OBRAVNAVNA MASKA s keratinom za lase, pralna

Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol

Belita keratinska maska

Dolgo je trajalo dostavo (verjetno zaradi virusa), vendar se je splačalo. Najlepša hvala čudoviti trgovini in zelo profesionalnim managerjem (če se ne motim) me je kontaktirala Oksana. Kozmetika Belorusije me že dolgo ljubi. Cenim to zaradi kakovosti, naravnosti in učinkovitosti! Zdaj bomo naročili tukaj, saj je izbira v vsej svoji raznolikosti ogromna!

Ljudmila, 6. maj 2020, 17:40

Pred kratkim sem našel to spletno mesto in lahko rečem, da gre za spletno mesto z zelo širokim izborom izdelkov, to kozmetiko uporabljam že zelo dolgo, kakovost + rezultat me vedno veseli in ni pomembno le to, da cene vedno ugajajo. Zelo lepi menedžerji, pozitivno lahko celo po telefonu začutite gostoljubje.. Najlepša hvala. Želimo vam blaginjo, več strank. In za nas več vaše kul kozmetike)))))).

Marina, 12. avgust 2019, 18:17

To prvič nisem prejela beloruske kozmetike in mislim, da ne bo zadnja. Vse je na najvišji ravni. Dobro opravljeno.
Vodje so vedno pozorni in prijazni do strank. Edino, kar si lahko zaželite, je blaginja in velik uspeh vsem zaposlenim..

Nadežda Aleksandrovna, 12. oktober 2018, 23:43

Zdravo. Hvala vaši ekipi za dobro, jasno in dobro usklajeno delo. Naročilo sem opravil po 23 urah in dostavo dostavil naslednji dan - mislil sem, da se bom nato dogovoril z upravnikom o datumu in uri, vendar se je vse izkazalo zelo dobro - kurir je poklical zjutraj in rekel, da bo prispel čez uro - in prispel (zelo dobro vzdrževan in vljuden kurir) HVALA ! HVALA! HVALA. To ni prvič, da naročim izdelke od VAS in vse je vedno v redu.

Galina, 9. avgust 2018, 20:07

Najlepša hvala za usposobljeno pomoč pri izbiri ustrezne kozmetike, za vašo poštenost in dobro poznavanje vašega posla. Zagotovo se bom še enkrat prijavila

Anastazija, 29. maj 2018, 14:45

Izdelki so zelo dobri! Vsi datumi veljavnosti so potrebni, sama sredstva pa so taka, kot jih vidite v opisu. Zelo enostavno je izbrati enega ali drugega izdelka, izhajajoč le iz podatkov na kartici izdelka! Dostava je zelo hitra: 12. dan sem prevzel paket v Norilsku (za oddaljeno regijo je čas dostave hiter). Paket je kompakten, kar je pomembno (številne spletne trgovine pošiljajo ogromno napol prazno škatlo); celovitost blaga ni kršena. In na splošno je vse delo zelo dobro usklajeno, svetovalci zelo prijazni in vljudni! :) Samo zamazala sem se z vsem, kar sem prejela, in napolnila novo košarico.
Našel sem popolno storitev zase, ti si še ena hvaležna stranka

Angela, 20. april 2018, 11:43

Tako sem vesela, da sem našla takšno trgovino, zdaj je vaša stranka zagotovo že dlje časa)
izbor je širok in raznolik, kakovost izdelkov pa zelo dobra. rezultat ni bil dolgo v prihodnosti!
Naročam se že tretjič in zelo sem zadovoljen z vašim delom! svetovalci bodo povedali in povedali vse, kurirji so vljudni in točni. Želim vam uspeha in blaginje!

Irina, 26. marec 2018, 14:27

Zelo mi je bilo všeč! Veliki izbor in primerne cene. Posebna zahvala dekletom-svetovalkam in mladim kurirjem! Zelo profesionalno! Hvala)

Natalia, 31. januar 2018, 15:01

Hvala, delo v trgovini je v veliko veselje. Izdelke smo dostavili pravočasno. Vse brez varanja hvala

Efremova Anna Petrovna, 10. januar 2018, 15:47

Najboljša spletna trgovina beloruske kozmetike! Zelo vesel nasvetov vodje izdelka, kurirske službe in pravočasne dostave! NAJBOLJŠA TRGOVINA HVALA ZA VAŠO DELO. PRIPOROČAM VSAKO SAMO VAM, IN CENE BO PROSIMO VSAKO!

Belita keratinska maska

Nekaj ​​pozitivnih čustev! Prvo trgovino sem opravil v tej trgovini. Kar mi je bilo zelo všeč - velik izbor! Bral sem 4 dni, izbral, želel sem preizkusiti veliko stvari) Enostavna navigacija, odlične cene, najdete rešitev za skoraj vsako težavo. Ogromna zahteva: omogočite shranjevanje favoritov ali košarico. V brskalniku sem moral odpreti kup zavihkov, da sem podrobno prebral vse in izbiral med podobnimi orodji. Po naročilu so poklicali nazaj v 15 minutah, punca je zelo simpatična, kot da jo poznam že dolgo, čeprav sem tukaj naročila prvič), vse sem potrdila, vse opombe dala kurirju (tako glede spremembe kot kode - vse sem videl na seznamu naročil!) Veliko naročim po internetu in pogosto se zgodi, da operaterji kurirju ne posredujejo nobenih informacij. Vse se seveda lahko reši, a profesionalna storitev je vedno prijetna! Z enim predmetom se je pripetila natikača. Namesto enega sredstva za izpiranje je bilo po nesreči razlito drugo. Vse se zgodi, naročil sem več kot 20 izdelkov, ni težko se zmešati. Na naslov sem napisal pismo na spletni strani, vse razložil in še isti dan se je situacija razrešila! Naročil bom 100% več! In priporočam ga vsem! Užitek je poslovati z vami! S hvaležnostjo!

Marina, 24. februarja 2020, 13:14

Zelo prijetno nakupovalno doživetje v tej spletni trgovini. Všeč vse. In vljuden, pozoren, dobrodušen odnos operaterja Olesya! In točnost in pozitivnost kurirke Irine! In, seveda, sama beloruska kozmetika. Želim se vedno znova vrniti v to trgovino. Zahvaljujemo se osebju za odgovorni pristop do poslovanja, prisrčnost in prijaznost. To je zelo dragoceno! ********************* Edina pomanjkljivost spletnega mesta je izključno tehnična - košarica ni shranjena. Če naročila ne pošljete takoj, se nato ponastavi na nič in vse morate zbrati znova. Osebno mi je priročno, da naročilo zbiram postopoma, v več dneh, v košarico ali med "priljubljene", če jih je bilo. Funkcije želim čim prej prilagoditi, rast prodaje pa se ne bo upočasnila, da bi se izjavila. Želim vam uspeha in blaginje.

Alina, 27. marec 2019, 20:59

Dober dan! Najlepša hvala trgovini za kakovostne izdelke in učinkovitost!) Sinoči sem naročila, danes zjutraj so prinesli vse! Posebna zahvala kurirju, zelo vljudna in točna ženska)

Anastazija, 21. marec 2019, 16:36

Zdravo! Želim izraziti svojo hvaležnost Olesi! Prosil sem, da poberem dišave, rekel, kateri vonji so mi všeč. In Olesya je to naredila mojstrsko! Danes sem dobila vonjave, o katerih sem sanjala! Hvala vam. Ste mojster svoje obrti! Želim vam blaginjo. Najboljše želje. Lep pozdrav, Anastasia.

Anna, 28. december 2018, 01:07

Najlepša hvala, vse sem prejel, kot sem naročil. Naročilo je v Primorski kraj prišlo čez teden, zelo hitro. Delo na višini, brez nepotrebnih težav, je bilo poslano prav tja. Naročil bom pri vas, v mojem mestu ni takšne kozmetike

Svetlana, 20. november 2018, 16:58

Hvala za vaše delo. Naročilo je bilo sprejeto in obdelano zelo hitro. Vodja je delal profesionalno. Kurir je informacijo razjasnil in jo dostavil na navedeni naslov. To ni trajalo več kot en dan. Na koncu so bili vsi zadovoljni.

Irina, 19. november 2018, 14:15

Pozdravljeni, danes sem prejela svojo paket, hvala lepa za visokokakovosten izdelek, z veseljem bom kupila še kaj od vaše kozmetike.

Olesja, 24. oktobra 2018, 14:17

Pošiljko sem prejela čez teden dni na permansko ozemlje. Eno stališče je manjkalo, dekleta so opozorila, da so se hitro vrnila Zelo všeč mi je bila hitra montaža in pošiljanje naročila je mogoče naročiti v trenutku. Vse je postalo celo z dobrim rokom uporabe. Imate najnižje cene. Svetoval vam bom prijateljem in seveda sem zdaj vaša redna stranka. Hvala lepo dekleta.

Elena, 10. junij 2018, 12:56

Živim v regiji Novosibirsk, resnično sem si želel kupiti belorusko kozmetiko, a v naši regiji ni bilo v takšnem asortimanu, kot bi si želeli. In tako sem na spletu naletel na vašo spletno stran, izbor je seveda ogromen, super. Toda v regijah piše, da pošljete samo 100% predplačilo. Sprva sem se bal plačati, pomislil sem, da nenadoma ne boš poslal, a vseeno sem plačal. In bil sem zelo zadovoljen, paket je bil isti dan, ko sem nakazal denar, odnesen na pošto, poslali so mi številko skladbe, kjer sem lahko preko ruske poštne spletne strani sledil paket, hitro je prispela pošiljka. Čas je dober, vse je pakirano odlično. Najlepša hvala!

Oksana, 21. junij 2017, 13:25

Zdravo! Želim postaviti znak plus za vašo trgovino. Zelo priročna navigacija, nizke cene, zanimive so akcije in popusti, ogromen asortiman in vse je vedno na zalogi. Hvala ti! Vaša stalna stranka

Belita keratinska maska

Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

Uporaba: Po uporabi šampona nanesite majhno količino izdelka na vlažne lase, pramen za pramen. Masirajte, nato sperite.

Prostornina: 300 ml
Proizvajalec: Belorusija, "Vitex"

Ocene (6)

3 objave

Želite pustiti povratne informacije? Dovolj je, da se registrirate.

  Marina_270195
   11. marec 2018 19:23
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0
  • Vam je bil pregled všeč?
  • da 0 ne 0

  Komentar: Pregled:
  Hraniti ga morate 30-40 s, napisano je, da lahko povečate čas osvetlitve ali ga hranite pod paketom
  Čas sem podaljšal na 10 minut in na 5 minut (mnogokrat več, kot zahteva proizvajalec)
  Na splošno je zame idealna maska ​​tista, ki počne tisto, kar je obljubljeno na embalaži, za čas, ki je tam naveden (torej je to bomba 5 minut, držim leno 1 minuto in vse enako super)

  Proizvajalec obljublja obnovo, sijaj, enostavno česanje, svilnatost, od vsega, kar sem obljubil, sem dobil enostavno česanje, ne vem, kaj pomeni "obnavljanje", vendar so lasje mehki, vlažni, vendar ni občutka nege in teže, med pranjem se ne počutim super gladko (kot npr. ali planet organski z oljem makadamije) in zato uporabljam po balzami Elastin, tako da že opravlja svoje delo))
  Na splošno maska ​​ni slaba, ampak za moje lase precej šibka

  Vitex Keratin aktivna maska ​​za obnovo las s Keratinom, pralna 300ml

  - Brezplačna dostava od 2000 rubljev

  - Prevzem s krajev za prevzem

  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki stopnji teksture se maska ​​zlahka širi po laseh, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Deliti to

  Ta izdelek ni na voljo za dostavo v vašo regijo

  Prihranite 13 ₽

  hvala!

  Vedno si prizadevamo za najboljše, da bi svoje stranke razveselili z najbolj ugodnimi cenami..

  Lep pozdrav, spletna trgovina Wildberries.

  Dodano na čakalni seznam

  Preberite več o sprejemu

  Prihaja kmalu

  Sestava

  Opis

  Mask-balzam "Obnavljanje in zrcalni sijaj" iz serij Keratin in Liquid Silk beloruske blagovne znamke Vitex je primeren za vse vrste las. Nežno vpliva na lasišče, ima pomirjujoč učinek, globoko neguje, tonira in daje prijetno stanje, za seboj pušča občutek svežine in čistosti. Za ustvarjanje maske je bila uporabljena edinstvena tehnologija odsevnih premazov, zahvaljujoč kateri lasje dobijo neverjeten sijaj in nasičenost barve, postanejo gladke, se ne frizzirajo in jih je enostavno česati. Aktivne sestavine maske prodrejo globoko v strukturo las, takoj obnovijo, napolnijo poškodovane predele las in zašijejo razcepljene konce, zaradi katerih so lasje videti negovane in zdrave. Način uporabe: nanesite na oprane lase, enakomerno porazdelite po celotni dolžini, namakajte 30 sekund, temeljito sperite.

  Informacije o tehničnih lastnostih, dobavnem kompletu, državi izdelave in videzu izdelka so samo za referenco in temeljijo na najnovejših razpoložljivih podatkih proizvajalca

  hvala!

  Vedno si prizadevamo za najboljše, da bi svoje stranke razveselili z najbolj ugodnimi cenami..

  Vitex KERATIN ACTIVE obnovitvena maska ​​s keratinom za lase 300ml

  Dostava

  Pikapolonica v Moskvi
  Kurirska dostava od 250 rubljev
  Ruska pošta, Boxberry, CDEK: preverite pri upravniku
  Brezplačna dostava v Rusiji za naročila nad 5000 rubljev

  Plačilo

  Bančna kartica - plačuje se prek spleta na spletni strani
  Gotovina ob dostavi - naročilo se plača ob prejetju. (Zaradi številnih odpovedi nakupa pošljemo z gotovino ob dostavi le z 20-odstotnim predplačilom)
  Qiwi denarnica - po montaži vam bo na vaš e-naslov poslan račun za plačilo s številko denarnice
  Bančno nakazilo - po sestavljanju naročila vam bo na vaš e-mail poslan račun s podatki o kartici

  • Opis
  • Specifikacije
  • Ocene (0)

  OBRAVNAVNA MASKA s keratinom za pranje las iz Vitexa
  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol.

  Belita keratinska maska

  OBRAVNAVNA MASKA s keratinom za pranje las iz Vitexa
  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol.

  Keratin Active RESTORATION MASK s keratinom za lase, pralno 300ml

  Imenovanje: krepitev in obnova, sijaj in gladkost, proti izpadanju las, vse vrste las, suhe in poškodovane

  Dejansko regenerira učinek na lase, odstrani globoke poškodbe, zaradi česar so lasje pri česanju presenetljivo mehki. Zahvaljujoč lahki talilni teksturi se maska ​​zlahka širi skozi lase, jo neguje od korenin do koncev, takoj povrne sijaj in čudovit svilnat videz tudi suhim in poškodovanim lasem.

  Keratin in posebna sestava balzamov obnavljata keratinsko plast las, lakirata lase, zmanjšujeta krhkost, dajeta ji dodatno moč in elastičnost.

  Sestavine: voda, cetearilni alkohol, cetrimonijev klorid, gliceril stearat, kvarterni-87, metoksi PEG / PPG-7/3 aminopropildimetikon, feniltrimetikon, dimetikon, beentrimonijev klorid, hidrolizirani keratin, parfumska sestava 25, citronska kislina alkohol, metilkloroizotiazolinon, metilisotiazolinon, metilparaben, propilparaben, butilfenilmetilpropional, citronelol.

  Napiši povzetek

  Tvoje ime:

  Vaše povratne infromacije:

  Opomba: HTML ni podprt! Uporabite navadno besedilo.

  Ocena: Slabo dobro

  Vnesite kodo, prikazano na sliki:

  Značilnosti obnavljanja las iz keratina Belita Vitex

  V sodobnem svetu na lase vsak dan vpliva ogromno število škodljivih dejavnikov, ki nikakor ne izboljšajo njihovega stanja in videza. In pogosto tudi najbolj oglaševana sredstva ne pomagajo rešiti težave in jih spraviti v red. Vendar obstaja rešitev! Ponuja ga belorusko kozmetično podjetje Belita. Keratinova obnova las s svojo linijo izdelkov dela čudeže.

  Kaj je to zdravilo in kakšna je njegova uporaba

  Serija beloruske blagovne znamke Belita "Keratin Recovery" so pripravki za nego las, nasičeni z aktivnim keratinom. Pomagajo obnoviti strukturo las in tvorijo zaščitno plast, ki preprečuje škodljive učinke zunanjih dejavnikov: neuravnotežena prehrana, premajhna količina hranilnih snovi, trde in prekomerno slane vode, barvil in perme.

  Keratin je naravni protein, ki ga najdemo v nohtih in laseh ljudi in je eden njihovih glavnih sestavnih delov. Kot del kozmetike dopolnjuje pomanjkanje beljakovin, saj deluje kot skodelica, tvori gosto strukturo in ščiti pričesko pred:

  • izpostavljenost soncu, vetru, hladnemu in suhemu zraku;
  • sušenje s sušilcem za lase s pomočjo likalnika za curling, stylerja itd.;
  • poškodbe strukture kot posledica barvanja ali obstoja;
  • z uporabo elastičnih trakov, lasnic in lasnic.

  Zaradi delovanja izdelkov serije Belit keratin lasje pridobijo zdrav videz, moč, se na koncih nehajo lomiti in cepiti, bolj elastično strukturo in zdrav sijaj. Odpuščanje kazni se spremeni v prijetno zabavo.

  Podjetje je izdalo ne enega, ampak celo vrsto čudežnih izdelkov:

  • regenerirajoči šampon za suhe in poškodovane lase;
  • obnovitvena maska, ki med drugim omogoča zaustavitev izpadanja las;
  • olje iz repinca za uporabo pred šamponom;
  • dvofazna raztopina za zdrav sijaj;
  • globoki obnovitveni serum;

  Pozor! Vsi izdelki so primerni za vse vrste las in se lahko uporabljajo kot vsakodnevna nega. Vsak od njih vsebuje hidroliziran keratin, dopolnjen z vlažilnimi in negovalnimi sestavinami za doseganje najboljših rezultatov.

  Po številnih pregledih v omrežju imajo vsi izdelki v seriji prijeten nežen vonj..

  Navodila za uporabo

  Prva stvar, ki jo je treba storiti, da shranite glavo las in jo spremenite iz predmeta zadrege in negotovosti v predmet ponosa, je iskanje najdražjih sredstev. Za najboljši rezultat priporočamo, da pristopite k zdravljenju v kombinaciji, vendar lahko uporaba enega leka že po parih aplikacijah opazno odkrije.

  1. Šampon se nanese na vlažne lase, po katerem ga je potrebno temeljito namazati, pri čemer je treba posebno pozornost posvetiti koreninam. Po uporabi se pojavi občutek gladkosti, lasje postanejo mehkejši in prijetnejši na dotik.
  2. Masko je priporočljivo uporabljati v kombinaciji s šamponom, nanašati na čiste in vlažne lase. Masa se porazdeli po celotni dolžini - od korenin do koncev, lase nežno ovije z zaščitno plastjo. Po 40-50 sekundah lase temeljito umijte. Ta čas je dovolj za dosego želenega rezultata, ki daje lahkotnost in svežino. Maska ne obteži las, obnavlja jih in naredi bolj obvladljive.
  3. Burdock olje je priporočljivo za tiste, ki želijo, da bi bili kodri manj dolgočasni, obnovili njihovo strukturo po sušenju ali barvanju. Nanese se na lase pred pranjem. Vtrite ga v korenine in ga velikodušno nanesti na konce. Priporočljivo je, da glavo ovijete z brisačo in pustite 20-40 minut, nato pa temeljito umijte.
  4. Dvofazna raztopina je idealna za vsakodnevno uporabo, če so kodri izgubili naravni sijaj in postali dolgočasni, poleg tega olajšajo česanje, ščitijo lase pred škodljivimi vplivi sončne svetlobe in mraza, jih naredijo bolj vodljive, mehke in "živahne". Losjon lahko nanesete na mokro in suho glavo, izpiranje ni potrebno. Z razdalje 10-15 cm ga je treba razporediti po celotni dolžini. Dekleta z mastnimi lasmi morajo biti previdna pri brizganju izdelka ob koreninah - to jih lahko naredi mastne in zahteva pogostejše pranje..
  5. Po šamponiranju in nanašanju balzama za umivanje se uporablja serum, ki ga pušča. Po doslednosti spominja na navadno sirotko in po več uporabi pokaže njen učinek. Poleg tega, da odpravlja učinek "puhavosti", izdelek ščiti lase pred zunanjim okoljem, zato ga priporočamo zlasti v obdobjih aktivnega sonca in ekstremnega mraza. Uporabite ga lahko vsak dan, po potrebi dvakrat - zjutraj in zvečer. Poleg zdravljenja daje lasem naravni sijaj, hkrati pa ščiti konce pred rezanjem.

  Ko v kompleksu uporabljate serijo Belita Keratin, lahko lase obnovite, naredite bolj obvladljive in sijoče, znebite se pogoste težave razcepljenih koncev. Zahvaljujoč naravnim sestavinam imajo izdelki dolgoročni učinek, ki ne izginejo niti potem, ko nehate uporabljati kozmetičnih izdelkov.

  Pred in po fotografijah

  Sestava pripravka in lastnosti sestavnih delov

  Ena glavnih snovi, ki sestavljajo to linijo, je keratin, ki je dal ime po drogah. Njegova "velesila" je v vgradnji v strukturo las, kot opeke, zbrane v steno hiše. Kaj je hidroliziran keratin, ko ga nanesete, lahko preberete na naši spletni strani.

  Razvoj katerega koli kozmetičnega izdelka znamke Belita je rezultat laboratorijskih raziskav. Skozi eksperimente iz velikega števila formul izberemo 2–3, ki dajo najbolj opazen pozitiven rezultat. Šele po zbiranju zadostnega števila pregledov in izvedbi obsežnih testov se izdelek sprosti na trg.

  Pomembno! Pri ustvarjanju izdelkov Belita se uporabljajo samo preverjene surovine, kozmetični materiali in inovativni razvoj. Na vseh stopnjah se upoštevajo tehnološki, higienski in sanitarni standardi, kar zagotavlja visoko kakovost končnih izdelkov.

  Sredstva nimajo kontraindikacij, vendar proizvajalci priporočajo natančno branje sestave, da se izognete neprijetnim posledicam v primeru posamezne nestrpnosti do ene od komponent kozmetike.

  Prednosti in slabosti

  Med dekleti so priljubljeni izdelki Belita in zlasti serija obnavljanja keratina. Na internetu lahko najdete veliko število pregledov izdelkov podjetja. Torej se obravnavana dekleta vrednotijo ​​za:

  • Poceni. Stroški katerega koli od naštetih zdravil ne presegajo 100 rubljev, kar je veliko ceneje od profesionalnih serij, hkrati pa je kakovost blizu najboljših šamponov, mask, razpršil in serumov.
  • Enostavnost in enostavna uporaba. Ni se treba zatekati na pomoč frizerjev ali iti v salon. Vse postopke je mogoče enostavno opraviti doma brez pomoči.
  • Prijeten, nežen in ne prijeten vonj po izdelkih, ki so jim všeč tudi najbolj prebrisana dekleta.
  • Brez alergij in draženja.

  Hkrati pripravki Belita Keratin, tako kot vsak izdelek, pri uporabnikih povzročajo nekaj pritožb. Dejanje torej ni tako očitno in hitro kot pri profesionalnih drogah dražjih blagovnih znamk. Druga točka, ki med lepoticami vzbuja dvom, je preveč lahka konsistenca mask..

  A kot pravijo, se okusi razlikujejo in vsakdo ima pravico do svojih preferenc in dvomov. Če se želite odločiti, kako upravičeni so, lahko izdelke preizkusite le na sebi.

  Lastnike kodrastih las bo zanimalo, če bodo izvedeli več o keratinskem ravnanju las:

  Uporabni videoposnetki

  Izdelki za nego las Belita Keratin.

  Kaj si uporabniki mislijo o seriji Belita keratin?