Lunarni koledar za odbitke za april 2020

Lunarni koledar odbitkov za april 2020 vsebuje podatke o spremembi lunarnih dni, faz lune, lege lune v znakih zodiaka po dnevih v mesecu in njihovem vplivu na nego las. Ponuja seznam ugodnih in neugodnih dni za odbitke in druge manipulacije z lasmi. Pove vam, kdaj dobiti frizuro, barvati ali kodrati, spremeniti pričesko. Pomaga vam načrtovati potovanje v kozmetični salon ali frizer.

Z izbiro najprimernejšega dne za eksperimentiranje z lasmi boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili nabito živahnost in pozitivnost.

PonWSreThPetSatSonce
trideset311234pet
678devetdesetenajst12
13štirinajst15šestnajst1718devetnajst
20212223242526
272829trideset123
 • Najbolj ugoden dan
 • Ugoden dan
 • Slab dan

Odbitki po lunarnem koledarju za april 2020 po dnevu

Najbolj ugodni dnevi aprila 2020

Ugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, luna, faza zodiaka in dan v tednu napolnjeni z največjo aktivnostjo. Ti dnevi so primerni za odbitke, barvanje, poskuse z lasmi, lasne wellness tretmaje.

Če boste izbrali dober dan za eksperimentiranje z lasmi, boste izboljšali njihovo stanje, se znebili negativnosti in dobili spodbudo živahnosti in pozitivnosti.

Neprimerni dnevi aprila 2020

Neugodni dnevi - obdobje, ko so lunarni dan, faza lune, zodiakalni znak in dan v tednu napolnjeni z minimalno aktivnostjo. Ob takih dneh ni priporočljivo obiskati frizerja in eksperimentirati z lasmi..

V luninem koledarju odbitkov za april 2020 so upoštevani naslednji parametri vpliva Lune na rast in stanje las:

 • Lunarni dan
 • Luna v znaku zodiaka
 • Faze lune
 • Dan v tednu
 • Lunarni in Sončni mrki

Iz lunarnega koledarja odbitkov za april 2020 lahko razberete:

 1. Ugodni in neugodni dnevi za striženje in barvanje las.
 2. Najboljši čas za striženje s kardinalnimi, ne kardinalnimi in izrednimi spremembami, ugodni dnevi za podobo s šiška.
 3. Dober čas za barvanje las v točno določeno barvo: svetlo, temno ali barvno. In najboljša vrsta slik na določen dan: trdna barva, poudarjanje, balayage, ombre.
 4. Najboljši dnevi za postopke obnove las doma (maske, olja, balzam) ali v salonu (ozon terapija, keratinski kompleksi, nanoplastika, biorevitalizacija).
 5. Katere manipulacije z lasmi se lahko izvajajo na določen dan: laminiranje, botoks, perm (kemo bio), ravnanje s keratinom, nanoplastika.
 6. Katera orodja in naprave se lahko uporabljate in jih ne morete uporabljati na določen dan (balzam, maske, olja, sušilec za lase, likalnik za curling, likalnik).
 7. Kako najbolje sušiti lase: vroč, suh zrak. Ali pa je bolje narediti brez sušilca ​​za lase.
 8. Priporočila o umivanju las: enkrat ali dvakrat s hladno ali vročo vodo, s klimatsko napravo ali brez nje.
 9. Pričeska za dan: potegnjeni lasje (bun, pleten, konjski rep) ali ohlapni lasje (voluminozno oblikovanje, vsakodnevno oblikovanje ali naravni položaj las). Ugodni dnevi za uporabo likalnika ali curlinga za oblikovanje vaše pričeske.
 10. Kateri tip glavnika je najprimernejši za česanje las (plosko, odpihnjeno ali masažno) in iz katerega materiala je treba narediti glavnik (naravni ali kateri koli).

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las za april 2020 je nepogrešljiv pomočnik za vsako dekle in žensko.

Koledar odbitkov za lunarno april 2020 - ugodni in neugodni dnevi

Koledar lunarnih odbitkov za leto 2020 ne bo povedal le o ciklični spremembi lune, temveč bo tudi dal priporočila glede odbitkov in barvanja las. Vsakdo s prihodom toplih aprilskih dni potrebuje neustavljiv videz las. Toda pogosto spomladansko pomanjkanje vitaminov, ki vpliva na naše lase, preprečuje, da bi imeli zdrave in sijoče kodre..

Koledar odbitkov za lunarno april 2020 - najbolj ugodni dnevi

Ugodne številke - 4, 6, 7, 14, 15.

Dobri dnevi za striženje - 3, 5, 10, 13, 24, 25, 26.

Nevtralne številke za aprilski obisk salona - 8, 11, 12, 13, 23.

Neprimerni dnevi za striženje las v aprilu 2020

Neprimerni datumi za odhod k frizerju - 18, 22, 23, 29, 30.

Niso najboljše številke za nego las - 1, 2, 9, 16, 17, 19, 20, 21, 27, 28.

Šišanje las ob ugodnem lunarnem dnevu zagotavlja zdrave in močne kodre.

Kdaj je najboljši čas za striženje las v aprilu 2020 - vpliv faze lune

Luna v raku - 1-2 aprila

So neugodni dnevi za postopke, povezane z lasmi, saj bo postopek oblikovanja slike prinesel težave. Tudi pri uporabi profesionalnih izdelkov se lasje ne bodo vdali stylingu in bodo mehki. Te dni bo frizura povečala možnost za nastanek resnih bolezni..

To obdobje je bolj primerno za postopke krepitve las. Kardinalni poskusi so na barvnih spremembah prepovedani. Priporočen čas za odhod k frizerju je rastoča luna, ki bo okrepila lasne mešičke in pospešila njihovo rast.

1. aprila - frizura je neugodna.

2. aprila - frizura je nezaželena.

Luna v Levu - 3-4 aprila

Ti dnevi so ugodni za spremembe, začenši od 3. aprila zvečer in cel dan po njej. Po rezanju bodo lasje dobili lepo negovan in lep videz, pa tudi postali bolj veličastni. Odhod k frizerju bo koristen.

Če potrebujete spremembo življenjskega sloga, je ta položaj lune kot nalašč za odhod v salon. Lase obarvajte v preverjene barve, da boste okrepili in izgledali zdravo. Po takih postopkih se bo njihova rast pospešila, nova barva pa bo dolgo ohranjala svojo svetlost..

Tudi te številke bodo koristne za zdravilno obnovo las. Nekateri najboljši dnevi za negovalne maske.

3. april - nevtralen dan za odbitke.

4. april - ugoden dan.

Luna v Devici - 5-6 aprila

So najbolj optimalno obdobje za spremembo vaše podobe in pričeske. Nova podoba vas bo oživela, lasje po odbitku pa bodo postali negovani in ohranili obliko.

To je tudi primerno obdobje za kakršno koli wellness zdravljenje. Sem spadajo kakršna koli barvila in perm. Barvanje pramenov v tem času bo dolgo obdržalo novo barvo in bo ležalo ravno. Da bodo vaši kodri močni in zdravi, takoj pojdite k frizerju.

5. in 6. april sta dobra dneva za striženje.

Luna v Tehtnici - 7-8. Aprila

Spremembe pričeske na te datume bodo dale nevtralen rezultat. Odhod v salon pred delom lahko pomaga osvojiti vodstvo. Na naraščajoči luni bodo lasje po striženju začele intenzivno rasti.

Bodite previdni pri obarvanju na teh datumih, saj bo nov odtenek dolgo časa ostal. V teh številkah bo optimalni postopek krepitev, izboljšanje njihovih zunanjih las. Za barvanje izberite temnejše odtenke.

7. april - ugoden dan.

8. april - nevtralno obdobje za odbitke.

Luna v Škorpijonu - 9. in 10. aprila

V tem času je možna izguba nadzora nad slabimi navadami po obisku frizerja. Tvegate tveganje, da ne boste uspeli in naredite kup napak. Lahko se poveča negativni vpliv na psiho in visoko tveganje za poškodbe. Vendar se do 10. ure stanje normalizira in postane uspešen za spremembo pričeske..

Toda to obdobje je uspešno za poskuse spreminjanja barve, saj barva dolgo ne bo ostala na pramenih..

9. april - neugoden dan.

10. april - ugoden dan.

Luna v Strelcu - 11. in 12. april

To časovno obdobje lahko naredi dramatične spremembe v življenju na bolje. Pričeska pod tem znakom bo pozitivno vplivala na osebno in poklicno rast. Toda to je čas upadajoče lune, kar lahko privede do upočasnitve rasti las, a vseeno do krepitve lasnih mešičkov.

Ti datumi so nevtralni za vse odbitke..

Tudi ta čas je kot nalašč za različne teste za barvanje pramenov. Lahko jih varno pobarvate v katerem koli tonu, tudi če vam izbrana barva ni všeč. Barva ne bo trajala dolgo.

11. in 12. april - nevtralno obdobje za odbitke.

Luna v Kozorogu - 13. in 14. aprila

Najboljši čas za najbolj drzne in nore spremembe. Pričeska na rastoči luni bo lasem pomagala pridobiti moč in zmanjšati izpadanje las, hkrati pa bo negativno vplivala na rast las. Pri barvanju las eksperimentirajte z izjemnimi odtenki.

Če imate težave z lasmi, bodo te številke primeren trenutek za obisk salona..

Obisk mojstra bo udoben, po katerem se bodo lasje prenehali cepiti in lomiti. Če niste ljubitelj pogostih obiskov frizerjev, si med žarečo luno strižite lase.

13. in 14. april sta odlična dneva za striženje.

Luna v Vodnarju - 15. in 17. april

15. april je odličen dan za obisk frizerja ali stilistke. Toda 16. do 17. aprila je neugodno za odhod k frizerju, saj lahko frizura škoduje vašemu videzu in razvije različne bolezni. To lahko posledično povzroči izpadanje las. Potovanje k mojstru v tem obdobju bo premaknilo nepremičninski posel.

Postopki striženja, ko je luna začela umikati, so potrebni za tiste, ki jih hitro rast ne zanima. Če so vaši kodri poškodovani, potem frizura ne bo vplivala na njihovo okrevanje. Pričesko lahko naredite v primeru, da morate okrepiti korenine.

15. april - ugoden dan.

16. in 17. april - slabi dnevi za striženje.

Luna v Ribah - 18. do 19. aprila

Pod tem znakom ni priporočljivo rezati las. Obisk salona bo pomagal znebiti prhljaja, vendar bo negativno vplival na zdravje. Čas propadajoče lune v tem znamenju je dober za slikanje, saj ne bo ostal dolgo.

Nekoliko prirezovanje koncev bo vaše lase izgledalo zdravo, vendar bo vplivalo na hitrost njihove rasti. Postopek za skrajšanje las na rastoči luni bo pripomogel k krepitvi korenin, kar bo ustavilo njihovo izgubo.

18. in 19. aprila - neugodno obdobje za odbitke.

Luna v Ovnu - 20. in 22. april

Niso najboljše številke za odbitke. Čeprav na zdravje ne bo vplivalo, bo njegovo splošno stanje oslabljeno. To lahko privede do nevarnosti bolezni in oslabljenega imunskega sistema. Izlet do frizerja na rastoči luni bo pripomogel k upočasnitvi rasti las, vendar bo pripomogel k občutni krepitvi.

Pričeska ne bo vplivala na stanje las. Barvanje bo po drugi strani poudarilo vaš čar. Na rastoči luni lahko prosto eksperimentirate s svojimi lasmi, četudi kateri odtenek ni po vašem okusu. Barvilo ne bo dolgo ostalo na laseh.

20., 21. in 22. april - neugodni dnevi za striženje las.

Luna v Biku - 23. in 24. aprila

Te številke so za odbitke ugodnejše, čeprav je to bolj povezano s 24., ko znak Bika pridobiva na moči. To je še posebej primerno za tiste, katerih lasje potrebujejo zdravljenje in krepitev. Ampak ne pretiravajte s kemikalijami, uporabljajte naravne izdelke. Tudi to obdobje lahko negativno vpliva na telo, saj so to datumi nove lune. To lahko služi kot provokator denarnih stroškov in škode za zdravje..

Bodite previdni pri obarvanju. Vredno je dati prednost že preverjenim in poznanim odtenkom. Kar se tiče samega tona, bo ležal dolgo..

23. april - nevtralen dan za odbitke.

24. april - ugoden dan.

Luna v Dvojčkih - 25. in 27. aprila

Pričeska Gemini bo pospešila rast, ne da bi vplivala na njihovo strukturo. Pričeska bo videti bolj voluminozna. Čas rastoče faze lune, ki bo blagodejno vplivala na lase, proizvajala zdravilne postopke.

Če so vaše sanje zdrave in močne pramene, potem pojdite k gospodarju. Pričeska na noben način ne bo vplivala na stanje las, vendar bo dobro vplivala na rast in ustvarjanje nove podobe..

V tem obdobju bo obisk kozmetičnega salona privedel do povečanja financ in pridobitev nove nepremičnine je mogoča. Priporočljivo je tudi barvanje, barva se bo enakomerno oprijemala.

25. april je dober dan za striženje in druge napore.

26. april - nevtralen dan.

27. april je precej neugoden dan.

Luna v raku od 28. do 29. aprila

Ne bi smeli obiskati salona. Oblikovanje pričeske bo težko. Umivanje las ne bo uspešno, ustvarjanje pričeske pa se bo izkazalo za boleč postopek za dekleta s katero koli vrsto las. Tudi na ta dan je možno izzvati konflikte na delovnem mestu po obisku mojstra. Možno poslabšanje počutja.

Toda obdobje rasti lune bo zagotovilo moč koreninam. To je tudi koristen čas za postopke nege kodre. Priporočljivo je tudi barvanje, barva se bo hitro sprala.

28. april - nevtralen dan za odbitke.

29. april - neugoden dan.

Luna v Levu - 30. aprila

Pričeska se ne priporoča kot lahko oslabi imunski sistem in se počuti slabše. Toda po drugi strani se bo rast las v fazi depilacije lune izboljšala. To ni čas za globalne poskuse barvanja, nova barva bo dolgo časa ostala na laseh. Dober datum za krepitev lasne črte.

30. april - neugoden dan.

Znanstveniki že dolgo dokazujejo, da odbitki po luninem koledarju naredijo kodre močne, zdrave in močne. Zato so profesionalni astrologi posebej sestavili horoskop za odbitke, ki vam bo pomagal izbrati pravi dan in izbrati pravo pričesko. Končni rezultat bo razveselil vaše oči in dvignil vaše razpoloženje. Zvezdam naj dodajo samozavest in osupljive učinke.

Število ljudi, ki so na lastne izkušnje verjeli in preizkusili blagodejni učinek odbitkov na lase, glede na značilnosti lunarnega koledarja, narašča.

Lunarni koledar: ugodni dnevi za striženje las v aprilu 2020

Šišanje las je odličen način, da spremenite svojo podobo in pridobite samozavest. Aprila 2020 bo na voljo dovolj ugodnih dni za odhod k stilistiki in posodabljanje slike.

Lasje so vir moči in pokazatelj zdravja, zato je zanjo potrebna posebna nega. Strokovnjaki spletnega mesta dailyhoro.ru priporočajo, da izberete ugodne dni za obisk frizerja, prav tako pa ne pozabite na maske in balzami. Celovita nega vam bo omogočila, da ohranite elegantne kodre in vedno izgledate popolno. V aprilu bo veliko dni, v katerih si boste lahko varno odrezali lase in dolgo uživali v vsaki novi frizuri.

1. april: Dežela luna bo prvi dan v mesecu preživela v ozvezdju Rak. Ta dan bo uspešen za spremembo slike. Nova pričeska bo varnostna mreža in bo dodala optimizem. Poleg tega učinek nočne svetlobe ugodno vpliva na rast las..

4. april: Sobota je tudi primeren čas za obisk stilistke. Rast Lune v Levu nosi ugodno energijo, frizura pa bo pripomogla k dodatnemu zaupanju. Obrezovanje kodrov bo olajšalo reševanje težav.

5. in 6. aprila: Rezanje las pod vplivom Device bo okrepilo intuicijo in pomagalo privabiti materialno počutje. Bolje je načrtovati frizuro zjutraj, da napolnite energijo uspeha in dobrega počutja. Dodatni postopki nege, tako salonski kot doma, ne bodo odveč..

10. april: Luna v Škorpijonu je precej hecen čas, vendar bo frizura optimalna za tiste, ki potrebujejo spremembo v življenju. Na ta dan bo sprememba podobe dala moč v boju proti nepravičnosti.

11. april: Padajoča Luna v Strelcu je odličen čas za osvežitev las. Dolgo se bo zadržala, kodri pa bodo postali poslušni. Poleg tega bo frizura povečala karizmo in dala moč za boj proti slabovoljcem..

13., 14. aprila: nova pričeska, ki jo je naredil mojster, bo pomagala varovati pred težavami in izboljšati vaše razpoloženje. Medtem ko je Luna v Kozorogu, bo skrb za kodre pomagala pri soočanju z razcepljenimi konci in lasem povrnila naravno moč..

15., 17. aprila: Vpliv Vodnarja vam omogoča, da ne samo strižete lase, temveč tudi eksperimentirate z dolžino in barvo las. Nova pričeska bo navdihnila in vam pomagala najti moč za premagovanje kakršnih koli težav.

20. in 22. aprila: ozvezdje Ovna daje pogum, nova frizura pa poveča čar in karizmo. Te dni se bo zaradi spremembe frizure izkazalo, da boste povečali svojo priljubljenost in pridobili avtoriteto. Poleg tega bo nova podoba ponudila priložnost za prikaz skritih talentov..

23., 24. april: Nova Luna in poznejši vzpon Lune v Biku - čas za spremembo. Z obrezovanjem kodrov lahko povečate pretok energije in jo uporabite za dosego svojih ciljev. Nova frizura vam bo pomagala pridobiti neodvisnost in se boriti za osebno počutje.

26., 27. aprila: Rast Lune v znamenju Dvojčkov daje ljudem željo po ustvarjanju, svoje talente pa lahko okrepite z novo pričesko. Lase lahko porežete ne samo v salonu, temveč tudi prosite svoje ljubljene, da to okrepijo družinske vezi.

28. april: Luna v raku prebudi intuicijo, ki jo je mogoče okrepiti z obrezovanjem koncev las. Posodobitev frizure bo koristila kodrom: hitreje bodo rasli in se tudi nehali cepiti..

30. april: Rezanje dlak na rastoči luni je ugodno, zato bo frizura v tem času odlična zaščita pred težavami. Energija ozvezdja Leo vam omogoča, da se tam razvijate in ne ustavite, kar pomeni, da bodo spremembe v življenju na bolje.

Šišanje las vam lahko pomaga pri soočanju s številnimi težavami, vključno z negotovostjo in strahom. Zahvaljujoč spremembi podobe je lažje vnesti potrebne spremembe v življenje in se odločiti za nove korake do uspešnega življenja..

Lunarni koledar odbitkov in nege las za april 2020

Če ste prepričani v svoje sposobnosti in ste pripravljeni eksperimentirati doma, sledite našemu koledarju.

1. april - lasje zahtevajo najbolj previdno ravnanje. Bolje je zavrniti kakršne koli manipulacije, ki jih lahko poškodujejo..

2. april je ugoden dan za negovalne postopke. Lasje je mogoče rezati in barvati.

3. april - Naredite si lahko hranljivo masko. Učinkoviti so izdelki za povečanje las. Lasje je mogoče rezati in barvati.

4. april - Naredite si lahko hranljivo masko. Učinkoviti so izdelki za povečanje las. Lasje je mogoče rezati in barvati.

5. april je dan, primeren za rezanje in barvanje. Lahko naredite učvrstilno masko.

6. april je dan, primeren za odbitke in barvanje. Lahko naredite učvrstilno masko.

7. april je dan, primeren za rezanje in barvanje. Lase je najbolje sušiti naravno.

8. april - Lasje se lahko zapletejo in razbijejo bolj kot običajno. Bolje jim daj počitek.

9. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Lasje lahko trpijo zaradi pomanjkanja vlage.

10. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Lasje lahko trpijo zaradi pomanjkanja vlage.

11. april je neugoden dan za odbitke in barvanje. Bolje je, da ne uporabljate železa in curling železa.

12. april je neugoden dan za odbitke in barvanje. Bolje je, da ne uporabljate železa in curling železa.

13. april - neugoden dan za odbitke in barvanje.

14. april - neugoden dan za odbitke in barvanje.

15. april - lasje zahtevajo najbolj previdno ravnanje. Bolje je zavrniti kakršne koli manipulacije, ki jih lahko poškodujejo..

16. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Neželeno je uporabljati sušilec za lase, bolje je sušiti lase naravno.

17. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Neželeno je uporabljati sušilec za lase, bolje je sušiti lase naravno.

18. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Lahko naredite domače vlažilne maske.

19. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Lahko naredite domače vlažilne maske.

20. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Neželeno je uporabljati sušilnik za lase, likalnik in curling likalnik.

21. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Neželeno je uporabljati sušilnik za lase, likalnik in curling likalnik.

22. april je neugoden dan za rezanje in barvanje. Neželeno je uporabljati sušilnik za lase, likalnik in curling likalnik.

23. april - Lasje postanejo še posebej krhki in se zlahka poškodujejo. Bolje je zavrniti kakršno koli manipulacijo z njimi..

24. april - ugoden dan za odbitke in barvanje las.

25. april je dober dan za striženje in barvanje las. S pričeskami lahko eksperimentirate, lasje dobro ohranjajo obliko.

26. april je ugoden dan za odbitke in barvanje las. S pričeskami lahko eksperimentirate, lasje dobro ohranjajo obliko.

27. april je dober dan za striženje in barvanje las. S pričeskami lahko eksperimentirate, lasje dobro ohranjajo obliko.

28. april je dober dan za striženje in barvanje las. Vlažilne maske so učinkovite.

29. april je dober dan za striženje in barvanje las. Vlažilne maske so učinkovite.

30. april je dober dan za striženje in barvanje las. Perm lahko uporabite, če so vaš cilj hladni kodri, ne pa sproščeni kodri.

Katere dni aprila lahko strižete in barvate lase: lunin koledar za april 2020 s podrobnimi priporočili

Prišla je pomlad in čas je, da se poslovimo od klobukov. Zato bomo čim prej obiskali frizerja, da bomo uredili lase..

Videz vaših las lahko izboljšate z izbiro ugodnega dneva za rezanje ali barvanje v skladu z luninim koledarjem. In ne samo! Pravi dan za manipulacijo z lasmi se lahko pozitivno prilagodi tako osebnim kot delovnim odnosom, izboljša vaše finančno stanje, privabi srečo!

Predstavljamo vam dnevni lunarni koledar odbitkov za april 2020, ugotovimo, katere dni v tem mesecu je najbolje obrezati in barvati lase!

Dnevi faze voščene lune v prvi polovici aprila 2020

Obdobje, ko je luna v fazi depilacije, je ugodno za odbitke. To je čas obnove in rasti. Po odbitku se bo rast las pospešila, njihov videz se bo izboljšal.

9 lunin dan

Lep dan za frizuro. Postala bo zaščitni talisman pred boleznimi in težavami. Če pa imate težave pri komunikaciji z ljubljenimi, potem jih lahko pričeska poslabša. Po rezanju bodo lasje postali neumni in jih je težko oblikovati. Barvanje las vam lahko pomaga preprečiti negativna čustva. Danes je pravi dan, da naredite wellness tretmaje za šibke ali suhe lase. Pričesko je treba narediti visoko, vendar poskusite videti precej skromno..

10 lunin dan

Izogibajte se striganju las, saj lahko povzroči veliko težav z dobrim počutjem ali družinskimi odnosi. Tudi lasje bodo slabo reagirali na frizuro. Po tem se boste morali zelo potruditi, da boste lasem dali želeno obliko. Barvanje las bo ugodno vplivalo na vaš odnos s šefom. Danes nanesite negovalno masko za poškodovane lase. Pri pričeski vam ni treba motiti - poskušajte pramenov česati čim pogosteje. Izboljšala bo vašo povezavo s prostorom..

11 lunin dan

Pričeska vam bo pomagala, da se otresete slabe sreče in pritegne pozitivno energijo. Vzdrževal vas bo zdravega. Barvanje las bo pozitivno vplivalo na reševanje delovnih in poslovnih vprašanj. Danes se bodo lasje ukrivili, tako da lahko naredite perm - njen rezultat bo trajal dlje časa. Pričesko je treba delati - treba je skrbno premišljevati in oblikovati. To bo pomagalo okrepiti povezavo s prostorom..

12 lunin dan

S striženjem in barvanjem boste izboljšali materialno počutje. Ti postopki bodo ugodno vplivali na stanje las - število razcepljenih koncev se bo zmanjšalo. Lahko barvate čez sive lase ali naredite toniranje. Če danes naredite perm, bo trajalo dolgo. Pričeska naj bo nenavadna in svetla. Tako boste lahko povečali svojo priljubljenost pri pripadnikih nasprotnega spola..

13 lunarnega dne

Pričeska bo ugodno vplivala na vaše zdravje. Poleg tega bo povečala intuicijo, kar bo pripomoglo k uspešnemu reševanju številnih finančnih vprašanj. Po rezanju bodo lasje lepo ohranili obliko. Danes lahko naredite toniranje, curling. Negovalni in restavratorski postopki bodo dali dober rezultat. Lasje bodo videti zdravi, izpadanje las se bo zmanjšalo. Barvanje je nezaželeno. Lase si omislite sami, saj ste na ta dan pod vplivom nove energije in dotikanje las tujcev lahko poruši vaše energetsko ravnovesje..

14 lunin dan

Pričeska bo slaba za vaše stanje duha. Pojavijo se lahko napadi depresije. Tudi stanje las se bo nekoliko poslabšalo. Začeli bodo curiti, postati neposlušni. Lase lahko barvate, vendar se morate vzdržati drastičnega spreminjanja barve pramenov. Prednosti naravnih mask ali zeliščnih dekocij bodo številne. Pričeska mora biti videti čim bolj naravno. Naredite stajling z razgradnjo - to bo pritegnilo energijo okrevanja in ponovnega rojstva.

15 lunin dan

Pričeska bo negativno vplivala na vaše zdravje. Še posebej ne priporočamo, da naredite kratke odbitke - rezultat vas lahko močno razburja. Po rezanju bodo lasje postali neprimerni. Na ta dan lahko barvate lase temno barvo (če pa ste blondinka, potem je korenita sprememba barve las za vas kontraindicirana). Poskusite obiskati strokovnjaka, ki bo danes izvajal wellness tretmaje za lase. Pri izbiri pričeske dajte prednost izravnanim lasem. Pomagala bo privabiti pozitivno in toplo energijo..

Dnevi faze padajoče lune v prvi polovici aprila 2020

16 lunarnega dne

Ni dober dan za frizuro. To lahko negativno vpliva na krvni in endokrini sistem. Tudi ta postopek bo vplival na vaš odnos z nasprotnim spolom, vendar je nemogoče natančno predvideti, kako bo to vplivalo na vaše osebno življenje. Po rezanju bodo lasje postali gostejši in trši. Zato bo lastnikom šibkih in tankih las pričeska pomagala izboljšati njihovo stanje. Vsem ostalim svetujemo, da odložijo obisk pri frizerju. Prav tako morate vse manipulacije, ki vključujejo močan kemični učinek na pramene, preložiti na drug dan. Pričeska je treba narediti v visokem zajčku. Pritegnila bo energijo narave.

17 lunarnega dne

Pričeska vam bo pomagala pri odločitvi o dramatičnih spremembah v vašem življenju. Če torej niste pripravljeni na večje spremembe, opustite ta postopek. Poleg tega morate odložiti perm, korenito spremembo barve las. Če se ujema z vašim tipom, barvajte pramene rdečo ali svetlo. V nasprotnem primeru lahko pričesko preprosto okrasite s svetlim rumeno-rdečim trakom. To bo pritegnilo energijo sonca. Wellness postopki so danes zelo koristni.

18 lunin dan

Če greste k frizerju, potem poskusite priti do mladega in energičnega frizerja. Pričeska bo izboljšala vašo karizmo, povečala privlačnost in vam dala moč in zdravje. Sami prameni bodo postali poredni, zato bo zelo težko vzdrževati obliko pričeske. Rezultat barvanja ali trajnega lasu ne bo trajal dolgo. Danes lahko poskusite pritegniti energijo sreče. Če želite to narediti, bi morali barvati v barvi, ki ste jo imeli v najuspešnejšem obdobju vašega življenja. Pri pričeski se morate osredotočiti na šiška.

19 lunarnih dni

Negativni dan za kakršno koli manipulacijo z lasmi. Tudi las vam ni treba - priporočamo, da lase pustite ohlapne in jih pogosto česate ves dan.

20 lunarnih dni

Pričeska bo izboljšala vaše razpoloženje in ustvarila pozitivno ozadje. Stanje las se bo bistveno izboljšalo. Lasje se bodo krepili, izpadanje las se bo zmanjšalo, razcepljeni konci bodo izginili. Dober rezultat bo dal barvanje sivih las, perming, toniranje. Barvanje las lahko pokvari vaš pozitiven odnos. Naj bodo vaši lasje preprosti.

21 lunarni dan

Zelo lep dan za obisk frizerja. Vsak postopek bo dal dober rezultat in pozitivno vplival na vaše zdravje, razpoloženje in energijo. Lase okrasite s kovinskim nakitom.

Lunarni dan

Danes si lahko privoščite vse, o čemer ste dolgo sanjali, a se niste mogli odločiti. Na ta dan so dovoljeni kakršni koli poskusi: z obliko frizure, z barvo las, z modelom pričeske. Rezultati vas bodo navdušili. Na stanje las to ne bo vplivalo. Nova frizura bo vaš profil povečala z drugimi. Nova barva las bo izboljšala vaše počutje.

23. lunarni dan

Ugodno obdobje se nadaljuje z eksperimentiranjem z lasmi. Priporočljivo je, da se sama pričeska preloži za kakšen drug dan. V nasprotnem primeru lahko nastanejo težave in težave. Prepričajte se, da je vaša pričeska kodrasta, da boste ohranili pozitiven odnos. Poskusite dodati pričesko nekaj pričeske.

24 lunarnega dne

Nova frizura vam bo dala veliko energije in želje, da uresničite svoje načrte. Barvanje las temno vam lahko pomaga najti službo ali izboljšati odnos s sedanjim šefom. Kakovost las se zaradi manipulacije ne bo spremenila. Pričeska mora biti nenavadna, sicer bodo lasje začeli izpadati. Priporočljivo je narediti stajling iz voluminoznih kodrov.

25 lunarnih dni

Danes so dovoljeni le zdravilni in restavratorski postopki za oslabljene in krhke lase. Vsak drug učinek na lase je kontraindiciran. Priporočljivo je, da cel dan preživite v pokrivanju.

26. lunin dan

Še en negativen dan za obisk frizerja. Pričeska naj bo naravna, vendar visoka.

Lunarni dan

Pričeska vam bo povečala šarm in karizmo. To bo povečalo vašo priljubljenost pri tistih okoli vas. Toda stanje las po rezanju se bo poslabšalo. Lahko začnejo izpadati, pojavijo se razcepljeni konci. Barvanje in toniranje bosta zelo uspešna. Korenita sprememba barve las bo pritegnila energijo zdravja in finančne stabilnosti. Priporočljiva je masaža glave. To bo povečalo pretok krvi in ​​negovalo korenine las. Pričeska naj bo lepa in čedna. Pritegnila bo pozitivno energijo..

28 lunarnega dne

Močno ne priporočamo, da naredite frizuro - to bo negativno vplivalo na trajanje vaše telesne dejavnosti ali celo življenja. Toniranje ali barvanje bo delovalo dobro, kar bo dalo rahlo spremembo barve las. Pričeska mora biti preprosta in naravna. Pri ustvarjanju je priporočljivo uporabljati izdelke, ki vsebujejo vosek ali kolagen..

29 lunarnega dne

Pričeska vam bo povečala notranjo samozavest. Čim krajše si strižete lase, bolj dramatične spremembe lahko naredite v življenju. Toda stanje las iz frizure bo trpelo - njihova izguba se bo povečala, kodri bodo postali krhki. Barvanje je nezaželeno - pritegnilo bo denarne težave ali težave pri komunikaciji. Vzpostaviti morate obnovitvene postopke. Pričeska naj bo igriva.

Dnevi faze voščene lune v drugi polovici aprila 2020

1 lunarni dan

2 lunarni dan

Pričeska bo zelo dobro vplivala na vaše zdravje, dala bo zagon obnovi vseh organov. Tudi frizura bo čudovito vplivala na stanje las. Njihov videz se bo dramatično spremenil na bolje. Obarvanje, senčenje sivih las bo uspešno. Lahko obrnete obrvi. Poskusite najti čas za izdelavo domače maske. Eksperimentirajte s svojo pričesko - dalo vam bo moč in navdih.

3 lunarni dan

Eden najboljših dni za obisk frizerja. Vsaka manipulacija bo dala dober in stabilen rezultat, pa tudi pozitivno vplivala na vaše materialno počutje, posel ali delo.

4 lunarni dan

Pričeska lahko ovira izvajanje vaših načrtov. Lasje po odbitku bodo postale poredne, začnite curling. Barvanje bo pomagalo ohraniti stabilnost pri delovnih in finančnih zadevah. Danes je priporočljivo narediti toniranje ali perm. Pričeska mora biti preprosta in udobna. Ne pretiravajte z okraski.

5 lunin dan

Pričeska na ta dan je idealna možnost, da dobite naboj ustvarjalne energije in navdiha. Pričeska ne bo vplivala na stanje las. Danes bodo lasje postali bolj prožni in kodrasti, zato lahko naredite perm. Obarvanje bo dalo dober rezultat. Lahki lasje bodo pomagali privabiti poslovne povezave. Puhasta voluminozna pričeska bo zagotovila priliv pozitivne energije. Morate se samo odreči velikim okrasnim okrasjem..

6 lunin dan

Pričeska vas bo zaščitila pred boleznimi in pomagala izboljšati vaše finance. Videz las se ne bo spremenil. Če včeraj niste imeli časa, bi bil danes pravi dan za ta postopek. Barvanje las po drugi strani lahko povzroči težave v družini ali v odnosih s sodelavci. Če želite založiti energijo, morate narediti kratko klasično pričesko..

7 lunarnega dne

Pričeska je odličen način, da spodbudite svojo intuicijo in poiščete svojo pot iz zagate. Tudi frizura vam bo omogočila, da se znebite pretirane skrbi nekoga od svojih ljubljenih. Lasje vam bodo povzročali veliko težav. Danes in v naslednjih dveh dneh bodo zelo poredni, zato bodo pri njihovi namestitvi težave. Barvanje las bo močno povečalo vašo spolnost, igriva kodrasta pričeska pa jo bo še izboljšala..

8 lunarnih dni

Izlet do frizerja je treba prestaviti za še en dan, saj so danes kakršni koli postopki z lasmi kontraindicirani. Raje ostanite doma in nanesite hranljivo masko za lase. To bo še posebej pomagalo lastnikom suhih in poškodovanih las..

9 lunin dan

30. aprila (09.52) - do naslednjega dne

Poskusite slediti priporočilom našega koledarja odbitkov za april 2020, da ne boste samo škodovali sebi, ampak tudi, da boste uspeli v ljubezni, financah, karieri!

Ocene

Elena, 32 let, Irkutsk

"Po drugi nosečnosti so se moji lasje začeli zelo drobiti, tudi v repu se ni bilo skoraj nič nabralo, moral sem ga rezati povsem kratek, skoraj kvadrat. Zelo sem se razburil zaradi tega, saj sem hodil iz šole le z dolgimi lasmi. Želela sem seveda, da bi zrasel nazaj in hitreje, vendar so se zdi, da so se lasje na enem mestu zmrznili. Na to sem se pritožila sodelavki in ta mi je svetovala, naj lase odrežem po lunarnem koledarju, do »rastoče lune«. V drugem času najbrž ne bi verjel, a nisem imel česa izgubiti. Kolegica me je pogledala ugoden dan in šla sem si obrezati lase. Ne vem, ali je to naključje ali res deluje, a lasje so končno začeli rasti. ".

Olga, 28 let, Moskva

"Že nekaj let režujem in barvam lase, osredotočam se na lunarni koledar. O tem mi je pripovedoval moj frizer. In res, kljub pogostem obarvanju dobro izgledajo na meni: brez krhkosti in izgube nasveti niso suhi. Poleg tega imam doma koledar z ugodnimi datumi za odbitke in barvanje in se s svojim mojstrom dogovorim le za datume, ki so temu primerni. ".

Anna, 38 let, Novosibirsk

»Kot študent sem resno vzljubil vzhod, vzhodno filozofijo in budizem. Tako sem se na enem od svojih potovanj na Kitajsko odločil, da si odrežem lase in prosim svojega kitajskega prijatelja, naj mi ga obreže. A rekla je, da tega dne tega ne bo storila, saj dan ni bil naklonjen, rekla je, da bi bilo bolje, da to storite čez 4 dni. Seveda sem jo vprašal, za kaj gre, zakaj in zakaj. Povedala mi je, da verjamejo, da lahko frizura ob pravem dnevu spodbudi fizično zdravje, privlačnost in celo izboljša materialne pogoje ter poveča bogastvo. Pričeska v neugodnih dneh za to lahko prispeva k nasprotnemu. Od takrat je minilo že mnogo let, vendar se še vedno držim tega pravila - obiskati frizerja le ob primernih dneh ".

Evgeniya, 33 let, Čeljabinsk

"Pred nekaj leti sem opazil, da si včasih odrežeš lase, potem pa" kot da stojijo na mestu ", komaj rastejo. Ali barvate lase in po 2-3 tednih se zdi, da jih ne barvajo. In v nekaterih dneh, ravno nasprotno, lasje rastejo s skoki in meji, barva traja dolgo, lasje sijejo. Včasih sem to povezal z dejstvom, da ima poveljnik "težko roko", potem pa sem začel hoditi k istemu mojstru, vendar mu roka ni mogla biti lahka, drugi pa težka. Potem sem pomislil, da imajo dnevi cikla takšen učinek, a sem sčasoma ugotovil, da to ni tako. Takrat sem prebral o luninem koledarju in spoznal, da je prav njegov vpliv. Zdaj se trudim, da se ob obisku frizerja vedno držim lunarnega koledarja. ".

Inna, 24 let, Habarovsk

"Že od otroštva sem imel dolge lase, a na inštitutu sem jih skrajšal, zdelo se mi je, da sem dolge lase utrujen in bom vsak trenutek zrasel. A izkazalo se je, da ni tako enostavno. Lasje je bilo mogoče zrasti tik pod rameni, potem pa niso zrasle, ne glede na to, kako sem poskušal. Poskusila sem že vse: šampone, maske, injekcije. Odraščanje dolgih las je postala moja "ideja za popravljanje", še enkrat sem brskal po internetu in naletel na članek o vplivu lune na rast las. Potem sem izvedel, da se izkaže, da obstaja celo poseben lunarni koledar. In pobirala dan po koledarju, sem šla obrezati lase in po 2 mesecih sem opazila, da so moji lasje prestopili tisto "kritično točko", pod katero se ne vrastejo nazaj. Mogoče so končno vsi moji drugi postopki nege končno prinesli rezultat, morda je "rastoča luna" resnično pomagala, ali pa morda vsi skupaj ".

Dodaj komentar Prekliči odgovor

Ta spletna stran uporablja Akismet za boj proti nezaželeni pošti. Ugotovite, kako se obdelujejo vaši komentarji.

Lunarni koledar za odbitke za april 2020

Koledar lunarnih odbitkov za april 2020 omogoča izbrati najboljši čas za frizuro ali nego las med luninim mesecem. Priporočila koledarja bodo vašim kodrom omogočila, da pridobijo moč in zdrav sijaj, vi pa brez napora preoblikujete svoj videz.

Ko si sestavite urnik odhoda k frizerju v skladu s priporočili lunarnih dni za en mesec, lahko spremenite ne samo videz, ampak tudi potek svojega življenja. Navsezadnje so informacije o manipuliranju z lasmi v določenih mesečevih dneh v mesecu lahko zelo ključ do dobrega počutja, sreče v poslu in brezskrbnosti..

Lunarni koledar za odbitke za april 2020

Lunarni koledar za odbitke za april 2020 daje priporočila o tem, kateri dan je najbolje obrezati, oblikovati ali barvati lase. Odvisno od faze, v kateri je luna, v kateri znak zodiaka spremeni hitrost rasti in moč las. Če vemo, kako ti dejavniki vplivajo na zdravje naših las, lahko najdemo optimalen čas za načrtovanje frizure ali sloga..

Lunarni koledar prikazuje ugodne in neugodne dni za striženje, oblikovanje ali druga dejanja z lasmi. Naklonjenost odbitka je sestavljena iz kombinacije dejavnikov, ki trenutno vplivajo, kot so lunarni dan, lunarna faza in lunarni zodiakalni znak. Če povzamemo te podatke, določimo najugodnejši trenutek za striženje..

Ugodni dnevi so obarvani zeleno, neugodni dnevi pa obarvani rdeče.

Ta lunarni koledar je sestavljen za mesto Moskva.

Bodite prepričani, da izberete svoje mesto, kot trajanje in začetek lunarnih dni v vsakem mestu lastno.

Pozor! Ker se luna zelo hitro giblje po ekliptiki (na primer, lunarni znak zodiaka ali lunarni dan in celo faza Lune se lahko spremeni), se čez dan lahko ugoden vpliv Lune spremeni v negativen in obratno. Prosimo, bodite pozorni čas striženja!

Per aspera ad astra

Skozi stisko do zvezd

DANES:

Koledar striženja las

Svetovanje

Posvetovanja, napovedi po telefonu

Lunarni koledar za odbitke za april 2020

Lunarni koledar za odbitke za april 2020. Ugodni dnevi

Priporočila in nasveti o lunarnem koledarju za striženje, kodranje, barvanje, depilacijo in epilacijo las v aprilu 2020

V koledarju lunarnih odbitkov za april 2020 je naveden opis vsakega dne - kateri lunarni dan in v katerem znamenju zodiaka se na določen dan nahaja luna. Ugodni dnevi za striženje las v aprilu in ugodna lega Lune v znaku zodiaka so označeni z rdečo.

Koledar za rezanje las LUNAR ZA APRIL 2020

Koledar je sestavljen ob 12. uri po moskovskem času. Popravite svojo lokacijo. Ugotovite lunarni dan na kateri koli datum v katerem koli mestu in si oglejte ZAČETEK IN KONČ LUNARSKEGA DANA aprila 2020.datum

za striženje las aprila 2020

za striženje las aprila 2020

9. lunarni dan. Neprijeten dan za striženje las. Bolezni in vse vrste težav prehitevajo človeka, ki ima na ta dan navado striženja las.Luna v Raku. Po takšnih pričeskah pričeska sploh ne drži oblike, lasje postanejo nerodovni, jih ni mogoče oblikovati. V tem obdobju ni priporočljivo umivati ​​las. Ko se luna nahaja v ozvezdju Rak, se morate vzdržati striženja.
10. lunarni dan. Bolje se vzdržati obiska frizerja. "Goreči dan" po tibetanskih tradicijah ogroža zdravstvene težave.Luna v Raku. Po takšnih pričeskah pričeska sploh ne drži oblike, lasje postanejo nerodovni, jih ni mogoče oblikovati. V tem obdobju ni priporočljivo umivati ​​las. Ko se luna nahaja v ozvezdju Rak, se morate vzdržati striženja.

Od 12 ur 13 minut 11 lunin dan. Pričeska na ta dan razvije ostrino čutov, izboljša vpogled v um. Lep dan za striženje las.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Levu. Pričeska na takšne dni naredi vaše lase lepe, bujne in svilnate. Ta položaj Lune na nebu se šteje za ugoden, če želite spremeniti podobo ali ritem svojega življenja..
ZA REZANJE las, LJUBEZNI DANI SO NAJLEPŠI

11. lunarni dan. Pričeska na ta dan razvije ostrino čutov, izboljša vpogled v um. Lep dan za striženje las.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Levu. Pričeska na takšne dni naredi vaše lase lepe, bujne in svilnate. Ta položaj Lune na nebu se šteje za ugoden, če želite spremeniti podobo ali ritem svojega življenja..
ZA REZANJE las, LJUBEZNI DANI SO NAJLEPŠI
12. lunarni dan. Pričesko je bolje preložiti na ugodnejše obdobje, saj na ta dan lahko pritegnete nesreče, verjetnost poškodb, pa vse do smrti, se poveča.Luna v Devici. Čas za obisk frizerja. Lasje dobro rastejo, krepijo in izboljšujejo svojo strukturo, manj cepijo. Za uporabo kemikalij (vse vrste barvanja las, perm) so najboljši dnevi, ko se Luna nahaja v Devici.
ZA REZANJE las, VIRGO DNI SO NAJBOLJŠE

13. lunarni dan. Dober čas za frizuro. Na ta dan ne boste le pridobili lepega videza, temveč tudi v svoje življenje privabili veliko sreče in sreče..

Ugoden dan za striženje las

Luna v Devici. Čas za obisk frizerja. Lasje dobro rastejo, krepijo in izboljšujejo svojo strukturo, manj cepijo. Za uporabo kemikalij (vse vrste barvanja las, perm) so najboljši dnevi, ko se Luna nahaja v Devici.
ZA REZANJE las, VIRGO DNI SO NAJBOLJŠE

14. lunarni dan. Izboljšanje v vseh življenjskih sferah (od položaja v družbi do materialnih razmer) čaka na osebo, ki ji je časovno prirejala štirinajsti lunarni dan.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Tehtnici. Luna v Tehtnici vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njegova struktura in stanje ne spreminjata. Ugodni dnevi za striženje las.
15. lunarni dan. Neugoden dan za obisk frizerja. Pričeska na ta dan se spopada z resnimi negativnimi posledicami na skoraj vseh področjih (od kršitve splošnega stanja telesa do duševnih procesov).Luna v Tehtnici. Luna v Tehtnici vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njegova struktura in stanje ne spreminjata. Ugodni dnevi za striženje las.16. lunarni dan. Neprijeten dan za striženje las. Če si na ta dan naredite frizuro, si ustvarite verjetnost osebnih napak in kasnejših nesreč. Poleg tega postane veliko težje nadzorovati svoje strasti in negativne navade.Luna v Škorpijonu. Izjemno tvegan položaj Lune za frizuro, saj lahko tako izboljša in poslabša vaše osebno življenje in na splošno odnose z nasprotnim spolom.
17. lunarni dan. Pričeska ustvarja raznovrstne ovire pri poslovanju in vodi v slabo zdravje (od povečanja verjetnosti poškodbe duševnih motenj). Po orientalskih tradicijah na ta dan pri rezanju las privlačijo najbolj škodljive žgane pijače..Luna v Škorpijonu. Izjemno tvegan položaj Lune za frizuro, saj lahko tako izboljša in poslabša vaše osebno življenje in na splošno odnose z nasprotnim spolom.
18. lunarni dan. Pričeska na ta dan povečuje verjetnost tatvine ali ropa, usmerjenega proti vam, kar lahko povzroči ne samo izgubo premoženja in premoženja, ampak tudi poznejše poslabšanje zdravja.Luna v Strelcu. Pričeska, opravljena v teh dneh, bo postala talisman za vaše uresničevanje in prepoznavnost v poslovnih krogih. Odlično obdobje za striženje, ki spodbuja ugodne spremembe v karieri in odnosih s sodelavci. Ugodni dnevi za striženje las.

19. lunarni dan. Na ta dan je bolje odložiti poslovanje in si vzeti čas za obisk frizerja, saj frizura na ta dan podaljša življenje.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Strelcu. Pričeska, opravljena v teh dneh, bo postala talisman za vaše uresničevanje in prepoznavnost v poslovnih krogih. Odlično obdobje za striženje, ki spodbuja ugodne spremembe v karieri in odnosih s sodelavci. Ugodni dnevi za striženje las.20. lunarni dan. Pričeska na ta dan spremeni odnos do življenja. Celo najbolj zavzeti optimist bo začel natančno gledati na negativno življenje, vse do pojava vztrajnega občutka gnusa do življenja na splošno in zlasti do okolja..Luna v Jarcu. Dober čas za obisk frizerja. Splošno stanje las od striženja v tem času se bo samo izboljšalo. Ugodni dnevi za striženje las.

21. lunarni dan. Tisti, ki ima ta dan striženje, je obsojen na zunanjo in notranjo lepoto ter posledično dobro počutje in dober položaj. Dan je ugoden za striženje las.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Jarcu. Dober čas za obisk frizerja. Splošno stanje las od striženja v tem času se bo samo izboljšalo. Ugodni dnevi za striženje las.22. lunarni dan. Po eni strani frizura na ta dan omogoča pridobitev lastnine, po drugi pa lahko povzroči povečanje odvečne teže, kar ne more vplivati ​​na splošno zdravstveno stanje..Luna v Vodnarju. Vodnar precej negativno vpliva na lase. Povečana verjetnost izgube las in plešavosti

23. lunarni dan. Daje zdravo polt in izboljša počutje.

Luna v Vodnarju. Vodnar precej negativno vpliva na lase. Povečana verjetnost izgube las in plešavosti24. lunarni dan. Dan je za frizuro zelo neugoden. Grozi, da bo poslabšalo zdravje, zlasti če že obstajajo kronične ali latentne bolezniLuna v Vodnarju. Vodnar precej negativno vpliva na lase. Povečana verjetnost izgube las in plešavosti
25. lunarni dan. Na ta dan je možno zvišanje očesnega tlaka ali poslabšanje očesnih bolezni. Možnost razvoja ječmena ali vnetjaLuna v Ribah. Za ta čas je bolje pozabiti na obisk frizerja. Rezanje bo povzročilo prhljaj, ki ga ne bo enostavno odstraniti. Tudi samo umivanje las in las mora biti čim manj. Neugoden znak za striženje las.

26. lunarni dan. Pozitiven dan. Ne nosi nobenih usodnih sprememb, vendar se bo frizura ali stajling za vašo oko izkazala presenetljivo prijetna, kar bo privedlo do neverjetno dobrega razpoloženja.

Luna v Ribah. Za ta čas je bolje pozabiti na obisk frizerja. Rezanje bo povzročilo prhljaj, ki ga ne bo enostavno odstraniti. Tudi samo umivanje las in las mora biti čim manj. Neugoden znak za striženje las.

27. lunarni dan. Dnevni odčitki so enaki kot prejšnji dan..

Luna v Ovnu. Precej neugodno obdobje za odbitke, kar vodi do oslabitve splošne imunosti telesa, kar poveča verjetnost za različne vrste bolezni

28. lunarni dan. Videz, pridobljen kot rezultat obiska frizerja, vam bo dobro služil pri privabljanju znancev in očaranju pravih ljudi..

Luna v Ovnu. Precej neugodno obdobje za odbitke, kar vodi do oslabitve splošne imunosti telesa, kar poveča verjetnost za različne vrste bolezni
29. lunarni dan. 30. lunarni dan Bolje je, da striženje las odložite za ugodnejše obdobjeLuna v Ovnu. Precej neugodno obdobje za odbitke, kar vodi do oslabitve splošne imunosti telesa, kar poveča verjetnost za različne vrste bolezni2. lunarni dan. Slab dan za frizuro. Rezanje las lahko privede do pretepov in tožb..Luna v Biku. Najbolj idealen čas za obisk frizerja. Ko se v tem obdobju strižejo, lasje dobro rastejo, se krepijo in postanejo odporni na zunanje vplive in se manj razcepijo. Ugodni dnevi za striženje las.
3. lunarni dan. Slab dan za frizuro. Rezanje las bo povzročilo odpadke in slabo zdravje.Luna v Biku. Najbolj idealen čas za obisk frizerja. Ko se v tem obdobju strižejo, lasje dobro rastejo, se krepijo in postanejo odporni na zunanje vplive in se manj razcepijo. Ugodni dnevi za striženje las.
4. lunarni dan. Pričeska na ta dan je povezana z občutki nelagodja in melanholije, ki jih povzroča strah pred izgubo ljubljenih. Možna so poslabšanja bolezni grla ali ustne votline. Neprijeten dan za striženje las.Luna v Dvojčkih. Luna v Dvojčkih in Tehtnicah vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njegova struktura in stanje ne spreminjata. Ugodni dnevi za striženje las.

5. lunarni dan. Pričeska bo privedla do izboljšanja materialnega stanja in splošnega počutja. Lep dan za striženje las.

Ugoden dan za striženje las

Luna v Dvojčkih. Luna v Dvojčkih in Tehtnicah vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njegova struktura in stanje ne spreminjata. Ugodni dnevi za striženje las.
6. lunarni dan. Najbolje je, da se na ta dan izognete striganju las. Lahko se prehladiš. Neprijeten dan za striženje lasLuna v Dvojčkih. Luna v Dvojčkih in Tehtnicah vam omogoča, da naredite zračne pričeske. Po frizuri v takih dneh lasje hitro rastejo, vendar se njegova struktura in stanje ne spreminjata. Ugodni dnevi za striženje las.7. lunarni dan. Dan, ko strižete lase, lahko privede do konfliktov in prepirov s tistimi, ki so vam blizu ali nadrejenim. Možne so vse vrste poslabšanja bolezni. Neprijeten dan za striženje las.Luna v Raku. Po takšnih pričeskah pričeska sploh ne drži oblike, lasje postanejo nerodovni, jih ni mogoče oblikovati. V tem obdobju ni priporočljivo umivati ​​las. Ko se luna nahaja v ozvezdju Rak, se morate vzdržati striženja.
8. lunarni dan. Popoln dan za frizuro. Obljublja dobro zdravje in udobno življenje do starosti.Luna v Raku. Po takšnih pričeskah pričeska sploh ne drži oblike, lasje postanejo nerodovni, jih ni mogoče oblikovati. V tem obdobju ni priporočljivo umivati ​​las. Ko se luna nahaja v ozvezdju Rak, se morate vzdržati striženja.9. lunarni dan. Neprijeten dan za striženje las. Bolezni in vse vrste težav prehitevajo človeka, ki ima na ta dan navado striženja las.Luna v Levu. Pričeska na takšne dni naredi vaše lase lepe, bujne in svilnate. Ta položaj Lune na nebu se šteje za ugoden, če želite spremeniti podobo ali ritem svojega življenja..
ZA REZANJE las, LJUBEZNI DANI SO NAJLEPŠI

Nasveti in triki za striženje, kodranje, depilacijo, epilacijo in barvanje las

Ob obisku frizerja ste opazili, da je frizura istega mojstra idealna in ne zahteva stylinga ter lahko povzroči veliko neprijetnosti. Po pričeski so včasih lasje dobri, včasih se jih ne da odpraviti. Zgodi se, da hitro zrastejo, in zgodi se zelo počasi. Če želite biti zadovoljni s svojo frizuro, obiščite svojega frizerja v dneh, ko je Luna v Levu ali Devici. Pričeske v teh dneh je dobro narediti tako na rastoči kot na naraščajoči luni, bolje pa na rastoči luni. Če strižete lase v Leoinih dneh, bodo vaši lasje videti debeli. Če si naredite frizuro v dneh Device, potem se bodo hitreje razraščale in odlično ohranile obliko. Pričesko lahko dobite tudi v drugih dneh rastoče lune, razen znamenj Ribov in Rak. Pričeska na rastoči luni ohranja lase v dobrem stanju, vendar bodo počasi rasli.

Pričeska na rastoči luni v Kozorogu, kot tudi frizura v dneh raka in rib v kateri koli fazi, bo slabo vplivala na lase. Če naredite frizuro na slab dan, bodo lasje slabo ležali, dolgo rastejo, lahko začnejo izpadati, prhljaj se lahko pojavi v njej, hitreje se cepijo in tanjšajo. Pri Ovenu je zelo škodljivo striženje las na luni - hitro in močno bo izpadlo! Prav tako je slabo, če si privoščite frizuro v dneh Blizancev.

Kodranje las dobro deluje v kateri koli fazi v Deviških dneh. Primerni so tudi kateri koli dnevi katere koli faze, razen dni Vodnarja, Rib, Rak, Škorpijona. Če boste v Leonovem dnevu kodrali lase, bo perm preveč, ker v teh dneh lasje kodrajo sami. V dneh Raka, Riba, Škorpijona, Vodnarja v nobeni fazi ne smete kodrati las, saj bodo videti brez življenja, dolgočasni, začnite se cepiti in lomiti.

Bolje je barvati lase z rastočo luno, barvilo bo trajalo dlje. Če barvate lase na rastoči luni, se bo barva hitreje sprala. Če želite preveriti, ali vam ta ali drugačna barva natančno ustreza, uporabite ne barvanje, temveč barvni šampon. Po nekajkrat se bo spral in videli boste, ali vam barva ustreza ali ne..

Depilacija in epilacija

Obstaja veliko načinov za odstranjevanje dlak, vsak ima svoje prednosti in slabosti. Laserska in foto epilacija, vroči vosek je učinkovita metoda, vendar boleča, britvica ima več prednosti. Pri izbiri metode za odstranjevanje dlak ne pozabite, da lasje, odstranjeni na voščeni luni, rastejo hitreje. Lahko jih obrijete zjutraj in do večera se bodo močno razrasle. Če jih odstranite na rastoči Luni v Lavu ali Devici, ne samo, da bodo hitreje postale nazaj, ampak bodo postale še debelejše in gostejše. Najbolje je, da v Kozorogu odstranite dlake na rahli luni. In tudi v vseh drugih dneh utripajoče lune, razen znamenj Device in Leva.

Opozarjamo vam:

Koledar spočetja (nosečnosti). Koledar spočetja bo pomagal izračunati verjetnost zanositve, naravo nosečnosti in predvideni spol nerojenega otroka, odvisno od datuma in časa bližine..

Poročni koledar (poroke). Osebni poročni koledar - zanesljivost in trajnost zakonske zveze, dobro počutje in psihološka klima v družini so v veliki meri odvisni od datuma poroke. V zakonu začetni astrološki položaj vpliva na nadaljnji potek življenja. Zato uporabite svoj poročni koledar in za to izberite najprimernejši datum in čas. Ne glede na položaj Lune v znakih zodiaka in blagodejnost luninega dne je zakonska zveza nesprejemljiva med vsemi posti, na predvečer ali med cerkvenimi prazniki, božični prazniki, shrovetide itd..