Italijanski podaljšek las v Moskvi
Lasni salon ArtHair

Ste se odločili za podaljševanje las in se sprašujete, katero tehnologijo izbrati? Italijanski podaljšek las v Moskvi - najsodobnejša in varna vroča tehnika.

Vroče italijansko podaljševanje las je ena najbolj učinkovitih in zahtevnih metod danes. Priljubljenost tehnologije kapsul pojasnjujejo preprostost izvedbe in briljantni rezultati, ki jih omogoča doseči: lažni prameni so videti zelo naravni, od naravnih las so popolnoma neločljivi, saj po barvi in ​​strukturi sovpadajo z njimi, ne potrebujejo posebne nege in dolgo časa navdušujejo svojega lastnika čas.

Italijanska metoda podaljševanja las velja za najbolj neškodljivo in najbolj nežno v primerjavi z drugimi vročimi metodami. Če ste ga izbrali, bodo mojstri ArtHair z visokokakovostnimi materiali ne le podaljšali vaše kodre, ampak tudi večkrat povečali njihovo prostornino, hkrati pa zagotovili varnost postopka in kakovost dobljenega rezultata. Ocene kupcev v salonu ArtHair o italijanski metodi vročega podaljšanja so najbolj pozitivne, cene pa so zelo dostopne in so odvisne od števila in dolžine pramenov, ki se podaljšajo.

Tehnologija podaljševanja

Italijansko podaljševanje las je izum Davida Gold-a: frizer-stilist je tako utrujen od pritožb strank, da kapsule iz smole, uporabljene v angleški tehniki, ne držijo lažnih pramenov, da je leta 1991 iznašel lastno metodo umetnega podaljševanja las. Njegovo bistvo je, da se donorski kodri povežejo s strankami s pomočjo posebnih kapsul na osnovi organskega keratina. Poveljnik loči tanek pramen domačih las in na razdalji nekaj milimetrov od korenin nanjo nanese donorski pramen, kapsulo s posebnimi kleščami segreje na potrebno temperaturo in jo 2-3 sekunde tesno pripne. Temperatura ogrevanja jezika se lahko prilagodi glede na strukturo in stanje strankinih las, lahko se spreminja od 90 do 180 stopinj.

Zamrznjene kapsule se izkažejo za skoraj nevidne, kar pa je tudi pomembno, mehke in prožne, ne škodujejo lasem in zagotavljajo zanesljivo pritrditev domačih in podaljševalnih kodrov. Počutijo se kot majhni tesnili na laseh.

Druga prednost italijanske tehnologije je, da vam omogoča, da rastejo lasje ne samo na templjih in na zadnji strani glave, temveč tudi v bližini ločitve. In tanke pramene in popolnoma nevidne mikrokapsule, ki se uporabljajo v profesionalni tehnologiji EURO.SO.CAP, vam omogočajo, da sestavite celo šiška, še posebej, če lasje niso dovolj debeli. Vroče italijansko podaljševanje las za mikrokapsule je edinstvena in inovativna tehnika. Vključuje bolj občutljivo delo mojstra, kapsule, ki jih uporabljamo, pa so praviloma narejene na pol tanke in manj kot standardne.

Korekcija podaljševanja las

Podaljševanje las po italijanski tehnologiji (vključno z mikrokapsulo) predvideva pravočasno in redno korekcijo. Glede na hitrost rasti in stanje las, ga je treba izvajati vsake 2-4 mesece. Za korekcijo se uporabljajo enaki prameni kot v prvem podaljšku. Ta postopek je popolnoma neškodljiv za žive lase, na mestih pritrditve umetnih in domačih kodrov ni grdih gub. Kako izgleda: poveljnik na kapsulo nanese posebno, popolnoma neškodljivo topilo, ki mehča keratin, ga nežno razbije s pinceto, podobno kleščam, in, ko lase drži pri koreninah, potegne pramen navzdol, po katerem lase spere s posebnim čistilnim šamponom, nato pa - standardni postopek podaljšanja.

Italijansko podaljševanje las: bistvo tehnologije, prednosti in slabosti

Postopek podaljševanja las je v salonih vse bolj priljubljen. To je odlična rešitev za tiste, ki želijo korenito spremeniti svojo podobo ali iščejo način za prikrivanje neuspešne kratke frizure. Toda ta postopek bi morali jemati zelo resno, saj ima tako prednosti kot slabosti. Italijanski podaljški las pridobivajo na priljubljenosti.

Na kratko o postopku

Med italijanskim postopkom podaljševanja las poveljnik uporablja posebno orodje za ogrevanje keratinskih kapsul. Toda tudi kljub dejstvu, da so naravni kodri izpostavljeni visokim temperaturam, je ta metoda najvarnejša.

Tudi italijanska metoda podaljševanja las je priljubljena zaradi dejstva, da se med postopkom uporabljajo keratinske kapsule. Keratin je protein, ki ga najdemo v naravnih kodrih. Tisti, ki se uporablja za podaljševanje las po italijanski tehnologiji, je zelo podoben naravnim beljakovinam, zato je ta postopek čim bolj varen. Kapsule ne povzročajo neprijetnosti, so nevidne za druge in so udobne za nošenje.

Tudi italijanski podaljški las se naredijo na hladen način. Za to poveljnik uporablja poseben trak, ki je videti kot dvostranski trak. Prameni se držijo prav tako tesno kot pri uporabi kapsul. Za postopek so primerne vse vrste las.

Prednosti postopka

Italijanski podaljški las imajo številne prednosti, zaradi katerih je vse bolj priljubljena.

 1. Učinek postopka traja od 4 do 6 mesecev. Pri popravljanju se naravni kodri ne poškodujejo, kapsule pa postanejo manj trpežne, kar vam omogoča, da umetne pramene neboleče odstranite.
 2. Možno je narediti kapsulske italijanske podaljške las ob upoštevanju posameznih značilnosti kodrov stranke. Kapsule so lahko različne velikosti, kar vam omogoča ustvarjanje različnih pričesk.
 3. Poveljnik uporablja poseben aparat, zahvaljujoč kateremu visoke temperature ne škodujejo las.
 4. Za podaljšane pramene je enostavno skrbeti, postopek popravljanja pa prinaša najmanj neugodja.
 5. Za ustvarjanje pričeske lahko uporabite različne načine sušenja in stylinga..
 6. Po italijanskem postopku podaljševanja las nošenje ne povzroča neprijetnosti.
 7. Izvedete lahko različne načine obarvanja.
 8. Lahko obiščete kopeli, savne.

Slabosti postopka

Toda poleg vseh prednosti gradnje po italijanski tehnologiji obstajajo tudi slabosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri postopka.

 1. Pri negi svojih las ne uporabljajte preveč koncentriranih balzamov, mask z visoko vsebnostjo maščob, eteričnih olj. Vsi ti izdelki lahko preveč omehčajo keratinsko kapsulo..
 2. Ni priporočljivo uporabljati šamponov, ki vsebujejo silikon.
 3. Postopek podaljšanja traja dolgo časa.
 4. Samo usposobljeni mojster lahko naredi kakovostne podaljške za vroče lase z italijansko tehnologijo..
 5. V prihodnosti je treba pramene zaščititi pred izpostavljenostjo visokim temperaturam..
 6. Postopek popravljanja je celo daljši kot podaljšek.

Če upoštevate priporočila za izbiro izdelkov za nego in po italijanskem postopku podaljševanja dobro poskrbite za svoje nove kodre, bodo vaši lasje videti zelo impresivno. To je ena najvarnejših vrst razširitev.

Kontraindikacije

Za podaljševanje las na italijanski način obstajajo kontraindikacije:

 • bolezni lasišča;
 • vegetativna distonija;
 • preveč občutljivo lasišče;
 • intenzivno izpadanje las;
 • močno poškodovane pramene;
 • jemanje zdravil.

Tudi italijanskih podaljškov odsvetujemo do 16. leta, ker se struktura pramenov v tej starosti zlahka poškoduje, in to celo med tako nežnim postopkom.

Zahteve za izvedbeno tehnologijo

Italijanska nadgradnja se izvaja v več fazah. Uspeh postopka je odvisen od usposobljenosti poveljnika. Specialist mora diagnosticirati stanje pramenov. Glede na rezultate bo izbral število umetnih pramenov, določil temperaturo ogrevanja. Pomembno je tudi, da umetnik trdno poveže umetni pramen z naravnimi lasmi..

Lasje morajo imeti določeno dolžino: ne krajše od 8 cm in daljše od 70 cm. Pomembno je tudi, da je uporabljeni keratin visokokakovosten - takrat tehnologija podaljševanja las ne bo motena in postopek bo uspešen.

Faze postopka

Spodaj je korak za korakom implementacija tehnologije podaljšanja las.

 1. Del las zavarujte z lasnikom, na dnu ločite majhen pramen.
 2. Čarovnik začne delovati. Tanjši ko je ločen curl, bolj neopazna bo kapsula. Prostornina naravnega pramena mora biti manj kot 2-krat večja od umetne. Nataknjena je za zaščito pred visokimi temperaturami.
 3. Nato mojster nadaljuje s povezovanjem izbranega curla z umetnim pramenom. V ta namen se vroče klešče pritisnejo na kapsulo, da se keratin stopi..
 4. Nato je pramen s kapsulo povezan s pramenom naravnih las na razdalji nekaj milimetrov od korenin. Keratin zavije oba pramena in jih trdno pritrdi.
 5. S posebnimi pincetami kapsulo pritisnemo in zadržujemo nekaj sekund. Če kapsula ni dovolj trdno pritrjena, poveljnik opravi večkratno segrevanje in fiksiranje.

Pri podaljševanju vročih las po italijanski metodi je število umetnih pramenov odvisno od stanja strankinih las. Za ta postopek je mogoče uporabiti tudi zelo majhne kapsule. Ta podaljšek za mikrokapsule je primeren za zelo fine lase.

Korekcijske funkcije

Učinek postopka je odvisen od usposobljenosti poveljnika. Čas korekcije je odvisen od stopnje rasti naravnih pramenov. Vendar ga morate izvesti pravočasno, da lasje ne postanejo bolj krhki in se ne zapletejo.

 1. Na mesto pritrditve se nanese posebno topilo, ki mehča keratin.
 2. S pomočjo posebnih klešč se kapsula razbije, umetni curl pa se potegne navzdol. Vsa ta dejanja je treba opraviti previdno, pri čemer držijo naravni pramen.
 3. Lase speremo s posebnim čistilnim šamponom. Nato poveljnik nadaljuje s postopkom razširitve.

Ena od prednosti te italijanske tehnologije je, da se za ponovno podaljševanje lahko uporabljajo umetne pramene.

Nega las

Pravilna nega podaljšanih kodrov bo določila njihovo lepoto, zdravje, pa tudi trajanje postopka.

 1. Lase lahko posušite in jih oblikujete na različne načine. Pozorni pa morate biti na področja, kjer se nahajajo keratinske kapsule - ni vam treba izpostavljati visokim temperaturam.
 2. Ne uporabljajte barve, če vsebuje več kot 6% vodikovega peroksida.
 3. Ponoči je vredno pletenje las v pletenico zmanjšati zaplete..

Če upoštevate vsa ta preprosta priporočila, potem bodo podaljšani prameni videti čudovito.

Stroški italijanskih podaljškov so odvisni od tega, kakšne vrste umetnih pramenov bo mojster uporabil. Tudi stroški so odvisni od njihovega števila in dolžine. Vendar je treba upoštevati, da bo delo usposobljenega obrtnika in visokokakovosten material drago. Toda pri tem postopku ne bi smeli varčevati, saj ni odvisna le lepota vaše pričeske, temveč tudi zdravje vaših las..

Potankosti italijanske tehnologije podaljšanja las

Značilnosti vroče metode

Italijanska tehnologija sodi med nežne metode podaljševanja kapsul. Metoda je zanesljiva, lasje po posegu pa so videti naravni in naravni. Uporaba keratina vam omogoča, da dolgo časa pritrdite celo zelo debele, trde in voluminozne pramene.

Keratin

Ta material je naravni protein, ki ga najdemo pri ljudeh v nohtih, laseh, keratiniziranih delih povrhnjice. Ta elastična beljakovina je pomembna za nego las.

Z njegovo pomočjo lahko obnovite njegovo strukturo od znotraj, obnovite elastičnost in sijaj. Zatesni razpoke, medcelični prostor, kar mu zagotavlja popolno gladkost in elastičnost. Keratin je na voljo v različnih odtenkih, od brezbarvnih do črnih. Zaradi tega so pritrdilne točke nevidne.

Uporaba keratina ne vpliva negativno na naravne kodre. Med postopkom se ne poškodujejo, ne cepijo. Material ne tehta snopov, kar vam omogoča pritrditev do 100 pramenov.

Kapsulna tehnologija

Postopek je sestavljen iz več stopenj:

 • mojster loči majhen pramen domačih las in nanjo nanese umetno žemljo, pri čemer se umakne od korenin 3-10 mm;
 • kapsula je tesno vpeta s toplotnimi kleščami;
 • zahtevana temperatura ogrevanja je izbrana v območju 90-180 stopinj;
 • pritrjevanje se izvaja korak za korakom od zadnjega dela glave do templjev.

Mojster izbere umetne šopke, ki se bodo v senci in strukturi ujemali z naravnimi lasmi. Profesionalni saloni lahko ponujajo do 60 tonov. Če ni mogoče pobrati kodrov po barvi, hkrati izvajajo obarvanje umetnih snopov.

Rezultat sestavljanja je mogoče oceniti po spodnji fotografiji:

Izbira pramenov

Mojster izbere umetne pramene, tako da so lasje po postopku videti lepi, živahni in naravni. Obstaja več vrst paketov darovalcev.

 • Azijski. Struktura so gosti naravni lasje. To je najcenejša možnost. Zaradi dejstva, da so njihove luske kaotično locirane, po kratkem obdobju uporabe hitro izgubijo prvotni videz, postanejo žilave, izgubijo gladkost in sijaj. Več o tej vrsti las si preberite tukaj.
 • Evropski. Ta umetni lasje so v velikem povpraševanju. Imajo naraven sijaj, mehkobo in svilnatost. Ko jih zgradite, jih je enostavno česati, oblikovati. Imajo enakomeren rez, luske so zglajene. Zato se ta vrsta las lahko uporablja dlje časa. Več o tej vrsti las si preberite tukaj.
 • Južno ruski. Ta vrsta je na trgu redka. So kakovostne in prenesejo do 3 popravke. Imajo veliko paleto senčil. Odlikuje jih mehkoba, gladkost in svilnatost. Več o tej vrsti las si preberite tukaj.
 • Slovansko. To je najdražja kakovostna dlaka - popolnoma gladka in svilnata. Pred vstopom na trg so skrbno izbrani. Po podaljšku imajo prameni dolgo življenjsko dobo. Uporabite lahko več kot 5 popravkov. Med obrabo ne izgubijo svojega prvotnega videza. Več o tej vrsti las si preberite tukaj.

Predhodna priprava pred postopkom

Tehnika podaljševanja ne zahteva posebnega usposabljanja.

Pred postopkom je nekaj odtenkov:

 1. Mojster lase temeljito opere, da ostanejo čiste in čiste.
 2. Odreže razcepljene konce.
 3. Redčenje se izvaja tako, da pride do mehkega prehoda med razširjenimi in matičnimi lasmi.

Za koga je primerna?

Najmanjša dolžina podaljška je od 20–30 mm. Največje - meter. Izbira dolžine pramenov za rast je odvisna od dolžine. Večji kot so umetni šopki, daljši morajo biti lasje.

Njeno stanje je izjemnega pomena. Glede na strukturo lastnih kodrov je izbrana debelina umetnih žarkov. Upoštevajte tudi senco.

Faux prameni so lahko kodrasti, valoviti ali gladki, odvisno od želenega učinka..

Za rešitev naslednjih težav uporabite italijanske razširitve:

 • da dodate dodatno glasnost;
 • če so lasje redki, tanki;
 • če kodri rastejo počasi;
 • če obstaja želja po koreniti spremembi vaše slike.

V naslednjih situacijah je vredno opustiti postopek:

 • če so lasje zelo grobi;
 • če so oslabljene ali stanjšane;
 • če jih aktivno spustijo.

Kontraindikacije

Vsi niso prikazani postopka. Bodite previdni, če:

 • povečana občutljivost glave;
 • s prhljajem in seborejo;
 • z vnetnimi procesi kože;
 • z različnimi poškodbami;
 • pri jemanju antibakterijskih zdravil;
 • med nosečnostjo, med dojenjem;
 • če je stranka mlajša od 16 ali več kot 55 let.

Prednosti in slabosti

Ta tehnologija je zaradi naslednjih prednosti pred hladnimi metodami veliko povpraševanje:

 • zanesljivost keratinskih kapsul;
 • sposobnost hitrega povečanja volumna las in dolžine kodrov;
 • varnost tehnologije in odsotnost alergij;
 • pomanjkanje nelagodja pri nošenju;
 • pritrdilne točke so nevidne;
 • različne oblike, barve in količine kapsul;
 • snope lahko popravite na katerem koli delu las;
 • dolga življenjska doba;
 • priložnost po postopku voditi običajni življenjski slog - obiščite bazen, savno, kopalnico, plažo in ustvarite zapletene pričeske.

Tehnologija ima številne pomanjkljivosti, ki vključujejo:

 • je dolg in naporen proces;
 • za izvedbo popravka je potrebnega veliko časa;
 • postopek izvaja izkušeni mojster;
 • da ne poškodujete pritrdilnih točk, ne uporabljajte sušilca ​​za lase, likalnika za curling, likalnika, gela in mousses.

Funkcije nege

Po postopku je treba upoštevati več pravil:

 1. Pomembno je, da pravilno umivate lase. Ne sme se nagibati ali nagibati nazaj. Ko stojijo, si umivajo lase, glavo pa ovijejo z brisačo. Lasje se morajo naravno posušiti.
 2. Uporabite blag šampon, ki ga nežno nanesete na lase, ne da bi ga drgnili v lasišče.
 3. Po podaljšku ne morete narediti perm, barvati, barvati ali barvati kodrov.
 4. Česanje se izvede pod pritrditvijo paketov darovalcev.
 5. Lasje je treba česati vsaj 3-krat na dan. Priporočamo uporabo masažne krtače ali glavnika s širokim zobom.

Popravek

Popravek se opravi 2-4 mesece po podaljšku. Dirigira samo mojster. Potrebno je, da se prepreči krhkost in zapletanje pramenov. Na varnem je. Bistvo metode je odstranitev poškodovanih ali razseljenih kapsul. Nadomeščajo jih z novimi, da lasje znova izgledajo negovani in lepi..

Popravek je sestavljen iz več stopenj:

 • Poveljnik mehča keratin na mestih pritrditve z raztopino.
 • Kapsula se pretrga s pinceto in snop darovalca se potegne navzdol.
 • Lase speremo s šamponom.
 • Nadalje se spet izvede gradnja.

Umik

Donatorski prameni se odstranijo po 4 mesecih, če stranka ne potrebuje nadaljnje prilagoditve.

Za to poveljnik uporablja posebno topilo in klešče. Po odstranitvi kapsul lase operemo s čistilnim šamponom, opravimo frizuro in popravimo.

Toda nekateri lasne podaljške odstranijo sami. Obstajata 2 načina za njihovo odstranjevanje: uporaba posebne tekoče ali maščobne sestave v obliki olj.

Korak za odstranitev je naslednji:

 • na kapsule se nanese sestavek, ki je kupljen v specializiranih prodajalnah;
 • treba je počakati nekaj časa, da se zmehčajo;
 • skrbno ločite žemljo od naravnih kodrov;
 • glavo zdravite s čistilnim šamponom in ga temeljito umijte;
 • priporočljivo je, da se po odstranitvi kapsul obrnete na frizerja, da odstranite poškodovane in razcepljene konce.

Cena v kozmetičnem salonu

Stroški so odvisni od izbire pramenov darovalcev in dolžine las. Če so lasje dolgi približno 40 cm, mojster uporablja 100 pramenov. Cena takšne storitve je približno 17 tisoč rubljev. Z dolžino 70 cm je strošek 18-20 tisoč rubljev. Če potrebujete 200 pramenov z dolžino 40 cm, boste morali plačati 34 tisoč, z dolžino 70 cm - 36 tisoč rubljev.

Popravek stane od 6 tisoč rubljev ali več. Stroški umika v povprečju znašajo od 5 tisoč rubljev.

Koristni video

V spodnjem videu si oglejte italijansko tehnologijo podaljševanja las:

Italijanski podaljški so odličen način, da vaši lasje izgledajo voluminozno, gladko in svilnato. Izgledajo lepo, negovano, naravno. Po njenem zaključku lahko živite normalno življenje, igrate šport, obiščete bazen in savno. Snopi ne povzročajo nelagodja.

Fashionistas lahko po postopku eksperimentirajo, tako da ustvarijo najrazličnejše pričeske..

Italijanska tehnologija podaljševanja las

Dolgi debeli kodri so bili od nekdaj znak ženske, njen instrument zapeljevanja. Zdravi in ​​svilnati prameni so primerni, brez izjeme, za vse predstavnike lepe polovice človeštva. Curls preoblikujejo podobo, dodajo ženskost, pritegnejo moško pozornost. Danes je lastnik razkošne dolžine le nekaj ur. Podaljški las izgledajo naravno, se praktično ne razlikujejo od pravih na dotik. Za izvedbo postopka morate imeti samo svojo dolžino 5-10 cm in do 3 ure prostega časa.

Podaljševanje bo odrešitev za dekleta s tankimi ali poškodovanimi lasmi. Podaljšani prameni dajejo zdrav volumen, izgledajo estetsko in učinkovito. Obrtniki skrbno izberejo senco pramenov darovalcev, da ustvarijo enoten ton.

Kozmetični saloni ponujajo več tehnologij podaljševanja. Najbolj priljubljena in praktična je italijanska tehnologija podaljšanja las..

Opis italijanske gradbene tehnologije

Italijanski podaljšek se nanaša na metode vročega podaljšanja. Na drug način se metoda imenuje kapsula. Tehnologija je nežna. Po potrebi se podaljški las na italijanski način enostavno odstranijo.

Pritrjevanje las z uporabo italijanske tehnologije podaljšanja se izvaja z uporabo vročih klešč in keratinskih kapsul. Keratin je popolnoma neškodljiv polimer. Pramen je s kapsulo pritrjen na osnovni pramen naravnih las, z rahlo vdolbinico od korena. Prameni so stisnjeni z vročimi kleščami. Temperatura povzroči, da se kapsule topijo. Nadalje poveljnik tvori poenostavljeno obliko kapsule. Torej, pramen za pramenom se oblikuje celoten želeni volumen. Temperatura kleščev ne presega temperature curling likalnika (120 stopinj), zato postopek ne škoduje strukturi las.

Kapsule so okrogle in kvadratne. Najbolj priročni in praktični so okrogli. Lase, podaljšane po italijanski metodi, je mogoče zbrati v konjski rep, zaviti v pletenice - miniaturne kapsule ne bodo vidne.

Naravni prameni slovanskih, evropskih in južno ruskih las so primerni za italijanske podaljške. Prameni se lahko uporabljajo v različnih dolžinah, uteži in prostorninah. Standardna dolžina je od 35 do 70 centimetrov. Daljši prameni so narejeni po meri.

Italijanski postopek podaljšanja traja približno dve uri. Odvisno od zahtevane prostornine in števila kapsul. Običajno je za podaljške potrebno od 90 do 150 pramenov las.

Italijansko kopičenje traja od dva do štiri mesece. Ta metoda vročega podaljška velja za najbolj praktično in udobno za nošenje. Podaljševanje las, ki ga je naredil profesionalni obrtnik, izgleda estetsko in naravno. Kapsule se praktično ne čutijo na dotik in ne motijo ​​česanja, pomembna je le uporaba posebnega masažnega glavnika za podaljševanje las. Softgels ne ustvarjajo nelagodja med spanjem.

Primerjava italijanskih lasnih podaljškov z drugimi tehnologijami

Nedvomni plus italijanske tehnologije - podaljški las se ne bojijo izpostavljenosti visokim temperaturam. Lahko jih zvijamo in poravnamo.

Za razliko od podaljškov trakov je italijanska metoda kot nalašč za dekleta s kratkimi lasmi. Vizualno miniaturne kapsule ne bodo vidne. Na primer, s podaljšanjem traku bo popravek potreben v manj kot 2 mesecih, italijanski podaljšek pa traja do šest mesecev..

Fini, redki in poškodovani lasje se dobro prilegajo italijanskim podaljševanjem. Metoda je primerna za ravne in kodraste lase. Ultrazvočni podaljšek se uporablja tudi na oslabljenih laseh. Ampak, če italijanski podaljšek traja 2 uri, potem lahko ultrazvok traja do 4 ure.

Postopek vroče izdelave Belargo je podoben italijanski tehnologiji. Ima pa pomembno pomanjkljivost: pri pranju glave se obloge zmehčajo, kar vodi v izgubo pramenov. Tudi lastniki podaljškov, ki uporabljajo tehniko Belargo, se morajo odreči nekaj pričeskam in stylingu. Italijanska nadgradnja odlično prenaša vodne postopke, vključno s kopanjem v bazenu.

Metoda italijanskega podaljška je boljša pri izdelavi in ​​po japonski metodi, pri kateri se donatorski prameni držijo na kovinskih sponkah. Keratinske kapsule, uporabljene z italijansko tehnologijo, so veliko bolj praktične in udobne kot kroglice in sponke..

Zaradi očitne prednosti italijanskega podaljška je metoda vedno bolj priljubljena. Ta metoda bo pomagala ustvariti razkošen, privlačen videz brez škode za lase..

Čakamo vas v našem studiu za podaljševanje las "Ocean Volos" - kraj, kjer se uresničijo ene sanje!

Italijanski podaljški las

Italijansko podaljševanje las je vrsta storitve, ki uporablja že pripravljene pramene, na katerih se nahajajo keratinske kapsule. Sami prameni so pritrjeni s pomočjo pincete - aparata za vročo gradnjo. Italijanska metoda podaljševanja las velja za najbolj priljubljeno, saj je popolnoma varna za naravne lase, saj ne vodi v kršitev njene strukture.

Strokovnjaki za lase Hair 24 prodajajo lase lastne proizvodnje, za kakovost katerih lahko jamčijo, poleg tega pa nudijo tudi storitve za njihovo podaljševanje.

Italijanska tehnologija podaljševanja las

Vsak pripravljen pramen za podaljške se konča s keratinsko kapsulo, zahvaljujoč kateri je mogoče povezati svoje in raztegljive lase skupaj. Sami prameni so pritrjeni na lase, pri čemer se umaknejo določeni razdalji od korenin. Za mehčanje kapsule uporabite posebne klešče, predhodno segrete na želeno temperaturo. Keratinske kapsule, ki se uporabljajo za podaljške, so prozorne, zato so nevidne, lasni podaljški pa imajo najbolj naraven videz.

Postopek za italijansko podaljševanje las traja do 3-4 ure. Kot rezultat, lasje pridobijo dodatno prostornino in potrebno dolžino. Lase, pritrjene na ta način, lahko nosite 2-3 mesece, po tem pa bo potreben popravek.

Želite si podaljšati lase v našem salonu?

Takoj se posvetujte z mojstrom!

 • Dajemo garancijo za delo - 1 mesec, garancijo za kakovost las - 2-3 mesece
 • Potrjeni obrtniki. Delovne izkušnje več kot 15 let
 • Ponudili bomo kakovostne slovanske lase lastne izdelave, brez silikona in prestavljanja oblik
 • Ogromen izbor las na voljo od 40 do 85 cm, vse barve - 47 odtenkov

Želite kupiti lase?

Če želite kupiti lase na kapsulah, trakovih, traku, v rezu, na lasnicah, lahko:

 • Naročite po telefonu +7 (812) 612-37-36
 • Naročite lase prek naše spletne trgovine
 • Naročite na spletnem mestu prek spletnega svetovalca
 • Pridite v našo trgovino v Sankt Peterburg ali Moskvo
 • 30 dni garancije
 • Dostava znotraj RF
 • Lastna proizvodnja
 • Nizka cena pri proizvajalcu
 • Italijansko podaljševanje las vam omogoča, da dosežete povečanje volumna, kar vam omogoča, da lase pridobite čim dlje;
 • Fiksacija pramenov je precej močna, zaradi česar je izpadanje las izključeno;
 • Tehnologija vam omogoča, da pritrdite pramene po celotni glavi, razen parietalne cone;
 • Po italijanskem podaljševanju las se lahko varno kopate v morju, v bazenu, obiščete savno in kopel;
 • Ne da bi se zatekli k barvanju, s pomočjo podaljševanja las lahko dosežete učinek barvnih ali poudarjenih pramenov;
 • Naravne podaljške las lahko posušite s sušilcem za lase, zavijte s pomočjo toplotnega pinceta in celo potegnite z likalnikom;
 • Metoda pritrjevanja je neškodljiva za naravne lase.

Pravi primeri gradnje

Če želite bolje razumeti bistvo tega postopka, če želite videti rezultate italijanskih podaljševanj las s svojimi očmi, si morate ogledati fotografije in videoposnetke v posebnem razdelku.

Italijanski podaljški za lase: cene

Končno ceno sestavljanja vam bomo lahko povedali po pregledu vaših želja in izbiri primernih materialov. Tako vsaka stranka prejme individualne stroške storitve. V povprečju se lahko cena enega podaljšanega pramena začne od 50 do 100 rubljev. Prav tako lahko redni kupci računajo na popuste.

Italijanski podaljšek las: ocene

Samo resnične povratne informacije ljudi vas bodo posodobile na najboljši možni način in vam vlivale zaupanje v kakovost, udobje in varnost te storitve. Omogočili vam bodo izbiro najboljše tehnologije razširitve. Oddelek za preglede je vedno na voljo vsem. Torej, zdaj imate resnično priložnost, da se seznanite s prvim od pregledov:

Ker imam po naravi zelo tanke lase, sem vedno zavidala lastnikom debelih in dolgih las. In tako sem se odločil, da bom imel tudi takšne lase) Našel sem dobrega mojstra in šel uresničiti svoje sanje))) Postopek je trajal 2 uri in pol, in ko sem videl rezultat, sem bil ravno navdušen))) O čem sem sanjal, spremenila v resničnost. Prva dva dneva ni bilo prijetno, kot da je cela glava v lasnicah, potem pa sem se navadil in popolnoma prenehal čutiti te kapsule. Obstajata dve vrsti podaljškov po italijanski tehnologiji (kjer mojster topi keratinske kapsule s pomočjo ogrevanega orodja in jih pritrdi na pramene naravnih las) in angleško tehnologijo (ta tehnologija podaljševanja s posebno pištolo in smolo). Mimogrede, oboje sem sestavil, italijanščini so mi bili bolj všeč, saj so kapsule ravne, ko pa roko poženete skozi lase, se sploh ne počutijo. Edina pomanjkljivost je, da je treba popraviti vsake pol in dva meseca, odvisno od rasti vaših las, ko lasje zrastejo korenine in se začnejo zapletati. Skrb za podaljševanje las ni skoraj zapletena, glavna stvar je uporaba šampona brez sulfata, na konce pa nanesite balzam. In najti morate tudi zelo dobrega in kompetentnega mojstra.!!

Ocenil ineedyour. Rusija, Jekaterinburg

Dve leti podaljšujem lase in sem še vedno nori na to, potem ko so me strašno odrezali s kaskado iz dovolj dolgih ravnih las, so naredili popolno nočno moro v različnih smereh, tako da je bil podaljšek prisilni ukrep, da rešim glavo kapsule na moji videz je najvarnejši, najbolj udoben in neviden način gradnje dobrega mojstra, podaljšani lasje so nezahtevni, zanje sploh ni težko skrbeti, operejo se popolnoma enako kot za lase, izgledajo super, tudi sami lasje so po vrsti zelo različni: evropski, brazilski, Azijski - najcenejši lasje, za kratek čas nogavice nosijo do 3 mesece, daljše južno ruske, slovanske in luksuzne nogavice pa lahko s popravkom nosite od šestih mesecev, zato mislim, da podaljški las niso zelo dragi, veliko sem plačala - ampak trajalo je veliko časa, to je potrebno za kakšen dogodek ali na dopustu - ne bo drago, tako kot so podaljški las super za dekleta s tankimi lasmi, nikoli nisem mogla da se lahko pohvalim z debelimi voluminoznimi lasmi in potem, ko sem ga prvič zrasla, sem bila prijetno razveseljena s svojim debelim repom, mislim, da zdaj podaljševanja ne morem zavrniti, tudi če lasje spodobno zrastejo, vedno ga bom zbrala za volumen)

Ocenil Maryalice

Na podaljševanje las se lahko prijavite po telefonu +7 (499) 766-24-88 ali z izpolnjevanjem spletnega obrazca.

Lasje za podaljševanje lahko naročite v naši spletni trgovini, po telefonu +7 (499) 766-24-88 ali pa pridite k nam.

Italijanski podaljški las

Podaljški las po italijanski tehnologiji so običajna tehnika, ki omogoča
hitro preoblikujte dekliški videz. Prevalenca tehnologije je povezana z njeno absolutno
varnost glede na naravne lase in naravni rezultat.

Dlake, pritrjene na podlage, se praktično ne razlikujejo od lasnih podaljškov
vegetacijo.

Bistvo tehnike

Italijanski podaljški las so vroč način, kako jih popraviti, kot to pomeni
kozmetičarka med sejo uporablja posebne ogrevalne klešče. Topijo se
priloženo kapsulo, ki pomaga popraviti rez na podlagi naravnega
las.

Kapsula je sestavljena iz beljakovin-keratina. Dobro se topi in strdi, kar zagotavlja
dolgoročno ohranjanje rezultata manipulacij. Keratin se pogosto doda zdravilnim
kozmetika, saj poškoduje delce in lase naredi gladke.

Keratin je strukturno podoben naravnim beljakovinam, ki jih najdemo v pramenih, tako da
popolnoma varna zanje, kljub dejstvu, da je pritrjena na njih, zaradi
toplotna obdelava.

Za delo se lahko uporabljajo tri vrste vlaken:

1. slovanski. Visoka kakovost pramenov odraža popolno ohranjanje njihove naravne
strukturo in luskasto plast, ne podlegajo dodatni kemični obdelavi,
zato se popolnoma združijo z naravnimi lasmi. Med popravljanjem jih ne spreminjajte
potrebno, se lahko uporablja za 4-5 obiskov kozmetologije (približno eno leto).

2. evropski. Srednja možnost, ker je luskava plast delno odstranjena, in
poleg tega so vlakna obdelana s kemikalijami za spektakularen videz.
Po 1-2 popravkih jih morate spremeniti..

3. azijski. Poceni možnost, saj je smer tehtnice popolnoma odstranjena, in
dolžina je obdelana s silikonom in brušena. Lasje izgledajo nenaravno,
so za enkratno uporabo, zato spremenijo vsak popravek.

Za italijansko tehniko podaljševanja je primerna samo slovanska vrsta vegetacije, saj
le da ni poškodovan in izgleda naravno pod vplivom toplotne obdelave
tehnologija vroče kapsule.

Prednosti in slabosti

Če želite doseči pozitiven rezultat, najprej bodite pozorni na izbiro
kozmetologije, saj postopka ni mogoče izvesti doma. Z nepismenim pritrjevanjem kapsul
ali zaradi njihove slabe kakovosti lahko učinek prezgodaj izgine.

Italijanski način ima veliko pozitivnih vidikov:

 • Kapsule deklici ne povzročajo nelagodja, saj po taljenju postanejo
  majhen, neopazen;
 • Naravni rezultat. Sistemi in cone fiksacije na koreninskem sistemu absolutno niso
  opazno, tudi pri ustvarjanju pričesk, ko del dlačic odnesemo na krono, ki
  povezana z velikostjo kapsule - do enega centimetra;
 • Dolgoročno ohranjanje rezultata. Popravkov vam ni treba pogosto izvajati - vsaki dve sekundi
  pol ali tri mesece po glavni seji;
 • Kapsule so hipoalergenske, torej alergična reakcija in draženje na
  ne morejo;
 • Odprava učinka se izvede hitro, kodre pa je mogoče ponovno uporabiti;
 • Zaradi toplotne obdelave je dovoljeno obiskati kopalnico, savno, bazen,
  ki trdno pritrdi vegetacijo;

Italijanski način gradnje lahko uporabite celo za moške ali gradnjo
dlake na šiškah, saj je kljub kratki dolžini pritrditev nevidna. Vendar ne pozabite, da obstajajo priporočila za nego rezultata, ki jih je treba upoštevati, da preprečimo prezgodnji upad učinka manipulacij..

Obstaja nekaj pomanjkljivosti:

 • Za styling ni priporočljivo uporabljati grelnih naprav, saj lahko
  poškodujete celovitost pritrdilnega sistema;
 • Seja in popravki trajajo dovolj dolgo, saj kozmetolog dela ločeno
  vsak pramen;
 • Curls lahko spontano postopoma izpadajo, kar je povezano z ponovnim izraščanjem
  koreninski sistem.

Italijanska tehnika je eden najvarnejših in najučinkovitejših načinov sestavljanja, saj se ne
stranki prinaša nelagodje, neboleče pritrdi umetne pramene na dnu
las.

Usposabljanje

Najprej kozmetolog opravi razpravo o prihajajočem delu s stranko, med katero
poskrbi, da ni zdravstvenih razlogov, in preuči stanje
vegetacijo.

Vnaprej se prepričajte, da ni kontraindikacij za delo:

 • Nosečnost, dojenje;
 • Vegeto-vaskularna distonija;
 • Lezije občutljive površine glave;
 • Akutna oblika alergijske reakcije;
 • Povečana krhkost in finost naravnih kodrov.

Postopek sicer ne zahteva dodatne priprave na delo, če pa občasno
barvajte lase, morate ga barvati teden dni pred obiskom kozmetologije.
Kozmetičarka na seji začne delo s pripravo površine glave za
pritrjevanje. Če želite to narediti, ga dvakrat speremo s šamponom za globinsko čiščenje, da se spere
maščobna plast s površine kože.

Vendar balzamov in balzamov ni treba uporabljati. Nasprotno - kozmetičarka uporablja
antiseptik (lahko ga nadomestimo z odstranjevalcem lepila),
za zdravljenje koreninskega pasu, da bi trdno pritrdili kapsule na dnu las, pri čemer zagotavljamo
njihovo dolgoročno ohranjanje.

Tehnologija

Seja o italijanski metodi podaljševanja las običajno traja od tri do štiri
ure, ker mojster ločeno dela z majhnimi prameni, pritrdi na njihovo osnovo
kapsule.

Vendar je italijansko navodilo za podaljševanje pramenov preprosto:

 1. Prvič, glavnina las je ločena, ki ni vključena v delo, je pritrjena
  za udobje s sponkami.
 2. Izbran je majhen pramen naravnih las.
 3. Na dno vegetacije se postavi plastična zaščita, ki preprečuje
  agresiven učinek grelnih gumic na strukturo las.
 4. Nanese se umetni curl, ki je 2-3-krat večji v volumnu
  naravni.
 5. Klešče zapenjajo oba pramena 5-7 sekund, preden se keratin začne topiti.
 6. Keratin ovije naravni post za kodre, kar pomaga, da jih odpravite.

Zaključno gibanje - ponovno vpenjanje materiala s kleščami.
Prostornina in količina las, ki ju prevzame poveljnik, sta odvisna od velikosti originalnih kapsul
izbere ta dejavnik.

Po opravljenem delu kozmetolog predpiše priporočila za nego las, tako da
ohraniti stanje fiksnih pramenov in kakovost njihovega pritrjevanja v koreninskem sistemu.
Nasveti so sklenjeni v skrbnem odnosu s prameni. Ker so pritrjene vroče
takšnega ogrevanja na nek način ni mogoče izvesti, da ne bi pokvarili kakovosti njihovega pritrjevanja
na osnovi kodrov.

Za italijanski način gradnje so predpisana pravila:

 • Za styling, kodranje las ni priporočljivo uporabljati grelnih naprav
  (curling likalnik, likalnik za ravnanje, gaffer, sušilnik za lase). In ko jih uporabljate, jih ne prinašajte
  blizu mesta pritrditve, da ne bi pokvarili kakovosti pritrditve;
 • Uporabljajte pH nevtralen šampon;
 • Objemke in zaponke za lase ne priporočamo, da preprečimo nastanek
  kiči v dlakah;
 • Ponoči naredite rahlo pletenico, da preprečite, da bi se lasje drgnili drug proti drugemu in
  krhkost;
 • Pri barvanju (vredno ga je narediti dva tedna po zaključku
  Italijanski način gradnje) uporabite formulacije, ki vsebujejo malo
  koncentracija vodikovega peroksida.

Bodite pozorni na krtačenje vegetacije - to storite nežno iz nasvetov,
postopoma narašča do koreninskega sistema, vendar ne vpliva močno nanj, da ne
škodi kakovosti pritrditve kapsul.

sklepi

Izvajanje podaljškov po italijanski metodi učinkovito poveča dolžino in prostornino
naravni lasje dekleta, ne da bi agresivno vplivali na strukturo in zdravje
stari lasje.

Italijanski podaljšek las - opis, 29 fotografij, ocene in cene

Ksenia Emelyanova

Frizer-stilist z več kot 7-letnimi izkušnjami, učitelj-kolorist.
Ko so vaši lasje redki, ne glede na to, kako zelo se potrudite, ne boste mogli narediti spektakularnega stylinga. Glasnost se izgubi zelo hitro, kodri se odvijejo in tanke pramene začnejo teči ob najmanjši vlagi. Italijanski razvoj lahko reši položaj!

Sodobni prameni

Podaljški las po italijanski tehnologiji so narejeni z uporabo keratinskih kapsul. So edinstven polimer, ki je skoraj na pol organski. Ta modulirani keratin zagotavlja dolgotrajno močno pritrditev v najmanjši možni velikosti kapsule.

To lepilo je že na drobne snope povezalo donatorske kodre. Kapsule bodo popolnoma nevidne, saj sodobna tehnologija omogoča njihovo barvanje v kateri koli barvi. Danes se za izdelavo pramenov najpogosteje uporabljajo naravni evropski ali slovanski lasje vseh vrst odtenkov. Zato podaljšani kodri na italijanski način izgledajo povsem naravno..

Prednosti tehnike

Italijanska nadgradnja ima naslednje prednosti:

 • povečanje volumna in dolžine pramenov;
 • varnost postopka in udobje po njem;
 • kapsule so izbrane: glede na barvo, obliko, volumen;
 • pritrdilne točke so nevidne;
 • keratinske kapsule - hipoalergenske, trpežne, prožne;
 • lahko ustvarite pramene tudi na šiškah, templjih, v bližini ločitve;
 • dolgoročni učinek;
 • preprosto odstranjevanje pramenov;
 • uporaba istih kodrov za popravek;
 • možnost obiska savn, bazenov, morij in še več;
 • z uporabo barvnih pramenov lahko pri gradnji dosežete učinek barvanja las brez uporabe barve;
 • na voljo so vsi načini oblikovanja in barvanja.

Priprava na gradnjo

Takoj, ko želite imeti dolge, debele kodre, takoj ne tecite k frizerju za podaljške. Dekleta priporočamo, da najprej storite naslednje:

 • Lase vnaprej obdelajte, če niso v zelo dobrem stanju.
 • Izberite izkušenega mojstra, po možnosti glede na ocene.
 • Posvetujte se z njim o gradnji. Vsak frizer daje svoja priporočila.
 • Lase sperite neposredno pred postopkom. Kapsule se dobro držijo le na čistih pramenih.

Samo če upoštevate te preproste nasvete, italijanska tehnologija podaljševanja las ne bo povzročala težav. Ocene žensk to potrjujejo..

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako dolgo traja podaljšek in kako pogosto ga morate popraviti??

V večini primerov je treba popravek opraviti vsakih 2-3 mesece. Boljši kot so lasje, dlje lahko nosite podaljšane pramene. V povprečju se to obdobje giblje od 4 do 8 mesecev..

Ali je mogoče med nosečnostjo narediti postopek?

Hormonsko ozadje nosečnice je nestabilno, zato lahko vsaka obremenitev lasnega mešička privede do izgube las. V tem obdobju je kontraindicirano, da naredite vročo kopičenje..

Ali je mogoče odstraniti podaljške las?

Nadgradnjo lahko odstranite s posebnimi kleščami in odstranjevalcem. To lahko storite tako v salonu kot doma, pod pogojem, da imate vsa potrebna orodja.

Izbor pramenov

Za italijansko tehnologijo obstajajo nekatere omejitve dolžin. Najmanjša vrednost, ki jo lahko povečate, je 6 centimetrov, največja pa 70. Če želite dati dodatno glasnost, odvisno od gostote, bo v povprečju potrebnih 60 kodrov darovalcev. Če želite dobiti res bujne in dolge lase, potem boste potrebovali do 200 pramenov. Vse te nianse je treba razpravljati z izbranim mojstrom.

Ko je določeno optimalno število pramenov, bo frizer izbral kodre, ki najbolje ustrezajo vaši barvi. Če jih ni, ni pomembno. Lahko jih barvamo v katerem koli odtenku. Toda v arzenalu poklicnega mojstra je vedno približno 60 kodrov različnih tonov. Ko je italijanski podaljšek las končan, je mogoče narediti katero koli pričesko ali stajling.

Kontraindikacije

Za podaljševanje las na italijanski način obstajajo kontraindikacije:

 • bolezni lasišča;
 • vegetativna distonija;
 • preveč občutljivo lasišče;
 • intenzivno izpadanje las;
 • močno poškodovane pramene;
 • jemanje zdravil.

Tudi italijanskih podaljškov odsvetujemo do 16. leta, ker se struktura pramenov v tej starosti zlahka poškoduje, in to celo med tako nežnim postopkom.

Postopek podaljšanja

Najprej ločimo tanko pramen in nanjo nanesemo snop darovalca. To se naredi, običajno se umakne od korenin od 3 do 10 milimetrov. Nato je kapsula nekaj sekund tesno vpeta s posebnimi vročimi kleščami. Po tem postane ravna in nevidna. Temperatura ogrevanja je izbrana posamično, odvisno od stanja las. Vendar zagotovo ne bo več kot 90-180 stopinj. Pri tej temperaturi instrumenta se dekleta doma zravnajo in zavihajo svoje kodre. Tako italijanski podaljški ne bodo naredili veliko škode.

Tako korak za korakom od zadnjega dela glave do templjev poveljnik pritrdi kapsule na šopke strankinih kodrov. Počutijo se kot drobni tesnilo, prožnejši in mehkejši od drugih metod podaljševanja. Zato dekleta ne čutijo veliko nelagodja..

Postopek je precej dolg, traja več ur. Na koncu mojster poravna vse lase s posebnim curling likalnikom. In potem se s škarjami naredi drsni rez, da se skrije razlika med podaljšanimi in živimi prameni.

Prednosti in slabosti

Če želite doseči pozitiven rezultat gradnje, najprej bodite pozorni na izbiro kozmetologije, saj postopka ni mogoče izvesti doma. V primeru nepismenega pritrjevanja kapsul ali njihove slabe kakovosti se lahko učinek prezgodaj odpravi..

Italijanski način ima veliko pozitivnih vidikov:

 • Kapsule deklici ne povzročajo nelagodja, saj po taljenju postanejo majhne, ​​nevidne;
 • Naravni rezultat. Sistemi in cone fiksacije na koreninskem sistemu absolutno niso opazne, tudi pri ustvarjanju pričesk, ko se nekatere dlačice odpeljejo na krono, kar je povezano z velikostjo kapsule - do enega centimetra;
 • Dolgoročno ohranjanje rezultata. Popravkov ni treba izvajati pogosto - enkrat na dva ali pol ali tri mesece po glavni seji;
 • Kapsule so hipoalergenske, zato se alergijska reakcija in draženje ne moreta pojaviti;
 • Odprava učinka se izvede hitro, kodre pa je mogoče ponovno uporabiti;
 • Dovoljeno je obiskati kopalnico, savno, bazen zaradi izvajanja toplotne obdelave, ki močno pritrdi vegetacijo;

Lahko uporabite celo italijansko metodo podaljševanja za moške ali pa podaljšate dlake na šiškah, saj so kljub kratki dolžini pritrdi nevidni. Vendar ne pozabite, da obstajajo priporočila za nego rezultata, ki jih je treba upoštevati, da preprečimo prezgodnji upad učinka manipulacij..

Obstaja nekaj pomanjkljivosti:

 • Za styling ni priporočljivo uporabljati grelnih naprav, saj lahko poškodujejo celovitost pritrdilnega sistema;
 • Seja in popravki trajajo dovolj dolgo, saj kozmetičarka z vsakim pramenom deluje ločeno;
 • Curls lahko spontano postopoma izpadajo, kar je povezano s ponovnim razraščanjem koreninskega sistema.

Italijanska tehnika je eden najvarnejših in najučinkovitejših načinov oblikovanja, saj stranki ne povzroča nelagodja, neboleče pritrdi umetne pramene na dnu las.

Postopek popravljanja

Da bi vroči italijanski podaljški las vedno izgledali čudovito, jih morate pravočasno popraviti. Je popolnoma neškodljiv in ne uničuje naravnih pramenov. Zato lahko kapsule ponovno pritrdite takoj, ko jih odstranite..

Za odstranjevanje kristalov keratina frizer nanje nanese posebno topilo. Čez nekaj časa se bodo zmehčali in postali prožni. Kapsule so pretrgane s kleščami, ki spominjajo na klešče, darovalke pa se preprosto potegnejo navzdol. Po tem se lasje temeljito česajo in operejo s šamponom, da odstranite ostanke keratina. Prameni se po odstranitvi tudi ne poškodujejo, zato jih je mogoče ponovno uporabiti. Takšni prihranki ne morejo ugoditi dekletom..

Kakšna orodja se uporabljajo?

Vroča tehnologija povečevanja vključuje uporabo posebnih orodij in materialov:

 1. Kovinsko keramične klešče v obliki črke U z dvojnim ogrevanjem za italijansko tehniko. Opremljen s temperaturnim regulatorjem. Oblikujte kapsule in jih pritrdite na pramene.
 2. Lepilna pištola za angleško metodo. Služi za segrevanje smole.
 3. Keratin. Polimer, iz katerega so izdelane kapsule. Kakovostni keratin se ne sme raztezati.
 4. Smola. Naravne surovine, iz katerih so pridobljene kroglice za pritrditev pramenov.
 5. Kartica. Uporablja se za držanje las med postopkom in preprečuje, da bi se razpadli. Sestoji iz podlage in pokrova.
 6. Podaljški. Pomaga ločenim pramenom, da se vežejo z donatorjem.

V dragih salonih se vroče podaljške izvajajo z uporabo laserskih ali ultrazvočnih naprav. Uporaba inovativne tehnologije omogoča skrajšanje trajanja postopka in izboljšanje kakovosti izvedbe.

Funkcije nege

Po podaljšku se las sprva ne smete dotikati ali potegniti. Kapsule je treba pustiti, da se strdijo, ali bodo odpadle. Če se prizadene območje korenin, lahko uporabite likalnik za curling in vroč sušilnik za lase.

Lase si lahko umivate največ dvakrat na teden, nato pa z uporabo nežnih šamponov. Maske, balzami in drugi izdelki za nego ne smejo priti na korenine. Glavniki morajo biti posebni za podaljške las. Običajno imajo dvostopenjske zobe: mehke naravne in silikonske.

Če teh nasvetov ne zanemarite, bodo italijanske podaljški las popolna možnost. Zaupajte le usposobljenemu strokovnjaku z izkušnjami in on vas bo navdušil s pričesko, o kateri ste tako dolgo sanjali..

Kako to storiti doma?

Italijanska nadgradnja je ena najtežjih in dolgotrajnejših njenih posebnosti, zato je ne priporočamo, da je izvajate doma, še bolj pa to storite sami. Če pa se lahko sami obrnete na pomoč strokovnjaka ali ste frizerski mojster, vam bo ta vodnik za pomoč pomagal pri navigaciji..

Orodja in orodja

 • klešče s termostatom za pritrjevanje kapsul;
 • keratin;
 • podaljški las;
 • Ščitniki za kožo;
 • ogledala:
 • odstranjevalec.

Navodila so enaka kot za salonsko oblikovanje. Ker se verjetnost, da boste dobili opekline s samogradnjo, poveča - ne zanemarjajte uporabe varnostnih krogov.

Referenca! Za poenostavitev postopka samogradnje naredite zrcalni hodnik. Eno ogledalo postavite za seboj, drugo pa pred seboj. Tako lahko nadzirate postopek gradnje na zadnji strani glave.