Kateri sušilnik za lase je bolje izbrati: TOP 9 najboljših modelov

Naprava, ki lahko posuši lase, jih izravna, zaviha, doda volumen in ga celo ne poškoduje, so sanje katere koli deklice in sanje, ki so povsem uresničljive. Ime te sanje je sušilec za lase. To je večnamenska naprava za oblikovanje vročega zraka z več nastavki. Če ste prej v eni roki držali sušilec za lase, v drugi pa glavnik za čevlje, je zdaj ena roka brezplačna, da bi styling naredili veliko bolj priročno. To se v teoriji sliši super, kaj pa prava stvar? Skupaj ugotovimo, ali so te čudovite naprave tako dobre, kot se nam oglašujejo, in ugotovili tudi, kateri sušilec za lase je bolje izbrati, na kaj iskati pri nakupu in kateri modeli se trenutno borijo za naslov najboljših.

Kako izbrati sušilnik za lase?

Vsi sušilniki las so si med seboj podobni. Motor z grelnimi elementi je skrit v ročaju, zunaj so gumbi za upravljanje naprave. Vsi izdelki so opremljeni s šobami, njihova količina določa stroške, vsekakor pa vam bo zagotovo na voljo 1-2 šobe. Šoba ima veliko odprtin, skozi katere izhaja vroč / topel / hladen zrak. Šobe so po obliki zelo različne, saj je njihov namen korenito drugačen: nekateri so potrebni za ustvarjanje kodrov, nekateri pa so, nasprotno, za poravnavo pramenov. Nekateri nastavki se lahko vrtijo. Izkaže se, da v rokah držiš glavnik, iz katerega piha zrak. Prikladno!

Večina deklet priznava, da prvi poskusi oblikovanja s sušilcem za lase ne prinašajo veliko užitka in včasih celo razočarajo, ampak se morate preprosto navaditi in hitro lahko ustvarite pričeske, ki bi s standardnimi orodji trajale nekajkrat dlje. Dober primer si lahko ogledate v videu..

Bodimo iskreni in takoj upoštevajmo, da veliko deklet opazi, da so lasje bolje zglajeni z likalnikom kot s sušilcem za lase, kodri pa so bolje ustvarjeni z likalnikom za curling. Nekdo se lahko prereka s tem, obtoži ga ukrivljenosti in dokaže učinkovitost sušilca ​​za lase. Ampak! Sušilnik za lase lahko nadomešča goro drugih orodij, na potovanju pa je nepogrešljiv. Če ste pozorni na izbiro in ne zamudite prvega razpoložljivega modela, bodo vtisi pri uporabi odlični..

V redu, dovolj besedil, se lotimo poslovanja in ugotovimo, kaj je treba upoštevati pri izbiri sušilca ​​za lase.

 1. Teža in ergonomija. Najprej morate dvigniti model, preveriti, ali je težak za vas, saj leži v roki, in nato primerjati ustrezne naprave glede na parametre. V nasprotnem primeru lahko kupite zelo dobro napravo, ki ne zdrži teže več minut.
 2. Moč. Vse je odvisno od dolžine in debeline las. Če imate kratko frizuro, potem lahko varno vzamete sušilec za lase s 400 W. Iste naprave so primerne za lastnike tankih in tankih las. Sušilniki las do 800 W so dobra izbira za tiste s srednje dolžino do srednje gostote. Takšne naprave so najbolj priljubljene. Sušilniki las od 800 do 1100 W so izbira lastnikov debelih in / ali dolgih las.
 3. Število načinov ogrevanja je redko več kot 3 (vroč, topel in hladen zrak), število pretokov zraka pa je več kot 2. Več načinov, bolj funkcionalna bo naprava in višja bo njena cena.
 4. V kompletu je lahko 2 ali 8. šob, ki so praviloma dopolnjene z okroglimi šobami s ščetinami. Krtačo za ščetkanje zamenjajo med klasičnim sušenjem, ki ustvarja suho in ustvari majhen volumen na koreninah las. Če vzamete isto šobo, vendar z manjšim premerom, lahko dosežete mehke valove. V nekaterih modelih se lahko nastavki vrtijo. Poleg tega komplet vključuje tudi glavnik za pritrditev las, šobo za curling, šobo za curling, šobo za koncentrator za sušenje pramenov, šobo difuzorja za delo s kodranimi lasmi, šobo z izvlečenimi zobmi za čim bolj pazljivo ohranjanje nastalega kodra in drugo. Več ko je prilog, večje so vaše možnosti. Vendar obstaja možnost, da vam nekatere priloge ne bodo uspele. Mnoga dekleta uporabljajo samo en nastavek in pri nakupu ne preplačajo. Če je v kompletu veliko nastavkov, potem je zaželeno, da proizvajalec da tudi vrečko za njihovo shranjevanje. V trgovini ne pozabite preizkusiti, kako trdno so pritrjeni nastavki na podlago..
 5. Prevleka šob je narejena iz keramike ali turmalina - oba premaza sta dobra, medtem ko drugih zdaj praktično ne najdemo. Kar zadeva ščetine na ščetkah, je bolje, da so naravne ali mešane - s tem bodo lasje bolj sijoči in gladki..
 6. Vir električne energije v večini priori so električna omrežja. Žica naj bo daljša od 1,8 m, potem bo priročno uporabljati sušilec za lase. Obstajajo modeli z baterijskim napajanjem, na cesti so priročni, vendar problem nenehnega menjave ali polnjenja baterij izniči vse ugodnosti.
 7. Kot dodatno lastnost imajo številni sušilniki las ionizacijo, ki je zasnovana za odstranjevanje statične elektrike iz las. Nekateri modeli imajo vlaženje s paro.
 8. Da bi bila uporaba sušilnika za lase udobna, bodite pozorni na naslednje točke. Odlikuje ga vrtljiva vrvica, viseča zanka in zaščita pred pregrevanjem. Številni proizvajalci naredijo stopala, tako da naprava ne drsi po površini..
 9. Med najboljše proizvajalce uvrščamo Babyliss, Rowenta, Philips, Braun, Remington, Bosch.

Da se izognete zapletanju las, izberite pravi premer šobe. Daljši so lasje, večji mora biti premer. Šobe so lahko s premerom od 18 do 50 mm.

Najboljši sušilniki za lase

BaBylissPRO BAB2770E

 • moč 800 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 40 mm;
 • teža 470 g;
 • cena od 4400 do 6000 rubljev *.

* v nadaljevanju podajamo cenovni razpon v različnih trgovinah

Ta sušilec za lase velja za profesionalno in rekli bi mu, da je idealen. Na voljo imate dve temperaturni nastavitvi in ​​hladen zrak, dve hitrosti, šobe s keramično prevleko in ionizacijsko funkcijo. Ščetine so narejene iz ščetin in najlona iz merjascev, kombinacija, ki zagotavlja visoko kakovost stylinga in minimalne poškodbe las. Čopiči se lahko zasukajo v dveh smereh, kar je priročno za oblikovanje. Nekateri uporabljajo vzvratno, ko odstranjujejo dlake, ki niso pravilno navite na krtačo. 2,7 m kabel bo postopek naredil čim bolj priročen.

Model se lahko imenuje uspešen, a paket paket zmede - dve skoraj enaki ščetki. Da bo naprava resnično vsestranska, ne bi škodilo, da bi lastnikom kratkih las postavili krtačo manjšega premera. Za takšno in takšno ceno bi bil primeren tudi primer. Za druge parametre je naprava zelo dobra.

Philips HP8664 Volumebrush

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 30 mm in šobo za prostornino;
 • teža 700 g;
 • cena je približno 3800 rubljev.

Šobe so prejele keramično prevleko, vrtijo se v dveh smereh, obstaja ionizacijska funkcija, 2 hitrosti in 3 nastavitve temperature. Pravzaprav ni hladnega pihanja, vendar topel zrak tudi lase nežno oblikuje. Proizvajalec je modelu dobavil šobe optimalne velikosti. Od minusov je le teža, sicer pa je to idealna naprava, pogumno trdijo, da je najboljša.

Remington AS1220

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 38 in 20 mm, šobo za kodre, ravnanje las;
 • teža 332 g;
 • cena je približno 3800 rubljev.

Zmogljiv sušilnik za lase je prejel tri hitrosti in tri temperaturne načine, obstaja možnost dovajanja hladnega zraka, ionizacijska funkcija. Model navdušuje z velikim številom nastavkov, 3 m kablom, ovitkom in relativno majhno težo. Uporabniki pravijo, da se ni težko naučiti, kako ravnati s tem sušilcem za lase, potem pa bo mogoče styling narediti doma, kot v salonu, in to zelo hitro, medtem ko je sama naprava razmeroma lahka. Slabosti vključujejo ceno (vendar je v kompletu 5 nastavkov in torbico) ter opazno segrevanje izdelka med delovanjem, vendar je to težava številnih modelov.

Braun AS 530

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 36 in 18 mm in šobo za prostornino;
 • teža 410 g;
 • cena od 2600 do 4000 rubljev.

Model je izšel že dolgo nazaj, vendar je še vedno zelo priljubljen. Nekateri po razpadu prve naprave kupijo drugo popolnoma enako. Ta sušilec za lase privlači s svojo vrednostjo za denar. Obstajajo trije temperaturni načini, vključno s hladnim zračnim tokom in nekaj hitrostmi delovanja. Vrvica se vrti, obstaja funkcija vlaženja s paro, ki poenostavi styling na suhih laseh (ta funkcija deluje z vsemi nastavki). Obstaja mrežasti filter, ki preprečuje zapletanje in poškodbe las. Pomembna pomanjkljivost modela je pomanjkanje fiksacije v načinu hladnega zračnega toka. Če ponavadi ne uporabljate te funkcije, ne boste opazili pomanjkljivosti, sicer pa bo obratovalna izkušnja negativna. Povezava med sušilcem za lase in nastavki se mnogim zdi krhka. Naprava očitno ni za življenje, vendar bo ob stalni uporabi zdržala leto ali dve. V ocenah uporabniki hvalijo učinkovitost in ceno, vendar se pritožujejo zaradi pomanjkanja trajnosti.

BaByliss AS121E

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 38 in 21 mm, šobo za volumen, ravnanje las;
 • teža 460 g;
 • cena od 2600 do 4400 rubljev.

BaByliss modele pogosto imenujejo najboljši sušilniki za lase. Da, dražji so od konkurentov, toda tukaj se vse izvaja na najvišji ravni. Če kupite napravo za vsakodnevno styling, potem je verjetno smiselno plačati še malo več, kajne? Set vključuje 4 različne nastavke, zato z eno napravo brez težav poravnajte, oblikujte in zavijte lase. Okrogla krtača z gosto vrsto plastičnih zob je odlična za ustvarjanje lepih kodrov. Ionizacija in pretok hladnega zraka na mestu, kabel je dolg 1,8 m, pokrov je. Sušilec za lase je idealen za kratke do srednje lase.

Lastniki dolgih, debelih las so pogosto nezadovoljni s sušilniki za lase, ki se pritožujejo zaradi neučinkovitosti in zapletenih las. Da, mnogi modeli niso zasnovani za oblikovanje dolgih las, glede učinkovitosti so slabši od likalnikov in kodrov. Če pa izberete močno napravo in jo obesite, bo rezultat odličen. Dokaz - v videoposnetku.

Rowenta CF 9520

 • moč 1000 W;
 • število načinov - 3;
 • vključuje dve ščetki s premerom 50 in 40 mm, šobo za volumen, ravnanje las;
 • teža 450 g;
 • cena od 3500 do 4200 rubljev.

Tri nastavitve temperature, dve hitrosti, funkcija ionizacije in vrtenje šob - to je dovolj za oblikovanje v obliki salona. Navodila opozarjajo, da je model idealen za lastnike dolžine do ramen ali nekoliko daljših las, ni primeren za dolge lase. Hladen zrak se izkaže za topel, vendar je to težava mnogih takšnih naprav. V prodaji je tudi sušilec za lase Rowenta CF 9530 s skoraj enakimi lastnostmi, stane nekoliko več, vendar ima dvojni ionizacijski sistem.

Braun AS 330

 • moč 400 W;
 • število načinov - 2;
 • vključuje dve ščetki s premerom 36 in 18 mm, šobo za volumen;
 • teža 550 g;
 • cena je približno 2300 rubljev.

Naprava je primerna za kratke ali srednje, vendar ne debele lase. Naprava navdušuje s svojo vzdržljivostjo, praktičnostjo in praktičnostjo. Ionizacija ni, obstaja pa funkcija "roll-out", ki pomaga ustvariti slog in ne zapleta las. Edine pomanjkljivosti so starost modela, a je to res takšna pomanjkljivost, če upoštevamo, da veliko teh naprav deluje že 5-7 let? Še več, sušilniki za lase so še vedno v prodaji.

SUPRA PHS-2050N

 • moč 800 W;
 • število načinov - 3;
 • skupaj z okroglimi in polkrožnimi ščetkami, difuzorjem, koncentratorjem in kleščami;
 • teža 250 g;
 • cena od 800 do 1100 rubljev.

Proračunska možnost za sušilnik za lase, ki je primeren samo za kratke lase. Obstaja hladen pretok zraka in zaščita pred pregrevanjem. Ni slaba možnost potovanja. Od minusov kakovost gradnje ni najvišja (ne bomo grajali, saj je to kompromis, s katerim se vsi strinjajo po takšni ceni) in neuporabnost nekaterih šob.

Polaris PHS 1203i

 • moč 1200 W;
 • število načinov - 3;
 • set vključuje tri nastavke: za volumen in kodre, za koreninski volumen kratkih las, glavnik;
 • teža 510 g;
 • cena od 1200 do 1500 rubljev.

Dopolnitev naše ocene sušilnikov za lase je še en poceni model, ki je prejel ionizacijsko funkcijo (resnično deluje!) In zaščito pred pregrevanjem. Uporabniki pravijo, da je običajno mogoče uporabiti le drugo nastavitev temperature, saj je tretja prevroča in izsuši lase, prva pa ne ustvari nobenega učinka. Sušilec za lase je precej hrupen, hkrati pa se spopada s svojimi nalogami, uporablja pa ga lahko celo na dolgih laseh. Za svoj denar zelo dobra možnost.

Odtenki styling las s sušilcem za lase so tema za ločen članek. Vendar pa na YouTubu obstaja veliko videoposnetkov o usposabljanju - nobenih težav ne bi smelo nastajati, a prilagodite se, da prvi 2-3 poskusi morda ne bodo povsem uspešni, ko pa pridobite izkušnje, se bo oblikovanje hitro izkazalo in resnično kul. Bolje je narediti styling na posušenih laseh..

Sušilniki za baterije

sušilnik za lase, sušilnik las 1800 W, ionizacija

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase BaBylissPRO BAB5586E

moč: 1500 W, stopnična nastavitev temperature, nastavitev pretoka zraka, najnižja delovna temperatura: 300 ° C, najvišja delovna temperatura: 500 C, največji pretok zraka: 420 l / min, zaščita pred pregrevanjem, viseča zanka, teža: 0,70 kg, paket.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase za gospodinjstva Bort BHG-1600-P

moč: 2000 W, brezstopenjsko krmiljenje temperature, nadzor pretoka zraka, najnižja delovna temperatura: 50 ° C, najvišja delovna temperatura: 600 C, največji pretok zraka: 500 l / min, dolžina kabla: 3 m, teža: 0,80 kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase BLACK + DECKER KX2001

Visoka učinkovitost grelne tuljave omogoča, da orodje doseže 470 ° C. Delovno temperaturo dosežemo v šestih sekundah, kar omogoča hitro delo elektronskega sistema REDLINK ™ v orodju in akumulatorju...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorski sušilec za lase MILWAUKEE M18 BHG-0

Brezžični industrijski sušilnik za lase je idealen za avtomobiliste in za različna dela, kot so niansiranje, krčenje toplote, spajkanje bakrenih cevi. Polnilna mobilnost in kompaktna zasnova vam omogočata delo tam, kjer je...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Industrijski brezžični sušilnik za lase Ryobi R18HG-0 ONE+

moč: 1750 W, najnižja delovna temperatura: 460 ° C, najvišja delovna temperatura: 600 C, največji pretok zraka: 740 l / min, dolžina kabla: 2 m, zanka vzmetenja, teža: 0,60 kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase za gospodinjstva BLACK + DECKER KX1650

moč: 2000 W, najnižja delovna temperatura: 65 ° C, najvišja delovna temperatura: 645 C, največji pretok zraka: 720 l / min, šobe, reducirna šoba, široka šoba, viseča zanka, teža: 0,90 kg, embalaža: kovček

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase BLACK + DECKER KX2200K etui

Akumulatorski pihalnik Makita BUB183Z (rabljen; rabljen) je zasnovan za odstranjevanje majhnih in srednjih odpadkov z vašega območja. S tem orodjem boste očistili trato, poti in okolico iz papirja in listja. Pomanjkanje škodljivih emisij in vezava na sto.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorski sušilec za lase Makita BUB183Z (b / a; b / c.

Tehnične značilnosti Napetost akumulatorja 18 V Teža z baterijo Akumulator 1,3 - 9,0 A * h Čas polnjenja 45 - 150 min Tip baterije Ni - Cd / Li-Ion Produktivnost 170 l / min Temperatura ogrevanja 470 °...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Ryobi ONE + R18HG-0 brezžična pištola za vroč zrak

uporablja se za ogrevanje zamrznjenih cevi, spajkanje plastike, odstranjevanje barvnih in lakovnih prevlek, ločevanje lepilnih spojev

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase STEINEL BHG 360 LI polnilna

sušilec za lase, sušilnik las 2200 W, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Saturn ST-HC7339

sušilec za lase, sušilnik las 2200 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilniki za lase in toplotne puške BOSCH 06032A2020

Polprofesionalni sušilec za lase Trpežen močan motor

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Električni sušilniki za lase Zauber Sušilnik za lase polprofesionalni Z886.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase, do 470, do 170 l / m, delniška banka, RYOBI ONE + R.

Brezžični industrijski sušilnik za lase je idealen za avtomobiliste in za različna dela, kot so niansiranje, krčenje toplote, spajkanje bakrenih cevi. Polnilna mobilnost in kompaktna zasnova vam omogočata delo tam, kjer je...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Industrijski brezžični sušilnik za lase Ryobi R18HG-150S ONE+

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Tongde na baterije, v škatli

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Braun asfalt AS 330

Načini ogrevanja za dovod hladnega zraka 1200 W: 2 hitrosti: 1 teža: 0,65 kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

sušilnik za lase, sušilnik las 1200 W

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Atlanta ATH-6784

Svetel sušilec za lase bo pritegnil pozornost vašega dojenčka in zasedel svoje primerno mesto v otroški spalnici. S svetlobnimi in zvočnimi učinki

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase na baterije

Sušilnik za lase Nova 1000w se razlikuje od profesionalnega sušilca ​​za lase za domačo uporabo v svoji kompaktni velikosti in majhni teži. Ima majhen zložljiv ročaj in ergonomsko obliko, zato pogumno...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Zložljivi sušilnik za lase Nova sušilnica za lase Nova 1000w

Visoko učinkovita ogrevalna tuljava omogoča, da orodje doseže 537 ° C Delovna temperatura je dosežena v šestih sekundah za hitro delo Elektronski sistem REDLINK ™ v orodju in bateriji zagotavlja najboljše v svojem razredu

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorski sušilec za lase Milwaukee M18 BHG-0

sušilec za lase, sušilnik las 2300 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Philips BHD282 DryCare

Visoka učinkovitost grelne tuljave omogoča, da orodje doseže 470 ° C. Delovno temperaturo dosežemo v šestih sekundah, kar omogoča hitro delo elektronskega sistema REDLINK ™ v orodju in akumulatorju...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorski sušilec za lase MILWAUKEE M18 BHG-502C

sušilnik za lase, sušilnik las 2000 W, zložljiv ročaj

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Panasonic EH-ND63

Moč: 1800 W; Delovna temperatura: 50/300/600 stopinj; Regulacija temperature: korak; Poraba zraka: 200/350/600 l / min; LCD zaslon: ne; Število grelnih elementov: 1; Zaščita pred pregrevanjem: ne; Teža: 0,53kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Vroč zrak pištola Bosch UniversalHeat 600

moč: 1800 W, brezstopenjska regulacija temperature, nastavitev pretoka zraka, minimalna delovna temperatura: 100 ° C, najvišja delovna temperatura: 550 C, največji pretok zraka: 550 l / min, šobe, redukcijska šoba, široka šoba, dolžina: 230 mm, širina.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Makita HG551VK etui

Inovativni profesionalni motor z izmeničnim tokom 2300W z dolgo življenjsko dobo. Oblika in velikost sušilca ​​za lase sta bili optimizirani za udobje pri delu z dolgimi lasmi. Rezultat redne uporabe tega visokotehnološkega sušilca ​​za lase...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Wuller Büffel, črn, IONIC, 2300W, stranski gumbi + 2pc.

moč: 2000 W, nastavitev pretoka zraka, najnižja delovna temperatura: 350 ° C, najvišja delovna temperatura: 550 C, največji pretok zraka: 500 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, redukcijska šoba, široka šoba, teža: 0,70 kg, pakiranje: kovček

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Einhell TH-HA 2000/1 sušilnik za lase

Brezžični industrijski sušilnik za lase je idealen za avtomobiliste in za različna dela, kot so niansiranje, krčenje toplote, spajkanje bakrenih cevi. Polnilna mobilnost in kompaktna zasnova vam omogočata delo tam, kjer je...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Industrijski brezžični sušilnik za lase Ryobi R18HG-190S ONE+

sušilec za lase, sušilnik las 1000 W, ionizacija, dovod hladnega zraka, keramični premaz

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase BaByliss AS101E

moč: 1600 W, nastavljiv pretok zraka, najnižja delovna temperatura: 300 ° C, najvišja delovna temperatura: 500 C, največji pretok zraka: 450 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, redukcijska šoba, široka šoba, dolžina kabla: 2,20 m, teža: 0,70.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Metabo H 16-500 etui

krtača za sušenje las, moč sušilca ​​za lase 1200 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Polaris PHS 1203i

Visoko učinkovita ogrevalna tuljava omogoča, da orodje doseže 537 ° C Delovna temperatura je dosežena v šestih sekundah za hitro delo Elektronski sistem REDLINK ™ v orodju in bateriji zagotavlja najboljše v svojem razredu

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorski sušilec za lase Milwaukee M18 BHG-502C

sušilnik za lase, sušilnik las 2100 W, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Philips HP8230 Thermo Protect

Temperatura: 130-560 ° C; teža: 300g

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Pištola za lepljenje BLACK & DECKER BDCGG12N-XJ

Polprofesionalni sušilec za lase Trpežen močan motor

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Električni sušilniki za lase Zauber sušilec za lase polprofesionalni (kos)

Akumulatorski toplotni puhalnik STEINEL BHG360 351052

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

STEINEL BHG360 Li-Ion brezžična termična pištola

sušilec za lase, sušilnik las 2400 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilec za lase BaByliss 6732E

Moč: 2000 W; Delovna temperatura: 1 stopnja: 350; 2. stopnja: 550 stopinj; Regulacija temperature: korak; Poraba zraka: 1 stopnja: 300; 2. stopnja: 500 l / min; Čas ogrevanja: 1 min; LCD zaslon: ne; Število grelnih elementov: 1; Zaščita pred pregrevanjem: e.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za vroč zrak Einhell TH-HA 2000/1

Moč: 2300 W, brezstopenjska regulacija temperature, nastavitev pretoka zraka, zaslon, najnižja delovna temperatura: 50 ° C, najvišja delovna temperatura: 650 C, največji pretok zraka: 500 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, dolžina: 245 mm, širina : 86 mm.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Profesionalni gradbeni sušilnik za lase BOSCH GHG 23-66 Profe.

kompakten sušilnik za lase, sušilnik za lase 1600 W, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Philips BHD002 EssentialCare Compact

sušilec za lase, sušilnik las 2300 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilec za lase BaByliss 6614DE

moč: 1600 W, stopenjska kontrola temperature, nadzor pretoka zraka, najnižja delovna temperatura: 300 ° C, najvišja delovna temperatura: 500 C, največji pretok zraka: 450 l / min, zaščita pred pregrevanjem, dolžina kabla: 2,20 m, teža: 0,70 kg, pakiranje.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilec za lase Metabo H 16-500

sušilec za lase, sušilnik las 1000 W, ionizacija, keramični premaz

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Krtača za sušenje Philips HP8664 Volumebrush

kompakten sušilnik za lase, sušilnik za lase 1200 W, zložljiv ročaj, delovanje baterije

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Atlanta ATH-881

moč: 2000 W, najnižja delovna temperatura: 100 ° C, najvišja delovna temperatura: 650 C, največji pretok zraka: 500 l / min, viseča zanka, teža: 0,80 kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Chang Shou CS-822

Zmogljiv kompakten sušilec za lase z zložljivim ročajem

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase BXG 1200 H5

sušilec za lase, sušilnik las 2000 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase BaBylissPRO BAB6160INE

Črna barva; Tip.: sušilec za lase; Moč.: 1800 W; Funkcije.: ionizacija, dovod hladnega zraka; Delovanje baterije: ja; Konstrukcija.: viseča zanka; Dolžina napajalnega kabla: 1,8 m

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Remington Sušilnik za lase D2121

Barva: rdeča Tip: običajen sušilec za lase Teža, gr: 600 Druge lastnosti: Zrcalna površina Zaslon: Ne Ionizacija: Da Število načinov, kos: 6 Število šob, kos: 2 Viseči obroč: Da Moč, Š: 2200 Neodvisen nadzor ogrevanja in pretok zraka: Da Dovajanje.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Dewal Spectrum 03-110 rdeč

Načini ogrevanja z dovodom hladnega zraka 2100 W: 3 hitrosti: 2 dolžina napajalnega kabla: 2,5 m

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilec za lase BaByliss 5564U

moč: 2000 W, nastavitev pretoka zraka, zaslon, najnižja delovna temperatura: 80 ° C, najvišja delovna temperatura: 650 C, največji pretok zraka: 550 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, redukcijska šoba, široka šoba, dolžina: 230 mm, širina.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Makita HG651CK etui

sušilec za lase, sušilnik las 700 W, ionizacija, dovod hladnega zraka, keramični premaz

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase BaByliss AS500E

Brezžična pištola za vroč zrak, 36 V, v skladu s Li-Ion, temperatura 400 - 500 ° C, pretok zraka 100 l / min, svetloba, 1,79 kg, ohišje, komplet šob

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

STEINEL BHG360 Li-Ion 351052

sušilec za lase, sušilnik moči 1400 W, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase SUPRA PHS-1401S

moč: 2300 W, brezstopenjsko krmiljenje temperature, nastavitev pretoka zraka, zaslon, najnižja delovna temperatura: 50 ° C, najvišja delovna temperatura: 650 C, največji pretok zraka: 500 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, reducirna šoba, široka.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Metabo HE 23-650 Control Case

Način hladnega zraka 57 ° С Zdrav sistem sušija

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Električni sušilniki za lase Atlanta gospodinjski sušilec za lase (kos)

moč: 2000 W, nastavitev pretoka zraka, najnižja delovna temperatura: 350 ° C, najvišja delovna temperatura: 550 C, največji pretok zraka: 500 l / min, zaščita pred pregrevanjem, šobe, redukcijska šoba, široka šoba, dolžina: 240 mm, širina: 81 mm, v.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Einhell sušilnik za lase TC-HA 2000/1

Moč: 300W; Delovna temperatura: 400/500 stopinj; Regulacija temperature: korak; Poraba zraka: 100 l / min; LCD zaslon: ne; Zaščita pred pregrevanjem: da; Teža: 1,7kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

STEINEL BHG360 Li-Ion brezžični termični ventilator

Uporablja se za ogrevanje zamrznjenih cevi, spajkanje plastike, odstranjevanje barv in lakov, ločevanje lepilnih spojev. Model napaja LI-lon baterija z napetostjo...

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase STEINEL BHG 360 LI polnilna

sušilnik za lase, sušilnik las 2100 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilec za lase BaByliss 6610DE

kompakten sušilnik za lase, sušilnik las 1400 W, dovod hladnega zraka, zložljiv ročaj

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Polaris PHD 1463T

moč: 2000 W, nastavitev pretoka zraka, zaslon, najnižja delovna temperatura: 25 ° C, najvišja delovna temperatura: 600 C, največji pretok zraka: 500 l / min, nastavki, embalaža: ohišje

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase PATRIOT HG 220 etui

Opis: Neomejena svoboda gibanja pri delu z vročim zrakom, tudi kadar ni možnosti priključitve na električno zmogljivo Li-Ion baterijo z zmogljivostjo 2,6 Ah pri napetosti 36 V, zagotavlja 15 minut neomejenega delovanja Polnilnik je vključen v.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Akumulatorska pištola za vroč zrak STEINEL BHG360 Li-Ion

Idealno za odstranjevanje laka in barve z vratnih in okenskih okvirjev, osvetlitev žar, spajkanje in oblikovanje kovinskih odej, sušenje novih slojev barve in ometa, odtajevanje zamrznjenih cevi. Prednosti: - ergonomska oblika, - stikalo za zaklepanje za.

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Gradbeni sušilnik za lase Black & Decker KX 1692

Moč 1300 W zložljivi ročaj Teža: 0,4 kg

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Xiaomi Reepro Mini Power Generation

sušilec za lase, sušilnik las 2000 W, ionizacija, dovod hladnega zraka

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase Polaris PHD 2077i

kompakten sušilnik za lase, sušilec za lase 1400 W, zložljiv ročaj

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilec za lase Rowenta CV 1510

sušilec za lase, sušilnik za lase 1600 W, zložljiv ročaj

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

Sušilnik za lase SUPRA PHS-1604M

Igrača je namenjena igranjem vlog, spodbuja razvoj domišljije, kognitivnega razmišljanja in motoričnih sposobnosti. Material: plastika. Poganjajo ga baterije. Starost: 6 in 43 let

Pickup, ruska pošta, kurir, logistično podjetje

9 najboljših sušilnikov za lase

Sušilnik za lase je koristno orodje za domačo uporabo, ki vam pomaga hitro posušiti lase in hkrati dati las želeno obliko. Mnoga dekleta se soočajo z izbiro - kupijo sušilnik za lase ali sušilnik za lase? V našem članku bomo razmislili, ali lahko ta naprava nadomesti navaden sušilnik za lase in kako izbrati najboljši sušilec za lase. V oceno najboljših sušilnikov za lase smo zbrali le tiste naprave, ki že dolgo izkazujejo svojo uporabnost in visoko kakovost. Upoštevali smo življenjsko dobo naprave brez okvar, ergonomijo, funkcionalnost in moč.

Kakšni so sušilniki za lase?

Drugo ime za sušilnik za lase je zračni styler. Njegova glavna funkcija je poenostaviti styling, delno ga kombinirati s sušenjem, s čimer prihrani čas in trud za lepo in naravno pričesko. Sodobne oblikovalce zraka lahko razdelimo v tri skupine:

 • Sušilniki za lase z vrtljivimi ščetkami. Popolnoma raztegne in ugladi lase, poskrbi za dobro premišljen dizajn in zadostno moč.
 • Sušilniki za lase s šobami (brez vrtenja). Okrogle šobe različnih premerov so namenjene ščetkanju in ustvarjanju kodrov, ravne ščetke za ravnanje las, glavniki in volumizerji za ustvarjanje volumna pri koreninah;
 • Oblikovalci pare. Zahvaljujoč vgrajenemu generatorju pare ne morejo samo sušiti in oblikovati mokrih las, temveč tudi osvežiti / vlažiti suhe.

Prednosti in slabosti sušilca ​​za lase

Prednosti sušilnikov za lase:

 • kompaktnost in majhna teža;
 • funkcionalnost (posuši in zloži hkrati);
 • visoka hitrost polaganja Vroč zrak pomaga oblikovati lase v nekaj minutah;
 • manj škode na laseh kot likalnik ali curling likalnik, ker deluje pri nižjih temperaturah;
 • mnogi modeli sušilnikov za lase so opremljeni s ionizacijsko funkcijo;
 • odstranite odvečno puhavost las;
 • dostopna cena.

Minusi:

 • moč je majhna (ponavadi 700-100 W v primerjavi z močjo sušilca ​​za lase 1400-2400 W), zato potrebuje več časa za sušenje las;
 • obrezane možnosti. Praviloma je temperatura regulirana na samo 2 načina (toplo / vroče). Hladni način ni prikazan na ločenem gumbu in ni tako hladen kot v sušilcih za lase;
 • stajling ni tako obstojen. Tudi z dobro pritrditvijo je težko ustvariti trajni curl ali popolnoma gladek pramen. Namesto tega je možnost hitrega naravnega stajlinga in mehkih valov..

Večina strokovnjakov in navadnih deklet se strinja, da sušilec za lase še vedno ni popoln sušilec za lase, temveč stajling za styling že nekoliko posušenih las. Prihrani veliko časa, saj lahko začneš s stylingom, ne da bi čakal, da se lasje popolnoma posušijo. Če pa moč in dizajn omogočata, je povsem mogoče sušiti mokre lase s takim stylerjem, tako kot z običajnim sušilcem za lase, le malo dlje.

Na katere proizvajalce morate biti pozorni?

Ni veliko podjetij, ki izdelujejo sušilnike za lase, vendar obstajajo blagovne znamke, ki očitno vodijo pri negi las. In to so Rowenta, Philips, Braun in BaByliss. V njihovem asortimanu so cele linije oblikovalcev za vsak okus. Obenem ta izdelek skoraj ni zastopan med profesionalnimi izdelki, kar ne preseneča: sušilnik za lase je čisto gospodinjsko, ljubiteljsko orodje, ki v salonih in frizerskih salonih ni veliko povpraševanja. Med proračunskimi blagovnimi znamkami lahko najdete tudi dobre modele sušilnikov za lase: Remington, Polaris, Vitek, Supra.

9 najboljših sušilnikov za lase

Sušilnik za lase je koristno orodje za domačo uporabo, ki vam pomaga hitro posušiti lase in hkrati dati las želeno obliko. Mnoga dekleta se soočajo z izbiro - kupijo sušilnik za lase ali sušilnik za lase? V našem članku bomo razmislili, ali lahko ta naprava nadomesti navaden sušilnik za lase in kako izbrati najboljši sušilec za lase. V oceno najboljših sušilnikov za lase smo zbrali le tiste naprave, ki že dolgo izkazujejo svojo uporabnost in visoko kakovost. Upoštevali smo življenjsko dobo naprave brez okvar, ergonomijo, funkcionalnost in moč.

Kakšni so sušilniki za lase?

Drugo ime za sušilnik za lase je zračni styler. Njegova glavna funkcija je poenostaviti styling, delno ga kombinirati s sušenjem, s čimer prihrani čas in trud za lepo in naravno pričesko. Sodobne oblikovalce zraka lahko razdelimo v tri skupine:

 • Sušilniki za lase z vrtljivimi ščetkami. Popolnoma raztegne in ugladi lase, poskrbi za dobro premišljen dizajn in zadostno moč.
 • Sušilniki za lase s šobami (brez vrtenja). Okrogle šobe različnih premerov so namenjene ščetkanju in ustvarjanju kodrov, ravne ščetke za ravnanje las, glavniki in volumizerji za ustvarjanje volumna pri koreninah;
 • Oblikovalci pare. Zahvaljujoč vgrajenemu generatorju pare ne morejo samo sušiti in oblikovati mokrih las, temveč tudi osvežiti / vlažiti suhe.

Prednosti in slabosti sušilca ​​za lase

Prednosti sušilnikov za lase:

 • kompaktnost in majhna teža;
 • funkcionalnost (posuši in zloži hkrati);
 • visoka hitrost polaganja Vroč zrak pomaga oblikovati lase v nekaj minutah;
 • manj škode na laseh kot likalnik ali curling likalnik, ker deluje pri nižjih temperaturah;
 • mnogi modeli sušilnikov za lase so opremljeni s ionizacijsko funkcijo;
 • odstranite odvečno puhavost las;
 • dostopna cena.

Minusi:

 • moč je majhna (ponavadi 700-100 W v primerjavi z močjo sušilca ​​za lase 1400-2400 W), zato potrebuje več časa za sušenje las;
 • obrezane možnosti. Praviloma je temperatura regulirana na samo 2 načina (toplo / vroče). Hladni način ni prikazan na ločenem gumbu in ni tako hladen kot v sušilcih za lase;
 • stajling ni tako obstojen. Tudi z dobro pritrditvijo je težko ustvariti trajni curl ali popolnoma gladek pramen. Namesto tega je možnost hitrega naravnega stajlinga in mehkih valov..

Večina strokovnjakov in navadnih deklet se strinja, da sušilec za lase še vedno ni popoln sušilec za lase, temveč stajling za styling že nekoliko posušenih las. Prihrani veliko časa, saj lahko začneš s stylingom, ne da bi čakal, da se lasje popolnoma posušijo. Če pa moč in dizajn omogočata, je povsem mogoče sušiti mokre lase s takim stylerjem, tako kot z običajnim sušilcem za lase, le malo dlje.

Na katere proizvajalce morate biti pozorni?

Ni veliko podjetij, ki izdelujejo sušilnike za lase, vendar obstajajo blagovne znamke, ki očitno vodijo pri negi las. In to so Rowenta, Philips, Braun in BaByliss. V njihovem asortimanu so cele linije oblikovalcev za vsak okus. Obenem ta izdelek skoraj ni zastopan med profesionalnimi izdelki, kar ne preseneča: sušilnik za lase je čisto gospodinjsko, ljubiteljsko orodje, ki v salonih in frizerskih salonih ni veliko povpraševanja. Med proračunskimi blagovnimi znamkami lahko najdete tudi dobre modele sušilnikov za lase: Remington, Polaris, Vitek, Supra.

Ščetka za lase / sušilec las

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri sušilca ​​za lase

Moč. Glede na ta parameter se sušilniki za lase z vrtljivimi šobami običajno razdelijo v 2 skupini: profesionalne in gospodinjske. Zmogljivost prvega ponavadi znaša približno 500 vatov. S profesionalnimi sušilniki za lase - ščetkami z vrtljivimi nastavki lahko hitro oblikujete tako mokre kot suhe lase. Učinkovitost gospodinjskih modelov običajno ne presega 100 vatov. Takšne naprave se uporabljajo za sušenje las s stylingom.

Načini delovanja in dodatne funkcije. Zmogljivosti sušilnikov za lase z vrtljivimi ščetkami so neposredno odvisne od teh kazalnikov. Koliko načinov naj torej obstaja? Najboljša možnost je tri: vroč tok je potreben za hitro sušenje, topel bo ustvaril slog, hladen pa bo pomagal popraviti pričesko. Pred nakupom vrtljivega sušilca ​​za lase preverite, ali je naprava opremljena s potrebnimi funkcijami, na primer s sistemom vlaženja s paro, ionizacijo, ali ima možnost dovajanja hladnega toka.

Vrsta povezave Odvisno od tega parametra so lahko naprave napolnjene ali z omrežjem. Slednje so najpogostejše. Pred nakupom takšnega vrtljivega sušilca ​​za lase bodite pozorni na dolžino kabla. Biti mora najmanj 1,6 m.

Če želite v spletni trgovini "Professional Line" kupiti vrtljiv sušilnik za lase v Moskvi, ga preprosto dodajte v "Košarico".

Kako izbrati pravo krtačo za sušilec las. Podrobna navodila za kompetenten nakup

Sušilnik za lase je izboljšana različica preprostega sušilca ​​za lase, saj odpravlja potrebo po dodatnem glavniku med postopkom sušenja. Naprava ne pomaga samo posušiti pramenov, temveč tudi ustvariti pričesko, nič slabše kot v profesionalnem salonu. Če želite pravilno izbrati pravo napravo, je bolje, da pred nakupom preučite glavne točke, na katere morate biti pozorni..

Prednosti in slabosti

Vsaka fashionista, ki je že preizkusila neverjeten izum, bo upoštevala naslednje prednosti naprave:

 • Kompaktna velikost, lahka teža;
 • Ni potrebe po nakupu arzenala orodij za styling;
 • Enostavnost uporabe;
 • Pričeska se opravi hkrati s sušenjem, kar znatno prihrani čas;
 • Številni prilogi vam omogočajo ustvarjanje najrazličnejših stajlingov;
 • Mnogi modeli imajo funkcije, ki vam pomagajo skrbeti za lase;
 • Naprava ne potrebuje posebne nege - dovolj je, da očistite krtačo iz pramenov in prahu.

Izdelek nima očitnih pomanjkljivosti. Nekateri modeli imajo slabosti, kot so visoki stroški ali pomanjkanje uporabnih dodatnih funkcij..

Zanimivo! Uporaba navadnega sušilca ​​za lase in glavnika bo potrebovala določene spretnosti in sposobnosti za ustvarjanje dobre pričeske. V primeru sušilca ​​za lase je vse veliko bolj preprosto - napravo morate povezati v omrežje in sušiti kodre tako, da jih navijate na šobo.

Glavna merila za izbiro sušilca ​​za lase s krtačo

Če želite izbrati najprimernejšo napravo za vaše osebne potrebe, morate preučiti njene glavne značilnosti in zmogljivosti..

Moč

Ključni parameter, ki vpliva na najvišjo temperaturo in pretok zraka. Vrednost je lahko v območju od 300 do 1200 W. Izbira v prid določeni vrednosti se opravi na podlagi vrste las in pričakovanega končnega rezultata:

 • naprave z majhno močjo z vrednostjo do 600 W so idealne za styling in sušenje kratkih las;
 • naprave s povprečnimi parametri 600-1000 W so optimalne za kodre srednje dolžine, z njihovo pomočjo lahko sušite in naredite pričeske;
 • naprave z visoko močjo od 1000 W so primerne za dolge debele pramene.

Vrsta hrane

Večina tehničnih enot napaja električno omrežje, vendar obstajajo mobilne naprave, ki jih napajajo baterije.

Iz omrežja

Takšna tehnika deluje iz vira električne energije, v kolikor doma ni svetlobe, je nemogoče uporabiti. V trgovinah obstaja ogromen izbor stacionarnih izdelkov, razlikujejo se v širokem območju moči, razširjeni funkcionalnosti. Delovanje naprave ni časovno omejeno - delovalo bo, dokler bo potrebno.

Od baterije

Takšno napravo je treba izbrati za potovanje ali alternativo stacionarnim napravam, če ni električne energije. Običajno imajo takšne naprave majhno moč, majhnost in težo. Njihove zmogljivosti so zelo omejene, čas delovanja brez ponovnega polnjenja pa kratek.

Proizvodni material

Materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji, pomembno vplivajo na zanesljivost, varnost, trajnost in videz opreme. Vsi ti dejavniki vplivajo na njegovo ceno..

Keramični premaz

Keramika zagotavlja enakomerno segrevanje površine in ne vpliva negativno na kodre, blaži učinek vročega zraka na laseh. S takšnim izdelkom je treba ravnati previdno, saj je keramika zelo krhka in se zlahka razpoka ali zlomi..

Turmalinski premaz

Edinstven material, ki pomaga pri negi pramenov in jim daje zdrav sijaj in sijaj. Plošče s turmalinom se običajno nanesejo na površino keramike, pomagajo, da se naprava hitreje segreje in skrbi za kodre, saj preprečuje prekomerno sušenje. Izdelki s turmalinsko površino so dragi.

Naravna krtača za ščetine

Pri izbiri med umetnimi in naravnimi materiali je bolje dati prednost slednji možnosti. Lasje ne bodo pustili, da postanejo elektrificirani in frizirani, ima zdravilni učinek, ščetine so mehkejše in prožnejše. Ta parameter je še posebej pomemben za tanke in oslabljene pramene..

Delovni čas

Parameter prilagodi stopnjo vpliva na kodre s spreminjanjem hitrosti in temperature dovoda zraka. Večina modelov ima 2-3 delovne načine, napredni - do 5. Več ravni na napravi, več možnosti za ustvarjanje pričeske.

Glavni programi, na katere morate biti pozorni:

 1. Vroč zrak - za sušenje.
 2. Toplo - za styling.
 3. Hladno - za pritrditev frizure.

Priporočilo! Če iščete napravo za sušenje las in ustvarjanje vsakodnevnega sloga, ni treba izbrati sušilnika za lase z največjo paleto funkcij. Takšna naprava bo stala več, njegova uporaba pa lahko povzroči težave neizkušenim uporabnikom..

Oprema

Različni nastavki vam omogočajo ustvarjanje raznolikega stajlinga in so zasnovani za različne tipe las. V povprečju imajo lahko napeljave od ene do šest ščetk, bolj napredni modeli pa do deset. Razlikujejo se po obliki, velikosti in rezultatu. Ne bi smeli porabiti dodatnega denarja za nakup največjega števila komponent, zelo verjetno je, da jih ne bodo potrebovali in bodo ležali v prostem teku.

Glavne sestavine sušilca ​​za lase so naslednje:

 1. Okrogle vrtljive ščetke različnih premerov vam omogočajo, da ustvarite popoln slog za kodre različnih dolžin in debelin.
 2. Difuzor služi za dodajanje glasnosti oslabljenim tankim pramenom.
 3. Curling likalnik je zasnovan za kodranje ali kodranje kratkih las.
 4. Ravnik omogoča, da se prameni poravnajo kot železo.

Pomembno! Pred nakupom opreme preverite pritrditev sestavnih delov. Močno naj sedijo na podstavku, ne smejo viseti ali zdrsniti. Vse to bo na koncu vplivalo na udobje uporabe in kakovost dobljenih rezultatov..

Dolžina vrvice

Pomembno merilo, od katerega je odvisna praktičnost uporabe naprave. Optimalna vrednost je 1,8-2,5 metra. Bolje je izbrati spiralno žico, med delovanjem se ne bo zasukala. Poleg tega je vredno dati prednost izdelkom s 360-stopinjskim vrtečim pritrdilnikom, saj bo to preprečilo tudi zapletanje vrvice..

Teža, velikost

Glede na to, da bo treba napravo nenehno držati v roki, je treba veliko pozornosti posvetiti njeni ergonomiji. Udobno naj leži v roki, med delovanjem pa ne pnevmatike. Ni posebnih omejitev, vse je odvisno od osebnih želja in zmožnosti. V zvezi s tem morate pred nakupom napravo zagotovo držati v roki, da lahko ocenite stopnjo udobnosti.

V pomoč! V mnogih modelih sta velikost in teža izdelka odvisna od moči izdelka - manjši je ta parameter, bolj kompakten in lažji je sušilec za lase.

Dodatne lastnosti

Pomožne funkcije vam bodo pomagale skrbeti za pramene in narediti postopek sušenja in oblikovanja bolj udoben in varen. Uporabni dodatki olajšajo uporabo enote in povečajo njene zmogljivosti, hkrati pa povečajo stroške opreme.

Ionska kondicija pripomore k močnejšim in trdnejšim kodram z odstranjevanjem razcepljenih koncev. Načelo delovanja temelji na vplivu toka negativnih ionov na lase med delom, kar preprečuje širjenje pozitivnih delcev. To vodi do lažjega česanja, odpravljanja elektrifikacije in izboljšanja splošnega stanja pramenov..

 • Dovod hladnega zraka.

Funkcija tudi krepi zdravje las. Hladen zrak pomaga pritrditi pričesko dlje časa, tako da zadržuje vlago v strukturi las. Še bolje, če sušilnik za lase hkrati izpuhta hladen in vroč pretok, bo to zagotovilo še večjo učinkovitost uporabe..

Dodatna možnost vlaženja kodrov s paro olajša postopek ustvarjanja pričeske, prispeva k boljši kakovosti kodranja pramenov in zanesljivi zaščiti pred izsušitvijo.

Uporabna in praktična dodatna oprema vam ne bo omogočila le udobnega shranjevanja vseh komponent na enem mestu, temveč bo ščitila ščetine iz naravnih materialov pred drobljenjem in poškodbami.

Pomaga zmanjšati zvijanje dolgih kodrov in pospeši curling z vlečenjem ščetin v osnovno votlino.

Ocena najboljših proizvajalcev sušilnikov za lase z vrtljivo šobo

Proračunski modeli

Polaris PHS 0746 je poceni kompaktna naprava z dobrimi lastnostmi. Ima moč 700 W, deluje v treh načinih, opremljen je z dvema nastavkoma in krtačo za česanje, obstaja funkcija zaščite pred pregrevanjem. Povprečni stroški 1300 rubljev.
 1. Majhna teža in mere;
 2. Idealno za potovanja;
 3. Primeren za lase srednje dolžine;
 4. Nizka cena.
 1. Priloge niso pritrjene dovolj varno.
Bosch PHA5363 je odličen model za svoj cenovni razred. Moč 700 W, 6 načinov delovanja, vključno s tremi vrstami ogrevanja, hladnega zraka, regulacijo pretoka. Dopolnjen je z dvema vrtljivima krtačama različnih premerov, 1,8 m kablom, obstaja ionizacijska funkcija. Povprečni stroški 2 200 r.

 1. Precej obsežnih priložnosti za svoj razred;
 2. Eleganten dizajn;
 3. Ionizacijski način za nežno oblikovanje.
 1. Slaba zgradba, nagnjena k lomljenju.
BaByliss BAB2620E je del linije profesionalnih proizvajalcev frizerskih tehnik, hkrati pa je na voljo splošnemu uporabniku. Prijetna cena 2700 rubljev je posledica omejene funkcionalnosti - le ena krtača s premerom 34 mm in dva načina delovanja, moč je 700 W. Mehke ščetine iz poliamida preprečujejo poškodbe lasišča in pramenov, titanovo ohišje s titaninom pa pomaga ohranjati lase.

 1. Pri proizvodnji se uporabljajo zanesljivi materiali;
 2. Naprava je enostavna za upravljanje;
 3. Čopič je mehak, varen;
 4. Sprejemljivi stroški za profesionalno opremo.
 1. Samo ena pritrjena pritrditev.

Srednji cenovni segment

Braun AS 400 je model s sodobnim stilskim dizajnom, opremljen s tremi komponentami: dvema premeroma za ustvarjanje kodrov in eno za dodajanje volumna. Dober udoben kabel z vrtljivim nastavkom, dolžine 2,1 m. Deluje v dveh načinih, moč 400 vatov. Napravo lahko obesimo na posebno zanko, ki je priložena kompletu. Povprečni stroški 3000 r.
 1. Število šob;
 2. Enostavnost prestavljanja;
 3. Dolga udobna žica;
 4. Privlačen videz.
 1. Indikator šibke moči;
 2. Izdelano iz jekla;
 3. Nekateri uporabniki poročajo, da se oprijem segreje.
Rowenta CF 9220 je zmogljiva 1000 W naprava znanega zanesljivega proizvajalca. Opremljen z dvema vrtljivima krtačama s premerom 30 in 50 mm za enostavno oblikovanje. Funkcionalnost je namenjena nežnemu ravnanju z lasmi - keramični premaz, ionizacija, nadzor temperature in hitrosti, obstaja hladen način. Sintetične ščetine preprečujejo elektrifikacijo, držalo kabla pa se vrti zaradi lažje uporabe. Povprečni stroški 4.000 r.

 1. Zanesljiv trpežni proizvajalec;
 2. Enostavnost nadzora;
 3. Eleganten dizajn;
 4. Velika moč;
 5. Ionizacijska funkcija;
 6. Priloženi pokrovi za dodatke.
 1. Samodejnega izklopa ni;
 2. Način hladnega zraka ne deluje dobro, pogosteje je topel tok.
Philips HP8664 je odlična možnost v razmerju med ceno in učinkovitostjo. Zmogljiva enota 1000 W je opremljena z dvema vrtljivima krtačama premera 30 in 50 mm z naravnimi ščetinami in prevleko s turmalinom. Obstaja ionizacijska funkcija in zaščita pred pregrevanjem. Povprečni stroški 4 200 r.

V pomoč! Manjša krtača ima izvlečne zobe, kar omogoča lažje in hitrejše doseganje popolnih kodrov.

 1. Kakovostna montaža zaupanja vrednega proizvajalca;
 2. Premaz za nego las;
 3. Obsežna funkcionalnost in možnosti za ustvarjanje stajlingov;
 4. Prijetna ergonomska zasnova.
 1. Brez dovoda hladnega zraka.

Premium modeli

Philips HP8666 - model je v marsičem podoben prejšnjemu, HP8664, vendar tukaj komplet vključuje dodatno nastavitev - čopič s premerom 38 mm. Komponente je mogoče zasukati v obe smeri, kar je zelo priročno. Povprečni stroški 4 900 r.
 1. Nežna nega las;
 2. Odličen rezultat;
 3. Ščetine iz mehkega naravnega materiala;
 4. Zadostno število ščetin.
 1. Brez hladnega zraka.
BaByliss 2736E (2735E) je večnamenska visokokakovostna naprava s 4 načini delovanja in močjo 1000 vatov. Na voljo sta dve okrogli ščetki različnih velikosti s ščetinami za las iz prašiča, ravnalo s keramičnimi zobmi. Vsa dodatna oprema je shranjena v varnem ohišju, obstaja odstranljiv filter. Hladni način vam omogoča, da popravite stajling. Povprečni stroški 5 500 r.

 1. Različne priloge;
 2. Nežne funkcije nege;
 3. Tiho delo;
 4. Predstavljiv videz;
 5. Proizvajalec profesionalne opreme.
 1. Deli so nagnjeni k lomljenju, težko je najti zamenjave zanje.
BaByliss BAB2770E se od predhodnika razlikuje po nižji moči (800 W) in dolgi vrteči se vrvici (2,7 m). Omogoča vam ustvarjanje vseh vrst stylinga brez škode za stanje kodrov, ščetke so narejene iz najlona in naravnih ščetin. Deluje v treh načinih, obstaja dovod hladnega zraka. Povprečni stroški 5 500 r.

 1. Strokovni pristop k ustvarjanju pričeske;
 2. Varne mešane ščetine;
 3. Zamenljive šobe;
 4. Dolga žica;
 5. Napredna funkcionalnost.