Forum Hair.com

zdravljenje plešavosti, presaditev las

  • Seznam forumov ‹Razprava.‹ Alopecija pri ženskah
  • Spremeni velikost pisave
  • Pogosta vprašanja
  • Galerija
  • Prijava
  • vhod

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Marysia 24. dec 2010 17:25

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Pushistik 24. december 2010, 17:32

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Lexik 24. dec 2010, 21:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

denis123 24. dec 2010, 22:00

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 25. december 2010, 23:09

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Tsarkov_Eugene 26. december 2010, 08:40

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18. januar 2011, 19:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011, 03:08

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19. januar 2011, 08:21

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. januar 2011 11:42

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 19. januar 2011 23:06

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20. januar 2011, 07:20

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 20. januar 2011 19:37

Kdo je zdaj na konferenci

Forum brska po tem forumu: ni registriranih uporabnikov in 7 gostov

Ampule za lase Vichy Aminexil pro - pregledi

Negativne ocene

Torej, bom na kratko. Lase so mi začeli izpadati v nekem trenutku pred dvema letoma, zame je bilo to veliko presenečenje (Po enem tednu teka po zdravnikih se je izkazalo, da imam težave s ščitnico in je izguba najverjetneje hormonska. V teh 2 letih sem preizkusila številna ljudska zdravila - olje iz repinca, gorčične maske itd. Od ničesar nisem videl posebnega učinka, nato pa sem nenadoma v prostranosti ireccomend naletel na Vichy Aminexil Pro. In res so bili pregledi zelo dobri in podjetje spoštujem, ker poznam veliko izdelkov za obraz serija Vichy Normaderm. (naenkrat je bil z njimi zadovoljen)

V začetku septembra sem zbral svoj težko prisluženi denar in od prijazne tete v lekarni sem vzel ta dva paketa čudežnega zdravila. Teta me je prepričala, kakšno kul zdravilo ima ona, pravijo, stranke vsako leto kupijo 3 pakiranja in niti enega las v kopalnici. Ker je tečaj 6 tednov na ampulo na dan, v paketu pa je 12 ampul, potem pa lahko s preprostimi operacijami mat preverite, da boste potrebovali 3,5 paketov ali 1 paket za 12 in 1 za 30. Lekarna ni bila pri 30, zato sem kupila 2 * 12)

Tekel sem domov in začel izvajati vse zgoraj navedeno v navodilih. Nekatera dekleta napišejo, da ampulo razdelijo na 2 pristopa, vendar sem strogo upoštevala navodila in uporabljala 1 na dan. Konzistenca je tekoča kot voda in močno diši po alkoholu. Ampak točilnik je nekaj. zaljubil sem se

Torej, po 3 dneh bi se moral pojaviti prvi rezultat, a žal ni bilo, vendar nisem obupala. Sčasoma sem ugotovil, da ampule sušijo moje že suhe lase. Trajalo je 19 dni in ampule, vendar rezultata nisem nikoli videl. ((

Celoten tečaj se bo izkazal za 120 dolarjev, vendar v tem ne vidim smisla.

Zelo sem razočaran. Iz sebe ne priporočam izdelka, čeprav gre za čisto individualno zadevo

Želim napisati recenzijo o ampulah vichy, od izpadanja las. Na splošno sem tečaj opravil v dveh mesecih. Uporaba ampule raztegnjena za 2 meseca. To sem naredil v nekaj dneh. na koncu, kaj lahko rečem. Pa nič. Uporabil sem jih za gojenje. Ni bilo rasti. Edina stvar, ki mi je bila všeč, je zagotovo ne za vse. Verjamem, da ničesar ne bi izgubil, če jih sploh ne bi uporabil. Škoda, da sem porabil toliko denarja. Toda v divjini interneta sem našel razpršilec, ki naj bi naredil enako. Kot tudi ampule vichy. Podjetje Belita Viteks. Sestava je skoraj enaka, vonj pa enak !! vendar stane nekajkrat ceneje. Na splošno sem zdaj prešel na to razpršilo, poskusil bom. mimogrede, ampule vichy niso delovale na kakovost las.

Uporabil sem le 3 ampule, vendar mi je bilo to dovolj. taka neumnost! tak ogaben! in ta šampon je njihovo darilo! to je leteča groza! na splošno je dejstvo, da se je po uporabi druge ampule mala glava posušila, začela tudi česati, a si lahko pri tem zaprete oči - najslabše je, da lasni koren ni postala bela, kot prej, ko pade ven, ampak rjava, kot da je zgorela in diši kot opečena. kakšna hnya je to. in zdaj te ampule ne uporabljam, vidim pa te ampule, da so korenine mojih las še vedno zgorele..

Iskreno, moji lasje so se vedno plezali. Toda nekega dne je začel katastrofalno izpadati. Pletene lase je bilo mogoče najti povsod: na postelji, na oblačilih, v kopalnici po umivanju so bili prameni las skriti še globoko, globoko pod kavčem (kaj so tam počeli in kako so prišli, mi še vedno ostaja skrivnost). No, moj laminat je seveda okrašen s puhasto dlakavo preprogo..

Vitamini, ljudska zdravila, maske in gargulje - brez učinka. Prijateljica s podobno težavo je svetovala Vichyjeve ampule, ki jim je nekoč pomagala. Zdaj jih je uporabila že drugič, dejala je, da je prvi rezultat postal opazen po nekaj tednih po začetku uporabe. Mimogrede, eno steklenico je uporabila 2 ali celo 3-krat.

Za praznovanje sem kupil to »čudežno« zdravilo za noro denar, na splošno 3100 rubljev za 18 ampul. Iskreno povedano, popolna vera v prihodnji rezultat je popolnoma utišala glas krastače, ki me je sprva resnično želel zdrobiti. Vsak dan sem uporabljal celo ampulo, včasih tudi 2/3 ampule. Lahko bi zamudil enkrat ali dvakrat na teden.

2 tedna sta minila. Do takrat sem želel videti vsaj nekaj pozitivnih premikov, a sprememb ni bilo. Zdi se, da je čas za razmislek? Toda ne, zdelo se je, da je avtor vsak dan skupaj z lasmi izgubljal zdrav razum. In sem šla v lekarno po šampon Vichy Derkos. O njem

ločen pregled. Zdaj sem si lase umila s šamponom, nato pa jih namazala z ampulami.

Minila sta še 2 tedna (skupaj 4 tedne uporabe ampul in 2 tedna šampona). Razumem, da paket govori o 6 tednih zdravljenja. Ampak ali je smiselno, da kupim novo pakiranje ampul? Presodite sami po rezultatih, ki so na voljo do tega trenutka.

Fotografija prikazuje lase, zbrane po pranju (po mesecu uporabe ampule). Imam precej kratke lase, do 12 cm. Nisem bil preveč len, štela sem številko - več kot 240 dlačic v enem pranju (z vsakodnevnim umivanjem, kakšen je občutek? Poleg tega ne izpadejo samo pri pranju, lasje se na splošno samo drobijo na uro).

Na srečo se je moj zdrav razum še vedno vklopil in tega orodja NIKOLI ne bom več kupil! Kot tudi vsa druga kozmetika Vichy! Ali ni predrago, ker morate za zdravljenje porabiti vsaj 6.200 rubljev, in to samo za ampule. Kaj pa nadaljnje vzdrževanje rezultata? Če sploh vplivajo na vas.

Na žalost bom prijateljem svetoval eno stvar: bolje porabite ta denar pri dobrem zdravniku in pregledih, lasje ne izpadajo kar tako, preverite svoje telo! No, in za tiste, ki trpijo zaradi izpadanja las po porodu. Dekleta, no, ne trčite za čudežnimi zdravili. Dlake po nekaj mesecih ne bodo več izpadale, to so vse normalne hormonske spremembe v telesu. Ne zapravljajte svojega denarja za neumnosti, zapravite ga za zadovoljstvo sebe in svojega otroka

Imela sem Vichyja. Pokukal sem v zgodbe farmacevta v lekarni o elitizmu in visoki kakovosti kozmetike. Mesec dni je bil razmazan. Kupila sem vitamine, se prijavila na masažo, zavrnila nadurno delo, denar porabila za ampule. Potem sem šel k endokrinologu, izkazalo se je, da ščitnica lete. Škoda, da te nihče ne potrebuje s svojimi težavami, vsi bi ti radi samo porinili svoje blago.

Prehodil celoten tečaj, sploh ni pomagal. Lasje so po porodu začeli izpadati po 3-4 mesecih, izpadlo je vse, kar naj bi izpadlo. Svetujem vam, da se osredotočite na spodbujanje rasti las po porodu in se ne bojite proti izpadanju las..

Nevtralni pregledi

Lasje nehajo izpadati, prijeten vonj, enostavnost nanašanja

Visoka cena sploh ni ustavila padca

Želim deliti svoje izkušnje z uporabo ampul za izpadanje las Vichy. Pred mnogimi leti sem se soočala s težavo intenzivnega izpadanja las. So že naravno tanki in se po gostoti niso razlikovali. Za to so bili veličastni, enostavni za prileganje, vendar so se hitro zredili in jih je bilo treba umivati ​​vsak drugi dan ali celo vsak dan. Torej, ko sem opazil velike pramene las na glavniku, sem se panično opozoril in nisem vedel, kaj naj storim. Hitro sem kupila različne šampone, balzami (domače) proti izpadanju las - nič ni pomagalo. Šla sem k kozmetičarki, pila predpisane vitamine, si delala maske - brez uspeha. V različnih revijah so me navdušili oglaševani izdelki za lase, med njimi tudi Dercos iz podjetja Vichy.

No, to orodje je bilo zelo mamljivo, ampak cena.

Nemogoče je bilo brez solz gledati v mojo glavo. Lasje so temni in zato je koža zelo vidna. lasje so se veliko redčili.. Zato sem se odločila, da poskusim s tem zdravilom.

Ampule so bile zelo priročne za uporabo. Izdelek je lahek, se zlahka razširi na lase, se hitro vpije, vonj je prijeten in na laseh ne pušča mastnega občutka. Vse to mi je bilo všeč. In še bolj mi je bilo všeč, da sem po treh tednih na glavi opazil gosto ježo dlake. Mojega veselja ni bilo meja. Začela sem že šteti, koliko paketov moram uporabiti za rast las do dolžine ramen.

Proizvajalec priporoča, da izdelek uporabljate dvakrat letno tri mesece. Tako sem tudi storil. Uporabil sem 4 embalaže, po 2 pakiranja. za tečaj (3 mesece). Lasje so postali dobri, zdravi, živi in ​​kar je najpomembneje, da jih je več.

Vse je bilo v redu, dokler se nisem odločil, da je dovolj, potem bodo tudi sami rasli brez teh ampul. In takoj, ko sem jih prenehal uporabljati, so v enem trenutku izpadli vsi odstranjeni lasje..

Bil je še en stres zame in za moje lase. Bil sem zelo razburjen in tega izdelka nisem več kupil. Konec koncev se izkaže, da ga moraš uporabljati vse življenje, da ti novi lasje ostanejo na glavi. Ta možnost mi ni ustrezala.

Izpadanje las se mi je nekako ustavilo, a koža na glavi je žarela. Zelo sovražim, vendar še vedno ne pomaga pri obnovi izgubljenih las.

Sploh ne vem, ali bi ga priporočil ali ne. Pomislite sami. Želim vam veliko sreče v boju proti izpadanju las.

Prednosti:

Rastejo novi lasje

Slabosti:

Ne preneha izpadati

Do takrat, ko sem kupil ampule Vichi Dercos, sem že preizkusil veliko različnih izdelkov (od tinkture rdečega popra in različnih olj do vseh izdelkov iz linije Selenzin). Ampule mi je svetoval moj kozmetolog. Navodila pravijo, da je treba z zmernim izpadanjem las izdelek uporabljati večkrat na teden, pri močnem (katerega jaz sem) pa je treba izdelek nanašati vsak dan, 42 dni, se izkaže, da sta dva pakiranja.
Izdelek sam izgleda kot voda, las popolnoma ne mazi, ampule prihajajo s priročno šobo za distribucijo izdelka po laseh.
Zdaj o rezultatu mi te ampule niso pomagale premagati izgube, število izgube las se ni zmanjšalo, ampak sooooo se je pojavilo veliko novih las.

Prednosti:

Zelo učinkovit, enostaven za uporabo, sestava.

Slabosti:

V enem od svojih recenzij sem govoril o takšni nadlogi, kot intenzivno izpadanje las, ki se mi je zgodila pred tremi leti. Takrat so me prehranska dopolnila preprosto rešila

"Inneov" iz "Vichy". Ampak potem sem poleg vnosa vitaminov uporabljal tudi ampule "Dercos Aminexil", kot vas spomnim, sem potreboval močno "topništvo".
Sestava izdelka vsebuje edinstvene sestavine, ki jih je razvil laboratorij Vichy, ter vitamine in aminokisline, znane po svoji učinkovitosti..
V škatli je 21 ampul, čeprav bi jih imenoval mehurčki, z aktivno snovjo. Plus odstranljiva šoba za večkratno uporabo za distribucijo izdelka po laseh. Izdelek je bilo potrebno nanesti na suhe, čiste lase, začenši s koreninami, nato pa ga enakomerno porazdeliti po celotni dolžini, glavna stvar, kot je navedeno v navodilih, je, da obdelujete ločitve čim bolje. Mehurček je dovolj majhen, pojavil se je strah, da eden ne bo dovolj. Kljub temu se je izkazalo, da so bili stroški sredstev majhni, z eno ampulo pa sem opravil brez težav.
Majhen rezultat je bil opazen že takoj po nanosu, lasje so se zelo preoblikovali pri koreninah. Sploh ne vem, kako bi to natančno opisal. Po videzu so postali zelo negovani, prišlo je do nekakšnega "sijaja", pojavil se je občutek zgoščevanja las in prisotnost volumna. Poleg tega izdelek na laseh ni pustil sledi. Očitno je bil to še vedno začasen učinek, vendar zelo prijeten.
V primeru intenzivnega izpadanja las je treba ampule uporabljati enkrat na dan 42 dni. Spet sem zaradi finančnih zmožnosti opravil polovico tečaja, torej 21 dni. Cena ene škatle je takrat znašala 2000 rubljev.
V kratkem času so moji lasje res nehali izpadati in se v tako kratkem času uporabe ampule in vitaminov čim bolj preoblikovali. Seveda bi daljša uporaba sredstev privedla do veliko boljšega rezultata, vendar je izpadanje las prenehalo, nato pa sem za proračunsko možnost prešla na vitamine in maske za lase.
Orodje je svoje delo opravilo popolnoma dobro. Vsekakor je primeren ne samo za izpadanje las, ampak tudi za izboljšanje njihovega stanja.
Hvala za vašo pozornost)

Prednosti:

Vse to je v paketu videti lepo, modno in zanimivo. Morda je učinek.

Slabosti:

Nisem povsem razumel, kako učinkovito je to orodje, zmedli so me podatki o primerjavi učinkovitosti rezultatov s placebom..

Pred kratkim sem se odločil porabiti denar in poskusiti ampule iz Vichyja za krepitev las, saj sem opazil, da lasje začnejo izpadati poleti, približno enako kot v pomladno-jesenskem času: V paketu Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro je bilo 18 steklenic tega izdelka (na fotografiji so ostanki): Viale so majhne, ​​vsaka tekočina vsebuje samo 6 ml:
V škatli je tudi aplikator za točenje tega sredstva in masiranje glave, ki se nanese na ampulo in jo je treba po uporabi temeljito sprati: Tekočina se skozi razpršilnik dovaja skozi dve šobi:
Odvisno od količine las, ki izpadajo, se potek uporabe teh ampul lahko sčasoma poveča ali zmanjša. Najdaljši tečaj je 6 tednov. Odločil sem se, da bom sledil temu tečaju in si raztegnil užitek od uporabe.
Znotraj paketa je vizualno navodilo za uporabo ter informacije v več jezikih, vključno z ruskim: Na splošno ni nič zapletenega.
Prav tako želim opozoriti, da je vonj izdelka nekoliko specifičen, res me je spomnil na vonj po kakšnem znamenitem kolonjskem vodu iz sovjetskih časov. Zato sem se sprva malce prestrašil, mislil sem, da bo celotno stanovanje dišalo. Na koncu je šlo vse dobro: arom kolonjske vode ni oster in po nanosu izdelka na lasišče skoraj takoj izgine..
Po nanosu ta izdelek ne masti las, zato ga dobro izperemo z navadnim šamponom. In na splošno izgleda kot običajna voda v doslednosti. Takole izgleda, ko se razprostira na roki: UČINK: za šesttedenski potek učinka nisem razumel: lasje izpadajo kot običajno, ali malo več kot običajno.
No, na splošno so na embalaži tega izdelka navedeni zelo zanimivi podatki: prijatelji, no, vsi vedo, kaj je PLACEBO. In primerjati rezultat z "lutko" je komu očitno zelo priročno. Poleg tega me je statistika navajala o številu ljudi, ki so sodelovali v testiranju in so se strinjali z izjavami o učinkovitosti drog, nasmejal me.
Na splošno ne vidim smisla, da bi porabil 2500 rubljev več, mi je lažje pomagalo losovo olje za 25 rubljev. Mislim, da bom spet poskušal okrepiti korenine las..

Prednosti:

Dober izdelek za nego las na splošno.

Slabosti:

Dober dan vsem.
Tu je še eno preizkušeno zdravilo proti izpadanju las. Proizvajalec in tudi v lekarnah, kjer je ponujal takšne ampule, ob uporabi tega orodja obljubljajo, da ne bo samo izgube, temveč tudi šik brivnik.
Že dolgo nisem hitil, da bi porabil to orodje, saj je tečaj vsaj tri mesece, ne izide poceni, uporaba te znamke šamuna s podobnim namenom pa ni dala veliko rezultatov. Odločila sem se za nakup tečaja za mesec dni, vendar ga nekoliko bolj ekonomično izkoristila.
Ena pločevinka mi je bila dovolj za tri aplikacije. Izdelek sem nanesla na čiste lase, po šamponiranju vtresla izdelek v predelke med dlake in nato naredila masažo glave.
Zelo me je prijel vonj izdelka, diši po moškem kolonju iz sovjetskih časov. Ampak hvala bogu, vonj ni obstojen. Izdelek se dobro porazdeli, se hitro vpije, las ne pusti suhega ali suhega.
Ne bom rekel, da bo trajalo 100% zame, vendar sem opazil zmanjšanje izpadanja las, lasje so postali bolj negovani, svilnati, poslušni. Ampak enak učinek sem dobil z uporabo šampona. Edino za kar sem se odločil, da sem prihranil nekaj denarja in poskusil vse v kompleksu v prihodnosti.

Prednosti:

priročen aplikator, dobro vtisnjen, ne puščajte maščob na glavi, rezultat

Slabosti:

Lep čas dneva, dragi bralci in gostje Otzovika.
Danes bo moj pregled namenjen negi lasišča. Naši lasje, pa tudi koža obraza, rok in telesa potrebujejo nego. Pravilno izbrana nega je ključ do lepih in zdravih las. In včasih skrb ni omejena na en šampon. Zdaj je na trgu veliko različnih izdelkov - šamponi, balzami, maske, ampule za lase in vitamini.
Mogoče se ne bi vrnil k tej temi, po seriji mojih pregledov o različnih zdravilih za izpadanje las. Naj vas spomnim, da sem pisal recenzije o

Burdock šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem "Elfa" - s kompleksno nego - pomaga. Prav tako sem od te blagovne znamke kupil burdock olje in serum. Rezultat me je razveselil šele med prijavo. Toda čez nekaj časa so tudi lasje začeli izpadati, postali so trdi, rahli, strašno zmedeni, no, na splošno je nastala cela zgodba. In potem sem si mislil, da zato nekaj časa eksperimentirate in se ne vračate k preizkušenim izdelkom za nego glave. Če seštejete celoten znesek, ki sem ga porabil prej, dobite v resnici - polovico stroškov lasnih ampul Vichy Dercos, h katerim sem se, kot je pokazal čas, spet vrnil.
Priznam, da sem na začetku obžaloval denar za šampon in ampule, vendar izzveni zaman, saj sem tako ali tako kupil to nego. In še enkrat si rečem, nehaj biti požrešen in nehaj eksperimentirati. Če kaj pomaga, potem morate uporabiti, kar pomaga, in ne iskati poceni, nepreverjenih in drugih načinov.
In vrnil sem se k preverjenemu zdravilu - k regeneraciji ampul proti izpadanju las ženskam Vichy Dercos tehnika Aminenexil Pro. Ne vidim smisla, da kupujem samo ampule, to je pokazala tudi praksa. Priporočam, da jih kupite skupaj s šamponom iz iste serije. Prej sem delil svoje vtise o šamponu proti izpadanju las

Vichy Dercos tehnika. Šampon je dober, vendar njegova cena ni majhna, vendar se splača.
Takšen komplet sem kupil v lekarni in drugačne, saj sem v eni lekarni našel najcenejšo ceno za ampule, v drugi pa ceno šampona. Če pa dobro pogledate, lahko oba izdelka najdete ceneje v lekarnah, samo pogledal sem v svoje površina in cene se tudi razlikujejo.
Torej, kompleks tehnike Vichy Dercos Aminenexil Pro je zasnovan 6 tednov. Tri enkratne odmerke na teden za zmerno izpadanje las. En en odmerek vsak dan za intenzivno zdravljenje težav z izgubo las. Vsak dan sem uporabljala dva mono odmerka, dejansko sem dobila štiri aplikacije na teden.
Lase so me strašili, no, prestrašili so me in vsako umivanje glave je bilo zame dobesedno tragedija. Bal sem se česanja las, saj me je čakal naslednji. Malo je prijetnega, strinjam se. Laboratorij Vichy je razvil takšne ampule posebej za moške in ženske, embalaža ima celo oznako, da so ampule ženske. Kako se razlikujejo, ne morem reči. Zdi se mi, da je problem izgube las malo odvisen od spola..
Z možem sva kupila te ampule, navzven se med seboj ne razlikujejo. Paket vsebuje 18 mini ampul po 6 ml in priročen aplikator. Med uporabo ampule se je aplikator nekoliko spremenil in danes je bolj priročno.Aplikator se postavi na ampulo, medtem ko pokrovčka ampule ne bi smela odpirati. Samo previdno dajte aplikator na ampulo in ga do konca privijte. Nanesite serum na suhe ali vlažne lase, po nanosu ga ne spirajte. Serum sem uporabila po šamponiranju in naslednji dan na suhih laseh. Z masažnimi gibi vsebino rahlo vtremo v glavo. Po nanosu in sušenju se lasje navzven niso spremenili, ni bilo mastnega sijaja ali občutka umazane glave, vonja ni bilo, tistih zunanjih sprememb absolutno ni bilo.
Šoba aplikatorja ni le udobna, ampak deluje tudi kot masažer. Ampak bolj priročno mi je bilo, da si s prsti masiram glavo. Aminexil, nova utrjena formula, zmanjšuje izgubo las. Vitamini, ki so del (PP in B6), obnavljajo in negujejo lase, arginin spodbuja krvni obtok in neguje lasni mešiček s koristnimi snovmi.
Rezultat ni takoj opazen, bi rekel po celotnem tečaju.
Kaj bom opozoril: lasje so izpadli bistveno manj, zdaj mi ni treba nabirati las po celotni kopalnici. Rast novih dlačic je šla. Zgornja kapa je postala veliko debelejša. Lasje so začeli sijati. Na splošno me je rezultat prijetno razveselil. Struktura las se sploh ni spremenila,
Prav tako želim opozoriti, da sem vzporedno jemal vitamine

OBLIKA SOLGARSKE KOŽE, NAKTOV, DOLOČENIH las, MSM FORMULA.
Na koncu tečaja sem kupila drugo pakiranje ampule proti izpadanju las za ženske Vichy Dercos tehnika Aminenexil Pro, da bi utrdila rezultat..
Ta užitek ni poceni, vendar sem se odločila, da ne bom prihranila denarja in si lase ozdravila do konca..
Ampule Vichy so primerne za vse vrste las, ne povzročajo srbenja in prhljaja in jih je enostavno nanesti. Kot rezultat, lasje pridobijo moč, sijaj in zdrav videz.
Izbira je vaša, ali kupiti ali ne, vendar mi je to orodje v kombinaciji s šamponom zelo dobro pomagalo, tako da sem vsekakor uvrstil prvih pet.

Pozdrav vsem! Če berete ta pregled, ste tako kot jaz obsedeni z lasmi, vsemi vrstami mask in vitamini zanje. Sem eden tistih, ki je vse preizkusil. Začenši od čebule in pantovigara (kdo ve zagotovo) in konča z injekcijami. Meso v lasišče. In zdaj neposredno iz ampule VICHY in o njihovem delu. Svetovali so mi prijatelja, moškega, ki zaradi dednosti in starosti zeha. V njegovi družini so vsi že dolgo plešasti, a ni. In to pojasnjuje z dejstvom, da si te ampule že nekaj let drgne v glavo. Ker je izpadanje las stalen pojav, sem šla v lekarno in kupila 4 pakiranja naenkrat na tečaj.

Sami ampule so enostavne za uporabo, samo povlecite vrh aplikatorja vzdolž vrstic. Zdravilo ne daje neprijetnih občutkov, hitro se absorbira in ne poravna vsebnosti maščobe. Po približno enem tednu je že začel delovati. Izguba se je znatno zmanjšala. Učinek bo trajal ves čas tečaja in približno mesec dni. Potem sem vse to ponovila. Drugič je učinek trajal dva ali tri mesece. Zdravilo deluje, to je zagotovo. Toda težavo rešuje le, če jo uporabljate nenehno. A to je drag užitek in ne morejo si ga privoščiti vsi..

Uporabljene ampule Vichy pred približno letom dni. Osebno so mi pomagali. Toda po prenehanju njihove uporabe so lasje začeli zelo izpadati. Potem sem to povezal s svojimi hormonskimi težavami. In potem, ko sem zdaj prebrala komentarje, mislim, da je morda to posledica dejstva, da ste jih prenehali uporabljati? Zdaj sem spet kupil iste ampule. Bom poskusil še enkrat. Bom videl, kaj se zgodi.

Te ampule sem uporabila za spodbujanje rasti las. to je edino, kar mi je v resnici pomagalo pri njihovi rasti, še prej pa tega nisem poskušal, začenši z dražjimi sredstvi in ​​končati z ljudskimi zdravili, na primer s papriko. Čeprav sem pred nakupom ustvaril tudi temo podorbny.. in te ampule mi res niso svetovali.. Ampak vseeno sem jo kupil in veste.. Nisem obžaloval. Čeprav je lahko individualna. awn | 04.08.2009, 23:22:09 [827278157] Tudi jaz sem poskusila. A ocene ne bodo tako laskave. Sprva se mi je resnično zdelo, da lasje manj izpadajo in zdi se, da se je pojavila celo spodnja majica. Toda takoj, ko je zmanjkalo ampule, se je vse vrnilo, lasje so začeli izpadati kot prej... ((((((((

Pozitivne ocene

Pred približno 5 leti so se moji lasje začeli strašno krčiti in to ni bilo odvisno niti od letnega časa niti od mojega zdravstvenega stanja. v celoti so živeli svoje življenje. Da v tem času preprosto nisem preizkusil tradicionalne medicine v obliki decokcij in naravnih izdelkov za nego. Vse je bilo neuporabno. Takrat mi je na pomoč priskočil prenovljeni izdelek las Vico Dercos..

Lahko se uporablja tako na suhih kot na vlažnih laseh. Izdelek samostojno nanašam z cikcak gibi na lasišče in vzporedno prečesam mesto, kjer sem ga nanesla s trdim glavnikom, tako da je prisoten tudi masažni učinek, ki bo izboljšal prodor izdelka v kožo. Med nanosom se čuti rahla toplina, ki zelo hitro mine. Izdelek uporabljam izključno ponoči, ko lase umivam točno zjutraj, saj so lasje zelo mastni in se zlepijo.

Torej, že sem uporabil dva takšna paketa + vsakodnevno uporabo šampona Vichy Dercos Technique Energisant in z zaupanjem lahko rečem, da delujeta. Pred uporabo je bilo lasišče jasno vidno skozi moje lase, in bila je tiha groza, poskušala sem jih česati in narediti ogrce, da bi vse to nekako prikrila. In najslabše je, da ni nekje na enem mestu, ampak malo po malo po vsej glavi. Kot mi je rekel zdravnik, ženske nikoli nimajo plešavosti kot moški. Pri ženskah se redčenje las pojavi po celotni glavi. V moji glavi mi takoj zaskoči podoba stare babice iz pravljic, ki ima na glavi namesto las tri rezila.

Po dolgem in dolgotrajnem zdravljenju lasišče ni več vidno skozi lase, lasje so postali veliko debelejši in njegova kakovost se je tudi opazno izboljšala, in to kljub dejstvu, da ga pogosto rada barvam.

Toplo priporočam, rezultat sem preveril na sebi.

Lasje so izpadli po porodu, po stanovanju so bili samo ostanki. Pantogar sem začel jemati, po nasvetu dermatologa. Lasje so zares zaživeli, ni bilo izgube, postali so sijoči, svilnati in debelejši.

Kupila sem jo v lekarni.Na spletni strani MA jo hitro razstavijo))) Izgube ni bilo, za izboljšanje las uporabljam 3 ampule na teden. Z rezultatom sem zelo zadovoljen. Po enem mesecu uporabe so lasje zaživeli, pojavil se je zdrav sijaj las, stajling traja naravno, lepo in dlje kot običajno. Lasje so opazno gostejši, zdi se, da jih je več !! Nadaljeval bom - 3 mesece celjenja enkrat na šest mesecev, kaj lasje potrebujejo z našo prehrano in ekologijo.

Že od otroštva imam težave z lasmi, tanki, redki in celo ne rastejo, zavidala sem puncam, ki so gledale njihove dolge pletenice. Zdaj sem zrasla in težava je pri meni, lasje so ostali redki, le poleti se jim doda suha in se pogosto cepijo. Dekleta, ki jih pravkar nisem poskusila, tako vitaminov kot serumov, je celo prišla v profesionalne prodajalne za nego kozmetike, vendar nič ni pomagalo, bili so rezultati, a trenutni, torej kumulativni učinek ni bil. In ko sem enkrat prišel v lekarno, razložil situacijo, prosil za nekaj vitamina in so mi svetovali te ampule, če sem iskren, nisem upal na nič, ampak sem se odločil tvegati. Verjeli ali ne, temu izdelku sem zapela, še nikoli nisem bila tako srečna, lasje zrastejo v enem mesecu ne, kot običajno, za 1,5 cm, ampak še veliko več. Spremembe so vidne po 2-3 postopkih. Zdaj sem odrezala vse razcepljene konce in zdaj negujem lase, zahvaljujoč tem ampulam pa moji lasje rastejo po skokih in mejah. Svojega proračuna in nakupa sploh nisem obžaloval, ker rezultat popolnoma upraviči njegovo ceno. Pozivam vse, ki imajo enake težave, da kupijo ta izdelek.

Po porodu, 3-4 mesece kasneje, so strašno lasje začeli izpadati, samo v šopkih. To čudežno zdravilo je ustavilo izgubo in začele so rasti nove dlake. Zelo sem zadovoljen. Lasje po uporabi so samo super!

Ampule za lase "Vichy Aminexil": ocene kupcev o orodju

Lepotna vprašanja skrbijo ženske že od časa, ko je človeštvo razumelo sebe kot vrsto. Vsaka generacija nežnejšega spola je ustvarila svoje recepte, ki so jim omogočali, da ohranijo svojo privlačnost več let. Sodobne ženske so ljudske metode nadomestile z dosežki kozmetičnih podjetij, katerih nove izdelke uspešno uporabljajo v vsakodnevni osebni negi. Vendar kljub znatnim stroškom ne dajejo vedno dobrega rezultata. Najti pravo zdravilo za izpadanje las je še posebej težko. Do osemdeset odstotkov žensk se je v različnih časovnih presledkih v življenju soočalo s to težavo, približno štirideset pa jih redno doživlja nelagodje zaradi obilnega izpadanja las..

Na ženskih forumih se aktivno razpravlja o vseh vrstah kozmetičnih izdelkov, ki obljubljajo dobre rezultate, vendar žal večina proizvajalcev svojih obljub ne izpolni. Vendar to ne velja za linijo Vichy Aminexil, katere pregledi se razlikujejo v opisu pozitivnega rezultata vloge. Francosko podjetje je že dolgo prisotno na kozmetičnem trgu in se je uspelo uveljaviti z najboljše strani. Ženske ji zaupajo svojo lepoto in verjamejo, da sredstva tega proizvajalca nimajo enakih. Če vas skrbi zdravje las, potem sodeč po pregledih je "Vichy Aminexil" točno tisto, kar potrebujete. V članku bomo dali opis glavnih sredstev te vrstice, kot potrditev njegove učinkovitosti pa bomo podali komentarje žensk, ki so jih tečajnice uporabile..

Spoznavanje podjetja Vichy

Mnenja o "Vichy Aminexil" za ženske so precej pogosta, vendar to ni prvi izdelek, ki je pod to blagovno znamko izdan na ruskem trgu. Znano je, da je bilo podjetje ustanovljeno v začetku dvajsetega stoletja v majhnem mestu, praktično v središču Francije. Že od sedemnajstega stoletja je znan po svojih zdravilnih izvirih. Kot se je izkazalo, v svoji sestavi vsebujejo do trideset imen mineralnih soli in mikroelementov. To zagotavlja šokanten rezultat, ki so ga poznale ženske in moški, ki živijo v teh krajih. Vodo so črpali iz termalnih vrelcev in jo uporabljali za zdravljenje in kozmetične postopke..

V tridesetih letih prejšnjega stoletja je Vichy predstavil svoj prvi izdelek. Izkazalo se je, da je veliko povpraševanje in postopoma so se v prodaji pojavili izdelki za kožo obraza, telesa in las. Vsako leto se je asortiman širil, sam izdelek pa je postajal bolj zanimiv. Za to je bil odgovoren laboratorij Vichy, ki razvija novo kozmetiko. Pri svojem delu strokovnjaki podjetja uspešno mešajo inovativne tehnike, najnovejša dogajanja in zdravilno izvirsko vodo. Kot rezultat, vsak izdelek postane bolj učinkovit, ne glede na njegov namen. Podjetje ima izdelke za katero koli vrsto las in kože, ki jih lahko razdelimo v več kategorij:

Kot vidite, je med tako raznolikostjo težko najti dobro zdravilo zase in za svoje ljubljene. Toda vrnimo se k problemu izgube las.

Vzroki za izpadanje las

Vsaka odrasla oseba izgubi do sto dlak na dan. Kljub impresivni številki je ta znesek skoraj neopazen in velja za normo za zdravo osebo. Toda zaradi nekaterih življenjskih okoliščin ali zdravstvenih težav lahko lasje začnejo puščati glavo v okrepljenem načinu. V takih primerih ponavadi rečemo, da "plezajo v smeti". In ta izjava ni daleč od resnice. Tako moški kot ženske so se soočili z dejstvom, da so cel lasni prameni po nočnem spanju ostali v kopalnici po pranju, na glavniku in celo na blazini. Ta težava seveda ne more biti zaskrbljujoča. Ženske zaradi tega še posebej trpijo, saj vedno želijo ugoditi moškim z lepimi in sijočimi kodri. Poleg tega postopek zdravljenja las traja dolgo in tudi po prekinitvi izpadanja las bo trajalo dolgo, da bodo kodri znova stopili v fazo rasti in se začeli obnavljati..

Razlogov za izpadanje las je veliko in izkušen specialist bo vedno določil tistega, ki je povzročil težavo v vašem konkretnem primeru. Poimenovali bomo le najpogostejše:

  • Anemija s pomanjkanjem železa Podoben razlog je bolj značilen za ženske, saj se ponavadi omejujejo na hrano, kar vodi v pomanjkanje določenih snovi v telesu. Železo ima zelo pomembno vlogo pri oblikovanju bujne in zdrave glave las, zato lahko zmanjšanje njegove ravni privede do izpadanja las..
  • Izpostavljenost kritičnim temperaturam. Če ste ljubitelj hoje v hladni sezoni brez pokrivala in nenehnega oblikovanja las s sušilcem za lase in vročim likalnikom, bodite pripravljeni, da se boste slej ali slej počutili s tanjšanjem las.
  • Hormonsko neravnovesje. Ta vzrok običajno najdemo pri ženskah, ki so pred kratkim rodile. Skoraj vsi dva do tri mesece po porodu z grozo gledajo, kako začnejo rasti njihovi lasje. To je posledica spremembe hormonske ravni in po treh do štirih mesecih mine brez težav..
  • Zdravila. Določena zdravila lahko sprožijo izpadanje las v telesu..
  • Stresne situacije. Zdravniki že dolgo dokazujejo, da se po hudem stresu telesna reakcija pojavi čez približno šest mesecev. Najpogosteje se izrazi v spremembi gostote las.
  • Kršitev oskrbe s krvjo. Lasni mešički potrebujejo dober pretok krvi. Če se zaradi kakršnih koli bolezni moti, potem se lasje postopoma začnejo tanjšati.

Ženskam, ki opazijo, da so njihovi lasje izgubili sijaj, prameni pa so se zaradi izgube opazno redčili, je treba obvestiti zdravnika. Če pa to ni mogoče, poskusite z Vichy Derkos Aminexil. Mnenja o njem dajejo upanje tudi tistim, katerih primer se zdi zanemarjen in težko popravljiv. Kaj je ta vrstica? In zakaj je njegova sestava tako zanimiva?

Izdelki Vichy za lase

Mnenja o tej vrstici vam omogočajo, da oblikujete mnenje o večini izdelkov. Enako učinkoviti so za moške in ženske. Kljub temu, da se v članku nanašamo posebej na predstavnike lepe polovice človeštva, bodite prepričani, da bo linija Vichy pomagala tudi moškim pri soočanju z izgubo las.

Prvi izdelek v tej seriji se je na trg predstavil v devetdesetih letih in od takrat se je paleta občutno razširila. Danes lahko govorimo o ampulah "Vichy Aminexil" (o njih bomo podali preglede v članku), šamponih (toniranje, krepitev, nego in podobno) in maskah. Vsi izdelki v kombinaciji in vsak posebej lahko zaustavijo izpadanje las, pospešijo rast las in povečajo gostoto las. Vzporedni kodri postanejo bolj sijoči in zaščiteni.

Glavna učinkovina v izdelkih te serije je amineksil. Razvili so jo laboratorijski strokovnjaki in jo patentirali po večletnih raziskavah. Zahvaljujoč amineksilu vsak las napolni s kolagenom, dobi zaščitno membrano in okrepljeno prehrano, kar na koncu privede do izboljšanja njegove strukture. Po dveh tednih uporabe izdelkov Vichy bo izpadanje las prenehalo, po celotnem tečaju pa bo sprememba njihovega stanja na bolje postala opazna vsem okoli.

Od celotne linije za lase Vichy, sodeč po pregledih, Aminexil Dercos v ampulah velja za najučinkovitejše zdravilo. V komentarjih ga priporočajo kot "rešilca" za lase. Zato morate zdravljenje z ampulami začeti takoj, ko opazite redčenje las..

Ampule "Vichy" proti izpadanju las: učinkovitost

Če natančno analizirate ocene o "Vichy Aminexil" v ampulah, lahko sestavite nekaj zanimivih statističnih podatkov. Po dvotedenskem tečaju je več kot osemdeset odstotkov moških in žensk ugotovilo, da so njihovi lasje debelejši in močnejši. Izpadanje las se v določenem obdobju zmanjša za približno sedemindvajset odstotkov. Skoraj vsi potrošniki so opazili, da so kodri pridobili zdrav in naraven sijaj. Ženske pogosto pišejo v pregledih, da je pričeska po uporabi ampule postala veliko večja. To lahko štejemo za prijeten stranski učinek..

Opis orodja

Ampule Aminexil Dercos (ocene o njih pogosteje puščajo ženske kot moški) se v lekarnah prodajajo v velikih paketih. Vsaka vsebuje dvanajst ali osemnajst steklenic izdelka. Poleg tega proizvajalec v škatlo položi aplikator, ki olajša odpiranje ampule in nanese njeno vsebino na lasišče. Vsaka plastenka vsebuje šest mililitrov skoraj brezbarvnega eliksirja. Potrošniki v nekaterih pregledih zdravila "Vichy Aminexil" pišejo, da ima izdelek šibek vonj po alkoholu.

Upoštevati je treba, da je amineksil zelo hlapna snov. Zato ne puščajte odprte ampule in razdelite izdelek na dva ali tri aplikacije. Njegove koristne lastnosti bodo preprosto izhlapele..

Način uporabe

V pregledih zdravila "Vichy Aminexil Intensive 5" potrošniki pogosto opišejo ne le svoje izkušnje z uporabo ampul, ampak tudi način njihove pravilne uporabe. Vendar pa je proizvajalec sam poskrbel za svoje kupce, tako da je na embalažo svojega izdelka dal popolna in podrobna navodila. Po njenih besedah ​​in pregledih je mogoče sklepati, da je treba naenkrat porabiti eno steklenico. Povprečni potek zdravljenja traja šest tednov, torej bo potreboval štiriinštirideset ampul.

Če se vam v tem obdobju rezultat ni zdel stabilen, lahko serum Vichy uporabljate še šest tednov. Toda v tem primeru lahko izdelek nanesite na lasišče le trikrat na teden..

Postopek uporabe zdravila "Vichy Aminexil Intensive" (potrošniki jo pogosto opisujejo v pregledih) je izjemno preprost. Na stekleničko morate natakniti aplikator in ga priviti. Izstrel na bazi bo odprl ampulo in njena vsebina bo prosto izstopala skozi aplikator. Bolje je, da nanesete serum na čiste in suhe kodre. To se naredi na sredini. Potem izvedite lahno masažo lasišča, med katero se izdelek popolnoma absorbira..

Ne pozabite, da vsebina ampul ne pušča mastnih ostankov. Po postopku je dovoljeno umiti lase šele po dvanajstih urah. Če to storite prej, boste popolnoma nevtralizirali zdravilni učinek..

Značilnosti uporabe orodja

Glede na preglede lahko ugotovite nekatere nianse uporabe ampul "Vichy Aminexil". So zelo koristne informacije za tiste, ki samo načrtujejo nakup izdelka zase..

Na primer, ko nanesete serum na lase, ga lahko posušite. To nikakor ne bo škodovalo terapevtskemu učinku tega zdravila..

Žensk, ki med nosečnostjo ali dojenjem opazijo težave z lasmi, se ni treba bati, da bodo škodile svojemu otroku. Komponente eliksirja niso zelo prepustne, zato ne vstopijo v kri.

Nekateri potrošniki poročajo, da mnogi načini zdravljenja izgube las zasvojijo. Po njihovi ukinitvi se stanje las močno poslabša. Toda to ne velja za ampule "Vichy Aminexil", ki v svoji sestavi ne vsebujejo hormonov. Izdelek lahko zato uporabite toliko, kolikor potrebujete..

Običajno je priporočeni potek zdravljenja en mesec in pol. Vendar pa ženske v pregledih ugotavljajo, da je bolje uporabiti ampule vsaj tri mesece. V tem primeru bo rezultat vztrajen..

Mnenja o uporabi ampul "Vichy"

V večini komentarjev ženske in moški pravijo, da izpadanje las preneha že po samo enem tednu zdravljenja. Glede na resnost primera se postopek izpadanja las lahko popolnoma ustavi ali bistveno zmanjša.

Večina potrošnikov je ugotovila, da so lasje začeli rasti hitreje, gostota pa se je povrnila po mesecu in pol uporabe izdelka.

Tudi v komentarjih pogosto pišejo, da ima "Vichy Aminexil" v steklenicah prijetno nežno aromo. Edina pomanjkljivost orodja je njegova visoka cena. V nekaterih mestih stroški enega paketa presegajo tri tisoč rubljev.

Šamponi "Vichy Derkos Aminexil"

V pregledih potrošniki pogosto pišejo, da so kombinirali potek zdravljenja z ampulami s specializiranim šamponom te linije. Obstaja več vrst, vendar najpogosteje zaradi problema redčenja las uporabljamo dva izdelka iz iste serije.

Prvi je tonik šampon Vichy Derkos z aminexil (pregledi o njem so manj pogosti kot o terapijah z ampulami). In drugo - poseben šampon proti izpadanju las. Ta sredstva bomo obravnavali nekoliko podrobneje..

Šampon za toniranje

Ta kozmetični izdelek ima zelo občutljivo teksturo. Ima rahel vonj in enakomerno konsistenco. Šampon vsebuje veliko komponent. Glavna sestavina je termalna voda. Poleg nje lahko pokličete še amineksil in vitamine skupine B. Zahvaljujoč naštetim sestavinam se šampon hitro spopada z izpadanjem las, poleg tega pa krepi kodre. Zdi se, da so napolnjeni z vitalnostjo in sijajem.

Šampon za izpadanje las

Sodeč po pregledih o šamponu Vichy z aminexiljem, gre v steklenicah z dvesto mililitri. Ob redni uporabi ima širok učinek na lasišče in same lase. Šampon neguje kožo, aktivira regenerativne procese v njenih najglobljih plasteh, krepi lasne mešičke in ščiti vsak las.

Glavna sestavina šampona je amineksil. Vendar je njegova koncentracija nizka, zato je sredstvo priporočljivo uporabljati le kot del kompleksne terapije.

Funkcije aplikacije

Šampon Vichy Healing se uporablja na enak način kot običajno. Primeren je za vsakodnevno uporabo in je enako učinkovit za moške in ženske. Šampon nanesemo na vlažne lase in po kratki masaži speremo s toplo vodo.

Po tem lahko izdelek iz ampule nanesete na lase. Tako bo učinek močnejši in bo opazen po sedmih dneh zdravljenja..

Ocene šampona po izpadanju las

Omeniti velja, da potrošniki v komentarjih pišejo o različnih učinkih tega zdravila. Mnogi ljudje ugotavljajo, da so rezultat opazili šele po uporabi celotne steklenice. Šele takrat so lasje prenehali izpadati v obližih in lasem se je povrnil zdrav sijaj..

Kot prijetne stranske učinke se pogosto opazijo dolgoročno ohranjanje svežine lasišča in pospeševanje rasti kodrov..

Mnoge ženske pišejo, da so naenkrat kupile dva šampona - tonik in za izpadanje las. To je v kombinaciji z zdravljenjem z ampulami popolnoma odpravilo težavo z redčenjem las in lasem vrnilo zdravje..

Vichy DERCOS Aminexil SP94

  • Indikacije za uporabo
  • Obrazec za sprostitev
  • Sestava

Vichy DERCOS Aminexil SP94 - zdravilo proti izpadanju las za ženske.
Aminexil SP94 vsebuje AMINEXIL 1,5%, ki se bori proti zbijanju kolagena okoli korenine las, da ohrani mehkobo in elastičnost tkiva ter okrepi fiksacijo las v lasišču. Molekula SP94 0,10% spodbuja rast zdravih in močnih las.
Rezultat - po 3 tednih uporabe se izguba las upočasni (79%).
Lase krepijo (78%). Lasje so na otip mehki (88%).
Izpadanje las preneha po 6 tednih uporabe (79%). Lase pridobivajo volumen (71%).

Indikacije za uporabo

Vichy DERCOS Aminexil SP94 se uporablja proti izpadanju las.

Način uporabe:
Vzemite monoodozo.
Ne da bi odstranili zaščitni pokrov, privijte aplikator in ga obračajte, dokler ne klikne.
Nanesite na lasišče, odsek za sekcijo.
Sporočilo. Ne izpirajte z vodo. Vzemite 1 odmerek na dan, 3 odmerke na teden vsaj 6 tednov.

Mnenja o izpadanju las in kompleksnem delovanju pri ženskah - vichy dercos aminexil klinični 5

Nenadoma je začaran dan serije (kapsule, šampon in balzam) zadovoljen, tako da vem, da sem dobil vipadinnyo in "zbudil dlake, ki se cepijo". Cena je ena izmed številnih kozmetičnih izdelkov z izboljšano učinkovitostjo!

Dobil sem ga konec marca, ker Težavo sem želela rešiti s plešicami, poleg tega so se moji lasje resnično redčili.
Uporabljam ga 1-2 krat na teden, po darsonvalu. Lasje so nekoliko mastni, vendar jih vedno umivam vsak drugi dan.
Na plešastih obližih se je pojavila povsem nova puha, ki je dolgo ni bilo.
Zagotovo ga bom kupila kot učinkovito profilaktično sredstvo.

Pitannya zastopniku blagovne znamke. Kako je mogoče, da je to mogoče za en dan? Pa tudi šampon iz celotne serije.

Catherine, dober dan! Prototip indikacija za obdobje nosečnosti ali med obdobjem dojenja ni. Vichy kozmetika je popolnoma hipoalergena in je označena kot prikrajšanje za dolgotrajno uživanje, tako da ingredinti ne porabijo materinega mleka v krvni obtok. Dyakuêmo tebi!

Dobro jutro) Vprašanje za predstavnika blagovne znamke. Lahko človek uporablja te ampule? Sestava ampula za ženske in moške je enaka! Kakšna je potem razlika? samo v vonju?

Christina, dober dan! Moškim priporočamo uporabo Dercos Aminexil Clinical 5 proti izpadanju las in kompleksno delovanje za moške. Glavne aktivne sestavine so identične, glavna razlika je v dodatnih sestavinah, ženske ampule vsebujejo vitamine PP in B6, ki lase nasičijo s potrebnimi hranili, jih obnavljajo od znotraj in naredite močnejšega. V sestavi moških je kofein, ki krepi mikrocirkulacijo krvi v lasišču. Ta izdelek priporočamo v kombinaciji s Dercos šamponom za toniranje za moške. Hvala ti!

Vzel sem ga ne na spletni strani, ampak v lekarni. kot predpisuje triholog za difuzno izpadanje las (lasje letijo že eno leto, 200 kosov na dan). Začeti uporabljati od konca februarja 3-krat na teden. Trenutno, žal, nobenih sprememb. Uporabljam naprej.
PS brez priporočila / brez nadzora trihologa (dermatologa) je bolje, da ne predpiše. možen odtegnitveni sindrom.

  • vsi odgovori (2) ⌄
  • skriti ⌄

Natalia, hvala za povratne informacije! V primeru intenzivne izgube je intenzivni potek 1 odmerek na dan, vsak dan 6 tednov. Nanesite na suho ali vlažno lasišče s pomočjo aplikatorja. Ne zahteva izpiranja z vodo. Priporočamo uporabo v kombinaciji s Dercos šamponom za toniranje z aminexil proti izpadanju las. Zdravje in lepota za vaše lase!

Natalia, poskusi ampule Yves Rocher. Priporočamo. Ale vzagal v takem vpadu je treba vzeti vodno uro in vitamini !! Rezultat bo odličen! Težava je očitno notranja.

Kupila sem tsei, vse je dobro, lasje so mi postali manj kot vipadati. In če ga nanesem na lase, potem rahlo položim toplino na glavo. In to je enostavno popraviti. Chi mohe vzamejo škorenj?

Cena raste po skokih in mejah ((((
groza
vedno dražje

Vprašanje za blagovno znamko. Ali se lahko to zdravilo uporablja med nosečnostjo?

Alena, da, kontraindikacij za uporabo med nosečnostjo ni.

Vishy kozmetika je zelo učinkovita za šampone in dekorativno kozmetiko. Vsem priporočam šampone in ampule. Resnično lasje prenehajo izpadati, kdo ima težave.

Make UP so najboljši, izdelke kupujem že več let! Orodje je super, posebna hvala za darilo za rojstni dan! Ponovno se oglasim!

To zdravilo sem kupila, kot mi je predpisal zdravnik, uporabljala sem skoraj vso embalažo, uporabljala sem ga vsak dan, stekleničko sem razdelila na 2 dni, mesec dni je rezultat šibek - lasje so mi začeli izpadati nekoliko manj, vendar ne vem, kakšna je zasluga tega zdravila ali vitaminov, ki sem jih pila vzporedno. Vsekakor bom na priporočilo zdravnika po teh ampulah kupila koncentrat za povečanje gostote las
Vichy Dercos Densi-Solution koncentrirana nega las ustvarjalcem las - poglejmo, kaj se bo zgodilo naprej. Hvala trgovina, vse je hitro in cena lepa.

Elena, hvala za povratne informacije. Uporabiti morate 1 odmerek na dan, ne rabite ga deliti na polovico zjutraj / zvečer. Najverjetneje zaradi nepravilne uporabe rezultata ne vidite..

Po uporabi 12 ampul se je pojavilo suho lasišče, srbenje, prhljaj. Od takšne blagovne znamke nisem pričakoval takšnih rezultatov..

Lyudmila, hvala za povratne informacije. Za nasvet se obrnite na trihologa.

Tako sem hvaležen zame, da sem se pojavil popolnoma brezkorisno, skupaj s šamponom, masko in balzamom iste serije. Ochіkuvala shche dovgo na zaključenem tečaju, da vse marno.
Virishila je napisala sporočilo, a ga nisi dobila.
Skoda vitrachnikh kosht_v. Bradavice ni.

Oleksandra, dyakuumo za vidguk. Za pojasnitev, ali lasice, hkrati vikoristovuyu vыkoryvuyut ampule? Amineksil je prikrajšan za ampule in šampon. Dyakuêmo

Triholog je odpisal. Na območjih z uvedbo AGA zdravilo sploh ni učinkovalo. Območja z difuznim osipom imajo minimalen učinek.
Ne debeli se Pipeta iz kompleta je neprijetna, moje uporabljam iz drugega orodja.

Torej. Izdelek sem uporabljala dva meseca (prvi - dvakrat na dan, drugi - enkrat na dan), kot mi je predpisal triholog.
Imel sem manjše težave z lasmi, ki so prehitro dosegle fazo odvajanja.
Na koncu ne vem, kaj je bila rešitev problema, vendar sem uporabil samo to orodje. Morda je masaža glave delovala bolj;) Tu ne morete ugibati.
Na splošno so prvi mesec lasje postali precej močnejši, v drugem mesecu so začeli izpadati skoraj kot prej, a po zaključku tečaja spet minimalno (zame) izpade..
Zato verjamem, da se je orodje spoprijelo s svojo nalogo..

Uporablja se skupaj s šamponom. Po tritedenskem tečaju se je izguba zmanjšala za približno 30%. Iskreno povedano, pričakoval sem večji učinek za takšno ceno. Morda bi morali tečaj ponoviti.
Novi lasje niso v industriji, vendar tega ne navaja proizvajalec. Imam šibek časovni reženj, lasje pa so bili super fini in kodrasti. Po tečaju so se zgostili, izravnali in začeli rasti.
Lasišče se počuti bolje, rahle rdečice in luščenja ni več.
Zdravilo je zelo lahkotno, res ne maši, zato ga lahko varno uporabite zjutraj po umivanju las.
Fotografija po nanosu. Žal vam ličenje ne omogoča pritrditve dveh.
Zaključek: Ne pričakujte čudeža. To zdravilo bo vplivalo na intenzivnost izpadanja las in oživilo vaše lase, vendar ne bo povečalo konjske grive. Če je težava pri izpadanju las posledica dejavnikov, kot so stres, AGA ali hormonsko neravnovesje, odpravljanje ne bo pomagalo. Morate iti k zdravniku.

Hvala lepa. vikoristova je bil en paket, rezultat se je tu premagal v enem mesecu, lasje niso prenehali vipadati, vipadinnya pa se je bistveno spremenila, plus eno uro je vikorystanny pospravljala maščobe, vendar je škoda, da se maščobe ustavijo.

ampule čiste. rezultat je, ale nje zahtevajo vikoristovuvati za znake lykarja in v zapletenih licuvanjih.

Zelo kul ampule. Pomagajo 100%. Dolgo sem ga jemala. Ko je bilo še 400 UAH. Uporabljati ga je treba skupaj s šamponom iz iste serije. Vsekakor svetujem.

Popolnoma neumno zdravilo. Vzela sem ga v lekarni. Uporabljena 4 pakiranja - nič učinka.

  • vsi odgovori (2) ⌄
  • skriti ⌄

Anna, in nisi poskusila takega šampona in pila vitamine. Za posvet z zdravnikom sem uporabila ampule, šampon in dve ali tri vrste vitaminov, odvisno od vrste las. Potem je bil rezultat podoben bombi. rezultat je buv odraz, posojilo do 3 mesece, želim rezultat buv v 2

Anna, dober dan! Hvala, ker ste izbrali blagovno znamko Vichy. Žal nam je, da Vi z uporabo izdelka ni dobil želenega rezultata. Priporočamo, da se posvetujete s trihologom. Morda v tem primeru dermatokozmetika ni dovolj za popravljanje izpadanja las.