Elegantne moške pričeske. Naj ščetkamo moške?)

Modni kratki moški odbitki 2016

Čim krajši so lasje, lažje jih je skrbeti, a tudi manj stylinga, ki ga lahko naredimo na takšnih laseh. Kljub temu so kratki odbitki za moške še vedno klasika žanra, ki niso izstopili iz stila..

Obstaja veliko vrst kratkih moških odbitkov. V frizerskem oblikovanju je veliko tankosti in lastnosti, ki odbitke delijo na vrste in podvrste. Toda ne bomo se poglabljali v podrobnosti tako globoko in upoštevali le glavne trende..

"Jež", "boks" in "pol-boks" - ti modni moški odbitki za kratke lase ne izgubijo pomembnosti zaradi preprostosti in praktičnosti takšne frizure. Najmanjša dolžina las s takšno frizuro v letu 2016 ne sme biti manjša od 1 cm. Število možnih stylingov s takšno frizuro se ne razlikuje v raznolikosti, vendar ne bo trajalo veliko časa, da porabite za pričesko.

Kanadski

Druga trendna moška frizura za kratke lase 2016 je tako imenovani "kanadski". Pričeska je svoje ime dolžna kanadskim hokejistom, ki so prišli na tekmovanja v ZSSR. Takrat so mnogi moški začeli ponavljati to frizuro in poskušali posnemati uspešne športnike. In danes je "Canadian" vključen na seznam najbolj modnih moških kratkih odbitkov. Njegovo bistvo je preprosto: templji in zadnji del glave so kratki, na čelu in kroni so lasje daljši. Poleg tega mora biti prehod s kratkih na dolge lase gladek, brez ostrih opaznih meja. To najbolje vidimo na spodnjih primerjih fotografij..

Stranska pregrada

Kratki lasje, razdeljeni ob strani, so klasična moška pričeska. Moda zanje je prišla k nam iz 60. let, vendar od takrat frizura ni izgubila pomembnosti. Stranska ločitev je zelo primerna za ugledne moške, poslovneže in vodstvene delavce.

Undercut

Pravzaprav je to različica modne moške frizure z obritimi templji. Hkrati šiška in lasje na parietalnem delu glave ostanejo dolgi. Takšna frizura ima veliko možnosti stylinga: šiška je mogoče česati nazaj, položiti na stran ali jim dati volumen in strukturo s pomočjo izdelkov za styling. Ena od možnosti za oblikovanje te frizure je mohawk.

Brit

Tehnologija britja britvice je skoraj v celoti podobna kanadski frizuri, le slednja si obrije del las na zadnji strani glave. Namerna ravnodušnost je lastna tej frizuri. V tem primeru morajo biti lasje ves čas čiste. Britanska frizura je odlična za moške s kodrastimi ali kodrastimi ključavnicami. V tem primeru bo dolg del las, ki je v neredu na glavi, nenavaden videz, ustvarjena slika pa bo postala popolna..

Pompadour

Pričeska s tako glasnim imenom svojo priljubljenost dolguje Elvisu Presleyju. Prav on se je prvič pojavil na odru z razkošno glavo las. Od takrat je frizura doživela spremembe, vendar njeno bistvo ostaja enako: šiške in dlake na parietalnem delu glave bi morale biti precej daljše kot na templjih in na zadnji strani glave. Dlake na templjih lahko bodisi kratko obrežemo bodisi preprosto gladko počešemo nazaj, templjev tukaj ni obrito, kot pri frizuri "podrezano". Po drugi strani je treba položiti precej razkošno, pogosto česano nazaj.

Modne moške pričeske 2016 za dolge lase

Dolgi lasje so že dolgo prenehali biti znak subkultur in zasedli svoje primerno mesto na seznamih modnih moških pričesk. Dolgi lasje vedno potrebujejo več vzdrževanja kot kratki. Danes so v modi naravni lasje, dolgi do ramen, ne bi smeli imeti veliko opaznih izdelkov za styling in na splošno styling ne bi smel biti opazen. Naravna neravnina je dobra, vendar bo videti spodobno le na negovanih laseh. Ko gre za dolge lase, je vedno pomembna točka, kako jo oblikovati. Stilisti predlagajo, da bodite pozorni na šop - modno moško pričesko za dolge lase. Ima veliko prednosti: lasje so pospravljeni in ne traja veliko časa, poleg tega pa izgleda dobro. Pogosto so dolgi lasje v kombinaciji z brado, vendar bomo o tem govorili v ločenem odstavku..

Modna frizura + brada

Tukaj je izbira odbitkov precej raznolika in vse je odvisno od videza in osebnih želja. Pogosto so srednje dolge ali dolge odbitke kombinirane z brado. Od zgornjih odbitkov se bradi dobro prilegajo "kanadski", "podrezani" in "pompadour"..

Brutalni moški odbitki: kakšne frizure moškega spremenijo v macho

Redki moški noče izgledati stilsko, pogumno in drzno. Pri tem lahko pomaga pravilno izbrana frizura. Glavna stvar je, da se popolnoma prilega splošnemu slogu moškega, poudarja dostojanstvo videza in ustreza vsem modnim trendom..

Brutalna frizura se lahko opravi v katerem koli slogu - od retro do športnega ježa. Vendar se za določitev pravilne vrste las, oblike obraza in načina stylinga posvetujte s strokovnjakom..

Obvezni znaki brutalne frizure:

 • se dobro ujema s katerim koli slogom oblačil;
 • ne potrebuje dolgih, zapletenih stajlingov;
 • vizualno naredi človeka bolj samozavestnega vase;
 • poudarja moškost.

V brutalnih odbitkih so vedno ostri prehodi, obrito območje, ultra kratki odseki, čiste geometrijske črte.

Najpogostejša odbitka sta boks in polboks. Izbira pogosto pade nanje prav zaradi njihovega nezahtevnega stajlinga. Idealno za grobe lase. Še en plus boksa in polboksa je v njihovi sposobnosti skrivanja plešastih obližev..

Za moške srednjih let so zelo primerne odbitki z obritimi templji in podolgovatim vrhom. Glede na obliko obraza je ločitev lahko raznolika, kar bo dalo pravilno obliko frizure.

Še ena brutalna moška frizura je podreza. Podolgovata krona, kratki templji in stranska ločnica jo naredijo elegantno in skoraj univerzalno.

Brutalni moški odbitki: vrste in fotografije

Moški lahko s pomočjo odbitkov in stylingov poudari značilnosti svojega videza, pa tudi korenito spremeni svojo podobo. Na primer, brutalni moški odbitki omogočajo videz resnosti, drznosti in celo določeno agresivnost, ki jo tako moški z mehkimi obraznimi potezami in lepim videzom tako primanjkuje. Glavna stvar je, da je frizura idealno združena z obliko obraza in splošnim slogom..

Na splošno lahko moške odbitke razlikujemo po slogih v klasične, retro, športne, romantične, brutalne in mladostne, kreativne možnosti. Toda brutalne odbitki so največje povpraševanje, zlasti med moškimi v mladosti. Najnovejši modni trendi narekujejo izbiro kratkih in srednje dolgih brutalnih odbitkov v kombinaciji z obraznimi lasmi.

Kaj pomeni brutalna frizura in njene značilnosti

Če izberete brutalne pričeske za moške, je pomembno izbrati takšne modele, ki se bodo harmonično prilegali splošni podobi moškega. Pomembno je upoštevati značilnosti in značilnosti tega sloga, in sicer:

 • organska kombinacija s katerim koli slogom oblačil;
 • ne potrebujejo vzdrževanja in posebnega stylinga;
 • poudarjajo moškost moškega;
 • vizualno naredi moškega resnega in samozavestnega.

Med odbitki ni posebnega razlikovanja glede na stopnjo "brutalnosti", vendar najpogosteje takšni modeli vključujejo ostre prehode med dolžinami, obrito območje, kratko dolžino las, ostre poudarke in jasne geometrijske črte. Takšne odbitke bodisi ne nosijo nobenih čustev ali izražajo agresivnost in togost. Pričeske je mogoče nositi tako s klasičnimi kot neformalnimi slogi oblačil.

Kdo ustreza?

Če upoštevamo kratke brutalne pričeske za moške, kot sta boks ali polboks, jih uvrščamo med klasične in športne. Moškemu videzu dajejo moškost in moč, poleg tega so nezahtevni pri oblikovanju in negi. Najbolje izgledajo na tistih z ovalnim, okroglim obrazom z grobimi in gostimi lasmi. S kratko frizuro lahko zgladite plešaste lise z zgodnjim izpadanjem las.

Fight frizure s skrajšanimi templji in popkom, vendar s krono srednje dolžine, so bolj primerne za mlade in moške srednjih let. Ko dopolnjujejo šiška in stransko oblikovanje las, bodo asimetrične črte odlično prilagodile katero koli obliko obraza. Skladno s tem so odbitki s stranskim ločevanjem primerni za moške vseh vrst videza. Toda podolgovate možnosti imajo raje mladostniki in mladi..

Vrste moških brutalnih odbitkov

Stilisti in oblikovalci so razširili klasifikacijo brutalnih odbitkov, s čimer so v ta slog prinesli številne sorte odbitkov in idej. To vključuje vojaške odbitke v vojaškem slogu, klasične kratke modele, rocker kreativne možnosti, pa tudi drzne modele za boj in razbojniške pričeske s posebno frizuro. Če želite najti pravo možnost, samo preberite zgornji seznam najbolj trendi odbitki za brutalne moške.

Undercut

Ta frizura je najprej postala zelo priljubljena v zahodnih državah, Anglija je postala prednik. Danes veliko znanih osebnosti po svetu nosi frizuro. Prepoznavne lastnosti - podolgovata krona s stransko ločitvijo in gladkim stilom, oster prehod na obrito templje in zadnji del glave.

Izbledena frizura je vrsta podrezanja, torej govorimo o obritem templju in zadnjem delu glave, pa tudi o kroni srednje dolžine. Če pa je za podrezan potreben stranski razkol in gladek styling, potem je v primeru blede frizure las česan nazaj od čela do zadnjega dela glave. Izgleda popolno na mehkih in enakomernih laseh.

Igrišče

Idealna platforma za odbitke bo videti v skrajšani različici. S pomočjo ravnega reza in skrajšanih ostrih prehodov templjev in zadnjega dela glave dobimo kvadratno obliko las na kroni. Ta rezultat je mogoče doseči le na grobih in gostih laseh. Danes stilisti priporočajo kombiniranje platforme z obraznimi lasmi..

Pričeska ježa je lahko tako brutalna in pogumna, pa tudi romantična in spontana. Za brutalne moške stilisti priporočajo skrajšano različico ježa. Dlaka na kroni je puščena kratka, dolžina pa se izmenično zmanjša na templje in zadnjo stran glave. Posebnost ježa leži v stajlingu, za to morate lase dvigniti z voskom in prsti navzgor.

Bobrik

Bobrova frizura je povezana s tenisom, saj je skoraj nemogoče vizualno najti razlike. Če želite ustvariti takšno podobo, je na vrhu moške glave levo majhna dolžina las, templji in zadnji del glave pa so močno zmanjšani. Pričesko lahko oblikujete v poljubni obliki, naj bo to debela pričeska ali razpleteni prameni.

Kanadski

V tem primeru se dlake gojijo srednje dolžine in se postopoma zmanjšujejo do templjev in zadnje strani glave. Toda, če želite ustvariti podobo Kanadčanke, morate na šiška zrasti podolgovate pramene in jih nato položiti nazaj od čela do smeri hrbtne strani glave. Kanadčan izgleda odlično na ravnih laseh, čeprav danes vadijo tudi na kodraste kodre..

Preppy

To frizuro imajo bolj radi predstavniki mladih, stilisti pa priporočajo, da na debelih laseh naredite takšen slog. Na vrhu glave ostanejo kodri, dolgi do 10 cm, in jih prerežemo na polovico do templja in zadnjega dela glave. Nadalje so kodri na kroni in šiška položeni na eno stran ali nazaj.

Izbor fotografij brutalnih moških

Zasluge tega sloga lahko ocenite na fotografiji brutalnih moških odbitkov iz znanih sijajnih publikacij in virov na internetu..

Izhod

Da bi izbrali pravo frizuro v brutalnem slogu, je bolje, da se posvetujete s stilisti ali mojstrom v salonu. Poleg tega lahko v salonu uporabite računalniški program ali storitev modeliranja, s pomočjo katere se pričeske preizkusijo na moški fotografiji, da ocenite končni rezultat. Vsekakor bo izbira brutalne odbitke zmaga, saj poudarja najboljše lastnosti moškega obraza..

Moški odbitki, več kot 100 fotografij. Elegantne vrste odbitkov za kratke, srednje in dolge lase

Nič manjše sorte moških odbitkov od ženskih in danes mnogi moški pozorni na svoje lase. Moška frizura, tako kot ženska, lahko drugim pove o slogu, značaju in celo o življenjskem slogu.

Če želite pridobiti pričesko, ki jo želite, se morate obrniti na strokovnjaka, poleg tega pa vam lahko svetuje, kako najbolje priti do frizure glede na vaš tip las, dolžino in obliko obraza.

Polovna frizura

Polovična škatla - ne dolga frizura, pri kateri so lasje na hrbtu in straneh glave obrezani s ščipalko

Ta vrsta frizure ima svoje korenine v ZDA. Čeprav je bilo to pred ustanovitvijo ZDA leta 1775, ko je George Washington ustvarjal celinsko vojsko, je ukazal, da bi morali novaki nositi kratke lase. Poseben način, kako si takratni vojaki strižejo lase, velja za navdih sodobnega boksa..

Značilna značilnost strukture te frizure je gladek prehod iz dolgih pramenov v kratke.

Boks frizure za moške: foto

Boksarska pričeska se od pol-boksa razlikuje po tem, da se lasje strižejo krajše, meja roba pa poteka nad zadnjo stranjo glave. Moški imajo to frizuro radi, ker izgleda zelo lepo in ne potrebuje vzdrževanja..

Ta frizura je svojo zgodovino začela v vojski zaradi svoje praktičnosti in praktičnosti. Med drugo svetovno vojno so si mladi, ki so bili vključeni v čete, pred osnovno vadbo ostrigli lase. Mnogi moški so po koncu službe še naprej nosili takšno frizuro in postala je zelo priljubljena..

Pričeska Kanadčanka in njene nove možnosti

Če je bila prej moška podoba povezana s kratko militaristično frizuro, danes tudi najbolj brutalni moški izberejo lase srednje dolžine..

Bistvo kanadske frizure je, da je na čelu in kroni ostalo precej veliko las, medtem ko se zadnji del glave, krona in templji režejo precej krajše.

Kanadska frizura je k nam prišla iz Kanade, ko je v Sovjetski zvezi (70-ih let) kanadska nacionalna hokejska reprezentanca k nam prišla na tekmovanja, veliko hokejistov je imelo takšno frizuro in je pri nas hitro postalo priljubljeno. Ta pričeska nima starostnih omejitev, kanadski ustreza skoraj vsem.

Sodobni stilisti nekoliko spremenijo kanadski odbitki, zaradi česar so bolj zanimivi in ​​modni.

Moška frizura podrezana

Prirezana frizura prihaja iz Nemčije, za to frizuro so značilni kratki templji ali celo obrito in volumen las na kroni in na zadnji strani glave, ki jih je mogoče oblikovati ali, nasprotno, kaotično razkosati.

Od začetka 20. stoletja je bila frizura underkat priljubljena med mladimi delavci, zlasti člani uličnih tolp. Sčasoma je moda za takšno frizuro zbledela in šele leta 2010 se je začel nov val priljubljenosti podrezane frizure in še danes vodi v oceno priljubljenosti med brivci. To frizuro lahko vidimo pri Brad Pittu, Davidu Beckhamu in drugih svetovnih zvezdah..

Če ima moški zelo tanke lase, je bolje, da so lasje čim krajše, dolžina pa naj bo na kroni daljša.

Porezana frizura se izvaja v različnih interpretacijah:

Pričeska z zgornjim vozlom

Pričeska zgornjega vozla je dobila ime po dveh angleških besedah: "top" in "vozel". Izvira iz Japonske, kjer so ga v starih časih nosili samuraji..

Najbolj pa je, da je frizura z zgornjim vozlom primerna za ljudi z okroglo in ovalno obliko obraza, poleg tega pa za moške z ravnimi ali ne preveč kodrastimi lasmi. Gostota las igra tudi pomembno vlogo pri tej frizuri, ker frizura na tankih tankih laseh ne bo videti zelo dobro. Ta frizura je idealno kombinirana z brado in svetlo nebrisanim.

Najmanjša dolžina pramenov za to pričesko je 15 centimetrov, kar je približno dolžina dlani..

Naredi se čim bolj preprosto - dovolj je, da podolgovate lase zberemo v elastičnem traku, jih zavežemo ob kroni, lahko pa tudi nižje.

Moška frizura za kratke lase: foto

Vseeno so najbolj priljubljeni moški odbitki za kratke lase, saj so nezahtevni za nego in ne potrebujejo časa in denarja za izdelke za styling..

Britanski moški odbitki

Pričeska je k nam prišla iz Britanije, nato pa se je razširila še v ZDA in zahodno Evropo (sredi dvajsetega stoletja).

Britanski odbitki se lahko prilagodijo posameznim željam in jih lahko nosite z ločevanjem ali brez njega, z šiška ali brez njih. Prepoznavna značilnost odbitka je previs pred majhnim izrastkom las. Naravne šiška se lepo prilegajo na stran ali nazaj na zadnji del glave.

Na zadnji strani glave so lasje zelo kratki. Za to je potreben pisalni stroj. V tem primeru se šiška ne odstrani. Lahko ga nekoliko obrezujemo s škarjami. Pričeska mora imeti čeden prehod s hrbtne strani glave na časovno.

Danes je na vrhuncu mode modificirana frizura z obritim lokom primerna tako za najstnike kot starejše moške..

Elegantna moška frizura za valovite kodraste lase

Če imate kodraste lase, potem mora mojster upoštevati smer njihove rasti. V nasprotnem primeru frizura morda ne bo videti lahko in brutalno, ampak agresivna in kaotična..

Pri valovitih laseh so primerne odbitki, kot so "podrezani", "pompadour" ali "kanadski", na čelu in kroni glave pa puščajo dolge, naravno kodraste lase. Lahko jih teksturete s sredstvi za styling ali pustite naravne kodre..

Moška frizura za dolge lase

Za dolge lase ni veliko moških, toda tisti, ki jih izberejo, je to bolj njihov holistični način in življenjski slog, je izbira določene podobe. Najprej dolgi lasje zahtevajo skrbno nego, čas in denar (za nego izdelkov).

Lase s takšno frizuro lahko nosite ohlapne, rahlo neprevidno oblikovane ali zbrane v šopke.

Imena odbitkov za moške - vrste odbitkov 2020

Če želite videti čudovito, se morate pomikati po imenih moških odbitkov, da boste lahko prišli v brivnico, da boste natančno poimenovali frizuro, ki jo potrebujete, pri čemer boste upoštevali obliko obraza. Pravzaprav je to, da se ne morete pogovarjati s svojim frizerjem in vprašati za želeno frizuro, ki je najpogostejši razlog, da fantje gredo s slabo frizuro. Na srečo je enostavno razumeti brivsko terminologijo in vsa nova imena odbitkov..

Poznajo različna imena in vrste odbitkov za moške, fantje so lahko prepričani, da izbirajo med najboljšimi odbitki in slogi leta. V tem priročniku vam bomo pokazali primere različnih moških odbitkov in pričesk, ki jih je mogoče narediti v letu 2019..

Vrste odbitkov za moške

Za sodobnega človeka obstaja širok izbor dolgih in kratkih odbitkov. Čeprav se nekatera imena morda zdijo nekoliko zmedena, vam bodo slike in opisi pomagali razumeti, kaj je vsako..

Taper in Fade

Fade, ki ga včasih imenujejo tudi konus, je najbolj priljubljen način za rezanje las na straneh in na hrbtni strani glave. Fade prevzame gladek prehod s pisalnim strojem, ki se začne od dna las, postopoma se združi z lasmi na kroni, kar ustvari gladek prehod od 0 do dolžine.

Naklon ali gladkost prehoda, ki ga dobite, sta odvisna od dveh dejavnikov - kje začnete prehod in kako kratka je poteka. Na primer, lahko izbirate med nizko, srednje, visoko ali obrito.

Kako kratki so vaši lasje odrezani, je odvisno od reza. Tu lahko pomaga poznavanje različnih imen odbitkov in velikosti nastavkov za striženje. Na primer, fade # 2 je krajši od fade # 3.

Fade proti Taperju

Čeprav večina frizerskih salonov po svetu med seboj zamenljivo uporablja izraza "zbledi" in "konča", tehnično obstaja razlika. Razlika med izpadanjem in zožitvijo je v tem, da je zblede običajno 0 do dna in se zlije v kožo, medtem ko konič ni treba biti kratek..

Kot lahko vidite, so različne vrste zblede lahko zmede, zato vam bo ta hitri pregled natančno sporočil, katero zblede želite. Če vaš frizer ne razume izraza "zbledi", preprosto spremenite izraz v "zožitev" ali "nagib / mešanica" - večina frizerjev pozna enega od njih.

Low Fade

Nizko zbledi je najbolj priljubljena vrsta prehoda in je pogosto v obliki kapljice, ki se ovije okoli ušesa in navzdol po vratu. Pri nizki bledi frizuri je treba rahlo povečati dolžino, ki se začne tik nad ušesom in se počasi zlije v vrh glave.

Srednje blede

Srednja bleda izgleda skoraj enako kot nizka, vendar se začne na sredini. Koničen rez, imenovan srednji zbledi, je vmesna točka med konzervativnim nizkim bledenjem in močnim kontrastnim visokim zbledelom. Če iščete frizuro, ki ne zahteva vzdrževanja, je to morda najboljša izbira..

High Fade

High Fade je morda najboljša frizura za fante, ki si želijo kratkih las na straneh, dolgih las na vrhu. Pričeska z visokim odtenkom zagotavlja več kontrasta in je najkrajša.

Obrito zbledi

To izpadanje se začne z britjem in se postopoma razvije v lase ob kroni. Ta prehod ob straneh in na zadnji strani glave, ki ga včasih imenujemo obrito ali plešasto, zagotavlja čist rez z največjim kontrastom. Glede na to, kje se začne prehod, nižji ali višji, je ta frizura lahko res ostra in impresivna..

Katero bledišče izberete, je veliko odvisno od vašega okusa. Če želite izvedeti več o tej tehniki striženja, smo napisali članke s primeri..

Undercut

Podrezana pričeska je še ena trendna frizura s kratkimi stranicami. Za razliko od zbledele stranice so rezane zelo visoko in so enake dolžine, ne da bi pri tem potrebovali prehod. Kljub temu pa lahko fantje od svojega frizerja zahtevajo, da zbledi, če želi, da se podrezanica meša..

Kratke stranice omogočajo enostavno mešanje z najrazličnejšimi odbitki, vključno z obritim hrbtom, narezanim hrbtom, pompadourjem itd. Vsestranskost je prava lepota podreza, saj je lahko stilsko in prefinjeno ali preprosto in hitro, odvisno od pričeske, ki jo želite..

Medtem ko raste, spodnjica prevzame sproščen eleganten videz, ki se odlično zlije z minimalnim naporom. Undercut je frizura za moške, ki si želijo stila za vsak trenutek svojega življenja. Ta frizura podrezana, narezana nazaj ali obrnjena navzgor ponuja široko paleto stilov, ki jih lahko ceni vsakdo.

Quiff

Odlična frizura je klasičen slog iz petdesetih let, moderniziran za sodoben videz, ki je videti bolj aktualen kot kdaj koli prej. Pričeska vključuje daljše lase na sprednjem delu glave, ki jim nato dodelijo klasičen, volumen videz z česanjem las naprej in navzgor ter z uporabo izdelkov za styling. Ob pravilnem stilu lahko slog nosite na formalnih prireditvah, zabavah ali v pisarni. Če jih ne boste oblikovali, vam bodo lasje padli na obraz, kar lahko ustvari tudi svež, razmršen videz..

Plašč izgleda najbolje z bledilom ali podrezom, s poudarkom na dolžinah las na vrhu. Preden vprašate svojega frizerja za to pričesko, se morajo fantje spomniti, da zahteva vsakodnevno oblikovanje..

Za tiste, ki si želijo vsako jutro vložiti malo časa in truda, da bi dali sodoben, teksturiran videz, je ta videz dobro vreden. Delo z dolgimi lasmi ni za vsakogar, toda če želite imeti svežo, retro pričesko, ki jo imajo punce radi, potem je to verjetno za vas..

Pompadour (pompadour)

Pompadour je podoben, vendar nekoliko drugačen od quiff-a. Namesto da ščetkate lase proti sprednji strani glave, lase česate in pritrdite s sredstvi za oblikovanje, da stilu dodate teksturo in volumen. Medtem ko je kvif lahko malce drzen in umeten, je za pompadour značilen bolj uglajen, gladkejši videz bolj definirane oblike. Teksturo lahko dodate tako, da spredaj razpletete lase, da ustvarite sodoben in klasičen pompadour.

Glavna razlika med pompadour in quiff je slog, ne dejanska dolžina las ali odrezana oblika. Če imate spredaj dolge lase, lahko svoje kodre oblikujete v pompadour in quiff.

Vprašanje vašega frizerja za pompadour frizuro vam daje vrhunsko vsestranskost. Pravzaprav vam bo ta dolžina in tekstura las ustvarila več različnih vrst pričeske..

Česanje

Comb Over je pomenil izbiro dolgočasne, čedne frizure. Toda sodoben videz česanja je lahko zelo eleganten in vsestranski. V kombinaciji s stranskim bledilom je glavnik bolj seksi kot kdajkoli prej. Fantje lahko celo zaprosijo svojega frizerja, da jih deli..

Tako kot prekrivalo in pompadour tudi česanje vključuje kratke do srednje lase na vrhu glave, vendar je negovanje in vsakodnevno oblikovanje veliko manj časa. Samo nanesite nekaj voska ali pomade in glavnik naravnost speljite na stran. Če želite dodati volumen, ne pozabite dvigniti las tako, da ga nekoliko česate nazaj in nežno potegnete na stran, da se izognete lizanemu videzu..

Ohranjanje glavnika v žepu vam bo pomagalo ohraniti pričesko čez dan in ostati elegantni kjerkoli že ste. Za nekatere moške je kratek slog najboljša možnost, česanje pa najboljši primer te preprostosti..

Slick Back

Še ena klasična, a priljubljena pričeska - naredi jo lahko za večino fantov z lasmi 10 cm ali več. Lase je česan proti hrbtni strani glave in šminka z močnim zadrževanjem in visokim sijajem, nanesena je tako, da lase drži na mestu. Končni rezultat je kul, prefinjen videz, ki vam bo všeč..

Vse, kar potrebujete, je spodobna dolžina las, da se drsete nazaj, in to bi morali biti sposobni. Vendar se večina moških odloči za obrito stran, ker kontrast izboljša videz.

Kot ena najsvetlejših moških pričesk desetletja je eden izmed načinov, kako lahko fantje izgledajo čedno v vsaki situaciji..

Faux jastreb

Fake Hawk ali FAUX HAWK je trendovska frizura za fante, ki ne želijo, da bi bili njihovi lasje predolgi, vendar kljub temu želijo videti lepo s kul slogom. Kot že ime pove, Fohok posnema mohaka tako, da ima dolg odsek las, ki teče po sredini glave. Vendar pa za razliko od pravih mohakov lažno pričesko jastreba spremljajo blede in ne obrite strani. Ta pričeska izgleda impresivno, vendar ne tako "umazano in subkulturno" kot klasični mohawk.

Ta faux jastreb zbledi, je odličen za močan, kul videz, ki ne potrebuje preveč vzdrževanja. Vse, kar potrebujete za slog te pričeske, je dobra šminka ali vosek. Lasje srednje dolžine na vrhu so lahko nekaj cm daljši od bledega na straneh, kar vam daje možnost, da oblikujete teksturiran glavnik ali koničaste lase.

Kratki lasje (Buzz Cut)

Praktična in preprosta, je poleg britja glave morda najbolj nezahtevna frizura, ki je na voljo. Prosite svojega frizerja, naj uporabi ščipalko za lase in enakomerno obreže lase na glavi na isto dolžino. Za zelo kratek pogled prosite za prilogo številka 1.

Nekateri moški tega stila ne marajo zaradi izjemno kratke dolžine, drugi pa ga izberejo zaradi praktičnosti zelo kratkih las. Glavna prednost te frizure je, da vam dobesedno nikoli ni treba zjutraj oblikovati las. Medtem ko boste morali lase precej redno rezati, lahko to storite sami doma s strižnikom za lase..

Jež (posadka)

Klasičen in praktičen je jež na mestu le kratki lasje. Dlaka na vrhu, ki jo na zadku in na straneh definirajo blede, je nekoliko daljša. Ta frizura vam bo dala lepo, vojaško podobo, ki nikoli ne bo šla iz stila..

Dlaka na vaši glavi bo dolga manj kot 3 cm, kar pomeni, da vam ni treba oblikovati las, da bi bili videti dobro. Ta moška frizura je ena najpogostejših odločitev in za to obstaja razlog. Pričeska ustreza večini oblik obraza in je enostavna za vzdrževanje, tako da res ni razloga, da ne..

Teksturiran francoski pridelek

Francoska frizura, znana tudi kot teksturirana frizura, je podobna ježu, vendar z daljšimi, umazanimi lasmi spredaj. Razbarvani lasje so lahko dolgi ali kratki za edinstven videz.

Če iščete sodobno pričesko, ki jo iščejo frizerji po vsem svetu, poskusite s teksturirano frizuro! Samo vprašajte svojega frizerja za visoko ali nizko obledelo ježo. Če želite dokončati oblikovanje, lase naravno oblikujte z lahkim mat voskom ali pomado.

Stranski del

Kot vrsta glavnika so stranske mize eleganten, preprost slog, ki vključuje ločitev las na dve strani z glavnikom. Ločnica mora potekati na eni strani glave, običajno tam, kjer se vaši lasje naravno razpadejo.

Nekateri slogi zahtevajo določeno obliko obraza, odvisno od tega, na kateri strani se želite ločiti, zato vnaprej ugotovite, katera je najboljša za vas in prosite svojega frizerja za nasvet..

Špicasti lasje

Špikaste pričeske so spet. Čeprav morda vračajo spomine na 90. leta, so koničaste pričeske preizkusile čas in še vedno lahko ustvarijo trendovski videz. Toda namesto lepljivih, geli podobnih bodic prejšnjih generacij so današnji špičasti lasje tekstura za bolj naraven stajling. Ta pričeska zagotavlja prefinjen videz.

Po nanosu malo voska in razmršanju las navzgor se bodo začeli pojavljati trni. Slog je mogoče uporabiti z najkrajšimi odbitki dolžine približno 5 cm. Dodajanje konic daje lasu teksturo, ki je videti elegantno in brez napora..

Man Bun (kup)

Moški zajček je v zadnjih letih postal ena najbolj priljubljenih dolgih pričesk za moške. Za fantje z dolgimi lasmi je ta pričeska enostavno ustvariti s kravato za lase. Vse, kar morate storiti, je, da lase ovijete v šopke in jih zavežete.

Vezanje vseh las v šopki je preprost način, da se ga znebite v službi ali med športom..

Zgornji vozel

Tako kot man bun, tudi zgornji vozel vključuje vezanje las v šop. Glavna razlika je umestitev. Popek je privezan na vrhu glave, za človeka pa bun, blizu vrha glave ali na zadnji strani glave.

Še ena pogosta razlika je, da vrhunski fantje raje obrijejo lase na straneh. Če imate dolge lase in želite poskusiti nekaj drugačnega, potem so zgornje note lahka sprememba sloga, ki vam bo dala hipsterski videz..

Zaključek

Poznavanje imen odbitkov, ki bi jih radi preizkusili, vam lahko močno pomaga, ko boste vsakič obiskali frizerja, dosegli najboljše rezultate. Tukaj je nekaj drugih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri rezanju..

 • Pomembno je razumeti, kaj želite dobiti, ko obiščete svojega frizerja.
 • Izbirate lahko med zbledelim ali naglim prehodom na straneh.
 • Če želite zbledeti, vedite, kako visok ali nizek naj bi se začel..
 • Če nameravate lase oblikovati na določen način, o tem predhodno obvestite svojega frizerja. Na podlagi oblike obraza, teksture las in trenutne dolžine lahko daje priporočila.
 • Odločite se, kako želite sodelovati.

Elegantne moške pričeske: 75 modernih idej

Negovani zdravi lasje in dobro izbrana frizura sta ključnega pomena za vsak videz. In verjemite mi, sodobni moški so pozorni na svoj videz nič manj kot lepe dame. Elegantna in modna moška frizura ne velja le za enega izmed načinov samoizražanja. Sposobna je uspešno poudariti poteze obraza v najbolj ugodni perspektivi in ​​sramežljivega moškega spremeniti v seksi in samozavestnega čednega moškega. Katere pričeske v tej sezoni bodo lastniku zagotovile stoodstotno preobrazbo? V našem izboru s primeri fotografij smo zbrali aktualne modele moških odbitkov, ki se lahko odlično spopadejo s to nalogo..

Modni trendi

Moške preference pri izbiri pričeske so zelo raznolike, kot ženske. Nekateri so udobni s kratkimi lasmi, drugi raje srednje dolžine pramenov, tretji pa zbirajo dolge kodre v šopke in repo. Nekdo se drži strogega klasičnega sloga, nekdo si obrije templje ali si počeše lase. Stilisti teh trenutkov niso izgubili iz vida in ponudili modele pričesk za vsak okus. Seznam aktualnih novosti vključuje različice bob, praktičnega ježa, znanih kanadskih in britanskih, frizuro Cezar, grunge, elvis, kvadrat in številne druge ideje. Dolgo bo trajalo izbiro, vendar je rezultat vreden!

Podobna novost je danes v čast, da odpremo našo modno kolekcijo. Crop je frizura kratke dolžine z malo volumna na šiških in kroni. Dolžina las na zadnji strani glave in templjev ni večja od 3-5 mm, prameni, ki so rahlo podolgovati na kroni, pa se česajo pri oblikovanju. Glede na različice modela in preferenčne nastavitve je obrezovanje lahko grafično ali videti nekoliko raztrgano.

Enostavnost vzdrževanja te vrste moške frizure pritegne precej vojske oboževalcev. Dolžina las na kroni, hrbtu glave in templjih je praktično enaka, kar vam omogoča, da pričesko nosite s stranskim ločevanjem ali brez njega. Namen stylinga je ustvariti štrleče pramene, ki malo spominjajo na igle ježa..

Boks in polboks

To je zelo priročna različica klasičnih športnih pričesk, ki ne potrebujejo posebnega stajlinga, kot prejšnji modeli. Boksanje pomeni kratke lase na templjih in na zadnji strani glave ter daljše lase ob kroni. Polovični boks se od boksa razlikuje po daljših laseh in gladkem prehodu od krone do templjev in hrbta glave..

Cezar

Tudi ta trend je na našem seznamu najboljših in ne le zaradi njegovega znanega imena. Vse več moških danes goji brado ali nosi strnišče, pričeska Cezar, ki jo predlagajo stilisti, pa edinstveno dopolnjuje moške "nebrite". Kratki lasje in geometrijske oblike, in sicer dobro opredeljeni, enaki koti na templjih in ravne ali zaobljene šiške, izgledajo moško in lepo. Želite primer? Bodite pozorni na celostno identiteto podjetja Timati.

Britanci

Ta pričeska že vrsto let ne gre iz mode in jo lahko samozavestno imenujemo univerzalna. Pričeska se izvaja na laseh srednje dolžine, značilen pa je gladek prehod dolge šiške na krajše templje in zadnji del glave. Glavna značilnost tega modela je česana hrbtna stran in fiksni šiška. Ne bodite prestrašeni, sodobna izbira izdelkov za styling bo to nalogo opravila zelo dobro..

Kanadski

Ta vrsta moških odbitkov vam bo omogočila, da poudarite črto čela, čeprav je videti kot Britanka. Šiška v tem modelu so nekoliko krajše in se razlikujejo po gladkem prehodu na krono in manjši volumen. Jasno ni ločitve med časovnimi regijami in očesno mrežo.

Combover

Ime te stilske novosti govori samo zase, saj je "uvožena" beseda "combover" prevedena kot "glavnik". Ultra kratki templji in rahlo raztezanje na zadnji strani glave so zelo zanimivo združeni v kontrastnem duetu s šiška, katerega dolžina je lahko od 10 do 15 cm. Lasje v tem primeru lahko česamo nazaj ali na stran. Jasna ločitev v zadnjem načinu stylinga bo le učinkovito poudarila vašo prvotno izbiro..

Grunge

Eleganca in brutalnost, ki sta značilni za močnejši spol v tej sezoni, sta zelo zanimivo združeni v "grunge" frizuri. Dolge šiške v tem primeru gladko prehajajo iz podolgovatega vrha v kraje zelo kratke in obrite templje. Zgoraj lahko gladko krtačite ali pustite rahlo zapletenost na laseh. Tudi modni grunge 2020 učinkovito dopolnjujejo raztrgani prameni..

Elvis

Frizura v slogu Elvis je v 50. letih veljala za zelo modno in danes spet postaja zelo priljubljena, saj kot vemo, je vse novo dobro pozabljeno staro. Značilne značilnosti modela, predlaganega za pregled, so obsežne, voluminozne šiške, ki se na templjih in na zadnjem delu glave spremenijo v kratko dolžino las. Za styling ne pozabite uporabiti pritrdilnih sredstev. Tudi elegantni dodatki v obliki kodrasto obrito templjev ali način polaganja vrha na bok izgledajo zelo izvirno v podobni retro različici.

Kaskada

Lep prehod obrezanih zgornjih pramenov z obraza na ramena v tej sezoni samozavestno zaseda eno vodilnih mest v modnih moških pričeskah za dolge lase. In ne bodite presenečeni. Kaskada ni samo ženska frizura. Moške obrazne poteze so elegantno kombinirane z neprevidnimi prameni in majhnim volumnom. Moški kaskad se lahko dopolni z različicami šiška ali pa sploh ne. Mimogrede, kodrasti kodri v kaskadi so glavna značilnost modne sezone..

Dolžina las v moškem kvadratu se lahko razlikuje od brade do ravni ramen. Lahko so elegantni ravni lasje ali večplastni, asimetrični lasje. Kvadrat z podolgovatimi ravnimi ali poševnimi šiška, oblikovanje las na strani s ločevanjem, lasje, česane do vrha in spektakularni "ustvarjalni nered", izgledajo nič manj zanimivo.

Bob avto

Moška variacija kvadrata bob je prekrižala vse gladke črte iz njenega modeliranja. V modi so samo raztrgane in asimetrične pramene, ki izstopajo iz množice, ki elegantno dopolnjujejo modno "malomarnost". Obrito viski je tudi značilnost te elegantne ponudbe..

Eleganten zajček

Moška zajčica ali kot jo imenujejo tudi "man bun" ima več sort in jo lahko izvajamo tako na ravnih dolgih laseh in je eleganten dodatek številnim pričeskam s podolgovatim vrhom. Za enakomerno dolge lase je primerna možnost visokega ali nizkega bunka. Izvirna žemljica v stilu ananasa na vrhu glave bo eleganten okras za obrito templjev.

Če se še vedno težko odločite pravilno, poiščite pomoč stilistke. Pričeska ne sme biti samo vključena na seznam modnih novosti, ampak tudi idealno dopolnjevati vašo podobo. Navdihnite se in ustvarite svoj edinstven slog.

Modna Pricha ✄

 • Modna Pricha ✄
 • Moški odbitki
 • Odbitki
 • 30 najboljših vsestranskih moških odbitkov sezone 2020

Gotovo so minili dnevi, ko so bili moški odbitki preprosti in skromni. Sodobna moda narekuje drugačna pravila: pričeske so postale bolj zapletene, teksturirane, s kontrastnimi prehodi iz ene dolžine v drugo. Tudi slogi so postali bolj ustvarjalni in modni, z razbarvanimi lasmi, špicami in mokrimi lasmi na vrhuncu priljubljenosti. Pojavilo se je veliko novih imen in slogov: odbitki bledijo, podrezujejo, šibajo, preppy, mohawk, pompadour, umetni jastreb "Faux hawk", ki trdno zasedajo prva mesta med moškimi pričeskami zaradi svoje vsestranskosti in široke raznolikosti stylinga. V tej sezoni smo zbrali 30 najboljših moških pričesk, ki vas bodo navdihnile za posodobitev videza. Poleg tega lahko na strani lepotnega centra vidite, kako izgledajo res svetle, kakovostne odbitke.

1. Anderkat česan na stran

UnderCut - to je nedvomno ena najbolj modnih odbitkov že nekaj sezon zapored. Značilna značilnost te frizure je kombinacija templjev s kratko obrezanimi ali obritimi očmi ter dolgih pramenov na kroni in zadnji strani glave, meja med temi dolžinami pa je jasno označena. Pričeska je tako priljubljenost pridobila zaradi svoje vsestranskosti in številnih možnosti tako za samo frizuro kot za styling. Na primer, v tem primeru so dolgi lasje na kroni ločeni z jasnim ločevanjem in česana na stran..

2. Elegantna odeja

Quiff je trendovska moderna pričeska, ki vključuje elemente domorodnega ameriškega mohawka in tako imenovane šiške Pompadour ali koko. To je frizura z obritimi ali kratko obrezanimi templji, dolgimi šiškami in krono, ki se postopoma skrajša proti zadnjem delu glave. Ta pričeska izgleda odlično na finih laseh, je nezahtevna pri negi in velja za najljubšo frizuro šolarjev in študentov..

3. boemski slog

Dolgi lasje za moške so v tej sezoni spet v trendu. Če imate fine, goste, rahlo valovite lase trenutne dolžine ramen ali nekoliko spodaj, jih lahko nosite ohlapne in ohlapne. Glavna stvar je, da so lasje čisti in negovani. Prepričajte se, da vsake 2-3 mesece odrežete razcepljene konce. Kot bonus vam bodo dolgi lasje omogočili eksperimentiranje s pričeskami: moški repi, pletenice in žemljice izgledajo stilsko in zanimivo.

4. Šokantni "Umetni sokol"

To je ena tistih moških odbitkov, ki so nastali zaradi mešanja več stilov. Spominja nas na sijajnega Elvisa iz 70. let in na dinamičnega Morrisseyja iz 80. let. Dlake se strižejo v plasteh pod kotom: od popolnoma obrito spodnjega dela hrbta glave do dolge krone, ki se prilega koničastemu grebenu, ki spominja na glavo sokola s krepkim kljunom. Poleg tega ne morete storiti brez izdelkov za styling, na stopnji oblikovanja "jastreba" je bolje uporabiti peno ali gel in je bolje pričesko popraviti z močnim fiksacijskim lakom.

5. Učinek mokrih las

Moški z debelimi, grobimi lasmi bi morali biti pozorni na klasično frizuro z južnim stylingom. Učinek mokrih las, kot po prhanju ali kopanju v morju, pritegne pozornost deklet in izgleda zelo seksi. Sprednji del las dvignite navzgor in ga počešite nazaj, uporabite gel z učinkom mokrih las. Za ustvarjanje jasnih linij razdelitve uporabite glavnik z drobnimi zobci. Lahke ščetine bodo videz naredile bolj zapleten in dovršen.

6. Obrito stransko odejo

Skrivnost te frizure je v pravilnem ohranjanju proporcev in kontrastu popolnoma obrito stranic in dolgega venca. Ta pričeska vizualno raztegne obraz, zato je najbolj primerna za lastnike okroglega obraza. Za stil vtrite nekaj gela v prste in nanesite na vlažne lase. Za izredno močno držanje lase posušite. Če pa želite, da so vaši lasje videti naravni, pustite, da se posušijo sami..

7. Pompadour šiška z poudarki

Pompadour šiška je sodobna interpretacija voluminoznih lasulj iz 17. stoletja. V 70. letih je postala priljubljena zahvaljujoč kralju rokenrola Elvisu Presleyju, toda v 80. letih so visoke voluminozne frizure in glavnik postale v trendu tako za moške kot za ženske. Moda je ciklična in danes znova pompadurske šiška zasedajo prva mesta po priljubljenosti. V svoji moderni obliki izgleda odlično s svetlimi poudarki v temno blond lasih, kar daje dodaten volumen in daje modni pridih običajni podobi.

8. Curls in kreativni nered

Videti, da ste se pravkar zbudili in se niste imeli časa česati, je pravi hit v tej sezoni. Ustvarjalna zmešnjava na glavi je še posebej enostavna, če imate kodraste ali celo rahlo valovite lase. Uporabite frizzy styling mousse, da poudarite kodre in poudarite posamezne kodre. Nanesite ga tako, da odstopite nekaj centimetrov od korenin. Seveda se takšna pričeska lahko nosi samo pod pogojem, da so čisti lasje, nered in kaos je treba naročiti..

9. Vojska frizura

Vojaški slog se ne odreče svojim položajem. Ta frizura bo poudarila vašo moškost, moč karakterja in samozavest. Ultra kratka frizura z ostrimi in jasnimi geometrijskimi črtami lepo uokviri obraz, je precej enostavna za vzdrževanje in ne zahteva vsakodnevnega stajliranja, še posebej je primerna za dinamičnega moškega, ki živi aktivno in zasedeno življenje. Svetlo strnišče bo dopolnilo videz močnega in resnega voditelja.

10. Thorn Hawk

Zvezdnice in njihov slog so najboljši vir navdiha za vse priljubljene pričeske. To frizuro si je nedvomno sposodil Jim Carrey v 90. letih. Dlaka je ob straneh odrezana, srednji del od čela do zadnjega dela glave pa ostane dolg. Za styling vzemite malo gela ali moussa, s prsti oblikujte konice, za poudarjanje koncev lahko uporabite vosek za lase. Za vas je poskrbela svetla in ekstravagantna podoba.

11. Pričeska z obritimi vzorci

Sodobne moške pričeske postajajo vse bolj ustvarjalne in oblikovalske. Če ste mladi in energični in nenehno iščete kaj novega, bodite pozorni na obrite vzorce in geometrijske oblike v laseh. Ta frizura v umetniškem slogu je zelo priljubljena, poudarila bo vaš osebni slog in osvežila katerokoli pričesko. Samo prosite svojega mojstra, da si obreže "tatoo" s trimerjem in odlično bo dopolnil vašo podobo aktivnega in kreativnega fanta..

12. Trni in goatee

Dopolnjevanje elegantne pričeske Spiked Quiff z majhno brado je postalo neverjetno priljubljeno. Še posebej ta kombinacija izgleda na moških z okroglim obrazom: oba vizualno raztegneta obraz, kar pomaga doseči idealno ovalno obliko. Lahka nebrisana ali brada je prišla v modo sredi 20. stoletja in so jo nosili predvsem jazzovski glasbeniki. Zdaj ta slog sprejemajo številne zvezde, v kombinaciji z dvignjenimi šiška v obliki trnja pa je slika videti skrivnostna in seksi..

13. Dolg kodrasti podrez

Zdi se, da je ta pričeska drugačna od ostalih, vendar je to še vedno isti podrez, ali pol-škatla, v kateri so stranice kratko odrezane, dolžina vrha pa ostane nedotaknjena, čez konce las lahko greste le s tanjšanjem škarje. Curly lasje so odlični za ustvarjanje nereda in nereda videz, ki je danes tako priljubljen. Označite posamezne kodre z voskom in neoklasično trendovsko pričesko..

14. Ultra kratka frizura

Za razliko od ženskih stilistov moški redko upoštevajo obliko obraza. Zato se lahko, ko si naredite modno frizuro, izkaže, da vas naredi debelo, ali pa svoje obrazne poteze izpostavi v neugodni luči. To še posebej velja za moške z okroglo obliko obraza, ki, če je nepravilno odrezana, poenostavi podobo svojega lastnika. Da bi se temu izognili, se odločite za ultra kratek jež z ozko, ravno sprednjo črto las. Izgled dopolnite s kratko brado, ki bo dodala določen pridih brutalnosti.

15. obrito viski

Ste ovalni ali podolgovat obraz? Potem se morate izogniti dodatnemu volumnu na kroni. Zato v frizuri z obritimi stranicami in dolgo krono ni treba dvigniti in česati šiška navzgor, kar posnema frizuro pompadour, preprosto morate na ščetko nanesti malo gela in ga česati na stran. Ta pričeska je še posebej primerna za svetlolaske in bo ugodno poudarila njihovo romantično podobo..

16. Hipsterski slog

Spektakularen in zelo eleganten videz. Tesno obrito templje in zadnji del glave razkrivata obraz, parietalni del ostane dolg. Vsi prameni naj bodo približno enake dolžine najmanj 10 cm, tako da je primerno, da lase naberete v ogrinjalo, če želite spremeniti svojo podobo. Za styling nanesite nekaj pene ali gela na lase, počešite korenine in privijte šiške nazaj. Za volumen, šik in ekstravaganten videz dodajte poudarke v vaš vsakdanji videz.

17. Diplomiranje

Pričeska "lestev" je k nam prišla iz 90. let in je še danes zelo priljubljena. Lasje se strižejo v plasteh, brez nenadnih prehodov, šiška se odreže enakomerno in se rahlo prilegajo na eno stran. Ta frizura odlično izgleda na valovitih laseh, poudarja vašo osebnost in naredi vaš videz edinstven. Dodajte lepo brado in tanke brke, da bo klasičen videz modernejši..

18. Kaos in nered

Če imate srednje dolge debele lase, je na voljo veliko možnosti za odbitke. Bodite pozorni na frizuro "lestev" ali plasti, pri kateri se lasje razrežejo okroglo, stranice pa ostanejo nedotaknjene, na templjih so lasje le rahlo obrezane. Za styling lase sušite lase, da ustvarite glasnost in spustite šiške nad očmi. Takšna frizura izgleda zelo romantično, brada in brki pa bodo dodali moškost in malo brutalnosti..

19. Chic z dolgimi lasmi

Moški z dolgimi lasmi vedno izgleda romantično in zelo skrivnostno. Ta frizura bo videti super na debelih, rahlo valovitih laseh. Lasje se strižejo enakomerno, konci so brušeni vzdolž celotne dolžine, da bo frizura lahka in zračna. Styling je lahko zelo preprost, na primer nekoliko narezani zadnji lasje bodo poudarili naravno lepoto in naravnost. Sončni bleščanje v laseh je videti zelo graciozno in plemenito.

20. Retro

Pričeska v slogu Velikega Gatsbyjevega obdobja, z obrezanimi templji in zadnjim delom glave, gladkim prehodom v daljšo krono in šiška, položenimi na eno stran. Še posebej podobnost je vidna v stylingu z gelom, ali kot je bilo v modi takrat, z maščobo, ki ustvarja videz mokrih las. Takšna frizura izgleda aristokratsko in prefinjeno, to je odličen sodoben pogled na brezčasno retro klasiko..

21. Agentska asketska frizura 007

007 nima časa za oblikovanje svojih las. Potrebuje hitro in lepo pričesko, ki ne potrebuje zapletenega oblikovanja. Zato Daniel Craig izbere preprosto, klasično frizuro, ki ni izbirčna glede nege in ustreza vsakemu slogu oblačil. Kratki lasje na straneh in kratka krona izgledajo strogo in zadržano, kljub temu pa neverjetno elegantno. To je frizura samozavestnega moškega, pravega Jamesa Bonda.

22. Razburkani vrtinci

Zmedena, ustvarjalna umazana pričeska z največjo prostornino na vrhu glave v obliki las, ki štrlijo na vrh, podaljša okrogel obraz Horana Nialla. Ta pričeska je odlična za mlade energične ljudi, ki skrbijo za svoj videz. Pričeska je še posebej ugodna na debelih laseh, lahka poudaritev pa daje učinek izgorelih las na soncu in ustvari dodaten volumen pričeski..

23. Elegantna frizura Preppy

Nedvomno so razbarvane pričeske zelo priljubljen trend, vendar niso vedno primerne in v nasprotju s strogimi pravili oblačenja. V nasprotju z njimi je zdaj priljubljena frizura Preppy zelo utelešenje elegance in urejenosti. Glavne značilnosti te frizure so dolge pramene na kroni, brez štrlečih koncev in gladka tekstura. Matt Lanter s to pričesko izgleda ravno popolno, saj ustreza pravi zvezdnici na rdeči preprogi.

24. Retro romanca

Leonardo DiCaprio je primer zvezdnice z romantičnim videzom. Moški te vrste imajo praviloma okrogel obraz, zato jim retro slog ustreza tako. Stranski ločeni in gladko česani lasje odlično poudarijo lastnosti in prodorne oči. Styling z gelom za lase poudarja prefinjenost in aristokracijo, čista okrogla brada in brki pa izboljšajo romantično razpoloženje.

25. Ostre igle

Okrogel obraz potrebuje vizualno podaljševanje, zato so zanj najbolj primerne odbitke z dodatnim volumnom na vrhu in minimalno količino las na straneh. David Petkau izbere pravo pričesko s strmimi konicami, vzgojenimi v koreninah in štrlečimi v različne smeri, ki dajejo njegovemu okroglemu obrazu potrebno ostrino in moški videz.

26. A la Elvis

Spencer Boldman ima popolno oblikovan obraz z lepo definirano moško brado, ki jo poudari s stilsko pompadour frizuro z dvignjenimi lasmi in česanimi nazaj pri koreninah. Klasični pompadour s koničenimi robovi v ugodni svetlobi prikazuje debele lase, voluminozna šiška v obliki gela pa uravnoteži proporce obraza, ko potrebuje vizualno podaljševanje.

27. Frizura v obliki črke

Elijah Wood ima kvadratasto obliko obraza, ki tako kot okrogla potrebuje dodatno podaljšanje, da svoje deleže približa idealnim. Igralec se opira na kratko, lepo frizuro s kratkimi šiška, brušenimi na eni strani in tako ustvari črto las v obliki črke A. V kombinaciji z nekaj prostornine na kroni to daje želeni učinek.

28. Ultrashort Quiff

Čim krajša je frizura, bolj je urejena in urejena in lažje se prilega. Izbira Aarona Paula je ultra kratek Quiff, ki v kombinaciji s svetlimi ščetinami daje potrebne diagonalne črte in vizualno podaljša obraz. To pričesko je mogoče kombinirati z daljšo brado, ki se bo popolnoma prilegala podobi in ji dala brutalnost..

29. Podlaga za teksturo

Klasična moška frizura Gerarda Butlerja potrebuje poseben pristop, saj se mora igralec izogibati širokim templjem in vodoravnim črtam, šiška pa je bolje postavljena. Ta frizura je zelo enostavna za vzdrževanje in jo lahko naredite z enim gibom rok. Lasje na obrazu se neverjetno ujemajo s pogumno in plemenito podobo Gerarda in podaljšajo njegov okrogel obraz.

30. Podolgovat vrat

Ko gre za pravo pričesko, zaradi katere boste videti neustavljivo, bodite pozorni na strukturo las in jo izkoristite. Blake Shelton ima zelo lepe debele kodraste lase z zanimivim vzorcem kodrov. Zato se opira na srednje dolgo frizuro z podolgovatim popkom in šiška, dvignjenimi nazaj, kar razkriva visoko čelo..

Torej, vse novo je dobro pozabljeno staro. Veliko modnih in aktualnih pričesk je k nam prišlo že iz preteklosti, vendar je zaradi tega bolj zanimivo kombiniranje retro stila s sodobnimi tehnologijami. Spremljajte čas, eksperimentirajte in ne pozabite, da so lasje najpomembnejši del vaše celotne podobe..