Sušilnik za lase - katera krtača je boljša, ocena najboljših 10 modelov glede na ocene kupcev

Sušilec za lase je naprava za sušenje, kodranje in ustvarjanje čudovitega stylinga s pomočjo posebnih nastavkov za oblikovanje. Obstajata lahko dve vrsti: sušilnik za lase in glavnik za lase. Predstavljamo najboljših 12 modelov v našem okencu.

Obstaja več glavnih prednosti:

 • Postopek oblikovanja ne traja dolgo.
 • Ohranjena je struktura las.
 • Lahko ustvarite koktajl frizure.
 • Kompaktnost in udobje.

Glavne značilnosti

Ogromno število modelov otežuje izbiro. Preden se odpravite v trgovino, morate svoje potrebe uskladiti z zmogljivostmi sušilca ​​za lase. Nekdo potrebuje šobo za koreninski volumen (dovolj je model z majhno močjo z eno šobo), medtem ko nekdo načrtuje redno ustvarjanje pričesk na dolgih laseh (potrebna je večnamenska naprava). Na katera merila je treba biti pozoren?

 • Moč. Parameter, ki je izbran na podlagi dolžine las. Za kratke in srednje lase je primerna naprava z močjo 400 W, 800 - 1200 W - optimalna moč za lastnike debelih in dolgih las.
 • Različne priloge. Polaganje različnih slogov in navodil je nemogoče brez priponk, kot so:
  • Okrogla krtača (za ustvarjanje kodrov).
  • Ravna krtača (za modeliranje ravnih las).
  • Curling likalnik (potreben pri kodranju las).
  • Difuzor (za dodajanje volumna kratkim lasem).

  Ne pozabite: naravne ščetine ohranjajo lase sijoče in brez zapletov, umetni lasje pa so bolj poškodovani, elektrificirani in brez zapletov.

 • Material za šobe. Sušilnik za lase ima lahko šobe iz keramične in aluminijaste prevleke. Keramična prevleka bo nežno vplivala na strukturo las in jo zaščitila pred negativnimi vplivi visokih temperatur. Čopič iz aluminija je cenejši, vendar ne ščiti las pred pregrevanjem. Krtače za pritrditev so lahko iz plastike in naravnih materialov. Da preprečite, da bi se lasje naelektrili, bi morali izbrati krtačo iz naravnih materialov (običajno se uporabljajo ščetine ščetin), čeprav so stroški takih modelov nekoliko dražji.
 • Temperaturni načini Prisotnost različnih temperaturnih režimov vam omogoča, da ustvarite vse vrste stajlingov. Topel zrak bo oblikoval pričesko, hladen zrak bo popravil stajling, vroč zrak pa bo posušil vaše lase.
Ocena (2019)Cene, ₽Država
Najboljši poceni sušilniki za lase
1. Polaris PHS 1203iod 1500 rubljevKitajska
2. BaByliss AS81Eod 1900 USDKitajska
3. Philips HP8662 Essential Careod 1700₽Kitajska
4. Braun AS 330od 2000 USDNemčija
5. Polaris PHS 0745 (2015)od 590 USDKitajska
Najboljši sušilniki za lase v srednjem razredu
1. Rowenta CF 9520od 3200 USDKitajska
2. Philips HP8664 Volumebrushod 3400₽Kitajska
3. Philips HP8656 ProCareod 3100₽Kitajska
4. Braun AS 530od 2500 dolarjevNemčija
5. Rowenta CF 9530od 2800₽Kitajska
Najboljši vrhunski sušilniki las
1. BaByliss 2735E / 2736Eod 6700₽Kitajska
2. BaBylissPRO BAB2770Eod 4500₽Kitajska

Najboljši poceni sušilniki za lase

Poceni modeli imajo minimalen nabor funkcij. Običajno je to ogrevanje, pihanje in krtačenje, čeprav huda konkurenca proizvajalce prisili, da dodajo več in več možnosti za proračunske možnosti. Takšni sušilniki za lase so primerni za nezahtevne uporabnike, ki ne potrebujejo napredne funkcionalnosti. Idealen je za potovanja ali ljudi, ki te naprave redko uporabljajo. V nasprotju s splošnim prepričanjem, da je kakovost odvisna od cene, lahko poceni sušilniki las zanesljivega proizvajalca tekmujejo v kakovosti s svojimi dragimi brati..

5 Polaris PHS 0745 (2015)


Polaris PHS 0745 je niz bistvenih lastnosti, ki omogočajo, da se posušite, česate in dodate volumen las. Moč modela je 700 W. Opremljen s preoblikovalno krtačo, zahvaljujoč kateri je mogoče hitro in priročno spremeniti premer, slog las različnih dolžin. Zaščitni sistem pred pregrevanjem preprečuje pregrevanje naprave, kar znatno poveča njegovo življenjsko dobo.

Prav tako zasnova zagotavlja zanko za obešanje.

Model ima tri toplotne načine, kar vam omogoča, da spreminjate temperaturo osvetlitve, pri čemer izberete optimalni, odvisno od stopnje vlažnosti las. Hitrost pretoka zraka je nastavljiva tudi v treh načinih - maksimum vam omogoča hitro sušenje las, najmanjši pa nežen učinek..

 • Več temperaturnih in hitrostnih načinov.
 • Zaščita pred pregrevanjem.
 • Skupaj s krtačo-transformatorjem.
 • Majhna teža, manevriranje in enostavna uporaba.
 • Lasje se hitro posuši.

4 Braun AS 330


Sušilnik za lase nemškega proizvajalca Braun AS 330 ni zelo močan - 400 W, vendar prihrani energijo, prisotnost več šob in načinov delovanja pa nadomesti to pomanjkljivost.

Braun AS 330 ima 3 vrtljive nastavke: termalno krtačo, koreninski nastavek in majhno okroglo krtačo, ki vam bo pomagala ustvariti kateri koli slog. Dva temperaturna načina in dva hitrohitrost vam bosta omogočila izbiro optimalne intenzivnosti dela. Tudi sušilec za lase ima zaščitno funkcijo pred pregrevanjem, kar bo samodejno izklopilo napravo ob pravem času..

Krtača ima keramični premaz za preprečevanje zvijanja in pregrevanja. Model ima uporabno funkcijo "odvijanja" las, zaradi česar je stajling popoln.

Barva naprave je srebrno siva, dizajn je priročen in eleganten. Napajalni kabel ima funkcijo vrtenja, da prepreči poškodbe pri zasuku. Dolžina je 2 m. Obstaja tudi viseča zanka.

Mnogi kupci ugotovijo, da čopič ne zapleta las. Toda pomanjkljivost modela je pomanjkanje ionizacije, funkcije hitrega sušenja in dovoda hladnega zraka.

 • Dvometrski kabel s funkcijo vrtenja.
 • Tri šobe.
 • Več načinov dela.
 • zaščita pred pregrevanjem.
 • Brez ionizacije in delovanja hladnega zraka.

3 Philips HP8662 osnovna nega


Philips HP8662 EssentialCare je model s keramično prevleko za sušenje in oblikovanje las s hladnim zračnim tokom in ionizacijo, da se izognete statičnemu kopičenju.

Ima moč 800 vatov. Model je opremljen s koncentratornim nastavkom za usmerjanje pretoka zraka optimalne jakosti in hitrega sušenja, 38 mm termično krtačo za gladke in naravne valove, čopičem z izvlečnimi umetnimi ščetinami za ustvarjanje volumna pri koreninah las.
Ima 3 nastavitve temperature s spreminjanjem hitrosti.

Udobnost zagotavlja 180 cm dolga gibljiva vrtljiva vrvica. Z gumo obložena zanka na dnu ročaja zagotavlja priročno shranjevanje sušilca ​​za lase.

Samodejna funkcija Thermo Protect in izolirana konica zagotavljata optimalno temperaturo sušenja in varnost las. Brez indikacije za ogrevanje.

 • Enostaven za uporabo.
 • Priročen privlačen dizajn.
 • Funkcionalnost.
 • Ionizacija, več načinov delovanja.
 • Donosnost.
 • Gumb za odstranjevanje šob je nameščen blizu mesta, kjer roko drži sušilec za lase, zato se šoba, če se šoba premakne nepravilno, samodejno izklopi..

2 BaByliss AS81E


Sušilnik za lase BaByliss AS81E vam omogoča popolno oblikovanje in dodajanje volumna lasem. Moč - 800 W, obstajata dva načina pretoka zraka in dva načina uravnavanja temperature, kar omogoča hitro sušenje las.

Z BaByliss AS81E je mogoče styling narediti čim bolj stabilno zahvaljujoč funkciji hladnega zraka. Sušilec za lase ima dve šobi s keramično prevleko: 20-milimetrsko krtačo iz naravnega merjasca in 38-milimetrsko keramično šobo. Učinkovita zaščita pred pregrevanjem bo povečala življenjsko dobo naprave in raven varnosti.

Model je lahek, kompakten in priročen. Dolžina napajalnega kabla - 1,8 m (vrtljivo). Brez viseče zanke.

Številni kupci opažajo lahkotnost in ergonomijo naprave, pa tudi optimalno razmerje med ceno in kakovostjo. Sušilec las hitro posuši lase in naredi dober slog. Pri mnogih ni pomanjkljivosti, nekateri pa nimajo funkcije vrtenja krtače.

 • Lep uporabniku prijazen dizajn.
 • Lahkotnost in manevriranje.
 • Ionizacija.
 • 2 nastavitvi temperature, dovod hladnega zraka.
 • Brez vrtenja krtače.

1 Polaris PHS 1203i

Najprej je PolarisPHS 1203i, ki je lahek, učinkovit in kompakten. Zasnovan za sušenje in dolgotrajno oblikovanje katere koli vrste las. Tehta 510 g, ima visoko moč - 1200 W, ima 3 načina uravnavanja temperature (hladen zrak, zmerna in visoka temperatura) in 2 načina krmiljenja pretoka zraka, ionizacijsko funkcijo za vzdrževanje optimalne vlažnosti las in odpravo statične elektrike.

Model je opremljen s tremi odstranljivimi nastavki, vključno z glavnikom za lase katere koli dolžine, okroglim za dajanje koreninskega volumna in oblikovanjem kratkih las, pa tudi oblikovanim nastavkom ščetke s ščetinami. Njihova sprememba je preprosta in priročna zaradi prisotnosti gumba za njihovo ekstrakcijo.

Vijolično in črno telo je izdelano iz mehkega nedrsečega pokrova z udobno visečo zanko. Država izvora Kitajska. Izpolnjuje varnostne standarde, izklopi se pri pregrevanju.

Dolžina vrtečega napajalnega kabla je 1,85 m. Za udobje - tristopenjsko stikalo načina, gumb za sprostitev nastavkov, svetlobni indikator za spremljanje delovanja ionizatorja, priloženo je stojalo.

 • Enostavnost ravnanja.
 • Hitro sušenje las zahvaljujoč veliki moči.
 • Dobro se spopada z nebrzdanimi lasmi.
 • Prisotnost ionizatorja, ki ne omogoča sušenja las.
 • Požene hrupno pri vseh hitrostih, razen 1.

Najboljši sušilniki za lase v srednjem razredu

Srednja cena predvideva izboljšano funkcionalnost, več funkcij, več moči in izboljšan eleganten dizajn. Sušilniki za lase v tej kategoriji so najbolj povprašeni, saj imajo po dostopni ceni nabor vseh potrebnih funkcij za kakovostno oblikovanje. Najpogosteje imajo modeli več temperaturnih in hitrostnih načinov, sposobnost ionizacije pretoka zraka, delovna površina pa je prekrita s keramično plastjo za nežen učinek na lase.

5 Rowenta CF 9530


Rowenta CF 9530 je postala eden najbolj priljubljenih sušilnikov za lase za katero koli samostojno pričesko. Velika moč (1000 W), dva načina ogrevanja in enako število vrtljajev - ravno tisto, kar potrebujete za hitro sušenje in oblikovanje.

Komplet vključuje dve šobi s keramično prevleko, ki se vrtita v obe smeri. Premer 50 in 40 mm - za dolge in kratke lase. Z dodatki so priloženi zaščitni pokrovi, ki jim podaljšajo življenjsko dobo. Tudi sušilec za lase Rowenta CF 9530 ima funkcijo ionizacije, ki vam omogoča, da odstranite statično elektriko in gladke kodre, kar jim daje sijaj. Način hladnega pretoka zraka se lahko uporablja za popravljanje stajlinga.

CF 9530 ima ergonomsko vijolično obliko. Zaradi lažje uporabe zasnova zagotavlja visečo zanko in vrtečo se vrvico, ki se ne bo zasukala, kar bo podaljšalo življenjsko dobo naprave.

Kupci so zadovoljni, da je telo sušilca ​​za lase Rowenta CF 9530 zelo trpežno, lasje pa po sušenju in oblikovanju postajajo sijoči in izgledajo lepo negovani. Od minusov nekateri uporabniki ugotavljajo prisotnost toplega zraka v hladnem načinu.

 • Nežen učinek na lase, ohranja sijaj in elastičnost.
 • Velika moč.
 • Funkcija hladnega zraka.
 • Vrtljiva vrvica in viseča zanka.
 • 2 šobe z zaščitnimi pokrovi.
 • Nekateri uporabniki poročajo o dobavi vročega zraka v hladnem načinu..

4 Braun AS 530


Sušilnik za lase nemške blagovne znamke Braun. Večfunkcijska in uporabna naprava za ustvarjanje stiliranja in sušenja las s tremi načini pretoka zraka in tremi temperaturnimi načini. Moč je 1000 W.

Voznik Braun AS 530 ima funkcije hladnega zraka in pare, da lasje postanejo bolj vodljivi in ​​lažji za oblikovanje. Priloženi so tri šobe s keramično prevleko: velika krtača (39 mm), majhna krtača (29 mm) in parna šoba za prostornino. Sušilnik za lase ima tudi zaščitno funkcijo pred pregrevanjem.

Obstaja viseča zanka, s katero bo sušilnik za lase še bolj priročen. Dolžina vrtečega napajalnega kabla - 2 m.

Stranke, ki uporabljajo te izdelke, ugotavljajo, da je funkcija vlaženja s paro velik plus. Če nimate časa umiti las, vendar morate osvežiti lase, vam bo ta funkcija pomagala pri soočanju z nalogo. Od minusov je mogoče omeniti, da je sušilec za lase Braun AS 530 precej težak in zajetno.

 • Velika moč.
 • Vrteči napajalni kabel.
 • Več nasvetov s keramično prevleko.
 • Funkcija vlaženja s paro.
 • Več načinov dela.

3 Philips HP8656 ProCare


HP8656 ProCare je kompakten in vrhunske kakovosti. Sušilnik za lase je zasnovan za trajno oblikovanje in sušenje vseh vrst las. Moč je 1000 W.

Ima 3 temperaturna načina za prilagajanje pretoka zraka s posebnim stikalnim gumbom: vroč, optimalen in hladen za pritrditev stajlinga. Sušilnik za lase je precej lahek, narejen iz plastike z gumirano površino ročaja, teža - 530 g.

Tehnologija Philips EHD ščiti pred pregrevanjem in enakomerno razporeja toploto. Funkcija ionizacije pomaga lažje ohraniti vlago las, ki ima boljši vpliv na lase kot naravni, ima antistatični učinek.

Model je opremljen s 5 nastavki s keramično prevleko, ki ščitijo lase pred izgorevanjem in izsušitvijo.

Komplet vključuje:

 • Okrogla termo krtača (premer 38 mm) za oblikovanje in ravnanje las katere koli dolžine.
 • Kvadratni pritrdilni glavnik za hitro sušenje in ravnanje las.
 • Krtača srednjega premera z izvlečnimi majhnimi okroglimi ščetinami za ravnanje valovitih las ali oblikovanje kodrov na ravnih črtah.
 • Usmerjevalni koncentrator pretoka zraka.
 • Obsežna pritrditev grablje za srednje do kratke lase.

Udobnost zagotavlja prilagodljiva vrteča se vrvica dolžine 2 m, obstaja znak vključitve. Značilnost modela je prisotnost prevleke za sušilnik za lase.

 • Večfunkcionalnost, 5 nastavkov.
 • Dolga vrvica.
 • Torbica za shranjevanje.
 • Lahkotnost in enostavnost upravljanja.
 • Kompaktnost.
 • Hrup pri visoki hitrosti pihanja.
 • Hitro in močno segrevanje šob.

2 Philips HP8664 Volumebrush


Model z vrtenjem funkcije za hitro oblikovanje in sušenje las, ustvarjanje "salonskih" pričesk doma. Optimalni pretok zraka se ustvari pri 1000 W. Vključuje ionizacijo in funkcije nežnega sušenja.

Nastavitev Care določa želeno temperaturo in preprečuje pregrevanje. Sušenje in oblikovanje se izvajata pri določeni temperaturi. Ima 3 načine ogrevanja in 2 nastavitvi pretoka zraka.

Sušilec za lase je opremljen s 50-milimetrsko krtačo iz naravnih ščetin za dodatno prostornino, 30-milimetrsko izvlečno ščetinjo krtačo za oblikovanje valov in gladkosti. Zaščitna kapa za okroglo krtačo ščiti lase pred poškodbami.

Vrtenje šob poteka v 2 smeri s krmiljenjem hitrosti.
Ohišje z belo in zlato keramično barvo turmalina. Teža - 700 g. Dolžina napajalnega kabla na tečaju je 1,8 m, obstaja priročna zanka za obešanje.

 • Odličen dizajn (lepe pastelne barve).
 • Neodvisna prilagoditev načinov.
 • Pritrditev las ne elektrificira, olajša česanje.
 • Prihranek časa (velika moč).
 • Priročna postavitev gumbov.
 • Pomanjkanje funkcije hladnega zraka.
 • Nekoliko težka, ampak stvar navade.

1 Rowenta CF 9520


V prvi vrsti Rowenta CF 9520 sušilna ščetka, 1000 W, bo pomagala suhim in elegantnim lasem katere koli dolžine. 3 nastavitve temperature, 2 pretoka zraka in ionizacijska funkcija vam omogočajo, da izberete optimalen način sušenja las, da ga ne poškodujete. Država izvora: Kitajska.

Ohišje CF 9520 je narejeno iz toplotno odporne plastike, ki zdrži dolgotrajno segrevanje. Naprava ima tudi funkcijo zaščite pred pregrevanjem, ki bo samodejno izklopila napravo, ko se preveč segreje. Set vključuje dve vrsti ščetk s premerom 40 in 50 mm s funkcijo vrtenja, pa tudi dovod hladnega zraka.

Zlata barva modela v kombinaciji z belo dopolnjuje ergonomsko zasnovo naprave, zaradi česar je še bolj eleganten. Sušilnik za lase ima odstranljiv filter, zložljiv ročaj in visečo zanko. Dolžina napajalnega kabla - 1,8 m.

 • Enostavna uporaba in hitro sušenje.
 • Velika moč.
 • Snemljiv filter.
 • Toplotno odporen material za telo.
 • Funkcionalnost.
 • Prihodek za varčevanje.
 • Sčasoma se začne hitro pregrevati.

Najboljši vrhunski sušilniki las

Sušilniki za lase premium segmenta morajo ustrezati številnim parametrom - enostavna uporaba, ergonomska oblika, velika moč, kakovostna montaža in materiali izdelave. Med premium aparati so priljubljeni izdelki BaByliss, ki so zasnovani posebej za profesionalno oblikovanje. Spodaj sta dva priljubljena modela, ki sta s svojo kakovostjo in funkcijo pridobila zaupanje uporabnikov.

2 BaBylissPRO BAB2770E


BaByliss BAB2770E je sušilnik za lase, opremljen s samodejno vrtljivo šobo za hitro in enostavno oblikovanje las. Moč - 800 W, tri hitrostni načini, obstaja funkcija dovajanja hladnega zraka, ki vam omogoča, da popravite stajling.

Izdelek izdelan na Kitajskem, izdelan v lastni tovarni BabylissPRO.

Posebnost modela je, da je opremljen z 2 odstranljivima šobama s keramičnim premazom. Material za ščetine - ščetine ščetine + najlonske ščetine z epoksi konicami. Premer šob je 50 mm in 40 mm. Večja možnost pomaga pri oblikovanju dolgih las, manjša možnost pa je idealna za šiške in lase srednje dolžine..

Druga prednost naprave je možnost spreminjanja smeri vrtenja - v smeri urinega kazalca ali v nasprotni smeri. Ionizacijska funkcija vam omogoča, da ohranite optimalno vlažnost las in zmanjšate tveganje za statično elektriko.

 • Priročen eleganten dizajn.
 • Majhna teža in manevriranje.
 • Vrvica 2,7 m.
 • 2 priloga.
 • Kombinirane ščetine.
 • Ne zapleta las.
 • Ni primera za shranjevanje.
 • Krtača se ne vrti, ko piha hladen zrak.

1 BaByliss 2735E / 2736E


Model 2735E / 2736E je priročen večnamenski instrument s stilsko in ergonomsko zasnovo. Z 1000 W moči je postopek sušenja in oblikovanja hiter, funkcija hladnega zraka pa ohranja stajling na mestu.

BaByliss 2735E / 2736E je svojo priljubljenost dolžan predvsem štirim odstranljivim šobam, zaradi katerih je naprava skoraj univerzalna. Nastavek za ravnanje je opremljen s keramičnimi zobmi in sistemom za uravnavanje napetosti, kar zmanjšuje tveganje poškodb strukture las in lasnih mešičkov. 50 mm in 20 mm ščetinaste ščetine so narejene tako, da delujejo z lasmi različnih dolžin, pesto pa je zasnovano za zelo natančno oblikovanje.

S pomočjo sušilca ​​za lase lahko lase preprosto dodate volumen, kodrate konce, delate s kratkimi in dolgimi lasmi, oblikujete pričeske različnih stilov.

Izdelek je dokončan s kovčkom za shranjevanje, ima 2 nastavitvi temperature in omogoča ohranjanje sijaja in elastičnosti las zaradi ionizacije. Zadnji filter je mogoče očistiti, saj je odstranljiv.

 • 4 priloge.
 • Velika moč.
 • Ionizacija.
 • Vrtljiva krtača.
 • Široka funkcionalnost.
 • Priročen in eleganten dizajn.
 • Ko temperatura zraka pade, se hitrost vrtenja krtače zmanjša.

Sporna točka: nekateri uporabniki ugotavljajo, da je neprijetno držati napravo v roki, medtem ko drugi, nasprotno, hvalijo njeno udobje.

Kateri sušilnik za lase je bolje kupiti

Pri nakupu upoštevajte svoje potrebe in preučite tehnične značilnosti modelov. Za ljudi s kratkimi lasmi so primerni modeli z majhno močjo z nastavki majhnega premera. Takšne naprave so najpogosteje poceni, zato morate natančno preveriti, katere funkcije in funkcije ima naprava, ki vam je všeč. Na primer, ni priporočljivo izbrati izdelkov s čopiči brez keramičnega premaza, saj škodujejo lasem.

Za večino žensk bi bila idealna rešitev zračni športnik srednjega razreda - izdelki imajo dovolj moči za sušenje dolgih debelih las, njihova funkcionalnost pa bo ustrezala osnovnim zahtevam. Nekateri od njih, na primer sušilnik za lase Philips HP8656 ProCare, v ničemer niso slabši od dragih profesionalnih modelov, številni pa so vrhunski po kakovosti in funkcionalnosti..

Sušilniki za lase premium razreda bodo uporabni bodisi za frizerje bodisi za dekleta, ki radi modelirajo različne frizure, tako zase kot za prijatelje. Takšne naprave so zanesljive, odporne, lahko dolgo časa delujejo brez pregrevanja in imajo veliko možnosti. Uživajte v nakupovanju!

Kateri sušilnik za lase je bolje izbrati: TOP 9 najboljših modelov

Naprava, ki lahko posuši lase, jih izravna, zaviha, doda volumen in ga celo ne poškoduje, so sanje katere koli deklice in sanje, ki so povsem uresničljive. Ime te sanje je sušilec za lase. To je večnamenska naprava za oblikovanje vročega zraka z več nastavki. Če ste prej v eni roki držali sušilec za lase, v drugi pa glavnik za čevlje, je zdaj ena roka brezplačna, da bi styling naredili veliko bolj priročno. To se v teoriji sliši super, kaj pa prava stvar? Skupaj ugotovimo, ali so te čudovite naprave tako dobre, kot se nam oglašujejo, in ugotovili tudi, kateri sušilec za lase je bolje izbrati, na kaj iskati pri nakupu in kateri modeli se trenutno borijo za naslov najboljših.

Kako izbrati sušilnik za lase?

Vsi sušilniki las so si med seboj podobni. Motor z grelnimi elementi je skrit v ročaju, zunaj so gumbi za upravljanje naprave. Vsi izdelki so opremljeni s šobami, njihova količina določa stroške, vsekakor pa vam bo zagotovo na voljo 1-2 šobe. Šoba ima veliko odprtin, skozi katere izhaja vroč / topel / hladen zrak. Šobe so po obliki zelo različne, saj je njihov namen korenito drugačen: nekateri so potrebni za ustvarjanje kodrov, nekateri pa so, nasprotno, za poravnavo pramenov. Nekateri nastavki se lahko vrtijo. Izkaže se, da v rokah držiš glavnik, iz katerega piha zrak. Prikladno!

Večina deklet priznava, da prvi poskusi oblikovanja s sušilcem za lase ne prinašajo veliko užitka in včasih celo razočarajo, ampak se morate preprosto navaditi in hitro lahko ustvarite pričeske, ki bi s standardnimi orodji trajale nekajkrat dlje. Dober primer si lahko ogledate v videu..

Bodimo iskreni in takoj upoštevajmo, da veliko deklet opazi, da so lasje bolje zglajeni z likalnikom kot s sušilcem za lase, kodri pa so bolje ustvarjeni z likalnikom za curling. Nekdo se lahko prereka s tem, obtoži ga ukrivljenosti in dokaže učinkovitost sušilca ​​za lase. Ampak! Sušilnik za lase lahko nadomešča goro drugih orodij, na potovanju pa je nepogrešljiv. Če ste pozorni na izbiro in ne zamudite prvega razpoložljivega modela, bodo vtisi pri uporabi odlični..

V redu, dovolj besedil, se lotimo poslovanja in ugotovimo, kaj je treba upoštevati pri izbiri sušilca ​​za lase.

 1. Teža in ergonomija. Najprej morate dvigniti model, preveriti, ali je težak za vas, saj leži v roki, in nato primerjati ustrezne naprave glede na parametre. V nasprotnem primeru lahko kupite zelo dobro napravo, ki ne zdrži teže več minut.
 2. Moč. Vse je odvisno od dolžine in debeline las. Če imate kratko frizuro, potem lahko varno vzamete sušilec za lase s 400 W. Iste naprave so primerne za lastnike tankih in tankih las. Sušilniki las do 800 W so dobra izbira za tiste s srednje dolžino do srednje gostote. Takšne naprave so najbolj priljubljene. Sušilniki las od 800 do 1100 W so izbira lastnikov debelih in / ali dolgih las.
 3. Število načinov ogrevanja je redko več kot 3 (vroč, topel in hladen zrak), število pretokov zraka pa je več kot 2. Več načinov, bolj funkcionalna bo naprava in višja bo njena cena.
 4. V kompletu je lahko 2 ali 8. šob, ki so praviloma dopolnjene z okroglimi šobami s ščetinami. Krtačo za ščetkanje zamenjajo med klasičnim sušenjem, ki ustvarja suho in ustvari majhen volumen na koreninah las. Če vzamete isto šobo, vendar z manjšim premerom, lahko dosežete mehke valove. V nekaterih modelih se lahko nastavki vrtijo. Poleg tega komplet vključuje tudi glavnik za pritrditev las, šobo za curling, šobo za curling, šobo za koncentrator za sušenje pramenov, šobo difuzorja za delo s kodranimi lasmi, šobo z izvlečenimi zobmi za čim bolj pazljivo ohranjanje nastalega kodra in drugo. Več ko je prilog, večje so vaše možnosti. Vendar obstaja možnost, da vam nekatere priloge ne bodo uspele. Mnoga dekleta uporabljajo samo en nastavek in pri nakupu ne preplačajo. Če je v kompletu veliko nastavkov, potem je zaželeno, da proizvajalec da tudi vrečko za njihovo shranjevanje. V trgovini ne pozabite preizkusiti, kako trdno so pritrjeni nastavki na podlago..
 5. Prevleka šob je narejena iz keramike ali turmalina - oba premaza sta dobra, medtem ko drugih zdaj praktično ne najdemo. Kar zadeva ščetine na ščetkah, je bolje, da so naravne ali mešane - s tem bodo lasje bolj sijoči in gladki..
 6. Vir električne energije v večini priori so električna omrežja. Žica naj bo daljša od 1,8 m, potem bo priročno uporabljati sušilec za lase. Obstajajo modeli z baterijskim napajanjem, na cesti so priročni, vendar problem nenehnega menjave ali polnjenja baterij izniči vse ugodnosti.
 7. Kot dodatno lastnost imajo številni sušilniki las ionizacijo, ki je zasnovana za odstranjevanje statične elektrike iz las. Nekateri modeli imajo vlaženje s paro.
 8. Da bi bila uporaba sušilnika za lase udobna, bodite pozorni na naslednje točke. Odlikuje ga vrtljiva vrvica, viseča zanka in zaščita pred pregrevanjem. Številni proizvajalci naredijo stopala, tako da naprava ne drsi po površini..
 9. Med najboljše proizvajalce uvrščamo Babyliss, Rowenta, Philips, Braun, Remington, Bosch.

Da se izognete zapletanju las, izberite pravi premer šobe. Daljši so lasje, večji mora biti premer. Šobe so lahko s premerom od 18 do 50 mm.

Najboljši sušilniki za lase

BaBylissPRO BAB2770E

 • moč 800 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 40 mm;
 • teža 470 g;
 • cena od 4400 do 6000 rubljev *.

* v nadaljevanju podajamo cenovni razpon v različnih trgovinah

Ta sušilec za lase velja za profesionalno in rekli bi mu, da je idealen. Na voljo imate dve temperaturni nastavitvi in ​​hladen zrak, dve hitrosti, šobe s keramično prevleko in ionizacijsko funkcijo. Ščetine so narejene iz ščetin in najlona iz merjascev, kombinacija, ki zagotavlja visoko kakovost stylinga in minimalne poškodbe las. Čopiči se lahko zasukajo v dveh smereh, kar je priročno za oblikovanje. Nekateri uporabljajo vzvratno, ko odstranjujejo dlake, ki niso pravilno navite na krtačo. 2,7 m kabel bo postopek naredil čim bolj priročen.

Model se lahko imenuje uspešen, a paket paket zmede - dve skoraj enaki ščetki. Da bo naprava resnično vsestranska, ne bi škodilo, da bi lastnikom kratkih las postavili krtačo manjšega premera. Za takšno in takšno ceno bi bil primeren tudi primer. Za druge parametre je naprava zelo dobra.

Philips HP8664 Volumebrush

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 30 mm in šobo za prostornino;
 • teža 700 g;
 • cena je približno 3800 rubljev.

Šobe so prejele keramično prevleko, vrtijo se v dveh smereh, obstaja ionizacijska funkcija, 2 hitrosti in 3 nastavitve temperature. Pravzaprav ni hladnega pihanja, vendar topel zrak tudi lase nežno oblikuje. Proizvajalec je modelu dobavil šobe optimalne velikosti. Od minusov je le teža, sicer pa je to idealna naprava, pogumno trdijo, da je najboljša.

Remington AS1220

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 38 in 20 mm, šobo za kodre, ravnanje las;
 • teža 332 g;
 • cena je približno 3800 rubljev.

Zmogljiv sušilnik za lase je prejel tri hitrosti in tri temperaturne načine, obstaja možnost dovajanja hladnega zraka, ionizacijska funkcija. Model navdušuje z velikim številom nastavkov, 3 m kablom, ovitkom in relativno majhno težo. Uporabniki pravijo, da se ni težko naučiti, kako ravnati s tem sušilcem za lase, potem pa bo mogoče styling narediti doma, kot v salonu, in to zelo hitro, medtem ko je sama naprava razmeroma lahka. Slabosti vključujejo ceno (vendar je v kompletu 5 nastavkov in torbico) ter opazno segrevanje izdelka med delovanjem, vendar je to težava številnih modelov.

Braun AS 530

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 36 in 18 mm in šobo za prostornino;
 • teža 410 g;
 • cena od 2600 do 4000 rubljev.

Model je izšel že dolgo nazaj, vendar je še vedno zelo priljubljen. Nekateri po razpadu prve naprave kupijo drugo popolnoma enako. Ta sušilec za lase privlači s svojo vrednostjo za denar. Obstajajo trije temperaturni načini, vključno s hladnim zračnim tokom in nekaj hitrostmi delovanja. Vrvica se vrti, obstaja funkcija vlaženja s paro, ki poenostavi styling na suhih laseh (ta funkcija deluje z vsemi nastavki). Obstaja mrežasti filter, ki preprečuje zapletanje in poškodbe las. Pomembna pomanjkljivost modela je pomanjkanje fiksacije v načinu hladnega zračnega toka. Če ponavadi ne uporabljate te funkcije, ne boste opazili pomanjkljivosti, sicer pa bo obratovalna izkušnja negativna. Povezava med sušilcem za lase in nastavki se mnogim zdi krhka. Naprava očitno ni za življenje, vendar bo ob stalni uporabi zdržala leto ali dve. V ocenah uporabniki hvalijo učinkovitost in ceno, vendar se pritožujejo zaradi pomanjkanja trajnosti.

BaByliss AS121E

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 38 in 21 mm, šobo za volumen, ravnanje las;
 • teža 460 g;
 • cena od 2600 do 4400 rubljev.

BaByliss modele pogosto imenujejo najboljši sušilniki za lase. Da, dražji so od konkurentov, toda tukaj se vse izvaja na najvišji ravni. Če kupite napravo za vsakodnevno styling, potem je verjetno smiselno plačati še malo več, kajne? Set vključuje 4 različne nastavke, zato z eno napravo brez težav poravnajte, oblikujte in zavijte lase. Okrogla krtača z gosto vrsto plastičnih zob je odlična za ustvarjanje lepih kodrov. Ionizacija in pretok hladnega zraka na mestu, kabel je dolg 1,8 m, pokrov je. Sušilec za lase je idealen za kratke do srednje lase.

Lastniki dolgih, debelih las so pogosto nezadovoljni s sušilniki za lase, ki se pritožujejo zaradi neučinkovitosti in zapletenih las. Da, mnogi modeli niso zasnovani za oblikovanje dolgih las, glede učinkovitosti so slabši od likalnikov in kodrov. Če pa izberete močno napravo in jo obesite, bo rezultat odličen. Dokaz - v videoposnetku.

Rowenta CF 9520

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 40 mm, šobo za volumen, ravnanje las;
 • teža 450 g;
 • cena od 3500 do 4200 rubljev.

Tri nastavitve temperature, dve hitrosti, funkcija ionizacije in vrtenje šob - to je dovolj za oblikovanje v obliki salona. Navodila opozarjajo, da je model idealen za lastnike dolžine do ramen ali nekoliko daljših las, ni primeren za dolge lase. Hladen zrak se izkaže za topel, vendar je to težava mnogih takšnih naprav. V prodaji je tudi sušilec za lase Rowenta CF 9530 s skoraj enakimi lastnostmi, stane nekoliko več, vendar ima dvojni ionizacijski sistem.

Braun AS 330

 • moč 400 W;
 • število načinov - 2;
 • vključuje dve ščetki s premerom 36 in 18 mm, šobo za volumen;
 • teža 550 g;
 • cena je približno 2300 rubljev.

Naprava je primerna za kratke ali srednje, vendar ne debele lase. Naprava navdušuje s svojo vzdržljivostjo, praktičnostjo in praktičnostjo. Ionizacija ni, obstaja pa funkcija "roll-out", ki pomaga ustvariti slog in ne zapleta las. Edine pomanjkljivosti so starost modela, a je to res takšna pomanjkljivost, če upoštevamo, da veliko teh naprav deluje že 5-7 let? Še več, sušilniki za lase so še vedno v prodaji.

SUPRA PHS-2050N

 • moč 800 W;
 • število načinov - 3;
 • skupaj z okroglimi in polkrožnimi ščetkami, difuzorjem, koncentratorjem in kleščami;
 • teža 250 g;
 • cena od 800 do 1100 rubljev.

Proračunska možnost za sušilnik za lase, ki je primeren samo za kratke lase. Obstaja hladen pretok zraka in zaščita pred pregrevanjem. Ni slaba možnost potovanja. Od minusov kakovost gradnje ni najvišja (ne bomo grajali, saj je to kompromis, s katerim se vsi strinjajo po takšni ceni) in neuporabnost nekaterih šob.

Polaris PHS 1203i

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • set vključuje tri nastavke: za volumen in kodre, za koreninski volumen kratkih las, glavnik;
 • teža 510 g;
 • cena od 1200 do 1500 rubljev.

Dopolnitev naše ocene sušilnikov za lase je še en poceni model, ki je prejel ionizacijsko funkcijo (resnično deluje!) In zaščito pred pregrevanjem. Uporabniki pravijo, da je običajno mogoče uporabiti le drugo nastavitev temperature, saj je tretja prevroča in izsuši lase, prva pa ne ustvari nobenega učinka. Sušilec za lase je precej hrupen, hkrati pa se spopada s svojimi nalogami, uporablja pa ga lahko celo na dolgih laseh. Za svoj denar zelo dobra možnost.

Odtenki styling las s sušilcem za lase so tema za ločen članek. Vendar pa na YouTubu obstaja veliko videoposnetkov o usposabljanju - nobenih težav ne bi smelo nastajati, a prilagodite se, da prvi 2-3 poskusi morda ne bodo povsem uspešni, ko pa pridobite izkušnje, se bo oblikovanje hitro izkazalo in resnično kul. Bolje je narediti styling na posušenih laseh..