ESTEL HAUTE COUTURE (Estelle haute couture)

Paleta ESTEL HAUTE COUTURE Paint Basic, Crystal Blond, Ultra Blond, Red Trend, High Flash, Estel Haute Couture Concellers.Barki Estel Haute Couture ni treba dodajati dodatnih negovalnih sestavin - že so vključene v formulo barvila. Več kot sto odtenkov! Zagotavlja nežno barvanje in intenzivno toniranje, učinkovito pokrivanje sive barve in dolgotrajne rezultate. Vse serije omogočajo vzdrževanje in izboljšanje kakovosti las med postopkom barvanja. Če si pri barvanju las prizadevate, da bi lasje povzročili minimalno škodo, potem bodite pozorni na barvo Estelle Couture. Ta barva je prva in edina na svetu, ki temelji na kationskih snoveh. Kationske snovi so vključene v maske in balzami za lase in obnavljajo poškodovana področja las na molekularni ravni. Skupaj s HAUTE COUTURE ESTEL delo mojstra postane umetniško delo in kreativne ideje zlahka oživijo!

Barva je bila ustvarjena samo za SALONS. Serija nege ESTEL HAUTE COUTURE je zasnovana samo za podporo in prodajo salonov. Izdelkov ni mogoče prodati v internetu ali drugih trgovinah. Cene in opis - za informacije, tako da lahko ob prihodu v salon kupite nego, ki vas zanima.

Barvilo HAUTE COUTURE ESTEL pomaga doseči odlično stanje las - veliko boljše kot pred barvanjem! Popolna globoka barva in sijajni sijaj nasičita lase po celotni dolžini. Hkrati lasje ne izgledajo samo zdravi - resnično se obnavljajo, postanejo popolni od zunaj in od znotraj! HAUTE COUTURE ESTEL barva vključuje 112 odtenkov glavne palete in nešteto številnih ekskluzivnih koktajlov s podpisom. HAUTE COUTURE ESTEL zagotavlja učinkovito sivo pokritost in fenomenalno zadrževanje barv.

Formula barvanja las zagotavlja edinstven izbor barvnih žarkov, ki hkrati definirajo harmonijo naravnosti in nasičenosti, naravnosti in sodobnih sodobnih odtenkov. Barv Haute Couture Estel ni mogoče najti na prodajnih policah! Ti izdelki so na voljo samo za kozmetične salone. ENAKOST ESTELNE VARNOSTI - HARMONIJA RIČNE BARVE IN POPOLNA NEGA. Haute Couture Estel ima vse lastnosti, ki jih ženska ceni pri barvanju las! Kombinacija popolnega barvanja las in popolnega izboljšanja zdravja. Intenzivnost barve, sijaj in polna siva pokritost! Po barvanju se lasje odlično česajo in stilirajo, postanejo gosti, svilnati in "živi", kot po spa terapiji! ESTEL HAUTE COUTURE zagotavlja nežno obarvanje in odlične dolgotrajne rezultate. Glavna paleta je 85 odtenkov, neomejeno število podpisnih koktajlov, obstojnost, individualni pristop k barvi in ​​kar je najpomembneje - regenerirajoč učinek zaradi edinstvene formule nege, ki temelji na kationskih snoveh. ESTEL HAUTE COUTURE barvilo vam omogoča bistveno drugačno, boljšo kot pred barvanjem kakovost las.

ESTEL HAUTE COUTURE Super svetleča serija ULTRA BLOND za lase Svetli odtenki plus odlična kakovost las po barvanju - ta kombinacija naredi ULTRA BLOND nenadomestljivo barvilo za pridobitev svetlih videzov. Osvetlitev 3-4 tone.

Serija niansiranja za blond lase CRYSTAL BLOND ESTEL HAUTE COUTURE Toniranje lahkih ali beljenih las z regeneracijskim učinkom zaradi kationskih sestavin v formuli za barvanje. CRYSTAL BLOND - ta kristalna čistost barve po celotni dolžini las vam omogoča ustvarjanje razkošnih odtenkov sijoče blondinke.

Intenzivna barva las HIGH FLASH ESTEL HAUTE COUTURE. Rumena, rdeča, bakrena, vijolična in vijolično-rdeča - za svetle poudarke. Omogoča vam ustvarjanje živih barv tudi na temnih laseh brez predhodnega posvetlitve. Idealno za tehnike barvnega poudarjanja.

Barva za sive lase VINTAGE ESTEL HAUTE COUTURE 100% barvanje sivih las. Obnova las neposredno med postopkom barvanja. Idealno deluje na lase s poljubnim odstotkom sive barve, enakomerno porazdeli pigment in dlje časa napolni lase z barvo. Lasje so aktivno nasičeni z barvnim pigmentom in hkrati obnovljeni. Raznolika paleta je predstavljena v 45 odtenkih. Zagotavlja globoko, dolgotrajno in enakomerno pokritost. Ima obnovitveni učinek. Lase napolni s sijajem.

Barva za lase BLOND BAR ESTEL HAUTE COUTURE (BBC) je revolucionarna super svetleča barva za ustvarjanje popolne blondinke. Omogoča vam delo od 4. stopnje globine tona in osvetlite lase do 5 tonov. Zagotavlja najvišjo možno varnost las in lasišča. Kolekcija super svetlečih odtenkov z inteligentnim sistemom barvnega upodabljanja. Paleta barv je predstavljena v 7 svetlečih odtenkih za številne različice barvanja v blond. Ima super svetlečo sposobnost. Zagotavlja dolgotrajne, čiste in ekskluzivne odtenke.

Barva za lase RED TREND ESTEL HAUTE COUTURE Kolekcija je prejela dolgo pričakovano nadaljevanje v barvi RED TREND. Njegov namen je nasičiti lase z najbolj strastnimi odtenki, ki obstajajo le v naravi. To je energija, drznost, strast. Za tiste, v katerih gori ogenj. Za tiste, ki se ne bojijo biti v središču pozornosti. Govorimo o rdečem. RDEČA TREND barva bo razširila obzorja umetnikove ustvarjalnosti in dala stranki nepozabna čustva. 5 modnih odtenkov palete RED TREND - za dolgotrajno, globoko in intenzivno barvanje. Rdeči in bakreni toni z neverjetnimi sijaji in bogatimi barvnimi pigmenti.

NEWTONE maska ​​za toniranje las Kombinacija toniranja in učinkovite nege las - NEWTONE. Globok regeneracijski učinek, uravnotežena hidracija las, daje sijaj. Barva "zatesni" notranjost, zaradi česar so lasje gostejši, mehkejši in svilnati. Izboljšana formulacija maske NEWTONE je dopolnjena s kompleksom s keratinom za uporabo v barvni storitvi THERMOKERATIN.

Korektor ESTEL HAUTE COUTURE Posebna serija korektorjev za ustvarjanje različnih barvnih različic ESTEL HAUTE COUTURE. Enostavna uporaba in garancija brezhibnih odtenkov. Nevtralni korektor. Za brezhibne prosojne odtenke koktajlov. Učinki na lase čim bolj nežno. Amonijski korektor. Za lase v zori do 4 tone.

EPLEX

WHITETOUCH

Podobni izdelki

Oksigenati in aktivatorji

Paleta in navodila za uporabo Estel Haute Couture. Barvni prostor.

Paleta in navodila za barvanje in toniranje naravnih, barvanih, beljenih in sivih las z barvo Estel Haute Couture - osnovna paleta, kristalno blond, ultra blond, rdeča trend, visoka bliskavica, korektorji Estel Haute Couture barve zagotavlja nežno barvanje in intenzivno toniranje, učinkovito barvanje sivih las in trajen rezultat. Vse serije omogočajo vzdrževanje in izboljšanje kakovosti las med postopkom barvanja. Estel Haute Couture barvi ni treba dodajati dodatnih negovalnih sestavin - te so že vključene v formulo barvila. Več kot sto odtenkov vam omogoča ustvarjanje razkošnih in naravnih, živahnih in posameznih slik.

Za barvanje las boste potrebovali:
* Barva
* Oksid (kisik, kisik, aktivator) želene prostornine in odstotka
* Peignoir za zaščito oblačil in kože pred naključnim brizganjem barve
* Ovratnice za zaščito vratu
* Čopič za barvanje las
* Mešanje posode za barvanje
* Objemke ločite lase v pramene
* Rokavice za enkratno uporabo
* Ura za nadzor časa zadrževanja barvila

Ugotovite, kakšne vrste so vaši lasje:
* Naravni - ne barvani ali posvetljeni, manj kot 10% sivih las
* Siva - več kot 10% sivih las
* Barvani - temnejšega ali svetlejšega tona kot njihovi naravni lasje, uporabljali predhodno običajno barvilo (ne svetleče)
* Osvetljena - poudarjena, razbarvana s svetlečo barvo, praškom, pasto

Za lažjo uporabo predlagamo, da se seznanite z dekodiranjem digitalne oznake barvil:
* X / xx - prva številka - ton
* h / Hx - druga številka - barvni odtenek
* x / xX - tretja številka - dodatni barvni odtenek

V barvi Estel Haute Couture Color Palette določite ton in odtenek svojih las:
* Oglejte si osnovne tone barvila (vsi X / 0s: 1/0, 2/0, 3/0 itd.) In jih primerjajte z barvo vaših korenin. Tako lahko čim bolj natančno določite svoj naravni ton.
* Glejte celotno paleto, da določite ton in odtenek prej obarvanih las

Odločite se, kakšen rezultat želite doseči:
* Trajno barvanje naravnih las pri koreninah ali vzdolž celotne dolžine
* Barvanje sivih las
* Osvetlitev
* Intenzivno toniranje * - korekcija odtenka naravnih, obarvanih, beljenih las
* Intenzivno toniranje naravnih ali prej obarvanih las omogoča pridobitev bogatega barvnega odtenka, lasu doda sijaj in svetlost. Zaradi uporabe aktivatorja z nizko vsebnostjo vodikovega peroksida barva "raste zelo mehko", meja ponovnega razraščanja ni jasno vidna.

Pred barvanjem las ne umivajte, pustite, da se posušijo. Izjema: intenziven postopek toniranja, barva se nanese na suhe ali vlažne lase.

BARVNA TEHNOLOGIJA

Korak 1. Izračunajte, koliko barve je potrebno za barvanje:
* Barvna korenina - manj kot 1 epruveta (približno 40 ml)
* Kratek las do dolžine ramen - 1 cevka za barvanje za tanke in 1,5 cevi za debele
* Povprečna dolžina do lopatic - 2 cevi barve
* Dolgi lasje do pasu - 3-4 cevi za tanke in 4-5 cevi za debele
* To je približen znesek. Priporočljivo je zapomniti, koliko barve je bilo porabljenega za obarvanje zadnjič ali preveriti količino, ki jo potrebujete od mojstra. Če prvič slikate, je bolje, da kupite 1 cevko več barve in ostanke ohranite do naslednje slike..
Korak 2. Oblecite rokavice. Zmešajte oksid in barvajte po spodnjih navodilih, dokler ne postane gladka in kremasta.
Korak 3. Oblecite si neglige in ovratnico. Priporočamo, da zaščitnik kože nanesete med postopkom barvanja vzdolž linije las vzdolž čela, templjev, ušes.
Korak 4. Začnite barvati.
Barvilo se nanese na suhe ali vlažne lase, odvisno od vrste barvanja. Za dolgotrajno barvanje se vedno nanaša na suhe lase, medtem ko toniranje - na suhe ali vlažne.
Zaradi vaše udobnosti je priporočljivo, da lase razdelite na cone v skladu s tehniko barvanja.
Korak 5. Po času zadrževanja (prikazano spodaj) barvo temeljito sperite s toplo vodo.
Korak 6. Umijte lase z Estel Haute Couture šamponom stabilne barve. Nanesite Estel Haute Couture Color Stable Balm, sperite z vodo.

RATIO MEŠANJA BARVE IN ČAS SPROSTITVE

TRAJNO OBLIKOVANJE NARAVNEGA (NEKOLORIRANEGA) DLAKA

Primerna je barva iz palete Estel Haute Couture Basic. Priporočamo uporabo Estel Haute Couture Oxygenates

Mešalno razmerje vedno:
1 delna barva (60 g) + 1 del oksigenata (60 g)
3% (10 Vol) oksigenant: ton na ton, 1 ton lažji, 1 ton temnejši
6% (20 Vol) oksigenant: 2 tone lažji
9% (30 Vol) oksigenant: 3 tone lažji

Pustite 35 minut brez toplote ali 20 minut s toplo (samo po potrebi).

Priporočila:

Kozmetični studio Tatjane Elkine Vsi izdelki so certificirani! Popusti za redne stranke! Ugled deluje zame! Vse skrivnost postane jasna. Vem, da imate izbiro. Hvala, ker ste me izbrali.

St. Petersburg

ESTEL HAUTE COUTURE barva za salonske mojstre

COLOR-CURL-OXIDES za lase, trepalnice, obrvi.

ESTEL po nizkih cenah - zagotavljanje kakovosti!

INTERNET TRGOVINA

domov

Novo na spletnem mestu

Spletno mesto v trenutku

Socialna omrežja

Ali vam je všeč naša spletna stran?

ESTEL HAUTE COUTURE barva za salonske mojstre

Salonska kozmetika za lase - Premium razred. To ni navaden estel, nivo je resnično drugačen. Barve so goste, enotne, čiste. Če se odločite za delo na tej barvi, ne boste šli narobe, olajšalo bo delo..

Patentirana hibridna formula HAUTE COUTURE ESTEL s kationskimi sestavinami, ki je bila predstavljena leta 2013, je še danes brez primere inovacija..

ESTEL HAUTE COUTURE je bil ustvarjen za podporo in prodajo salonov samo v njih. Izdelkov ni mogoče prodati v internetu ali drugih trgovinah. Cene in opis so napisani v vednost, tako da lahko ob prihodu v salon kupite nego, ki vas zanima. Barvilo HAUTE COUTURE ESTEL pomaga doseči odlično stanje las - veliko boljše kot pred barvanjem! Popolna globoka barva in sijajni sijaj nasičita lase po celotni dolžini. Obenem pa lasje niso samo zdravi - resnično se obnavljajo, postanejo popolni od zunaj in od znotraj.!

HAUTE COUTURE ESTEL barva vključuje 112 odtenkov glavne palete in nešteto številnih ekskluzivnih koktajlov s podpisom. HAUTE COUTURE ESTEL zagotavlja učinkovito sivo pokritost in fenomenalno zadrževanje barv. In kar je najpomembneje: ta barva je prva in edina na svetu, ki temelji na kationskih snoveh. Kationske snovi so vključene v maske in balzami za lase ter na molekularni ravni obnavljajo poškodovana območja las.

HAUTE COUTURE ESTEL: NOVA RAVNA APSOLUTNE HAIRY BEAUTY INOVATIVNI RAZVOJ ESTEL LABORATORIJSKIH MASTEROV so v svetu barv za lase povzročila izjemno navdušenje. ŠE VEDNO! TAKO ŠTEVILO POZITIVNIH ZNAČIL, KI JE ESTEL ZA VZHODNO VARSTVO BILO NADOMESTNO V ENEM IZDELKU. DELO NA PERFEKTNI OBLIKI Z OBLIKOVANJEM VEČ KOT TRI LETE. TITANSKE UČINKOVITOSTI, NAMEN IN USTVARJALNOST SPECIJALISTOV LABORATORIJA, KONČNO VODILI ŽELJEN REZULTAT!

Prva in nespremenljiva želja vsake ženske ob obisku kozmetičnega salona je bila in ostaja varno barvanje las. Z novim Haute Couture Estel je to več kot mogoče - po barvanju so lasje videti veliko bolj zdravi in ​​bolj sijoči kot pred postopkom! Osnova barve so kationski sestavni deli. Prav iste se uporabljajo v večini wellness in negovalnih mask za lase. To zagotavlja intenzivno obnovo in nežno nego las med postopkom, obnovo pramenov od znotraj. Formula barvanja las zagotavlja edinstven izbor barvnih žarkov, ki hkrati definirajo harmonijo naravnosti in nasičenosti, naravnosti in sodobnih sodobnih odtenkov. Barv Haute Couture Estel ni mogoče najti na prodajnih policah! Ti izdelki so na voljo samo za kozmetične in frizerske salone.

ENAKOST ESTELNE VARNOSTI - HARMONIJA RIČNE BARVE IN POPOLNA NEGA. Haute Couture Estel ima vse lastnosti, ki jih ženska ceni pri barvanju las.!

 • Kombinacija popolnega barvanja las in popolnega izboljšanja zdravja.
 • Intenzivnost barve, sijaj in polna siva pokritost!
 • Bogata paleta žlahtnih odtenkov zagotavlja vrhunsko potopitev barvnega prostora! Osnovna paleta je sestavljena iz 101 trendovskih odtenkov, ki uspešno odlepijo kožo, mehko in enakomerno padejo na lase. Poleg tega lahko naši strokovnjaki ustvarijo tudi svoje edinstvene barvne koktajle - za vašo edinstveno osebnost!
 • Osnova kationske barve deluje kot življenjska maska. Hkrati pa prameni doda barvo, obnavlja in obnavlja lase!
 • Po barvanju se lasje odlično česajo in stilirajo, postanejo gosti, svilnati in "živi", kot po spa terapiji!

Glavna paleta in navodila za obarvanje z barvili ESTEL HAUTE COUTURE


Cena: ESTEL HAUTE COUTURE 112 odtenkov glavne palete '; >>); return false; "> Dodaj v košarico

Paleta in navodila za barvanje in toniranje naravnih, barvanih, beljenih in sivih las z barvo Estel Haute Couture - osnovna paleta, kristalno blond, ultra blond, rdeča trend, visoka bliskavica, korektorji Estel Haute Couture barve zagotavlja nežno barvanje in intenzivno toniranje, učinkovito barvanje sivih las in trajen rezultat. Vse serije omogočajo vzdrževanje in izboljšanje kakovosti las med postopkom barvanja. Estel Haute Couture barvi ni treba dodajati dodatnih negovalnih sestavin - te so že vključene v formulo barvila. Več kot sto odtenkov vam omogoča ustvarjanje razkošnih in naravnih, živahnih in posameznih slik.

Za barvanje las boste potrebovali:
* Barva
* Oksid (kisik, kisik, aktivator) želene prostornine in odstotka
* Peignoir za zaščito oblačil in kože pred naključnim brizganjem barve
* Ovratnice za zaščito vratu
* Čopič za barvanje las
* Mešanje posode za barvanje
* Objemke ločite lase v pramene
* Rokavice za enkratno uporabo
* Ura za nadzor časa zadrževanja barvila

Ugotovite, kakšne vrste so vaši lasje:
* Naravni - ne barvani ali posvetljeni, manj kot 10% sivih las
* Siva - več kot 10% sivih las
* Barvani - temnejšega ali svetlejšega tona kot njihovi naravni lasje, uporabljali predhodno običajno barvilo (ne svetleče)
* Osvetljena - poudarjena, razbarvana s svetlečo barvo, praškom, pasto

Za lažjo uporabo predlagamo, da se seznanite z dekodiranjem digitalne oznake barvil:
* X / xx - prva številka - ton
* h / Hx - druga številka - barvni odtenek
* x / xX - tretja številka - dodatni barvni odtenek

V barvi Estel Haute Couture Color Palette določite ton in odtenek svojih las:
* Oglejte si osnovne tone barvila (vsi X / 0s: 1/0, 2/0, 3/0 itd.) In jih primerjajte z barvo vaših korenin. Tako lahko čim bolj natančno določite svoj naravni ton.
* Glejte celotno paleto, da določite ton in odtenek prej obarvanih las

Odločite se, kakšen rezultat želite doseči:
* Trajno barvanje naravnih las pri koreninah ali vzdolž celotne dolžine
* Barvanje sivih las
* Osvetlitev
* Intenzivno toniranje * - korekcija odtenka naravnih, obarvanih, beljenih las
* Intenzivno toniranje naravnih ali prej obarvanih las omogoča pridobitev bogatega barvnega odtenka, lasu doda sijaj in svetlost. Zaradi uporabe aktivatorja z nizko vsebnostjo vodikovega peroksida barva "raste zelo mehko", meja ponovnega razraščanja ni jasno vidna.

Pred barvanjem las ne umivajte, pustite, da se posušijo. Izjema: intenziven postopek toniranja, barva se nanese na suhe ali vlažne lase.

BARVNA TEHNOLOGIJA

Korak 1. Izračunajte, koliko barve je potrebno za barvanje:
* Barvna korenina - manj kot 1 epruveta (približno 40 ml)
* Kratek las do dolžine ramen - 1 cevka za barvanje za tanke in 1,5 cevi za debele
* Povprečna dolžina do lopatic - 2 cevi barve
* Dolgi lasje do pasu - 3-4 cevi za tanke in 4-5 cevi za debele
* To je približen znesek. Priporočljivo je zapomniti, koliko barve je bilo porabljenega za obarvanje zadnjič ali preveriti količino, ki jo potrebujete od mojstra. Če prvič slikate, je bolje, da kupite 1 cevko več barve in ostanke ohranite do naslednje slike..
Korak 2. Oblecite rokavice. Zmešajte oksid in barvajte po spodnjih navodilih, dokler ne postane gladka in kremasta.
Korak 3. Oblecite si neglige in ovratnico. Priporočamo, da zaščitnik kože nanesete med postopkom barvanja vzdolž linije las vzdolž čela, templjev, ušes.
Korak 4. Začnite barvati.
Barvilo se nanese na suhe ali vlažne lase, odvisno od vrste barvanja. Za dolgotrajno barvanje se vedno nanaša na suhe lase, medtem ko toniranje - na suhe ali vlažne.
Zaradi vaše udobnosti je priporočljivo, da lase razdelite na cone v skladu s tehniko barvanja.
Korak 5. Po času zadrževanja (prikazano spodaj) barvo temeljito sperite s toplo vodo.
Korak 6. Umijte lase z Estel Haute Couture šamponom stabilne barve. Nanesite Estel Haute Couture Color Stable Balm, sperite z vodo.

RATIO MEŠANJA BARVE IN ČAS SPROSTITVE

TRAJNO OBLIKOVANJE NARAVNEGA (NEKOLORIRANEGA) DLAKA

Primerna je barva iz palete Estel Haute Couture Basic. Priporočamo uporabo Estel Haute Couture Oxygenates

Mešalno razmerje vedno:
1 delna barva (60 g) + 1 del oksigenata (60 g)
3% (10 Vol) oksigenant: ton na ton, 1 ton lažji, 1 ton temnejši
6% (20 Vol) oksigenant: 2 tone lažji
9% (30 Vol) oksigenant: 3 tone lažji

Pustite 35 minut brez toplote ali 20 minut s toplo (samo po potrebi).

Priporočila:

Haute couture

Status in položaj v družbi zavezuje marsikoga, da izgleda najbolje. To se kaže v vsem - oblačilih, slogu, zdravju in lepoti las. In če je bilo prej treba vzdrževati razkošno pričesko, si danes s pomočjo luksuznih izdelkov ne morete skrbeti za lepoto las v katerem koli letnem času in kadar koli v dnevu. Samo natančneje si morate ogledati in izbrati komplet Estelle iz izdelkov za nego las Couture - in vaša pričeska bo v redu, zdravje vaših las pa nikoli ne bo dvomljivo..

Elegantno barvanje

Držite se svoje naravne sence ali se odločite za nekaj revolucionarnega - odvisno je od vas. Estel Haute Couture vas bo podprla pri vsaki odločitvi. Poleg tega so cene izdelkov Estelle Couture na voljo tudi za luksuzne izdelke..

Poskusite najprej kupiti tonsko masko Estel Haute Couture Newtone iz kategorije COLOR. To ni samo pridobivanje določenega odtenka po postopku nege, temveč tudi globoko prodiranje barvnih pigmentov v lase, pa tudi dolgotrajna popolnost senčila zaradi tesnilnega učinka nege.

Paleta Estelle Couture bo navdušila podpornike klasike in modernosti v slogu lastne podobe, pa tudi šokantne slike niso problem, če izberete izdelke Estel.

Popoln stajling

Če je popolnost vaše pričeske ena izmed sestavin uspeha za vas, vam bodo izdelki iz serije stylingov "Perfect Style" zagotovo ustrezali. Najbolj izpopolnjeni izdelki, ponujeni v tej kategoriji, so preizkušeni in še naprej priljubljeni pri mojstrih kozmetičnih salonov..

Vaš styling bo pridobil volumen s praškom Estelle Couture, odpornost na neugodne vremenske razmere pa bodo zagotovili gel, mousse, temeljni premaz ali lak za lase iz iste serije. Ti styling izdelki omogočajo, da se najbolj drzne ideje stilista uresničijo. Če imate nekaj nenavadnega, je enostavno, da se s svojim slogom držite Estel Haute Couture..

Kraljična nega

Ne glede na to, kako "užaljeni" so vaši lasje s svetom okoli vas, je njihov videz in zdravje zelo pomemben, da bi vaši podobi dali samozavest, slog, občutek nepremagljive izvirnosti in edinstvenosti. Šamponi in balzami Estelle Couture ter maske iz serije Luxurious Care ne bodo pustili niti najmanjše sledi učinkov atmosferskih dejavnikov, stresa in kemikalij. Tudi oseba kraljeve krvi ne zaničuje takšnega rezultata..

Brez odlašanja za jutri kupite sredstva iz kategorije Estel Haute Couture po ugodni ceni, z dostavo v glavno mesto in v katero koli regijo Rusije. Zagotovite brezhibnost las, zahvaljujoč uporabi učinkovitih kombinacij naravnih sestavin, katerih učinkovitost je bila dokazana ne le v laboratorijskih pogojih, temveč ima tudi praktične izkušnje pri uporabi.

Estelle barve. Barvna paleta, fotografija las: številke, imena odtenkov vseh serij: Deluxe, Blond, Essex, Princeske, Couture, Newton

Vse pogosteje lahko na fotografiji modelov v sijajnih revijah in na laseh navadnih žensk opazimo eno od barv zdaj priljubljene palete barv Estel. Ni skrivnost, da je barva blagovne znamke Estel priljubljena med profesionalnimi frizerji, stilisti in kozmetologi..

Glede na kakovost in preprostost postopka obarvanja ga številne ženske uporabljajo doma same..

Lastnosti in prednosti barve Estel

Prednosti barv vključujejo razpoložljivost izdelka in nizke stroške 150 rubljev. za en paket. Hkrati po mnenju frizerjev kakovost ni slabša od dragih ameriških in evropskih kolegov tujih blagovnih znamk. Barvna paleta je raznolika. Glede na vse serije proizvajalec ponuja izbiro približno 350 odtenkov..

Ljubitelji te blagovne znamke so lahko prepričani, da:

 • barva vsebuje skrbno izbrane elemente, ki las ne morejo škodovati, temveč le okrepijo in zdravijo. Olje Ylang-ylang in breskovo olje, ki sta tu vključeni, ščitita pred agresivnimi kemičnimi napadi;
 • keratinski kompleks, vitamin PP, semena guarane, ekstrakt zelenega čaja se spopadajo z obnovo, prehrano in hidracijo;
 • svetleč pigment spodbuja enostavno in enakomerno nanašanje barve na kodre.

Podjetje z lastnimi raziskovalnimi in proizvodnimi zmogljivostmi redno izdeluje nove barvne novosti.

Da bi olajšali pravilno izbiro, sta glede na način uporabe na voljo dve vrsti:

 • za profesionalca - Estel Professional;
 • za neprofesionalno uporabo - Estel ST-Petersburg.

Za profesionalne obrtnike so na voljo naslednje serije:

 • Deluxe;
 • Deluxe Silver;
 • Sens Deluxe;
 • Princesa Essex;
 • Koutura;
 • Anti-Elou učinek;
 • Newton.

Za barvanje doma so na voljo naslednje serije barv:

 • Izberem barvo;
 • Love Nuance;
 • Ljubezenska intenzivnost;
 • Celebrity;
 • Samo barva;
 • Samo barvne narave;
 • Barva Estelle.;
 • Solo Barva;
 • Solo Tone;
 • Solo kontrast.

Zaradi praktičnosti ima embalaža vsakega izdelka številke, ločene s piko. Označujejo:

 • do točke - do globine tona;
 • po točki - po odtenku obarvanja.

Globina tona se prepozna po naslednjih kazalcih:

 • modrikasto-črna - 1;
 • črna - 2;
 • temno rjav moški - 3;
 • rjavolasi moški - 4;
 • svetlo rjavolaska - 5;
 • temno blond - 6;
 • srednje blond - 7;
 • svetlo blond - 8;
 • blond - 9;
 • svetlo blond - 10.

Barvni odtenek je naveden v naslednjem vrstnem redu:

 • pepel -1;
 • zelena - 2;
 • zlata - 3;
 • baker - 4;
 • rdeča - 5;
 • vijolična - 6;
 • rjava - 7;
 • biser - 8;
 • nevtralno - 0.

Na primer, če je na embalaži izbranega izdelka označeno 6,5, bodo lasje zaradi barvanja postali temno blond z rdečim odtenkom. Ko se je izbira ustalila na 8.0, bo rezultat svetlo blond barve. S fotografije je mogoče razbrati, da barve katere koli Estelle palete na laseh izgledajo bogato. Barva je odporna in traja dolgo obdobje.

To ni odvisno od tega, kakšen postopek izvaja ženska:

 • korenito spremeni barvo las - od svetlobe do temne ali obratno;
 • barve preko sivih las.

Profesionalna barva Estelle Deluxe

Estelle Deluxe je priljubljena v strokovnih krogih, še posebej, če so lasje šibki ali problematični.

Učinek ustvarijo naslednje sestavljene barve:

 • kitozan;
 • avokadovo olje;
 • vitaminski kompleks;
 • izvleček kostanja.

Prav te snovi dajejo izdelkom zdravilne lastnosti, ki pozitivno vplivajo tako na lasišče, kot tudi na koreninski sistem..

Barva Estelle Deluxe je zasnovana bolj kot profesionalna, vendar ne zapletena aplikacija omogoča uporabo doma. Je ekonomičen - le 60 gramov je dovolj za povprečno dolžino in gostoto. Konzistenca barvanja je elastična in se brez težav enakomerno nanaša na lase.

Če upoštevate priporočila in pravilno manipulirate z obarvanjem, dobite trojni učinek:

 • nasičena barva;
 • obstojno obarvanje;
 • sijoči lasje.

Ta rezultat je posledica tankega zaščitnega filma, ki nastane takoj po nanosu barve na linijo las. Prav ona ščiti pred negativnimi vplivi kemičnih elementov. Iz fotografije na laseh barvne palete Estelle Deluxe predstavljajo 140 tonov.

Med njimi:

 • 109 se nanašajo na osnovne tone;
 • 10 - do posvetlitve:
 • 10 - lektorjem;
 • 5 se uporabljajo za barvno poudarjanje;
 • 6 sestavljajo posebno paleto rdečih tonov.

Razen naravne palete ugaja odtenek:

Poleg glavne palete ima barva Estelle Deluxe še dve dodatni liniji:

Prva linija je posebej zasnovana za sive lase. Paleta vključuje približno 50 barv.

Če uporabljate Silver Deluxe doma, potem prvo obarvanje opravi strokovnjak. Ker je v postopku več pomembnih odtenkov, vam bo le on povedal, kaj storiti, da dosežete želeni rezultat.

Paleta druge vrstice je sestavljena iz 57 tonov, ki so razdeljeni v 4 vrstice:

 1. naravni odtenek pepela;
 2. baker, rdeč, zlat;
 3. rjava, vijolična;
 4. ekstra rdeča.

Poleg njih so v paleti Sens Deluxe na voljo tudi korektorji, tukaj številke na embalaži ustrezajo odtenkom:

 • nevtralno - 0,00;
 • modra - 0,11;
 • zelena - 0,22;
 • rumena - 0,33;
 • oranžna - 0,44;
 • rdeča - 0,55;
 • vijolična - 0,66.

Te barve ne vsebujejo amoniaka.

Negativne učinke na lase in naravni pigment obravnava:

Zaradi barvanja lasje pridobijo naravni odtenek z mehkim sijajem. Ta serija barv je zasnovana za varno uporabo nosečnic in doječih žensk..

Če se uporabljajo neodvisno, morajo lastniki temnih las ali večkrat barvani s svetlimi barvami upoštevati, da se bo izbrani odtenek iz palete te vrstice nekoliko razlikoval od tistega, ki je naveden na pakiranju.

Profesionalna barva Estelle Essex

Estelle ponuja precej raznoliko paleto barv za fotografije na svojih laseh iz profesionalne serije Essex. Ponuja 114 odtenkov, od bisernih do črnih.

Razdeljeni so bili v 4 vrstice:

 1. osnovni toni. Vključuje 79 odtenkov, ki trajno obarvajo lase in intenzivno barvajo;
 2. Ekstra rdeča. Sem spadajo bolj nasičene barve;
 3. Lumen. Ponujamo svetle, intenzivne odtenke, ki jih dobimo brez posvetlitve pred barvanjem linije las. Najpogosteje se uporabljajo za poudarjanje;
 4. Princese Esseks. To vključuje 10 originalnih tonov. Linijo odlikuje obstojnost barve.

Fotografija na paleti las Estelle Essex

Barvna paleta Estelle Essex vsebuje tudi glamurozne tone:

 • vijolična;
 • Vijolična;
 • roza;
 • vijolična.

Ponujena barvila iz serije Essex so namenjena zaščiti obarvanih las. Snovi, vključene v sestavo, zagotavljajo tako nego in preprečujejo uničenje strukture las.

Serije profesionalnih barv Estelle - Couture, Anti-Elo Effect in Newton

Profesionalna barvna paleta barv Estelle Couture ni nič manj raznolika.

Priloženi odtenki s fotografijo na laseh so:

 • 85 - osnovni toni;
 • 11 - svetleče blond;
 • 7 - hladni blond toni;
 • 45 - za barvanje sivih las;
 • 5 - originalni odtenki za poudarjanje;
 • 10 - barvni pigmenti.

Po postopku barvanja se stanje lasne linije izboljša.

Značilnosti barve so:

 • čvrstost;
 • različne izvirne tone;
 • blond barve ne dajejo rumenosti.

Če se po barvanju v blond odtenku pojavi rumenost, jo mojster odstrani s pomočjo kremne barve Anti-Elou Effect. Kot rezultat, so lasje napolnjeni z zaščitnimi elementi in prevzamejo odtenek pepelasto blond z bisernim sijajem.

Pri izbiri profesionalne barve za domačo uporabo je treba upoštevati, da ima isti digitalni indikator na različnih serijah nekoliko drugačen odtenek. Od najnovejše nove serije Estelle so mojstri cenili Newtona. Izdelek je zasnovan ne le kot barva, ampak tudi kot zdravstvena maska.

Njegove prednosti:

 • pri nanašanju vam ni treba uporabljati dodatnih sredstev (balzam, balzam);
 • uporaba doma je dovoljena;
 • zdravilne sestavine negujejo, vlažijo in krepijo lase;
 • barva vsebuje snovi, ki po nanosu na linijo las tvorijo film, ki ščiti pred zunanjimi poškodbami;
 • Čeprav paleta ni tako velika, je tu zagotovljeno mešanje barv, da bi dobili originalni odtenek.

V seriji Estelle Newton je bil razvit odtenek z digitalnimi kazalci 0,00. Namenjen je poudarjanju globine barve.

Neprofesionalna serija blagovne znamke Estelle

Neprofesionalne barve znamke Estelle so namenjene samostojni uporabi doma.

Zaradi takega obarvanja ženska prejme:

 • trajnost sence za dolgo obdobje;
 • enakomeren ton;
 • poškodovana področja lasne obnove se obnovijo;
 • koristne sestavine negujejo, vlažijo in lasem dodajo lesk.

Izberem barvo

Paleta "Izberem barvo" ima 23 barv.

Čeprav vsebuje amoniak, barva povzroči:

 • obstojna senca;
 • izboljšanje zdravja zaradi nežnih elementov;
 • v prisotnosti sivih las - popolno obarvanje;
 • pri posvetlitvi - možnost osvetlitve do štirih tonov.

Ljubezenski odtenek

Paleta Love Nuance vključuje 17 barv. Med njimi je pet odtenkov namenjenih le lahkim lasem in trije za barvanje sivih las. Uporaba tega izdelka je neškodljiva.

Barva iz te serije je namenjena preizkusnemu obarvanju, ko želi ženska sama spremeniti barvo. Izpere se hitro, vendar tudi v kratkem obdobju pozitivno vpliva na lase.

Ljubezenska intenzivnost

Paleta Love Intensity s 27 odtenki ne vsebuje amonijaka. Enostaven in enakomeren nanos. Dobro se spopada z obarvanjem sivih las. Vitamini in minerali naredijo vaše lase svilnat in zdrav videz.

Slavnost

Paleta Celebrity vključuje 20 tonov. Barvanje s tem barvilom pozitivno vpliva na poškodovane lase..

To omogočajo komponente, kot so:

 • avokadovo olje;
 • olivno olje;
 • pantenol;
 • keratin.

Barva Estelle

Barva paleta Estelle vključuje 25 barv. Njegova značilnost je sestava, ki vključuje nabor mineralov in vitaminov, ki spodbujajo rast las. Doslednost gela je enostavna za uporabo. Za izboljšanje učinka barva prihaja z balzamom z naravnimi sestavinami blažilnega učinka.

Barvanje daje lase globoko bogato barvo. Izdelek se dobro spopada s sivimi lasmi.

Samo barva

Paleta Only Color ima 32 tonov. Njegova značilnost je naravna barva. Tako barvilo kot balzam, ki dopolnjuje komplet za barvanje, pozitivno vplivata na lase.

V paleti Only Color Naturals je 20 odtenkov. Bogata barva prodre globoko v strukturo las, kar zagotavlja trajnost. Skupaj z barvo je tukaj vključen balzam na naravnih podlagah, med katerimi je tudi kakavovo maslo. Prav balzam pomaga, da so lasje svilnati in sijoči..

Delci pantenola v sestavi barve dajejo lase elastičnost in dobro negujejo lasišče.

Solo Barva

Paleta Solo Color je sestavljena iz 25 tonov, od rdeče do rdeče-rjave barve z različnimi odtenki. Uporabni elementi, ki sestavljajo barvo, obnavljajo in negujejo linijo las. Zlasti koncentrat čajevca z breskovim oljem naredi lase las svilnatimi in mehkimi.

Strokovnjaki te serije ne priporočajo za pogosto uporabo, saj lahko negativno vpliva na lase in lasišče. Najbolje je počakati malo, dokler korenine ne zrastejo.

Posebnost barve so ultravijolični delci, ki so v sestavi. To vam omogoča, da barvate v toplem obdobju in se ne bojite, da se bo intenzivnost barve zmanjšala pod vplivom sončne svetlobe.

Solo kontrast

Paleta Solo Contrast vključuje skupno 6 barv. Ta skupina je namenjena posvetlitvi ali toniranju las v senci, ki vam je všeč. Rezultat te obarvanosti je bogastvo in trajnost tona. Ta učinek je posledica nove formule, katere namen je ne le izboljšati linijo las, temveč tudi pridobiti globoko in trajno barvo..

Barvilo je primerno za vse starostne kategorije in vrste las.

Barvne palete blagovnih znamk Estelle so usmerjene v prikaz končnega rezultata barvanja, saj fotografije na laseh iz embalaže ne ustrezajo vedno prenosu dejanskega odtenka barvila po barvanju.

Estelle barve video

Vse o barvi za lase Estelle:

Osvetlitev las z barvo Estelle:

Estelle couture paleta

Estelle couture paleta

Danes smo se udeležili seminarja s študenti priprave tečaja na temo: "Barva iz couture" - osnovni tečaj.

Te informacije bodo navdušile salonske mojstre, ki delajo na izdelkih Estelle, in razočarali svoje ljubljene stranke..

Proizvajalci Estelle so razvili linijo izdelkov "Lux" in ne omogočajo dostopa do njene proste prodaje.

Prijetno je to dejstvo opaziti, saj za vsako osebo katero koli barvilo v hoji. In vsak kupec lahko doma uporablja profesionalne izdelke. Tudi brez poznavanja barv, vendar z osnovno mešalno formulo, ki jo je pridobil od mojstra, dobijo svobodo izbire.

Strinjam se, da gre v nekaterih primerih za pozitivne rezultate. V drugih primerih lahko, opirajoč se na svoje izkušnje, dam nasvete: ne da bi se o barvanju las niti pojmali, vam svetujem, da se obrnete na mojstre. V moji praksi je bilo več strank, ki menda tudi zelo ljubijo barvo, a so se zaradi domačih poskusov vendarle obrnili na naslov.

In od las srednje dolžine sem moral zapustiti nekaj centimetrov, iz preprostega razloga, da takšna struktura las (če bi se lahko tako imenovala) ne bo ničesar vzela. Se pravi, da so bile razmere tako zoprne, da so v resnici naše stranke, ko so eksperimentirale, se prebarvale v temne ali svetle tone, obenem pa dobile rožnate ali zelene odtenke, ki so prišli po domačih poskusih, sedele in jokale v naslanjaču.

Zdaj je tu izdelek, ki se uporablja v kompleksu in se uporablja samo v salonih! Čestitam mojstrom, ki imajo takšno priložnost. Barvilo je edinstveno. Z njegovo pomočjo se pridobijo izjemni odtenki..

Glavna paleta barvila se uporablja kot nega, temelji pa na balzmu, ki izravnava strukturo las. Barve tone v tonu in daje las umirjene odtenke.

Za tone do 7 UGT in po 7 UGT se uporablja različno oksidacijsko sredstvo. To barvilo se lahko uporablja:

 • Za toniranje
 • Za osvežitev barve;
 • Za barvanje kozmetične podlage.

T serija - niansiranje.

V primerjavi z ljubljeno paleto Sense ta serija deluje drugače. Pomembno je upoštevati čas zadrževanja, razmerje mešanja in izbiro oksidirajoče komponente..

Barvila Egoisti so za nas postala zanimivo dejstvo. To deluje neodvisno.

Pri barvanju sivih las ima tudi svoje lastnosti, ki se razlikujejo od dela glavne palete barvila De Luxe.

V barvah Haute Couture se odlično uporablja tudi amonijski korektor! Pri delu z njim ima tudi svoje lastnosti, kar daje odlične rezultate..

Barvanje je bilo izvedeno na treh modelih hkrati.

Vsi so bili zadovoljni z rezultatom. Nič bliskovitega, celotno platno je istega tona z barvo.

Postopek se je mojim "kadetom" zdel zapleten, toda za tiste, ki resno študirajo barvo, je na začetku težko. In potem, kot je rekel eden izmed mojih diplomantov: "Ne morem živeti brez poudarjanja, barvanja.... Roke vedno prosijo za delo.".

Hvala Marini Purtovi, ki kot vedno kaže mojstrski razred z ljubeznijo do svojega dela in na visoki strokovni ravni ter s svojim delom pomaga obremeniti moje učence pri premagovanju težav..

Če ste delali za blagovno znamko Estelle "Haute Couture", delite svoje vtise v komentarjih, pomembno je, da vemo vaše mnenje, ali se strinjate s proizvajalci, ki imajo to linijo izdelkov prepovedano v prosti prodaji?

Če vam je bil članek všeč: Estelle couture paleta, ga delite na družbenih omrežjih.