Lunarni koledar za odbitke

Lunarni koledar z odbitki vam bo pomagal izbrati ugoden dan za odhod k frizerju. Luna znano, da vpliva na hitrost rasti in zdravje vaših las. Poznavanje značilnosti vrednosti luninega dne, faze in lokacije Lune v znakih zodiaka ter upoštevanje dneva v tednu, smo za vas oblikovali koledar odbitkov in barvanja las po dnevih za prihodnje mesece in leta.

Kako izbrani ugodni dnevi?

Če želite oceniti, ali je danes po luninem koledarju ugoden ali neugoden dan za frizerje, se upoštevajo naslednji podatki:

 • Lunarni dan
 • Luna faza
 • Iskanje lune v znaku zodiaka
 • Dan v tednu

Lunarni dan: to so številke od 1 do 30, od katerih nekatere pozitivno vplivajo, nekatere pa negativno. Na primer, 2, 5 in 27 lunarnih dni so nekateri najboljši za odbitke, 1, 4 in 28 pa veljajo za neugodne.

Faze: tu sta še utripajoča in padajoča luna, pa tudi mlada in polna luna. Verjame se, da če lase rešete v času svetleče lune, lasje rastejo počasneje, če faza raste, potem lasje rastejo hitreje..

Znaki zodiaka: Podobno kot pri lunarnih dneh obstajajo ugodni in neugodni znaki zodiaka. Na primer, če je Luna v Ovnu ali Strelcu, potem je bolje, da se trenutno ne registrirate v kozmetičnem salonu, če je v Devici ali Vodnarju, potem bo frizura prijetna in uporabna.

Dnevi v tednu: Glavno pravilo je, da se v nedeljo ne strižete s frizuro. Petek - bodite previdni.

Naš koledar odbitkov za ženske in moške v kompleksu upošteva vse te podatke in prikazuje najboljše, nevtralne in najslabše datume za vsak dan v mesecu..

Lunarni koledar za odbitke za leto 2020

Luna ima ogromen vpliv na telo vsakega človeka. Že v starih časih so ljudje začeli opažati medsebojno povezanost lunarnih faz in lepoto naših las.

Najprej faze lune vplivajo seveda na rast las. Če strižete lase na rastoči luni, bodo vaši lasje rasli veliko hitreje, če pa posodobite pričesko za starajočo se luno, se bo rast znatno upočasnila.

Če raje pogosto menjate svoj videz, vam bo zagotovo všeč, če lasje zrastejo bolje. Če želite to narediti, morate samo načrtovati izlete k frizerju, ko luna narašča in je v 1 ali 2 četrtini. No, za tiste, ki želijo svojo pričesko obdržati čim dlje in nekoliko upočasniti rast las, je bolje, da se ob izpadanju lune odpravi k frizerju..

Koledar odbitkov vam bo pomagal ugotoviti vse to. Na primer, frizura za rahlo luno pomaga krepiti korenine in preprečiti izgubo, vendar bodo še dolgo rasle. Toda med novo luno je bolje zavrniti novo pričesko, v tem obdobju frizura skrajša življenje osebe.

Skupaj s fazami lune lunarni dan vpliva tudi na lase, vsak dan ima svoje značilne lastnosti. Lunarni koledar za odbitke temelji na teh dveh dejavnikih. V koledarju si lahko ogledate, ali je določen dan ugoden za frizuro ali ne in kakšen vpliv ima ta dan na stanje in rast las.

Pričeska lunarnega koledarja 2019

Lasje človeka povezujejo s prostorom, prenašajo energijo v telo. Opaža se, da če se je v življenju začela črna črta, potem z izbiro dneva v skladu z "Luninim koledarjem" za frizuro lahko odpravite težave. Velja tudi obratno: slaba pričeska, narejena na napačen dan, lahko pritegne bolezen, prepir ali drugo nesrečo..

Ni presenetljivo, da ljudje že dolgo previdno ravnajo z lasmi, saj so kot antene, zahvaljujoč katerim se človek prehranjuje z življenjsko energijo. Zato so se začeli oblikovati določeni rituali za nego kodrov, določeni so ugodni dnevi za striženje las..

Lunarni koledar za odbitke za vsak mesec 2019

Ugoden dan

Lunarni koledar za odbitke za leto 2019 bo pomagal vplivati ​​na stanje kodrov. Če želite čim hitreje zrasti "pletenico do pasu", potem pred polno luno obiščite kozmetični salon. Če želite svoje lase okrepiti, jim dajte debelino, volumen in mehkobo, jih odrežite, ko je nočna lepotica v 3. ali 4. četrtini. Po eni strani se bo stopnja rasti kodrov znatno upočasnila. Toda po drugi strani boste preprečili izpadanje las.

Nadaljnja usoda rezanih pramenov

Ni dovolj, da izberete ugodne dni za frizuro in dobrega mojstra. Vedno spremljajte, kako ravnate z rezanimi konci. Ne mečite jih v vodo. Z upoštevanjem tega nasveta boste bujne debele lase ohranili več let..

Napačen čas

V "Lunarnem koledarju odbitkov za leto 2019" obstajajo nesrečna obdobja, ko je odhod k frizerju izredno nezaželen, tudi za barvanje las ali obrezovanje koncev, sicer boste pritegnili bolezen in se energijsko izsušili. 9., 15., 23. in 29. lunarni dan veljajo za satanske. Prav tako ne morete dobiti frizure med luninimi mrki, ki se zgodijo leta 2019 10. januarja, 5. junija, 5. julija, 30. novembra; kot tudi sončna, ki pade 21. junija in 14. decembra.

Dnevi v tednu

V prihodnosti ne vpliva samo "Lunarni koledar odbitkov". Veliko je odvisno od tega, ali boste obiskali frizerja v sredo ali nedeljo..

 1. Ponedeljek je dober trenutek. Lase lahko barvate in strižete. Posodobljen videz vam bo pomagal videti mlajši, lajšati težave, slabo razpoloženje, skrbi in umiriti živce.
 2. Torek - Če imate težko izbiro ali potrebujete podporo, se prijavite v kozmetični salon. Tudi frizura bo naklonjena ženskam, ki se ujamejo v siv vsakdan, domačo rutino in sanjajo o živih občutkih.
 3. Sreda - danes je vredno obiskati frizerja, če želite razširiti svoj družbeni krog, spoznati nove ljudi, obnoviti izgubljene povezave in več potovati. Obrezajte konce ali obarvajte lase, da boste dobili zanimive informacije, ki vas bodo očarale.
 4. Četrtek - sanjajte o slavi in ​​si prizadevajte za slavo, potem je najboljši dan za ustvarjanje nove podobe sredina tedna. Prav tako je čas za razvoj oratorijskega talenta in boj proti pretirani skromnosti..
 5. Petek je odličen čas za spremembo vaše podobe. Še posebej, če ste utrujeni od trenutne slike. Najbolj ugoden trenutek je, ko Sonce prehaja skozi ozvezdja Bik (04.22-21.05) in Kozorog (12.24-22.01). Če pa ste z videzom zadovoljni, je vredno odložiti obisk brivnika..
 6. Sobota je dan, ko je zelo dobro odrezati lase, s tem pa ji boste dali sijaj, volumen in zdravje. Poleg tega se s pomočjo škarj znebite ne le razcepljenih koncev, temveč tudi grehov in psovk prednikov..
 7. Nedelja je zelo slab čas za barvanje ali obrezovanje. Obstaja priljubljeno znamenje: če boste sveti dan odrezali lase, boste z njim rezali srečo. Izjema so nesrečni in nesrečni, nasprotno, lahko tvegajo in s tem poskušajo prelisičiti usodo in jo spremeniti na bolje.

Tvoj rojstni dan

Izkaže se, da trenutek rojstva vpliva tudi na rezultat striženja. Šele ob upoštevanju tega določite dan, ko boste lahko odrezali lase. Vsakdo ima svoje antagonistične dni, ko se ne bi smel dotikati las.

 • Ponedeljek je najboljši čas za obisk kozmetičnega salona vključno od četrtka do sobote, vendar vam v nedeljo ni priporočljivo spreminjati pričeske;
 • Torek - četrtek, sobota in nedelja bodo imeli pozitiven učinek, v petek je bolj pravilno dati kodre na počitek;
 • Sreda - za nedeljo načrtujte spremembo slike in se v četrtek držite stran od frizerja;
 • Četrtek - frizerja lahko obiščete v ponedeljek, petek in nedeljo; slab dan - torek;
 • Petek - sreča vas bo spremljala, če se v salon prijavite v ponedeljek, četrtek, soboto ali nedeljo, težave se pojavijo po rezanju in barvanju v torek;
 • Sobota - energija petka ima najbolj pozitiven učinek, nedelja, nasprotno, pa bo zelo nesrečen dan;
 • Nedelja - poskusite se dogovoriti s frizerjem v torek ali četrtek, ne spreminjajte slike v ponedeljek.

Če se je v vsem skupaj začela slaba sreča, je to trenutek, ko lahko na dneve antagonista odrežete lase. Običajno se po tem zdi, da življenje zamrzne, kar daje priložnost za začetek nove stopnje, ki vodi do uspeha..

Luno znak

Ali želite doseči določen rezultat, dati lasnost volumen, pospešiti rast ali narediti obvladljive? Tudi izboljšati svoje zdravje, napredovati v karieri ali izboljšati svoje osebno življenje? Pomagajte si s tem "Lunarnim koledarjem odbitkov za leto 2019" in zodiaškim krogom. Bodite pozorni, skozi katero znamenje gre nočna zvezda.

 1. Oven. Ni treba obiskati frizerja. Manipulacije na noben način ne bodo vplivale na kodre, ampak bodo izzvale bolezen.
 2. Kozorog, Devica in Bik. Dnevi so dobri za rezanje in barvanje. Lasje bodo postali obvladljivi in ​​se bodo zlahka pritrdili v pričeski. Poleg tega se bodo začeli manj cepiti in hitreje rasti..
 3. Tehtnica in Dvojčki. Če ste lastnik finih las, potem je danes vaš dan. Dobro je narediti lestev, različne variacije bob in kvadrata, redčenje, kaskade in druge zračne odbitke. Curls začnejo hitro rasti, vendar se njihova kakovost ne bo spremenila.
 4. Ribi in Rak. Ali želite obiskati frizerja manj pogosto, vendar da si lase dlje ohranite v obliki? Iskanje lune v vodnih znamenjih bo pomagalo upočasniti rast in okrepiti lase.
 5. Lev. Ni pravi čas, da se prijavite za brivca, če vam je všeč trenutno stanje. Vendar v primeru okvar, težav in težav "koledar odbitkov po Luni" nasprotno svetuje obisk stilista in položaj se bo postopoma izboljševal.
 6. Škorpijon. Ne tvegajte. To znamenje je znano po zvitosti in naklonjenosti. Njegov vpliv na osebno življenje je težko predvideti. Kot rezultat, se odnos z ljubljeno osebo lahko napolni z nežnostjo in romantiko ali propade zaradi malenkosti..
 7. Strelec. Ima največji vpliv na kariero. "Lunarni horoskopski odbitki" napovedujejo razvoj in napredovanje. Po obisku frizerja boste začutili samozavest in moč, ki vam bo pomagala pridobiti avtoriteto v delovnem timu in spoštovanje svojega šefa..
 8. Vodnar. Ni pravi čas za obisk stilistke. Rezultat prizadevanja mojstra ne bo prijeten, stanje las pa se bo poslabšalo.

Pričeske, ki ustrezajo zodiaku

Ste se že kdaj vprašali, da na dogodke v življenju ne vpliva samo frizer, "Lunarni koledar za odbitke", temveč tudi, kako vam pričeska ustreza osebno. Upoštevati bi moralo ne le dolžino kodrov, temveč njihovo obliko in barvo. S spreminjanjem teh parametrov prilagajamo vrsto "porabljene" energije, kar pomeni, da lahko vplivamo na svoje življenje.

Energična in nemirna razporeditev predstavnikov ognjenega elementa se odraža s kratkimi športnimi odbitki, ki ne potrebujejo dolgega stylinga. Omogočajo vam, da izgledate mlado, energizirajte, znova zaženete procese v telesu. Ni bilo zaman, da si resno bolni ali ljudje slabega zdravja zelo kratko strižejo lase, kar pospeši ozdravitev. V kozmičnem vidiku je Oven odgovoren za glavo, nadzoruje aktivnost dovoda krvi v možgane..

Ustrezni odbitki lahko izboljšajo presnovne procese, stabilizirajo dobro počutje in povečajo imunost. Človek odpre nov dih, pridobi moč za promocijo svojih projektov in reševanje težav brez uporabe zunanje pomoči.

Toda "Lunarni horoskopski odbitki" opozarjajo, da tempo življenja bistveno pospešuje. Ne oklevajte, sicer boste zamudili priložnost, da najdete svoje mesto v življenju..

teleta

Pričeske, ki ustrezajo temu znaku, so dolga do ramen ali nekoliko nižji lasje. Oblika frizure je drugačna. Toda ena glavnih značilnosti so prosto ležeči prameni. Kljub zunanji preprostosti lahko takšno frizuro opravi samo strokovnjak na svojem področju. Navsezadnje se kodri ne smejo zmešati med seboj. Seveda je flis, pa tudi uporaba laka, gelnega voska in drugih sredstev za pritrjevanje nesprejemljiva..

Kdaj odrezati lase in oblikovati svoj slog Bik? Če je treba izboljšati finančni položaj, izvedite uspešne transakcije, povezane z nepremičninami. Ta zemeljski znak je odgovoren za grlo in želodec..

Dvojčka

Pod okriljem so pričeske z uporabo kemikalij. To je predvsem kodranje in barvanje. Pepel, rahlo kodrasti lasje z rahlo modrikastim odtenkom, dolžina ramen, najbolj ustreza energiji. Ta pričeska pomirja živce in izboljša zdravje pljuč. Poleg tega Gemini pomaga vzpostaviti komunikacijo s kolegi in znanci, obvladati nova znanja in prispeva k ugodnemu koncu potovanja..

Predstavniki vodnega žiga so neločljivo povezani s srednjim vekom. Takrat je med vitezi prišla modna frizura, ki najbolj spominja na sodoben trg. Veljalo je, da takšna pričeska daje bojevnici moč in ga naredi nepremagljivega..

Rakovina energija pomaga pri usvajanju hranil iz hrane. Omogoča vam vzpostavljanje stika z genetskim spominom, ščiti družino in posledično izboljšuje odnose z ljubljenimi, zlasti s starostjo..

Če že dolgo sanjate o poroki, "Lunarni koledar odbitkov" še posebej priporoča, da prosite svojega frizerja, naj si naredi to pričesko. Kmalu se bo začela obetavna romanca in, kar je najpomembneje, mami in očetu bosta izbranec všeč.

Ko pogledate kralja zveri, je prva stvar, ki vas ujame, razkošna griva. V resnici se je vredno držati istih trendov. Če želite zagotoviti puhastost, potrebujete posebno stopničko odbitka..

Curly kodri bodo pomagali dati več podobnosti, ohraniti volumen in obliko. Če so vaši lasje naravnost ravni, si sami izberite, kaj je za vas bolj priročno: redno uporabljajte curlers in curling likalnik ali naredite perm pri frizerju.

Lionske lase priporočamo, če imate težave s srcem. Bujna griva daje zaupanje v prihodnost in moč za dosego naših načrtov, razvija ustvarjalnost in obdaruje s pozitivnim razmišljanjem.

Vendar pa koledar "Lunarnih odbitkov" opozarja: ne boste samo postali bolj romantični, ampak boste tudi začeli jemati trenutne dogodke po srcu..

Za razliko od drugih znakov raje skriva svoj resnični videz za umetno lepoto, poudarja svoje zasluge in skriva pomanjkljivosti. Tu imate veliko prostora za domišljijo: lasulje, lasnice, nadzemni prameni, barvanje las, tudi v nenaravnih barvah.

Kljub nenavadnemu videzu in trikom Device privlači močan tok kozmične energije. Pomaga obvladovati velike količine rutinskega dela, obvladati dodatna znanja, obvladati trgovino ali nove obrti, poleg tega pa pospešiti obnovo prebavnih organov..

Zračni znak uteleša klasiko in eleganco, pomp in resnost. To so graciozni stajlingi, kjer je vsak curl na svojem mestu. Poudarili bodo skrivnost in nedostopnost ženske. Predstavniki močnejšega spola naj se odločijo za stroge in lakonske odbitke, ki poudarjajo njihovo moškost. Klasika se zdi le preprosta in dolgočasna. Pravzaprav bo določil status in vam omogočil komunikacijo z ljudmi iz vašega kroga..

Ta pričeska spodbuja sprejemanje pravih odločitev, povečuje možnost iskanja kompromisov in vzpostavljanja udobnega sodelovanja z najrazličnejšimi osebnostmi..

Odbitki z energijo z energijo tehtnic so koristni za zdravje ledvic.

Škorpijon

Vip slog najbolj v celoti ustreza temu znaku. To ne velja samo za ženske, ampak tudi za moške. Pričeska, sestavljena iz ravnih in gladkih las, spodbuja aktivno zbiranje energije. Če so kratki, se Voda doda strast ognja. Tako izbrana slika postane še bolj seksi, privablja nasprotni spol z magnetom..

Ob podpori Škorpijona se leto ne morete bati ekstremnih situacij. Vse se bo rešilo na najboljši možen način. Z vidika zdravja znak uravnava delo reproduktivnega sistema..

Strelec

Pokroviteljski Jupiter poziva k konservativnosti in zadržanosti, ne sprejema ekstravagancije. Ni pomembno, ali gre za videz ali vedenje. Najboljša možnost frizure za dame je kratek spredaj, prameni podaljšani zadaj, zbrani v visokem repu.

Poglejte Ateno iz starogrških mitov, njena pričeska se najbolj ujema s podobo Strelke. Moško različico je mogoče videti v Zeusu.

Takšni odbitki lahko prinesejo lastniku uspeh v dejavnostih, povezanih z javnim nastopanjem, politiko. Strelec uravnava tudi jetra in žolčnik..

Kozorog

Upoštevajte: moški tega znaka si najpogosteje strižejo lase na plešasti glavi ali zelo kratke. Cilj je zmanjšati čas in denar za nego las. Ženska različica - lasje, skriti pod bandano ali klobukom.

Kozorog podpira materialno dobro počutje. Pomaga izbrati primeren poklic, uresničiti njihove težnje. Nadzira stanje kostnega tkiva.

Dame, ki želijo zgraditi kariero, vendar se niso pripravljene posloviti od dolgih las, bi morale biti pozorne na pričesko, ki ustreza Kozorogu..

Vodnar

Eleganten znak. Barva, dolžina in oblika pričeske niso pomembni, glavna stvar je, da izstopa in ustreza modi leta 2020. Privoščite si dreadlocks, punk mohawk, trakove za glavo iz najrazličnejših materialov. Lahko pletate nekaj tankih pletenic, preostale lase pa pustite ohlapne ali pa jih zberete v modro šopko. Barvanje, jantar, balans in druge vrste barvanja las so dobrodošli.

Vodnarjeva pričeska je pogosto nekoliko pred časom, v katerem človek živi. Toda hkrati element Air odpira nove brez primere priložnosti, daje priložnost za začetek donosnih projektov in iskanje skupnega jezika z drugimi. V telesu je odgovoren za delo ožilja.

Ta vodni žig simbolizira harmonijo in ravnovesje. Pričeske, ki mu ustrezajo, odražajo svetovni red. To so različne pletenice, in bolj zapleteno in zapleteno je njihovo tkanje, tem bolje. To poudarja interakcijo v vesolju različnih energij, ki sestavljajo eno celoto.

Pričeske v stilu Riba so usmerjene k iskanju harmonije in ravnotežja, podelitvi pokroviteljstva božanskim silam v vseh zasnovanih poslih. Če morate leta 2020 okrepiti imuniteto, izboljšati delo celega telesa, urediti živčni sistem - pletenico.

Lunski koledar

Glede na prihajajoči lunarni dan lahko z lasmi izvajate določene manipulacije. Ko načrtujete potovanje k frizerju, ne pozabite, da včasih v enem sončnem dnevu mine 1-3 dni.

1. lunarni dan - frizura bo skrajšala življenje.

2. lunarni dan - manipulacije z lasmi bodo izzvale konflikte na različnih področjih.

3. lunarni dan - posodabljanje frizure bo privedlo do bolezni in nepotrebnih odpadkov.

4. lunarni dan - odreči se odbitkom. Obstaja tveganje za znižanje imunosti, kar bo povzročilo stomatitis, vneto grlo, adenoide itd. Obstajali bodo strahovi, povezani z ljubljenimi.

Peti lunarni dan je pravi čas za obisk brivnika. Kmalu boste bogati.

6. lunarni dan je izjemno nesrečno obdobje. Zdravstveno stanje se bo močno poslabšalo. Zamašen nos, vneto grlo, bolečine v glavi in ​​visoka vročina vam ne bodo dodali šarma.

7. lunarni dan - če danes celo samo obrezujete konce, potem se boste dolgo prepirali s tistimi okoli sebe: s svojimi najdražjimi, prijatelji, sodelavci in šefom. V Tibetu so te dni veljali za pekoče, obisk frizerja vam lahko skoraj popolnoma uniči imuniteto.

8. lunarni dan - če želite pridobiti splošno priznanje, imeti dobro zdravje in več let življenja, si danes privoščite frizuro. Pozitivne spremembe se bodo pojavile v nekaj mesecih.

9. lunarni dan - nega las bo izzvala bolezen.

Deseti lunarni dan - po tibetanskih verovanjih je to pekoč dan, ko ne morete odrezati las. V nasprotnem primeru se pripravite na znižanje imunosti.

11. lunarni dan - s posodobitvijo pričeske povečajte svoje psihične sposobnosti in hitro pamet.

12. lunarni dan - preložite obisk frizerja, sicer se bo verjetnost resnih poškodb povečala.

Trinajsti lunarni dan je trenutek, ko lahko odrežete lase. Nov videz bo ustrezal vašemu obrazu, pomagal vam je videti mlajši in prinašati srečo.

14. lunarni dan - prijavite se za stilista, če želite okrepiti svoje finančno stanje, se pomakniti po karierni lestvici ali zavzeti vodstveno mesto.

15. lunarni dan je izjemno nesrečen trenutek za manipuliranje z lasmi. Možne duševne motnje, bolezni, ki lahko vodijo v hospitalizacijo.

16. lunarni dan je trenutek, ko ne morete odrezati las, sicer boste začeli delati napake, ki se bodo spremenile v neuspeh. Težko se bo spoprijeti s slabimi navadami, predvsem z alkoholom. Človek bo težko nadzoroval sebe. Morda bo vaša ljubljena oseba šla v levo, kar bo negativno vplivalo na vaše zdravje..

17. lunarni dan - če se odločite za spremembo pričeske, potem bodite pripravljeni na ovire. Tveganje za telesne ali psihične poškodbe se bo povečalo. Menijo, da obrezovanje nasvetov privablja zle duhove..

18. lunarni dan po tibetanskih verovanjih gori, ko striženje las kategorično ne priporočamo. V nasprotnem primeru boste postali žrtev prevarantov, izgubili boste premično in nepremično premoženje, odšli v bolnišnico ali zboleli za hišnimi ljubljenčki.

19. lunarni dan je ugoden trenutek, živeli boste dolgo življenje.

20. lunarni dan - snemanje prenesite na stilista, sicer se bo začela depresija in izgubili boste zanimanje za svet okoli sebe.

21. lunarni dan - frizura bo prinesla uspeh in izboljšala videz.

22. lunarni dan - sprememba pričeske bo zagotovila možnost nakupa stanovanja, težje pa bo ohraniti vitko postavo.

23. lunarni dan - polt bo postala siva, zemeljska in pričakovane so finančne izgube.

24. lunarni dan je še en izjemno nesrečen dan. "Lunarni koledar za odbitke za leto 2020" navaja: ne manipulirajte z lasmi, sicer se vam bo zdravje poslabšalo.

25. lunarni dan - nova pričeska bo izzvala bolezni: zvišanje tlaka v zrklah, izguba vida ali vnetje sluznice.

26. lunarni dan - obisk frizerja vas bo osrečil.

27. lunarni dan je pravi čas za striženje. Ali želite v svoje življenje povabiti srečo? Danes vprašajte mojstra, da ustvari novo podobo za vas.

28. lunarni dan - dejanja z lasmi bodo osebo naredili neustavljivo.

29. lunarni dan - zavrnite obisk frizerja. V nasprotnem primeru se aktivirajo karmične bolezni.

30. lunarni dan je nesrečen trenutek za posodobitev slike. Na osebo bodo padle težave in nesreče, možne so nesreče s smrtnim izidom.

Kako izboljšati življenje

Preden se prijavite k frizerju, kjer boste spremenili pričesko, barvali ali si podaljšali lase, premislite, kakšen vpliv boste imeli na usodo. Lunarni koledar z odbitki za leto 2020 vam bo pomagal izbrati sliko, ki vam bo osebno prinesla srečo. Zdaj si boste samostojno prilagodili svoje življenje v skladu s svojimi željami..

Ljudje nismo samo prebivalci planeta Zemlje, so otroci Kozmosa, na katere vplivajo njegove energije. Sonce in luna nam dajeta moč; mimo meteorjev in kometov izzove slabo zdravje in naravne katastrofe.

Zvezde imajo najbolj izrazno energijo. Od tega ima na nas močan vpliv najbližja Zemlja - Sonce. V letu 2020 preide celoten krog zodiaka. Lasje ljudem pomagajo absorbirati energijo svetilke. Od dolžine in oblike kodrov pa je odvisno, kako uspešen bo to. Zato se pri izbiri frizure odločite za svoje prave želje..

 1. Ko glavni cilj postane karierna rast in napredovanje na karierni lestvici, je vredno opraviti frizuro za ogenj in zemeljska znamenja.
 2. Če si prizadevate, da bi leta 2020 osvojili priznanje, bi morali dati prednost pričeski, ki ustreza Tehtnici ali zemeljskemu elementu..
 3. Odbitki zračnih znakov ali Device lahko pomagajo pri učenju, pridobivanju novega znanja in družbene prilagoditve.
 4. Pričeska, ki ustreza ognjenemu elementu, bo ugodno vplivala na osebno življenje..

Zabava se začne, ko se odločite, na katerem področju potrebujete pomoč. Konec koncev morate upoštevati združljivost lastnega znaka z elementom, na katerega se boste obrnili po pomoč. Če želite to narediti, morate upoštevati pravila kombinacije, sicer se bodo leta 2020 namesto sreče na izbranem območju začele težave..

 1. Sorodna znamenja, na primer Bik in Devica, Dvojčka in Vodnar, Lav in Strelec, Ribi in Rak, so v medsebojni harmoniji..
 2. Ognjeni odbitki so primerni za zračne znake, vendar so kontraindicirani za ljudi, rojene pod okriljem Vode.
 3. Zračni stil bo predstavnikom ognjenega elementa prinesel srečo, zemeljskim znakom pa le razočaranje.
 4. Vodne pričeske so kompetentno kombinirane s tistimi, ki so rojeni pod zemeljskim znakom, vendar so kontraindicirani za predstavnike ognjenega elementa.
 5. Zemeljska frizura bo pozitivno vplivala na življenje Rak, Ribov in Škorpijona, vendar bo prinesla slabo srečo zračnim znakom.

Kaj vpliva na barvo las? Odvisno je od odtenka kodrov, do pokroviteljstva katerega planeta se boste pritožili.

Oblika las ustreza elementu porabljene energije:

 • Zrak - srednje dolge rahlo valovite lase;
 • Voda je dolga, gladka in sijoča, ki spominja na gladko površino reke;
 • Zemlja je poredna, gosta in prožna;
 • Ogenj - rdeči lasje z zlatimi ali bronastimi odtenki, običajno s kratkimi prameni spredaj.

Pri izbiri dolžine odbitka leta 2020 upoštevajte.

 1. Nosilci dolgih las imajo velik energijski potencial, vendar to še dodatno povečuje njihovo vztrajnost. Takšni ljudje počasneje reagirajo na različne spremembe..
 2. Kratke pričeske so manj energijske, vendar dajejo človeku dinamičnost, aktivirajo življenjske procese in pospešijo reakcijo na nepredvidene situacije.

Varnostni predpisi

Tvoj frizer

Ne bi smeli sedeti na stolu prvega mojstra, ki ga naletite. Z zvokom s škarjami in ročnim pisalnim strojem naredi spremembe v avri človeka. Če čutite notranje nelagodje, nerazumljivo tesnobo, je bolje zavrniti odbitke in barvanje. Kadar je prijetno biti v družbi frizerja, je verjetno, da vam bo ta oseba lahko spremenila življenje na bolje..

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri stilista leta 2020? Starost. Starejši kot je mojster, bolj vpliva na energijo. To pomeni, da če ste samozavestna, neodvisna oseba, ki je navajena, da se v življenju "usmerjate", izberite frizerja, ki je mlajši ali v skrajnih primerih iste starosti.

Niz slabe sreče, iz katere se ne moreš rešiti? Eden od načinov, da svoje težave pustite v preteklosti, je posodobitev frizure. Samo leta 2020 se prijavite pri izkušenem stilistu, ki že vrsto let opravlja svoje delo. Če je starejši od vas, še bolje. Seveda obisk salona v tem primeru ne bo poceni. Toda ko zapustite frizerja, bo oseba čutila olajšanje in stvari bodo tekle gladko. Izberite ugoden dan, da povečate svoj pozitivni učinek.

Mojster spola

Ne pozabite, da se med striženjem spremeni videz, energija in astralno telo. Oseba na frizerskem stolu je oseba podvržena aktivnim zunanjim vplivom. Zato kodre zaupajte samo osebnosti istega spola..

To pravilo ima razlago. Ko moški žensko reže ali barva lase, bo morda začel sočustvovati s tujcem. Najverjetneje se bo končalo v kratkem ljubezenskem razmerju in se v resnici ne bo uresničilo. Toda na energetski ravni je situacija nekoliko drugačna. Mojster bo pustil svoj pečat na biopolju, stranka pa se ne bo začela strinjati z možem, fantom in novi romani bodo bežni.

To velja tudi za moške, le ženske frizerje. Kot primer je navedena svetopisemska zgodba, v kateri je zahrbtna Delilah ubila Samsona, s tem da mu je odrezala lase, kar je povzročilo izgubo junakove moči in njegovo smrt..

Prekomerna neodvisnost

Mnogi ne obiščejo frizerja, če so porasle šiška, temveč si jih enačijo pred ogledalom. Ni prav. Prvič, salon uporablja posebna orodja z dobrim ostrenje, ki naredijo enakomeren rez. Gospodinjske škarje odklenejo, dlake sploščijo, kar povzroči njihov nadaljnji odsek.

Drugič, skrajševanje pramenov je zelo slab znak, za kar obstaja razlaga. Morda ste opazili, da izkušeni psihi lahko nosijo očala, imajo prekomerno telesno težo ali imajo težave v osebnem življenju in ste se spraševali: zakaj se, če so tako močni čarovniki, ne zdravijo sami? To je zakon ravnotežja. Medijci lahko energijsko vplivajo na biopolje drugih, popravijo njihovo usodo in zdravje. Toda tudi najbolj izkušen vidalec tega ne zmore sam. Ko je poskušal vplivati ​​na njegovo avro, v najboljšem primeru ne bo dobil rezultata, v najslabšem primeru - rezultat bo nasproten od pričakovanega.

Ko boste srečni, ne hitite, da izberete ugodne dneve striženja ali se prijavite v frizerski salon. Uživajte v trenutku in gojite lase.

Če se je začela črna črta, neuspehi preganjajo, depresijo, melanholijo so premagali ali pa morate v kratkem času doseči visoke rezultate, potem se neusmiljeno poslovite od svojih kodrov. Toda pred tem ne pozabite uporabiti "koledarja odbitkov Lunar", da bi našli ugoden trenutek.

Statistični podatki kažejo, da ima večina poslovnežev, ki so nesrečno zaljubljeni, izjemno kratke pričeske. Hkrati imajo gospodinje, ki so namenjene vzgoji otrok, lase pod rameni..
Zaključek kaže sam - kratka frizura nosi moške energije, damo obdaruje z energijo, aktivnostjo, logičnim razmišljanjem, hkrati pa ji prikrajša ženskost.

Lunarni koledar za odbitke za leto 2020

Nova pričeska, sveža frizura in nega las so najljubši pomisleki žensk. Za spremembo pričeske se ni tako enostavno odločiti, zato tako moški kot ženske načrtujejo potovanje v kozmetični salon vnaprej: pogledajo po stilskih revijah, zanimajo sodobne trende. In seveda, najbolj kompetentni ne pozabijo pogledati v koledar lunarnih odbitkov za leto 2020, saj položaj nebesnega telesa napoveduje, kako uspešna bo frizura in kako bo vplivalo na stanje vaših las. Če načrtujete potovanje k stilistu, vam bo koristno, če boste vedeli, kdaj je najbolje odrezati lase, barvati, spremeniti sliko na podlagi tabele lunarnih faz. Glede na lokacijo lune na koledarju ima lahko rezanje las leta 2020 koristne in škodljive učinke na usodo..

Lunin koledar za odbitke za leto 2020 po mesecih

Ugodni dnevi za odbitke za teden:

Pričeska v ponedeljek po koledarju je popoln dan za striženje. V tem času si lahko olajšate ogromno negativnih čustev in nerešenih težav, ki so se nakopičile v življenju. Ponedeljek je dober tudi za barvanje las.

Pričeska v torek po koledarju - lunin koledar svetuje, da se odpravite k frizerju, če vam primanjkuje fizične moči ali volje za rešitev neke pomembne dileme ali če vas muči monotonost življenja.

Pričeska v sredo po koledarju je dober dan za striženje. Zdaj je čas, da si privoščimo pričesko, da se naučimo česa novega ali vznemirljivega, spoznamo nove ali stare prijatelje, povečamo število potovanj in dogodkov v življenju.

Pričeska v četrtek po koledarju - rezanje in barvanje las bo prispevalo k spremembam v odnosih z drugimi, pripomoglo k večji priljubljenosti, povečalo srečo in dobro počutje.

Pričeska v petek po koledarju je dan Venere in dan lepote. Ko obiščete frizerja v petek, ne spreminjate samo svoje pričeske, ampak tudi svoj videz. Če ste torej zadovoljni z videzom, je bolje, da takšnega dne v tednu ne boste imeli frizure. No, če želite biti lepši, v petek obiščite kozmetični salon, še posebej v obdobju, ko se sonce premika v znamenju Tehtnice (24. september - 23. oktober) ali Bik (22. april - 21. maj).

Pričeska v soboto po koledarju je dober dan za delo z lasmi, nego. Lasje na ta dan zdravijo, hkrati pa se del rojenih karmičnih dolgov in grehov odstrani iz vas.

Pričeska v nedeljo po koledarju - danes je bolje, da ne odrežete las - lahko obrežete krila svoje sreče. Ta dan ni slab samo za nesrečne nesrečneže - morda se bo usoda usmilila in ko bo lase spravil v red, se bo nasmehnila sreča. Toda, žal, nihče ne more jamčiti za to.

Med drugim velja, da faze lune vplivajo na rast las. Če boste v času luščeče lune rezali lase, bodo vaši lasje zrasli za red velikosti hitreje kot po striženju med padajočo luno. Na novo luno astrologi odsvetujejo obisk kozmetičnih salonov in ličil. V takih dneh lahko frizura človeku celo skrajša življenje in mu odvzame energijo in zdravje. Da bi potrdili svojo teorijo, trdijo, da je glavni razlog za plešavost moškega vzorca v tem, da je bila otrokova prva frizura narejena na padajoči luni. S tem pravilom so povezane tudi ženske, ki imajo tanke in šibke lase..

Kdaj odrezati lase. Lunarni dnevi in ​​vpliv odbitkov na usodo in zdravje

Lasje niso samo za lepoto. So neke vrste naravne antene našega telesa, ki vodijo nevidno življenjsko silo prostora v telo. Obstaja legenda, da je bil pred padcem okoli človeške glave nimbus (sferično kopičenje bioenergije, ki jo zdaj lahko občudujemo samo na ikonah) in ni bilo dlake.

Obstaja prepričanje, da je bila glava predčloveka prekrita z nečim podobnim puhu, ki ga vidimo na glavi novorojenega otroka. In ko je človek padel v greh, so žarki kozmične energije okoli njegove glave postali težki in se spremenili v lase.

Postali so povezovalna vez med človekom in nebom, dokler se spet ne povzpne na svojo nebeško stopnjo razvoja..

Lase ravnamo previdno. Rezanje las pomeni spremembo življenja, v starih časih je bilo dobro znano. Ni za nič, da je preživelo ogromno ritualov, povezanih s tem postopkom..

Čarovnija las in vse težave, povezane z njo, so zelo preproste. Ker so lasje vir naše kozmične Moči, pomeni, da vse, kar se zgodi, spremeni potek nevidne reke, ki nas opere s svojimi bioenergetskimi valovi. Zato lahko kakršen koli vpliv na lase v eno ali drugo smer spremeni ne le naš videz, temveč celotno naše življenje..

In zato, da ne bi plenili pred časom in da ne bi izgubili svoje nebeške polovice v obliki angela varuha, morate pri striženju frizure upoštevati določene varnostne ukrepe, da veste, kdaj in zakaj to počnete..

PRAVILO ENO

se glasi: las ne morete zaupati nikomur. Ne pozabite, da oseba, ki vas seka, spremeni vaše biopolje. Zato, ko pridete k frizerju, izberete energičnega in veselega mojstra, potem se bo vaše življenje po frizuri spremenilo na bolje. Starejši je frizer, močnejši je njegov vpliv na vaše življenje. Če ste samostojna oseba, ste navajeni, da svoje težave rešujete sami in vam ni všeč, ko vam nekaj preprečuje, da bi jih uresničili, izberite mojster, bodisi iste starosti kot vi, ali mlajši od vas. Ko ste kronično nesrečni iz neznanega razloga, je smiselno izbrati zelo starega in slavnega mojstra, četudi vas bo pričeska, ki jo je izdelal, drago stala. Toda po obisku frizerja se vam bo življenje drastično spremenilo. In če še vedno pravilno izračunate trenutek obiska, potem se to ne bo samo spremenilo, ampak izboljšalo.

PRAVO DRUGO:

bolje je, da ne odrežete las. Tudi če frizerstvo dobro poznate, tega znaka ne smete zanemariti. Korenine te "vraževernosti" so v zelo pomembni težavi: človek se zelo težko ozdravi. To ve vsak, najmočnejši vidovnjak. Ne glede na to, kako močan in močan človek je človek, mu je zelo težko popraviti deformacije svojega biopolja, saj jih preoblikuje s tako deformirano energijo.

PRAVILO TRI:

verjame se, da je bolje, če te reže oseba istega spola. Dejstvo je, da je z lasmi povezanih veliko receptov za ljubezenske uroke, vendar problem ni samo v čistem čarovništvu..

Med frizuro se spremenijo vaša eterična, astralna in mentalna biopolja, zato lahko zlahka podležemo vplivu drugih ljudi. Če torej imate radi drugega moškega spola, lahko to povzroči težave v osebnem življenju. Ni za nič, da je v svetopisemskih legendah Samsona ubila ženska, ki mu je odrezala lase. Podoben znak velja tudi za ženske, le da že govorimo o moških frizerjih..

PRAVILO ŠTIRJE:

po rezanju las ne mečemo v vodo. To pozorno spremljajte pri frizerju, nato pa imejte lase bujne in zdrave do starosti.

PRAVILO PET:

če želite, da vaši lasje po frizuri rastejo hitreje, morate lase narediti s polno luno. Če želite, da vaši lasje nekoliko spremenijo lastnosti - na primer niste zadovoljni, da so zapleteni, poredni - pojdite k frizerju na rahlo luno. Vendar ne pozabite, da bodo lasje po takšni frizuri zelo dolgo rasle nazaj. Ob slabi luni je dobro imeti tudi frizuro, če želite okrepiti korenine las, odložiti njihovo hitro izgubo.

PRAVILO ŠEST:

las ne bi smeli rezati v tako imenovanih satanskih lunarnih dneh (9, 15, 23 in 29 dni po luninem koledarju), pa tudi ob dnevih sončnega in luninega mrka. Po takih postopkih lahko zbolite ali, kot so v starih časih rekli, "prerezajte spomin in um".

PRAVILO SEVEN:

kako se bo vaše življenje spremenilo po odbitku, bo pokazal dan v tednu, ko ste obiskali frizerja.

Ponedeljek je dober dan za striženje. V tem času lahko slečete veliko število negativnih čustev in nerešenih težav, ki so se nakopičile v življenju. Dan je ugoden za barvanje las.

V torek je bolje iti k frizerju, če nimate dovolj fizične moči ali volje, da bi rešili kakšno pomembno težavo, če vam primanjkuje aktivnosti ali vas muči monotonost življenja.

V sredo si privoščite dobro frizuro, da se naučite nekaj novega ali zanimivega, spoznate nove prijatelje ali privabite stare, povečate število potovanj, potovanj in druženja v življenju.

Četrtek spodbuja spremembe v odnosih z drugimi, povečuje njegovo priljubljenost, povečuje njegovo srečo in dobro počutje.

Petek je lepotni dan. Ko obiščete frizerja na ta dan v tednu, ne spreminjate samo svoje pričeske, temveč spreminjate svoj videz. Zato, če ste zadovoljni s tem, kako izgledate na ta dan v tednu, je bolje, da frizure nimate. Če želite videti lepše - obiščite frizerja v petek, ko sonce zaide v Kozoroga (24. decembra - 22. januarja) ali Bika (22. aprila - 21. maja).

Sobota je dober dan za striženje. Dlake na ta dan zdravijo, hkrati pa se od vas odstrani del karmičnih dolgov in grehov.

V nedeljo je bolje, da ne odrežete las - sami lahko odrežete svojo usodo ali srečo. Ta dan je dober le za kronične poražence - morda se bo usoda usmilila in po takem postopku se bo spremenilo na bolje. Ampak nihče ne more dati garancij.

PRAVILO Osem

pravi, da ni dovolj, da si izbereš dober dan za frizuro, potrebuješ tudi to, da bo v skladu z lastnim rojstnim dnevom, sicer se bodo vse ugodne težnje dneva spremenile v negativne.

Energija četrtka, petka, sobote je skladna s ponedeljkom. Dan antagonista za ponedeljek je nedelja..

Če ste se rodili v torek, so energije četrtka, sobote, nedelje povezane s tabo. In moč ponedeljka in petka za vas ni dobra. Petek je antagonist za torek.

Sreda je skladna z močjo nedelje. Njen antagonist je četrtek.

Energije ponedeljka, torka, petka, nedelje so povezane s četrtkom. Njen antagonist je sreda.

Petek je blizu moči ponedeljek, četrtek, sobota, nedelja. Njen antagonist je torek.

Energija petka je povezana s soboto. Njen antagonist je nedelja.

V nedeljo so sile torka in četrtka harmonične. Njen antagonist je ponedeljek.

V dneh antagonistov se strižejo lase, ko vas zasleduje karmična slaba sreča na vseh področjih življenja. Običajno se po takšni frizuri zdi, da nekaj časa zamrzne življenje, da bi nato naredili oster preobrat, ki vas bo vodil do zmage.

PRAVILO DEVETO

kaže, da sta tako kot rastline hitrost in kakovost rasti naših las odvisna od položaja lune na nebu. Zato ni dovolj, da za pričesko izberemo dober lunarni dan in dan v tednu, potrebno si je tudi vzeti ugoden čas za rast las, položaj Lune v znamenju zodiaka. Položaj lune je v lunarnih koledarjih vedno prikazan eno leto.

Luna v Ovnu velja za neugodno za striženje las na splošno, čeprav ne vpliva na stanje las in pričeske. Dejstvo je, da po takem postopku imunost telesa oslabi, tveganje, da zboli, se poveča..

Lega Lune v Biku, Devici, Kozorogu velja za najugodnejšo za obisk frizerja. Lasje lepo rastejo, se napolnijo z močjo, manj se cepijo po frizuri.

Luna v Dvojčkih in Tehtnicah pomaga narediti zračne pričeske, pospešuje hitro rast las, vendar njihova kakovost in stanje ne vplivata.

Luna v raku in ribah upočasni hitrost rasti las, vendar jih nasiči z vitalnostjo.

Luna v Levu velja za neugoden čas za striženje, če vaše poslovanje poteka dobro, in koristna, ko morate spremeniti način ali ritem človeškega življenja..

Luna v Škorpijonu je zelo zahrbtna in lahko hkrati izboljša in poslabša vaše ljubezensko življenje in odnose s partnerji nasprotnega spola..

Luna v Strelcu podpira spremembe v karieri, službi, odnosih s sodelavci in poslovnimi partnerji, pomaga doseči prepoznavnost in družbeni uspeh.

Luna v Vodnarju velja za izjemno neugoden položaj za striženje..

Pričeska na MOON DAYS:

Prvo rezanje las na lunarni dan vodi k zmanjšanju življenjske dobe.

2. lunarni dan - striženje las bo k vam pritegnilo prepire in tožbe.

3. lunarni dan - striženje las bo telesu škodovalo in k vam lahko pritegne odpadke.

4. lunarni dan - frizura bo prinesla nelagodje, pritegnila hrepenenje in strah pred izgubo ljubljenih. Povzročajo bolezni grla in ust.

5. lunarni dan - striženje las bo povečalo lastnost, postali boste nekoliko bogatejši.

6. lunarni dan - neželeno je rezati lase - pritegnili boste prehlad, poslabšal vam bo vonj, izgledal boste kot bolan človek in pravzaprav vas bo začel boleti.

7. lunarni dan - striženje las bo pritegnilo prepire in tožbe, lahko pride do konflikta s šefom. Obstaja grožnja s konfliktom z ljubljeno osebo. Dan gorenja po tibetanskem koledarju bo dan, ko boste strigli lase, resno poslabšali vaše zdravje.

8. lunarni dan - frizura vam bo pritegnila dolgo življenjsko dobo, dobro zdravje in naredila življenje vredno v očeh drugih (čeprav ne takoj, ampak v prihodnjih mesecih).

9. lunarni dan - striženje las privlači bolezen.

Deseti lunarni dan je po tibetanskih tradicijah pereč dan, priporočljivo je, da se vzdržite striženja, saj boste s tem privabili bolezen.

11. lunarni dan - frizura bo prinesla ostrino čutom, povečala vašo predvidevanje in vpogled.

12. lunarni dan - ne morete si odrezati las - nesreče, poškodbe se privabljajo in verjetnost ogrožanja življenja se poveča.

13. lunarni dan - priporočljivo je frizuro, saj bo frizura prinesla srečo in korist, lep videz.

14. lunarni dan - odbitki bodo pritegnili izboljšanje dejavnosti, finančno stanje, povečanje premoženja in dobronamernost oblasti. Res. Vsaj za svoje dobro počutite vsaj lase

15. lunarni dan - varneje se je vzdržati striženja, saj so možne duševne motnje kot posledica odbitkov, povečanega pritiska, glavobolov in pojava občutka strahu. Res. Če ne želite končati na bolniški postelji, se izognite frizerjem.

16. lunarni dan - bolje se je vzdržati striženja - pojavile se bodo nesreče, napake. Negativne navade in slabosti se bodo v celoti izrazili, hrepenenje po alkoholu se bo povečalo, zmožnost obvladovanja strasti pa se bo zmanjšala. Šišanje las lahko pritegne varanje, zaradi česar se bo vaše zdravstveno stanje znatno poslabšalo..

17. lunarni dan - zaradi striženja se bodo pojavile ovire pri poslovanju, pojavile se bodo bolezni. Možnost poškodb v prihodnosti je velika. Trpela bo psiha. Po vzhodnih legendah bo frizura na ta dan k sebi pritegnila škodljive duhove..

18. lunarni dan - striženje las bo povzročilo izgubo premoženja, tatvino, hišni ljubljenčki se lahko zbolijo (čutijo nevarnosti, ki vam grozijo in skrbijo za vas). Tudi po tibetanskih tradicijah je to pekoč dan in striženje las vam bo resno poslabšalo zdravje..

19. lunarni dan - obrnite se na frizerja - striženje las podaljša življenje.

20. lunarni dan - neželeno je rezati lase, za življenje bo prišlo do "gnusa".

21. lunarni dan - zaželeno je rezati lase - privabiti lepoto in dobro počutje.

22. lunarni dan - frizura vam bo pritegnila priložnost za pridobitev lastnine, lahko pa se izboljšate, pridobite odvečno težo.

23. lunarni dan - frizura bo prinesla lepo polt, izboljšala vaše počutje.

24. lunarni dan je zelo slab dan za striženje las - pojavijo se lahko bolezni. Če želite biti zdravi - se vzdržite rezanja.

25. lunarni dan - striženje las bo povečalo očesni tlak in poslabšalo vid. Zaradi odbitkov se bodo očesne bolezni poslabšale, vnetja in pojav ječmena so verjetno.

26. lunarni dan - zaradi rezanja las ali ustvarjanja pričeske boste k sebi pritegnili veselje in srečo.

27. lunarni dan - zaradi striženja las ali ustvarjanja pričeske boste pritegnili veselje in srečo.

28. lunarni dan - zaradi striženja las se bo čar vašega videza povečal, ljudje vam bodo všeč.

30. lunarni dan - striženje las lahko osebi pritegne grožnjo, da bo srečala nesrečo, sovražnika in lahko celo pritegne smrt. Obstaja tudi možnost privabljanja prometne nesreče.

Nikoli nisem mogel izračunati idealnih dni za striženje, vendar sem poskušal, vsaj da tega ne počnem v zelo kritičnih dneh, in se za to + izključeno nedeljo skliceval na lunarni koledar.

Kdaj lahko kosim lase glede na lunarni koledar. Oracle odbitki, dnevi v tednu

Kdaj lahko porežete lase, da bodo bolj zdravi in ​​prinesejo srečo? Nekoč so ljudje obdarovali kodre z magično močjo in zato je skrb za njih bila prežeta s celotnim obredom. To znanje se je ohranilo in morda bodo nekateri izmed njih kmalu dobili znanstveno razlago..

Pravilna nega: kako pogosto strižite lase

Po zadnjih izjavah frizerjev je rezanje las potrebno, vendar tega ni mogoče storiti tako pogosto, kot so mojstri nekoč svetovali..

Priporočilo, da enkrat mesečno obiščete frizerja, je zastarelo. Zdaj stilisti priporočajo, da naredite svoj urnik odbitkov.

Če želite določiti, kako pogosto morate rezati lase, morate upoštevati dolžino las, prisotnost šiška in obrito območje ter splošno stanje kodrov..

Dolgi lasje, če so zdravi, zadostujejo za obrezovanje 2-krat na leto. Lastniki večplastnih odbitkov naj to storijo vsakih 3-4 mesece..

Lasje srednje dolžine lahko obrežemo enkrat na 3 mesece ali nekoliko pogosteje, da ohranimo obliko frizure. Dolžino kratkih las je treba prilagoditi v 4-6 tednih.

Šiška, podrezani odbitki in obrito viski zahtevajo posebno pozornost. Ravne šiške je treba popraviti enkrat mesečno, dolge, stranske šiške - enkrat na 6-8 tednov. Ustvarjalne odbitke je treba pospraviti vsaj enkrat na mesec.

Ti nasveti so predvsem za tiste, ki dolžine ne bodo spreminjali. Kaj pa, če želite spustiti lase? Ali obrezati konce kodrov in kako pogosto je treba to storiti?

Kako pogosto morate obrezati konce

Mnoge ženske ugotovijo, da z rezanjem koncev las povečajo hitrost rasti. To mnenje je napačno. Hitrost rasti določajo geni, tudi pri sorodnikih je lahko drugačna.

V povprečju kodri rastejo za 8-13 mm na mesec, poleti hitreje in pozimi počasneje. Zato se morajo tisti, ki želijo gojiti pletenice, osredotočiti predvsem na njihovo krepitev in negovanje..

Dovolj je, da konce zdravih las odrežete 2-3 krat na leto, problematične lase pa - vsakih 10-12 tednov. Pomembno si je zapomniti, da je njihova lepota neposredno povezana s splošnim stanjem telesa..

Tisti, ki koncev pramenov sploh ne režejo, se motijo. Daljši so lasje, šibkejši postanejo konci, večja je verjetnost, da se cepijo. Poleg tega lasje rastejo neenakomerno.

Če konca ne obrezujete dlje časa, bo videz drzen. In skupaj z odrezanimi prameni odhajajo nakopičena negativna čustva, ki negativno vplivajo na človekovo stanje..

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase

Skrivnost uspešne frizure ni le v spretnosti frizerja. Da bi dosegli dobre rezultate in se napolnili s pozitivno energijo, je treba upoštevati veliko dejavnikov..

Eden od njih je dan v tednu, izbran za manipulacijo z lasmi:

 1. Ponedeljek je srečen dan. Glede na znake bosta ob odrezanih laseh odšla tesnoba in žalost. Kakršni koli poskusi s sliko bodo ustrezni, vse do korenite spremembe frizure.
 2. Torek je pravi čas za obrezovanje koncev kodrov ali prilagajanje šiška. Ti ukrepi bodo pripomogli k izboljšanju zdravja in dali moč za reševanje nakopičenih težav. Koristno bo dobiti tudi frizuro za tiste, ki so naveličani rutine in si želijo življenje narediti bolj pestro..
 3. V sredo si lahko vsakdo ostriže lase, razen rojenih v četrtek. Obisk frizerja bo izboljšal živčni sistem, spomin in sposobnost učenja.
 4. Ko si boste v četrtek odrezali lase, lahko očistite biopolje, zgradite odnose z ljubljenimi in privabite srečo. Komunikacija bo obogatena z novimi poznanstvi, obnovljene bodo stare povezave.
 5. Pričeska, narejena v petek, bo ugodno vplivala na vsa področja življenja. Ta dan poteka pod okriljem Venere, zato bo vsakršna manipulacija las uspešna. Vendar pa delo frizerja lahko močno spremeni videz in poruši notranjo harmonijo..
 6. Priprava frizure v soboto je dober znak. Tako boste izboljšali svoje čustveno in fizično stanje, pozabili na stare težave in zamere. Dolžina las se bo hitro obnovila. Obstajala bo moč, potrpežljivost in sposobnost, da v sebi vidite skrit talent.
 7. Obisk frizerja v nedeljo bo le škodil. Z odrezanjem las človek izgubi srečo. Edini čas, ko lahko na ta dan porežete lase, je, če ste popolnoma nesrečni. Potem se bo usoda dramatično spremenila na bolje.

Kdaj je glede na lunarni koledar 2018 najboljši čas za rezanje las

Zemljin spremljevalec skrivnostno vpliva na izliv in tok, letino in človeško stanje - duhovno in fizično.

Kdaj se lahko strižem v skladu z luninim koledarjem leta 2018. Oracle odbitki, dnevi v tednu

Naši predniki so opazili, da se kakovost las spreminja glede na to, v kateri fazi lune je bila odrezana..

Ali je možno odrezati lase, če je danes po lunarnem koledarju »satanski dan«

Ugotoviti, kdaj lahko in ne morete odrezati las, je enostavno. Dovolj je, da odprete lunin koledar za obdobje, ki vas zanima. Vsak lunarni mesec ima 4 "satanske" dni, ko je nočna zvezda popolnoma skrita pred človeškimi očmi..

V tem trenutku je nevarno izvajati kakršne koli manipulacije z lasmi: energetsko polje postane brezhibno, moč psovk pa se večkrat poveča. Pomembno je vedeti, da so to 9., 15., 23. in 29. vsak lunarni mesec.

V kateri fazi lune je bolje odrezati lase - na kateri luni. Najboljša luna faza za striženje las

Vosek za striženje las z voskom

Dežela luna je simbol blaginje in rasti, najboljši čas za striženje las. Curls, obrezani v tej fazi, se bodo hitreje vračali..

Najprimernejši je za vsako nego las: laminiranje, barvanje, ravnanje koncev ali ustvarjanje nove frizure. Najbolje je, da to storite 5., 8. ali 11. lunarni dan..

Ali je možno striči lase na rastoči luni

Bolje je, da se ta čas posvetite negi z maskami, dalo bo opazne rezultate. Če morate okrepiti lase, lahko konce nekoliko rahlo obrežite. Toda počasi bodo rasle.

Tudi frizura za rahlo luno lahko poslabša vid. Ugodni dnevi - 21, 26 in 27.

Ali je mogoče obrezati lase na polno luno - če je faza polne lune

Neželeno je, da korenito spremenite svojo pričesko na polno luno, vendar lahko obrezujete regrown pramene. Čas nove lune pa lahko uporabimo za eksperimentiranje z videzom in spremembo slike..

Ali je mogoče obrezati lase, če je jutri sončni, lunin mrk

Sončni in lunarni mrki so čas kriz in izgub. Astrologi v tem obdobju odsvetujejo obisk frizerja. Človeško zaščitno polje oslabi. Skupaj z odrezanimi prameni zdravje in vitalnost odhajata, zato obstaja velika nevarnost, da zbolimo.

Kdaj lahko porežete lase v skladu z Oracle

Pri izbiri, kdaj odrezati lase, je koristno posvetiti ozvezdje, v katerem se nahaja satelit..

Najbolj ugodni dnevi za ženske bodo dnevi pod znakom Bika, Device, Tehtnice, Kozoroga in Leva..

Ozvezdje Vodnarja pokrovitelj eksperimentov, in pod vplivom ozvezdja Rib je nevarno početi karkoli z lasmi.

Ali je mogoče zvečer rezati lase

Nova frizura vam bo spremenila življenje na bolje, če izberete ne samo pravi dan, ampak tudi pravi čas. Priljubljena modrost pravi, da lahko lase strižete le podnevi..

Zvečer, po sončnem zahodu, je lažje pridobiti oblast nad človekom bitje teme. Tudi z obrezovanjem zaraščenih koncev ali šiška je enostavno prekiniti povezavo z božanskim principom. Vsako ravnanje z lasmi bo povzročilo zdravstvene težave, fizične in duševne. Verjame se tudi, da bo človek izgubil srečo in denar..

Ali je mogoče med nosečnostjo rezati lase

Nekoč so ljudje verjeli, da se življenje skriva v ženskih laseh. Pletenice nosečnic so zdravile s posebno zadržanostjo: bodoči materi je bilo prepovedano rezati lase v celotnem obdobju dojenja otroka, še posebej pa pred porodom..

Sodobni čarovniki trdijo tudi, da ženska z odrezanjem las izgubi vitalnost, ki jo potrebujeta ona in njen dojenček..

Prepovedano je celo obrezovanje zaraščenih koncev kodrov. Kršitev tega pravila ogroža prezgodnji porod, kratko življenje ali prekinitev nosečnosti.

Toda zdravniki razmišljajo drugače. Nekateri posebej bolnikom svetujejo, naj obiščejo frizerja, če jih bo razveselil. Konec koncev bodo pozitivna čustva matere ugodno vplivala na razvoj otroka..

Na to vprašanje še ni dokončnega odgovora. Vendar pa je bilo opaziti, da se lasje med nosečnostjo izboljšajo. To je mogoče uporabiti za začetek njihovega gojenja..

Ali je mogoče med menstruacijo rezati lase

Vaše obdobje ni najboljši čas za striženje las. Med menstruacijo se hormoni spreminjajo, kar vpliva na stanje kože, nohtov in las. Ta čas velja za nesrečno za frizuro..

Glede na znake se kodri oslabijo, zlahka se zapletejo in počasi rastejo, ženska pa lahko zboli ali hitro ostari.

Izkušnje frizerjev kažejo, da prameni izgubijo elastičnost in sijaj, postanejo bolj mastni pri koreninah. To ne omogoča dobrega stajlinga..

Menstruacijski ciklus ženske je podoben luninemu. Tudi če je ženski cikel daljši, je sestavljen iz istih faz kot cikel svetilke, le njihovo trajanje je nekoliko daljše.

Prvo fazo luninega cikla doživljamo v posameznem ciklu kot fazo krvavitve. Neugodna je za kakršno koli ravnanje z lasmi..

Ali je mogoče rojstni dan odrezati lase

Boljši kot bo rojstni dan, bolj srečno bo leto. Rojstnodnevni fant bi moral skrbeti za svoj videz. O pričeski boste morali razmišljati vnaprej, kajti dobiti frizuro na ta dan pomeni, da vam odreže srečo. In lahko naredite stajling: to ne bo vplivalo na usodo.

Dan v tednu, ko se je oseba rodila, vpliva tudi na izbiro pravega časa za frizuro:

 • Primerni dnevi za rojene v torek so četrtek, sobota, nedelja. Neprimerno - petek.
 • Če vaš rojstni dan pade v sredo, bo sobota idealen dan za striženje, v četrtek pa je bolje, da se lotite drugih stvari..
 • Rojeni v četrtek bodo najboljše rezultate dobili v ponedeljek in petek. V sredo ne obiščite mojstra.
 • Najboljši dnevi za ljudi, rojene v petek, so ponedeljek, četrtek in sobota. Neželeno je imeti frizuro v torek.
 • Za tiste, ki so luč ugledali v soboto, je ugoden čas sreda in petek, neugoden čas je nedelja..
 • Rojeni v nedeljo bi morali načrtovati striženje v torek in četrtek in ne hoditi k frizerju v ponedeljek..

Za rojene v ponedeljek je priporočljivo, da se v četrtek, petek ali soboto odpravijo k frizerju. Slab dan - nedelja.

Komu je bolje zaupati frizuro

Iskanje pravega mojstra ni le luštna muhavost. Moški, ki si priliva pričesko, spremeni biopolje svoje stranke.

S tem, ko lase zaupate res dobremu mojstru, lahko obnovite moč, pridobite samozavest in privabite srečo. Kateri so znaki, da prepoznate "svojega" frizerja?

Pri izbiri frizerja upoštevajte te dejavnike:

 • Pozitiven odnos. Dobrodušen, ljubeč mojster bo osebo napolnil s pozitivno energijo in željo po ustvarjanju. Vredno je biti pozoren na splošno negovanje stilista - neurejen videz je lahko znak utrujenosti in depresije..
 • Starost. Starejši kot je mojster, močnejši vpliva na človeško biopolje. S tem lahko prekinete vrsto težav, povrnete vero vase in premagate duhovno krizo. In za harmonične narave, ki se še ne želijo spremeniti, je bolje izbrati frizerja vaše starosti ali malo mlajšega.
 • Spol. Zaupati kodre gospodarju nasprotnega spola je nevarno. Naključna naklonjenost bo ustvarila težave v osebnem življenju njegove stranke..

Ali lahko mož striže ženski lase

Ne vedno na dan, ko lahko odrežete lase, je pravi mojster brezplačen. Poleg tega ne želite vedno obiskati frizerja, da bi samo obrezali svoje šiške..

Zdi se, da je to zahtevo lažje posredovati družini, na primer možu. Vendar obstaja znak, ki to prepoveduje. Mož, ki mu odreže ženo, ji skrajša življenje.

Žena ne more striči moža las iz istega razloga. In dejstvo, da se zakonski par redno loteva las drug drugemu, lahko izzove izdajstvo.

Ko ne moreš odrezati las

Obstajajo obdobja, ko človek zlasti potrebuje zaščito in pokroviteljstvo višjih sil. Curls so niti, ki nas povezujejo s prostorom in prijaznostjo, toda s premišljenim odnosom do njih je to povezavo enostavno pretrgati ali spremeniti v škodo.

Da se to ne bi zgodilo, je bolje uporabiti znanje, ki se prenaša iz roda v rod. Koristno je zapomniti, v katerih dneh in obdobjih življenja je striktno prepovedano rezati lase:

 1. Ob "satanskih dneh", med luninimi in sončnimi mrki.
 2. Nedelja in cerkveni prazniki.
 3. Ob večerih.
 4. Med nosečnostjo in menstruacijo.
 5. Študenti - med sejo.
 6. Ob dnevih rojstnih dni in antagonistov.
 7. Otroci, mlajši od enega leta. Napaka bo tudi, če boste otroka pleli plešasto: to ne bo vplivalo na kakovost las in mu bo odvzelo moč.

Obstaja še eno zelo pomembno pravilo. O tem je vredno povedati ločeno..

Zakaj ne morete odrezati las

Tisti, ki se odločite za rezanje - ne glede na to, iz katerega razloga morate vedeti, kako zgladiti posledice tega dejanja.

Človek z odrezanjem las deformira svoje lastno biopolje.

To moti izmenjavo energije z Vesoljem, kar bo v vsakdanjem življenju videti kot bolezen, ločitev z ljubljenimi, denarne težave.

Verjame se, da bodo po prvi samostojni frizuri težave majhne, ​​a z vsako naslednjo se bodo začele povečevati. Če to dejanje ponavljate redno, bo vaše življenje začelo niz neuspehov..

Med frizerji je dobro znan znak: tisti, ki reže življenje, je daljši od tistega, ki ga režejo. Moški, ki si striže lase, mu skrajša življenje.

Da se to ne bi zgodilo, morate takšen obred opraviti pred striženjem: trikrat se prekrižajte in popijte tri požirke vode iz pipe, ki se še danes ni odprla. Nato poškropite vodo po laseh.

Čarovniki trdijo, da bodo težave z denarjem nastale, če se dolžina naglo spremeni. Na primer, odrežite pletenico. Lase lahko malo obrežete, glavna stvar je, da tega ne storite v petek.

Pred rezanjem morate 3-krat prečkati škarje in na pramene posipati sveto vodo.

Zdravstvenim težavam se lahko izognete, če pričesko prilagodite v sobi, kjer je nekaj zelenega, vsaj preproga. In spet, najprej je bolje pogledati lunin koledar..

Lase lahko porežete na povsem drugačen način kot na način, kot ste to nekoč naredili: v vsa dejanja z njimi vložite sveti pomen. S pravilno nego las se bo stanje kodrov začelo izboljševati, kar bo vplivalo na izboljšanje počutja, izboljšanje razpoloženja in samozavesti..

Naučite se, kdaj morate obrezati lase v tem koristnem videu:

Ta videoposnetek vam bo pokazal, kdaj morate striči lase po dnevu v tednu: