Glavne vrste in naprava električnih brivnikov

Ni skrivnost, da se Philips, Panasonic in Braun danes borijo za segment električnih brivnikov. Danes je razlika med modeli rotorjev in mrežic majhna. Včerajšnji aksiom danes ni več očiten. Dodano je mokro britje, ki je spremenilo rezultat izvidovanja. Veljalo je, da električni mrežni brivniki ne odstranjujejo strnišč tako čisto, vendar rotacijski brivniki dražijo kožo. Danes prvo ni res, drugo je diskutabilno. Kateri električni brivnik je boljši?

Stroj ali električni brivnik

Vprašanje izbire je enostavno rešiti. Kakovost na trenutni ravni tehnološkega razvoja ostaja pri napravah, ki so jih pred leti izumili brez električne energije. Neprijetnost dolgega postopka priprave. V starih časih so se prodajale posebne ščetke za britje in skodelice za redčenje pene. Sestava je bila nanesena v enakomerni plasti, nato se je začel postopek britja. Z današnjim življenjskim ritmom je preprosto nerealno porabiti 15 minut, da se znebite strnišč..

V kopalnici se uporablja sodoben mrežasti ali rotacijski električni brivnik. Noben gel ni potreben. Kot rezultat, britje ne zapravlja časa, kar si današnje stranke želijo..

Sorte električnih brivnikov

Na stotine poročil je bilo o izbiri električnih brivnikov, statistika kaže, da 75% moških še vedno uporablja britvico. Je hitrejši, bolj priročen, glavna stvar je boljša kakovost. Kot rezultat, se prihrani čas. V svojem življenju povprečni predstavnik močnejšega spola preživi 5 mesecev pred ogledalom, vprašanje izbire električnega brivnika navdušuje srca moških.

Obstajata dva razreda električnih brivnikov. Po pregledu pregleda boste našli primeren model.

Naprava z vrtljivim brivnikom

Vsi električni brivniki vsebujejo motor v notranjosti. To je 12 V izredno nizkonapetostni DC kolektorski motor - za prenos naprave v tretji razred električne varnosti - neškodljiv za zdravje. V tem primeru je električne brivnike dovoljeno uporabljati v kopalnicah in prhah. Omejitev je omejena na štirideset voltov. Dovoljenje se podeli ne glede na namen. Za mokro britje in uporabo v kopalnici mora biti aparat opremljen z ohišjem, odpornim proti vlagi. Elena Malysheva v slavni televizijski oddaji jasno prikazuje potopitev vrtljivega električnega brivnika pod vodo.

Motor se hitro vrti. Običajno število vrtljajev na sekundo je 5,5 tisoč za električni brivnik Philips. Zmanjševalna naprava iz plastičnih zobnikov zmanjša hitrost vrtenja za 2,5-krat. Poseben vzmetni mehanizem uresničuje koncept plavajoče električne brivne glave. Trimer deluje na principu nihala, ki ga poganja podoben pogon. Naprava za oblikovanje las brivnika spominja na strižnik za lase Moser.

Rotacijski električni brivnik

Razdalja med robom nihajne rezila in robom noža ležišča je neenakomerna. Je slabo za električne brivnike? V notranjosti električnega brivnika so rezila, ki natančno spominjajo na trimer. Zato odstranjevanje ni enotno, kar vpliva na čistočo in gladkost britja..

Malysheva priporoča uporabo rotacijskih modelov električnih brivnikov. Po raziskavah je hitrost noža veliko večja, kakovost je boljša zaradi lokacije kroga na stalni razdalji od kože. Posledično je potrebnih manj prehodov čez območje in čas britja se skrajša. Kar zadeva linearno hitrost, se izračuna ob upoštevanju dejstva: disk rezila naredi 230 vrtljajev na sekundo. Na primer, če je premer noža vrtljivega električnega brivnika 2,5 cm, najdemo zahtevano številko po formuli:

V = 2 x 3,14 x 0,025 x 230 = 36,1 m / s.

Če so številke iz videoposnetka vrtljivega električnega brivnika pravilne, bo hitrost podobna nadčutnemu borcu *. Poskusite z napravo zagnati kožo z enakim navdušenjem, kot ga postavlja en video! Tudi če so številke nekoliko precenjene zaradi napačnega prevajanja avtorjev videoposnetka iz angleščine, je vredno razmisliti o stalnosti vrtljivega električnega brivnika. To se nanaša na odstranitev noža s kože. Učinek ni opazen pri električnih brivnikih.

*Opomba. Avtorji videoposnetka so pri prevajanju iz tujega jezika naredili napako in nakazali hitrost 2300 vrt./min. Dejanska številka je 10-krat manj. Po urejanju je bilo odločeno, da številke popravimo, vendar primerjavo z borcem pustimo kot temelj za prihodnost razvoja industrijskih modelov električnih brivnikov.

Motorna naprava brivnika

Nekatere med njimi bodo bolj zanimive za ljubitelje tinkerstva. Motor električnega brivnika je nestandarden. Stator je izdelan v obliki magnetov iz dveh polov. Zato električni brivnik ni postavljen poleg trdega diska osebnega računalnika zaradi strahu pred izgubo informacij na mediju. Rotor je navit iz več tuljav, ki jih komutirajo kolektorske blazinice. Kot rezultat, obstaja konstantna napetost samo na eni tuljavi motorja električnega brivnika. Smer gibanja se določi z razporeditvijo kontaktnih blazin kolektorja - s preklopom navitij rotorja.

Hitrost vrtenja motorja brivnika neposredno določa amplituda napajalne napetosti. Ko se raven napolnjenosti zmanjša, je možen učinek upočasnitve delovanja. To kaže na nujno potrebo po nastavitvi električnega brivnika za polnjenje. Zaradi določene kakovosti bodo nekateri izdelki uporabniku zagotovili razpoložljivost nadzora hitrosti, kar se na primer izvaja pri ženskih epilatorjih. Pravzaprav so tehnologije podobne, ne bodite presenečeni v primerjavi z električnimi brivniki.

Možno je zagnati motor električnega brivnika s stalnim tokom s pogojem: s povečanjem porabe se moč, sproščena na navitjih, poveča, motor lahko zlahka izgori. Neustrašno zmanjšajte napajalno napetost, to bo zmanjšalo hitrost.

Naprava za električni brivnik s folijo

Po zgoraj navedenem je naprava električnih brivnikov že precej jasna. V notranjosti se mehanizem priključne palice na gibljivo lopatico prenese trenutek gibanja motorja. Kot rezultat, nož teče kot sušilnik, zato pristop do kože vzdolž ravnega dela mrežice ni enakomeren:

 1. V središču je določena vrzel, v značilnem scenariju je velika razdalja do kože.
 2. Na robovih se vrhovi pojavijo s hitrostjo motorja (če ni reduktorja). Tu je britje čistejše.

Postane jasno, da prava ideja ni, da se brivaš s krožnimi gibi, ampak v trakovih, ki se postopoma premikajo v pravo smer. To bo zagotovilo enotnost. Rad bi opozoril, da mrežaste britvice ne bi smele vleči preveč na lase, nož se premika izmenično v različne smeri. Da bi linearna drsna hitrost roba ostala enaka, bo potrebno povečati hitrost, na primer z odstranitvijo menjalnika.

Hitrost zagotavlja kakovostno britje. Rezilo, ki se počasi premika, razumljivo žveči ščetine, kar ustvarja neprijeten občutek.

Kateri električni brivnik izbrati

Različni električni brivniki

Oglas se osredotoča na temo samodejnega čiščenja. Avtorjem se zdi, da je to nepotrebna možnost. Čiščenje je najbolje narediti z lastnimi rokami: potopite glavo v kozarec in pritisnite gumb. Postopek izvedite sami. S čopiči ni priporočljivo pretiravati. To povečuje pogostost potrebe po menjavi glave, ki je ni mogoče imenovati kot pozitivno točko..

Pri izbiri ocenite lokalni trg glede razpoložljivosti dodatne opreme.

Preglejte mrežasti pokrov z vztrajnim pogledom. Nealergeno prašenje titana in nano srebro ubija mikrobe. Oba blokirna dejavnika izzoveta draženje. Pordelost kože po dveh do treh uporabih ponavadi povzroči rast patogene flore. Redno razkužite brivno glavo. Glede nano srebra je ideja jasna, danes celo leni proizvajalec pokriva notranjost rezervoarjev grelnikov vode ali hladilnikov kuhinjskih aparatov za shranjevanje hrane z ustreznim emajlom..

Pri izbiri se ne osredotočajte na tehnologije blagovnih znamk, temveč na rezultate testov. Proizvajalci priporočajo modele električnih brivnikov iz marketinških razlogov. To ni prevara, ampak posel, vsaka znamka ima svoje prednosti. Naloga kupca je, da izbere napravo, ki ustreza ozkemu krogu njihovih lastnih potreb, pri čemer ignorira zgodbe s TV zaslona.

Kateri električni brivniki so v tujini priljubljeni

Električnim brivnikom Remington bomo dodali že našteta podjetja in razmislili podrobneje.

Panasonic folijski brivniki

V tujini so prodali model ES-LV81-K. Ta električni brivnik ni za vsakogar. S priključno postajo, na kateri se glava vedno čisti, brivnik ne more biti poceni. Denar boste morali porabiti za vzdrževanje dodatne opreme. Kaj lahko naredi ta pošast v telesu električne britvice s 5 (!) Plavajočimi rezili? V globalnem smislu je bil sistem prvi pri Panasonicu. Zgoraj omenjena tehnična rešitev v električnem žičnem brivniku vodi v dejstvo, da se tehnika v rekordnem času spopade z nalogo! Nato brivnik odpelje do priključne postaje, kjer poteka samodejno čiščenje.

To ne pomeni, da po britju glave ni treba umivati ​​pod tekočo vodo. Prav tam, kjer množijo bakterije, flora ES-LV81-K umre. Seveda boste morali včasih zamenjati tudi razkužilo. Naprava deluje brez polnjenja do 45 minut, brez draženja! Po nekaj uporabi britvice je koža pod pritiskom orodja že neudobno. Občutek nelagodja ustvarjajo bakterijske kolonije. Za čiščenje je potrebna protozojska priključna postaja.

Plavajočo glavo zaklenite, če posega v vaše udobje pri britju. Dejanje se izvede z gumbom na sprednjem delu blizu glave, ki tudi podaljša trimer za brke in templje. Priključne postaje ne zamenjujte s polnilnikom. Za baterijo je bil izumljen poseben adapter. Vendar pa priključna postaja poveča raven napolnjenosti skupaj s čiščenjem rezila, čeprav počasneje. Posode ne nagibajte in ne prekrivajte, sicer lahko čistilna tekočina izteka in poškoduje pohištvo. Razlitega reagenta takoj obrišite s suho krpo. En vložek čistilne tekočine za vaš električni brivnik s folijo traja 40 tretmajev. Koda dodatne opreme - WES035K803.

Zaslon s tekočimi kristali naprave prikazuje stopnjo napolnjenosti v obliki baterije, vrednost pa je podana v odstotkih. Za polnjenje indikatorja bo trajala 1 ura. Ob vklopu bomo razlikovali zvok (drsen in oster), ne bodite preplašeni. Ne zmore 14.000 vrtljajev motorja na minuto. delajte tiho.

Mrežni električni brivnik ES-LV81-K je zasnovan posebej za kopalnico, vendar ga ne pustite v vodi dlje časa. Električni brivnik za folijo sperite samo s hladnim tokom. Voda ne sme biti slana ali vroča. Med čiščenjem izvlecite čep, da se izognete električnemu udaru. Telo občasno obrišemo z mehko krpo, navlaženo z vodo ali blago milno raztopino. Ne dovolite, da električni brivnik ES-LV81-K deluje samo z enim rezilom. To povečuje verjetnost okvare naprave..

To je Panasonicov najboljši električni brivnik. Cena - 15.000 rubljev.

Električni brivnik Braun

Za najboljši Braunov model velja tudi električni brivnik s folijo. Naprava je iz 7. serije, glava ima tri rezila:

 1. Sredinski trimer.
 2. Stranske lopatice.

Braunove posebne OptiFoil mrežice zajemajo dlake za čist rez. Patentirani sredinski trimer AcvtiveLift dviguje nepopustljivo strnišče in izpostavlja nože.

Sistem rezila se prilagaja debelini dlak in nadzoruje hitrost motorja do 10.000 vrt./min. in spodaj. Temu se reče Sonic Intelligent Technology. Na voljo so trije načini električnega brivnika s folijo 790 cm:

 • Nežno britje.
 • Intenzivno britje.
 • Vsakodnevno britje.

Možnosti urejajo posebni gumbi. V vsakodnevnem načinu električni brivnik deluje v skladu z notranjimi algoritmi, rezultat je prisiljen ali, nasprotno, upočasni gibanje lopatic s pritiskom na eno podolgovatih tipk, ki se nahajajo na straneh ročaja. Glava lebdi v štirih smereh in sledi obrisom obraza. To je najboljši električni brivnik za občutljivo kožo.

Model stane 12.000 rubljev.

Rotacijski električni brivnik Philips

Verjetno najboljši vrtljivi električni brivnik SensoTouch 3D RQ1250 proizvaja Philips. V amaterskem videoposnetku bradati moški izgubi strnišče tudi brez gela. Res je, porabi veliko časa, vendar je rezultat impresiven. 3D-rotacijski brivni sistem se od SensoTouch-a razlikuje po tem, da se odpira navzven, ko prehaja skozi predel vratu in brade. To vam omogoča enostavno britje želenega območja.

Posebna prevleka rezalnih mrež ustvarja zmanjšan koeficient trenja. Kot rezultat, rotacijski električni brivnik ne draži kože. Tehnologija se imenuje SkinGlide. V takšnem vrtljivem električnem brivniku, vrhunskih delih, je bila izbrana vredna alternativa titanu.

Med ergonomskimi funkcijami ugotavljamo pokazatelj potrebe po čiščenju in zamenjavi brivnih glav. Ni treba, da se sprašujete, ali kupujete nove dodatke za svoj rotacijski brivnik. Seveda sta podprta tako suho kot mokro britje. Polno polnjenje traja eno uro, na voljo pa je tudi možnost enkratne uporabe. Če želite to narediti, priključite stojalo adapterja na vrtljiv brivnik in počakajte 5 minut. Za dodatnih tisoč rubljev od podjetja kupite čistilno priklopno postajo.

SensoTouch 3D RQ1250 stane 8000 rubljev. Če razmišljate, kakšen električni brivnik bi kupili za moškega, bo to storil..

Rotacijski električni brivnik Remington

Vrtljivi brivnik XR1370 ni značilen. To je samo kakovostna naprava. Za polnjenje uporabite zibelko, ki baterijo napolni v 90 minutah, kar je dovolj za eno uro brezžičnega delovanja. Baterijo rotacijskega brivnika XR1370 je treba izprazniti na 0% vsakih šest mesecev, kar podaljša življenjsko dobo baterije.

Rotacijski električni brivnik je zasnovan za suho in mokro britje. Model se malo razlikuje od analognega Philipsa, le da mu primanjkuje posebnih tehnologij. Resna portal, ki objavlja raziskave o izbiri električnih brivnikov, je dajala prednost določenemu vzorcu, čeprav je model težko najti na uradni spletni strani razvijalca, ni na zalogi pri trgovcih.

Rotacijski brivnik je primeren za vse vrste las, hkrati pa je nežen na koži. Na rešetki je dvotirni sistem lukenj, ki glavi Precision Plus olajša doseganje rezultatov. Po informacijah naprava stane 3.500 rubljev. Izbira je odvisna od potrošnika!

Poceni električni brivniki

Če se prvič odločite za električni brivnik, je smiselno začeti s poceni modelom. Pri prehodu na dražji model bo učinek osupljiv. Nakup vrhunskega električnega brivnika z izboljšavami se bo počutil težko in ga s prostim očesom ocenili glede na napredek. Sposobnost britja igra pomembno vlogo, spretnost pa je lažje pridobiti v napornem boju s poceni modelom.

Napačno je misliti, da je znotraj 1000 rubljev nemogoče izbrati električni brivnik, ki je po funkcionalnosti blizu vrhunskemu.

Odločite se, kateri električni brivnik boste kupili na naslednji način:

Električna britvica Mikma

 1. Oglejte si, ali je izdelek primeren za suho in mokro britje. Če vzamete Mikma 115, je po posegu dovoljeno mazati obraze samo z losjonom. Dejstvo bo že zmanjšalo število tistih, ki želijo kupiti ruski električni brivnik. Toda moskovski obrat je napravo prilagodil potnikom, ko je losjon edina možnost..
 2. Električni brivnik je na voljo s pokrovom, ki je priložen kompletu. Seveda je doma šivati ​​realistično, toda če ima naprava poseben namen, je razvijalcem logično, da privzeto vključijo potrebne dodatke. Ljudje z občutljivo kožo in danes jih je večina, ne bodo zadovoljni s konstantno rdečico. Ta kategorija je prisiljena uporabljati električni brivnik samo na cesti. Ker ni pokrova in pripomočkov za hitro čiščenje, nima smisla prevzeti blaga. Na primer, kartica kartice MiG 2119 označuje prisotnost ovitka.
 3. Čas polnjenja britvice MiG je neverjetno kratek. Za tri ure polnjenja brivnik lahko deluje kar 45 minut. Te lastnosti veliko bolj kažejo na Mikma 115, kjer polnjenje traja do 12 ur, električni brivnik pa deluje 30 minut. Kot odmik od teme, recimo: slučajno sem videl Scarlett-ov mešalnik, kjer so v navodilih pozabili navesti ciklično delovanje, kar je polno okvare motorja, če z njim ravnamo brezskrbno. Mimogrede, skrivala se je tudi vrsta zaščite. Navodila Mikma 115 podrobno opisujejo, kako polniti.

Panasonic ES 3830

Pred britjem in po njem

Če želite kupiti električni brivnik, morate slediti navodilom:

 • Odstranjevanje modelov z neprimernimi stroški.
 • Ocenite parametre električnih brivnikov.
 • Ugotovite manjkajoče podatke proizvajalca.
 • Pojasnite garancijo za električni brivnik, lokacijo garancijskih centrov.

Upamo, da smo bralcem pomagali pri odločitvi o izbiri električnega brivnika..

Ni težko uganiti, kateri električni brivnik se bolje obrije. Najdražje, seveda. Če 15.000 rubljev ni mogoče izluščiti, je zgoraj navedeno številne naprave v vrstnem redu zmanjšanja stroškov, ki so priznane kot dobra možnost.

TOP 5 mrežasti električni brivniki za moške

Obstajata dve vrsti moških električnih brivnikov z različnimi sistemi za britje. Prvi - vrtljivi - so opremljeni z brivnimi diski, vzdolž celotnega območja so ozke reže. Pod temi diski so noži, ki se vrtijo, ko je naprava vklopljena. Ti modeli se odlično obnesejo s kratkimi strdišči in veljajo tudi za britje, čistejše od mrežice.

Mreža. Tu je delovna enota sestavljena iz brivnih glav (2-3-4 kosov), nameščenih vzporedno med seboj. Pod fino mrežo so rezila, ki ob vibraciji režejo dlačice. Pogosto je pod mrežami obrezovalnik, ki odreže dolge lase, nato pa ga brivne glave porežejo do korena. Menijo, da so mrežaste britvice bolj primerne za rezanje debelih in dolgih strnišč, idealne so za občutljivo kožo, saj manj moteč.

Danes smo v naši oceni zbrali najboljše električne brivnike s pozitivnimi ocenami kupcev.

1. mesto - Braun 350cc-4 Series 3

Odličen in eleganten električni brivnik za mrežo v vrednosti 2600 ukrajinskih grivna ali 6800 rubljev.

 1. Suho britje;
 2. Napajanje z baterijo, čas polnjenja 60 minut, samostojno delovanje 45 minut;
 3. Plavajoče glave, 3 kosi;
 4. Obstaja trimer;
 5. Čistilna naprava;
 6. Vodotesna torbica.

Na splošno je to dober paket za denar. Vendar so pregledi veliko pomembnejši - razkrivajo vse pomanjkljivosti celo najboljšega električnega mrežnega brivnika. Pomanjkljivost tukaj je neučinkovitost britja. Zelo priporočljivo je, da ščetine preverite na dolgih dlakah po postopku. Ne pozabite: ta model je "počasen" in za dosego učinkovitega rezultata ga morate počasi britti..

Na splošno gre za kakovostno britvico s pozitivnimi ocenami in relativno nizko ceno. Zato je v naši oceni na prvem mestu..

2. mesto - Braun 720s-4 Series 7

Dražja (skoraj dvakrat dražja) britvica Braun 720s-4 Series 7. Stane 5000 ukrajinskih grivna, kar je približno 13.000 ruskih rubljev.

Specifikacije:

 1. Suho / mokro britje;
 2. 3 brivne plavajoče glave;
 3. Poganja ga baterija in električno omrežje;
 4. Baterija se napolni 1 uro, omogoča 50 minut neprekinjenega dela;
 5. Vodotesna torbica;
 6. Trimer;
 7. Zaslon.

Prvi plus, ki pritegne oko, je sposobnost dela iz električnega omrežja in baterije. Večina modelov deluje samo na baterije, majhen odstotek pa sploh ni opremljen z indikacijo. Se pravi, koliko naboja je ostalo še nemogoče. Tu je vse obratno, kar je vsekakor plus.

Glavna stvar: ta električni brivnik sploh ne draži kože, zato bi jo morali imeti moški z občutljivo kožo. Novi lasje, ki zrastejo, postanejo manj srbi. Polnjenje traja dlje časa, vendar je to standardni plus vseh takšnih naprav.

In zdaj o pomanjkljivostih: brivi niso popolni. Najboljši rezultati so doseženi le, če pogosto brivate isto območje. In še nekaj: 3 načini napajanja izgledajo malo neumno. Ni potrebe po uporabi nizke ali srednje moči, včasih tudi najvišja ni dovolj.

V bistvu: britvica je odlična, s pozitivnimi ocenami. Je drago, vendar ceno upravičujeta kakovost in zanesljivost modela. Priporočljivo.

3. mesto - Panasonic ES-RF31

Ni slabo, ni pa najboljši električni brivnik Panasonic ES-RF31. Stane 2000 grivna ali 5200 rubljev, vendar je to približno strošek, aritmetično povprečje, če želite.

Specifikacije:

 1. Suho / mokro britje;
 2. 4 brivne glave;
 3. Napajanje z baterijo: čas delovanja 60 minut, čas polnjenja 60 minut;
 4. Vodotesna torbica;
 5. Obstaja trimer;
 6. Blok ceste.

Torej, zdaj bolj ali manj objektivna ocena, ki temelji na pregledih kupcev. Model se britje hitro, brez močnega draženja in se celo pohvali s hitrostjo. Deluje tiho, opremljen s 4 rezili (običajno so britvice opremljene s 3 rezili, tukaj pa jih je 4. To je plus). Napolni se dovolj hitro, izprazni se počasi, sestavite se učinkovito in trdno - občutite ga lahko takoj, ko ga dvignete. Je poceni, zato si vsaj zasluži pozornost in upraviči ceno.

Slabosti: Redko lahko opazimo slabe ocene tega modela, vendar se nekateri kupci pritožujejo, da si naprava preprosto grdo obrije vrat. Raje je, da je sploh ne obrije, ampak si pripne dlake in jih boleče izvleče. Vendar je to le en pregled, zato mu ne posvečamo veliko pozornosti.

Nadalje - model ne deluje iz električnega omrežja, samo iz baterije, trimer pa izključno za templje, zagotovo ne za brado (čeprav je to v navodilih pošteno zapisano). Če povzamem: dober model, vreden denarja.

Še enkrat: ta ocena temelji na ocenah kupcev, ta električni brivnik ima dobre ocene, zato je tudi tukaj.

4. mesto - Braun WF2

Nekoliko dražji, a dober električni brivnik Braun WF2s, ki stane 2.400 grivna ali 6.300 rubljev.

Specifikacije:

 1. Mokro in suho britje;
 2. Poganja ga baterija in električno omrežje;
 3. 2 brivni glavi;
 4. Premična enota za britje;
 5. Življenjska doba baterije - 45 minut, polnjenje 1 ura;
 6. Vodotesna torbica.

Kakovost britja, nanos in uporabljeni materiali so vse prednosti. Model je sestavljen v Nemčiji, tako da ima res visoko kakovost in učinkovitost britja.

Vendar pa obstajajo tudi negativne povratne informacije: slabo si brije lase z vratu in Adamovo jabolko, pogosto morate to storiti z banalno britvico. Hrup - nekdo se pritožuje, nekdo pa napiše, da je model tih. Iz ocen je težko soditi.

Razsodba: Obstaja veliko več pozitivnih ocen kot negativnih. Ta model je pohvaljen, vse zgoraj opisane pomanjkljivosti pa so "zanič" in majhno število odkritih negativnih pregledov. Priporočljivo!

5. mesto - Panasonic ES-GA21

Odličen in ne zelo drag brivnik Panasonic ES-GA21. V Ukrajini stane 2.200 grivna ali 5800 rubljev v Rusiji.

Specifikacije:

 1. Suho / mokro britje;
 2. 3 brivne plavajoče glave;
 3. Delovanje baterije: čas delovanja - 45 minut, polnjenje - 1 ura;
 4. Hitrost motorja 13000 vrt./min;
 5. Trimer;
 6. Vodotesna torbica;
 7. Vključuje: potovalni kovček, olje za mazanje, zaščitni pokrov, čistilno krtačo.

To je eden najboljših električnih brivnikov iz folije za moške po tej ceni. Odlikuje jo visoka hitrost motorja in resnično dobra učinkovitost britja. Britvica je narejena na Japonskem, zato ni nobenih pritožb glede njene zanesljivosti.

Hkrati pa obstajajo tudi slabosti. Na primer, ne deluje iz električnega omrežja, ampak samo iz baterije, medtem ko se nekateri kupci pritožujejo, da življenjska doba baterije ni dovolj (vendar ima večina brivnikov enako kapaciteto kot ta). In še nekaj: od takrat tu je hitrost motorja 13.000 vrtljajev (pri drugih brivnikih je ta hitrost 10.000 vrtljajev v minuti), potem je model bolj hrupno kot pri drugih.

Na splošno model s svojimi prednosti in slabostmi, ampak zato na internetu zelo dobro govorijo o njej, odločili smo se, da jo uvrstimo v TOP najboljših. Priporočljivo... kaj nam še preostane.

Električni brivnik Braun: pregled elegantnih in produktivnih modelov + ocene kupcev o uporabi naprave

Električni brivniki Braun so dobro dokazani za eleganten dizajn in brezhibno britje.

Bogat izbor proizvajalca vam omogoča izbiro naprave za vsak okus in proračun..

Kako izbrati in kaj iskati?

Ko izbirate električni brivnik Braun, morate najprej biti pozorni na sistem dela. Lahko je mrežasto ali vrtljivo.

Poleg tega bodo pomembne naslednje značilnosti:

 • število brivnih glav;
 • napajalniki;
 • dodatne funkcije;
 • vrsta britja.

TOP-10 najboljših modelov modelov

MestoImeCena
Najboljših 10 najboljših Braun električnih brivnikov
1Braun 7865cc Series 716 000 ₽
2Braun 5190cc Series 512 000 ₽
3Braun 9297cc Series 925 000 ₽
4Braun 3020s Series 3 ProSkin5 000 ₽
petBraun 300s Series 32 000 ₽
6Braun 5147s Series 58 000 ₽
7Braun 3010BT, serija 3, britje in slog5 000 ₽
8Braun 7893s Series 711 000 ₽
devetBraun 3050cc Series 3 ProSkin4 000 ₽
desetBraun 9292cc Series 926 000 ₽

Najboljši električni brivniki Braun

Električni brivniki nemškega podjetja Brown so med najbolj priljubljenimi med potrošniki. To je posledica funkcionalnosti in kakovosti naprav.

Braun 7865cc Series 7

Model, narejen s pomočjo inovativnih tehnologij, zagotavlja popoln rezultat ob britju, saj ga je mogoče prilagoditi vrsti obraza in las.

Kakovostno odstranjevanje ščetin zaradi treh delovnih glav, ki imajo 8 smeri.

Priključna postaja z vgrajenim zaslonom bo instrument napolnila, očistila in namazala po potrebi.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - mokra / suha;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 5 kosov;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • gladka koža brez suhega in draženja;
 • priloženi potovalni kovček;
 • samočistilni sistem;
 • nepremočljiv etui;
 • med delovanjem ne oddaja hrupa;
 • eleganten dizajn.

Minusi

Braun 5190cc Series 5

Model zagotavlja učinkovito odstranjevanje dlak zahvaljujoč trem odsekom za britje, opremljenim z inovativnim sistemom.

Zaprto ohišje omogoča uporabo naprave neposredno pod tušem in čiščenje pod tekočo vodo.

Delovna površina s plavajočo glavo odstranjuje strnišče tudi iz najtežje dosegljivih območij.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - mokra / suha;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • niso potrebni posebni izdelki za britje;
 • priključna postaja za čiščenje in ponovno polnjenje;
 • prostorna baterija;
 • izvirna zasnova;
 • dobro britje;
 • funkcionalnost.

Minusi

 • med delovanjem ustvarja glasen hrup;
 • draga storitev.

Braun 9297cc Series 9

Opremljena z dvema mrežicama za britje Optifoil in zaščitno tehnologijo SkinGuard koža mehča in zagotavlja dolgotrajno gladkost.

Moč naprave se samodejno prilagaja vrsti las in učinkovito odstrani tudi najbolj grobe dlake.

Sistem samodejnega čiščenja močno poenostavi vzdrževanje naprave.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - mokra / suha;
 • odseki - 4 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • dolgo polnjenje;
 • enostavnost uporabe in vzdrževanja;
 • popolna koža po britju;
 • obstaja potovalna prevleka;
 • avtomatski sistem čiščenja;
 • sprejemljiva cena.

Minusi

 • zlahka umazan etui;
 • dragi nadomestni dodatki.

Braun 3020s Series 3 ProSkin

Model, opremljen s sodobno MicroComb tehnologijo, odlično odstranjuje dlake tudi na vratu in pod brado.

Zapečateno telo vam omogoča, da ga uporabljate med prhanjem in čistite pod tekočo vodo.

Troslojna delovna površina se popolnoma prilagaja konturam obraza.

To vam omogoča, da lasje obrijete vsako togost, tudi na vratu in bradi.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - mokra / suha;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta napajanja - baterija in omrežje;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • funkcionalnost;
 • prirezovalnik vam omogoča, da naredite popolne konture stranskih opek in brade;
 • čista koža brez draženja;
 • zadrži polnjenje dlje časa;
 • enostavno čiščenje;
 • indikator baterije.

Minusi

 • občasno je potrebna menjava mrežice.

Braun 300s Series 3

Model, namenjen samo odstranjevanju suhih dlak. Trije elementi za britje za britje se popolnoma prilagajajo obrisom obraza, kar omogoča odstranjevanje dlak tudi pod brado in okoli vratu.

Vgrajeni vmesni obrezovalnik obreže celo trdo strnišče.

Napajanje ne samo iz baterije, ampak tudi iz omrežja vam omogoča uporabo naprave tudi z mrtvo baterijo.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta napajanja - baterija in omrežje;
 • dodatni dodatki - ne.

prednosti

 • temeljito odstranjevanje dlak tudi na težko dostopnih mestih;
 • mehka koža brez draženja;
 • se lahko uporablja tudi med polnjenjem;
 • enostaven za uporabo;
 • nizka cena;
 • lahko očistite pod tekočo vodo.

Minusi

 • brez dodatnih pripomočkov - čistilne ščetke in trimer.

Braun 5147s Series 5

Model opremljen s plavajočimi delovnimi elementi, ki se premikajo v osmih smereh.

To zagotavlja popolno odstranjevanje dlak različnih dolžin, tudi na težko dostopnih območjih.

Vgrajen zaslon vas bo pravočasno obvestil o potrebi po polnjenju.

Zaprto ohišje vam omogoča, da brivnik uporabljate tudi pod prho in ga čistite pod tekočo vodo.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha / mokra;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • obstaja funkcija zaščite pred naključnim aktiviranjem;
 • popolno britje brez draženja in manjkajočih predelov;
 • eleganten dizajn;
 • ne zamaši;
 • ohranja polnjenje dlje časa;
 • enostaven za uporabo.

Minusi

Braun 3010BT, serija 3, britje in slog

Model, ki se dobro spopada z lasmi katere koli dolžine in togosti. Mrežni sistem za britje zagotavlja nežno odstranjevanje strnišč in ne draži niti zelo občutljive kože.

Izvlečni prirezovalnik za popolno obrezovanje brade in podočnjakov.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha / mokra;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • set vključuje torbico za potovanje;
 • koža po britju je gladka brez draženja;
 • enostavnost uporabe in vzdrževanja;
 • traja dolgo polnjenje;
 • sprejemljiva cena;
 • eleganten dizajn.

Minusi

 • med delovanjem ustvarja glasen hrup;
 • včasih potegne predolge lase.

Braun 7893s Series 7

Model, narejen z uporabo inovativnih tehnologij, odlično odstranjuje lase katere koli dolžine.

Sodobni motor se takoj prilagodi gostoti ščetin.

Več načinov delovanja vam pomaga prilagoditi napravo za kateri koli tip kože.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha / mokra;
 • odseki - 4 kos.;
 • načini - 5 kosov;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • praktičnost;
 • funkcionalnost;
 • več načinov delovanja;
 • udobno in čisto odstranjevanje dlak različnih dolžin;
 • set vključuje torbico za potovanje;
 • LED zaslon.

Minusi

Braun 3050cc Series 3 ProSkin

Model, ki omogoča hitro in nežno britje zahvaljujoč plavajoči glavi s tremi odseki.

Priložena priključna postaja zagotavlja pravočasno polnjenje akumulatorja, čiščenje in mazanje instrumenta.

Priročna indikacija vas bo obvestila o potrebi po menjavi omrežja in napolnitvi baterije.

Naprava se napolni precej hitro, po 10 minutah jo lahko uporabite.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha;
 • odseki - 3 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta napajanja - baterija in omrežje;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • zaprto ohišje;
 • čisto in udobno britje;
 • priklopna postaja in potovalna torba;
 • gumiran ročaj;
 • dostopna cena;
 • hitro britje.

Minusi

 • včasih preskoči dolge lase;
 • slabo britje pod brado in vratom.

Braun 9292cc Series 9

Model predstavljivega dizajna odlično odstranjuje lase s suhim in mokrim britjem.

Vgrajen sistem za samodejno čiščenje omogoča enostavno vzdrževanje.

Nastavljiva delovna enota in plavajoče glave vam omogočajo, da brivnik prilagodite po svojih željah.

Vgrajen zaslon kaže na potrebo po čiščenju in ponovnem polnjenju.

Specifikacije:

 • sistem - mreža;
 • metoda - suha / mokra;
 • odseki - 4 kos.;
 • načini - 1 kos;
 • vrsta moči - baterija;
 • dodatni dodatki - da.

prednosti

 • obstaja funkcija samodejnega izklopa;
 • enostavnost nege zaradi prisotnosti sistema za samodejno čiščenje;
 • vgrajen kontrolni zaslon;
 • vključuje trimer in potovalno prevleko;
 • popolno britje brez draženja;
 • kompaktnost.

Minusi

 • visoka cena;
 • lahko umazano sijajno telo;
 • drage nadomestne kartuše.

Tehnične značilnosti 21 najboljših modelov električnih brivnikov Brown, njihove prednosti in slabosti

Podjetje iz Nemčije proizvaja gospodinjske električne aparate: kotličke, likalnike, mlinčke za meso. Ustanovil ga je leta 1921 Dieter Rams. Od leta 1941 je začela proizvajati električne brivnike. Blagovna znamka še vedno ohranja svojo priljubljenost na trgih Evrope, Azije in ZDA. Njeni izdelki so visoke kakovosti, čudovitega oblikovanja, uporabnosti in učinkovitosti. Od leta 2005 je blagovna znamka Braun v kategoriji Mali aparati v lasti skupine De`Longhi. Proizvajalec je sposoben zadovoljiti najbolj prefinjen okus kupca. Blagovna znamka je pridobila posebno zaupanje zaradi svoje trajnosti in zanesljivosti. Rjavi inženiring se nenehno izboljšuje in priznava za udobje uporabnika.

Prednosti in slabosti električnega brivnika Brown

Naprava ima veliko pozitivnih dejavnikov. Glavna stvar je, da deluje tako iz električnega omrežja kot iz baterije. Dodatni pluse:

 • dermatološko odobren;
 • kompaktna velikost;
 • lahka teža;
 • hitro zaračuna;
 • lahko se odpeljete na poslovno potovanje in potovanje;
 • mobilnost brivne enote;
 • popoln rezultat po postopku;
 • omejevalni nastavki so primerni za občutljiva območja, noge in obraz;
 • krtače za čiščenje;
 • dolg napajalni kabel;
 • dolgotrajna gladkost;
 • ergonomska zasnova;
 • primer vključen.
 • brez nastavkov za strižce za lase;
 • brez mokrega čiščenja;
 • ni predelka za zbiranje las;
 • visoki stroški nekaterih modelov.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri

Napravo blagovne znamke "Brown" je mogoče obriti brez uporabe mehčalnih krem ​​in pen. Z vrtečimi se rezili odrežejo še tako fine in fine dlake blizu površine kože, ne da bi jih poškodovali. Pri nakupu bodite pozorni na moč baterije, koliko lahko ohranja polnjenje. Bolje je izbrati naprave s kombiniranim sistemom napajanja. Razširi se na funkcionalnost električnega brivnika. Izdelek naj se udobno prilega vaši roki in med postopkom ne drsi. Rezalna enota mora biti samoostrna, da prihranite čas. Rezila morajo biti izbrana iz visoko kakovostne kovine.

Poleg tega morate biti pozorni na varnost naprave, garancijsko dobo. Ne sme dražiti kože.

Braun linija

Priljubljenost električnih brivnikov tega podjetja podpira njihov širok izbor z različnimi vrstami dela in dodatnimi funkcijami. Linija je zagotovila nemško kakovost. Omogoča ohranjanje gladkosti obdelanega območja do 2 tedna. Mikro in CloseGrip tehnologija imata možnost dvigovanja las in tako omogočata rezanje najmanjših in najkrajših. Ponujamo vam, da se seznanite z nekaterimi najbolj znanimi in priljubljenimi brivnimi napravami.

Trimer in rezalnik Braun 5030s Series 5

Mrežasti izdelek z rezalnimi elementi učinkovito reže ščetine. Njegova mobilnost vam omogoča, da sledite konturam obdelanega območja. Priporočljivo za vse vrste las. Lahko odstrani dolge in kratke palice. Mreža, nameščena na plavajočih glavah, preprečuje morebitne ureznine in zmanjšuje draženje. Ta zasnova je bolj primerna za občutljivo kožo. Trimer v električnem brivniku odstranjuje lasne gredi tudi na občutljivih in težko dostopnih območjih. Dvigne jih nad kožo in jih enakomerno odreže ob korenu, ne glede na linijo rasti. Brivnik ima 5 vnaprej določenih položajev, ki omogočajo udobno depilacijo na katerem koli delu telesa. Napravo lahko upravljate iz električnega omrežja in litij-ionske baterije. Avtonomno delovanje je 40 minut. Proti: brez zaslona, ​​stojala in ščipalke za lase, vibracije Stroški od 7000 rubljev.

Braun električni brivnik 3050cc serije 3

Trimer se nahaja med dvema očesnima glavama in tako lepo dvigne celo kratke dlake ter omogoča, da se rezila režejo pri korenu. Mreže so oblikovane kot satje, kar omogoča usmerjanje dlačic proti ostrim vrtečim se glavam. To zmanjša tveganje za draženje. Brivnik je vodoodporen in ga lahko čistite pod tekočo vodo. Ima lastniški sistem čiščenja, ko ga vstavite v polnilnik. Ob stalni uporabi polnjenje traja do 50 minut. Ima zaslon z indikatorjem napolnjenosti baterije. Slabosti: Za suho britje. Brez ovitka. Cena od 5 400 rubljev.

Braun 3045s Series 3

Model spada v mrežno različico. Dve glavi in ​​vmesni trimer zagotavljata čisto depilacijo in udoben tretma. Najnovejša tehnologija MicroComb zajema lase različnih dolžin in jih usmerja k rezalnemu elementu. Naprava je primerna za vse vrste las. Premične glave zagotavljajo boljši stik s površino kože in se prilagajajo razbremenitvi telesa, tudi na težko dostopnih območjih. Primerno za mokro in suho depilacijo. Življenjska doba baterije 45 minut. Vključuje vodoodporen etui, potovalni kovček in čistilno krtačo. Naprava ima zaslon s kazalcem stanja napolnjenosti in čiščenja. Slabosti: Ni primerno za intimne odbitke. Nima zaščitnega pokrova.

Braun wf 2s

Sistem britja z 2 rezili z integriranim trimerjem izboljša vašo tehniko britja in pusti kožo gladko vsaj 7 dni. Naprava je v največjem stiku s kožo in drsi po konturi. Priporočljivo za odstranjevanje suhih in vlažnih dlak. Zaprto ohišje omogoča uporabo izdelka v vlažnih prostorih. Ergonomičen gumijast oprijem preprečuje, da bi britvica zdrsnila v mokri roki. Nenehni delovni čas 45 minut. LED zaslon prikazuje stanje polnjenja. Ima čistilno krtačo in zaščitno prevleko. V primeru padca napetosti se samodejno preklopi. Slabosti: nima strižnika za lase in zbiranja. Brez stojala in originalne maščobe Plavajoča glava ni fiksna. Cena od 8.000 rubljev.

Braun 130 Series 1

Model folije priporočamo za učinkovito suho britje. Občutljivo delovanje vrtljivih rezil lahko obrije dlake, ki rastejo v različnih smereh. Odpravlja rez. Široka brivna površina vam omogoča, da precej hitro odstranite "vegetacijo". Hkrati kakovost postopka ne trpi. Poganja omrežje. Brivne enote je mogoče enostavno odstraniti in oprati pod tekočo vodo. Naprava je sestavljena iz 1 brivne glave in trimera. Preklopi se samodejno. Ima vodoodporen etui. Minus: brez indikatorja polnjenja, ohišje, kratek napajalni kabel. Stroški od 1 600 rubljev.

BRAUN 5145S Series 5

Model linije "Brown" reže dlake čim bolj učinkovito. Najnovejša tehnologija Wet & Dry kožo vlaži in osveži po depilaciji. Varno za mokro, penasto britje. Ohišje je vodoodporno in ga lahko operemo v vodi s čistilnim sredstvom. Obstaja trimer za dvignjeno brado in stransko opeko, sistem za pritrditev glave. Način delovanja brez prekinitve - 50 minut. Na ohišju je prikazan preostali čas delovanja. Vključuje pokrov za potovanje, čopič. Deluje z minimalno hitrostjo. Priporočljivo za vse vrste las. Napake niso našli.

BRAUN 5195CC Series 5

Priporočljivo za vse vrste las. Na telesu ima digitalni zaslon, čistilni vložek. Ima regulator moči. Delovna površina je sestavljena iz 2 brivnih enot in izvlečnega obrezovalnika. Priporočljivo za mokro in suho britje. Visokokakovostni plastični material za ohišje Gumeni ročaj. Napolnjena baterija zdrži 50 minut neprekinjene uporabe. Naprava je enostavna za uporabo in ima hiter način čiščenja. Očitnih napak ni. Stroški od 11.000 rubljev.

BRAUN 3045S Series 3 PROSKIN

Mrežna naprava udobno odstrani lase, tako da jih čisto odreže v korenu. Premične glave zlahka oprimejo gredi in odstranijo še tako debele lase. Naprava je popolnoma prilagodljiva na kožni relief. Poganja ga omrežje in baterija. Napolnjena baterija zdrži 45 minut s stalno uporabo. Set vsebuje etui za napravo, čistilno krtačo. Udobno se prilega tudi vlažni roki. Ima nepremočljivo ohišje. Slabosti: Brez indikatorja polnjenja in brez striženja las. Cena od 5 300 rubljev.

BRAUN 7899 CC Series 7

Priporočljivo za mokro in suho depilacijo. Proizvajalec za najzahtevnejše kupce ponuja mrežasti električni brivnik premium razreda. Brivna glava se premika v 8 smereh. To delo zagotavlja popoln stik s kožo na najtežjih predelih obraza. Ima 2 viseči mrežasti glavi in ​​trimer med njima. Primerno za katero koli strnišče. Naprava lahko samodejno prilagodi moč in zmogljivost pri odstranjevanju debelih in gostih dlak. Čas neprekinjenega dela 50 minut. Čiščenje, sušenje in mazanje zagotavlja 4-stopenjska postaja.

BRAUN 9290CC Series 9

Naprava s 5 elementi, ki delujejo sinhrono, učinkovito obrije lase kakršne koli togosti. En prehod odstrani velike količine dlak. Torba s prevleko iz titana je vodoodporna. Neprekinjeno delo traja 50 minut. Polnjenje traja 5 minut. Priporočljivo za mokro in suho britje. Izdelek je čim bolj varen, udobno se prilega mokri roki, ne drsi. Med postopkom ne povzroča draženja in nelagodja. Ima krtačo, potovalni pokrov. Slabosti: teža 900 g, visoka cena - od 21.000 rubljev.

Braun 5040s Series 5

Vodoodporni sistem britvic je priporočljiv za mokro in suho depilacijo. Udobno in učinkovito sledi vsem obrisom telesa. Poganja ga omrežje in baterija. Življenjska doba baterije 45 minut. Lahko se opere pod pipo. Ima LED indikator polnjenja, 2 brivni glavi in ​​1 trimer. Dodatne funkcije: plavajoča glava z rezili, samodejno preklapljanje napetosti. Obstajajo gumb za pritrditev glave, steklenica olja za mazanje, potovalni kovček. Slabosti ni. Cena od 7000 rubljev.

Braun 300s Series 3

Napravo napajata polnilna baterija in vtičnica. Polnjenje traja do 8 ur. Na primeru je prikazan njen status. Brivnik je izdelan iz nepremočljivih materialov. Čisti se s posebno krtačo, ki je v kompletu. Na delovni površini je nameščen zaščitni pokrov. Priporočljivo za vse vrste in dolžine ščetin. Ne povzroča draženja. Lahko se opere pod pipo. Slabosti: brez pokrova, brez obrezovalnika. Vibracije med postopkom.

Braun Mobile britje М-90

Izdelek je idealen za potovanja in poslovna potovanja. Učinkovito reže dlake poljubne dolžine. Njegova kompaktna velikost in moč iz baterij AA vam omogočata, da se v avtomobilu brigate in brišete. Po zanesljivosti, kakovosti in slogu drugih modelov linije Brown ni slabši. Trimer na obrazu brivnika lahko obrezuje brke in stranske peči v vseh pogojih. Tanka plavajoča mreža ima možnost slediti obrisom telesa in omogoča udobno odstranjevanje. Pokrov naprave lahko podaljša ročaj in zaščiti mrežico. Ohišje je vodoodporno. Lahko se opere v tekoči vodi z detergenti. Zadetkov ni bilo mogoče najti. Cena od 1 300 rubljev.

Braun 3000s Series 3

Izdelek ima dva delovna elementa, ki zlahka strižejo dlake katere koli gostote in togosti. Deluje na električno omrežje in napolnjeno baterijo. V načinu brez povezave ga lahko hranite 45 minut. Na ohišju je lučka, ki kaže preostali čas polnjenja. Vodotesno ohišje se lahko opere pod tekočo vodo. Na voljo je krtača za čiščenje. Delovna površina je prekrita z zaščitnim pokrovom. Gumeni ročaj je udoben za držanje v mokri roki. Ima nizko raven hrupa in vibracij. Minus: rezila z mrežico so zamenjana v enem bloku, visoki stroški nadomestnih rezil. Stroški od 3.500 rubljev.

Braun 3000S Series 3 + EN 10

Brivnik napajata omrežje in baterija. Neprekinjeni način - 45 minut. Naprava ima 2 vrtljivi glavi in ​​1 trimer. Telo je učinkovito zaščiteno pred vodo. Ima svetlobni zaslon, ki obvešča o zamenjavi nožev in polnjenju. Delovna površina je zaščitena s pokrovom. Naprava je opremljena z napravo za odstranjevanje dlak iz ušes in nosu. Učinkovito striže vse vrste las. Ergonomska oblika vam omogoča, da izdelek držite tudi v mokrih rokah. Slabosti: Brez pokrova. Do zamenjanih rezil je težko priti.

Braun 3050cc Series 3 ProSkin

Uporablja se lahko iz električnega omrežja in baterije. Polnjenje je dovolj za 50 minut neprekinjene uporabe. Delovna površina je opremljena s 3 plavajočimi glavami, ki lahko spreminjajo smer. Za enkratno britje lahko uporabite 5-minutno polnjenje. Komplet vključuje čistilno napravo. Na primeru je svetlobni indikator z informacijami o stanju napolnjenosti in zaklepni gumb pred naključnim vklopom. Delovna rezila so zaprta s posebnim pokrovom. Lahko se izpere pod tekočo vodo. Slabosti: slab trimer, neprijeten vonj po čistilnem sredstvu. Stroški od 4000 rubljev.

Brezplačno krmiljenje Braun 170 Series 1

Priporočljivo za odstranjevanje vlažnih in suhih dlak. Deluje samo na omrežno napetost. Glave sta zaprti s pokrovom. Ohišje ne prepušča vode skozi. Set vključuje čopič za čiščenje in posodo z oljem za mazanje delovne površine. Integrirani trimer vodi dlake poljubne dolžine pod ostrimi rezili. Lase režejo pri korenu. Gumijasti oprijem je enostaven za oprijem. Slabosti: boljši za kratek drobnjak, kratek napajalni kabel. Cena od 1 800 rubljev.

Braun 3000BT Series 3 britje in slog

Delovni blok modela se ponavadi prilagaja reliefu kože. Premične glave z rezili so idealne za odstranjevanje strnišč katere koli trdote. 5 minutno polnjenje je dovolj za eno britje. Brivnik deluje samostojno 45 minut. Naprava ima svetlobni indikator, ki obvešča o koncu časa polnjenja. Brivnik se lahko uporablja kot trimer. Rotacijske lopatice so pokrite s pokrovom. Set vključuje pokrov, čistilno krtačo. Gumeni ročaj se udobno prilega roki, ne zdrsne niti pri visoki vlagi. Ne povzroča hrupa. Enostaven za izpiranje pod tekočo vodo. Slabosti: lahko vibrirajo pri visokih vrtljajih, tesen gumb za vklop.

Braun 3080s Series 3 ProSkin

Izdelek lahko uporabljate za neprekinjeno britje 50 minut. Ima lastnost, da se uporablja kot trimer. Plavajoče glave popolnoma sledijo obrisu območja, ki ga je treba obdelati. Na telesu je gumb, ki preprečuje naključno aktiviranje. Vodotesno ohišje naprave se lahko opere pod pipo. Kazalna lučka obvešča o stanju napolnjenosti in potrebi po čiščenju naprave. Delovne plavajoče površine so zaščitene s pokrovom. Set vključuje torbico za potovanje. Gumeni ročaj, čudovitega dizajna. Brivnik deluje tiho, po britju ne povzroča draženja. Slabosti: veliko napajanje, neučinkovit trimer. Povprečna cena 7000 rubljev.

Braun 7899cc Series 7

4 rezalne glave delujejo samostojno. Naprava je opremljena s samodejnim čiščenjem. Na telesu je informativni zaslon, ki obvešča o stopnji napolnjenosti in potrebi po čiščenju brivnika. Komplet vsebuje čopič za ročno čiščenje in potovalni pokrov. Priporočljivo za britje las katere koli trdote in debeline. Ima 5 načinov delovanja: od turbo do mehkega. Izbran s posebnim gumbom. Lahko se upravlja iz omrežja in baterije. Vgrajeni trimer prireže dlake na enako dolžino. Primerno za odstranjevanje vlažnih in suhih dlak. Rezila ne dražijo kože, ne povzročajo vibracij. Slabosti: Slab trimer, drago čistilno sredstvo. Stroški od 15.000 rubljev.

Braun 9299s Series 9

Plavajoči elementi med postopkom gladko sledijo obrisom telesa. Nenehni delovni čas - 45 minut. Zaslon z indikatorjem reagira na stanje napolnjenosti, potrebo po čiščenju in o njem obvešča. Set vključuje ovitek, čopič za čiščenje. Gumirana površina ročaja je udobna za mokre prostore. Uporablja se za mokro in suho britje. Slabosti: pri obračanju naprave lasje odpadejo, visoki stroški - od 19.000 rubljev.

"Panasonic" ali "Brown" - kateri električni brivnik je boljši

Britvico ne smete izbrati glede na blagovno znamko, temveč na kakovost in učinkovitost postopka. Naprava mora biti udobna za oprijem, v vlažnem prostoru, da ne zdrsne ali pade ven. Britje mora biti enostavno, sproščeno in udobno. Ročaj mora biti vedno gumiran. Na ohišju mora biti gumb, da preprečite nenamerno pritiskanje. Ko ste preučili tehnične značilnosti in upoštevali osebne želje, lahko izberete ustrezno možnost za električni aparat.

Video

Video prikazuje najboljše električne brivnike:

sklepi

 1. Nemško podjetje je prvi električni brivnik lansiralo leta 1951.
 2. Blagovna znamka je postala priljubljena zaradi svoje zanesljivosti in trajnosti.
 3. Vsak model ima prednosti in slabosti.
 4. Pri nakupu bodite pozorni na napredne funkcionalne funkcije.
 5. Naprave so na voljo za suho, mokro in kombinirano britje. Priporočamo tudi, da se v tem gradivu seznanite z geliranjem odstranjevanja dlak..

Oglejte si naše vsakodnevne izbire najboljših lepotnih izdelkov