V kakšnih dneh je bolje odrezati lase, da bodo hitreje rasli?

Vsak človek ima lase. Nekateri so blond, nekateri temnopolti, nekateri pa svetlo rdeče, kot žarek sonca. Vsi smo si različni. Ne glede na vrsto, dolžino in barvo je treba za lase skrbeti. Občasno jih je treba skrajšati, obrezati. V kakšnih dneh je bolje odrezati lase? To vprašanje so si ljudje zastavili pred mnogimi stoletji. O tem bomo govorili v našem članku. Poskusimo razkriti vse skrivnosti in ugotoviti razloge, zakaj je priporočljivo striči lase ob točno določenem času.

Lastnosti:

Mnogi ljudje ne vedo, vendar imajo naši lasje nekaj zelo radovednih lastnosti, značilnih samo njim..

1. Bolje uspevajo spomladi in poleti. Čarovniki verjamejo, da je to posledica sončne svetlobe, saj nas lasje povezujejo z drugim svetom. So naše antene, ki jih po mnenju okultistov ne uporabljamo..

2. Hitrejša rast las se pojavi med spanjem.

3. Obstajajo dolgoživi lasje, ki lahko živijo do sedem let.

4. Vrhunec rasti las se zgodi v starosti od 16 do 24 let.

Pomembna točka: če želite hitro rasti pletenice, morate spremljati svoj ritem življenja. Spanje naj bo popolno.

Čarobnost odbitkov

Mnogi ljudje niti ne sumijo, da je postopek striženja las čaroben ritual. Tako v cerkvenih kot v čarobnih obredih je to dejanje napolnjeno s skrivnim pomenom, obdarjeno z izjemno močjo. Izboljšati duševno ali fizično počutje človeka, ga razveseliti, dodati moč, ga navdihniti je lahko zelo preprosto in hitro. Lase morate rezati. To dejstvo potrjujejo psihologi..

Kateri dan je bolje rezati lase? To so vedeli tudi naši predniki. Vendar so poskušali takšne podatke ohraniti v tajnosti. S pomočjo odbitka lahko osvobodite trpečega ali bolnega človeka, ga s spremembo biopolja osvobodite negativne energije. Lahko pa bolezen prinesete žal. Naši predniki nikoli niso dovolili, da bi se tujci dotikali las. Tega so se bali in se ga na vse mogoče načine izogibali. Lepo bi bilo to poslušati tudi za nas, sodobnike. Ritual striženja las, ki sega več stoletij, se še vedno izvaja..

Poseben koledar

V kakšnih dneh je bolje odrezati lase? Mnogi od nas so si zastavili to vprašanje. Obstaja tako imenovani koledar za striženje las. Z njim ravnajo drugače. Morda ne verjamete v informacije, ki so tam zapisane. Toda življenje pogosto dokazuje, da ima prav. V skladu s tem bi ga bilo dobro poznati in upoštevati razpoložljiva priporočila. Katere dni je bolje, da lase porežete ali barvate? Odgovore na ta vprašanja najdete, če pogledate tak koledar. Zajema tudi postopek striženja las glede na dan v tednu..

Lahko sama strižem lase?

To vprašanje pogosto slišimo tudi od drugih. Lasje so naše nadaljevanje. Povezujejo nas s svetom vsega skrivnostnega in čarobnega. Odgovor tukaj je dvoumen. Če si upate obrezati lase, potem nadaljujte z njim le v dobrem razpoloženju. V nasprotnem primeru boste le poškodovali svoje lase.

od ponedeljka do petka

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase? To je treba obravnavati podrobneje..

Ponedeljek je od nekdaj veljal za dober dan za takšne manipulacije. Dolgo so govorili, da se lahko s tem, ko v tem obdobju spremenite pričesko, znebite negativnih misli, energije, pritegnete srečo in blagoslov višjih sil v svoje življenje..

Kaj pravijo na torek? Dan je dober tudi za te operacije. To je obdobje sprememb, ki lahko dodaja svetle barve in dogodke, človeka zaviha v vrtinec dogodkov in dejanj, zelo vznemirljivo in pozitivno. Pogum in odločnost bodo vstopili v hišo, postali njeni zvesti spremljevalci. Takšna perspektiva ne more biti le mamljiva.

Sreda - sredi tedna. Precej ugoden dan je tudi za striženje las. Spomnil vas bo na prijetne trenutke komunikacije s prijatelji in sorodniki. Morda se bodo pojavili novi prijatelji. Države, blizu in daleč, se bodo začele privabljati vase, privabljati se v neznane razdalje.

Kateri dan v tednu je bolje odrezati lase? Izbira je dovolj široka. Četrtek je tudi dobra možnost za to. Dobro počutje in uspeh bo ta dan v tednu pomagal pritegniti v svoje življenje.

Petek je poseben dan v vseh kulturah, religijah. Obdobje, obdarjeno s posebnim pomenom, je skrivnostno. Preden na ta dan spremenite svojo pričesko, je bolje, da premislite in si vzamete čas. Pričeska lahko počaka. Naši predniki so se, če niso znali narediti pravilno, vedno posvetovali z luninim koledarjem. To še posebej velja za petek.

Vikendi: si lahko popravite lase?

Sobota je šesti dan v tednu. Že od antičnih časov velja za dan čistosti. Kopel za rusko osebo je bila od nekdaj veličasten, sveti ritual. Na ta dan se je vsa družina parno kopel, ne glede na vreme in letni čas, sprejela v vseh prostranih kotičkih naše države. To je dan začetka novega življenja, osvoboditev bremena zemlje, nečimrnosti in skrbi. Kopel so uporabljali za čiščenje telesa in duše. Zato je dan ugoden za striženje ali obrezovanje las. Oseba je pridobila duhovno in fizično zdravje, lasje pa - sijaj in moč.

Nedelja je čarobni dan, konec tedna, konec mikrocikla. Potem, ko pride ponedeljek - predvečer novega. Vse kulture imajo poseben odnos do tega dne v tednu. Pravoslavni so v nedeljo hodili v cerkev, molili in so dušo obračali k Bogu. Ta dan, brez dela, bi moral biti namenjen molitvi, meditaciji, duhovnemu življenju. Ob nedeljah so pogosto veliki prazniki. Prepiranje in psovanje v tem obdobju je veljalo za poseben greh. Obrezovanje las na ta dan je bilo vedno prepovedano. V kakšnih dneh je bolje odrezati lase? Obstaja izbira in seveda je vaša. Toda v nedeljo je bolje, da to dejavnost zavrnete..

Kakšen lunarni dan je bolje odrezati lase?

Vedno več pa naši rojaki poslušajo nasvete luninega koledarja. Vsebuje priporočila za skoraj vse vidike življenja. V njej lahko tudi ugotovite, kateri lunarni dan je bolje, da strižete lase. Koledar upošteva vse primere, možnost kakršnih koli dejanj glede Lune, njenega stanja. Ali raste, ali upada ali je zdaj polna luna. To so temeljne točke.

Tako lahko frizura na rastoči luni pospeši rast las. Ta postopek lahko lase naredi močnejše in gostejše. Toda frizura na rastoči luni lahko upočasni rast las, dopusti, da frizura dlje ostane v prvotni obliki. Te dni je nočna zvezda sposobna spremeniti kodre, njihovo strukturo. Postali bodo močnejši, manj zapleteni, postali bodo gladki.

Nevarni so tudi lunarni dnevi: 9., 15., 23., 29.. V tem obdobju se las ne dotikajte. Počakajte še en dan. Kot nam pove lunin koledar, se zli duhovi v takih trenutkih krepijo, z njim je nevarno koketirati. Toda 8., 11., 13., 14., 19., 21. in 23., Lunarni dan so dobri za preobrazbe. Prosto eksperimentirajte s svojo pričesko. Postali boste bolj zdravi in ​​močnejši, vaša lepota bo navdušila oko. In 26. dan velja za najuspešnejši dan. Sploh ni potrebno zapomniti tabele, ki jo predstavlja lunin koledar. Dovolj je, da se spomnimo nekaj ugodnih dni..

Lasje: povezava z letnim časom

Poletje in pomlad sta obdobji, ko narava zaživi. Vse naokoli se premika, ptice pojejo, vse živo uživajo življenje. Najbolj ugodna meseca za odbitke sta junij in julij. Tako nam govori ljudska modrost.

Lunarni koledar bo pomagal odgovoriti na vprašanje, katere dneve v juniju je bolje odrezati lase. V letu 2016 je 2, 6, 7, 8, 9, 11, 14, 16. V določenih obdobjih si lahko naredite lase. Najbolj ugodni med njimi so 2, 9, 11.

Julij je neverjeten mesec. Čas je žetev, obdobje razstav. Zdaj bomo ugotovili, kateri dan v juliju je bolje odrezati lase. Skupno jih ni toliko. To je 6., 9., 11. leto 2016. Ni prepovedano delati s kodri 2, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 18, 19, 28.

Poskrbite za otroke

Kateri dan je bolje odrezati otrokove lase? Prej so se naše matere in babice vedno spominjale tega in menile ta trenutek za izjemno pomembno. Otroške dlake so bile zaščitene in skrite pred radovednimi očmi. Veljalo je, da lahko z njimi otroku škodite, ga celo uničite. Tudi zdaj mnogi starši po prvem striženju otroka hranijo svoje otroške kodre s posebno nežnostjo. Ta običaj ima starodavno poreklo..

Dobro poskrbite za svoje lase in to vam bo pomagalo. Pazite, bodite čisti, jih spoštujte.

Mogoče bo kdo od ljudi rekel, da sploh ni pomembno, kateri dan je bolje, da si odrežete lase. Vendar tudi znanstveniki ne zanikajo vpliva Lune na vsa živa bitja. Zato je priporočljivo domnevati, da ima večstoletna modrost, zbrana na primer v luninem koledarju, posebno dragoceno..

Lunarni koledar za odbitke

Lunarni koledar z odbitki vam bo pomagal izbrati ugoden dan za odhod k frizerju. Luna znano, da vpliva na hitrost rasti in zdravje vaših las. Poznavanje značilnosti vrednosti luninega dne, faze in lokacije Lune v znakih zodiaka ter upoštevanje dneva v tednu, smo za vas oblikovali koledar odbitkov in barvanja las po dnevih za prihodnje mesece in leta.

Kako izbrani ugodni dnevi?

Če želite oceniti, ali je danes po luninem koledarju ugoden ali neugoden dan za frizerje, se upoštevajo naslednji podatki:

  • Lunarni dan
  • Luna faza
  • Iskanje lune v znaku zodiaka
  • Dan v tednu

Lunarni dan: to so številke od 1 do 30, od katerih nekatere pozitivno vplivajo, nekatere pa negativno. Na primer, 2, 5 in 27 lunarnih dni so nekateri najboljši za odbitke, 1, 4 in 28 pa veljajo za neugodne.

Faze: tu sta še utripajoča in padajoča luna, pa tudi mlada in polna luna. Verjame se, da če lase rešete v času svetleče lune, lasje rastejo počasneje, če faza raste, potem lasje rastejo hitreje..

Znaki zodiaka: Podobno kot pri lunarnih dneh obstajajo ugodni in neugodni znaki zodiaka. Na primer, če je Luna v Ovnu ali Strelcu, potem je bolje, da se trenutno ne registrirate v kozmetičnem salonu, če je v Devici ali Vodnarju, potem bo frizura prijetna in uporabna.

Dnevi v tednu: Glavno pravilo je, da se v nedeljo ne strižete s frizuro. Petek - bodite previdni.

Naš koledar odbitkov za ženske in moške v kompleksu upošteva vse te podatke in prikazuje najboljše, nevtralne in najslabše datume za vsak dan v mesecu..

Lunarni koledar za striženje po dnevih do maja 2020

Če se veselite, da bo maja končno posodobila svojo pričesko, se posvetujte s stilistko ali se prijavite na pomembne lepotne tretmaje, potem naj vas nekoliko razočarajo: večino meseca Venera, planet lepote, ne bo v najboljšem položaju, zato kakršne koli spremembe nastopi ne bodo posebej dobrodošli.

Toda vse novo je dobro pozabljeno staro. Tudi če izbira nove slike zdaj ni najboljši čas, se lahko vedno vrnete k tistemu, kar ste že preizkusili. Poleg tega bo retrogradno gibanje Venere, nasprotno, dobrodošlo in v sedanjosti po starem slogu in podobi lahko najdete nekaj posebnega zase..

Ko izbirate dan za obisk salonov in frizerskih salonov, se poskusite izogibati dnevom, ko je Venera v šibkem položaju in ko je Luna v znakih, ki niso uspešni za delo z lasmi: 3., 4., 9., 15., 16., 20. in 22., 25., 26. 2020..

V teh dneh je zelo nezaželeno narediti povsem nove pričeske, barvati lase ali se prijaviti na kakršne koli zapletene tretmaje za lase..

Na koncu članka boste našli tabelo, v kateri so navedeni glavni tretmaji las in najboljši dnevi maja 2020 zanje..

Drugi uporabni članki iz razdelka Lunarni koledar za maj 2020:

Najboljši čas za obrezovanje las v maju

♌ 1. maj, petek. 9., 10. lunarni dan od 11:14. LJUBEZEN

Luna brez tečaja od 19:04

Pričeska: Dovoljena, odbitki niso slab čas, vendar je bolje, da se ne lotite termičnih odbitkov; dobro odrežite konce za hitrejšo rast.

Drugi tretmaji: Danes je pravi čas za tretmaje za izboljšanje videza las, povečanje volumna in barvanje las. Najbolje je, da danes ne uporabljate vročih aparatov za styling, vključno s sušilniki za lase, likalniki, likalniki za curling itd. Najuspešnejši čas za vse postopke je pred 14.30, medtem ko velja ugoden vidik Lune in Venere.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev in izboljšanje videza las.

Luna brez tečaja do 08:35

Pričeska: Dober dan za striženje las, za termične kose in obrezovanje koncev. Bolje je načrtovati termične odbitke po 08:35.

Drugi tretmaji: Še en dober dan za delo z lasmi. Izvajate lahko laminiranje las, barvanje, poudarjanje, barvanje, različne maske za krepitev las. Učinkovite bodo tudi različne vrste las. Če ne morete obiskati salona ali frizerja, bo lahko reševanje uporaba balzatov za toniranje, šamponov, razpršil itd., S pomočjo katerih lahko vsaj za nekaj časa skrijete zaraščene korenine in sive lase. Na ta dan lahko tudi kodrate ali poravnate lase..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepi lase, izboljša svojo strukturo, lasje bodo manj izpadli in cepili.

♍ 3. MAJ, nedelja. 11., 12. lunarni dan od 14.09. VIRGO

Pričeska: Kljub mesečnemu dnevu v Devici ni najboljši dan za striženje. Če je mogoče, danes ne obiskujte salonov.

Drugi tretmaji: Danes ni najboljši čas za delo z lasmi in za kakršno koli kompleksno kozmetično nego. Neugoden položaj Venere danes in jutri ne svetuje sprejemanja pomembnih odločitev glede vašega videza. Bolje počakati na boljši dan. Tveganja razočaranja in napačnih odločitev so povečana. Priznajmo običajno nego las.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast.

Luna brez tečaja od 05:25 do 10:09

Pričeska: Ni primeren dan za frizuro zaradi intenzivnega Venerovega aspekta (bolje, da ne tvegate in izberite boljši čas!)

Drugi postopki: danes je bolje, da se ne zatečete do zapletenih manipulacij in postopkov za lase, še posebej ne priporočamo, da naredite perm, barvate lase in uporabljate druge kemikalije. Danes se tveganje za alergijske reakcije in zastrupitve povečuje, zato se izogibajte kakršni koli kemiji, če je mogoče.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast.

♎ 5. maj, torek. 13., 14. lunarni dan od 17:12. LIBRA

Pričeska: Dovoljena, dobro je izenačiti konce las, dovoljeni so tudi termični kosi. Lahko se odreže za tiste, ki nimajo posebnih težav z lasmi.

Drugi postopki: danes in v prihodnjih dneh ne priporočamo testiranja novih vrst kozmetike za lase, bolje je uporabiti preizkušene, saj še vedno obstaja nevarnost alergij. Dobro je masirati lasišče, dovoljene so različne vrste mask za lase, še posebej za izboljšanje sijaja in povečanje volumna.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast.

Luna brez tečaja od 05:31 do 10:04

Pričeska: dovoljene so termične odbitke. Pridobite si dobro frizuro za tiste, ki imajo težave s prhljajem.

Drugi načini zdravljenja: dan je primeren za boj proti prhljaju (od 10.05, ko luna preide v znamenje Škorpijona). Če vas prhljaj moti še posebej močno, potem je bolje, da se posvetujete s strokovnjaki, saj je lahko simptom nekaterih notranjih motenj telesa.

Učinek striženja na lase: znebiti prhljaja ali zmanjšati njegovo količino.

Ugodni dnevi na luni za odbitke

Pričeska: dovoljeni so toplotni odbitki; dobro je narediti moške odbitke, pa tudi rezati šiška (ne bo hitro zrasel). Pridobite si dobro frizuro za tiste, ki imajo težave s prhljajem.

Drugi načini zdravljenja: danes je bolje, da se ne prijavite na kakršno koli zapleteno nego las; recimo domača nega las; dobro je narediti maske proti prhljaju.

Učinek striženja na lase: znebiti prhljaja ali zmanjšati njegovo količino.

Najboljši čas: po 15. uri.

Luna brez tečaja od 05:39 do 10:15

Pričeska: nevtralen dan za odbitke (vendar je bolje, da se vzdržite termičnih odbitkov); lahko naredite moške odbitke in režete šiška.

Drugi tretmaji: Danes lahko doma ali v salonu izvajate različne tretmaje, katerih namen je zdravljenje in krepitev las. Bolje je, da se na postopke prijavite po 10:15.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Najboljši čas: Po 10:15.

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi načini zdravljenja: Danes je oskrba na domu sprejemljiva, vendar ta dan za zahtevne postopke ni ravno uspešen. Najbolje je, da ne poskusite novih vrst kozmetike zaradi povečanega tveganja za alergije. Dobro je narediti maske za nego las na osnovi rastlinskih olj.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Luna brez tečaja od 09:11 do 12:38

Pričeska: od tega dne do naslednjega tedna bo Venera statična, zato se po možnosti ne prijavljajte v salone in frizerje; lahko pa izravnate šiška ali naredite moške odbitke. Svoje slike ne spreminjajte drastično.

Drugi postopki: pri statični Veneri ne priporočamo začeti novih postopkov in bolje je, da se sploh ne zatečemo do zapletenih vrst zdravljenja. Odložite perme in druge zapletene postopke. Barvanje las je zdaj tudi izjemno nezaželeno. Domača nega je dovoljena, kar je običajno za vaše lase Še vedno je dobro narediti različne maske za čiščenje ali nego las.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast;

Najboljši čas: pred 09:10 ali po 12:40.

♑ 11. MAJA, ponedeljek, 18., 19. lunarni dan od 00:26. CAPRICORN

Pričeska: samo kadar je to nujno potrebno.

Drugi tretmaji: danes je bolje, da las ne barvate in ne obarvate (barva je morda daleč od popolne). Lahko si naredite različne maske za krepitev in zdravljenje las.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Najboljši čas: ves dan.

Kakšen dan, da bi maja rezali lase?

Luna brez tečaja od 13:30 do 18:38

Pričeska: samo kadar je to nujno potrebno.

Drugi tretmaji: boljši čas za delo z lasmi je pred 13.30. Še vedno je dobro zdraviti in krepiti lase, narediti različne maske, vendar bolje doma. Proti večeru bo lahkotno oblikovanje s sušilcem za lase dobro delovalo. Ne sušite las, ki so preveč mokri ali skoraj suhi. Prav tako je dobro kodrati lase z curlers..

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Pričeska: slab dan, bolje odložiti odhod k frizerju.

Drugi načini zdravljenja: Danes je običajna nega na domu dovoljena brez veliko eksperimentiranja. Za večjo glasnost lahko naredite kakršne koli čistilne maske, pa tudi maske. Za ta dan ne načrtujte zapletenih postopkov (zlasti barvanja, kodranja, ravnanja las).

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

STARI MOJ od 17:03

III četrtina, Četrta faza Lune od 17:03

Luna brez tečaja od 17:03

Pričeska: samo kadar je to nujno potrebno.

Drugi tretmaji: Ta dan je dober tudi za vaše običajne nege las. Boljši čas je pred 12.30. Pričeske lahko izbirate s pomočjo računalnikov ali pametnih telefonov, vendar slike še ne smete korenito spreminjati.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Luna brez tečaja do 04:24

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi tretmaji: Slab dan za delo z lasmi, razen za odstranjevanje neželenih dlak. Dlako lahko odstranite z obraza in drugih delov telesa, vendar je bolje, da se ne zatekate v zapletene metode boja.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; lasje lahko postanejo šibkejši, bolj se lahko odlepijo in cepijo, pojavlja se lahko prhljaj.

♓ 16. MAJ, sobota, 23., 24. lunarni dan od 03.04. RIBE

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi načini zdravljenja: Ta dan je izjemno nesrečen za delo z lasmi, saj ga lahko vsako zdravljenje oslabi ali ne prinese rezultata, ki bi ga želeli dobiti. Poleg tega napeti vidik Venere in Lune daje razočaranje, ne zatekajte se v nobene zapletene postopke! Danes lahko odstranite neželene dlake doma.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; lasje lahko postanejo šibkejši, bolj se lahko odlepijo in cepijo, pojavlja se lahko prhljaj.

Luna brez tečaja od 10:59 do 16:36

Pričeska: dovoljeno po 16:35; bolje je ne delati termičnih odbitkov; lahko režete šiška ali naredite moške odbitke.

Drugi tretmaji: pred 16:35, ko je Luna še v Ribah, je dobro odstraniti neželene dlake. V poznem popoldnevu je dobro narediti različne maske za čiščenje las, učinkovita bo tudi masaža lasišča..

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast; pred 16:35 - lasje lahko postanejo šibkejši, izpadajo in se cepijo bolj, lahko se pojavi prhljaj; po 11. uri - nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: po 16:35.

♈ 18. MAJ, ponedeljek, 25., 26. lunarni dan od 03:29. OVEN

Pričeska: sprejemljivo; bolje je ne delati termičnih odbitkov; lahko režete šiška ali naredite moške odbitke.

Drugi tretmaji: nevtralen dan za delo z lasmi, če je mogoče, je bolje, da ne uporabljate vročih aparatov za styling, da ne bi posušili las. Maske za lase bodo učinkovite, še posebej za čiščenje. Masaža glave se lahko izvaja za spodbujanje rasti las.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Najboljši čas: ves dan.

♈ 19. MAJA, torek, 26., 27. lunarni dan od 03:40. OVEN

Luna brez tečaja od 23:33

Pričeska: sprejemljivo; bolje je ne delati termičnih odbitkov; lahko režete šiška ali naredite moške odbitke.

Drugi postopki: dober čas za delo z lasmi bo do 11.30, lahko naredite masažo glave, različne maske (predvsem pa maske za čiščenje las). Najbolje je, da ne uporabljate vročih aparatov za styling, da ne bi izsušili las. Pri uporabi sušilca ​​za lase izberite način, ki ni prevroč, in ne pozabite uporabiti termične zaščite.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

Najboljši lunarni dnevi za striženje las

Luna brez tečaja do 05:10

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi načini zdravljenja: Danes je dobro narediti lase doma, vendar je bolje, da se zaradi bližajočega se napetega vidika Venere in Neptuna ne zatekajo v zapletene postopke v salonih. Lase ne izpostavljajte različnim kemikalijam (to lahko vodi do alergijskih reakcij), vključno s perm, ravnanjem las. Barvanje las tudi ni vredno, saj barvilo morda ne bo dalo tiste barve, ki ste jo pričakovali. Dan je primeren za vse krepilne maske, domače nego las.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

♉ 21. MAJ, četrtek, 28., 29. lunarni dan od 04.04. CALF

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi postopki: zadnji dan lunarnega meseca ponavadi ne velja za uspešnega, zato mu ne smete dodeliti nobenih zapletenih postopkov. Recimo običajna oskrba na domu. Masažo lasišča je mogoče storiti.

Vpliv odbitkov na lase: počasna rast.

♉♊ 22. MAJ, petek, 29., 30. lunarni dan od 04:20, 1. lunarni dan od 20:39.

Luna brez tečaja od 11:01 do 16:35

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi tretmaji: Danes tudi ni najboljši čas za kompleksne tretmaje, barvanje las ali spremembe slike. Najbolje je, da na ta dan opravite svojo običajno rutino. Zvečer je dobro narediti načrte za naslednji mesec. Dobro je zbrati informacije o različnih temah, povezanih z lasmi, prebrati o negi in zdravljenju, pogledati ocene o novih vrstah kozmetike za lase itd..

Vpliv frizure na lase: ni posebnih učinkov.

Pričeska: sprejemljiva, če nimate posebnih težav z lasmi; lahko naredite termične reze in odrežete konce las, da pospešite rast.

Drugi tretmaji: danes in jutri sta nevtralna dneva za nego las. Niso posebej primerni za zapletene postopke. Danes lahko naredite različne maske na osnovi olj za izboljšanje videza las, krepitev in volumen. Lase lahko kodrate z curlers in naredite drugačen styling z uporabo vročih aparatov. Danes je mogoče tudi nakupovati katero koli kozmetiko za lase. Izberite prave šampone in maske: ustrezati vam bodo vrsti las!

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast.

Najboljši čas: ves dan.

♊ 24. MAJA, nedelja, 2., 3. lunarni dan od 05:08. TWINS

Luna brez tečaja od 14:09

Pričeska: sprejemljiva, če nimate posebnih težav z lasmi; lahko naredite termične reze in odrežete konce las, da pospešite rast.

Drugi postopki: veljajo priporočila prejšnjega dne: nevtralni dan, vendar ne daje posebnih prednosti. Bolje je, da danes ne permisirate in na splošno izpostavljate las kemikalijam, zlasti zjutraj. Popoldne lahko naredite trdne maske ali maske, da povečate glasnost.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast.

Najboljši čas: od 09:00 do 14:10.

Danes lahko porežete lase v skladu z lunarnim koledarjem?

Luna brez tečaja do 02:08

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi postopki: z Luno v znamenju Rak se ne bi smeli ukvarjati s lasmi in tudi ne smete si umivati ​​las, razen če je to nujno potrebno. Lahko odstranite neželene dlake, vendar ne pozabite, da ko luna raste, bo hitro zrasla nazaj.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; oslabitev las; lahko se pojavi prhljaj.

♋ 26. MAJ, torek, 4., 5. lunarni dan od 06:37. RAK

Pričeska: ni najboljši dan za striženje, bolje je, da danes ne obiščete frizerja.

Drugi načini zdravljenja: veljajo priporočila prejšnjega dne.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; oslabitev las; lahko se pojavi prhljaj.

Luna brez tečaja od 04:06 do 09:32

Pričeska: dovoljena po 09:35; lahko porežete konce las, da pospešite rast; bolje je ne delati termičnih odbitkov.

Drugi postopki: zjutraj, ko je Luna še v raku, je bolje, da se ne ukvarjamo z lasmi. Boljši čas za delo z lasmi je popoldne. Dobro je narediti različne postopke za nego las, izboljšati njegov videz. To je tudi primeren čas za barvanje las na kakršen koli način, še posebej v svetlejših ali svetlejših barvah..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev in izboljšanje videza las.

♌ 28. MAJ, četrtek, 6., 7. lunarni dan od 09:00. LJUBEZEN

Luna brez tečaja od 16.30

Pričeska: pravi čas za obrezovanje las, še posebej, če imate kakršne koli težave z lasmi. dobro odrežite konce, da pospešite rast; bolje je ne delati termičnih odbitkov.

Drugi tretmaji: dober dan za delo z lasmi, še posebej pred 16.30, medtem ko velja veljaven ugoden vidik lune in Venere. Lase lahko obarvate, naredite fine perme, podaljške las in trepalnic, negujete lase in naredite kakršne koli maske za krepitev, nego, sijaj in povečanje volumna las.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev in izboljšanje videza las.

Luna brez tečaja do 14:39

Pričeska: dovoljeno, lahko odrežete konce las, da pospešite rast; termični odbitki so dovoljeni po 14.40.

Drugi načini zdravljenja: Dan je bolj primeren za običajno rutino kot za nekatere zapletene postopke. Opravite lahko svoje običajne postopke za nego las. Dobro je narediti trdne maske na osnovi zeliščnih sestavin.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las: lasje se bodo manj strgali in cepili.

Najboljši čas: Po 14.40.

PRIJAVA MOJ od 06:30

♍ 30. MAJA, sobota, 8., 9. lunarni dan od 11:49. VIRGO

I četrtletje, Druga faza Lune od 06:30

Pričeska: kljub ugodnemu znaku Device ni najboljši dan za frizuro, vendar lahko frizuro dobite po 20. uri; lahko porežete konce las, da pospešite rast.

Drugi tretmaji: Danes ni posebej dober dan za zapleteno nego las, zato se po možnosti ne prijavite za kodranje, ravnanje ali barvanje. Napeti vidik Lune in Venere vam lahko prepreči, da bi dobili rezultat, ki ga čakate.

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; krepitev las: lasje se bodo manj strgali in cepili.

Najboljši čas: po 20. uri.

Luna brez tečaja od 12:17 do 17:37

Pričeska: dovoljeni so različni odbitki, vključno s termičnimi odbitki; dobro odrežite konce las, da pospešite rast.

Drugi tretmaji: Najboljši čas za začetek različnih tretmajev las je zjutraj. Lahko perm, podaljšate lase in trepalnice, barvate lase, pletete afriške pletenice itd. Učinkoviti bodo različni tretmaji las. Krepitev las lahko naredite tudi doma..

Vpliv odbitkov na lase: hitra rast; pred 12:17 - krepitev las: lasje bodo izpadli in se cepili manj; po 12:17 - nobenih posebnih vplivov.

Najboljši čas: do 12:17 ali od 17:40.

Lunarni koledar za odbitke za leto 2020

Luna ima ogromen vpliv na telo vsakega človeka. Že v starih časih so ljudje začeli opažati medsebojno povezanost lunarnih faz in lepoto naših las.

Najprej faze lune vplivajo seveda na rast las. Če strižete lase na rastoči luni, bodo vaši lasje rasli veliko hitreje, če pa posodobite pričesko za starajočo se luno, se bo rast znatno upočasnila.

Če raje pogosto menjate svoj videz, vam bo zagotovo všeč, če lasje zrastejo bolje. Če želite to narediti, morate samo načrtovati izlete k frizerju, ko luna narašča in je v 1 ali 2 četrtini. No, za tiste, ki želijo svojo pričesko obdržati čim dlje in nekoliko upočasniti rast las, je bolje, da se ob izpadanju lune odpravi k frizerju..

Koledar odbitkov vam bo pomagal ugotoviti vse to. Na primer, frizura za rahlo luno pomaga krepiti korenine in preprečiti izgubo, vendar bodo še dolgo rasle. Toda med novo luno je bolje zavrniti novo pričesko, v tem obdobju frizura skrajša življenje osebe.

Skupaj s fazami lune lunarni dan vpliva tudi na lase, vsak dan ima svoje značilne lastnosti. Lunarni koledar za odbitke temelji na teh dveh dejavnikih. V koledarju si lahko ogledate, ali je določen dan ugoden za frizuro ali ne in kakšen vpliv ima ta dan na stanje in rast las.

Lunarni koledar za odbitke za leto 2020

Dolgi, razkošni, zdravi lasje. Katera punca ne sanja o tem ?! Koledar lunarnih odbitkov za leto 2020 navaja ugodne in neugodne dni za striženje in barvanje las, ustvarjanje nove frizure in odhod k frizerju. Če redno upoštevate priporočila koledarja lunarnih odbitkov, vam bo rezultat popolnoma ustrezal. Če načrtujete frizuro za ugoden datum, bodo vaši lasje videti bolj zdravi, postali bodo veliko močnejši, manj bodo izpadli, in kar je najpomembneje, da bodo rasli dvakrat hitreje.!

Vsi želijo videti dobro. Pričeska močno vpliva na videz. Dober frizer razume, da pravilno odrezani in oblikovani lasje lahko drastično spremenijo videz katere koli osebe. Prav zaradi tega si je vredno zapomniti, da obstajajo vedno manj ugodni dnevi za spremembo vašega videza. Najbolj natančno je ta obdobja mogoče izračunati z uporabo luninega koledarja. Vsi vemo, da Luna močno vpliva na človeško usodo. Poleg tega vsi procesi, ki vplivajo na človeka, vplivajo drug na drugega. V skladu s tem lahko pravi čas za frizuro izboljša ne samo videz, ampak tudi druga področja življenja..

Vredno je zapomniti, da faze lune vplivajo na rast las. Med novo luno ne smete spreminjati pričeske. Telo v tem času počiva od energije, ki je bila prejeta in predelana v celotnem ciklu, kakršna koli dejanja pa lahko negativno vplivajo tako na rezultat striženja kot na kasnejše življenjske dogodke. Ne pozabite, da boste na mladi luni skupaj z odrezanimi lasmi izgubili pomemben del svoje energije. Toda hkrati se po nekaj dneh, ko luna vstopi v fazo rasti, poveča pretok energije in lasje začnejo hitreje rasti. Ta četrtina je najbolj ugodna za rezanje. Ista priporočila veljajo za prvo otroško frizuro. Otrokove možnosti za šibke lase in dovolj zgodnjo plešavost lahko povečate, če opravite prvo frizuro v njegovem življenju po polni luni, ko se luna slabša in pretok energije oslabi.

Da bi bila frizura uspešna, lasje pa lepi, sijoči in močni, je treba izračunati najboljši čas za to. Lunarni dan se razlikuje od našega običajnega astronomskega časa, zato je izračune nekoliko težje narediti, poleg tega pa traja tudi lunarni dan. Za pravilno napoved priporočamo, da poiščete strokovno pomoč. Ni priporočljivo izvajati drastičnih sprememb, barvati las sedmega lunarnega dne. V tem času se duševne sposobnosti telesa začnejo povečevati, vendar lahko lasje postanejo dolgočasni in lomljivi. V tem časovnem obdobju je vredno izbrati najbolj naravno pričesko in če se kljub temu odločite za barvanje las, potem ne naredite drastičnih barvnih sprememb. Upoštevanje teh priporočil vam bo pomagalo prihraniti energijo, se zaščititi pred zunanjimi negativnimi vplivi. Poleg položaja Lune glede na Zemljo in Sonce je treba upoštevati tudi položaj Lune glede na znake zodiaka: lahko vplivajo tudi na rezultat sprememb videza in sprememb v življenju in delu..

Za boljši čas načrtujte vse pomembne stvari, sestanke in potovanja. Dan ni dober za gospodinjska opravila. Ne.

Bodite previdnejši pri spreminjanju videza. V tem obdobju so lasje zelo ranljivi. Ugoden vpliv lune.

8 razlogov triologi trdijo, da obsojajo vse poskuse rasti dolgih las do neuspeha

Fantje, svoje srce in dušo smo dali v Bright Side. Hvala za to,
da odkrivate to lepoto. Hvala za navdih in goosebumps.
Pridružite se nam na Facebooku in VKontakteu

Mnoge ženske sanjajo o dolgih, zdravih laseh. Samo gojenje le-teh ni tako enostavno in za to obstaja veliko razlogov. V našem članku smo razkrili glavne. In če poznate razlog, potem lahko težavo rešite veliko hitreje..

Nas pri Bright Side resno zanima vprašanje, kaj lasje rastejo slabo in kaj lahko storimo, da rastejo hitreje..

1. Nimate dovolj strojne opreme

Anemija ali pomanjkanje železa v telesu je eden najpogostejših vzrokov, ki negativno vplivajo na rast las. Za potrditev ali izključitev tega vzroka je vredno opraviti krvni test in preveriti raven hemoglobina.

Če je pod normalno, vključite ali povečajte količino temno zelene zelenjave, mesa, morskih sadežev in stročnic. Po nekaj tednih ponovite test in če hemoglobin ostane na isti ravni, se posvetujte z zdravnikom o jemanju dodatkov železa.

2. Ne spite dovolj

Hormon melatonin ima velik vpliv na rast las. Ta hormon se proizvaja le, ko človek spi in le v popolni temi. Spanje manj kot 8 ur na dan je težava las, manj kot 6 ur pa katastrofa.

Če pa režima začasno ne uspe vrniti nazaj, je vredno uporabiti naslednjo tehniko. Pred spanjem nanesite na lasišče 0,0033% raztopino melatonina. Študije so pokazale, da to zdravljenje poveča gostoto las za 1 kvadrat. cm za 54,8% po 3 mesecih in 58,1% po 6 mesecih.

3. Obrezajte konce las pogosto

V naših glavah nam je vtisnjeno, da je treba suhe konce obrezovati vsak mesec. Vendar bomo po preprostih izračunih razumeli, da nam takšna navada nikoli ne bo omogočila rasti dolgih las: lasje v povprečju rastejo 1–1,5 cm na mesec, pri rezanju pa se vsaj ta dolžina odstrani. Če se vaši lasje ne obarvajo z barvanjem in toplotnim stylingom, je povsem dovolj, da jih strižete enkrat na 3 mesece..

4. Vzeli ste tečaj antibiotikov

Antibiotiki poslabšajo črevesno mikrofloro in to neposredno vpliva na hitrost rasti las. Črevesna mikroflora je zaščitna pregrada našega telesa, ki jo poškodujejo antibiotiki. Kot rezultat, strupi začnejo priti v telo. S krvnim obtokom dosežejo lasne mešičke in jih uničijo.

To težavo lahko rešite z jemanjem visokokakovostnih probiotikov ali počakajte, da se mikroflora obnovi naravno. V povprečju to traja približno mesec dni..

5. Vaša največja dolžina las je genetsko določena

Največja dolžina las se prenaša genetsko. Za večino žensk se ta številka giblje od 40 do 70 cm. Možno je, da je vaša največja dolžina las do ramenskih rezin, zato se vsi vaši poskusi rasti las dlje končajo z neuspehom.

Mimogrede, podatki statističnih študij o privlačnosti določene dolžine las trdijo, da je bila najbolj privlačna dolžina 30-40 cm, torej tik pod rameni.

6. Imate težave z endokrinim sistemom

Na stanje in dolžino las vplivajo tudi težave z endokrinim sistemom: bolezni ščitnice in težave s spolnimi hormoni. Na primer, prevladovanje moških spolnih hormonov pri ženski lahko povzroči težave na sprednjih območjih rasti las in na kroni glave do plešavosti: tam se nahajajo receptorji, občutljivi za spolne hormone.

7. Vstopili ste v menopavzo

Glavni razlog za izgubo las med menopavzo je hormonsko neravnovesje. V ženskem telesu se količina ženskih spolnih hormonov močno zmanjša, hkrati pa se začnejo sproščati moški. Poleg tega se pojavijo starostne okvare ščitnice in drugih vitalnih organov ali telesnih sistemov. Vse to moti normalno rast las..

8. Nepravilno jeste

Slaba prehrana moti popravljanje celic in oslabi lase. Pomembno je, da se držite prehrane, ne preskakujte glavnih obrokov, izključujte nezdravo hrano in se ne prepustite dieti. Meso iz prehrane ni priporočljivo izključiti dlje časa. Jejte beljakovine (mleko, ribe, oreščki, jajca) in napolnite rezerve esencialnih maščobnih kislin v telesu (iz olivnega olja, orehov).

Ste našli razlog, ki vam preprečuje rast dolgih las?

Lunarni koledar za odbitke in barvanje las

Lunarni koledar odbitkov in barvanja las je vaš osebni svetovalec in zvest pomočnik pri lepotah in privlačnosti. Prilični spol je že dolgo pozoren na položaj lune, saj vedo, da ima neposreden vpliv na rast in stanje las. Lunarni koledar dvigne tančico skrivnosti odnosa med Zemljo in njenim skrivnostnim satelitom in tako pomaga ženskam našega planeta, da ugotovijo, kateri dan je najbolj ugoden za frizuro ali barvanje in kateri bi moral popolnoma opustiti kakršne koli postopke, povezane z lasmi. Pričeska, spremenjena v skladu z luninim koledarjem, bo svoji lastnici prinesla veliko več veselja in užitka ter ji omogočila, da se vedno znova zaljubi v svoje lase.!

  • ugoden dan za menjavo pričeske
  • neugoden dan za spremembo pričeske

Lunarni koledar za april-maj 2020

27. aprila

Peti lunarni dan (do približno 07:05). Dan je ugoden za odbitke, danes lahko spreminjanje dolžine las poveča lastnost in daje ustvarjalno energijo. Dan je ugoden tudi za barvanje, kar bo dodalo čar in povečalo privlačnost. Voluminozna pričeska bo napolnila z energijo.

Šesti lunarni dan (od približno 07.05). Danes je vredno posvetiti posebno pozornost odločitvi, ali spremeniti dolžino las: po eni strani lahko frizura pozitivno vpliva na zdravje, po drugi strani pa lahko poslabša videz. Poslušati morate svoje telo, razumeti svoje zdravje. Dan je neugoden za obarvanje, obstaja možnost izzvanja konflikta.

Luna v znamenju Dvojčka. Ugodno obdobje za frizuro, lasje vam bodo olajšali videz. Obdobje je primerno tudi za barvanje in kodranje las.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

28. aprila

Šesti lunarni dan (do okoli 07:50). Danes je vredno posvetiti posebno pozornost odločitvi o spremembi dolžine las - po eni strani lahko frizura pozitivno vpliva na zdravje, po drugi strani pa lahko poslabša videz. Poslušati morate svoje telo, razumeti svoje zdravje. Dan je neugoden za obarvanje, obstaja možnost izzvanja konflikta.

Sedmi lunarni dan (od približno 07:50). Pričeska danes lahko privede do prepirov in prepirov. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, nasprotno, dan je za postopke čiščenja ugodnejši.

Luna v znamenju Rak. Rak ima sporen učinek na lase. Pričeska v tem obdobju bo na eni strani lase naredila neprimerne, ne podvržene nobenemu stylingu, po drugi strani pa bo imela koristi od las, kar zadeva njihovo zdravje in moč. V zvezi z barvanjem las dajemo prednost temnim tonom.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

29. aprila

Sedmi lunarni dan (do približno 08:45). Pričeska danes lahko privede do prepirov in prepirov. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, nasprotno, dan je za postopke čiščenja ugodnejši.

Osmi lunarni dan (od približno 08:45). Dan je zelo naklonjen spreminjanju dolžine las. Pričeska na ta dan bo pritegnila zdravje, dolgoživost in prispevala k doseganju dobre fizične forme. Barvanje las je priporočljivo samo z naravnimi barvili, sicer obstaja nevarnost, da se znajdete v neprijetni situaciji.

Luna v znamenju Rak. Rak ima sporen učinek na lase. Pričeska v tem obdobju bo na eni strani lase naredila neprimerne, ne podvržene nobenemu stylingu, po drugi strani pa bo imela koristi od las, kar zadeva njihovo zdravje in moč. V zvezi z barvanjem las dajemo prednost temnim tonom.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

30. aprila

Osmi lunarni dan (do okoli 09:50). Dan je zelo naklonjen spreminjanju dolžine las. Pričeska na ta dan bo pritegnila zdravje, dolgoživost in prispevala k doseganju dobre fizične forme. Barvanje las je priporočljivo samo z naravnimi barvili, sicer obstaja nevarnost, da se znajdete v neprijetni situaciji.

Deveti lunarni dan (od približno 09:50). Dan je neugoden za spreminjanje dolžine las, kar lahko povzroči težave. Toda obarvanje - nasprotno, bo dalo moč in odvrnilo negativna čustva.

Luna v znamenju Leva. To obdobje je zelo ugodno za kakršen koli učinek na lase: odbitki, barvanje in drugačen styling. Zahvaljujoč vplivu Leona lasje postanejo gostejši in bolj gladki. In če obstaja želja po izboljšanju razmer, je čas, da obiščete frizerja ali salon.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

1. maja

Deveti lunarni dan (do približno 11:10). Dan je neugoden za spreminjanje dolžine las, kar lahko povzroči težave. Toda obarvanje - nasprotno, bo dalo moč in odvrnilo negativna čustva.

Deseti lunarni dan (od približno 11:10). Danes je priporočljivo, da se odrečete striženju las zaradi možnega poslabšanja zdravja in fizičnega stanja. Barvanje bo danes pozitivno vplivalo na odnose z ljudmi.

Luna v znamenju Leva. To obdobje je zelo ugodno za kakršen koli učinek na lase: odbitki, barvanje in drugačen styling. Zahvaljujoč vplivu Leona lasje postanejo gostejši in bolj gladki. In če obstaja želja po izboljšanju razmer, je čas, da obiščete frizerja ali salon.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

2. maja

Deseti lunarni dan (do približno 12.40). Danes je priporočljivo, da se odrečete striženju las zaradi možnega poslabšanja zdravja in fizičnega stanja. Barvanje bo danes pozitivno vplivalo na odnose z ljudmi.

Enajsti lunarni dan (od približno 12.40). Dober dan za frizuro: izostrilo vam bo intuicijo in razsodnost. Barvanje las je boljše z naravnimi barvili, kakršno koli drugo je nezaželeno.

Luna v znamenju Device. V tem obdobju bodo vsi postopki, povezani z lepoto in zdravjem, uspešni, njihovi rezultati pa bodo trajali dlje časa. To velja tudi za odbitke in barvanje las - prinesli bodo zdravje in privlačnost..

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

3. maja

Enajsti lunarni dan (do približno 14:10). Dober dan za frizuro: izostrilo vam bo intuicijo in razsodnost. Barvanje las je boljše z naravnimi barvili, nobeno drugo ni zaželeno.

Dvanajsti lunarni dan (od približno 14:10). Pričeska na ta dan je nevarna, saj lahko pritegne nesrečo, grožnje življenju ali zdravju. Barvanje je možno, vendar je priporočljivo uporabljati rastlinska barvila.

Luna v znamenju Device. V tem obdobju bodo vsi postopki, povezani z lepoto in zdravjem, uspešni, njihovi rezultati pa bodo trajali dlje časa. To velja tudi za odbitke in barvanje las - prinesli bodo zdravje in privlačnost..

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

4. maja

Dvanajsti lunarni dan (do okoli 15.40). Pričeska na ta dan je nevarna, saj lahko pritegne nesrečo, grožnje življenju ali zdravju. Barvanje je možno, vendar je priporočljivo uporabljati rastlinska barvila.

Trinajsti lunarni dan (od približno 15:40). Danes bo frizura prinesla ne le odličen rezultat spreminjanja pričeske, ampak tudi veliko sreče in sreče v vašem osebnem življenju. Dan je ugoden za barvanje las, vendar je vseeno bolje uporabiti naravna barvila.

Luna v znamenju Tehtnice. Luna v Tehtnici pospešuje rast las, toda po odbitku v tem obdobju lahko lasje postanejo nerodovitni in začnejo se kodrati. Ne naredite drastičnih sprememb pričeske (dolžina in barva las), saj je rezultat lahko razočaran.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

5. maja

Trinajsti lunarni dan (do približno 17:10). Danes bo frizura prinesla ne le odličen rezultat spreminjanja pričeske, ampak tudi veliko sreče in sreče v vašem osebnem življenju. Dan je ugoden za barvanje las, vendar je vseeno bolje uporabiti naravna barvila.

Štirinajsti lunarni dan (od približno 17:10). Danes frizura bo pripomogla k napredovanju v karieri, izboljšala poklicne zadeve in finančni položaj. Barvanje je sprejemljivo, vendar je na ta dan priporočljivo dati prednost temnim tonom.

Luna v znamenju Tehtnice. Luna v Tehtnici pospešuje rast las, toda po odbitku v tem obdobju lahko lasje postanejo nerodovitni in začnejo se kodrati. Ne naredite drastičnih sprememb pričeske (dolžina in barva las), saj je rezultat lahko razočaran.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

6. maja

Štirinajsti lunarni dan (do približno 18:45). Danes frizura bo pripomogla k napredovanju v karieri, izboljšala poklicne zadeve in finančni položaj. Barvanje je sprejemljivo, vendar je na ta dan priporočljivo dati prednost temnim tonom.

Petnajsti lunarni dan (od približno 18:45). Ni najbolj ugoden dan za striženje, saj lahko danes škodljivo vpliva na psihološko stanje, prinese občutek tesnobe in težav z zdravjem. Dan je primeren za barvanje las v svetlih barvah.

Luna v znamenju Škorpijona. Zelo nestabilen znak glede stanja las: frizura v tem obdobju ima lahko tako pozitiven kot negativen učinek na odnose z nasprotnim spolom. Najboljša možnost bi bila izvajati zdravstvene nege las. Obarvanje je dovoljeno le z rastlinskimi barvili.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

7. maja

Petnajsti lunarni dan (do približno 20:20). Ni najbolj ugoden dan za striženje, saj lahko danes škodljivo vpliva na psihološko stanje, prinese občutek tesnobe in težav z zdravjem. Dan je primeren za barvanje las v svetlih barvah.

Šestnajsti lunarni dan (od približno 20:20). Neugoden dan za frizuro lahko povzroči resne zdravstvene težave in prinese nesrečo. Barvanje poteka danes, vendar morate skrbno razmisliti o izbiri nove barve ali odtenka las.

Luna v znamenju Škorpijona. Zelo nestabilen znak glede stanja las: frizura v tem obdobju ima lahko tako pozitiven kot negativen učinek na odnose z nasprotnim spolom. Najboljša možnost bi bila izvajati zdravstvene nege las. Obarvanje je dovoljeno le z rastlinskimi barvili.

Polna luna. Spreminjanje dolžine in barve las med polno luno lahko privede do dramatičnih sprememb v življenju..

8. maja

Šestnajsti lunarni dan (do približno 21:50). Neugoden dan za frizuro lahko povzroči resne zdravstvene težave in prinese nesrečo. Barvanje poteka danes, vendar morate skrbno razmisliti o izbiri nove barve ali odtenka las.

Sedemnajsti lunarni dan (od približno 21:50). Ta dan lahko prinese neuspeh v katerem koli poslu. Danes striženje las lahko pritegne zlo. Barvanje las v svetlih in rdečih tonih z uporabo naravnih barvil lahko izboljša medsebojno razumevanje z drugimi.

Luna v znamenju Strelca. Ko strižete lase v tem obdobju, se lasje vračajo hitreje, vendar lahko postanejo neprijetni. Poleg tega lahko frizura pomaga pri napredovanju v karieri. Rezultat barvanja las morda ne bo ustrezal pričakovanjem, vredno je k temu postopku pristopiti čim bolj energično.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

9. maja

Sedemnajsti lunarni dan (do približno 23:15). Ta dan lahko prinese neuspeh v katerem koli poslu. Danes striženje las lahko pritegne zlo. Barvanje las v svetlih in rdečih tonih z uporabo naravnih barvil lahko izboljša medsebojno razumevanje z drugimi.

Osemnajsti lunarni dan (od približno 23:15). Danes frizura lahko privede do izgube lastnine. Bolje je tudi zavrniti barvanje..

Luna v znamenju Strelca. Ko strižete lase v tem obdobju, se lasje vračajo hitreje, vendar lahko postanejo neprijetni. Poleg tega lahko frizura pomaga pri napredovanju v karieri. Rezultat barvanja las morda ne bo ustrezal pričakovanjem, vredno je k temu postopku pristopiti čim bolj energično.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

10. maja

Osemnajsti lunarni dan. Danes frizura lahko privede do izgube lastnine. Bolje je tudi zavrniti barvanje..

Luna v znamenju Strelca. Ko strižete lase v tem obdobju, se lasje vračajo hitreje, vendar lahko postanejo neprijetni. Poleg tega lahko frizura pomaga pri napredovanju v karieri. Rezultat barvanja las morda ne bo ustrezal pričakovanjem, vredno je k temu postopku pristopiti čim bolj energično.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

11. maja

Osemnajsti lunarni dan (do približno 00:25). Danes frizura lahko privede do izgube lastnine. Bolje je tudi zavrniti barvanje..

Devetnajsti lunarni dan (od približno 00:25). Dan je za rezanje las neugoden, lahko povzroči negativna čustva in zdravstvene težave. Barvanje z naravnimi barvili bo pritegnilo nove poslovne stike.

Luna v znamenju Kozoroga. Obrezovanje las bo pozitivno vplivalo na zdravje las, ji dalo moč in zmanjšalo izpadanje las. Barvanje bo uspešno in bo lasem povzročilo manj škode. Dober čas za eksperimentiranje z barvo.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

12. maja

Devetnajsti lunarni dan (do okoli 01:20). Dan je za rezanje las neugoden, lahko povzroči negativna čustva in zdravstvene težave. Barvanje z naravnimi barvili bo pritegnilo nove poslovne stike.

Dvajseti lunarni dan (od približno 01:20). Slab dan za striženje, spreminjanje dolžine las lahko povzroči depresijo in odvračanje.

Luna v znamenju Kozoroga. Obrezovanje las bo pozitivno vplivalo na zdravje las, ji dalo moč in zmanjšalo izpadanje las. Barvanje bo uspešno in bo lasem povzročilo manj škode. Dober čas za eksperimentiranje z barvo.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

13. maja

Dvajseti lunarni dan (do približno 02:00). Slab dan za odbitke, spreminjanje dolžine las lahko povzroči depresijo in odvračanje. Danes je priporočljivo barvati lase v naravnih odtenkih..

Enaindvajseti lunarni dan (od približno 02:00). Dan je naklonjen spreminjanju dolžine las, saj lahko pritegne dobro počutje in da človeku samozavest. In barvanje las v svetlih barvah bo pritegnilo zanimive ljudi..

Luna v znamenju Vodnar. Ugoden čas za spremembe in poskuse na pričeski, to velja za odbitke in barvanje las. Vodnar praktično nima vpliva na zdravje las, ampak pritegne spremembe v življenju.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

14. maja

Enaindvajseti lunarni dan (do okoli 02:25). Dan je ugoden za spreminjanje dolžine las, saj lahko pritegne dobro počutje in vliva samozavest. In barvanje las v svetlih barvah bo pritegnilo zanimive ljudi..

Dvaindvajseti lunarni dan (od približno 02:25). Pričeska na ta dan prispeva k kakršnim koli pridobitvam, to velja tudi za materialno lastnost, uspeh v poslu in celo za odvečno težo. Dajanje las naravnim odtenkom danes lahko izboljša počutje.

Luna v znamenju Vodnar. Ugoden čas za spremembe in poskuse na pričeski, to velja za odbitke in barvanje las. Vodnar praktično nima vpliva na zdravje las, ampak pritegne spremembe v življenju.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

15. maja

Dvaindvajseti lunarni dan (do okoli 02:50). Pričeska na ta dan prispeva k kakršnim koli pridobitvam, to velja tudi za materialno lastnost, uspeh v poslu in celo za odvečno težo. Dajanje las naravnim odtenkom danes lahko izboljša počutje.

Triindvajseti lunarni dan (od približno 02:50). Na splošno je dan ugoden za frizuro, ki bo izboljšala videz, mu dala svežino in pritegnila priložnost za izboljšanje finančnega stanja. Toda v določenih situacijah lahko spreminjanje dolžine las povzroči težave. Danes bi morali biti bolj previdni pri barvanju - zaupajte ga zanesljivi osebi, resno pristopite k izbiri barve, in če ste v dvomih, je bolje, da ta postopek odložite za drug dan.

Luna v znamenju Ribov. Vsako delovanje na laseh in lasišču (rezanje, barvanje ali pranje) lahko sproži prhljaj. V tem obdobju so priporočljivi nežni postopki čiščenja. Koristno bo poslušati sebe in svoje telo.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

16. maja

Triindvajseti lunarni dan (do okoli 03.05). Na splošno je dan ugoden za frizuro, ki bo izboljšala videz, mu dala svežino in pritegnila priložnost za izboljšanje finančnega stanja. Toda v določenih situacijah lahko spreminjanje dolžine las povzroči težave. Danes bi morali biti bolj previdni pri barvanju - zaupajte ga zanesljivi osebi, resno pristopite k izbiri barve, in če ste v dvomih, je bolje, da ta postopek odložite za drug dan.

Šestindvajseti lunarni dan (od približno 03.05). Dan je za frizuro neugoden, danes lahko izzove poslabšanje počutja in vodi v bolezen. Barvanje las danes lahko poveča komunikacijske spretnosti in pomaga vzpostaviti stik s "koristnimi" ljudmi.

Luna v znamenju Ribov. Vsako delovanje na laseh in lasišču (rezanje, barvanje ali pranje) lahko sproži prhljaj. V tem obdobju so priporočljivi nežni postopki čiščenja. Koristno bo poslušati sebe in svoje telo.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

17. maja

Šestindvajseti lunarni dan (do okoli 03:15). Dan je za frizuro neugoden, danes lahko izzove poslabšanje počutja in vodi v bolezen. Barvanje las danes lahko poveča komunikacijske spretnosti in pomaga vzpostaviti stik s "koristnimi" ljudmi.

Petindvajseti lunarni dan (od približno 03:15). Danes striženje las lahko škodljivo vpliva na zdravje: lahko privede do poslabšanja vida. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, lahko negativno vpliva na položaj osebe v družbi..

Luna v znamenju Ribov. Vsako delovanje na laseh in lasišču (rezanje, barvanje ali pranje) lahko sproži prhljaj. V tem obdobju so priporočljivi nežni postopki čiščenja. Koristno bo poslušati sebe in svoje telo.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

18. maja

Petindvajseti lunarni dan (do okoli 03:30). Danes striženje las lahko škodljivo vpliva na zdravje: lahko privede do poslabšanja vida. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, lahko negativno vpliva na položaj osebe v družbi..

Šestindvajseti lunarni dan (od približno 03:30). Ugoden dan za striženje las, obstaja velika možnost, da privabite srečo in izboljšate razpoloženje. Barvanje danes ni priporočljivo, dovoljeno je le barvanje las v naravnih odtenkih.

Luna v znamenju Ovna. Odbitki v tem obdobju lahko negativno vplivajo tako na zdravje las kot na zdravje na splošno. Temu postopku je podvrženo tudi poslabšanje videza. Barvanje lahko izboljša splošno stanje, če ga spremlja krepčilni postopek za lase, masaža glave.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

19. maja

Šestindvajseti lunarni dan (do okoli 03:40). Ugoden dan za striženje las, obstaja velika možnost, da privabite srečo in izboljšate razpoloženje. Barvanje danes ni priporočljivo, dovoljeno je le barvanje las v naravnih odtenkih.

Sedemindvajseti lunarni dan (od približno 03:40). Pričeska na ta dan bo prinesla veselje in dobro razpoloženje, pa tudi povečala čar in privlačnost. Barvanje las bo osebo napolnilo z energijo.

Luna v znamenju Ovna. Odbitki v tem obdobju lahko negativno vplivajo tako na zdravje las kot na zdravje na splošno. Temu postopku je podvrženo tudi poslabšanje videza. Barvanje lahko izboljša splošno stanje, če ga spremlja krepčilni postopek za lase, masaža glave.

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

20. maja

Sedemindvajseti lunarni dan (do okoli 03:50). Pričeska na ta dan bo prinesla veselje in dobro razpoloženje, pa tudi povečala čar in privlačnost. Barvanje las bo poživilo.

Osemindvajseti lunarni dan (od približno 03:50). Pričeska bo zelo blagodejno vplivala na čar in čar osebe, zaradi česar bo zanimiva za tiste okoli sebe. Barvanje las bo dalo stabilnost položaju osebe v družbi.

Luna v znamenju Bika. Bik zelo blagodejno vpliva na frizuro: stanje las se bo izboljšalo, postali bodo zdravi, močni in neverjetno privlačni. Tudi obarvanje bo uspešno. Na splošno imajo kakršni koli postopki z lasmi v tem času le pozitiven učinek na stanje las ter splošno stanje in privlačnost..

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

21. maja

Osemindvajseti lunarni dan (do okoli 04.05). Pričeska bo zelo blagodejno vplivala na čar in čar osebe, zaradi česar bo zanimiva za tiste okoli sebe. Barvanje las bo dalo stabilnost položaju osebe v družbi.

Enaindvajseti lunarni dan (od približno 04.05). Rezanje las na ta dan prinese s seboj življenjske spremembe, ki so lahko tako pozitivne kot negativne. Sprememba barve las danes lahko povzroči finančne težave.

Luna v znamenju Bika. Bik zelo blagodejno vpliva na frizuro: stanje las se bo izboljšalo, postali bodo zdravi, močni in neverjetno privlačni. Tudi obarvanje bo uspešno. Na splošno imajo kakršni koli postopki z lasmi v tem času le pozitiven učinek na stanje las ter splošno stanje in privlačnost..

Padajoča luna. Ko se odrežete za naraščajočo luno, se stopnja rasti las zmanjšuje, glede na hitrost debelo luno, lasje postanejo močnejši.

22. maja

Enaindvajseti lunarni dan (do okoli 04:20). Rezanje las na ta dan prinese s seboj življenjske spremembe, ki so lahko tako pozitivne kot negativne. Današnja sprememba barve las lahko povzroči finančne težave.

Trideseti lunarni dan (od približno 04:20 do 20:25). Najbolje je, da posvetite čas čistilnim postopkom, to velja tako za lase kot za celotno telo.

Prvi lunarni dan (od približno 20:25). Rezanje las na ta dan lahko človeku skrajša življenje. Barvanje poteka, vendar je bolje uporabiti naravna naravna barvila.

Luna v znamenju Bika. Bik zelo blagodejno vpliva na frizuro: stanje las se bo izboljšalo, postali bodo zdravi, močni in neverjetno privlačni. Tudi obarvanje bo uspešno. Na splošno imajo kakršni koli postopki z lasmi v tem času le pozitiven učinek na stanje las ter splošno stanje in privlačnost..

Mlada luna. Med rojstvom nove lune ni priporočljivo spreminjati dolžine las, bolje je vzeti čas za njihovo skrb: vlaženje in negovanje.

23. maja

Prvi lunarni dan (do okoli 04:40). Rezanje las na ta dan lahko človeku skrajša življenje. Barvanje poteka, vendar je bolje uporabiti naravna naravna barvila.

Drugi lunarni dan (od približno 04:40). Danes lahko frizura prinese prepire in težave v življenje osebe. In barvanje las z rastlinskimi barvili bo napolnilo z energijo, pritegnilo zanimive dogodke.

Luna v znamenju Dvojčka. Ugodno obdobje za frizuro, lasje vam bodo olajšali videz. Obdobje je primerno tudi za barvanje in kodranje las.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

24. maja

Drugi lunarni dan (do okoli 05.05). Danes lahko frizura prinese prepire in težave v življenje osebe. In barvanje las z rastlinskimi barvili bo napolnilo z energijo, pritegnilo zanimive dogodke.

Tretji lunarni dan (do okoli 05.05). Dan je za frizuro neugoden v smislu zapravljanja energije, ni pa pomemben - sprememba dolžine las na ta dan lahko izboljša finančno stanje. Barvanje las bo ugodno vplivalo na zdravje in rast kariere..

Luna v znamenju Dvojčka. Ugodno obdobje za frizuro, lasje vam bodo olajšali videz. Obdobje je primerno tudi za barvanje in kodranje las.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

25. maja

Tretji lunarni dan (do približno 05:45). Dan je za frizuro neugoden v smislu zapravljanja energije, ni pa pomemben - sprememba dolžine las na ta dan lahko izboljša finančno stanje. Barvanje las bo ugodno vplivalo na zdravje in rast kariere..

Četrti lunarni dan (do okoli 05:45). Šišanje las na ta dan lahko negativno vpliva na vaš duševni mir in vznemirja vaše načrte. Barvanje las je dovoljeno le v naravnih odtenkih, na splošno barvanje in spreminjanje pričeske danes ni priporočljivo.

Luna v znamenju Rak. Rak ima sporen učinek na lase. Pričeska v tem obdobju bo na eni strani lase naredila neprimerne, ne podvržene nobenemu stylingu, po drugi strani pa bo imela koristi od las, kar zadeva njihovo zdravje in moč. V zvezi z barvanjem las dajemo prednost temnim tonom.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

26. maja

Četrti lunarni dan (do okoli 06:35). Šišanje las na ta dan lahko negativno vpliva na vaš duševni mir in vznemirja vaše načrte. Barvanje las je dovoljeno le v naravnih odtenkih, na splošno barvanje in spreminjanje pričeske danes ni priporočljivo.

Peti lunarni dan (približno od 06:35). Dan je ugoden za odbitke, danes lahko spreminjanje dolžine las poveča lastnost in daje ustvarjalno energijo. Dan je ugoden tudi za barvanje, kar bo dodalo čar in povečalo privlačnost. Voluminozna pričeska bo napolnila z energijo.

Luna v znamenju Rak. Rak ima sporen učinek na lase. Pričeska v tem obdobju bo na eni strani lase naredila neprimerne, ne podvržene nobenemu stylingu, po drugi strani pa bo imela koristi od las, kar zadeva njihovo zdravje in moč. V zvezi z barvanjem las dajemo prednost temnim tonom.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

27. maja

Peti lunarni dan (do približno 07:40). Dan je ugoden za odbitke, danes lahko spreminjanje dolžine las poveča lastnost in daje ustvarjalno energijo. Dan je ugoden tudi za barvanje, kar bo dodalo čar in povečalo privlačnost. Voluminozna pričeska bo napolnila z energijo.

Šesti lunarni dan (od približno 07:40). Danes je vredno posvetiti posebno pozornost odločitvi o spremembi dolžine las - po eni strani lahko frizura pozitivno vpliva na zdravje, po drugi strani pa lahko poslabša videz. Poslušati morate svoje telo, razumeti svoje zdravje. Dan je neugoden za obarvanje, obstaja možnost izzvanja konflikta.

Luna v znamenju Leva. To obdobje je zelo ugodno za kakršen koli učinek na lase: odbitki, barvanje in drugačen styling. Zahvaljujoč vplivu Leona lasje postanejo gostejši in bolj gladki. In če obstaja želja po izboljšanju razmer, je čas, da obiščete frizerja ali salon.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

28. maja

Šesti lunarni dan (do okoli 09:00). Danes je vredno posvetiti posebno pozornost odločitvi o spremembi dolžine las - po eni strani lahko frizura pozitivno vpliva na zdravje, po drugi strani pa lahko poslabša videz. Poslušati morate svoje telo, razumeti svoje zdravje. Dan je neugoden za obarvanje, obstaja možnost izzvanja konflikta.

Sedmi lunarni dan (od približno 09:00). Pričeska danes lahko privede do prepirov in prepirov. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, nasprotno, dan je za postopke čiščenja ugodnejši.

Luna v znamenju Leva. To obdobje je zelo ugodno za kakršen koli učinek na lase: odbitki, barvanje in drugačen styling. Zahvaljujoč vplivu Leona lasje postanejo gostejši in bolj gladki. In če obstaja želja po izboljšanju razmer, je čas, da obiščete frizerja ali salon.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

29. maja

Sedmi lunarni dan (do okoli 10:20). Pričeska danes lahko privede do prepirov in prepirov. Barvanje las prav tako ni priporočljivo, nasprotno, dan je za postopke čiščenja ugodnejši.

Osmi lunarni dan (od približno 10:20). Dan je zelo naklonjen spreminjanju dolžine las. Pričeska na ta dan bo pritegnila zdravje, dolgoživost in prispevala k doseganju dobre fizične forme. Barvanje las je priporočljivo samo z naravnimi barvili, sicer obstaja nevarnost, da se znajdete v neprijetni situaciji.

Luna v znamenju Leva. To obdobje je zelo ugodno za kakršen koli učinek na lase: odbitki, barvanje in drugačen styling. Zahvaljujoč vplivu Leona lasje postanejo gostejši in bolj gladki. In če obstaja želja po izboljšanju razmer, je čas, da obiščete frizerja ali salon.

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

30. maja

Osmi lunarni dan (do okoli 11.50). Dan je zelo naklonjen spreminjanju dolžine las. Pričeska na ta dan bo pritegnila zdravje, dolgoživost in prispevala k doseganju dobre fizične forme. Barvanje las je priporočljivo samo z naravnimi barvili, sicer obstaja nevarnost, da se znajdete v neprijetni situaciji.

Deveti lunarni dan (od približno 11.50). Dan je neugoden za spreminjanje dolžine las, kar lahko povzroči težave. Toda obarvanje - nasprotno, bo dalo moč in odvrnilo negativna čustva.

Luna v znamenju Device. V tem obdobju bodo vsi postopki, povezani z lepoto in zdravjem, uspešni, njihovi rezultati pa bodo trajali dlje časa. To velja tudi za odbitke in barvanje las - prinesli bodo zdravje in privlačnost..

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

31. maja

Deveti lunarni dan (do okoli 13:15). Dan je neugoden za spreminjanje dolžine las, kar lahko povzroči težave. Toda obarvanje - nasprotno, bo dalo moč in odvrnilo negativna čustva.

Deseti lunarni dan (od približno 13:15). Danes je priporočljivo, da se odrečete striženju las zaradi možnega poslabšanja zdravja in fizičnega stanja. Barvanje bo danes pozitivno vplivalo na odnose z ljudmi.

Luna v znamenju Device. V tem obdobju bodo vsi postopki, povezani z lepoto in zdravjem, uspešni, njihovi rezultati pa bodo trajali dlje časa. To velja tudi za odbitke in barvanje las - prinesli bodo zdravje in privlačnost..

Vosek polmesec. Pri rezanju na rastoči luni se stopnja rasti dlak poveča, glede na hitrost na padajoči luni se korenine okrepijo.

Vse, kar potrebujete za svojo pričesko na KrasotkaPro: