Lepe grške pričeske - kako narediti grško pričesko

V zadnjem času so pričeske v grškem slogu postale zelo priljubljene. Gospe dajejo ženstven in nežen videz. Ta stajling je dovolj preprost, vendar izgleda preprosto odlično in je lahko primeren za vsako priložnost. Tudi slika je lahko primerna tako za dekleta kot za odrasle ženske, kdorkoli lahko najde primerno grško pričesko.

Kako narediti grško pričesko - nasveti

1) Da bi pričeske v grškem slogu izgledale lepo in pravilno, morate uporabiti raven del.


2) Prameni naj bi nekoliko odpadali od templjev.


3) Če je v pričeski pletenica, potem ne sme biti tesna, bolje je, da je malo razbarvana.

Odlična možnost bi bil openwork pigtail ali iz kodrov.

Pletenica lahko deluje kot imitacija zavoja ali obroča, v tem primeru se bo tkanje izvajalo okoli glave.

4) Začasne in čelne dele je treba odpreti, glasnost pa naj bo prisotna na okcipitalu - to je glavno načelo tega oblikovanja.

5) Spodbuja se uporaba obročkov, trakov za glavo in trakov.

Pričeska v grškem slogu za dolge in srednje lase korak za korakom

Grška pričeska je vsestranska, saj pomaga organizirati lase katere koli dolžine v lepi podobi.

Obstaja velika raznolikost teh stilov. Še en plus je, da je to povsem enostavno storiti sam, ne da bi prosil za pomoč mojstra.

Grška pričeska za dolge lase

Srednje do dolge valovite lase so najbolj primerne za grško pričesko, saj je pri njih slika videti popolnoma popolna.


Če so kodri naravnost, potem je bolje, da jih malo navijete z curling likalnikom ali curlers, predhodno jih obdelajte s toplotno zaščitnim sredstvom. Ker si morate nenehno navijati lase, se s takšno pričesko ne bi smeli prijeti, da ne bi pokvarili strukture in videza pramenov.


Nato se na kroni vzame majhen pramen las, ki ga je treba malo česati in obdelati s sredstvom za fiksiranje.

Potem se ta pramen zgladi in pritrdi na glavo, to je mogoče storiti s pomočjo nevidnih.

Potem se celoten del las odstrani na eno stran in pritrdi. To je to, grška pričeska je pripravljena na to, lahko jo popestrite z nekaterimi okrasnimi elementi, na primer za kakšno praznovanje.

Kako narediti podobno pričesko z obodom, si oglejte v naslednjem video materialu.

Grški styling za srednje lase

Grške pričeske za srednje lase se naredijo na enak način kot za dolge kodre. Najprej je treba lase narediti valovito. Nato se s krošnje poberejo lasje in se priveže majhen konjski rep. Zdaj morate iz tega repa narediti majhno in lepo bunko, ki jo je treba pritrditi.

Nato se ustvari frizura iz grške pletenice. Pletenice so namreč tkane iz pramenov, ki so ostali na templjih in na zadnji strani glave, na vsaki strani. Tkanje je lahko drugačno, na primer francoska pletenica. Potem so pritrjeni v bližini žarka.


To je vse, slika je popolnoma pripravljena, za več romantike lahko na obrazu spustite majhno ključavnico.

Kako narediti grško pletenico za srednje lase, glejte naslednji video.

Grški slog v kratkih pričeskah

Za kratke lase lahko izvedete tudi grški styling in videti ne bo nič slabše. Ta videz je kot nalašč za dolžino ramen.
Najprej morate lase malo zasukati z curling likalnikom ali curlers. Nato morate lase razdeliti z vsemi lasmi. To je treba storiti tako, da je na desni strani več pramenov kot na levi. Na levi strani je treba postaviti nekaj časovnih ključavnic. Popravi vse.

Grško pričesko lahko naredite za kratke lase in z elastičnim trakom. Izvaja se na naslednji način: lasje so zviti in pritrjeni z lakom. Nadalje je celotna masa las pritrjena na zadnji strani glave. Styling izgleda odlično s šiška. In da se slika dolgo ohranja natančno, jo je treba pritrditi z obodom z elastičnim trakom, poleg tega pa je videti zelo lepa.

Grška pričeska s povojem

Pričeske s trakom za glavo v grškem slogu lahko ustvarite za kodre različnih dolžin, sam dodatek pa lahko uporabite na različne načine.

Hkrati je pomembno, da izberete sam povoj pravilne barve, lahko je glede na barvo las ali se ujema z obleko ali drugimi oblačili. Lahko se izvede tudi s trakom namesto s povojem.

Najlažji način za izdelavo podobnega stajlinga je naslednji - ta povoj se od zgoraj postavi na kodre. Nato so vsi lasje zaviti v povoj vzdolž ključavnice. Ko končate, jih lahko nekoliko raztegnete, da dobite več volumna..


Pričeske za grški slog bodo videti bolj občutljivo, če na primer dodate nekaj cvetov.

Pričeska grškega repa

Preproste večerne pričeske je mogoče doseči z grškim repom.


Lasje je treba razdeliti na dva dela navpično in pletenico pletati na vsaki strani, približno na zadnji del glave. Rep je česan in nastane prostornina. Če želite skriti elastiko, jo lahko vežete s pramenom las.


Tako izgleda klasični stajling, za pomemben dogodek ga je mogoče spremeniti na različne načine. Na primer, v obliki poroke lahko stajlingi izgledajo takole.

Poročne pričeske v grškem slogu

Grške pričeske ustrezajo mnogim situacijam, za poroko pa lahko izberete dobro možnost stylinga, ki bo nevesto spremenila v lepo princeso.

Z veliko željo lahko naredite sliko zase.

Neveste pogosto izberejo te sloge zaradi nežnega ženskega videza..


Razmislite o primeru čudovitega poročnega videza z uporabo grške pričeske.
Takšen styling ne bo zahteval posebnih stroškov, potrebovali boste žebljičke za lase (zaponke za lase, nevidne), sredstva za pritrditev, glavnike in sredstva za navijanje pramenov.
Vsi lasje morajo biti razdeljeni na štiri dele: okcipitalno, templje, šiška in parietalno. Parietalne in okcipitalne cone še niso potrebne, zato jih je mogoče pritrditi, da ne bi motili.

Šiška in časovna območja so navita, da ustvarijo čudovite kodre.


Nato so lasje na hrbtni strani glave razdeljeni na več nivojev in vsaka je navita ločeno. Curls lahko nekoliko česamo, da postanejo bolj puhasti, ali pa jih tečemo po njih s prsti.


Zdaj na okcipitalnem območju morate ustvariti velik kup. Če želite to narediti, morate najprej vzeti majhen pramen na eni strani, ga dvigniti in pritrditi z nevidnim. Nadalje se spodnji kodri dvignejo tudi v skupni sveženj. No, in potem isto stvar z nasprotno stranjo hrbta.

Nato morate s pomočjo nevidnosti pritrditi časovne pramene na sveženj.

Z lasmi parietalne regije se plete francoska pletenica, ki se postopoma obrača in sčasoma pritrdi v šop. Ob obrazu lahko sprostite nekaj pramenov, da bo videti lepše. To je vse, kar je odličen styling pripravljen. Dekleta lahko oblečejo tudi na maturantski ples..

Grški styling je mogoče narediti z elastičnimi trakovi.

Najbolje je, da si pričesko poskušate narediti večkrat vnaprej, da se bo neposredno na sam slovesni dogodek vse izkazalo kot nalašč in brez težav..

Pričeska v grškem slogu

Grške frizure iz leta v leto pridobivajo na priljubljenosti. Obstaja kar nekaj sort in tehnik izvedbe, na prvi pogled so popolnoma drugačne, vendar vse te pričeske odlikujejo ženskost, naravno malomarnost in izjemno preprostost. Poglejmo, kako narediti grško pričesko v različnih različicah na dolgih, srednjih in kratkih laseh.

Osnove grške pričeske

Tukaj je nekaj praktičnih nasvetov, kako lase oblikovati v grškem slogu in videti super:

- ločnica mora biti ravna;
- kodri naj padejo iz templjev;
- pletenice iz pletenic bi morale izgledati odprto in malo razbarvane;
- templji in čelo naj bodo vedno odprti, zadnji del glave je volumen.

Pričeska v grškem slogu za dolge lase

Če imate naravno dolge in kodraste lase, je to popolna možnost za videz grške boginje..

Postopna izvedba grške frizure za dolge lase

1. Če so lasje ravne, jih je potrebno zviti na kodralnike volumetričnega premera ali curling likalnik.

2. Izberite dokaj širok pramen na kroni, dobro glavnik in pritrdite z lakom.

3. Vzemite česan pramen las, rahlo dvignite in pritrdite z več nevidnimi.

4. Odstranite vse dlake na strani, pritrdite z lakom. Grška pričeska pripravljena.

To pričesko lahko razvijete tako, da lase pritrdite z elastičnim trakom, tako da ne razpadajo..

1. Če želite to narediti, morate na vsaki strani vzeti majhne zaponke las, jih vrniti nazaj in pritrditi z elastičnim trakom v repu, uporabiti elastični trak, ki ustreza barvi las.

2. Zavijte rep, nato pa sprostite pramene in tako naredite dodatno glasnost. Ponovite dejanja korak za korakom, pritrdite naslednje pramene.

3. Preostali lasje so naviti na eno stran, pritrjeni so v konjski rep vzdolž preostale dolžine las. Če želite ustvariti bolj romantičen videz, lahko majhne ključavnice las pustite na obeh straneh templja, poudarile bodo obliko obraza.

Ko je pričeska v grškem slogu pripravljena, jo je treba posuti z močnim fiksacijskim lakom, razpršilec lahko hranimo 100-150 cm od glave. Ta pričeska za dolge lase bo videti tako.

Druga možnost za grško pričesko za dolge lase s fotografijo po korakih:

Pričeska v grškem slogu v nekaj minutah

Lepotni strokovnjaki izdelujejo zapletena tkanja in kodre z dodatkom umetnih las in pramenov. Doma lahko izvedete enostavno različico grške frizure..

Da bi pričeska v grškem slogu naredila sama, bo treba:

- elastični trakovi za barvo las
- curling likalnik velikega premera
- nevidne lasnice
- močan lak za lase.

Prvi korak je pletenje pletenice, ki se začne od vrha glave, konča pa se na začetku vratu. Vsak pramen zavežite posebej z elastičnim trakom. Pramene rahlo potegnite iz pletenice, dodajte glasnost in pritrdite z lakom. Preostale lase zavijte s curling likalnikom, da naredite openwork kodre, jih razdelite na več pramenov in pritrdite z lakom. Nadalje bo treba vsak pramen položiti v krog, z uporabo nevidnosti in lasnih sponk. Ko je pričeska pripravljena, jo ponovno pritrdite z lakom, vendar ne priporočamo, da se konzerva z lakom drži preveč blizu, da se izognete pretirani fiksaciji, saj grški slog pomeni lahkotnost in zračnost pričeske.

Grška pričeska za srednje lase

1. Lase zavijte z likalnikom za curling.

2. Vezajte konjski rep z elastičnim trakom, pri čemer pustite lase ob straneh.

3. Naredite kič z nevidnim repom.

4. Z leve lase zavežite pletenice z različnih strani, jih pritrdite z nevidnimi dlačicami čez bob.

5. Potegnite majhne pramene vzdolž pletenic, da bi dali zračnost, pritrdite z lakom. Pričeska je pripravljena, njen lastnik pa ima sproščeno in romantično podobo.

Še ena grška pričeska za srednje lase:

Grška pričeska za kratke lase

Leteči kodri in naravnost, to je eden od pokazateljev grškega sloga, če lasje niso dovolj dolgi, se ne bi smeli razburiti, na kratkih laseh lahko dobite odlično grško pričesko z lastnimi rokami.

Za lase do dolžine ramen morate:

1. Lase zavijte z likalnikom za curling, ustvarite lahkotne kodre.

2. Naredite vrzel na levi strani, tako da večina las pade na desno stran.

3. Na levi strani položite nekaj pramenov iz templja, jih nevidno pritrdite.

4. Rahlo pritrdite z lakom.

Za lastnike kratkih las, da ustvarite romantičen videz, lahko naredite grško pričesko v različnih variacijah. Ena od možnosti je grška pričeska z obodom ali trakom in grška pričeska s obročem.

Tehnika izvajanja na kratkih lasih je naslednja: lase rahlo zavijte na majhnih kodrih, jih pritrdite z lakom, nato pa jih zložite nazaj in pritrdite z nevidnimi lasnimi ščetkami ali lasnicami na zadnji strani glave. Da kratki lasje ne bodo izpadli in pričeska dobro držala, morate vzeti trojni trak za glavo ali trak. Trak za glavo se bo bolje oprijel las kot trak, če pa uporabite trak, je bolje, da ga pritrdite na več mestih z nevidnostjo. Lahko uporabite cvetje, naravno in umetno, to bo dalo podobo nežnosti in romantike.

Korak za korakom navodila za drugo možnost:

Grška pričeska s šiška

Če imate kratke lase in šiška, lahko ustvarite pričesko:

- Lase zavijte z curling likalnikom velikega premera za naravne kodre.

- Zavijte konce šiška za zračen videz.

- Za pritrditev uporabite peno za lase, nanesite jo na konce.

Šiška mora biti položena na eni strani, zadnji del glave pa mora biti česan, s čimer ustvarite pričesko v grškem slogu s šiška, da bi dobili sproščen naraven videz, je vredno narediti lahka ličila, ki poudarjajo naravno lepoto. Grška pričeska za kratke lase bo imela enak neverjeten videz kot na dolgih in srednjih laseh. Kot lahko vidite, kratka frizura ne ovira ustvarjanja grškega videza..

Pričeska v grškem slogu s povojem

Grško pričesko s povojem lahko naredite na laseh različnih dolžin.

Pričeska v grškem slogu s povojem za kratke in srednje lase (navodila po korakih)

- Potrebujemo elastični povoj. Ta povoj se mora ujemati z barvo vaših oblačil ali las..

- Potem ravne lase zavijte z curlers ali kleščami..

- Položite si povoj, tako da je na vrhu čela in prehaja vzdolž hrbtne strani glave.

- Lase zavijte pod trak za glavo, pritrdite jih z lasnicami. Lase lahko nekoliko raztegnete, da ustvarite volumen.

- Nastalo pričesko rahlo pritrdite z lakom za lase.

- Če želite dobiti romantično podobo, morate s pomočjo nevidnega ali sponke za lase pritrditi cvet na povoj, lahko uporabite tako umetno kot naravno cvetje. Grška pričeska doma je pripravljena.

Cvetovi bele, rdeče, roza in nasičene barve so kombinirani z blond lasmi. Za temne lase so idealni odtenki bež, mlečne, mehko roza in rdeče. Bolj voluminozna je pričeska, večje cvetove je mogoče uporabiti v njej..

Grška pričeska s povojem in šiška se naredi skoraj na enak način, styling šiška bo odvisen od njegove dolžine in oblike. Če so šiške dolge, potem bo dovolj, da ga zavijte s pomočjo klešč in ga malo popravite z lakom.

Grška pričeska s šiška bo videti čudovito, če po izdelavi glavne pričeske poravnajte šiška z železom s pomočjo pene za lase.

Grška pričeska z dolgim ​​povojom las korak za korakom

Na enak način lahko dobite frizuro v grškem slogu za dolge lase z zavojem, prednost dolgih las je, da lahko uporabljate različne tehnike in uporabljate različne dekorje.

1. Zavežite konjski rep, pri čemer puščice ostanejo ohlapne.

2. Zavijte konce las v konjski rep s curling likalnikom in pustite lase.

3.Korite z lasnicami in zatiči, zavarujte lase na hrbtni strani glave pred repom in šiška.

4. Frizuro pritrdite z lakom.

5. Vzemite zavoj ali trak in ga dvakrat ovijete okoli glave, proste konce pritrdite na zadnji strani glave z nevidnim.

Grška pričeska za dolge lase je pripravljena.

Druge postopne možnosti:

Pričeska v grškem slogu z obodom

Grška pričeska z obodom je zelo enostavna, najprej naredite katero koli možnost pričeske, nato pa na vrh postavite platišče.

Grški rep

Grški rep izgleda odlično na dolgih laseh. Če želite dobiti klasično različico takšne frizure, lase razdelite na dve polovici, pletenice 2 pletenice na različnih straneh začnite od templjev, jih povežite v konjski rep na zadnji strani glave z elastičnim trakom, glavnik za rep in sprostite nekaj pramenov v pletenice, izberite majhen zaklep iz repa in zavijte z njim elastični trak, konico skrite pod repom in jo pritrdite z nevidnostjo.

V grškem repu lahko uporabite trakove in čipke, lase vlečete po celotni dolžini, pa tudi sveže cvetove, ki bodo dodali ženskost in nežnost.

Grška pričeska: fotografija

Ponujamo vam že pripravljene fotografije pričesk in odbitkov v grščini:

Grška pričeska: naredite hitro, poglejte modno!

Grški slog ostaja aktualni trend v tej sezoni. Ustreza popolnoma vsem ženskam in podarja podobo z romantiko, milino in prefinjenostjo. Grško pričesko lahko naredite ne samo na dolgih laseh, temveč tudi na kratkih laseh. Kot "pomočnik" lahko uporabite poseben povoj, imenovan "hairatnik". Dodatna oprema je lahko izdelana iz kroglic, rhinestones, čipke, kovinskih elementov.

Grške pričeske imajo veliko različic, vendar so vse prepoznavne. To so lahko preproste pričeske v grškem slogu ali zapleteni modeli z elementi tkanja. Vse zvezde šovbiznisa, ki imajo raje to neverjetno pričesko, vedno izgledajo čudovito, izmučene ob rdeči preprogi..

Vsebina:

Grška pričeska za srednje lase

Grška pričeska je zelo primerna za srednje dolge lase. Najlažja možnost je, ko glavni del las ostane ohlapen, preostali del pa se nabere na zadnji strani glave in ga pripne z nevidnimi lasnicami. Prosti del las je lahko kodran.

Če želite ustvariti romantični slog, potrebujete "hiratnik". Elastika ne sme močno pritiskati na glavo in povzročati nelagodje. Na vrhu glave morate narediti flis Zberite vse lase v tesen konjski rep. Nataknite povoj. Curls lahko pustite ohlapne ali jih poberete z lasnicami. Zadnja možnost bo videti še posebej lepo na lastnikih visokih ličnic..

Grška pričeska za srednje lase z hiratnikom ali grškim meandrom, fotografija

Šopek v slogu grške boginje Artemis je videti razkošno in hkrati elegantno. Osnova frizure je volumetrična šopka. Na straneh lahko zavijte več tankih pletenic, ki bodo služile kot dekor.

Možnost za vsakodnevne pričeske v grškem stilu so lahki in zračni kodri, okrašeni s cvetjem. Curls je mogoče zbrati s strani in zabiti z lasnicami. S podobno pričesko za srednje lase boste dobili nežno podobo, ki jo je poosebljala boginja ljubezni Afrodita.

Grška pričeska z ohlapnimi lasmi srednje dolžine, fotografija

Grška pričeska za srednje lase, fotografija

Grška pričeska za dolge lase

Dolgi lasje so odličen material za pripravo odličnih pričesk. Izbira grškega sloga, lepoti z dolgimi lasmi lahko poskusite narediti romantično pričesko s tekočimi kodri in elementi tkanja. Ta stajling je zelo udoben in neverjetno lep. Če izvedete to možnost, boste morali narediti vodoravni razrez. Tako boste lase razdelili na dva enaka dela. Prve pramene so razdeljene na dva dela. Pramen, ki je bližje obrazu, pritrdi nevidnost. Ohlapni pramen je potreben za tkanje francoske pletenice. Ko je pletenica pletena vse do vratu, je treba vse lase kombinirati in zaviti pletenico. Nastali pigtail je treba zviti v bunkico in zabiti z lasnicami. Sprednje pramene (pritrjene z nevidnostjo) na obeh straneh so razdeljene na več delov, od katerih je vsak po vrsti nameščen na nastali sveženj in pritrjen. To je vse, lepa grška pričeska je pripravljena v 5 minutah!

Grška pričeska s pletenico za dolge lase, fotografija

Grška pričeska za puhaste dolge lase, fotografija

Pričeska "grškega vozla" izgleda očarljivo. Sploh ga ni težko dokončati. Ta pričeska je bila zelo priljubljena med ženskim prebivalstvom antične Grčije. Drugo ime za to pričesko je "Korimbos". Pričeska se izvaja na predhodno kodranih dolgih laseh z ravnim ločevanjem. Dlake lahko dvignete in privežete na zadnji strani glave v zajčku, vozel pa lahko pritrdite s satenastim trakom ali lasnicami.

Grška pričeska Korimbos, fotografija

Vadbeni video: Kako narediti grško pričesko s pletenico okoli glave za dolge lase

Grška pričeska za kratke lase

Nekateri lastniki kratkih las verjamejo, da jim grška pričeska ni na voljo. To je velika napačna predstava. Antična lepota je univerzalna in dostopna vsem. Seveda kratki lasje omejujejo izbiro, a kljub temu je nekaj zanimivih rešitev enostavno uporabiti. Če so vaši lasje dolgi več kot 10 cm, boste lahko okoli glave pletali "spikelet". Kratke lase lahko zavijte in zložite nazaj, zavarujte jih s ščipcem ali sponko.

Grška pričeska s podvezico za kratke lase, fotografija

Grška pričeska s podvezico za kratke lase, fotografija

Grška pričeska s pletenico ali podvezico za kratke lase, fotografija

Grška pričeska s čudovitimi dodatki za kratke lase, fotografija

Če lastniki kratkih las sanjajo o pričeski, kot je Afrodita, potem v tej situaciji ni nič nemogoče. V tem primeru lahko uporabite nadzemne pramene ali frizuro. To pričesko lahko okrasite s trakovi, trakovi za glavo in obročki..

Grška pričeska s podvezico

Ni veliko ljudi, kako narediti grško pričesko z podvezico. Pravzaprav v tej zadevi ni nič težkega..

 • Lase morate česati in enakomerno sestaviti.
 • Nataknite povoj.
 • Zdaj morate vzeti majhen pramen in ga zaviti pod povoj in tako naprej. Lase morate tesno zaviti, da se pričeska ne razpade.
 • Preostali lasje morajo biti zviti okoli zavoja, konci pa morajo biti pritrjeni z nevidnostjo.

Možnosti za grško pričesko s podvezico, fotografija

Možnosti za grško pričesko s podvezico, fotografija

Vadbeni video: Kako narediti grško pričesko s podvezico?

Grška pričeska brez podvezice

Za ustvarjanje videza v grškem slogu vam ni treba uporabljati podvezice. Tkanje, ki se izvaja v obliki platišča, lahko deluje kot dekor. Zanimivo je tudi, ko so lasje kodrani in položeni navpično, začenši na vrhu lasne črte in konča na zadnji strani glave..

Možnosti za grško pričesko brez podvezice s tankimi pletenicami, fotografija

Grške pričeske so odlična možnost za vsakdanje življenje in za posebne priložnosti

Grške pričeske, katerih fotografije smo zbrali na našem spletnem mestu, ustrezajo skoraj vsem. Poosebljajo žensko krhkost, milost in lepoto. Ne bojte se eksperimentirati! Ko končate lase, jo okrasite z dodatki. Dali bodo podobi slovesni videz in ustvarili praznično razpoloženje..

Fotografija grške pričeske z dodatki

Fotografija grške pričeske

Namesto podvezice za ustvarjanje grške pričeske lahko uporabite pletenice ali kroglice.

Lepe večerne grške pričeske, fotografija

Hitre pričeske v grškem slogu, fotografija

Grške pričeske z različnimi okraski, fotografija

Grške pričeske z različnimi okraski, fotografija

Grška pričeska s tehniko in fotografije po korakih

Vsaka ženska upravičeno meni, da je boginja, toda v napornem vsakdanjem življenju imetnica ognjišča pogosto nima časa za kompleksno ličenje in dolge stajlinge. Tudi sodobni stilisti niso našli hitrega izhoda iz situacije, ne, pričeska, ki takoj pomaga ustvariti čudovito in žensko podobo, je bila priljubljena v starodavnem svetu.

In od takrat so ženske boginje uporabljale trakove za glavo in posebno vrsto frizure, ki je kasneje postala znana kot grška pričeska..

Kaj potrebuješ za grško pričesko

Takšen stajling se je zaljubil v ženske ravno zato, ker je precej vsestranski, enostaven za izvedbo in primeren za lase katere koli strukture in dolžine. In z najmanj dodatki lahko ustvarite edinstveno podobo, ki se dotika in podreja ali dominira in ponosna. Visoko dvignjeni lasje dajejo dekletom in ženskam posebno milost.

Morda je prav zaradi tega ena najbolj priljubljenih in iskanih pričesk za neveste in pogosto videna postava zvezd na rdeči preprogi..

Grške ženske že od nekdaj slovijo po razkošnih, gostih in kodrastih laseh. Ne glede na vrsto grške frizure morajo biti lasje sijoči, brez razcepljenih koncev ali barvanih korenin. Curls so nujna osnova za ustvarjanje te frizure, in če jih po naravi niste obdarjeni, potem boste zagotovo potrebovali:

 • sušilec za lase z difuzorjem, likalniki in curling likalniki za ustvarjanje kodrov, pa tudi curlers vseh premerov in trakov;
 • lahki sušilniki za lase s toplotno zaščito in pritrdilnim lakom;
 • zaponke za lase, nevidnost in tanki silikonski gumijasti trakovi;
 • trak za glavo ali trak za glavo je glavni in nepogrešljiv dodatek za ustvarjanje elegantne in prepoznavne slike.

Tudi trak za glavo je treba izbrati previdno, pri čemer ne izhajate samo s slovesnosti ob priložnosti, temveč tudi v skladu z vrsto obraza in dolžino las. Torej, za visoko grško pričesko je primeren trak za glavo z elastičnim trakom. Elastika se bo zanesljivo skrila pod šopkom las in dala moč stylingu. Pazite, da elastika ne pokriva glave preveč tesno in ne moti krvnega obtoka..

Dekleta z visokim in popolnoma gladkim čelom lahko izberejo najširše možne povoje, toda tista z nizko črto las se bodo prisiljena odločiti za tanek in graciozen trak. Za grško pričesko za kratke lase je bolje izbrati trak za glavo v obliki trdega traku za glavo z okraski.

Kako narediti grško pričesko korak za korakom

Pričeska v grškem slogu z zavojem za srednje lase (s fotografijo)

Klasična izvedba tega stajlinga so dolgi kodrasti kodri, ki so vezani v nizek pas, ločene tekoče pramene in čudovit trak za glavo za dodatno pritrditev las. Toda s povprečno dolžino ni posebej voluminoznih kodrov, ampak si želite pričeske. In potem nam ostane en dodatek - trak za glavo ali trak za glavo. S pomočjo variacij povojev lahko dosežete podobnost z zavitim stilom..

Šiška z lasmi dolžine do ramen ni le najpogostejša dolžina, ampak tudi najprimernejša frizura za ustvarjanje takšne pričeske. In če se sprašujete, kako narediti grško pričesko z zavojem, potem je najlažji način za začetek s to dolžino.

 • Česan zavite ali naravne kodre nazaj in nosite povoj. Ne potegnite ga nizko na čelo, sicer bo zdrsnilo in pokvarilo ne samo videz, ampak tudi razpoloženje. Povoj lahko dodatno zavarujete z nevidnostjo.
 • Začasne pramene postavite za elastiko in se od templjev premaknite na zadnji del glave, tako da vsak pramen dvignete in enakomerno položite za povoj. Vsak pramen pritrdite z lasnicami in dodatno potresete z lakom.

Grška pletenica pričeska brez povoja

Lepe zbrane pričeske brez dodatnih dodatkov so možne z dolžino las, ki zadostuje za pletenje. Čeprav nekatere obrtnice uspejo tkati razkošne krone na tako kratkih odbitkih, da brez dodatnega čarovništva ne bi mogle. No, kaj lahko storite, boginje.

Grška pletenica je posebna vrsta tkanja, ko trak za glavo zamenja las sam, pletenica pa dvigne pramene okoli obraza in okoli glave, kar ustvarja učinek regalnega prileganja glave. Pletenice v obliki krone se izvajajo na kodrastih laseh, vendar se morajo kodri začeti na polovici dolžine las.

Ne bodo le postali veliko bolj zbrani, temveč bodo pridobili tudi lep sijaj..

 • Na kroni naredite krožni del in začasno pritrdite lase na kroni s sponko za lase.
 • Začnite pletenje pramenov blizu obraza s "špicami" iz desnega templja, premaknite se v levi tempelj in zgrabite vse nove pramene in tako privijte pletenico na zadnji del glave. Poskusite tkati čim višje, tako da pletenica praktično prekrije predel..
 • Zavijte podobno pletenico iz desnega templja na zadnji del glave in vse lase zavežite v čeden šop.
 • Če vaši lasje niso preveč debeli, povlecite pletenice, da ustvarite iluzijo volumna..
 • Nekaj ​​kratkih pramenov lahko raztegnete okoli obraza ali rahel curl okoli vratu.

Pričesko zajčka lahko popestrite s pomočjo grške pletenice, ki jo lahko pletate samo pred čelom in na templjih. Preostale lase zberite v visok, zmešan pas in vse zavarujte z lasnicami..

Snopiči so sodobna in ustrezna možnost za hitro tkanje. Lasje različnih dolžin odlično ohranjajo obliko in volumen ter izgledajo nežno in ženstveno. Grška pletenica iz pletenic je primerna za dekliško pričesko v vrtcu na maturantski ples. Pričeska se izvaja po principu tkanja venca, le da je namesto pletenice iz več pramenov las zvit v snope in ovit okoli glave.

Pričesna grška ogrinjala na strani

Lepi, bujni lasje so seveda lepi, a spomnimo se, da v Grčiji vedno ni samo vroče, ampak zelo vroče. Morda so zato lase čim bolj dvignile, in če so naredile rep, potem so ga postavile ob bok. Ta pričeska potrebuje čudovite tesne kodre in izvirne dodatke.
Najenostavnejša izvedba:

 • na vrhu glave ločite pramen, ga počešite z glavnikom z redkimi zobmi in fiks pritrdite z lakom;
 • počešite nazaj in oblikujte čudovit konjski rep iz vseh las na strani.

Tu je še ena možnost za kombiniranje razkošnega repa v grškem slogu in pričeske iz lupine, okrašene z dodatki z rastlinskimi motivi:

 • zavijte vse lase nazaj in se povežite z lahkim elastičnim trakom v nizkem repu;
 • začnite zaviti kodre na zadnji strani glave, tako da tvorijo snop-lupino, ki se nahaja diagonalno;
 • pričesko zavarujte z glavnikom, koncev las ne odstranjujte, drugi naj občudujejo razkošne kodre.

Grški rep lahko kombinirate z dodatnim pletenjem:

 • Na korenine potresemo lak za lase, da boš lažje pletenice.
 • Lase začnite na levi rami in začnite pletati iz desnega templja, nad čelom in postopoma začnite pletati do osnove prihodnjega repa.
 • Pletenico povežite (končala se bo za levim ušesom) in pramene las, ki so na desni strani vratu, in jih tkajte skupaj. Ta dodatni nastavek bo varno pritrdil rep na rami.
 • Ohlapne kodre zavijte z železom ali curling likalnikom.

Poročne pričeske v grškem slogu

Takšen stajling je najbolj priljubljen in zahtevan med poročnimi slovesnostmi ter čudovita in romantična možnost za maturantski ples. Izberite trak za glavo, ki se po dizajnu ujema z vašo obleko ali dodatki in poskusite eno od čudovitih možnosti stylinga s kodri.

Styling z zavojem:

 • nataknite povoj in poskrbite, da se pravilno in udobno prilega vaši glavi;
 • ločite del las na vratu in ga zavijte za povoj, vse zavarujte z lasnicami;
 • zasukajte pramene las iz templjev v lahke snope, vodijo do šopka in ležerno položite okoli njega;
 • v templju izvlecite nekaj majhnih pramenov in iz njih oblikujte rahle zračne kodre.

Visoko voluminozne frizure pogosto imenujemo tudi pričeska Hetera. Čeprav ime stajlinga za nevesto morda ni povsem primerno, je volumetrični vozel kljub svoji velikosti videti nenavadno graciozen.

Ta čudovit stajling združuje več tehnik tkanja in pričeske s krofom, izvaja pa se na dokaj dolgih laseh (do sredine hrbta in dlje).

Updo:

 • na ločitvi ločite pramen in zavežite celotno dolžino pletenice iz treh pramenov in pletenico začasno pritrdite z elastičnim trakom;
 • naredite enako na drugi strani razreza in povlecite pramene iz pletenic, da bodo videti bolj voluminozni;
 • zberite lase v nizki konjski rep s tankim elastičnim trakom, dvignite rep navzgor, pod njega položite krof in vse skupaj zavijte v velik šop;
 • pritrdite strukturo z zatiči in nevidnimi zatiči;
 • iz pramenov nad ušesi zvijte majhne pletenice in jih vodite do vozla;
 • navijte pletenico čez vozel in tukaj lahko za lepljenje uporabite lepe in elegantne dodatke.

Video o grških pričeskah in dodatkih

Grška pletenica voluminoznih kodrov na hrbtu je ena od možnosti za nenehno spreminjajočo se pričesko. Ta stajling nenehno vključuje vse trende poročnih pričesk in hkrati ostaja eleganten in ženstven..

Galerija čudovitih fotografij z grškim slogom za različne dolžine las. Sami lahko izberete ne samo možnost stylinga, ampak tudi pazite na čudovit dodatek.

Osnovna različica frizure v grškem slogu z zavojem in kodri, zavitimi za njim. Za tanke lase je možnost s snopi popolna, lasje se ne le lepšijo na trak, ampak tudi izgledajo bolj voluminozno.

Grška pričeska za linearne, srednje in kratke lase

Grški slog v pričeskah vsako leto pridobiva vse večjo priljubljenost. Te pričeske je nemogoče opisati z nekaj besedami, tako raznolike so po svojem videzu in načinih izvedbe. Kombinacija lahke malomarnosti, enostavnosti in ženskosti je te pričeske naredila med najljubše ogromno deklet..

Grško stajling pomeni:

 1. Prisotnost neposrednega ločevanja;
 2. Rahlo razpletene pletenice;
 3. Prisotnost zvitih elegantno padajočih pramenov;
 4. Uporaba krožnega tkanja;
 5. Veliko dodatkov: trak za glavo, trak za glavo, diadem.

Celoten volumen las je ustvarjen na zadnji strani glave, templji in čelo so najpogosteje odprti. "

Grška pričeska za dolge lase

Pričeske v grškem slogu lahko naredite s poljubnimi dolgimi lasmi. Večina možnosti za styling je primerna za dekleta z dolgimi lasmi. Če so kodri naravno rahlo kodrasti, bo to idealno za ustvarjanje grške pričeske. Ko so vaši lasje naravnost, lahko uporabite likalnik, curling likalnik ali curlers.

Grški kup

To pričesko lahko naredite sami, brez večjih težav. Izvaja se enostavno in z rahlo malomarnostjo..

 1. Kodre je treba najprej rahlo zviti;
 2. Spredaj sta dva majhna pramena ločena in pritrjena za nekaj časa, da se ne moti;
 3. Preostala masa las mora biti enakomerno razdeljena in dve pletenici morata biti pleteni;
 4. Nastale pletenice je treba rahlo raztegniti, kar jim daje volumen;
 5. Nato je iz njih narejen sveženj. Če želite to narediti, jih skrbno zvijemo in pritrdimo z lasnicami v okcipitalnem območju;
 6. Od kodrov, ki ostanejo spredaj, je potrebno tudi pleteniti dve pletenici. Tkanje naj bo ohlapno;
 7. Dve sprednji pletenici sta pritrjeni okoli snopa in pritrjeni z lasnicami ali nevidnostjo;
 8. Na končni stopnji se lasje razpršijo z lakom..

Takšen slog poudarja milost in romantiko svojega lastnika, primeren je tako za vsakdanje življenje kot za praznične dogodke..

Pričeska v grškem slogu s povojem

Zelo pogosto se trakovi za glavo uporabljajo za grške pričeske, med katerimi je ogromno. Lahko najdete trakove za glavo različnih barv, okrašene z izvirnimi cvetovi in ​​kristali.

Pričesna shema:

 1. Curls lahko ostanejo ravne ali predhodno rane;
 2. Na lase se postavi povoj;
 3. Lasje razdelimo na več pramenov, od katerih mora biti vsak česan;
 4. Nato se vsak curl ovije okoli povoja;
 5. Ko so zbrani vsi kodri, je treba lase prekriti z lakom..

Styling je videti zelo zanimiv, pri ustvarjanju ga pod povoj odstranijo samo prameni na templjih.

Grška pričeska s pigtails

Če želite zelo hitro ustvariti čudovit stajling v grškem slogu in ni na roki traku za glavo, lahko poskusite narediti pričesko z elementi tkanja.

Izvaja se na naslednji način:

 1. Lase obdelamo s sredstvom za povečanje volumna in po želji kodremo;
 2. Nato morate ločiti dva sprednja kodra na vsaki strani;
 3. Vsak curl je pleten v pletenico. Ne plenite pletenice, izkazale naj bi se rahlo neprevidne;
 4. Lasje so česano od zgoraj in lepo urejene, kar pričeski doda dodaten volumen;
 5. Česano dlako je treba pritrditi z nevidnimi lasnicami;
 6. Prej pletene pletenice so lepo pritrjene na zadnji strani glave.

Porabite kar nekaj časa za ustvarjanje slike, lahko ves dan navdušite druge s svojo lepoto.

Lampadion

Če želite to narediti sami, morate biti potrpežljivi. Po večkratni vadbi pred ogledalom lahko lase hitro in enostavno oblikujete in si ustvarite popoln videz..

 1. Razdeljevanje je opravljeno;
 2. Nato se na zadnji strani glave vzame majhen pramen, pritrjen na njenem dnu s trakom in zavit z curling likalnikom ali železom;
 3. Nastali zviti curl je treba pritrditi z lakom z močno fiksacijo;
 4. Prav tako je celotna preostala masa las razdeljena na majhne kodre, pritrjene in navite;
 5. Nato so zvite kodre pritrjene na zadnji strani glave z lasnimi lasmi.

Lahko pokažete svojo domišljijo in okrasite stajling z nenavadnim diademom ali trakom.

Grška pričeska za srednje lase

Dekleta s srednje dolžinimi lasmi lahko najdejo veliko različic grškega stylinga zase. Nekateri od njih potrebujejo strokovno pomoč, vendar kljub temu večino stajlinga lahko naredite sami..

Grški vozel

To je ena najlažjih in najhitrejših postaj. Ko ste pokazali domišljijo, jo lahko nenehno ustvarjate na nov način, na primer s spreminjanjem lokacije šopka ali dopolnjevanjem pričeske s pletenicami.

 1. Lase nanesite na lase in jih počešite;
 2. Nato morate lase sušiti s pomočjo sušilca ​​za lase. Z uporabo difuzorja bodo lasje bolj koščeni pri koreninah;
 3. Lase enakomerno razdelite po črti, ki gre skozi krono glave od enega ušesa do drugega;
 4. Spodnji del las je treba pritrditi v rep, nato pa se iz njega oblikuje rahlo razbarvani popki;
 5. Del las, ki ostanejo spredaj, je treba zviti. Lahko naredite tako velike kot majhne kodre, v vsakem primeru bo pričeska videti voluminozno in privlačno;
 6. Nastali kodri so lepo pritrjeni na snop s pomočjo nevidnih lasnic;
 7. Pričeska je fiksirana z lakom.

Stajling lahko dodatno okrasite z lasnicami z originalnimi barvami, kar bo videz naredilo bolj romantično..

Grška pričeska z voluminoznimi pletenicami

Za dekleta s srednje dolgimi lasmi se lahko samostojno naučite, kako narediti zelo eleganten in ženstven stajling. Ta pričeska je kot nalašč za vsak praznični dogodek, saj izgleda zelo nenavadno in praznično.

 1. Iz templja je potrebno vzeti ključavnico las in zaviti klasično pletenico;
 2. Ko končate s tkanjem, morate rahlo skrtačiti pigtail z rokami, kar mu daje dodaten volumen;
 3. Pritrdite pigtail z nevidnimi na nasprotnem templju;
 4. Nato vzemite ključavnico z druge strani in naredite enako;
 5. Tkanje se nadaljuje po tem vzorcu, dokler pletenice ne pletemo iz celotnega volumna las;
 6. Vsak pigtail mora biti trdno pritrjen;
 7. Na končni stopnji razpršite styling z lakom.

Ustvarjanje te frizure je precej mukotrpno delo, vendar njena izredna lepota in milost ne bodo ostali neopaženi od drugih..

Grška pričeska za kratke lase

Sploh ni treba imeti dolgih las, da si naredite lepe in nenavadne pričeske v grškem slogu. Lastniki kratkih odbitkov lahko sami najdejo veliko možnosti za ustvarjanje grške frizure zelo hitro in enostavno..

Grški slog za kratke lase

Če vam frizura ne omogoča izvajanja različnih vrst tkal, tako pomembnih za ta slog, lahko pričesko ustvarite s čudovitim elastičnim trakom ali trakom za glavo.

 1. Curls je treba obdelati s sredstvi za ustvarjanje volumna;
 2. Potem je treba pramene naviti. Uporabite lahko katero koli priročno orodje.
 3. Nato bi morali na glavi nadeti poseben elastični trak, da ustvarite grške pričeske;
 4. Na zadnji strani glave je elastika ovita le z nekaj prameni, ostalo je treba položiti, kar ustvarja malo ustvarjalnega nereda;
 5. Nastala pričeska je fiksirana z lakom.

Pri kodranju naj bodo konci las obrnjeni navzgor, to bo postalo bolj voluminozno

Za ta stajling je bolje uporabiti lak z močnim zadrževanjem, to bo ves dan ohranilo brezhiben videz vaše pričeske..

Grška pričeska z originalnim tkanjem

Ribja pletenica bo odlično dopolnila in polepšala katerikoli videz. Tudi na dokaj kratkih laseh je običajno priložnost, da naredite malo pletenice, kar je svetel vrhunec slike..

Ta pričeska se izvaja na naslednji način:

 1. Pred stylingom lase obdelajte z volumizerjem;
 2. V predelu čela vzemite pramen las in iz njega zavijte ribje nohte. V procesu tkanja se majhni prameni ujamejo iz glavnine las;
 3. Ko je pletenica pletena, jo je treba pritrditi z nevidnim. Nevidna oseba mora biti prikrita pod glavnino las;
 4. Nadalje, na ravni sredine prve pletenice, morate ločiti majhen curl in ga zaviti v klasično pletenico. Njegov konec je tudi fiksiran in maskiran;
 5. Na koncu namestitev poškropimo z lakom.

To je zelo lep in ženstven stajling. Lahko eksperimentirate in pletate več pletenic in jih tudi lepo položite, kar vam omogoča, da vsak dan ustvarite novo in edinstveno podobo zase.

Obstaja veliko možnosti grških pričesk za dekleta s katero koli dolžino las. Čudovit stajling lahko naredite sami, tako da za styling porabite najmanj časa, truda in denarja.

Afrodita zavist: Kako narediti grško pričesko

Christina Akhmaeva

Starogrška civilizacija je svetu dala ne le mojstrovine arhitekture in kiparstva, dela filozofov in tako naprej, ampak tudi povsem običajne stvari: na primer pričeske. Slogi, ki spominjajo na tiste, ki so jih nosili pred tisočletji, še vedno izgledajo relevantne in jih številne ženske ljubijo zaradi svoje elegantne slovesnosti. Obstaja veliko vrst pričesk v grškem slogu. Nekaterih je skoraj nemogoče ponoviti sami, večina pa je doma tako preprosta, hitra in enostavna, da lahko postanejo vaša dolžnost..

Glavna pravila grških pričesk

V grškem slogu je veliko različic stajlingov. Iz fotografije lahko črpate ideje ali pa si omislite svoje možnosti. Glavna stvar je upoštevati nekaj preprostih pravil..

1. Curls. V stari Grčiji so bili kodrasti lasje v modi: lepote tistega časa so celo zavihale pramene na segretih kovinskih palicah - prototipih današnjih curlers. Zato vsaka grška pričeska zahteva vsaj lahek val na laseh. Dober pomočnik pri tem je Hot Sets 22, Redken, zasnovan za oblikovanje z okroglim curling likalnikom. Varno fiksira kodre in ščiti lase pred škodljivimi vplivi visokih temperatur.

2. Lahkotnost. Brez togih oblik in fiksiranja iz armiranega betona - samo mobilnost in breztežne teksture. Strokovnjaki v takih primerih uporabljajo na primer Laque Couture, Kérastase s fino atomizacijo - pritrdi dolgo, hkrati pa ohranja mobilnost.

3. Kombinacija različnih tehnik. Pletenice, šopki, repi - grška pričeska ima lahko vse naenkrat.

4. Odprti obraz. Na vseh grških pričeskah se lasje odstranijo z obraza - prepletene v francoske pletenice, pripete s hrbtne strani.

5. Okraski za lase. Poglavja, trakovi, zaponke za lase, tiaras, tiaras - ti dodatki idealno dopolnjujejo stališče grškega stila in so včasih glavni element celotne pričeske.

Zaželeno je, da nakit pričara tudi misli starodavne Grčije. Idealna možnost so kovinski obroči z dekoracijo listov, tankimi trakovi za glavo in lasmi z nežnimi nosorogi. Toda dodatki v slogu hipija ali boho-šika so prav tako primerni - rahla malomarnost grških pričesk gre v skladu s temi usmeritvami..

Kako narediti grško pričesko za dolge lase

Pričeske v grškem slogu vključujejo popolnoma ali delno potegnjene lase, zato so idealne za dolge lase. Tukaj so najbolj praktične in enostavne možnosti..

Grški rep

Grški rep je v resnici mešanica dveh repov: konja in rib. Ne sliši se zelo dobro, ampak hvala Bogu, ne gre za hrano, ampak za repni rep in pletenico ribjega repa. Če jih sestavite skupaj, dobite eleganten grški rep..

Navodila po korakih:

 1. Lase zavežite v visok konjski rep na zadnji strani glave, zavarujte z elastičnim trakom.
 2. Ohlapni del las zavijte v pletenico z ribjo nogo. Naredi se tako:
 • lase razdelite na dva dela;
 • vzemite majhen pramen s tistega roba enega od delov, ki je dlje od drugega dela;
 • povežite ta pramen z nasprotnim delom;
 • vse ponovite z drugim delom.

Atenska pletenica-krona

Klasična pletenica-krona ali pleten venček se bosta popestrila z novimi barvami, če boste krono glave okrasili z izvrstno zlato dekoracijo.

Pigtail namesto platišča

To lahko naredite iz lastnih las le, če so dovolj dolgi. Takšen pigtail morate začeti pletati iz pramena za ušesom, nato pa ga vrzite na drugo uho in ga zabiti z nevidnim. Priporočljivo je, da preostale lase zavijte v svetlobnih valovih..

Kako narediti grško pričesko za srednje lase

Na laseh srednje dolžine lahko tudi poosebite številne pričeske v grškem slogu. Pogovorimo se o najbolj zanimivih idejah.

Trak

Grški stajling s trakom je eleganten, vendar izgleda elegantno in primerno v skoraj vseh situacijah:

 1. zavežite trak okoli glave;
 2. zavijte lase okoli robov pod trakom;
 3. zberemo preostale lase in ga tudi položimo pod trak.

Curls

Lasje za kateri koli grški slog ni treba, da so ravne - potrebuje malo kodranja. Če želite daljše pričeske, na lase nanesite Height of Glam, Matrix, mousse za volumen in močno držite. Načeloma lahko vse pustite takšne, kot je, če končan stajling okrasite s tiaro z listi ali cvetovi. Lahko pa greste dlje in zberete rahlo valovite lase v grškem bunčku - nizki stožec v obliki stožca, ki je videti rahlo položen. Ne odstranite nekaj kodrov z obraza.

Snop s pletenicami

 1. Ločite pramene na obrazu, preostale lase zberite v nizkem žemlju.
 2. Pletejte vsak del obraza.
 3. Pletenice pritrdite z nevidnimi pletenicami preko svežnja.

Kako narediti grško pričesko za kratke lase

S kratkimi lasmi nekaj grškega stajlinga ne bo delovalo, na splošno pa se lahko držite znotraj tega sloga. Brez dodatkov ne moreš!

Povoj

Lase zavijte v lahkih valovih, nataknite jim trak za glavo, rahlo popustite vrh las in šiška, tako da ne izgledajo gladki. Voila!

Bezel

Če so vaši lasje zelo kratki, je najbolje, da uporabite trak za glavo namesto traku za glavo. Pramene zvijte ali razvežite (tukaj vam bo v pomoč Rough Paste 12, Redken, ki je odličen za oluščene teksture), nataknite trak za glavo. Da bi grški naglas v pričeski postal bolj izrazit, uporabite dodatek v zlatih odtenkih z vzorcem listov.

Večerne pričeske v grškem slogu

Grške pričeske same po sebi so precej slovesne in tudi večerne pričeske v tem slogu so še toliko bolj. Poleg tega izgledajo odlično z okraski - trakovi za glavo, trakovi, lasnice, zaradi česar je videz še bolj eleganten. Je dobra izbira za kateri koli pomemben dogodek, naj bo to rojstni dan, matura, korporacija ali celo poroka. Nekaj ​​preprostih grških pričesk (tistih, ki jih je enostavno narediti z lastnimi rokami) lahko enostavno spremenite v večerne, tako da jim dodate nosoro iz nosorogovega zlata ali trakove iz zlata. Za druge je bolje, da gredo v salon: z bujnimi pletenicami, zapletenimi zračnimi šopki ali prefinjenimi kodri, zategnjenimi, bodo profesionalci kos hitreje. Za navdih smo zbrali nekaj foto idej..

Če želite pričesko natančno ohranjati ves večer, potrebujete dobro sredstvo za pritrjevanje, ki zračnega stila hkrati ne spremeni v lasno čelado. Tu je nekaj preizkušenih možnosti:

Priporočena pravna sredstva

 1. Razpršilo za takojšnji fiksir Air Fix, L'Oréal Professionnel, ne nalepi las, ampak lase popravi za 24 ur. Ne boji se vlage ali UV žarkov: formula ščiti pred obema.
 2. Style Fixer, Matrix, varno popravlja stajling in daje lasem naravni sijaj. Absolutna nevidnost je velik plus.
 3. Za ljubitelje ne-aerosolnih formul ima Redken čudovit izdelek Pure Force 20, kot nalašč za oblikovanje s kodri ali valovi. Ta sprej se na laseh sploh ne čuti..
 4. Suhi sprej Wind Blown 05, Redken, ustvarja učinek letečih las. Za romantično podobo - je!

10% popust na uradni spletni strani Redken s promocijsko kodo SalonSecret.

10% popust na uradni spletni strani Kerastase s promocijsko kodo SalonSecret.

Naročite se na naša družbena omrežja, da boste na tekočem z najnovejšimi novostmi, natečaji, promocijami in posebnimi ponudbami: Instagram, Vkontakte, Yandex.Dzen, Facebook

Zdi se, da je prišlo do napake. Prosim poskusite kasneje.