Kategorija Dodatki

Vse o olju za lase Estelle - kako ga uporabljati in za katere lase je primerno

Ruska blagovna znamka Estel Professional je že več kot 15 let vodilna med domačimi proizvajalci kozmetike za lase. Asortiman blagovne znamke vključuje barve, tonske maske, styling, pa tudi različna olja, namenjena negi in obnavljanju pramenov.

Mandljevo olje za lase

Lasje so vsak dan izpostavljeni agresivnim zunanjim dražljajem. Posledično izgubijo svojo nekdanjo lepoto, postanejo krhki in brez življenja. V takšnih časih potrebujejo hranila, od katerih jih je veliko v mandljevem olju..

Tinktura paprike za rast las: kako jo kuhamo sami doma?

Rdeči kapsic vsebuje v svoji neverjetno pekoči lupini dragocene vitamine in mikroelemente (vitamini A, C, B, eterična olja, karotenoidi, železo, cink, magnezij, kalcij, fosfor, maščobna olja: karantena, kapsantin), zahvaljujoč temu, da je cenjen po vsem svetu.

Naši strokovnjaki

Revija je nastala zato, da bi vam pomagala v težkih časih, ko se vi ali vaši ljubljeni srečujete s kakšno zdravstveno težavo!
Allegology.ru lahko postane vaš glavni pomočnik na poti do zdravja in dobrega razpoloženja!

9 najboljših las za ravnanje las v skladu s pregledi potrošnikov in strokovnim mnenjem

* Pregled najboljših po uredništvu experttology.ru. O izbirnih merilih. To gradivo je subjektivno in ne predstavlja oglaševanja ter ne služi kot vodilo pri nakupu.

Maska za lase Inoar g

Z dostavo kamorkoli v Rusiji

G. las Keratin

Kompleks je zasnovan za postopek "Keratinsko ravnanje las". G. Hair Keratin učinkovito poravna frizy lase, tudi s tesnimi kodri, in jih ohranja popolnoma gladke do pet mesecev.

Predstavljamo Estel kolekcijo lasnih olj

Pred več kot 15 leti je ruska blagovna znamka Estel začela izdelovati izdelke za nego las. Ustanovitelji podjetja so si zadali nalogo, da ustvarijo profesionalna orodja po dostopnih stroških.

Shilajit za lase v šamponu: koristi, recepti, uporaba

Za nego kodrov se pogosto uporabljajo različna naravna zdravila. Shilajit za lase je eden najbolj priljubljenih naravnih izdelkov, ki lahko pospeši rast las in izboljša kakovost.

Česalnik za detajle (zelen) Macadamia No Tangle Brush Green 1 kos

Nakup v enem kliku

Opis izdelkaNoben Tangle glavnik z edinstvenimi prožnimi ščetinami, ki nežno in neboleče razdelijo vsakršne zapletene lase.

Naslednji profesionalec za lase

Dragi kolegi, partnerji, prijateljiZ veseljem vam ponujamo edinstveno profesionalno inteligentno nemško kozmetiko za lase po spodobni ceni..

    Inteligenca blagovne znamke je posledica uporabe spletnih tehnologij ter najsodobnejših formul in sestavin.. Linija šele začne svoje korake v Rusiji, vendar smo polni načrtov za njen razvoj in širitev - v prihodnjih mesecih se bo likvidnostna pozicija občutno povečala..

Limonovo eterično olje za lase

Limonino olje je bilo znano po svojih blagodejnih lastnostih že iz časov starega Egipta. Ta izdelek je bil pridobljen s stiskanjem kože teh citrusov. Nastalo olje je bilo naneseno na lase, da bi bilo bolj živahno in izboljšalo stanje kodrov..

Učinkoviti izdelki za ravnanje las s keratinom z in brez formaldehida

Keratinsko ravnanje las je relativno nov postopek, ki je pridobil priljubljenost med pravičnejšim spolom. Omogoča vam, da lase ne naredite le obvladljive in popolnoma gladke, temveč tudi učinkovito zdravite poškodovane pramene..