OBRAVNAVNA MASKA s keratinom za lase, pralna

Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol

Vitex regenerirajoča maska ​​za lase s keratinom 300 ml

Maska ima hitro regenerirajoč učinek na lase, lase naredi neverjetno mehke pri česanju in odstrani globoke poškodbe. Zahvaljujoč lahki teksturi se maska ​​zlahka širi po laseh, takoj jim povrne sijaj in lep svilnat videz, neguje jih od korenin do koncev. Posebna sestava balzamov in Keratina polira lase, obnavlja keratinsko plast las, zmanjšuje krhkost, daje dodatno elastičnost in moč.

Belita maska ​​keratin

Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

Uporaba: Po uporabi šampona nanesite majhno količino izdelka na vlažne lase, pramen za pramen. Masirajte, nato sperite.

Prostornina: 300 ml
Proizvajalec: Belorusija, "Vitex"

Ocene (6)

3 objave

Želite pustiti povratne informacije? Dovolj je, da se registrirate.

  Marina_270195
   11. marec 2018 19:23
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0

  Komentar: Pregled:
  Hraniti ga morate 30-40 s, napisano je, da lahko povečate čas osvetlitve ali ga hranite pod paketom
  Čas sem podaljšal na 10 minut in na 5 minut (mnogokrat več, kot zahteva proizvajalec)
  Na splošno je zame idealna maska ​​tista, ki počne tisto, kar je obljubljeno na embalaži, za čas, ki je tam naveden (torej je to bomba 5 minut, držim leno 1 minuto in vse enako super)

  Proizvajalec obljublja obnovo, sijaj, enostavno česanje, svilnatost, od vsega, kar sem obljubil, sem dobil enostavno česanje, ne vem, kaj pomeni "obnavljanje", vendar so lasje mehki, vlažni, vendar ni občutka nege in teže, med pranjem se ne počutim super gladko (kot npr. ali planet organski z oljem makadamije) in zato uporabljam po balzami Elastin, tako da že opravlja svoje delo))
  Na splošno maska ​​ni slaba, ampak za moje lase precej šibka

  Vitex Keratin aktivna maska ​​za obnovo las s Keratinom, pralna 300ml

  - Brezplačna dostava od 2000 rubljev

  - Prevzem s krajev za prevzem

  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki stopnji teksture se maska ​​zlahka širi po laseh, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Obnovitvena maska ​​s keratinom za lase

  Obnavljajoča maska ​​ima hitro regenerirajoč učinek na lase, lase naredi neverjetno mehke pri česanju in odstrani globoke poškodbe. Zahvaljujoč lahki teksturi se maska ​​zlahka širi po laseh, takoj ji povrne sijaj in lep svilnat videz, neguje jo od korenin do koncev.

  Posebna sestava balzamov in Keratina polira lase, obnavlja keratinsko plast las, zmanjšuje krhkost, daje dodatno elastičnost in moč.

  voda, cetearil alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvatrijum-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropil dimetikon, fenil trimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidroliziran keratin, parfumska sestava, benzen citronska kislina, EETH-25 metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol

  Po šamponiranju nanesite majhno količino izdelka na vlažne lase, pramen za pramen. Masirajte, pustite 5 minut (zavijte glavo, da okrepite učinek), nato sperite z vodo.

  Belita-Viteks KERATIN ACTIVE obnovitvena maska ​​za lase s keratinom

  Predlagam, da vidim, kaj je beloruski proizvajalec Belita-Vitex mešal v tej čudoviti kozarec.


  Že imam pozitivne izkušnje z uporabo beloruske kozmetike, 5j satenska krema za roke in nohte mi je bila že dolgo najljubša - zato nisem bila skeptična glede maske. Zanimalo me je, kakšen učinek bo keratin dal mojim lasem. Jasno je, da je tega majhno, a vseeno.

  Belita maska ​​keratin

  Dolgo je trajalo dostavo (verjetno zaradi virusa), vendar se je splačalo. Najlepša hvala čudoviti trgovini in zelo profesionalnim managerjem (če se ne motim) me je kontaktirala Oksana. Kozmetika Belorusije me že dolgo ljubi. Cenim to zaradi kakovosti, naravnosti in učinkovitosti! Zdaj bomo naročili tukaj, saj je izbira v vsej svoji raznolikosti ogromna!

  Ljudmila, 6. maj 2020, 17:40

  Pred kratkim sem našel to spletno mesto in lahko rečem, da gre za spletno mesto z zelo širokim izborom izdelkov, to kozmetiko uporabljam že zelo dolgo, kakovost + rezultat me vedno veseli in ni pomembno le to, da cene vedno ugajajo. Zelo lepi menedžerji, pozitivno lahko celo po telefonu začutite gostoljubje.. Najlepša hvala. Želimo vam blaginjo, več strank. In za nas več vaše kul kozmetike)))))).

  Marina, 12. avgust 2019, 18:17

  To prvič nisem prejela beloruske kozmetike in mislim, da ne bo zadnja. Vse je na najvišji ravni. Dobro opravljeno.
  Vodje so vedno pozorni in prijazni do strank. Edino, kar si lahko zaželite, je blaginja in velik uspeh vsem zaposlenim..

  Nadežda Aleksandrovna, 12. oktober 2018, 23:43

  Zdravo. Hvala vaši ekipi za dobro, jasno in dobro usklajeno delo. Naročilo sem opravil po 23 urah in dostavo dostavil naslednji dan - mislil sem, da se bom nato dogovoril z upravnikom o datumu in uri, vendar se je vse izkazalo zelo dobro - kurir je poklical zjutraj in rekel, da bo prispel čez uro - in prispel (zelo dobro vzdrževan in vljuden kurir) HVALA ! HVALA! HVALA. To ni prvič, da naročim izdelke od VAS in vse je vedno v redu.

  Galina, 9. avgust 2018, 20:07

  Najlepša hvala za usposobljeno pomoč pri izbiri ustrezne kozmetike, za vašo poštenost in dobro poznavanje vašega posla. Zagotovo se bom še enkrat prijavila

  Anastazija, 29. maj 2018, 14:45

  Izdelki so zelo dobri! Vsi datumi veljavnosti so potrebni, sama sredstva pa so taka, kot jih vidite v opisu. Zelo enostavno je izbrati enega ali drugega izdelka, izhajajoč le iz podatkov na kartici izdelka! Dostava je zelo hitra: 12. dan sem prevzel paket v Norilsku (za oddaljeno regijo je čas dostave hiter). Paket je kompakten, kar je pomembno (številne spletne trgovine pošiljajo ogromno napol prazno škatlo); celovitost blaga ni kršena. In na splošno je vse delo zelo dobro usklajeno, svetovalci zelo prijazni in vljudni! :) Samo zamazala sem se z vsem, kar sem prejela, in napolnila novo košarico.
  Našel sem popolno storitev zase, ti si še ena hvaležna stranka

  Angela, 20. april 2018, 11:43

  Tako sem vesela, da sem našla takšno trgovino, zdaj je vaša stranka zagotovo že dlje časa)
  izbor je širok in raznolik, kakovost izdelkov pa zelo dobra. rezultat ni bil dolgo v prihodnosti!
  Naročam se že tretjič in zelo sem zadovoljen z vašim delom! svetovalci bodo povedali in povedali vse, kurirji so vljudni in točni. Želim vam uspeha in blaginje!

  Irina, 26. marec 2018, 14:27

  Zelo mi je bilo všeč! Veliki izbor in primerne cene. Posebna zahvala dekletom-svetovalkam in mladim kurirjem! Zelo profesionalno! Hvala)

  Natalia, 31. januar 2018, 15:01

  Hvala, delo v trgovini je v veliko veselje. Izdelke smo dostavili pravočasno. Vse brez varanja hvala

  Efremova Anna Petrovna, 10. januar 2018, 15:47

  Najboljša spletna trgovina beloruske kozmetike! Zelo vesel nasvetov vodje izdelka, kurirske službe in pravočasne dostave! NAJBOLJŠA TRGOVINA HVALA ZA VAŠO DELO. PRIPOROČAM VSAKO SAMO VAM, IN CENE BO PROSIMO VSAKO!

  Keratin Active RESTORATION MASK s keratinom za lase, pralno 300ml

  Imenovanje: krepitev in obnova, sijaj in gladkost, proti izpadanju las, vse vrste las, suhe in poškodovane

  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol.

  Napiši povzetek

  Tvoje ime:

  Vaše povratne infromacije:

  Opomba: HTML ni podprt! Uporabite navadno besedilo.

  Ocena: Slabo dobro

  Vnesite kodo, prikazano na sliki:

  Ocena najboljših profesionalnih keratinskih las za obnovo las

  Sijoči in zdravi lasje so vsekakor zelo privlačni. Toda pod vplivom negativnih zunanjih dejavnikov prameni izgubijo moč, tanjšajo, postanejo dolgočasni in krhki. In tu lahko na pomoč priskočijo keratinske maske. Njihova uporaba je hiter in učinkovit način za obnovo poškodovanih las..

  Keratin, ki je protein posebne moči, zna delati čudeže tudi z zelo poškodovanimi in izgubljenimi lepotnimi kodri. Kakšna je skrivnost keratinskih mask, kako jih pravilno izbrati in uporabiti ter kakšen rezultat lahko dosežete? Preberite, če veste, kaj je keratinska maska ​​za lase.

  Za kaj gre in kako izbrati?

  Lasne lasnice so večinoma (do 90%) keratinske. Zaradi nenehne izpostavljenosti pramenov likalnikom, curling likalnikom, sušilcem za lase, pa tudi neugodnim vremenskim razmeram (suh veter, zmrzal, padavine, UV žarki) lasje izgubijo naravni keratin in potrebujejo zunanjo prehrano. Maske, obogatene z naravnimi beljakovinami, so optimalna rešitev za krhke in prikrajšane vitalne lase. Več keratina je v laseh, debelejši in močnejši je..

  Zakaj potrebujete profesionalne keratinske maske za obnovo las? Obstajajo naslednji znaki:

  • naravno tanki ali redčijo lase sčasoma;
  • rezanje koncev;
  • nenehno zapleteni, valoviti, kodrasti kodri;
  • dolgočasen odtenek pramenov;
  • prameni oslabljeni zaradi pogostega obarvanja;
  • povečana električna statičnost las (še posebej izrazita po odstranitvi naglavne obleke);
  • krhki in suhi lasje.

  Maske na osnovi keratina nimajo terapevtskega učinka, ampak le kozmetične. Beljakovinske molekule so premajhne, ​​da bi lahko povzročile pozitivne spremembe na celični ravni in zdravile slabo poškodovane, obolele kodre, ko prodrejo v lase.

  Pri izbiri maske se morate osredotočiti na svoj tip las. Pred nakupom je zelo pomembno preučiti sestavo zdravila in se po tem odločiti:

  1. Za suhe lase so optimalne maske z visoko vsebnostjo vlažilnih komponent in naravnih olj. Poleg tega suhi prameni potrebujejo rastlinske izvlečke s hranilnimi lastnostmi, hialuronsko in glikolno kislino, vitamine A, C in E. Zaželeno je, da se te sestavine vključijo v sestavo izdelka.
  2. Za običajne kodre so primerni izdelki, obogateni z vitaminskim kompleksom, hialuronsko kislino, rastlinskimi izvlečki, oljem grozdnih semen.
  3. Problem mastnih las izhaja iz povečane aktivnosti lojnih žlez lasišča. Zato mora maska ​​vsebovati komponente, ki normalizirajo presnovo lipidov - eterična olja, sadne kisline, antiseptiki.

  Lekarniški pripravki za lase imajo običajno povsem naravno sestavo, vendar bo na rezultat treba čakati dlje. Kupljene maske v ekonomskem razredu se med seboj razlikujejo, pri izbiri le-teh pa se morate osredotočiti na zanesljivost proizvajalca in tudi natančno preučiti sestavo:

  • Za krepitev las je najbolj primeren hidroliziran keratin. V tej obliki komponenta prodre globlje v lase in se dolgo časa pritrdi. Keratin v svoji čisti obliki pokriva samo zunanjo površino las in se odstrani po šamponiranju.
  • Keratin v sestavi na bontonu mora imeti položaj na začetku ali sredini seznama - to je pokazatelj, da je snov v maski dovolj.
  • Idealno, če v sestavi ni formaldehida, saj je to strupena snov. Njegova največja dovoljena koncentracija je 0,2%.

  Pred uporabo maske se prepričajte, da preverite alergijsko reakcijo. Če želite to narediti, je treba majhno količino izdelka nanesti v bližini ušesne ustnice, na upogib komolca ali na zapestje..

  Ocena najboljših sredstev

  Med raznolikostjo mask na osnovi keratina za obnovo pramenov je včasih težko ugotoviti in izbrati najprimernejše zdravilo. Zato morate biti pozorni na oceno najboljših mask z naravnimi beljakovinami, sestavljeno na podlagi pregledov deklet in žensk, ki so ta sredstva preizkusila na sebi..

  Eveline Argan + Keratin

  Eveline Cosmetics Argan Mask dobro deluje na barvane in poškodovane lase. Kljub temu, da izdelek spada v razred množičnega trga, je že po prvi uporabi opazen majhen učinek.

  Zaradi prisotnosti naravnih olj, tekoče svile in visoke koncentracije keratina v sestavi je zagotovljen učinek laminacije, povečanje volumna frizure, globoka prehrana, lep sijaj, glajenje in vlaženje las. Masko je priporočljivo narediti 2-3 krat na teden. Z vodo se zlahka spere, ne pušča mastnega filma.

  Keratin Active iz Belita-Vitex

  Keratin Active je keratinska maska ​​beloruskega proizvajalca Belita-Viteks (Vitex). Posebna sestava balzamov in hidroliziranega keratina v sestavi zagotavlja odpravo poškodb las, enostavno česanje in oblikovanje.

  Orodje vrača zdrav sijaj kodram, zmanjšuje krhkost in povečuje moč. Masko je treba nanesti na oprane, rahlo vlažne pramene in enakomerno razporediti od korenin do koncev. Nato izdelek namočite 50-60 sekund in temeljito sperite. Nanesite 1-2 krat na teden.

  Blagovna znamka "Golden Silk"

  Maska za lase ekonomskega razreda znamke "Sealing Care" znamke "Golden Silk" temelji na tekočem keratinu, kolagenu in naravnih kislinah. Izdelek krepi in zgosti strukturo kodrov, obnovi poškodovane predele vsakega dlak in daje lasem zdrav, negovan videz. To masko je treba nanesti na čiste, vlažne lase, pustiti 1-2 minut in sperite z vodo.

  "Keratinoterapija" podjetja "Prelest Professional"

  Učinkovito se bori proti suhim, krhkim, dolgočasnim in nezadovoljivim lasem. Uporaba zdravila preprečuje, da bi prameni izpadli in se razrezali. Sestava vsebuje jojobino olje in vitaminski kompleks, ki ugodno vplivajo na kodre. Maska se nanese na čiste kodre, enakomerno razporejene. Hranite 5 minut, nato sperite s toplo in nato rahlo hladno vodo.

  Oglejte si video o lastnostih in uporabi maske "Keratinoterapija" podjetja "Prelest Professional":

  Komplex Keratin Reair maska ​​podjetja Kora

  To je polprofesionalna keratinska maska ​​(od Kora ali Kora) za obnovo, ki jo lahko nanesete doma. Zdravilo aktivno obnavlja lase, daje dodaten volumen, aktivira rast novih las, zaradi prisotnosti v vitaminskem kompleksu, ekstrakta koprive in repinca, sojinega in kokosovega olja.

  Masko je treba uporabiti pred šamponiranjem. Lasje je treba navlažiti z vodo in majhno količino izdelka porazdeliti enakomerno. Nato pustite 20-25 minut pod filmom in sperite s šamponom.

  Nexxt Professional Keratin maska ​​podjetja Nexxt

  Maska podjetja Next je namenjena poškodbam zaradi nepravilne nege, brezživih in dolgočasnih kodrov. Zaradi visoke vsebnosti naravnega keratina in kompleksa beljakovin maska ​​gladi pramene od znotraj, krepi njihovo strukturo, vrača elastičnost, sijaj in volumen.

  Poleg tega je izdelek obogaten z naravnim jogurtom, ki ima negovalni učinek, omogoča enostavno česanje in oblikovanje. Maska se porazdeli po čistih vlažnih pramenih, po držanju 3-5 minut pa se spere z vodo.

  Po nanosu maske je priporočljivo, da lase obdelamo s termično zaščitnim razpršilcem iz iste linije kozmetike.

  Kharisma napetost

  Kharisma Voltage s keratinom in kolagenom je učinkovita maska ​​za lase srednjega obsega. Idealno za obnavljanje kodrov, poškodovanih z barvanjem in perm.

  Povečana koncentracija kolagena in keratina spodbuja tesnjenje lasnih lusk, pričeski vrača zdrav sijaj in svilnatost, poleg tega pa nudi zaščito pred negativnimi zunanjimi vplivi. Izdelek je treba nanesti na oprane, vlažne lase, razporediti po celotni dolžini, pri čemer bodite posebno pozorni na konce. Pustite delovati 4-5 minut in temeljito sperite.

  Pro-Keratin maska ​​za ponovno polnjenje L'Oreala

  Nanaša se na profesionalne izdelke s keratinom za krepitev las. Sestava vsebuje tudi kompleks aminokislin, sadnih ekstraktov in pšeničnih beljakovin. Maska zagotavlja kodre dodatno volumen in sijaj, moč in zaščito.

  Zahvaljujoč uporabi izdelka, prameni postanejo poslušni, jih je enostavno česati in prilegati. Masko je treba nanesti na oprane in rahlo posušene lase. Po nanosu masirajte, počakajte 4-6 minut in sperite z vodo.

  Tečaj prijave

  Maske s keratinom ne samo zgostijo, ampak tudi naredijo lase nekoliko težje. Zato jih ne smete uporabljati prepogosto, da se izognete izpadanju las. Optimalna pogostost uporabe je 1-2 krat na teden. In trajanje celotnega tečaja je od 7 do 12 postopkov, odvisno od začetnega stanja las.

  Vidno izboljšanje videza frizure je v povprečju opaziti po 2-3 sejah nanašanja mask z beljakovinami. Nekatera orodja pa omogočajo, da rezultat vidite samo po eni aplikaciji..

  Kontraindikacije

  Kljub prednostim in učinkovitosti mask s keratinom, ki so jih dokazali strokovnjaki in potrošniki, še vedno obstajajo kontraindikacije zanje. Takih sredstev v nekaterih primerih ne bi smeli uporabiti:

  1. Prisotnost alergij na sestavine v sestavi zdravila - to lahko povzroči pordelost in srbenje lasišča.
  2. Povečane mastne lase - maske s keratinom naredijo kodre težje in lahko izgledajo neurejene.
  3. Močno izpadanje las - prameni, obteženi s keratinskim filmom, bodo še dodatno oslabili lasne mešičke, kar bo samo še poslabšalo težavo.
  4. Poškodba lasišča (odrgnine, praske, opekline itd.) - to je polno okužb.

  Uporaba keratinskih mask resnično izboljšuje videz las, mu daje sijaj, moč in elastičnost. Obenem rezultat ne bo dolgo prišel, zato je treba vložiti najmanj truda za pridobitev privlačne glave las.

  Če želite doseči dober učinek, morate resno pristopiti k izbiri izdelka, natančno preučiti sestavo in izbrati masko v skladu z vrsto in značilnostmi las..

  Značilnosti obnavljanja las iz keratina Belita Vitex

  V sodobnem svetu na lase vsak dan vpliva ogromno število škodljivih dejavnikov, ki nikakor ne izboljšajo njihovega stanja in videza. In pogosto tudi najbolj oglaševana sredstva ne pomagajo rešiti težave in jih spraviti v red. Vendar obstaja rešitev! Ponuja ga belorusko kozmetično podjetje Belita. Keratinova obnova las s svojo linijo izdelkov dela čudeže.

  Kaj je to zdravilo in kakšna je njegova uporaba

  Serija beloruske blagovne znamke Belita "Keratin Recovery" so pripravki za nego las, nasičeni z aktivnim keratinom. Pomagajo obnoviti strukturo las in tvorijo zaščitno plast, ki preprečuje škodljive učinke zunanjih dejavnikov: neuravnotežena prehrana, premajhna količina hranilnih snovi, trde in prekomerno slane vode, barvil in perme.

  Keratin je naravni protein, ki ga najdemo v nohtih in laseh ljudi in je eden njihovih glavnih sestavnih delov. Kot del kozmetike dopolnjuje pomanjkanje beljakovin, saj deluje kot skodelica, tvori gosto strukturo in ščiti pričesko pred:

  • izpostavljenost soncu, vetru, hladnemu in suhemu zraku;
  • sušenje s sušilcem za lase s pomočjo likalnika za curling, stylerja itd.;
  • poškodbe strukture kot posledica barvanja ali obstoja;
  • z uporabo elastičnih trakov, lasnic in lasnic.

  Zaradi delovanja izdelkov serije Belit keratin lasje pridobijo zdrav videz, moč, se na koncih nehajo lomiti in cepiti, bolj elastično strukturo in zdrav sijaj. Odpuščanje kazni se spremeni v prijetno zabavo.

  Podjetje je izdalo ne enega, ampak celo vrsto čudežnih izdelkov:

  • regenerirajoči šampon za suhe in poškodovane lase;
  • obnovitvena maska, ki med drugim omogoča zaustavitev izpadanja las;
  • olje iz repinca za uporabo pred šamponom;
  • dvofazna raztopina za zdrav sijaj;
  • globoki obnovitveni serum;

  Pozor! Vsi izdelki so primerni za vse vrste las in se lahko uporabljajo kot vsakodnevna nega. Vsak od njih vsebuje hidroliziran keratin, dopolnjen z vlažilnimi in negovalnimi sestavinami za doseganje najboljših rezultatov.

  Po številnih pregledih v omrežju imajo vsi izdelki v seriji prijeten nežen vonj..

  Navodila za uporabo

  Prva stvar, ki jo je treba storiti, da shranite glavo las in jo spremenite iz predmeta zadrege in negotovosti v predmet ponosa, je iskanje najdražjih sredstev. Za najboljši rezultat priporočamo, da pristopite k zdravljenju v kombinaciji, vendar lahko uporaba enega leka že po parih aplikacijah opazno odkrije.

  1. Šampon se nanese na vlažne lase, po katerem ga je potrebno temeljito namazati, pri čemer je treba posebno pozornost posvetiti koreninam. Po uporabi se pojavi občutek gladkosti, lasje postanejo mehkejši in prijetnejši na dotik.
  2. Masko je priporočljivo uporabljati v kombinaciji s šamponom, nanašati na čiste in vlažne lase. Masa se porazdeli po celotni dolžini - od korenin do koncev, lase nežno ovije z zaščitno plastjo. Po 40-50 sekundah lase temeljito umijte. Ta čas je dovolj za dosego želenega rezultata, ki daje lahkotnost in svežino. Maska ne obteži las, obnavlja jih in naredi bolj obvladljive.
  3. Burdock olje je priporočljivo za tiste, ki želijo, da bi bili kodri manj dolgočasni, obnovili njihovo strukturo po sušenju ali barvanju. Nanese se na lase pred pranjem. Vtrite ga v korenine in ga velikodušno nanesti na konce. Priporočljivo je, da glavo ovijete z brisačo in pustite 20-40 minut, nato pa temeljito umijte.
  4. Dvofazna raztopina je idealna za vsakodnevno uporabo, če so kodri izgubili naravni sijaj in postali dolgočasni, poleg tega olajšajo česanje, ščitijo lase pred škodljivimi vplivi sončne svetlobe in mraza, jih naredijo bolj vodljive, mehke in "živahne". Losjon lahko nanesete na mokro in suho glavo, izpiranje ni potrebno. Z razdalje 10-15 cm ga je treba razporediti po celotni dolžini. Dekleta z mastnimi lasmi morajo biti previdna pri brizganju izdelka ob koreninah - to jih lahko naredi mastne in zahteva pogostejše pranje..
  5. Po šamponiranju in nanašanju balzama za umivanje se uporablja serum, ki ga pušča. Po doslednosti spominja na navadno sirotko in po več uporabi pokaže njen učinek. Poleg tega, da odpravlja učinek "puhavosti", izdelek ščiti lase pred zunanjim okoljem, zato ga priporočamo zlasti v obdobjih aktivnega sonca in ekstremnega mraza. Uporabite ga lahko vsak dan, po potrebi dvakrat - zjutraj in zvečer. Poleg zdravljenja daje lasem naravni sijaj, hkrati pa ščiti konce pred rezanjem.

  Ko v kompleksu uporabljate serijo Belita Keratin, lahko lase obnovite, naredite bolj obvladljive in sijoče, znebite se pogoste težave razcepljenih koncev. Zahvaljujoč naravnim sestavinam imajo izdelki dolgoročni učinek, ki ne izginejo niti potem, ko nehate uporabljati kozmetičnih izdelkov.

  Pred in po fotografijah

  Sestava pripravka in lastnosti sestavnih delov

  Ena glavnih snovi, ki sestavljajo to linijo, je keratin, ki je dal ime po drogah. Njegova "velesila" je v vgradnji v strukturo las, kot opeke, zbrane v steno hiše. Kaj je hidroliziran keratin, ko ga nanesete, lahko preberete na naši spletni strani.

  Razvoj katerega koli kozmetičnega izdelka znamke Belita je rezultat laboratorijskih raziskav. Skozi eksperimente iz velikega števila formul izberemo 2–3, ki dajo najbolj opazen pozitiven rezultat. Šele po zbiranju zadostnega števila pregledov in izvedbi obsežnih testov se izdelek sprosti na trg.

  Pomembno! Pri ustvarjanju izdelkov Belita se uporabljajo samo preverjene surovine, kozmetični materiali in inovativni razvoj. Na vseh stopnjah se upoštevajo tehnološki, higienski in sanitarni standardi, kar zagotavlja visoko kakovost končnih izdelkov.

  Sredstva nimajo kontraindikacij, vendar proizvajalci priporočajo natančno branje sestave, da se izognete neprijetnim posledicam v primeru posamezne nestrpnosti do ene od komponent kozmetike.

  Prednosti in slabosti

  Med dekleti so priljubljeni izdelki Belita in zlasti serija obnavljanja keratina. Na internetu lahko najdete veliko število pregledov izdelkov podjetja. Torej se obravnavana dekleta vrednotijo ​​za:

  • Poceni. Stroški katerega koli od naštetih zdravil ne presegajo 100 rubljev, kar je veliko ceneje od profesionalnih serij, hkrati pa je kakovost blizu najboljših šamponov, mask, razpršil in serumov.
  • Enostavnost in enostavna uporaba. Ni se treba zatekati na pomoč frizerjev ali iti v salon. Vse postopke je mogoče enostavno opraviti doma brez pomoči.
  • Prijeten, nežen in ne prijeten vonj po izdelkih, ki so jim všeč tudi najbolj prebrisana dekleta.
  • Brez alergij in draženja.

  Hkrati pripravki Belita Keratin, tako kot vsak izdelek, pri uporabnikih povzročajo nekaj pritožb. Dejanje torej ni tako očitno in hitro kot pri profesionalnih drogah dražjih blagovnih znamk. Druga točka, ki med lepoticami vzbuja dvom, je preveč lahka konsistenca mask..

  A kot pravijo, se okusi razlikujejo in vsakdo ima pravico do svojih preferenc in dvomov. Če se želite odločiti, kako upravičeni so, lahko izdelke preizkusite le na sebi.

  Lastnike kodrastih las bo zanimalo, če bodo izvedeli več o keratinskem ravnanju las:

  Uporabni videoposnetki

  Izdelki za nego las Belita Keratin.

  Kaj si uporabniki mislijo o seriji Belita keratin?