Brivniki

Za mnoge sodobne moške je britje reden higien obraza, da bi vaš videz bil lep in privlačen za tiste okoli vas. V naši spletni trgovini Technomart.ru lahko kupite električne brivnike vodilnih proizvajalcev gospodinjskih aparatov: brivniki Panasonic, Philips, Braun.

Kako izbrati električni brivnik?

Električni brivniki so v mrežastih in vrtljivih brivnikih. Naprave, ki temeljijo na mreži za britje, imajo vibrirajoče lopatice, ki se nahajajo pod jekleno mrežico, medtem ko pri tehnologiji rotacijskega britja, nasprotno, vsebujejo vrtljive krožne nože majhnih velikosti.

V skladu s tem, če ste nagnjeni k izbiri vrtljivega brivnika, potem morate upoštevati število brivnih glav, stopnjo njihove mobilnosti. Dve brivni glavi - sistem dvojnega britja, tri - trojni. Več glav, čistejše je britje. Enako velja za brivnike s folijo. Vendar mrežne naprave uporabljajo od enega do treh očes. Plavajoči brivniki brijo strnišče tudi na težkih mestih, pri premikanju pa popolnoma sledijo konturi obraza.

Nato se morate odločiti, ali je mokro britje pomembno za vas. Takšne naprave je mogoče uporabiti kot britvico, medtem ko na obraz nanašamo redno peno za britje. Brez mokri brivniki so primerni za potovanje.

Kar zadeva napajanje, bi bila tu seveda najboljša možnost nakup brivnika, ki deluje tako iz električnega omrežja kot iz baterije..

Brivniki

Nakupajte na spletni strani HOLODILNIK.RU s kreditno storitvijo Nakup s Sberbank, ne da bi zapustili dom:

 • brez polog,
 • za obdobje od 3 do 36 mesecev
 • s plačilom iz RUB / mesec.

Za posojilo se lahko prijavite na spletni strani HOLODILNIK.RU in v prodajalnah "Refrigerator.ru":

 • brez polog,
 • za obdobje od 3 do 36 mesecev,
 • v višini od 3.000 do 300.000 rubljev
 • s plačilom iz RUB / mesec.

Ta izdelek lahko kupite v obrokih brez preplačila in polog. Načrt obroka lahko uredite v spletu in v trgovinah "Refrigerator.ru" do 24 mesecev.

opozoriti na!
Z nakupom opreme v obrokih ne morete izkoristiti drugih vrst popustov. Nakup na obroke za pravne osebe ni na voljo.

Sodobne, udobne in varne britvice omogočajo moškim, da izgledajo lepo in privlačno kadarkoli in kjer koli. Naprave, ki jih napajajo baterije, lahko varno vzamete s seboj na dopust in na poslovno potovanje. Nekateri modeli brivnikov lahko trajajo do 20 dni z enim polnjenjem. Nove, skrbno oblikovane britvice za popolno sledenje obrisom obraza, nežno in nežno britje las, ne da bi dražile kožo.
V naši spletni trgovini lahko prevzamete in kupite vrtljive in mrežaste britvice, naprave za suho in / ali mokro britje. Za občutljivo kožo mnogi tradicionalno raje brivnik s folijo, vendar se lahko tudi najnovejši vrtljivi brivniki s plavajočo glavo čistijo hitro in hitro, ne da bi dražili obraz in vrat..
Številne britvice imajo vgrajen obrezovalnik za obrezovanje brkov in stranskih opeklin, po želji pa lahko uporabite trimer za vzdrževanje "tridnevnega" brutalnega strnišča, dokler želite. Po ugodnih cenah lahko kupite udobne, nežne britvice različnih proizvajalcev. Nekatere modele vam lahko dostavimo na dan naročila.

Brivniki

Ogledov še ni :(

Najnovejša mnenja o naši trgovini:

Olga L. 13.02.2020

Nakup sem opravil pred novim letom. Skrbelo me je samo čas dostave, da bi ga lahko vsi pripeljali v najkrajšem možnem času. Nisem imel hladilnika, moral sem ga dobiti čim prej. Pripeljali so ga v roku 2 dni. Te pogoje mi je napovedal zaposleni pri izdelavi embalaže. Načeloma so se znali držati v sebi, kar je najpomembnejše. Kakovost je zelo dobra. Hladilnik deluje do danes. S svojo natančnostjo mi je osebje zelo pomagalo. Najlepša hvala! Hladilnik sem plačal z gotovino, ko sem preveril njegov videz, opremo in novost.

Mihail (Michael-Katrin) 12.12.2020

Cena za izbrani pralni stroj Samsung WW80R42LHES se je izkazala za eno najnižjih na trgu. Razpoložljivost blaga je takoj potrdil oskrbnik, naročilo je bilo opravljeno skoraj ob 21. uri, naslednji dan pa je bil stroj pripeljan. In nič 2-3–4 dni čakanja na obdelavo in dostavo naročil, kot v večini spletnih trgovin. Možno je plačati s kartico, nizki stroški pošiljanja - 500 rubljev.
Dostava je bila opravljena celo nekoliko prej kot je bil dogovorjen čas, vljuden kurir, tarifa je le 100 rubljev za dvig avtomobila do stanovanja (tarifa, če obstaja dvigalo), starega so vzeli brezplačno, kar je očitno dodaten plus k naročilu.

Elena Ch 02/04/2020

Prejšnji teden sem tukaj naročil vgrajene gospodinjske aparate. Popolnoma opremljena kuhinja, od začetka do konca. Nakup me je stal skoraj 100.000 rubljev, zato sem se odločil za plačilo s kartico. Naročilo sem plačal v celoti, pred in po tem se je operater klicnega centra pogovarjal z menoj, takoj ko je denar prispel, mi je rekel, da je denar prejet, vse je v redu, lahko čakam na dostavo naslednji dan. Pripeljali so ga, vse je bilo predano zaradi preverjanja in odgovornosti. Dolgo je trajalo, da smo papirje razvrstili, saj jih je bilo veliko. Toda na koncu je bilo vse preverjeno.

Oksana F. 03.02.2020

Korespondenca med ceno in kakovostjo, vedno v stiku, popust za redne stranke. To ni prvič, da naročim izdelek na tej spletni strani, z rezultatom sem bil vedno zadovoljen. Odlične cene podpira velik asortiman blaga - tukaj bodo vsi našli tisto, kar potrebujejo. Obstaja tudi veliko izdelkov s popustom, kar je zame osebno velik plus. Dostava je vedno hitra. To trgovino sem že priporočil mnogim prijateljem in jo bom še enkrat priporočil!

Računovodski oddelek SP1 S. (buh.sp1) 31.01.2020

Termopot sem naročil preko spletne trgovine, zelo priročno, brez nepotrebnih telefonskih pogovorov in fitingov. Vnaprej sem bral o značilnostih blaga, skrbelo me je le možnost motenja transakcije po predplačilu (kot pogosta varianta prevare) in neodgovornega prevoza v moje mesto. Stvar je dovolj krhka. In skrbi zaman! Po oddaji naročila na spletnem mestu me pošljite po e-pošti. pošta je prejela račun za plačilo, upravitelj je poklical nazaj, da je razjasnil naslov za dostavo. Plačilo sem opravil tudi prek spletne strani, priročno in zdi se zanesljivo, kot ali-express. Zgoraj opisane strahove je izrazila tako v povratnem klicu v trgovino kot v korespondenci v skupini HouseBT. Vljudni in mirni vodje trgovin so vse potrpežljivo potrpeli)) Blago sem v trgovskih središčih dobil v navedenih, dokaj hitrih pogojih. V škatli z velikim napisom, kot je FRAGILE LOAD, je prišel moj čisto nov, cel in popolnoma delujoč termopot! Trgovino vsekakor priporočam. Zaman sem panično padel, prej sem imel slabo izkušnjo s spletnim nakupovanjem..

Dima 30.01.2020

Odlična trgovina in konkurenčne cene, velik izbor, dobra kakovost, priročna blagajna, velik asortiman, stalen nadzor naročila in obveščanje s pomočjo SMS-a po telefonu. Obstaja garancija.

Brivniki

Skupaj izdelkov: 160

Električni brivniki so mehanizmi z ostrimi rezili, ki delujejo na baterijo ali na električno omrežje. Naprave imajo lahko poljubno število glav - od 1 do 5, primerne za mokro ali suho britje. Električni brivniki so lahko dodatno opremljeni s trimerjem za poravnavo brkov, brade in napravo za polnjenje, čiščenje mehanizma.

Razvrstitev

Električni brivniki so glede na način dela razdeljeni na dve vrsti:

 • Mreža - delujte po načelu preprostega stroja. Ta model je opremljen s premičnim rezilom in zaščitno mrežico. Ščetine se ujamejo v mrežo in jih odrežejo. Mreža zagotavlja varnost, saj loči rezilo od kože. Priporočljivo je izbrati model s fino mrežico.
 • Rotacijski - električni brivniki so primerni za moške z neenakomerno rastjo las. Obstajajo okrogle lopatice, ki so postavljene na premične glave. V postopku se te glave vrtijo in režejo ščetine. Stroj ima lahko 2-3 plavajoče glave, ki sledijo konturi obraza.
 • Električni brivniki s folijo imajo lahko premične ali pritrjene glave. Predstavljeni so z različnim številom blokov. Vrtljivi instrumenti so opremljeni z 1-3 bloki. Razvrščene so v trikotniku pod kotom.

Merila za nakup

Moški mora pri nakupu britvice upoštevati naslednje lastnosti:

 • Vrsta napajanja - omrežje ali baterija. Vtični modeli so zmogljivejši, modeli potovanj z baterijo pa so primerni za potovanja.
 • Glave - kakovost britja je odvisna od njihove količine.
 • Mokro britje - ta funkcija je obvezna za moške, ki so vajeni britja s peno.
 • Čiščenje in nastavitev - udobna uporaba naprave, ki jo je mogoče nastaviti neodvisno.

Izdelajte visokokakovostne električne brivnike Braun, Philips, Panasonic, Sinbo, Vitek, Xiaomi.

Brivniki

Počistite vse filtre

Kategorije:

 • Popular up ↑
  • Popular up & nbsp ↑
  • Cena narašča & nbsp ↑
  • Padajoča cena & nbsp ↓
  • Najprej novi elementi & nbsp ↓
 • Prikaži po: 15
  • 15
  • 60
  • 90

Da bi dosegli popolnoma čisto, tesno britje, vam ni treba kupovati ostrih britvic z visokimi stroški, ki jih boste prej ali slej še vedno morali vreči stran. Idealna možnost za tak primer je nakup električnega brivnika s prilagodljivo obliko glave za moške. Priročna naprava bo poskrbela za gladko, a kar je zelo pomembno - zelo občutljivo, popolnoma varno britje. V katalogu podjetja "Naroči" so električni brivniki v dveh možnostih konfiguracije - z vrtljivo vrtljivo in fiksno mrežasto platformo. Cena takšnih naprav ni visoka, vendar je njihova učinkovitost brezpogojna! Na spletnem mestu izberite izdelek, ki vas zanima, in ga kupite v naši spletni trgovini.

Najboljše darilo za moške je nakup električnega brivnika!

Nizka cena britvic je edina prednost, zaradi katere so ti dodatki zelo priljubljeni. Če pa pravilno izračunate vse stroške, boste vedno prišli do povsem logičnega zaključka: denar, porabljen za nakup obdelovalnih strojev, bi bil več kot dovolj za več električnih brivnikov. Pomembno je tudi upoštevati, da po uporabi aparata na koži ne boste imeli nobenih sledi draženja, neprijetnega pekočega občutka ali nenamernega reza..

Če želite kupiti najprimernejšo možnost, bodite pozorni na naslednje predloge:

 • Rotacijski električni brivnik. Ima kompaktno vrtljivo glavo, ki zagotavlja popolno konturiranje obraza med britjem. Takšno napravo lahko operete pod vodo, očistite in obrišete brez nevarnosti poškodb. Da bi odpravili nelagodje, je baterija izbrana kot vir energije za ta brivnik. Za njegovo delo je dovolj 40-60 minut. Za oblikovanje konture templjev, brkov in brade je na voljo snemljiv trimer.
 • Električni brivnik za ponovno polnjenje Načelo britja je prečno nepremično. Ta britvica nima vrtljive glave, obstaja pa priročna prilagodljiva mreža, ki odlično sledi obrisom obraza, ko jih rahlo pritisnete. Priloženi so 3 nastavki za ustvarjanje popolnega videza. Komplet vključuje baterijo za hitro polnjenje, ki naredi brivnik popolnoma samostojen.

Če želite svojemu moškemu podariti darilo, kupite kvaliteten električni brivnik! Zahvaljujoč visoki zanesljivosti in učinkovitosti te naprave lahko več let zagotovite brezskrbno britje.!
Poleg tega bo vaša ljubljena oseba vedno doživela užitek čistega tesnega britja.!

Odločite se in naročilo vam bomo dostavili v katero koli regijo Rusije!

Moški električni brivniki

 • Suha in mokra 1
 • Iz baterije 1
 • Št. 1

Nikoli ne skrivamo razlogov za pribitke in vedno objavljamo podatke o stanju blaga. Shrani.

Sodobni moški električni brivniki so varni in enostavni za uporabo. Z njihovo pomočjo je enostavno doseči kakovosten rezultat, brez manjkajočih dlačic in draženja. Spletna trgovina "Yulmart" predstavlja velik izbor električnih brivnikov za moške po dostopnih cenah.

Vrste in značilnosti

Pred nakupom električnega brivnika izberite pravo vrsto:

 • Rotacijski. Lase so obrezane z okroglimi vrtljivimi nogami v brivnih glavah, tako da lahko brez težav obrijete neravne ali trde ščetine.
 • Mreža. Ščetine so razrezane z vibrirajočimi rezili, skritimi pod kovinsko mrežico. Primerno za moške z občutljivo kožo in tudi dobro odreže dolge lase.

V spletni trgovini Yulmart lahko po ugodni ceni kupite moško električno britvico. Nudimo električne brivnike vodilnih proizvajalcev z dostavo v Moskvo ali drugo mesto.

Brivniki

Ogledov še ni :(

Najnovejša mnenja o naši trgovini:

Olga L. 13.02.2020

Nakup sem opravil pred novim letom. Skrbelo me je samo čas dostave, da bi ga lahko vsi pripeljali v najkrajšem možnem času. Nisem imel hladilnika, moral sem ga dobiti čim prej. Pripeljali so ga v roku 2 dni. Te pogoje mi je napovedal zaposleni pri izdelavi embalaže. Načeloma so se znali držati v sebi, kar je najpomembnejše. Kakovost je zelo dobra. Hladilnik deluje do danes. S svojo natančnostjo mi je osebje zelo pomagalo. Najlepša hvala! Hladilnik sem plačal z gotovino, ko sem preveril njegov videz, opremo in novost.

Mihail (Michael-Katrin) 12.12.2020

Cena za izbrani pralni stroj Samsung WW80R42LHES se je izkazala za eno najnižjih na trgu. Razpoložljivost blaga je takoj potrdil oskrbnik, naročilo je bilo opravljeno skoraj ob 21. uri, naslednji dan pa je bil stroj pripeljan. In nič 2-3–4 dni čakanja na obdelavo in dostavo naročil, kot v večini spletnih trgovin. Možno je plačati s kartico, nizki stroški pošiljanja - 500 rubljev.
Dostava je bila opravljena celo nekoliko prej kot je bil dogovorjen čas, vljuden kurir, tarifa je le 100 rubljev za dvig avtomobila do stanovanja (tarifa, če obstaja dvigalo), starega so vzeli brezplačno, kar je očitno dodaten plus k naročilu.

Elena Ch 02/04/2020

Prejšnji teden sem tukaj naročil vgrajene gospodinjske aparate. Popolnoma opremljena kuhinja, od začetka do konca. Nakup me je stal skoraj 100.000 rubljev, zato sem se odločil za plačilo s kartico. Naročilo sem plačal v celoti, pred in po tem se je operater klicnega centra pogovarjal z menoj, takoj ko je denar prispel, mi je rekel, da je denar prejet, vse je v redu, lahko čakam na dostavo naslednji dan. Pripeljali so ga, vse je bilo predano zaradi preverjanja in odgovornosti. Dolgo je trajalo, da smo papirje razvrstili, saj jih je bilo veliko. Toda na koncu je bilo vse preverjeno.

Oksana F. 03.02.2020

Korespondenca med ceno in kakovostjo, vedno v stiku, popust za redne stranke. To ni prvič, da naročim izdelek na tej spletni strani, z rezultatom sem bil vedno zadovoljen. Odlične cene podpira velik asortiman blaga - tukaj bodo vsi našli tisto, kar potrebujejo. Obstaja tudi veliko izdelkov s popustom, kar je zame osebno velik plus. Dostava je vedno hitra. To trgovino sem že priporočil mnogim prijateljem in jo bom še enkrat priporočil!

Računovodski oddelek SP1 S. (buh.sp1) 31.01.2020

Termopot sem naročil preko spletne trgovine, zelo priročno, brez nepotrebnih telefonskih pogovorov in fitingov. Vnaprej sem bral o značilnostih blaga, skrbelo me je le možnost motenja transakcije po predplačilu (kot pogosta varianta prevare) in neodgovornega prevoza v moje mesto. Stvar je dovolj krhka. In skrbi zaman! Po oddaji naročila na spletnem mestu me pošljite po e-pošti. pošta je prejela račun za plačilo, upravitelj je poklical nazaj, da je razjasnil naslov za dostavo. Plačilo sem opravil tudi prek spletne strani, priročno in zdi se zanesljivo, kot ali-express. Zgoraj opisane strahove je izrazila tako v povratnem klicu v trgovino kot v korespondenci v skupini HouseBT. Vljudni in mirni vodje trgovin so vse potrpežljivo potrpeli)) Blago sem v trgovskih središčih dobil v navedenih, dokaj hitrih pogojih. V škatli z velikim napisom, kot je FRAGILE LOAD, je prišel moj čisto nov, cel in popolnoma delujoč termopot! Trgovino vsekakor priporočam. Zaman sem panično padel, prej sem imel slabo izkušnjo s spletnim nakupovanjem..

Dima 30.01.2020

Odlična trgovina in konkurenčne cene, velik izbor, dobra kakovost, priročna blagajna, velik asortiman, stalen nadzor naročila in obveščanje s pomočjo SMS-a po telefonu. Obstaja garancija.

Moški električni brivniki - TOP priljubljeni modeli

Razvrsti po: Datum Cena Cena Ocena popusta ▾ 4886 moški električni brivniki

od 6 898,50 rub. -15% od 7 929 a

od 6 160 rub. -23% od 7 520 a

od 18 550 rub. -21% od 22 290 a

od 1 606 rub. -9% od 1.740 a

od 17 585.50 rub.

od 790 rubljev. -11% od 870 a

od 996 rub. -86% od 1.850 a

od 370 rubljev. -25% od 460 a

od 755 rub. -53% od 1 150 a

od 883.50 rub. -9% od 960 a

od 19 990 rub. -21% od 23.990 a

od 1 760 rub. -8% od 1.890 a

od 550 rub. -7% od 588 a

od 2 910 rub. -13% od 3.275 a

od 1831 rub. -53% od 2 790 a

od 3.990 RUB -26% od 4.990 a

od 400 rubljev. -18% od 470 a

od 2 997,50 rub. -5% od 3 140 a

Statistika za kategorijo moških električnih brivnikov v Moskvi

Izdelkov skupajIzdelki na zalogiS popustom> 5%TrgovineMin. cenaNajv. cenaPovprečna cena
488674018štirinajst370 rbl.33.990 rbl.6 266 rbl.

Trgovine, kje v Moskvi kupiti moški električni brivnik

 • Philips 99
 • Braun 179
 • Remington 71
 • Atlanta 6
 • Panasonic 59
 • Vigor 1
 • Sinbo 14
 • SUPRA 1
 • VITEK 22
 • Moser 2
⤷ Vse znamke

Spletni agregator "Vse naenkrat" je sistem za primerjavo cen blaga in storitev v spletnih trgovinah vašega mesta, ki vam bo omogočil nakup mobilnega telefona, tabličnega računalnika, ure ali katerega koli drugega izdelka po najboljši ceni v Moskvi, Sankt Peterburgu, Jekaterinburgu in tudi v katerem koli mestu Rusije.

Funkcije, cene in pogoji dostave se lahko razlikujejo od navedenih. Preverite jih ob nakupu in plačilu od prodajalca. Navedena cena, druge značilnosti blaga in pogoji niso ponudba v skladu s čl. 435 civilnega zakonika Ruske federacije.

Uporaba spletnega mesta pomeni sprejetje Uporabniške pogodbe.

© 2013-2020 Ponatis gradiva spletnega mesta samo z dovoljenjem uprave. Čakamo na vaša vprašanja in predloge na m

Oglejte si vse električne brivnike

Brivniki

Izberite možnost, ki vam najbolj ustreza

Osebna nega za moške

Električni brivniki serije LT

ŠTIRI MODELI ZA VGRADNJO VERZATILA

Inovativne lepotne tehnologije

1 - 23 od 23 Najdeno

Ni prostora za dodajanje novih izdelkov

Vaš seznam vsebuje največje število izdelkov

Vsestranski trimer za brivnik, s katerim lahko obrezujete, oblikujete in ustvarjate čiste linije. Ta brivnik s tremi rezili zagotavlja močno, tesno in nežno britje. Odlikuje ga priročen prikazovalnik, s katerim lahko izboljšate konture in oblike. Z dvema nastavkoma lahko izberete katero koli od 7 nastavljivih nastavitev, da nastavite želeno dolžino brade.

Brivniki

Brivnik Philips Series 9000 Prestige SP9862

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:110 kos.
Na voljo za naročilo:104 kos.
V naročilih:6 kosov.

Brivnik Philips Series 9000 Prestige SP9861

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:69 kos.
Na voljo za naročilo:24 kos.
V naročilih:45 kosov.

Brivnik Philips S9711

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:77 kos.
Na voljo za naročilo:73 kos.
V naročilih:4 stvari.

Brivnik Philips S9531

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:43 kosov.
Na voljo za naročilo:42 kos.
V naročilih:1 PC.

Brivnik Philips S7960

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:18 kosov.
Na voljo za naročilo:18 kosov.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S7910

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:50 kosov.
Na voljo za naročilo:48 kos.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S6640

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: pritrditev stylerja SmartClick

Na zalogi:24 kos.
Na voljo za naročilo:24 kos.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S6610

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:86 kos.
Na voljo za naročilo:84 kos.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S5572

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:34 kos.
Na voljo za naročilo:32 kosov.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S5530

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:42 kos.
Na voljo za naročilo:40 kosov.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S5400

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:19 kosov.
Na voljo za naročilo:19 kosov.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S5420

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:42 kos.
Na voljo za naročilo:40 kosov.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S5100

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajen trimer: Kompaktni trimer SmartClick

Na zalogi:61 kos.
Na voljo za naročilo:61 kos.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S5110

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:90 kosov.
Na voljo za naročilo:90 kosov.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S3333

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:2 kos.
Na voljo za naročilo:1 PC.
V naročilih:1 PC.

Brivnik Philips S3232

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:32 kosov.
Na voljo za naročilo:32 kosov.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S3133

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:24 kos.
Na voljo za naročilo:24 kos.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S1333

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:28 kos.
Na voljo za naročilo:27 kos.
V naročilih:1 PC.

Brivnik Philips S3134

Način delovanja: od baterije

Metoda britja: suha in mokra

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:63 kos.
Na voljo za naročilo:62 kos.
V naročilih:1 PC.

Brivnik Philips S1231

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:31 kos.
Na voljo za naročilo:31 kos.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S1133

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Na zalogi:36 kosov.
Na voljo za naročilo:36 kosov.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S1232

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:26 kos.
Na voljo za naročilo:26 kos.
V naročilih:0 kos.

Brivnik Philips S1332

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Vgrajeni trimer: natančen trimer, ki ščiti kožo

Na zalogi:122 kos.
Na voljo za naročilo:120 kosov.
V naročilih:2 kos.

Brivnik Philips S1131

Način delovanja: Omrežje in baterija

Metoda britja: suha

Na zalogi:47 kos.
Na voljo za naročilo:46 kos.
V naročilih:1 PC.

Pomoč je potrebna?
Vedno bomo pomagali!

Prednosti uradnika
Philips spletna trgovina

Najbolj popolna ponudba aparatov Philips

Širok izbor izdelkov Philips, Avent in Saeco v eni trgovini

28 dni za vrnitev

Možnost vračila blaga v roku 28 dni

Dostava po vsej Rusiji

Različni načini dostave in prevzema po vaši izbiri

Dodatki in nadomestni deli

Veliki katalog dodatne opreme za naprave Philips, Avent in Saeco

Elektronska garancija

Samodejna registracija virtualne garancije za prodani izdelek - ni več potrebe po shranjevanju dokumentov o nakupu

Sesalnik za vrečke Philips Performer Active FC8584

Ključne značilnosti: Teža - 5,2 kg, Moč - 1800 W, Kapaciteta - 4L, Vrvica - 6m, Vrsta vrečke - Klasična vrečka s kratkimi zmogljivostmi, Filter - HEPA13, Antialergijski filter, Vhodna moč - 1800 W, Hrup - 82 dB, Teleskopski cev, Nosilni ročaj, Kolesa - guma, nastavitev moči, šoba - TriActive, šoba Crevice, integrirana krtača

Na zalogi:58 kos.
Na voljo za naročilo:57 kos.
V naročilih:1 PC.

Če uporabite vse promocijske kode, prekličete popust za izdelek dneva