Aktivator za pastelno niansiranje ESSEX

Splošne značilnosti

Uporablja se s kremnimi barvami Estel ESSEX 8-10 tonov za pastelno toniranje beljenih las. Mešalno razmerje 1: 2.

Sestava

Stabiliziran vodikov peroksid, kozmetični konzervansi, negovalne sestavine, regulator nivoja pH, destilirana voda - topilo.

Lastnosti:

Ekonomično za uporabo. Oblikuje kremasto konsistenco, ki je enostavna za lase in lasišče.

Pakiranje

Priročna flip-top plastenka vsebuje zaščitno membrano.

Dopolnila

KONCEPT BARVE »rofes« ional

Emulzijska barva AGENT

Splošne značilnosti

Barvno sredstvo pomešamo s 6% oksigenata (1: 1), da dobimo poseben oksigenat. Mešani oksigenant se uporablja s kremnimi barvili za barvanje svetlih las v temnih odtenkih brez predhodne pigmentacije. Mešani oksigenat zmanjšuje vsebnost amoniaka v mešanici s kremnimi barvami. Ne velja za naravne lase.

Sestava

Kozmetični konzervansi, negovalne sestavine, regulator nivoja pH, destilirana voda - topilo.

Lastnosti:

Ekonomično za uporabo. Oblikuje kremasto konsistenco, ki je enostavna za lase in lasišče.

Pakiranje

Priročna flip-top plastenka vsebuje zaščitno membrano.

Dopolnila

Prohssi v; KONCEPT BARVE

sivi lasje

V sivih laseh naravni pigment skoraj popolnoma ni in je veliko zračnih mehurčkov, zato jih je težko barvati, še posebej v modnih barvah. Če želite to narediti, je treba dodati barvilo, ki vsebuje naravni pigment. Kot barvilo, ki vsebuje naravni pigment, vzamemo vrstice x / 0 ali x / 3. Ne smemo pozabiti, da dodajanje serije x / 0 poteka v hladnih tonih, x / 3 pa v toplih tonih..

Prvo pravilo za obarvanje sivih las Sive lase so dobro obarvane s tonom na tone, 1 UGT svetlejše in s temnenjem. V vseh drugih primerih je mogoče sive lase samo obarvati, posledično se bodo bleščali.

15% -40%40% -60%od 60% in več
2: 1 (2 dela modna + 1 del naravni)1: 1 (1 del moden +1 del naravni + korektor)1: 2 (1 del moda + 2 dela naravni + korektor)

Primer št. 1: lasje niso barvani, UGT 6/0, sivi lasje srednje trdote - 30%. Želja stranke je, da pobarva po sivih laseh in dobi 5 rdečih 5/5.

6/0 -> 5/0 + 5/5 + 6% -> 5/5 1h. 2 uri 3 ure.

Primer št. 2: lasje niso barvani, UGT 5/0, sivi lasje srednje trdote - 80%. Želja stranke je, da pobarva po sivih laseh in dobi bakreno barvo 6/4.

5/0 -> 6/3 + 6/4 + 6% + 0/44 ^ 6/4 2 uri 1 ura 3 h.

Upoštevati je treba, da so trajna barvila zasnovana za obarvanje sivih las, ki ne presegajo 7 UGT. Zato zgornja tabela ni primerna za sivenje na nivojih 8, 9 in 10. Pri izbiri odtenkov teh globin globine obstaja nevarnost, da sivih las ne barvate. Torej kaj počneš? Če želite rešiti težavo, se boste morali zateči k blond prahu in lase predhodno posvetliti ali uporabiti mešanico ščetin z mešanjem barvila ESSEX Professional z 9% kisika.

Drugo pravilo obarvanja sivih las

I] Pri barvanju sivih las se čas poveča za 10 minut, to pomeni, da bo skupni čas držanja 45 minut.

Razmislimo o primeru uporabe belilnega praška pri barvanju sivih las: lasje niso barvani, UGT 7/0, sivi lasje srednje trdote - 50%. Želja stranke je pobarvati po sivih laseh in dobiti naravno barvo 9/0.

7/0 -> SBP + 3% -> 9/0 + 0/66 + 3% - "f = 35 min -> 9/0
1 :: 2 2 cm

Razmislite o primeru uporabe mešanice ščetin pri barvanju sivih las: lasje niso barvani, UGT 8/0, sivi lasje srednje trdote - 50%. Želja stranke je, da pobarva preko sive lase in dobi naravno barvo.

8/0 -> SHS (8/0 + 9%) -> f = 45 min -> 8/0

Primer uporabe ščetinaste mešanice št. 2: lasje niso barvani, UGT 9/0, sivi lasje srednje trdote - 40%. Želja stranke je, da pobarva po sivih laseh in dobi barvo 9/34.

9/3 + 9/34 + 9% - »f = 45 min - ^ 9/34 1h. 1h 1h.

KONCEPT BARVE 'ha! e s s i o l o I

Estel v liniji ESSEX Professional proizvaja posebno paleto za težko barvanje sivih las / 00. Sivi lasje do 70% - uporabljamo 9% kisika, sivi lasje pa 70-100% - 6% kisika.

! Primer št. 1: lasje niso barvani, UGT 6/0, sivi lasje so trdni - 60%. Želja stranke je pobarvati po sivih laseh in dobiti naravno barvo 6/00.

16/0 -> 6/00 + 9% -> 6/00 1h. 1h.

I Primer št. 2: lasje niso barvani, UGT 7/0, sivi lasje so trdni - 90%. Želja stranke je pobarvati po sivih laseh in dobiti naravno barvo 7/00.


1.3 Lektorji

Barvni korektorji

Barvni korektorji so zasnovani tako, da nevtralizirajo neželen odtenek in nasičenost barve. Estel Professional, za razliko od drugih proizvajalcev, proizvaja amonijačne korektorje, ki jih je mogoče uporabiti ne le kot mešan ton, ampak jih po potrebi uporabiti tudi kot neodvisna barvila. Estel Professional proizvaja 7 vrst barvnih korektorjev:

Vsak od njih se lahko, odvisno od situacije, uporablja kot nevtralizator in kot korektor nasičenja. Lahko pa zagotovo rečemo, da se bodo korektorji 0/11, 0/22 in 0/66 najpogosteje uporabljali kot nevtralizatorji, korektorji 0/33, 0/44 in 0/55 pa bodo v glavnem opravljali funkcijo nasičenja..

Proress i o p a

Nevtralizacija

Pri nevtralizaciji je treba upoštevati svetleče ozadje, v katerem bodo lasje obarvani. Korektorji se dodajo v majhnih količinah v količinah, izračunanih v centimetrih. Če ste s tehtnico bolj zadovoljni, je treba izračun opraviti s hitrostjo 2 cm = 1 g. Pri izračunu potrebne količine korektorja lahko uporabite spodnjo tabelo:

Globina toneKoličina korektorja porozno / steklasto
1-2 cm
2-3 cm
3-4 cm
4-5 cm
5-6 cm
6-7 cm
7-8 cm
8-9 cm
9-10 cm

Ne pozabite tudi, da se količina kisika ne izračuna na količino korektorja. Količina korektorja, prikazana v tabeli, se izračuna za 30 ml barvila.

Primer: lasje niso barvani, UGT 7/0. Želja stranke je dobiti naravno barvo 9/0.

7/0 -> 9/0 (0,3) + 0/66 + 6% (vzdolž dolžine 9%)
30 g 2 cm 30 g

Izdelki za lase: aktivator za pastelno toniranje Estelle Deluxe, pena, maska, barva Couture (paleta)

Ruska blagovna znamka Estel ponuja ogromno izbiro izdelkov za lase: barvanje, nego, oblikovanje pričeske. Vaši lasje pomagajo ne samo videti, temveč tudi biti zdravi in ​​negovani..

Posebno mesto v liniji namenjajo različnim pripravam za toniranje kodrov. Delujejo nežno na lase, obnavljajo gredi, dajejo elastičnost, mehkobo in sijaj ter izboljšajo strukturo.

Estelle pastelni tonerji

Asortiman blagovne znamke vključuje tonske pripravke z različnimi teksturami. Poleg običajnih poltrajnih barv z nežno sestavo linija vključuje maske, balzami, pene, šamponi. Ta raznolikost vam omogoča, da izberete izdelek za katero koli vrsto las in omogoča brez agresivnega barvanja..

Pripravki blagovne znamke so obogateni s koristnimi dodatki: patentiran kompleks keratinov, vitaminov, rastlinskih olj. V prodaji najdete bolj intenzivne in najbolj nežne izdelke, primerne za pramene, ki jih poškodujejo obstojne perme in agresivna barvila.

Če vas zanima spoznavanje celotne palete izdelkov za niansiranje Estelle, potem predlagamo, da preberete ta članek..

Barve z aktivatorjem Deluxe in Couture

 • Estel DeLuxe. Pripravek iz profesionalne linije, primeren za dolgotrajno barvanje in barvanje. Kremna barva je primerna za lase katere koli barve, dobro se spopada s sivimi lasmi. Glavna linija vključuje 89 odtenkov različnih nasičenosti, zaradi lažje izbire so razdeljeni v skupine.

Barve lahko mešamo, razredčimo s korektorji ali ojačevalci, pri čemer spremenimo intenzivnost sestave. Pripravek ne vsebuje amoniaka, vsebuje rastlinska olja in ceramide.

Za toniranje las srednje dolžine potrebujete 1 cevko barvila s prostornino 60 ml, pomešano z enako količino kreme kisika ali aktivatorja. Zdravilo se nanese s folijo ali brez nje. Barvo lahko razširite z glavnikom, se odmaknite od korenin in ustvarite učinek ombre.

Barva se zelo enostavno položi, ne pušča proge in plešastih madežev. Barva ustreza deklarirani, pri stalni uporabi se lasje ne poškodujejo. Glavna pomanjkljivost je težava izbire primernega odtenka, pri nakupu je bolje uporabiti paleto z barvnimi prameni. Estel Sence DeLuxe. Profesionalna barva za mehko toniranje naravne svetlobe ali obarvanih las. Idealno za poudarjene ali beljene pramene (poglejte si Estelle za toniranje las po poudarkih). Glavna paleta vsebuje več kot 60 odtenkov, ločena skupina vključuje barvne korektorje, ki vam omogočajo dodajanje zanimivih poudarkov v kombinaciji z barvo. Korektorji se uporabljajo tudi neodvisno, mešanje barvnih pripravkov z nevtralnim tonom.

Pred toniranjem se zdravilo v enakih razmerjih pomeša s kremo z oksigenatom ali aktivatorjem. Barva se na pramene nanese s plosko krtačo, na klobuku ni treba natakniti ali uporabljati folije. Sredstvo deluje zelo mehko in ovija palice z najtanjšo zaščitno plastjo. Izpere se hitreje kot bolj odporne barve blagovne znamke. Estel Haute Couture. Kremna barva s poltrajno formulo. Odlikuje se ogromno različnih odtenkov, 112 možnosti je vključenih v glavno paleto. Primerno za trajno toniranje in barvanje naravnih, beljenih ali barvanih las. Zagotavlja popolno pokritost sivih las.

Barva temelji na kationskih sestavnih delih, ki ohranjajo strukturo lasnih gred. Zdravilo se uporablja za klasično ali kreativno barvanje, na podlagi predlaganih odtenkov je mogoče sestaviti originalne avtorske koktajle.

Pred toniranjem barvilo zmešamo v enaki količini kreme za aktivatorje. Folijo lahko uporabimo za barvanje, vendar dobri rezultati dobimo pri niansiranju na prostem. Glede na vrsto las se sestava hrani 10 do 30 minut.nazaj k vsebini ↑

Maske

Negovalne in regenerirajoče maske bodo pomagale ohraniti izbrano barvo. Posebej jih potrebujejo blondinke, naravne ali barvane. Debel izdelek učinkovito odstrani rumenost, zmehča pramene in poskrbi za dolgotrajen sijaj.

  Prima Blonde. Linija vključuje 2 maski: za lahke lase toplega ali hladnega tipa. Zadnja maska ​​vključuje pigmente vijolične barve, ki pramenom dajejo svetel srebrn odtenek..

Izdelek je pakiran v 300 ml kozarcu in vsebuje patentirane komponente: amino-funkcijski siloksanski polimer in natrijev PCA. Maska mehča in vlaži pramene, prispeva k njihovemu hitremu okrevanju. Priporočljivo je, da ga uporabljate 1-2 krat na teden, pripravo razmažite po mokrih laseh v tanki plasti. Po 15-20 minutah se maska ​​spere. Estel Newton. Paleta 7 senčilnih mask, vključno z možnostmi naravnih in barvanih blondink, rjavolask, rjavolask in rdečelask. Izdelek vsebuje čebelji vosek, mlečno kislino in vitamin E.

Tonirna maska ​​je na voljo v 2 zvezkih, kar vam omogoča, da okusite drogo. Zagotavlja lahkotno toniranje, prehrano in zaščito, daje kodram dolgotrajen sijaj. Masko uporabljamo 1-2 krat na teden, nanesemo jo na čiste, vlažne lase 20 minut in nato speremo s toplo vodo.nazaj k vsebini ↑

Balzami

 • Prima Blonde. Ta mehki kremasti balzam je na voljo v dveh različicah: za blond in srebrne lase. Vsebuje ceramide, pantolakton, niacinamid.

Balzam daje pramenom mehkobo, postanejo svilnati in zelo sijoči, zlahka se prilegajo lasem.

Zdravilo se porazdeli po rokah skozi čiste lase, pusti 3-5 minut in se spere s hladno vodo.

Estel Curex. Edinstven pripravek, zaradi katerega so tonirani ali obarvani prameni mehki, elastični, elastični. Zagotavlja čudovit mehak sijaj. Vsebuje vitaminski kompleks in breskovo olje. Barvna stabilizacija natrija PCA je odgovorna za barvno svetlost.

Balzam uporabljamo po vsakem šamponiranju, razmažemo po mokrih, vendar ne vlažnih pramenih. Po 5 minutah se izdelek izpere.

Pomembno je izbrati pripravke iste barvne smeri..

Šamponi

 1. Prima Blonde. Toniranje šampon za blondinke, na voljo v 2 različici.

Izdelek s hladnim podtonom dobro odstrani rumenost, šampon za zlate kodre pa naredi senčilo mehkejše in trajnejše.

Dobro opere kateri koli tip las, primeren za pogosto uporabo. Izdelek se porazdeli po vlažnih pramenih, vztraja 5 minut, se stisne v peno, vmasira v lase in spere s toplo vodo. Estelle Curex srebrni šampon. Vključuje kompleks keratina, vitamine in vijolični pigment, ki odstranjuje rumenost in daje lasem čudovit svetleč. Ohranja barvo barvnih ali progastih las, primerna za pogosto uporabo.

Najprej se lase opere kot običajno, nato pa se dodatni del izdelka porazdeli po pramenih in hrani 3-4 minute. Po izpiranju je priporočljivo uporabiti balzam iz iste linije..

Videoposnetki pred in po postopku

Oglejte si video z rezultatom pred in po toniranju z Newtonovo masko.

Izbira pravega odtenka

Pri izbiri barve upoštevajte ton kože. Pepelna, srebrnasta, vijolična ali platinasta barvila so primerna za hladno rožnato ali oljčno barvo. Tisti, ki imajo raje temno paleto, bodo všeč rdeče-rjave, modro-črne, rjavo-pepelne odtenke.

Topla breskev ali strojena koža izgleda odlično uokvirjena z zlatimi, bakrenimi, svetlo blond kodri. Dodajte oranžni, rdeči ali rumeni korektor, da vsaki mešanici dodate toplejši ton..

Posebna barvila iz rdeče linije bodo pomagala ohranjati lepoto rdečih las. Pramenom dajejo čudovite bakrene, rdečkaste, bogate oker tone in trajen sijaj..

Kakšen bo rezultat?

Pripravki za toniranje imajo mehkejšo sestavo, zaradi tega je njihova trajnost manjša kot pri klasičnih izdelkih z bolj agresivno sestavo. Izbrana barva traja od 2 tedna do 2 meseca.

Barve trajajo najdlje, šamponi so med najbolj nestabilnimi zdravili. Barva se izpere postopoma, pri uporabi barv, ki so blizu naravnim, se ustvari učinek lahno opečenih las na soncu.

Da bi bila barva vedno sveža in živahna, je priporočljivo kombinirati sredstva. Na primer, po obarvanju s pripravkom za intenzivno toniranje je vredno uporabiti blage šampone ali maske..

Kako obdržati barvo?

Lase morate umiti s šamponi, namenjenimi obarvanim lasem. Po pranju obvezno uporabite vlažilni balzam ali negovalni balzam. Priprave lahko zamenjamo, prameni bodo mehkejši in bolj elastični.

Zlate blondine lahko lase sperejo z decokcijo kamilice. Zagotovila bo svetlo senco in lep sijaj. Metoda ni primerna za presušene pramene, bolje jih je obdelati z globoko negovalnim balzamom.

Oživljajoča maska ​​je priporočljiva tedensko. Hranilna sestava se nanese 10 minut ali celo uro. Obstajajo zdravila, ki jih lahko pustimo čez noč..

V sončnem vremenu je glava zaščitena s klobukom širokega oboda in visokimi preparati SPF. Glede na vrsto pramenov lahko uporabite olja, razpršila, kreme na vodni osnovi.

Priprave za toniranje Estelle so odlična izbira za dekleta, ki želijo prihraniti denar, ne da bi pri tem ogrozila kakovost. Pene, balzami, maske in drugi izdelki so precej cenovno ugodni, s pravilno izbiro senčila in upoštevanjem tehnologije barva ostane do 2 meseca.

Deliti to

Ta izdelek ni na voljo za dostavo v vašo regijo

Prihranite 105 ₽

hvala!

Vedno si prizadevamo za najboljše, da bi svoje stranke razveselili z najbolj ugodnimi cenami..

Lep pozdrav, spletna trgovina Wildberries.

Dodano na čakalni seznam

Preberite več o sprejemu

Prihaja kmalu

Sestava

Opis

Uporablja se z barvili ESTEL DE LUXE z 8-10 nivoji tonov za pastelno toniranje beljenih las. Zmanjša vsebnost amonijaka v mešanici z barvo, potemni senco za 0,5 tone. Ob mešanju tvori kremasto konsistenco, ki jo je enostavno nanesti. Nežno vpliva na lase in lasišče.

Informacije o tehničnih lastnostih, dobavnem kompletu, državi izdelave in videzu izdelka so samo za referenco in temeljijo na najnovejših razpoložljivih podatkih proizvajalca

hvala!

Vedno si prizadevamo za najboljše, da bi svoje stranke razveselili z najbolj ugodnimi cenami..

Lep pozdrav, spletna trgovina Wildberries.

Iskali s tem izdelkom

ESTEL PROFESSIONAL / Activator DE LUXE 1,5% za pastelno toniranje, 900 ml

kot razlika med 1,5 aktivatorja od posteljnega aktivatorja?

Zdravo. Pastelno senčenje je, ko delamo na novo beljene lase. S pomočjo tega kisika zmanjšamo količino amoniaka v barvi in ​​barva postane tonirana. Lep pozdrav, ESTEL Professional.

Zdravo. bo v prodaji mini različica s 60 ml 1,5 in 9% oksida?

Zdravo! Pogajajo se za razširitev ponudbe izdelkov. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

Pozdravljeni, nekaj nasvetov, nameravam si v prihodnosti posvetliti lase in odteniti, ali je bolje vzeti amoniak barve vašega podjetja ali ne? Tvoji lasje so temni, barvani. Ali uporabljam klasični aktivator v amoniak barvi? Torej je pastelni aktivator? In če je v barvi brez amoniaka, potem vzamem klasični aktivator? Lase bom barvala takoj po beljenju.

Zdravo. Klasični aktivator lahko uporabite tako s trajnimi kot pol trajnimi barvili v razmerju 1: 2. Pastel aktivator se uporablja samo s trajnim barvilom na sveže beljenih vlažnih laseh v razmerju 1: 2, čas držanja 20 minut. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

Pozdravljeni, načrtujemo barvanje poudarjenih las, da bi dobili hladno blond, prosimo, da nas obvestite, kateri aktivator ali oksidant uporabiti?

Zdravo! Če so lasje pravkar belili, lahko vzamete 1.5Pastel. Če je po razbarvanju raztekel čas od 1 ure do več dni, potem je običajni aktivator 1,5. Zmešajte barvo + aktivator 1: 2. Na vlažnih laseh 20 minut. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

dober dan, mi lahko prosim sporočite, 6,1 estel de luxe smiselno uporabiti s 3% aktivatorjem? kako se bo rezultat razlikoval od uporabe z 1,5%? prvotna barva svetlo rjava

Dober dan! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! S 3 kisikom lahko in morate uporabljati. 1.5 aktivator deluje samo na prej obarvanih laseh, za toniranje in vzdrževanje barve. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

Zdravo! Ali lahko ta aktivator z estel smislom brez amoniaka uporablja za toniranje že odstranjenih odtenkov? Se bodo korenine obarvale? hvala!

Dober dan! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Pastel aktivator deluje z barvo De luxe. Lahko varno uporabite barvo Sense s klasičnim aktivatorjem 1,5 v razmerju 1: 2. Vaša naravna osnova bo ostala nespremenjena, barva pa bo padla le na svetlih pramenih. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

Zdravo! Dolžina je bila osvetljena na raven 10, morda 11, tonirana de luxe 10,16, na tujerodnem oksidu 1,5 (vse je super, všeč mi je) zdaj bodo korenine začele rasti, načrtujem jih osvetliti s prahom. Kolikor razumem, je vroča blond po prahu tonirana na tem oksidu, ampak za dolžino se bo, kot kaže, treba zmešati še ena zmes, na klasični oksid 1,5? (Načrtujem nakup blagovne znamke deluxe), ki bo dejansko moral imeti 2 oksida, ta in klasični? hvala za odgovor.

Dober dan! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Uporabite lahko klasični aktivator in tonirate korenino in dolžino. Lep pozdrav, vaš strokovnjak ESTEL.

Zdravo. Sem novinec. Koliko mešati aktivator in barvo?

Pozdravljeni! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Activator Pastel 1,5% se uporablja SAMO z glavno paleto De Luxe 8, 9 in 10 nivoja za toniranje na novo beljenih las. Ima sposobnost zmanjšanja količine amoniaka v barvi (zato se uporablja SAMO s trajno (amoniakno) barvo). Mešalno razmerje 1: 2, čas držanja 20 minut, samo na vlažnih laseh. Drugih akcij ni, mešanje deležev, čas zadrževanja, tehnologija uporabe tega aktivatorja. S spoštovanjem, vaš ESTEL Professional.

če so bili lasje prej beljeni, ta aktivator ne bo deloval?

Pozdravljeni! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Pastel activator se SAMO uporablja na sveže beljenih laseh. Toniranje predhodno obarvanih ali beljenih las s klasičnim aktivatorjem 1,5% Lep pozdrav, vaš ESTEL Professional.

Dober dan, ali je mogoče mešati aktivator s Sence barvnimi barvami?

Pozdravljeni! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Ta ni. Barva Sens brez amoniaka. Za to barvo potrebujete aktivator Classic 1,5%. S spoštovanjem, vaš Estel Professional.

Dober dan! Kakšna je razlika med toniranjem in pastelnim toniranjem?

Pozdravljeni! Hvala za izbiro naše blagovne znamke! Pastelno toniranje je, ko delamo na novo beljene lase. S pomočjo tega kisika zmanjšamo količino amoniaka v barvi in ​​barva postane tonirana. Lep pozdrav, vaš ESTEL Professional.

Zdravo. se lahko uporablja z 10/76 za toniranje na zavarovanih laseh?

Pozdravljeni, hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko na sveže beljenih laseh (Hot Blonde). In samo na vlažnih laseh 20 minut. Delež 1: 2 vedno iskreno, vaš ESTEL Professional.

Zdravo. Ali lahko ta aktivator mešamo z 12% kisika iste serije Estel de lux? 12% razbarvam korenine, za toniranje pa želim znižati odstotek. Izkazalo se bo?

Pozdravljeni! Hvala, ker ste izbrali našo blagovno znamko! Oxygenates se ne sme mešati. Razbarvanje za 12% na splošno ni priporočljivo. Bolje uporabiti 6% ali 3%. Toda za toniranje beljenih las potrebujete samo aktivator. S spoštovanjem, vaš ESTEL Professional.

Kako izbrati oksigenat za Estel barvo

Oxygenant je kremna emulzija, ki vam omogoča trajno barvanje las, barvo spremenite do maksimuma, prebarvate sive lase, posvetlite do 4 tone in potemnite naravno in osvetljeno podlago.

Estel ima dve vrsti oksigenatov: De Luxe in Essex.

Samo 4 stopnje kisikove aktivnosti - 3, 6, 9 in 12%, pa tudi oksigenati z nizko vsebnostjo toplote - 1,5% aktivatorji.

3% oksigenant vam omogoča barvanje las na ton, lahko osvetli naravno podlago korenin za 1 ton lažji, lahko zatemni naravno podlago las toliko temneje.

Čas izpostavljenosti - 35 min.

V zvezi z barvo se razredči 1: 1.

6% oksigenata nam bo omogočilo lažjo naravno osnovo korenin za 2 tone lažjo, dolžino - 2 tone lažjo. Prednost - trajno obarvajo sive lase.

Klasičen čas izpostavljenosti - 35 min, s sivimi lasmi - 45 min.

V zvezi z barvo se razredči 1: 1.

9% oksidant lahko posvetli naravne lase pri koreninah za 3 tone lažji, dolžina - 2 tone lažja, sodeluje pri barvanju sivih las.

Čas izpostavljenosti - 35 min, s sivimi lasmi - 45 min.

V zvezi z barvo se razredči 1: 1

12% oksigenant lahko osvetli lase za 4 tone lažji, deluje s posebno serijo High Blond (super posvetlitev), SOS v Essexu, High Flash (za barvno poudarjanje) v paleti De Luxe in Lumene v paleti Essex.

Aktivator 1,5% je zasnovan za intenzivno dolgotrajno tonsko barvanje, ki deluje z barvami katere koli globine tona, deluje na naravnih laseh, beljenih in beljenih

Čas izpostavljenosti na suhih laseh - 35 minut, na vlažnih laseh - 20 minut.

Mešalno razmerje glede na barvo 1: 2

Pastelni aktivator 1,5% za intenzivno toniranje na sveže beljenih laseh, deluje z odtenki 8., 9. in 10. stopnje globine tona.

Čas izpostavljenosti: na vlažnih laseh - 20 min.

Mešalno razmerje glede na barvo 1: 2

Estelle Pastel Toning Activator

Vsi forumi »Forum za frizerje» Barvanje »Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Za objavo sporočil se morate prijaviti ali registrirati

Objave [17]

1 Tema iz Khasanove Svetlane 05.10.2012 18:21:07

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 671
 • Registrirano: 23.03.
 • Objave: 1 015
 • Skupaj zahvalil: 289

Tema: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Kdo je seznanjen s tem aktivatorjem? Prosimo, napišite o rezultatih dela. Zelo mi je zanimiv.

2 Odgovor Irine Komarova 11.5.2012 20:34:37

 • Udeleženka
 • Uvrstitev: 37
 • Registrirano: 22.08.
 • Objave: 16
 • Hvala skupaj: 3

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Pozdravljena Svetlana, zelo rada toniram "vroče blondinke" na pastelni aktivator, 1: 2 (en del Estelle smisla ali deluxe barve in dva dela pastelnega aktivatorja.

3 Odgovor Svetlane Khasanov 11.05.2012 21:44:55

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 671
 • Registrirano: 23.03.
 • Objave: 1 015
 • Skupaj zahvalil: 289

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Barva se izkaže kot v paleti ali temnejša?

4 Odgovor Irine Komarova 12.05.2012 08:10:45

 • Udeleženka
 • Uvrstitev: 37
 • Registrirano: 22.08.
 • Objave: 16
 • Hvala skupaj: 3
 • Hvala za to sporočilo: 2

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Barvam pod nadzorom, kot rezultat ustreza, zato ga izperem (10-15 min.), Če je prekomerno izpostavljen, potem gre malo v temnenje, a se tudi lepo izkaže, ta aktivator zatemne za 0,5 tone.

5 Odgovor Julije Prokhorov 12. 5. 2012 19:50:10

 • Novorojenček
 • Ocena: 5
 • Registrirano: 07.08.
 • Objave: 4
 • Hvala skupaj: 2
 • Hvala za to sporočilo: 2

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

aktivator za pastelno toniranje deluje na vroči blondinki, znižuje vsebnost amonijaka v barvilu, oziroma dobimo nežno toniranje blond las

6 Odgovor Vere Gurin 30.05.2012 00:15:15

 • Udeleženka
 • Ocena: 8
 • Registrirano: 14.04.2012
 • Objave: 17

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

na pastelnem aktivatorju je barva gostejša

7 Odgovor Olge Novikove 13.10.2012 23:20:44

 • Moderator
 • Uvrstitev: 796
 • Registrirano: 01.06.
 • Objave: 1 537
 • Skupaj zahvalil: 288

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Podvojeno od tu, ker avtor se ni odjavil.

Prejšnjega vprašanja nisem opazil. Moj odgovor je: pri pastelnih barvah je v temnejših tonih. Osebno uporabljam ta aktivator, če moram potemniti svetlolaska..

Če ni težko, napišite tukaj, kako ga uporabljate, in kakšen je rezultat. http://hairlife.ru/forum/topic/4240/

8 Odgovor Svetlane Khasanov 14.10.2012 09:12:33

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 671
 • Registrirano: 23.03.
 • Objave: 1 015
 • Skupaj zahvalil: 289

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Pred kratkim sem poskušal stranko tonirati s pastelnim aktivatorjem po blondiranju s pudrom. 10/1 + uporabljen aktivator. zdržala približno 10 minut, ko se je začela umivati, so bili lasje kot bombažna volna. ob toniranju z običajnim aktivatorjem je bil občutek las drugačen. Bilo me je celo strah, da sem ga zažgal. potem pa sem ga posušila. Pts lasje so seveda trdi, vendar nič ni odpadlo, stranke stranke pa so bile zelo kratke. se bojijo, da bi še naprej delali.

9 Odgovor Aleksandra 03.03.2013 20:56:17

 • Udeleženka
 • Ocena: 10
 • Registrirano: 03.04.2013
 • Objave: 10
 • Hvala skupaj: 2

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Povej mi, ali jih lahko odtenim na mokre lase ali posušim?

10 Odgovor Anna Stanchenkova 06.10.2013 22:09:36

 • Novorojenček
 • Ocena: 2
 • Registrirano: 02.10.2013
 • Objave: 4
 • Hvala vsem: 1

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Tonirate lahko tako na mokri kot na suhi.
v prvem primeru 20 minut, v drugem - 35 minut

11 Odgovor Olge Pirozhenko 13.10.2013 13:38:42

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 753
 • Registrirano: 30.11.
 • Objave: 1 309
 • Skupaj zahvalil: 316

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Pred kratkim sem poskušal stranko tonirati s pastelnim aktivatorjem po blondiranju s pudrom. 10/1 + uporabljen aktivator. zdržala približno 10 minut, ko se je začela umivati, so bili lasje kot bombažna volna. ob toniranju z običajnim aktivatorjem je bil občutek las drugačen. Bilo me je celo strah, da sem ga zažgal. potem pa sem ga posušila. Pts lasje so seveda trdi, vendar nič ni odpadlo, stranke stranke pa so bile zelo kratke. se bojijo, da bi še naprej delali.

Čudno je, da v resnici aktivator za pastelno toniranje zmanjšuje vsebnost amoniaka v barvi in ​​teoretično bi morali biti lasje bolj živahni kot pri uporabi aktivatorja.

12 Odgovor Yulia Timokhin 22.1.2014 19:22:15

 • Udeleženka
 • Ocena: 13
 • Registrirano: 26.07.
 • Objave: 27
 • Hvala vsem: 1

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Povejte mi, in ko tonirate na navadnem aktivatorju, 1,5% ne gre v senčenje?

13 Odgovor Olge Pirozhenko 22.1.2014 19:45:06

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 753
 • Registrirano: 30.11.
 • Objave: 1 309
 • Skupaj zahvalil: 316

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Povejte mi, in ko tonirate na navadnem aktivatorju, 1,5% ne gre v senčenje?

Če delaš kot poltrajna Estelle, odide.

14 Odgovor Yulia Timokhin 23.1.2014 08:13:35

 • Udeleženka
 • Ocena: 13
 • Registrirano: 26.07.
 • Objave: 27
 • Hvala vsem: 1

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

To je, če ne smisel, ampak preprosto DELUXE, potem ne bo nobenega zamračenja? In če Sense s 3%?

Uredila Yulia Timokhina (23.1.2014 08:16:27)

15 Odgovor Olge Pirozhenko 23.1.2014 8:43:28

 • Poklicno
 • Uvrstitev: 753
 • Registrirano: 30.11.
 • Objave: 1 309
 • Skupaj zahvalil: 316
 • Zahvaljujem se za to sporočilo: 1

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

To je, če ne smisel, ampak preprosto DELUXE, potem ne bo nobenega zamračenja? In če Sense s 3%?

Če se boste prekomerno izpostavili, bo malo. In s Sensom bistveno.
Senzor za 3% od 7 in manj.

16 Odgovor Svetlane Romanov 24.1.2014 18:42:48

 • Novorojenček
 • Ocena: 3
 • Registrirano: 21.01.2012
 • Objave: 6

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Povej mi, ali jih lahko odtenim na mokre lase ali posušim?

bolje je odtekati na suhe lase, ampak najprej morate lase umiti s šamponom za globinsko čiščenje, nato nanesti balzam za glajenje strukture las, nato pa tonirati

17 Odgovor Marina Lobeeva 24.08.2017 10:39:46

 • Novorojenček
 • Ocena: 1
 • Registrirano: 24.08.
 • Objave: 1

Re: Aktivator za pastelno toniranje Estelle

Kaj pa naravni lasje v koreninski coni, na primer, če naredite balayage. Ali pri nanašanju toniranja s pastelnim aktivatorjem posvetli naravne lase?

Estel, Activator De Luxe 1,5%, 60 ml

Activator 1,5% De Luxe se uporablja s kremnimi barvami Estel De Luxe za intenzivno toniranje.

 • Ocene 2
 • Vprašanja 2
 • Opis
 • Video
 • Članki
 • Ocene 2
 • Vprašanja 2
 • Opis
 • Video
 • Članki

O izdelku

Activator 1,5% De Lux se uporablja s kremnimi barvami Estel De Lux za intenzivno toniranje. Oblikuje kremasto konsistenco, ki jo je enostavno nanesti in nežno vpliva na lase. Ekonomično za uporabo. Mehko stabilna formula aktivatorja vam omogoča, da združite odlično kakovost barve z učinkovito nego las. Samo za profesionalno uporabo.

Sestava:

Aqua, vodikov peroksid, Cetearyl Alkohol, Ceteareth-20, Cetrimonium Chloride, Tetrasodium EDTA, Fosforjeva kislina, Natrijev stanat.

O znamki

Domače blagovne znamke Estel, priljubljena blagovna znamka frizerjev in njihovih strank, že več kot desetletje daje zdravju in privlačnosti za lase. Asortiman podjetja vključuje številne kolekcije različnih izdelkov za nego las, vključno z več kot 180 odtenki barv za lase, zdravstveno kozmetiko, izdelki za styling in še veliko več. Blagovna znamka Estel ni osvojila samo ruskega trga, izdelke te blagovne znamke uspešno prodajajo v več kot 150 državah po vsem svetu..

Izdelki Estelle za rast las - šampon, sprej in tonik-aktivator: učinek uporabe in kontraindikacije

Vsi izdelki za nego lasišča, ki izboljšajo strukturo las, pospešujejo rast las.

Toda za bolj intenzivno rast kodrov morate vplivati ​​na folikle posebnih snovi. Naštejemo izdelke Estel ("Estelle"), ki vsebujejo take snovi.

Izdelki za rast las Estel

 1. Otium edinstvena serija.

V prevodu iz latinščine otium - počitek.

Alpha Homme, šampon.

Glavna učinkovina je kofein, ki spodbuja rast las. Priporočljivo za uporabo z razpršilcem Alpha Homme.

Razpršilec Alpha Homme.

Preprečuje prezgodnje izpadanje las, pospešuje rast las: prehrana foliklov se poveča z delovanjem kofeina, aminokislin in bakrovega tripeptida. Sojini proteini obnavljajo strukturo las. Rezultat uporabe pršila za rast las Estelle je viden po vsaj 4 tednih dvojnega dnevnega nanosa izdelka.

Estel Curex Gentleman.

Šampon za moške, ki pospeši rast las. Nežno čisti lasišče, občutljivo vpliva na lasne mešičke.

Izvleček lupine, ki je vključen v njegovo sestavo, pomaga krepiti lase.

Profesionalne šampone-aktivatorje je treba uporabljati samo za reševanje problema izgube las ali nezadostne gostote las. Kot redni higienski izdelek je bolje uporabiti šampon, ki ustreza vašemu tipu las, v kombinaciji s balzamom za balzam..

Otium

Estel izdelki, vključeni v serijo Estel Otium Unique, so bili posebej razviti za aktiviranje rasti las: šampon, tonik in gel za rast trepalnic. Prispevajo k boljši oskrbi krvi z lasnimi mešički, pospešujejo rast kodrov.

Aktivator šampona Estel Otium Unique

Na voljo v 250 ml vialah. Šampon vsebuje kompleks Unique Active, mlečne beljakovine, laktozo.

Zdravijo lasišče, obnovijo ravnovesje in ugodno vplivajo na lasne mešičke. Lasje začnejo hitreje rasti, ne izpadajo, njegova gostota se poveča.

Sestava:

 • Topila: voda, propilen glikol, hidrogenirano ricinusovo olje (preprečuje izhlapevanje vlage s kože), izopropil alkohol;
 • Blagi detergenti: natrijev laureth sulfat, dinatrijev kokoamfodiacetat, gliceril kokoat PEG-7
 • Izvleček brezovega popka (pomirja kožo, ima protivnetni učinek);
 • Balzami: hidroliziran beljakovina volčjega lupina, PEG-12 dimetikon (kondicionira silikon), polikvaternij-10 (balzam, antistatično sredstvo, vlažilec);
 • Sredstva za zgoščevanje: natrijev klorid, LAURET-2 (komponenta detergenta, tvori peno), PEG-120 metil glukoz trioleat (površinsko aktivno sredstvo), polietilen glikol-400.

 • Dišava;
 • Limonen (umetna aroma);
 • Provitamin B5 (vlaži, mehča, neguje);
 • Glicin (izboljša metabolizem);
 • Glicerin (izboljša strukturo las, jih naredi poslušne);
 • Manitol (antioksidant);
 • Trometamin (regulator nivoja PH);
 • Glutaminska kislina (simulira mikrocirkulacijo krvi v koži, izboljša njeno prehrano);
 • Dušikov oksid (širi krvne žile, poveča preskrbo lasnih mešičkov);
 • Alanin (zadržuje vlago);
 • Aspartinska kislina (vlaži, pomlajuje kožo);
 • Lizin hidroklorid (aminokislina, ki spodbuja obnovo tkiva);
 • Levcin (aminokislina, ki aktivira zaščitne lastnosti kože);
 • Valin (obnavlja poškodovane celice);
 • Natrijev laktat (vlažilec, antiseptik);
 • Sorbitol (zgoščevalec, vlažilec);
 • Glukoza (neguje, vlaži);
 • Fenilalanin;
 • Izolevcin (tonira, vlaži);
 • Tirozin;
 • Histidin hidroklorid;
 • Hidrolizirani sojin protein (balzam);
 • Bakreni tripeptid 1 (pospešuje rast las);
 • Konzervansi: citronska kislina, metil kloroizotiazolin, metilisotiazolin.
 • Estel Otium Unikaten tonik

  Estelle tonik-aktivator rasti las, vsebuje Unique Active, ki širi krvne žile, ustavi izpadanje las, spodbuja rast novih las. Tonik se nanese na lasišče. To je priročno storiti: izdelek ima brizgalno šobo.

  5 klikov je dovolj za eno aplikacijo. Aktivator rasti las "Estelle" je treba vmasirati v kožo z masažnimi gibi 2-krat na dan. Ni treba umivati.

  • Topila: denaturirani alkohol, voda, propilen glikol, pentilen glikol;
  • Hidroliziran beljakovina volčjega vlakna (navlaži kožo, začne postopek njene regeneracije);
  • Pantenil etil eter (antistatik);

 • Mlečne beljakovine (prehrana las, glajenje njihove površine);
 • Laktoza (naredi lase mehke);
 • Inozitol (spodbuja dihanje kožnih celic na celični ravni);
 • Acetilcistein (aminokislina, preprečuje izpadanje las);
 • Acetil metionin (aminokislina, zdravi kožo in lase);
 • Konzervansi: natrijev citrat dihidrat (natrijeva kislina sol, uravnava kislost), citronska kislina, diazolidinil sečnina, metilparaben, propilparaben.
 • Učinek uporabe šampona in tonika je po enem do pol do dveh mesecih vsestransko viden: lasje postanejo opazno daljši, privlačnejši (močni, debeli), po česanju las ne ostanejo na glavniku..

  Gel za trepalnice Estel Otium Unique


  Gel neguje cilije, pospešuje njihovo rast. Njegove komponente vključujejo kompleks Otium Unique, laktozo in mlečne beljakovine. Izdelek krepi folikle, preprečuje izgubo trepalnic, pospešuje njihovo rast. Čili postanejo močnejši in gostejši. Gel je treba nanesti na veke, kjer trepalnice rastejo. Izdelka vam ni treba umivati.

  Šamponi-aktivatorji za rast las "Estelle", namenjeni pospeševanju rasti las in povečanju njegove gostote. Imajo blag umivalni učinek in so primerni za vse vrste las.

  Balzam za izpiranje s funkcijo aktiviranja rasti kodrov v liniji izdelkov Estel, balzam je del šampona z aktivatorjem.

  Tonski aktivator in gel za rast trepalnic sta učinkovita, vendar vsebujeta močne alergene in sta kontraindicirana za ljudi z občutljivo kožo.

  DeLuxe Activator za intenzivno toniranje 1,5% 60 ml.

  Activator 1,5% se uporablja s kremnimi barvami Estel DE LUXE za intenzivno toniranje.

  Oblikuje kremasto konsistenco, ki jo je enostavno nanesti, nežno vpliva na lase.
  Ekonomično za uporabo.
  Mehko stabilna formula aktivatorja vam omogoča, da združite odlično kakovost barve z učinkovito nego las.

 • Na zalogiY
  Osnovna enotaPCS
  Črtna koda4606453017662
  ProizvajalecEstel Professional
 • Pri oddaji naročila "Pickup"

  Po oddaji naročila na spletnem mestu počakajte na klic upravitelja ali SMS sporočilo na telefonsko številko, ki ste jo določili ob oddaji naročila. To zagotavlja, da je naročilo v celoti sestavljeno, dokončano (vsi popusti so določeni na diskontni kartici in / ali trženjskem programu), izvedeni v programu in vas čakajo na blagajni prodajalne.

  Točka izdaje naročil - Trgovina na drobno "Vse za lase" (Moskva, Skhodnenskaya st., 36/11 tel. +7 499 493-90-69)

  Odpiralni čas trgovine. Dnevno od 10-00 do 21-00

  Pri plačilu sprejemajo tako gotovinsko kot tudi kartično plačilo.

  Rok trajanja zaključenega naročila je teden dni. Nato se naročilo prekliče.

  Več o dostavi s kurirskim servisom v Moskvi in ​​dostavi v regije Rusije preberite na strani "Dostava"

  Estel aktivator za kaj

  Akcesatorji Princess essex 1,5% se uporabljajo s kremnimi barvami Princess essex za intenzivno in pastelno toniranje. Priprava je precej gosta, zato v mešanici z barvo tvori kremasto zmes, ki ne teče, je enostavno nanesti in porazdeliti po laseh

  Zmanjša vsebnost amonijaka, če ga mešate s kremo. Ne draži kože.

  Ne glede na to, s katero barvo Estel uporabite aktivator z - barvno poudarjanje, odtenki za pritrditev, osnovne tone, barvni korektor, svetleča serija, dodatna rdeča - barva las bo svetla, nasičena, želeni odtenek.

  Rezultat. Odlična barva za vaše lase brez škode za njihovo zdravje.

  Uporaba. Priporočljivo je mešati aktivator z barvo v razmerju 1: 1, vendar se lahko razmerje spremeni glede na želeni rezultat..

  Oksidi, aktivatorji, belilni prašek ESTEL

  Oksidi, aktivatorji, belilni prašek ESTEL DE LUXE in ESTEL HAUTE COUTURE

  Profesionalno barvanje za lase se vedno uporablja v povezavi z oksidantom.

  Če želite dobiti želeno barvo, morate izbrati pravo barvilo z oksidantom za lase, če pa je bila tehnika barvanja las napačna, las ne morete samo poškodovati, ampak tudi ne doseči želene barve.

  Oksidant za lase ima več oblik:

  Oksidant za lase 3% - zasnovan za barvanje s tonom.
  Oksidant za lase 6% - zasnovan za trajno barvanje. Uporablja se tudi za barvanje sivih las.
  Oksidant za lase 9% - namenjen barvanju las v svetlejših tonih, za beljenje las in nadaljnje trajno barvanje (2 tone svetlejše).
  12% oksidant za lase - namenjen za blondiranje, za barvanje super svetlih tonov (3-4 tone svetlejši).

  Vsako profesionalno barvanje za lase ima svoje oksidante (ali okside, aktivatorje, razvijalce), razvite posebej za to barvilo. Zato pri nakupu profesionalnega barvila za lase ne pozabite kupiti ustreznega oksidanta. Pred obarvanjem obvezno preberite navodila!