za to si redno delate maske na osnovi olj.

Proces

Treba je opozoriti, da se ne bo vsak mojster lotil takšnega obarvanja (kjer se morate znebiti bakra). Zato, če želite tudi radikalno spremeniti barvo las, poiščite dobrega in preizkušenega mojstra, ki se ne boji težkih nalog..

Sam postopek obarvanja je trajal 8 ur in je bil precej mučen:

 • sprva so mi lase privezali v domačo barvo, da bi barvo korenin približali naravni in korenin mi ni bilo treba pogosto barvati;
 • nadalje je mojster s posebno tehniko nanesel svetleči prašek (pridobila je tanke pramene, nato je naredila svetlo flis in nanesla svetilno sredstvo). Barva poudarjanja iz moje prvotne barve je rumena;
 • nadalje na lase nanesite posebno negovalno sestavo, ki ščiti strukturo las;
 • na koncu pa je bila še ena stopnja toniranja. Cilj je nevtralen bež (seveda hladen odtenek ne bi deloval - in to je treba razumeti). Spodaj si lahko ogledate rezultat.

Kakovost las po postopku

Takoj moram reči, da sem moral prerezati dolžino. Razlog pa ni v tem, da so konice suhe, sploh ne. Stvar je v tem, da se konci las (ki so bili nekoč osvetljeni) niso želeli enakomerno osvetliti in, da ne bi zapletli postopka, sem se odločil, da jih bom obrezal. Še več, tega sem si že dolgo želel.

Po barvanju kakovost las ni vplivala, lasje so ostali mehki in živahni. In zdaj je najpomembnejša oskrba na domu. Mojstri pravijo, da bo pravilna nega na domu ohranila kakovost las.

Pomembno: ne pozabite, beljeni lasje so krhke strukture, zato potrebuje skrbno nego. Predvsem šampon brez agresivnih sestavin, pa tudi dobra maska ​​(namesto balzama), olje in termična zaščita.

Ali je mogoče takšno obarvanje opraviti doma

Odgovor je nedvoumen - nemogoče. Doma lahko posvetlite lase (če ne govorimo samo o koreninah) le, če razumete, kaj počnete. Pripravljene mešanice za pojasnitev dajejo popolnoma nepredvidljive rezultate..

Tu je rezultat enega mojih poskusov (lasje - rumeno-rdeči). In bolje je, da se tega ne ponovi.

Pomembno: ne pozabite, da morajo biti beljeni lasje tonirani. Torej je posvetlitev "izgorevanje" pigmenta iz dlačic in po tem postopku jih je treba napolniti z umetnim barvilom. Če tega ne storite, bodo lasje krhki in se bodo začeli lomiti..

Kako barvati doma za blondinke, če so korenine zrasle in so se pojavile rdeče lise

Z enobarvnimi rjavolaskami in rdečelasimi damami je vse preprosto - lasje so začeli rasti, kupili običajno barvo, nanesli po shemi in vrstnem redu. Lahko slikate tudi doma, eden mojih prijateljev, črnolasi lepotni guru, to počne že 15 let..

Toda kaj storiti za pobarvane blondinke, ki nočejo iti na temno stran, sedijo izolirano, izdajalsko močno regrogirane korenine in očiten bakreni pigment po dolžini pa jim ne omogočajo življenja v miru. Medtem ko ni mogoče iti v salon, lahko doma sami posvetlite in celo barvate, saj so tudi barvila za domačo uporabo sposobna resničnih čudežev. Tu je diagram, kako lahko blondinke doma poskrbijo za red in ne škodijo svojim lasem..

Kako izbrati čistil in barvilo

Prej osvetljena dekleta, lastniki brondov, shatush, ombre in naravno rjavolaske, ki si nikoli niso barvali las, si lahko lase obarvajo blondinke doma.

Za svojo frizersko izkušnjo potrebujete čistilno sredstvo (na voljo v linijah številnih blagovnih znamk množičnega trga) in samo barvilo. Zakaj potrebujete čistil, vprašate, ali je res nemogoče barvati lase z barvilom?

Odgovor je ne. Razsvetljevalec, nasičen z vijoličnimi pigmenti, deluje kot nevtralizator - odstranjuje nastajajoče rumene ali oranžne pigmente in razsvetljuje regrown korenine las.

1. Dvostopenjski sistem za barvanje "Briljantnost diamantov" Luminance Schwarzkopf. 2. Obstojna kremna barva "Fitolinia" Paleta. 3. Intenzivni čistilnik Syoss.

Po nevtralizaciji vse "grdote" lahko uporabite barvilo. Njegovo izbiro je treba skrbno pretehtati. Ne osredotočajte se na sliko na embalaži (odraža učinek, ki ga je mogoče dobiti na prej nebarvanih laseh), temveč na zapletene številke. Praviloma sta na paketu dva. Prvi do točke kaže, kakšna bo globina tona. Najtemnejša 6 - temna blondinka, 7 - intenzivna blondinka, 8 - svetla blondinka, 9 - zelo svetla blondinka, 10 - platinasta blondinka.

Druga številka za točko je neposredno niansa odtenka, ki ga boste prejeli: 0 - naravni, 2 - vijolični, 3 - zlati, 4 - bakreni, 5 - temni bakreni, 7 - mat, 8 - kavni.

Nanesite čistilno sredstvo

Za sam postopek potrebujete posebno krtačo z glavnikom in globoko posodo, v katero bi morali mešati vse sestavine čistila. Ne priporočamo obarvanja iz cevi, kot priporoča proizvajalec, saj je sestava lahko neenakomerno razporejena. Zmešajte vse po shemi, z glavnikom razdelite glavo na štiri dele. Naredite en lok od čela do zadnjega dela glave, drugi od ušesa do ušesa.

Začnite nanašati čistilec s hrbtne strani glave, na tem območju je slabše prekrvavitev, zato velja za hladno, zato sestava deluje počasneje, vendar predeli v bližini čela in templjev trajajo. Te točke so prepoznane kot najbolj vroče, tukaj čistilec deluje najhitreje.

Na vsaki strani nanesite čistilec, najprej na korenine, nato pa previdno po dolžini, da kasneje ne bi bilo rdečih pik.

Akumulator namočite 20 do 30 minut, občasno opazujte, kako se spreminja barva pramenov in con pri koreninah, morda se jih je mogoče sprati prej.

Nanesite barvilo

Ko ste izprali belilo, lase rahlo posušite s sušilcem za lase. Nato barvilo nanesite na enak način kot posvetljevalec. Ker so luske že dobro odprte, je lahko čas zadrževanja barv krajši, do 15-20 minut. Ne varčujte z barvilom na laseh, da dobi enakomerno in lepo barvo. Po nanosu lase počešite s finim zobastim glavnikom, da enakomerno porazdelite barvo. V primeru, da ste lastnik dolgih pramenov, je bolje kupiti dve cevi barve naenkrat.

Kaj storiti po obarvanju

Izperite barvo, uporabite šampon in nato balzam, ki ga dobite z barvilom. Ta izdelek vsebuje sestavine (v glavnem keratinsko in negovalno olje), ki dobro pokrivajo lasne luske in jih gladijo.

Bodite prepričani, da skrbite za nastalo blond v skladu s shemo, ki smo jo predpisali tukaj. Potem boste morali slikati manj pogosto..

Kako barvati od rdeče do blond? Seznam načinov. Kako barvati od rdeče do blond: skrivnosti, nasveti mojstrov, pregledi

Blond barvanje je postopek, ki ga je prešlo ogromno število deklet. Postati svetla blondinka so sanje mnogih, vendar ni vsak mojster sposoben doseči rezultata, ki ustreza željam. In v primeru, da želite prevzeti breme barvanja na lastnih ramenih, pripravite dobro teoretično podlago..

Pomembno je dejstvo, iz katerega tona se pojavi posvetlitev, saj je povsem očitno, da je veliko lažje barvati od rdečega do blond, kot iz črnega. In temu primerno bo postopek nekoliko drugačen..

Poleg tega so pretvorbe v svetlejše odtenke iz rdeče pogosto vmesni rezultat prebarvanja iz temnejših tonov. Frizerji odstranijo črni pigment iz las, ga postopoma posvetlijo v rdeče in nato obarvajo v svetlejše barve. To zmanjšuje škodo zaradi postopka in naredi barvo bolj naravno in enakomerno..

Postopno posvetlitev

Če se želite znebiti črne barve las, bo koristno, da se boste naučili, kako to storiti doma. Ne zabavajte se z iluzijo, da boste čez uro zapustili kopalniško platinasto blondinko. Tudi če vam uspe odstraniti pigmente z las z uporabo zelo močnih barvil, bodo prameni postali krhki in pričeska verjetno ne bo lepa..

Za barvanje potrebujete oksidant vsaj devet odstotkov intenzivnosti, saj preoblikovanje iz črne v rdeče odtenke za nadaljnje blondiranje ni lahka naloga. Zadostno količino mešanice razredčite v nekovinski posodi in začnite nanašati s krošnje glave, kjer so lasje debelejši. Nenazadnje morate barvati časovno cono in dlake, ki se nahajajo vzdolž linije las..

Bodite prepričani, da pustite en pramen, ki bo kontrolni - na njem lahko opazujete, kako intenziven je postopek depigmentacije. Ko lasje začnejo kazati rdeče odtenke in ne ostane črnega pigmenta, barvo sperite s hladno vodo, ki za razliko od vroče vode lahko pusti kemični postopek posvetlitve.

Nadaljevati nadaljnjo preobrazbo v blondinko v večini primerov pomeni, da lase popolnoma pokvari, kar pomeni, da morate pramene pustiti v tem stanju vsaj en teden, jih aktivno razvajati z maskami, balzami, oljnimi oblogami. Če vodite aktiven življenjski slog in ste pogosto v javnosti, vzemite toniran rdeč šampon in pobarvajte vse barvne nepravilnosti.

Druga faza obarvanja

Potem ko so si vaši lasje opomogli od toliko travmatičnega zdravljenja, lahko nadaljujete na drugo stopnjo preobrazbe v blonde iz črne. Če ste lase tonirali s posebnimi sredstvi, si dan pred postopkom naredite oljno ovijalko, ki bo izprala pigment iz kutikule.

Lase umijte s tehničnim šamponom, da izpostavite luske, barvno mešanico pa razredčite s šest odstotnim aktivatorjem, kar bo več kot dovolj, v nasprotju z barvanjem črnih las. Izdelek nanesite na enak način kot pri začetnem barvanju, začenši od osrednjega dela in se gladko pomaknite na obod.

Preoblikovanje iz rdeče kontrolirajte s pregledom posebej levega pramena in ko postane izredno lahka, barvo sperite s hladno vodo. Če vidite, da niso vsi prameni dovolj barvani, lase osušite, poudarite tiste pramene, ki potrebujejo dodatno barvanje, in nanje nanesite sveže pripravljeno mešanico..

To bo zmanjšalo negativne učinke barve, kar pomeni, da bo izgled las videti super..

Naravna barva za posvetlitev

Če vam ne gredo črne barve in vaši lasje vsebujejo naravne pigmente intenzivnega rdečega tona, morate natančno razmisliti o postopku, tako da lasje ostanejo zdravi in ​​gosti..

Najboljša možnost za barvanje je postopno poudarjanje. V tem primeru bo rezultat dosežen v daljšem časovnem obdobju, vendar bodo prameni imeli čas, da si opomorejo, kar pomeni, da bodo ohranili sijaj in elastičnost..

Kljub temu, da se rdečelaske punce lahko pohvalijo z debelejšimi prameni, naravnimi blondinami ali rjavolaskami, ne smete uporabljati previsoke stopnje oksidanta. Za postopno obarvanje je bolje uporabiti oksidant s tri ali šest odstotkov intenzivnosti..

Najtanjše pramene ločite s posebno kvačkanjem in nanje nanesite barvilo. Po enem tednu ponovite postopek, kvačkanje pramenov, ki še niso bili obarvani. Tako lahko dosežete naravni učinek blond las, kar pomeni, da dosežete želeni rezultat..

Toniranje

Ingverjev pigment je najmočnejši v svoji trajnosti, kar pomeni, da se ga boste morali znebiti bolj aktivno, kot če bi barvali svetlo rjave lase. Toniranje s posebnimi balzami in šamponi vam bo pomagalo obvladati situacijo..

Šampone proti rumeni barvi je mogoče kupiti v kateri koli liniji profesionalne kozmetike in s tem odpraviti potrebo po barvanju pramenov s posebnimi izdelki. V nasprotnem primeru enkrat na deset dni nanesite celoten toniran balzam z modrim odtenkom, ki zlahka nevtralizira rumenost..

Članek je bil najden s prošnjami:

 • barvanje las blond z rdečo
 • Barvanje od rdečelaske do blondinke

(Ni ocene še)

Ko želite spremembo, lahko spremenite moža ali poskusite novo barvo las - vsekakor tako mislijo psihologi. In če lahko pride do težav s prvo možnostjo, potem je druga odlično polje za ustvarjalnost..

Prav to se mi je zgodilo. Želela sem se spremeniti (in moža ne želim spremeniti) in sem se prijavila v salon.

1. Začetni podatki

Bakreni, utrujeni lasje, od katerih je bila polovica beljena. Na začetku sem si želel nekakšno globoko rjavo barvo, vendar sem se odločil, da zavrnem storitve mojstra in ker sem se odločil, da sem "boginja barvanja", so mi lasje postali rdeči.

Sprva mi je bilo celo všeč. Toda potem sem se naveličal. Na splošno se zelo hitro naveličate bakrenih odtenkov, zato sem si želela nekaj popolnoma brez bakra, da bi barvo lahko nekaj mesecev pripeljali v blond.

Zanimivo: če želite barvati, poskusite barvo čim bolj “oprati” z las, za to si redno delate maske na osnovi olj.

2. Obdelati

Treba je opozoriti, da se ne bo vsak mojster lotil takšnega obarvanja (kjer se morate znebiti bakra). Zato, če želite tudi radikalno spremeniti barvo las, poiščite dobrega in preizkušenega mojstra, ki se ne boji težkih nalog..

Sam postopek obarvanja je trajal 8 ur in je bil precej mučen:

 • sprva so mi lase privezali v domačo barvo, da bi barvo korenin približali naravni in korenin mi ni bilo treba pogosto barvati;
 • nadalje je mojster s posebno tehniko nanesel svetleči prašek (pridobila je tanke pramene, nato je naredila svetlo flis in nanesla svetilno sredstvo). Barva poudarjanja iz moje prvotne barve je rumena;
 • nadalje na lase nanesite posebno negovalno sestavo, ki ščiti strukturo las;
 • na koncu pa je bila še ena stopnja toniranja. Cilj je nevtralen bež (seveda hladen odtenek ne bi deloval - in to je treba razumeti). Spodaj si lahko ogledate rezultat.

3. Kakovost las po postopku

Takoj moram reči, da sem moral prerezati dolžino. Razlog pa ni v tem, da so konice suhe, sploh ne. Stvar je v tem, da se konci las (ki so bili nekoč osvetljeni) niso želeli enakomerno osvetliti in, da ne bi zapletli postopka, sem se odločil, da jih bom obrezal. Še več, tega sem si že dolgo želel.

Po barvanju kakovost las ni vplivala, lasje so ostali mehki in živahni. In zdaj je najpomembnejša oskrba na domu. Mojstri pravijo, da bo pravilna nega na domu ohranila kakovost las.

Pomembno: ne pozabite, beljeni lasje so krhke strukture, zato potrebuje skrbno nego. Predvsem šampon brez agresivnih sestavin, pa tudi dobra maska ​​(namesto balzama), olje in termična zaščita.

4. Ali je mogoče takšno obarvanje opraviti doma

Odgovor je nedvoumen - nemogoče. Doma lahko posvetlite lase (če ne govorimo samo o koreninah) le, če razumete, kaj počnete. Pripravljene mešanice za pojasnitev dajejo popolnoma nepredvidljive rezultate..

Tu je rezultat enega mojih poskusov (lasje - rumeno-rdeči). In bolje je, da se tega ne ponovi.

Pomembno: ne pozabite, da morajo biti beljeni lasje tonirani. Torej je posvetlitev "izgorevanje" pigmenta iz dlačic in po tem postopku jih je treba napolniti z umetnim barvilom. Če tega ne storite, bodo lasje krhki in se bodo začeli lomiti..

Rad bi kardinalne spremembe, ampak kako prebarvati iz rdečega v blond? Ta odločitev najpogosteje nastane pod vplivom življenjskih okoliščin. Barva las izraža ne samo današnje razpoloženje, temveč tudi splošno stanje duha. Ko uporniški duh popusti, želimo videzu dodati ženskost in mehkobo, se zatečemo k barvam in tonikom.

Zelo enostavno se je iz blondinke spremenil v ognjeno zver ali usodno črno. Toda preoblikovanje v svetlejše odtenke je težka naloga. Konec koncev, morate razmišljati o stanju kodrov, ne želite, da se po naslednjem poskusu dvignejo v šopkih..

Kako barvati od rdeče do blond? Vse je odvisno od prvotnega odtenka - je naravno ali ustvarjeno s pomočjo pigmentacije. Ne bodite pod iluzijo, da lahko naenkrat dosežete želeni rezultat. Možnost, da se zatečejo k strokovnemu strokovnjaku, je za mnoge zelo primerna. Frizer uporablja posebno zeleno barvilo za nevtralizacijo zlate barve bakra.

Doma tega postopka ni vredno narediti. Lahko dobite popolnoma nepredvidljiv učinek, vsi ne želijo hiše pustiti pod pokrovom ponoči. Pomembno je razumeti, da je to dolg proces in bo potrebna maksimalna skrb. Morali se boste navaditi, da boste porabili veliko sredstev, ker lahki prameni zahtevajo več pozornosti..

Profesionalno pranje

Blagovne znamke, ki proizvajajo barvila, balzami za niansiranje, pa tudi negovalna kozmetika za lase so poskrbele za posebne izdelke. Ker vedo, kako pogosto se dekleta radi menjajo, so proizvajalci ustvarili sredstvo za odstranjevanje pigmenta. Lahko se veselite vseh, ki so slikali z navadnimi trgovinskimi barvami, kompozicija ne deluje na naravna barvila. Ali pa je rezultat popolnoma nepričakovan, vse je odvisno od strukture stebel in tega, kako pogosto so se uporabljali prah Lawsonia, čebulna lupina in druga naravna zdravila. Vsi drugi lahko varno kupijo podoben izdelek..

Pomembno je, da pri varčevanju ne varčujete, saj če bo sestava preveč agresivna, boste morali za restavriranje balzamov, mask in tekočin porabiti urejeno vsoto.

Za pranje se uporablja naslednja tehnologija:

 • za lase srednje dolžine morate mešati katalizator in reducirno sredstvo v enakih razmerjih - približno vsak bo potreboval 20 gramov;
 • zelo hitro porazdelite po neopranih suhih pramenih, pomembno je, kje začeti - najprej se konice pokrijejo 2-3 krat, nato pa pojdite na glavno dolžino, zadnji je koreninsko območje (odmika od začetka rasti 1 cm);
 • stojite 20 minut, potem ko izmenično odstranite sestavo iz vsakega pramena s suho brisačo, glavna stvar je, da ne uporabljate vode, sicer ne morete doseči želenega rezultata;
 • nato ponovno pripravite svežo mešanico v enakih količinah 20 gramov. in ponovite postopek še enkrat;
 • število ponovitev je odvisno od želenega učinka, bolje je, da se v enem postopku omejite na 2-3 aplikacije in po nekaj dneh postopek ponovite še enkrat;
 • po temeljitem umivanju s šamponom za globinsko čiščenje lahko traja 2-3 krat;
 • na zadnji stopnji dela s pranjem se uporablja nevtralizator, vzorec se vzame iz templjev in prekrije s sestavo, če se začetni odtenek ne pojavi, potem je potrebno obdelati celotne lase, po čakanju 5 minut sperite s tehničnim šamponom;
 • če se rdečelaska ponovno pojavi, bo treba ponoviti po 3-4 dneh;
 • nanese se obnovitveni balzam in kodri se pustijo, da se posušijo sami;
 • po uri lahko uporabite barvo, ki se spremeni v blond.

Težje se je spoprijeti z naravnim barvilom in bolj ko se izvajajo takšni postopki, močnejši je bil pigment fiksiran. Če pa želite, lahko to težavo rešite. Šele na vmesni stopnji bo treba meriti s prehodno barvo - še ne belo, vendar ne več rdečo. Obstajata dve možnosti:

 • poudarjanje ali ombre, se takšne preobrazbe lahko opravijo doma.
 • sponke in elastični trakovi;
 • folija;
 • polietilenske rokavice;
 • plastični glavnik s tankim ročajem;
 • posoda za mešanje iz stekla ali keramike;
 • čopič;
 • sestava sama za razbarvanje (prah in aktivator), glede na strukturo, izberite 9-12% - za debela debla, 6-8% - za srednja in tanka.

Označevanje

Pomaga, da bodo kodri vizualno svetlejši, blond bo mogoče doseči po 2-4 krat. Toda vmesni rezultat bo ugajal tudi zanimivim prelivom. Pomembno je, da se pri razbarvanju ne pozabite na zdravje kodrov, ker je bela vleka slabša od zlatih, elastičnih kodrov. Za to boste potrebovali:

 • izrežite trakove iz folije, široke približno 10–12 cm, dolžine 2-3 cm več od dolžine kodrov;
 • zmešajte pasto v razmerju 1,5 delov praška in 1 dela aktivatorja;
 • celotne lase razdelite na cone - okcipitalno, krono, 2 stransko, časovno in pritrdite s sponkami;
 • začnite iz okcipitalnega območja, postavite folijo pod korenine, ločite tanke pramene z glavnikom ali krtačo in pobarvajte s sestavo, zavijte in nadaljujte na naslednja področja;
 • na ta način se obdelajo celotni lasje, zadnji je predel na templjih in šiškah;
 • po pol ure se lahko umivate s šamponom, ne pozabite nanesti regeneracijskega balzama.
Po mesecu dni se lahko poudarjanje ponovi, rezultat bo čim bližje blondinki, nekateri na drugi in se ustavijo, ker je spekter svetlih tonov dovolj širok.

Ombre

Elegantna pričeska bo pridobljena s pomočjo precej preproste tehnike. Naenkrat se bo popolnoma spremenil v blondinko - ne bo delovalo, postopek bo trajal več mesecev. Tako boste lahko ohranili zdravo strukturo las, jo zaščitili pred poroznostjo in razslojevanjem, kar je še posebej pomembno za lastnike dolgih kodrov. Celoten postopek je sestavljen iz naslednjih korakov:

 • dobro česanje, neoprane lase, na kroni privežite visok konjski rep;
 • celotno dolžino repa razdelite na dele 2-3 cm, vsak pritrdite z elastičnim trakom, dobite nekakšno klobaso;
 • slednja meri razdaljo zaradi razbarvanja, mora biti v območju 5-15 cm;
 • del, ki ostane rdeč, ovijemo s folijo;
 • v posodi zmešajte prah in aktivator v enakih delih, dokler ne dobite homogene paste;
 • barvajte čez pramene s čopičem do fiksne elastike;
 • vztrajajte 20 do 40 minut;
 • nato sperite s šamponom, nanesite balzam;
 • ko so lasje suhi, lahko izvedete toniranje, bolje je izbrati tople odtenke - pesek ali bež blond, videti so bolj naravni in harmonični.
Po 2-3 tednih postopek ponovite le namesto nasvetov, vzamete glavni del, po enem mesecu lahko greste do korenin. Pomembno je, da uporabite šampone, balzami za lahke kodre in izperite pigment.

Je čas, da spremenite svoj videz in spremenite svoje življenje? Ognjenim lepoticam lahko pomaga nasvet, kako barvati iz rdečelaske v blondinko. Kardinalne metamorfoze vplivajo tudi na značaj. Lahki zlati poudarki v laseh vam bodo omogočili najti notranje ravnovesje in umirjenost.

Dobrodošli na moji strani
Danes bom govoril o svojih poskusih z lasmi in kako sem prešel iz rdečelaske v blond..

Rodil sem se z blond lasmi, do 2. razreda so bili pod zadnjico. In hudič me je potegnil, da sem naredil kvadrat, potem pa so zrastli nazaj, jaz pa sem jih znova in znova razrezal pod hrbtenico, mg.
S starostjo so se moji lasje potemnili in postali svetlo rjavi.Kmalu sem izvedela za obstoj Tonike in sem hotela barvati lase. Že v 7. razredu sem slikala Čokolada Tonic 4.0, Vse bi bilo v redu, če ne za vse to v frizerju so mi dali frizuro z imenom "Wolf" - bili so grozni, temni lasje z različno dolžino po vsej glavi, nič slabše od tega. Tu so lasje v repu, vendar lahko vidite, kako prameni izhajajo iz elastike zaradi različnih dolžin.
Vesel sem bil le, da je bil tonik in se bo kmalu spral, ne glede na to, kako je bil -_- Tonic je zdržal približno šest mesecev in se izpiral, kar je pustilo umazan odtenek na moji naravni barvi.
Ko sem dolžino malo izenačil, sem se odločil, da bom spet slikal. Prepričan sem bil, da t. Bled sem, potem bom zelo rdečelaska... Slikal sem se z barvo Rowan v senci 131. Na začetku sem bila ravno ognjeno rdeča)) Sčasoma so rastoče svetle korenine in izgledalo je kot plešasti obliž XD Pol leta kasneje sem se odločil, da korenine barvam s kano, po pol leta sem spet slikal Rowan 131. Rdečelas je minilo še eno leto in ni več mogel, no, ta barva mi ni bila všeč. Še pred rdečelasko sem si želela biti blondinka, vendar so me prestrašile zgodbe o suhih in lomljivih laseh, izgubi debeline itd. Začela sem iskati po internetu in priporočam, kako priti od rdeče do blond in v resnici nisem našla ničesar, vsi so napisali, da je rdeči pigment še težje odstraniti kot črni in da je brez pojasnitve z nekim praškom nemogoče.
Lase si ne bom opekel, a z rdečelasko nisem več hotel. Šel sem v trgovino in kupil 2 škatli z barvo (pod dolžino skrinje, 2 škatlici nista bili dovolj) Schwarzkopf Brillance leta 818 Nordic Pearl. (Svetujem vam, da kupite 813, je lažji in hladnejši, na žalost ga v tistem trenutku nisem našel v trgovinah). Pred obarvanjem sem imel 15 cm odstranjenih korenin, svetlo rjave barve in po celotni dolžini rdeče barve. Barvo sem nanesel na korenine in nadaljeval nanos po dolžini. Hranil sem ga po navodilih. Kot rezultat tega se je barva izkazala za enakomerno svetlo zlato z rahlo rožnatim prelivom, videti je bila kot navadna zlata blondinka, vendar nisem želela zlate, želela sem hladnejšo. Mimogrede, lasje se na dotik niso poslabšali. Nisem našel fotografije, ker. v manj kot 2 tednih prešli iz rdečega na blond.

Po enem tednu sem se barvala Garnier Color Naturals EO Super blonde.

Na opombo! Svetujem vam, da kupite Naturals (!) Z zeleno barvo na embalaži in ne z rdečo barvo - Senzacija, prebrala sem veliko pregledov in skoraj pri vsaki deklici pišejo, da so se njihovi lasje zaradi tega barvila slabo pokvarili, česar pri Naturalsu niso opazili.

Od zlate barve sem dobil bolj belo barvo las, vendar še vedno z rumenostjo.
Moja naslednja barva v upanju, da bo dobila bolj pepelničen odtenek, je bila Garnier Color Naturals 111 Platinum Blonde. Ko sem odplaknil barvo, sem videl temno sive nasvete z zelenim odtenkom o_O

Hitro sem posušil lase s sušilcem za lase in bil zgrožen - sive je, ponekod zelenkaste, na templjih na obeh straneh pa lasje modri. No, želel sem si bolj rumene barve)) In naslednji dan sem moral iti k parom... In šel sem tako, vsi so bili samo v šoku, še posebej ljudje, ki so šli mimo in niso vedeli, kaj se mi je zgodilo XD

Vsak dan sem si umivala lase in z vsakim umivanjem je barva postala boljša. Po 4 dneh je barva postala lepa svetlo pepela-blond.

A še vedno se je umival in zdaj sem blondinka. Korenine občasno barvam z barvo Estel Solo Super Blond intenzivno posvetljevalec las , čez par dni me obarvajo z barvo Estel Quality Color v senci 128 polar srebra . zagotovo ne brez presenečenj. Ko se barva spere in lasje porumenijo, sem rešena Tonik 8.1 biserni pepel.

O stanju mojih las: Po vseh barvilih se moji lasje presenetljivo niso pokvarili na dotik in videz in se praktično ne cepijo. Moji lasje so sami debeli in debeli. Če upoštevate vsak las, potem je precej težko najti razcepljene konce, razen enega pramena. Tudi v obdobju drugega barvanja v rdeči barvi sem se odločil narediti mini ombre in nasvete osvetlil z barvo Palette, po kateri so se popolnoma pokvarili in se zelo cepili, dolžino sem moral prerezati. Zdaj lase strižem enkrat na pol leta, odrezam jih takoj s centimetrom 5 + (-) zaradi tega zelo pramene, ki je vedno nekako suha. Vsi drugi lasje so v dobrem stanju, brez suhosti in se sploh ne lomijo)

Nega las : Lase umivam vsak drugi dan, običajno uporabljam kakršne koli šampone za suhe, poškodovane ali samo negovane lase beloruskega proizvajalca Belita-viteks, nikoli pa ne kupujem šamponov za vse tipe las, ker ne razumem, kako je isti šampon lahko primeren za oljne in suhi lasje. Po vsakem umivanju las nanesem balzam za 5 minut, od mojih najljubših: sijaj in prehrana ali kopriva in arginin iz Belita-viteksa. Včasih uporabljam arganovo olje, ker po nanosu se lasje dolgo sušijo, pred uporabo sušilca ​​za lase nanesem kot toplotno zaščito. Sušim lase s sušilcem za lase zelo redko, morda enkrat na 3 mesece, če ne več. Imam sušilec za lase iz Colorino ETA 3312 (morda koga zanima) s funkcijo hladnega zraka. Česam ga samo zjutraj z vrvico Tangle. Nikoli nisem uporabljal likalnika in ne uporabljajte likalnika za curling, če ga boste morali navijati - curlers za pomoč. Pozabila sem pisati o svoji najljubši maski iz koprive, delam jo 1-2 krat na mesec, po njej so lasje zelo mehki in celo razcepljeni lasje postanejo bolj elastični. Zagotovo bom kmalu napisala recenzijo o njej in poskusila vse, ne samo s koprivami))

Upam, da je bilo v pomoč

zdravo, imam takšno zgodbo, preden sem bila rdeča in rdeča, sem slikala z igro, london, cutrin 7.4, 7.47, na splošno sem to vrsto barv na ravni 7, s 3%, od 5 sem bila nekje naslikana. pred mesecem dni sem se odločil, da postanem blond, šel v salon (delajo igro kot npr. Schwarzpkoff je krajši) in prosil za raven 9 normalno naravno blond, naredili so mi 2 pranja (prvo so nanesli po dolžini, drugi po koreninah in dolžini), po njih sem se izkazala tako nenaravno lepljivo-rumeno in oranžno, za mano pa so preprosto tonirali s kakšno barvo na stopnji 9 in šibkim oksidom (manj kot 3%), celo kot noben zamak. ni svetil.

Barva mi ni bila všeč, vendar sem mislil, da je mb ravno nenavaden. Prišla sem domov in se je nisem mogla navaditi, lasje so mi bili kot lasulja, barva takih pik je rdeča in rumena, nenaravno rumena in lahka, koža pa rdečkasta, tako kontrastna, na splošno se nisem mogla pogledati v ogledalo, naslednji dan sem šla tja vse je razložila in me prosila, da zatemnem za 1 ton, mojster je rekel, da je vse v redu, lepo in zdi se mi, da obstajajo pege)) napake niso priznali, v redu. Barvala sem se pri 8.4 (ta je bež, kot pri igorjevih), spodaj pa so se pod zgornjimi lasmi nekoliko bolj potemnili, kot da je tako lepo, no, bilo je res lepo, ampak vse oprano.

barva se je izkazala za takšno pšenico, rumena se je umirila, rdeče lise so še vedno ostale, zdi se mi tudi, da sem dal tudi zeleno barvo, a seveda tako, na splošno tako naravno barvo. potem je postalo rumenejše, kupila sem si šampon Estelle vijolične, si lase umila pogosto, 5-krat in jih držala 10-15 minut, nisem videla posebnih sprememb (in ugotovila sem, da gre navsezadnje za tiste, ki imajo rumenost v osvetljevalni podlagi oz. Slikala sem se z njo), zdaj pa, ko fotografiram pri dnevni svetlobi, vidim, da je učinek. mimogrede, lasje po tem šamponu so bolj suhi kot po pranju, čeprav sem si kupila negovalko.

zdaj razmišljam, kaj naj naredim. Želim izenačiti barvo, odstraniti rdeče lise in rumenost dodeliti še bolj nevtralni. Razmišljam, ali bi zdaj naredil več pranja ali razjasnitve. čeprav se po šamponu nekako manj lovi zdaj še vedno suha. Prebral sem o wella ilumina 8.1, 8.36, vem, da potrebujem barve s škrlatnimi in modrimi pigmenti, zmešam jih lahko in 6% za korenine, 3% za dolžino. ali zmešajte, če je 8,1 in 9,36 ali 9,38, kar je bolje, kot se razlikujejo. Korenine v resnici ne vidim, celo sprva sem mislil, da po vseh manipulacijah z lasmi nehajo rasti)) in zdaj sem se fotografiral in bil celo presenečen, da so zrasle korenine tako vidne in da na splošno rastejo nazaj, saj se v življenju le zdi kot senca oz. ni zelo viden.

moji lasje so svetlo blond, nevtralni, obstajajo tako serini kot zlati, kot mnogi na splošno.

Fotografije prilagam podnevi, s bliskavico in v zaprtih prostorih. poglej, obraz ima ravno rdeče lase, najbolj opazen (ampak verjetno se mi zdi: D)

in še eno vprašanje, ali naj korenine najprej posvetlim z barvo, nato pa vse na enem oksidu pobarvam, ali pa so načeloma lahke in jih bo barva stopnje 8 prevzela tako?

In tudi, če se lahko izkaže, da se bom spuščala še temneje po tonu, potem je načeloma v redu, zdaj mi je bolj pomembno, da barvo naredim tako, kot želim. in potem bom morda spet osvetlil.